Panjurlar artık bildiğiniz gibi değil

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Panjurlar artık bildiğiniz gibi değil"

Transkript

1 Panjurlar artık bildiğiniz gibi değil Cemyapı Fikirler kitabı Modern CEMYAPI Panjurlarının bazı özellikleri: - Fırtına koşullarında azami performansı sağlamak üzere tasarlanmıştır. - Mükemmel sızdırmazlık - Değişken iklimlere uyumluluğu ile enerji tasarruf ürünü. - Cy600 cam panjurlar ile mükemmel havalandırma, kesintisiz güvenlik sağlanır. - Tamamıyla paslanmaz malzemelerden üretilir. - Ödüllü CY600 cam panjurlarda motorlu hareket kontrolu. - Her pencere sipariş üzerine özel ölçülerde yapılarak yerine takılır. - İçeriden silinebilir, panellerin hem içi hem dışına içerden ulaşılır. Cemyapı bölge bayii Daha fazla bilgi için

2 CY 600 CAM PANJUR Cemyapı cam panjur sisteminin bilinen tüm pencere sistemleri arasında en kullanışlı olanı olduğunu düşünüyoruz. Cam panjur estetik, enerji dostu ve çevre dostu ve tamamen proje desteklidir. Bu broşürü okumayı bitirdiğinizde bizimle aynı fikirde olduğunuzu göreceksiniz. Bu broşürde bulacaklarınız sırasıyla Cy600 cam panjurlar ile ortam mimarisi Nasıl güneş kontrolu, havalandırma ve güvenlik sağlanır, Farklı seçenekler nelerdir. Farklı ölçülerde, renkte ve özellikte camlarla ister işyeri, ofis, fabrika isterse konut olsun her türlü mekanda ve zamanda kullanacağınız bu çok özel panjur sistemi ile mükemmel görüntü, havalandırma ve estetiği bir arada sunuyoruz.

3 Tamamıyla açık pozisyondaki panjur panelleri yatay durumdadırlar ve bu pozisyonda azami hava girişi sağlanır. Gerçekte aynı ölçülerde klasik bir pencereye oranla iki misli hava girişi alınabilir. CY600 cam panjurlarının sağladığı faydalar havalandırma ile sınırlı değildir. Açık pozisyonda dahi içinden bir şey geçmesine imkan yoktur. Hafif yağmurlarda açık kalmasında zarar yoktur. Camların hem içi hem de dışı içeriden silinebilir. Evinizin Her Köşesinde Taze Hava ister misiniz? Evler, ofisler, avm ler ısınırlar. Güneş tepede veya direk karşıdan gelmektedir bulunduğunuz yer sıcak bir kutuya dönüşmüştür.konfor sağlamak için klima taktırırsınız yada cam panjurlarınızı açarak her tarafta kesintisin havalandırma sağlarsınız.cemyapi CY600 panjurlar size extra konforu mükemmel estetik ile birlikte sunmaktadır. Mevcut olan herhangi bir pencere sistemine kıyasla size iki misli konfor ve çalışma azmi getirir. Gerçekte CEMYAPI cam panjurları sizin doğayla birlikte yaşamanızı sağlar, doğayla savaşmanızı değil. Nerede ışık ve hava varsa açık olan panjurlarınızdan taze hava ile birlikte doğanın tüm seslerini de içeri alırsınız. İşte taza havadan kastımız budur ve cam panjurlarımız ile doğanın tüm renklerini evinizin / ofisinizin tüm odalarına getiririz. Kullanılan farklı cam seçenekleri ile istediğiniz ölçüde güneş kontrolunu sağlar güneşin zararlı etkilerini hissettirmeyiz. İşte modern panjurların getirdikleri

4 Biliyor muydunuz? Orta ölçekte bir oturma odası ya da salonun klima takılarak havalandırılması sırasında atmosfere yılda 5 tondan fazla sera gazı salınmaktadır. Tembelce takılmak CY600 Cam panjurlarımız evinizde mutlaka olması gereken bir penceredir. Evet belki bu konuda çok ısrarcıyız fakat bir düşünün. Yaşadığınız bölgede bundan daha iyi, estetik, havalandırma kabiliyeti olan, güvenli ve tam otomatik başka bir ürün var mı? Biz olduğunu düşünmüyoruz. Böcek ve sineklerden mi endişeleniyorsunuz, uygun sineklikler de mavcut. Peki ya cam seçenekleri; inanın tam istediğiniz renkte, desende ve özellikte bir cam mutlaka vardır. Gürültücü komşular mı, hayır hiç sorun değil camları kapatın yeter. Bu estetik ve kullanışlı ürünü almak için bir yıl daha beklemeyin, hemen arayın. Kullanılan alüminyum, aksesuarlar tamamı paslanmaz ve bakımsız malzemeler olup zaman içinde sorun çıkartmazlar.

