MERHABA. "Ýnsanlarýn Hayýrlýsý Ýnsanlara Faydalý Olandýr" Merhaba

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MERHABA. "Ýnsanlarýn Hayýrlýsý Ýnsanlara Faydalý Olandýr" Merhaba"

Transkript

1

2 MERHABA ÝHLAS VAKFI BÜLTEN Aralýk 2011 Sahibi Ýhlas Vakfý Merhaba 1975 yýlýnda Ýnsanlarýn en hayýrlýsý insanlara faydalý olandýr hadis-i þerifini rehber edinerek kurulan Ýhlas Vakfý, bugün ecdadýmýzýn asýrlarca adalet, medeniyet götürdüðü memleketlerdeki fakir ve muhtaç müslümanlarla buluþmanýn mutluluðunu yaþýyor. Afganistan, Hindistan ve Etiyopya (Habeþistan)'da yapmýþ olduðumuz kurban organizasyonlarý ile binlerce fakir kardeþimizin sofralarýna et ulaþtýrmak nasip oldu. Ayrýca, Türkiye'de 30 öðrenci yurdunda okumakta olan civarýndaki Üniversite öðrencisinin 1 yýllýk et ihtiyacýný karþýlayacak þekilde kesimler yapýldý. Kurbanlýk hayvanlarýn alým ve kesim iþlemleri, Ýslami usullere göre dikkatli ve itinalý bir þekilde tamamlanarak Vakfýmýza teveccühte bulunan hayýrseverlerin ibadetlerinin yerine gelmesine aracý olmak bizleri ayrýca sevindirmektedir. Bu Kurban Bayramýnda kurban vekaletlerini vakfýmýza vererek binlerce insanýn çifte bayram yaþamasýna vesile olan hayýrseverlere ve organizasyonlarýmýzda görev alan gönüllü dostlarýmýza en kalbi þükranlarýmýzý sunarýz. Ýnþaallah gelecek sene; Afganistan, Habeþistan (Etiyopya) ve Hindistan'a ilaveten Somali, Sudan, Pakistan, Suriye, Tacikistan,Kýrým, Gana ve Azerbaycan'da da Kurban Organizasyonlarý planlanmýþtýr. Saygýlarýmýzla, Yayýn Koordinatörü Þaban Çakýr saban.cakir@ihlasvakfi.org.tr Editörler Adem Gültekin adem.gultekin@ihlasvakfi.org.tr Hüseyin Ünsal Huseyin.unsal@ihlasvakfi.org.tr Redakte Salih Hakan Atakan salih.atakan@ihlasvakfi.org.tr Tasarým DVC Reklam Ajansý Serdar Mert Ýletiþim Fatih Cad. No:1 Ýhlas Koleji Kampüsü C Blok Yenibosna/ÝSTANBUL Tel: FaxÝ ihlasvakfi@ihlasvakfi.org.tr Baský Ýhlas Matbaacýlýk Av. Mehmet Okyay Ýhlas Vakfý Mütevelli Heyet Baþkaný Ücretsizdir. Ýhlas Vakfý Bülteninde yayýnlanan yazý ve fotoðraflar kaynak gösterilerek kullanýlabilir.

3 ÝHLAS VAKFI Ýhlas Vakfý Yurtlarýnýn Bulunduðu Þehirler 30 Öðrenci Yurdu civarýnda Öðrenci Binlerce Mezun

4 KURBAN FAALÝYETLERÝ Ýhlas Vakfý, Türkiye, Habeþistan, Hindistan ve Afganistan da kurban organizasyonu gerçekleþtirdi. TÜRKÝYE Ýhlas Vakfý ve Öðrenci Yurtlarý Birliði Türkiye genelinde bulunan 30 Öðrenci Yurdunun bulunduðu þehirlerde, 336 büyükbaþ kurban kesimi yapmýþtýr. Elde edilen etler, öðrenci yurtlarýnda kalan öðrencilerin bir yýllýk et ihtiyacýný karþýlamak için soðuk hava depolarýnda muhafaza altýna alýnmýþtýr. AFGANÝSTAN Afganistan ýn Kuzeyinde, Türkmenlerin yaþadýðý Mezarý Þerif ve Þýbýrgan vilayetlerinde her sene olduðu gibi bu sene de kurban kesimi yapýldý. Toplam 220 büyükbaþ hayvan kesimi neticesinde, onlarca medrese, köy ve kasabalarda yaþayan ihtiyaç sahibi (onbin) kiþiye, 20 ton et daðýtýldý. HABEÞÝSTAN / ETÝYOPYA Bilal-i Habeþi Hz. nin ve Melik Necaþi Eshame Hz. nin memleketi olan Etiyopya nýn (Habeþistan) 4 þehrinde 104 büyükbaþ hayvan kesilerek yaklaþýk 4000 kiþiye kg. et daðýtýldý. HÝNDÝSTAN Milyonlarca Müslümanýn yaþadýðý Hind kýtasýnda, Uttar Pradesh eyaletine baðlý, yüzde 95 i müslüman olan Nihtaur da 100 büyükbaþ kurban kesildi. Nihtaur Þehri nde; 12 köy, 8 mahalle, 12 medrese olmak üzere toplam 3 bin 900 müslümana, 9 bin kilo et paketlenerek elden daðýtýldý. Nihtaur halký, yardým gönderen hayýrseverlere ve Ýhlas Vakfý na, teþekkürler manasýna gelen, þukriye kelimesi ile mesaj gönderdi. Önümüzdeki yýl; Somali, Kenya, Gana, Pakistan, Azerbaycan, Sudan, Kýrým, Tacikistan ve Suriye'de de Kurban Organizasyonlarý gerçekleþecektir.

5 KURBAN FAALÝYETLERÝ TÜRKÝYE KURBAN ORGANÝZASYONLARI Ýhlas Vakfý ve Öðrenci Yurtlarý Birliði Türkiye genelinde bulunan 30 Öðrenci Yurdunun bulunduðu þehirlerde, 336 büyükbaþ kurban kesimi yapmýþtýr. Elde edilen etler öðrenci yurtlarýnda kalan öðrencilerin bir yýllýk et ihtiyacýný karþýlamak için soðuk hava depolarýnda muhafaza altýna alýnmýþtýr. AFYON BOLVADÝN ET ENTEGRE TESÝSLERÝ Kesilen Kurbanlýklar. Kesim Sonrasý Yüzüm Ýþlemleri. Kesim Sonrasý Yüzüm Ýþlemleri ve Veteriner Denetimleri. Kurban Etlerinin Soðuk Hava Depolarýnda Muhafaza Altýna Alýnmasý.

6 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Afganistan 2011 Organizasyonu Afganistan ýn Kuzeyinde, Türkmenlerin yaþadýðý Mezarý Þerif ve Þýbýrgan vilayetlerinde her sene olduðu gibi bu sene de kurban kesimi yapýldý. Toplam 220 büyükbaþ hayvan kesimi neticesinde, onlarca medrese, köy ve kasabalarda yaþayan ihtiyaç sahibi (onbin) kiþiye, 20 ton et daðýtýldý. Kurban kesimi için vekalet verilmesi iþlemleri. Kurban Kesim Mahalli. Kuzey Afganistan... Cevizcan... Þýbýrgan... Yetiþtirdiði alimler ve çýkardýðý mücahidlerle tanýnan efsane bir köy... Kýzýlayak! Kýzýlayak Köyü Rus iþgali ile nasýl hýrpalandýysa hâlâ öyle duruyor. Çocuklar periþan, toprakta yatýyor, haþerat ve sürüngenle büyüyorlar kucak kucaða. Kurban Kesim Ýþlemleri. Kurban Kesim ve Yüzüm Mahalli.

7 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Afganistan 2011 Organizasyonu ÝHLASLA ÇIKILINCA Ýhlas Vakfý, bu yýl sizlerin verdiði 220 büyükbaþ hayvanýn kesimini Kýzýlayak köyünde gerçekleþtirilerek unutulmaz bir hizmete imza attý. Abdülhakim Mahdum gözetiminde Þýbýrgan dan gelen 40 usta kasap kanalý ile 220 büyükbaþ hayvan süratle kesilip yüzülüyor ve parçalanýp ihtiyaç sahiplerine daðýtýlýyor. Gözler yaþlý, sesler titrek, eller peþ peþe açýlýyor semaya... Ýhlas Vakfýný kuranlar, deruhte edenler ve kurbanlarýný verenler dua alýyorlar. Yahþi dua! Þýbýrgan Vilayeti Kurban Kesim Mahalli. Þýbýrgan Vilayeti Kurban Kesim ve Yüzüm Ýþlemleri. Kurban Kesim ve Yüzüm. Ýhtiyaç Sahiplerine Daðýtýlmak Üzere Paketlenen Kurban Etleri.

8 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Afganistan 2011 Organizasyonu NE ZAMAN BÝTTÝ ANLAYAMADIK Onca hayvaný kesmek parçalamak, civar kasabalara, köylere, avullara, hastanelere, hapishanelere daðýtmak, muhtar, hoca efendi ve aksakallardan tesellüm belgelerini toplamak az iþ deðil. Planlarýmýza göre en az iki gün sürmeliydi ama Kýzýlayak sakinlerinin desteði ile iþ hýzlandý. Ýkindi olmadan bitti, temizliðe bile baþlandý. Þýbýrgan Vilayeti Kurban Kesim Mahalli. Þýbýrgan Vilayeti Kesilen Kurbanlarýn Yüzüm Ýþlemleri. Kurban kesim sonrasý yemek. Ýhtiyaç Sahiplerine Daðýtýlmak Üzere Paketlenen Kurban Etleri. BÝZÝ UNUTMAYIN E MÝ? Afganistan Türkmenleri karanlýk izbelerde yaþýyor, çamurlu sularý içiyorlar. Ülke istikrarsýz, asayiþ saðlanamýyor, ne iþ imkaný var, ne de para... Kardeþlerimiz Türkiye den çok þey bekliyor.

9 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Etiyopya 2011 Organizasyonu HABEÞÝSTAN / ETÝYOPYA Ýhlas Vakfý, Bilâl-i Hâbeþ-i Hz. ve Melik Necaþi Eshame Hz.'nin memleketi olan Etiyopya'nýn (Habeþistan) 4 þehrinde, 104 büyükbaþ hayvan keserek binlerce ihtiyaç sahibinin duasýný aldý. Ýteya Kurban Kesim Mahalli. Kurban Kesim Mahalli. Kurban Kesim Mahalli. Kurban Kesim Mahalli.

10 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Etiyopya 2011 Organizasyonu Ýhlas Vakfý'nýn Türkiye'deki yurtlarýndan mezun olan Habeºistanlý gençler, 2011 Kurban Bayramýnda kurban kesim hizmetlerini organize ettiler. Yurtlarýmýzdan mezun olan Tamam Kedir Nebi, Adama Vilayetine baðlý Ýteya ve Dera þehirlerinde, Muhammed Abdussamed Batý Harar vilayetine baðlý Ciro þehrinde on üç camii ve merkezde 104 büyükbaþ hayvan kesimine iþtirak ettiler. Elde edilen etler bu þehirde yaþayan binlerce ihtiyaç sahibi kiþiye ulaþtýrýldý. Ýhtiyaç sahibi binlerce kiþiye ulaþmanýn mutluluðunu yaþayan Ýhlas Vakfý yetkilileri Ali Kara ve Müþtak Saygýn gönül huzuruyla Türkiye'ye döndüler. Dera Kurban Kesim Mahalli. Ciro Kurban Kesim Mahalli. Kurban Kesim Mahalli. Ciro Kurban Kesim Mahalli.

11 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Hindistan 2011 Organizasyonu Hindistan'da bayram coþkusu Dünyanýn en kalabalýk Müslüman nüfuslarýndan birine sahip Hindistan'da bayram, Türkiye'den bir gün sonra kutlandý. Ýhlas Vakfý'nýn bu yýl da kurban organizasyonu düzenlediði Hindistan'da milyonlarca Müslüman Kurban Bayramý'ný huzur içerisinde kutladý. Birçok Ýslam alimi ve evliyanýn vataný olan Hindistan'da büyük bir coþkuyla kutlanan bayramda namaz için milyonlarca Hintli Müslüman, camilere akýn etti. Hindistan Yeni Delhi'de on binlerce kiþi Bayram Namazý'ný eda etmek için Cuma Mescidi'ne doluþtu. Cemaatler camilerin avlusundan, sokaklara kadar taþtý. Yeni Delhi Cuma Mescidi nde Bayram Namazý. Nihtaurlu Hindli Çocuklardan Türkiye ye Selam var. Ýhlas Vakfý, Hindistan'a kurban kesimi ve organizasyonu için de bir yardým ekibi gönderdi. Hindistan kurban organizasyonu sorumlusu Þaban Çakýr ve Salih Atakan, milyonlarca Müslüman'ýn yaþadýðý Hind kýtasýndaki en fakir bölgelerinden biri olan Uttar Pradesh eyaletinin Bjinor bölgesine baðlý 120 bin nüfuslu yüzde 95'i müslüman olan Nihtaor þehrinde kurban kesimi hizmetini baþarý ile tamamladý. Nihtaur'da Kurban Kesimi Sonrasý Dua. Nihtaur'da Kurban Kesimi Sonrasý Dua.

12 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Hindistan 2011 Organizasyonu Kurban kesimleri; tekbirler, dualar arasýnda, büyük bir vecd ve iþtiyak ile gerçekleþtirildi. Nihtaor halký, kendilerine yardým eli uzatan Ýhlas Vakfý ekibini, büyük bir sevinçle karþýladý. Vakýf ekibi, burada buluþtuðu Ahmed Kureyþî ve diðer vakýf gönüllüleriyle, 100 büyükbaþ kurbanýn kesilip, bölgedeki bütün medreselere, mahallelere ve evlere tek tek ulaþmasý için büyük çaba sarf etti. Kurban kesimi için vekalet verilmesi iþlemleri. Kurban Kesim Mahalli. Gün boyunca süren kesimlerin tamamlanmasýnýn ardýndan, çocuklara Kur'an-ý Kerim ve fýkh dersleri verilen 12 medreseye, Nihtaor þehrindeki 12 köye, 8 mahalleye, toplam 3 bin 900 müslüman'a, 9 ton et 'paketlenerek' elden daðýtýldý. Kesimi ve daðýtýmý bizzat takip eden Ýhlas Vakfý ekibi, buradaki ihtiyaç sahibi müslümanlara yardýmlarý bire bir ulaþtýrýrken, müslümanlarýn dertlerini ve sýkýntýlarýný paylaþmayý ihmal etmedi. Nihtaur'da Vekalet Verilmesi ve Kurban Kesimi. Nihtaur'da Vekalet Verilmesi ve Kurban Kesimi.

13 KURBAN FAALÝYETLERÝ ÝHLAS VAKFI Hindistan 2011 Organizasyonu Ýhlas Vakfý, Hindistan'da 9 ton kurban eti daðýttý Hindistan kurban organizasyonu sorumlusu Þaban Çakýr ve Salih Atakan, Uttar Pradesh eyaletinin yüzde 95'i müslüman olan Nihtaor þehrinde kurban kesimi hizmetini baþarý ile yürütüyor. Nihtaor halký, kendilerine yardým eli uzatan Ýhlas Vakfý ekibini, büyük bir sevinçle karþýladý. Kurban Yüzüm ve Parçalama Ýþlemleri. Kurban Etlerini Alan Hintli kadýnlar. HÝNDÝSTAN'DAN MESAJ VAR Hindistan'ýn Nihtaor þehrinde Kurban yardýmýný bizzat alan müslümanlar, Türkiye'den 6800 kilometre uzaktan gelip kendilerine destek olan Ýhlas camiasýna ve yardýmda bulunan herkese mutluluk gözyaþlarýyla dua etti. Yardýmlarý alan ve yýlda bir kere et yiyecek olmanýn hazzýný tadan müslümanlarýn sevinci ve mahcubiyeti görülmeye deðerdi. Hindli müslümanlarýn "teþekkürler" manasýna gelen, "þükriye" kelimesi dillerinden düþmedi. Kurban Etlerinin Daðýtým Ýþlemleri. Kurban Etlerinin Daðýtým Ýþlemleri.

14 KURBAN FAALÝYETLERÝ Ýhlas Vakfý Heyetinin Habeþistan Gezisi Ýhlas Vakfý Yurtlarýndan mezun olan Habeþistanlý Tamam Nebi, Muhammed Abdussamed ve Bilal Muhammed vakýf hizmetlerinin Habeþistan'da da yayýlmasý arzularýný Mütevelli Heyetine ilettiler. Mütevelli Heyeti Baþkaný Av. Mehmet Okyay ve müþavirlerimizden Ali Kara bu arzu ve talep üzerine Bilal Muhammed ile birlikte Habeþistan'a Temmuz ayý içerisinde 10 günlük bir inceleme gezisinde bulundular. Mehmet Okyay, Þerif Halit Bey, Ali Kara. Þerif Halit Bey, Mehmet Okyay, Said Bey, Ali Kara. Mekele Necaþi Eshame Hz. Kabri. Mekele Necaþi Eshame Hz. Türbesi.

15 GEZÝ FAALÝYETLERÝ Ýhlas Vakfý Heyetinin Habeþistan Gezisi Habeºistan in Ýteya ºehrinde 400 medrese talebesine Kur'an-i Kerim dersleri veren Müderris Ahmet Muhammed Hafiz zor ºartlar altinda hizmet veriyor. Dershane yok, sira, masa, tahta yok, Elifba ve Kur'an-i Kerim mahdut. Ýhlas Vakfý olarak burada ders veren 15 müderrise her türlü yardým ulaþtýrýldý. Ayrýca binlerce Elifba ve Kur'an-ý Kerim gönderildi. Habeþistan ýn Ýteya þehrindeki bu medresede Elifba seviyesinden baþlayarak yedi kýraat üzere haným ve erkek hafýz yetiþtirilmektedir. Ýteya'da Elifba Öðrenen Medrese Talebeleri. Ýteya Medrese Müderrisi Ahmed Muhammed Hafýz. Ýteya'da Medrese Talebeleri. Ýteya'da 7 Kýraat Üzerine Hafýzlýk Çalýþan Talebeler.

16 GEZÝ FAALÝYETLERÝ Ýhlas Vakfý Heyetinin Afganistan Gezisi Cevizcan Vilayeti, Þýbýrgan Valilik Ziyareti. Cevizcan, Þýbýrgan Belediye Baþkaný Ziyareti. Cevizcan Vilayetinin Önde Gelenlerinden Abdülkerim Mahdum. Þýbargan Valisi Muhammed Alim Sai. Afganistan Eski Cumhurbaskani Sibgatullah Muceddidi. Cevizcan Milletvekili Baz Muhammed Beyin daveti.

17 YURTLARIMIZ Ýhlas Vakfý Bursa Görükle Öðrenci Yurdu Sömestri Baþýnda Faaliyete Geçiyor Erdoðan Dinçbaþ ve Oðullarý. Yurt Ýnþaatýnýn Son Durumu. Düzce Selami Kubilay Yurdumuz Hizmete Baþladý.

18 KONFERANSLAR Ýhlas Vakfý Hizmetleri Þirketlere Tanýtýldý Ýhlas Vakfý nýn hizmetleri Ýstanbul Gaziosmanpaþa da düzenlenen konferansta tanýtýldý. Ýhlas Vakfý hizmetlerine katkýda bulunanlara, Gaziosmanpaþa Temsilciði çalýþanlarýna teþekkür plaketi takdim edildi. Bakýrköy ve Fatih Bölge Temsilciliði çalýþanlarýna Ýhlas Vakfý hizmetlerri tanýtýldý. Niðde de vakýf hizmetleri tanýtýldý. Ümraniye Bölge Temsilciliði ve çalýþanlarý. Pendik Bölge Temsilciliði ve çalýþanlarý.

19 ORGANÝZASYONLAR Ýhlas Vakfýný Ziyaret Eden Kiþi ve Kurumlar Vakýf Baþkanýmýz Av. Mehmet Okyay, Ýhlas Ev Aletleri Ýmalat Sanayi ve Ticaret A.Þ Genel Müdürü ve çalýþanlarýna Ýhlas Vakfýnýn hizmetlerini anlattý. Ýhlas Pazarlama A.Þ. Genel Müdürü ve çalýþanlarý Vakfýmýzý ziyaret etti. Ýslamabad Üniversitesi Öðretim Üyesi Prof. Dr. Arif Nevþahi ve Lahor Üniversitesi Öðretim Üyesi Muin Nizami Vakfýmýzý ziyaret etti Vakýf Baþkanýmýz Av. Mehmet Okyay Kpt Lojistik ve Taþýmacýlýk Turizm A.Þ. Genel Müdürü ve çalýþanlarýna vakýf hizmetlerini anlattý. Türkiye Gazetesi yazarlarýndan Said Arvas ve Rahim Er Ýhlas Vakfýnýn hizmetleri hakkýnda bilgi aldý. Vakýf Baþkanýmýzý Av. Mehmet Okyay, Ekmekçizade Mezunlarýna Ýhlas Vakfýnýn hizmetlerini anlattý. Ýhlas Motor A.Þ.Genel Müdürü ve çalýþanlarýna Ýhlas Vakfý hizmetleri anlatýldý. Ýhlas Vakfýnýn hizmetlerine gönül veren Ýþ adamlarý, Vakfýn akþam yemeðinde bir araya geldiler.

20 KONFERANSLAR Ýhlas Vakfýnýn Ýþtirak Ettiði Toplantýlar Ýhlas Vakfý'nýn kurucularý arasýnda yer aldýðý ÝDSB'nin Ýcra Kurulu toplantýsýna Vakýf Baþkanýmýz Mehmet Okyay katýldý. ÝSDB tarafýndan 19 Kasým 2011 tarihinde Ýstanbul'da gerçekleþtirilen uluslar arasý Endülüs Sempozyumuna Vakfýmýzý temsilen Prof. Dr. Mustafa Çetin ve Þaban Çakýr katýldý. Ýhlas Vakfý'nýn kurucularý arasýnda yer aldýðý Türkiye Gönüllü Teþekküller Vakfý, 14 Kasým 2011 tarihinde, Safa Vakfý merkezinde yaptýðý toplantýya vakfýmýzý temsilen Þaban Çakýr katýldý.

21 BASINDA ÝHLAS VAKFI Ýhlas Vakfý Mütevelli Heyet Baþkaný Av. Mehmet Okyay TGRT Haber Tv'de Ýhlas Vakfýnýn hizmetlerini anlattý. TGRT Haber Tv'de Gülden Kalecik'in misafiri olan Ýhlas Vakfý Mütevelli Heyet Baþkaný Av. Mehmet Okyay canlý yayýnda 30 dakika Ýhlas Vakfý'nýn yurtiçi ve yurtdýþý hizmetlerini anlattý. Türkiye genelinde 30 öðrenci yurdu ile 2500 üniversite öðrencisinin yurtlarda barýndýðýný, bu sene yurtdýþýnda Afganistan, Etiyopya ve Hindistan'da Kurban organizasyonlarý gerçekleþtirerek, binlerce ihtiyaç sahibine kurban eti daðýttýklarýný ifade etti.

22 BASINDA ÝHLAS VAKFI

23 BASINDA ÝHLAS VAKFI

24

25

26

27

28

29

30

31

Merhaba. Av. Mehmet Okyay İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı

Merhaba. Av. Mehmet Okyay İhlas Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İHLAS VAKFI Merhaba İhlas Vakfı 38 yaşında... İhlas Vakfı; Peygamber efendimizin, İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi şerifini kendine rehber edinerek; öğrenciler için yurtlar açmak,

Detaylı

Kurban Allah a yakınlaşmanın adıdır. Sahip olduklarımızın Allah yolunda feda edilmesidir, teslimiyettir, teşekkürdür.

Kurban Allah a yakınlaşmanın adıdır. Sahip olduklarımızın Allah yolunda feda edilmesidir, teslimiyettir, teşekkürdür. Kurban Allah a yakınlaşmanın adıdır. Sahip olduklarımızın Allah yolunda feda edilmesidir, teslimiyettir, teşekkürdür. Kurbanlarınız Afrika da Bayram Olsun. Kurbanlarınızı Afrika nın en ücra yerlerine

Detaylı

GRUP TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ GÖRÜÞMELERÝNDE UYUÞMAZLIK

GRUP TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ GÖRÜÞMELERÝNDE UYUÞMAZLIK TOPLAM KALÝTE YÖNETÝMÝ VE ISO 9001:2000 KALÝTE YÖNETÝM SÝSTEMÝ UYGULAMASI KONULU TOPLANTI YAPILDI GRUP TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ GÖRÜÞMELERÝNDE UYUÞMAZLIK YÝBÝTAÞ - LAFARGE GRUBUNDA KONYA ÇÝMENTO SANAYÝÝ A.Þ.

Detaylı

DOÐALGAZ ÝÇ TESÝSAT MÜHENDÝS YETKÝLENDÝRME KURSU DÜZENLENDÝ

DOÐALGAZ ÝÇ TESÝSAT MÜHENDÝS YETKÝLENDÝRME KURSU DÜZENLENDÝ ÝKK TOPLANTISI ÞUBEMÝZDE GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ 4 Kasým 2010 tarihinde ÝKK toplantýsý Þubemizde gerçekleþtirildi. ÞUBEMÝZ SOSYAL ETKÝNLÝKLER KOMÝSYONU TOPLANDI Þubemiz sosyal etkinlikler komisyonu 05 Kasým 2010

Detaylı

MedYa KÝt / 26 Ýnsan Kaynaklarý ve Yönetimi konusunda Türkiye nin ilk dergisi HR DergÝ Human Resources Ýnsan Kaynaklarý ve Yönetim Dergisi olarak amacýmýz, kurulduðumuz günden bu yana deðiþmedi: Türkiye'de

Detaylı

3T, metal iþleme sektöründe marka fuarlar arasýnda 3T Uluslararasý Metal Ýþleme, Kalýp, Otomasyon Teknolojileri ve Yan Sanayi Ürünleri Fuarý 15-18 Mayýs 2008 tarihleri arasýnda Ýzmir Kültürpark Uluslararasý

Detaylı

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz... nisan 2005/sayý 83

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz... nisan 2005/sayý 83 ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz... 2 Mart 2005 Hürriyet Gazetesi Oto Yaþam Eki'nin Editörü Ufuk SANDIK, "Dikiz Aynasý" köþesinde Oda Baþkaný Emin KORAMAZ'ýn LPG'li araçlardaki denetimsizliðe

Detaylı

ÝÞÇÝ SAÐLIÐI VE ÝÞ GÜVENLÝÐÝ PROJESÝ

ÝÞÇÝ SAÐLIÐI VE ÝÞ GÜVENLÝÐÝ PROJESÝ ÝÞÇÝ SAÐLIÐI VE ÝÞ GÜVENLÝÐÝ PROJESÝ EÐÝTÝM SEMÝNERÝ RESÝMLERÝ Çimento Ýþveren Dergisi Özel Eki Mart 2003, Cilt 17, Sayý 2 çimento iþveren dergisinin ekidir Ýþçi Saðlýðý ve Ýþ Güvenliði Projesi Sendikamýz

Detaylı

21-23 Kasým 2011 Çeþme Ýzmir www.tgdfgidakongresi.com organizasyon Ceyhun Atýf Kansu Caddesi, 1386. Sokak, No: 8, Kat: 2, 06520 Balgat / Ankara T:+90 312 284 77 78 F:+90 312 284 77 79 Davetlisiniz Ülkemiz

Detaylı

01 Kasým 2018

01 Kasým 2018 Geri Dönüþüm Markasý... www.adametal.com.tr 01 Kasým 2018 Ada Metal Demir Çelik Geri Dönüþüm San. ve Tic. A.Þ. 1956 yýlýndan bu yana, özellikle metal sektöründe, fabrikalarýn üretim artýklarýný toplayýp

Detaylı

Yardım kuruluşlarının kurban bedelleri

Yardım kuruluşlarının kurban bedelleri On5yirmi5.com Yardım kuruluşlarının kurban bedelleri 2015 yılında pek çok yardım kuruluşu dünyanın pek çok yerindeki ihtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştıracak. Peki hangi yardım kuruluşu, kurban kesimi

Detaylı

Faaliyet Raporu. Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Eylül 2010 Dönemi

Faaliyet Raporu. Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Eylül 2010 Dönemi 10 Faaliyet Raporu Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Eylül 2010 Dönemi Ýçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikasý Risk Yönetim Politikalarý Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

Saman-i Viran-i Evvel Camii (Çukur Çeþme Camii)

Saman-i Viran-i Evvel Camii (Çukur Çeþme Camii) 264 Âbideler Þehri Ýstanbul Saman-i Camii (Çukur Çeþme Camii) camiinin minaresi deðiþik bir biçimde inþâ edilmiþtir. Süleymaniye Camii nin doðusunda arka cephesinde yer alan ve Çukur Çeþme Mescidi olarak

Detaylı

2003 ten 2009 a saðlýkta dönüþüm þiddet le sürüyor

2003 ten 2009 a saðlýkta dönüþüm þiddet le sürüyor TD 161.qxp 28.02.2009 22:11 Page 1 C M Y K 1 Mart 2009 Sayý:161 Sayfa 6 da 2003 ten 2009 a saðlýkta dönüþüm þiddet le sürüyor Saðlýkta Dönüþüm Programý nýn uygulanmaya baþladýðý 2003 yýlýndan bu yana çok

Detaylı

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI - TÜRKİYE DİYANET VAKFI. Allah a yakınlaşma ve muhtaçlara destektir. Kurbanlarımızla kardeşliğimizi güçlendirelim.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI - TÜRKİYE DİYANET VAKFI. Allah a yakınlaşma ve muhtaçlara destektir. Kurbanlarımızla kardeşliğimizi güçlendirelim. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI - TÜRKİYE DİYANET VAKFI Kurban Allah a yakınlaşma ve muhtaçlara destektir. Kurbanlarımızla kardeşliğimizi güçlendirelim. Yurtiçinde Kestirmek İsteyenler İçin Kurban Bedeli 550TL

Detaylı

Sanayici ve Ýþadamlarý Derneði www.tutevsiad.org BÝRLÝKTEN KUVVET DOÐDU TÜRK-ÇÝN EKONOMÝK VE TÝCARÝ ÝÞBÝRLÝÐÝ FORUMU NDA BÝZDE TÜTEVSÝAD OLARAK YERÝMÝZÝ ALDIK T.C. Baþbakaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn 8-11

Detaylı

TOHAV Suruç Mülteci Danýþma Merkezi'nden Haberler *1 Þubat 2016 tarihinde faaliyetlerine baþlayan Suruç Mülteci Danýþma Merkezi; mülteci, sýðýnmacý ve

TOHAV Suruç Mülteci Danýþma Merkezi'nden Haberler *1 Þubat 2016 tarihinde faaliyetlerine baþlayan Suruç Mülteci Danýþma Merkezi; mülteci, sýðýnmacý ve MD Mülteci Danýþma M TOHAV e-bülten n S AYI: 2 TOHAV Suruç Mülteci Danýþma Merkezi Ýletiþim Bilgileri Adres: Yýldýrým Mah. Ziyademirdelen Sok. N0: D: 1 Suruç/ÞANLIURFA Tel: 0 (414) 611 98 02 TOHAV Suruç

Detaylı

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ

UKBA. e Bülten TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE UKBA DERNEĞİ AMERİKA DA SOHBET MECLİSLERİ KURDU KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ UKBA e Bülten UKBA - ULUSLARARASI KARDEŞLİK BARIŞ VE AHLÂK DERNEĞİ YAYIN ORGANI EYLÜL - ARALIK 2012 SAYI / 1 TACİKİSTAN DAN TÜRKİYE YE KARDEŞLERİMİZLE PİKNİKTEYİZ ŞEMSEDDİN BEKTAŞOĞLU İLE HİNDİSTAN DAYIZ

Detaylı

Hac Organizasyonumuz; Turizm Bakanlýðý, Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý ve Türsab Denetim ve Kontrolü Altýndadýr! KUTSAL YOLCULUK HAC...

Hac Organizasyonumuz; Turizm Bakanlýðý, Diyanet Ýþleri Baþkanlýðý ve Türsab Denetim ve Kontrolü Altýndadýr! KUTSAL YOLCULUK HAC... 2013 Organizasyonu KUTSAL YOLCULUK HAC... Dilleri, renkleri ve kültürleri farklý milyonlarca inananýn birlikte hareket ettiði hac, Allah katýnda siyahýn beyazdan, Arab'ýn Acem'den, Türk'ün Kürt'ten üstünlüðü

Detaylı

ÇEVRE VE TOPLUM. Sel Erozyon Kuraklýk Kütle Hareketleri Çýð Olaðanüstü Hava Olaylarý: Fýrtýna, Kasýrga, Hortum

ÇEVRE VE TOPLUM. Sel Erozyon Kuraklýk Kütle Hareketleri Çýð Olaðanüstü Hava Olaylarý: Fýrtýna, Kasýrga, Hortum ÇEVRE VE TOPLUM 11. Bölüm DOÐAL AFETLER VE TOPLUM Konular DOÐAL AFETLER Dünya mýzda Neler Oluyor? Sel Erozyon Kuraklýk Kütle Hareketleri Çýð Olaðanüstü Hava Olaylarý: Fýrtýna, Kasýrga, Hortum Volkanlar

Detaylı

Fiskomar. Baþarý Hikayesi

Fiskomar. Baþarý Hikayesi Fiskomar Baþarý Hikayesi Fiskomar Gýda Temizlik Ve Marketcilik Ticaret Anonim Þirketi Cumhuriyetin ilanýndan sonra büyük önder Atatürk'ün Fýndýk baþta olmak üzere diðer belli baþlý ürünlerimizi ilgilendiren

Detaylı

T.C YARGITAY 9. HUKUK DAÝRESÝ Esas No : 2005 / 37239 Karar No : 2006 / 3456 Tarihi : 13.02.2006 KARAR ÖZETÝ : ALT ÝÞVEREN - ÇALIÞTIRACAK ÝÞÇÝ SAYISI

T.C YARGITAY 9. HUKUK DAÝRESÝ Esas No : 2005 / 37239 Karar No : 2006 / 3456 Tarihi : 13.02.2006 KARAR ÖZETÝ : ALT ÝÞVEREN - ÇALIÞTIRACAK ÝÞÇÝ SAYISI Yargýtay Kararlarý T.C Esas No : 2005 / 37239 Karar No : 2006 / 3456 Tarihi : 13.02.2006 KARAR ÖZETÝ : ALT ÝÞVEREN - ÇALIÞTIRACAK ÝÞÇÝ SAYISI Davalý þirketin ayný il veya diðer illerde baþka iþyerinin

Detaylı

Mart 2010 Otel Piyasasý Antalya Ýstanbul Gayrimenkul Deðerleme ve Danýþmanlýk A.Þ. Büyükdere Cad. Kervan Geçmez Sok. No:5 K:2 Mecidiyeköy Ýstanbul - Türkiye Tel: +90.212.273.15.16 Faks: +90.212.355.07.28

Detaylı

01 EKİM 2009 ÇARŞAMBA FAİZ SAYI 1

01 EKİM 2009 ÇARŞAMBA FAİZ SAYI 1 01 EKİM 2009 ÇARŞAMBA FAİZ SAYI 1 Düþen Faizler ÝMKB yi Yýlýn Zirvesine Çýkardý Merkez Bankasý ndan gelen faiz indirimine devam sinyali bono faizini %7.25 e ile yeni dip noktasýna çekti. Buna baðlý olarak

Detaylı

ALPER YILMAZ KIZILCAÞAR MAHALLESÝ MUHTAR ADAYI

ALPER YILMAZ KIZILCAÞAR MAHALLESÝ MUHTAR ADAYI Kýzýlcaþar Geleceðe Hazýrlanýyor Gelin Birlikte Çalýþalým ALPER YILMAZ KIZILCAÞAR MAHALLESÝ MUHTAR ADAYI Mart 2014 ALPER YILMAZ Halkla Bütünleþen MUHTARLIK Ankara Gölbaþý Kýzýlcaþar Köyünde 4 Mart 1979

Detaylı

Resim 170- Hattat Halim Bey in istifli celî sülüs besmelesi. Ýmza kýsmýnda Halim Bey, Hamid Bey in talebesi olduðunu belirtmiþtir. (Ýsmail Yazýcý Koleksiyonu) 133 Resim 171- Sivas Burûciye Medresesi nde

Detaylı

JMO þube günceleri. adana þube. antalya þube

JMO þube günceleri. adana þube. antalya þube JMO þube günceleri adana þube 21-22.01.2012 tarihinde þubemiz 9. Olaðan Genel Kurulu yapýldý 26.01.2012 tarihinde 9. Dönem Yönetim Kurulu belirlenmiþtir 03.02.2012 tarihinde Çukurova Belediye Baþkaný Yýldýray

Detaylı

DÝYABET 79 Katkýlarýyla 18-20 Kasým 2011 Türk Tabibler Birliði tarafýndan kredilendirilecektir. DÝYABET 18-20 Kasým 2011 Ý.Ü. ÝSTANBUL TIP FAKÜLTESÝ DÝYABET 79 Katkýlarýyla Ýstanbul Týp Fakültesi Ýç Hastalýklarý

Detaylı

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden

Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden Sadakataşı Derneği, kurulduğu 2010 yılından bu yana yardımsever insanımızın yaptığı bağışları, medeniyetimizin paylaşmayı tavsiye eden sadakataşlarından aldığı ilhamla, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyor.

Detaylı

Spor Bilimleri Derneði Ýletiþim Aðý

Spor Bilimleri Derneði Ýletiþim Aðý Spor Bilimleri Derneði Ýletiþim Aðý Spor Bilimleri Derneði, üyeler arasýndaki haberleþme aðýný daha etkin hale getirmek için, akademik çalýþmalar yürüten bilim insaný, antrenör, öðretmen, öðrenci ve ilgili

Detaylı

MALÝYE DERGÝSÝ ÝÇÝNDEKÝLER MALÝYE DERGÝSÝ. Ocak - Haziran 2008 Sayý 154

MALÝYE DERGÝSÝ ÝÇÝNDEKÝLER MALÝYE DERGÝSÝ. Ocak - Haziran 2008 Sayý 154 MALÝYE DERGÝSÝ Ocak - Haziran 2008 Sayý 154 Sahibi Maliye Bakanlýðý Strateji Geliþtirme Baþkanlýðý Adýna Doç.Dr. Ahmet KESÝK Sorumlu Yazý Ýþleri Müdürü Doç.Dr. Ahmet KESÝK MALÝYE DERGÝSÝ ÝÇÝNDEKÝLER Yayýn

Detaylı

PLASTÝK ENJEKSÝYON VE ÝNÞAAT MALZEMELERÝ SAN. TÝC. Hakkýmýzda KAMÝ GRUP 2007 yýlýnda Ýstanbul Topçularda, Sn. Baþak Kami tarafýndan kurulmuþtur. 2007 yýlýndan bu yana geliþimciliði ilke edinen firmamýz,

Detaylı

ünite 3. Ýlkokullarla ilgili aþaðýdakilerden hangisi yapýlýr? Vatan ve ulus sevgisinin yerdir. 1. Okulun açýlýþ töreninde aþaðýdakilerden

ünite 3. Ýlkokullarla ilgili aþaðýdakilerden hangisi yapýlýr? Vatan ve ulus sevgisinin yerdir. 1. Okulun açýlýþ töreninde aþaðýdakilerden ünite 1 OKUL HEYECANIM TEST 1 3. Ýlkokullarla ilgili aþaðýdakilerden hangisi yanlýþtýr? Hayat Bilgisi Vatan ve ulus sevgisinin öðrenildiði yerdir. 1. Okulun açýlýþ töreninde aþaðýdakilerden hangisi yapýlýr?

Detaylı

KOBÝ lerin iþ süreçlerini daha iyi yönetebilmeleri için

KOBÝ lerin iþ süreçlerini daha iyi yönetebilmeleri için NEDEN KOBÝ lerin iþ süreçlerini daha iyi yönetebilmeleri için SAP Business One çözümünü seçmelerinin nedeni 011 SAP AG. Tüm haklarý saklýdýr. SAP Business One müþterileri SAP'ye olan güvenlerini gösteriyor.000+

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

Kanguru Matematik Türkiye 2017

Kanguru Matematik Türkiye 2017 4 puanlýk sorular 1. Küçük bir salyangoz, 10m yüksekliðinde bir telefon direðine týrmanmaktadýr. Gündüzleri 3m týrmanabilmekte ama geceleri 1m geri kaymaktadýr. Salyangozun direðin tepesine týrmanmasý

Detaylı

Dernekten Haberler DERNEÐÝMÝZÝN UMRE ZÝYARETÝ Derneðimiz, 23.04.2008 tarihinde yönetim kurulumuz ve dernek üyelerimiz için kutsal topraklara bir ziyaret düzenledi. Wittur Seyahat ile düzenlenen ziyarette

Detaylı

Doða dan hayata... Doða dan hayata... Doða dan hayata... HAKKINDA HAKKINDA Türkiye'nin en köklü mermer ocaðý iþletmelerinden Özyýlmazlar Mermer, Aydýn Yýlmaz ve Mustafa Bener tarafýndan kurulduðu 1989

Detaylı

Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Eylül 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Eylül 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu 08 Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Eylül 2008 Dönemi Faaliyet Raporu Ýçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikasý Risk Yönetim Politikalarý Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

Medikal Turizmde Tanıtım, Pazarlama Stratejileri ve Hedef Ülkeler

Medikal Turizmde Tanıtım, Pazarlama Stratejileri ve Hedef Ülkeler Medikal Turizmde Tanıtım, Pazarlama Stratejileri ve Hedef Ülkeler Oğuzhan KAYA TKHK Kaynak Geliştirme Daire Başkanlığı khk.kaynakgelistirme@saglik.gov.tr www.tkhk.gov.tr Slayt1/28 Bakanlığımızın 2013-2017

Detaylı

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar Öðrencinin Adý ve Soyadý Doðum Yeri ve Yýlý Fakülte Numarasý Bölümü Yaptýðý Staj Dalý Fotoðraf STAJ BÝLGÝLERÝ Ýþyeri Adý Adresi Telefon Numarasý Staj Baþlama Tarihi Staj Bitiþ Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

* Okuyalım: * Akıl Oyunları: * Matematik: * El Becerisi: * Alıștırma-Bulmaca: * Bilim ve Teknoloji: * Gezelim-Görelim:

* Okuyalım: * Akıl Oyunları: * Matematik: * El Becerisi: * Alıștırma-Bulmaca: * Bilim ve Teknoloji: * Gezelim-Görelim: 3. SINIF 1.ta haf * Okuyalım: Eșek * Matematik: Çevremizdeki Üçgenler * Alıștırma-Bulmaca: Sözcük Avı * Gezelim-Görelim: Doğal Yașam Parkı * Alıștırma-Bulmaca: Sıradaki Șekil Hangisi * Doğa: Karıncaların

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

Faaliyet Raporu. Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 31 Mart 2010 Dönemi

Faaliyet Raporu. Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 31 Mart 2010 Dönemi 10 Faaliyet Raporu Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 31 Mart 2010 Dönemi Ýçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikasý Risk Yönetim Politikalarý Genel Kurul Tarihine Kadar Meydana

Detaylı

VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİMİ

VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİMİ 1 VEKÂLET YOLUYLA KURBAN KESİMİ Değerli Kardeşlerimiz, Öncelikle kurban bayramınızı tebrik eder, hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Allah tan niyaz ederiz. Bilindiği gibi hâli vakti yerinde olan mü minlerin

Detaylı

.:: TÇÝD - Tüm Çeviri Ýþletmeleri Derneði ::.

.:: TÇÝD - Tüm Çeviri Ýþletmeleri Derneði ::. Membership TÜM ÇEVÝRÝ ÝÞLETMELERÝ DERNEÐÝ YÖNETÝM KURULU BAÞKANLIÐINA ANTALYA Derneðinizin Tüzüðünü okudum; Derneðin kuruluþ felsefesi ve amacýna sadýk kalacaðýmý, Tüzükte belirtilen ilke ve kurallara

Detaylı

SENDÝKAMIZDAN HABERLER

SENDÝKAMIZDAN HABERLER TÜHÝS Ýþ Hukuku ve Ýktisat Dergisi Cilt : 23, Sayý : 2-3 Kasým 2010 - Þubat 2011 SENDÝKAMIZDAN HABERLER ÝL ÖZEL ÝDARELERÝNDE TOPLU ÝÞ SÖZLEÞMESÝ UYGULAMALARI SEMÝNERÝ YAPILDI Üyemiz Ýl Özel Ýdareleri Genel

Detaylı

BAKAN YAZICI BORSAMIZI ZÝYARET ETTÝ

BAKAN YAZICI BORSAMIZI ZÝYARET ETTÝ Bakan Yýlmaz STK Platformu toplantýsýna katýldý UYMAZ: TÝCARET SAÐLAM YAPILMALIDIR Bu ayki röportaj köþemizde Kalkýnma Bakaný Elazýð Ticaret Borsasý Baþkan Cevdet Yýlmaz, Elazýð yardýmcýsý Mustafa Uymaz'a

Detaylı

Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Haziran 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu

Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Haziran 2008 Dönemi. Faaliyet Raporu 08 Banvit Bandýrma Vitaminli Yem San. A.Þ. 01 Ocak - 30 Haziran 2008 Dönemi Faaliyet Raporu Ýçindekiler Yönetim ve Denetim Kurulu Temettü Politikasý Risk Yönetim Politikalarý Genel Kurul Tarihine Kadar

Detaylı

Müftülüðümüzden Haberler

Müftülüðümüzden Haberler Müftülüðümüzden Haberler Onaylayan Media Station Web Center Thursday, 19 April 2012 Son Güncelleme Tuesday, 24 May 2016...MÜFTÜLÜÐÜMÜZDEN HABERLER...* Alo 190 Personeli Eðitildi * Dünya Kadýnlar Günü Kutlandý

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. İstanbul Beylikdüzü nde açılan fuarda Sivas Standı açtık.

Detaylı

SENDÝKAMIZDAN HABERLER

SENDÝKAMIZDAN HABERLER SENDÝKAMIZDAN HABERLER Sendikamýza Üye Ýþyerlerinde Çalýþanlardan Yýlýn Verimli Ýþçisi Ve Ýþvereni Seçilenlere Törenle Plaketleri Verildi 1988 yýlýndan bu yana Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) nce gerçekleþtirilen

Detaylı

Matematik ve Türkçe Örnek Soru Çözümleri Matematik Testi Örnek Soru Çözümleri 1 Aþaðýdaki saatlerden hangisinin akrep ve yelkovaný bir dar açý oluþturur? ) ) ) ) 11 12 1 11 12 1 11 12 1 10 2 10 2 10 2

Detaylı

Vergi Usul Kanunu Ceza Hadleri

Vergi Usul Kanunu Ceza Hadleri 2008-107 Vergi Usul Kanunu Ceza Hadleri Ýstanbul, 24 Aralýk 2008 Sirküler Sirküler Numarasý : Elit - 2008/107 Vergi Usul Kanunu'nda Yer Alan Ve 01.01.2009 Tarihinden Ýtibaren Uygulanacak Had Ve Tutarlar

Detaylı

Gelir Vergisi Kesintisi

Gelir Vergisi Kesintisi 2009-16 Gelir Vergisi Kesintisi Ýstanbul, 12 Mart 2009 Sirküler Sirküler Numarasý : Elit - 2009/16 Gelir Vergisi Kesintisi 1. Gelir Vergisi Kanunu Uyarýnca Kesinti Yapmak Zorunda Olanlar: Gelir Vergisi

Detaylı

Ücretlerin Bankalardan Ödenmesi Zorunlu Hale Getirilmiþtir

Ücretlerin Bankalardan Ödenmesi Zorunlu Hale Getirilmiþtir 2008-96 Ücretlerin Bankalardan Ödenmesi Zorunlu Hale Getirilmiþtir Ýstanbul, 19 Kasým 2008 Sirküler Sirküler Numarasý : Elit - 2008/96 Ücretlerin Bankalardan Ödenmesi Zorunlu Hale Getirilmiþtir 4857 sayýlý

Detaylı

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52

tarafından yazıldı. Pazartesi, 13 Ağustos :33 - Son Güncelleme Pazartesi, 13 Ağustos :52 ASİLDER in organize ettiği ve çok sayıda genç üyemizin katılımı ile 2-16 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleşen ASİLDER Umre Organizasyonumuz güzel bir şekilde tamamlanmıştır. Rabbim, bu güzel organizasyona

Detaylı

Isparta Valiliği Resmi Sitesi

Isparta Valiliği Resmi Sitesi Isparta Valiliği Resmi Sitesi 22.04.2016 DÜNYA ÖĞRENCİLERİ ISPARTA DA Çin, Suriye, Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, Doğu Türkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali ve Yemen den

Detaylı

Barodan Haberler. Edinilmiþ Mallara Katýlma Semineri (Akþehir) Anayasa Mahkemesine Bireysel Baþvuru Semineri. Türk Borçlar Kanunu Semineri

Barodan Haberler. Edinilmiþ Mallara Katýlma Semineri (Akþehir) Anayasa Mahkemesine Bireysel Baþvuru Semineri. Türk Borçlar Kanunu Semineri Barodan Haberler Edinilmiþ Mallara Katýlma Semineri (Akþehir) Baromuzca Akþehir Ýlçesinde Türk Medeni Kanunu'nda Edinilmiþ Mallar ve Tasfiyesi ile Aile Konutu konulu konferans gerçekleþtirildi. Meslektaþlarýmýzýn

Detaylı

BURSA BADEMLÝ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05. / CHARTER: 21.06. / KULÜP NO: 83357 BAÞLIKLAR : 198. TOPLANTIMIZ - Terzioðlu Çiftliði Brunch En iyi bireyler kendilerinden çok ait olduðu toplumu düþünen, onun

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

TEST. 8 Ünite Sonu Testi m/s kaç km/h'tir? A) 72 B) 144 C) 216 D) 288 K 25 6 L 30 5 M 20 7

TEST. 8 Ünite Sonu Testi m/s kaç km/h'tir? A) 72 B) 144 C) 216 D) 288 K 25 6 L 30 5 M 20 7 TEST 8 Ünite Sonu Testi 1. 40 m/s kaç km/h'tir? A) 72 B) 144 C) 216 D) 288 2. A noktasýndan harekete baþlayan üç atletten Sema I yolunu, Esra II yolunu, Duygu ise III yolunu kullanarak eþit sürede B noktasýna

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

Ýçindekiler Kayseri Ýli Yardým Derneði Ýstanbul Þubesi Adýna Sahibi, Dernek Baþkaný Yayýn Yönetmeni Sorumlu Yazý Ýþleri Müdürü M. Orhan CEBECÝ Dergi Komisyonu Gamze POSTAAÐASI Rýfat DEDEMAN Danýþma Kurulu

Detaylı

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi

Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz. 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi Sivas ı Turizm Profesyonelleriyle Buluşturuyoruz 06-09 Kasım 2014 TÜRSAB İstanbul Bölgesi Acentaları Sivas Tanıtım Gezisi İlimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, öne çıkarılması ve turizm gelirlerinden

Detaylı

Delil Avcýlarý göreve hazýr Emniyet Genel Müdürlüðü, Kriminal Polis Laboratuarý Dairesi Baþkanlýðý tarafýndan Bursa Ýl Emniyet Müdürlüðü Olay Yeri Ýnceleme ve Kimlik Tespit Þube Müdürlüðü bünyesinde "Olay

Detaylı

TABLO-2'nin devamý. Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý

TABLO-2'nin devamý. Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý Sanayi ve Ticaret Bakanlýðý Atama Yapýlacak Kadro Unvaný: Stajyer Kontrolör (Ýdari) Atama Yapýlmasý Planlanan Kadro Sayýsý: Ýdari+Mühendis Kadrolarý Toplamý : 5 Test Aðýrlýklarý: GY:0,1, GK:0,1, HU:0,2,

Detaylı

1 Sinmiþ analar, kavruk çocuklar Her sene bazý çevreler ve kiþiler "kadýnlar günü de ne demek, erkekler günü diye bir sey var mý ki'' "Aslýnda bir gün deðil, her gün kadýnlar günü

Detaylı

MALÝYE DERGÝSÝ ULAKBÝM ISSN 1300-3623

MALÝYE DERGÝSÝ ULAKBÝM ISSN 1300-3623 MALÝYE DERGÝSÝ ISSN 1300-3623 Temmuz - Aralýk 2007, Sayý 153 YAZI DANIÞMA KURULU Prof. Dr. Güneri AKALIN Prof. Dr. Abdurrahman AKDOÐAN Prof. Dr. Figen ALTUÐ Prof. Dr. Engin ATAÇ Prof. Dr. Ömer Faruk BATIREL

Detaylı

ÖRNEK RESTORASYONLAR SERGÝSÝ

ÖRNEK RESTORASYONLAR SERGÝSÝ 210 ÖRNEK RESTORASYONLAR SERGÝSÝ Örnek Restorasyonlar Sergisi Vakýf eseri için restorasyon, adeta ikinci bahar demektir. Zor, çetin ve ince bir iþtir. Bu nedenle, tarihi ve kültürel deðerlerimizin baþarýlý

Detaylı

Ana Stratejimiz Milletimizle Gönül Bağımızdır BÜLTEN İSTANBUL B İ L G. İ NOTU FİLİSTİN MESELESİ 12 de. 2014 İÇİN 3 HEDEFİMİZ, 3 DE ÖDEVİMİZ VAR 3 te

Ana Stratejimiz Milletimizle Gönül Bağımızdır BÜLTEN İSTANBUL B İ L G. İ NOTU FİLİSTİN MESELESİ 12 de. 2014 İÇİN 3 HEDEFİMİZ, 3 DE ÖDEVİMİZ VAR 3 te 9 da AK YIL: 2012 SAYI : 164 26 KASIM 01- ARALIK 2012 BÜLTEN İL SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANLIĞI T E Ş K İ L A T İ Ç İ H A F T A L I K B Ü L T E N İ 4 te Ana Stratejimiz Milletimizle Gönül Bağımızdır

Detaylı

DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURULUYOR

DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURULUYOR DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURULUYOR KİMSE YOK MU DERNEĞİ 7 KITADA, 100E YAKIN ÜLKEDE 81 İLDE 300 BİN AİLENİN YÜZÜ GÜLECEK KURBANDA YENİ DOSTLUK KÖPRÜLERİ KURULACAK Kimse Yok Mu Derneği bu yıl Türkiye de 81 ilde,

Detaylı

Yükseköðretimin Finansmaný ve Finansman Yöntemlerinin Algýlanan Adalet Düzeyi: Sakarya Üniversitesi Paydaþ Görüþleri..64 Doç.Dr.

Yükseköðretimin Finansmaný ve Finansman Yöntemlerinin Algýlanan Adalet Düzeyi: Sakarya Üniversitesi Paydaþ Görüþleri..64 Doç.Dr. MALÝYE DERGÝSÝ Temmuz - Aralýk 2011 Sayý 161 Sahibi Maliye Bakanlýðý Strateji Geliþtirme Baþkanlýðý Adýna Sorumlu Yazý Ýþleri Müdürü Yayýn Kurulu Baþkan Füsun SAVAÞER Üye Ali Mercan AYDIN Üye Nural KARACA

Detaylı

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz Basýnda Odamýz kasým 2005/sayý 90

mmo bülteni ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz Basýnda Odamýz kasým 2005/sayý 90 ...basýnda odamýz...basýnda odamýz...basýnda odamýz Gas&Power Dergisinin Oda Yönetim Kurulu Baþkaný Emin KORAMAZ ile doðalgaz, enerji, yeni ve yenilenebilir enerji politikalarý üzerine yaptýðý söyleþi,

Detaylı

JMO günce. haber bülteni TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasý

JMO günce. haber bülteni TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasý JMO günce 53 17 Eylül 2011 tarihinde TMMOB Ücretli Mühendis, Mimar Ve Þehir Plancýlarý Ve Ýþsizlik Kurultayý Ankara Yerel Kurultayý'na katýlým gerçekleþtirildi. 24 Eylül 2011 tarihinde ÝMO Rüþtü Özal Toplantý

Detaylı

BACADER e-bülten NİSAN 2014

BACADER e-bülten NİSAN 2014 BACADER e-bülten NİSAN 2014 011 BACACI SEVİYE 3 VE BACACI SEVİYE 4 EĞİTİMLERİ İSTANBUL DA YAPILDI Baca firmalarının ihtiyacı olan BACACI Seviye 3 ve BACACI Seviye 4 Eğitimleri İstanbul BACADER Ofis'te

Detaylı

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti

Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti Hac & Umre Kültür Turları Uçak Bileti İnanç odaklı bir firma olarak biz, Hz. Allah ın ve Resulullah Efendimiz in (s.a.v.) misafirlerine hizmet etme şuuruna sahibiz 29 yıllık tecrübemiz ve yüksek ilmi değerlerle

Detaylı

www. adana.smmmo.org.tr

www. adana.smmmo.org.tr Adres Güzelyalý Mahallesi 81093 Sokak No : 14 Çukurova / ADANA Telefon 0 322 232 99 03 0 322 232 99 04 0 322 232 99 06 0 322 232 38 00 Faks 0 322 232 99 08 www. adana.smmmo.org.tr SEMPOZYUMUN AMACI SEMPOZYUMUN

Detaylı

Güvenliðe Açýlan Sosyal Pencere Projesi ODAK TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

Güvenliðe Açýlan Sosyal Pencere Projesi ODAK TOPLANTISI SONUÇ RAPORU Güvenliðe Açýlan Sosyal Pencere Projesi ODAK TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 13 OCAK 2011 Bu program, Avrupa Birliði ve Türkiye Cumhuriyeti tarafýndan finanse edilmektedir. YENÝLÝKÇÝ YÖNTEMLERLE KAYITLI ÝSTÝHDAMIN

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI

AYDIN İL MÜFTÜLÜĞÜ 2016 YILI 1. DÖNEM VAAZ VE İRŞAT PROGRAMI 1 MEHMET ASLAN İL MÜFTÜ YARD. YAVUZ SULTAN SELİM C. ZEKERİYA ÇALLI İL MÜFTÜ YARD. RAMAZANPAŞA CAMİİ UĞUR KOCABAŞ İL MÜFTÜ YARD. EMİR SULTAN CAMİİ HULUSİ KÖMÜRCÜOĞLU İL MÜFTÜ YARD. EVLİYA ÇELEBİ CAMİİ EFELER

Detaylı

3. GELENEKSEL KAYSERÝLÝLER BRUNCH I M. Orhan CEBECÝ Ýkbal GÜRPINAR 15 Haziran 2008 tarihinde derneðimiz tarafýndan tarihi Eminönü Sepetçiler Kasrý nda 3. Kayserililer Brunch ý düzenlendi. Toplantýya Cumhurbaþkanýmýz

Detaylı

Mudurnu markasýnýn satýþa çýkmasý, bize bir ikramdý.. Mudurnu Piliç Yönetim Kurulu Baþkaný Zuhal Daþtan:

Mudurnu markasýnýn satýþa çýkmasý, bize bir ikramdý.. Mudurnu Piliç Yönetim Kurulu Baþkaný Zuhal Daþtan: 109. Sayý www.performansgazetesi.net performans@performansgazetesi.net Mudurnu Piliç Yönetim Kurulu Baþkaný Zuhal Daþtan: Mudurnu markasýnýn satýþa çýkmasý, bize bir ikramdý.. 8 Mudurnu Piliç Yönetim Kurulu

Detaylı

Laboratuvar Akreditasyon Baþkanlýðý Týbbi Laboratuvarlar

Laboratuvar Akreditasyon Baþkanlýðý Týbbi Laboratuvarlar Laboratuvar Akreditasyon Baþkanlýðý Týbbi Laboratuvarlar Týbbi Laboratuvar Akreditasyonu Akreditasyon, Akreditasyon; Laboratuvarların, Muayene, Belgelendirme kuruluşlarının ve Yeterlilik Deneyi Sağlayıcı

Detaylı

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA

MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA MÜSİAD İFTARI ŞANLIURFA 16.06.2017 Sayın Milletvekillerim, Sayın Valim, Sayın Belediye Başkanım Sayın Mardin Şube Başkanım, Değerli MÜSİAD Üyeleri ve MÜSİAD Dostları, Değerli Basın Mensupları, Şanlıurfa

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 03-05 Eylül 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ AKSARAY 68 HABER Tarih : 03.09.2016 HAFTADA 6 GÜN YERE... Sayfa : 4 AKSARAY Tiraj : 520

Detaylı

Çevre Temizlik Vergisi Oranlarý

Çevre Temizlik Vergisi Oranlarý 2007-17 Çevre Temizlik Vergisi Oranlarý Ýstanbul, 28 Aralýk 2007 Sirküler Sirküler Numarasý : Elit - 2007/17 Çevre Temizlik Vergisi Oranlarý Belediye Gelirleri Kanunu'nun Mükerrer 44 üncü maddesi uyarýnca,

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

7. ÝTHÝB KUMAÞ TASARIM YARIÞMASI 2012

7. ÝTHÝB KUMAÞ TASARIM YARIÞMASI 2012 7. ÝTHÝB KUMAÞ TASARIM YARIÞMASI 2012 KÝMLER KATILABÝLÝR? Yarýþma, Türkiye Cumhuriyeti sýnýrlarý dahilinde veya yurtdýþýnda okuyan T.C. vatandaþlarý veya K.K.T.C vatandaþý, 35 yaþýný aþmamýþ, en az lise

Detaylı

SSK Affý. Ýstanbul, 21 Temmuz 2008 Sirküler Numarasý : Elit /75. Sirküler

SSK Affý. Ýstanbul, 21 Temmuz 2008 Sirküler Numarasý : Elit /75. Sirküler 2008-75 SSK Affý Ýstanbul, 21 Temmuz 2008 Sirküler Numarasý : Elit - 2008/75 Sirküler Sosyal Güvenlik Kurumu'na Olan Prim Borçlarýnýn Ödeme Kolaylýðýndan Yararlanmamýþ Olanlara, Tekrar Baþvuru Ýmkâný Ge

Detaylı

SAYFA 12 7 ARALIK 2018 Okullararasý Yýldýz Erkekler Atatürk Kupasý heyecaný sona erdi Merkez YBO þampiyon Okullararasý düzenlenen Yýldýz Erkekler Atatürk'ü Anma Hentbol Turnuvasý'nda Kerebi Gazi Ýmam Hatip

Detaylı

Hac ve Umre İle İlgili Mekânlar

Hac ve Umre İle İlgili Mekânlar Hac ve Umre İle İlgili Mekânlar Mikat Sınırları Kâbe (Beytullah) Makam-ı İbrahim Safa ve Merve Tepeleri Zemzem Kuyusu Arafat Müzdelife Mina 1 Hac ve Umre İle İlgili Mekânlar Mekke deki Önemli Ziyaret Mekânları

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar

STAJ BÝLGÝLERÝ. Önemli Açýklamalar 2017 Öðrencinin Adý ve Soyadý Doðum Yeri ve Yýlý Fakülte Numarasý Bölümü Yaptýðý Staj Dalý Fotoðraf STAJ BÝLGÝLERÝ Ýþyeri Adý Adresi Telefon Numarasý Staj Baþlama Tarihi Staj Bitiþ Tarihi Staj Süresi (gün)

Detaylı

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti

05-10 Ekim 2015. Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti 05-10 Ekim 2015 Bakanlığımız Teknik Heyetinin Azerbaycan Ziyareti Ülkemiz ile Azerbaycan Cumhuriyeti arasında idarenin ve kamu personel yönetiminin geliştirilmesi, desteklenmesi ve bu alanlarda işbirliğinin

Detaylı

Toplantý - Seminer ORDU SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLER ODASI. 01.01.2013 ve 31.12.2013 Döneminde Odamýzýn Katýldýðý Etkinlikler 18.02.

Toplantý - Seminer ORDU SERBEST MUHASEBECÝ MALÝ MÜÞAVÝRLER ODASI. 01.01.2013 ve 31.12.2013 Döneminde Odamýzýn Katýldýðý Etkinlikler 18.02. 01.01.2013 ve 31.12.2013 Döneminde Odamýzýn Katýldýðý Etkinlikler 16.01.2013 OBKT Salonu ORDU SMMM ODASI VE ORDU ROTARY KULÜP ÝÞBÝRLÝÐÝ ÝLE VERGÝ MEVZUATI VE DÖNEM SONU ÝÞLEMLERÝ PANELÝ GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ

Detaylı

Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu

Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu Başkent Üniversitesi nde Mezuniyet Coşkusu Başkent Üniversitesi, 21 ve 22 Haziran günlerinde düzenlenen 2016-2017 eğitim yılı mezuniyet törenleriyle, on binlerce mezununa yenilerini kattı. D iplomalarını

Detaylı

mmo bülteni mart 2005/sayý 82 05.02.2005

mmo bülteni mart 2005/sayý 82 05.02.2005 basýnda odamýz basýnda odamýz basýnda odamýz Ocak/ Dizayn Ýnfo Dergisinin 9. sayýsýnda "Makina Mühendisleri Odasý'na TÜRKAK'tan Akreditasyon Sertifikasý" baþlýklý haber yayýnlandý. 05.02.2005 Oda Baþkaný

Detaylı

GLOBAL GAP STANDARTLARINDA ÜRETÝM YAPIYORUZ.

GLOBAL GAP STANDARTLARINDA ÜRETÝM YAPIYORUZ. GLOBAL GAP STANDARTLARINDA ÜRETÝM YAPIYORUZ. HAKKIMIZDA Agropergamos Kimdir? Agropergamos; Karabudak Tarým Hayvancýlýk Sanayi Tic. A.Þ. tarafýndan 2012 yýlýnda tescil iþlemleri tamamlanmýþ bir yaþ meyve

Detaylı