PUNDIT PL-200 PUNDIT PL-200PE ULTRASONİK DARBE HIZI ULTRASONİK PULSE ECHO. 60 Years of Innovation. Made in Switzerland

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PUNDIT PL-200 PUNDIT PL-200PE ULTRASONİK DARBE HIZI ULTRASONİK PULSE ECHO. 60 Years of Innovation. Made in Switzerland"

Transkript

1 PUNDIT PL-200 ULTRASONİK DARBE HIZI PUNDIT PL-200PE ULTRASONİK PULSE ECHO 60 Years of Innovation

2

3 PUNDIT DOKUNMATİK EKRAN EVRENSEL Proceq 1954'ten beri Yenilikçiliğin Tarihi 1954'te kurulan İsviçreli Proceq SA, maddelerin tahribatsız testlerine yönelik en yüksek kaliteli ölçüm cihazlarının lider üreticilerinden biridir. Her zaman ve her yerde görebileceğiniz Original Schmidt beton test çekici ve patentli SilverSchmidt (Q değeri), Proceq in gurur duyduğu buluşlarına sadece birer örnektir. Sektör Standardı Pundit Pundit fiilen sektör standardı olan bir markadır ve Ultrasonik Darbe Hızı ölçümünde ilk ticari alan (saha) cihazı olarak yaygın kabul görmektedir. Proceq, Pundit'i 2009 yılında satın almış ve sonrasında popüler Pundit Lab ve Pundit Lab+'ı piyasaya sunmuştur. Yeni Dokunmatik Ekranlı Pundit Pundit PL-200 ve Pundit PL-200PE, 1970'lerde başlayan meşhur Pundit geleneğini sürdürmektedir. Bunlar yeni nesil ve tasarım korumalı bir Dokunmatik Ekran Birimi kullanılarak geliştirilen ilk Proceq ürünleridir. Uygulamalara Genel Bakış Pundit PL-200 Baştan Başa İletim: İki taraftan erişim Pundit PL-200PE Pulse Echo: Tek taraflı erişim Beton Kalitesinin Değerlendirilmesi Basınç dayanımı ve SONREB Ultrasonik Darbe Hızı Homojenlik Tek taraftan tabliye kalınlığı Çatlak derinliğinin belirlenmesi Elastisite modülü Boşlukların, boruların, çatlakların (yüzeye paralel) ve petek görünümü oluşumunun saptanması ve yerinin tespit edilmesi Tarama Modları A-Taramalar Çizgi Taramalar E-modülü Veri Günlüğü Alan Tarama A-Taraması B-Taraması Alan Taraması Dış gövde, sahada zorlu ortamlarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır Piyasada mevcut en yüksek çözünürlüğe ve en net görüntüye sahip ekran, ölçülen dalga biçimlerinin mümkün olan en iyi analizini sağlar 'e kadar A-Taramasının depolanmasına imkan veren 8 GB Anlık bellek Kullanıcı, doğrudan sahada gerçek zamanlı ölçüm prosedürü üzerinde daha önce hiç bu denli kontrol sahibi olmamıştı! Çeşitli iletişim arayüzlerini ve çevresel arayüzleri destekleyen, çift çekirdekli işlemci Modüler kavramı: Tüm Proceq Darbe Hızı ve Pulse Echo duyargaları ile genişletilebilir Gelecekte geçerliliğini koruyacak bir yatırım: gelecekteki Pundit ultrasonik ürünleri ile doğrudan uyumlu olacaktır

4 PUNDIT PL-200 ULTRASONİK DARBE HIZI Pundit PL-200 Ultrasonik Darbe Hızı Testi için yeni Kıstas Sahada yapılan testler için üstün özellikler sunan, sınıfının en iyisi Ultrasonik test cihazı: Beton homojenliği değerlendirmesi için Çizgi Taraması ve Alan Taraması Hassas A-Taraması muayenesi için yakınlaştırma ve sayfa kaydırma Dalga biçimlerinin cihaz üzerinde depolanması ve incelenmesi Ayarlara ölçüm ekranından doğrudan erişim Kapsamlı Ölçüm Modları Çizgi Taraması Darbe Hızı Beton homojenliğini değerlendirir ve diğer kusurların yanı sıra çatlakları algılar. Ölçülen darbe hızları bir çizgi şeklinde görüntülenir. Teste tabi tutulan malzemenin darbe hızını hesaplar. Manuel A-Taraması değerlendirmesi için çift imleç Sinyal genliğini ölçmek için ayrı imleç Gelişmiş yüzey hızı ölçümü Basınç Dayanımı Ultrasonik Darbe Hızı korelasyonunu kullanarak veya SONREB'i kullanarak basınç dayanımını belirler. Otomatik ve manuel tetikleme ve kullanıcı tarafından ayarlanabilir tetikleme eşiği 40 Hz'e kadar A-Taraması güncelleme hızı Pundit Pulse Echo duyargası ile genişletilebilir Çatlak Derinliği Dikey çatlakların derinliğini BS 1881'e göre belirler. Yüzey Hızı Yüzey hızını BS 1881'e göre belirler. Sipariş Bilgileri Pundit PL-200 Parça Numarası: İçeriği: Pundit Dokunmatik Ekran, 2 adet Duyarga 54 khz, 2 adet BNC kablosu 1,5 m, bağlama maddesi, kalibrasyon çubuğu, BNC adaptör kablosu, güç kaynağı, USB kablosu, yazılımı içeren DVD, belgeler, taşıma askısı ve taşıma çantası İletim Süresi: İletim süresini ölçer. Uzaklık: Duyargalar arasındaki uzaklığı hesaplar. Standartlar ve Normlar: EN (Avrupa), ASTM C (Kuzey Amerika), BS 1881 Bölüm 203 (Birleşik Krallık), ISO1920-7:2004 (Uluslararası), IS13311 (Hindistan), CECS21 (Çin).

5 PUNDIT PL-200 ULTRASONİK DARBE HIZI Ek Ölçüm Modları Elastisite Modülü P ve S dalgası darbe hızlarını ölçerek bir malzemenin (örneğin, beton veya kayaç) dinamik Elastisite Modülü belirleyin. Ölçüm cihazı üzerinde doğrudan Elastisite Modülü hesaplaması P ve S dalgası hızlarının aynı ekranda ölçülmesi (Çift İmleç) Poisson Oranı da PL-Link yazılımında hesaplanır Veri Günlüğü Uzun süreli ölçüm uygulamaları için otomasyonlu test sıralamaları oluşturun. Geri sayım sayacı, bir sonraki ölçüme kadar kalan zamanı gösterir Darbe hızı gelişimi, ekranda grafiksel olarak gösterilir Alan Taraması Yapısal elemanlar üzerindeki tektiplik testleri için iki-boyutlu görselleştirme. Darbe hızı veya iletim süresine göre kullanıcı tarafından tanımlanabilir renk sınıflandırması Küçük ölçekli ölçümlerden büyük ölçekli ölçümlere kadar kullanıcı tarafından tanımlanabilen kılavuz örüntüsü Tüm ölçümler düzenlenebilir (silinebilir, ölçüm tekrarlanabilir)

6 PUNDIT PL-200 ULTRASONİK DARBE HIZI Darbe Hızı Duyargaları Proceq, en yüksek hassasiyete ve sahada kanıtlanmış bir performans geçmişine sahip olan, geniş çeşitlilikte duyargalar sunar. Doğru duyarga seçimi, agrega/tanecik boyutuna ve test nesnesinin boyutlarına bağlıdır. Bant genişliği ve açıklık boyutu P-dalgası Duyargaları 24 khz Ø50 mm x 95 mm Test Nesnesini İlgilendiren Sınırlamalar Dalgaboyu* Maksimum tanecik boyutu Minimum yanal boyut Uygulamalar 154 mm 77 mm 154 mm Beton: Çok kalın agrega ve iri nesneler (birkaç metrelik) 54 khz Ø50 mm x 46 mm 150 khz Ø28 mm x 46 mm 250 khz Ø28 mm x 46 mm 500 khz Ø57 mm x 32 mm 54 khz Ø50 mm x 100 mm 68,5 mm 34 mm 69 mm Beton Ahşap Taş 24,7 mm 12 mm 25 mm İnce tanecikli malzeme Ateş tuğlası Taş (NX karotlar) 14,8 mm 7 mm 15 mm İnce tanecikli malzeme Ateş tuğlası Taş Küçük numunelerde kullanılır 7,4 mm 3 mm 7 mm İnce tanecikli malzeme Ateş tuğlası Taş Küçük numunelerde kullanılır 68,5 mm 34 mm 69 mm Beton: Pürüzlü ve yuvarlatılmış yüzeyler (bağlama maddesi gerekmez) Ahşap Taş (miras niteliğindeki sit alanları) S-dalgası Duyargası 250 khz Ø41 mm x 32 mm 10 mm 5 mm Nesnenin kalınlığından büyüktür. Esneklik katsayısının belirlenmesi için kullanılır Beton, ahşap, taş (sadece küçük numunelerde) Özel enine dalga bağlama maddesi gerektirir *Dalgaboylarının hesaplanmasında 3700 m/s'lik (boyuna dalga) ve 2500 m/s'lik (enine dalga) darbe hızı kullanılmıştır.

7 PUNDIT PL-200PE ULTRASONİK PULSE ECHO Pundit PL-200PE Çığır Açan Ultrasonik Pulse Echo Testi Pulse Echo teknolojisi, Pundit Dokunmatik Ekran Biriminin uygulama çeşitliliğini büyük ölçüde genişletir ve farklı özel nitelikler sunar: Döşeme kalınlığının tek taraflı olarak belirlenmesi Boşlukların, boruların, çatlakların (yüzeye paralel) ve petek görünümü oluşumunun saptanması ve yerinin tespit edilmesi Gelişmiş yankı izleme teknolojisi, ana yankının tanımlanmasına yardım eder Kumanda düğmeleri ve hemen probun üzerinde bulunan optik geri bildirim, ölçüm etkinliğini artırır Tarama Modları A-Taraması A-Taraması, ham sinyalin doğrudan analizine olanak verir. Daha iyi yankı görünürlüğü ve gürültü baskılaması için dijital filtreler. Otomatik döşeme kalınlığı okuması (Yankı izleyicisi). B-Taraması Tarama yüzeyine dik bir en kesit görünümü sağlanır. Boruların, çatlakların, boşlukların vb.'nin araştırılmasını kolaylaştırır. Gelişmiş görüntü kalitesi için en yeni görüntü işleme teknolojisi. İmlecin yerleştirilmesi ile doğrudan beton kalınlığı okuması ve gizli nesnelerin veya kusurların yer tespiti yapılabilir. Örnek: Çelik borular içeren bir beton nesnenin B-Taraması: Otomatik Darbe Hızı tahmini Hemen probun üzerinde bulunan cetveller ve merkez işaretleyici ile kolay B-Taraması ölçümü Kuru kontak tipi duyarga: bağlama maddesi gerekmez, pürüzlü yüzeyler üzerindeki ölçümlere uygundur Hafif ve ergonomik kullanım 180 cm Darbe Hızı duyargaları ile genişletilebilir 57 cm Doğrudan duyarganın üzerindeki merkez işaretleyici ve cetveller, B-Taramasının oluşturulmasına yardım eder: Sipariş Bilgileri Pundit PL-200PE Parça Numarası: İçeriği: Pundit Dokunmatik Ekran, kablo dahil Pundit Pulse Echo Duyargası, kontak test cihazı, güç kaynağı, USB kablosu, kalibreli bant, yazılımı içeren DVD, belgeler, taşıma askıları ve taşıma çantası

8 PUNDIT PL-200PE ULTRASONİK PULSE ECHO Ek Ölçüm Modu Alan Tarama Yapısal elemanlar üzerinde gerçekleştirilen döşeme kalınlığı tektiplik testleri için ikiboyutlu görselleştirme. Kalınlık ölçümlerine dayalı, kullanıcı tarafından tanımlanabilir renk sınıflandırması RI-ZFP-TU rehberinde belirtildiği şekilde, örneğin tünel kaplama kalınlığındaki değişiklikler için tamamıyla ayarlanabilir kılavuz örüntüsü Pulse Echo Duyargası Pulse Echo duyargası, tek elle ve iki elle kullanım için tasarlanmış olan bir enine dalga duyargasıdır. Özellikle erişimin tek tarafla sınırlı olduğu yerlerdeki testler için uygundur. Bant genişliği ve açıklık boyutu Test Nesnesini İlgilendiren Sınırlamalar Dalgaboyu* Maksimum tanecik boyutu Minimum yanal boyut Penetrasyon derinliği 50 khz 50 mm 50 mm 2x kalınlık Tipik olarak 500 mm (ideal koşullar altında 2x25 cm mm'ye kadar) *Dalgaboyu hesaplanmasında 2500 m/s'lik bir darbe hızı kullanılmıştır. Minimum algılanabilir nesne 30 mm hava silindiri Düzenli Yerleşik Yazılımı Güncellemeleri Proceq, ölçüm cihazı yazılımlarını sürekli günceller ve geliştirir. Ürün ömrü boyunca tüm mevcut kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan, işlevselliği genişleten ve Pundit ölçüm cihazlarının değerini arttıran büyük çaplı yerleşik yazılım sürümlerinden yararlanın. Ölçüm cihazları, internet üzerinden veya yerel dosyalarla yükseltilebilir.

9 TEKNIK HIZMETLER NDT Beton Ultrasonik Eğitimi Kavramı Proceq in eğitim modülleri ağırlıklı olarak, Pundit ultrasonik ürünler gamı kullanılarak beton kalitesinin yerinde rutin testine uygulamalı bir yaklaşım üzerinde durmaktadır. Eğitim tesisleri, Proceq'in Schwerzenbach (İsviçre), Şikago (ABD) ve Singapur'daki merkezlerinde bulunmaktadır. Tüm eğitim modülleri İngilizce dilinde yürütülür (talep üzerine Almanca, Fransızca ve İspanyolca olarak düzenlenebilir). Eğitim ücretlerine gerekli tüm eğitim materyali ve belgeleri dahil olup tüm seyahat, konaklama ve yemekler hariçtir. Kurs tarihleri Proceq tarafından belirlenir. Lütfen yerel Proceq temsilcinize başvurun. Ultrasonik Yöntemlerle Betonun Tahribatsız Testine (NDT) İlişkin Temel Bilgiler Açıklama Önkoşullar Süre Yerler Kurs No. Betonun özellikleri; NDT yöntemlerine genel bakış; betonun basınç dayanımının değerlendirilmesi, boşlukların ve çatlakların tespiti için ultrasonik darbe hızı prensipleri ve yöntemleri; duyarga tipleri; ürün eğitimi ve uygulamalı eğitim (Pundit Lab, Pundit Lab+, Pundit PL-200). Her tür teknik artalan veya NDT ürünleri ile önceki deneyimler, kurs materyalinin daha hızlı ve daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır. 1 gün Schwerzenbach (Zürih, İsviçre) Şikago (Amerika Birleşik Devletleri) Singapur Gelişmiş Ultrasonik Tomografi Uygulamaları Açıklama Önkoşullar Süre Yerler Kurs No. Tek bir yüzeyden beton değerlendirmesi için NDT ultrasonik yöntemleri; hava dolu boşlukların ve çatlakların tespiti için tomografinin kullanılması; yapısal elemanların, boruların, kanalların ve petek görünümü oluşumunun yerinin tespit edilmesi. Ürün eğitimi ve uygulamalı eğitim (Pundit PL-200PE); özel tomografik uygulama örneklerinin ayrıntılı olarak incelenmesi ve yorumlanması. Katılımcıların deneyimli NDT kullanıcıları olmaları beklenir; her tür ultrasonik saha deneyimi, özel uygulama konularına odaklanan bir tartışmaya olanak verecektir. 1 gün Schwerzenbach (Zürih, İsviçre) Şikago (Amerika Birleşik Devletleri) Singapur Uygulama Destek Servisi Önkoşullar Erişim ASK MALCOLM Ask Malcolm (Malcolm'a Sor), Proceq tarafından ilgili ileri eğitim modülünü tamamlayan PL-200PE sahiplerine ve kullanıcılarına sunulan bir Uygulama Destek Servisidir. Sahada uygulamalı NDT muayenesi uzmanlığı konusunda yıllara dayanan deneyime sahip, ünlü uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından desteklenir. Bir PL-200PE'nin satın alınması; kurs no'lu Gelişmiş Ultrasonik Tomografi Uygulamaları modülünün tamamlanması Proceq internet sitesi

10 PUNDIT PL-200 ULTRASONİK DARBE HIZI PUNDIT PL-200PE ULTRASONİK PULSE ECHO Sipariş Bilgileri Birimler PARÇA KODU AÇIKLAMA Pundit PL Pundit PL-200PE Duyargasız Pundit Dokunmatik Ekran Ek Duyargalar S 2 Duyarga 24 khz S 2 Duyarga 54 khz S 2 Duyarga 150 khz S 2 Duyarga 250 khz S 2 Duyarga 500 khz Sivri Uçlu Duyarga 54 khz, kalibrasyon çubuğu ile birlikte S-Dalgası Duyargası 250 khz, bağlama maddesi dahil Pundit Pulse Echo Duyargası, kablo ve kontak test cihazı dahil Pundit PL-200PE UPV Kiti Aksesuarlar Taşıma askısı komple Duyarga tutucu komple Pundit PL-200 için BNC adaptör kablosu BNC uçlu kablo, 1,5 m (5 ft) BNC uçlu kablo, 10 m (33 ft) Ultrason bağlama maddesi, 250 ml (ultrason jeli) Enine dalga bağlama maddesi, 100 g Pil komple Hızlı şarj cihazı (harici) Pundit PL-200 için 25 µs kalibrasyon çubuğu Pundit PL-200 için 100 µs kalibrasyon çubuğu S Kalibreli Bant (5'li Set) Teknik Özellikler Pundit PL-200 Pundit PL-200PE Ölçüm Aralığı 0, μs Çözünürlük 0,1 μs (< 793 μs), 1 μs (> 793 μs) Ekran 7 renkli ekran 800x480 piksel Darbe Gerilimi UPV Vpp UPE Vpp Bant genişliği khz Alıcı Kazanımı 1x x (0 80dB) [11 kademe] Bellek Dahili 8 GB Anlık bellek Bölgesel Ayarlar Metrik ve İngiliz ölçü birimleri ve çok dil desteklenir. Pil Lityum Polimer, 3,6 V, 14,0 Ah Pil Ömrü > 8 saat (standart işletim modunda) Ölçüm Ortam Isısı 0 C 30 C (Şarj, çalışan cihaz) 0 C 40 C (Şarj, kapalı cihaz) -10 C 50 C (Şarj dışında) Nem < %95 BN, yoğuşmasız IP Sınıfı IP54 Servis ve Destek Proceq, dünya genelindeki Proceq belgeli servis merkezleri aracılığıyla sektörde mevcut en iyi desteği ve servisi sunma taahhüdünde bulunmaktadır. Böylece, küresel servis ve destek birimlerimiz aracılığıyla Pundit PL-200 ve Pundit PL-200PE için tam destek sunulur. Garanti Bilgileri Her ölçüm cihazı standart Proceq garantisi ve uzatılmış garanti seçenekleri ile desteklenmektedir. Ölçüm cihazının elektronik kısmı: 24 ay Ölçüm cihazının mekanik kısmı: 6 ay Bildirimde bulunulmaksızın değişikliğe tabidir. Bu dokümantasyonda yer alan tüm bilgiler, iyi niyetle sunulmuştur ve doğru olduğuna inanılmaktadır. Proceq SA, bilgilerin eksiksizliği ve/ veya doğruluğu konusunda hiçbir garanti vermez ve tüm sorumluluğu reddeder. Proceq SA tarafından imal edilen ve/veya satılan her ürünün kullanımı ve uygulaması için, özel uygulama kullanım kılavuzuna açıkça atıfta bulunulur. Proceq SA Ringstrasse Schwerzenbach İsviçre Telefon: +41 (0) Faks: +41 (0) info@proceq.com T sür Proceq SA, İsviçre. Tüm hakları saklıdır.

11

PROFOMETER PM-6 GELİŞMİŞ PASPAYI ÖLÇÜM CİHAZLARI. 60 Years of Innovation. Made in Switzerland. Design Patent Pending 4H20-03 4H20-06 1500 4H32-04

PROFOMETER PM-6 GELİŞMİŞ PASPAYI ÖLÇÜM CİHAZLARI. 60 Years of Innovation. Made in Switzerland. Design Patent Pending 4H20-03 4H20-06 1500 4H32-04 PROFOMETER PM-6 GELİŞMİŞ PASPAYI ÖLÇÜM CİHAZLARI 4H20-03 DB D1 B 1500 4H32-04 B 4H20-06 4H32-01 U-BARS D2 D1 4H20-02 4H20-05 A B 60 Years of Innovation Design Patent Pending Yeni Profometer Çok Amaçlı

Detaylı

Taşınabilir Tahribatsız Makara Testi Cihazları

Taşınabilir Tahribatsız Makara Testi Cihazları Taşınabilir Tahribatsız Makara Testi Cihazları Made in Switzerland Kağıt, Film ve Folyo Makarası Sertlik Testleri Prensip Equotip 550 Leeb U PaperSchmidt Original Schmidt (L/LR) Test parçasının yüzeyine

Detaylı

Kaya Özelliklerinin Saha Değerlendirmesi için Taşınabilir Ölçüm Cihazları

Kaya Özelliklerinin Saha Değerlendirmesi için Taşınabilir Ölçüm Cihazları Kaya Özelliklerinin Saha Değerlendirmesi için Taşınabilir Ölçüm Cihazları Made in Switzerland Uygulamalara Genel Bakış Tavsiye Edilen Ölçüm Cihazları Sertlik Testleri Ultrasonik Darbe Hızı RockSchmidt

Detaylı

Taşınabilir Tahribatsız Beton Test Cihazları. Solutions since 1954

Taşınabilir Tahribatsız Beton Test Cihazları. Solutions since 1954 Taşınabilir Tahribatsız Beton Test Cihazları Solutions since 1954 En Kapsamlı Pazar Portföyü Proceq; kullanıcıların test verimliliğini artırırken beton özelliklerinin sahada incelenmesine yönelik maliyetlerini

Detaylı

Taşınabilir Tahribatsız Metal Test Cihazları. Yeni Equotip 550 UCI

Taşınabilir Tahribatsız Metal Test Cihazları. Yeni Equotip 550 UCI Taşınabilir Tahribatsız Metal Test Cihazları Yeni UCI Sertlik Testi Çözümleri Equotip Piccolo / Bambino 2 Leeb Portable UCI ~v i B vr HL = * 1000 = * 1000 A vi Zaman Aksesuarlar Kullanıcı arayüzü Ekran

Detaylı

Taşınabilir Tahribatsız Metal Test Cihazları

Taşınabilir Tahribatsız Metal Test Cihazları Taşınabilir Tahribatsız Metal Test Cihazları Sertlik Testi Çözümleri Equotip Piccolo / Bambino 2 Equotip 550 Leeb Equotip 550 Portable ~v i B vr HL = * 1000 = * 1000 A vi Zaman Prensip ~v r Aksesuarlar

Detaylı

Taşınabilir Tahribatsız Beton Test Cihazları. Solutions since 1954

Taşınabilir Tahribatsız Beton Test Cihazları. Solutions since 1954 Taşınabilir Tahribatsız Beton Test Cihazları Solutions since 1954 En Kapsamlı Pazar Portföyü Proceq; kullanıcıların test verimliliğini artırırken beton özelliklerinin sahada incelenmesine yönelik maliyetlerini

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. Design Patent Pending. Swiss Precision since 1954

KULLANMA KILAVUZU. Design Patent Pending. Swiss Precision since 1954 KULLANMA KILAVUZU Design Patent Pending Swiss Precision since 1954 Teslimat Kapsamı A B A B C Pundit Dokunmatik Ekran Pil 2 Duyarga 54 khz* D 2 BNC Kablo 1,5 m* C E F Bağlama maddesi* Kalibrasyon Çubuğu*

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU 60 Years of Innovation

KULLANMA KILAVUZU 60 Years of Innovation KULLANMA KILAVUZU Design 60 Years Patent of Innovation Pending Swiss Precision Made in Switzerland since 1954 Teslimat Kapsamı A B C A B C D Pundit Dokunmatik Ekran Pil Pundit Pulse Echo Duyargası* Pundit

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

TAŞINABİLİR SERTLİK ÖLÇÜM CİHAZI

TAŞINABİLİR SERTLİK ÖLÇÜM CİHAZI TAŞINABİLİR SERTLİK ÖLÇÜM CİHAZI Büyük, okuması kolay, arka ışıklı ekran ± 4 HL yüksek doğruluk Darbe yönü için otomatik düzeltme Tüm yaygın sertlik birimlerine dönüştürme (,,,, HS, R m ) Hafif ve kullanımı

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

24 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 24" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2433-LED ViewSonic VG2433-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 23,6 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 FullHD

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Tel: & Fax:

Tel: & Fax: UD4-T Tomografik''Ultrasonik Hata Dedektörü Otomatik TCG (zaman düzeltme kazanç ) ayarı. Prob sertifikasyonu (her uygulanan probla gerçek parametreler ölçümü). Ek metroloji ekipmanı olmadan malzeme test

Detaylı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı

Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı Mobil Yazıcı Dräger Mobil Yazıcı, doğrudan sahada nefesten alkol ve uyuşturucu testi ölçüm sonuçlarını yazdırır. Sonuçları belgeleme Logonuz ve kişisel metniniz için alan. Optik arayüz

Detaylı

Teknik Katalog [Osiloskop]

Teknik Katalog [Osiloskop] Teknik Katalog [Osiloskop] [OX 7204] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre

Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. Spectroquant Move 100 taşınabilir kolorimetre Her zaman yanınızda olan yeni laboratuvarınız. taşınabilir kolorimetre Taşınabilir sonuçlar. Her zaman yanınızda. Her yerde doğru ve tutarlı analiz Sahada çalışırken hızlı ve güvenilir su analizleri için

Detaylı

ultrasonik portatif debimetreler

ultrasonik portatif debimetreler ultrasonik portatif debimetreler IFX-P200 ULTRASONİK KELEPÇELİ TİP PORTATİF DEBİMETRE Grafik LCD'li çok sağlam ve hafif taşınabilir Ultrasonik Debimetre. Farklı malzemelerdeki borulara ve DN10'dan DN3000'e

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

Donatı değerlendirmesi ve korozyon analizi için hepsi-bir-arada çözüm

Donatı değerlendirmesi ve korozyon analizi için hepsi-bir-arada çözüm Solutions since 1954 Donatı değerlendirmesi ve korozyon analizi için hepsi-bir-arada çözüm AI Yeni Özellik 2 Katmanlı Komșu Donatı Düzeltmesi Yapay Zeka ASTM DIN BS SN DGZFP SIA UNI JGJ/T JSCE İnteraktif

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER

Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER Online teknik sayfa DFV60A-22PL65536 DFV60 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. DFV60A-22PL65536 1051334 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/dfv60 H I J K L M

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC60 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC60 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI

KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI KISMİ DEŞARJ CİHAZLARI XDP-II Kısmi Deşarj Cihazı XDP-II cihazı kısmi deşarjla oluşan elektriksel alandaki hızlı değişiklikleri algılayarak hassas ölçümler yapar. Aynı zamanda izole ekipmanlardaki kısmi

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

TAHRİBATSIZ BETON TEST SİSTEMLERİ FORE TEST CİHAZLARI A.Ş.

TAHRİBATSIZ BETON TEST SİSTEMLERİ FORE TEST CİHAZLARI A.Ş. TAHRİBATSIZ BETON TEST SİSTEMLERİ FORE TEST CİHAZLARI A.Ş. WINDSOR PROBE YÜKSEK PERFORMANSLI TEST SİSTEMİ Normal ve Yüksek Performanslı Betonun Yerinde Dayanıklılık Testi İçin Dizayn Edilmiş Test Sistemi.

Detaylı

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması

Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması Dräger VarioGard 3320 IR Verici Toksik gazlar ve oksijenin algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3320 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki karbondioksiti

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Pundit Lab / Pundit Lab + Ultrasonik Alet.... ölçümde 50 yılı aşkın teknik uzmanlık!

Kullanım Kılavuzu. Pundit Lab / Pundit Lab + Ultrasonik Alet.... ölçümde 50 yılı aşkın teknik uzmanlık! Kullanım Kılavuzu Pundit Lab / Pundit Lab + Ultrasonik Alet İsviçre malıdır İsviçre malıdır... ölçümde 50 yılı aşkın teknik uzmanlık! İçindekiler 1. Güvenlik ve sorumluluk 3 2. Başlarken 4 3. Sistem Ayarları

Detaylı

Teknik Katalog [Boya Kalınlığı Ölçer]

Teknik Katalog [Boya Kalınlığı Ölçer] [PT-6000 Advanced] Teknik Katalog [Boya Kalınlığı Ölçer] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

5/8/2018. Windsor Probe Penetrasyon Deneyi:

5/8/2018. Windsor Probe Penetrasyon Deneyi: BETON DAYANIMINI BELİRLEME YÖNTEMLERİ Mevcut betonarme yapılarda beton dayanımının belirlenme nedenleri: Beton dökümü sırasında kalite denetiminin yapılmamış olması. Taze betondan alınan standart numune

Detaylı

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması

Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması Dräger VarioGard 3300 IR Verici Yanıcı gaz ve buharların algılanması D-6453-2010 Dräger VarioGard 3300 IR, entegre kızılötesi optik DrägerSensor 'ü olan dijital bir vericidir. Ortam havasındaki yanıcı

Detaylı

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü

Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-e Dizel Egzoz Ölçümü Dräger EM200-E, dahili örnek alma pompasına sahip bir elektronik çoklu gaz algılama cihazıdır. Dizel motorların seyreltilmemiş egzoz gazlarındaki CO ve NOx içeriğini hassas

Detaylı

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

Sıcaklık/nem ölçüm. We measure it. testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı. www.testo.com.tr Sıcaklık/nem ölçüm cihazı testo 645 Endüstriye uygun yüksek doğrulukta sonuç veren ölçüm cihazı ±1 %RH yüksek doğrulukta nem ölçümü %RH 2 adet prob girişi Sıcaklık, bağıl nem ve basınçlı hatlarda çiğleşme

Detaylı

Spectroquant Prove 100

Spectroquant Prove 100 Spectroquant Prove 100 Teknik bilgi dökümanı www.merckmillipore.com/prove100 Merck Millipore is a business of Ölçüm teknolojisi Dalgaboyu aralığı Lamba tipi Ölçüm modları Spektral bant genişliği Dalgaboyu

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:45 PM Page 1 Gelecek için hazırız Tüm soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümleriniz için ideal! Dijital manifold serisi: testo 550, 557 ve 570 01_08 5/31/11 2:46 PM Page 2 Dijital

Detaylı

Teknik Katalog [Sertlik Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Sertlik Ölçüm Cihazı] [PCE-3500-98] Teknik Katalog [Sertlik Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

ASİMETO DİJİTAL KOMPARATÖR SAATİ ÖZELLİKLERİ

ASİMETO DİJİTAL KOMPARATÖR SAATİ ÖZELLİKLERİ ASİMETO DİJİTAL KOMPARATÖR SAATİ İ TOLERANS ÖLÇME ÖZELLİĞİ BÜYÜK VE KOLAY OKUNABİLİR LCD EKRAN HIZLI İNÇ/METRİK DÖNÜŞÜMÜ ABS/INC KOORDİNAT SEÇİMİ ON/OFF KOORDİNAT SEÇİMİ KALİBRASYON RAPORU 356 AGD2 KOMPARATÖR

Detaylı

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma

BAYLAN ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI ISI SAYAÇLARI. Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş Açılı Glass LCD Ekran Uzun Ömürlü Ve Bakımsız Çalışma ISI SAYAÇLARI ULTRASONİK ISI SAYAÇLARI MI-004 OIML R 75 3 Yıl Garanti ISO 9001 Muayene TS EN ISO/IEC 17020 AB-0068-M Test TS EN ISO/IEC 17025 AB-0177-T Yüksek Ölçüm Hassasiyeti Düşük Basınç Kaybı Geniş

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı]

Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] [PCE-UTU 30] Teknik Katalog [Çekim Gücü Test Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175 Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor Datalogger serisi testo 174 Datalogger serisi testo 175 Datalogger serisi testo 176 Dataloggerların yeni çağı USB bağlantı

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

FELCO 801 Elektronik budama makası

FELCO 801 Elektronik budama makası FELCO 801 Elektronik budama makası Budama hızınızı artırın www.felco801.com 2 FELCO 801 Yoğun budama işleri için en uygun budama makası Hızlı, hafif ve elinizin şekline en uygun. FELCO 801 budama sayısının

Detaylı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820 Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 3820, sorumlu sürücülere nefeslerindeki alkolü test etmek için güvenilir bir yöntem sunar ve yasal olarak araç kullanmaya uygun olduklarının garantisini

Detaylı

BETONARME BİR YAPININ MALZEME KALİTESİNİN TAHRİBATSIZ VE TAHRİBATLI YÖNTEMLERLE BELİRLENMESİ

BETONARME BİR YAPININ MALZEME KALİTESİNİN TAHRİBATSIZ VE TAHRİBATLI YÖNTEMLERLE BELİRLENMESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BETONARME BİR YAPININ MALZEME KALİTESİNİN TAHRİBATSIZ VE TAHRİBATLI YÖNTEMLERLE BELİRLENMESİ Can Arda KİREMİTÇİ YAPI MALZEMELERİ Anabilim

Detaylı

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570

Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 Dijital manifold serisi: Soğutma sistemleri ve ısı pompalarındaki ölçümler için ideal! testo 550, 557 ve 570 testo 550, testo 557, testo 570 testo 550 testo 557 testo 570 Dijital manifold testo 550 - Soğutma

Detaylı

YIĞMA YAPILARDA HASAR TESPİTİ DENEY VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ. Dr.Fevziye AKÖZ

YIĞMA YAPILARDA HASAR TESPİTİ DENEY VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ. Dr.Fevziye AKÖZ YDGA2005 YIĞMA YAPILARDA DEPREM GÜVENLİĞİNİN ARTTIRILMASI ÇALIŞTAYI YIĞMA YAPILARDA HASAR TESPİTİ DENEY VE ÖLÇÜM YÖNTEMLERİ Dr.Fevziye AKÖZ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Yapı Malzemeleri

Detaylı

24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler

24 FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED Öne Çıkan Özellikler 24" FHD LED Monitör, VGA ve DVI Girişleri VA2445-LED ViewSonic VA2445-LED, evde veya ofiste kullanım için ideal LED arka aydınlatmalı, parlak, ince ön çerçeve tasarımına sahip, 24 inç (23,6 Vis) geniş

Detaylı

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK

HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK HASSAS OTOMATİK GEOMETRİ ÖLÇÜMLERİ DAHA HIZLI, DAHA KOLAY VE ÇOK DAHA EKONOMİK VECTRO. OTOMASYON İÇİN TASARLANDI Vectro Third Dimension ın en çok satan taşınabilir lazer ölçüm sistemi GapGun Pro nun gelişmiş

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı

Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 med Alkol Tespit Cihazı Dräger Alcotest 6820 med, kanıtlanmış Dräger Alcotest serisinin özel bir versiyonudur. Nefesten alkol ölçüm cihazı, medikal ürünler için CE işaretinin şart

Detaylı

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI

Online teknik sayfa HISIC450 AŞIRI YÜKSEKLIK ALGILAMA SENSÖRLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Küçük Taşınabilir Kablosuz Leeb Sertlik Çözümü

Küçük Taşınabilir Kablosuz Leeb Sertlik Çözümü Solutions since 1954 Küçük Taşınabilir Kablosuz Leeb Sertlik Çözümü Leeb'in mucidinden İnteraktif Equotip Leeb D Tam Portföy Equotip Live Kablosuz Gerçek Zamanlı Veri Paylaşımı Bulut Yedeklemesi Equotip

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134312 MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI

Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS GÜVENLIK RÖLESI Online teknik sayfa UE48-2OS3D2 UE48-2OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-2OS3D2 6024916 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-2os H I J K L M N O

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: Elektriksel ölçüm teknolojisi Yeniden keşfedildi Daha basit ve daha güvenli: ölçüm cihazlarında yeni bir dönem BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri

Paralel ortam CO/CO2 ölçümü. testo 315-3: EN Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri Paralel ortam CO/CO2 ölçümü testo 315-3: EN 50543 Avrupa normlarına uygun ortam havası ölçümleri testo 315-3 testo 315-3 cihazını nerelerde kullanabilirsiniz? Ortam ölçümlerinde, paralel CO/CO 2 verileri

Detaylı

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr

BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR. Destekleme sistemi. v2014/01tr BERTOUR Destekleme sistemi Broşürü BERTOUR Destekleme sistemi v2014/01tr Güçlü ve esnek 02 Güvenilir Sadeliği ve Uluslararası Kalite Standardı İle Sınıfının En İyisi Bertour destekleme sistemi, inşaat

Detaylı

Gaz kaçak dedektörleri

Gaz kaçak dedektörleri Gaz kaçak dedektörleri testo 317-2 testo 316-1 testo 316-2 testo gaz dedektörü testo 316-Ex CH4 C3H8 H2 Gaz kaçak testi Yıkıcı patlama ve yangınlar gaz borularında sızıntıya sebep olur. Ancak borulardaki

Detaylı

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ

ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ ŞARJLI MATKAP TEKNİK ŞARTNAMESİ birkaçına sahip olmalıdır. Şarjlı Matkap ünitesi taşıma çantalı olacaktır. İlgili tüm kullanım aparatları ürünle birlikte eksiksiz teslim edilecektir. Aküyü aşırı yükten,

Detaylı

27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran

27 10 nokta dokunmatik interaktif ekran 27" 10 nokta dokunmatik interaktif ekran IFP2710 ViewSonic IFP2710, sunum yapanların ekran üzerine kolayca çizim yapmasını, yazı yazmasını ve not almasını sağlayan parmak ve kalem ile dokunma özelliklerine

Detaylı

Basınç ölçüm cihazları

Basınç ölçüm cihazları Basınç ölçüm cihazları Gaz ve su tesisatları için testo 312-2 testo 312-3 testo 312-4 HPA BAR C www.testo.com.tr testo 312-2 / testo 312-3 Gaz ve su tesisatları için basınç ölçüm cihazları testo 312-2

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132984 MSI 410-01 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler Temel

Detaylı

Klima ve havalandırma sistemleri için ölçüm cihazı

Klima ve havalandırma sistemleri için ölçüm cihazı Klima ve havalandırma sistemleri için ölçüm cihazı testo 445 klima ve havalandırma sistemleri için servis cihazı Çok noktadan ve zamana göre ortalama hesaplama Hava debisini gösterme Her ölçüm yeri için

Detaylı

Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı]

Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı] [PCE-VM 25] Teknik Katalog [Makina Analiz Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Yüksek çözünürlüklü ses

Yüksek çözünürlüklü ses Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Kablosuz Bluetooth kulaklık 40 mm sürücülü/arkası kapalı Kulak üstü Yumuşak kulak yastıkları SHB7250/00 Yüksek çözünürlüklü ses için dijital bas kuvvetlendirme

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum.

Soğuk Hava Ak.Teş.Ünit.-Uzaktan Kum. Electrolux Drop-in serisi, modern dağıtımın ihtiyaçlarına verilecek ideal cevaptır. Çevreleyen ergonomik ortamla tamamen bütünleşme, bu seriyi son derece çok yönlü, geleneksele (in-line) uygun ancak hepsinden

Detaylı

Teknik Katalog [Pirometre]

Teknik Katalog [Pirometre] Teknik Katalog [Pirometre] [PCE-TC 32] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation

Tüm ölçüm verileri herhangi bir cihazla her zaman kullanılabilir. Veri kayıt sistemi testo Saveris 2. Analysis & Reports. Graphical presentation Analysis & Reports Coldstore east 14.09.2014 to 16.09.2014 Graphical presentation 14/09/2014 15/09/2014 16/09/2014 Data logger 1 ( C) Data logger 2 ( C) Data logger 3 ( C) Tabular presentation Alarms Tüm

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Sıcaklık ölçüm cihazı (2 kanallı)

Sıcaklık ölçüm cihazı (2 kanallı) Sıcaklık ölçüm cihazı (2 kanallı) testo 922 2 kanallı sıcaklık ölçümü HVAC uygulamaları için ideal C Opsiyonel kablosuz problarla 2 kanallı sıcaklık ölçüm cihazı Fark sıcaklığı görüntüleme TopSafe, zarar

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS GÜVENLIK RÖLELERI

Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS GÜVENLIK RÖLELERI Online teknik sayfa UE48-3OS2D2 UE48-3OS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. UE48-3OS2D2 6025089 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/ue48-3os H I J K L M N O

Detaylı

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer

EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3. Elektronik Isı Pay Ölçer EnerjiÖlçümü MINOMETER M7 RADIO 3 Elektronik Isı Pay Ölçer Çevrenin Korunması Avantaj ve Özellikleri İklim koruma için enerji tüketiminin ölçümü Kaynakların ve çevrenin korunması Günümüzde; çevremiz, korunmaya

Detaylı

Mikrometrelerle ölçüm yaparken 250 gramdan fazla kuvvet uygulanmamalıdır. Fazla uygulanıp uygulanmadığı cırcırla anlaşılır.

Mikrometrelerle ölçüm yaparken 250 gramdan fazla kuvvet uygulanmamalıdır. Fazla uygulanıp uygulanmadığı cırcırla anlaşılır. Mikrometreler Kumpaslara nazaran daha hassas olan ve okuma kolaylığı sağlayan ölçü aletleridir. Genellikle silindirik parçaların çaplarının ve ya düz parçaların kalınlıklarının ölçülmesinde kullanılır.

Detaylı

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi

MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi MODEL 1500 Tek Kanallı Askıda Katı Madde Ölçüm Sistemi Optik ve Dijital Sıfıra Yakın Sensör Sapması Sarf Malzeme Yok Hareketli Parça Yok MLSS (Aktif Çamur), RAS (Geri Devir), WAS (Atık Aktif Çamur) Ölçümleri

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi

ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi ACC2 DEKODER Kontrol Ünitesi BİREYSEL VE TİCARİ SULAMA Built on Innovation Güçlü. Akıllı. Esnek. hunterindustries.com ACC2 Dekoder Güçlü. Akıllı. Esnek. Hunter'ın yeni nesil ACC2 Dekoder kontrol ünitesi,

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132989 MSI 430-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler Temel

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel

Termal kamera. We measure it. testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi. www.testteknik.net. Dedektör boyutu 320 x 240 piksel We measure it. Termal kamera testo 885 profesyonel, çok yönlü ve hassas termografi Dedektör boyutu 320 x 240 piksel SuperResolution teknolojisi 640 x 480 piksel Termal duayarlılık < 30 mk Döndürülebilen

Detaylı

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar.

SafeLine SL1. SafeLine SL1, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. Kataloğu - SafeLine 2011, EN81-28 ve EN81-70 koşullarını tam olarak karşılar. EN81-28 ve EN81-70 koşullarını yerine getirerek, asansörün en gelişmiş teknoloji olduğunu gösterirken ihtiyacınız olan tüm

Detaylı

Her uygulamaya doğru software seçimi

Her uygulamaya doğru software seçimi Her uygulamaya doğru software seçimi Verilerin analizi ile birlikte programlama ve kayıt çıktısı almak için 3 farklı software bulunmaktadır. Testo ihtiyacınıza göre en uygun software çözümünü sunar. Testo

Detaylı

Online teknik sayfa DFV60A-22PC65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER

Online teknik sayfa DFV60A-22PC65536 DFV60 TEKERLEKLI ENKODER Online teknik sayfa DFV60A-22PC65536 DFV60 A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. DFV60A-22PC65536 1051309 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/dfv60 H I J K L M

Detaylı

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış

VPL-FX lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü. Genel Bakış VPL-FX35 5000 lümen XGA 3LCD Kurulum projektörü Genel Bakış Yüksek parlaklık k ve düşük ük bakım sunan 3LCD XGA kurulum projektörü Yüksek kaliteli projektörün gerektiği hemen her duruma uyacak şekilde

Detaylı