ÖNSÖZ. Talimatlara uyulmadığı takdirde ciddi kişisel yaralanmalara hatta ölüme sebebiyet verebilir anlamına gelir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖNSÖZ. Talimatlara uyulmadığı takdirde ciddi kişisel yaralanmalara hatta ölüme sebebiyet verebilir anlamına gelir."

Transkript

1

2 ÖNSÖZ KAMA motorunu aldığınız için teşekkür ederiz. Bu kullanma kılavuzu KG 160 / KG 200 motorunun çalışma ve bakım hususlarını kapsamaktadır. Bu baskıdaki tüm bilgiler basım anındaki en son ürün bilgilerini kapsamaktadır. KAMA herhangi bir yükümlülüğe tabi olmadan ve önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu baskının hiçbir kısmı izin alınmadan çoğaltılamaz. Bu kılavuz makinenin devamlı bir parçası olarak addedilip yanından ayrılmamalıdır. Satıldığında da beraberinde verilmelidir. Başında aşağıdaki kelimeler bulunan beyan ve bildirilere özel dikkat gösteriniz. Talimatlara uyulmadığı takdirde ciddi kişisel yaralanmalara hatta ölüme sebebiyet verebilir anlamına gelir. Talimatlara uyulmadığı takdirde muhtemel kişisel yaralanmalara ve ekipmanda hasara yol açabilir anlamına gelir Talimatlara uyulmadığı takdirde ekipmanda ve malda hasara yol açabilir anlamına gelir NOT: Yardımcı bilgi verir. Motorunuzda herhangi bir problem baş gösterirse veya bir sorunuz olduğu takdirde bir KAMA satıcısına danışın.

3 1. GÜVENLİK TALİMATLARI Motoru çalıştırmadan önce her zaman bir kontrolden geçirin. Böylece birçok kazaları önleyebilirsiniz. Yangın hasarını önlemek ve yeterli havalandırmayı sağlamak için motoru binalardan ve diğer ekipmanlardan en az 1 metre uzak tutun. Motorun yakınına alev alacak nesneler yerleştirmeyin. Çocuklar ve evcil hayvanları sıcak motor kısımları veya çalıştırdıkları aparatlardan yaralanma tehlikelerine karşı uzak tutun. Motoru çabuk şekilde durdurabilmeyi öğrenin ve bütün kontrol sistemlerinden haberdar olun. Motoru tam bilgisi olmayan kişilerin çalıştırmasına asla müsaade etmeyin.

4 Motor çalışırken yakınına benzin, kibrit gibi yanıcı nesneler bırakmayın Yakıt ikmalini motoru durdurduktan sonra havalandırması iyi olan bir yerde yapın. Benzin belirli şartlar altında bir hayli yanıcı ve patlayıcıdır. Yakıt tankını aşırı doldurmayın. Tankın dolum yapıldığı boğaz kısmında yakıt olmamalıdır. Benzin kapağının sıkıca kapalı olduğundan emin olun. Her hangi bir suretle benzin etrafa dökülürse tamamen temizleyin ve motoru çalıştırmadan evvel benzin buharının uçmasını bekleyin. Benzin doldurulan mahalde ve depolandığı yerde sigara içilmesine müsaade etmeyin, alev veya kıvılcım olmasına izin vermeyin. Egzoz gazı zehirli karbon dioksit gazı içerir. İçinize çekmeyin. Motoru garaj veya herhangi bir kaplı alan içinde asla çalıştırmayın. Motoru sabit bir zemin üstüne yerleştirin. Motoru yüzeyden 20 0 dereceden fazla eğik halde tutmayın. Motorun aşırı eğimlerde çalışması benzinin dökülmesine sebep olabilir.

5 GÜVENLİK ETİKETİNİN YERLEŞTİRİLMESİ - Bu etiket size ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilecek potansiyel tehlikeler hakkında uyarır. Dikkatlice okuyun. Eğer etiket düşer veya okunamaz hale gelirse yerine yenisinin takılması için KAMA satıcınıza bildirin.

6 2. ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE KONTROL 1. Motor yağ seviyesi Yağ dolum kapağını açın ve yağ kontrol çubuğunu iyice silin. Yağ çubuğunu motor yağ dolum girişine sokun ama vidalamayın. Eğer yağ seviyesi düşükse önerilen yağ ile dolum boğazının ağzına kadar yağı tamamlayın. NOT: Amerika otomotiv imalatçılarının SG, SF servis şartlarına uygun veya daha iyisi olan KAMA 4-zamanlı yada muadili yüksek arıtıcı, en iyi kalite yağ kullanın. SG ve SF sınıflandırmasındaki yağlar bu ibareleri kaplarının üzerinde içerirler. SAE 10W 30 tip yağ genel de bütün ısılardaki kullanımlar için önerilir. Eğer tekli viskozite yağ kullanılıyorsa, kullandığınız bölgedeki ortalama ısı değerlerine uygun viskoziteyi seçin.

7 2. Redüksiyon dişli yağı Redüksiyon dişli yağını kontrol edin. Gerekiyorsa SG, SF tip yağ ile doldurun. ( otomatik merkezkaç kavramalı ½ redüksiyon) A. Yağ dolum kapağını açın ve yağ kontrol çubuğunu iyice silin. B. Yağ çubuğunu motor yağ dolum girişine sokun ama vidalamayın. C. Eğer yağ seviyesi eksikse işaretli kısma kadar önerilen yağ ile tamamlayın. ( sayfa 6 da ki motor önerilerine bakın) Yağ kapasitesi: 0.5 L

8 (1/6 Redüksiyon) A. Yağ seviye cıvatasını çıkarın. B. Yağ seviyesini kontrol edin. Yağın, yağ seviyesi cıvatasının kenarına kadar dolu olması gerekir. Eğer yağ seviyesi düşükse, yağ dolum cıvatasını çıkarın ve yağ seviye cıvatası deliğinden taşıncaya kadar yağ koyun. Motor için önerilen yağın aynısını kullanın. C. Yağ seviyesi cıvatasını ve yağ dolum cıvatasını takın. Her ikisine iyice sıkıştırın. Yağ kapasitesi: 0.15 L 3. Hava Filtresi

9 (Yarı kuru tip) Temizleyicinin çamursuz olduğunu ve filtre elemanın tıkanmamış olduğunu kontrol edin. (Yağlı tip) Yağ filtre elemanın temiz ve iyi durumda olduğunu kontrol edin. Gerekiyorsa temizleyin veya değiştirin. (sayfa 23)

10 4 Yakıt Oto benzini ile çalışır. (yanma odası tortularının minimum olması açısından kurşunsuz veya kurşun seviyesi düşük benzinler tercih edilmelidir) SADECE YENİ SOUTH WALES İÇİN Asla yağ/benzin karışımı ya da kirli benzin kullanmayın. Benzin deposunun içine su çamur ve toz girmesini engelleyin. Benzin deposu kapasitesi: KG L KG L KG L

11 ALKOL İHTİVA EDEN BENZİN Eğer alkol içeren benzin (gasohol) kullanmaya karar verirseniz oktan seviyesinin en az KAMA tarafından önerilen seviyede olmasına dikkat edin. İki tip gasohol vardır. Biri etanol diğeri ise metanol içerir. İçinde % 10 dan fazla etanol içeren gasohol kullanmayın. Yardımcı solvent ve korozyon inhibitörleri bulunmayan metanol içeren yakıtları da kullanmayın. Yardımcı solvent ve korozyon inhibitörleri içerse bile içinde % 5 den fazla metanol içeren yakıtları asla kullanmayın. NOT: İçerisinde alkol içeren yakıtların kullanımından doğan yakıt sistemi hasarları veya motor performans problemleri garanti kapsamına girmemektedir. KAMA metanol içeren yakıtların kullanımını henüz kullanımlarının uygunluğu ispatlanmış olmadığı için desteklememektedir. Tanımadığınız bir benzin istasyonundan benzin almadan önce, sattığı yakıtın alkol ihtiva edip etmediğini öğrenin. Eğer alkol içermekte ise tipini ve yüzdesinin ne olduğunu teyit ettirin. Eğer alkol içeren bir yakıt veya içerdiğini tahmin ettiğiniz bir yakıt kullanırken motorda istenmeyen belirtiler tespit ederseniz, içinde alkol olmadığından emin olduğunuz yakıta geçin.

12 3. MOTORU ÇALIŞTIRMA Yakıt valfını ON (Açık) pozisyonuna getirin. Jikle kolunu CLOSE (Kapalı) pozisyonuna getirin. NOT : Motor sıcak olduğunda yada hava ısısı yüksek ise jikle kolunu kullanmayın.

13 Gaz kolunu hafifçe sola hareket ettirin. Motoru çalıştırın A)Yaylı marş anahtarını açık pozisyonuna (ON) getirin B) Bırakmadan karşı direnci hissedene bekleyin ve hızlıca çekin

14 A) Elektrikli marş motoru var ise marş anahtarını ÇALIŞTIR (START) konumuna getirip motor çalışana kadar tutun B) Motor çalıştığında anahtarı geri AÇIK (ON) yerine çevirin. NOT Elektrik anahtarını 5 saniyeden fazla basılı tutmayın. Motor çalışmaz ise tekrar denemeden önce 10 saniye bekleyin.

15 DENİZ SEVİYESİNDEN YÜKSEKLİĞİ FAZLA OLAN YERLERDE ÇALIŞTIRMA Deniz seviyesinden yüksek olan yerlerde karbüratördeki hava yakıt karışımı aşırı derecede zengin olacaktır. Böyle yerlerde motor verimi düşer ve yakıt harcaması fazlalaşır. Deniz seviyesinden yüksek yerlerde motor çalışma verimi, karbüratöre daha küçük çapta yakıt emiş spreyi takılarak ve pilot vida ayarlanarak, arttırılır. Eğer motoru her zaman deniz seviyesinden 1830 metreden fazla yüksekliklerde çalıştıracaksanız, bu değişiklikleri KAMA yetkili satıcısına yaptırın. Uygun karbüratör benzin emiş spreyi takılsa bile deniz seviyesinden her 305 m yükseldiğinde motor beygir gücü % 3,5 düşecektir. Eğer karbüratör ayarı yapılmaz ise motor beygir gücündeki düşüş daha fazla olur.

16 4. ÇALIŞMA Motor ısınmaya başladıkça jikleyi yavaş yavaş AÇIK (OPEN) pozisyonuna doğru hareket ettirin. Gaz kolunu istenen hız seviyesine ayarlayın.

17 Yağ Alarm sistemi (takılı olanlarda) Yağ alarmı karter yağının azalması nedeniyle motora gelecek hasarları önlemek için tasarlanmıştır. Karter yağ seviyesi emniyetli sınırın altına düştüğünde yağ alarm sistemi otomatik olarak motoru durdurur. (Motor anahtarı açık konumunda kalır) Devre Kesici (Elektrik marş motoru olanlarda) Devre kesici pil besleme devresini korur. Bir kısa devre veya ters kutup bağlantısı ile pil devre kesiciyi durdurur. Devre kesici üzerinde yeşil ışık yanarak devre kesicinin kapandığını gösterir. Bu olduğunda problemin nedenini tespit edin ve devre kesici yeniden çalıştırmadan önce problemi giderin. Devre kesici düğmesini tekrar devreye sokmak için üzerine basın.

18 5. MOTORU DURDURMA Motoru acilen durdurmak için anahtarı OFF (Kapalı) konumuna getirin. Normal şartlarda aşağıdaki işlemleri yapın: A. Gaz kolunu tamamen sağa hareket ettirin B. Motor anahtarını OFF (kapalı ) konumuna getirin. C. Yakıt valfını OFF (kapalı) konumuna getirin.

19 6. BAKIM BAKIM ÇİZELGESİ

20 NOT: Tozlu alanlarda kullanıldığı zaman daha sık bakım yapın. Bu kısımların servisi motor sahibinin yeterli aleti ve mekanik yeterliliği yoksa mutlaka yetkili bir KAMA satıcısı tarafından yapılmalıdır. Kama satıcı kılavuzuna bakınız. 1. Yağ değişimi Yağın çabuk akmasını sağlamak için motor sıcakken tahliye edin. A. Yağ dolum kapağını çıkarın ve tahliye tıpasını çıkararak yağı tahliye edin. B. Tahliye tıpasını takın ve sıkıca çevirin. C. Önerilen yağı koyun (sayfa 6 ya bakın) ve yağ seviyesini kontrol edin. D. Yağ kapağını yerine takın. MOTOR YAĞ KAPASİTESİ : 0.6 L 1/2 REDUKSİYON DİŞLİSİ YAĞ KAPASİTESİ : 0.5 L 1/6 REDÜKSİYON YAĞ KAPASİTESİ : 0.15 L

21 Lütfen kullanılmış yağları çevre kurallarına uygun olarak atın. Kapalı bir kap içinde mahalli benzin istasyonunuza geri dönüşüm için iade etmenizi öneririz. Çöpe veya toprağa dökmeyin. 2. Hava filtresi bakımı Kirli hava filtresi karbüratöre hava girişini kısıtlar. Karbüratör arızasını önlemek için hava filtresinin sık sık bakımını yapın. Motor tozlu ortamlarda çalıştırılıyor ise hava filtresini bakımını daha sık yapın.

