nanokeratinsystem.com.tr BİLİM İSPATLADI! ARTIK MÜKEMMEL SAÇLARA SAHİP OLABİLİRSİNİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "nanokeratinsystem.com.tr BİLİM İSPATLADI! ARTIK MÜKEMMEL SAÇLARA SAHİP OLABİLİRSİNİZ"

Transkript

1 nanokeratinsystem.com.tr BİLİM İSPATLADI! ARTIK MÜKEMMEL SAÇLARA SAHİP OLABİLİRSİNİZ

2

3 MÜŞTERİLER İÇİN BESLEYİCİ SONUÇLAR! Bugün saçını sağlıklı tutmak modern kadının karşılaştığı en önemli sorunlardan biri. Çevresel etkenler sürekli olarak saçımıza zarar veriyor. Saçımızı sağlıklı, yumuşak ve parlak tutmanın tek yolu sürekli bakım yapmaktan geçiyor. Saç yapılandırma ve onarım sistemi Nanokeratin Sistem laboratuarlarına bağlı kimyagerlerin geliştirdiği Nanokeratin teknolojisi bu anlamda saç düzleştirme ve onarımında bir çığır açtı. Nanomoleküler keratin teknolojisi kullanılarak üretilen partiküller o kadar ufak ki bir kullanımda insan başında milyonlarcası birarada bulunabiliyor. Yıpranmış saçın derinliklerine işleyen Nanokeratin partiküllerini doğal olanından ayırmak neredeyse imkânsız. Sonuç dolgun, parlak, ipek görünümünde saçlar. Nanokeratin bakımı saçınızı yeniler ve aşırı neme karşı korur. Müşterilerinizin bayılacağı yenilikçi saç düzleştirme teknikleri! Saç düzleştirme alanında çığır açan Nanokeratin Sistemi nin temelini, saçın yapıtaşı olan keratin nano-molekülleri oluşturuyor. Partiküller saçınızın derinliklerine işleyerek saçınızın önceden hiç olmadığı kadar dolgun, yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşmasını sağlar. Artık müşterilerinize en gelişmiş, etkili ve sağlıklı yapılandırma tekniğini sunabilir başarıya giden yolda bir adım daha atabilirsiniz... KERATİN NANO-MOLEKÜLLERİNİ OLUŞTURAN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ Saç yapılandırmada çığır açan teknoloji Yıpranmış, açma-boyama ve röfle yapılmış saçta da mükemmel sonuç Saçı onaran ve besleyen düzleştirme Güzel görünümlü, yumuşak, esnek, parlak ve sağlıklı saçlar Profesyonal saç bakım dünyasındaki en heyecan verici gelişmelerden biri Tüm saç tipleri için uygun sistem! Sadece dört adımda hızlı ve mükemmel sonuç Dünyadaki en hızlı ve etkili saç bakım sistemi Güzel görünümlü, yumuşak, esnek, parlak ve sağlıklı saçlar Saça canlılık ve kolay şekle girme özelliği katan sistem IB-MEA ve diğer lipidlerin yeraldığı saç derisi Saç derisi ve yüzey arasındaki kesit Matris Kortikal hücreler proteinler Mikro-filamentler Ara filament proteinleri Mikro-fibriller Serteks

4 1L 3L DURULAMA ŞAMPUANI / NOO3 Nanokeratin sistemi saçı onarmak ve yeniden yapılandırmak için eşi olmayan bir teknolojiden faydalanır. Ürünler saçı nanokeratin ile kaplar ve korur. Saçın esnekliğini ve yapısını sağlamlaştırır ve saça parlaklık ve nem kazandırır. Kullanım önerisi: Islak saçınıza ve saç derinize yeterince şampuanı 1-2 dakika masaj yaparak uygulayın. Köpürtün ve durulayın. Daha iyi sonuç almak için ihtiyaç duyulduğu kadar tekrarlayın. Saçınızı nano-keratin saç spa özü ile kaplayın ve 10 dakika bekleyin, Magic Touch kremini uygulayın ve saçınıza dilediğiniz şekli verin. Saç maskesini haftada bir kez uygulayın. Brezilya ve Japon nanokeratin saç düzleştirme yöntemine uygun saçlar için kullanılan pek çok ürün tüm saç tipleri için uygundur. 1L 3L SAÇ TERAPİ KREMİ / NOO1 İşlev: Donuk, dalgalı, kıvırcık ve kuru saçları canlandırmak için çeşitli amino asitler içerir. Bu özel formül saçları doğal bir yöntem olan ısı kullanımı ile dolgunlaştırır ve saçların dipten uca içine işleyerek yumuşak ve ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar. Çeşitli nedenlerden ötürü yıpranmış saçların nemlenmesini sağlayarak PH değerini artırır. Saça dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Saçların parlak, ipeksi ve doğal görünümlü olmasını sağlar. Kullanım önerisi: 1. Saçları No.1 şampuanı ile yıkayın. Tam olarak kurutun. 2. SAÇ TERAPİ UYGULAMASI No.2 yi (Hair Therapy Treatment No.2) silikon bir fırça ile saçlara uygulayın, sağlam uçlu bir tarakla saçları tarayın dakika kadar bekleyin. Parmaklarınızın yardımı ile kurumuş saçı açın veya geniş ve tahta uçlu bir Nanokeratin tarağı kullanın. 4. Titanyum kaplamalı ES2400T marka düzleştirici saç maşası ve Nanokeratin Kolay Tarama tarağı ile düzleştirmeye başlayın, saç parlayana ve ipeksi bir görünüm kazanana kadar tekrarlayın saat sonra Nanokeratin Sistem Saç Güçlendirme şampuanı (Nanokeratin System Hair Power Shampoo) ile saçlarınızı yıkayın, kurutun, kuruduktan sonra Magic Touch veya Yumuşak Keratin i (Soft Keratin) uygulayın ve saçlarınıza dilediğiniz şekli verin.