5 Fazladan yaşam alanı oluşturun

6 Güneş ışığı ve ısısının fazlası bina sahipleri tarafından istenmeyen ve çözümü pahalı bir durum olabilir. CEMYAPI güneş kontrol sistemleri bu durumu lehinize çevirirken çarpıcı bir mimari görünüm sağlamaktadır. Güneş radyasyonu ve cam panjurlar Dışardan yapılacak bir güneş kontrol sistemi binaların iç ısılarını ayarlamak için kullanılan en mükemmel malzemedir. Güneşten gelen radyasyon ve ısı cam paneller tarafından yansıtılır ve asgariye indirilir. Binanın içine girmesi beklenen aşırı radyasyonun cam paneller tarafından yansıtılması sonucunda havalandırma ihtiyaçları azalır ve soğutma climatizasyon marafları dramatik olarak azalır. Eğer otomatik motor kontrollu CY600 güneş kırıcı panellerini kullanıyorsanız ayarlanabilir paneller güneşin hareketini takip ederek binanın fazla ısındığı gün sayısını azaltır. Eşdeğer olarak kış aylarında da kış güneşini içeri alacak şekilde ayarlanan paneller ısıdan faydalanmayı sağlar ve güneşinbatmasıyla kapanan paneller içerisinin soğumasını engeller. Cemyapı ürünü CY600 güneş açısı ve yönü doğrultusunda hesaplanarak takıldığında mükemmel sonuç alınır. Panjur panelleri cam veya alüminyum malzemeden farklı renklerde ve özelliklerde seçilmekte ve sayede her türlü farklı projede kullanılabilmektedir. Bu ürünü kullanın ve mükemmelliğe adım atın. CEMYAPI Güneş kontrol sistemleri ve radyasyon kontrolunda 20 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir ve cam panjurları da portföyüne eklemesiyle çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur. CY600 Güneş konrolu ve havalandırma şartlarını beraber taşıyan bir üründür. Sabit güneş kırıcılar güney cephesinde mükemmel performans göstermekle beraber hatırı sayılır günışığı alan doğu ve batı cephelerinde aynı oranda kötü performans göstermektedirler. Kontrol edilebilir güneş kırıcılar bu problemi aşmak için en iyi çözümdür. Güneş açısına göre ayarlanabilen güneş kırıcılar gelen ışığı yensıtarak azaltmakta ve binanın optimum miktarda ısı almasını sağlarlar. Bulutlu ve güneşsiz günlerde cam paneller tam olarak açılarak ışığın kesintisiz içeri alınmasını sağlar.

7 Buhara dayanıklı Buhar, lokomotifler için yararlı olabilir fakat mutfağınız için hiç de öyle değildir. İster havalandırma açın ister avlunbaz çalıştırın hiçbirisi panelleri açık pencere panjuru etkisini vermeyecektir, yeterli havalandırma sağlamadığı gibi ışığı içeri almayacaktır. Eğer sıcağa dayanamıyorsanız mutfağınıza CY600 taktırın. Yemek pişirmek güzeldir, tadı da öyle fakat bütün ev kokar özellikle kızartma balık gibi yemekler yapıyorsanız. Her mutfakta bir cam panelli pencere akıllı bir seçim olacak ve istenmeyen kötü kokular anında deşarj edildiği gibi taze hava girişi degerçekleşecektir. Modern cam teknolojisi Pencereden içeri süzülen ılık güneş ışığı kış havasında aranıp da zor bulunan bir özelliktir. İçerisini ısıtmak için ille de bir ısıtıcı açmak zorunda değilsiniz. Fakat normal pencreler iç ısının gece boyunca kaybedildiği yerlerdir. Modern teknoloji bize kurtarıcı olarak gelmiştir. Şeffaf ve mikro kalınlıkta metalik oxide kaplanmış cam panel pencereler iş başındadır. Kaplama gözle görülmeyecek kadar ince fakat yeterli yalıtımı yapabilecek kadar kalındır. Sonuç olarak güneş ışığı doğrudan evin içerisine dolmaktadır. CEMYAPI cam panelli pencerelerin yalıtım değeri ısıcamlı plastik doğramaya eşdeğer hale gelmiştir. Zeki bilimadamları!

