SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde"

Transkript

1 SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde KARAR TARİHİ : bulunan yaklaşık Ton bazalt kaya malzemesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık teklif usu lü ile ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1210 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 72 sayılı kararı ile Toprakkale İlçesi, Kısık boğazı mevkiinde, Adana-Hatay Karayolunun güneyinde bulunan, Toprakkale Sanayi sitesi tesis alanında, Toprak mevkii, 291 parselin ifrazı sonucunda oluşan 10 pafta, 1571 ve 1573 parsellerdeki taşınmazlar üzerinde bulunan ton (Pasa) bazalt cinsi kaya malzemelerini, tonu 0,80 TLX ton=64.000,00tl muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık teklif usulüyle taliplilerine Çarşamba günü saat da İl Encümenince yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Söz konusu; Toprakkale İlçesi, Kısık boğazı mevkiinde, Adana-Hatay Karayolunun güneyin de bulunan, Toprakkale Sanayi sitesi tesis alanında, Toprak mevkii, 291 parselin ifrazı sonucunda oluşan 10 pafta, 1571 ve 1573 parsellerdeki taşınmazlar üzerinde bulunan ton (Pasa) bazalt cinsi kaya malzemelerini, tonu 0,80 TLX ton=64.000,00tl muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık teklif usulüyle yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükmü gereğince 15 gün süre ile pazarlıkta bırakılmasına İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

2 SAYI :85 ÖZÜ:İlimize bağlı,kadirli İlçesi,Karabacak Köyüne KARAR TARİHİ : ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1921 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Karabacak Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiş olduğundan, Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün ( tarih ve 9537 sayı) sayılı genelgesinde, Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, Kadirli İlçesi, Karabacak Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

3 SAYI :86 ÖZÜ:İlimize bağlı,kadirli İlçesi, Coşkunlar Köyüne KARAR TARİHİ : ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1927 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Coşkunlar Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiş olduğundan, Mülga Bayındırlık ve İskân Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün ( tarih ve 9537 sayı) sayılı genelgesinde, Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, Kadirli İlçesi, Coşkunlar Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

4 SAYI :87 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı (Serinova) KARAR TARİHİ : Köyü 106 ada,75 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 4 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1916 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı (Serinova) Köyü 106 ada, 75 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 4 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı (Serinova) Köyü 106 ada, 75 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununun 44 ve 45.maddelerine istinaden 4 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

5 SAYI :88 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı (Serinova) KARAR TARİHİ : Köyü 107 ada, 3 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1915 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı (Serinova) Köyü 107 ada, 3 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı (Serinova) Köyü 107 ada, 3 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununun 44 ve 45.maddelerine istinaden 2 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

6 SAYI : 89 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli ve Düziçi İlçelerinde bulunan KARAR TARİHİ : işyerlerinin, aşağıda belirlenen muhammen bedelleri üzerinden 3 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıkarılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1918 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez ve İlçelerinde kirada bulunan ve kira süresi sona eren iş yerlerinin aşağıda belirlenen muhammen bedelleri üzerinden taliplilerine 3 yıl süre ile Kadirli Özel İdare İş hanında bulunan 3.kat 5 nolu, 5.kat 4 nolu, Düziçi Özel İdare İş hanında bulunan 7.katın tamamının; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine göre pazarlık usulü ile ihalesinin yapılması ile ayrıca Kadirli Özel İdare İş hanında boş bulunan 3.kat 7 nolu taşınmazın, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre açık teklif usulüyle ihalesinin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Kadirli ve Düziçi İlçe Özel İdare İş hanlarında bulunan taşınmazların; S.N İLÇESİ KİRACININ ADI SOYADI MUHAMMEN BEDELİ 1 Kadirli Ayşenur ŞENYUVA 3.kat ,00 TL 2 " Mehmet KEÇEYAPAN 5.kat ,00 TL 3 3.kat ,00 TL 4 DÜZİÇİ 7.katın tamamı ,00.-TL Kadirli Özel İdare İş hanında bulunan 3.kat 5 nolu, 5.kat 4 nolu, Düziçi Özel İdare İş hanında bulunan 7.katın tamamını yukarıda belirlenen muhammen bedelleri üzerinden, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle, ayrıca, Kadirli Özel İdare İş hanında boş bulunan 3.kat 7 nolu taşınmazın yukarıda belirlenen muhammen bedeli üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif usulüyle Çarşamba günü saat de ilan sırasına göre İl Encümenince ihalesinin yapılmasına, Kadirli Özel İdaresinde bulunan 2 adet işyerinin ve Düziçi Özel İdare binasında bulunan 7. katın tamamının; hâlihazırda kiracısı olanların ve İlçe Belediyeleri ve Kaymakamlıklar aracılığıyla diğer vatandaşların ihaleye davet edilmesine, diğer Kadirli Özel İdare binasında bulunan 3. kat 7 nolu işyerinin ihalesinin; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 17. maddesi 1. fırkası gereğince gazetede ilan edilmesine ve İlçe Belediyesi ve Kaymakamlık aracılığıyla vatandaşların ihaleye davet edilmesine, diğer yapılacak ihale ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği-Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

