2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay Makinesi / DC-108B. Instruction Manual Watt ARADA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay Makinesi / DC-108B. Instruction Manual. 2000 Watt ARADA"

Transkript

1 Kullan m K lavuzu Instruction Manual 2 si1 ARADA HEM SU ISITICI HEM ÇAY MAK NES 2000 Watt 2000 Watt l k Yüksek Güç

2 De erli Müflterimiz Bluelight tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayat n kolaylaflt rmak için özel olarak dizayn edilip yüksek güvenlik önlemleri planlanarak üretilmifltir. Ürünlerimizden maksimum verim alabilmek için kullan m k lavuzunda belirtilen talimatlar dikkatle okuyunuz ve uygulay n z. Kullan m k lavuzunda bulunan bilgilere ileriki zamanlarda tekrar ihtiyac n z olabilece inden lütfen ürün kutusu ile birlikte muhafaza ediniz. Bluelight Ça rı Merkezi & no lu telefon numarası ile hafta içi 09:00 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai saatleri içinde do rudan bu numaralar arayarak ya da destek@bluelight.com.tr adresine mail göndererek müflteri hizmetlerimizden teknik destek ve yardım alabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzunu saklayın, bu sayede gerekti inde baflvurabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzu buhar kazanl ütünün kalıcı bir parçası olarak kabul edilir ve yeniden satıfl sırasında yeni alıcıya teslim edilmelidir. G R fi / GÜVENL K MESAJLARI Sizin ve baflkalarının güvenli i çok önemlidir. Çay makinesini güvenle kullanmak önemli bir sorumluluktur. Güvenlik hakkındaki kararlar konusunda bilgi almanıza yardımcı olmak için etiketlerde ve bu kılavuzda iflletim prosedürleri ve di er bilgiler taraf n za sunulmufltur. Bu bilgiler size ve baflkalarına zarar verebilecek potansiyel tehlikeler hakkında uyarıda bulunur. Benzer özellikte farklı çay makinesi kullanımı konusunda bilginiz olabilir, ancak kullanma kılavuzunu lütfen dikkatli bir flekilde okuyun. Bu kullanım kılavuzu satın almıfl oldu unuz Bluelight Çay Makinesinden en iyi performansı almanız için hazırlanmıfltır. ÜRÜNLER M Z 2 YIL BLUELIGHT GARANT S ALTINDADIR. HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA MÜfiTER H ZMETLER M Z LE YAPACA INIZ GÖRÜfiME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRES N ZDEN ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z ALINIP GEREKL filemler YAPILDIKTAN SONRA Y NE ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z OLARAK TARAFINIZA GÖNDER LECEKT R. Tabi ki sizi çay makinesinin kullanımı ve bakımı hakkındaki tüm tehlikeler konusunda uyarmak mümkün de ildir. Bu konuda kendi karar mekanizmanızı kullanmalısınız ve verdi iniz kararların sorumlulukları tarafınıza ait olacaktır.

3 ÖNEML NOT Üretici her zaman ürünlerin tasarım ve kalite olarak daha ileriye taflımak amacındadır. Bu nedenle, her ne kadar bu kılavuz basıldı ı tarih itibariyle cihazın en güncel yapısına uygun olarak gelifltirildiyse de, bu kılavuz ve makineniz arasında bir takım farklılıklar olabilir. Üretici önceden bildirmeksizin kullanım kılavuzunu revize etme hakkına sahiptir, çeviri / yazı hatalarında yasal bir sorumluluk üstlenmez. Bu sebepten dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir soruna mahal vermemek için, herhangi bir uygulama ya da özellik konusunda oluflabilecek sorularla ilgili olarak lütfen müflteri hizmetleri yetkililerimiz ile iletiflime geçiniz. Daha sonra kullan m veya cihaz n sonraki sahiplerine vermek için bu k lavuzu saklay n. lk kullan mdan önce, güvenlik uyar lar n mutlaka okuyun! Ürünü paketinden ç kart rken paket içeri ini kontrol edin. Nakliye hasarlar n hemen yetkili sat c ya bildirin. Eski cihazlarda, yeniden de erlendirme ifllemine tabi tutulmas gereken de erli geri dönüflüm malzemeleri bulunmaktad r. Aküler, Plastikler, ya ve benzeri maddeler do aya ulaflmamal d r. Bu nedenle eski cihazlar lütfen öngörülen toplama sistemleri (geri dönüflüm) arac lar na teslim edin. ÖNEML NOT: HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCEL KLE MERKEZ TEKN K SERV S M Z LE RT BAT KURUNUZ. YETK L SERV S N DIfiINDA, ÜRÜN ÜZER NDE YAPILACAK ONARIM, MOD F KASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANT KAPSAMI DIfiI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR. C HAZ TANITIMI litre kapasiteli paslanmaz çelik demlik 2. Açılır kapanır demlik kapa ı litre kapasiteli paslanmaz çelik su ısıtıcısı 4. Aç/Kapat ve sıcaklık ayarl termostat dü mesi 5. Güç gösterge ıflı ı (kırmızı) 6. Kaynama gösterge ıflı ı (sarı) 7. Ergonomik tutacak saplar 8. Su seviye göstergesi derece dönen elektrik iletim aparat 10.Kablo saklama yeri 11.Paslanmaz çelik çay filtresi 12.Su ısıtıcısı kabı için özel kapak 13.H zl kaynatma termostat mandal

4 GÜVENL K TAL MATLARI - Cihaz için belirtilen voltaj ile evinizdeki voltaj seviyesinin birbirine uygun oldu undan emin olunuz. - Bu cihaz sadece ev içi kullanım için uygundur. Herhangi bir ticaret veya endüstriyel bir kullanım için kullanmayınız. Aksi takdirde, uygunsuz kullanımlar garanti kapsamına girmez. - Cihazı çocukların ulaflamayaca ı yerlerde tutunuz. Ayrıca, bedensel ve zihinsel engelli kiflilerce kullanılmasına izin vermeyiniz. - Cihazı soba, ocak ve fırın gibi ısı kaynaklarının üzerinde ve yakınında kullanmayınız. - Cihazı sert ve düz bir zemine koyunuz. Kenarlara ve uçlara koymaktan kaçınınız, aksi takdirde, küçük bir temas ile düflebilir. Unutmayınız ki içi çok sıcak su ile dolu olabilir. - Cihazın kablosunun masanın uçlarından sarkmasına veya baflka bir cihaza de mesine izin vermeyiniz. - Cihazı kablosundan tutarak taflımayınız. Fifli prizden çekmek için kablodan asla çekmeyiniz, fiflden tutup çekiniz. - Hasar görmüfl kablo veya fifl ile cihazı çalıfltırmayınız. Kendiniz tamir etmeyiniz. Merkez Teknik Servisi ( ) arayınız. - Sıcak yüzeye de memek için, cihazı her zaman tutacak sapından tutunuz. - Cihazı kullanmıyorsanız veya temizlemeden önce fifli prizden çıkarınız. Cihazı temizlemeden önce, tamamen so udu undan emin olunuz. - Bu cihazı sadece kendisine ait olan elektrik iletim tabanı ile kullanınız. Baflka bir alete ait elektrik iletim tabanını kullanmayınız. - Kaynayan suyun, sıcaklık ayarl termostat dü mesi ile sıcak kalması sa lanır. - Cihazı kapatmak için, dü meyi OFF konumuna getiriniz. - Cihaz kullanılmadı ında veya bofl oldu unda OFF konumunda olmalıdır. - Cihaz çalıflırken, su ısıtıcısının üzerinde mutlaka kapak ya da demlik olmalıdır. Aksi halde termostat atmaz ve cihaz n z ya da elektrik hatt n z zarar görebilir. - Cihazın elektrik iletim aparatını veya su ısıtıcısı kısmını asla suda veya baflka bir sıvıda yıkamayınız ve banyo gibi nemli ortamlarda kullanmayınız. - Su doldururken cihazı elektrik iletim aparatı ayırınız ve max. iflaretinden daha fazla su koymay n z. - Su ısıtıcıya sudan baflka bir sıvı koymayınız ve kaynatmay n z. - Elektrik iletim aparatını ve elektrikli parçaları asla nemli durumda bırakmayınız ve kuruyana kadar kullanmayınız. - Cihaz çalıflırken yanından ayrılmayınız. GENEL B LG LER - Bu cihaz kolay ve rahat flekilde çay demlemek ve su kaynatmak için dizayn edilmifltir. - Cihaz, suyu kısa sürede kaynatır ve ayarlanabilir sıcaklık seviyesi sayesinde enerji tasarrufu sa layarak sıcak tutar.

5 - Suyu en kısa sürede kaynatmak istiyorsanız, termostat mandal n "ON" konumuna getiriniz. Su kaynad ktan sonra termostat mandal otomatik olarak "OFF" konumuna gelecektir. Suyun s cak kalmas n istiyorsan z termostat dü mesini istedi iniz s cakl k ayar na getiriniz. - Cihaz ile ifliniz bittikten sonra termostat mandal ve termostat dü mesini "OFF" konumuna getiriniz. - Su kaynadıktan sonra, sıcaklık seviyesini azaltarak hem suyu ve demli i sıcak tutarken hem de enerji tasarrufu sa lamıfl olursunuz. - Bu cihazı, kettle (su ısıtıcısı) olarak kullanabilirsiniz. - Cihaz çalıflırken, su ısıtıcısının üzerinde kapak veya demlik olmalıdır. - Cihaz kullanılmadı ında veya bofl oldu unda OFF konumunda olmalıdır. UYARI!!! - Kettle (su ısıtıcısı) bofl iken veya minimum seviyeden (0.5 litre) düflük ise aç/kapat dü mesi kapalı konumda olmalıdır. - Kettledaki su bitti inde, cihaz kapatılmalıdır. - Cihaz n z n kettle bölümünde kesinlikle su kaynatmaktan baflka bir ifllem yapmay n z, çay demlemeyiniz ya da yiyecek kaynatmay n z! - Çay makinenizin demli inde asla su kaynatma ifllemi yapmay n z. ÇAY MAK NES N KULLANIMI - Demlik kapa ını açarak yeteri kadar çay koyup üzerinden bir miktar so uk su geçiriniz. Kaynatma dü mesinin ON pozisyonuna getiriniz ve ısı ayar dü mesini KEEP posizyonuna getiriniz. Kırmızı pilot lambası ve sarı ısıtma yanacak ve su ısınmaya bafllayacaktır. - Konulan su miktarına ba lı olarak ortalama 4-10 dakika içerinde su kaynamaya bafllayacak ve termostat mandal otomatik olarak kapalı konuma geçerek suyu minimum seviyede kaynar durumda tutmak ve enerji tasarrufu sa lamak üzere ısıtma gücünü azaltacaktır. Bu arada sarı ısıtma ıflı ı sönecek, kırmızı pilot ıflı ı yanmaya devam edecektir. - Çayı, kaynamıfl su ile demleyerek demli i yerine koyunuz. Gerekli ise su ısıtıcınıza su ilave ediniz. E er su ilave ederseniz tekrar termostat mandal n açık konumuna getiriniz. - Cihaz çalıflırken, sıcaklı ı artar. Bu yüzden, sıcak yüzeylere dokunmayınız. Su kaynamaya baflladı ında, elinizi cihazdan uzak tutunuz. - Bu cihazı, suyu kaynatmak dıflında baflka bir amaçla kullanmayınız. Sudan baflka bir sıvı koymayınız. - Kaynama ifllemini bafllatmadan önce, kettle ın üstünde demlik veya kapak olmalıdır. Aksi takdirde, cihaz enerji tasarrufu sa layamayacaktır. - Çay doldurmak üzere demli i alırken, tabanını oturdu u yüzeyden sıyırarak çekiniz. Böylece tabanına birikmifl olan damlacıklar su ısıtıcısının içersine dökülecektir. - Cihazı ilk kullanımdan önce, su ısıtıcısının ve demli in içini su ile yıkayınız. 2 veya 3 defa maksimum seviyeye kadar su katarak, kaynatınız ve sonra kaynayan suyu döküp, so uk su ile durulayınız.

6 - Suyu kaynaktan sonra, beyaz tortular görülebilir. Bu suyun sertli inden kaynaklana do al bir durumdur. nsan sa l na zararl de ildir. - lk kullan mda rezistans bölümünde kararma ya da lekelenmeler oluflabilir. Bunun nedeni suyunuzun sertli inden ve kireç seviyesinin fazla olmas ndan kaynaklan r. SU LE DOLDURMA & SU ISITICI (KETTLE) KULLANIMI - Cihazınızı gerekti inde su ısıtma ve kaynatma için de kullanabilirsiniz. - Cihazınızın, su ısıtıcı bölümüne, daima min. ya da max. seviyeleri arasında su doldurunuz. - Minimum seviyenin altındaki suyu kaynatmaya çalıflmanız, cihazın erken kapanmasına, maksimum seviyenin üzerindeki suyu kaynatmaya çalıflmanız suyun taflmasına neden olabilir. - Su ısıtıcıya su doldururken, elektrik iletim aparatından su ısıtıcıyı çıkarınız. Suyun, alt tabana dökülmesini engelleyiniz. - Su ısıtıcıya (kettle) 0.5 litreden az, 1.8 litreden su koymayınız. E er minumum seviyeden az su doldurursan z cihaz erkenden kapanabilir veya maksimum seviyeden fazla su doldurursan z cihaz n z n ar zalanmas na neden olur. Bu durum garanti kapsam d fl nda ifllem görecektir. - Bunun için çay hazırlamada oldu u gibi su ısıtma bölümüne maksimum ve minimum sevileri arasın su doldurarak elektrik iletim aparat na yerlefltiriniz ve cihazla birlikte verilen özel su s t c kapa ını (büyük kapak) kapatarak kaynatma dü mesini ON konumuna getiriniz. Güç lambası ve sıcak tutma lambaları yanacak ve su kayanadıktan sonra, sıcak tutma (sarı) ıflı ı sönecektir. - Cihazınız suyu kısa sürede kaynattıktan sonra enerji tasarrufu konumuna geçer. Su ısıtıcınız ifl yapıldı ı sürece bu flekilde açık bırakıldı ında devamlı kaynar suyunuz hazır olur. - Kaynar durumda beklerken su minimum olu undan, mevcut su buharlaflıp bitmeden uzun süre diledi iniz s cakl kta bekleyebilmektedir. - Su ilave edildi inde kısa zamanda kaynamayı sa lamak için termostat mandal n tekrar açık duruma ON getiriniz. GÜVENL K - Bu cihaz, ayarlanan sıcaklı a ulafltı ında otomatik enerji tasarrufu konumuna geçer. - Susuz Çalıflma Koruması; cihazınız kullan m esnas nda susuz kal rsa güvenlik amac yla kendili inden kapanacak ve so uyana kadar çal flmayacakt r. - SU KAYNADIKTAN SONRA ASLA HIZLI KAYNATMA TERMOSTAT MANDALINI "ON" KONUMUNDA BASILI TUTMAYINIZ. AKS TAKD RDE C HAZINIZDA KALICI C DD HASAR VE ARIZALARA NEDEN OLACAKTIR. BÖYLE B R ARIZA GARANT KAPSAMI DIfiINDA filem GÖRECEKT R!

7 TEM ZL K VE BAKIM - Cihazı temizlemeden önce her zaman temizlik talimatlarını okuyunuz. - Cihazı temizlemeden önce, termostatlar n OFF konumuna getirildi inden ve fiflin prizden çıkar ld ndan emin olunuz. Bir süre cihazın so umasına izin veriniz. - Demli i ve filtreyi elinizle veya bulaflık makinesinde yıkayabilirsiniz. - Su ısıtıcının içinde kalan suyu dökünüz ve ısıtıcının dıfl yüzeyini kuru veya az nemli bir bez ile siliniz. - Cihazın elektrik iletim aparat n veya su ısıtıcısı kısmını asla suda veya baflka bir sıvıda yıkamayınız. - Cihazın parçalarını temizlerken, çamaflır suyu ve hidroklorik asit vb. aflındırıcı ve kuvvetli kimyasallar kullanmayınız. - Kablonun ve fiflin kuru oldu undan emin olunuz. E er bir ıslaklık fark ederseniz, fifli prizden çıkarınız ve kurulayınız. K REÇ ÇÖZME - Su ısıtıcının içindeki kirecin giderilmesi temizlik ve enerji kullanımı açısından önemlidir. - Su ısıtıcının tabanında oluflan kireç ve tortular, cihazın çalıflma verimlili ini azaltır. - Fifli prizden çıkardıktan sonra, az miktarda oluflan kireç ve tortuyu fırça ile temizleyebilirsiniz. - Evde kullanılan sirke, sertleflmifl tortuları gidermede kullanılabilir. - Su ısıtıcısının içini tortu çözücü ve sirke ile temizlemek için; içine bir miktar su ve sirke koyup kaynatınız bir süre kaynadıktan sonra çalkalayarak sirkeli suyu dökünüz. Bu ifllemi tekrar aynı flekilde 2-3 dakika kaynattıktan sonra su ısıtıcıyı boflaltınız ve 2-3 defa temiz su ile çalkalayınız. Dıfl yüzeyi kesinlikle kimyasal temizleyiciler ile temas ettirmeyiniz, aksi takdirde kalıcı leke oluflur. Bu durum garanti kapsamı d fl nda ifllem görecektir. SAKLAMA - Fifli prizden çıkardıktan sonra, kabloyu cihazın tabanındaki saklama yerine sarınız. - Cihazı elektrik iletim aparatının üzerinde tutabilir ve bu flekilde saklayabilirsiniz. TEKN K ÖZELL KLER 230 V 50 Hz / 2000 W Paslanmaz çelik kettle (Su ısıtıcı) - Maksimum kapasite : 1.8 litre - Minimum kapasite : 0.5 litre - Paslanmaz çelik demlik : 0.7 litre ATIK (WEEE) Bu cihaz, WEEE direktifleri do rultusunda geri dönüflümü yapılabilir maddelerden üretilmifltir. Bu ürünü sınıflandırılmamıfl belediye atıkları ile atmayınız. Yerel makamlara baflvurunuz.

8 UYARI! KUTU ÇER S NDEN ÇIKAN POfiET VE AMBALAJ MALZEMELER N HERHANG B R BO ULMA TEHL KES N ÖNLEMEK Ç N ÇOCUKLARINIZDAN UZAK TUTUNUZ. D KKAT! LÜTFEN SATIN ALMIfi OLDU UNUZ ÜRÜNE A T KOL VE MUHAFAZA ÇER KLER N 2 YIL GARANT SÜRES NCE MUHAFAZA ED N Z. OLASI ARIZA DURUMUNDA ÜRÜN SEVK YATI Ç N GEREKL OLACAKTIR. ÖNEML NOT: HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCEL KLE MERKEZ TEKN K SERV S M Z LE RT BAT KURUNUZ. YETK L SERV S N DIfiINDA, ÜRÜN ÜZER NDE YAPILACAK ONARIM, MOD F KASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANT KAPSAMI DIfiI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR. BLUELIGHT ÜRÜNLER MERKEZ TEKN K SERV S ÜRÜNLER M Z 2 YIL BLUELIGHT GARANT S ALTINDADIR. HERHANG B R ARIZA DURUMUNDA MÜfiTER H ZMETLER M Z LE YAPACA INIZ GÖRÜfiME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRES N ZDEN ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z ALINIP GEREKL filemler YAPILDIKTAN SONRA Y NE ANLAfiMALI OLDU UMUZ KARGO F RMASI LE ÜCRETS Z OLARAK TARAFINIZA GÖNDER LECEKT R. KT Ç VE DIfi T C. GIDA SAN. LTD. fit / (BLUE) / destek@bluelight.com.tr ADRES: Seyrantepe Mah. Didenur Sok. No:8/A Seyrantepe - Ka thane / stanbul

9 Garanti Belgesi Belge Onay Tarihi: Belge No: Bu belgenin kullanılmasına; 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve bu Kanuna dayanılarak yürürlü e konulan Garanti Belgesi Uygulama Esaslarına Dair Yönetmelik uyarınca, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlı ı Tüketicinin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlü ü tarafından izin verilmifltir. MALATÇI / THALATÇI F RMANIN Ünvan : KT ç ve D fl Tic. G da San. Tic. Ltd. fiti Merkez Adresi : 1. Levent, Levent Mah. Lale Sok. No.14 Befliktafl / stanbul Telefonu : Faks : Firma Yetkilisinin mzas / Kaflesi ÜRÜNÜN Cinsi : PASLANMAZ ÇEL K ÇAY MAK NES Markas : BLUELIGHT Modeli : DC-108B Bandrol ve Seri No. su : BLCM Teslim Tarihi ve Yeri : - Garanti Süresi : 2 YIL Azami Tamir Süresi : 20 (Yirmi) fi GÜNÜ

10 Garanti Belgesi / Sat c ve Müflteri Bilgileri SATICI B LG LER Ünvan Adresi Telefonu Fatura Tarihi ve No. su.. No Firma Yetkilisinin mzas / Kaflesi MÜfiTER B LG LER Ad / Soyad Faks 0 0 Adresi li / lçesi E-Posta Adresi Telefonu 0 SERV S GEÇM fi Ar za Takip No. KT. Ar za Takip No. KT. Ar za Takip No. KT. Ar za Takip No. KT. Ar za Aç klamas Ar za Aç klamas Ar za Aç klamas Ar za Aç klamas ÖNEML NOT: GARANT YALNIZCA, SATIfi FATURASI VE GARANT BELGES LE B RL KTE GEÇERL D R. LÜTFEN FATURANIZI VE GARANT BELGEN Z MUHAFAZA ED N Z.

11 Garanti fiartlar 1. Garanti süresi, mal n teslim tarihinden itibaren bafllar ve 2 ( ki) y ld r. 2. Mal n tüm parçalar dahil (kullan m hatalar ndan kaynaklanan k s mlar hariç) olmak üzere tamam firmam z n garantisi alt ndad r. 3. Mal n garanti süresi içinde ar zalanmas durumunda tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. Mal n tamir süresi en fazla 20 (Yirmi) ifl günüdür. Bu süre mal n servis istasyonuna, servis istasyonu olmamas durumunda mal n sat c s, bayii, acentesi, temsilcili i, ithalatç s veya imalatç s ndan birisine bildirim tarihinden itibaren bafllar. Sanayi mal n n ar zas n n 10 (on) ifl günü içerisinde giderilememesi halinde, imalatç ve ithalatç, mal n tamiri tamamlan ncaya kadar benzer özelliklere sahip baflka bir sanayi mal n tüketicinin kullan m na tahsis etmek zorundad r. 4. Mal n garanti süresi içerisinde gerek malzeme ve iflçilik, gerekse montaj hatalar ndan dolay ar zalanmas halinde, iflçilik masraf, de ifltirirlen parça bedeli ya da baflka bir ad alt nda hiçbir ücret talep edilmeksizin tamiri yap lacakt r. 5. Mal n teslim tarihinden itibaren garanti süresi içerisinde kalmak kayd yla bir y l içerisinde, ayn ar zay ikiden fazla tekrarlamas veya farkl ar zalar n dörtten fazla ortaya ç kmas, veya belirlenen garanti süresi içinde farkl ar zalar n toplam n n alt nda olmas sonucu, maldan yararlanamaman n süreklilik kazanmas, tamiri için gereken azami sürenin afl lmas, servis istasyonunun mevcut olmamas durumunda s ras yla sat c, bayii, acentesi, temsilcili i, ithalatç s veya imalatç s ndan birinin düzenleyece i raporla ar zan n tamirinin mümkün bulunmad n n belirlenmesi durumlar nda ücretsiz olarak de ifltirme ifllemi yap lacakt r. 6. Mal n kullan m k lavuzunda yer alan hususlara ayk r kullan lmas ndan kaynaklanan ar zalar garanti kapsam d fl ndad r. 7. Garanti süresi içinde, servis istasyonlar taraf ndan yap lmas n n zorunlu oldu u, imalatç veya ithalatç taraf ndan flart koflulan periyodik bak mlarda verilen hizmet karfl l nda tüketiciden iflçilik ücreti veya benzeri bir ücret talep edilemez. 8. Voltaj düflmesi ya da yükselmesinden dolay meydana gelebilecek ar zalar garanti kapsam d fl ndad r. 9. Sat c /Bayi taraf ndan kaflelenip imzalanmayan garanti belgeleri geçersizdir. 10. Garanti belgesi ile ilgili olarak ortaya ç kabilecek sorunlar için Sanayi ve Ticaret Bakanl, Tüketicinin ve Rekabetin Korunmas Genel Müdürlü ü ne baflvurulabilir.

12 Servis Listesi 1 Y ld r m Elektronik T A Nuriye Mah. Mimar Sinan Cad. No.85 MALATYA 2 Ahmet Cinkaya T A Saltak Mah. O uzhan Cad. No.57 DEN ZL 3 Asteknoloji Biliflim T A Yavuz Selim Cad. No.12 Funtoro Plaza, Esenler, STANBUL 4 Ata Teknik / Mustafa Kuru T A Ünalan Mah. Yi it Sok. No:26/A UfiAK 5 Atak Elektrik Elektronik T A Tophane Mah. Bar fl Cad. No.15/A R ZE 6 Baha Teknik Servis T A fieyh fiamil Cad. Medine Bulvar K s m B3 Blok, D YARBAKIR 7 Seda Elektrik Elektronik T A Hastane Cad. No.16, BAYBURT 8 Bekir Ayy ld z T A Tuna Cad. No.3/16, K z lay, ANKARA 9 Bilaks Bilgisayar Aksesuar T A Çaml k Cad. Kas mpat Sok. No.13, Bahçelievler, STANBUL 10 Cennet Bilgisayar T A Fafit Mah. stasyon Cad. No.32/A Kocasinan, KAYSER 11 Ça r Elektronik / Hulusi Tok T A Fatih Mah. Mete Cad. No.58, KAYSER 12 Datateknik Elektronik Servis T A Mehves maz Mah. Turgut Özal Bulv. No.103 D.17, ADANA 13 Etüd D fl Ticaret T A Mecidiyeköy Mah. Dereboyu Cad. No.69/A, fiiflli, STANBUL 14 Feza Bilgisayar ve Elektronik T A fiirinevler, Mareflal Çakmak Cad. 3. Sokak No.9, Bahçelievler, STANBUL 15 Yuvam Elektronik / Fahrettin Güldafl T A stiklal Mah. mamo lu Sok. No.1 MALATYA 16 Günefl Teknik T A Haci Siyam Mah. Fatih Cad. No.113 G RESUN 17 Yal Teknik Servis T A Fatih Mah. Yeflil Yal Arsin TRABZON 18 Hasan Candan T A Y ld r m Beyaz t Mah. S rasö ütler Cad. No.166, KAYSER 19 Candan Elektronik Servis T A Yeniköy Mah. Seher Bulv. Pembe Köflk Apt. 11/A, KAYSER 20 hsan Sazc T A Veysel Karani Mah. Tando an Cad. Delen Apt. No.3/B, Yeniflehir fianliurfa 21 Jet Teknik T A 1 Nolu Erdo du Mah. Nazif Bey Sok. No.17/A, TRABZON 22 Kalem Yaz l m San. ve Tic. T A Merkezefendi Mah. Ayazma Cad. No.23 Kat 1/B, Zeytinburnu STANBUL 23 Cevahir Elektronik T A Tophane Mah. Atatürk Cad. fl Bankas Pasaj No.4/B, R ZE 24 Marafl Elektronik T A Güzelköy Köyü Salarha Yolu Üzeri Mim Petrol Yan, R ZE 25 Mert Elektronik T A Firuzköy Mah. Gülmez Cad. Aral k Sok. No.22, Avc lar STANBUL 26 Mert Is tma So utma T A Kemerkaya Mah. Türk fl Han Z/12 TRABZON 27 Öztürk So utma T A Çevreyolu Üzeri Çevre Apt. No.1/1 MALATYA 28 Cande Servis / Musa Kalyon T A Cumhuriyet Mah. Kaflüstü Beldesi Mobilyac lar San. Sit. No.122/A TRABZON 29 Normdata Ltd. fiti. T A Güneflli Evren Mah. Gülbahar Cad. No.55 Kat 4, Ba c lar, STANBUL 30 NST Elektronik T A Kavakp nar Mah. Yasemin Sok. No.18/A, Kaynarca, STANBUL 31 Özen Teknik T A Sö ütlü Beldesi Adnan Kahveci Bulv. No.108/A, Akçaabat, TRABZON 32 Sad k Elektronik T A Tophane Mah. Ordu Vad. No.5/A R ZE 33 Ifl n Elektronik T A Asfalt Cad. No.18/E, fianliurfa 34 Sekman Biliflim T A Reflatbey Mah Sok. No.8 ADANA 35 SETA Teknik T A Merkezefendi Mah. zmir Cad. No.222/C, MAN SA 36 Sistem Dan flmanl k ve Pazarlama T A stasyon Cad. No.21, KAYSER 37 Teknoservis Servis Hizmetleri T A Ba larbafl Mah. Atatürk Cad. No.74 Kat 3, Maltepe, STANBUL 38 TR KOB Sanayi ve Ticaret T A Kocavezir Mah. Kocavezr fl Han No.24/B, ADANA 39 Atom Elektrik T A Orta Mah. Erenler Sok. No.5, Akçaabat TRABZON 40 Zaman Elektronik A Tophane Mah. Atatürk Cad. Kopuz fl Han No.319/C, R ZE

QT-U601 Kullan m K lavuzu

QT-U601 Kullan m K lavuzu QT-U601 Kullan m K lavuzu Instruction Manual 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayatını kolaylafltırmak için

Detaylı

2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Çift Tarafl & Tüplü Piknik Sac. Instruction Manual. Ø 45 CM GEN fil K ARADA

2 si1. Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Çift Tarafl & Tüplü Piknik Sac. Instruction Manual. Ø 45 CM GEN fil K ARADA Kullan m K lavuzu Instruction Manual Ø 45 CM GEN fil K 2 si1 ARADA 45 CM ÇAPINDA Genifl Piflirme Alan ÇEV R N GÖZLEME YAPIN ÇEV R N KAVURMA YAPIN 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için

Detaylı

3 ü1. DC-203 / Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay & Kahvesi Makinesi. Instruction Manual. Watt. Watt ARADA

3 ü1. DC-203 / Kullan m K lavuzu. Bluelight Gourmet / Paslanmaz Çelik Çay & Kahvesi Makinesi. Instruction Manual. Watt. Watt ARADA DC-203 / Kullan m K lavuzu Instruction Manual 800 Watt 800 Watt l k Yüksek Güç (Kahve Makinesi) 2000 Watt 2000 Watt l k Yüksek Güç (Çay Makinesi) 3 ü1 ARADA SU ISITICI ÇAY MAK NES KAHVES MAK NES 01 De

Detaylı

DC-108C / Kullan m K lavuzu

DC-108C / Kullan m K lavuzu DC-108C / Kullan m K lavuzu Instruction Manual 2000 Watt 2000 Watt l k Yüksek Güç De erli Müflterimiz Bluelight tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin

Detaylı

JB-3228 Kullan m K lavuzu

JB-3228 Kullan m K lavuzu JB-3228 Kullan m K lavuzu Instruction Manual AfiIRI ISINMA KORUMASI Ø18.5 CM P fi RME ALANI 18.5 CM ÇAPINDA Genifl Piflirme Alan 1500 Watt 1500 Watt l k YÜKSEK GÜÇ 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih

Detaylı

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P. TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P TS 6844 / EN 60335-2 - 35 e UYGUN ÜRET LM fit R. MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU 63 9810.0211 - Rev.02-17/06/2008 ELEKTR KL AN SU ISITICI GARANT

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

EFP005 / Kullan m K lavuzu

EFP005 / Kullan m K lavuzu EFP005 / Kullan m K lavuzu Instruction Manual 220-230V AC 50-60Hz 1500Watt ITEM Nr. EFP - 005 thalatç Firma KT ç ve D fl Tic. G da San. Ltd. fiti. Lale Sokak No:14 1. Levent - stanbul T 0212 270 74 70

Detaylı

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir.

Garanti Belgesi. Ürüne yetkisiz kifliler taraf ndan yap lan müdahalelerde ürüne verilmifl garanti sona erecektir. Garanti Belgesi BEKO taraf ndan verilen bu garanti, Hand Blender n normalin d fl nda kullan lmas ndan do acak ar zalar n giderilmesini kapsamad gibi, afla daki durumlarda garanti d fl d r: 1. Kullanma

Detaylı

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154

Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Mutfak Robotu Kullanma K lavuzu BKK 2154 Ç NDEK LER 1 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 2 1 11 8 4 7 2 3 6 5 9 10 12 13 14 15 16 17 17A 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 1 2 3 4 5

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Kapl Mutfak Robotu nun normalin

Detaylı

Bluelight Life / Buhar Kazanl Ütü / CL-2668E. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual

Bluelight Life / Buhar Kazanl Ütü / CL-2668E. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual Kullan m K lavuzu Instruction Manual De erli Müflterimiz Bluelight tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayat n kolaylaflt rmak için özel olarak dizayn

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

K EEE Yönetmeli ine Uygundur.

K EEE Yönetmeli ine Uygundur. K-8020 Bu ürün, çevreye sayg l modern tesislerde do aya zarar vermeden üretilmifltir. EEE Yönetmeli ine Uygundur. Garanti Belgesi Arçelik taraf ndan verilen bu garanti, Cam Blender n z n normalin d

Detaylı

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE)

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) AR - 32 - - 33 - - 34 - MÜfiTER H ZMETLER De erli Müflterimiz, En uygun fiyata en iyi ürünü vermenin yan s ra; en iyi hizmeti vermenin de önemli oldu una inan yoruz. Bu nedenle

Detaylı

SK 7302 SU ISITICISI (KETTLE)

SK 7302 SU ISITICISI (KETTLE) SK 7302 SU ISITICISI (KETTLE) RU - 22 - No: 1-7302-20122013 - 23 - MÜfiTER H ZMETLER De erli Müflterimiz, En uygun fiyata en iyi ürünü vermenin yan s ra; en iyi hizmeti vermenin de önemli oldu una inan

Detaylı

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU

SEMAVER SM Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SEMAVER SM 1600 Otomatik Semaver imizi seçtiğiniz için

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1100. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1100 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

SHB 3075 KARIfiTIRICI

SHB 3075 KARIfiTIRICI SHB 3075 KARIfiTIRICI HR a b c d e AC230V, 50Hz, 750W - 1 - Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced

Detaylı

SHB 3111 MUTFAK ROBOTU KULLANMA KILAVUZU 700W.

SHB 3111 MUTFAK ROBOTU KULLANMA KILAVUZU 700W. SHB 3111 MUTFAK ROBOTU KULLANMA KILAVUZU TR EN RU AR 700W www.sinbo.com.tr - 1 - - 22 - No: 1-3111-07112016 - 23 - - G ARANT fiartlari - 1. Garanti süresi, mal n teslim tarihinden itibaren bafllar

Detaylı

Güvenliğiniz İçin. Dikkat:

Güvenliğiniz İçin. Dikkat: Dikkat: Güvenliğiniz için, lütfen bu cihazı kullanmadan önce aşağıda açıklanan kullanım talimatlarının tümünü okuyun. Bu kullanım kılavuzu cihazınızın bir parçasıdır. Bu kullanım kılavuzunu gelecekte başvurmak

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu kılavuzu ileride

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU

ÇAY SAATİ CY 1300. Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș ÇAY SAATİ CY 1300 Otomatik Çay Robotu muzu seçtiğiniz

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI

ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ELEKTRİKLİ SU OTOMATLARI ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler San. Sit.A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir / İSTANBUL Basım Tarihi : 01 Temmuz 2015 ONS KALIP MEKANİK MATBAA SAN. TİC.

Detaylı

Bluelight Life / Dijital Kulaktan Atefl Ölçer ET-100B. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual SON 10 ÖLÇÜM HAFIZASI. 34 / 44 C Aral nda ÖLÇÜM YAPAB LME

Bluelight Life / Dijital Kulaktan Atefl Ölçer ET-100B. Kullan m K lavuzu. Instruction Manual SON 10 ÖLÇÜM HAFIZASI. 34 / 44 C Aral nda ÖLÇÜM YAPAB LME Kullan m K lavuzu Instruction Manual 10 SON 10 ÖLÇÜM HAFIZASI 34 / 44 C Aral nda ÖLÇÜM YAPAB LME 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli

Detaylı

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu

Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Feel Steel Kettle Kullanım Kılavuzu Kapak Açma Düğmesi Kapak Filtre Su Göstergesi Gövde Gösterge Işığı Açma/Kapatma düğmesi Alt tabla EMSAN marka Kettle ı tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Bu

Detaylı

Model: HTS-807 5.1 EV S NEMA KOLON S STEM KULLANIM KILAVUZU

Model: HTS-807 5.1 EV S NEMA KOLON S STEM KULLANIM KILAVUZU th. Firma Adresi Tel. : DESER ELEKTRON K SAN. VE T C. LTD. fit. : Halkal Cad. No.:187/2 Sefaköy / ST. : (0212) 426 40 00/pbx Belgeyi Veren Kuruluflun; Ad : Bay Area Compliance Laboratory Adresi : 230 Commercial

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

TOZ KAPANI TR 8600. Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız Multi Cyclone Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș TOZ KAPANI TR 8600 Torbasız

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

Güvenlik uyar lar Güvenlik uyar lar Kullanma k lavuzunda verilen bilgilerin dikkate al nmamas halinde, üretici firman n sorumluluk kabul etmeyece ini unutmay n. En son ürün gam içerisinde yer alan bu ürün

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2450 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

SU ISITICI XB 6868. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU

SU ISITICI XB 6868. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU SU ISITICI XB 6868 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH

FİERCE AR 173 KIYMA KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG AR 173 MEAT AR 173 HACKFLEISCH FİERCE AR 173 KIYMA M A K İ N E S İ AR 173 MEAT G R I N D E R AR 173 HACKFLEISCH M A S C H I N E KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 16 17 FİERCE AR 173 KIYMA MAKİNESİ 1- Ana gövede

Detaylı

MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE

MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ ROBOTU AR 343-R TURKISH COFFEE MAKER AR 343-R TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 850 W 1 2 6 7 8 5 4 3 MIRRA AR 343-R TÜRK KAHVESİ

Detaylı

SHB 3078 KARIfiTIRICI

SHB 3078 KARIfiTIRICI SHB 3078 KARIfiTIRICI RU 2 1 6 7 3 4 8 10 11 9 5-1 - Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical,sensory

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Seramik Kapak G Musluk B Filtre H Gösterge C Seramik Çaydanlık I Taban Kapağı D Çaydanlık Muhafazası J Taban

Detaylı

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE

Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE de en tr Gebrauchsanleitung Operatinginstruction Kullanmatalimatı KDN53A00NE tr tr tr tr 17* E - Nr FD - Nr 14 A B A B 15* SW 22 16* De erli Müflterimiz Bosch

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinesi Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

EVOTRON EVOTRON D EVOTRON SOL EVOTRON SAN

EVOTRON EVOTRON D EVOTRON SOL EVOTRON SAN EVOTRON 40-60 - 80 EVOTRON D 60-80 EVOTRON SOL 40-60 - 80 EVOTRON SAN 40-60 - 80 EVOTRON SER S POMPALAR MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU www.baymak.com.tr UYARI! Lütfen cihazınızı kullanmaya bafllamadan önce

Detaylı

SVC 3464 ELEKTR KL SÜPÜRGE

SVC 3464 ELEKTR KL SÜPÜRGE SVC 3464 ELEKTR KL SÜPÜRGE RU Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical, sensory or mental capabilities,

Detaylı

SHB 3070 KARIfiTIRICI

SHB 3070 KARIfiTIRICI SHB 3070 KARIfiTIRICI RU Children being supervised not to play with the appliance. This appliance is not intended for use by persons (including children) with reduced physical, sensory or mental capabilities,

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

BAYMAK ELEKTR KL DEPOLU SU ISITICISI ( TERMOS FON )

BAYMAK ELEKTR KL DEPOLU SU ISITICISI ( TERMOS FON ) BAYMAK ELEKTR KL DEPOLU SU ISITICISI ( TERMOS FON ) MONTAJ ve KULLANMA KILAVUZU TS 2212 EN 60335-2 - 21 50 MTK / 65 MTK / 80 MTK / 100 MTK / 65 SMTK 80 SMTK / 100 SMTK / 15 TA - 15 TÜ / 30 TA - 30 TÜ Bu

Detaylı

ÇAYCI KLASİK AR 388 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W

ÇAYCI KLASİK AR 388 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W ÇAYCI KLASİK A R 3 8 8 Ç A Y R O B O T U A R 3 8 8 T E A M A K E R AR 388 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W TR 6 2 1 10 5 7 3 4 8 9 ÇAYCI KLASİK AR 388

Detaylı

SU ISITICI XB 6423. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU

SU ISITICI XB 6423. TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU SU ISITICI XB 6423 TÜRKÇE TANITIM ve KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Bir Arte Bianco Elektrikli ev aletini satın aldığınız için sizi kutluyoruz. Almış olduğunuz ürünü daha uzun süreli kullanabilmek

Detaylı

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I

Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I Davlumbaz Kullanma Kılavuzu ADV 9910 I Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürününüzün size

Detaylı

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR Legrand otomatik sigortalar, bağlı bulunduğu elektrik devresini aşırı akım ve kısa devrelere karşı korurlar. Devrenin

Detaylı

EEE Yönetmeli ine Uygundur.

EEE Yönetmeli ine Uygundur. Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun için, bu k lavuzun

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için, cihazınızı kullanmaya

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir.

Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. Mekanik Kalorimetre (M-BUS) GMK-05-MB Genel Özellikler Bu kılavuz GENERAL Life GMK-05-MB kalorimetresinin çalışmasını, özelliklerini ve montajın nasıl yapıldığı bilgisini içerir. GENERAL Life kalorimetre,

Detaylı

MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU

MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICI BANYO T P / MUTFAK T P MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU BAYMAK ELEKTR KL AN SU ISITICISI MONTAJ VE KULLANMA KILAVUZU UYARI: Lütfen cihaz n z kullanmaya bafllamadan önce bu k lavuzu

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU : SES MĐKSERĐ MODEL EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000

TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU : SES MĐKSERĐ MODEL EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000 TÜRKÇE TANITIM VE KULLANMA KILAVUZU CĐNS MARKA MODEL : SES MĐKSERĐ : BEHRINGER EUROPOWER PMP-1000 EUROPOWER PMP-3000 EUROPOWER PMP-5000 EUROPOWER PMP1000/PMP3000/PMP5000 ÖZELLĐKLER PM P1000 PM

Detaylı

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ

MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU TOST + WAFFLE 750 W MİNİMAX AR 285 WAFFLE VE TOST MAKİNESİ 11 1- Ergonomik tutma sapı 2- Termostat (hazır) ışığı (yeşil) 3- Enerji (güç/ısıtma)

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Kettle Kullanma Kılavuzu BKK 2112

Kettle Kullanma Kılavuzu BKK 2112 Kettle Kullanma Kılavuzu BKK 2112 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi verimi sunmasını

Detaylı

ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ. Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ.

ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ. Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. ELEKTRİKLİ ÇAY MAKİNELERİ Kullanma Kılavuzu LÜTFEN..! CİHAZI KULLANMADAN ÖNCE OKUYUNUZ. ÜRETİM ADRESİ İkitelli O.S.B. Atatürk Cad. Pik Dökümcüler Sanayi Sitesi A-3 Blok No: 2 İkitelli Başakşehir/İSTANBUL

Detaylı

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 Su Perisi WF 5500 SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan SU PER S WF 5500 Su Filtreli

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinas Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ

TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ LDÖ KÜ M I S I T I C I P L A K A TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU A R ÇİFT TARAFLI KULL ANIL ABİLEN 1800 W TOSTÇU ECO AR 265 IZGARA VE TOST MAKİNESİ 9 1 10 1- Isıya dayanıklı

Detaylı

BKK Kullanma K lavuzu

BKK Kullanma K lavuzu BKK 1160 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilmifl ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi sunmas n istiyoruz. Bunun

Detaylı

ÇAYCI KLASİK AR 310 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W

ÇAYCI KLASİK AR 310 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W ÇAYCI KLASİK A R 3 1 0 Ç A Y R O B O T U A R 3 1 0 T E A M A K E R AR 310 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 1650 W 11 1 2 10 7 5 ÇAYCI KLASIK AR 310 ÇAY ROBOTU

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 1. Cihazı kullanmadan önce lütfen talimatları okuyunuz. 2. Cihazı kullanmaya başlamadan önce evinizdeki voltaj değeri ile cihazda belirtilen voltaj değerini kontrol ediniz.

Detaylı

SK 2385B SU ISITICI (KETTLE)

SK 2385B SU ISITICI (KETTLE) SK 2385B SU ISITICI (KETTLE) AR De erli Müflterimiz, Ürün seçiminde S NBO'yu tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Uzun ve verimli bir kullan m için cihaz kullanmadan önce bu k lavuzu özellikle güvenlik

Detaylı

ÇAY SEFASI AR 346-R ÇAY ROBOTU AR 346-R TEA MAKER AR 346-R ELEKTRISCHE

ÇAY SEFASI AR 346-R ÇAY ROBOTU AR 346-R TEA MAKER AR 346-R ELEKTRISCHE ÇAY SEFASI AR 346-R ÇAY ROBOTU AR 346-R TEA MAKER AR 346-R ELEKTRISCHE T E E K A N N E KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 2000 W TR ÇAY SEFASI AR 346-R ÇAY ROBOTU 3 2 4 1-1,7 lt kapasiteli

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA

Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA AEEE Yönetmeliğine uygundur. WEEE Bu cihaz WEEE direktiflerine uygun olarak geri dönüşümü olan parçalardan oluştuğu için çöpe atılmaması gerekmektedir. Kullanım ömrü 7 yıldır. ÜRETİCİ FİRMA İTHALATÇI FİRMA

Detaylı

LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER

LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER LOLİTA AR 570 STANDLI SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ AR 570 HAIR STRAIGHTENER WITH STAND AR 570 HAARGLÄTTER MIT STÄNDER ÖZEL STAND KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG SPECIAL STAND SPEZIELLEN STÄNDER

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

ÇAYIM KLASİK KULLANMA KILAVUZU 2400 W

ÇAYIM KLASİK KULLANMA KILAVUZU 2400 W ÇAYIM KLASİK A R 3 7 9 Ç A Y R O B O T U A R 3 7 9 T E A M A K E R AR 379 ELEKTRISCHE TEEKANNE KULLANMA KILAVUZU Instruction Manual Gebrauchsanweisung 2400 W TR 3 4 9 ÇAYIM KLASİK AR 379 ÇAY ROBOTU 1-1,7

Detaylı

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) KULLANMA KILAVUZU

SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) KULLANMA KILAVUZU SK 7310 SU ISITICISI (KETTLE) KULLANMA KILAVUZU TR ÖNEML GÜVENL K UYARILARI KULLANMADAN ÖNCE BÜTÜN TAL MATLARI OKUYUN ÖNEML GÜVENL K ÖNLEMLER Elektrikli cihazlar kullan rken afla dakileri de içeren temel

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Muhafaza B Kapak C Süzgeç girişi D Kettle ağzı E Kapak açma düğmesi F Tutma Sapı G Su seviye göstergesi

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG

800 W CEZVELİ KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG CEZVELİ AR 3009 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ AR 3009 TURKISH COFFEE MAKER AR 3009 TÜRKISCHE KAFFEEMASCHIENE KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL GEBRAUCHSANWEISUNG 800 W CEZVELİ AR 3009 TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

Merkezi Yaðlama Sistem ve Ekipmanlarý HP1 - HP2 MANUEL KUMANDALI POMPALAR TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU Ürünü kullanmaya baþlamadan önce mutlaka okuyunuz. SANAYÝ ve TÝCARET BAKANLIÐINCA TESPÝT EDÝLEN KULLANIM

Detaylı