5 150ml SIHIRLI DOKUNUŞ / C007 Isıya karşı duyarlı saç kremi saçları onarır vedüzleştirilmiş saçları Nanokeratin ile korur. Saçları esnek kolay şekil alabilir konuma getirir. Kullanım önerisi: Şampuanın ardından saçlara uygulayın ve havlu yardımı ile saçları kurulayın. Saçın ucuna ve köküne uygulayın. DURULAMAYIN. Kurularken şekil verin ya da saçlara şekil veren bir ısı kaynağı kullanın. SPA KERATIN / COO5 Nanokeratin Hair Power Pure Keratin Saç Spa sı o kadar ileri bir formül ki müşterileriniz salona hiç düşünmeden geri gelecek. Bu yöntemin düzleştirme sürecine bağlı olarak ayda bir defa tekrarlanması önerilir. Saçın yüzeyini keratin ile kaplayacağı için saçtaki kırılmayı ve yıpranmayı tamamıyla ortadan kaldırır. Bu yöntem saçlara yeniden canlı ve dolgun bir görünüm kazandırır. Bu yöntem Brezilya keratin uygulaması yapılmamış saçlara da uygulanabilir. 320ml Kullanım önerileri: Nanokeratin saç şampuanı ile ıslak saçlara ve saç derisine masaj yaparak iki defa uygulayın. Bir havlu yardımıyla hafifçe kurutun. Hair Spa Keratin i (aşağıda açıklandığı şekilde) saçlara ve saç derisine masaj yaparak uygulayın. 10 dakika bekleyin. Saçı kurutun. Titanyum yüzeyli bir maşa ile saçı düzleştirip işlemi sonlandırın (ürünü çalkalamayın). Uygulama kabını 6-9ml sıcak su ile doldurun. 3-6 gram kadar Hair Spa Keratin i uygulama kabına ekleyin ve iyice karışına kadar çalkalayın. Kısa saçlar: 3 gram sıcak suyu 3ml Hair Spa Keratin ile karıştırın ve üstte anlatıldığı gibi uygulayın. Orta uzunlukta saçlar: 4 gram sıcak suyu 6ml Hair Spa Keratin ile karıştırın ve üstte anlatıldığı gibi uygulayın. Uzun saçlar: 6 gram sıcak suyu 9ml Hair Spa Keratin ile karıştırın ve üstte anlatıldığı gibi uygulayın. TİTANYUM MAŞA / ES3500TL Son teknoloji ürünü bu düzleştirme maşasında nano-silver kaplama teknolojisi sayesinde kullanılır hale gelen otomatik ısı kontrol sistemi bulunmaktadır. Uygulama süresince ısının sabit kalmasını sağlar. Bu da düzleştirme sürecinde en iyi sonucun alınmasını sağlar. 230 dereceye kadar yüksek ısı ile saçları düzleştirir. 2.7 metre uzunluğundaki kordonu sayesinde 360 dercelik bir açı ile çalışma imkanı sunar.

6 680ml 120ml 500ml ONARIM MASKESİ / HOO1 Hair Power Onarım Maskesi elektriklinme sorunu yaşamadan bukle bukle saçların bakımı için en uygun uygulamadır. Saçları rahatlatmakla kalmaz kırılmış saç uçlarını onarır, yıpranmış ve zarar görmüş saçları etkin bir şekilde düzleştirir. Saç metabolizmasını dengeler ve saçların beyazlaşmasını yavaşlatır. Tüm saç tipleri için uygundur. Göz alıcı, parlak ve yumuşak saçların oluşumuna katkıda bulunur. Kullanım önerisi: Saçları Durulama şampuanı ile yıkayın. %50 oranında kurutun. Az miktarda onarım maskesini saça uygulayın. Asla ÇOK FAZLA ÜRÜN KULLANMADIĞINIZDAN emin olun dakika kadar bekletin. Saçlara fön makinası ile şekil vererek tamamen kuruyana kadar bir fırça yardımıyla kurulayın. Bir düzleştirme maşasının yardımıyla saçları parça parça düzleştirin. Nanokeratin Sistem Saç onarım Şampuanı ile yıkadıktan sonra müşterinizin saçlarını 72 saat süreyle yıkamadığından emin olun. KERATİN KREMI/ SK1 Keratin Kremi ipeksi dokunuş terapisi: Şekillendirirken dış etkenlerden yıpranmış saçların onarımında kullanılır. Dolgun, yumuşak ve kabarık olmayan bir görüntü elde edilmesini sağlar. Saçı yeniden canlandırıp yumuşak, dolgun ve parlak bir görünüm kazandırır. Kullanım önerisi: Nanokeratin Onarım şampuanının ardından uygulayın. 3 gram keratin kremini hafif nemli ya da kuru saça yayarak uygulayın. Fırçalayın ve dilediğiniz gibi şekil verin. GOLD SAÇ MASKESİ / HOO3 Gold Saç Maskesi aslında parlaklaştırıcı bir saç kremidir. Nanokeratin sisem sürecinden geçmiş saçlara ya da bu uygulamaya tabi olmamış saçlara uygulanabilir. Bu saç maskesinin azıcık bir miktarı bile tüm saç tiplerinde harikalar yaratır. Donuk, dalgalı, kıvırcık ve kuru saçları canlandırmak için çeşitli amino asitler içerir. Bu özel formül saçları doğal bir yöntem olan ısı kullanımı ile dolgunlaştırılır ve saçların dipten uca içine işleyerek yumuşak ve ipeksi bir görünüm kazanmasını sağlar. Çeşitli nedenlerden ötürü yıpranmış saçların nemlenmesini sağlayarak PH değerini artırır. Saça dolgun ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Saçların parlak, ipeksi ve doğal görünümlü olmasını sağlar. Kullanım önerisi: 1.Saçlarınızı Nanokeratin şampuanı ile yıkayıp bir havlu yardımı ile kurulayın. 2.Nanokeratin Gold Saç Maskesini saça eşit miktarda uygulayın. 3.Daha eşit bir dağılım için geniş ağızlı bir tarakla tarayın. 4.Ürünün tam anlamıyla nüfuz etmesi için dakika kadar kızıl ötesi buhar ısıtıcısı ile kurutun. 5.Ilık su ile durulayın. Nanokeratin Magic Touch ı uygulayın ve dilediğiniz gibi şekillendirin.

7 SAÇ ŞAMPUANI / S013/S015 Bu şampuan saçlarda keratin katmanının sağlamlaşmasına yardımcı olur ve saç tellerindeki protein kaybını önler. Sodyum içermediği için diğer şampuanlar gibi köpürmez. Keratin katmanına zarar vermeden saçları ve saç derisini etkin bir şekilde temizler. Saçları nano-polimer katmanı ile kaplayarak saçların onarılmasına yardımcı olur, saçları dolgun ve kuvvetli tutar. Her saç tipine uygundur. Saçları olağanüstü parlatır. 320ml 550ml 5L Kullanım önerisi: Çok miktarda şampuanı ıslak saça ve saç derisine parmak uçlarınızın yardımıyla 1-2 dakika masaj yaparak uygulayın. İyice durulayın. Bu şampuanla birlikte bir saç kremi kullanmanıza gerek yoktur. Daha iyi bir sonuç elde edebilmek için Magic Touch ile birlikte kullanın. Sonuç: Saçların düz kalmasını sağlar. Saçları nemlendirir. Saçlara daha parlak, yumuşak ve dolgun bir görünüm kazandırır. Bu ürün Brezilya Keratin Sistemi uygulanmış saçlara uygulanmak üzere özel olarak formule edilmiştir. 680ml NEMLENDİRME & ONARIM MASKESİ / HOO2 Saç telini onarmak ve güçlendirmek için özle olarak formüle edilmiştir! Nanokeratin saç tellerinin içine işleyerek saçların onarımı ve güçlenmesi için gerekli miktarda enerjinin açığa çıkmasını sağlar. Nanokeratin saç tellerini kökten uca besleyerek esnek ve sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlar. Kökten uca beslenen saçlar kolayca taranır ve şekil alır. Kullanım önerisi: Saçları Nanokeratin şampuanı ile yıkayıp %70 e kadar kurutun. 80 gram maskeyi 10ml 2 no lu besleme solüsyonuyla karıştırın. Karışımı saçlara ekleyin ve tarak yardımıyla eşit miktarda saçlara dağıtın. Saçlar tam anlamıyla karışıma bulandıktan sonra saçları bir fön makinası ya da düzleştirici maşa yardımıyla dakika boyunca kurutun. Saçlar kendiliğinden soğuduktan hemen sonra ılık su ile durulayın. Saçları kurutun ve şekil vermek için Magic Touch ı uygulayın. Bu ürünler Nanokeratin Brezilya ve Japonya saç düzleştirme tekniğini uygulayan tüm saç tipleri için tavsiye edilir.

8 MINERAL BAKIM W/KAŞMİR KERATİN VE SPIRULINA ALGAE BAKIMI Saç bakım ürünlerimize yeni eklenen mineral spirulina algae ve keratin sistemi saç bakımında lüksü arayanlar için tasarlanmış bir üründür. Yıpranmış ve kuru saçları Nanokeratin ve mineraller yardımıyla piyasadaki ortalama ürünlerden üç kata kadar daha etkin onarır. Mineral spirulina algae ve Nanokeratin terapisi minerallerin %60 ını, 22 amino asitten 19 unu, çeşitli protein ve 5 çeşit vitamin içerir. Saç tellerini kaplayarak saçın yeniden canlanmasına ve kimyasal uygulamalardan ve çevresel etkenlerden yıpranmış saç derisinin onarılmasına yardımcı olur. Saçları kökten uca nemlendirerek saçın daha esnek ve parlak görünmesini sağlar. Saç derisi ve saç tellerini mineraller yardımıyla yeniden yapılandırarak saçın ömrünü uzatıp beyazlaşmasını önler, genç ve güzel bir görünüm kazandırır. Spirulina algae nin hikayesi Spirulina algae tatlı su göllerinde yetişen inorganik bir mineraldir. Spirulina algae %70 mineraller, çeşitli amino asitler, proteinler, vitamin A, Vitamin B12, Vitamin E, kalsiyum, çinko, beta-karoten ve magnezyum içerir. Spirulina algae daha farklı tıbbi tedavilerde de kullanılmaktadır. Kuvvet Nanokeratin ve spirulina minerallerinin kökten uca saçların içine nüfuz etmesiyle saçların kuvvetlenmesini ve onarılmasını sağlar. Nem Saç tellerini nemlendirir. Saçlara daha esnek ve parlak bir görünüm kazandırır. Koruma Aşırı sıcak, soğuk ya da UV ışınlarının kötü etkilerine karşı koruma sağlar, kirlenmeden korur. Mineral tedavi yöntemi ile boyalı saçların renk değiştirmesini önler, boyayı sağlamlaştırır. Bu ürünü kimyasal ve çevresel etkenlerden yıpranmış saçları onarması için özel olarak formüle ettik. Keratin ve Spirulina algea yaprakları arasındaki kombinasyon saçları yeniden canlandırır ve yapılandırır, saç tellerinin kökten uca dolgunlaşmasını ve kuvvetlenmesini sağlar, kırık uçları onarır, saçları (sıcak, UV-ışınları, soğuk ve kirlenmeden) korur, inanılmaz derecece parlatır..

9 GOLD BAKIM VE KAŞMİR KERATİN Röfle sonrası yıpranmış açık renk saçların onarılması ve yeniden yapılandırılmasında kullanılan Gold ve Kaşmir Keratin altın zerreleri ile nano kaşmir keratin ve Hibiskus (bamya çiçeği) eskülentleri içerir. Açıklama: Röfle yapılan açık renk saçlar genelde ağırtma yöntemi yüzünden yıpranır. Saçların zayıf düşmesine, kurumasına ve bu nedenle daha kırılgan ve daha az esnek olmasına neden olan ağırtma yöntemi yüzünden saçlar hayati önem taşıyan bileşenlerinden en az yarısını yitirir. Kaşmir keratin, Hibiskus eskülentleri ve altın zerreciklerini birleştiren Gold uygulaması iki elementin birleşmesi sayesinde saçları nemlendirir, onarır ve kuvvetlendirir. En sert ve değerli metallerden biri olarak ün yapmış olan altın aslında bunun dışında kimyasal süreçleri hızlandıran, doğal oksidlenmeye karşı koruma sağlayan bir etkiye sahiptir. Bu süreç saçlarda açma ya da ağırtma sonrası çevresel etkenlerden ötürü meydana gelir. Kaşmir keratin ise keçi kılından elde edilen bir tür keratindir ve yıpranmış, kuru, kırılgan ve ayrık uçlu saç tiplerinin onarılmasında kullanılır. Saçların çevresel etkenlerden yıpranmasını önlediği bilinmektdir. Saça dolgun bir görünüm kazandırı, kuvvetlendirir ve esneklik kazandırır. Kuvvetlendirme, onarım ve yumuşatma - Kaşmir keratin Hibiskus eskülentleri ile Nanokeratin teknolojisi sayesinde nanokeratin partiküllerine tutunan altın zerrecikleri nanokeratin teknolojisi kullanarak saç tellerine birlikte tutunur. Bu sayede yıpranmış ve kırılmış saç tellerinin onarılmasını sağlar ve saçları amino asitlerin de yardımıyla besleyerek yumuşamasına, yeniden canlanmasına ve yapılanmasına yardımcı olurlar. Besleme Ağırtılmış saç sıklıkla kurur. Nemden yoksun kalır ve oldukça kırılgan olur. Nanokeratin partiküllerin ile açığa çıkan nem saç tellerine nüfuz ederek saçları besler. Böylece saçlar daha dolgun, esnel, yumuşak ve sağlıklı bir görünüm kazanır. Koruma Ağırtılmış saç zayıftır ve bu nedenle çevresel etkenlere karşı korumasızdır. Kaşmir keratin partikülleri ile altın zerrecikleri saçın çevresinde bir koruma kalkanı oluşturarak çevresel dış elementlerin saçta birikmesine engel olur ve (aşırı sıcak, soğuk, kuruma, kirlenme ve UV ışınları gibi) çevresel yıpranmalara karşı tam bir koruma sağl a r l a r. Görünüm - Altın zerrecikleri ve nanokeratin bileşiminden oluşan koruyucu kalkan pigment partiküllerinin çevresine tutunurlar ve böylece pigment partiküllerinin yoğunluğunu artırırlar. Bu süreç sayesinde pigmentler daha uzun süre saçta kalır ve rengin uzun süre saçlarda kalmasına yardımcı olur.

10 BİTKİSEL BAKIM W/KAŞMİR KERATİN VE LINUM USITATISSIMUM Kaşmir keratin ve Linum Usitatissimum bitkilerinin Nanokeratin teknolojisi kullanılarak birleştirilmesi ile oluşturulan bitkisel terapi ince telli saçlar için tasarlanmış bitkisel bir saç bakım ürünüdür. Bitkisel ürünler özellikle ince telli saçlar için tasarlanmıştır. Linum Usitatissimum bitkisi ve kaşmirkeratin ile yapılan uygulama ince telli saçların güçlenmesine yardımcı olur, kepekli, hassas ve zarar görmüş saç derisinin tedavi edilmesini sağlar. İnce telli saçlar diğerlerine göre daha zayıf ve çevresel yıpranmalara karşı daha az dayanıklıdır. Bitkisel ürünlerle tedavi elementlerin saç tellerine nüfuz etmesini sağlayarak saçların kuvvetlenmesine yardımcı olur. Kaşmir keratin ve bitkisel tedavi yeniden yapılandırıcı ve dolgunlaştırıcı bir uygulamadır. Bu yöntemle kaşmir keratin ve bitkiler saça nüfuz ederek saçların beslenmesi ve kuvvetlenmesi için gerekli amino asitler ve vitaminlerle onu çevreler, (aşırı sıcak, soğuk, kuruma, kirlenme ve UV ışınları gibi) çevresel yıpranmalara karşı koruma sağlar, saçların daha dolgun, esnek ve yumuşak görünmesine yardımcı olurlar. Kepek, genelde cildin (saç derisinin) yapısına uygun olmayan ürünlerin kullanımından ötürü kafa derisindeki kuruma ve yıpranmadan hassaslaşmış ve zarar görmüş saç derisinden kaynaklanır. Biberiye ve kaşmir keratinin birleştirilmesi ile yapılan tedavi saç derisinin süt kısmına nüfuz ederek yıpranmış deriyi tedavi eder. Saç ve kafa derisi sorunlarının giderilmesinde sıklıkla kullanılan Linum Usitatissimum aynı zamanda saç kaybı ile ilgili sorunların giderilmesi hususunda da ün salmıştır. Kaşmir keratin ise keçi kılından elde edilen bir tür keratindir ve yıpranmış, kuru, kırılgan ve ayrık uçlu saç tiplerinin onarılmasında kullanılır. Saçların çevresel etkenlerden yıpranmasını önlediği bilinmektdir. Saça dolgun bir görünüm kazandırı, kuvvetlendirir ve esneklik kazandırır. Kuvvet Saçlara kökten ucuna nüfuz ederek çevreleyen kaşmir keratin ve Linum Usitatissimum bitkisi saça dayanıklılık ve kuvvet kazandırır. Beslenme ve tedavi Saçları amino asit ve vitaminlerle besleyerek saç derisinin aşırı hassasiyetini tedavi etmeye yardımcı olur. Koruma Saçın çevresinde (aşırı sıcak, soğuk, UV-ışınları ve kirlenme gibi) çevresel yıpranmalara karşı koruyucu bir kalkan oluşturarak saça eseneklik ve yumuşaklık ile ayrılmış uçların ve kırılmaların oluşmasını önler. Görünüm Kaşmir keratin ve biberiye bitkisi ile bakım ince telli saça dolgun, parlak ve yumuşak bir görünüm kazandırdığı gibi saç derisine bakım yaparak kepekten arındırılmış bir saç oluşumuna yardımcı olur. Bu ürünü kimyasal ve çevresel etkenlerden yıpranmış saçları onarması için özel olarak formüle ettik. Keratin ve Linum Usitatissimum yaprakları arasındaki kombinasyon saçları yeniden canlandırır ve yapılandırır, saç tellerinin kökten uca dolgunlaşmasını ve kuvvetlenmesini sağlar, kırık uçları onarır, saçları (sıcak, UV-ışınları, soğuk ve kirlenmeden) korur, inanılmaz derecece parlatır.

