Çalışma grubunuz için güçlü renk performansı. Lexmark X950 Renkli MFP Serisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Çalışma grubunuz için güçlü renk performansı. Lexmark X950 Renkli MFP Serisi"

Transkript

1 Lexmark X950 Renki MFP Serisi Çaışma grubunuz için güçü renk performansı. Lexmark X950 Serisi Yüksek performansı A3 renki işever, esnek özeiker, kuanımı koay iş akışı çözümeri ve geişmiş güveniğin bir araya getirdiği Lexmark X950 Serisi ofisinizi güçendirip üretkeniğini artırır. Renki Touch screen Fotokopi Tarama Faks Çözümer Çift tarafi baski 32 x 122 cm (12,6 x 48 inç) 55 sayfa/ dakika ya kadar Ag

2 Lexmark X950 Serisi : önemi özeiker Lexmark X950de renki MFP isteğe bağı Yaprakık Art Arda Tepsi Modüü, Kitapçık Son İşemcisi ve Yaprakık Yüksek Kapasitei Beseyiciyi sergier. Çaışmanızı en iyi hae getiren özeiker 1) Koay öğreniir renki dokunmatik Ekran Çok büyük 25,9 cm (10,2 inç) renki dokunmatik ekran MFP nizi koay öğreniir gezinti ve iş akışı çözümerine koay erişim, kısayoar youya çaıştırmanızı sağar. 2) Lexmark çözümeri Gereksiz yazdırmaarı azatın, önceden aygıtınıza yükenen çözüm uyguamaarıya iş sürecini basiteştirin. Benzersiz iş akışı gereksinimerinize uyması için ek Lexmark çözümeri seçin. 3) Doğrudan USB Öndeki USB bağantı noktası üzerinde çaışıan uygun önizemeyi, yazdırmayı ve taramayı sağar; yazdırıabiir çoğu görüntü dosyası biçimiye uyumudur. 4) Esnek girdi kapasitesi En faza 5140 sayfaya kadar gereksinimerinize en uygun konfigürasyonu seçin. 5) Oağanüstü ortam kuanımı Çok güveniir kağıt beseme 32 x 122 cm (12,6 x 48 inç) boyutuna ve 300 gram ağırığa kadar oanar gibi atı farkı ortam türünü yükemenizi sağar. 6) Geişmiş son işem seçenekeri Çok konumu zımba, deiki zımba, uzatımış çıktı yığını, kitapçık becerisi gibi esnek son işem seçenekeriye şirket içinde profesyone çıktıyı koay bir şekide ouşturun.

3 Lexmark X950 Serisi : gene bakis Göz Aıcı Renki Çıktı Müşterierinizde kaıcı bir etki bırakın; geniş bir ortam yepazesinde canı, profesyone kaitede çıktıara şirket içinde daha faza yazdırma işi yapın. X950 Serisinin geişmiş teknoojisiye, ik sayfadan son sayfaya kadar tutarı renk üreten yüksek performansı çok işevi A3 (taboid) özeiğini ede edersiniz. Zengin canı renker ve net siyah metin için 1200 x 1200 yazdırma çözünürüğü. Tutarı renk tonarı için PANTONE kaibrasyonu. Koay renk eşeştirme için Named Coour Repacement. Renk kuanımını ve kontro maiyeterini yönetmek için Lexmark Coour Care Technoogy. A3 (taboid) boyutuna kadar ortamarda, ortadan zımbaı kitapçıkardan katı broşürere uzanan profesyone tamamayıcı mazeme yepazesi ouşturun. Üretken ve Koay Öğreniir Lexmark X950 Serisi, yüksek performansı yazdırma, kopyaama, tarama ve faks işeriye üretkeniğinizi artırma amaçı zaman kazandıran iş akışı uyguamaarını bireştirir. 55 sayfa/dakika siyah ve 50 sayfa/dakika renkiye kadar yazdırma ve kopyaama hızı, dakikada 70 görüntüye kadar tarama hızı; ik yazdırma süresi 5.2 saniyeye kadar. Çok büyük, gezinmesi koay 25,9 cm (10,2 inç) renki dokunmatik ekran, göreverin tamamanmasını koay öğreniir hae getirmek için sesi ve dokunmaı geri bidirim sağar. Önceden yükenmiş uyguamaar iş akışınıza büyük verimiik taşımanıza yardımcı our. Birden çok tarama hedefi: e-posta, FTP, faks, ağ, USB sürücüsü ve diğer tarama hedeferi. Baskı Önizeme ve İşem Sonrası İş Değişikikeri çift tarafı yazdırmanızı, son işem ekemenizi ve yazdırmak üzere tek tek sayfa seçmenizi sağar. Geişmiş kopyaama işeveri, hızı kopyaama yapmak veya kopyaama işiniz tamamanmadan önce ik kopyanın sağamasını ama amacıya uzun yazdırma işerini kesmenizi sağar. İş için tasaranmış Lexmark X950 Serisi, işinizi yürütmeniz için size gereki geişmiş özeiker ve esnekike en takepkar iş yükeriye çaışmanız için tasaranan sağam yazdırma atyapısından ouşturumuştur. Sağam bağantı özeiği neredeyse tüm ağ ortamarının tümeştirimesini koayaştırır. Katıştırımış web sunucusu Lexmark Universa Print Driver ve Lexmark MarkVision Enterprise ie aygıtın izenmesini ve yönetimesini basiteştirin. Yüksek kapasitei sabit disk, 1,2 GHz işemci ve en çok 2GB RAM. İç Tepsi 2 standarttır; yazdırma, kopyaama ve faks çıktıarınızı iki kutuya ayırmanızı sağar. Kapasiteyi yaprağa yüksetmek için birden çok çıktı seçeneği arasından seçim yapın. Değiştirimesi koay satış sonrası kartuşar ² siyah sayfaya ve ² renki sayfaya kadar verim sağar. Doğru. Görüntü. Her zaman. Lexmark, muhteşem kaite ve güveniirik sunan tasarım ve üretim ürünerine ayrımıştır. Yatırım getirisini en yüksek düzeye getirin, Lexmark yazdırma ekipmanınızın performansını en iyi hae getirin, Lexmark Orijina Sarf Mazemeeri, Servisi ve Parçaarında her zaman ısrarı oarak kaıcı bir etki bırakın. X950 Serisi Lexmark ın 1 Yıık Sınırı Garantisiye destekenir; kaıcı garanti panarı da vardır.

4 Lexmark X950 Serisi : üretim artik daha koay Doğru dokunuş Lexmark e-görev renki dokunmatik ekran MFP nizin önemi erişim noktasıdır. Çok büyük özeeştiriebiir 25,9 cm (10,2 inç) arayüz, aygıtta yazdırma işerini değiştirmeden önce oduğu kadar yazdırmadan da önce begeerin küçük resimerinin önizemesini görüntüeme özeiği de sunar. Begedeki beiri sayfaarı da dokunmatik ekranda görüntüeyebiir, seçebiir veya yazdırabiirsiniz. Kuanımı koay, koay öğreniir gezinti işevere, kısa yoara, en sık kuandığınız iş akışarına hızı erişim sağar. Etkieşimi yeni hassas özeiker hem dokunarak, hem de duyarak geri bidirim sağar; işemerde size yo gösterirer ve dokunuşun kaydedidiğini onayarar ve eyemin ouştuğunu beirtirer. 4 Çözümer Çözümere hem zaman, hem de para kazanın Lexmark X950 Serisi, geniş bir dizi yazıım uyguamasını doğrudan aygıta amanızı sağayan Lexmark Embedded Soutions Framework ten ouşmuştur. Çözümer sizin verimiiğiniz için tasaranır ve yoğun kağıt işerinizi hızandırmanıza, hatta ortadan kadırmanıza yardımcı our. Aşağıdaki çözümer X950 Serisinde önceden yükenmiştir : Lexmark yetkii ortakarı veya satıcıarı ya da Lexmark Professiona Services sorumuuğu aracıığıya kuanımınıza hazır çözümerin bazı örnekeri aşağıda yer amaktadır : Formar ve Sık Kuanıanar Önceden yazdırıan formara igii atık ve yararsız öğeeri atın. Sık yazdırıan formarı, pazarama mazemeerini veya diğer onine begeeri sakayıp istek üzerine yazdırın. Ağa Tarama Premium Ağa Taramanın bu güçü sürümü, payaşıan ağ kasörüne yönendirmeden önce taranan begeerin önizemesini, değiştirimesini, geiştirimesini ve dizine aınmasını sağayan geişmiş işever sunar. Ağa Tarama Basıı bir begeyi tarayıp, önceden tanımanmış 30 kişise veya gene payaşıan ağ kasörüne bu görüntüyü yönendirin. Gösteri İşinizi veya ürünerinizi tanıtmak veya önemi mesajarı müşterierinize ya da çaışanarınıza ietmek için, renki dokunmatik ekranda özeeştiriebiir, kayan bir sayt gösterisi görüntüeyin. Dii Değiştirme³ Dokunmatik ekranda görüntüenen die koay bir şekide geçin; 18 di destekenir. Kart Kopyası Nüfus cüzdanı, isans, sigorta kartını otomatik oarak tarayarak, büyüterek, çift tarafı kartarın her iki yüzünü de kağıdın tek yüzüne yazdırarak zamandan ve iş gücünden tasarruf edin.