22 (Yarı kuru tip) A. Kelebek somunu gevşetin, hava filtre kapağını açarak filtre elemanını çıkarın. B. Filtre elemanını parlama noktası yüksek bir solvent ile yıkayın ve tamamen kurutun. C. Filtre elemanını temiz motoru içine batırıp fazla yağdan sıkarak arındırın. D. Filtre elemanını ve kapağı yerine takın.

23 (Yağlı Tip) A. Kelebek somunu gevşetin, hava filtre kapağını açarak filtre elemanını çıkarın. B. Filtre elemanını evde kullanılan tür bir deterjanlı ılık su içinde yıkayarak iyice durulayın ya da parlamayan veya parlama noktası yüksek bir solvent ile yıkayın ve tamamen kurumaya bırakın. C. Filtre elemanını temiz motoru içine batırıp fazla yağdan sıkarak arındırın. Eğer filtre elemanı içinde fazla yağ kalırsa motor ilk çalışma anında tütecektir. D. Hava filtre kapağı kutusu içinde kalan yağın boşaltın. Birikmiş kirleri parlamayan veya parlama noktası yüksek bir solvent ile yıkayarak temizleyin. Kutuyu kurutun

24 3. Tortu kabı temizliği Yakıt valfını OFF (kapalı) konuma getirin. Tortu kabını O ringi çıkarın ve parlamayan veya parlama noktası yüksek bir solvent ile yıkayın. Tamamen kuruladıktan sonra yerlerine takın. Yakıt valfını açın ve sızıntı olup olmadığını kontrol edin. 4. Bujinin değişimi Önerilen Bujiler: BP6ES Düzgün motor çalışması elde etmek için buji temiz ve kafa aralığı doğru olmalı. Buji kapağını çıkarın ve ebadı bujiye uyan buji anahtarı kullanarak bujiyi sökün.

25 Bujiyi gözle muayene edin. Eğer bariz bir aşınma görürseniz ya da yalıtkan kısmı çatlak veya çizik ise bujiyi atın. Eğer buji tekrar kullanılacak ise tel fırça ile temizleyin. Bujinin kafa aralığını bir kalınlık mastarı ile ölçün ve gerekiyorsa yan elektrotu bükerek ayar yapın. Boşluğun mm ( inç) aralığında olması gerekir. Buji pulunun iyi vaziyette olup olmadığını kontrol edin ve bujiyi diş kapmaması için elle vidalayın. 5. Buji yerine oturduktan sonra buji anahtarı ile sıkarak pulun oturmasını sağlayın.

26 Yeni bir buji takarken buji yuvası içinde yarım tur çevirerek pulun yerine oturmasını sağlayın. Kullanılmış bir bujiyi takarken ise buji yuvası içinde 1/8 1/4 tur çevirerek pulun yerine oturmasını sağlayın. 5. Karbüratör boşta çalışma hız ayarı Motoru çalıştırın ve normal çalışma sıcaklığına ulaşmasını sağlayın. Motor boşta çalışırken gaz kesme vidasını standart boşta çalışma hızı elde edilinceye kadar çevirin. Boşta çalışma standart hızı: 1400 ±140 devir/dakika.

27 7. NAKİL VE DEPOLAMA

28 Motoru uzun bir süre saklamadan önce: A. Deponun aşırı tozdan ve nemden arındırılmış olduğundan emin olun. B. Yakıtı tahliye edin C. Motor yağını tahliye edin (sayfa 20) D. Bujiyi çıkarın ve silindir içine bir çorba kaşığı motor yağı koyun. Kranka birkaç devir yaptırıp yağın dağılmasını sağlayın sonra bujiyi yerine takın. E. Motor marş ipini karşı kuvvet hissedinceye kadar yavaşça çekin. Kasnağın üstündeki kertik üzerinde bulunan delik ile aynı hizaya gelinceye kadar ipi çekmeye devam edin.(aşağıdaki resme bakın) Bu noktada emme ve egzoz supapları kapanır ve bu da motorun iç aşınmasını önler. F. Motoru tozdan korumak için üstünü kapatın.

29 8. ARIZALARIN GİDERİLMESİ 1. Zor çalışma veya çalışmama Neden Kötü çalışma Çare Kullanma kılavuzunu kullanarak çalıştırın Yakıt yok Yakıt tankı boş Yakıt koy Motor yağı eksik Yakıt tankı anahtarı kapalı ya da karbüratör tıkalı Yakıt borusunu temizle. Motor yağını tamamla Buji arızası Karbon birikimi Karbon birikimini temizle ve bujiyi benzinle yıka Silindir sıkıştırması düşük Yalıtım bloğu hasarlı Elektrot başıboşluk ayarı bozuk Bujide hava boşluğu Silindir bloğu ve silindir kafası arasından hava kaçırma Segman veya silindir bloğu aşınmış Silindir segmanı kırık ya da karbon tarafından tıkalı Bujiyi değiştir Ayar yap Bujiyi sık Yüzeyi temizle pulu tak ve cıvatayı sık Segmanı veya silindir bloğunu değiştir. Segmanı değiştir veya biriken karbonu temizle 2. Motor boşta çalışma hızı düzgün değil Neden Boşta çalışmıyor Boşta yüksek hız Karbüratör ayarı bozuk Yakıt borusu yada hava borusu tıkalı Ana benzin püskürtme kafasının çapı fazla büyük Çare Karbüratör ayarını yap Yakıt ve hava borularını temizle Karbüratörü değiştir Boşta düzgün olmayan hız Hava yakıt karışımı fazla zengin ya da aşırı zayıf Hava filtresi tıkalı Karbüratör ayarını yap Hava filtresini temizle

30 Buji kafa boşluğu çok fazla Boşluğu ayarla 3. Motorun kötü çalışması Neden Yüksek voltaj kablosunda kaçak var Buji elektrotları arasında çok fazla karbon (kurum)var Yakıt borusu tıkalı Çare Kabloyu değiştir Temizle Yakıt borusunu temizle 4. Motor aşırı sıcak Neden Silindir radyatörü yağlı veya çamurlu Motor aşırı ısınmış yada aşırı yük altında çalışmakta Susturucu tıkalı Yakıt oktan seviyesi düşük Yağ özellikleri istenilen değil Çare temizle Motoru durdur ve soğuduktan sonra tekrar çalıştır. Birikmiş kurumu temizleyin Önerilen yakıtı kullan Yağı değiştir 5. Motorun otomatik olarak durması Neden Yakıt bitmiş yada motor yağı az Borudan yakıt gelmiyor yada karbüratör tıkalı Ateşleme sistemi arızalı Çare Yakıt doldur yağı tamamla Yakıt borusunu ve karbüratörü temizleyin Devreyi kontrol et Başka bir mekanik tıkanma arızası Kontrol ettikten sonra tamir et yada değiştir

31 9.ÖZELLİKLER 1. Ana özellikler Model KG160 KG200 Tip 4 zamanlı hava soğutmalı tek silindirli benzinli motor Çap x mesafe(mm) 68 x x 54 Yer değiştirme Maksimum güç kw(hp/r/min Çalışma gücü kw(hp/r/min Yakıt Yakıt tankı kapasitesi (L) Yakıt tüketimi (g/ps.h) Motor yağı Motor yağ kapasitesi (L) Başlatma sistemi Ateşleme sistemi Buji Governor sistemi Çıkış şaftı dönüş yönü Çap(mm) (L x W x H) 3.6(4.9)/ (6.0)/ (4.5)/ (5.5)/3600 Kurşunsuz otomobil benzini SAE10W Yaylı marş transistorlu manyetik ateşleme BPR6ES Mekanik Volan tarafına göre saat yönünde 305 x 365 x x 376 x 335 Kuru ağırlık(kg) 14 14

32 2. Supap boşluğu Model KG160 KG 200 Emme supap 0.10 ± 0.02 Eksoz supap 0.15 ± Ana cıvata ve somunun sıkma torku No Adı Torku 1 Silindir kolu cıvatası Silindir kafası cıvatası 30 ± 2 3 Volan cıvatası Kavrama kolu Karter cıvatası 20 ± 2 6 Buji 20 ± 2 7 Standart M6 cıvatası(somunu) NOT : Özellikler tiplere göre değişebilir ve önceden haber vermeden değiştirilebilir.

33

5.JENERATÖRÜ ÇALIŞTIRMA

5.JENERATÖRÜ ÇALIŞTIRMA BENZ İ NL İ JENERAT Ö R DİKKAT 1.GÜVENLİK İÇİN İPUÇLARI 2.PARÇALARIN VE ANA BİLEŞENLERİN TANITIMI 3.TEKNİK ÖZELLİKLER 4.ÇALIŞTIRMA ÖNCESİ KONTROLLER 1 3 4 5 5.JENERATÖRÜ ÇALIŞTIRMA 6. ELEKTRİK BA LANTISI

Detaylı

1. EMNİYET TEDBİRLERİ. Emniyetli çalışmayı temin etmek için:

1. EMNİYET TEDBİRLERİ. Emniyetli çalışmayı temin etmek için: ÖNSÖZ KAMA by REİS jeneratörü satın aldığınız için teşekkürler. Bu kitapçıkta KGE1000Ti, KGE1000Tsi jeneratörlerine ait kullanım ve bakım bilgileri yer almaktadır. Bu yayımdaki bütün bilgiler yayım onayı

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.

KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. BENZİNLİ JENERATÖR MODEL RTM9665 KULLANIM KILAVUZU NOT: BU ÜRÜN PROFESYONEL KULLANIM İÇİN UYGUN DEĞİLDİR.. 1) Yakıt deposu 9) Boru çerçeve 2) Egzost susturucu 10) Buji 3) Toprak 11) Yakıt Kapağı 4) Devre

Detaylı

GİRİŞ. TEHLİKE, UYARI veya İHTAR ibarelerinden biri ve gelen güvenlik mesajları

GİRİŞ. TEHLİKE, UYARI veya İHTAR ibarelerinden biri ve gelen güvenlik mesajları GİRİŞ Sizin ve diğerlerinin güvenliği çok önemlidir. Bu motorun güvenli bir şekilde kullanılması önemli bir sorumluluktur. Sizleri güvenlik hakkında bilgilendirmek üzere bu kullanma kılavuzunda çalışma

Detaylı

TURBO GENEL TALIMATLAR

TURBO GENEL TALIMATLAR ADIM 1: TURBOYU DEĞIŞTIRMEDEN ÖNCE Arızanın gerçekten turboşarjdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını belirlemek için motor sisteminde ayrıntılı bir arıza teşhis kontrolü yapmak önemlidir. Güç yetersizliği,

Detaylı

BENZÝNLÝ MOTOR GX120 GX160 GX200 GX240 GX270 GX340 GX390 KULLANMA VE BAKIM EL KÝTABI ÝÇÝNDEKÝLER Giriþ...2 Emniyet kurallarý...4 Teknik özellikler...6 Kullaným - Kontroller...7 Bakým...19 Depolama...32

Detaylı

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI

NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI NILFISK BackVacuum KULLANMA TALİMATI İÇİNDEKİLER İNGİLİZCE 8 VERİ 13 ÖNEMLİ EMNİYET KURALLARI Elektrikli bir cihazı kullanırken, aşağıdakiler dahil temel önlemleri daima alın : CİHAZI KULLANMADAN

Detaylı

MTD OHV Series FORM NO. 769-08890B. jqa=mêççìåíë=^âíáéåöéëéääëåü~ñí= =p~~êäêωåâéå= =déêã~åó

MTD OHV Series FORM NO. 769-08890B. jqa=mêççìåíë=^âíáéåöéëéääëåü~ñí= =p~~êäêωåâéå= =déêã~åó MTD OHV Series J15 FORM NO. 769-08890B jqa=mêççìåíë=^âíáéåöéëéääëåü~ñí= =p~~êäêωåâéå= =déêã~åó 4 11 19 27 35 43 51 58 65 72 79 87 96 104 112 119 126 134 141 148 155 162 171 179 188 197 206 213 221

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

1. EMNİYET TEDBİRLERİ. Güvenli çalışmayı sağlamak için-

1. EMNİYET TEDBİRLERİ. Güvenli çalışmayı sağlamak için- ÖNSÖZ KAMA by REİS jeneratörü satın aldığınız için teşekkürler. Bu kitapçıkta KGE1000Ti, KGE1000Tsi jeneratörlerine ait kullanım ve bakım bilgileri yer almaktadır. Bu yayımdaki bütün bilgiler yayım onayı

Detaylı

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Genel Uyarılar DİKKAT! DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Cihazı kullanmadan önce muhtemel yangın, elektrik çarpması veya benzer kaza tehlikelerini bilmeniz ve gerekli önlemleri

Detaylı

MTD OHV Series I15 FORM NO. 769-01577I. MTD Products Aktiengesellschaft Saarbrücken Germany

MTD OHV Series I15 FORM NO. 769-01577I. MTD Products Aktiengesellschaft Saarbrücken Germany MTD OHV Series I15 FORM NO. 769-01577I MTD Products Aktiengesellschaft Saarbrücken Germany 8 15 23 31 38 46 54 61 68 75 82 90 99 107 115 122 130 138 145 152 159 166 175 183 193 202 211 218 226 Motor

Detaylı

Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ

Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ ekleme deliğinden yağ seviyesi istenilen yüksekliğe çıkana

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Her an kullanabilmeniz amacıyla bu kullanım kılavuzunu elinizin altında bulundurun. Bu kitağçık mototrun daimi bir parçası olarak telakki edilmiştir

Her an kullanabilmeniz amacıyla bu kullanım kılavuzunu elinizin altında bulundurun. Bu kitağçık mototrun daimi bir parçası olarak telakki edilmiştir 1 Her an kullanabilmeniz amacıyla bu kullanım kılavuzunu elinizin altında bulundurun. Bu kitağçık mototrun daimi bir parçası olarak telakki edilmiştir ve motor başkasına satıldığında motorla birlikte verilmelidir.

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 41 / 2009400 Mamül adı : 4-MIX 54cc (ATOMIC) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 41 / 2009400 Mamül adı : 4-MIX 54cc (ATOMIC) SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 41 / 2009400 Mamül adı : 4-MIX 54cc (ATOMIC) 1 2009079 Plastik muhafaza (Atomizör) 1 2 2008902 Starter kapağı 1 3 2008987 Starter komple 1 4 2008909 Plastik buji kapağı 1 5 2009012 Özel civata

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

Dizel Motorlu Araçlar için Kullanım Kılavuzu Eki

Dizel Motorlu Araçlar için Kullanım Kılavuzu Eki Dizel Motorlu Araçlar için Kullanım Kılavuzu Eki Bu ekte dizel motorlu araçlara özgü detaylı açıklamalar ve talimatlar yer almaktadır. Dizel motorlu aracınızı kullanmadan önce lütfen dikkatli bir şekilde

Detaylı

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet YÜRÜTEÇ PARÇALARI (Ürünü koliden çıkardıktan sonra lütfen tüm parçaların tam olduğundan emin olunuz.) BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet Oturma pedi 1 adet Sağ ve sol kanat 1'er adet ÜRÜN NO : S509 Pil 2 adet

Detaylı

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 41 / : DEKOMPRESÖR KOMPLE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET

MAMÜL PARÇA LİSTESİ. Mamül kodu : 41 / : DEKOMPRESÖR KOMPLE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET Mamül kodu : 41 / 2008989 Grup : DEKOMPRESÖR KOMPLE SIRA PARÇA PARÇA ADI - STANDART NO ADET NO KODU 1 2008924 Plastik kam (Kam dişlisi) 1 2 2008926 Dekompresor kapağı 1 3 2008927 Dekompresor yayı 1 4 2008928

Detaylı

MODEL RTM807 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU

MODEL RTM807 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU BENZİNLİ SU POMPASI MODEL RTM807 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU 5 4 3 6 2 1 8 7 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. ÇALIŞTIRMA KOLU 2. BENZİN DEPOSU KAPAĞI 3. SU GİRİŞ YERİ 4. SU ÇIKIŞ YERİ 5. HAVA FİLTRESİ KAPAĞI 6. GAZ

Detaylı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı

421 A/B 510 B. Kullanma Talimatı 421 A/B 510 B Kullanma Talimatı Giriş Bu talimatlar makineyi tanımanıza ve doğru bir şekilde kullanmanıza yardımcı olacaktır. Makineyi kullanmadan önce talimatları okuyun. Teknik değişiklik yapma hakkımız

Detaylı

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com KULLANIM KILAVUZU 1) ÜRETİCİ VE SERVİS İRTİBAT BİLGİSİ 2) KULLANIM ALANLARI VE KULLANIM AMACI 3) MONTAJ TALİMATLARI 4) GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 5) ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI 6) BAKIM VE TEMİZLİK 7) PERİYODİK BAKIM

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

4204G / 4304G / 4404G Serisi Motorlar TURBO AFTERCOOLER DİZEL MOTOR BAKIM KILAVUZU

4204G / 4304G / 4404G Serisi Motorlar TURBO AFTERCOOLER DİZEL MOTOR BAKIM KILAVUZU 4204G / 4304G / 4404G Serisi Motorlar TURBO AFTERCOOLER DİZEL MOTOR BAKIM KILAVUZU MOTOR YAĞ SEVİYESİ KONTROLÜ Motor yağ seviyesi Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol

Detaylı

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

MODEL RTM960 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM960 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU BENZİNLİ AĞAÇ TESTERESİ MODEL RTM960 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. FREN KOLU 2. ÇALIŞTIRMA KOLU 3. KARBÜRATÖR FİLTRE KAPAĞI 4. JİGLE KOLU 5. EMNİYET TETİĞİ 6. TUTMA SAPI 7. GAZ TETİĞİ

Detaylı

Soğutma suyu doldurulması. Soğutma suyu doldurma koşulları. Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI!

Soğutma suyu doldurulması. Soğutma suyu doldurma koşulları. Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Soğutma suyu doldurma koşulları Soğutma suyu doldurma koşulları Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışma UYARI! Aracın soğutma sistemi üzerinde çalışırken koruyucu ekipman kullanın. Soğutma suyu ciltte

Detaylı

Yararlı bilgiler verir. Bir sorun çıkarsa veya pompa hakkında herhangi bir sorunuz olursa yetkili bir KAMA bayisine başvurunuz.

Yararlı bilgiler verir. Bir sorun çıkarsa veya pompa hakkında herhangi bir sorunuz olursa yetkili bir KAMA bayisine başvurunuz. ÖNSÖZ KAMA su pompası satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu kılavuz KAMA su pompası: KDP 20, KDP 30, KDP 40 ın işletilmesini ve bakımını kapsamaktadır. Bu yayımdaki tüm bilgiler baskı için onay anında

Detaylı

ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI

ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI ECS SERİSİ ÇELİK GÖVDELİ MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI ECS 70 / 8 / 100 / 10 / 200 / 20 / / 30 / 400 00 / 600 / 700 / 800 / 900 / 1000 Form No: 12-KLV-011 REV:00 ÖNSÖZ Değerli Müşterimiz; Ürünümüzü tercih

Detaylı

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU PROFİL KESME MAKİNASI 5 MODEL -RTM695- TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 8 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 2. KORUYUCU KAPAK 3. TUTMA KOLU 4. KESME DİSKİ 5. MAKİNA TABANI 6. AKTİF KORUMA 7. TAŞ KİLİTLEME

Detaylı

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI

MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI MAPISHREDDER AUTO S85CD OTOMATİK BESLEMELİ EVRAK İMHA MAKİNASI DİKKAT: Beklenmeyen arıza ve istenmeyen durumlarla karşılamamak için cihazı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice

Detaylı

1. EMNİYET TEDBİRLERİ

1. EMNİYET TEDBİRLERİ ÖNSÖZ KAMA by REİS jeneratörü satın aldığınız için teşekkürler. Bu kitapçıkta KGE1000Ti, KGE1000Tsi jeneratörlerine ait kullanım ve bakım bilgileri yer almaktadır. Bu yayımdaki bütün bilgiler yayım onayı

Detaylı

GENEL BAKIM TALİMATI

GENEL BAKIM TALİMATI Sayfa No 1 AMAÇ VE KAPSAM: Üretimde kullanılan makina ve teçhizatın arızalarının giderilmesi ve/veya koruyucu bakım planına göre periyodik bakımların yapılması işlemlerini belirlemek. UYGULAMA SORUMLUSU:

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ İçindekiler 1. Güvenlik bilgileri......1 2. Parçaları tanıma......2 3 Çalıştırmadan önce kontrol... 3 4 Jeneratör setini çalıştırma...5 5 Jeneratör setinin kullanımı...6 6 Jeneratör setinin durdurulması...9

Detaylı

KESİCİLER. Model BENZİN MOTORLU METAL VE BETON KESME MOTORLARI

KESİCİLER. Model BENZİN MOTORLU METAL VE BETON KESME MOTORLARI KESİCİLER Çalışma alanında gerçekleştirilecek operasyonlarda karşılaşılan metal, ahşap ve beton yapı eleman engellerinin kesilerek ortadan kaldırılması için kullanılan malzemelerdir. Kullanım amacına göre

Detaylı

K C B S* T* U* - 3 -

K C B S* T* U* - 3 - TCR 4213 011 H J R Q M L P K D F C B G N E A O I 1 S* T* U* V* - 3 - ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI 2 3 4 5 Bu elektrikli süpürge, kullanma kılavuzunda belirtildiği gibi sadece ev ile ilgili temizlik işleri

Detaylı

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın.

Hazırlıklar: Aracı, motor bloğundaki motor kodu yardımıyla tanımlayın (Şekil 1). Aracın akü bağlantısını çıkarın. Technical Info www contitech de Triger kayışı değişimi montaj tavsiyeleri Renault Clio II 1,6 16V, motor kodu K4M 748 örneği Clio II 1,6 16V motoru - çeşitli motor hacimlerinde olmak üzere - Renault markasının

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

RTR020 - RTR030 BENZİNLİ SU POMPASI

RTR020 - RTR030 BENZİNLİ SU POMPASI R 0 BENZİNLİ SU MOTORU PARÇA OD NO P - BENZİNLİ SU POMPASI 1-01 Silindir Kafası Komple 1-02 Klavuz Yatak 1-03 Klavuz Yatak 1-04 Ring 1-05 1-06 Sübap Kapağı 1-07 1-08 Hortum 1-09 1-10 Saplama 1-11 1-12

Detaylı

2005 Honda Accord Motor Yağı Değişimi

2005 Honda Accord Motor Yağı Değişimi 2005 Honda Accord Motor Yağı Değişimi Eski motor yağını boşaltın ve yeni motor yağı ile değiştirin. Yazan: Frank ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 10 GİRİŞ Motor yağı birlikte sürtünme ve aşırı

Detaylı

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ Portatif Jeneratörler PENSA BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ PH 3200M PH 7500M/T İ-M-O PH 12000M/T İ-M-O PH 15000M/T İ-M-O PH 7500M İ -M-O / PH 7500T İ-M-O PENSA portatif jeneratörler,

Detaylı

FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ

FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ FORAS OKSİJEN KONSANTRATÖRÜ Kullanım Kılavuzu -Kullanmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. Tehlike: Cihazı kullanırken ya da cihazın yanında sigara içmeyiniz. Rev:02 Yayın

Detaylı

ELEKTRİKLİ HAVA KOMPRESÖRÜ

ELEKTRİKLİ HAVA KOMPRESÖRÜ ELEKTRİKLİ HAVA KOMPRESÖRÜ MODEL RTM724 - RTM750 TANITMA VE KULLANIM KLAVUZU 9 3 12 1 4 5 2 11 10 6 8 7 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. MOTOR 2. DURDURMA BUTONU 3. ÇIKIŞ VANASI 1 4. ÇIKIŞ VANASI 2 5. DEPO 6. BASINÇÖLÇER

Detaylı

SİSTEM İnverter Klimalar

SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli Kanal tipi FXM40LVE FXMQ40MVE FXMQ40MAVE FXMQ200MAV7 FXM50LVE FXMQ50MVE FXMQ50MAVE FXMQ250MAV7 FXM63LVE FXMQ63MVE FXMQ63MAVE FXM80LVE

Detaylı

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler

YIL TAM GARANTİ. TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler 2 YIL TAM GARANTİ TEKSAN mini... Gücünü hafife almayın! Benzinli Jeneratörler B E N Z İ N L İ T E K S A N M İ N İ J E N E R AT Ö R S E R İ S İ TJ 3200 TJ 2700 TJ 15000 TS OTM / MS OTM TJ 12000 TS Üstün

Detaylı

GD 110 KULLANIM TALİMATI

GD 110 KULLANIM TALİMATI GD 110 KULLANIM TALİMATI İÇİNDEKİLER İngilizce 3, 4, 5, 6 Temel talimatlar, sadece İngiltere için 7 Veriler 20 21 Servis 22-23 Resimlerde gösterilen aksesuarlar modele göre değişebilir. TOZ TORBASI VE

Detaylı

HAVALI ZIMBA MAKİNASI

HAVALI ZIMBA MAKİNASI HAVALI ZIMBA MAKİNASI MODEL RTM0116 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. TUTMA KOLU 2. HAVA ENJEKTÖRÜ 3. TETİK 4. ŞARJÖR DEĞİŞTİRME DÜĞMESİ 5.ZIMBA TELİ ŞARJÖRÜ TEKNİK VERİLER 1. TAVSİYE EDİLEN

Detaylı

BENZİN MOTORLU SU POMPASI KULLANIM KILAVUZU

BENZİN MOTORLU SU POMPASI KULLANIM KILAVUZU BENZİN MOTORLU SU POMPASI KULLANIM KILAVUZU Ⅰ ÖNSÖZ Şirketimiz tarafından geliştirilen bir su pompasını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu yayında yayın onay tarihinde geçerli olan bilgiler ve teknik

Detaylı

Akü bakımı. Akü bakımı hakkında genel bilgi UYARI!

Akü bakımı. Akü bakımı hakkında genel bilgi UYARI! Akü bakımı hakkında genel bilgi Akü bakımı hakkında genel bilgi UYARI! Aküler aşındırıcı asit içerir. Bu nedenle akü üzerinde çalışırken son derece dikkatli olunmalı ve uygun koruyucu donanım kullanılmalıdır.

Detaylı

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU

T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU T150 MOTORLU SWG BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ TURNİKE GÜVENLİK TALİMATI TURNİKE KULLANIM TALİMATI T150 MOTORLU SWG TURNİKE TEKNİK ÖZELLİLERİ T150 MOTORLU SWG TURNİKE SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları Basınçlı asit tankları Gaz tankları Sıvılaştırılmış Petrol Gazı tankları ve tüpleri Asetilen tankları ve tüpleri İçinde zehirli ve zararlı

Detaylı

HONDA ÇİM BİÇME MAKİNESİ HONDA HRG536C6 KULLANMA VE BAKIM EL KİTABI

HONDA ÇİM BİÇME MAKİNESİ HONDA HRG536C6 KULLANMA VE BAKIM EL KİTABI HONDA ÇİM BİÇME MAKİNESİ HONDA HRG536C6 KULLANMA VE BAKIM EL KİTABI 2 İÇİNDEKİLER Giriş... 2 1. Parçaların tanıtımı... 4 2. Çalıştırma... 5 3. Depolama... 8 4. Bakım... 10 5. Aksesuar ve parçalar... 12

Detaylı

Salıncak oturağı Şamandıra

Salıncak oturağı Şamandıra Salıncak oturağı Şamandıra tr Montaj kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 84797HB22XVI 2015-12 327 508 Değerli Müşterimiz! Mutlaka burda belirlenmiş montaj adımlarına uymalısınız. Güvenlik uyarılarını

Detaylı

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700

DM-SL (Turkish) Bayi El Kitabı. YOL MTB Trekking. City Touring/ Comfort Bike. Vites Kolu. RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 (Turkish) DM-SL0006-02 Bayi El Kitabı YOL MTB Trekking City Touring/ Comfort Bike URBAN SPORT E-BIKE Vites Kolu RAPIDFIRE Plus 11-Vites SL-RS700 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ AĞAÇ KESME MAKİNASI MODEL RTM902 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 9 8 1 4 5 3 6 2 7 10 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. ELEKTRİK KABLOSU 2. TUTMA KOLU 3. EL SİPERİ(FREN KOLU) 4. ÖN TUTMA KOLU 5. KLAVUZ 6. TESTERE

Detaylı

BENZİNLİ SU MOTORU KULLANIM KILAVUZU

BENZİNLİ SU MOTORU KULLANIM KILAVUZU BENZİNLİ SU MOTORU KULLANIM KILAVUZU Önsöz Bu kitapçıkta pompanın kullanımı ve bakımı ile ilgili özet bilgiler bulunmaktadır. Bu basımda yer alan bütün bilgiler lisanslı üreticiden alınan en son bilgilerdir.

Detaylı

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI

HİDROLİK VALF. Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI HİDROLİK VALF Montaj ve Kullanma Kılavuzu AH-KUT-129 UYARI AKON HIDROLIK tarafından üretilen ürünlerin size en iyi performansı sunması amacıyla valfinizi monte etmeden önce kılavuzun tamamını dikkatle

Detaylı

Toyota Pickup Yağ Değiştirme (2.4L I4)

Toyota Pickup Yağ Değiştirme (2.4L I4) 1989-1994 Toyota Pickup Yağ Değiştirme (2.4L I4), 2.4L I4 motor ile, senin '89 -'94 Toyota Pickup yağı değiştirin motor performansı ve uzun ömürlü artırmak için. Yazan: Phillip Takahashi GİRİŞ, 2.4L I4

Detaylı

Burun ve kulak kılı kesme makinesi

Burun ve kulak kılı kesme makinesi Burun ve kulak kılı kesme makinesi ON tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82104AS3X3V 2015-01 Değerli Müşterimiz! Yeni kıl kesme makineniz ile burun ve kulak içindeki istenmeyen kılları hızlı

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

1. Aletler BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI. ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz.

1. Aletler BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI. ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz. BOŞALTMA - DOLDURMA - HAVASINI ALMA : SOĞUTMA DEVRESI ZORUNLU : Güvenlik ve temizlik talimatlarına uyunuz. DİKKAT : Soğutma sıvısının kontrol edilmesinin periyodu için aracın bakım planına bakınız. Soğutma

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Elektrikli süpürge cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu SW 138 Beşik Salıncak Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. c Parçalar: 1- Asma

Detaylı

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER

BASINÇLI KAPLARDA MEYDANAGELEBİLECEK TEHLİKELER BASINÇLI KAPLAR Kazanlar Kompresörler Buhar ve sıcak su kapları Basınçlı asit tankları Gaz tankları Sıvılaştırılmış Petrol Gazı tankları ve tüpleri Asetilen tankları ve tüpleri İçinde zehirli ve zararlı

Detaylı

SOĞUK MOTORUN ÇALIŞTIRILMASI UYARI TEHLİKE Motoru çalıştıracağınız vakit, Zincir frenini frenleme konumuna itiniz. Motorun çalıştırılması esnasında zincirin dönmesi tehlikeli olabilir. Yakıt deposuna yakıt

Detaylı

NEBÜLİZATÖR CİHAZI KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA:NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZ. VE ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

NEBÜLİZATÖR CİHAZI KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA:NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZ. VE ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. MED2000 CİCOBOY ALLEGRO BLUEDREAM NEBÜLİZATÖR CİHAZI KULLANIM KILAVUZU İTHALATÇI FİRMA:NAZ MEDİKAL ÖZEL SAĞLIK HİZ. VE ÜR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ADRES: SÖĞÜTLÜÇEŞME CAD. BAYRAK APT. NO:146/6 KADIKÖY/İSTANBUL

Detaylı

Register your product and get support at. HP8117. Kullanım kılavuzu

Register your product and get support at.   HP8117. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP8117 Kullanım kılavuzu a b Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından verilen destekten

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB

Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni. Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB Elektrikli tuz veya karabiber değirmeni Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 63030AB6X6INGNSB Değerli Müşterimiz! Seramik öğütücülü yeni değirmeniniz tuz kristallerini ya da karabiber tanelerini

Detaylı

GRYP2#028STDEUR017611

GRYP2#028STDEUR017611 (TR) Kullanma Kılavuzu SIAL S.p.A. Corso Inghilterra, 15 12084 Mondovì (CN) İtalya M o d e l GRYP 28 K o d GRYP2#028STDEUR017611 KULLANMA KILAVUZU 1. GENEL GÜVENLİK KURALLARI 2. CİHAZIN TANITIMI 3. TEKNİK

Detaylı

Güç üretim birimine ait olan bu kullanım kılavuzu KAMA jeneratör setiniz hakkında tatmin edici ve güvenli bütün temel bilgileri vermektedir.

Güç üretim birimine ait olan bu kullanım kılavuzu KAMA jeneratör setiniz hakkında tatmin edici ve güvenli bütün temel bilgileri vermektedir. ÖNSÖZ KAMA ürünü aldığınız için tebrikler, teşekkür ederiz; Amacımız müşterimizin memnuniyetini kazanacağımız yüksek kalite jeneratörleri sağlamaktır. Eminiz ki tercihinizin bedelini alacaksınız. Güç üretim

Detaylı

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu

Periyodik Bakım ve Yağlama Tablosu 1inci 500-750 kmler / 30 45 gün, 2nci 5000km sonra Rölanti Hızı / CO% Vana Manivela Boşluğu Motor Yağı (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Yağ Filtresi (Bajaj DTS-i 10000 Yağ)* Motor Yağı Filtresi (Bajaj DTS-i 10000

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

LK-1900AN LK-1901AN LK-1902AN LK-1903AN LK-1903AN-305 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

LK-1900AN LK-1901AN LK-1902AN LK-1903AN LK-1903AN-305 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ TÜRKÇE LK-1900AN LK-1901AN LK-1902AN LK-1903AN LK-1903AN-305 GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARI : ❶ ❷ ❶ ❷ ❸ ❸ ❶ ❷ ❸ i GÜVENLIK ÖNLEMLERI - ii iii iv LK-1900AN Serisini daha güvenli şekilde kullanmak için alınması

Detaylı

UC 912 HALI ÇIKARICISI KULLANIM TALİMATLARI

UC 912 HALI ÇIKARICISI KULLANIM TALİMATLARI UC 912 HALI ÇIKARICISI KULLANIM TALİMATLARI Teknik Özellikler Depo kapasitesi, solüsyon deposu 15L Sıvı güvenliği kapaması 35L Depo kapasitesi, kuru emme 45L Motor, by-pass iki motor 2000W Pompa basıncı

Detaylı

SEMAK BENZİNLİ SU MOTORLARI KULLANIM KILAVUZU QGZ25 - PA15T PA 20T PA200T QGZ50 PA30T PA300T QGZ80

SEMAK BENZİNLİ SU MOTORLARI KULLANIM KILAVUZU QGZ25 - PA15T PA 20T PA200T QGZ50 PA30T PA300T QGZ80 BENZİNLİ SU MOTORLARI KULLANIM KILAVUZU QGZ25 - PA15T PA 20T PA200T QGZ50 PA30T PA300T QGZ80 ÖNSÖZ Firmamız tarafından ithal edelin benzinli su motorunu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ünite gelişmiş

Detaylı

- TESTO 830 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 830 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 830 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Ekran Kızılötesi sensör, lazer Kızılötesi ölçüm Açma/kapama tuşu Temaslı ölçüm Ölçüm tuşu; kızılötesi ölçüm Pil yuvası Temaslı prob ölçüm soketi

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma Sayfa 1/21 Uyarılar ve öneriler Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Zamanlama zincirini her

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8. Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın

Kullanım Kılavuzu. Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8. Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın Kullanım Kılavuzu Torbasız Siklonik Elektrikli Süpürge BVC356_8 Bu kılavuzu lütfen gerektiğinde başvurmak üzere saklayın ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Kullanmadan önce kılavuzun tamamını okuyun ve gerektiğinde

Detaylı

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları

BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları 1 BESTPUMP Pistonlu Basınç Pompaları KULLANIM KILAVUZU GARANTİ BELGESİ SATIN ALDIĞINIZ POMPANIZI İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ. GARANTİ BELGENİZ POMPANIZIN HÜVİYETİDİR. SERVİSİNİZE BAŞVURMANIZ DURUMUNDA

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Zincir (11-vites) Bayi El Kitabı CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11

Zincir (11-vites) Bayi El Kitabı CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11 (Turkish) DM-CN0001-05 Zincir (11-vites) Bayi El Kitabı CN-9000 CN-6800 CN-HG901-11 CN-HG900-11 CN-HG701-11 CN-HG700-11 CN-HG601-11 CN-HG600-11 İÇİNDEKİLER ÖNEMLİ UYARI... 3 GÜVENLİĞİ GARANTİ ETMEK İÇİN...

Detaylı

Talimat el kitabı 115 74 30-76 LC 356V / 961410291. Bu makineyi kullanmadan önce lütfen talimatları dikkatlice okuyun ve anlayın.

Talimat el kitabı 115 74 30-76 LC 356V / 961410291. Bu makineyi kullanmadan önce lütfen talimatları dikkatlice okuyun ve anlayın. Talimat el kitabı Bu makineyi kullanmadan önce lütfen talimatları dikkatlice okuyun ve anlayın. 115 74 30-76 LC 356V / 96141091 Turkish İÇİNDEKİLER SAYFA GÜVENLİK KURALLARI... -3 TEKNİK VERİLER...4 GENEL

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

TR Mika ısıtıcı 03 02

TR Mika ısıtıcı 03 02 Mika ısıtıcı TR Mika ısıtıcı 03 02 03 Ref : 2000014460 (beyaz) 2000014463 (siyah) TR Haydi başlayalım... Bu talimatlar güvenliğiniz içindir. Lütfen kullanımdan önce bunları iyice okuyunuz ve ileride başvurmak

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

GAZLI SABİT DÖNER OCAĞI KULLANMA KILAVUZU DÖNER OCAĞINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

GAZLI SABİT DÖNER OCAĞI KULLANMA KILAVUZU DÖNER OCAĞINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ GAZLI SABİT DÖNER OCAĞI KULLANMA KILAVUZU DÖNER OCAĞINI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ADG-3S ADG-4S 1 ADG-5S İÇİNDEKİLER I Cihazın Tanımı ve Kullanım Alanları 3-4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU

ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU ROCKER MARKA ROCKER VAKUM POMPASI CİHAZLARI TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU Add: 11F,No.402,Sec.1, Ren-Ai Rd., Linkou Shiang, Taipei County 244, Taiwan (R.O.C) Tel : 886-2-2603-3311 Fax : 886-2-2603-6622 E-Mail:

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana monteli kaset tipi Köşe modeli FXK25LVE FXKQ25MVE FXKQ25MAVE FXK32LVE FXKQ32MVE FXKQ32MAVE FXK40LVE FXKQ40MVE FXKQ40MAVE FXK63LVE FXKQ63MVE FXKQ63MAVE

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

GRUP-EX CAC-XX CUT OFF AIR CLACK - KULLANICI KILAVUZU -

GRUP-EX CAC-XX CUT OFF AIR CLACK - KULLANICI KILAVUZU - GRUP-EX CAC-XX CUT OFF AIR CLACK - KULLANICI KILAVUZU - Bu kılavuz GRUP ASM tarafından üretilen CAC-XX Klape hakkında güvenliğiniz için gerekli bilgileri ve kullanım talimatlarını içerir. 1. Genel Tanım

Detaylı

SEMAK DİZEL SU POMPASI KULLANIM KILAVUZU

SEMAK DİZEL SU POMPASI KULLANIM KILAVUZU DİZEL SU POMPASI KULLANIM KILAVUZU SU POMPANIZI KULLANMADAN ÖNCE BU KİTAPÇIĞI DİKKATLİCE OKUYUN. KİTAPÇIK ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİNİ İÇERMEKTEDİR. MODELLER PA-HP50D / PA-HP80DE / PA-HP100DE 1. EMNİYET

Detaylı