7. Saat 13:05 13: Saat 15:20 16: Saat 17:35 18:20 8. Saat 13:50 14: Saat 16:05 16:50 9. Saat 14:35 15:20 12.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "7. Saat 13:05 13:50 10. Saat 15:20 16:05 13. Saat 17:35 18:20 8. Saat 13:50 14:35 11. Saat 16:05 16:50 9. Saat 14:35 15:20 12."

Transkript

1 Faydalı bilgiler (Veliler için bilgilendirme broşüründen alıntı) Değerli veliler, Rudolf Diesel Lisesi ne hoşgeldiniz! Aşağıdaki sayfalarda çocuklarınızın okulumuzda sorunsuz ve başarılı bir süreç geçirmelerine yardımcı olacak faydalı bilgiler sunmak istiyoruz. Lütfen bu bilgileri çocuklarınızla görüşün ve kurallara uymalarını tembih edin! Ders saatleri, teneffüsler Ders saatleri dağılımı gün boyunca: 1. Saat 8:00-8:45 3. Saat 9:50-10:35 5. Saat 11:35 12:20 2. Saat 8:45-9:30 4. Saat 10:35-11:20 6. Saat 12:20 13:05 1. Teneffüs 9:30-9:50 2. Teneffüs 11:20-11:35 Zorunlu öğleden sonra dersleri olan öğrenciler ya 12:20 ile 13:05 arası (6. saat) veya 13:05 ile 13:50 arası (7. ders saati) derslerden muaf. Bir öğrenci 6 ders saati sonrası 7. dersi seçmeli görüyorsa, öğlen teneffüsü zorunlu olmaz. 7. Saat 13:05 13: Saat 15:20 16: Saat 17:35 18:20 8. Saat 13:50 14: Saat 16:05 16:50 9. Saat 14:35 15: Saat 16:50 17: /10 ve 2010/11 ders yılının tatilleri 2009/2010 Yaz tatili Ağustos 2009 ile 14. Eylül 2009 arası Azizler tatili Kasım 2009 ile 07. Kasım 2009 Noel tatili 2009/ Kasım 2009 ile 05. Ocak 2010 İlkbahar tatili Şubat 2010 ile 20. Şubat 2010 Paskalya tatili Mart 2010 ile 10. Nisan 2010 Pantkot tatili Mayıs 2010 ile 05. Haziran 2010 Yaz tatili Ağustos 2010 ile 13. Eylül 2010 Tövbe ve dua günleri okul kapalıdır. Ders bitimi Ders planı haricindeki değişiklikler teneffüs salonlarındaki kara tahtada" ilan edilmektedir. Sadece orada yazılı olan geçerlidir. Öğrenciler eve gitmeden önce ertesi gün ile ilgili değişiklikleri oraya bakarak öğrenmeli. Anne ve babalarına da söylemek mecburiyetindeler. Bu öğretmenlerin görüşme saatleri için de geçerlidir. Daha erken bir ders bitimi (örneğin bir öğretmenin rahatsızlanması nedeniyle) bir gün evvelsinden ilan edilememiş ise, 5. Sınıf öğrencilerini o günün planındaki ders bitimine kadar okulda tutarız. 6., 7. ve 8. sınıflar için kurallarımız daha esnektir: 5. ders saatinin sonuna (veya 1 ders saati kadar) sabah derslerinde önceden bildirilmeden serbest bırakılmaları mümkün.

2 Çok sıcak yaz günlerinde ders 13:05 de, 12:20 de veya (çok ender durumlarda) saat 11:20 da bitebilir. Çocuğunuzla bu gibi durumlar için bir anlaşmaya varın; ulaşımda veya eve girmekte sorun olacaksa, çocuk daha uzun süreli okulda kalmak durumunda (teneffüs salonunda). Genel kural: Erken ders bitiminde aile bireylerinden evde kimse yoksa, öğrenci okulda kalabilir (teneffüs salonunda). Bu gibi durumlar için öğrenci ile önceden konuşulmuş alternatifler üzerinde anlaşma sağlama tavsiye edilir, örneğin bir sınıf arkadaşına veya bir akrabaya gitmek gibi. Ders iptallerini önlemek zorundayız, dolayısıyla bir gün önceden erken sebest bırakılma ilan edildiyse de, bu daha sonra gün içerisinde değişikliğe uğrayabilir. Hastalanma Çocuğunuz rahatsızlandıysa ve bu yüzden derse katılamayacaksa, ders öncesi mutlaka okula telefon açmanız veya faks yollamanız önemle rica olunur. Telefon numaraları: 0821/ (saat 7:45 den itibaren), 0821/ (saat 7:45 den itibaren). Faks numaramız: 0821/ Telefon veya faks ile haber vermeniz mümkün olmadığında, öğrencinin sınıf arkadaşları vasıtası ile sekreterliğe haber ulaştırabilirsiniz. Telefonla (veya ile) bildirilen mazeretler sonrasında, velilerin ayrıca imzalı yazı ile hastalığı bildirmeleri gerekmektedir. Hastalık bildirisi (mazeret yazısı) hemen, okula gelinmeyen günden itibaren en geç ikinci gün okula teslim edilmelidir. Faks bildirisini mazeret yazısı gibi değerlendiriyoruz. Üç güne kadar olan mazeretlerde (sınıf öğretmeninden veya sekreterlikten) beyaz kağıdı kullanılmalı. Üç günden fazla süren mazeretlerde ayrıca kırmızı kağıt gerekli. Çocuğunuz okula tekrar geldiğinde bu kağıdı getirebilir. Hastalık 10 günden fazla sürerse ayrıca tedavi eden doktordan bir onay gerekli. Daha uzun süreli hastalıklarda ise doktor çocuğun okula gelemeyeceği muhtemel süreyi belirtmeli. Hukuksal geçerliliği olan yazılı mazeret bildirileri vaktinde gönderilmezse, belirlenen sınavlar veya sunumlar 6 notu ile değerlendirmeye tabi tutulacaktır. Hastalık sebebiyle okula devamsızlık çoğalır veya rahatsızlıklarla ilgili şüphe duyulursa okul, doktordan veya okul hekiminden tasdikname isteyebilir. Öğrenci ders esnasında rahatsızlandığında: Oğlunuz veya kızınız dersdeyken hastalanırsa, 2 nolu sekreterliğe (bayan Wirsing veya bayan Hruska ya) başvurmalı. Ufak şikayetlerde öğrenci ile orada ilgilenilecek ve iyileşme durumunda derse geri gönderilecektir. Daha ciddi durumlarda sekreterlik ev ya da iş yerini arayarak yapılması gerekenleri danışacak. Hiçbir öğrenci ayrılacağı bildirilmeden okulu terk edemez. Bulaşıcı hastalıklar: Kanunen aşağıdaki durumlarda çocuğunuzun okula veya başka toplu mekanlara gelmesi yasaklanmıştır: 1. az miktarlarda hastalık taşıyıcı virüs vasıtasıyla ağır enfeksyonlarda. Yönetmeliğe göre bunlar: difteri (kuşpalazı), kolera, tifüs, tüberkuloz (verem) ve EHEC-bakterilerin sebep olduğu ishal durumlarında.