7 SAYI :90 ÖZÜ: Kadirli İlçesi, Tozlu ve Tekeli Köylerinin hidrofor KARAR TARİHİ : temini işinde kullanılmak üzere yedek ödenekler harcama kaleminden Su ve Kanal Hizmetler Müdürlüğünün ilgili harcama kalemine TLöde nek aktarılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1920 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tozlu ve Tekeli Köylerinin hidrofor temini işinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan ,00 TL ödeneğin, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden, Su ve Kanal Hizmetler Müdürlüğünün ilgili harcama kalemine aktarılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tozlu ve Tekeli Köylerinin hidrofor temini işinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan ,00 TL ödeneğin, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden, Su ve Kanal Hizmetler Müdürlüğünün ilgili harcama kalemine Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeli ğinin 38.maddesi gereğince aktarılarak, Birliğin hesabına gönderilmesine İl Encümeni mizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

8 SAYI :91 ÖZÜ:Düziçi İlçesi,Köylere Hizmet Götürme Birliği KARAR TARİHİ : Başkanlığına, İş makinesı alımında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan TL ödeneğin yedek ödenekler harcama kaleminden ilgili harcama ka lemine aktarılarak, İlçesine gönderilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Encümeni toplantısında, İl Encümeni Başkanı Vali Celalettin CERRAH tarafından sözlü olarak gündeme eklenmesi talep edilen, Düziçi Kaymakamlığı (Köylere Hizmet Götürme Birliği) nin tarih 02/137 sayılı yazısında bahsedilen, birliğin hizmetlerinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan iş makinesi alımı için yedek ödenekler harcama kaleminden ,00 TL ödeneğin, Düziçi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin harcama kalemine aktarılarak, İlçesine gönderilmesi ile ilgili ek gündem teklifinin görüşülmesinde; Söz konusu; Düziçi İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Birliğin ihtiyacı olan iş makinesi alımında kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan ,00 TL ödeneğin, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden, Düziçi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ilgili harcama kalemine Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 38.maddesi gereğince aktarılarak, Birliğin hesabına gönderilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

9 SAYI :92 ÖZÜ: Kadirli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği KARAR TARİHİ : Başkanlığına ,00 TL nakit yardımı yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Encümeni toplantısında, İl Encümeni Başkanı Vali Celalettin CERRAH tarafından sözlü olarak gündeme eklenmesi talep edilen, Kadirli İlçesinde düzenlenecek olan geleneksel Kadirli Karagucak güreşleri festivalinde kullanılmak üzere Kadirli İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ,00 TL nakit yardımı yapılması ile ilgili ek gündem teklifinin görüşülmesinde; Söz konusu; Kadirli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına, İlçede düzenlenecek olan Karakucak güreşleri festivalinde kullanılmak üzere Kadirli Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ,00 TL nakit yardımı yapılması için İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden, Kadirli Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ilgili harcama kalemine ,00 TL ödeneğin, Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 38.maddesi gereğince aktarılarak, Birliğin hesabına gönderilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetleri Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

10 SAYI : 93 ÖZÜ: Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Kırkgöz mevkiinde KARAR TARİHİ : Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan tescil harici yerdeki Q=1,00 lt/sn debili kaynak suyunu 4.730,00 TL muhammen bedel üzerinden kiraya verilmek üzere ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1681 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 77 sayılı kararı ile İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Kırkgöz mevkiinde, Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan tescil harici yerdeki Q=1,50 lt/sn debili Pürenli kaynak suyunun, Q1,00 lt/sn lik kısmını KDV Hariç 4.730,00.-TL muhammen bedel üzerinden, 167 sayılı Yer altı suları hakkında kanunun 4.maddesi (4916/22 Sayılı Kanunda değişik) hükmü gereği, İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45.maddesi gereğince açık teklif usulü ile 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmek üzere Çarşamba günü saat da yapılan ihalesine 1 adet talipli müracaat etmiştir. Söz konusu; Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Kırkgöz mevkiinde, Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan tescil harici yerdeki Q=1,50 lt/sn debili Pürenli kaynak suyunun, Q=1,00 lt/sn lik kısmını KDV Hariç 4.730,00.-TL muhammen bedel üzerinden, yapılan ihalesine talipli olarak katılan Baraj Mermer İnş. Pet.İnşaat Malzemeleri, Tarım Ürünleri, Hayvancılık, Turizm, Otelcilik, İthalat, İhracat, San. Tic. Ltd. Şti. adına Ferdi KAVAK Hayvan içme suyu (HİS) olarak KDV hariç 5.000,00.TL ye kiraya tutabileceğini, daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmesi üzerine, 1.yıl için kira bedelinin KDV hariç 5.000,00 TL olmak üzere 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, diğer iki yıl için kira bedelinin TEFE-TÜFE oranında arttırılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereğinin yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 14/03/2012 Celalettin CERRAH Vali

11 SAYI :94 ÖZÜ: İlimize bağlı,kadirli İlçesi, Yukarıbozkuyu KARAR TARİHİ : Köyü Merkez ve Hüseyinli Mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması İle ilgili teklifin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2203 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Yukarıbozkuyu Köyü Merkez ve Hüseyinli Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiş olduğundan, Mülga Bayındırlık ve İskân Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün ( tarih ve 9537 sayı) sayılı genelgesinde, Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, Kadirli İlçesi, Yukarıbozkuyu Köyü Merkez ve Hüseyinli Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