5 Lexmark X950 Serisi : yeni özeiker Daha Az Yazdırın. Daha Faza Tasarruf Edin. ¹ Kaynak: InfoTrends/CapVentures., «Network Document Soutions Forecast , Network Document Soutions Consuting Service», Ağustos, 2008 İstenen renk PANTONE 346 C Named Coor Repacement omadan Named Coor Repacement oarak Tutarı renk, her zaman Şirketinizin marka ve ogosuna ait adandırımış renkerin her zaman doğru, tutarı yazdırıacağını bierek şirket içinde profesyone begeer üretin. Aygıtınızda standart oarak buunan Lexmark Named Coour Repacement ie kuanıcıar, PANTONE Rengi ve DIC Renk Kıavuzundaki renker gibi beiri renk değererini koay renk eşeştirmesi için girebiir. Koay aygıt yönetimi Lexmark MarkVision Enterprise ie çıktı ortamınızı etkii bir şekide yönetin. Ücretsiz tarayıcı tabanı bu yazıım, üreticisi kim oursa osun ağ yazıcıarı ve MFP erin tüm fiosunda eksiksiz görünürüğünüzü sağar. MarkVision Enterprise, aygıtarınızı ağa bağadığınız günden emekiye çıkardığınız güne kadar, tüm kuanım ömrü boyunca yöneticierin bunarı yapıandırmasını, izemesini, görüntüemesini, sorunarını gidermesini ve etkin yönetmesini koayaştırır. Bigierinizi koruma Ağınızda doaşan verierden yazdırımakta oan sayfaara kadar çok katmanı güvenik özeikeri ve yereşik becerier aygıtarınızı, begeerinizi, verierinizi, ağınızı korumaya yardımcı our. Bir dizi kuanıcı kimik doğruama ve yetki kontroerini desteker. Kart okuyucu seçeneği kuanıcıarın kart yakaştırarak veya geçirerek kimik doğruamasını sağar. Geişmiş sabit disk şifreemesi MFS disk sürücüsündeki hassas verieri korur. Otomatik, zamananmış veya manue disk temizeme görünmeyen verieri kadırır. IPSec, SNMPv3 ve 802.1x ağ güveniği destekenir. Güvenik denetimi günüğe kayıt, güvenik riskerini izer ve tanımar.

6 Lexmark X950 Serisi : siparis bigisi Lexmark X950de 110 Sayfaık Otomatik Bege Beseyici Renki Fotokopi Renki Tarama Renki Fotokopi Standart İsteğe Bağı Renki Tarama 2400 Image Quaity1200 x 1200 dpi tüm X950 Serisiye uyumu X950X2KG X950X2CG X950X2MG X950X2YG C950X71G C950X73G C950X76G 25A Z F Z Z0187 Laser Toner/Print Cartridge X950, X952, X954 Siyah Ekstra Yüksek Verimi Toner Kartuşu X950, X952, X954 Camgöbeği Ekstra Yüksek Verimi Toner Kartuşu X950, X952, X954 Pembe Ekstra Yüksek Verimi Toner Kartuşu X950, X952, X954 Sarı Ekstra Yüksek Verimi Toner Kartuşu C950, X950/2/4 Fotoietken Birim 1 i Paket C950, X950/2/4 Fotoietken Birim 3 ü Paket C950, X950/2/4 Atık Toner Şişesi C935, X94xe, W840, X85xe için Zımba Kartuşu (3 ü Zımba Yükeme Kartuşu(4 ü paket) Memory Options 256MB Fash Card Appication Soutions IPDS için X950, X952, X954 Kartı PRESCRIBE Öykünmesi için X950, X952, X954 Kartı 22Z X9000 X950, X952, X954 Forms and Bar Code Card Lexmark PrintCryption Card Connectivity 27X0030 MarkNet N b/g/n Wireess Print Server 14F0042 MarkNet N8130 Fiber Ethernet 100BaseFX, 10BaseFL Yazıcı Sunucusu USB (2 Metre) Kabo 14F0000 Parae 1284-B Arayüz Kartı Parae (10 ) Kabo 14F0100 RS-232C Seri Arayüz Kartı User Repaceabe Parts 40X7569 C950, X95x Isıtıcı Bakım Kiti, 320K, V 40X7540 C950, X95x 160K Bakım Kiti 40X7530 X95x ADF Bakım Kiti 40X7560 C950, X95x 480K Bakım Kiti Mevcut modeer: Lexmark X950de : İçindekier: 32 x 48 cm (12,6 x 19 inç) ortam desteği ve 45 sayfa/dakika ye kadar yazdırma hızı, 22Z0189 Lexmark X952de : İçindekier: 32 x 48 cm (12,6 x 19 inç) ortam desteği ve 50 sayfa/dakika ye kadar yazdırma hızı, 22Z0191 Lexmark X954de : İçindekier: 32 x 48 cm (12,6 x 19 inç) ortam desteği, 55 sayfa/dakika ya kadar yazdırma hızı ve standart 2GB RAM, 22Z0193 Lexmark X950dhe : Incudes: SRA3 media support, print speed up to 45 ppm and the 2,520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, 22Z0694 Çevre sorumuuğu gösteren yazdırma X950 Serisi sorumu yazdırma işi yapmanızı sağar. Özeiker arasında, kağıt tasarrufu için çift tarafı yazdırma, kağıt ve toner tüketimini azatmak için Eko Modu, enerji tasarrufu için hazırda beketme moduna sahip Uyku Düğmesi sayıabiir. X950 Serisi, anında ısınan ısıtıcısıya ve düşük ısıda kaynaşan öze tasarımı toneriye de enerji tasarrufuna yardımcı our.

7 Lexmark X950 Serisi : siparis bigisi Lexmark X950de Mode 22Z0189 Lexmark X950de Kağıt Yönetimi 22Z0014 C950, X95x 2520 Yaprakık Art Arda Tepsi Modüü 22Z0013 C950, X95x 3x520 Yaprakık Çekmece Standı 22Z0012 C950, X95x 520 Yaprakık Çekmece Standı 22Z0015 C950, X95x 2000 Yaprakık Yüksek Kapasitei Beseyici 22Z0175 C950, X95x 3500 Yaprakık Son İşemcisi (4 Deiki) 22Z0176 C950, X95x Kitapçık Son İşemcisi (4 Deiki) 22Z0205 C950, X95x Afiş Ortam Tepsisi Memory Options MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM Instaation Service X950 Kurma, Sökme Servisi In the box Lexmark X950de Renki Yazıcı:, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, Siyah, camgöbeği, pembe ve sarı Görüntüeme birimeri, Yazıım ve Begeer CD si, Güç Kaboarı, RJ-11 Teefon kabosu veya adaptörü (ükeye bağı), Kuruum Kıavuzarı (ağ ve yere ek), Sınırı garanti beyanı / garanti, Lexmark Kartuş Topama Programı Bigieri *Ortaama süreki siyah veya süreki karışık CMY kartuş veriminin ISO/IEC ie iişkii standart sayfaarın bu sayısı Lexmark X952de Mode 22Z0191 Lexmark X952de Kağıt Yönetimi 22Z0014 C950, X95x 2520 Yaprakık Art Arda Tepsi Modüü 22Z0013 C950, X95x 3x520 Yaprakık Çekmece Standı 22Z0012 C950, X95x 520 Yaprakık Çekmece Standı 22Z0015 C950, X95x 2000 Yaprakık Yüksek Kapasitei Beseyici 22Z0175 C950, X95x 3500 Yaprakık Son İşemcisi (4 Deiki) 22Z0176 C950, X95x Kitapçık Son İşemcisi (4 Deiki) 22Z0205 C950, X95x Afiş Ortam Tepsisi Memory Options MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM Instaation Service X952 Kurma, Sökme Servisi In the box Lexmark X952de Renki Yazıcı:, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, Siyah, camgöbeği, pembe ve sarı Görüntüeme birimeri, Yazıım ve Begeer CD si, Güç Kaboarı, RJ-11 Teefon kabosu veya adaptörü (ükeye bağı), Kuruum Kıavuzarı (ağ ve yere ek), Sınırı garanti beyanı / garanti, Lexmark Kartuş Topama Programı Bigieri *Ortaama süreki siyah veya süreki karışık CMY kartuş veriminin ISO/IEC ie iişkii standart sayfaarın bu sayısı Lexmark X954de Mode 22Z0193 Lexmark X954de Kağıt Yönetimi 22Z0014 C950, X95x 2520 Yaprakık Art Arda Tepsi Modüü 22Z0013 C950, X95x 3x520 Yaprakık Çekmece Standı 22Z0012 C950, X95x 520 Yaprakık Çekmece Standı 22Z0015 C950, X95x 2000 Yaprakık Yüksek Kapasitei Beseyici 22Z0175 C950, X95x 3500 Yaprakık Son İşemcisi (4 Deiki) 22Z0176 C950, X95x Kitapçık Son İşemcisi (4 Deiki) 22Z0205 C950, X95x Afiş Ortam Tepsisi Instaation Service X954 Kurma, Sökme Servisi In the box Lexmark X954de Renki Yazıcı:, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, Siyah, camgöbeği, pembe ve sarı Görüntüeme birimeri, Yazıım ve Begeer CD si, Güç Kaboarı, RJ-11 Teefon kabosu veya adaptörü (ükeye bağı), Kuruum Kıavuzarı (ağ ve yere ek), Sınırı garanti beyanı / garanti, Lexmark Kartuş Topama Programı Bigieri *Ortaama süreki siyah veya süreki karışık CMY kartuş veriminin ISO/IEC ie iişkii standart sayfaarın bu sayısı Lexmark X950dhe 22Z Z Z Z Z0205 Mode Lexmark X950dhe Kağıt Yönetimi C950, X95x 2000 Yaprakık Yüksek Kapasitei Beseyici C950, X95x 3500 Yaprakık Son İşemcisi (4 Deiki) C950, X95x Kitapçık Son İşemcisi (4 Deiki) C950, X95x Afiş Ortam Tepsisi Memory Options MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM MB DDR2-DRAM Instaation Service X950 Kurma, Sökme Servisi In the box Lexmark X950dhe Renki Yazıcı:, 2520-Sheet (A3/A4) Tandem Tray Modue, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, * sayfaık renki (CMY) toner kartuşarı, Siyah, camgöbeği, pembe ve sarı Görüntüeme birimeri, Yazıım ve Begeer CD si, Güç Kaboarı, RJ-11 Teefon kabosu veya adaptörü (ükeye bağı), Kuruum Kıavuzarı (ağ ve yere ek), Sınırı garanti beyanı / garanti, Lexmark Kartuş Topama Programı Bigieri *Ortaama süreki siyah veya süreki karışık CMY kartuş veriminin ISO/IEC ie iişkii standart sayfaarın bu sayısı

8 Lexmark X950 Serisi : ürünün teknik özeikeri Printing Baskı Teknoojisi Lexmark X950de Lexmark X952de Lexmark X954de Renki LED Baskı Hızı(A4, Siyah) 45 sayfa/dakika ya kadar 50 sayfa/dakika ya kadar 55 sayfa/dakika ya kadar Baskı Hızı (A4, Renki) 40 sayfa/dakika ya kadar 45 sayfa/dakika ya kadar 50 sayfa/dakika ya kadar İk Sayfa Baskı Süresi 5.5 saniye den az 5.2 saniye den az 5.0 saniye den az İk Sayfa Baskı Süresi (Renki) 7.7 saniye den az 7.7 saniye den az 7.2 saniye den az Baskı Çözünürüğü, Siyah Baskı Çözünürüğü, Renki 1200 x 1200 dpi, 2400 Image Quaity 1200 x 1200 dpi, 2400 Resim Kaitesi Standart Beek 1024 MB 1024 MB 2048 MB Maksimum Beek Sabit Disk 2048 MB konfigürasyona dahidir Gürütü Seviyesi, Baskı anında 52 dba ya kadar 52 dba ya kadar 53 dba ya kadar Gürütü Seviyesi, Bekeme anında 24 dba ya kadar Ayık Maksimum Baskı Adedi : Ayık Baskı Kapasitesi Ayık Baskı Kapasitesi Ayık Baskı Kapasitesi Tavsiye Edien Ayık Baskı Adeteri Suppies Sayfa Copying Kopyaama Hızı(A4,Siyah) 45 kopya/dakika ya kadar 50 kopya/dakika ya kadar 55 kopya/dakika ya kadar Kopyaama Hızı(A4,Renki) 40 kopya/dakika ya kadar 45 kopya/dakika ya kadar 50 kopya/dakika ya kadar Scanning ADF Scan Tarama Çözünürüğü RADF (ters çevirmei Çift Tarafý) 600 x 600 ppi Boyut Küçütme/Büyütme % Faxing Modem Hızı Kağıt Yönetimi Kağıt Yönetimi (Standart) Opsiyone Kağıt Yönetimi Kağıt Beseme Kapasitesi (Standart) Kağıt Beseme Kapasitesi (Maksimum) Fotokopi/ Tarama/ Faks Kağıt Beseme Kapasitei Destekenen Kağıt Tiperi Genera Fonksiyon 33.6 Kbps 520-Sayfaık Kağıt Beseme Tepsisi, 500-Sayfaık Kağıt Çıkış Tepsisi, Entegrei Dubeks, 100-Sayfaık Çok Amaçı Kağıt Beseyici 520-Safyaık Çekmecei Sehpa, Yaprakık Kademei Tepsi Modüü, Booket Sonandýrýcý, Banner Kağıt Tepsisi, Sayfaık Sonandýrýcý, Sayfaık Yüksek Kapasitei Kağıt Beseyici, 3x 520-sayfaık Kağıt Beseme Kasedi Standi 620 sayfa 20 bs veya 75g/m sayfa 20 bs veya 75g/m2 110 sayfa 20 bs veya 75g/m2 Zarf, Karton, * Karton & Etiket Kıavuzuna Göre, Parak Kağıt, Norma Kağıt, Etiket, Transparan Ağ üzerinde Renki Tarama, Renki Tarama, Renki Fotokopi, Renki Faks, Renki Baskı Ürün Garanti Süresi 2 Yı (Ertesi İş Günü, Yerinde Servis) 2 Yı (Ertesi İş Günü Yerinde Servis) 2 Yı (Ertesi İş Günü Yerinde Servis) Ürün Sertifikaarı Boyut (mm - Y x G x D) Ağırık (kg) Beirtien İşetim Çevresi Nem Oranı: %15 - %85 Nispi Nem, Sıcakık: C, Yüksekik: Metre x 640 x 685 mm kg. Nem Oranı: %15 - %85 Nispi Nem, Yüksekik: Metre, Sıcakık: C Nem Oranı: %15 - %85 Nispi Nem, Sıcakık: C, Yüksekik: Metre Tavsiye Edien Ayık Baskı Adeteri «Tavsiye Edien Ayık Kağıt Kuanım Adedi», müşterierin ayık oarak kaç sayfa basabiecekerini beireyebimeerini sağar. Lexmark, tüketim mazeme değişim zamanarı, kağıt beseme zamanı, hız ve tipik müşteri kuanımı gibi faktöreri gözönüne aarak en iyi performansı ede edebimeniz için bu bigiyi vermektedir. Ayık Maksimum Baskı Adedi «Ayık Maksimum Baskı Kapasitesi», bir cihazın ayık basabieceği maksimum sayfa adedini beirtmektedir. Diğer Lexmark yazıcıar ve çokfonksiyonu yazıcıar arasında karşıaştırma yaparken, dayanıkıık faktörünü beirer. Tescier AirPrint ve AirPrint ogosu Appe Computer, Inc.Firması nın buunan tescii markaarıdır. This product features Adobe Fash technoogy. For further information, visit PAN- TONE, Pantone, Inc.nin tesciindedir. Bu dökümandaki bigier, haber verimeksizin değiştiriebiir. ENERGY STAR tescii bir A.B.D.markasıdır. Diğer markaarın tescieri sahiperine aittir. Lexmark ve eması Lexmark ogosu Lexmark Internationa, Inc.Firması nın tescii isim ve ogosudur. Dipnotar 1 Daha az yazdırın? Bu söz, kendisini yanızca yazdırma aanına adamış bir şirket için şaşırtıcı bir mesaj gibi geebiir. Ancak, işetmeerin ortaama oarak ciroarının %6 sını baskı işemerine harcadıkarı ve aktif baskı yönetiminin baskı maiyeterini %30 a kadar azatabidiği düşünüürse, bunun anamı büyüktür. Lexmark ürüneri, çözümeri ve serviseri, size zaman kazandıracak, maiyeteri düşürecek ve çevreye oan etkinizi azatacak yeniikçi yöntemer öneriyor. Daha az baskı işemi yapmanız ve daha faza tasarruf etmeniz için size yardım etmeye kararıyız. 2 Ortaama süreki siyah veya süreki karışık CMY kartuş veriminin ISO/IEC ie iişkii oduğunu açıkadı 3 Dii Değiştir yükeme sırasında kuanıan bir seçenektir. 4 Resimde dokunmatik ekranın büyütümüş açıkaması gösterimektedir. Daha Az Yazdırın. Daha Faza Tasarruf Edin.

Süper hızlı, son derece güvenilir üretkenlik artırıcısı!

Süper hızlı, son derece güvenilir üretkenlik artırıcısı! BASKI FAKS FOTOKOPİ DAKİKADA 53 SAYFAYA KADAR Lexmark X650 Serisi TARAMA ÇİFT TARAFLI BASKI Ağ Lexmark X651de Lexmark X652de Lexmark X654de Lexmark X656de Süper hızlı, son derece güvenilir üretkenlik artırıcısı!

Detaylı

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin!

Lexmark çok fonksiyonlu renk ile çalışma gününüzü güçlendirin! X540 Serisi Lexmark X543dn X544 modelleri BASKI FOTOKOPİ TARAMA FAKS KULLANILABİLİR Dakikada 23 Sayfaya Kadar Renkli Dakikada 23 Sayfaya Kadar Siyah ÇİFT TARAFLI BASKI Ağ Lexmark çok fonksiyonlu renk ile

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Servis ve Destek Videojet Uzaktan Servis

Servis ve Destek Videojet Uzaktan Servis Servis ve Destek Videojet Uzaktan Servis Ethernet özeiki 1000 Serisi yazıcıar için Üretkeniği artırmak için verierin ve bağantının gücünü kuanın Artık yazıcınızın verierine anında erişerek daha hızı yanıt

Detaylı

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. İnşaat Malzemeleri

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. İnşaat Malzemeleri Markaama, kodama ve sistem çözümeri İnşaat Mazemeeri 2 Neredeyse süreki çaışma süreeri, tozu ortamar ve aşırı sıcakık koşuarında sizin kadar çok çaışan bir kodama çözümüne ihtiyaç duyarsınız. Zoru ortamar

Detaylı

Hiçbir fotokopi makinesinin kopyalayamadığı avantajlar!

Hiçbir fotokopi makinesinin kopyalayamadığı avantajlar! BASKI DAKİKADA 53 SAYFAYA KADAR FOTOKOPİ ÇİFT TARAFLI BASKI Lexmark X658 Serisi TARAMA Ağ FAKS SONLANDIRMA Lexmark X658dme Lexmark X658dtme Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Hiçbir fotokopi makinesinin

Detaylı

Hiçbir fotokopi makinesinin kopyalayamadığı avantajlar!

Hiçbir fotokopi makinesinin kopyalayamadığı avantajlar! Lexmark X658dme Lexmark X658dtme BASKI DAKİKADA 53 SAYFAYA KADAR FOTOKOPİ ÇİFT TARAFLI BASKI TARAMA Ağ FAKS SONLANDIRMA Lexmark X658dfe Lexmark X658dtfe Hiçbir fotokopi makinesinin kopyalayamadığı avantajlar!

Detaylı

Et ve Kümes Hayvanı Eti Sektörü

Et ve Kümes Hayvanı Eti Sektörü Markaama, kodama ve sistem çözümeri Et ve Kümes Hayvanı Eti Sektörü Üretim hatarınızda karşıaştığınız benzersiz güçükeri biiyoruz Çeşiti ambaaj mazemeerini ve biçimerini yönetmekten yıkama sırasında aşırı

Detaylı

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK

GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi P-3020MFP / P-3025MFP / P-3525MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI A4 SİYAH BEYAZ ÇOK FONKSİYONLU CİHAZLAR 30 / 35 A4/dk 50 Yapraklık

Detaylı

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. Kimyasallar

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. Kimyasallar Markaama, kodama ve sistem çözümeri Kimyasaar Üretim hatarınızda karşıaştığınız zorukarın farkındayız Kimyasa imaatında kodama, sıcak, tozu ve ısak oabien zoru üretim ortamarı nedeniye zor oabiir. Güveniir

Detaylı

LBP7200Cdn. Özellikler

LBP7200Cdn. Özellikler Canon i-sensys LBP7200Cdn Lazer Yazıcılar Bu ağa hazır, kompakt, renkli lazer yazıcı, üretken otomatik çift taraflı baskı ve enerji verimliliğiyle hızlı, profesyonel renkli baskılara ihtiyacı olan küçük

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5)

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR (5) 1. Dizüstü Bilgisayar en az Intel Core i5 2,3 GHz hızında işlemcisi olmalıdır. 2. Dizüstü bilgisayarın 4 GB DDR3 1333 MHz belleğe sahip olmalıdır. 3. Dizüstü bilgisayar ekran kartının

Detaylı

Küçük ölçekli çalışma grupları için az yer kaplayan ve kullanımı kolay siyah-beyaz MFP

Küçük ölçekli çalışma grupları için az yer kaplayan ve kullanımı kolay siyah-beyaz MFP BASKI DAKİKADA 33 SAYFAYA Lexmark X264dn Lexmark X360 Serisi FOTOKOPİ TARAMA FAKS ÇİFT TARA- Lexmark X264dn Lexmark X363dn Lexmark X364dn Lexmark X364dw AĞ Küçük ölçekli çalışma grupları için az yer kaplayan

Detaylı

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr

IF IT WORX, IT S. GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi. www.utax.com.tr IF IT WORX, IT S GÜÇLÜ DESTEK, KOLAY BAKIM, YÜKSEK ERGONOMi www.utax.com.tr P-3025 MFP A4 - SİYAH- BEYAZ FOTOKOPİ YAZICI FAKS TARAYICI SİYAH BEYAZ A4 ÇOK FONKSİYONLU FAKSLI CİHAZLAR A4 SİYAH BEYAZ ÇOK

Detaylı

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar

Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Verimli siyah-beyaz çok işlevli cihazlar Aficio SP 3500SF/SP 3510SF Çok özellikli performans Aficio SP 3500SF/SP 3510SF siyah-beyaz A4 Çok İşlevli Yazıcılar (MFP'ler) size baskı, fotokopi, tarama ve faksta

Detaylı

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. Şekerleme

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. Şekerleme Markaama, kodama ve sistem çözümeri Şekereme Üretim hatarınızda karşıaştığınız benzersiz zorukarı biiyoruz Birçok farkı ambaaj türünü yönetmekten, havada uçuşan şeker parçacıkarının buunduğu bir ortamda

Detaylı

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar

KARTUŞLARA VEDA EDİN. Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar KARTUŞLARA VEDA EDİN Epson Mürekkep Tanklı Yazıcılar ULTRA DÜŞÜK MALİYETLİ GÜNLÜK BASKI İster evde çalışın ister ofiste, bir Epson mürekkep tanklı (ITS) yazıcı, baskı ve iş maliyetlerinizi azaltacaktır.

Detaylı

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi

Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi Eşsiz bir çözüm ürünleri yelpazesi DOĞRU OLANI seçin Eşsiz bir baskı çözümleri yelpazesinin temel özelliklerini keşfedin. Renkli iletişiminizi hızlandırın ComColor X-Jet yazıcılarının çok yüksek düzeydeki

Detaylı

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın

İşletmenize. güç katan. yazıcı çözümleri. Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşletmenize güç katan yazıcı çözümleri Yeni renkli lazer yazıcı serisi ile tanışın İşinizi Güçlendirmek İçin Yetenekli Baskı Çözümleri Brother olarak işiniz için iyi bir teknoloji partneri olmak isteriz

Detaylı

Doğal Gaz ve LPG'li Kombi. Serena TEKNOLOJİNİN İKİ HARİKASI SR 27 SR 20

Doğal Gaz ve LPG'li Kombi. Serena TEKNOLOJİNİN İKİ HARİKASI SR 27 SR 20 Doğa Gaz ve LPG'i Kombi Serena TEKNOLOJİNİN İKİ HARİKASI Üstün Özeiker TAMAMEN YENİ! Aarko Kombi satışarı içinde %60 ık paya ve 100.000 adete varan satışıya önemi bir yere sahip oan SERENA KOMBİ, en üstün

Detaylı

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız

Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Ofis Yazıcısı Ofisinizin potansiyelini en üst seviyeye taşıyan güvenilir yardımcınız Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik hızlı, güvenilir ve üst düzey performans

Detaylı

02 Mayıs 2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.

02 Mayıs 2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Enerji Verimiiği 5627 SAYILI ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU; 02 Mayıs 2007 tarih ve 26510 sayıı Resmi Gazetede yayımanarak yürürüğe girmiştir. Enerji Verimiiği: Binaarda yaşam standardı ve hizmet kaitesinin,

Detaylı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı

Kartuş Derdine Son. Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Kartuş Derdine Son Kaliteden ödün vermeden düşük maliyetli baskı Ev ve küçük ofis kullanımı için idealdir. Hızlı ve düşük maliyetli, aynı zamanda kullanıcı dostu bir çok fonksiyonlu yazıcıya sahip olmanın

Detaylı

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ biz Hub 363 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1 Fotokopi Özellikleri 1.1 Fotokopi İşlemi Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt 1.2 Toner Sistemi Simitri HD - polimerize Toner 1.3 Kopya/Baskı

Detaylı

Robot Kaynağı. Lazer Kesim. Üstün Teknoloji. KOZLUSAN Önce kalite, önce hizmet, önce memnuniyet anlayışı ile çalışıyor.

Robot Kaynağı. Lazer Kesim. Üstün Teknoloji. KOZLUSAN Önce kalite, önce hizmet, önce memnuniyet anlayışı ile çalışıyor. LUSN firması Saih Kozu tarafından 978 yıında Manisa'nın khisar içesinde tarım makinaarı imaatı ie faaiyeterine başamıştır. 000 yıında kaorifer kazanı üretimine adım atan firmamız, şu an.000 m² kapaı aan

Detaylı

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi

HP Renkli LaserJet Professional CP5225 Yazıcı serisi Veri sayfası CP5225 serisi Bu çok işlevli ve düşük maliyetli A3 masaüstü yazıcı ile kartpostaldan büyük boyutlu belgelere kadar şirketinizin tüm renkli baskı ihtiyacını karşılayın. HP ColorSphere tonerin

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Kombiler

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Kombiler Kombier BAYMAK Serisi Premix Teknoojii Yoğuşmaı Kombier (Duo Tec 242424) CBD (Cod Burner Door) Sistemi ie kapağın ısınması engeenerek ısı kayıparı azatıır. Hava gaz karışımı ön ısıtmasını yaparak daha

Detaylı

Üstün performans... paranızın tam karşılığı

Üstün performans... paranızın tam karşılığı ve yűk dengei forkifter 4 Tekeri, Pnömatik Lastiki 1.5 3.5 ton FD/FG15N FD/FG18N FD/FG20CN FD/FG20N FD/FG25N FD/FG30N FD/FG35N Üstün performans... paranızın tam karşıığı Operatörün maksimum verim aması

Detaylı

Üstün performans... paranızın tam karşılığı

Üstün performans... paranızın tam karşılığı DİZEL VE YŰK DENGELİ FORKLİFTLER 4 Tekeri, Pnömatik Lastiki 1,5 3,5 ton S FD/FG15N FD/FG18N FD/FG20CN FD/FG20N FD/FG25N FD/FG30N FD/FG35N Üstün performans... paranızın tam karşıığı Maksimum verim ede etmek

Detaylı

ineo 3300p ineo 4000p ineo 4700p SİYAH BEYAZ YAZICI Siyah Beyaz 33 kopya/dak. Siyah Beyaz 47 kopya/dak. D E V E L O P

ineo 3300p ineo 4000p ineo 4700p SİYAH BEYAZ YAZICI Siyah Beyaz 33 kopya/dak. Siyah Beyaz 47 kopya/dak. D E V E L O P SİYAH BYAZ YAZICI 3300p 33 kopya/dak. *Baskı hızı 33 A4/dk. *Yazıcı *128 MB Hafıza *ubleks baskı hızı 28 A4/dk. *A5-A4,60-163 g/m2 *Standart 250 sayfa kaset *50 sayfa Çoklu Bypass *ual Core32 / 800Mhz

Detaylı

XL KARTUŞLAR Daha fazla tasarruf ettiren kartuşlar

XL KARTUŞLAR Daha fazla tasarruf ettiren kartuşlar Yazıcı Kataloğu Neden orijinal sarf malzemeleri kullanılmalıdır? Güzel, uzun süreli baskı kalitesi için Canon mühendisliğiyle üretilen mürekkeplere güvenin Canon yazıcınızdan en yüksek verimi almanızı

Detaylı

solenoid dozlama pompaları

solenoid dozlama pompaları teknaevo soenoid dozama pompaarı yeniik > teknooji > geecek Soenoid dozaj pompaarının geişimi Akıı Sadece mode, Sadece PVDF Bütün fonksiyonar tek pompada Bar a varan karşı basınca sahip, 1 t/saat ten 60

Detaylı

Sarf malzemeleri. Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOUR

Sarf malzemeleri. Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOUR Sarf malzemeleri Orijinal Sarf Malzemeleri Kataloğu 2018 ALIVE WITH COLOU 1 Orijinal OKI Sarf Malzemeleri Orijinal OKI Sarf Malzemelerinin temelini oluşturan onlarca yıllık LED baskı araştırması ve OKI

Detaylı

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli

Xerox WorkCentre 3655 Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın. 3 4 5 Dokunmatik ekran Menüler

Detaylı

S/B FOTOKOPİ FİYAT LİSTESİ 12.03.2012 TAV.EDİLEN ÜRÜN 650 FS-6025MFP/B 700 FS-6025MFP 740 FS-6030MFP 750 KM-2560.

S/B FOTOKOPİ FİYAT LİSTESİ 12.03.2012 TAV.EDİLEN ÜRÜN 650 FS-6025MFP/B 700 FS-6025MFP 740 FS-6030MFP 750 KM-2560. FS-1030MFP FS-1030MFP/DP FS-1130MFP FS-1035MFP/DP FS-1135MFP FS-3040MFP+ FS-3140MFP+ FS-3540MFP FS-3640MFP TASKalfa 180 TASKalfa 220 TASKalfa 181 TASKalfa 221 S/B FOTOKOPİ FİYAT LİSTESİ 12.03.2012 A4,

Detaylı

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik

Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı. Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 A4 Siyah Beyaz Lazer Yazıcı Xerox Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Sınıfındaki en iyi yazdırma hızıyla ofiste üstün verimlilik Phaser 4600 / 4620 Lazer Yazıcı Daha kısa sürede daha fazla

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Sayı : / 005 Konu : Teklif Mektubu Hakkında Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen malzemelere

Detaylı

A4 / B4 130 sayfa/dakika

A4 / B4 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN 201 231 EZ201/231 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4 / B4 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ201/231 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

A4 / B4 130 sayfa/dakika

A4 / B4 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN EZ201/231 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır 201 231 A4 / B4 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ201/231 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

Ürün Yenilikleri. Maça Sistemli Kalıp Setleri I / 2015. E 5240 Bilyalı kafes. Sıyırıcı kolonlama ürün yelpazesi genişlemesi

Ürün Yenilikleri. Maça Sistemli Kalıp Setleri I / 2015. E 5240 Bilyalı kafes. Sıyırıcı kolonlama ürün yelpazesi genişlemesi Ürün Yeniikeri Maça istemi Kaıp eteri I / 2015 CD kataog 5.8.4.0 Çevrim içi kataog Ürün gruparımızı tekrar genişetmeke, sizerin taep ve önerierinize karşıık vermeye çaışıyoruz. Bir sistem tedarikçisi oarak,

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ

Makine. Kağıt Mürekke. Servis. rça Yedek P PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ Makine si Sarf eme z l a M Kağıt Mürekke p Servis rça a Yedek P İÇ MEKAN-DIŞ MEKAN BASKI MAKİNELERİ PLAN KOPYA RENKLİ SCANNER KATLAMA MAKİNASI : Rodin E6080UV Baskı Gen. / Uzunluk : 800mm X 550mm : 700

Detaylı

ML5520/21. kullanici kilavuzu

ML5520/21. kullanici kilavuzu ML5520/21 kuanici kiavuzu Sunuș Bu begenin içindeki bigierin eksiksiz, doğru ve günce oabimesi için her türü çaba gösterimiștir. Üretici, denetimi dıșındaki hataarın sonuçarından sorumu değidir. Üretici,

Detaylı

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı,

SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N. SAMSUNG SL-M4020ND Mono Lazer Yazıcı 40 Sayfa A4 Baskı Hızı, 315.622.052 315.622.050 SAMSUNG CLP- 775ND SAMSUNG SCX-6545N RENKLİ LAZER DUBLEX, NETWORK AĞ YAZICI, Yazıcı üzerinde 3.500 sayfa (siyah,renkli) 33PPM, 384MB, 9600X600DPI, ÇOK FONKSİYONLU MONO LAZER DUBLEX

Detaylı

Aydınlatmada Son LED Teknolojisi

Aydınlatmada Son LED Teknolojisi www.osram.com.tr Ayınatmaa Son LED Teknoojisi OSRAM LED aiesi ie hem bütçeen hem enerjien tasarruf ein. DÜNYAYA YENİ BİR IŞIKLA BAKIN Osram LED Lambaar LED Yeteriiği ve Başarı Faktöreri Öncü teknooji,

Detaylı

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BIRLIKTE BIRER FOTOKOPISI IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR.

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BIRLIKTE BIRER FOTOKOPISI IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR. 05.03.2014 tarihinde saat 10.30'da - i.u.sosyal Bilimler Mesiek Yijksekokulunun ogrenci islerinde kullanilmak iizere 1 adet yazici alimi isi 4734 sayili K.I.K. nun 22/d maddesine gore Dogrudan Temin Yoluyla

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika 301 371 DOĞRU OLANI SEÇIN EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği birleştirmek

Detaylı

Premiks Tam Yoğușmalı Kombi. Seradens TASARRUF VE YÜKSEK VERİMİN MÜKEMMEL UYUMU. GARANTi

Premiks Tam Yoğușmalı Kombi. Seradens TASARRUF VE YÜKSEK VERİMİN MÜKEMMEL UYUMU. GARANTi Premiks Tam Yoğușmaı Kombi Seradens TASARRUF VE YÜKSEK VERİMİN MÜKEMMEL UYUMU GARANTi Üstün Özeiki Tam Yoğuşmaı Kombi Seradens Premiks tam yoğuşmaı kombi Seradens; Aarko nun en çok tercih edien kombisi

Detaylı

D13k motor euro 6. Net motor gücü: EC 582/2011 D13K540 D13K500 D13K460 D13K420. Motor hızı dev/dak. 1400 1800 dev/dak da. 860 1400 dev/dak da

D13k motor euro 6. Net motor gücü: EC 582/2011 D13K540 D13K500 D13K460 D13K420. Motor hızı dev/dak. 1400 1800 dev/dak da. 860 1400 dev/dak da 2 yürüyen aksam D11k motor Euro 6 Dk motor euro 6 Güç/Tork Güç/Tork Net motor gücü: EC 582/2011 Net motor gücü: EC 582/2011 Güç hp Tork Nm Güç hp 5 5 530 530 500 3200 500 3200 470 3000 470 3000 0 0 410

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME FORMU

TEKNİK ŞARTNAME FORMU BİLGİSAYAR VE BİLGİSAYAR BİLEŞENLERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 - a) Masaüstü Bilgisayar 36 Adet 1. Intel Core i5-4.nesil ve işlemci hızı 2.6 Ghz veya üzeri olmalıdır. 2. İşlemci Önbelleği en az 3Mb olmalıdır.

Detaylı

A4/A3 130 sayfa/dakika

A4/A3 130 sayfa/dakika DOĞRU OLANI SEÇIN 301 371 301 371 EZ301/371 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A4/A3 130 sayfa/dakika Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ301/371 baskı makinesi, kullanılabilirlik ve verimliliği

Detaylı

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin.

Tarayıcı camını kullanarak kopyalama. 1 Orijinal belgeyi ön yüzü aşağıya bakacak şekilde tarayıcı camının sol üst köşesine yerleştirin. MFP Lazer Hızlı Başvuru Kopyalama Hızlı kopya oluşturma 3 Yazıcı kontrol panelinde düğmesine basın. 4 Belgeyi tarayıcı camına yerleştirdiyseniz, ana ekrana geri dönmek için Finish the Job (İşi Bitir) öğesine

Detaylı

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı)

20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4 SEF, K/B yok) 600 600 dpi (tarama / fotokopi / baskı) 8 / 1 / 1 bit (tarama / fotokopi / baskı) Rex-Rotary SP1000S / SP1100SF Teknik Özellikleri İlk baskı hızı Makinenin hızı Çift taraflı baskı hızı Tek tek kopyalama hızı Çözünürlük Gri Tonlama Bellek 13 sn (A4 SEF) 20 sayfa/dk (A4 SEF) 13 k/sn (A4

Detaylı

BASKI GRAFİK MERKEZİNDE KULLANILAN CİHAZLAR VE ÖZELLİKLERİ. HP Designjet T1100ps Plotter ve T1100MFP Scanner

BASKI GRAFİK MERKEZİNDE KULLANILAN CİHAZLAR VE ÖZELLİKLERİ. HP Designjet T1100ps Plotter ve T1100MFP Scanner BASKI GRAFİK MERKEZİNDE KULLANILAN CİHAZLAR VE ÖZELLİKLERİ HP Designjet T1100ps Plotter ve T1100MFP Scanner Ulusal ve uluslararası projelerde kullanılacak poster, afiş ve benzeri dökümanları kaliteli ve

Detaylı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı

Kontrol Paneli. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 Renkli Çok İşlevli Yazıcı Kontrol Paneli Kullanılabilir uygulamalar yazıcı kurulumunuza göre değişebilir. Uygulamalar ve özellikler hakkındaki ayrıntılar için bkz. Kullanım Kılavuzu. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Giriş Sayfası ana uygulama

Detaylı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı

L390. Özellikler. Ağır kullanım koşulları için yüksek hızda ve güvenli profesyonel lazer faks ve yazıcı Canon i-sensys FAX- L390 Lazer Fakslar Bu profesyonel lazer faks ve yazıcı ağır kullanım koşulları için idealdir. Üretkenlik özellikleri arasında maliyetleri denetim altında tutmaya yönelik Departman Kimliği

Detaylı

DOĞRU OLANI SEÇIN. EZ571 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır. A3 130 sayfa/dakika. USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran

DOĞRU OLANI SEÇIN. EZ571 eşsiz bir baskı yaklaşımıdır. A3 130 sayfa/dakika. USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran DOĞRU OLANI SEÇIN EZ eşsiz bir baskı yaklaşımıdır A3 130 sayfa/dakika USB bellekten baskı Dokunmatik, geni ve kullanıcı dostu ekran Maliyetleri yükseltmeden, yüksek sayıda kopya. EZ baskı makinesi, kullanılabilirliği

Detaylı

HP LaserJet Pro MFP M130fw. serisi. Veri sayfası. Basit verimlilik. Çok basit.

HP LaserJet Pro MFP M130fw. serisi. Veri sayfası. Basit verimlilik. Çok basit. Veri sayfası HP LaserJet Pro MFP M130 serisi Basit verimlilik. Çok basit. JetIntelligence Toner kartuşları tarafından desteklenen küçük boyutlu HP LaserJet Pro ile işleri basit hale getirin. Verimlilik

Detaylı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250/4260 Siyah-Beyaz Çok Fonksiyonlu Yazıcı 4250 Yalnızca Fotokopi Otomatik iki taraflı fotokopi ve opsiyonel faks özellikleri olan güçlü bir fotokopi makinesi 4250S/4260S Otomatik iki taraflı fotokopi/

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 11/11/2015-3770 T.C. Sayı : 81531349-934.01.11- Konu : TEKLİF MEKTUBU İLGİLİ FİRMALARA Üniversitemiz yerleşke alanındaki Müdürlüğümüz ihtiyacı olan ve aşağıda ayrıntılı özellikleri

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Brötje Kombiler

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Brötje Kombiler Brötje Kombier BRÖTJE EXTRA Serisi Premix Teknoojii Yoğuşmaı Kombier (Novadens Extra ) Teknik eri Tabosu Modeer EXTRA EXTRA 2 EXTRA EXTRA 42 EXTRA 4 Maksimum verim / (/0) 106.4 106. 106. 10. 10. Kısmi

Detaylı

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1

DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR TEKNİK ŞARTNAME TİP 1 İŞLEMCİSİ EN AZ Intel Core i5 işlemci OLMALIDIR. 15,6" EKRANA SAHİP OLMALIDIR. EN AZ 2 GB HARİCİ EKRAN KARTINA SAHİP OLMALIDIR. 1920X1080 EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNE SAHİP

Detaylı

Karşılaştırmalı. Satış. Kılavuzu. Ricoh Yazıcı Çeşitleri. S/B Yazıcı. Renkli. GelJet. Yazıcı. Renkli. Siyah-beyaz MFP MFP. Kılavuzu.

Karşılaştırmalı. Satış. Kılavuzu. Ricoh Yazıcı Çeşitleri. S/B Yazıcı. Renkli. GelJet. Yazıcı. Renkli. Siyah-beyaz MFP MFP. Kılavuzu. Karşılaştırmalı Satış Kılavuzu Ricoh Yazıcı Çeşitleri GelJet Renkli MFP Renkli Yazıcı S/B Yazıcı Siyah-beyaz MFP Sarf Malzemesi Kılavuzu KARŞILAŞTIRMALI SATIŞ KILAVUZU Çok işlevli cihazlar alanında Avrupa

Detaylı

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono Geniş Format Çok İşlevli Yazıcı. 10 ppm. 14 ppm. Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP/ W8140SP. Mono Geniş Format Çok İşlevli Yazıcı. 10 ppm. 14 ppm. Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı. Ricoh MP W7100SP. Mono Geniş Format Çok İşlevli Yazıcı Ricoh MP W7100SP/ W8140SP Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 ppm S-B 14 ppm S-B Yüksek hacimli işleri olan kullanıcılar için yüksek

Detaylı

HP LaserJet Enterprise 700 renkli MFP M775 serisi

HP LaserJet Enterprise 700 renkli MFP M775 serisi Veri sayfası renkli MFP M775 serisi İşinizle birlikte büyüyen güvenilir, uygun fiyatlı A3 renkli baskı. 4350 yapraklık kapasite sayesinde A3 boyutuna kadar olan kağıtlarda yüksek hacimli ve profesyonel

Detaylı

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Kontrol Paneli Kontrol Paneli Kullanılabilen hizmetler yazıcı ayarlarınıza bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında bkz. Kullanım Kılavuzu. 3 5 Mürekkep Erişim Kapağı Düğmesi Menüler 7 İş kontrolleri Dokunmatik

Detaylı

HP LaserJet Pro MFP M130fw. serisi. Veri sayfası. Basit verimlilik. Çok basit.

HP LaserJet Pro MFP M130fw. serisi. Veri sayfası. Basit verimlilik. Çok basit. Veri sayfası HP LaserJet Pro MFP M130 serisi Basit verimlilik. Çok basit. JetIntelligence Toner kartuşları tarafından desteklenen küçük boyutlu HP LaserJet Pro ile işleri basit hale getirin. Verimlilik

Detaylı

HP LaserJet MFP M436n. serisi. Veri sayfası. Ağ kullanımı özellikli masaüstü kopyalama iş makineniz

HP LaserJet MFP M436n. serisi. Veri sayfası. Ağ kullanımı özellikli masaüstü kopyalama iş makineniz Veri sayfası HP LaserJet MFP M436 Yazıcı serisi Ağ kullanımı özellikli masaüstü kopyalama iş makineniz Potansiyelinizi artırmak için güvenilir, uygun fiyatlı A3 MFP'ye güvenebilirsiniz. Verimli tarama

Detaylı

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BJRLJKTE BJRER FOTOKOPISi IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR.

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BJRLJKTE BJRER FOTOKOPISi IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR. 03.03.2014 tarihinde saat 10.35'de - i.u.sosyal Bilimler Meslek Yuksekokulunun ogrenci i lerinde kullanilmak uzere 1 adet yazici alimi i i 4734 sayili K.I.K. nun 22/d maddesine gore Dogrudan Temin Yoluyla

Detaylı

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız

Xerox fi 4595. Ofistekigerçek yardımcınız Xerox fi 4595 kopyala yazdır tara email gönder Ofistekigerçek yardımcınız Yüksek verimlilik Üstün performans, kullanım kolaylığı ve çok yönlülüğün muhteşem kombinasyonu sayesinde Xerox 4595 fotokopi/yazıcı

Detaylı

HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725 serisi

HP LaserJet Enterprise 700 MFP M725 serisi Veri sayfası 700 MFP M725 serisi İşinizin verimliliğini artırın ve sayfa boyutuna kadar kolayca baskı yapın. 4.600 yapraklık maksimum giriş kapasitesiyle boyutlarına kadar çok farklı kağıt boyutlarında

Detaylı

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40

bizhub Ofis Baskı Sistemleri - Transteknik Teknoloji A.Ş. Çarşamba, 08 Aralık :59 - Son Güncelleme Çarşamba, 08 Aralık :40 bizhub 423 Konica Minolta ürün portföyündeki diğer bizhub çok fonksiyonlu sistemleri gibi her standart network yapısına mükemmel entegrasyonu sağlayan tescilli Emperon baskı denetleyicisi teknolojisine

Detaylı

MC300 ve MC500 Serisi

MC300 ve MC500 Serisi www.oki.com.tr/garanti MC300 ve MC500 Serisi Verimi ve performansı maksimuma çıkartan çok yönlü A4 renkli MFP Baskı KOPYALAMA TARAMA FAKS 1 KABLOSUZ AĞ 2 A4 a Renkli/Siyah Beyaz a 1320mm ye ve 220gr/m²

Detaylı

Verimlilik için tasarlandı

Verimlilik için tasarlandı Veri sayfası HP LaserJet Pro M02 Yazıcı serisi Kolay baskı. Çok basit. JetIntelligence Toner kartuşları tarafından desteklenen uygun fiyatlı HP LaserJet Pro ile işleri basit hale getirin. Verimlilik sunmak

Detaylı

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. Otomotiv ve havacılık

Markalama, kodlama ve sistem çözümleri. Otomotiv ve havacılık Markaama, kodama ve sistem çözümeri Otomotiv ve havacıık Üretim hatarınızda, kendine has zorukara karşıaştığınızı biiyoruz Otomotiv ve havacıık sektörerinde, söz konusu ürün kaitesi oduğunda hataara yer

Detaylı

HP LaserJet Pro M102w Yazıcı. serisi. Veri sayfası. Kolay baskı. Çok basit.

HP LaserJet Pro M102w Yazıcı. serisi. Veri sayfası. Kolay baskı. Çok basit. Veri sayfası HP LaserJet Pro M102 Yazıcı serisi Kolay baskı. Çok basit. JetIntelligence Toner kartuşları tarafından desteklenen uygun fiyatlı HP LaserJet Pro ile işleri basit hale getirin. Verimlilik sunmak

Detaylı

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa.

Elektrostatik lazer fotokopi; Tandem; Endirekt. Simitri HD - polimerize Toner. Dakikada 22 sayfa. Dakikada 14 sayfa. Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Kopya/Baskı Hızı A4 s/b Kopya/Baskı Hızı A3 s/b Otomatik Dubleks Hızı A4 s/b İlk Kopya/Baskı Çıktı Süresi s/b Isınma

Detaylı

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. Router da kaliteye uzanan çözümler.

ATEM. Zamanında ve etkin servis hizmetiyle size en yakın noktadayız. Router da kaliteye uzanan çözümler. Zamanında ve etkin servis hizmetiye size en yakın noktadayız. A U S T R I A H E L L A S ATEM www.eurocnc.com info@eurocnc.com MAKİNE OTOMASYON SAN. VE T İC. LT D. ŞTİ. Arı Sanayi Sitesi 1364. Sokak No:

Detaylı

CI/SfB Ro8. (Aq) Eylül 2012. Geliştirilmiş Yeni Temperli Cam. Pilkington Pyroclear Yangın Camı

CI/SfB Ro8. (Aq) Eylül 2012. Geliştirilmiş Yeni Temperli Cam. Pilkington Pyroclear Yangın Camı CI/SfB Ro8 (Aq) Eyü 2012 Geiştirimiş Yeni Temperi Cam Pikington Pyrocear Yangın Camı Pikington Pyrocear, yangın camı cephe: bütünük içeren tipik bir uyguama (E30) Pikington Pyrocear Yeni nesi Pikington

Detaylı

MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR

MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR KAZANLAR MULTIBLOC Serisi Tam Geçişi Düşük sıcak su teknoojisi ie yüksek verim verim sınıfı: Düşük su teknoojisi ie 0 çaışmada yüksek ısı verim tam geçiş ie düşük emisyon değereri, çevre dostu Termomix

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI ŞEHZADE GENÇLİK İZCİLİKVE SPOR KULUBÜ DERNEĞİ Elazığ ili SODES BİR ELDE SEN TUT Projesi kapsamında Elektronik Ürünler mal alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner

Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt. Simitri HD polimerize toner Teknik Özellikler İşletim Sistemleri Fotokopi Özellikleri Fotokopi İşlemi Toner Sistemi Elektrostatik Lazer Fotokopi, Tandem, Endirekt Simitri HD polimerize toner Kopya/Baskı Hızı A4 s/b 36 Kopya/Baskı

Detaylı

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik

Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik WorkForce Pro WF-C5000 Inkjet Serisi Daha düşük işletme maliyeti, daha yüksek verimlilik Ekolojiye uyumlu teknologi Daha verimli bir çalışma ortamı oluşturun Gün boyunca baskı alın ve çalışın Yenilikçi

Detaylı

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır.

Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında olmalıdır. EK-1 DİJİTAL SİYAH BEYAZ FOTOKOPİ MAKİNASI TEKNİK ŞARTNAMESİ : Teklif edilen makinenin baskı hızı en az dakikada en az 30 kopya maksimum A3 baskı hızında Teklif edilen fotokopi makinesi dakikada en az

Detaylı

A3 Renkli MFP MP C6503 MP C8003. Fotokopi Yazdırma Tarama Faks MP C8003 MP C S-B 65 S-B. Renkli say/dk. Renkli say/dk

A3 Renkli MFP MP C6503 MP C8003. Fotokopi Yazdırma Tarama Faks MP C8003 MP C S-B 65 S-B. Renkli say/dk. Renkli say/dk A3 Renkli MFP MP C6503 MP C8003 Fotokopi Yazdırma Tarama Faks MP C6503 MP C8003 65 S-B Renkli say/dk 80 S-B Renkli say/dk İşle ilgili tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanın güçlü bir yolu. Özellikle bağlantılı

Detaylı

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES. Yazılım Yükleme Kılavuzu LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP SERIES Yazılım Yükleme Kılavuzu HP LaserJet Enterprise M4555 MFP Series Yazılım Yükleme Kılavuzu Telif Hakkı ve Lisans 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Detaylı

Bina Isıtmada Enerji Tüketiminin Optimum Kontrolü JAGA Araştırması

Bina Isıtmada Enerji Tüketiminin Optimum Kontrolü JAGA Araştırması Bina Isıtmada Tüketiminin Optimum Kontroü JAGA Araştırması İç mekan ısıtma ve soğutma sistemerinde enerji tüketiminin kontro edimesi ısınma ve ikimeme teorisinde daima önemi ro oynayan bir konu omuştur.

Detaylı

HP LaserJet Pro M15w Yazıcı. serisi. Veri sayfası. Sınıfında dünyanın en küçük lazer yazıcısı. 1

HP LaserJet Pro M15w Yazıcı. serisi. Veri sayfası. Sınıfında dünyanın en küçük lazer yazıcısı. 1 Veri sayfası HP LaserJet Pro M15 Yazıcı serisi Sınıfında dünyanın en küçük lazer yazıcısı. 1 Mekanınıza ve bütçenize uygun hızlı baskı olanağına sahip olun. Profesyonel kalitede sonuçlar üretin ve akıllı

Detaylı

AR-5420. Özellikler. Kağıt Kapasitesi 250 sayfa kaset +50 bypass. SOPM ( Bir kere tara sürekli çoğalt. ) Var. Hafıza 8 MB.

AR-5420. Özellikler. Kağıt Kapasitesi 250 sayfa kaset +50 bypass. SOPM ( Bir kere tara sürekli çoğalt. ) Var. Hafıza 8 MB. Özellikler Max. A4, min. A6 250 sayfa kaset +50 Çıkış Kapasitesi SOPM ( Bir kere tara sürekli çoğalt. ) 100 sayfa Var 0 sn.(otomatik başlama ) AR-5420 Güç harcama Ebatlar(G xdx Y) Kopya Hızı İlk kopya

Detaylı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı WorkCentre 6400S Otomatik 2 taraflı yazdırma/fotokopi/ tarama özellikleri olan tam özellikli bir renkli çok fonksiyonlu yazıcı WorkCentre 6400X 6400S'nin bütün

Detaylı

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli

Kaset 5 (İsteğe Bağlı) Kaset 6 (Ekleyici) (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli. Yüksek Hacimli Sonlandırıcı (İsteğe Bağlı) Kontrol Paneli Xerox ColorQube 90/ 90/ 90 Makineye Genel Bakış Makineye Genel Bakış Özellikler Cihazınız, yapılandırmasına bağlı olarak şu özelliklere sahiptir: 8 Kopyalama E-posta Internet Faksı Sunucu Faksı Doküman

Detaylı

P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı

P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı T.C. ONDOKUZ M AYIS ÜNİVERSİTESİ P roje Y önetim O fisi B aşkan lığı Sayı : 59712486-934.01.03-E.l 9121 08/08/2017 Konu : Yaklaşık Maliyet Fiyatı İLGİLİ MAKAMA Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri

Detaylı

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver

Menüler. Yazdırmaya Ara Ver Xerox ConnectKey.0 Teknolojisi Kontrol Paneli Kullanabileceğiniz hizmetler yazıcınızın ayarlarına bağlı olarak değişebilir. Hizmetler ve ayarlar hakkında ayrıntılı bilgi için Kullanım Kılavuzu'na bakın.

Detaylı

SP C830DN SP C831DN. A3 Renkli Lazer Yazıcı. Yazıcı 55 S-B 45 S-B SP C830DN SP C831DN. Renkli ppm. Renkli ppm

SP C830DN SP C831DN. A3 Renkli Lazer Yazıcı. Yazıcı 55 S-B 45 S-B SP C830DN SP C831DN. Renkli ppm. Renkli ppm SP C830DN SP C831DN A3 Renkli Lazer Yazıcı Yazıcı SP C830DN SP C831DN 45 S-B Renkli ppm 55 S-B Renkli ppm Hızlı ve etkin renkli lazer yazıcılar SP C830DN/SP C831DN yazıcıları yoğun ofis ortamında ideal

Detaylı

RENKLİ FOTOKOPİ FİYAT LİSTESİ 19.01.2012

RENKLİ FOTOKOPİ FİYAT LİSTESİ 19.01.2012 RENKLİ FOTOKOPİ FİYAT LİSTESİ 19.01.2012 MODEL AÇIKLAMA TAV. EDİLEN SATIŞ FİYATI FS-C2026MFP+ A4, 26 ppm, 250+50 Kağıt Kap., Renkli Fotokopi, Network Yazıcı, Renkli Tarayıcı, Duplex, Feeder 1.180 FS-C2126MFP+

Detaylı

L140. Özellikler. Küçük ve şık bir birimde mükemmel lazer faks kalitesi

L140. Özellikler. Küçük ve şık bir birimde mükemmel lazer faks kalitesi Canon i-sensys FAX- L140 Lazer Fakslar Uygun fiyatlı Super G3 faksla, profesyonel lazer faks kalitesini küçük ve şık bir tasarımda edinin. Kullanımı kolaydır ve enerjiyi verimli kullanır, küçük ve orta

Detaylı

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP

MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP A3 Renkli Çok İşlevli Yazıcı MP C2003SP MP C2003ZSP MP C2503SP MP C2503ZSP Fotokopi Makinesi Yazıcı Tarayıcı Faks MP C2003SP MP C2003ZSP 20 S-B Renkli ppm 20 S-B Renkli ppm MP C2503SP MP C2503ZSP 25 S-B

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI TÜRKİYE SAKATLAR DERNEGİ ELAZIĞ ŞUBESİ Elazığ ili SODES ENGELSİZ YAŞAMLA SAĞLIKLI GÜNLERE Projesi kapsamında Bilgisayar Ekipman alımına ilişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

GÜÇLENDİRME PERDELERİNDE BOŞLUKLARIN KAPASİTEYE OLAN ETKİSİ

GÜÇLENDİRME PERDELERİNDE BOŞLUKLARIN KAPASİTEYE OLAN ETKİSİ 2. Türkiye Deprem Müendisiği ve Sismooji Konferansı 25-27 Eyü 213 MKÜ HATAY GÜÇLENDİRME PERDELERİNDE BOŞLUKLARIN KAPASİTEYE OLAN ETKİSİ ÖZET: K. Pençereci 1, S. Yıdırım 1, Y.İ. Tonguç 1 1 İnş. Yük. Mü.,Promer

Detaylı

BİR SONRAKİ. İş Hayatı için PIXMA Rehberi. you can

BİR SONRAKİ. İş Hayatı için PIXMA Rehberi. you can BİR SONRAKİ adımı atma gücü İş Hayatı için PIXMA Rehberi you can Canon PIXMA yazıcılar, işinize uygun olarak üretilmiştir Canon PIXMA yazıcılar eksiksiz ve pratik bir çözüm sunar. Şık tasarımları ve Wi-Fi

Detaylı