8 Remote control cam panjurlar CEMYAPI CY600 sistemleri çerçevesiz hareketli cam panellerden meydana gelir ve ister cephe isterse çatı olsun rahatça uygulanabilir. Işık yansıtma ve havalandırma özellikleri ile binaların dış özelliklerini geniş ölçüde belirlerler. Gerekli görüldüğü takdirde yüksek şeffaflık derecesinde geniş cam paneller cephelerde uygulanabilir. Havalandırma derecesi kesintisiz olarak ayarlanabilir. CY600 sistemi camların üzerindeki metalik oxide tabakası ile klimatic cephe olarak adlandırılabilir. CY600 cam panel sistemi bir motor ve ona bağlı olarak transmisyon sistemi ile hareket etmektedir. Motor çalıştırıldığı anda güç panellere aktarılır ve panellerin 90C dönmesini sağlar. Sistem bileşenleri sırasıyla, Cam paneller Cam tutucuların bağlı olduğu destek çerçevesi Motor ünitesi ve transmisyon elemanları Elektronik kontrol ünitesi Şurası muhakkak ki CY600 sistemi sahip olduğu cam seçenekleri ve özel tasarımı ile cephelerde bulunan en çarpıcı ürünlerden birisidir. Sistemi istediğiniz anda açar, kapar ya da yarım açık bırakırsınız. Sistem ne kadar kapalıya yakın tutulursa içeri o kadar az hava girer ki bu özellik soğuk havalarda işe yarar. Tam tersi olarak da sıcak yaz günlerinde tam olarak açılan paneller içeri azami taze hava girişi sağlar. Sistemin tüm üniteleri münferiden kontrol edilebilmektedir. Cephedeki bazı bölümler açık tutulurken diğerleri kapalı konumunda kalabilirler. Sonuç olarak bazı bölümleri zaman zaman havalandırmak mümkündür. Enerji dostu pencere CY600 sürekli hava akışını sağlayan ve eşsiz tasarımı ve binalardaki mükemmel yalıtım değerleri ile çevreye uyumlu ve enerji verimliliğini üst seviyede kullanan bir üründür. Cam panelli pencere içeri taze hava ve ışık girişini en üst seviyeye çıkartarak binalarda yapay havalandırma, airconditioning gereksinmelerini ortadan kaldırmakta ya da asgari seviyeye indirmektedir. Tam geçirimsizlik ile hava ve su girişi engellenir ve kötü havalarda dış temes kesilerek mükemmel bir yalıtım sağlanır. Böcek ve sineklere karşı sistemin üzerine sineklik de takılabilmektedir.

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER

GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER GÜNEŞ KIRICI SİSTEMLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Genellikle ticari amaçlı binalarda kullanılan, güneş enerjisinden maksimum derecede yararlanmak veya onu kontrol etmek amaçlı uygulanan sistemlerdir.

Detaylı

TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ

TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ TÜBİTAK BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ KONUT KULLANICI ANKETİ İyi günler, ismim... ARİMA Araştırma dan geliyorum. TÜBİTAK 113K799 Nolu Türkiye de Konut Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Kullanıcı Davranışlarının

Detaylı

G Ü N E Ş K I R I C I L A R I V E R A F L A R I. Prof. Dr. Salih OFLUOĞLU

G Ü N E Ş K I R I C I L A R I V E R A F L A R I. Prof. Dr. Salih OFLUOĞLU G Ü N E Ş K I R I C I L A R I V E R A F L A R I Prof. Dr. Salih OFLUOĞLU P a s i f B i n a T a s a r ı m ı Pasif bina tasarımı, yerel iklim ve çevre koşullarından faydalanarak kullanıcıların konfor, sağlık

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

ELEKTRİKLİ CAM ÇATILAR

ELEKTRİKLİ CAM ÇATILAR ELEKTRİKLİ CAM ÇATILAR Elektrikli cam veya polikarbonat çatılar CEMYAPI tarafından üretildiği sürece ayağınız sağlam zemine basıyor demektir. 1991 yılından beri üretici olarak faaliyetine devam eden firmamız

Detaylı

NİTELİKLİ CAMLAR ve ENERJİ TASARRUFLU CAMLARIN ISI YALITIMINA ETKİSİ

NİTELİKLİ CAMLAR ve ENERJİ TASARRUFLU CAMLARIN ISI YALITIMINA ETKİSİ NİTELİKLİ CAMLAR ve ENERJİ TASARRUFLU CAMLARIN ISI YALITIMINA ETKİSİ Dr. Ş.Özgür ATAYILMAZ 28. Ders İÇERİK 1. Cam ve Pencerenin Gelişimi 2. Enerji Tasarrufu 3. Camlarda Isı yalıtımı 4. Tek Camdan Isı Kaybı

Detaylı

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun,

Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, Madde ve Isı Üzerinde yaşadığımız Dünya da tüm maddeler katı, sıvı ve gaz halde bulunur. Daha önce öğrendiğimiz gibi bu maddeler hangi halde bulunursa bulunsun, bunları oluşturan tanecikler hareket halindedir.

Detaylı

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER

ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER ALÜMİNYUM KOMPOZİT PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Formlandırılmış alüminyum kompozit panel kaplamalarının alt taşıyıcı strüktürlerinin yardımı ile mimarinize farklı yenilikler katması, sadece formları

Detaylı

nızam kenarlarına kullanılan malzemedir.

nızam kenarlarına kullanılan malzemedir. Yeni Çatı Yapımı Çatı Aktarma ve Onarım Aydınlık Pencere Sistemleri ONDULİNE Yağmur Dereleri Su İzolasyonu Çatı ve Teras İzolasyonu Kiremit Çatı Yapımı Su İzolasyonu Isı İzolasyonu Çelik Konstrüksiyon

Detaylı

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Dünyamızda milyarlarca yıl boyunca oluşan fosil yakıt rezervleri; endüstri devriminin sonucu olarak özellikle 19.uncu yüzyılın ikinci yarısından itibaren

Detaylı

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi

Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Binalarda Isı Yalıtımı ile Güneş Kontrolünün Önemi Dünyamızda milyarlarca yıl boyunca oluşan fosil yakıt rezervleri; endüstri devriminin sonucu olarak özellikle 19.uncu yüzyılın ikinci yarısından itibaren

Detaylı

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri

Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Sıcak Sulu Isıtma Sistemleri www.tavsan.com.tr Tek bir hava dağıtım ünitesinden kuru ısı. Sadece mükemmel! Kümesler için sıcak sulu ısıtma sistemleri Kümeste canlı sağlığı ve verimliliği

Detaylı

Sanılanın aksine her ormanın ve ağacın bir yaşı vardır ve zamanla ormanlarında yenilenmesi gerekir.

Sanılanın aksine her ormanın ve ağacın bir yaşı vardır ve zamanla ormanlarında yenilenmesi gerekir. Ahşap pencere kullandığınızda kesilen ağaçlara mı üzülüyorsunuz. Buna bir son verin çünkü sizin için kullandığımız ürünler FSC damgalı sürdürülebilir orman politikasına uygun olarak kesilmiş ağaçlardır.

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME

ALÜMİNYUM CEPHE GİYDİRME www.erkcephe.com KARİZMA KULE ERK CEPHE Erk Cephe uzun yıllar boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Cephe konusunda

Detaylı

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada KAPLAMALI CAMLAR Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada İÇİNDEKİLER Isı Kontrol Camları 2 - Şişecam Low-E Cam Isı ve Güneş Kontrol Camları 3 - Şişecam Solar Low-E Cam Temperlenebilir Isı Kontrol

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Havalandırma Menfezleri

Havalandırma Menfezleri sağlıklı yaşam için doğal havalandırma Havalandırma Menfezleri H E A LT H Y BUILDING C O N C E P T AR75 > 4 Farklı geçirgenlik değeri sağlayan hava regülasyonlu yenilikçi tasarım AR 75; ısı yalıtımlı ve

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak adlandırılmaktadır. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI

FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI Yeni FTP-V Electro pencere bir pivot FTP-V pencere olup, fabrika çıkışlı olarak uzaktan kumandalı açma, kapama ve aksesuar kontrolü sağlayacak cihazlarla donatılmıştır. Bu

Detaylı

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada

KAPLAMALI CAMLAR. Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada KAPLAMALI CAMLAR Tasarruf, fonksiyonellik ve estetik bir arada İÇİNDEKİLER Isı Kontrol Camları 2 - Şişecam Low-E Cam Isı ve Güneş Kontrol Camları 3 - Şişecam Solar Low-E Cam Temperlenebilir Isı Kontrol

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR

Automatic Entrance & Acccess System PANJUR Automatic Entrance & Acccess System Panjurların ve Kepenklerin Fonksiyonları Güvenlik ve koruma Evinizi, kapı ve pencerelerinizi korur. Güneşten koruma Sıcak yaz günlerinde evinizde rahat serin bir atmosfer

Detaylı

ÜNİTE : MADDE VE ISI ÜNİTEYE GİRİŞ

ÜNİTE : MADDE VE ISI ÜNİTEYE GİRİŞ MADDE VE ISI ÜNİTE : MADDE VE ISI ÜNİTEYE GİRİŞ Evrendeki, dünyadaki tüm maddeler, tüm cisimler atomlardan oluşmuştur. Ve katı, sıvı ve gaz gibi çeşitli hâllerde bulunurlar. Tüm maddeleri ve cisimleri

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

DPE - DIŞ HAVA PANJURLARI

DPE - DIŞ HAVA PANJURLARI DPE DIŞ HAVA PANJURU DPE Dış Hava Panjurları havalandırma ve klima sistemlerinde tercihen dış ortama açılan hava atış ve emiş ağızlarında duvar montajı uygulamalarında kullanılmak üzere dizayn edilmiştir.

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

energeto Siradişi Pencere

energeto Siradişi Pencere 1 energeto Siradişi Pencere Bir pencerenin enerji etkinliği için belirleyici olan şey U w -değeridir. Isı transfer katsayısı (U w ) ne kadar düşük ise, bir pencerenin enerji etkinliği o kadar yüksektir.

Detaylı

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Isı tüketimi( kwh) DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Türker Pekgüç Daikin Türkiye Isıtma Ürünleri Şefi İletişim adresi: t.pekguc@daikin.com.tr Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası, son teknolojiye sahip

Detaylı

MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL

MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL MIRA INFRA NANO ENDÜSTRİYEL ELEKTRİKLİ RADYANT ISITICI Yanı başınızdaki güneş YENİ NANO TEKNOLOJİ, ÜSTÜN PERFORMANS MİRA INFRA Nano Elektrikli radyant ısıtıcılar, paslanmaz çelik boru içerisindeki yüksek

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

... H a y a l E t t i ğ i n i z D ü n y a 1978 yılından bu yana özverili çalışmalarının neticesinde her projede Denizli ye yeni bir soluk getiren Terzioğlu İnşaat, 40. yılında yine ses getirecek bir toplu

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ İMRAN KILIÇ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ FİZİK BÖLÜMÜ

ENERJİ VERİMLİLİĞİ İMRAN KILIÇ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ FİZİK BÖLÜMÜ ENERJİ VERİMLİLİĞİ İMRAN KILIÇ 2010282061 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ FİZİK BÖLÜMÜ Enerjiyi verimli kullanmak demek; ENERJİ İHTİYACINI AZALTMAK ya da KULLANIMI KISITLAMAK demek değildir! 2 Enerjiyi

Detaylı

YÜZME HAVUZU KLİMA ve NEM ALMA SANTRALLARI HNS

YÜZME HAVUZU KLİMA ve NEM ALMA SANTRALLARI HNS HNS GENEL BİLGİLER HNS tipi paket üniteler kapalı yüzme havuzlarında satıh buharlaşmasından meydana gelen aşırı nemi gidermek ve havuz mahallinde yıl boyunca optimum konforu temin etmek üzere tasarlanmış

Detaylı

CitySoul LEDGINE geleceğe dönük bir kimlik oluşturun

CitySoul LEDGINE geleceğe dönük bir kimlik oluşturun CitySoul LEDGINE geleceğe dönük bir kimlik oluşturun CitySoul LED Yerel yönetim yetkilileri modern açık alan aydınlatmasının avantajlarından faydalanarak rahatlığı ve güvenliği artırmakta, mahalleleri

Detaylı

Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri

Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri 1 Enerji Verimliliğinde İklimlendirme Çözümleri Günümüzün İklimlendirme İhtiyaçları Nelerdir? 2 Değişen Yaşam Kültürümüz ve Mimari Hayat Tarzlarımız, yaşam kültürümüz, İş yapış şekillerimiz değişiyor Çok

Detaylı

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER

TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER TERRA COTTA KİL ESASLI PANELLER YAPI MARKET SAN.TİC.LTD.ŞTİ. İtalyanca da pişmiş toprak anlamına gelen Terra Cotta, M.Ö 5000 yıllarından günümüze dünyanın farklı yerlerindeki uygarlıklar tarafından çoğunlukla

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM

ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM ENERJİ VERİMLİLİĞİNDE CAM Türkiye İMSAD Sektörel Gelişim Toplantıları-Adana 3 Eylül 2015 Şişecam Düzcam Cam Ev Eşyası Cam Ambalaj Kimyasallar Şişecam Düzcam Düzcam üretiminde 50 yıllık tecrübe 1981 den

Detaylı

ENERJİ TASARRUFUNDA CAM FAKTÖRÜ

ENERJİ TASARRUFUNDA CAM FAKTÖRÜ GÜNDEM ENERJİ NEDİR KÜRESEL ISINMA ve KYOTO PROTOKOLÜ TÜRKİYE DE NELER YAPILIYOR? ENERJİ KİMLİK BELGESİ ve LEED SERTİFİKASI YALITIM MALZEMESİ OLARAK CAM ISI, GÜNEŞ VE IŞIK SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA CAM İLE

Detaylı

ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE

ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ TÜRKÇE & YACHT ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ FİYAT LİSTESİ ROLLING ROOF TERAS SİSTEMLERİ Rolling Roof Fiyat Listesi Rolling Roof Isı Yalıtımlı Fiyat Listesi & YACHT ROLLING

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE KÜMES ISI POMPALARI

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE KÜMES ISI POMPALARI YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE M A KÜMES ISI POMPALARI ENERJİ SİSTEMLERİ A.Ş. İsmindeki (Can-inovate) inovasyon ruhu ile hareket eden şirketimiz, 1965 yılından beri elektronik, IT, haberleşme, enerji, inşaat,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT

TAVUKÇULUK VE ATERMĐT TAVUKÇULUK VE ATERMĐT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2012 Üretimden Net Ciro: 80 Milyon $ / 144 Milyon TL 2012 Đthalat: 16 Milyon $ 2012 Đhracat : 11 Milyon $ Fabrikalar: 4 Satış Ofisleri: 5 Çalışan

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE

PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE PAYLAŞILABİLİR SERİNLİK WIDE DEK Serisi Yüksek Statik Basınç Diamond klimalar yüksek tavanlarda bile, 160Pa basınç ve yüksek hacimli hava üfleme kapasitesiyle çalışır. Bu sayede şartlandırılmış hava, ortamın

Detaylı

Mavişehir in butik sitesi

Mavişehir in butik sitesi Mavişehir in butik sitesi Siena Evleri nin yeni etabı Siena Plus Mavişehir, nostaljik mimarisi, üst sınıf donanımı, akıllı ev teknolojileri ve ince düşünülmüş ayrıntılarıyla bölgede farklılığını bir kez

Detaylı

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında

Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında 1/5 Sapa Building System, ilk kez BAU fuarında Sapa Building System, 14 19 Ocak 2013 tarihlerinde Münih te düzenlenecek BAU fuarına ilk kez katılacak. Sapa Building System, yapı çözümlerini sunup tanıtımını

Detaylı

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT?

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT? HAKKIMIZDA Firmamız uzun yıllardır DAMLA LAMİNASYON adı altında tekstil sektöründe hizmet vermektedir. Yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinen firmamız yapmış olduğu AR-GE araştırmaları sonucu izolasyon

Detaylı

Akarsu Group. Genel Özellikler. Daireler. Kat Planları 10 Konum 12. Optimum?

Akarsu Group. Genel Özellikler. Daireler. Kat Planları 10 Konum 12. Optimum? PTIMUM Akarsu Group L İnşaat sektöründeki en büyük faktörün güven olduğunun bilincinde olan firmamız, yaptığı bütün projelerinde kaliteden ödün vermeden, her türlü teknolojik gelişme ve yeniliklerden faydalanarak,

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey

SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey SELVE Mekanik Motorlar Komple bir çözüm sunuyoruz Mekanik Motorlar Panjur ve tentelerde profesyonellerin ihtiyaç duyacağı herşey Engineering in motion 2 Mekanik Motorlar Tatmin edici bir kolaylık Konforlu

Detaylı

Akıllı buzdolapları-650/1400lt

Akıllı buzdolapları-650/1400lt Electrolux Ağır İş Amaçlı buzdolapları serisinde, pazardaki en sofistike depo tipi buzdolaplarından birini bulabilirsiniz. Bu buzdolaplarının içi-dışı AISI 304 paslanmaz çeliktir; çalışma sıcaklığı normal

Detaylı

MLİLİĞİİĞİ Bina Enerji Kimlik Belgesi- EKB

MLİLİĞİİĞİ Bina Enerji Kimlik Belgesi- EKB Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği nin yürürlüğe girmesi ile yeni ve mevcut binalar için Enerji Kimlik Belgesi düzenlenmesi zorunlu hale geldi. Yeni binalar için uygulama 1 Ocak 2011 de başladı.

