KISMETLİ BEBEK PROGRAMI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KISMETLİ BEBEK PROGRAMI"

Transkript

1 KISMETLİ BEBEK TV PROGRAMI KISMETLİ BEBEK PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi yaş A,B,C,D,E özellikle kadın genel TV. izleyicisi Potansiyel hedef kitlemizi 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E kadın genel TV. İzleyicisi olarak belirlememizin nedeni,bu tür programların izleyici kitlesinin bu kategorilerde toplanıyor olmasıdır. Programımızın hedef kitlesini; yaş özellikle kadın A, B,C,D,E genel televizyon izleyicisi olarak belirlememizin nedeni ise,toplumumuzda bebek rızkı ile gelir söyleminden yola çıkarak; izleyicilere çocuk sahibi olmak üzere olan ailelerin mutluluklarını, doğacak çoçuklarının doğum serüvenini, doğum sonrası hastenedeki mutluluklarını yansıtmak ; bebeklerinin yaratıcı ekibimiz tarafından çocuk odalarınının dekarasyonunu yaparak aileye büyük bir süpriz hazırlamak ve mutluluklarını arttırarak güzel vakit geçirmelerini sağlamaktır.biz bu programla toplumumuzun çoğunluğunu oluşturan geniş kitleye ulaşmayı hedefliyoruz.

2 KISMETLİ BEBEK PROGRAMI HEDEF PROFİL Hedef Profil Belirlediğimiz yaş grubu insanlar arasında nihai hedef kitlemizin profilini şöyle tanımladık: Hamile olan veya olmaya aday olan Hamilelik ve doğum hakkında bilgi sahibi olamak isteyen Sürprizlerden hoşlanan Bebek ve çocuk odası dekarasyonu konusunda bilgi sahibi olmak isteyen Anne ve bebek gibi kutsal konularda gerekli hassasiyete sahip olan Modern, çağdaş Genel TV.izleyicisi KISMETLİ BEBEK PROGRAMI PROGRAMIN HEDEF VE AMACI Programın Hedefi ULUSAL KANALLAR için hazırlamayı planladığımız KISMETLİ BEBEK programının hedefi;14 yaş ve üzeri insan profili için gerekli olan gebelik,doğum ve çocuk bakımı gibi konularda bilgi sahibi olmak,dünyaya gelecek bebeklerinin kısmeti ile gelişlerinin mutluluğunu hissetmek,bebeklerinin yaratıcı ekibizin desteği ile yapılacak bebek odası dekarasyonunu ve süpriz hediyelerle dünyaya gelişini kutlamak bu ve bunun gibi kutsal duyguların izleyiciye geçmesini sağlamak programımızın nihai hedefidir.

3 Programın Amacı Programımızın amacı temel olarak toplumun çoğunluğunu oluşturan hedef kitlemizin profil özellikleri göz önünde bulundurularak bu hedef kitleye etkin bir biçimde ulaşmaktır. Toplumumuz; kendinden bir şeyler bulduğu programların daha sadık ve daha katılımcı izleyicisidir. Program içerik olarak, bebek rızkı ile gelir söyleminden yola çıkılarak geliştirildiğinden; yeni doğan bebeğin aileye maddi manevi kazandırdığı güzel hisleri ekran başındaki izleyicilerle paylaşılarak eğitici eğlendirici bir program niteliği taşımaktadır. KISMETLİ BEBEK PROGRAMI PROGRAMIN TONU Programın Tonu Programımızın tonunu; consept gereği hedef kitlemizi bilgilendirmek,yönlendirmek ve eğlendirmek üzerine konumlandırdığımız için; Eğlenceli Yönlendirici Eğitici Güncel Bilgilendirici Olarak belirledik. KISMETLİ BEBEK PROGRAMI PROGRAMIN TÜRÜ Programın Türü Programın türünü aktüel-realty olarak konumlandırdık. Genel olarak doğum ve süprizlerle dolu doğum sonrasını işleyen programımız,güncel konulara çoğunlukla yer verecektir.

4 KISMETLİ BEBEK PROGRAMI PROGRAMIN İÇERİĞİ Programın İçeriği Program ; her bölüm kadın doğum uzmanı olan bir doktorumuzun muayenehanesinde sunucumuzun aileye süpriz yapması ile başlar.sunucumuz ailenin yakında gerçekleşecek doğumu ile ilgili bilgiler alırken program ile ilgi bilgileri de aile ile paylaşır.doktorumuz ve sunucumuz da doğum ve doğum sonrası bilgileri izleyici ile paylaşır.sunucumuz ve aile özel aracımızla ailenin evine doğru yolculuğa başlarlar.sunucumuz evde babanın görevleri ismini verdiğmiz küçük ve eğlenceli bir yarışmaya başlar.burada babaya çeşitli görevler verilir; mesela anne aş erdiğinde en çabuk aş erilen yiyecek nerden ve nasıl temin edilir, bebeğin altı nasıl değiştirilir,nasıl mama hazırlanır,bebeğin gazı nasıl alınır,bebek nasıl uyutulur vs her bölüm değişik görevleri olan babalar izleyiciye komik ve eğlendirici anlar yaşatır.sunucumuz babanın görevlerini tamamladığını ve özel bir hastanede doğum yapma hakkını kazandıklarını her türlü masraflarının tarafımızca karşılanacağını iletir ve aile sevince boğulur.sunucumuz aile ile doğuma hazırlık konusunda söyleşi de bulunur.burada doğum çantası nasıl hazırlanır vs gibi birçok konuda bilgiler verilir.hamilelik ve doğum konusunda tecrübelerini de anlatan sunucumuz doğumda görüşmek üzere diye veda edip evden ayrılır.doğumun gerçekleşeceği gün sunucumuz aileyi alır ve özel aracımız ile hastaneye doğru gidilir.hastane odasında ilk hazırlıklar yapılır aile fertleri ile heyecan paylaşılır ve anneye babaya moral verilir.yeni doğan ünitesinde sunucumuz ve hemşireler dünyaya gelen bebeğimizi yıkamaya başlarlar.artık bebek kısmeti ile gelmiştir.bu arada yaratıcı ekibimiz aile hastaneye (doğuma) giderken onlarda eve doğru yola çıkmıştır.bebek odası olması düşünülen odanın dekarasyonu başlar ve yapılacak çalışma ile ilgili bilgiler sunucumuz tarafından izleyiciye aktarılır.bebeğin odası dekore edilmş ve ihtiyacı olan her şey odaya yerleştirilmiştir.aile hastaneden çıkar ve evlerine doğru yol alır.sunucumuz büyük süprizin yapılacağı evde heyecanla beklemektedir.aile eve gelir ve sunucumuz süprizi yapar.muhteşem dekore edilmiş bir çoçuk odası ve yeni doğan bebeğin ihtiyacı olan her şey artık oradadır.aile sevinçten havalara uçar.bebek rızkı ile gelmiş kısmetli bir bebektir.bir başka bölümde görüşmek üzere veda eden sunucumuz ve ailenin mutluluk tablosu ile bölüm biter.aileye yapılan süpriz bebek odası ile sınırlı kalmaz bebeğe uzun süre yetecek bebek bezi,bebek arabası,kıyafetleri,bisikleti,oyuncakları vs tüm ihtiyaçları karşılanmış olup aileye bir doğum fotografı albümü de verilir.

5 KISMETLİ BEBEK PROGRAMI GENEL DEĞERLENDİRME Genel Değerlendirme Hazırlığını yaptığımız KISMETLİ BEBEK programının; ADI TÜRÜ FORMATI PERİYODU YAYIN GÜNÜ YAYIN SÜRESİ : Kısmetli Bebek : Aktüel-Realty : Bant Yayın : Haftada Bir Gün : Hafta Sonu : dk. YAYIN ADEDİ : 13 PROJE : MUSTAFA AKILLI

6 KISMETLİ BEBEK PROJE : MUSTAFA AKILLI

7 KISMETLİ BEBEK TV PROGRAMI YAYIN AKIŞI SAHNE 1 JENERİK ( Dış Mekan İSTANBUL) Uçan kamera, İstanbul da tanınmış mekanlarda ( Boğaz- boğaz sahil yolu- Sultan Ahmet Camii- Galata Kulesi- vs gibi) üsten görüntü almaktadır. Bu planlar arasına yine İstanbul timeleaps planları girer. Kamera bir hastahanenin önünde yavaşlar. Kamera hastahanenin ön cephesinde yavaş yavaş üst katlara çıkar. Daha sonra yatay bir şekilde hastahanenin pencelerini tarar. Her odada yeni doğmuş bir bebek, annesi ve babasını görürüz. Kamera 3-4 oda taradıktan sonra bir odanın penceresinin önünde durur. Hafif ileri bir travling yapar ve bir sonradaki planda disolve geçiş ile odanın içinde yakın plan anne bebek ve babayı görürüz. Kadrajın sağ tarafında bu sırada KISMETLİ BEBEK logosu çıkar. Not: Bu jenerik bütün programların başında kullanılacaktır. Ancak şehir değiştiğinde İstanbul görüntüleri yerine o şehrin uçan kamera görüntüleri kullanılacaktır. SAHNE 2 HASTAHANE ( İç mekan- Hastahane- Bebek odası süsleme) Sunucu program anonsunu yapar. Daha sonra program ekibinden insanlar ile hastahanedeki bebek odasını süslemeye başlarlar. Ekipden olan arkadaşlarımız önce yatağın ayak ucuna tülden büyük bir kurdela asarlar. Kurdelanın yanlarındaki uzun tülleri yatağın kenarlarına bağlarlar. Odadaki bir masanın üzerine, daha önceden alınan renkli kekleri ve şeker paketlerini ucunda kancaları olan ve masanın üzerinde bulunan plastik ayaklıklar üzerine birer birer geçirirler. Balonlar birer birer şişirilir.yine odanın duvarlarına balonlar asılır. Aynı balonları yere sabitlenmiş mekanizmaya asarlar. Son olarak kapının üstüne balon ve yazı süslemeleri yapıştırılır. Biz odanın ilk boşken hali ile başlayarak süsler bitene kadar görürüz. Bütün bunlar olurken fonda bir müzik çalmaktadır. Müzik dinamik, neşeli ve aynı zamanda bizlerde yeniliğin habercisi olma hissini veren bir müzikdir. SAHNE 3 HASTAHANE ( Bekleme odası) Ailenin fertlerini ( Baba, Anneanne, babaanne,hala,teyze vs..) görürüz. Onların heyecanlı anlarını gözlemleriz. Aile fertleri ile kısa bir konuşma yaparak onların heyecanlarını seyirciye yansıtırız. Aile fertlerinden birinin cep telefonunu açar. Telefonun ucunda, evdeki dekor için bizim ekibimiz ile evde kalan ve doğumun olup olmadığını merak eden aile ferdidir. SAHNE 4 EV ( İç mekan) Aile ferdinden birisi cep telefonu ile doğacak bebeğin babası ile konuşmaktadır. Aile ferdi heyecanlı bir şekilde babaya doğum ile ilgili sorular sorar.

8 Baba da henüz bilmemektedir. Aile ferdi telefonu kapattıktan sonra heyecanlı bir şekilde kameraya konuşur. Halen beklenmekte olduğunu bize söyler. Odadaki eşyalar boşaltılır.biz bunu hızlı çekim ile görürüz. Daha sonra bebek odasında bazı ölçümler alınmaktadır. Bu ölçümleri yazı animasyonu ile de görürüz. Aile fertlerinden birisi, anne ve babanın zevklerinden bahsederek bazı renk ve dekor yorumlarında bulunur. Bir iç mimar odanın nasıl olması hakkındaki fikirlerini aile ferdi ile paylaşır. Mimar bu anlattıklarını elinde bulunan dizüstü bilgisayarında 3 boyutlu animasyon ile aile ferdine gösterir. Seyirci bu animasyonu full ekran görür. Seyirci aynı zamanda mimarın dış sesi ile odanın gelecekteki hali ile ilgili yorumlarını duyar. Tam bu sırada aile ferdinin cep telefonu çalar...( Telefonun çalma sesi iyiki doğdun... şarkısıdır.) SAHNE 5 HASTAHANE Anneanne, telefon ile evdeki aile ferdini arayıp müjdeyi verir.bebek sağlıklı bir şekilde doğmuştur. Bebeğin kilosunu ve sağlıklı olduğunu karşısındaki aile ferdine heyecanlı bir şekilde anlatır. Biz yine aile fertlerinin yaşadığı bu önemli ana tanıklık ederiz. SAHNE 6 HASTAHANE ( Bizim bebeğin doğum odası ) Anne yeni süslenmiş bebek odasına getirilir. Anne süslenmiş odayı ilk defa görüyordur. Yine annenin bu heyecanına tanıklık etmiş oluruz. SAHNE 7 HASTAHANE ( Yeni Doğan Ünitesi) Kamera yavaş yavaş yatay bir kamera hareketi ile sıra sıra bebekleri tarar. Kamera bizim bebeğe gelince durur. Kadrajın sağından hemşire girer ve bebeği kucağına alır. Biz de kamera ile hemşireyi takip ederiz. Hemşire, koridorda ilerler ve koridorun sonundaki odaya girer. Biz de onunla birlikte odaya gireriz. Anne bebeğini kucağına alır. ( Bu planda hareketsiz olarak belli bir süre kalırız.) SAHNE 8 HASTAHANE ( Hastahane koridor) Hemşire bebeği annenin bulunduğu odaya götürmektedir. Kamera ile hemşireyi takip ederiz. SAHNE 9 HASTAHANE ( Bizim bebeğin doğum odası )

9 Hemşire annenin bulunduğu odaya girer ve bebeği anneye verir. Bebeğin babası da oradadır. Belli bir süre sabit kamera ile çekim yapılarak o andaki duygu yüklü an hiç kesintiye uğratmadan seyirciye verilir. Sunucumuz bebeğe altın takar ve süpriz hediyeler verir. SAHNE 10 Doğum sonrası uzmanı iş yeri ( İç mekan) Bir uzman doğum sonrası, yeni annenin hem fiziksel hem de ruhsal sağlığı için bazı önerilerde bulunur.anne ve bebek ile ilgi konularda bilgi verir. SAHNE 11 Hastahane ( iç mekan- oda) Hastahanede anne ve bebeği görürüz. Anne mutlu bir şekilde bebeğine bakmaktadır. Sunucu az önce ekranda gördüğümüz doğum sonrası uzmanın video görüntülerini tablet bilgisayardan anneye göstermektedir. Anne ve sunucu, seyrettiği video ile ilgili bazı yorumlarda bulunur. SAHNE 12 Yol ( Dış mekan) Kısmetli bebek arabası İstanbul da yolda ilerlemektedir. Araba bir bebek mağazasının önünde durur. Kapıda mağazanın çalışanı onları karşılar. Yine arka fonda neşeli ve aynı zamanda seyircide merak hissi uyandıran bir müzik çalmaktadır. SAHNE 13 Mağaza( İç mekan) Mağaza çalışanı bebeğimizin odası için mobilya alternatiflerini bize gösterir. Mobilya seçimi yapılır. Daha sonra mağaza çalışanı ile kısa bir röportaj yapılır. Mağaza çalışanı genel olarak yeni doğmuş olan bebekler ile ilgili ihtiyaçlardan bahseder... Mağazadaki bazı ürünler yakın plan gösterilir ve yanlarında yazı animasyonu ile ürün hakkındaki bazı önemli bilgiler belirir. Mağazada yine değişik değişik alternatifli ürünleri görürüz. Ürünler ile ilgili bazı kıyaslamalar yapılır. Biz yine yakın plan ürünleri ve kıyaslamaları yazı animasyonu ile de görürüz. Bazen iki ürünü iki ayrı pencerede yan yana görürüz. O sırada mağazayı ziyaret eden ve daha önce doğum yapmış annelerden de mağaza içinde ürünlerin kullanışlığı ile ilgili de fikir alınır. SAHNE 14 Beslenme uzmanı ( iş yeri) Beslenme uzmanı yeni anneler ve bebekler için en iyi beslenme şekillerini anlatır.

10 Sahne 15 Ev ( iç mekan) Evde mutfakta eve gelecek aile için bir hoşgeldin yemeği hazırlanmaktadır. Anne ve babanın hem en sevdiği yemekler hem de yemek uzmanının tavsiyeleri dikkate alınarak yemek pişirilmektedir. Aynı zamanda mutfakta helva kavrulmaktadır. Sahne 16 Ev ( iç mekan) Bebek odası hazırlıklarına mola veren çalışanlar çay içmektedir. Çalışanlar kendi aralarında anlatmaktadırlar. Daha sonra çalışanlar işe koyulur. ilk defa baba ya da anne olduklarındaki hislerini Bu sırada birisi, duvarlara büyük boy şirinler karakterlerini ve şirinlerin evlerini çizerek içlerini rengarenk boyamaktadır. Yine bebek için alınan doğum sonrası gerekli ufak eşyalar odanın içindeki dolaba yerleştirilmektedir. Bu sırada ürünleri yakın plan görüp onlar hakkındaki önemli bilgileri hem dış ses hem de yazı animasyonu ile veririz. SAHNE 17 Hastahane (iç mekan-dış mekan) Bebek odasında anneyi ve anakucağındaki bebeği görürüz. Baba da yanlarındadır. Aile hastahaneyi terk etmek üzeredir. Sunucumuz da onlara yardım etmektedir. Birlikte hastahanenin çıkış kapısına gelirler. Büyük bir araba onları beklemektedir. Aile çok mutludur. Arabaya binerler ve evlerine doğru yola koyulurlar. SAHNE 18 Yol ( dış mekan) Yol boyunca anne, hem bebeği ile ilgilenmekte, hem de bebeğin odası ile ilgili merakını eşi ile paylaşmaktadır. Yine yol sırasında sunucu bundan sonraki hayatları ile igili konuşur. Böylece arkada kalmış geçmişden yeni geleceğe doğru gidildiğinin hissi seyirciye verilir. SAHNE 19 Evin önü ( dış mekan) Aile evlerinin önüne gelmiştir. Onları kapıda diğer aile fertleri karşılamaktadır. Anne elindeki anakucağında bulunan bebek ile yukarı çıkar. SAHNE 20 EV (İÇ MEKAN) Anne eve girer girmez helva(şerbet) kokusunu almıştır. Anneye helva(şerbet) verilir. Onunla birlikte herkes helvadan (şerbet) bir parça alır. Anne ve baba yavaş yavaş ve heyecanlı bir şekilde bebek odasına giderler.

11 Anne bebek odasına girince büyük bir sevinç duyar. Özellikle duvarda onun bebeği için özel olarak yapılmış ve bir benzeri daha olmayan şirinler resmi onu çok duygulandırmıştır. Anne ve baba daha sonra teker teker bütün bebek ürünleri ile ilgilenirler. Anne sunucumuza odadaki bebek ürünlerinin işlevi hakkında sorular sorar. Sunucumuz ürünler ile ilgili anneye bilgi verir. Bu sırada aile fertleri bebeğe altın takarlar. Sunucumuz babanında görevleri olduğunu söyler ve babadan bunları yapmasını ister mesela mama yapma gaz çıkarma alt değiştirme vs babaya; anneye destek olması söylenir. SUNUCUMUZ BEBEK RIZKI İLE GELİR SÖYLEMİNDEN YOLA ÇIKARAK YENİ GELEN BEBEĞİN KISMETLİ BEBEK OLDUĞUNU SÖYLER VE KAPANIŞ SUNUMU İLE JENERİK GİRER.

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI

DÜĞÜN GÜNÜM PROGRAMI DÜĞÜN GÜNÜM TV PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Potansiyel

Detaylı

TOPRAĞIN KIZLARI PROGRAMI

TOPRAĞIN KIZLARI PROGRAMI TOPRAĞIN KIZLARI TV PROGRAMI TOPRAĞIN KIZLARI PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-70 yaş A,B,C,D,E

Detaylı

İKONCAN TV PROGRAMI İKONCAN PROGRAMI. Potansiyel Hedef Kitle. 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi

İKONCAN TV PROGRAMI İKONCAN PROGRAMI. Potansiyel Hedef Kitle. 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi İKONCAN TV PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın genel TV. izleyicisi

Detaylı

SİHİRLİ ELLER PROGRAMI

SİHİRLİ ELLER PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-65 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın TV. izleyicisi Potansiyel hedef kitlemizi 14 yaş ve

Detaylı

BİR DÜNYA MÜZİK TV PROGRAMI

BİR DÜNYA MÜZİK TV PROGRAMI BİR DÜNYA MÜZİK TV PROGRAMI BİR DÜNYA MÜZİK PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-70 yaş A,B,C,D,E özellikle

Detaylı

KADİM SESLER PROGRAMI

KADİM SESLER PROGRAMI KADİM SESLER PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 12 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 12-90 yaş A, B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV.

Detaylı

AVARE TV PROGRAMI AVARE PROGRAMI. Potansiyel Hedef Kitle. 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi. Programın Hedef Kitlesi

AVARE TV PROGRAMI AVARE PROGRAMI. Potansiyel Hedef Kitle. 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi. Programın Hedef Kitlesi AVARE TV PROGRAMI AVARE PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-70 yaş A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek

Detaylı

UZAKTA Kİ VATAN TV PROGRAMI

UZAKTA Kİ VATAN TV PROGRAMI UZAKTA Kİ VATAN TV PROGRAMI UZAKTA Kİ VATAN PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-70 yaş A,B,C,D,E özellikle

Detaylı

MUSİKİ CEMİYETLERİ MÜZİK YARIŞMASI PROGRAMI

MUSİKİ CEMİYETLERİ MÜZİK YARIŞMASI PROGRAMI MUSİKİ CEMİYETLERİ MÜZİK YARIŞMASI PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 12 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 12-75 yaş A, B,C,D,E özellikle

Detaylı

BABAMLA DANS PROGRAMI

BABAMLA DANS PROGRAMI BABAMLA DANS PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 8 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle çocuk-kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 8-70 yaş A, B,C,D,E özellikle çocuk-kadın-erkek

Detaylı

KABE HATIRALARI PROGRAMI

KABE HATIRALARI PROGRAMI KABE HATIRALARI TV PROGRAMI KABE HATIRALARI PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 14 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 14-85 yaş A, B,C,D,E

Detaylı

ALBÜMÜM ÇIKTI PROGRAMI

ALBÜMÜM ÇIKTI PROGRAMI HEDEF KİTLE Potansiyel Hedef Kitle 12 yaş ve üstü A,B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Programın Hedef Kitlesi 12-75 yaş A, B,C,D,E özellikle kadın-erkek genel TV. izleyicisi Potansiyel

Detaylı

TEŞEKKÜR. Kısa Film Senaryosu. Yazan. Bülent GÖZYUMAN

TEŞEKKÜR. Kısa Film Senaryosu. Yazan. Bülent GÖZYUMAN TEŞEKKÜR Kısa Film Senaryosu Yazan Bülent GÖZYUMAN Sahne:1 Akşam üstü/dış Issız bir sokak (4 sokak çocuğu olan Ali, Bülent, Ömer ve Muhammed kaldıkları boş inşaata doğru şakalaşarak gitmektedirler.. Aniden

Detaylı

1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı

1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Öğretim Yılı 1. SINIF 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Zaman ve mekanda yönünü bulmayı sorgulama; kişisel geçmişler, vatan ve yolculuklar; insanoğlunun keşifleri,

Detaylı

GURBETTE EZAN PROGRAMI

GURBETTE EZAN PROGRAMI GURBETTE EZAN PROGRAMI AMACI Yurt dışındaki camilerimizi ve müslüman halkın yaşantılarını aktüel bir şekilde ekranlara taşımayı hedeflediğimiz projemiz sunucumuzun katkıları ile izleyicilere aktarılacaktır.ayrıca

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ÖZEL EMİNE ÖRNEK ATAEVLER ANAOKULU 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER PROJENİN ADI: DEĞERLİYİZ, DEĞERLİSİNİZ, DEĞERLİLER PROJEDEN KİMLER SORUMLU:

Detaylı

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ : 2014 2015 Μάθημα : Τουρκικά Επίπεδο : Ε1 Διάρκεια : 2 ώρες

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (48-60 AY) TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI ARALIK 2016 AYLIK PLAN

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (48-60 AY) TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI ARALIK 2016 AYLIK PLAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (48-60 AY) TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI ARALIK 2016 AYLIK PLAN BİLİŞSEL GELİŞİM Kazanım 1. Nesne/durum/olaya dikkatini verir. Ø Dikkatini çeken nesne/durum/olaya

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ

MATEMATİK KUTUSU TAVŞAN MASKELERİMİZ MATEMATİK KUTUSU 3 Yaş sınıfı öğrencileri, artık materyallerden basit bir matematik kutusu yaptılar. Nesnelerle toplama işlemi yapmayı öğrenen minikler, eğlenceli bir oyunla matematik çalışmaları yapmayı

Detaylı

UFUK ARSLAN ANADOLU LİSESİ

UFUK ARSLAN ANADOLU LİSESİ Slovak Noel Gelenekleri Slovakya büyüleyici gelenekler ülkesidir. Böyle küçük bir ülkede bu kadar değişimi bulmak şaşırtıcıdır. Alışkanlıklarımızın yalnızca bölgelere göre değişmediğini her ailenin Noel

Detaylı

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der.

Salonumuza daha ilk adım attığınızda bir güzellik; insani bir sıcaklık ve mükemmel dekore edilmiş yeni mekanımız size Hoş Geldiniz der. 2003 yılından itibaren birçok düğün, davet ve organizasyon gerçekleştiren Sâdâbad Restaurant ın vizyonu, daima müşteri memnuniyeti ve sürekliliği olmuştur. Evliliğe giden mutlu yolda söz, nişan, düğün

Detaylı

2.SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı

2.SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU Öğretim Yılı 2.SINIF - 1. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME FORMU 2017-2018 Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Bireyin kendi doğasını sorgulaması, inançlar ve değerler, kişisel, fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Birinci Medya

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

Ürün ve Ürün Kategorisi Kategorisi Ürün Çeşitleri İzin Verilen Koşullar Onay Gerekliligi

Ürün ve Ürün Kategorisi Kategorisi Ürün Çeşitleri İzin Verilen Koşullar Onay Gerekliligi Ürün ve Ürün Kategorisi Kategorisi Ürün Çeşitleri İzin Verilen Koşullar Onay Gerekliligi Amazon Cihaz Ve Aksesuarlari Otomobil ve Aksesuarlari Otomobil Parca, Alet ve Ekipmanlari, Aksesuarlar Bebek Ürünleri

Detaylı

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ A KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK

www.rekormobilya.com.tr MUTFAK Rekor Mobilya, mobilya sektöründeki elli yılı aşkın tecrübesiyle kurumsallaşmasını tamamlayarak Türk mobilya sektörünün en önemli yapı taşlarından biri olmayı hedefleyen modüler bir markadır. Her Zevke

Detaylı

Çocukları biliyoruz. ve ana babaları anlıyoruz

Çocukları biliyoruz. ve ana babaları anlıyoruz Çocukları biliyoruz ve ana babaları anlıyoruz Çocuğunuzu en iyi siz kendiniz tanırsınız Biz, çocuk sağlığı konusunda uzmanız Ana baba olmak büyük ve tamamen değişik bir deneyimdir. Çocuğunuzun size ihtiyacı

Detaylı

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir?

Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Anneye En Güzel Hediye Olarak Ne Alınması Gerekir? Hayatımızın en değerli varlığıdır anneler. O halde onlara verdiğimiz hediyelerinde manevi bir değeri olmalıdır. Anneler için hediyenin maddi değeri değil

Detaylı

1. Tema. Eserde işlenen konu, düşünce, görüş. Yargı içeren bir cümledir. Mantıklı ve açıktır. Diyalogla açıklanmaz. Yazıyla gösterilmez.

1. Tema. Eserde işlenen konu, düşünce, görüş. Yargı içeren bir cümledir. Mantıklı ve açıktır. Diyalogla açıklanmaz. Yazıyla gösterilmez. 1. Tema Eserde işlenen konu, düşünce, görüş. Yargı içeren bir cümledir. Mantıklı ve açıktır. Diyalogla açıklanmaz. Yazıyla gösterilmez. 2. Sinopsis Filmin özetidir. Tanıtım yazısıdır. İlgi çekmelidir.

Detaylı

sağlıklı çocuklar, mutlu aileler FOR WOMEN OF STYLE & SUBSTANCE medya kit wwww.parentsturkiye.com

sağlıklı çocuklar, mutlu aileler FOR WOMEN OF STYLE & SUBSTANCE medya kit wwww.parentsturkiye.com FOR WOMEN OF STYLE & SUBSTANCE medya kit wwww.parentsturkiye.com STYLE & SUBSTANCE misyonumuz Sevgi dolu, güvenli bir aile ortamı her çocuğun hakkıdır. Parents, ebeveynlerin karşılaşabileceği her sorunu

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

Gebelik veya hamilelik,

Gebelik veya hamilelik, Gebelik veya hamilelik, yumurtanın döllenmesinden doğuma kadar geçen 266 günlük döneme verilen isimdir. Anne ve baba adayının bu dönemi bilinçli ve sağlıklı bir şekilde geçirmesi, hem doğacak çocuk/çocukları

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ

ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Media Markt En Düşük Fiyat Şenliği Ankara yı salladı. ANKARA TARİHİNDE BÖYLE DÜŞÜK FİYATLAR GÖRÜLMEDİ Ankara Kentpark ta 10 Aralık 2009 da, toplam 4.500 metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Media Markt

Detaylı

1. Hayat Sigortası Nedir?

1. Hayat Sigortası Nedir? Hayat Sigorta Grubu 1. Hayat 2. Evlilik Sigortası, Doğum Sigortası 3. Yatırım Fonlu Sigortalar 4. Sermaye İtfa Sigortası 5. Fonların Yönetimi İşlemi 6. Kaza (meslek hastalıkları dahil) 7. Hastalık/Sağlık

Detaylı

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız.

Her birini özenle seçtiğimiz çiçeklere ek olarak mağazamızda İtalya'dan getirdiğimiz kullanışlı ve dekoratif hediyelik eşyaları da bulacaksınız. La Maison des Fleurs, 2009 yılında çiçekçilikte farklı bir anlayış ve kaliteyi uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturma fikriyle Kuruçeşme'de kuruldu. Yurt dışında iç mimarlık ve Event Management konusunda

Detaylı

DEĞERLER EĞİTİMİ SINIF İÇİ ETKİNLİK PLANI MAYIS-HAZİRAN AYI İŞLENEN DEĞER: AİLEMİZİ ARKADAŞLARIMIZI VE HAYVANLARI SEVMEK ARKADAŞ SEVGİSİ DOSTLUK

DEĞERLER EĞİTİMİ SINIF İÇİ ETKİNLİK PLANI MAYIS-HAZİRAN AYI İŞLENEN DEĞER: AİLEMİZİ ARKADAŞLARIMIZI VE HAYVANLARI SEVMEK ARKADAŞ SEVGİSİ DOSTLUK DEĞERLER EĞİTİMİ SINIF İÇİ ETKİNLİK PLANI MAYIS-HAZİRAN AYI İŞLENEN DEĞER: AİLEMİZİ ARKADAŞLARIMIZI VE HAYVANLARI SEVMEK ARKADAŞ SEVGİSİ DOSTLUK ETKİNLİK SÜRESİ: 30 DK. ETKİNLİK ZAMANI: TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ

Detaylı

İş Kadını, Ev Kadını, Anne

İş Kadını, Ev Kadını, Anne İş Kadını, Ev Kadını, Anne Son yıllarda kadınların ev kadını ve anne olmaları dışında aktif bir çalışma hayatları olması birçok zorluğu da beraberinde getirmekte. Ne tam anlamıyla bir ev kadını, ne yeterli

Detaylı

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi

66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi. 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 66 Fotoğrafçı Etkinlik Listesi 52 Haftalık Fotoğrafçılık Yetenek Sergisi 2019 yılında kendimize daha fazla zaman ayırmak istiyoruz. Fotoğrafla olan iletişimimizi artırmak istiyoruz. Fotoğrafın bir sanat

Detaylı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Radyo-Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Radyo-Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı 11 Yılı Müfredatı Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 1 U : 5 : 97 : T+U : 17 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 11E YABANCI DİL I 1119 11T 1111 TÜRK DİLİ I 11T ATATÜRK İLKELERİ

Detaylı

Danışman Olarak Hemşire

Danışman Olarak Hemşire ÜNİTE 6 Danışman Olarak Hemşire Bu üniteyi çalıştıktan sonra, Amaçlar Danışmanın ne olduğunu, Danışmanın yararlarını, Danışmanın kimlere yapılabileceğini? Danışmanın tekniklerini, öğrenmiş olacaksınız.

Detaylı

NURULLAH- Evet bu günlük bu kadar çocuklar, az sonra zil çalacak, yavaş yavaş toparlana bilirsiniz.

NURULLAH- Evet bu günlük bu kadar çocuklar, az sonra zil çalacak, yavaş yavaş toparlana bilirsiniz. Bozuk Paralar KISA FİLM Yaşar AKSU İLETİŞİM: (+90) 0533 499 0480 (+90) 0536 359 0793 (+90) 0212 244 3423 SAHNE 1. OKUL GENEL DIŞ/GÜN Okulun genel görüntüsünü görürüz. Belki dışarı çıkan birkaç öğrenci

Detaylı

TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI

TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI RESMİ DESTEK YAZISI T.C. Sağlık Bakanlığı PROGRAMIN KÜNYESİ Adı Hedef Kitle Türü Konusu Yayın Kanalı Formatı Bölüm Sayısı : 13 Süresi Periyodu Konu Dökümü Yayın Türü : Türkiye de Sağlık Turizmi : Yurtdışı

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bu broşür, Bayındır Hastanesi Söğütözü (BHS) Genel Yoğun Bakım (Reanimasyon) süreci hakkında sizi aydınlatmak amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU. MEDYA VE İLETİŞİM PROGRAMI YENİ MEDYA IV. HAFTA Öğr. Gör. TİMUR OSMAN GEZER timurosmangezer@plato.edu.

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU. MEDYA VE İLETİŞİM PROGRAMI YENİ MEDYA IV. HAFTA Öğr. Gör. TİMUR OSMAN GEZER timurosmangezer@plato.edu. T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MEDYA VE İLETİŞİM PROGRAMI YENİ MEDYA IV. HAFTA Öğr. Gör. TİMUR OSMAN GEZER timurosmangezer@plato.edu.tr İÇERİK Yeni Medyanın Özellikleri YENİ MEDYANIN ÖZELLİKLERİ Etkileşim

Detaylı

ilkokul Yeşilcan la Zararsız Teknoloji

ilkokul Yeşilcan la Zararsız Teknoloji ilkokul Yeşilcan la Zararsız Teknoloji Sunum İçeriği Bağımlılık Nedir? Teknoloji Bağımlılığı... Teknoloji Derken? Nasıl Bağımlı Olunur? Teknoloji Testi Teknolojiden Yararlanmak Ama Bağımlı Olmamak İçin...

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) EĞLENCE HİZMETLERİ ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -10 AMAÇ EĞLENCE HİZMETLERİ Bu faaliyet ile eğlence

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için

AD DRONE. Tüm görüş ve önerileriniz için AD DRONE Dijital dünyanın gelişmesiyle birlikte aynı orantıda internet dünyasıyla olan bağlarımız güçlenmeye devam ediyor. İşte tam da bu adımda AD Drone ekibi olarak sizleri güler yüz ve sıcakkanlılığımız

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ

PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 2016-2017 PERYÖN İNSAN YÖNETİMİ ÖDÜLLERİ FARK YARATAN İK PROJELERİ TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ 11/9/2017 White Paper / PERYÖN Yayınlar 2017.22 2016-2017 PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri Fark Yaratan İK Projeleri

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 2015-2016 www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 4.500 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 3.700 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri içerisinde

Detaylı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı

ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ Eğitim - Öğretim Yılı ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU 2. SORGULAMA ÜNİTESİ VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ 2017-2018 Eğitim - Öğretim Yılı DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA Kim Olduğumuz Benliğin doğasını sorgulama; inançlar ve değerler; kişisel, fiziksel,

Detaylı

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir.

Albüm içine konulacak fotoğraflara ekstra cilt rötuş işlemi uygulanır. Fiyatlara kdv dahil değildir. Paket Detayları Karşılıklı olarak ileride herhangi bir problem yaşamamak adına, bu dökümanın tamamını okumanızı öneririm. Benden aldığınız/alacağınız hizmet detayları ile ilgili tüm sorularınızı mesai

Detaylı

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ

DENEYLERLE BÜYÜYORUZ BU AY HANGİ KAVRAMLARI ÖĞRENECEĞİZ? Hızlı-Yavaş Ön-Arka Sağ- Sol BEYİN FIRTINASI YAPALIM Büyüdüğünde hangi mesleği seçeceksin ve nasıl bir yerde yaşayacaksın? Bir gemi olsaydın nerelere giderdin? Neler

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

Marka ve Web Kuruluşlarımız

Marka ve Web Kuruluşlarımız Marka ve Web Kuruluşlarımız www.aktivite.com.tr www.piknikcim.com www.biyografilm.com www.danscilar.com.tr www.kinapaketi.com www.sesisikdj.com www.gizliparti.com.tr www.animator.com.tr www.e-lencelik.com

Detaylı

"Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden

Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden O O LY F RT L Kİ Ş E İS PO "Gerçek tasarımcı elinde firca ile doğar" iç mimar Anna Malyakina'yı tam anlamıyla tanımlayan bir ifade. Anna çizim yapmaya konuşmayı öğrenmeden başlamıştır. Çocukluk döneminde,

Detaylı

OKUL ÖNCESİNDE OYUN VE HAREKET ETKİNLİĞİ

OKUL ÖNCESİNDE OYUN VE HAREKET ETKİNLİĞİ OKUL ÖNCESİNDE OYUN VE HAREKET ETKİNLİĞİ Oyun bir çocuğun en önemli işidir. Çocuklar oyun ortamında kendilerini serbestçe ifade edip, yaşantılarını yansıtırlar ve dış dünyaya farketmeden hazırlık yaparlar.

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı

Sony FY14 BRAVIA B2B. Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Yeni FY14 Bravia B2B serisi tanıtımı Sony FY14 BRAVIA B2B Uygun maliyetli kurumsal ekran, eğitim ve kurumsal TV uygulamaları için etkileşimli seçeneklere sahip ince, dikkat çekmeyen, enerji tasarruflu

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

UÜ-SUAM PEMBE KOD TALİMATI

UÜ-SUAM PEMBE KOD TALİMATI 1 / 5 1. Amaç: Bu talimatın amacı UÜ-SK da yatan bebek / çocuk hastaların güvenliği, kaçırılmalarının önlenmesi ve kaçırılmaları durumunda yapılacak faaliyetler için standart bir yöntem belirlemektir.

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I

OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I OYUN GELİŞTİRME AŞAMALARI-I Oyununuzun senaryosunu kısaca tanıtınız/ amacınıda belirtiniz: Bu oyunu oynayan öğrenci ilk sahnede deniz kenarında havada süzülen balonları farenin kontrolündeki iğne ile patlatarak

Detaylı

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER

MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER MAL VE HİZMETLER HAKEM HEYETİNE YAPILAN ŞİKAYETLER SIRA: NO TARİH ŞİKAYET KONUSU SONUÇ 1 3/10/2008 LCD Televizyon Mal ve Hizmetler Hakem Heyeti Tüketici lehine, Satıcı Firma nın Televizyon un satış bedelini

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (30 Mart 15 Mayıs 2015) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (30 Mart 15 Mayıs 2015) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle

İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle İnşaat sektöründe 1975 den beri hizmet veren, firmamızın deneyimli kurucularının tüm tecrübesi, günümüz teknolojisiyle birleştirilerek çağdaş mimari anlayışıyla projelerimize aktarılmaktadır. MBN İNŞAAT,

Detaylı

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz.

Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Tüm hakları MBN İnşaat a aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz. Bu katalogdaki daire görüntüleri içinde kullanılmış olan dekorasyon malzeme, materyal ve peyzaj görüntüleri temsili nitelikte olup,

Detaylı

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU

Minti Monti. Tilki Tilki Baksana. Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri TİLKİ OKULU Minti Monti Çocuklar için eğlenceli poster dergi Ücretsizdir Sonbahar 2012 Sayı:7 ISNN: 2146-281X Tilki Tilki Baksana Bana bak! Hayır, bana bak! Yavru Tilki Neyin Peşindesin? Okula Hazırlık İçin 5 Öneri

Detaylı

0 yaştan itibaren. Sıcak ve sakin bir ses ile konuşabilirsin ve şarkı söyleyebilirsin. "Bebek kelimeleri" yerine, gerçek kelimeleri kullanabilirsin

0 yaştan itibaren. Sıcak ve sakin bir ses ile konuşabilirsin ve şarkı söyleyebilirsin. Bebek kelimeleri yerine, gerçek kelimeleri kullanabilirsin 0 yaştan itibaren 1. Bebeğinle konuş Yeni doğmuş bir bebek dilini öğrenmeye başlar. Bu nedenle, bebeğiniz uyanıkken, onunla konuşmaya çokça özen gösterin. Bebeğinle konuşurken bunları yapabilirsin: Sıcak

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ ( 07 Eylül-16 Ekim 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (60-72 AY)TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI KASIM 2016 AYLIK PLAN

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (60-72 AY)TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI KASIM 2016 AYLIK PLAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM PROĞRAMI (60-72 AY)TAM GÜNLÜK AYLIK EĞİTİM PLANI KASIM 2016 AYLIK PLAN BİLİŞSEL GELİŞİM Kazanım 1. Nesne/durum/olaya dikkatini verir. Göstergeleri Ø Dikkat edilmesi

Detaylı

KASIM AYINDA NELER YAPTIK?

KASIM AYINDA NELER YAPTIK? KASIM AYINDA NELER YAPTIK? Değerli Velilerimiz; Kasım ayı projemiz Su ile keyifle geçen bir ayı daha geride bıraktık. 4 hafta süren proje çalışmalarımızda sınıfımız su hakkında çok detaylı bilgiler edindiler.

Detaylı

YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN

YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN YOL AYRIMI SENARYO ALĐ CEYLAN 2011 PAZARTESĐ SAAT- 07:42 Sahne - 1 OTOBÜS DURAĞI Otobüs durağında bekleyen birkaç kişi ve elinde defter, kitap olan genç bir üniversite öğrencisi göze çarpar. Otobüs gelir

Detaylı

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI

Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 11 NİSAN- 15 NİSAN 2016 TAŞITLAR VE TRAFİK PROJESİ 11 NİSAN PAZARTESİ SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ: Çocuklarla selamlaşılır. Çocuklar istedikleri ilgi köşelerinde

Detaylı

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme

ARAŞTIRMANIN KAPSAMI. Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011. 134 ilçe. 35 il. 200 mahalle/ köy. 2366 görüşme ARAŞTIRMANIN KAPSAMI Saha Tarihi: 9-10 Nisan 2011 35 il 134 ilçe 200 mahalle/ köy 2366 görüşme ARAġTIRMANIN KAPSAMI Türkiye nüfus 73,7 milyon 15-30 YaĢ nüfus 17,3 milyon Araştırma saha uygulama Araştırma

Detaylı

AİLELER İÇİN AFETE HAZIRLIK PLANI

AİLELER İÇİN AFETE HAZIRLIK PLANI AİLELER İÇİN AFETE HAZIRLIK PLANI AİLEMİZİN HAZIRLIK PLANI 1. SU ve YİYECEK Önceliğiniz su olmalıdır. Çünkü bir insan susuz yalnız birkaç gün yaşayabilir. Diğer su kaynaklarınızı belirleyin. Gerektiğinde

Detaylı

51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ

51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ S.1 51. ULUSLARARASI ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ, SAP FORUM 2014 / S.2 36. ULUSAL SOLUNUM KONGRESİ, TÜRK HAVA KUVVETLERİ 103. YIL KUTLAMALARI / S.3 FERRARİ RACING DAYS, 6. WEBİT GLOBAL KONGRESİ

Detaylı

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 17 Haftanın Bazı Başlıkları Çocukla İyi Zaman Geçirmenin 10 Yolu VI. Geleneksel Piyano Resitali Miniklere Anlamlı Hediye Okul Küçük Erkek Basketbol Takımı mızdan Başarı Çocukla İyi Zaman

Detaylı

DİNİ VE MİLLİ BAYRAMLAR

DİNİ VE MİLLİ BAYRAMLAR DİNİ VE MİLLİ BAYRAMLAR Bütün ülkelerin din ve kültürlerinde kutlanan özel günler vardır. Bu özel günler, bir tarihi veya dini amaçla kutlanır. Böyle günler o ülkenin dini ve resmi günleridir. Bu günlere

Detaylı

EDUCATION IN TURKEY TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI

EDUCATION IN TURKEY TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI EDUCATION IN TURKEY TV PROGRAMI SPONSORLUK DOSYASI Global Media Solutions olarak hazırladığımız Visit to be Treated (V&T) isimli sağlık turizmi reality programımızın, Arap dünyasının en önemli medya gurubu

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Merve Kristal.

Merve Kristal. Merve Kristal www.mervekristal.com HAKKIMIZDA 23 yıl boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle ile paylâşmanın gururunu ve huzurunu duyarız. Bu uzun soluklu süreç içerisinde

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Dört öğrenci sabahleyin uyanamamışlar ve matematik finalini kaçırmışlar, ertesi gün hocalarına gitmişler, zar zor ikna etmişler. Arabaya bindik yolda

Dört öğrenci sabahleyin uyanamamışlar ve matematik finalini kaçırmışlar, ertesi gün hocalarına gitmişler, zar zor ikna etmişler. Arabaya bindik yolda Bir gün sormuşlar Ermişlerden birine: Sevginin sadece sözünü edenlerle, onu yaşayanlar arasında ne fark vardır? Bakın göstereyim demiş Ermiş. Önce sevgiyi dilden gönle indirememiş olanları çağırarak onlara

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa 1 / 7 ZAMANI KURALLARI MALZEMELERİ YÜKSEK YOĞUN BAKIM VE İZOLASYON ODALARI AMELİYATHANE Günde iki defa (her ameliyat öncesi ilgili ameliyat odası temizlenir Tuvalet temizliği günde iki defa yapıldıktan

Detaylı