T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ ŞUBAT - SAAT : 15: 00 KARAR NO DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ekrem Demirten, Ahmet Özler, Muharrem Uzunoğlu, Mustafa Gökhan Kömürcü, Abdullah Gözübüyüklü, Seyhan Günhan, Ünal Köse, Tahsin Yüce, Zeki Gül, Nurettin Karakaya, İsmail Akgöz, Bedriye Çayır, Mustafa Dalamanlı, Elvan Zorlu, Serda Uysal, Dinçer Solmaz, Yusuf Şişman, Ayşe Cancanoğlu, Sadık Örgel, Murat Çağlar, Mehmet Kemal Kapısız, Ulaş Yıldırım ve Sefa Köse olmak üzere 23 Üye katılmıştır. Çetin Özdaş, Osman Nuri Soyocak, Rumi Bekiroğlu, Necmettin Durmuşbaş, Abdullah Aydoğdu, Abdülaziz Layık, İbrahim Kuşçu, Ali Rıza Ünal,. Başkan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 22. Maddesi gereğince, Meclisin toplanmasında, üye tam sayısının salt çoğunluğunun sağlandığının tespit edildiğini belirterek; Meclis Üyelerinden, Çetin Özdaş, Ali Rıza Ünal ve Osman Nuri Soyocak ın tarihli mazeretli sayılmaları hakkında dilekçelerinin bulunduğunu belirterek, adı geçenlerin mazeretli sayılmasını oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Çetin Özdaş, Ali Rıza Ünal ve Osman Nuri Soyocak ın mazeretli sayılmaları oy birliğiyle kabul edilmiştir. Başkan, gündeme ilave edilmek üzere teklif bulunup bulunmadığını, gündemle ilgili ve gündem dışı söz almak isteyen bulunup bulunmadığını sormuş ve herhangi bir teklif bulunmadığından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiştir.

2 KARAR NO 24 MADDE 1 Teklif Eden Müdürlük SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 140 Tahakkukların Aylık Yapılması ve Kademe Düzenlemesi. Başkan, Su tahakkukları her aboneye iki ayda bir yapılmakta buda faturaların yüksek olmasına neden olduğunu ve ayrıca zaman zaman vatandaşlarımızın da şikayetine neden olduğunu, Su ihbarnamelerinin abonelerimize aylık olarak gönderilmesi ve su tarifesinin meskenlerde ve bağ evleri, bağ imar planında olan konutlarda uygulanan ilk kademesinin 0-25 m 3 den 0-15 m 3 arasına, ikinci kademesinin m 3 den m 3 arasına, 51 m 3 ve üzeri üçüncü kademesinin de 31 m 3 ve üzeri olarak uygulanması; gerektiğini belirterek, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Su tahakkukları her aboneye iki ayda bir yapılmakta buda faturaların yüksek olmasına neden olduğunu ve ayrıca zaman zaman vatandaşlarımızın da şikayetine neden olduğundan; Su ihbarnamelerinin abonelerimize aylık olarak gönderilmesi ve su tarifesinin meskenlerde ve bağ evleri, bağ imar planında olan konutlarda uygulanan ilk kademesinin 0-25 m 3 den 0-15 m 3 arasına, ikinci kademesinin m 3 den m 3 arasına, 51 m 3 ve üzeri üçüncü kademesinin de 31 m 3 ve üzeri olarak uygulanması ile, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Tarifeler Yönetmeliğinin III. Bölümünün 12. Maddesinde Tahakkuk 2 şer aylık dönemlerde periyodik olarak yapılır. Tahakkuk ve tahsilatla ilgili esasları belirlemeye Belediye Meclisi yetkilidir. Denilmektedir. Bu Maddenin Tahakkuk aylık dönemlerde periyodik olarak yapılır. Tahakkuk ve tahsilatla ilgili esasları belirlemeye Belediye Meclisi yetkilidir. Olarak değiştirilmesi; Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

3 KARAR NO 25 MADDE 2 Teklif Eden Müdürlük SU VE KANALİZASYON MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 141 Ön ödemeli elektronik kartlı su sayacına geçilebilmesi için Encümene yetki verilmesi. Başkan, Belediyemizce su parası tahsilat oranını artırmak, kaçak su kullanımını önlemek ve geç ödeme gibi sorunlara çözüm getirmek, modern ve kaliteli hizmet sunabilmek için ön ödemeli elektronik kartlı su sayacı sistemine geçilmesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Belediyemizce su parası tahsilat oranını artırmak, kaçak su kullanımını önlemek ve geç ödeme gibi sorunlara çözüm getirmek, modern ve kaliteli hizmet sunabilmek için ön ödemeli elektronik kartlı su sayacı sistemine geçilmesine ihtiyaç duyulduğundan; Bu uygulama ile ön ödemeli elektronik su sayacı kullanımına geçildiği takdirde abone dilediği kadar suyu peşin alabilecek ve sonradan yapılacak fiyat ayarlamasından etkilenmeyecek, Belediyemiz su bedelini peşin olarak tahsil edebilecek, su tahakkuk elemanı sayısı azalacak, Belediyemize yansıyan ev sahibi- kiracı problemini ortadan kaldıracak, ayrıca abone depozito ödemeden abone olabilecektir. Bunun gibi bir çok faydaları gerek aboneye gerekse Belediyemize sağlayacağından; Ön ödemeli elektronik kartlı su sayacı sistemine geçilebilmesi için Belediyemiz Encümenine yetki verilmesi Meclisçe OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

4 KARAR NO 26 MADDE 3 Teklif Eden Müdürlük SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 51 Çorum Belediyesi ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında, Engelli Eğitim Programı ile ilgili ortak proje için Belediye Başkanına yetki verilmesi. Başkan, İlimizde yaşayan engellilerin toplumsal bütünleşmesinin sağlanması ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla Belediyemiz tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile birlikte 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (c) bendi gereğince Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı çerçevesinde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Programı adı altında bir proje hazırlanacağını belirterek, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; İlimizde yaşayan engellilerin toplumsal bütünleşmesinin sağlanması ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla Belediyemiz tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile birlikte 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (c) bendi gereğince Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı çerçevesinde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Programı adı altında bir proje hazırlanacağından; Hazırlanacak proje için Belediyemizi temsile, ilzama ve proje belgelerini imzalamak için Belediye Başkanına yetki verilmesine, ayrıca Belediye Başkanının bulunmadığı durumlarda, temsil ve ilzam konusunda bir başka personeli görevlendirmede yetkili kılınması OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

5 KARAR NO 27 MADDE 4 Teklif Eden Müdürlük SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 55 Çorum Belediyesi ile Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı arasında, Engelli İş Atölyesi Programı ile ilgili ortak proje için Belediye Başkanına yetki verilmesi. Başkan, İlimizde yaşayan engellilerin toplumsal bütünleşmesinin sağlanması ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla Belediyemiz tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile birlikte 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (c) bendi gereğince Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı çerçevesinde Çorum Belediyesi Engelli İş Atölyesi adı altında bir proje hazırlanacağını belirterek, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; İlimizde yaşayan engellilerin toplumsal bütünleşmesinin sağlanması ve yaşam kalitesinin artırılması amacıyla Belediyemiz tarafından Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ile birlikte 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75. Maddesinin (c) bendi gereğince Dezavantajlı Gruplara Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı çerçevesinde Çorum Belediyesi Engelli İş Atölyesi adı altında bir proje hazırlanacağından; Hazırlanacak proje için Belediyemizi temsile, ilzama ve proje belgelerini imzalamak için Belediye Başkanına yetki verilmesine, ayrıca Belediye Başkanının bulunmadığı durumlarda, temsil ve ilzam konusunda bir başka personeli görevlendirmede yetkili kılınması OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

6 KARAR NO 28 MADDE 5 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 602 Gayrimenkul satın alınması. Başkan, İlimiz Merkez Karakeçili Mahallesi, 72 Pafta, 906 ada, 38 nolu parseldeki gayrimenkule Belediyemizin ihtiyacı olduğundan, bedeli mukabilinde satın alınması gerektiğini belirterek, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Yasasının 18. Maddesinin (e) fıkrasına istinaden, Karakeçili Mahallesi, 72 Pafta, 906 ada, 38 nolu parseldeki gayrimenkule Belediyemizin ihtiyacı hasıl olduğundan, bedeli mukabilinde satın alınması OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

7 KARAR NO 29 MADDE 6 Teklif Eden Müdürlük İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 692 Gayrimenkul satın alınması. Başkan, İlimiz Merkez Tepecik Mahallesi, 2068 ada, 1 nolu parselin, Çöplü Mahallesi, 3 ada, 1 nolu Parsel ile 2551 ada, 3 nolu parselin, Ulukavak Mahallesi, 707 ada, 16 nolu parsel ve Bahçelievler Mahallesi, 520 ada, 2 nolu parsellere Belediyemizin ihtiyacı olduğundan, satın alınması gerektiğini belirterek, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Yasasının 18. Maddesinin (e) fıkrasına istinaden, Merkez Tepecik Mahallesi, 2068 ada, 1 nolu parselin, Çöplü Mahallesi, 3 ada, 1 nolu Parsel ile 2551 ada, 3 nolu parselin, Ulukavak Mahallesi, 707 ada, 16 nolu parsel ve Bahçelievler Mahallesi, 520 ada, 2 nolu parsellere Belediyemizin ihtiyacı hasıl olduğundan, bedeli mukabilinde satın alınması OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

8 KARAR NO 30 MADDE 7 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Gülabibey Mahallesi, 3787 ada, 1 nolu Parselde Plan değişikliği. Başkan, Gülabibey Mahallesi, 3787 ada, 1 no lu parselde plan değişikliği talebini ilişkin; Gülabibey Mahallesi, 3787 ada, 1 nolu parsel İmar planında Temel Eğitim Okulu olarak planlı olup, mevcutta üzerinde okul binası yer almaktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talebine istinaden 3787 ada, 1 nolu parselde tarih ve 147 sayılı meclis kararıyla parselin güneyindeki 50 metre çekme mesafesinin 10 metreye indirilmesi, kuzeyinde 40 metre çekme mesafesi belirlenmesi şeklinde plan değişikliğinin onaylandığını izah ederek, İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; İl Milli Eğitim İlköğretim bahçesine spor salonu yapmak amacıyla, Gülabibey Mahallesi, 3787 ada, 1 nolu parselin kuzeyinde ki 40 metre çekme mesafesinin 10 metreye indirilmesi şeklindeki plan müellifince hazırlanan plan değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesi gereğince Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

9 KARAR NO 31 MADDE 8 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Yeniyol Mahallesi, 420 ada da Plan değişikliği. Başkan, Yeniyol Mahallesi, 420 ada da plan müellifince hazırlanmış 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunun, tekrar İmar Komisyonuna iadesi hakkında teklif bulunduğunu belirterek, konunun İmar Komisyonuna iadesini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Yeniyol Mahallesi, 420 adanın imar planında bitişik nizam 3 kat ve 5 kat konut alanı olarak planlı olduğu, plan değişikliği teklifinde 420 adanın Ticaret alanı olarak belirlenen, bodrum katların % 50 sinin emsale dahil edilmemesi, asmakat yapılabilmesi ve asmakatın saçak seviyesine ve emsale dahil edilmemesi şeklinde ve; Yeniyol Mahallesi, 420 ada da plan müellifince hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği talebinin İmar Komisyonuna iadesi OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir.

10 KARAR NO 32 MADDE 9 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Tepecik Mevkii, 2034 ada, Bahçelievler Mahallesi, 2559 ada, Çoraklık Mevkii 2244 ada, İbrahim Çayırı Mevkii, 3410 ada, Yavruturna Mahallesi, 221 ada, Gülabibey Mahallesi, 915, 1149 adalarda Plan değişikliği. Başkan, Tepecik Mevki, 2034 ada, Bahçelievler Mahallesi, 2559 ada, Çoraklık Mahallesi, 2244 ada, İbrahimçayırı Mevki, 3410 ada, Yavruturna Mahallesi, 221 ada, Gülabibey Mahallesi 915, 1149 adalar da plan müellifince hazırlanan 7 adet 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Plan değişikliği teklifi yapılan adaların çoğunlukla ayrık nizam yapılaşma koşullarına sahip (3, 4, 5, 6) konut alanları olarak planlı olduğu ve 7 adet ayrı plan değişikliği teklifinde bodrum katların % 50 sinin emsale dahil edilmemesi şeklinde plan notu getirilerek; Tepecik Mevki, 2034 ada, Bahçelievler Mahallesi, 2559 ada, Çoraklık Mahallesi, 2244 ada, İbrahimçayırı Mevki, 3410 ada, Yavruturna Mahallesi, 221 ada, Gülabibey Mahallesi, 915, 1149 adalar da bodrum katların % 50 sinin emsale dahil edilmemesi şeklinde plan notu getirilerek plan müellifince hazırlanan 7 adet 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesine istinaden Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

11 KARAR NO 33 MADDE 10 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Yavruturna Mahallesi, 520 ada, 2 nolu parselde plan değişikliği. Başkan, Belediye Meclisinin tarih ve 194 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Yavruturna Mahallesi, 520 ada, 2 nolu parselin cami alanına katılması şeklinde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği teklifine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Yavruturna Mahallesi, 1018 ada, 3, 7 ve 8 nolu parseller imar planında cami, 520 ada, 2 nolu parsel ise ayrık nizam 3 kat konut alanı olarak planlı olup, 520 ada, 2 nolu parselin yapılaşmaya müsait bir parsel olmadığı da göz önüne alınarak, Yavruturna Mahallesi, 520 ada, 2 nolu parselin İbadet Yeri (cami) alanına katılması şeklinde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesine istinaden Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

12 KARAR NO 34 MADDE 11 Teklif Eden Müdürlük İMAR KOMİSYONU Tarih ve No Ulukavak Mahallesi, 707 ada, 13, 16 nolu parsellerde plan değişikliği. Başkan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Başkanlık Makamından havaleli tarihli yazıları ile İmar Komisyonuna havale edilen Ulukavak Mahallesi, 707 ada, 13, 16 nolu parsellerde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine ilişkin İmar Komisyon Raporunu oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; Ulukavak Mahallesi, 707 ada, 13 ve 16 nolu parseller imar planında ayrık nizam 3 kat Konut Alanı olarak planlı olduğu, özel mülkiyete tabi 13 nolu parsel üzerinde yerinde cami yapıldığı görülmüş olup, Mevcut Cami alanını imar planında göstermek ve cami alanının genişletilmesi amacıyla 13 ve 16 nolu parsellerin İbadet Yeri (cami) olarak işaretlenmesi şeklinde plan müellifince hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, 3194 Sayılı İmar Kanununun 8/b Maddesine istinaden Meclisce OY BİRLİĞİYLE onanmıştır.

13 KARAR NO 35 MADDE 12 Teklif Eden Müdürlük ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ Tarih ve No / 25 Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül ün Yurtdışı ziyareti. Başkan, Şubat 2013 tarihleri arasında Yunanistan ın Selanik Kentinde, İlimizi tanıtmak ve turizm potansiyelini artırmak amacıyla, Valimiz Sayın Sabri BAŞKÖY ünde katılacağı bir tanıtım gezisi yapılması için Çorum da bulunan turizm şirketleri tarafından bir program yapılmıştır. Söz konusu etkinlikte Çorum İlimizin yurt dışında temsil edilmesinin İlimiz için önemli katkılar sağlayacağı düşünülerek, programa Çorum Belediyesini temsilen Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki GÜL ün katılacağını belirterek, Özel Kalem Müdürlüğünün teklifini oya sunmuştur. Yapılan işaretle oylama sonunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 74. Maddesi ile, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün 2005/62 Sayılı Genelgeleri doğrultusunda, Çorum da bulunan turizm şirketleri tarafından düzenlenen, Şubat 2013 tarihleri arasında Yunanistan ın Selanik Kentinde, İlimizi tanıtmak ve turizm potansiyelini artırmak amacıyla, Valimiz Sayın Sabri BAŞKÖY ünde katılacağı tanıtım gezisine; Çorum İlimizin yurt dışında temsil edilmesinin İlimiz için önemli katkılar sağlayacağı düşünülerek, programa Çorum Belediyesini temsilen Belediye Başkanı Muzaffer KÜLCÜ ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki GÜL ün katılmaları, 6245 Sayılı Harcırah Kanununun 4. Maddesinin 2. Bendi kapsamında Harcırah (Yevmiye, yol, konaklama) giderlerinin Belediye Bütçesinden karşılanarak görevli/izinli sayılmaları OY BİRLİĞİYLE kabul edilmiştir. Başkan, gündem maddelerinin tamamlanmış olduğunu belirterek, Şubat ayı toplantısına son vermiştir.

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 13.30 KARAR NO 19-20- 21-22- 23-24 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ekrem Demirten, Ahmet

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI SAAT: 14.00 KARAR NO 138-139- 140-141- 142-143- 144 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Ahmet Özler,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012 / AĞUSTOS / SAAT : 14.00 KARAR NO 128-129- 130-131- 132-133- 134-135- 136-137 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - SAAT : 10:00 KARAR NO 102-103- 104-105- 106-107- 108-109- 110-111- 112-113 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14: 00 KARAR NO 89-90- 91-92- 93-94- 95 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkan V. Üye Üye Çetin Özdaş, Ekrem

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 - Saat : 10.30 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77- 78-79- 80-81- 82-83- 84-85- 86 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ EKİM SAAT : 11.00 KARAR NO 145-146- 147-148- 149-150- 151-152- 153-154- 155-156- 157-158- 159-160- 161-162- 163 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI

Detaylı

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Meclis Başkan V. Katip Katip Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 99-100- 101-102- 103 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Ahmet YABACIOĞLU İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Meclis Başkan V. Üye Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015 / HAZİRAN - SAAT : 10.00 KARAR NO 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Belediye Başkanı V. Üye Üye Zeki GÜL,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 11.00 KARAR NO 78-79- 80-81- 82-83 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkan V. Katip Katip Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL (İmza) (İmza) (İmza) / SAAT : 14.30 KARAR NO 138-139-140-141-142-143-144-145-146-147 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye Başkan V. Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 14.00 KARAR NO 72-73- 74-75- 76-77 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI Belediye Başkanı Üye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 KARAR NO 44-45- 46-47- 48-49- 50-51- 52-53- 54-55- 56-57- 58-59- 60-61- 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ OCAK - SAAT : 10.00 KARAR NO 01-02- 03-04- 05-06- 07-08- 09-10- 11-12- 13-14- 15-16- 17-18 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ OCAK KARAR NO 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11-12- 13-14- 15 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ TEMMUZ / SAAT : 11.00 KARAR NO 114-115- 116-117- 118-119- 120-121- 122-123- 124-125- 126-127 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI - SAAT : 10: 00 KARAR NO 36-37- 38-39- 40-41- 42-43 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye Başkanı Üye Üye Çetin Özdaş,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ HAZİRAN SAAT : 11:00 KARAR NO 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ TEMMUZ SAAT : 14:00 KARAR NO 110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Zeki GÜL İsmail AKGÖZ Mehmet

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ EYLÜL - SAAT : 14.30 KARAR NO 103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118-119-120-121-122-123-124-125-126 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI / SAAT : 14.00 KARAR NO 148-149- 150-151- 152-153- 154-155- 156-157- 158 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Mehmet DÖNGEL Belediye

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MAYIS SAAT : 14.00 KARAR NO 71-72- 73-74- 75-76- 77-78- 79-80- 81-82- 83-84- 85-86- 87-88 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ MAYIS - SAAT : 10.00 KARAR NO 62-63- 64-65- 66-67- 68-69- 70-71- 72-73- 74-75- 76-77- 78 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ MART SAAT : 15.00 KARAR NO 27-28- 29-30- 31-32- 33-34- 35-36- 37-38- 39-40- 41-42- 43 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ

Detaylı

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza)

Meclis BaĢkanı Belediye BaĢkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU (Ġmza) (Ġmza) (Ġmza) SAAT : 14:30 KARAR NO 104-105- 106-107- 108 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ġsmail AKGÖZ Süreyya DAġCI COġGUNSU Belediye BaĢkanı Üye Üye Zeki

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE 1 - SAAT: 14.00 KARAR NO 44-45- 46-47- 48-49- 50-51- 52-53- 54-55- 56-57- 58-59- 60 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ EKİM - SAAT : 10.00 KARAR NO 141-142- 143-144- 145-146- 147-148- 149-150- 151 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2012/ ARALIK TARİHİ 07.12.2012 GÜNÜ CUMA TOPLANTI 13 BİRLEŞİM 13 OTURUM 13 KARAR NO 204-205- 206-207- 208-209- 210-211- 212-213- 214-215- 216-217- 218-219- 220-221- 222-223

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ OCAK - SAAT : 14.00 KARAR NO 01-02- 03-04- 05-06- 07-08- 09-10- 11-12-13-14- 15 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Ünal KÖSE (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Ünal KÖSE (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ KASIM / SAAT : 10.00 KARAR NO 152-153- 154-155- 156-157- 158-159- 160-161- 162-163- 164-165 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2013 TARİHİ 05.11.2013 GÜNÜ SALI - SAAT : 10.30 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 13 OTURUM 13 KARAR NO 139 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ EKİM - SAAT : 14.00 KARAR NO 97-98- 99-100- 101-102- 103-104- 105-106- 107-108- 109-110- 111-112 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ MART SAAT : 11.00 KARAR NO 31-32- 33-34- 35-36- 37-38- 39-40- 41-42- 43-44- 45-46- 47-48- 49-50- 51-52 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI 1 GÜNÜ CUMA- Saat : 14.30 KARAR NO 87-88- 89-90- 91-92- 93-94- 95-96- 97-98- 99-100- 101 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 372 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesi ne ait mevcut payın hissesi

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ KASIM / 2012 TARİHİ 06.11.2012 GÜNÜ SALI SAAT : 14.00 TOPLANTI 12 BİRLEŞİM 12-2 OTURUM 12-2 KARAR NO 203 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 207/48 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Yenileme Avan Projesi. Evrak No: 24775 Özet: Zeytinburnu İlçesi,Kazlıçeşme Mahallesi, 392 Pafta,629 Ada bütünü ile,,2,3 Parsellerin Yenileme

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 409 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 409 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 04.10.2018 TARİH VE 409 SAYILI KARARI Gündemin 17. Maddesi Karar No.409 Özü: A-4 yapılaşma koşullu konut kullanımlı 877 ada 62 parselde yapılaşma koşulunun 5/A- 4/3

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Ünal KÖSE

Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Ünal KÖSE TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ ŞUBAT - SAAT : 14.00 KARAR NO 16-17- 18-19- 20-21- 22-23- 24-25- 26-27- 28-29- 30 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Belediye Başkanı

Detaylı

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 01.12.2014 Karar No : 41850698.301.05-210 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mevcut imar planında İbadet Yeri Alanına isabet eden mülkiyeti Belediyemize ait Sille

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2014-11000 Birleşim Tarihi : 04/07/2014 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2017/ NİSAN - SAAT : 15.00 KARAR NO 53-54-55-56-57-58-59-60-61-62-63-64-65-66-67-68-69-70-71-72-73-74-75-76-77-78-79 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA . 6*1 tn lu e. M T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü Sayı : 9085 2 2 6 2-3 0 1.U3 Konu: Kumluca 287 ve 290 adalar UİP. K EXP02016 ANTALYA ^.

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 01.12.2011 KARAR NO 65 AMASYA BELEDİYE MECLİS BAŞKANI VE ÜYELER Cafer ÖZDEMİR Kenan ERASLAN Cengiz ERDEM Mehmet ÜNEK Osman

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :6 14/03/2018 Konu :Yönetmelik Değişikliği MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :6 14/03/2018 Konu :Yönetmelik Değişikliği MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :6 14/03/2018 Yönetmelik Değişikliği Belediye Meclisi nin Mart ayı toplantısı 07/03/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 01/11/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 11 Birleşim No : 11 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 20.02.2015 KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı 20.02.2015 KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 02.02.2015 tarih ve 20 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 18.02.2015 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ MECLİS BAŞKANI KATİPLER : ERTUĞRUL ÇALIŞKAN : Fadime AKKUŞ- Dede Rıza AKGÜL GELEN ÜYELER : ALİ KONUKSEVEN -ELİFE DİLARA GÜNGÖR- MUZAFFER ÖZDAL- YUSUF ULAŞ- ELMAS

Detaylı

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ

T.C DURAĞAN BELEDİYESİ Karar No: 50..:5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.Maddesi gereği Belediyemiz Meclisi 05.09.2011 Pazartesi günü saat 14.00.de gündeminde bulunan konuları karara bağlamak üzere Belediye Başkanlığında Belediye

Detaylı

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :05

T.C. ÇORUM İLİ ORTAKÖY İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR TUTANAĞI. Karar Tarihi : Gündem : 01 Karar No :05 MECLİS TUTANAĞI Gündem : 01 Karar No :05 1-Abdullah KOÇAK ın dilekçesinin görüşülmesi. Belediye Başkanlığınca gündeme getirilen konu meclisin bilgisine sunuldu. Konu tartışıldı. Söz alan olup olmadığı

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ HAZİRAN - SAAT: 10.30 KARAR NO 63-64- 65-66- 67-68- 69-70- 71 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-5000 Birleşim Tarihi : 01/03/2016 Birleşim Saati : 19:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel.

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. Karar No : 07 Özü: İlçemiz, Vatan Mahallesi, 522 no lu Karar Trh : parsel. (PİN: 6010,11) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş ÖZ, Haluk Uğur DAĞISTANLI,, Selvet KARAOĞLU, Cemil ÇALIŞKAN,, Mahmut

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ MAYIS TARİHİ 06.05.2014 GÜNÜ SALI SAAT: 10.30 TOPLANTI 05 BİRLEŞİM 06 OTURUM 06 KARAR NO 61-62 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ OCAK TARİHİ 07.01.2013 GÜNÜ PAZARTESİ - SAAT : 14.30 TOPLANTI 1 BİRLEŞİM 1 OTURUM 1 KARAR NO 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11-12- 13-14- 15-16-

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2016/ HAZİRAN SAAT : 14.00 KARAR NO 90-91- 92-93- 94-95- 96-97- 98 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ İsmail AKGÖZ Süreyya DAŞCI

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. AMASYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü MECLİS KARARI KARAR TARİHİ 07.09.2012 KARAR NO 37-a-b-c-d-e-fg AMASYA BELEDİYE MECLİS BAŞKANI VE ÜYELER Cafer ÖZDEMİR Kenan ERASLAN Cengiz ERDEM Mehmet

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.05.2013 Karar No : 46 Karar Konusu : Belediyemize ait Yıldırım Mahallesi 376 ada 6 numaralı parselin İmar Planı Değişikliği. İmar Komisyonunun 19.04.2013 tarih ve 09 nolu raporu Belediye

Detaylı

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü BAŞKANLIK MAKAMINA T.C. ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğü ' X 7 EXP02016 ANTALYA Sayı : 90852262-301.03- T - 3 0.2/ 10/2015 Konu: Manavgat 1716 ada 4,5,6,7

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ İMAR KOMİSYONU RAPORU. Sayı :117 10/04/2018 Konu :Cephe Düzenlemesi MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ İMAR KOMİSYONU RAPORU. Sayı :117 10/04/2018 Konu :Cephe Düzenlemesi MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) İMAR KOMİSYONU RAPORU Sayı :117 10/04/2018 Cephe Düzenlemesi Belediye Meclisinin 05/04/2018 tarihli Birleşiminde, Meclis İmar Komisyonuna havale edilen Tarihi Kent Meydanına cephe alan binalarda cephe

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal E-5 Kuzeyi Uygulama İmar Planında Yapı Yasağı Getirilecek Alan Lejandında Kalan Alanlara Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazları. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR SAATLERİ ARASI 250,00 TL

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR SAATLERİ ARASI 250,00 TL BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 410 15 Temmuz Şehitler Meydanı Konferans Salonu seans ve ücretlerinin aşağıdaki şekilde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI SAAT : 14.00 KARAR NO 97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118- 119-120-121-122-123-124 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP

Detaylı

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI (İmza) (İmza) (İmza)

Meclis Başkanı Belediye Başkanı Katip Katip Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU Erdem Burak BAKIRCI (İmza) (İmza) (İmza) TOPLANTI DÖNEMİ 2015/ AĞUSTOS SAAT: 14.00 KARAR NO 92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107-108-109-110-111-112-113-114-115-116-117-118 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 04.04.2011 Meclis toplantısı Sn. Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in hoş geldiniz temennisiyle gerçekleşti. Yoklama yapıldı Mahmut DEVECİ nin izin dilekçesi okundu

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 AĞUSTOS 2015 Pazartesi günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2014/ MAYIS SAAT : 10.30 KARAR NO 49-50- 51-52- 53-54-55-56- 57-58- 59-60 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Süreyya DAŞCI COŞGUNSU

Detaylı

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve

Sayılı Belediye Kanununun 24. maddesi gereğince, Belediye Sağlık ve Diğer İşler Komisyonunun 5 kişiden oluşmasına ve 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. maddesi gereğince NİSAN 2009 Ayı toplantısını 05 Nisan Pazar günü saat 13.00 de yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

.T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S

.T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S .T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-232 Özü: Yurt dışı ziyareti K A R A R 11.08.2014 Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.08.2014 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR KOMİSYONU BAŞKANLIĞI. SAYI : KONU:İmar Plan tadilatı KOMİSYON RAPORU Belediye Meclisimizin 01.02.2016 tarih ve 38 sayılı kararı ile Komisyonumuza havale edilen kararı neticesinde; İmar Komisyonumuz 25.02.2016 tarihinde toplanarak, Erzurum ili Palandöken ilçesi, Tuzcu Mahallesi,

Detaylı