12 SAYI :95 ÖZÜ:İlimize bağlı,kadirli İlçesi, Tatarlı (Ekşiler) KARAR TARİHİ : Köyü, Merkez ve Devrişili Mezralarına ait Köy Yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması İle ilgili teklifin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2202 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tatarlı (Ekşiler) Merkez ve Devrişili Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiş olduğundan, Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün ( tarih ve 9537 sayı) sayılı genelgesinde, Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, Kadirli İlçesi, Tatarlı (Ekşiler) Merkez ve Devrişili Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile onaylanmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

13 SAYI : 96 ÖZÜ:İlimize bağlı, Kadirli İlçesinde boş bulunan 6.kat 1 KARAR TARİHİ : nolu işyerini,aşağıda belirlenen muhammen bedel üze rinden 3 yıl süre ile kiraya verilmek üzere ihaleye çıka rılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2205 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare iş hanında boş bulunan 6.kat 1 nolu iş yerinin aşağıda belirlenen muhammen bedeli üzerinden taliplilerine 3 yıl süre ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesine göre açık teklif usulüyle ihalesinin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Kadirli Özel İdare İşhanında bulunan 6.kat 1 nolu iş yerini 1.550,00 TL Muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif usulüyle Çarşamba günü saat de İl Encümenince ihalesinin yapılmasına, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 17.maddesi 1.fırkası gereğince ihalenin ilan edilmesine ve İlçe Belediyesi ve Kaymakamlık aracılığıyla vatandaşların ihaleye davet edilmesine, yapılacak ihale ile ilgili iş ve işlemleri yürütmek üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği- Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

14 SAYI : 97 ÖZÜ: Dere ıslah çalışmalarında kullanılmak KARAR TARİHİ : üzere kaçak kaya malzemesi alan ekli yazıda İsimleri yazılı firmalara idari para cezası veril mesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2206 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez ve Düziçi İlçelerinde dere ıslahları çalışmalarında kullanılmak üzere ruhsatsız alandan kaçak kaya malzemesi aldığı tespit edilen, ALTUĞ İnş. Firmasına ,00 TL, ÖZEN İnş. Firmasına ,33 TL, Ali ERTÜRKMEN İnş. Müh. Firmasına 3.528,00 TL, ŞENYIL İnş. Harita San. Tic. firması Şeref YILMAZ a ,08 TL, SAYDAM Altuğ inş. Firmasına ,64 TL ve ERTUĞ İnş. Firmasına Deliçay deresinden dolayı ,00 TL, Kızılca deresinden ,40 TL idari para cezalarının Kanun gereğince verilmesi ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; Osmaniye İl sınırları içerisinde, DSİ nin yetki ve sorumluluğunda bulunan derelerin ıslah çalışmaları için proje ve keşiflerinin hazırlatılarak ihale edildiği tespit edilmiştir. Yapılan dere ıslah çalışması projesine dahil olan dereler ile ilgili olarak teknik elamanlarımızca yapılan incelemeler sonucunda, Maden ruhsatı bulunmayan sahalardan kaçak olarak bazalt cinsi pasa özelliğindeki kayaların sökülerek ıslah çalışmalarında kullanıldığı tespit edilmiştir. DSİ 6.Bölge Müdürlüğü ile yapılan yazışmalar sonucunda, ıslah çalışmalarına esas olan ihale keşif miktarları ve kullanılacak olan bazalt cinsi kaya malzemelerinin m3 hacimleri tarih ve sayılı yazı bildirilmiştir. Aşağıda adı geçen derelerin ıslah projesi ihalesi kapsamında müteahhitlik firmaları tarafından kullanılan bazalt cinsi kayalarının izinsiz olarak ruhsatsız kazı alanlarından alındığı ve DSİ tarafından yapılan dere ıslahı projesinde kullanıldığı, Devlet hakkı ödenmeden haksız kazanç sağlandığı tespit edilmiş olup, 3213 Sayılı Maden Kanununun 12.maddesi ile değişik 5995/6 maddesinde (Ek fıkra; 10/06/ S.K/6.mad) ham madde üretim izni olmadan üretim yapıldığının ve ham maddenin kamuya ait projelerde kullanıldığının tespit edilmesi halinde faaliyetler durdurulur. Bu alanda üretilen hammadde için faaliyeti gerçekleştirene ocak başı satış bedeli kadar idari para cezası uygulanır. Denilmektedir. Ayrıca; İl Encümeninin tarih ve 72 sayılı kararında bazalt cinsi pasa özelliğindeki kaya malzemelerinin ihalesine esas olmak üzere Ocak başı satış bedeli olarak 0,80 TL /ton muhammen bedel tespit edilmiştir. Bu nedenle bazalt cinsi kayalar için beher m3 olarak 2,8 ton yoğunluk belirlenmiş olup, yapılan tespit ve hesaplamalar neticesinde; 1-İlimiz Merkeze bağlı, Karaçay deresi üzerinde, Osmaniye Özlem Un fabrikası yanında bulunan, D 400 Karayolu köprüsünden başlamak üzere, Merkez İlçe sınırına, Gala düğün salonunun kuzeyine kadar olan birici etap kısmının ALTUĞ İnş. Firması tarafından yapıldığı, m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, x2,8= tonx0,80 TL= ,00 TL, 2-İlimiz Merkeze bağlı, Karaçay deresi 2.etabında, Osmaniye Devlet Hastanesi kavşağı mevkiinden itibaren, Gala düğün salonunun kuzeyinde bulunan bayrak direği hizasından itibaren dere mansabına (Toprakkale tarafına) doğru olmak üzere ÖZEN İnş. Firması tarafından yapımı gerçekleştirilen ıslah çalışmasında, ,90 m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, ,9x2,8=54.862,92 tonx0,80 TL= ,33 TL,../