3 2. bazı durumlarda ağır ve karmaşık geçen enfeksyonlu hastalıklarda, bunlar boğmaca, kızamık, kabakulak, kızıl hastalığı, suçiçeği, HiB-bakterilerinin sebep olduğu menenjit, Meningokokken-enfeksyonu, uyuz, bulaşıcı impetigo contagiosa, hepatit A ve bakteriyel dizanteri (kanlı basür); 3. bit salgını varsa ve tedavi tamamlanmamışsa.... Bir çocuk evde kalmak, hatta hastanede tedavi görmek zorunda ise, lütfen gecikmeden okulahaber verin ve teşhisi bildirin ki, sağlık dairesi ile birlikte enfeksyonun yayılmasını engellmek üzere gerekli önlemleri alalım. Eğer evinizde birisi çok hasta veya ağır bulaşıcı hastalığa sahip ise, çocuğunuz evde kalmak zorunda. Muhtemelen enfeksyona kapılan fakat hastalanmayan çocukların okula veya başka toplu mekanlara girmelerine ne zaman müsade edileceğini tedavi eden doktordan veya sağlık dairesinden öğrenebilirsiniz. Bu iki olasılıkta da bize haber vermek durumundasınız. İzin almalar Aile konuları, spor müsabakaları, doktor ziyaretleri ve benzeri durumlarda direktörlüğün üyesi veya lise seviyesi danışmanı (Kollegstufen-/ Oberstufenbetreuung) izin verebilir (bayan Gastl, 5. ve 6. sınıflar; bay Schuster 7 den 10. sınıflara kadar; bay Dannhauer, bay Dick veya bay Brand, 11, 12 ve 13. sınıflar). İzin dilekçeleri önceden, mümkün olduğu kadar erken ve yazılı olarak verilmek zorunda (II. sekreterliğe, doktor ziyaretlerinde doktor kağıdı ile). Sınavların olup olmadığı önemli ve öğrenci doğru olarak bilgi vermek zorunda. Önceden izin alınması zorunluluğu öğleden sonrası dersleri (beden eğitimi veya seçmeli ders) için de geçerli. Mümkünse bütün doktor randevularınızı ders harici zamanlarda almaya çalışın. Okul dışındaki, resmi olarak tavsiye edilen faaliyetler için de izin alınmalı, örneğin Girls Day (kızlar günü) gibi. Ders planlamasına etkisi yüzünden bu durumlarda izin talebi ancak üç gün önce idareye bildirilirse dikkate alınabilir. Serbest bırakılma Beden eğitimi dersinden uzun süreli (tamamen veya kısmen) muaf tutulma yanlızca direktörlük tarafından onaylanır. Dilekçe doktor raporu ile belgelenmeli veya tıp bilgisi olmayanlar tarafındanda bariz bedensel kısıtlama (örneğin ciddi sakatlık) farkedilebilmeli. Okul idaresi okul hekimi raporu talep edebilir. Serbest kalma beden eğitimi derslerine fiilen katılımı içerir. Böylece temel ilke olarak mevcudiyet zorunlu kılınmakta. İstisnalar (kısa süreli) beden eğitimi hocası veya (uzun süreli) direktörlük tarafından onaylanmak suretiyle mümkün. Seçmeli dersler (veya esnek yoğunlaştırma dersleri) senenin başında tercih edilir ve öğrenciler bu tercihlerine bağlı kalmak mecburiyetindeler. Rahatsızlanma durumunda öğrenciler mazeret bildirmek zorundalar; seçmeli dersden yıl içerisinde çıkmak ancak acil zorunlu hallerde mümkün. Bunun için direktörlüğe gerekçeli yazılı dilekçe verilmesi gereklidir.

4 İç yönetmelikten maddeler Hijyenik sebeplerden dolayı giysiler sınıfta değil, gardıropta bulundurulmalı. Yanlız dolaplar kilitlenememektedir. Okul tüzüğü gereği tehlikeli veya ders ya da okul düzenini bozucu cisimleri getirmek yasaktır. Böyle eşyalara geçici olarak el koyarak veliye teslim ediyoruz. Bıçak veya tabanca taklitlerinin okulda işi yoktur. Oyuncak tabancalar, orijinal silahların kopyası olmaları halinde silah ruhsatına tabidirler. Bazı silahları (yumruk bıçağı, kelebek bıçağı, ninja yıldızı, sustalı, belli elektroşok sopaları) bulundurmak dahi suç unsuru. Cep telefonları sadece derste değil, ders dışında da bütün okul alanında kapalı tutulmalıdır. Sessize almak yeterli değildir. Aksi takdirde öğrencinin elinden alınıp veliye teslim edilecektir (öğrencinin kendisine ancak bir hafta sonra teslim edilir). Her türlü fotoğraf ve film kayıtları bütün okul alanında yasaktır. Özel bir durumda (örneğin öğrencinin anne veya babasını araması gerekiyorsa), öğretmenler buna izin verebilir. Ancak önce mutlaka izin alınmalı. Yazılı sınavlarda cep telefonları çantadan çıkmamalı. Kapalı konumda dahi öğrencinin yakınında bulunmamalı. Kurala uymama halinde kopya çekmeye teşebbüs olarak nitelendirirlerek o sınavdan öğrenciye 6 notu verilir. Aynısı kanunen tüm diğer dijital kayıt cihazları için geçerli. Bunlar örneğin mp3-çalar, i-pod, cep bilgisayarları v.b. Çevre bilinci gayretinde çöp miktarını azaltma gayretindeyiz. Bu yüzden velilerden ricamız, çocuklarına teneffüsler için ambalajı fazla yiyecekler hazırlamamaları. Güvenlik nedeniyle cam şişeler teneffüs sonrası sınıflara veya spor salonunun soyunma odalarına getirilemez. Sakız çiğnemek bütün okul alanında yasaktır. Sınıflarda çöplerin ayrıştırılmasına dikkat edilir. Çocuğunuza temizlik kurallarına özelde ve genelde uymasını hatırlatın. Her öğrenci kendi yerinin ve okulun tümünün temiz tutulmasına katkı sağlamak zorunda. Yağmurlu havada okula gelip giderken yada teneffüslerde yeşil alanlara basılmamalı. Tabanları renk boya çıkaran ve zemini çizen Spor ayakkabıları, kapalı spor salonunda giyilemez. Lütfen beden eğitimi dersleri için renkli tabanlı ayakkabı almayın! Öğrenciler derse vaktinde hazır bulunmalı. Diğer yandan sınıflara ve koridorlara saat 7:50 zili ile girebilirler. Tüm okullar için bütün okul alanında yasal sigara yasağı geçerlidir. Bu sigara yasağı yer ve kişilerden bağımsızdır. (Temmuz 2007 yılında gençleri koruma kanununda yapılan değisiklikler gereği sigara tüketimine 18 yaşından sonra izin verilir). Bay Heigl tüm uyuşturucu maddeleriyle ilgili soru ve sorunlarda, özellikle mağdur durumda olan öğrencilerin muhatabıdır. Kendisi özel bir danışma sırrına tabidir. Trafik eğitimi, kaza ve hırsızlık önlemi Çoğu öğrenci her gün trafiğin yoğun olduğu saatlerde Friedberger Straße den geçmek zorundalar. Çucuğunuza mutlak surette emniyetli yaya geçitlerini mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde kullanmalarını tembih edin. Kazaları önleme adına saat 7:30 ile 14:35 arası (8. ders saati sonu) okulun bütün alanlarında mutlak bir trafik yasağı bulunmaktadır. Bu veliler için de geçerlidir. Anne ve babalardan ricamız, ancak zorunlu hallerde çocuklarını okula arabayla getirmeleri veya götürmeleri. Okul giriş çıkışlarındaki fazladan trafik kaza tehlikesini de arttırmakta.

5 Tüm öğrenciler okul yollarında, ders esnasında ve okulun diğer faaliyetlerinde sigortalıdır. Gecikmeksizin bütün okul ve okul yolu kazalarını 2. sekreterliğe bildiriniz. Tedavi eden hekime de okul ile alakalı bir kaza olduğu belirtilmeli. Bu okul gezileri ve okulun kayak kursları için de geçerli. Okulu izinsiz terk etmek sigorta kapsamının dışına çıkılmasına, iptaline neden olur. Öğleden sonrası dersi olup da öğlen teneffüsünde yemeğe eve giden öğrencilerin ders günlerinde ev ve okul arası iki defa sigorta kapsamları mevcuttur. Hırsızlık önlemine ilişkin: Etkili bir önlemi okula getitmemek üzere çocuğunuza fazla para ve değerli eşya vermemekle almış olursunuz. Beden eğititmi dersinde güvenlik nedeniyle çıkartılması gereken eşyaların mesuliyetini okul üstlenemez. Gardıroplar kilitsizdir. Kaybolan veya zarar gören eşyaların mesuliyeti yoktur. Bisikletler iyi bir kilit ile sağlama alınmalı. Bisikletler tarafımızdan sigortalı değildir. - Öğleden sonra bisikletler okulun daha yakınına, Diesel motorun bulunduğu ziftli alana bırakılabilir. Çocuğunuza okulumuzda başarılar diler, iyi bir iş birliği temenni ederiz. Lütfen ders, ev ödevleri ve okul kariyeri gibi konularda bize danışmaktan çekinmeyin. Direktörlükte bayan Gastl, öğretmenler heyetinden bayan Al Khatib ve bay Klügel ve diğer bölüm ve sınıf öğretmenleri size memnuniyetle yardımcı olurlar.

Devlet Okulları hakkında bilgiler

Devlet Okulları hakkında bilgiler Devlet Okulları hakkında bilgiler Veliler için Hoşgeldiniz Çocuğunuzun bizim okulumuza gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu broşürde okullarımızla ilgili en önemli bilgileri bulacaksınız. Sizinle iyi bir

Detaylı

Encora. Centrum voor Volwassenenonderwijs. Yetişkinler Eğitimi Merkezi. İç kurum ve değerlendirme yönetmeliği 2013-2014. Yabancılar için Hollandaca

Encora. Centrum voor Volwassenenonderwijs. Yetişkinler Eğitimi Merkezi. İç kurum ve değerlendirme yönetmeliği 2013-2014. Yabancılar için Hollandaca Encora Centrum voor Volwassenenonderwijs Yetişkinler Eğitimi Merkezi İç kurum ve değerlendirme yönetmeliği 2013-2014 Yabancılar için Hollandaca Belediye Okulları 2 Merkezimize hoş geldiniz! Değerli kürsiyer,

Detaylı

tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır.

tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır. 09.09.2016 tarihli Öğretmenler Genel Kurulu kararı ile aşağıda yazılı bulunan Okul Kuralları yürürlüğe alınmıştır. Önsöz Bizler; öğrenciler, öğretmenler, veliler ve eğitim / öğretimden sorumlu kişiler

Detaylı

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ

UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ UCPA / KİRKİT HOTEL / HİSARÖNÜ MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu oluşturmak.

Detaylı

OKULUMUZDA NASIL DAVRANMALIYIZ?

OKULUMUZDA NASIL DAVRANMALIYIZ? KURALLAR OKULUMUZDA NASIL DAVRANMALIYIZ? OKULUMUZDA UYMAMIZ GEREKEN KURALLAR NELERDİR? GENEL KURALLAR TÖREN KURALLARI SERVİS KURALLARI SINIF KURALLARI YEMEKHANE KURALLARI GENEL KURALLAR GENEL KURALLAR

Detaylı

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR?

İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? İTALYAN OKULLARI NASIL DÜZENLENMİŞTİR? Eğitim Kaç yıldan oluşur? Eğitim 6 yaşından itibaren 16 yaşına kadar zorunlu olup, bölümlere ayrılmıştır: İlkokul 5 yıl Ortaokul 3 yıl Lise 2 yıl 6 yaşından önce

Detaylı

2014-2015 Eğitim Rehberi

2014-2015 Eğitim Rehberi 2014-2015 Eğitim Rehberi Yabancılar İçin Hollandaca Merkezimize hoş geldiniz! Sayın Kursiyer, Merkezimizde ders almak için bulunmanız bizi mutlu ediyor. Size en iyi şekilde yardımcı olmak için tüm ekibimiz

Detaylı

Anaokulu na başlamayla ilgili ipuçları

Anaokulu na başlamayla ilgili ipuçları Anaokulu na başlamayla ilgili ipuçları Ana Okulunun hedefi Anaokulu ilk eğitim basamağıdır. Çocuğun kendi kişiliğini eğilimleri ve yetenekleri doğrultusunda gerçekleştirebilmesi yönünde, onu duygusal ve

Detaylı

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ

ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ ÇORLU İMKB ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ OKULUMUZA HOŞGELDİNİZ OKULUMUZ VE LİSE HAYATINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER Hepinizi öğrencinizin başarısından dolayı kutluyoruz. Öğrencimizin amacı; sadece iyi bir üniversiteyi

Detaylı

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE

NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE Kırmızı Sınıf 2014 NESİN MATEMATİK KÖYÜ ŞİRİNCE KIRMIZI SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Farklı bir ortamda matematik ve ingilizce öğrenmek. Öğrencilerin

Detaylı

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü

T.C. ŞİLE KAYMAKAMLIĞI Şile Oya Ali Osman Keçici Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü (EVCĠ ĠZĠN BELGESĠ) ÖĞRENCĠNĠN Adı ve... Doğum Yeri ve Yılı :... Cep Telefonu :. Email :.. VELĠSĠNĠN Adı ve... Mesleği :... İş i :... Ev i :...... Ev Tel No :... İş Tel No :... Cep Telefonu : Email : Evci

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ PANSİYONU BAŞVURU BİLGİ FORMU (Pansiyon Müracaat Dilekçesi) YUSUF ZİYA ÖNER FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Okulunuzun./.. Sınıfı,.. nolu. nın velisiyim. Çocuğumun okulunuz pansiyonunda Parasız / Paralı yatılı olarak kalmasını istiyorum. Gereğini

Detaylı

Çocuk Gündüz Bakımı Kindertagesbetreuung (türkisch)

Çocuk Gündüz Bakımı Kindertagesbetreuung (türkisch) Çocuk Gündüz Bakımı Kindertagesbetreuung (türkisch) Çocuk gündüz bakım yeri nedir? Çocuk gündüz bakım yeri (kısaca Kita diye anılmaktadır) çocukların eğitimli personel (kadın ve erkek öğretmenler/bakıcılar)

Detaylı

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar

DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar DOĞA OKULU NEDİR? Hedefler / amaçlar Öğrencilere farklı bir çalışma ortamında okul kavramını sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve dayanışma ruhu sağlamak. Öğrencilerin sorumluluk

Detaylı

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde en az 2 adet boş vize sayfası

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit

ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit ETİMESGUT ŞEHİT SALİH HELVACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2017/2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NÖBET GÖREVİ VE UYULMASI GEREKEN ESASLAR 1- Günlük vakit çizelgesini uygulamak, 2-Öğretmenlerin derslere zamanında

Detaylı

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.

TÜM BU İŞLEMLERİN ARDINDAN STAJINIZA BAŞLAYABİLİRSİNİZ. STAJA BAŞLAMADAN ÖNCE İZLENECEK YOL DİKKAT Staj yapacak öğrencilerin programda okutulan dört dönem derslerini en az bir kez almış ve bu derslerin devam şartlarını yerine getirmiş olmaları gerekmektedir.

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

Gazimağusa Türk Maarif Koleji

Gazimağusa Türk Maarif Koleji Gazimağusa Türk Maarif Koleji 2014-2015 Öğretim Yılı OKUL KİMLİK BİLGİLERİ OkulunAdı: Gazimağusa Türk Maarif Koleji Adresi: Gazimağusa - KKTC Kuruluş Tarihi: 1982 Telefonlar: 3667595, 3667551, 3667552,

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Tüm Pinokyo Açı ekibi çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı

Detaylı

MAVİ SINIF

MAVİ SINIF MAVİ SINIF 2016-2017 Ucpa / KİRKİT HOTEL / MARMARİS www.hotelhisaronu.com MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları

Detaylı

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK

FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK FMV ÖZEL ERENKÖY IŞIK İLKÖĞRETİM OKULU 5. SINIFA HAZIRLIK 1 BU YIL OKUTULACAK DERSLER Bu yıl haftada; 6 saat, Türkçe 3 saat, Sosyal Bilgiler 3 saat, Fen ve Teknoloji 4 saat, Matematik 2 saat, Din Kültürü

Detaylı

FRANSA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

FRANSA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR FRANSA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde en az 2 adet boş vize sayfası

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Türkisch Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Veliler için Bilgiler Januar 2008 / Türkisch 2 / 6 Zürih Kantonu İlköğretim Okulu Hedefler ve Hedefe Yönelik Görüşler Zürih kantonunda devlet ilköğretim okulu

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

03-04 OCAK 2015 AÖL VE MAÖL BİRİNCİ DÖNEM SINAVLARINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV TARİH VE SAATLERİ 1.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 09: 30 (180 dakika) 2.Oturum- 03 Ocak 2015 Cumartesi 14: 00 (180 dakika) 3.Oturum- 04 Ocak 2015 Pazar 09: 30 (180 dakika) GENEL I. Bina Sınav Komisyonunun

Detaylı

ilköğretim okulu Veliler için Bilgiler Die Volksschule Elterninformation Türkisch

ilköğretim okulu Veliler için Bilgiler Die Volksschule Elterninformation Türkisch ilköğretim okulu Veliler için Bilgiler Die Volksschule Elterninformation Türkisch Luzern kantonunda ilköğretim okulu Herkes için destek Tüm çocuklar ve gençler Luzern kantonunda ücretsiz ilköğretim okuluna

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Bundan böyle Pinokyo Açı olarak anılacak olan okulumuzda çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz.

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar) KARAR TARİHİ : 12.01.2012 KARAR SAYISI : 2012/2 KURULUŞ Rektörlük Merkez Kreş Eğitim Koordinatörü ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BOLU BAĞIŞÇILAR VAKFI KREŞİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Kapsam, Amaç, Tanımlar)

Detaylı

Hausordnung. ĐÇ TÜZÜK (Hastane kuralları)

Hausordnung. ĐÇ TÜZÜK (Hastane kuralları) ĐÇ TÜZÜK (Hastane kuralları) Hastanedeki hasta insanların tedavileri ve bakımları hastaların, refakatçilerin ve ziyaretçilerin birbirlerine karşılıklı olarak saygı göstermelerini gerektirmektedir. Bu kadar

Detaylı

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİNDE YÜZ YÜZE EĞİTİME DEVAM ZORUNLULUĞU VARDIR! MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR Mesleki Açık Öğretim

Detaylı

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Referanslarda İTÜ de

Detaylı

amaçları gerçekleştirmekte olumlu bir adım olduğuna inanmaktadır. Bir sonraki bölümü okuyup, okul kurallarını öğrenmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz.

amaçları gerçekleştirmekte olumlu bir adım olduğuna inanmaktadır. Bir sonraki bölümü okuyup, okul kurallarını öğrenmenizi mutlaka tavsiye ediyoruz. OKUL KURALLARI Her okul, geniş ve karmaşık bir organizasyondur. Kaos olmasını önlemek için, okuldaki insanlar herkesin iyiliği için ortaya çıkarılmış belirli davranış şekillerini uygulamak zorundadırlar.

Detaylı

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014

1.Sınıflar Tanışma Toplantısı. 17 Eylül -2014 1.Sınıflar Tanışma Toplantısı 17 Eylül -2014 Ders Saatleri Türkçe 10 İngilizce 8 Matematik 5 Hayat Bilgisi 4 Görsel Sanatlar 2 Beden Eğitimi 2 Jimnastik 1 Satranç 1 Drama 1 Müzik 2 Oyun ve Fiziki Etkinlikler

Detaylı

HASTA DOSYASI VE ARŞİV HİZMETLERİ

HASTA DOSYASI VE ARŞİV HİZMETLERİ HASTA DOSYASI VE ARŞİV HİZMETLERİ Hasta dosyalarına yönelik düzenleme yapılmalıdır. Hasta dosyaları için standart bir dosya içeriği belirlenmeli, o Dosyalarda bulunması gereken bilgi ve dokümanlar belirlenmeli,

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR

ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR ATATÜRK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ UYULMASI GEREKEN KURALLAR A. Sınıf İçinde (Ders Esnasında): - Okulda Eğitim-Öğretim sabah 08:15 te başlar. Öğrenci en geç saat 08:05 de Okul da olur. - Öğrenci

Detaylı

T.C. ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ İÇ YÖNETMELİK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

T.C. ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ İÇ YÖNETMELİK EĞİTİM ÖĞRETİM YILI T.C. ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ İÇ YÖNETMELİK 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. GEÇ GELME, DEVAMSIZLIK Geç gelme Geç gelme, öğretmenler kurulunun belirlediği süre ile sınırlı olmak

Detaylı

SOĞUK ZİNCİR GÖREVLİSİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK TALİMATI

SOĞUK ZİNCİR GÖREVLİSİ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK TALİMATI Dok No:ACL.TL.02 Yayın Tarihi: NİSAN 2013 Rev.Tar/No: -/0 Sayfa No: 1 / 6 1.0 AMAÇ:Vitale Kadın Hastalıkları ve doğum hastanesi olarak Sağlık Müdürlüğü nden gelen aşıları soğuk zincir şartlarına uygun

Detaylı

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Senato:08.12.2015/95 Madde:9 un ekidir. YALOVA ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ İŞLETME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Yalova Üniversitesine ait

Detaylı

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu

Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu. 2013-2014 Veli Oryantasyonu Özel Dr. Sedat Üründül Anaokulu 2013-2014 Veli Oryantasyonu 2013-2014 2014 AKADEMİK K YILI AÇILIŞ TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ Veli Tanıtım KARTLARI ORYANTASYON GÜN G N VE SAATLERİ Merkur 1. Grup: Merkur

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Aralık Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 27 ARALIK 2014 Bu

Detaylı

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT OKULLARI NDA ÖZLÜK HAKLARI UYGULAMA ESASLARI

İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT OKULLARI NDA ÖZLÜK HAKLARI UYGULAMA ESASLARI İHSAN DOĞRAMACI VAKFI ÖZEL BİLKENT OKULLARI NDA ÖZLÜK HAKLARI UYGULAMA ESASLARI ÇALIŞMA SAATLERİ Okulumuz 08:40 ta başlayıp, 15:40 ta sona erecektir. Giriş ve çıkışlarda kart basımı son derece önemlidir.

Detaylı

SAINT-JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU

SAINT-JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU SAINT-JOSEPH LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL KÜÇÜK PRENS OKULLARI ÖĞRENCİ KAYIT FORMU ÖĞRENCİ ANNE BABA 1-ÖĞRENCİNİN / / 20 TC Kimlik Numarası (Gün, Ay, Yıl) Cinsiyeti Anne Baba Ayrı mı? Evet ise kiminle beraber

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/01/2016-5763 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE5FBJ4SZ* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri İVEDİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

MTSAS-6 SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

MTSAS-6 SINAVINDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR GENEL HUSUSLAR I. Bina Sınav Komisyonunun Dikkat Edeceği Hususlar: Bölge sınav yürütme komisyonunun sınavla ilgili yapacağı toplantıya, bina sınav komisyonu başkanı temsilci olarak katılınız. Toplantıda

Detaylı

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2011 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2011 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2011 2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR 1) Başvuru Tarihleri :20 Şubat - 22 Mart 2012 2) Başvuru Yeri :Yüz Yüze Eğitim Alınacak Meslek

Detaylı

08 EKİM 2016 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-5 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

08 EKİM 2016 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-5 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 08 Ekim 2016 Cumartesi - Saat: 11: 00 SINAV BİLGİLERİ Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. 1.Grup; 2015 yılı ve daha

Detaylı

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI III. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI III. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI III. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALAR Mesleki Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme ücreti 25 TL dir. Öğrenci adayları, kayıt ücretinin

Detaylı

HAKKIMIZDA MEGAPARK HASTANESİ

HAKKIMIZDA MEGAPARK HASTANESİ MEGAPARK HASTANESİ Megapark Hastanesi, 2005 yılında kurulmuş bulunan KMS Kahramanmaraş Sağlık Hizmetleri A.Ş nin ilk sağlık hizmetleri projesidir.hastane binası inşaatı 2007-Haziran ayında, cihaz montajları

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI

BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI BEŞİKDÜZÜ İMKB FEN LİSESİ ÖĞRENCİ EL KİTAPÇIĞI 2017 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 TARİHÇEMİZ... 3 PERSONELİMİZ... 3 FİZİKİ YAPI... 4 Derslikler... 4 Bilişim Teknolojileri Sınıfı... 4 Spor Salonu ve Spor Alanları...

Detaylı

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu

İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu İTÜ Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Formu Doğum Yeri ve Yılı: TC Kimlik No: Öğrenci No: Kan Grubu: Statüsü: FOTOĞRAF REFERANSLAR Çalıştığı Birim/Unvanı: Çalıştığı Birim/Unvanı: Not (1): Misafir ve misafir öğrenci

Detaylı

TEOG TERCİH İŞLEMLERİ

TEOG TERCİH İŞLEMLERİ TEOG TERCİH İŞLEMLERİ TEOG Yerleştirme Sonuçları açıklandı. Şimdi öğrenci ve velilerimiz de Biz nasıl tercih yapacağız? düşüncesi hakim. Bu yazımızda kısaca bir tercih işlemlerinde neler yapmanız gerektiğini,

Detaylı

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu

TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu Ek-5:Pansiyon Öğrenci Sözleşmesi TC ANKARA VALİLİĞİ Kemal Şahin Mesleki Ve Teknik Anadolu Müdürlüğü Okul Pansiyonu PANSİYON İDARESİ ÖĞRENCİ SÖZLEŞMESİ ÖĞRENCİNİN YURT İDARESİNE KARŞI SORUMLULUKLARI 1)

Detaylı

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması.

BİREYSEL PLANLAMA MÜDAHALE HİZMETLERİ. Okula yeni başlayan. öğrencilere yönelik. gözlem çalışmaları yapılması. LÜLEBURGAZ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2013/2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ANALARI REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILLIK ÇERÇEVE PROGRAM TASLAĞI EYLÜL 23-27 EYLÜL 16-20 EYLÜL 9-13 EYLÜL

Detaylı

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ

T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ T.C ÇANAKKALE ONSEKİZMART ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ ÇALIŞAN GÜVENLİĞİ PROSEDÜRÜ KODU: YÖN.PR.09 YAYINLAMA TARİHİ: 21.04.2014 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO: 00 SAYFA SAYISI:05 1. AMAÇ:

Detaylı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı

Bilgilendirme ve Onay Hakkı Hizmetlerden Yararlanma Hakkı * Hastanemize başvuran her birey, dil, din, ırk veya mezhep ayrımı yapılmaksızın tüm hizmetlerden yararlanma hakkına sahiptir. * Hastalarımız, hastanemizin sunduğu tanı ve

Detaylı

ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ALMANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR Macellan a teslim tarihi bilgisi edildi edilmedi ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı,

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

BÖLÜM SEKRETERI İŞ TANIMI

BÖLÜM SEKRETERI İŞ TANIMI BÖLÜM SEKRETERI İŞ TANIMI Görevin Adı: Bölüm Sekreteri Görevin Kapsamı: Mühendislik Fakültesi Görevi: a) Akademik Takvime Bağlı İşler: 1. Eylül ve Ocak ayı başında öğrenci dosyalarını gözden geçirerek

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞİTİMİ DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına

Detaylı

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza

Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 Değerli Velilerimiz, Okul olarak hedefimiz; sürekli gelişen ve kendini yenileyen bir kurum olmak, okulumuza sürekli ivme kazandırmak ve çağımızın yeniliklerine ayak uydurmaktır. Tüm

Detaylı

SUFFA ERKEK EĞİTİM MERKEZİ

SUFFA ERKEK EĞİTİM MERKEZİ DİT (DANİMARKA İSLAM TOPLUMU) SUFFA ERKEK EĞİTİM MERKEZİ HayırlıOlsun! DİT Suffa Erkek Eğitim Merkezimiz 17 Eylül 2011 tarihinden itibaren, Her Cumartesi saat 10-15 arasında, tecrübeli eğitimciler eşliğinde,

Detaylı

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ

EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR GÜNDEM MADDELERİ 2012-2013 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI 6-C SINIFI 2. DÖNEM ŞUBE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTI TUTANAĞIDIR Toplantı no : 2 Toplantı yeri : Öğretmenler odası Toplantı tarihi : 26.02.2013 Toplantı tarihi : 15:00 Toplantıya

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR DÖNER GÜNÜ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Okul Aile Birliğimiz tarafından organize edilen ve 11:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Döner

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 03 NİSAN 2014

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 03 NİSAN 2014 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ANKARA, 03 NİSAN 2014 ÜNİVERSİTE STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA KURULU YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKUL STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ

UFUK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ UFUK ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ SINAV UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam Madde 1- (1)Bu yönergenin Amacı, Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi sınavlarında sınav düzenini sağlamak, öğrencilerin sınav hakkını

Detaylı

T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu

T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı 421122501 Yaz Stajı (2. Sınıf) Değerlendirmesi Öğrencinin Adı-Soyadı : Öğrencinin Numarası : ÖĞRENCİ

Detaylı

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır. Yeni çocuklarımızla tanışmanın, devam eden çocuklarımızı yeniden görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu süre, çocuklarımız

Detaylı

Yasal dayanaklar Aşağı Saksonya Okul Yasası nın 54 a maddesi Haziran 2002 Kabine kararı

Yasal dayanaklar Aşağı Saksonya Okul Yasası nın 54 a maddesi Haziran 2002 Kabine kararı ı Yasal dayanaklar Okul Yasası nın 54 a maddesi Haziran 2002 Kabine kararı Gündüz bakım evlerinde dil Gelişimi Okula yazılmadan önce dil Gelişimi 54 a 1 paragraf Derslere katılacak kadar Almancaya sahip

Detaylı

T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu

T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu T.C. Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu 2013 2014 Eğitim Öğretim Yılı FTR 315 Klinik Staj Değerlendirmesi Öğrencinin Adı-Soyadı : Öğrencinin Numarası : ÖĞRENCĠ GENEL BĠLGĠLERĠ

Detaylı

KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖBET YÖNERGESİ (Senato: 09.12.2015-2015/17 Sayılı - 24 Numaralı Karar )

KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖBET YÖNERGESİ (Senato: 09.12.2015-2015/17 Sayılı - 24 Numaralı Karar ) KSÜ SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NÖBET YÖNERGESİ (Senato: 09.12.2015-2015/17 Sayılı - 24 Numaralı Karar ) MADDE 1 Amaç: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde

Detaylı

Hotel Römerhof / Erlensee

Hotel Römerhof / Erlensee Hotel Römerhof / Erlensee 1. Genel anlamda AB Eğitim Projeleri kapsamında kabul ettiğmiz grupları şirket olarak Frankfurt un 30 kilometre doğusunda bulunan Erlensee de Hotel Römerhof da ağırlamaktayız.

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Çankaya/ANKARA.doğumlu oğlum/kızım 2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı için okulunuza kaydetmek istiyorum. Gereğini arz ederim. Öğrenci Velisi Adı-Soyadı Tarih/Ġmza

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Tarih ve Sayı: 06/01/2016-5763 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6EBJ4PT* Sayı :53891476-300- Konu :İkamet İzni İşlemleri İVEDİ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Detaylı

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU

ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU E S K İ Ş E H İ R A N A D O L U L İ S E S İ ORTAK SINAV YÖNERGESİ ORTAK SINAV KOMİSYONU 2012-2013 ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ SINAV YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI

İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI İLKOKUL AKRAN VE SİBER ZORBALIĞA KARŞI Akran ve siber zorbalık durumlarıyla çocuklarımız son dönemlerde daha fazla karşı karşıya kalmaktadır. Bu doğrultuda 3.sınıf öğrencilerimize İlkokul Rehber Öğretmeni

Detaylı

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KAYIT YENİLEME KILAVUZU

MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KAYIT YENİLEME KILAVUZU MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KAYIT YENİLEME KILAVUZU Kayıt Yenileme Tarihleri : 21 Ağustos-15 Eylül 2017 Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihleri : 18-22 Eylül 2017 Kayıt

Detaylı

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI

BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI BİLGİ VE GENEL YETENEK YARIŞMASI Sınav Başvuru Süresi 20 OCAK 2016 29 ŞUBAT 2016 Sınav Tarihi ve Saati OTURUMLAR BAŞLANGIÇ SAATLERİ SINAV TARİHİ 1. SEANS 10.00 06 Mart 2. SEANS 14.00 2016 GRUPLAR ERCİYES

Detaylı

Öğrencilerimizin velilerine. Okul la ilgili ipuçları

Öğrencilerimizin velilerine. Okul la ilgili ipuçları Öğrencilerimizin velilerine Okul la ilgili ipuçları İçerik Önsöz Sayfa 3 İlkokul ne istiyor 3 İlkokulda eğitim 4 Hazırlık sınıfı ve Küçük sınıf 4 Yabancılar dilliler için hazırlık sınıfı 5 Ev ödevleri

Detaylı

Radyasyon yayan cihazların bulunduğu alanlara yönelik düzenleme yapılmalıdır.

Radyasyon yayan cihazların bulunduğu alanlara yönelik düzenleme yapılmalıdır. Radyasyon yayan cihazların bulunduğu alanlara yönelik düzenleme yapılmalıdır. Radyasyon yayan cihazların bulunduğu alanların Türkiye Atom Enerjisi Kurumundan (TAEK) lisansı bulunmalıdır. Radyasyon yayan

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ E -DİLEK ÖNERİ SİSTEMİ (WEB)

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ E -DİLEK ÖNERİ SİSTEMİ (WEB) T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ E -DİLEK ÖNERİ SİSTEMİ (WEB) 8/02/205 30/04/205 DÖNEMİ ANALİZ RAPORU Üniversitemiz ana sayfasına 5.02.205 tarihinden itibaren e dilek öneri linki eklenmiştir. 8/02/205

Detaylı

OKUL KAZALARINDAN KORUNMA YOLLARI

OKUL KAZALARINDAN KORUNMA YOLLARI OKUL KAZALARINDAN KORUNMA YOLLARI Ana Sayfa /Çocuk/Okul Dönemi Eğitimi/Okul kazaları nasıl önlenebilir? OKUL KAZALARI NASIL ÖNLENEBİLİR? OKUL KAZALARININ ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER... 25.10.2011

Detaylı

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 6. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Hazırlık Atlama Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

SAĞLIKLI YAŞAM VE REVİR KULLANIMI

SAĞLIKLI YAŞAM VE REVİR KULLANIMI SAĞLIKLI YAŞAM VE REVİR KULLANIMI SAĞLIK NEDİR? Sağlık kişinin Kendini iyi hissetmesidir Yani; -Yemek yiyebilmesi ve doyması -Hareket edebilmesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirmesi(yürümesi,koşması,oyun

Detaylı

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır.

Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON İÇ YÖNERGESİ Bu yönerge Milli Eğitim Bakanlığı Okul Pansiyon Yönetmeliği nin 10 uncu maddesine göre hazırlanmıştır. PANSİYON GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİNİN UYGULANMASI: 07.00 da Öğrenciler nöbetçi

Detaylı

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) B SINIFI İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu

Detaylı

(2) Seyir ve Park Kuralları

(2) Seyir ve Park Kuralları T.C. TRAFİK KURALLARI (1) Uyulması Gereken Kurallar 1. Üniversitenin yönetimi altındaki yerlere özel araçla girecek Öğrenci, İdari ve akademik personelin otopark kullanımı, güvenlik ve giriş kontrolünün

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU TANITIM 23 EYLÜL 2016

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU TANITIM 23 EYLÜL 2016 TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU TANITIM 23 EYLÜL 2016 OKUL YERLEŞİM ALANI Okulumuz idari bina, akademik bina ve dersliklerin bulunduğu bina olmak üzere 3 binadan oluşmaktadır. Okulumuzda

Detaylı

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ

KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞIMIZIN VERMİŞ OLDUĞU OKUYUCU HİZMETLERİ Kütüphane içi kullanım Kullanıcı eğitimi Ödünç verme Kitap siparişi Veri tabanları Uzaktan erişim Genel Bilgiler Dumlupınar

Detaylı

20 MAYIS 2017 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-2 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

20 MAYIS 2017 MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜ KURSİYERLERİ SINAVINDA (MTSKS-2 ) DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR SINAV BİLGİLERİ 20 Mayıs 2017 Cumartesi - Saat: 14: 00 Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. 1.Grup; 2015 yılı ve

Detaylı

SFL HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKÇA SORDUKLARI SORULAR & CEVAPLARI

SFL HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKÇA SORDUKLARI SORULAR & CEVAPLARI SFL HAZIRLIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKÇA SORDUKLARI SORULAR & CEVAPLARI 1. Exit (Hazırlık Programı Çıkış) Sınavı nedir? Hazırlık Atlama Sınavı olarak da bilinen Exit (Hazırlık Programı Çıkış) Sınavı

Detaylı

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu

Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bayındır Hastanesİ Söğütözü Genel Yoğun Bakım Zİyaretçİ Kılavuzu Bu broşür, Bayındır Hastanesi Söğütözü (BHS) Genel Yoğun Bakım (Reanimasyon) süreci hakkında sizi aydınlatmak amacıyla hazırlanmıştır.

Detaylı

DEPREME HAZIRLANIYORUZ KORKMUYORUZ

DEPREME HAZIRLANIYORUZ KORKMUYORUZ DEPREME HAZIRLANIYORUZ KORKMUYORUZ DEPREM NEDİR? Dünyamızın yüzeyi yap-boz şeklindeki büyük parçalardan oluşan bir kabukla kaplıdır. Bu parçalar her zaman hareketlidir. Birbirlerini itmeleri ya da birbirlerine

Detaylı

TR KURS TAKVİMİ 2016 YOĞUN KURSLAR KAYIT. Yoğun 8. Yoğun 4. TestDaF Sınavına Hazırlık. C2 Sınavına Hazırlık. DSH Sınavına Hazırlık

TR KURS TAKVİMİ 2016 YOĞUN KURSLAR KAYIT. Yoğun 8. Yoğun 4. TestDaF Sınavına Hazırlık. C2 Sınavına Hazırlık. DSH Sınavına Hazırlık YOĞUN KURSLAR Yoğun 8 Berlin 04.01. 26.02. 29.02. 23.04. 25.04. 18.06. 04.07. 26.08. 29.08. 21.10. 24.10. 16.12. 2.190, 2.450, Freiburg 03.02. 24.03. 04.04. 25.05. 04.10. 24.11. 29.11. 27.01.2017 Yoğun

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞ YERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 24 MAYIS 2014

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞ YERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 24 MAYIS 2014 T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞ YERİ HEKİMLİĞİ VE İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI SINAVI (Mayıs Dönemi) İŞ YERİ HEKİMLİĞİ TESTİ 24 MAYIS 2014 Bu testlerin her

Detaylı