11 AKSESUVARLAR KULAK KORUYUCU EP-1 SAÇ TOKASI CP-1 BASİT TARAK HC-1 SAÇ KURUTMA HAVLUSU T-1 SAÇ YIKAMA KÂSESİ " C-1 SAÇ TARAĞI HB-1 HEDİYE ÇANTASI GB-1 SİLİKON FIRÇA B-1 SİSTEMİ TANITIM DVD Sİ " DVD Perfect hair is now a proven science ÖNLÜK AP-1 POSTER P-1 SAÇ MAŞASI

12 DӦRT ADIMDA IŞLEM 1 2 Müşteriyi şampuanlama için hazırlama Saçları ve saç köklerini herhangi bir kalıntıdan arındırmak için önce 1 numaralı şampuanla iki defa yıkayın. Saç kremi kullanmayın. Eğer saç doğal halindeyse ve öncesinde kimyasal bir aşamadan geçmediyse 1 numaralı şampuanla 3 defa yıkayın. Saçları tarak ya da fırça kullanmadan tamamıyla kurutun. Eldivenleri takın. Kabı iyice çalkalayın ve kaba gram arası Nanokeratin ürünü boşaltın. Saçı dört bölüme ayırın. Enseden başlayarak ürünü silikon bir fırça yardımıyla saça iyice yayın. Göz ya da ciltle temasında kaçının. Kafa derisine 1.5cm kalana kadar ürünü yayın ve saçları sert dişli bir tarakla aşağıya doğru tarayın. Arka tarafı tamamladıktan sonra kafanın yanlarına geçip işlemi bitirin. Bir sonraki adıma geçmeden önce dakika kadar bekleyin

13 3 4 Düz yuvarlak uçlu bir fırça ile saçları kurutun. Enseden başlayarak saçları aşağıdan yukarıya, yanlardan ön kısıma doğru tamamıyla kurutun. Bu noktada saçı düzleştirmekle vakit harcamayın; Amacınız sadece saçı tamamıyla kurutmak olsun. Düzleştirme sürecine geçin. Saçı dört bölüme ayırın. Enseden başlayarak herbiri 2.5cm eninde saç desteleri halinde saç üzerinde çalışın. Herbir saç destesini çığır açan nanoteknoloji ürünü ES2400T saç maşası ile düzleştirin. Titanyum kaplamalı ve benzersiz ısı kontrollü nanoteknoloji ürünü bu cihaz besleyici maddelerin saça nüfuz etmesini, herbir saç telini ayrı ayrı kuvvetlendirmesini ve kaplamasını sağlayacak ve saç tellerini birer birer onaracaktır. Saçın parlaklığı ve yumuşaklığı arzu edilen seviyeye ulaşana kadar saç destelerinin üzerinde çalışmaya devam edilebilir.

14 SIKÇA SORULAN SORULAR S: Nanokeratin Sistem uygulamasında benzersiz olan nedir? Diğer saç onarım sistemlerinden farkı nedir? C: Nanokeratin temelli sistem çığır açan bir saç onarım sistemidir. Sistem, partikülleri aşırı derecede ufak olan nanomoleküler keratinden faydalanır. Bu partiküller o kadar ufaktır ki aynı anda milyonlarcası tek bir başta toplanabilir! Nanokeratin partikülleri yıpranmış saçların derinliklerine işleyip saç teline tutunur saçları onarmak ve sağlıklı hale getirmek için onu çevrelerler. Diğer tedavi yöntemlerindeki moleküller o kadar büyüktür ki saç teline tam anlamıyla nüfuz edemezlere. Ancak aşırı ufak nanokeratin tanecikleri herbir saç teline tam anlamıyla nüfuz ederek tedavinin uzun sürer kalıcı olmasını sağlarlar. S: Nanokeratin sistem tedavisi boyadan sonra uygulanabilir mi? C: Evet. En iyi sonucu elde etmek için boya ya da renk açma sisteminden hemen sonra uygulanmalıdır. S: Uygulama röfleli saça yapılabilir mi? C: Evet. Nanokeratin Sistemi röfleden hemen sonra uygulanırsa daha iyi olur. S: Nanokeratin Sistemi Japon düzleştirme sürecinden geçmiş bir saça uygulanabilir mi? C: Evet. Nanokeratin herhangi bir düzleştirme tipinden sonra kullanılabilir. S: Nanokeratin uygulaması çocuklar üzerinde kullanılabilir mi? C: Evet. Fakat sadece 10 yaş ya da 10 yaşını geçmiş çocuklar üzerinde uygulanabilir. S: Saçlar Nanakeratin uygulamasının ardından boyanabilir mi? C: Evet. Ancak boyamadan önce en az iki hafta kadar beklemekte fayda vardır. S: Uygulamadan sonra saçımı sampuanlayabilir miyim? Eğer şampuanlayabilirsem ne kadar beklemeliyim? C: Evet. Fakat uygulamadan sonraki dört tam gün boyunca şampuanlamayın. S: Saç bir toka ya da lastik yardımıyla bağlanabilir mi? C: Evet. Fakat uygulamadan sonraki dört tam gün boyunca şampuanlamayın. S: Nanokeratin uygulamasıdan sonraki ilk gün saçım ıslanırsa n apmalıyım? C: Saçınızı titanyum kaplamalı bir düzleştirici maşa ile kurutun. S: Nanokeratin Sistem uygulamasından sonra havuz ya da denizde yüzmemde bir sakınca var mı? C: Evet. Ama uygulamadan sonraki dört tam gün boyunca bekleyin. S: Uygulamadan sonra hangi şampuanı kullanmalıyım? C: Klorik sodyum içermediği için Nanokeratin Saç Güçlendirme şampuanını öneriyoruz. Keratin RSF içerdiği için saçlarınızı zararlı güneş ışınlarından da koruyacaktır. S: Sonraki Nanokeratin Sistem uygulamam için rötuş yaptırmam yeterli mi? Yoksa süreci tüm saçlarım için tekrarlamalı mıyım? C: Süreç tüm saçlarınız için tekrarlanmalıdır. S: Uygulama ne zaman tekrarlanmalı? C: Uygulama her altı ayda bir, ya da ihtiyaç duyuldukça tekrarlanmalıdır. S: Nanokeratin Sistem uygulaması öncesi saç kesilmeli mi? C: Kırık uçlardan kurtulmak için saç kesiminizi uygulama sonrasına ertelemenizde fayda var. S: Nanokeratin Sistem uygulamasından sonra sa spreyi, jöle, köpük ya da benzeri saç bakım ürünleri kullanabilir miyim? C: Bu ürünler, uygulamaya zarar vereceğinden uygulamayı izleyen dört gün boyunca kesinlikle kullanılmamalıdır. S: Uygulamayı izleyen gece ya da dört gün içerisinde saçlarıp dalgalanırsa n apmalıyım? C: Dalgalanana bölgeyi düzleştirmek için fön makinası ya da titanyum kaplamalı düzleştirici maşa kullanın. S: Nanokeratin Sistem Saç Terapi uygulamasının ardından hangi saç maskesini kullanabilirim? C: Düzleştirme sonrası Nanokeratin Hair Power saç maskesi önerilemektedir. S: Nanokeratin Sistem Saç Terapi uygulamasını herhangi bir kimyasal işlem görmüş saça tatbik etmekte bir sakınca var mı? C: Herhangi bir kimyasal süreçten geçmiş saça uygulanmasında bir sakınca görülmemektedir. S: Nanokeratin Sistem Saç düzleştirme terapisinden sonra ne tür tamamlayıcı uygulamalar yapılabilir? C: Düzleştirme sonrası önerimiz Nanokeratin Spa Uygulamasıdır. S: Sistem tüm saç tipleri için uygun mu? C: Evet. Fakat sistem özellikle, ağırtılmış, boyanmış ya da rengi açıldığı için yıpranmış ve doğal saç eklenerek uzatılmış ya da güneş ışınlarından zarar görmüş kalın telli saçlarda etkilidir. S: Nanokeratin Sistem saç düzleştirme terapisi ne kadar etkili? C: Sistem yıpranmış saçların onarılması ve düzleştirilmesinde %100 etkilidir. S: Nanokeratin Sistem uygulaması ve saç onarımı ne kadar zaman almaktadır? C: Sistem uygulaması ve saç onarımı kısa saçlar için ortalama 40 dakika uzun saçlar içinse 90 dakika süremektedir.

15

16

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

REJENERATİF RESTORATİF CANLANDIRICI BAKIM

REJENERATİF RESTORATİF CANLANDIRICI BAKIM REJENERATİF RESTORATİF CANLANDIRICI BAKIM MARAES RİTÜELLERİ Yüzyıllar boyu nesilden nesile aktarılmış bir gelenek olan Monoi Yağını kullanarak gerçekleştirilen eski Polinezya masaj sanatı, Maraes ürünlerinin

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam

230 215 200 185 170 ionic + - ionic titanium. pro 230 steam 1 8 1 9 3 2 230 215 200 185 170 ionic + - 5 4 6 7 pro 230 steam ionic titanium 2 TÜRKÇE i pro 230 steam saç düzleştirici BaByliss i pro 230 steam saç düzleştirici, her türlü saç tipini tek bir geçişle

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu

SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI. Renklerin Coşkusu SAÇ BOYASINDA İPEK BAKIMI Renklerin Coşkusu COLOR EMOTION RENKLERİN DUYGUSU Kaaral profesyonel saç renklendirme ürünü Bacò nun renkleri, duyguları harekete geçirirken, saçlar sağlıklı, yumuşak ve ışıltılı

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL SOFRANIZI RENKLENDİRİN! Mavi Kelebek 6 lı Servis Tabağı Çap: 27 cm, Yükseklik: 2 cm, Et Kalınlığı: 4 mm, Ağırlık: 580 gr 122165 120,00TL %70 İNDİRİMLE 39,90TL Mikrodalga, fırın ve derin dondurucuda kullanılabilir.

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA SAĞLIKLI SAÇ MONOI RİTÜELİ Saçınıza yönelik uyum ve denge Günlük güzellik ritüelleri, güç, enerji ve canlılık kazandıran sonsuz nazik hoşluklar. Kişisel saç bakımı ihtiyaçlarınızı

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ

ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ȘAMPUANLAR - SAÇ KREMLERİ SAÇ BAKIM ÜRÜNLERİ ŞAMPUANLAR Doğal Bitki ve Yağ Özleri Serisi KOD NO: FT054600 Şampuan Doğal Yağ Özlü Argan Yağı ve Papatya KOD NO:

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM

made in China C1000E IB-leaflet.indd 1 6/27/13 2:18 PM made in China 7 1 4 3 5 8 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. BaByliss S.A.R.L. - 99, Avenue Aristide Briand - 92120 Montrouge - FRANCE www.babyliss.com TÜRKÇE BaByliss Curl Secret ile çok rahat bir şekilde mükemmel

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. İŞİN / MODÜLÜN ADI: A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (Araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi, havlu, tarak, kurutma makinesi Saç bakımını hijyen kurallarına uygun