15 Sayfa 2 3-Düziçi İlçesi, Üzümlü (Gavurpınarı) deresi ıslah çalışmasında, Ali ERTÜRKMEN İnş.Müh. firması tarafından m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, 1.575x2,8=4.410 tonx0,80 TL= 3.528,00 TL, 4-Düziçi İlçesi, Ağaçlı (Karacaören) deresi ıslah çalışmasında, ŞENYIL İnş.Harita San.Tic. firması Şeref YILMAZ tarafından m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, 7.192x2,8=20.137,60 tonx0,80 TL= ,08 TL, 5-Düziçi İlçesi, Bağlama deresi ıslah çalışmasında, Saydam ALTUĞ İnş. firması tarafından ,20 m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, ,20x2,8=75.334,56 tonx0,80 TL= ,64 TL, 6-Düziçi İlçesi, Deliçay deresi ıslah çalışmasında, ERTUĞ İnş. firması tarafından ,50 m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, ,50x2,8= tonx0,80 TL= ,00 TL, 7-Düziçi İlçesi, Kızılca deresi ıslah çalışmasında, ERTUĞ İnş. firması tarafından m3 bazalt cinsi kaya malzemesinin kullanıldığı, x2,8= tonx0,80 TL= ,40 TL, bedel tutarında, yukarıda adı geçen ıslah çalışmalarında, ihalesine çıkılmış, inşaatı devam eden ve tamamlanmış olan dereler için kullanılan pasa özelliğindeki bazalt cinsi kaya malzemelerinden devlet hakkının alınması amacı ile yukarıda hesaplanan miktarları üzerinden ilgili firmalara, 3213 Sayılı Maden Kanunu Hükümleri uyarınca idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

16 SAYI :98 ÖZÜ: Kadirli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği KARAR TARİHİ : Başkanlığına, Sögütlüdere Köyüne muayene odası yapımı işinde kullanılmak üzere 9.034,00 TL yardım yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2208 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının, Sögütlüdere Köyü Muhtarlığının Aile Hekimliği kapsamında Köye gelen sağlık ekibinin muayene yapabilmesi için muayene odası yapılması işinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan 9.034,00 TL ödeneğin, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden, Kadirli Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına ait ilgili harcama kalemine aktarılmak suretiyle nakit yardımı yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Kadirli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Sögütlüdere Köyü Muhtarlığının Aile Hekimliği kapsamında Köye gelen sağlık ekibinin muayene yapabilmesi için muayene odası yapılması işinde kullanılmak üzere, Kadirli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına 9.034,00 TL nakit yardımı yapılmasına, Tahakkuk edecek bedelin İl Özel İdaresinin 2012 Mali Yılı Gider Bütçesinin / /5/ harcama kaleminden karşılan masına ve ödeneğinin İlçesine gönderilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

17 SAYI :99 ÖZÜ: Hasanbeyli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme KARAR TARİHİ : Birliği Başkanlığınca, birliğin üretim ve cari giderlerinde kullanılmak üzere yardım yapılması İle ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Hamza TOR, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2207 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Hasanbeyli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Birliğin yönetim ve cari giderlerinde kullanılmak üzere, ,00 TL'sinin ilgili harcama kaleminden, ,00 TL'sinin de İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden aktarılmak sureti ile toplam ,00 TL yardım yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Hasanbeyli İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Birliğin yönetim ve cari giderlerinde kullanılmak üzere ,00 TL nakit yardımı yapılmasına, Tahakkuk edecek bedelin İl Özel İdaresinin 2012 Mali Yılı Gider Bütçesinin / /5/ harcama kaleminden karşılanmasına ve ödeneğinin İlçesine gönderilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

18 SAYI :100 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde KARAR TARİHİ : bulunan yaklaşık Ton bazalt kaya malzemesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi gereğince pazarlık usulü ile ihalesinin yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, İlhan KÖKSAL, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1210 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 72 sayılı kararı ile Toprakkale İlçesi, Kısıkboğazı mevkiinde, Adana-Hatay Karayolunun güneyin de bulunan, Toprakkale Sanayi sitesi tesis alanında, Toprak mevkii, 291 parselin ifrazı sonucunda oluşan 10 pafta, 1571 ve 1573 parsellerdeki taşınmazlar üzerinde bulunan ton (Pasa) bazalt cinsi kaya malzemelerini, tonu 0,80 TLX ton=64.000,00tl muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık teklif usulüyle tarihinde yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükmü gereğince, pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat da İl Encümenince yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Söz konusu; Toprakkale İlçesi, Kısıkboğazı mevkiinde, Adana-Hatay Karayolunun güneyin de bulunan, Toprakkale Sanayi sitesi tesis alanında, Toprak mevkii, 291 parselin ifrazı sonucunda oluşan 10 pafta, 1571 ve 1573 parsellerdeki taşınmazlar üzerinde bulunan ton (Pasa) bazalt cinsi kaya malzemelerini, tonu 0,80 TLX ton=64.000,00tl muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 49.maddesi hükmü gereğince, pazarlık usulüyle yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından ihaleden kaldırılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyasının İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

19 SAYI :101 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Toprakkale İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Devekuşu çifligindeki hayvanla rın bakımı, personel giderleri ve diğer cari giderlerde kullanılmak üzere ilgili harcama kaleminde bulunan ,00 TL ödeneğe ilave olarak yedek ödenekler harcama kaleminden, birliğin harcama kalemine ,00 TL aktarmak sureti ile toplam ,00 TL yardım yapılması ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, İlhan KÖKSAL, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2384 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Toprakkale İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Devekuşu çifligindeki hayvanların bakımı, personel giderleri ile diğer cari giderlerde kullanılmak üzere ilgili harcama kaleminde bulunan ,00 TL ödeneğe ilave olarak, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden ,00 TL ödeneği aktarmak sureti ile toplam ,00 TL yardım yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Toprakkale İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Devekuşu çifligindeki hayvanların bakımı, personel giderleri ile diğer cari giderlerde kullanılmak üzere ilgili harcama kaleminde bulunan ,00 TL ödeneğe ilave olarak, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden ,00 TL ödeneği aktarmak sureti ile toplam ,00 TL yardım yapılması ile ilgili talebin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere evrakın İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

20 SAYI :102 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tatarlı Köyü, 142 numaralı parselde kayıtlı bulunan taşınmazın yola terk işleminden sonra ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, İlhan KÖKSAL, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2386 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tatarlı Köyü,142 numaralı parselde kayıtlı bulunan taşınmazın yola terk işleminden sonra 1 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tatarlı Köyü, 142 numaralı parselde kayıtlı taşınmaz üzerine, Tarım ve Hayvancılık Tesis alanı amaçlı imar planı, İl Genel Meclisinin tarih ve 94 sayılı kararı ile onaylandığından, taşınmazın 3194 sayılı İmar Kanununun 15 ve 16. maddelerine istinaden parseller üzerinde yola terk işleminden sonra 1 kısma ifraz işleminin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup,, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel Müdürlüğüne) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

21 SAYI :103 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Kesikeli Köyü, köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, İlhan KÖKSAL, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2381 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Kadirli İlçesi, Kesikeli Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritası ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b kaddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiş olduğundan, Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün ( tarih ve 9537 sayı) sayılı genelgesinde, Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, Kadirli ilçesine bağlı, Kesikeli Köyüne ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

22 SAYI :104 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Mecidiye Köyü Merkez ve Yeni Mahalle Mezralarına ait, köy yerleşik alan ve civarı haritasının onaylanması ile ilgili teklifin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, İlhan KÖKSAL, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İbrahim Halil KAYA, Figen ALİBEKİROĞLU, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2382 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; Kadirli İlçesi, Mecidiye Köyü, Merkez ve Yeni Mahalle Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritası ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6/b maddesine göre Belediye sınırları dışında, İmar ile ilgili işlemler İl Özel İdaresine verilmiş olduğundan, Mülga Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğünün ( tarih ve 9537 sayı) sayılı genelgesinde, Köy ve mezraların yerleşik alan ve civarı tespitlerinin, İl Özel İdaresince hazırlanarak İl Encümeninin onayına istinaden yapılması hükmü gereğince, Kadirli İlçesi, Mecidiye Köyü, Merkez ve Yeni Mahalle Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

23 SAYI : 105 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşha KARAR TARİHİ : nında bulunan 3.Kat 5 nolu işyerini 1.747,00 TL Muhammen bedel üzerinden kiraya verilmek üzere ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1918 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 89 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 3.Kat 5 nolu taşınmazın 1.747,00.TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 3.Kat 5 nolu taşınmazın ihalesine talipli olarak katılan Ayşenur ŞENYUVA 1.747,00.TL bedel üzerinden taşınmazı 3 yıllığına kiralamak istediğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmiş olup, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 3.Kat 5 nolu işyerinin Ayşenur ŞENYUVA adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, birinci yıl kira bedelinin 1.747,00.TL olarak tahsil edilmesine, takip eden yıllara ait kira bedelinin her yıl Mart ayında yayınlanan ÜFE oranında arttırılmasına; bu doğrultuda yapılan ihalenin kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği-Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 28/03/2012 Celalettin CERRAH Vali

24 SAYI : 106 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşha KARAR TARİHİ : nında bulunan 5.Kat 4 nolu işyerini 1.856,00 TL muhammen bedel üzerinden kiraya verilmek üzere ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1918 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 89 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 5.Kat 4 nolu taşınmazın 1.856,00.TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 5.Kat 4 nolu taşınmazın ihalesine talipli olarak katılan Ahmet İSPİR 1.856,00.TL bedel üzerinden taşınmazı 3 yıllığına kiralamak istediğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmiş olup, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 5.Kat 4 nolu işyerinin Ahmet İSPİR adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, birinci yıl kira bedelinin 1.856,00.TL olarak tahsil edilmesine, takip eden yıllara ait kira bedelinin her yıl Mart ayında yayınlanan ÜFE oranında arttırılmasına; bu doğrultuda yapılan ihalenin kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği-Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 28/03/2012 Celalettin CERRAH Vali

25 SAYI : 107 ÖZÜ: Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan KARAR TARİHİ : Katın tamamı ,00 TL muhammen bedel üzerinden kiraya verilmek üzere ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1918 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 89 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 7.Katın tamamı ,00.TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi uyarınca pazarlık usulüyle Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 7.Katın tamamı ihalesine talipli olarak katılan Özel DÜZİÇİ Eğitim Merkezi Gıda Toprak Mahsulleri Tic.San.Ltd.Şti. adına Musa ŞAHAN a ,00 TL bedel üzerinden taşınmazı 3 yıllığına kiralamak istediğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmiş olup, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 7.katın tamamı Özel DÜZİÇİ Eğitim Merkezi Gıda Toprak Mahsulleri Tic.San.Ltd.Şti.Musa ŞAHAN adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, birinci yıl kira bedelinin ,00.TL olarak tahsil edilmesine, takip eden yıllara ait kira bedelinin her yıl Mart ayında yayınlanan ÜFE oranında arttırılmasına; bu doğrultuda yapılan ihalenin kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği-Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 28/03/2012 Celalettin CERRAH Vali

26 SAYI : 108 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşha KARAR TARİHİ : nında bulunan 3.Kat 7 nolu işyerini 1.965,00 TL muhammen bedel üzerinden kiraya verilmek üzere ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1918 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 89 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 3.Kat 7 nolu taşınmazın 1.965,00.TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif Arttırma usulüyle Çarşamba günü saat de yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 3.Kat 7 nolu taşınmazın ihalesine talipli olarak katılan Anber KESTİR 1.965,00.TL bedel üzerinden taşınmazı 3 yıllığına kiralamak istediğini daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmiş olup, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 3.Kat 7 nolu işyerinin Anber KESTİR adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilmesine, birinci yıl kira bedelinin 1.965,00.TL olarak tahsil edilmesine, takip eden yıllara ait kira bedelinin her yıl Mart ayında yayınlanan ÜFE oranında arttırılmasına; bu doğrultuda yapılan ihalenin kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Hukuk Müşavirliği-Emlak İstimlâk Servisi) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V. İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 28/03/2012 Celalettin CERRAH Vali

27 SAYI : 109 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşha KARAR TARİHİ : nında bulunan 6.Kat 1 nolu işyerini 1.550,00 TL muhammen bedel üzerinden kiraya verilmek üzere ihale edilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2205 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 96 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 6.Kat 1 nolu taşınmazın 1.550,00.TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif Arttırma usulüyle Çarşamba günü saat de İl Encümenince yapılan ihalesine herhangi bir talipli katılmamıştır. Söz konusu, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan 6.Kat 1 nolu taşınmazın,2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık teklif usulüyle yapılan ihalesine herhangi bir talipli olmadığı ve katılmadığından, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi gereğince 15 gün süre ile pazarlıkta bırakılmasına İl Encümenimizce oy birliği ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

28 SAYI : 110 KARAR TARİHİ : ÖZÜ: Toprakkale İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Devekuşu çifligindeki hayvanla rın bakımı, personel giderleri ve diğer cari giderlerde kullanılmak üzere yardım yapılmasıyla yedek ödenekler harcama kalemin den ödenek ile ilgili incelemenin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Genel Sekreter V. Hüseyin KARALAR, Mehmet KOCAMAN, Ali KILIÇ, Mustafa DEMİREL, İlhan KÖKSAL, İbrahim Halil KAYA, Ali YEŞİLTAŞ ve Faruk ALKAYA nın huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2384 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 101 Sayılı kararı ile incelemeye alınan, Toprakkale İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Devekuşu çifligindeki hayvanların bakımı, personel giderleri ve diğer cari giderlerde kullanılmak üzere ilgili harcama kaleminde bulunan ,00 TL ödeneğe ilave olarak yedek ödenekler harcama kaleminden, birliğin harcama kalemine ,00 TL aktarmak sureti ile toplam ,00 TL yardım yapılması ile ilgili incelemenin görüşülmesinde; Söz konusu; Toprakkale İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, Devekuşu çiftliğindeki hayvanların bakımı, personel giderleri ile diğer cari giderlerde kullanılmak üzere ilgili harcama kaleminde bulunan ,00 TL ödeneğe ilave olarak, İl Özel İdaresinin 2012 yılı gider bütçesinin / /5/ yedek ödenekler harcama kaleminden 7.500,00 TL ödeneğin, Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 38.maddesi gereğince aktarılarak, Birliğin hesabına ,00 TL ödeneğin gönderilmesine ve gerekli yardımın yapılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Genel Sekreter V. Mali Hizmetler Müd.V.

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 117 KARAR TARİHİ :04.04.2012 ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2011 Mali yılına ait Gelir-Gider Kesin hesabı ile ilgili incelemenin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :154 KARAR TARİHİ :13.02.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin 14.03.2012 tarih ve 93

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, Gökçedağ mevkiinde, Akoluk pınarı kaynağından çıkan 0,20 lt/sn.debili kaynak suyunu içme ve damacana suyu olarak dolum

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 197 KARAR TARİHİ :03.04.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tahta Köyü, 101 ada, 175, 177 ve 178 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların, tevhidinden sonra 2 kısma ifraz işleminin yapılması

Detaylı

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12. SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Karaçay deresinden 5.363,47 ton kaçak stabilize malzeme aldığından dolayı Toprakkale Belediyesine İdari para cezası verilmesi ile

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Hemite (Gökçedam) Köyü sınırları içerisinde, 1 (a) grubu Kum-Çakıl malzemesini kaçak olarak aldığı tespit edilen Erdoğan CAVLAK'a İdari para

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :156 KARAR TARİHİ :05.06.2015 ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, Muhsin YAZICIOĞLU Caddesinde bulunan CİTY 328 konutlarından 4 adet konutun yazı ekindeki muhammen

Detaylı

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki;

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki; SAYI : 266 KARAR TARİHİ : 03.09.2014 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik planı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 31 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesinde KARAR TARİHİ :02.03.2011 bulunan,mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 2085 Parsel nolu taşınmaz üzerinde bulunan ve işmerkezi inşaatı alanı içerisinde kalan

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 224 KARAR TARİHİ : 02.10.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Söğütlügöl Köyü, 233 ada, 5 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununa istinaden çıkarılan Plansız Alanlar İmar

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 253 KARAR TARİHİ : 03.07.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı; Bahçe İlçesi Nohut Köyü sınırları içerisinde, 349 parselde kayıtlı 20871 m2 taşınmaz içerisinde bulunan Sondaj Kuyu Suyunun 64800 ton/yıllık kısmının

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak KARAR TARİHİ : 01.07.2011 Kum-Çakıl malzemesi sevkıyatı yapan İsmail KAŞLI' ya idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 174 KARAR TARİHİ :06.03.2013 ÖZÜ:İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili incelemenin

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi. Karar Tarihi: 03.09.2015 Karar No : 281 T.C. Konu: Mülkiyeti İdaremize ait, İlimiz Merkez İlçe Fevziçakmak mahallesi 111 ada 42 numaralı parsel üzerinde yer alan iş merkezi B blok birinci kat 117 kapı

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 260 Karar Tarihi : 02/10/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz Babaoğlu köyü sınırları içerisinde Çorum-Alaca kenarında bulunan stabilize malzemeden 1.500,000 m 3 malzemenin muhammen bedel tespit raporuna göre

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü T.C. TOPLANTININ TARİHİ : 02/03/2016 TOPLANTININ SAYISI : 9 Kargı İlçesi, Demirören köyünde mülkiyeti Kamil SARIKAYA-Fahri SARIKAYA ya ait taşınmaz üzerine izin alınarak yapılan inşaata, onaylı projelere

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 01/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 26 SAAT : 16:00 1- Gündem oluşmadığından toplantı kapatılmıştır. Ahmet KARA Vali TOPLANTININ TARİHİ : 08/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 27 SAAT : 16:00

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 05../ / 2018 Karar Numarası 09 BAŞKAN

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 05../ / 2018 Karar Numarası 09 BAŞKAN Karar Tarihi 05../...02.../ 2018 Karar Numarası 09 Adı ve Soyadı ÜYE Atabey Belediye Meclisi bugün saat 14.00 da Belediye Başkanı un Başkanlığında Üyelerden,, H.Hüseyin TAŞ, Veli ÇELİKKAYA, Muzaffer ŞAHİN,

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.07.2015 tarihli toplantıda komisyonumuza havale edilen, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü İlköğretim Okuluna ait çevre duvarı

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2011 Konusu: İl Özel İdaresinin %93 hissesi ile ortağı olduğu Toplantı : Nisan Ayı ÖZİDAŞ Sanayi Ticaret A.Ş. nin 2.000.000,00 TL olan Birleşim : 2 sermayesinin 2.400.000,00 TL ye çıkarılması

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ, Meclis Başkanı Nuh KARA nın Başkanlığında Toplantı salonunda 01.07.2015 Çarşamba günü saat 14.00 da toplandı. Gündemin

Detaylı

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇANKIRI İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine

Detaylı

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 313 Karar Tarihi : 04/12/2014 ÖZÜ: İlimiz Osmancık İlçesi, Girinoğlan köyü mevkiinde Kavşak çayının Kızılırmak nehrine döküldüğü yerden, 982,000 m 3 I (a) grubu maden (kum-çakıl) malzemesinin,

Detaylı

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU EDİRNE İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI İl Özel İdaresine ait araçların kiralanması Köy Gelişim Alanı İmar Planı 3 Mevzi İmar Planı 4 Parselasyon Planları

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.1255 06.04.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 135 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesi, 2084 ada,1 parsel KARAR TARİHİ : 01.08.2011 nolu taşınmaz üzerinde kayıtlı bulunan 18 adet işyerinin, belirlenen 9.450.000,00

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 06.04.2015 tarihli toplantıda Komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 06.04.2015 tarih ve 2715 sayılı yazı ile teklif edilen,

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 03.02.2017 Sayısı 10 Özü İlçemizde Katı Atık Mobil Aktarma İstasyonunun yapılması hususunun görüşülmesi Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri Aliseydi TURHAN, A. Turan

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 04.07.2017 Karar No : 321 Hülya İNCİ, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Ekrem TUTAN, Üye ve Üye Harun AKKAN ın katılımları ile toplanarak aşağıdaki karar alınmıştır. : Asker Aile Yardımı (Recep GONCA)

Detaylı

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR İbrahim YÜKSEL Güven SARİ Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 16 Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olup, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü adına tahsisli olan Erzurum ili Palandöken ilçesi Tuzcu Mahallesi Çat Karayolu üzerinde bulunan 1003 Parsel

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 289 Konusu: Bahçe İlçesi, İnderesi Köyü içme ve kullanma suyu temini amacı ile Kavurgalı mevkiinde bulunan Q=0,62 lt/sn debili Kavurgalı membasının,

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 MECLİS KARAR KAĞIDI Karar Tarihi : 02.12.2013 Karar Numarası :150 Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Hüseyin MİNOĞLU-Melis 1.Başkanı Vekili. ÜYELER : Barış AYHAN, Rahmi BALFİDAN,

Detaylı

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Yem Bitkileri Tohumu Desteği 3 Meyvecilik desteği (Çilek, Kiraz,Elma) 4 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 5 6 Orman Köylüsünü Destekleme

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU KARS İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması 4 İçmesuyu

Detaylı

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI

KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI KIRKLARELİ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI İl Özel İdaresine ait araçların kiralanması Köy Gelişim Alanı İmar Planı 3 Mevzi İmar Planı 4 Parselasyon Planları

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 254 KARAR 254- Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğü, Emlak İnşaat Kamulaştırma Şefliğinin 26.09.2012 tarih 225-3891 sayılı yazısı ile Şehir plancısı Dilek Çakanşimşek

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Konusu: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkeze bağlı, Karaçay Mahallesinde bulunan, 72 pafta, 1632 ada, 1 parsel ve Birleşim : 1 72 pafta, 1631 ada, 14 nolu parselin Milli Eğitim Bakanlığı, Temel

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN Karar Tarihi 02../...04.../ 2018 Karar Numarası 23 Atabey Belediye Meclisi bugün saat 14.00 da Belediye Başkanı un GÜNDEM : Belediye Meclis Başkan Vekilliğinin yeniden seçilmesinin görüşülmesi. KARAR :

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ T.C. TOPLANTI TARİHİ : 04.04.2013. KARAR NO : 16 KARAR ÖZETİ : İzmit İlçesi, Karabaş Mahallesinde bulunan arsa satışı ihalesinin 15 gün müddetle PAZARLIĞA BIRAKILDIĞI. Y. : Burhan ERES ÜYE : Mecit ERDOĞAN

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 167 ÖZÜ: İlimiz Osmancık İlçesi, Kamil köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 154 ada, 50 ve 51 parsel nolu taşınmazların tevhidinin yapılması. Encümenimiz Genel Sekreter

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 21/09/2017 SALI SAAT:14.00

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 21/09/2017 SALI SAAT:14.00 MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ 21/09/2017 SALI SAAT:14.00 1. Selahi İÇTEM e ait 14985 Nolu Tespit Tutanağı 2. Mehmet YILMAZ a ait 15766 Nolu Tespit Tutanağı 3. Naşit Umut ERDOĞAN a

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE

Tarihi. Özü KARAR. Mazeretsiz katılmayanlar :----- Necmettin ÖZCAN ve Bülent GÜDE Tarihi Saat 14.00 07.04.2016 Sayısı 19 4 Özü Meclis katipi Seçilmesi 2 (İki)Asil 2 ( İki) Yedek ( Gizli Oyla) Akçadağ Belediye Meclisi, Meclis 2 Başkan vekili Başkanlığında, Belediye Meclis Üyeleri, Cumali

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 03.02.2017 Karar No : 37 Özgür SAĞLAM, Belediye Encümeni yukarıda yazılı tarihte, Ulaş Belediye Hizmet Binasında; Belediye Başkanı Rasim YÜKSEL, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye Özgür

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmelik, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev, Yetki ve Sorumluluk Esaslarını

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KAHRAMANMARAŞ İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçmesuyu Analizleri

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 07.07.2014 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Başkanlığında, hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli imza altına alındı. Gündem maddelerinin

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2018-0007 Birleşim Tarihi : 06/04/2018 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2017 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 02/05/2017 Karar Sayıları : 53, 54, 55, 56, 57, 58 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

ORDU İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ORDU İL ÖZEL İDARESİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 Tarımsal Sulama Suyu İzinleri 2 Zirai Kredi Proje Tasdikleri 3 4 İl Özel İdaresine Ait Araçların Kiralanması Sulama Suyu, Toprak Analizi ve İçmesuyu Analizleri

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı Karar No : 1 Konusu : Başkanin senelik izni. Evrak No : 2410 Dönemi : Ocak 2014 Geliş Tarihi : 27/12/2013 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar Tarihi : 02/11/2016 Karar No : 296 ÖZÜ: İlimiz Merkez Güveçli köyü sınırları içerisinden, ruhsat olmadan toprak malzeme alımı yapan Aydın AĞCA ya 3213 sayılı Maden Kanunu nun 12. maddesi ve 5302

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI NA BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Belediyemiz Meclisi nin 05 Mayıs 2014 günlü birleşiminde komisyonumuza havale edilmiş bulunan Şişli Belediye Başkanlığı nın 2013 yılı kesin

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK

Mehmet YALÇIN, Penpe TAYLAN, Mehmet AŞK, Mustafa ÇOLAK, Ali KUŞÇA, F.Serpil TOKER, Mustafa ÇIRAK KARAR TARİHİ : 03/01/2013 KARAR NO : 01 ÖZÜ : ARSA SATIŞI Emlak ve İstimlak Müdürlüğünce tanzimli, Başkanlıkça Encümene havaleli 03/01/2013 tarih ve 10 sayılı müzekkere okundu, tetkik edildi. K A R A R

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.07.2016 Karar No : 573, V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan

Detaylı