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

Tasarruflu Doğal gaz kullanımı

Tasarruflu Doğal gaz kullanımı Tasarruflu Doğal gaz kullanımı TASARRUFLU DOĞAL GAZ KULLANIMI Çatı izolasyonunuz yetersiz ise izolasyonunuzu uygun bir şekilde yaptırınız. Çatınızdaki ısı kaybınız %20 civarındadır. Bu şekilde ısıtma maliyetinizi

Detaylı

Oldukça küçük Oldukça etkili

Oldukça küçük Oldukça etkili Merkezi Vakum Sistemleri Oldukça küçük Oldukça etkili www.sistemairturkiye.com Büyük düşünün, En iyisini satın alın... Wolly2, mükemmel kurulum kolaylığı sağlayan tasarımı, sessiz çalışma ve çok değişik

Detaylı

Velux Çatı Pencereleri Modelleri. Gün Işığı

Velux Çatı Pencereleri Modelleri. Gün Işığı Metgür İnşaat olarak İzmir çevresinde Velux çatı pencereleri aksesuarlarının bölge ürün tedarikçisi uygulamacısı olarak hizmet rmekteyiz. Velux İzmir bayii olarak geniş ürün seçenekleri çatıya uyumlu modelleriyle

Detaylı

TÜRKİYE NİN DÜNYA MARKASI

TÜRKİYE NİN DÜNYA MARKASI TÜRKİYE NİN DÜNYA MARKASI SUNSET KİMDİR? SUNSET 5000 m 2 kapalı alanda 65 personeli ile İstanbul da hizmet veren, Ege ve İç Anadolu da Bölge Müdürlükleri olan, Türkiye genelinde yaygın servis ağını oluşturmuş,

Detaylı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı

IGH. Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Isı Geri Kazanımlı Taze Hava Cihazı Systemair HSK Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Sistemi kısaca IGH olarak isimlendirilmektir. IGH, ısı enerjisini eşanjörler ve fanlar yardımı ile geri kazanarak enerji

Detaylı

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice...

Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... Aluminyum ve Cam Sistemleri You Best Choice... KALİTE POLİTİKAMIZ CAM BALKONCU olarak geliştirdiği ve ürettiği tüm ürünler için sözleşmede yer alan gerekleri ve müşteri isteklerini en üst düzeyde sağlamak.

Detaylı

YENİ BEYAZ S TA N D A R T

YENİ BEYAZ S TA N D A R T YENİ BEYAZ S TA N D A R T Fiyat Listesi 2017 01.02.2017 DAHA BEYAZ DAHA FERAH DAHA MODERN YENİ AHŞAP ÜZERİ BEYAZ BOYA Beyaz boyada sınıfının en iyisi Tavanınızla mükemmel renk uyumu Yüksek kaliteli ahşap

Detaylı

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT

BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT BÜYÜKBAŞ VE KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK TA ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan

Detaylı

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür

Neden Ahşap? Doğaldır Uzun Ömürlüdür Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte olup, 2007 yılından

Detaylı

Comfort-Design Plus. Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

Comfort-Design Plus. Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri Comfort-Design Plus TEKNİK BİLGİLER Teknik değişiklik hakları saklıdır. www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri 1. Tanım/Teknik Bilgiler Yapı Birbirine geçen profillerden (10mm kalınlığında içi boş profiller)

Detaylı

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ Villa ve Konutlar SPA Merkezleri Otel ve Pansiyonlar Isıtmalı Yüzme Havuzları Diğer ısınma sistemlerine göre %75 e varan tasarruf 1202/1 Sok. No:81-N Yenişehir, İzmir

Detaylı

TAVUKÇULUK VE ATERMİT

TAVUKÇULUK VE ATERMİT TAVUKÇULUK VE ATERMİT Sayılarla Atermit Firması Kuruluş: 1956 2014 Üretimden Net Ciro: $80 M / 187 M 2014 İthalat: $ 14 M 2014 İhracat : : $ 6 M Fabrikalar: 5 Satış Ofisleri: 2 Çalışan Sayısı: ~500 Bayi

Detaylı

Her zaman biraz daha fazlası

Her zaman biraz daha fazlası Her zaman biraz daha fazlası YEŞİL Maksimum tasarruf: Düşük su tüketimi (2 lt/çevrim) Çok yüksek verimlilikte durulama (%33 daha düşük işletme maliyeti ve daha az sıcak su kullanımı) ENERJİ TASARRUF cihazı

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi...

AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi... AD 23 Giydirme Cephe Si stemi...2 AD 23 Güneş Kırıcı Si stemi...7 AD 11 42 mm Pencere Si stemi...12 AD 11 45 mm Pencere Si stemi...26 AD 11 Sürme Sistemi...28 C60 Serisi Kapı ve Vitrin Doğramaları Sistemi...31

Detaylı

KALİTELİ HAVALANDIRMA REHBERİ

KALİTELİ HAVALANDIRMA REHBERİ KALİTELİ HAVALANDIRMA REHBERİ Villa Tarzı ve Yüksek Katlı Binalarda, İş Merkezleri ve Soğuk Hava Depolarının Tavanlarında Yüksek Randımanlı Çift Akım Sistemi Kapalı Alanlarda dogal kaynaklardan yararlanarak

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat!

Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! ÇELİK GAZ BETON EVLER Çelik Gaz Beton Evler le doğayla iç içe bir hayat! Tamamen gaz beton, yapı çeliği ve doğal malzemelerden üretilen Çelik Gaz Beton Evler, konforu ve güvenliği en uygun fiyatlarla size

Detaylı

AP Hücreli Aspiratörler

AP Hücreli Aspiratörler AP Hücreli Aspiratörler AP-EKO Ekonomik Tip Hücreli Aspiratör AP-EKO serisi hücreli aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için veya tahliye etmek için, düşük veya

Detaylı

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ.

Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ. mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com 1 mc Moba Cephe ALÜMİNYUM CEPHE SİSTEMLERİ www.mobacephe.com FAALİYET ALANLARIMIZ ALÜMİNYUM GİYDİRME CEPHE ve STRÜKTÜREL SİLİKON CEPHELER OTOMATİK

Detaylı

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya

Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Dış Cephe Sistemleri Isı Yalıtım ve Boya Parex ile gelecek nesillere... İçindekiler Cephe Koruma ve Dekorasyonu 6 Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemi Avantajları 7 Binalardaki Isı Kayıpları 7 Parex Dış Cephe

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi.

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. 1) Daha yüksek ısı verimliliği: Isı borusunun ileri ısı iletme tarzı, mükemmel seçici, emici kaplama ve yüksek vakumlu ısı korunması ile eksiksiz

Detaylı

DUVAR BOŞLUKLARI 4/13/2015

DUVAR BOŞLUKLARI 4/13/2015 Prof.Dr.Nilay COŞGUN Arş.Gör. Seher GÜZELÇOBAN MAYUK Arş.Gör. Fazilet TUĞRUL Arş.Gör.Ayşegül ENGİN Arş.Gör. Selin ÖZTÜRK 1. Yapım ilkeleri Lento (Üst başlık) Denizlik (Alt Başlık) Söve 2. Boşluğun duvardaki

Detaylı

Yalıtımlı Full Set YENİ NESİL %100 YALITIMLI SIVANABİLİR PANJUR KUTULARI

Yalıtımlı Full Set YENİ NESİL %100 YALITIMLI SIVANABİLİR PANJUR KUTULARI Yalıtımlı Full Set YENİ NESİL %100 YALITIMLI SIVANABİLİR PANJUR KUTULARI Full Set: Birçok avantajı bir arada Full Set sisteminde panjur kasası ve pencereniz bir bütün oluşturur. Bu bir yandan her iki bileşenin

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır?

Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Problem / Çözüm Önerileri Tek bir sistemle ısı, yangın ve ses yalıtımı nasıl sağlanır? Yapıların tipine ve kullanım amacına göre ısı yalıtımı kadar, yangın ve ses yalıtımı da önem taşır. Özellikle, Yüksek

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: ARMİNA - 05705-126,40 + 7,50 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

TEKNİK ŞARTNAME-1. Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri MODEL: LİLYUM - 07944-141,00 + 4,30 Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI KABA İNŞAAT

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: MİMOZA - 08437-185,65 + 29,30 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTMveya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: AKASYA - 10888-122,40 + 2,70 TEKNİK ŞARTNAME-1 Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün Adı EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar

Gazlı dikdörtgen devrilir tavalar Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri

Paket Ürün İçindeki İnşaat İmalatları. Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL: DORA - 07666-129,60 + 12,85 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Taşıyıcı Strüktür Donanımlı Paket Ürün EKOLOJİK-İDEAL SİSTEM YALITIMLI

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı