K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "K A R A R. İl Özel İdaresinin 01.03.2011 tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;"

Transkript

1 SAYI : 31 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesinde KARAR TARİHİ : bulunan,mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 2085 Parsel nolu taşınmaz üzerinde bulunan ve işmerkezi inşaatı alanı içerisinde kalan 2 adet çam ağacının tutulan rapor doğrultu sunde kesilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Yardımcısı, Genel Sekreter V. Hüseyin DOĞAN ın başkanlığında ler Neşet NARCIOĞLU, İbrahim ÇERÇİ, İsmail ÖZSAYDI, Ökkeş ELMAS, Mehmet KARİP, İbrahim Halil KAYA, Levent ALİBEKİROĞLU ve Hüseyin DİDİN in huzuru ile tarihinde saat de toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1385 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesinde, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 2085 parsel nolu taşınmaz üzerinde işmerkezi inşaatı alanı içerisinde kalan 2 adet çam ağacının inşaat çalışma alanını engellemesinden dolayı Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü elamanlarınca tutulan rapor doğrultusunda kesilmesi ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesinde, Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, 2085 parsel nolu taşınmaz üzerinde işmerkezi inşaatı alanı içerisinde kalan 2 adet çam ağacının Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü teknik elamanlarınca tutulan tarihli rapor doğrultusunda İl Özel İdaresi (Mali Hizmetler Müdürlüğünce) kestirilmesine, kesilen çam ağaçları nın Cevdetiye şantiyesinde muhafaza edilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Hüseyin DOĞAN Hüseyin KARALAR Neşet NARCIOĞLU İbrahim ÇERÇİ Vali Yardımcısı Genel Sekreter V. Genel Sekreter V. Encümen Başkanı Yazı İşleri Müd.V.

2 SAYI : 32 ÖZÜ:İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı Köyü, Merkez ve KARAR TARİHİ : Çatalmazı mezralarının yerleşik alan ve civarı haritasının görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Yardımcısı, Genel Sekreter V. Hüseyin DOĞAN ın başkanlığında ler Neşet NARCIOĞLU, İbrahim ÇERÇİ, İsmail ÖZSAYDI, Ökkeş ELMAS, Mehmet KARİP, İbrahim Halil KAYA, Levent ALİBEKİROĞLU ve Hüseyin DİDİN in huzuru ile tarihinde saat de toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1386 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı Köyü, Merkez ve Çatalmazı mezralarının yerleşik alan ve civarı haritası ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Kayalı Köyü, Merkez ve Çatalmazı mezralarının yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi (İzinli) Hüseyin DOĞAN Hüseyin KARALAR Neşet NARCIOĞLU İbrahim ÇERÇİ Vali Yardımcısı Genel Sekreter V. Genel Sekreter V. Encümen Başkanı Yazı İşleri Müd.V.

3 SAYI : 33 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Arıklıkaş KARAR TARİHİ : Köyü,122 ada, 18 nolu parselde kayıtlı taşınmaza ait ifraz işleminin yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1390 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Arıklıkaş Köyü, 122 ada, 18 nolu parselde kayıtlı taşınmaza ait İfraz işleminin yapılması ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Bahçe İlçesi, Arıklıkaş Köyü, 122 ada, 18 nolu parselde kayıtlı taşınmaza ait İfraz işleminin 3194 Sayılı İmar Kanununun 44 ve 45.maddelerine istinaden 2 kısma ifraz işlemlerinin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

4 SAYI : 34 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi,Gümüş Köyü KARAR TARİHİ : ada, 108 ve 109 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların tevhit işleminin yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1391 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gümüş Köyü 103 ada, 108 ve 109 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazlara ait tevhit işleminin yapılması ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Düziçi İlçesi, Gümüş Köyü 103 ada, 108 ve 109 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların, 3194 Sayılı İmar Kanununa istinaden çıkarılan, Plansız Alanlar İmar Yönetmenliğinin 62.maddesine göre parseller üzerinde tevhit işlemlerinin yapılmasında her hangi bir sakıncasının bulunmadığına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliğiyle ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

5 SAYI : 35 ÖZÜ:İlimiz Merkeze bağlı, Sakarcalık Köyü, Köy KARAR TARİHİ : yerleşik alan ve civarı haritasının görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1547 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Merkeze bağlı, Sakarcalık Köyü, Köy yerleşik alan ve civarı haritası ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Sakarcalık Köyü, Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

6 SAYI : 36 ÖZÜ: Kadirli İlçesi Özel İdare İşhanında boş KARAR TARİHİ : bulunan 3.kat 5 nolu işyerinin 1.500,00 TL muhammen bedel üzerinden kiraya verilmesi. Osmaniye İl Encümeni, Vali Yardımcısı, Genel Sekreter V. Hüseyin DOĞAN ın Başkanlığında üyeler Neşet NARCIOĞLU, İbrahim ÇERÇİ, İsmail ÖZSAYDI, Ökkeş ELMAS, Mehmet KARİP, İbrahim Halil KAYA, Levent ALİBEKİROĞLU ve Hüseyin DİDİN in huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1071 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 23 sayılı kararı ile Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Özel İdare İşhanında boş bulunan 3.kat 5 nolu işyerini 1.500,00 TL muhammen bedel üzerinden İl Encümenince 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45.maddesi gereğince açık teklif arttırma sureti ile tarihinde saat da yapılan ihalesine 1 adet talipli katılmıştır. Söz konusu, İlimize bağlı, Kadirli İlçesi Özel İdare İşhanında boş bulunan 3.kat 5 nolu işyerinin ihalesine talipli olarak katılan Ayşenur ŞENYUVA 1.600,00.- TL ye kiraya tutabileceğini, daha fazla artırımda bulunamayacağını beyan etmesi üzerine, Kadirli İlçesi Özel İdare İşhanında boş bulunan 3.kat 5 nolu işyerini Ayşenur ŞENYUVA adına 1.600,00.-TL bedelle kiraya verilmesine ait yapılan ihalenin kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Hüseyin DOĞAN Neşet NARCIOĞLU İbrahim ÇERÇİ Ahmet DÜLDÜL Vali Yardımcısı Genel Sekreter V. Encümen Başkanı Ökkeş ELMAS İsmail ÖZSAYDI Mehmet KARİP İbrahim Halil KAYA Yazı İşleri Müd. V. Mali Hizmetler Müd. V Levent ALİBEKİROĞLU Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin DİDİN Plan ve Proje Müdürü İş bu karar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 31.maddesi gereğince tasdik olunur. 16/03/2011 Celalettin CERRAH Vali

7 SAYI : 37 ÖZÜ: İlimiz Merkez İlçe nüfusuna kayıtlı KARAR TARİHİ : Ali KILIÇ a idari para cezası verilmesi. Osmaniye İl Encümeni, Vali Yardımcısı, Genel Sekreter V. Hüseyin DOĞAN ın Başkanlığında üyeler Neşet NARCIOĞLU, İbrahim ÇERÇİ, İsmail ÖZSAYDI, Ökkeş ELMAS, Mehmet KARİP, İbrahim Halil KAYA, Levent ALİBEKİROĞLU ve Hüseyin DİDİN in huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1596 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 828 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Jandarma Trafik Tim Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı olarak maden üretim ve sevkiyatı yaptığı tespit edilen, Hüseyin oğlu, 1969 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (İlimiz Merkez Yaverpaşa Mahallesi, İblimoğlu Cad.No:157 Toki Evleri SG:12 A Blokta ikamet eden) TC kimlik nolu Ali KILIÇ adlı vatandaşın 80 FY 746 plakalı Kamyonla 34,3 Ton) Hafriyat malzemesini sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, idari para cezası verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 828 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Jandarma Trafik Tim Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Hüseyin oğlu, 1969 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (İlimiz Merkez Yaverpaşa Mahallesi, İblimoğlu Cad.No:157 Toki Evleri SG:12 A Blokta ikamet eden) TC kimlik nolu Ali KILIÇ adlı vatandaşın 80 FY 746 plakalı Kamyonla 34,3 Ton) Hafriyat malzemesini sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı davrandığından, 1 ton hafriyat satış bedelinin 3 TL olduğu tespit edildiğinden, 34,3 tonx3 TL=102,9 TL nin beş katı tutarı olan 102,9 TLX5=514,5 TL idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ve cezanın tahsili için İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Hüseyin DOĞAN Neşet NARCIOĞLU İbrahim ÇERÇİ Ahmet DÜLDÜL Vali Yardımcısı Genel Sekreter V. Encümen Başkanı Ökkeş ELMAS İsmail ÖZSAYDI Mehmet KARİP İbrahim Halil KAYA Yazı İşleri Müd. V. Mali Hizmetler Müd. V Levent ALİBEKİROĞLU Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin DİDİN Plan ve Proje Müdürü

8 SAYI : 38 ÖZÜ: İlimiz Merkez İlçe nüfusuna kayıtlı KARAR TARİHİ : Mahmut DURMAZ a idari para cezası verilmesi. Osmaniye İl Encümeni, Vali Yardımcısı, Genel Sekreter V. Hüseyin DOĞAN ın Başkanlığında üyeler Neşet NARCIOĞLU, İbrahim ÇERÇİ, İsmail ÖZSAYDI, Ökkeş ELMAS, Mehmet KARİP, İbrahim Halil KAYA, Levent ALİBEKİROĞLU ve Hüseyin DİDİN in huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1598 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 828 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Jandarma Trafik Tim Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı olarak maden üretim ve sevkiyatı yaptığı tespit edilen, Yusuf oğlu, 1965 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (İlimiz Merkez Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi, 7619 Sok, No:16 da ikamet eden) TC kimlik nolu Mahmut DURMAZ adlı vatandaşın 80 EH 374 plakalı Kamyonla 23,6 Ton) hafriyat malzemesini sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, idari para cezası verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 828 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Jandarma Trafik Tim Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Yusuf oğlu, 1965 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (İlimiz Merkez Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi, 7619 Sok, No:16 da ikamet eden) TC kimlik nolu Mahmut DURMAZ adlı vatandaşın 80 EH 374 plakalı Kamyonla 23,6 Ton) hafriyat malzemesini sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı davrandığından, 1 ton hafriyat satış bedelinin 3 TL olduğu tespit edildiğinden, 23,6 tonx3 TL=70,8 TL nin beş katı tutarı olan 70,8 TLX5=354TL idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ve cezanın tahsili için İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Hüseyin DOĞAN Neşet NARCIOĞLU İbrahim ÇERÇİ Ahmet DÜLDÜL Vali Yardımcısı Genel Sekreter V. Encümen Başkanı Ökkeş ELMAS İsmail ÖZSAYDI Mehmet KARİP İbrahim Halil KAYA Yazı İşleri Müd. V. Mali Hizmetler Müd. V Levent ALİBEKİROĞLU Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin DİDİN Plan ve Proje Müdürü

9 SAYI : 39 ÖZÜ:İlimiz, Düziçi İlçesi,Yeniceharuniye Ma- KARAR TARİHİ : hallesinde,yeniceharuniye İlköğretim Okulu arsası içerisinde Melek KURT adına kayıtlı 1021 parselde kayıtlı m2 yerin 4.783, 6 m2 lik kısmının kamulaştırılması. Osmaniye İl Encümeni, Vali Yardımcısı, Genel Sekreter V. Hüseyin DOĞAN ın Başkanlığında üyeler Neşet NARCIOĞLU, İbrahim ÇERÇİ, İsmail ÖZSAYDI, Ökkeş ELMAS, Mehmet KARİP, İbrahim Halil KAYA, Levent ALİBEKİROĞLU ve Hüseyin DİDİN in huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1832 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İl Encümeninin tarih ve 24 sayılı kararı ile Kamulaştırılabilmesi için kamu yararı kararı alınan, Düziçi İlçesinde, Belediye sınırları içerisi Yeniceharuniye Mahallesinde bulunan Yeniceharuniye İlköğretim Okulu arsası alanı içerisinde kalan ve Melek KURT adına kayıtlı 1021 parselde kayıtlı m2 lik yerin 4.783,6 m2 lik kısmının kamulaştırma tespit komisyonunca belirlenen bedel mukabilinde yapılacak pazarlık sonucunda satın alınması ile ilgili olarak yapılan talebin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı Düziçi İlçesi Belediye sınırları içerisi Yeniceharuniye mahallesinde bulunan Mülkiyeti Özel Şahıslara ait olan ve Belediye İmar Planında Okul yeri olarak belirlenen 1021 parselde bulunan 4.783,6 m2 lik taşınmazın sahibi adını Vekaleten Cemil KURT tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne vermiş oldukları dilekçesine istinaden İl Encümeninin güne saat de yapılan Encümen toplantısına çağrılan ve Mülkiyet sahibi Melek KURT (15 Şubat gün ve sayılı Düziçi Noteri Feti KAPLAN tarafından düzenlenen vekaletnameye istinaden) Vekili Cemil KURT ile yapılan pazarlık ve anlaşma sonucunda, Düziçi İlçesinde, Belediye sınırları içerisi Yeniceharuniye Mahallesinde bulunan Yeniceharuniye İlköğretim Okulu arsası alanı içerisinde kalan ve Melek KURT adına 1021 parselde kayıtlı m2 lik yerin 4.783,6 m2 lik taşınmazı Bedel Tespit Komisyonunca m2 si 7,45 TLX 4.783,6 m2= ,35 TL olarak belirlenen bedelin altında, tamamını ,00 TL ye verebileceklerini daha fazla indirimde bulunamayacağını beyan etmesi üzerine İl Encümenimizce Düziçi İlçesinde, Belediye sınırları içerisi Yeniceharuniye Mahallesinde bulunan Yeniceharuniye İlköğretim Okulu arsası alanı içerisinde kalan ve Melek KURT adına 1021 parselde kayıtlı m2 lik yerin 4.783,6 m2 lik taşınmazın tamamını toplam ,00.-TL bedel mukabilinde 2942 Sayılı Kamulaştırma Kanununun 8. maddesi ile değişik, 4650 sayılı Kanununun 3.maddesi gereğince Okul yeri olarak rızaen satın alınmasına, arsa satın alma ve pazarlık tutanağında belirtilen hissedar adına belinin hisse sahibinin vermiş olduğu Banka Şubelerine hesap açtırılarak yatırılmasına, Tahakkuk edecek bedelin İl Özel İdaresinin 2011 Mali Yılı Gider Bütçesinin ilgili harcama kaleminden ödenmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup,ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilmek üzere İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Hüseyin DOĞAN Neşet NARCIOĞLU İbrahim ÇERÇİ Ahmet DÜLDÜL Vali Yardımcısı Genel Sekreter V. Encümen Başkanı Ökkeş ELMAS İsmail ÖZSAYDI Mehmet KARİP İbrahim Halil KAYA Yazı İşleri Müd. V. Mali Hizmetler Müd. V Levent ALİBEKİROĞLU Destek Hizmetleri Müdürü Hüseyin DİDİN Plan ve Proje Müdürü

10 SAYI : 40 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Selimiye Köyü, Köy KARAR TARİHİ : yerleşik alan ve civarı haritasının görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1822 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Selimiye Köyü, Köy yerleşik alan ve civarı haritası ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkeze bağlı, Selimiye Köyü, Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

11 SAYI : 41 ÖZÜ: İlimiz Merkez İlçe nüfusuna kayıtlı KARAR TARİHİ : Sadettin SARIBIYIK a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1823 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 266 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Tecirli Jandarma Karakol Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı olarak maden üretim ve sevkiyatı yaptığı tespit edilen, Celal oğlu, 1973 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (Kesme burun Köyünde ikamet eden) TC kimlik nolu Sadettin SARIBIYIK adlı vatandaşın 01 BL 216 plakalı Traktörle 1 m3 Kum-Çakıl malzemesini ruhsatsız bir alandan sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, idari para cezası verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 266 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Tecirli Jandarma Karakol Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Celal oğlu, 1973 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (Kesme burun Köyünde ikamet eden) TC kimlik nolu Sadettin SARIBIYIK adlı vatandaşın 01 BL 216 plakalı Traktörle 1 m3 Kum-Çakıl malzemesini ruhsatsız bir alandan sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı davrandığından, 1 m3 Kum-Çakıl satış bedelinin 6 TL olduğu tespit edildiğinden, 1,750 Kgx6 TL=10,5 TL nin beş katı tutarı olan 10,5 TLX5=52,5TL idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ve cezanın tahsili için İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

12 SAYI : 42 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi,Bayındırlı Köyü, KARAR TARİHİ : köy yerleşik alanı ve civarı haritasının görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1824 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi Bayındırlı Köyü, Merkez ile Manlar, Cehli ve İbişler Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritası ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi Bayındırlı Köyü, Merkez ile Manlar, Cehli ve İbişler Mezralarına ait Köy yerleşik alan ve civarı haritasının teklif edildiği şekli ile aynen kabulüne İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

13 SAYI : 43 ÖZÜ: İlimiz Merkez İlçe nüfusuna kayıtlı KARAR TARİHİ : Şaban KOCAMAZ a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1825 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 266 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Tecirli Jandarma Karakol Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı olarak maden üretim ve sevkiyatı yaptığı tespit edilen, Mustafa oğlu, 1960 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (Kırmacılı Köyünde ikamet eden) TC kimlik nolu Şaban KOCAMAZ adlı vatandaşın 01 KT 572 plakalı Traktörle 1 m3 Kum-Çakıl malzemesini ruhsatsız bir alandan sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, idari para cezası verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimiz Merkez, Jandarma Komutanlığının tarih ve 266 sayılı yazısı ve ekinde yer alan Tecirli Jandarma Karakol Komutanlığına ait yazı ve tutanakta, Mustafa oğlu, 1960 doğumlu, İlimiz Merkez İlçe Nüfusuna kayıtlı (Kırmacılı Köyünde ikamet eden) TC kimlik nolu Şaban KOCAMAZ adlı vatandaşın 01 KT 572 plakalı Traktörle 1 m3 Kum-Çakıl malzemesini ruhsatsız bir alandan sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak sevk ettiğinden, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı davrandığından, 1 m3 Kum-Çakıl satış bedelinin 6 TL olduğu tespit edildiğinden, 1,750 Kgx6 TL=10,5 TL nin beş katı tutarı olan 10,5 TLX5=52,5TL idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ve cezanın tahsili için İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

14 SAYI : 44 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Endel (Koçyurdu) Köyü KARAR TARİHİ : sınırları içerisinde kum-çakıl ocağı işletme ciliği yapan Önder YİĞİT e idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1826 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İdaremiz tarafından oluşturulan komisyon merifetiyle tarihinde yapılan kontrol neticisinde, İlimiz Merkez, Endel (Koçyurdu) köyü sınırları içerisinde Önder YİĞİT adına kayıtlı kum-çakıl ocağının ruhsat alanı sınırları dışında kaçak olarak çalıştığı ve 300 ton kumçakıl malzemesini aldığı tespit edildiğinden, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı olarak, maden üretim ve sevkiyatı yaptığı tespit edilen, İlimize bağlı Kadirli İlçesi (7 Mart mahallesi 39 sokak No:2 de ikamet eden) Önder YİĞİT e 1 ton kum-çakıl satış bedeli 6 TL olduğundan 300 tonx6=1.800 TL nin ocak başı satış bedelinin 5 katı tutarında 1.800TLX5=9.000TL idari para cezası verilmesi ile ilgili teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; İdaremiz tarafından oluşturulan komisyon merifetiyle tarihinde yapılan kontrol neticisinde, İlimiz Merkez, Endel (Koçyurdu) köyü sınırları içerisinde Önder YİĞİT adına kayıtlı kum-çakıl ocağının ruhsat alanı sınırları dışında kaçak olarak çalıştığı ve 300 ton kum-çakıl malzemesini aldığı tespit edildiğinden, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı (Maden İşleri Genel Müdürlüğünün) tarih ve B.15.0.MGM sayılı oluru ile 3213 Sayılı Maden Kanununun Ek-2 maddesine istinaden, 12 maddenin 3 fıkrasına aykırı olarak, maden üretim ve sevkiyatı yaptığı tespit edilen, İlimize bağlı Kadirli İlçesi (7 Mart mahallesi 39 sokak No:2 de ikamet eden) Önder YİĞİT e 1 ton kum-çakıl satış bedeli 6 TL olduğundan 300 tonx6=1.800 TL nin ocak başı satış bedelinin 5 katı tutarında 1.800TLX5=9.000TL idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ve cezanın tahsili için İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

15 SAYI : 45 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : aykırı hareket eden Sinan ÇENET e idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1827 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimiz Merkeze bağlı, Merkez Jandarma Komutanlığının tarihli 9100/330/11 sayılı yazısı ve tutanağında, Merkeze bağlı, Çardak Köyünde, tarih ve 2010/07 ruhsat nolu kahvahane işletmeciliği yapan Sinan ÇENET, 2559 Sayılı Polis Vazife ve Selahiyet Kanununun 6/b maddesi gereğince açık ve kapalı bulunacağı saatlere uymayanlara, İl Encümeni tarafından 500 TL ile 1000 TL arasında idari para cezası verilir denildiğinden gece saat sıralarında açık olduğu, tespit edildiğinden, Kahvehane işletmecisi Sinan ÇENET e idari para cezası verilmesi ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Söz konusu; Merkez Jandarma Komutanlığının tarihli 9100/330/11 sayılı yazısı ve tutanağında, Merkeze bağlı, Çardak Köyünde, tarih ve 2010/07 ruhsat nolu kahvahane işletmeciliği yapan Sinan ÇENET, 2559 Sayılı Polis Vazife ve Selahiyet Kanununun 6/b maddesi gereğince açık ve kapalı bulunacağı saatlere uymayanlara, İl Encümeni tarafından 500 TL ile 1000 TL arasında idari para cezası verilir denildiğinden gece saat sıralarında açık olduğu, tespit edildiğinden, Kahvehane işletmecisi Sinan ÇENET e TL idari para cezası verilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile dosyanın İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne) gönderilme sine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

16 SAYI : 46 ÖZÜ: Deda Gıda Enerji İnşaat Taahhüt San. KARAR TARİHİ : ve Dış Ticaret Ltd, Şirketine TL ye kiraya verilen, kira üçretinin taksitlendirilmesi ile ilgili talebin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1829 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Bekdemir Köyü, Kirazlı Mevkii, 164 ada, 1 parselde Zeki ÜNLÜ adına kayıtlı 3229,44 m2 lik taşınmaz içerisinde bulunan sondaj kuyu suyunu Ticari amaçla kullanılmak üzere, İl Encümeninin tarih ve 27 sayılı kararı ile Deda Gıda Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd, Şti. adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilen ve birinci yıl için KDV dahil ,00 TL olan kira bedelini aylık TL olarak 12 eşit taksitler halinde ödemek istediklerine ait tarihli yazılarının yapılan görüşmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Bekdemir Köyü, Kirazlı Mevkii, 164 ada, 1 parselde Zeki ÜNLÜ adına kayıtlı 3229,44 m2 lik taşınmaz içerisinde bulunan sondaj kuyu suyunu Ticari amaçla kullanılmak üzere, İl Encümeninin tarih ve 27 sayılı kararı ile Deda Gıda Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd, Şti. adına 3 (Üç) yıllığına kiraya verilen ve birinci yıl için KDV dahil ,00 TL olan kira bedelini aylık TL olarak 12 eşit taksitler halinde ödeme talepleri diğer işletmecilere emsal teşkil edeceğinden dolayı, peşin olarak tahsil edilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

17 SAYI : 47 ÖZÜ: Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü Baruthane mev- KARAR TARİHİ : kiinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bu lunan tescil harici yerdeki Q=1.80 lt/sn debili kaynak suyunun Q=1.00 lt/sn lik kısmının kirakiraya verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1837 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü Baruthane mevkiinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan N36-d2 nolu paftada (Y=289241,X= ) kordinatlarında bulunan Q=1.80 lt/sn debili kaynak suyunun Q=1.00 lt/sn lik kısmını ticari amaçlı olarak faaliyet gösteren Öz-Ayran Doğal Kaynak suyu Üretim ve Pazarlama Tic.Ltd.Şti. adına Cengiz GÖL e tarih ve 34 sayılı İl Encümeni kararı ile 167 Sayılı Kanunun gereği 1 yıllığına kiraya verilmiş olup, bu süre tarihinde sona erdiginden, tarihli Cengiz GÖL tarafından verilen dilekçede kaynak suyu kiralama sözleşmesinin 2011 yılı TEFE-TÜFE degerlerinden hesap edilerek kirasının devam etmesi ile ilgili dilekçesinin görüşülmesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü Baruthane mevkiinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan N36-d2 nolu paftada (Y=289241,X= ) kordinatlarında bulunan Q=1.80 lt/sn debili kaynak suyunun Q=1.00 lt/sn lik kısmını ticari amaçlı olarak faaliyet gösteren Öz-Ayran Doğal Kaynak suyu Üretim ve Pazarlama Tic.Ltd.Şti. adına Cengiz GÖL e tarih ve 34 sayılı İl Encümeni kararı ile 167 Sayılı Kanunun gereği 1 yıllığına kiraya verilmiş olup, bu süre tarihinde sona erdiginden, tarihli Cengiz GÖL tarafından verilen dilekçede kaynak suyu kiralama sözleşmesinin 2011 yılı TEFE-TÜFE degerlerinden hesap edilerek kirasının devam etmesi ile ilgili dilekçesinin, gerekli araştırma ve inceleme yapılmak üzere evrakın İl Encümenince incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

18 SAYI : 48 ÖZÜ: Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü Baruthane mev- KARAR TARİHİ : kiinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bu lunan tescil harici yerdeki Q=1.80 lt/sn debili kaynak suyunun Q=1.00 lt/sn lik kısmının kiraya verilmesi ile ilgili incelemenin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1837 sayılı yazısı ile teklif edilen ve İl Encümeninin tarih ve 47 sayılı kararı ile incelemeye alınan, İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü Baruthane mevkiinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan N36-d2 nolu paftada (Y=289241,X= ) kordinatlarında bulunan Q=1.80 lt/sn debili kaynak suyunun Q=1.00 lt/sn lik kısmını ticari amaçlı olarak faaliyet gösteren Öz-Ayran Doğal Kaynak suyu Üretim ve Pazarlama Tic.Ltd.Şti. adına Cengiz GÖL e tarih ve 34 sayılı İl Encümeni kararı ile 167 Sayılı Kanunun gereği 1 yıllığına kiraya verilmiş olup, bu süre tarihinde sona erdiginden, tarihli Cengiz GÖL tarafından verilen dilekçede kaynak suyu kiralama sözleşmesinin 2011 yılı TEFE-TÜFE degerlerinden hesap edilerek kirasının devam etmesi ile ilgili dilekçesinin yapılan incelemesinde; Söz konusu; İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Kızlaç Köyü Baruthane mevkiinde Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan N36-d2 nolu paftada (Y=289241,X= ) kordinatlarında bulunan Q=1.80 lt/sn debili kaynak suyunun Q=1.00 lt/sn lik kısmını ticari amaçlı olarak faaliyet gösteren Öz-Ayran Doğal Kaynak suyu Üretim ve Pazarlama Tic.Ltd.Şti. adına Cengiz GÖL e tarih ve 34 sayılı İl Encümeni kararı ile 167 Sayılı Kanunun gereğince 1 yıllığına kiraya verilmiş olup, bu süre tarihinde sona erdiginden, kira bitim tarihi olan tarihinden geçerli olmak üzere 2 yıl kira süresinin uzatılmasına, 2 yıl uzatılan kira bedelinin KDV dahil ,00 TL olarak belirlenmesine, belirlenen bu kira badelinin yarısının kira başlangıç tarihinde peşin olarak tahsil edilmesine, geriye kalanının ise yılına ait kira başlangıç tarihinde peşin olarak tahsil edilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir suretinin İl Özel İdaresine (Plan ve Proje Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

19 SAYI : 49 ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2010 Yılı Gelir-Gider KARAR TARİHİ : kesin hesap cetvellerinin görüşülmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 1828 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 47.ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 40.maddeleri gereğince, İl Özel İdaresinin 2010 Mali Yılına ait Gelir-Gider kesin hesap cetvelleri ile ilgili olarak yapılan teklifin görüşülmesinde; Bahse konu; İl Özel İdaresine ait 2010 Mali Yılına ait Gelir-Gider kesin hesap cetvellerinin İl Encümenince gerekli inceleme yapılmak üzere, dosyanın incelemeye alınmasına oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

20 SAYI : 50 ÖZÜ: Düziçi İlçesi Köylere Hizmet Götürme KARAR TARİHİ : Birliği Başkanlığına yardımı yapılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2102 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, iş makinesi alımında kullanılmak üzere ,00 TL nakit yardım yapılması ile ilgili olarak, Düziçi İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin tarih ve 250 sayılı yazılı talebin görüşülmesinde; Söz konusu; Düziçi İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığınca, İlçeye bağlı 26 adet Köylerin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere iş makinesi alımı için ilgili harcama kaleminde yeteri kadar ödenek bulunmadığından, İl Özel İdaresinin 2011 Mali Yılı Gider Bütçesinin / /5/09.6 Yedek Ödenekler harcama kaleminden ,00.TL ödeneğin / /5/05/ Düziçi İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğine yapılacak olan yardımlar harcama kalemine Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36.maddesi gereğince aktarılmasına, Düziçi İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığına mevcut olan ,00 TL ödeneğe ,00 TL eklenerek toplam ,00 TL nakit yardımı yapılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

21 SAYI : 51 ÖZÜ: Hasanbeyli İlçe Kaymakamlığına, mobese KARAR TARİHİ : sistemi kurulması işinde kullanılmak üzere öde nek gönderilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2099 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Hasanbeyli İlçesi Kaymakamlığının, İlçede güven ortamının sağlanması, terör örgütü işbirlikçilerinin aracılığı ile erzak temini faaliyetlerini ve muhtemel eylemlerini ortaya çıkartmak ve etkisiz hale getirmek amacıyla emniyet tedbirlerinin yanı sıra İlçe merkezi ve jandarma sorumluluk alanında bulunan köy yollarının kesiştiği ve köy merkezlerini görebilecek alanlara mobese sisteminin kurulması ile ilgili olarak, Hasanbeyli Kaymakamlığının tarih ve 439 sayılı yazılı talebinin görüşülmesinde; Söz konusu; Hasanbeyli İlçesi Kaymakamlığının, İlçede güven ortamının sağlanması, terör örgütü işbirlikçilerinin aracılığı ile erzak temini faaliyetlerini ve muhtemel eylemlerini ortaya çıkartmak ve etkisiz hale getirmek amacıyla emniyet tedbirlerinin yanı sıra İlçe merkezi ve jandarma sorumluluk alanında bulunan köy yollarının kesiştiği ve köy merkezlerini görebilecek alanlara mobese sisteminin kurulması işinde kullanılmak üzere İl Özel İdaresinin 2011 mali yılı gider bütçesinin ilgili harcama kaleminden ,00.TL ödenek gönderilmesine İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Mali Hizmetler Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

22 SAYI : 52 ÖZÜ: Sumbas İlçesi Aşağı Çiçeklidere İlköğretim KARAR TARİHİ : Okulu ve Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu önün de bulunan lojman binasının yıkılması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH ın başkanlığında ler, Vali Yardımcısı huzuru ile tarihinde saat da toplandı. İl Özel İdaresinin tarih ve 2101 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; İlimize bağlı, Sumbas İlçesi, Aşağı Çiçeklidere İlköğretim Okulu eski binası ile Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu önünde bulunan eski lojman binalarının dökülmeye yüz tutması ve aşırı yıpranması nedeni ile öğrenciler için telike arz ettiği, mevcut haliyle can güvenliği açısından hayati tehlike oluşturacağından, Teknik elamanlarca tutulan raporlar doğrultusunda binaların yıktırılması ile ilgili olarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve 4480 sayılı yazılı talebinin görüşülmesinde; Söz konusu; Sumbas İlçesi Aşağı Çiçeklidere İlköğretim Okulu eski binası ile Gafarlı Taşköprü İlköğretim Okulu önünde bulunan eski lojman binalarının dökülmeye yüz tutması ve aşırı yıpranması nedeni ile öğrenciler için telike arz ettiği, mevcut haliyle can güvenliği açısından hayati tehlike oluşturacağından, Teknik elamanlarca tutulan raporlar doğrultusunda binaların yıktırılmasına İl Encümenimizce karar verilmiş olup, ona göre gereği yapılmak üzere kararın tasdikli bir sureti ile evrakın İl Özel İdaresine (Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü) gönderilmesine oy birliği ile karar verildi Vali Vali Yardımcısı Yazı İşleri Müd.V.

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI

EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI EKİM AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 161 ÖZÜ: İşyeri Açma ve Çalıştırma ruhsatına KARAR TARİHİ : 05.10.2011 aykırı hareket eden Fatma ERDAL a idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Genel Sekreter

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 08.02.2013 tarih ve 878 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :154 KARAR TARİHİ :13.02.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Kuşçu Köyü, Pürenli Su Kaynağında bulunan suyun Q=1,00 lt/sn'lik kısmı hayvan içme suyu olarak İl Encümeninin 14.03.2012 tarih ve 93

Detaylı

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015

SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 SAYI : 199 KARAR TARİHİ : 07.08.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Özel İdare İşhanında bulunan, Balkon altı 4 nolu işyerini 1.850,00 muhammen bedel üzerinden, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51.maddesinin

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 16.04.2014 tarih ve 2886 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 147 KARAR TARİHİ : 16.04.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Örencik Köyünde bulunan 104 ada 4 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, İl Genel Meclisinin 06.01.2014 tarih ve 07 sayılı kararıyla onaylanan

Detaylı

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014

SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 SAYI : 249 KARAR TARİHİ : 02.07.2014 ÖZÜ: İlimiz Merkeze bağlı, Hemite (Gökçedam) Köyü sınırları içerisinde, 1 (a) grubu Kum-Çakıl malzemesini kaçak olarak aldığı tespit edilen Erdoğan CAVLAK'a İdari para

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 31.07.2014 tarih ve 6037 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 258 KARAR TARİHİ : 06.08.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Hasanbeyli ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliğinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, İl Özel İdaresinin 2014 Mali yılı bütçesinin, yardım ödenekleri

Detaylı

SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde

SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde SAYI :84 ÖZÜ:Toprakkale İlçesi, Kısıkbogazı mevkiinde KARAR TARİHİ : 07.03.2012 bulunan yaklaşık 80.000 Ton bazalt kaya malzemesinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi hükümleri uyarınca açık

Detaylı

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R

SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 K A R A R SAYI : 112 KARAR TARİHİ : 03.04.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Savranlı Köyü, Gökçedağ mevkiinde, Akoluk pınarı kaynağından çıkan 0,20 lt/sn.debili kaynak suyunu içme ve damacana suyu olarak dolum

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 24.04.2015 tarih ve 3282 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 140 KARAR TARİHİ : 24.04.2015 ÖZÜ: İlimize yeni yapılacak olan, Vali Konağı yapım giderlerinde kullanılmak üzere İl Özel idaresi bütçesinde 1.313.392,00 ödeneği bulunmaktadır. Ancak, yeni yapılacak

Detaylı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Hamza TOR Ali KILIÇ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 117 KARAR TARİHİ :04.04.2012 ÖZÜ: İl Özel İdaresinin 2011 Mali yılına ait Gelir-Gider Kesin hesabı ile ilgili incelemenin görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin CERRAH

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.04.2013 tarih ve 2183 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 197 KARAR TARİHİ :03.04.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Tahta Köyü, 101 ada, 175, 177 ve 178 nolu parsellerde kayıtlı taşınmazların, tevhidinden sonra 2 kısma ifraz işleminin yapılması

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin tarih ve 9427 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 01 KARAR TARİHİ : 08.01.2014 ÖZÜ: İl Özel İdaresi 2014 yılı Performans Programının görüşülerek karara bağlanması. Osmaniye, İl Encümeni Vali Vekili Dr.M. H.Nail ANLAR ın başkanlığında ler, Genel

Detaylı

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.

K A R A R. Mehmet YANIK Hanifi İSPİR Musa DOĞAN Mehmet YILDIRIM Genel Sekreter Üye Üye Üye Encümen Başkanı SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12. SAYI :345 KARAR TARİHİ :03.12.2014 ÖZÜ: İlimize bağlı, Toprakkale İlçesi, Karaçay deresinden 5.363,47 ton kaçak stabilize malzeme aldığından dolayı Toprakkale Belediyesine İdari para cezası verilmesi ile

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 03.02.2016 tarih ve 1234 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 14 KARAR TARİHİ : 05.02.2016 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Böcekli-Celiller Mahallesinde ihale edilmiş saha dışından hammadde üretim izni olmadan 4.096 ton bazalt madeni kaçak olarak üretip

Detaylı

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R

SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak K A R A R SAYI : 114 ÖZÜ:Sevk ve irsaliye fişi olmadan kaçak olarak KARAR TARİHİ : 01.07.2011 Kum-Çakıl malzemesi sevkıyatı yapan İsmail KAŞLI' ya idari para cezası verilmesi. Osmaniye, İl Encümeni Vali Celalettin

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Lütfi ÖZKAN Mustafa DEMİREL Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 253 KARAR TARİHİ : 03.07.2013 ÖZÜ: İlimize bağlı; Bahçe İlçesi Nohut Köyü sınırları içerisinde, 349 parselde kayıtlı 20871 m2 taşınmaz içerisinde bulunan Sondaj Kuyu Suyunun 64800 ton/yıllık kısmının

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 29.09.2015 tarih ve 8293 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI : 224 KARAR TARİHİ : 02.10.2015 ÖZÜ: İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Söğütlügöl Köyü, 233 ada, 5 nolu parselde kayıtlı taşınmazın, 3194 Sayılı İmar Kanununa istinaden çıkarılan Plansız Alanlar İmar

Detaylı

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki;

K A R A R. Amaç ve Hedefler Kısmındaki; SAYI : 266 KARAR TARİHİ : 03.09.2014 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31. maddesi gereğince hazırlanan İl Özel İdaresinin 2015-2019 yıllarını kapsayan Stratejik planı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 02/04/2015 TOPLANTININ SAYISI : 13 SAAT : 16:00 Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, Sungurlu İlçesi Özel İdare işhanı binasında bulunan 18 adet bağımsız bölümden oluşan işyerleri, İskilip

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 06/05/2015 TOPLANTININ SAYISI : 18 SAAT : 16:00 Sıra No Geldiği Birim 4- İskilip İlçesi sınırları içerisinde, G3c2 ve G3d1 paftalarda 4.200 hektar alanlı ve 012 ruhsat numaralı jeotermal

Detaylı

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde;

K A R A R. İl Özel İdaresinin 05.06.2015 tarih ve 4701 sayılı yazısı ve eklerinin yapılan tetkikinde; SAYI :156 KARAR TARİHİ :05.06.2015 ÖZÜ: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Adnan Menderes (Raufbey) Mahallesi, Muhsin YAZICIOĞLU Caddesinde bulunan CİTY 328 konutlarından 4 adet konutun yazı ekindeki muhammen

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.11.2015 Karar No : 359 Konu: İlimiz Gölyaka ilçesi Zekeriya köyü 233 numaralı parselin ekli değişiklik tasarımının tasdik edilerek, dört kısma ifrazının görüşülüp karara bağlanması hususu.

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü T.C. TOPLANTININ TARİHİ : 02/03/2016 TOPLANTININ SAYISI : 9 Kargı İlçesi, Demirören köyünde mülkiyeti Kamil SARIKAYA-Fahri SARIKAYA ya ait taşınmaz üzerine izin alınarak yapılan inşaata, onaylı projelere

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü

G Ü N D E M D E B U L U N A N E V R A K I N Ö Z Ü TOPLANTININ TARİHİ : 08/01/2015 TOPLANTININ SAYISI : 1 SAAT : 15:00 4-5- 6-7- İlimiz Mecitözü İlçesi sınırları içerisinde G34-c3/c4 paftalarda 1.495,52 hektar alanlı ve 015 ruhsat numaralı Jeotermal Kaynak

Detaylı

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No:

T.C. SEYDİŞEHİR BELEDİYE ENCÜMEN KARARI Karar No: BELEDİYE ENCÜMEN I Karar No:346 03.09.2018 1-Encümen Başkanı : Mehmet TUTAL 2- Encümen si : Şaban AYTEN 3- Encümen si : Mevlüt GÜRAY 4- Mali Hiz.Müdürü : 5- İmar Müdür V. : ÖZÜ:Ortakaraören Mahallesi Sanayi

Detaylı

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi.

İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğüne gönderilmesine mevcudun oy birliği ile karar verildi. Karar Tarihi: 03.09.2015 Karar No : 281 T.C. Konu: Mülkiyeti İdaremize ait, İlimiz Merkez İlçe Fevziçakmak mahallesi 111 ada 42 numaralı parsel üzerinde yer alan iş merkezi B blok birinci kat 117 kapı

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 21 Karar Tarihi : 04/02/2014 ÖZÜ: İlimiz Merkez ilçedeki 3 nolu lojman binasının blok halinde ve Bayat ilçesindeki lojman binasındaki 10 adet bağımsız bölümün, Sungurlu ilçesi işhanı binasındaki

Detaylı

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk.

Çan Belediyesi Taksi Durakları ve (T) Plakalı Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 13.maddesinin d bendi gereğince uygun bulunduğu hk. 03.03.2015 TARİHLİ 30 NOLU ENCÜMEN KARARI Muş/Malazgirt/Yaramış Köyü 71 nolu hanede nüfusa kayıtlı 1957 doğumlu Makbule KARTAL ın muhtaç duruma düştüğünden aylık 200,00TL asker ailesi aylığı bağlanmasının

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 07.05.2015 Karar No : 139 Konu: İlimiz Kaynaşlı ilçesi, Fındıklı köyü 106 ada 5 numaralı parselin iki (2) kısma ifraz işlemi. İl Encümeni 07.05.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.07.2015 tarihli toplantıda komisyonumuza havale edilen, İlimize bağlı, Düziçi İlçesi, Gökçayır Köyü İlköğretim Okuluna ait çevre duvarı

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 04/03/2015 TOPLANTININ SAYISI : 9 SAAT : 16:00 İlimiz Sungurlu İlçesi Arabaçayı köyü kadastro sınırları içerisinde bulunan, köyiçi mevkii, 110 ada, 3 ve 4 parsel nolu taşınmazların

Detaylı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı

K A R A R. Celalettin CERRAH Hüseyin KARALAR Mustafa DEMİREL Musa MEZDEKİ Vali Genel Sekreter V. Üye Üye Encümen Başkanı SAYI : 174 KARAR TARİHİ :06.03.2013 ÖZÜ:İlimize bağlı, Kadirli İlçesi, Halitağalar Köyünde bulunan, 101 ada, 2 nolu parselde kayıtlı taşınmazın 2 kısma ifraz işleminin yapılması ile ilgili incelemenin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN

MECLİS KARAR KAĞIDI. Karar Tarihi 02../ / 2018 Karar Numarası 23 BAŞKAN Karar Tarihi 02../...04.../ 2018 Karar Numarası 23 Atabey Belediye Meclisi bugün saat 14.00 da Belediye Başkanı un GÜNDEM : Belediye Meclis Başkan Vekilliğinin yeniden seçilmesinin görüşülmesi. KARAR :

Detaylı

K A R A R YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN 1.KAT ASFALT İŞLERİ

K A R A R YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE İPTAL EDİLEN 1.KAT ASFALT İŞLERİ SAYI : 281 KARAR TARİHİ :04.09.2013 ÖZÜ: 5302 Sayılı İl Özel İdare Yasasının 26. Maddesi (a) bendi kapsamında hazırlanan, İl Özel İdaresi 2014 Mali Yılı Yatırım Programı ile ilgili incelemenin görüşülerek

Detaylı

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İMAR VE BAYINDIRLIK HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 06.04.2015 tarihli toplantıda Komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 06.04.2015 tarih ve 2715 sayılı yazı ile teklif edilen,

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 1 Karar Tarihi : 08/01/2015 ÖZÜ: toplantılarının Çarşamba günü saat 16:00 olarak belirlenmesi. Encümenimiz Genel Sekreter Ömer ARSLAN Başkanlığında, İl Özel İdaresi Birim Amirleri; Gülay YÜCEL,

Detaylı

2015 HAZİRAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 HAZİRAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 HAZİRAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 02.06.2015 TARİHLİ 2015/118 NOLU ENCÜMEN KARARI İlçemizde Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi maksadıyla kullanılmak üzere

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ, Meclis Başkanı Nuh KARA nın Başkanlığında Toplantı salonunda 01.07.2015 Çarşamba günü saat 14.00 da toplandı. Gündemin

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni Karar No : 260 Karar Tarihi : 02/10/2014 T.C. ÖZÜ: İlimiz Babaoğlu köyü sınırları içerisinde Çorum-Alaca kenarında bulunan stabilize malzemeden 1.500,000 m 3 malzemenin muhammen bedel tespit raporuna göre

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Dönemi : 2011 Konusu: İl Özel İdaresinin %93 hissesi ile ortağı olduğu Toplantı : Nisan Ayı ÖZİDAŞ Sanayi Ticaret A.Ş. nin 2.000.000,00 TL olan Birleşim : 2 sermayesinin 2.400.000,00 TL ye çıkarılması

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R

T.C. OSMANİYE İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi K A R A R Konusu: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkeze bağlı, Karaçay Mahallesinde bulunan, 72 pafta, 1632 ada, 1 parsel ve Birleşim : 1 72 pafta, 1631 ada, 14 nolu parselin Milli Eğitim Bakanlığı, Temel

Detaylı

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd.

Melek ATEŞ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd. Yazı İşl. Müd. Karar No : 118 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkan Vekili Z.Bülent ENGİN in Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı. DAİRESİNİN TEKLİF

Detaylı

Selçuk ACAR Duran Turan SOYKAN Ali KILIÇ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Selçuk ACAR Duran Turan SOYKAN Ali KILIÇ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Karar Tarihi : 02.01.2012 Karar No : 01 Konusu: İlimiz sınırları içerisinde, İl Özel İdaresi tarafından verilen İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarından 2012 yılı için alınan ruhsat harçlarının

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI GÜNDEMİ TOPLANTININ TARİHİ : 01/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 26 SAAT : 16:00 1- Gündem oluşmadığından toplantı kapatılmıştır. Ahmet KARA Vali TOPLANTININ TARİHİ : 08/07/2015 TOPLANTININ SAYISI : 27 SAAT : 16:00

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 142 Konusu: Sumbas İlçesi, Yeşilyayla Köyü, 117 ada, 64 nolu taşınmaz üzerine Konut amaçlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar planlarının, 3194 Sayılı İmar

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.09.2015 Karar No : 289 Konusu: Bahçe İlçesi, İnderesi Köyü içme ve kullanma suyu temini amacı ile Kavurgalı mevkiinde bulunan Q=0,62 lt/sn debili Kavurgalı membasının,

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd.

Atif GENÇ Murat BİLEN Ö.Menderes ACAR Seçilmiş Üye Mali Hizmetler Müd.. Yazı İşl. Müd. Karar Tarihi : 02.11.2017 Karar No : 131 PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE ENCÜMENİ, Palandöken Belediye Başkanı Orhan BULUTLAR ın Başkanlığında aşağıda isim ve imzaları bulunan üyelerin iştiraki ile toplanıldı.

Detaylı

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI

AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI AĞUSTOS AYI ENCÜMEN KARARLARI SAYI : 135 ÖZÜ: İlimiz Merkez, Raufbey Mahallesi, 2084 ada,1 parsel KARAR TARİHİ : 01.08.2011 nolu taşınmaz üzerinde kayıtlı bulunan 18 adet işyerinin, belirlenen 9.450.000,00

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ T.C. TOPLANTI TARİHİ : 04.04.2013. KARAR NO : 16 KARAR ÖZETİ : İzmit İlçesi, Karabaş Mahallesinde bulunan arsa satışı ihalesinin 15 gün müddetle PAZARLIĞA BIRAKILDIĞI. Y. : Burhan ERES ÜYE : Mecit ERDOĞAN

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Encümeni T.C. Karar No : 313 Karar Tarihi : 04/12/2014 ÖZÜ: İlimiz Osmancık İlçesi, Girinoğlan köyü mevkiinde Kavşak çayının Kızılırmak nehrine döküldüğü yerden, 982,000 m 3 I (a) grubu maden (kum-çakıl) malzemesinin,

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 02.01.2014 Karar No : 01 Konu: Gümüşova İlçesine bağlı Kıyı köyü yolunun BSK(sıcak asfalt) yapımı için aktarılan 45.000,00.-TL nin İdaremiz Bütçesine kaydedilerek, ödeneğin Merkez İlçesi

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI

2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 2015 YILI NİSAN AYI ENCÜMEN KARARLARI 07.04.2015 2015/62 NOLU ENCÜMEN KARARI İmtaş Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 02.04.2015 tarihli dilekçesi ile Belediyemize bedelsiz ve şartsız olarak

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmelik, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev, Yetki ve Sorumluluk Esaslarını

Detaylı

2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ 203 NOLU K A R A R Ö Z E T İ

2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ 203 NOLU K A R A R Ö Z E T İ 2015 EKİM AYI ENCÜMEN KARAR ÖZETLERİ 06.10.2015 TARİHLİ ENCÜMEN KARAR ÖZETİ 202 NOLUK A R A R Ö Z E T İ Ġlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tapunun pafta 25, ada 102, parsel 19 da kayıtlı taģınmazın bir kısmı

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 232 Konusu: İl Özel İdaresinin 16.10.2014 tarih ve 8808 sayılı yazısı ile teklif edilen, İl Özel İdaresinin 2015 Mali Yılına ait 70.000.000,00

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 10.11.2015 tarih ve 352 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İl Özel İdaresinin 09.11.2015 tarih ve 9746 sayılı yazısı ile teklif

Detaylı

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T. C. ERGENE BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Karar Tarihi : 01.07.2016 Karar No : 573, V. Yüksel BAYDARLI, Üye Mülayim BEDİR, Üye Ali AYDOĞDU, Üye ve Üye ın katılmaları ile toplanmıştır. : 3194 Sayılı İmar Kanununun 32. ve 42. Maddeleri gereği yapılan

Detaylı

(b) ve (c) olarak gösterildiği şekilde 3 kısma ifrazı

(b) ve (c) olarak gösterildiği şekilde 3 kısma ifrazı Karar Tarihi: 02.09.2015 Toplantıya K atılanlar : Mehmet UZUN Genel Sekreter ler: Ergün ÖZGÜN-Sedat YAMAN H.Nuri KARAKAŞ Kararın Özeti: ilimiz Safranbolu ilçesi Bostanbükü Köyü, tapuda 12 Pafta, 159 Ada,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. Kotlu Kroki İstikamet Krokisi. 2- Yapı Aplikasyon Projesi SIRA NO: 1- HİZMETİN ADI Kotlu Kroki İstikamet Krokisi 2- Yapı Aplikasyon Projesi 3-4- Toprak, Zemin Aplikasyonu, Temel Su Basman Vizeleri Bağımsız Bölüm Planı Ve Röperli Kroki Projesi 5- Yol Proje 6-7-

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ TOPLANTI TARİHİ : 07.10.2010 KARAR NO : 39 T.C. KARAR ÖZETİ : Karamürsel İlçesi Kızderbent Göletinden 3.000 m 2 alanın, alabalık yetiştiriciliği yapılmak üzere 15 yıl müddetle kiraya verildiği. ÜYE : Ömer

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ KARAR ÖZETİ K A R A R 10-Belediye Meclisimizin 06.02.2017 Pazartesi günü saat 14:00 de Şubat ayı toplantısında gündemin 1 inci Maddesinde yer alan Aslan ÇAVUŞOĞLU ve Mahalle Sakinlerinin 20.01.2017 Tarih ve 138 sayılı mahalle

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 52 Mevcut Yaşar KESKİN- İsmail KAHYA- Feruze DUMAN-Mustafa TOKSÖZ- İsmail Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :420 KARAR420:Yenice Mahallesi 282 ada 91 parsele ilişkin, Belediye Meclisi nin 01.08.2016 tarih ve 286 sayılı kararı ile uygun bulunarak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 18.11.2016 tarih

Detaylı

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27

T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 T.C. DEVELİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 06/06/2011 (Standart Dosya No 301-05) Karar No : 27 Belediye Meclisi; Belediye Başkanı Recep ÖZKAN ın yazılı daveti üzerine 30/05/2011 tarihli gündemi

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ Tarihli Meclis Karar Özetleri

MECLİS KARAR ÖZETLERİ Tarihli Meclis Karar Özetleri MECLİS KARAR ÖZETLERİ 06.03.2012 Tarihli Meclis Karar Özetleri KARAR SAYISI- 16 : Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI-

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

50,00 TL. / 12 49,00 TL. 45 Celal YALÇIN \ 60,00 TL.

50,00 TL. / 12 49,00 TL. 45 Celal YALÇIN \ 60,00 TL. Karar Tarihi: 01.02.2012 Karar No: 11 Başkan: İzzettin KÜÇÜK Vali ler: Mehmet UZUN - Seyfettin DİKMEN Ahmet SÖZEN- Musa ŞEREFLİ İsmail ALPASLAN - Muharrem ÖTER İsmail KÖKÇÜ- Yılmaz ARAT İsmail AYDIN- Kararın

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. ARDEŞEN BELEDİYE MECLİSİ T.C. Dönemi :2016 Birleşim :09 Oturum :1 Karar Tarihi :11.10.2016 Karar No :110 Belediye Başkanı: Hakan GÜLTEKİN Mahmut ÖZYANIK, Kenan İSLAMOĞLU, Saniye ER, Hüseyin KOLOĞLU, Ayhan ÖNÇIRAK, Serap DUYDU

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER

ENCÜMEN KARARI. Hüseyin YILMAZ. Selamet GÜNER S. KÜLTE 2010/ 684 Kararın Konusu : Hisse Satışı İptali Bugün encümenimiz, S. KÜLTE nin Başkanlığında yukarıda ad Başkanlıktan encümenimize havale olunan Belediye Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün tarih

Detaylı