Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz"

Transkript

1 Sayı 13 Kış 2012 İyi beslenme için Herbalife ı seçin Leo Messi Vakfı ve Herbalife, dünyanın dört bir yanındaki çocukların desteklenmesinde güçlerini birleştiriyor Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz

2 2 04 Sağlıklı çözümler Kaliteli ve bilimsel temele dayalı çözümleriyle Herbalife ın günlük her tür beslenme ihtiyacınıza bir cevabı var. 08 Temel Beslenme Neyin sağlıklı olduğunu, neyin olmadığını bulmakta zorlanıyor musunuz? Formül 1 Shake ile Herbalife her gün sağlıklı seçimler yapma zorluğunun üstesinden gelmenize yardımcı oluyor. 14 Kilo Kontrolü Herbalife Kilo Kontrol programı, sonuçlar elde etmenizi sağlayabilecek ürünlerle kişiye özel bir yaklaşım sunuyor. 22 Aktif Yaşam Enerjiyi arttıran ürünler, spor yapmaya yeni başlayanlardan tutun Herbalife ın sponsor olduğu dünyanın dört bir yanındaki sporculara ve takımlara kadar herkes için geliştirildi. 31 Özel Gıda Takviyeleri Herbalife ın özel gıda takviyeleri vücudunuza ihtiyaç duyduğu gıda beslenme desteğini vererek sağlığınızı kolayca en üst seviyede tutmanıza yardımcı olur. 34 Dış Beslenme Cildiniz ve saçınız da vücudunuzun geri kalanı gibi beslenmeye ihtiyaç duyar. Herbalife Dış Beslenme ürünleri ışıltılı, sağlıklı bir görünüm için vücudunuzu dıştan besleyecek vitamin ve bitkisel bileşenleri içerir. 46 Herbalife Avantajı Herbalife size benzersiz bir İş Fırsatı sunuyor.

3 3 Yaşamınızı daha kolaylaştırmaya yardımcı olma Birçoğumuz sağlıklı birkaç değişiklik yaparak da bunu gerçekleştirebilir. Muhtemelen daha fazla meyve ve sebze yemeniz, her hafta yaptığınız egzersizlerin sıklığını arttırmanız gerektiğini sizler de hissediyorsunuz. Ancak bu sağlıklı değişiklikleri gerçekleştirmek için gerekli zamanı ve motivasyonu elde ettiğinizde hedeflerinize erişebilirsiniz. İşte bu nedenle, tüm dünyada milyonlarca kişi - en iyi sporcular da dahil olmak üzere - her gün Herbalife ı seçiyor. Lezzetli, sağlıklı ve dengeli öğünlerin tadını çıkartmayı kolaylaştırmak suretiyle vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin maddelerini de aldığınızdan emin olarak yoğun hayatınıza devam edebilirsiniz. Herbalife ürünleri yalnızca Bağımsız Distribütörler vasıtasıyla satılmaktadır. Ürünleri aldığınızda, sadece bilimsel olarak formüle edilmiş ürünlerden faydalanmakla kalmaz, aynı zamanda motivasyonunuzu sürdürmenize ve bu çizgide kalmanıza yardımcı olacak size özel bir kişisel Wellness koçunuz da size destek olacaktır. Ve belki de, sonuçlar elde etmeye başladığınızda, yaşadığınız deneyimleri başkalarıyla da paylaşmak isteyebilir ve sonrasında ise Bağımsız Distribütörler ekibindeki yerinizi alabilirsiniz. *Herbalife Ürünleri dengeli beslenme düzeninin sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla formüle edilmiştir.

4 4 Sağlıklı çözümler Ne yiyorsak oyuz Peki kaçımızın her gün hangi tür besinlerden doğru miktarda tükettiğimizi hesaplayacak vakti var? Ya da süpermarket raflarında dizilmiş ürünlerdeki her bir besin değeri etiketini okuyacak sabrı? Herbalife Temel Beslenme programı vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin maddelerini almanıza ve hayatınızdaki diğer önemli şeylerle ilgilenecek zamanı yaratabilmenize yardımcı olur. Sağlıklı Herbalife ürünlerini sağlıklı bir yaşam tarzıyla birleştirdiğinizde yaşamın tadını daha çok çıkartacak enerjiye sahip olabileceksiniz. En çok satan ürünümüz olan Formül 1 Shake i lezzetli olduğu kadar vücudunuzun ihtiyaç duyduğu makro (karbonhidratlar, proteinler, yağlar) ve mikro besinlerle de (gerekli vitamin ve mineraller) donatıldığından hem kilonuzu kontrol etmenize hem de sağlıklı bir yaşam sürdürmenize yardımcı olur. İşte sonuç! Klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır* Her bir ürünün ardında bilim ve kalite yer alır Kişisel bir Wellness koçu size rehberlik eder Çok yönlülüğüyle yaşamınıza uyar Ve herkes tarafından her yerde kullanılabilir** YETERLİ LİF YOK Çok fazla KARBONHİDRAT Çok az PROTEİN Ne tür yağlar doğru olanlardır? Biliyor musunuz? Yaşlandıkça vücudumuz, en iyi sağlık seviyesini koruyabilmek için farklı besinlere ihtiyaç duyar.? *Klinik çalışmalarımızın detaylarına adresinden ulaşabilirsiniz. **Herhangi bir rahatsızlığı olan ya da ilaç kullananların ürünleri kullanmadan önce doktorlarına başvurmalarını tavsiye ederiz.

5 5 bir seçim DOĞRU BESLEN AKTİF KAL SAĞLIKLI KAL

6 6 Sağlıklı çözümler Profesör Steve Henig Bilimsel Araştırma Bölümü Müdürü, Herbalife Ürünlerimizin arkasında Profesör David Heber Beslenme Danışma Kurulu Başkanı, Herbalife. UCLA, İnsan Beslenmesi Merkezi Direktörü* Louis Ignarro Tıp dalında Nobel Ödülü Sahibi, Beslenme Danışma Kurulu Üyesi, Herbalife. Dr. Luigi Gratton Beslenme Eğitiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Herbalife Kaliteye ve bilime bağlılık Tüm Herbalife ürünleri, sektördeki en üst düzeydeki araştırma, geliştirme ve üretim standartlarına uyar. Ayrıca; Sadece en iyi hammaddeler Özenli ürün testleri Kaliteli politika ve prosedürler Hassas formülasyonlar ve etiketleme kuralları Güvenilir üreticiler kullanılır. Beslenme ve sağlık alanındaki önde gelen uzmanlar, Beslenme Danışma Kurulu nda ve Herbalife Beslenme Enstitüsü nde yer almaktadırlar. Ürünlerin geliştirilmesi ve programların test edilmesine yardımcı olması için faydalanılan uzmanlıkları sayesinde mümkün olan en iyi ürünleri almanız ve yeni ürünlerde de en kaliteli bileşenlerin kullanılması sağlanmaktadır. Herbalife ayrıca dünyanın çeşitli üniversitelerindeki yenilikçi beslenme araştırmalarını da desteklemektedir. Gary Small Beslenme Danışma Kurulu ve Herbalife Beslenme Enstitüsü Editör Kurulu Üyesi. * Ünvanlar sadece tanıtım amaçlıdır. Los Angeles daki Kaliforniya Üniversitesi, politikası gereğince herhangi bir ürünü veya hizmeti onaylamaz. Nobel Vakfı nın Herbalife ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır ve Nobel Vakfı, Herbalife ürünlerini incelemez, onaylamaz veya önermez.

7 7 Vücudunuz için doğru dengeyi tutturun KILO KONTROLÜ DIŞ BESLENME AKILLI BESLENME Formül 1, Formül 2, Bitkisel Lif Tabletleri AKTIF YAŞAM ÜRÜNLERI ÖZEL GIDA TAKVIYELERI Vücudunuzu doğru oranda dengelenmiş besin maddeleriyle besleyin Önerilen günlük vitamin ve mineral tüketiminizin %100 üyle bağışıklık sisteminizi destekleyin Enerji düzeylerinizi en yüksek seviyeye çıkartıp gün boyunca gücünüzü koruyun Beslenme ihtiyaçları, aralarında yaş, sağlık ve hatta tüketilen çay veya kahve miktarının da bulunduğu birçok şeyden etkilenebilir. Bu nedenle Herbalife Temel Beslenme programına başlamanız; sizin sağlıklı beslenme ve yaşam tarzı ihtiyaçlarınızı Distribütörünüzle görüşmek için beslenme çarkını kullanarak en iyi şekilde hissedebilmeniz ve görünebilmenize yardımcı olabilir. Distribütörünüz, Temel Beslenme ürünleri ve diğer Herbalife ürünlerinin sağlıklı ve aktif bir yaşama mükemmel bir şekilde nasıl katkıda bulunabileceğini size gösterecektir. Daha zinde olun, fiziksel sağlığınızı en verimli düzeye getirip aktif kalın! Tavsiye Edilen Günlük Tüketim: RDA

8 8 Temel Beslenme Karıştırın Meyve mi, yoğurt mu yoksa fıstık mı? Sabahları en çok hangisini yemekten hoşlanıyorsanız, yaratıcılığınızı konuşturun ve Shake inize en sevdiğiniz yiyecekleri ekleyin. Bu sayede Shake inizi tüketmeye daha da istekli olabilir ve böylece daha uzun süre tok kalabilirsiniz.

9 9 Bir bardak sağlıklı ve besleyici öğün Doyurucu: Daha uzun süre tok kalmanıza ve enerji seviyelerinizi yüksek tutmanıza yardımcı olacak bezelye proteini ve bitkisel bazlı karbonhidratlar içerir Bilimsel açıdan kanıtlanmış: Kilonuzu kontrol etmeye yardımcı olduğu kanıtlanmış, etkili bir üründür* Besleyici: Dengeli bir beslenme düzeni elde etmenize yardımcı olacak vitamin ve mineralleri içerir Kalori kontrollü: Tarifine göre hazırlandığında yaklaşık 216 kcal içerir** ** Besin değerleri için ürün etiketi üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız. Klinik çalışma: F1 Shake inin sonuçları Yapılan çalışma neticesinde yüksek miktarda protein içeren bir beslenme düzeninin parçası olarak Herbalife F1 Shake inin kullanımının kilo kontrolünde klasik beslenme düzenlerinde uygulanan tüketilen kalorilerin sınırlandırması yönteminden daha etkili olduğu onaylanmıştır.* *"Kilo kontrolü ve yağsız vücut kütlesi elde etme amacıyla gıda takviyelerinin proteinle zenginleştirilmesine dair kontrollü bir deneme. UCLA İnsan Beslenmesi Merkezi. Çalışmanın sonuçları Nutrition Journal ın Ağustos 2008 baskısında yayınlanmıştır. 550 g kutu: Vanilya #0141 Markamızın etiket yenileme girişiminin bir parçası olarak yeni ürün etiketlerini tüm ürün serilerimizde kademeli olarak kullanmaya başlayacağız. Bu geçiş dönemi süresince depolarımızdaki ürünlerin mevcudiyetine bağlı olarak eski veya yeni etiket tasarımı olan ürünler alabilirsiniz.

10 10 Temel Beslenme Sağlıklı beslenme ile herşey daha kolay Hazırlanması çok pratik olan her bir F1 Shake'i, makro ve mikro besinleri mükemmel bir dengede size sağlamasının yanı sıra şunları da içerir: bir mangodan = Daha Fazla A Vitamini 50 g. brokoliden = Daha Fazla Lif 115 g. fasulyeden = Daha Fazla Demir 200 g. yoğurttan = Daha Fazla Kalsiyum bir muzdan = Daha Fazla C Vitamini bir tavuk budundan (62 g.) = Daha Fazla Protein Her gün ihtiyacınız olan vitamin ve minerallerin hepsini alabilmek için beslenme düzeninize Formül 2 Vitamin ve Mineral Tablet ve Bitkisel Lif Tabletleri'ni de ekleyebilirsiniz.

11 11 Herbalife, görünümüme daha fazla güven duymama ve daha heyecanlı bir yaşama sahip olmama yardımcı oldu! Iain Grant, İngiltere Benim adım Iain Grant ve Glasgow da yaşıyorum. 27 yaşındayken kilom ve bel ölçüm vücut yapıma göre en yüksek seviyeye ulaşmıştı. Kahvaltı yapmıyor ve ardından gün boyu beni ayakta tutması için fast food, sağlıksız atıştırmalar ve gazlı içecekler ile karnımı doyuruyordum. Hiç hareketli bir yaşama sahip değildim, zamanımı en çok elimde bir bira ile koltukta geçirmekten hoşlanıyordum. Bu da kendimi çok yorgun ve sağlıksız hissetmeme neden oluyordu, bu arada kilom hakkında da çok fazla endişe duymaya başlamıştım. Fazla kilolarımı saklayacak bol kıyafetler giyiyordum ve herhangi bir egzersiz yapmak için de hiç motivasyonum yoktu. Herbalife ile beni aile üyelerimden biri tanıştırdı, ürünlerden çok güzel sonuçlar aldığını gördüm ve bir değişiklik yapmaya karar verdim. Kahvaltı ve öğle yemeği yerine Herbalife ürünlerini kullanmaya ve akşamları da daha sağlıklı bir yemeği tercih etmeye başladım. Her ne kadar inşaat şantiyelerinde çalışıyor olsam da tüm bunları yapmak bana çok basit geldi. Kısa zamanda da kilomu kontrol etmeye ve kendimi daha iyi hissetmeye başlamıştım. Daha zinde ve daha aktif bir yaşam için kendimi gerçekten motive olmuş hissediyorum. Bugün hayatım tamamen farklı. 39 yaşındayım, kilomu 10 yıldan daha uzun bir süredir bu yeni ve daha sağlıklı yaşam tarzım sayesinde kontrol altında tutuyorum, ayrıca spor yapmaya da ciddi zaman ayırıyorum. Bisiklet ve düatlon benim tutkum, zaman geçtikçe bu işi daha ciddiye almaya başladım. Önceleri yerel ve ulusal bazda yarışırken artık uluslararası arenada Dünya Düatlon Şampiyonaları nda kendi yaş grubumda İngiltere yi temsil ediyorum. Eskiden böyle bir şeyin gerçekleşeceğini bile hayal edemezdim!!! * Bu sonuçlar genel nitelikli değildir. Kişilerin elde ettiği sonuçlar farklılık gösterebilir. Herbalife Kilo Kontrolü programı sadece kalori kontrollü bir diyetin ve düzenli egzersizin parçası olarak uygulandığında kilonuzu kontrol etmenize ve korumanıza yardımcı olabilir.

12 12 Temel Beslenme Gurme Domates Çorbası Enerjinizi sürdürebilmenize ve kendinizi daha uzun süre tok hissetmenize yardımcı olmak için protein ve lif içerir Bilimsel olarak geliştirilmiş: Domates likopeni ve prebiyotik inulin lifi içerir Sağlıklı ve doyurucu bir öğün alternatifi olup, sıcak ve soğuk olarak tüketilebilir. Sadece 104 kcal dir 21 porsiyon'luk 672 g poşet, #0155 * Besin değerleri için ürün ambalajındaki değerler tablosuna bakınız.

13 13 1 Formül 2 Vitamin ve Mineral Tablet Dengeli beslenme ve sağlıklı yaşam için gerekli 20 den fazla vitamin ve mineral içerir* Formül 1 ile birlikte kullanıldığında günlük vitamin ve mineral ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olur Serbest radikallerin zararlarına karşı vücut hücrelerinin korunması için gereken antioksidan desteğini sağlar 90 tablet # Bitkisel Lif Tabletleri Günlük lif tüketiminizi arttırmanıza yardımcı olur 180 tablet #3114? Biliyor musunuz? Lif açısından zengin bir beslenme düzeninden vücudunuzun tamamı faydalanabilir ancak dünyada yapılan araştırmalar, insanların %80 inin günlük önerilen 24g lifi tüketmediklerini göstermektedir. * Detaylı bilgi için etiket üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız. F1 Shake karışımı, F2 Vitamin ve Mineral Tabletleri ve Bitkisel Lif Tabletleri nden oluşan Herbalife Temel beslenme ürünleriyle günlük önerilen vitamin ve mineral tüketiminizin tamamını karşılayabilirsiniz.

14 14 Weight Kilo Kontrolü Management Gününüze sağlıklı şekilde başlayın Uyandığınızda kendinizi zinde mi yoksa yorgun mu hissediyorsunuz? Sağlıklı bir kahvaltıyla metabolizmanızı çalıştırıp sağlıksız öğlen atıştırmalarından kaçınabilirsiniz. Basit karbonhidrat esaslı kahvaltı Yüksek kalori, zayıf besin, düşük protein Anında bir enerji patlaması hisseder ve sonra da enerjinizin hızla düştüğünü farkedersiniz, bu nedenle de öğünler arası atıştırma ihtiyacınız artar. Hiç kahvaltı yok Kalori, besin, protein yok Kendinizi yorgun hissetmenize ve şekerli ve yağlı gıdalardan daha çok atıştırmanıza neden olur. Besleyici ve sağlıklı bir kahvaltı Dengeli kalori, dengeli besin, dengeli protein Enerjinizin yavaş salınımı sayesinde daha uzun süre tok kalarak kilonuzu kontrol etmenize yardımcı olur. Formül 1 Shake sayfa 9 Hazır Bitkisel Çay sayfa 20 Herbal Aloe Konsantre İçecek sayfa 19

15 15

16 16 Kilo Kontrolü Uygulaması kolay sağlıklı öğün planlarımızla Hedefinize KALORİ AZALTMA Sağlıklı Kahvaltı Sağlıklı Atıştırmalık En sevdiğiniz kot pantolonu tekrar giyin Günde iki Shake F1 Vanilya #0141 Hazır Bitkisel Çay Klasik 50g #0105 Herbal Aloe Konsantre İçecek # sayfa 20. sayfa 19. sayfa KİLONUZU KORUYUN Sağlıklı Kahvaltı Sağlıklı Atıştırmalık Günlük gerekli besinlerden oluşan beslenme ve sürdürülebilir enerji Günde bir Shake F1 Vanilya #0141 Hazır Bitkisel Çay Klasik 50g #0105 Herbal Aloe Konsantre İçecek # sayfa 20. sayfa 19. sayfa KALORİ ARTTIRMA Sağlıklı Kahvaltı Sağlıklı Atıştırmalık Kalori alımınızla birlikte yağsız kas kütlenizi de arttırın F1 Vanilya #0141 Hazır Bitkisel Çay Klasik 50g #0105 Herbal Aloe Konsantre İçecek # sayfa 20. sayfa 19. sayfa F1 Vanilya # sayfa *Herhangi bir rahatsızlığı olan ya da ilaç kullananların ürünleri kullanmadan önce doktorlarına başvurmalarını tavsiye ederiz.

17 17 ulaşın Sağlıklı Öğlen Yemeği Sağlıklı Atıştırmalık Sağlıklı Akşam Yemeği F1 Vanilya # sayfa kcal Sağlıklı Öğlen Yemeği Sağlıklı Atıştırmalık Sağlıklı Akşam Yemeği kcal Sağlıklı Öğlen Yemeği Sağlıklı Atıştırmalık Sağlıklı Akşam Yemeği VEYA kcal F1 Vanilya # sayfa

18 18 Kilo Kontrolü Tarladan size Herbal Aloe Konsantre İçecek te kullanılan aloe vera bitkisi, Herbalife ın "Tohumdan Sofraya" stratejisine göre yetiştirilmekte ve üretilmektedir. Bu strateji, tedarik zinciri boyunca bileşenlerde azami kalite kontrolü, saflık ve takip edilebilirlik imkanı sunmaktadır.

19 Sağlık için sıvı alımı önemlidir Ferahlatıcı ve serinletici Herbal Aloe Konsantre İçecek Aloe Vera yaprağından elde edilen %40 Aloe Vera sıvısı içerir Günde 2-2,5 litre sıvı tüketiminize yardımcı olabilecek tazeleyici bir tat için Herbal Aloe Konsantresi ni suya ilave edin Orijinal tat: Suyunuza tazeleyici bir tat katmak için turunçgil içerir Herbal Aloe Konsantre İçecek, 240ml #0025 *Detaylı bilgi için etiket üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız. * Markamızın etiket yenileme girişiminin bir parçası olarak yeni ürün etiketlerini tüm ürün serilerimizde kademeli olarak kullanmaya başlıyoruz. Bu geçiş dönemi süresince depolarımızdaki ürünlerin mevcudiyetine bağlı olarak eski veya yeni etiket tasarımı olan ürünler alabilirsiniz.

20 20 Kilo Kontrolü Zihninizi canlandırın ve tazeleyin YENİ ETİKET MUHTEŞEM YENİ FORMÜL Hazır Bitkisel Çay Porsiyon başına yaklaşık 6 kalori içerir İçeriğindeki çay özleriyle sizi canlandırarak kendinizi daha enerjik hissetmenize yardımcı olur Canlandırıcı bir içecek olarak sıcak veya soğuk olarak içilebilir Klasik 100g #0106 Klasik 50g #0105 Limon 50g #0255 Ahududu 50g #0256 Şeftali 50g #0257

21 21 Tüm yaşam tarzım iyileşti ve artık çok daha fazla enerjik hissediyorum! Wendy Watson, İngiltere Sonuçlarınızı geliştirin Herbalife ı tanımadan önce haftada 50 saat çalışıyor ve her gün ev ile iş arasında gidip gelmek için 80 km. yol gidiyordum. Beslenme alışkanlığım iyi olmadığından kilom fazlaydı ve yaşım ilerdedikçe de bu kilolardan hiç kurtulamıyordum. Enerji seviyemdeki düşüşlerle genelde kendimi iyi hissedemediğimden yaşadığım hayattan çok memnun değildim. Roger, Herbalife markası ile giydirilmiş bir arabayla karşılaşana dek Herbalife ın ne adını duymuştuk ne de yaşamlarımız üzerinde yaratacağı etkiden haberdardık. İşte o gün ürünleri öğrendik ve İş Fırsatı yla tanıştık. Roger a PEKİ NASIL? Sorusunu sorduğu için gerçekten minnettarım. Thermo Complete ürününün yanı sıra günde iki Shake ten oluşan kilo kontrolü programıyla ürünlere başlamıştım. Haftalar ilerledikçe kilomu kontrol etmeye başladım. Hayat çok daha kolaylaşmış ve ben de çok daha aktif yaşamaya başlamıştım; yıllar sonra tekrar spor yapmaktan ve aktivitelere katılmaktan keyif alıyordum. Sırayla, Herbalifeline, Tang Kuei gibi diğer ürünlerin yanı sıra dış beslenme serisinin de tamamını kullanmaya başladım. Tüm yaşam tarzım iyileşti ve artık kendimi çok daha fazla enerjik hissediyorum! Erken kalkıyorum, yatağa ise daha geç gidiyorum ve gün boyunca da hiç durmuyorum; yaşantımın her yönünden zevk alarak yaşıyorum. Her ne kadar ellili yaşlarımda olsam da kendimi tekrar yirmilerimdeymişim gibi hissediyorum! Artık yaşamlarımızdan daha çok keyif alıyoruz. Thermo Complete Kendinizi daha zinde ve enerji dolu hissetmenize yardımcı olmak üzere yeşil çay, kafein tozu, yerba mate ve kakao özlerinden oluşan çeşitli bitkisel bileşenler içerir 90 tablet #0050 * Detaylı bilgi için etiket üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız.? Biliyor musunuz? Yetersiz sıvı alımı, dengesiz elektrolit tüketiminden kaynaklanabilir. Yetersiz sıvı alımı, vücudun yağ dokularında su depolamaya başlaması şeklindeki savunma mekanizmasını tetikleyebilir. Bu dokular da birikmiş sıvılar ve atıklarla dolar. * Bu sonuçlar genel nitelikli değildir. Kişilerin elde ettiği sonuçlar farklılık gösterebilir. Herbalife Kilo Kontrolü programı sadece kalori kontrollü bir diyetin parçası olarak uygulandığında kilonuzu kontrol etmenize ve korumanıza yardımcı olabilir.

22 22 Aktif Yaşam Profesyonelleri Herbalife, dünyanın dört bir yanındaki en iyi sporcuların ve takımların resmi beslenme sponsoru olmaktan gurur duyar. FC Barcelona, İspanya Herbalife ürünlerini enerji ve odaklanma için hem sahada hem de saha dışında kullanıyorum. Böylece en iyi oyunumu oynayabiliyorum. Leo Messi, FIFA nın Yılın En İyi Futbolcusu ödülünün arka arkaya ikinci kez sahibi.

23 23 takip edin FC Spartak Moskova, Rusya Biz oyuncular için en kaliteli beslenmeye sahip olmak oldukça önemlidir; vücudumuzun her an fazla enerjiyi sarfetmeye hazır olması gerekir. Dünyanın dört bir yanındaki dünyaca ünlü oyuncuları başarıyla destekleyen Herbalife ürünleriyle besleneceğimiz için çok heyecanlıyız. Kirill ve Dmitry Kombarov kardeşler, Futbolcular

24 24 Aktif Yaşam Her gün bir Liftoff yoğun antrenman seanslarımda beni desteklerken diğer Herbalife gıda takviyeleri ise günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarımı karşılamama yardımcı oluyor. Carolina Kostner, Şampiyon Patenci Herbalife Buz Pateni Şampiyonu Carolina Kostner in Resmi Sponsorudur

25 25 Herbalife günüdür. Dalış için konsantrasyon ve kas gücü gereklidir. Vitamin ve Mineral Tablet ile Liftoff gibi Herbalife ürünlerinin uzun süren antrenmanlarımda bana çok yardımcı olduklarını keşfettim. Tania Cagnotto, Şampiyon Dalgıç Tania'yı 2011 Avrupa Şampiyonası'nda iki altın ve bir bronz madalya kazanmasından dolayı tebrik ediyoruz! Herbalife Dalış Şampiyonu Tania Cagnotto nun Resmi Beslenme Sponsorudur.

26 26 Aktif Yaşam Her Zaman Her Yerde Lift Off Efervesan İçecek Guarana ve kafein tozu içerir Tek bir tablette B Vitamini için önerilen günlük miktarın %100'ünü içerir Antioksidan özellikleri ile bilinen C Vitamini için önerilen günlük miktarın %75'ini içerir Düşük kalorilidir her porsiyonda sadece 9 kalori içerir Tekli tabletleri ile 'dışarıdayken' kullanılabilir İki ferahlatıcı tat - Portakal ve Limon Her kutuda 10 tablet Liftoff Portakal #3151 Liftoff Limon #3152 Önerilen Günlük Miktar: RDA * Detaylı bilgi için etiket üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız.

27 Wellness hedeflerinize erişin 5 dakikadan daha kısa bir sürede daha sağlıklı bir yaşama doğru yola çıkabilirsiniz. Bu mini broşürü ayırıp Wellness Değerlendirmesi'ni yapın.

28 Uzmanlar neler diyor: İyi beslenme, Wellness açısından önemli olup genel yaşam kalitenizi de arttırır. Ancak yoğun yaşantısı olanlar için her zaman sağlıklı seçenekleri seçmek zor olabilir. Alışkanlıklarınızı bir gecede olmasa da zamanla değiştirebilirsiniz. Adım adım değişiklikler yaparak başlayın: Hazır şekerli karbonhidratlar yerine meyve ve sebze atıştırın ve her gün birkaç bardak ekstra su içmeyi deneyin. Proteinin gücü hakkında aşağıda yazılanları okuyun - her gün gereken miktarda protein tüketmek önemlidir. Profesör David Heber Beslenme Enstitüsü ve Beslenme Danışma Kurulu, Herbalife. UCLA* İnsan Beslenmesi Merkezi Müdürü Egzersiz de çok önemlidir! Sağlıklı ve dengeli bir beslenme düzenine sahip olmak ve düzenli egzersiz yapmak demek, enerji düzeylerinizin yükselmesi ve hiç düşmemesi anlamına gelir. Her gece güzel bir uyku uyumayı da unutmayın. Her gün vücudunuzu dinlendirmek önemlidir, böylece bir sonraki gün kendinizi yenilenmiş ve çalışmaya hazır bulabilirsiniz! Luigi Gratton, M.P.H Herbalife Beslenme Eğitimi'inden Sorumlu Başkan Yardımcısı * Ünvanlar sadece kimliği tanıtma amaçlıdır. Los Angeles taki Kaliforniya Üniversitesi, politikası gereğince belirli ürünleri veya hizmetleri onaylamaz. Proteinin gücü Protein, yağsız kas kütlesi oluşturmaya ve kasların eski halini almasına yardımcı olarak daha iyi bir kemik sağlığına da katkıda bulunur. Protein, daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur ve enerji için de gereklidir. Protein, kasların oluşturulmasına ve korunmasına yardımcı olur ve her öğünde protein tüketildiğinde kilonuzu kontrol etmeye de yardım eder. Kahvaltı için F1 Shake i gibi az yağlı ve proteinli gıdalar, hindi veya tavuk göğsü, yumurta beyazı ve diğer öğünler için ise balık seçin. Çok yağlı süt ürünlerini azaltın, doymuş yağ içeriği yüksek etleri ve gizli yağ içeriği olan işlenmiş etleri yemeyi bırakın.

29 Wellness Değerlendirmesi Yediklerimiz ve yaşam tarzı seçimlerimiz; sağlığımızı, enerji seviyelerimizi ve iyi oluşumuzu etkiler. Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapmak için beslenme alanındaki temel prensipleri anlayıp, ilgili alanlarınızı belirlemedikten sonra bu bilgiyi günlük rutininize uygun değişikliklerle adapte etmelisiniz. Herbalife Bağımsız Distribütörünüz bu konuda size rehberlik edecektir. İsim: Kadın r Erkek r Yaş: Kilo: kg Boy: cm 1. Anket Tarih: Daha iyi bir yaşam için beslenme.

30 2. Beden Kitle İndeksi BKİ kilonuzun sağlıklı oranda olup olmadığını belirlemeye yarayan geniş aralıklı bir kılavuzdur. Sadece kilo ölçümüne nazaran daha faydalı bir ölçüm olduğu varsayılır çünkü hem ağırlığı hem de boy ölçüsünü temel alır. BKİ nizi belirlemek için ölçülerinizi kullanın. Beden Kitle İndeksi Tablosu Kilo (kg) Boy (m) x Boy (m) = A Kilo (kg) / (A) = Sizin BKİ niz Not: Bu hesaplama sadece bir kılavuzdur, BKİ nizi etkileyen yağ-kas oranını içermez. Bu yüzden sporcular ve vücut geliştirenler için uygun olmayabilir. Boy (feet&inch) Boy (m) 3. Günlük Protein Protein, sağlık açısından gereklidir ve kilo yönetimine destek olabilir. Düzenli egzersiz ile birleştirildiğinde ve beslenme düzeni içerisindeki protein alımı çoğaltıldığında, metabolizma hızı da artar bu da kilo kontolünde olumlu bir etkiye sahiptir. Protein aynı zamanda tok hissettirerek iştahınızı kontrol etmenize de yardımcı olur. Kilo (st) Zayıf Normal Fazla Kilolu Çok Fazla Kilolu Obez Aşağıdaki tabloyu Protein Faktörü nüzü belirlemek için kullanın gram bazında size önerilen günlük protein alımı. BKİ Boyunuz kadınlar Boyunuz (cm) Kadınlar Boyunuz (inç: ) erkekler Boyunuz (cm) Erkekler Bu hesaplama cetveli sadece bilgilendirme amaçlı bir kılavuzdur. Herhangi bir diyet uyguluyorsanız, bu hesaplamalar için lütfen doktorunuza danışın. Sonuçlarınız Protein Faktörü Değeriniz BKİ Protein Faktörü (g) Kilo yönetimi için kalori alımı Tebrikler! Kişisel beslenme göstergelerinizi hesaplayarak ve kişisel hedeflerinizi yazarak, başarıya giden ilk adımı atmış bulunuyorsunuz. Bağımsız Herbalife Distribütörünüz sorularınızın cevapları hakkında sizinle görüşecek ve hedeflerinize ulaşabilmeniz için gereken adımlarda size önerilerde bulunacaktır. Herbalife Bağımsız Distribütörünüz: Önerilerim: Daha iyi bir yaşam için beslenme.

31 Özel Gıda Takviyeleri doğal savunma Kadınlar için günlük denge Tang Kuei Kadınların sağlık takviyesi Vücudun stresli durumlara kendini uyarlayabilmesine yardımcı olarak vücudunuzu canlandırmaya ve enerjinizi sürdürmeye yardımcı olur 60 tablet #0003

32 32 Özel Gıda Takviyeleri Sağlığınızın zirvesinde İster vücudunuzu desteklemeye ister kadın ve erkeklerin karşılaştıkları başlıca zorlukları alt etmeye çalışın, Herbalife Özel Gıda Takviyeleri işinize yarayacaktır! Sağlıklı Yaşlanma Yaşlanırken beslenme ihtiyaçlarımız da değişir. Bu önerilen ürünler, temel besin maddeleriyle birlikte vücudunuza yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Herbalifeline #0065 sayfa 33 Niteworks #3150 sayfa 33

33 33 kalın Ek Bilgiler Avrupa Gıda Güvenliği Kurumu (EFSA), kalp hastalığı riskini azaltabileceğinden yetişkinlere her gün 250 mg uzun zincirli Omega 3 yağ asidi tüketmelerini önermektedir. HERBALIFELINE Herbalifeline dengeli ve çeşitli bir beslenme düzeninin parçası olarak sağlıklı bir kalbi sürdürmeye yardımcı olmak için DHA ve EPA Omega 3 yağ asitleri içerir Ağızda kalan balık tadını en aza indirmek için kekik, nane ve karanfilden elde edilen yağları içerir* 90 kapsül #0065 * Detaylı bilgi için etiket üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız. Niteworks klinik çalışma Uluslararası Spor Beslenmesi Derneği nin 2010 tarihli dergisinde yayınlanan bir klinik çalışma sonucunda Niteworks ürününün yaşça büyük bisiklet sürücülerinde egzersiz performansını arttırdığı görülmüştür. Daha fazla bilgi için Bağımsız Distribütörünüze danışınız. NITEWORKS Araştırmalara göre nitrik oksit seviyelerini iyileştirebildiği bilinen L-Arginin içerir Niteworks hücreleri serbest radikallere karşı koruduğu bilinen yararlı antioksidanlar olan C ve E vitaminlerini yüksek oranda içerir 135g #3150 Ek Bilgiler Meyve ve sebzelerin gerektiği gibi tüketimi aktif yaşam biçimiyle birleştiğinde, özellikle de nitrik oksit seviyelerinin gerilemeye başladığı 30 yaş üzerinde nitrik oksit düzeylerinin artırılmasına katkıda bulunabilir. * Detaylı bilgi için etiket üzerindeki Besin Değerleri Tablosu'na bakınız. Niteworks : Beslenme Danışma Kurulu üyesi ve Nobel Ödülü Sahibi Louis Ignarro tarafından geliştirildi. Nobel Vakfı nın Herbalife ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır ve Herbalife ürünlerini gözden geçirmemiş, onaylamamış veya önermemiştir.

34 34 Dış Beslenme Besleme ve Canlan İhtiyaçlarınız için doğru cilt bakımı ürünleri kullanın. sabah TEMİZLEME CANLANDIRMA NEMLENDİRME NORMAL - KURU CİLTLER 18 Yaş + NouriFusion Vitaminli Temizleyici Normal - Kuru NouriFusion Vitaminli Tonik Normal - Kuru NouriFusion Vitaminli Nemlendirici SPF 15 Normal - Kuru ve NouriFusion Göz Jeli Cilt Bakımı İhtiyaçları NORMAL - YAĞLI CİLTLER 18 Yaş + MAT VE DÜZENSİZ CİLTLER 18 Yaş + NouriFusion Vitaminli Temizleyici Normal - Yağlı Radiant C Yüz Temizleyicisi NouriFusion Vitaminli Tonik Normal - Yağlı NouriFusion Vitaminli Tonik Normal - Kuru veya Normal - Yağlı NouriFusion Vitaminli Nemlendirici SPF 15 Normal - Yağlı ve NouriFusion Göz Jeli Radiant C Günlük Nemlendirici Jel Krem NouriFusion Vitaminli Nemlendirici SPF 15 Normal - Kuru veya Normal - Yağlı ve NouriFusion Göz Jeli İNCE ÇİZGİLER VE KIRIŞIKLIKLAR 35 Yaş + NouriFusion Vitaminli Temizleyici Normal - Kuru veya Normal - Yağlı NouriFusion Vitaminli Tonik Normal - Kuru veya Normal - Yağlı Skin Activator Gündüz Losyonu SPF 15 Dekolte Kremi, Göz Kremi Ve Dudak Kremi SPF 15 Özel çözümler İNCE, KURU CİLT VE KIRIŞIKLIKLAR KURU, KIRIŞIK DUDAKLAR KOYU RENKLİ HALKALAR VE TORBALAR Skin Activator Dekolte Kremi Göğüs ve boyun bölgesindeki cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Skin Activator Dudak Kremi SPF 15 İnce çizgilerin görünümünde azalmaya ve dudakların daha dolgun görünmesine yardımcı olur. NouriFusion Göz Jeli Koyu renkli halkaların görünümünde iyileşmeye ve göz altındaki şişliklerin azalmasına yardımcı olur.

35 www 35 dırma akşam TEMİZLEME VE CANLANDIRMA NEMLENDİRME NouriFusion Vitaminli Göz Kremi ve Vitaminli Gece Kremi haftalık DERİNLEMESİNE TEMİZLEME NouriFusion Peeling Etkili Temizleyici Krem ve Nemlendirici Maske SABAH İLE AYNI. NouriFusion Vitaminli Göz Kremi ve Vitaminli Gece Kremi NouriFusion Peeling Etkili Temizleyici Krem ve Nemlendirici Maske SABAH İLE AYNI. SABAH İLE AYNI. NouriFusion Vitaminli Göz Kremi ve Vitaminli Gece Kremi NouriFusion Peeling Etkili Temizleyici Krem ve Arındırıcı Maske Veya Nemlendirici Maske SABAH İLE AYNI. Skin Activator Yenileyici Gece Kremi, Dekolte Kremi, Göz Kremi ve Dudak Kremi SPF 15 NouriFusion Peeling Etkili Temizleyici Krem ve Arındırıcı Maske Veya Nemlendirici Maske YORGUN GÖRÜNEN CİLT DÜZENSİZ CİLT DOKUSU VÜCUT BAKIMI SAÇ BAKIMI Radiant C Ferahlatıcı Yüz Spreyi Anında ferahlama ve nemlendirme için. Radiant C Günlük Nemlendirici Jel-Krem Pürüzsüzleştirmeye ve yenilemeye yardımcı olur. Vücut İçin Temizleyici Ve Vücut İçin Şekillendirici Krem Cildin pürüzsüz ve yumuşacık olmasına, dokusunun ve renginin iyi görünmesine yardımcı olur. Herbal Aloe Şampuan ve Saç Bakım Kremleri Saçın sönmesine izin vermeden nemin saklı kalmasını sağlar.

Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz

Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen rehberiniz Sayı 13 Kış 2012 İyi beslenme için Herbalife ı seçin Leo Messi Vakfı ve Herbalife, dünyanın dört bir yanındaki çocukların desteklenmesinde güçlerini birleştiriyor Sağlıklı ve aktif bir yaşamı destekleyen

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor*

Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor* X Sonbahar/Kış 2010 Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor* Daha iyi bir yaşam için beslenme. *Bkz. sayfa 30 Sağlıklı, aktif bir yaşam tarzını destekleyecek kılavuzunuz 2 Sağlıklı Aktif Yaşam Programı

Detaylı

Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor*

Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor* X Sonbahar/Kış 2010 Dünya sınıfı iki marka güçlerini birleştiriyor* Daha iyi bir yaşam için beslenme. *Bkz. sayfa 30 Sağlıklı, aktif bir yaşam tarzını destekleyecek kılavuzunuz 2 Sağlıklı Aktif Yaşam Programı

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

SPORCULAR için......sizin için

SPORCULAR için......sizin için SPORCULAR için......sizin için 1 NEDEN EGZERSİZ YAPARIZ? Kilo kontrolü İyi bir görünüm Fitness / Egzersiz Performans 2 2 ENERJİ KAYNAKLARI 3 MAKROBESİNLER 4 Gün içinde beslenmenizi çeşitlendirmek önemlidir...

Detaylı

Sağlıklı besleniyoruz Sağlıkla büyüyoruz. Diyetisyen Serap Orak Tufan

Sağlıklı besleniyoruz Sağlıkla büyüyoruz. Diyetisyen Serap Orak Tufan Sağlıklı besleniyoruz Sağlıkla büyüyoruz Diyetisyen Serap Orak Tufan İstanbul 2015 NEDEN OKULA GİDERİZ? PEKİ NEDEN YEMEK YERİZ? Hastalanmamak için Daha Güçlü olmak için Daha çabuk büyümek için Karnımızı

Detaylı

28 Günlük Body Mission Özellikleri

28 Günlük Body Mission Özellikleri 28 Günlük Body Mission Bilgiler Sağlıklı kalmanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. İdeal kilonuza ne kadar yakın olursanız, o oranda yaşam sevinciniz ve dolayısıyla yaşam kaliteniz artar. Ve bunun

Detaylı

EMZİREN ANNELERİN BESLENMESİ. Kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı olan gıdaları seçin

EMZİREN ANNELERİN BESLENMESİ. Kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı olan gıdaları seçin EMZİREN ANNELERİN BESLENMESİ Kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı olan gıdaları seçin Bu yayın, FSA nın (Food Standards Agency) izniyle tercüme edilmiştir. Bu kitapçık, bir GAV yayınıdır. GAV Yayın No:

Detaylı

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ

M ERH ABA M UTLU Cİ L T YENİ M ERH ABA M UTLU Cİ L T V I TAMIN C ISILT I VER E N NEMLEN DIRICI YOĞUN VE STRESLİ YAŞAMLAR, SAĞLIKLI GÖRÜNEN CİLTLER Isıltılı cilt ile ilgili olarak dünya genelinde her ay internette yarım milyona yakın

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

GİRİŞ. Sağlıklı Beslenme ve Vücudumuzun Sağlıklı Beslenme Piramidi. Ana Gıda Grupları

GİRİŞ. Sağlıklı Beslenme ve Vücudumuzun Sağlıklı Beslenme Piramidi. Ana Gıda Grupları SAĞLIKLI BESLENME GİRİŞ Sağlıklı Beslenme ve Vücudumuzun Sağlıklı Beslenme Piramidi Ana Gıda Grupları Meyve ve Sebzeler Hububat ve Bakliyat Süt ürünleri Nişasta, Şeker ve Yağlar Vitaminler ve Mineraller

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI Ekmek, diğer tahıllar ve patates Meyve ve sebzeler Et, balık ve alternatifleri Yağ ve şeker oranı yüksek yiyecek ve içecekler Süt ve süt ürünleri Sağlıklı beslenme tabağı insanların

Detaylı

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın!

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! 1983 yılında Almanya da geliştirilen Prenet ürünleri, en son teknoloji ile üretilir. Konsept, içerisinde kişiye özel olarak uygulanan vücut analizini de barındıran,

Detaylı

Yeterli ve Dengeli Beslen!

Yeterli ve Dengeli Beslen! Yeterli ve Dengeli Beslen! Hareketli Ol, Egzersiz Yap! Kişisel Bakımına ve Günlük Hijyenine Özen Göster! Uyku Düzenine Dikkat Et! Stresten Uzak Dur! Yeterli ve dengeli beslenme «4 Yapraklı Yonca» içerisindeki

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

Gerçek yaşam, minik minik değişiklikleri hayata geçirmeyi başardığınızda yaşanmaya başlanır. - Leo Tolstoy

Gerçek yaşam, minik minik değişiklikleri hayata geçirmeyi başardığınızda yaşanmaya başlanır. - Leo Tolstoy Gerçek yaşam, minik minik değişiklikleri hayata geçirmeyi başardığınızda yaşanmaya başlanır. - Leo Tolstoy YENİ BİR YIL YENİ BİR SİZ Kendimizde dahil, birçok kişi, yeni bir yıla birçok yeni kararla başlar.

Detaylı

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu

SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu SİMGE ORGANİK Buğday Çimi Suyu -Broşür- Buğday Çimi Suyu Hakkında Vücudumuz her gün 25 milyon yeni hücre oluşturur. Bu, yaklaşık olarak her yıl 9 milyar yeni hücre demektir. 9 milyar yeni hücre, yalnızca

Detaylı

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın!

PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! PRENET LE KİLONUZU Kontrol Altına Alın! 1983 yılında Almanya da geliştirilen Prenet ürünleri, en son teknoloji ile üretilir. Konsept, içerisinde kişiye özel olarak uygulanan vücut analizini de barındıran,

Detaylı

ŞİKAYETİNİZ Mİ VAR??? Yemek sonrası şişkinlik hissediyorum... Yemeklerden sonra hazımsızlık hissediyorum...

ŞİKAYETİNİZ Mİ VAR??? Yemek sonrası şişkinlik hissediyorum... Yemeklerden sonra hazımsızlık hissediyorum... ŞİKAYETİNİZ Mİ VAR??? Yemek sonrası şişkinlik hissediyorum... Yemeklerden sonra hazımsızlık hissediyorum... ŞİKAYETİNİZ Mİ VAR??? Ha4ada 2-3 defa kabızlığım oluyor... Kabız olduğumda fissür/hemoroid şikayetlerim

Detaylı

SAĞLIKLI RENKLENİN SUNUM ÖZETİ

SAĞLIKLI RENKLENİN SUNUM ÖZETİ SAĞLIKLI RENKLENİN SAĞLIKLI RENKLENİN SUNUM ÖZETİ Carl Rehnborg ve NUTRILITE /NUTRIWAY Öyküsü Sağlıklı Beslenmenin Zorlukları Beslenmenizi renklendirin Sağlıklı Beslenme. Sağlıklı Yaşam. Müşterilerle Sağlık

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL

SAĞLIKLI BESLENME. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL SAĞLIKLI BESLENME AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL 1 İNSANLAR NEDEN YEMEK YER 2 3 Sağlığın temeli yeterli ve dengeli (sağlıklı) beslenmedir. İnsan vücudunu bir arabaya benzetebiliriz;

Detaylı

Dengeli Beslenme. Efe Kaan Fidancı

Dengeli Beslenme. Efe Kaan Fidancı Dengeli Beslenme Yaşamımız boyunca sürekli büyürüz. Bebeklikten itibaren sağlıklı bir şekilde büyümek ve gelişmek için düzenli, dengeli ve yeterli beslenmemiz gerekir. Beslenmek yani yemek yemek günlük

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

İnsan vücudunda 206 kemik vardır Sağlıklı kemik ve dişler için kalsiyumun faydalarını keşfetmek isteyenler bunun için 206 iyi sebebiniz var

İnsan vücudunda 206 kemik vardır Sağlıklı kemik ve dişler için kalsiyumun faydalarını keşfetmek isteyenler bunun için 206 iyi sebebiniz var İnsan vücudunda 206 kemik vardır Sağlıklı kemik ve dişler için kalsiyumun faydalarını keşfetmek isteyenler bunun için 206 iyi sebebiniz var 1 2 3 su bardağı süt = kalsiyum RDA nız Xtra Cal Nedir? Her gün

Detaylı

Emzirme dönemindeki beslenmeniz en az hamilelikte beslenmenize dikkat etmeniz kadar önemlidir.

Emzirme dönemindeki beslenmeniz en az hamilelikte beslenmenize dikkat etmeniz kadar önemlidir. Emzirme dönemindeki beslenmeniz en az hamilelikte beslenmenize dikkat etmeniz kadar önemlidir. Bir anne adayı anne olduğunu öğrendiği andan itibaren yavrusu ve kendisi için en iyi şekilde yaşamaya çalışır

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

gereksinimi kadar sağlamasıdır.

gereksinimi kadar sağlamasıdır. Yeterli beslenme, vücudun yaşamı ve çalışmasını sürdürebilesi için gerekli olan enerjinin sağlanması anlamına gelir. Dengeli beslenme ise, alınan enerjinin yanında bütün besin öğelerini gereksinimi kadar

Detaylı

HERBALIFELINE MAX. Takviye Edici Gıda

HERBALIFELINE MAX. Takviye Edici Gıda HERBALIFELINE MAX Enerji Enerji ve besin öğeleri 1 kapsül 4 kapsül 42 kj 10 kcal 168 kj 40 kcal Yağ 1 g 4 g doymuş yağ 0,1 g 0,4 g tekli doymamış yağ 0,1 g 0,4 g çoklu doymamış yağ 0,8 g 3,2 g Karbonhidrat

Detaylı

Vitaminlerin yararları nedendir?

Vitaminlerin yararları nedendir? Vitaminlerin yararları nedendir? Vitamin ve mineraller vücudun normal fonksiyonlarının yerine getirilmesinde, büyüme ve gelişiminde çok önemlidir. Az miktarlarda yeterlidirler. Gebelikte anne yanında bebeğin

Detaylı

Vitamin ve Mineral Kompleks Erkekler ve Kadınlar İçin

Vitamin ve Mineral Kompleks Erkekler ve Kadınlar İçin Ürün broşürü - Kış 2017 YENİ FORMÜL 2 Vitamin ve Mineral Kompleks Erkekler ve Kadınlar İçin Vücudun ihtiyaçlarına göre kadınlar ve erkekler için özel olarak formüle edilmiş yeni Multivitamin Kompleksi

Detaylı

SPORCULAR için......sizin için

SPORCULAR için......sizin için SPORCULAR için......sizin için Herbalife24 serisi, egzersiz öncesinde, sırasında ve sonrasında size yardımcı olabilecek sporcu beslenmesi ürünlerini içermektedir. Herbalife24 düzenli egzersiz yapan, vücut

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr

EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr EKMEKSİZ DİYET OLUR MU? ŞİŞMANLIĞIN TEK SUÇLUSU EKMEK Mİ? Dilara Koçak Beslenme ve Diyet Uzmanı 8 Mart 2013 www.dilarakocak.com.tr Ağacın kökü toprak İnsanın kökü EKMEK tir. 2 BİR AYDA 7-12 KG. VERMEK

Detaylı

Serinlemek isterken kilo almayın!

Serinlemek isterken kilo almayın! Serinlemek isterken kilo almayın! Yaz aylarının en sıcak günlerini yaşadığımız bu günlerde buharlaşma ve terlemeye bağlı olarak sıvı kaybının en üst seviyede olduğuna dikkat çeken uzmanlar, günde en az

Detaylı

FAZLA KİLO VE OBEZİTE TRENDİ GİDEREK YÜKSELİYOR

FAZLA KİLO VE OBEZİTE TRENDİ GİDEREK YÜKSELİYOR BESLENME GERÇEKLERİ FAZLA KİLO VE OBEZİTE TRENDİ GİDEREK YÜKSELİYOR 2015 de 2.3 milyar yetişkin fazla kilolu ve 700 milyonu ise obez olacak. DÜŞÜK ORANDA OBEZİTE YÜKSEK ORANDA OBEZİTE Kaynak: Dünya Sağlık

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU

Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU 173 Prof. Dr. Sedat BOYACIOĞLU Hiçbir canlının beslenmeden yaşamını sürdürmesi mümkün değildir. Bu, her yaşta olmak üzere, insanlar için de geçerlidir. Özellikle bebekler ve

Detaylı

Sağlıklı, lezzetli, pratik

Sağlıklı, lezzetli, pratik Daldır ve karıştır Kalem çayınızı ambalajından çıkartıp, TEASTİR logosundan tutarak bir bardak kaynamış suya daldırıp, 1-2 dakika kaşığa gerek duymadan, dilerseniz şeker ekleyerek karıştırın. Özel dizayn

Detaylı

Kanser Hastalarında Beslenme

Kanser Hastalarında Beslenme Kanser Hastalarında Beslenme Tedavi Öncesi, Tedavi Süresince ve Tedavi Sonrası Beslenme İpuçları Uzm.Dyt.Elvan YILMAZ AKYÜZ Hedefler Sağlıklı kiloyu korumak Vücudun onarımını ve tedavisini sağlayan sağlıklı

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

Kilomdan ben mi memnun değilim çevremde ki kişiler mi?psikolojik olarak yaşam şeklimi değiştirmeye hazır mıyım?

Kilomdan ben mi memnun değilim çevremde ki kişiler mi?psikolojik olarak yaşam şeklimi değiştirmeye hazır mıyım? Herkesin hayalidir ince bir vücuda sahip olmak herkesi kendine hayran bırakmak ancak bunu isterken çoğu kişi bazı soruları kendine sormuyor. Fazlalıklarınızın olduğunu düşünüyorsanız popüler diyetleri

Detaylı

GEBELİKTE YETERLİ ve DENGELİ BESLENME

GEBELİKTE YETERLİ ve DENGELİ BESLENME GEBELİKTE YETERLİ ve DENGELİ BESLENME NEDEN ÖNEMLİDİR? Hayat sağlıkla güzeldir BESLENME ve DİYET POLİKLİNİĞİ Gebelik öncesi ideal ağırlığında olan yetişkin kadınların ortalama 9-14 kg arasında (ayda 1-1,5kg)

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

DENGELİ BESLENME NEDİR?

DENGELİ BESLENME NEDİR? DENGELİ BESLENME NEDİR? Vücudun büyümesi, yenilenmesi ve çalışması için gereken dört temel besin grubu olan; süt ve ürünleri, et ve benzeri, sebze ve meyveler, ekmek ve tahıllar dan hergün sizin için gerekli

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

Wellness El Kitabı. Wellness El Kitabı na Giriş

Wellness El Kitabı. Wellness El Kitabı na Giriş Wellness El Kitabı na Giriş Wellness ile ilgili konuşma başlatın Müşteri ile ilişki kurmaya başlayın Sağladığımız bilgileri değerlendirin Wellness nedir? Wellness kavramının çeşitli tanımlarına değinin

Detaylı

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE

DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE DOĞAL GÜZELLİK LABORTUVARI YENİ SEVİYE GERÇEK BİLİM Experalta Platinum serisinin inanılmaz dönüşüm gücünün sırrı bitkisel ve ileri bileşenlerin etkili birleşimindedir. DÖNÜŞÜM FORMÜLÜ: Х50 MOLEKÜLÜ Hedeflenen,

Detaylı

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein, kalsiyum ve fosfor alımı nedeniyle; kemiklerin ve dişlerin gelişiminde Önemlidir.

Detaylı

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein,

Detaylı

OKUL ÇAĞINDA BESLENME

OKUL ÇAĞINDA BESLENME OKUL ÇAĞINDA BESLENME Doç. Dr. Yeşim ÖZTÜRK Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatrik Gastroenteroloji, Beslenme ve Metabolizma Ünitesi Nisan 2008-İZMİR ADÖLESAN DÖNEM 1. Biyolojik değişim BÜYÜME

Detaylı

ÇOCUKLARIN BÜYÜME VE GELİŞMESİNDE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME

ÇOCUKLARIN BÜYÜME VE GELİŞMESİNDE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME ÇOCUKLARIN BÜYÜME VE GELİŞMESİNDE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME Okul Çağı Dönemde (6-12 yaş) Çocuklarda Yeterli ve Dengeli Beslenme OKUL DÖNEMİNDE BESLENME ALIŞKANLIKLARI Öğün atlama görülebilir. Özellikle

Detaylı

ÇOCUKLARIN BÜYÜME VE GELİŞMESİNDE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME

ÇOCUKLARIN BÜYÜME VE GELİŞMESİNDE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME ÇOCUKLARIN BÜYÜME VE GELİŞMESİNDE YETERLİ VE DENGELİ BESLENME Okul Çağı Dönemde (6-12 yaş) Çocuklarda Yeterli ve Dengeli Beslenme OKUL DÖNEMİNDE BESLENME ALIŞKANLIKLARI Öğün atlama görülebilir. Özellikle

Detaylı

Genç kalmanın sırrını keşfedin

Genç kalmanın sırrını keşfedin Genç kalmanın sırrını keşfedin GÜZELLEŞTİREN sizsiniz vitale +25 REVERSALIST +35 ultimate +45 clinical TÜM YAŞLAR 2014 Global Araştırma ve Geliştirme Merkezi. New York AVON un, güzellik teknolojilerini

Detaylı

Kanser tedavisi sırasında sağlıklı bir diyet hemen hemen başka zamanlardakiyle aynıdır. Her gün çeşitli gıdalar yemeniz gerekir.

Kanser tedavisi sırasında sağlıklı bir diyet hemen hemen başka zamanlardakiyle aynıdır. Her gün çeşitli gıdalar yemeniz gerekir. KANSER HASTALARINDA BESLENME DESTEĞİ Dengeli ve sağlıklı beslenme sadece tedavi gören kanser hastaları için değil tedavi sonrası süreçte de sağlıklı yaşamı oluşturan önemli unsurlardan biridir. Kanser

Detaylı

5. Sınıf Fen ve Teknoloji

5. Sınıf Fen ve Teknoloji KONU: Besinler ve Dengeli Beslenme Besinlerin gerekliliği Bütün canlılar büyümek, gelişmek, ve yaşamını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilmek için beslenmeye ihtiyaç vardır. Canlılar koşmak, yürümek

Detaylı

Doğal Ferahlık Şeker veya kafein etkilerinden arınmış ferahlatıcı bir içecektir. Regeneration Felsefesi Vücudun temizlemesine yardımcı olur.

Doğal Ferahlık Şeker veya kafein etkilerinden arınmış ferahlatıcı bir içecektir. Regeneration Felsefesi Vücudun temizlemesine yardımcı olur. SUNRIDER ÜRÜNLER Calli Bitkisel Çay Sağlığa katkılarından dolayı bitkisel çaylar binlerce yıldır Asya da sevilerek tüketilmektedir. Dr. Tei-Fu Chen, çok eskilere dayanan çay sanatını, özel kuru spreyleme

Detaylı

SPORDA BESLENME ÖYKÜSÜ VE TÜKETİM KAYITLARI. Prof. Dr. Funda ELMACIOĞLU

SPORDA BESLENME ÖYKÜSÜ VE TÜKETİM KAYITLARI. Prof. Dr. Funda ELMACIOĞLU SPORDA BESLENME ÖYKÜSÜ VE TÜKETİM KAYITLARI Prof. Dr. Funda ELMACIOĞLU Sporcunun Kişisel Bilgileri Aileye ait bilgi Siklet Sporları *Diğer Sporlar Tıbbi Öykü Sigara Alkol? ( Vitamin C? ) Kullanılan farmakolojik

Detaylı

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU

2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU 2017/2018 ÜRÜNLER KATALOĞU HAKKIMIZDA 2009 yılından günümüze, Dünya ve Türkiye nin önde gelen güzellik ve kadın markası İrem Naturel, tüm dünyada binlerce kadının yaşamına güzellik katmaktadır.sağlık

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

ÜRÜN EĞİTİM SUNUMU 1

ÜRÜN EĞİTİM SUNUMU 1 ÜRÜN EĞİTİM SUNUMU 1 KAHVALTI NIN TANIMI İngilizce kelime anlamı olarak "oruç bozmak" ve vücudun gece boyu tükettiği enerjiyi yerine koymak demektir*. Günün ilk öğünüdür ve genelde uyandıktan sonraki 2-3

Detaylı

Doğum Yeri 2,2 4,4 2,2 4,4 4,4 2,2 2,2 2,2 28,8 2,2 6,6 17,7 4,4 4,4 2,2

Doğum Yeri 2,2 4,4 2,2 4,4 4,4 2,2 2,2 2,2 28,8 2,2 6,6 17,7 4,4 4,4 2,2 Doğum Yeri Katılımcıların doğum yerlerine bakıldığında üçte birine yakınının (%28,8) İzmir doğumlu olduğu görülmüştür. İzmirlileri, Kars doğumlular (%17,7) ve Kütahya doğumlular (6,6) izlerken diğer katılımcıların

Detaylı

MÜSABAKA VEYA ANTRENMAN ÖNCESİ, SIRASI VE SONRASINDA SPORCU BESLENMESİ

MÜSABAKA VEYA ANTRENMAN ÖNCESİ, SIRASI VE SONRASINDA SPORCU BESLENMESİ MÜSABAKA VEYA ANTRENMAN ÖNCESİ, SIRASI VE SONRASINDA SPORCU BESLENMESİ Sporcuların performansını etkileyen faktörlerden genetik yapı, uygun antrenmanın yanında beslenmeleri de son derece önem taşımaktadır.

Detaylı

Can boğazdan gelir.. Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur..

Can boğazdan gelir.. Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.. Can boğazdan gelir.. Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur.. 1 BESLENME BİLİMİ 2 Yaşamımız süresince yaklaşık 60 ton besin tüketiyoruz. Besinler sağlığımız ve canlılığımızın devamını sağlar. Sağlıklı bir

Detaylı

ALANYA BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONT.MD YETERLİ VE DOĞRU BESLENME KURALLARI

ALANYA BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONT.MD YETERLİ VE DOĞRU BESLENME KURALLARI ALANYA BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONT.MD YETERLİ VE DOĞRU BESLENME KURALLARI 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ Dünya da bir yanda obeziteyle mücadele yapılırken diğer tarafta açlıktan ölme noktasına gelen insanlara

Detaylı

4.Sınıf Fen Bilimleri

4.Sınıf Fen Bilimleri Fen Bilimleri Adı: Soyadı: Numara: Besinler ve İçerikleri Canlıların yaşamlarını sürdürebilmek için yedikleri ve içtikleri maddelere besin denir.canlılar büyüyüp gelişmek, üremek ( çoğalmak ) ve solunum

Detaylı

BESLENME. Doç. Dr. Ferda Gürsel

BESLENME. Doç. Dr. Ferda Gürsel BESLENME Doç. Dr. Ferda Gürsel Genel Beslenme Kavramları Beslenmenin etkisi Sağlık Görünüş Davranış Ruh hali Diyette Besinlerin önemi Büyüme ve gelişme Enerji sağlar Metabolizmayı düzenler Sağlık ve Temel

Detaylı

Ürün broşürü - Kış 2018

Ürün broşürü - Kış 2018 Ürün broşürü - Kış 2018 1 04 KISACA HERBALIFE nutrition 06 TEMEL BESLENME 16 İCECEKLER. 24 TAKVİYE EDİCİ GIDALAR 30 AKTİF YAsAM 36 DIs BESLENME 2" 2 3 KISACA HERBALIFE NUTRITION toplum sponsorluk BİLİM

Detaylı

Eğer metabolizmanızda bir sorun varsa, başta kilo kontrolünüz olmak üzere vücudunuzdaki pek çok şey problemli hale gelir.

Eğer metabolizmanızda bir sorun varsa, başta kilo kontrolünüz olmak üzere vücudunuzdaki pek çok şey problemli hale gelir. Metabolizma, bedeninizdeki kimyasal tepkimelerin toplamını ifade eden sihirli bir sözcüktür. Özellikle orta yaşlar ve sonrasında görülen kilo artışlarının, çabuk yorulma, halsizlik ve yorgunlukların başlıca

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ

WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! SET İNDİRİMLERİ WORLD SONBAHARA ÖZEL KORUMA! 09 2017 SET İNDİRİMLERİ LR Aloe Via Sonbaharın șımartan bakımı Yaz ayının son demlerini yașıyoruz, kendimizi kıș ayına hazırlamanın tam zamanı. nın uzun yıllara dayanan deneyiminden

Detaylı

WORLD. may YAZ BAŞLASIN!

WORLD. may YAZ BAŞLASIN! WORLD may YAZ BAŞLASIN! 05 2018 may Tarifler 2 1 2 3 ŞİMDİ HAFİF BİR ALOE VERALI İÇECEK İÇMENİN TAM ZAMANI! Aloe Vera Jel İçecek Şeftali, şeker içermeyen 2 formülü ile günlük ihtiyacınız olan (90 ml) 3

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

YENİ HERBALIFELINE MAX

YENİ HERBALIFELINE MAX YENİ HERBALIFELINE MAX Giriş *Faydalı etkisi günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanır. **Faydalı etkisi günde 250 mg DHA alındığında sağlanır. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.ilaç

Detaylı

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ

COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ COLLECTION COLLECTION FİYAT LİSTESİ 03 2018 Sayfa 10 Sayfa 11 Sayfa 12 Sayfa 13 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Acil Yardım Spreyi 78,90 20601 LR ALOE VIA Aloe Vera Konsantre 63,90 20602 LR ALOE VIA Aloe Vera

Detaylı

GEBELİK DÖNEMİNDE BESLENME. Dr. Hülya YARDIMCI A.Ü. Beslenme ve Diyetetik Bölümü

GEBELİK DÖNEMİNDE BESLENME. Dr. Hülya YARDIMCI A.Ü. Beslenme ve Diyetetik Bölümü GEBELİK DÖNEMİNDE BESLENME Dr. Hülya YARDIMCI A.Ü. Beslenme ve Diyetetik Bölümü GEBELİKTE BESLENMENİN ÖNEMİ Gebelik kadınlar için doğal fizyolojik bir olaydır. Annenin yeterli ve dengeli beslenmesi bebeğin

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Health Products. Diyet Shake kullanım kılavuzu

Health Products. Diyet Shake kullanım kılavuzu Health Products Diyet Shake kullanım kılavuzu I Ş LEYIŞ. Insuline & Glucagon Kilo almak veya zayıflamak insülin ve glikojen hormonları ile alakalıdır. Yanlış karbon hidratların (hızlı şeker) yenmesi ile

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

SORULAR / CEVAPLAR. 2 metabolic balance ile kilo nasıl dengeleniyor?

SORULAR / CEVAPLAR. 2 metabolic balance ile kilo nasıl dengeleniyor? SORULAR / CEVAPLAR 1 nedir? kilo düzenleyici metabolizma programıdır. Bu program doktorlar ve beslenme uzmanları tarafından geliştirilmiştir. Bu program yardımıyla yeme içme alışkanlıklarınız sağlıklı,

Detaylı

İki dilim baklavaya yarım litre su

İki dilim baklavaya yarım litre su İki dilim baklavaya yarım litre su Bayramların vazgeçilmez ikramı şerbetli tatlılar, Ramazan ayı boyunca susuz kalan bünyelere ilk günden aşırı yükleme yapılmasına neden olmamak için, iki dilim baklavaya

Detaylı

SAĞLIĞIN DENGESİ. 5 Gıda Grubu. Bu yayın, FSA nın (Food Standards Agency) izniyle tercüme edilmiştir. Bu kitapçık, bir SÜGAV yayınıdır.

SAĞLIĞIN DENGESİ. 5 Gıda Grubu. Bu yayın, FSA nın (Food Standards Agency) izniyle tercüme edilmiştir. Bu kitapçık, bir SÜGAV yayınıdır. SAĞLIĞIN DENGESİ 5 Gıda Grubu Bu yayın, FSA nın (Food Standards Agency) izniyle tercüme edilmiştir. Bu kitapçık, bir SÜGAV yayınıdır. SÜGAV Yayın No: 05/2011 Sağlığın Dengesi Yeterli ve dengeli beslenebilmek

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI

SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI SAĞLIKLI BESLENME TABAĞI YETERLİ VE DENGELİ BESLENME Beslenme; insanın büyümesi, gelişmesi, sağlıklı ve üretken olarak uzun süre yaşaması için gerekli olan enerji ve besin öğelerinin vücuda alınıp kullanılabilmesidir.

Detaylı

Gebelikte Beslenme Vitaminler

Gebelikte Beslenme Vitaminler Gebelik döneminizde dengeli bir beslenme alışkanlığı edindiğinizde, sıvıyı bol miktarda aldığınızda, doktorunuzun verdiği demir içerikli preparatları düzenli olarak aldığınızda, normal sınırlar içinde

Detaylı

DOĞA OKULLARI OKUL MENÜSÜ KILAVUZU

DOĞA OKULLARI OKUL MENÜSÜ KILAVUZU DOĞA OKULLARI OKUL MENÜSÜ KILAVUZU EKİM 2015 İÇİNDEKİLER 1. GİRİŞ 2. BENİM TABAĞIM KONSEPTİ 3. BESİN GRUPLARI 4. MENÜ KILAVUZU a. ARA ÖĞÜNLER b. ANA ÖĞÜNLER c. SALATA BAR 5. MENÜNÜN YAĞ VE ŞEKER İÇERİĞİ

Detaylı

GÜZEL SABAHLAR BURADA BAŞLAR. Doç. İsmet Tamer Beslenme Danışma Kurulu Üyesi

GÜZEL SABAHLAR BURADA BAŞLAR. Doç. İsmet Tamer Beslenme Danışma Kurulu Üyesi GÜZEL SABAHLAR BURADA BAŞLAR Doç. İsmet Tamer Beslenme Danışma Kurulu Üyesi KAHVALTI NIN TANIMI İngilizce kelime anlamı olarak "oruç bozmak" ve vücudun gece boyu tükettiği enerjiyi yerine koymak demektir*.

Detaylı

Sağlıklı bir hamilelik için izlenmesi gereken 10 adım

Sağlıklı bir hamilelik için izlenmesi gereken 10 adım http:www.babycentre.co.uk/midwives 10 steps to a healthy pregnancy (Turkish) Sağlıklı bir hamilelik için izlenmesi gereken 10 adım 1. Hamilelik sürecini erkenden planlayın ve organize edin! 2. Sağlıklı

Detaylı

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız.

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız. Canlan ve Işılda Restretto, öğütülmüş kahveden yapılan özel bir iplik olan S.Café ile üretilen ilk yüksek kaliteli dokuma veya örgü yatak kumaşıdır*. S.Café P4DRY teknolojisi, öğütülmüş kahveye özel karakteristiklerden

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME VE MENÜ PLANLAMA BİLKENT ÜNİVERSİTESİ KAFETERYALAR İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIKLI BESLENME VE MENÜ PLANLAMA BİLKENT ÜNİVERSİTESİ KAFETERYALAR İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIKLI BESLENME VE MENÜ PLANLAMA BİLKENT ÜNİVERSİTESİ KAFETERYALAR İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK; Fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden tam bir iyilik halidir. BESLENME; Büyüme, gelişme, sağlıklı ve üretken

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME BİRECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZEYNEP ŞAHAN KARADERE

SAĞLIKLI BESLENME BİRECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZEYNEP ŞAHAN KARADERE SAĞLIKLI BESLENME BİRECİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZEYNEP ŞAHAN KARADERE Sağlıklı büyümek ve gelişmek için yeterli ve dengeli beslenmeliyiz. BESLENME İnsanın yaşına, cinsiyetine, çalışma ve özel

Detaylı