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Saça Renk Verme Teknikleri Dersi Kalfalık Sınavı Çalışma Soruları

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Saça Renk Verme Teknikleri Dersi Kalfalık Sınavı Çalışma Soruları Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı Saça Renk Verme Teknikleri Dersi Kalfalık Sınavı Çalışma Soruları 1) Saçın yapısında bulunan ve saça rengini veren hücre maddesi aşağıdakilerden hangisidir? a) Boya

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml

Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men. 580-5: Active -100 ml 2 3 Eau de Perfumes 50 ml / 100 ml for men 580-1: Hazal -100 ml 580-2: VIE -100 ml 580-3: Blue -100 ml 580-4: Sport -100 ml 580-5: Active -100 ml 4 570-1-Sport -50 ml 570-2-Blue -50 ml 570-3-VIE -50 ml

Detaylı

MASKE Normal Ciltler için

MASKE Normal Ciltler için MASKE Normal Ciltler için Normal, kuru, yağlı ve akneli cilt tipleri için 4 farklı çeşidi bulunmaktadır. İçeriğinde zengin bileşimlerin (Demir, Magnezyum, Kalsiyum, Bakır, Fosfor) yanı sıra, Susam Yağı,

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE TEDAVİ ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Profesyonel Kimyasal Pe Leke Tedavi Kimyasal peeling, cilt soymanın kimyasal ajanlarla gerçekleştirilen hızlandırılmış

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER

SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER SAĞLIKLI SAÇLAR İÇİN BESLEYİCİ MİNERALLER Neden Care Line Salon Konsepti? Sağlıklı saçlar için tasarlanmış kusursuz salon programı Temel Mineraller Saç ve saçlı deriyi besleyen 5 temel mineral kombinasyonu.

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi,

İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, mevsim için yeni görüntüler Sınırlı sayıda üretilen ARTISTRY 2015 İlkbahar makyaj koleksiyonu ile yaratıcı olun, mevsime yeni bir görüntü ile başlayın. İlkbahar zamanı: Gökyüzü masmavi, çiçekler açıyor.

Detaylı

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA.

KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. KULLAN. BÜYÜLEN. DEĞİŞİMİ YAŞA. İLERİ FORMÜL ENERJUVE Amway'e özel patentli* bir komplekstir. Özel güçlendirici lipit çeşitleri kreatini güçlendirir ve hasarlı saçta bulunan negatif yükü nötrleştirmek

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

KEIM Soldalit. Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu

KEIM Soldalit. Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu KEIM Soldalit Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu KEIM Soldalit Sol-silikat boyanın yeni jenerasyonu Üstün özellikleri ile silikat ürünler Silikat kaplamanın tartışmasız avantajları son derece uzun kullanım

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

Tırnak Mantarının Özellikleri

Tırnak Mantarının Özellikleri Mantar çoğunlukla ayak tırnaklarınızda olur ancak el tırnaklarınızda da çıkabilir. Tedavi edilmesi, göze hoş görünmemesinin yanısıra, sağlık açısından da önemlidir. Sarımsı, yeşil veya kahverengi tırnaklarınız

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya

Baumit SilikatColor. (SilikatFarbe) Boya Baumit SilikatColor (SilikatFarbe) Boya Ürün Dış ve iç cephelere el veya makine ile uygulanabilen, sodyum silikat bazlı, kullanıma hazır mineral esaslı bir boyadır. Bileşimi Mineral esaslı dolgu maddeleri

Detaylı

Formaldehyde free PERFECT RESTORE TEKNOLOJÝYÝ SAÐLIKLA BÝRLEÞTÝRDÝ NANO HAIR TEKNOLOJÝSÝ SAYESÝNDE FORMALDEHYDE VE KANSEROJEN MADDELER ÝÇERMEZ. PERFECT RESTORE ÝLE ARTIK DÜZLEÞTÝRME ÝÞLEMÝ 3 GÜNDE DEÐÝL

Detaylı

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at TR Kullanım kılavuzu

Hair Styler HP8650 HP8651. Register your product and get support at  TR Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP8650 HP8651 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT

EĞİTİM KİTAPÇIĞI EĞİTİM KİT EĞİTİM KİTAPÇIĞI İLE DOĞAL SAÇ BAKIMI %100 Türk malı olan Bota Care; Uzun yıllar yapılan araştırmaların, güzel ülkemizin ve coğrafyamızın bize sunduğu bitkisel mucizelerin, bitkisel saha tecrübelerinin

Detaylı

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi!

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! www.orenda.gen.tr Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! Cansız, mat ve dökülen saçlar için hazırlanmış, saç bakım ailesinin yeni bir üyesi olan Orenda Magic Power Serum

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

Yeterli ve Dengeli Beslen!

Yeterli ve Dengeli Beslen! Yeterli ve Dengeli Beslen! Hareketli Ol, Egzersiz Yap! Kişisel Bakımına ve Günlük Hijyenine Özen Göster! Uyku Düzenine Dikkat Et! Stresten Uzak Dur! Yeterli ve dengeli beslenme «4 Yapraklı Yonca» içerisindeki

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

Kozmetiklerde Yeni Ürünler

Kozmetiklerde Yeni Ürünler ARTISTRY Renkli Kozmetiklerde Yeni Ürünler Lansman tarihi: 2 Kasım 2015 ARTISTRY EXACT FIT TM Makyaj Öncesi Baz (BB Krem) SPF 35 UVA/ UVB PA+++ ARTISTRY EXACT FIT TM Mükemmelleştirici Toz Pudra ARTISTRY

Detaylı

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri

İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri 2014 Fiyat Listesi-2 İnovatif kişisel bakım ve sağlık ürünleri SAÇ MAŞALARI Intense Saç Maşası C519E 200 C Titanyum seramik intense kaplama 19 mm Intense Saç Maşası C525E 119,90 200 C Titanyum seramik

Detaylı

Tekstil Liflerinin Sınıflandırılması

Tekstil Liflerinin Sınıflandırılması Tekstil Liflerinin Sınıflandırılması Dersimizin Amacı: Tekstil liflerinin tanımının ve sınıflandırmasının öğrenilmesi. Lif özelliklerinin öğrenilmesi Yakma testi sonucunda lifleri tanıyabilme Tekstil Liflerinin

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEKSTİL TEKNOLOJİSİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEKSTİL TEKNOLOJİSİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI TEKSTİL TEKNOLOJİSİ Ankara, 2014 1 2.7. İpek Doğal ipek(resim 2. 15), Doğu Asya ile bazı Akdeniz ülkelerinde yetişen bombyxmori adı verilen ipekböceğinin ürünüdür. İpekböceğinin

Detaylı

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA PARLAK RENK

ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA PARLAK RENK ÜSTÜN BESLEME YOĞUN KORUMA PARLAK RENK MARAES KALICI SAÇ BOYASI Maraes Kalıcı Saç Boyası, saç lifine fazladan parlaklık ve nemlendirme sağlarken, kafa derisi için hassas olanlar için renklendirme ürünleri

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder.

1. Saç bakımı için kullanılan araç gereçleri tanır. 2. Saç bakımı işleminin basamaklarını ifade eder. REFERANS ALINAN DAL İŞİN / MODÜLÜN ADI: İŞLEM ANALİZ FORMU A)Manikür Elemanı Yardımcısı A1) Kişisel Bakım Yapma A101)Saç bakımını yapar. ORTAM (araç gereç, donanım ve koşullar) Şampuan, saç bakım kremi,

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

1. AŞAMA: YÜZEY HAZIRLIĞI

1. AŞAMA: YÜZEY HAZIRLIĞI UYGULAMA REHBERİ Uygulamaya başlamadan önce bütün rehberi okuyunuz! Uygulama ile ilgili sorularınız için, uygulamaya başlamadan önce lütfen NEVA MARINE ile irtibata geçiniz! 1. AŞAMA: YÜZEY HAZIRLIĞI PropSpeed

Detaylı

ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER

ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER ORGANİK BOYA İLE MÜKEMMEL BESLEME, GÜÇLÜ KORUMA VE MUHTEŞEM RENKLER ANTİK BİLGELİK, MODERN RİTÜELLER İnsanlık tarihinin başlangıcında, Polonezya daki köylerin ileri gelenleri, volkanik toprakların üzerindeki

Detaylı

Deneme kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif

Deneme kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif Deneme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Yapışmaz kaplama Yapışmaz kaplaması sayesinde pişen kek kalıptan kolayca çıkar ve kalıp çok daha kolay bir biçimde temizlenebilir. Kaplamayı korumak için pişirirken

Detaylı

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ BETON SERTLEŞTİRİCİ TOTAL BS Beton gözenekli bir malzemedir, genelde bu gözenekler su ile doludur, ayrıca betonun bünyesinde serbest kireç bulunur, bünyedeki bu serbest kireç betona dönüşmemiştir. Prensip

Detaylı

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN

DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN DEKORASYON AYDINLATMA GERGİ TAVAN Tasarım, bilgi ve tecrübe gerektirir. PVC Gergi Tavan Sistemleri Bamax Gergi Tavan Sistemleri girişimci, yenilikçi ve sorumluluk taşıyan vizyon sahibi ruhuyla 2005 yılında

Detaylı

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM

IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM IŞIK DOLGUSU GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU & TEOXANE HYALURONİK ASİT AİLESİ CONFIDENT IN YOUR SKIN, CONFIDENT IN YOUR LIFE TM Işık Dolgusu Göz altı Işık Dolgusu Işık Dolgusu TEOXANE ARGE UZMANLIĞINDAN ÖZGÜN BİR

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning)

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning) Boya sisteminden beklenilen yüksek direnç,uzun ömür, mükemmel görünüş özelliklerini öteki yüzey temizleme yöntemlerinden daha etkin bir biçimde karşılamak üzere geliştirilen boya öncesi yüzey temizleme

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4668/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 TR Kullanım kılavuzu abc h g f e d i j Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Styler. Register your product and get support at HP4681/00. Kullanım kılavuzu

Styler.   Register your product and get support at HP4681/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Styler HP4681/00 TR Kullanım kılavuzu a h g b c f e d Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı

Baumit DuoContact. Yapıştırma ve Sıva Harcı Baumit DuoContact Yapıştırma ve Sıva Harcı Ürün Baumit EPS Isı Yalıtım Sistemleri, taşyünü ve XPS ürünleri için uygun, mineral esaslı toz formda hazır yapıştırma ve sıva harcıdır. Bileşimi Çimento, organik

Detaylı

Hair Styler. Register your product and get support at HP4696/22. Kullanım kılavuzu

Hair Styler. Register your product and get support at  HP4696/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4696/22 TR Kullanım kılavuzu e g f h i b d c a l m n o p q k j s r Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips

Detaylı

Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri

Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri Adım Adım talimatlar Farklı boya ve vernik türleri Taban boya temel Daha iyi yapışma ve örtme için, ilk olarak bir taban boya ya da astar kullanmanız gereklidir. Bu boya, üst katmandan farklı olan özel

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. VITAMIN A-POS 250 I.U./g göz merhemi. Yalnızca göz kapağı içine uygulanır.

KULLANMA TALİMATI. VITAMIN A-POS 250 I.U./g göz merhemi. Yalnızca göz kapağı içine uygulanır. VITAMIN A-POS 250 I.U./g göz merhemi Yalnızca göz kapağı içine uygulanır. KULLANMA TALİMATI Etkin madde:, 1 g merhem içeriğinde 250 IU A Vitamini Yardımcı Maddeler: Beyaz vazelin, seyreltik sıvı parafin,

Detaylı

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM

DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM DURABLE TEMİZLİK VE BAKIM LG Hausys floors Durable ürünleri özel üretim teknikleri kullanılarak imal edilmiştir. Kullanılan UV etkili PUR teknolojisi ürünün bakımında yenilikçi avantajlar yaratmaktadır.

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı