TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA Nisan Club Med Palmiye, Kemer

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer"

Transkript

1 Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye sayım başladı!

2 Enerjide İnovasyon Türkiye nin Enerjide Yeni Stratejileri I 2001 O ıld ny U lusal Enerji Forumu, bugüne kadar gerçekleştirdiği ulusal forum dizileri çerçevesinde, 302 üst düzey karar vericiyi konuşmacı, 3853 üst düzey karar vericiyi katılımcı olarak toplam 114 oturumda bilgi üretmiştir. a Ana Oturumda; Türkiye nin Enerjide Yeni Stratejileri II Üst Düzey Karar Vericiyi Konuşmacı, Küresel Enerji Stratejileri ve Türkiye, 2002 Rekabet Edebilir Bir Sanayi İçin Enerjide Yenilikler, Enerji Profesyonelini Katılımcı 05 ile bilgi üretmekten gurur duyuyoruz... Enerjide Yükselen Yeni Bölgesel Güç Türkiye,

3 Uluslararası 6 TürkiyeEnerjiF Ana Oturum ve Forumlar Çalıştaylar Enerjide Senaryo Grupları İkili Görüşmeler Özel Konferanslar Basın Toplantıları Özel sektör, kamu kuruluşları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum, medya, uluslararası, ve diplomatik kuruluşlar, uluslararası doruğa Sizin için hazırlanıyorlar. orumu 12. Yıl 2014 Enerjide İnovasyon Club Med Palmiye, Kemer ANTALYA Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu! Nisan 2014 Elektrik Petrol Doğalgaz Alternatif Yenilenebilir Özelleştirme Nükleer Sanayi Teknoloji Yönetim Maden Üretim İletim Dağıtım 3 Ulusal Enerji Ödülleri Sürdürülebilir Yaşam Ödülleri VIP kayıt UFF Sponsorluk ve Ticari Sergi Alanları Türkiye Enerji forumu nda ; İktisadi, çevresel, hukuki, yapısal, lojistik, bilişim, yönleriyle işiniz ve geleceğiniz Sizinle TR, Türkçe İNG İngilizce info@enerjiforumu.com >> Ulusal Forum Fuar Organizasyon uffo@enerjiforumu.com Bilgi Yönetimi: Enerjide yeni geleceği Türkiye ve Dünya için yeniden inşa ediyoruz

4 % TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 2014 organizasyonuna koltuğunuzu ayırttınız mı?

5 05 Forum Adı: TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 05 Forum Ana Teması: Sürdürülebilir Yaşam İçin Enerjide Büyük İnovasyon ve Enerjide Yükselen Yeni Bölgesel Güç Türkiye Forum Tarihi: TEMMUZ 2008 Forum Süresi: 3 Gün Gerçekleştiği Yer: Kandilli Adile Sultan Sarayı, İstanbul Düzenleyen Kuruluşlar: ULUSAL ENERJİ FORUMU Bilgi Yönetimi: ENERJİ PİYASASI İZLEME VE DERECELENDİRME AJANSI Himaye Eden Kurumlar: T.C. Başbakanlık Konuşmacı Sayısı: 36 Oturum Sayısı:12 Katılımcı Sayısı: 600 Forum Resmi Dilleri: Türkçe - İngilizce ve Rusça Simultane çeviri Kongre Binası Kullanım Alanları: Tüm Kongre Binası kullanılmıştır. Forum Salonu, İkili Görüşme Salonları, Kurumsal Bilgi Bankosu Alanları, VİP Toplantı Salonları, Basın Salonları, Protokol Toplantı Salonları (İkili Görüşmeler ve Grup Toplantıları), Basın Merkezi, Forum Sekreteryası Bilgi ve İletişim Ofisleri, Resepsiyon Salonları, Forum Aktiviteleri: Ana Oturumlar, İkili Görüşmeler ve Grup Toplantıları. TÜRKİYE ENERJİ FORUMU nun beşincisinde, 600 kişilik değerli bir topluluğa bilgi üretme olanağı sağlanmıştır. Üç günlük Forum da inovasyon ağırlıklı bir program gerçekleştirilmiştir.

6 04 Forum Adı: TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 04 Forum Ana Teması: Rekabet Edebilir Bir Sanayi İçin Enerjide Yenilikler Forum Tarihi: EKİM 2005 Forum Süresi: 3 Gün Gerçekleştiği Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Düzenleyen Kuruluş: ULUSAL ENERJİ FORUMU Himaye Eden Kurumlar: T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Konuşmacı Sayısı: 44 Konuşmacı Oturum Sayısı: 11 Katılımcı Sayısı: 800 Katılımcı Forum Resmi Dilleri: Türkçe - İngilizce Simültane çeviri Kongre Binası Kullanım Alanları: Kongre Binası kullanılmıştır. Oditoryum Salonu, İkili Görüşme Salonları, Kurumsal Bilgi Bankosu Alanları, VİP Toplantı Salonları, Poster Projelerin Sergilendiği Alanlar, Basın Salonları, Protokol Toplantı Salonları (İkili Görüşmeler ve Grup Toplantıları), Basın Merkezi, Forum Sekreteryası Bilgi ve İletişim Ofisleri, Resepsiyon Salonları, Forum Aktiviteleri: Ana Oturumlar, İkili Görüşmeler ve Grup Toplantıları... TÜRKİYE ENERJİ FORUMU dördüncüsünde, 800 kişilik değerli bir topluluğa bilgi üretme olanağı sağlamıştır. Üç günlük Forum da sanayi ağırlıklı bir program gerçekleştirilmiştir.

7 03 Forum Adı: TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 03 Forum Ana Teması: Küresel Enerji Dengeleri ve Türkiye Forum Tarihi: OCAK 2004 Forum Süresi: 2 Gün Gerçekleştiği Yer: Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Himaye Eden Kurumlar: T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. MSB Savunma Sanayi Müsteşarlığı Konuşmacı Sayısı: 45 Konuşmacı Oturum Sayısı: 14 (iki bölümlü oturumlarla birlikte) Katılımcı Sayısı: 800 Katılımcı Forum Resmi Dilleri: Türkçe - İngilizce Simültane çeviri Kongre Binası Kullanım Alanları: Oditoryum Salonu, İkili Görüşme Salonları, Kurumsal Bilgi Bankosu Alanları, VİP Toplantı Salonları, Poster Projelerin Sergilendiği Alanlar, Basın Salonları, Protokol Toplantı Salonları, (İkili Görüşmeler ve Grup Toplantıları) Basın Merkezi, Forum Sekreteryası Bilgi ve İletişim Ofisleri, Resepsiyon Salonları, Forum Aktiviteleri: Ana Oturumlar, İkili Görüşmeler ve Grup Toplantıları, Teknoloji Toplantıları, Basın Toplantıları, Ulusal Enerji Ödülleri, 2050 Yılı Sürdürülebilir Yaşam Ödülleri 38 ülkeden temsilcilerin katıldığı TÜRKİYE ENERJİ FORUMU, 800 kişilik değerli bir topluluğu ağırlamıştır. Üç günlük Forum da ayrıca; Avrupa, Rusya, Japonya, Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna, Letonya, Litvanya, Filistin, Norveç, Tayland, İsviçre, Amerika, Avustralya, Yunanistan, Makedonya, Ukrayna, Türkmenistan, Çin, Pakistan, Yunanistan ve Kırgızistan gibi ülkelerden de üst düzey temsilciler yer almışlardır.

8 02 Forum Adı: TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 02 Forum Ana Teması: Türkiye nin Yeni Enerji Stratejileri II Forum Tarihi: ARALIK 2002 Forum Süresi: 3 Gün Gerçekleştiği Yer: Çırağan Sarayı - İstanbul Himaye Eden Kurumlar: T.C. Dışişleri Bakanlığı, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Başbakanlık TÜBİTAK Konuşmacı Sayısı: 98 Konuşmacı Katılımcı Sayısı: 600 Katılımcı Toplam Oturum Sayısı: 40 Ana Oturum Sayısı: 13 Çalıştay Sayısı:12 Forum Resmi Dilleri: Türkçe - İngilizce Simültane çeviri Çalıştay Konuları: Elektrik Piyasası Çalıştayı, Doğal Gaz Piyasası Kullanım Alanları: Ana Balo Salonu, 4 Çalıştay Salonu, VİP Toplantı Salonları, Basın Salonları, Protokol Toplantı Salonları, Basın Ofisi, Yönetim Ofisi, Resepsiyon Salonları, Forum Aktiviteleri: İkili Görüşmeler, Teknoloji Toplantıları, Basın Toplantıları, 2050 Yılı Sürdürülebilir Yaşam Taahhütleri

9 01 Forum Adı: TÜRKİYE ENERJİ FORUMU 01 Forum Ana Teması: Türkiye nin Yeni Enerji Stratejileri I Forum Tarihi: KASIM 2001 Forum Süresi: 3 Gün Gerçekleştiği Yer: İş Kuleleri Oditoryumu ve Sabancı Center Himaye Eden Kurum: T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Konuşmacı Sayısı: 71 Konuşmacı Katılımcı Sayısı: 800 Katılımcı Forum Resmi Dilleri: Türkçe - İngilizce Simültane çeviri Toplam Ana Oturum Sayısı: 25 Çalıştay Sayısı: 4 (Elektrik, Yenilenebilir, Petrol ve Doğalgaz) Üçüncü bin yılda sürdürülebilir bir geleceğin tasarlanması ve yeniden yapılanma ile uyum sürecinin oluşumu için enerji dünyasının üst düzey bürokrasisi, ilgili bakanlıklar, sanayiciler, işadamları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları Türkiye nin Yeni Enerji Stratejileri ana temalı TÜRKİYE ENERJİ FORUMU nda ilk kez biraraya geldi Kasım 2001 tarihleri arasında, ana oturumları İş Bankası Kuleleri Oditoryumu nda, çalıştayları Sabancı Center da gerçekleşen TÜRKİYE ENERJİ FORUMU yeni bin yılın ilk büyük buluşmasıydı. Foruma yaklaşık 800 kişi ve kurum katılırken; 16 ayrı oturumda, 62 konuşmacının sunduğu bildirilerle sektörde ilk kez işbirliği ve sinerji yaratıldı.

10 Ulusal Enerji Forumu İstanbul Merkezi ne Ziyaretler Ulusal Enerji Forumu, üst düzey ulusal ve uluslararası heyetleri Türkiye programları çerçevesinde, İstanbul ofisinde kabul etmekten mutluluk duyuyor. İngiltere Dışişleri Bakanlığı na mensup, İklim Değişikliği ve Enerji Grubu Başkanı Andrew Millar Başkanlığı nda bir heyet, iklim değişikliği, enerji ve Türk Boğazları trafiği konularında görüşmeler yapmak üzere gerçekleştirdikleri Türkiye Programları çerçevesinde, Ulusal Enerji Forumu Başkanı Neslihan Gökdemir i de ziyaret ettiler. Ulusal Enerji Forumu toplantı salonunda gerçekleşen heyet kabulünde, Türkiye nin Enerji Politikaları konusunda Türkiye den önemli uzmanların da davet edildiği bir beyin fırtınası toplantısı yapıldı. (23 Ağustos 2006) Prof. Paul Sullivan başkanlığında ABD National Defence University den gelen üst düzey karar vericiler İstanbul temasları sırasında Ulusal Enerji Forumu Başkanı Neslihan Gökdemir i de ziyaret ettiler. Ulusal Enerji Forumu, enerji konularında Türkiye den seçtiği, birbirinden değerli isimleri de aynı programlar çerçevesinde ağırlamaktan onur duydu. (03 Mayıs 2007)

11 Yenilikçi vizyonu ile Ulusal Enerji Forumu, medya eğitimlerine, kuruluşundan bu yana büyük önem verdi. Uzmanlık alanlarına göre,basın gruplarına,ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda, yüksek uzmanlığa sahip profesyonellerden eğitim seminerleri verilmesini sağladı. Bu amaç doğrultusunda, gerçekleştirdiği önemli medya eğitimlerinden biri de enerji gazeteciliği için uluslararası bir isim olan Oliver Wates in Mart 2008 tarihlerinde verdiği seminerdi. OLIVER WATES İSTANBUL DAYDI Ulusal Enerji Forumu, British Council ve İngiltere İstanbul Baş konsolosluğu işbirliğinde gerçekleştirilen ENERJİ GÜVENLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ ana temalı iki günlük Seminer, Sepetçiler Kasrı nda verildi.

12 TürkiyeEnerjiForumu 2014 istanbul UFF Ulusal Forum Fuar Organizasyon

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 21 24 Nisan 2012 29. Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı 4. İstanbul Teknik Tekstiller ve Nonwoven Fuarı 9. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı Hazırlayan TEKNİK Fuarcılık

Detaylı

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI

TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI TÜRKİYE NİN İHTİYAÇ DUYDUĞU FUAR 3.ELECTRONIST FUARI Sektörlerindeki ürünlerin, en son teknolojik gelişmelerin, dünyadaki trendlerin ve son uygulamaların sergilendiği, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında

Detaylı

Bu nedenle çevre ve kalkınma konuları birlikte, dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde ele alınmalıdır.

Bu nedenle çevre ve kalkınma konuları birlikte, dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde ele alınmalıdır. 1992 yılına gelindiğinde çevresel endişelerin sürmekte olduğu ve daha geniş kapsamlı bir çalışma gereği ortaya çıkmıştır. En önemli tespit; Çevreye rağmen kalkınmanın sağlanamayacağı, kalkınmanın ihmal

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX

ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX ELEKTRİK ÇEVİRİMİ İLETİMİ VE DAĞITIMI SEKTÖRÜNÜN TEK İHTİSAS FUARI ELEX 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin

Detaylı

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION

IFIA INTERNATIONAL FEDERATION ISIF 18 Ülkemizin gelişimine değer katacak buluş, ar-ge ve inovasyon faaliyetlerinin ulusal ve uluslararası katılımcılarla buluşturulması ve üretilen teknik bilginin ticarileştirilerek toplumun yararına

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI

ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI ELEX SEKTÖRÜNÜN TEK FUARI 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye nin ve bölgenin sektöründeki tek ihtisas fuarı olan

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 2 7 Ekim 2012 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1.ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.2.ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK

Detaylı

9. Uluslararası İlişkiler

9. Uluslararası İlişkiler 9. Uluslararası İlişkiler 9.1. Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları (ÇVÖA) Çifte Vergilendirmeyi Önleme Anlaşmaları, 03.11.1970 tarihinde Avusturya ile imzalanarak başlamış olup, bugüne kadar 76 ülke

Detaylı

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER

BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI (BAKA) SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER Esra ALAGÖZ KAYA Şubat 2015 SUNUM PLANI I. SAĞLIK TURİZMİ SEKTÖRÜNE YÖNELİK DESTEKLER II. DESTEKLEMELERDE TEMEL HUSUSLAR III.

Detaylı

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM

YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM YENİ DÜNYA YENİ YAŞAM 7-10 Ekim 2009 tarihleri arasında TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi nde düzenlenecek olan Bilişim Zirvesi 09 un bu yılki ana teması Yeni Dünya Yeni Yaşam. Bilişim Zirvesi 09

Detaylı

FUAR SONUÇ RAPORU İSTANBUL. Eş Zamanlı: labtechmed. 26-29 Mart 2015. www.expomedistanbul.com

FUAR SONUÇ RAPORU İSTANBUL. Eş Zamanlı: labtechmed. 26-29 Mart 2015. www.expomedistanbul.com Supported by: İSTANBUL 2015 26-29 Mart 2015 Avrasya ve Türkiye nin önemli karar vericilerini, dünyadan tedarikçilerle aynı platformda bir araya getiren lider medikal fuar FUAR SONUÇ RAPORU Eş Zamanlı:

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ

2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ 2012/4 SAYILI DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ SUNUM PLANI Hizmet Sektörünün Desteklenmesi Vizyonu Dünya da ve Türkiye de Sağlık Turizmi Film, Bilişim ve Eğitim Sektörlerine

Detaylı

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC)

inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! İstanbul Kongre Merkezi(ICC) 2016 inovasyon ve Teknolojide Dev Buluşma! 20 / 23 Ekim 2016 İstanbul Kongre Merkezi(ICC) ALLINTECH 2015' e Katkı ve Ka lımlarında Dolayı Teşekkür Ederiz. ALLINTECH 2016 TÜM İNOVASYON TEKNOLOJİLERİ FUARI

Detaylı

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı. A.B.D. ile Ticaret Ortağınız. Manoj Desai, Ticari Konsolos. Manoj.Desai@trade.gov

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı. A.B.D. ile Ticaret Ortağınız. Manoj Desai, Ticari Konsolos. Manoj.Desai@trade.gov Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013 A.B.D. ile Ticaret Ortağınız Manoj Desai, Ticari Konsolos Manoj.Desai@trade.gov Rakamlarla Türk-Amerikan Ticaret ve Yatırım İlişkileri TİCARET: 2009 İkili Ticaret: 10.7

Detaylı

4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ

4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ 4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ Elektronik yan sanayi sektörünü bir araya getiren tek organizasyon Uluslararası Electronist Fuarı yerliyabancı birçok farklı şehir

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN TEKNİK ELEKTRİK FUARI: 4. ULUSLARARASI ELEX FUARI 2015 YILINDA DA HEYECAN VERDİ

TÜRKİYE NİN EN TEKNİK ELEKTRİK FUARI: 4. ULUSLARARASI ELEX FUARI 2015 YILINDA DA HEYECAN VERDİ TÜRKİYE NİN EN TEKNİK ELEKTRİK FUARI: 4. ULUSLARARASI ELEX FUARI 2015 YILINDA DA HEYECAN VERDİ 4. ULUSLARARASI ELEX FUARI 01-04 EKİM 2015 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL FUAR MERKEZİ NDE SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.343 2010 2011 2012 2013 2014 Ocak 2015 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.01.2015 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU

smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU 2017 smart solutions FUAR KAPANIŞ RAPORU BAŞARILARLA DOLU BİR YILI DAHA GERİDE BIRAKIRKEN ISAF MARKASI 21. 21.si düzenlenen ISAF; Güvenlik, Bilişim Güvenliği, Akıllı Bina, İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yangın,

Detaylı

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK TRAFİK GÜVENLİĞİ ETKİNLİĞİ 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sektörel Paneller Tiyatro ve Çeşitli Etkinlikler Spot Film Yarışması Sergi ve Fuar Organizasyon: www.karayolutrafiksempozyumu.org

Detaylı

SEKTÖRÜN BENİMSENEN FUARI ELEX

SEKTÖRÜN BENİMSENEN FUARI ELEX SEKTÖRÜN BENİMSENEN FUARI ELEX 3. ELEX FUARI 25-28 EYLÜL 2014 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL FUAR MERKEZİ NDE SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ BULUŞMASINA İMZA ATTI 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilen ve

Detaylı

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014

Proje Sonuçları. Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Proje Sonuçları Dr. İlksen Hilâl TANRIKUT Avrupa Birliği Bakanlığı Proje Uygulama Başkanlığı Koordinatörü 24 Aralık 2014 Temel Faaliyetler Proje Açılış Konferansı Proje Açılış Konferansı 19 Mart 2013 İçişleri

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 26. Hafta (27 Haziran 4 Temmuz 2010) 27 HAZİRAN 2010, PAZAR 10:30 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU 1 ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ MERKEZLERİ PLATFORMU ÜSİMP ÜSİMP (Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu), üniversitelerde üretilen yeni teknolojilerin topluma aktarılmasını teşvik etmek ve sanayi

Detaylı

ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 57 MART Enervis, 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nın iki farklı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alıyor

ENERJİ GÜNDEMİ SAYI 57 MART Enervis, 10. Enerji Verimliliği Forum ve Fuarı'nın iki farklı etkinliğinde konuşmacı olarak yer alıyor SAYI 57 MART 2019 ENERJİ GÜNDEMİ 2 4 Enervis 6. İstanbul Karbon Zirvesi nde Mart Ayında Elektrik Üretimi ve Tüketimi Azaldı 5 6 Enerji depolama maliyetleri hızla düşüyor Küresel Karbondioksit Emisyonu

Detaylı

Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı. İkili ve Çoklu İşbirliği Programları

Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı. İkili ve Çoklu İşbirliği Programları Uluslararası İşbirliği Daire Başkanlığı İkili ve Çoklu İşbirliği Programları Sunum İçeriği Uluslararası İşbirliği Hedefleri Uluslararası İşbirliği Daire Bşk. Organizasyonel Yapı İkili ve Çoklu Akademik

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 24.389 2010 2011 2012 2013 2014 Temmuz Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.07. itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 12 17 Ocak 2016 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE ÖRNEK YAPISI 3 2. FUAR SONUÇ ÖZET

Detaylı

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1

2015 Mart 2016 Mart deuder.org.tr 1 2015 Mart 2016 Mart 1 Üniversitesine DEĞER katan Mezun Mezunlarına DEĞER veren Üniversite Dokuz Eylül e Değer Dokuz Eylüllü ye Değer 2 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 20 Temmuz 1982 tarihinde kuruldu. 34 Yaşındayız

Detaylı

42. İzmir ayakkabı ve çanta fuarı. 42 nd İzmir footwear and bags fair. Fuar Sonuç Raporu ekim october 2017

42. İzmir ayakkabı ve çanta fuarı. 42 nd İzmir footwear and bags fair. Fuar Sonuç Raporu ekim october 2017 42. İzmir ayakkabı ve çanta fuarı 42 nd İzmir footwear and bags fair Fuar Sonuç Raporu 17-20 ekim october 2017 SHOEXPO nun Size Sundukları B2B Eşleştirme Programı Hosted Buyer Programı kapsamında gerçekleştirilen

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

9. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

9. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 9. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi

KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi KARADENİZ HAVZASINDAKİ TURİZM GÜZERGAHLARI Projesi TR11C1.01-02/354 3.04.2015 Turizm Platformu Toplantısı/ EDİRNE Karadeniz Havzası Sınırötesi İşbirliği Programı Text PROJE ORTAKLARI ENPI Ortakları: Orta

Detaylı

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler

İçindekiler. Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler w İçindekiler Hakkımızda Misyon Vizyon TKYD Üyelik Ayrıcalıkları Faaliyetler Çalışma Grupları Eğitim Programları İhtisas Programları Anadolu Seminerleri Kurumsal Yönetim Kütüphanesi Yayınlar Zirve ve Paneller

Detaylı

KATILIM FIRSATLARI

KATILIM FIRSATLARI www.peryonkongre.com KATILIM FIRSATLARI Bir sivil toplum kuruluşu olan PERYÖN'ün hedefi, üyelerine ve topluma, kuruluş amacı ile ilgili değer yatamak. Hedefe ulaştıracak en güçlü yöntem ise üretimi ve

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

TÜRKİYE DEKİ YABANCI ÜLKE TEMSİLCİLİKLERİ

TÜRKİYE DEKİ YABANCI ÜLKE TEMSİLCİLİKLERİ Ülke TÜRKİYE DEKİ YABANCI ÜLKE TEMSİLCİLİKLERİ Temsilcilik Türü Şehir Telefon Faks e-posta A.B.D. Başkonsolosluk Adana (0322) 346 62 62 (0322) 346 79 16 A.B.D. Büyükelçilik Ankara 455 55 55 467 00 19 A.B.D.

Detaylı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Organizasyon dünyası sektöründe 30. Yılını gururla kutlayan Pink Organizasyon, ulusal ve uluslararası organizasyon hizmetlerinde 2016 yılını da lider olarak

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 25. Hafta (20 26 Haziran 2011)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 25. Hafta (20 26 Haziran 2011) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 25. Hafta (20 26 Haziran 2011) 20 HAZİRAN 2011, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği

Detaylı

UFTP GÜNEŞ ENERJİSİ SPONSORLUK DOSYASI.

UFTP GÜNEŞ ENERJİSİ SPONSORLUK DOSYASI. UFTP GÜNEŞ ENERJİSİ SPONSORLUK DOSYASI www.gunder.org.tr EV SAHİBİ www.solartr.org.tr DESTEKLEYENLER GENEL BİLGİLER UFTP KONFERANS TARİHİ 27-29 Kasım 2018 KONFERANS DİLİ Konferans dili İngilizcedir. Ana

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.069 2010 2011 2012 2013 2014 Mart 2015 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.03.2015 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi.

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi. 8,000 m 2 FUAR ALANI 291 KATILIMCI 77 YERLİ KATILIMCI 214 ULUSLARARASI KATILIMCI 37 MEDYA ORTAĞI 7,637 MEDYA ORTAĞI IPS (INTERNATIONAL PROPERTY SHOW) 2013, Dubai Arazi ve İskan Departmanı nın katkılarıyla

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU expomed EURASIA 22.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL

Detaylı

ICCI ULUSLARARASI ENERJİ VE ÇEVRE FUARI & KONFERANSI Nisan Fuar Sonuç Raporu

ICCI ULUSLARARASI ENERJİ VE ÇEVRE FUARI & KONFERANSI Nisan Fuar Sonuç Raporu ICCI 2016 22. ULUSLARARASI ENERJİ VE ÇEVRE FUARI & KONFERANSI 27-28-29 Nisan 2016 KAPANIŞ İstanbul Fuar RAPORU Merkezi Fuar Sonuç Raporu KAPANIŞ RAPORU / İÇERİK 2 ICCI 2016 KÜNYESİ 3 KATILIMCI BİLGİLERİ...

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ

TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ TÜ ROFED TÜRİ ZM BÜ LTENİ Eylül - 2018 Hazırlayan: Aslı VAZ İçindekiler 1. TÜRKİYE'YE VE DÖRT İLİMİZE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA VE AYLARA GÖRE DAĞILIMI... 1 1.1. TÜRKİYE YE GELEN ZİYARETÇİLERİN YILLARA

Detaylı

BURTARIM 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

BURTARIM 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI BURTARIM 2014 Bursa 12. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı BURSA 7. ULUSLARARASI HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI 14 18 Ekim 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Bursa

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC

TBD Kamu-BİB. Kamu Bilişim Platformu-17. 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC TBD Kamu-BİB Kamu Bilişim Platformu-17 15-18 Ekim 2015, Acapulco Resort Hotel Girne-KKTC Türkiye nin bilişimle yeni tanıştığı 1971 yılında profesyonel ve yarı akademik bir topluluk tarafından büyük bir

Detaylı

Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi

Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi 2010 Sürdürülebilir Kalkınma ve Temiz Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Faaliyet Raporu 1 Ocak- 31 Aralık 2010 I- MERKEZDE YÜRÜTÜLEN PROJELER : Zirai Atık ve Artıklardan, Atık Azaltımı Amacı ile Üretilen

Detaylı

ÇEVRE DENETİMİNDE KÜRESEL GÜNDEM VE EUROSAI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN DENETİMİ SEMİNERİ

ÇEVRE DENETİMİNDE KÜRESEL GÜNDEM VE EUROSAI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN DENETİMİ SEMİNERİ YÜKSEK DENETİM DÜNYASINDAN HABERLER ÇEVRE DENETİMİNDE KÜRESEL GÜNDEM VE EUROSAI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN DENETİMİ SEMİNERİ ÇEVRE DENETİMİNDE KÜRESEL GÜNDEM VE EUROSAI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN DENETİMİ SEMİNERİ

Detaylı

ideas for today and tomorrow

ideas for today and tomorrow ideas for today and tomorrow Hakkımızda Regata Events, on yıllardır Ankara ve Türkiye çapında kazandığımız tecrübelerin birikimiyle kurulmuştur. Uzun yıllar yaptığımız etkinlik, açılış, konser ve kongrelerin

Detaylı

BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK SEKTÖR BULUŞMASI

BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK SEKTÖR BULUŞMASI BÖLGEDEKİ EN BÜYÜK SEKTÖR BULUŞMASI 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası Led&Led Aydınlatma Fuarı bölgede markalaşarak, sektörün tek fuarı olma özelliğini her yıl büyüyerek sürdürüyor.

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

TR33 Bölgesi nin Üretim Yapısının ve Düzeyinin Tespiti ve Analizi. Ek 5: Uluslararası Koşulların Analizi

TR33 Bölgesi nin Üretim Yapısının ve Düzeyinin Tespiti ve Analizi. Ek 5: Uluslararası Koşulların Analizi TR33 Bölgesi nin Üretim Yapısının ve Düzeyinin Tespiti ve Analizi Ek 5: Uluslararası Koşulların Analizi Sektörün genel özellikleri Kümes hayvanlarının etleri ve yenilen sakatatı Ürünler dünyada ortalama

Detaylı

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi

Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, Amerika, Japonya ve Ürdün deydi Prof. Dr. Mehmet Haberal, geçtiğimiz ay yoğun bir bilimsel kongre programı yaşadı. Kurucusu olduğu Ortadoğu Organ Nakli Derneği (MESOT) tarafından

Detaylı

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL 18-20 Kasım 2014 Paola DİSİDORO Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı İDF 2014

Detaylı

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı)

Kimya Kongresi. 28. Ulusal. 15-21 Ağustos 2016 MERSİN. Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü. (Uluslararası Katılımlı) 28. Ulusal Kimya Kongresi (Uluslararası Katılımlı) 15-21 Ağustos 2016 Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü MERSİN SPONSORLUK DOSYASI www.kimya2016.org DİZİN Genel Bilgiler 2 Destek

Detaylı

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. GİRİŞ HAKKIMIZDA MARKALAR ve ÜRÜN GRUPLARI GLOBAL FAALİYET AĞI VE PAZAR KONUMU ÖDÜLLER SERTİFİKALAR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞ Sora Grup firmalarından

Detaylı

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI Bölgesel Yenilik Stratejisi Çalışmaları; Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi İstanbul Bölgesel Yenilik Stratejisi Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi Önemli Not: Bu anketten elde

Detaylı

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk

Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı 03.06.2014. Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk Uluslararası 15. MÜSİAD Fuarı ve 18. IBF Kongresi Lansmanı Değerli Basın Mensupları, 03.06.2014 Yazın başlangıcını hissetmeye başladığımız Haziran ayının bu ilk günlerinde, size, Türk insanının aklından,

Detaylı

THE 5 TH GLOBAL FEED AND FOOD CONGRESS 2016

THE 5 TH GLOBAL FEED AND FOOD CONGRESS 2016 THE 5 TH GLOBAL FEED AND FOOD CONGRESS 2016 THE 6 TH G FEED AN CONG 202 ANTALYA, TURKEY. 18-20 APRIL BANGKOK, T 20-24 A Herkes için eşitlik ve refah 2. DUYURU Maritim Resort Hotel & Convention Center Belek,

Detaylı

16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC

16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC AVRASYA BÖLGESİNİN GAYRİMENKUL BULUŞMASI Yatırımın Fırsat Günleri 16-19 Ekim 2014 Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ICEC BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Detaylı

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı. A.B.D. ile Ticaret Ortağınız. Michael Lally, Ticaret Müsteşarı Michael.Lally@trade.gov

Amerikan Ticaret Müsteşarlığı. A.B.D. ile Ticaret Ortağınız. Michael Lally, Ticaret Müsteşarı Michael.Lally@trade.gov Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2012 A.B.D. ile Ticaret Ortağınız Michael Lally, Ticaret Müsteşarı Michael.Lally@trade.gov Rakamlarla Türk-Amerikan Ticaret ve Yatırım İlişkileri TİCARET: 2009 İkili Ticaret:

Detaylı

I. ITE Group Hakkında II. ITE Turkey Hakkında III. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018 i. Ziyaretçi Profili ii. Alım Heyeti Programı iii.

I. ITE Group Hakkında II. ITE Turkey Hakkında III. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018 i. Ziyaretçi Profili ii. Alım Heyeti Programı iii. I. ITE Group Hakkında II. ITE Turkey Hakkında III. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 2018 i. Ziyaretçi Profili ii. Alım Heyeti Programı iii. İş Geliştirme Platformu Etkinlikleri IV. Yapı Fuarı Turkeybuild

Detaylı

KALKINMA AJANSLARI ve

KALKINMA AJANSLARI ve KALKINMA AJANSLARI ve 13 MART 2012 ANKARA Mustafa Zati Uzman Sunum Planı Neden Kalkınma Ajansları Dünya da Kalkınma Ajansları Türkiye de Kalkınma Ajansları Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Ajansları Destekleri

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İstanbul 10.03.2017 İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi nde, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından,

Detaylı

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE Hazırlayan: Nesrin SARIÇAY Şubat 2015 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM

Detaylı

UR-GE PROJESİ NEDİR?

UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE PROJESİ NEDİR? UR-GE NEDİR? KOBİ DÜZEYİNDE FİRMALAR UR-GE PROJESİ KAPSAMINDA FİRMALAR UR-GE NEDİR? ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİ UR-GE NEDİR? Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi

Detaylı

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/05/2016 31/05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 03 08 03 Almanya 03 03 02 18 26 93 50 53 89 Arnavutluk 02 Avusturya 02 03 01 02 Belçika

Detaylı

YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI. ( tarihi İtibariyle) Yayımlandığı Resmi Gazete

YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI. ( tarihi İtibariyle) Yayımlandığı Resmi Gazete YÜRÜRLÜKTE BULUNAN ÇİFTE VERGİLENDİRMEYİ ÖNLEME ANLAŞMALARI (21.01.2016 tarihi İtibariyle) Taraf Devlet Anlaşmanın İmza Edildiği Tarih Yayımlandığı Resmi Gazete Tarih No Yürürlük Tarihi Vergiler Açısından

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR

TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları. 13 Aralık 2012 İZMİR TEB KOBİ AKADEMİ Tarım Buluşmaları 13 Aralık 2012 İZMİR Hizmetlerimiz 13 Aralık 2012 İZMİR KOBİ Akademi KOBİ lerin yurtiçi ve uluslararası pazarlardaki karlılıklarını ve rekabet güçlerini artırabilecekleri

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI ÇALIŞMA ÖZETİ

EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI ÇALIŞMA ÖZETİ EGE KURU MEYVE VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ 2015 YILI ÇALIŞMA ÖZETİ Kuru meyve sektörü tamamı yerli girdilere dayalı üretim yapısı ile ilk ihracatçı sektörlerimizden biri olup, ilerleyen üretim teknolojisi,

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ 2015 YILI İHRACATI

HALI SEKTÖRÜ 2015 YILI İHRACATI HALI SEKTÖRÜ 2015 YILI İHRACATI Ülkemizin halı ihracatı 2014 yılında % 7,3 oranında bir artışla kapanmış ve 2,4 milyar dolar olarak gerçekleşmişti. 2015 yılında ise halı ihracatımız bir önceki yıla kıyasla

Detaylı

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI

SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI SERAMİK KAPLAMA MALZEMELERİ VE SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ SEKTÖRÜNDE DÜNYA İTHALAT RAKAMLARI ÇERÇEVESİNDE HEDEF PAZAR ÇALIŞMASI ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Seramik sektörünün en

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.002 2010 2011 2012 2013 2014 Mayıs Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.05. itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ

Detaylı

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ Türkiye milli katılım organizasyonunun, T.C. Ekonomi Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmış olup, Türkel

Detaylı

HALI SEKTÖRÜ. Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1

HALI SEKTÖRÜ. Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu. TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği. Page 1 2016 HALI SEKTÖRÜ Kasım Ayı İhracat Bilgi Notu TDH AR&GE ve Mevzuat Şb. İTKİB Genel Sekreterliği Page 1 HALI SEKTÖRÜ 2016 KASIM AYI İHRACAT PERFORMANSI 2016 yılı Ocak-Kasım döneminde Türkiye nin toplam

Detaylı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı

1) 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı Bu Sayıda: 2.Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı ARGE Merkezleri İletişim ve İşbirliği ve Platformu (ARGEMİP) Toplantısı Türkiye İnovasyon Haftası Kasım-Aralık Ayları Etkinlikleri 1 1) 2.Dünya Otomotiv

Detaylı

ENERJİ GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI Türkiye Nükleer Güç Programı 2030

ENERJİ GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI Türkiye Nükleer Güç Programı 2030 VİZYON BELGESİ(TASLAK) ENERJİ GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI Türkiye Nükleer Güç Programı 2030 (03-05 Aralık 2015, İstanbul) BÖLÜM 1 Nükleer Güç Programı (NGP) Geliştirilmesinde Önemli Ulusal Politika Adımları Temel

Detaylı

Türk İş Dünyası Liderlerinin İklim Değişikliğine Yanıtı Rifat Ünal Sayman, Direktör - REC Türkiye 5 Aralık 2016, Sabancı Center, İstanbul

Türk İş Dünyası Liderlerinin İklim Değişikliğine Yanıtı Rifat Ünal Sayman, Direktör - REC Türkiye 5 Aralık 2016, Sabancı Center, İstanbul Türk İş Dünyası Liderlerinin İklim Değişikliğine Yanıtı Rifat Ünal Sayman, Direktör - REC Türkiye 5 Aralık 2016, Sabancı Center, İstanbul Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Ø Bağımsız, tarafsız ve kâr amacı

Detaylı

DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü

DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail ÜNVER Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü KONYA ÖZELİNDE YABANCI SERMAYELİ FİRMALARIN ÜLKE BAZLI ANALİZİ 06.08.2014 1 DEĞERLENDİRME NOTU: İsmail

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı