Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu"

Transkript

1 Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temel Atma Töreni Adres: Büyükköy Yolu Üzeri Musadağı Köyü Küçükarpik Mevkii Çayeli / RİZE 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: Yılı Vergi Ödül Töreni Adres: İsmail Kahraman Kültür Merkezi 15 Ağustos 2014 Cuma Saat: Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2014 Yıl:1 Sayı:5 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu Sayfa 4 Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı Odamızı Ziyaret Etti 7 de Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Bölgeyi İnceledi 3 te TOBB, İftar Programında Başkanları Buluşturdu 6 da

2 2 Ağustos 2014 Bakan Yazıcı, Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkez Projesi Toplantısına Katıldı Rize Valiliği Toplantı Salonunda birleştirilmiş Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi ile Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bölgede yapılacak Endüstriyel Gelişme Bölgesi ve DSİ ile sağlık alanında yatırımların ele alınacağı İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını gerçekleştireceklerini ve eksiklerin tespit edilerek giderilmeye çalışılacağını belirtti. Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezinin önemine değinen Yazıcı, Hedefimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yıl dönümü 2023 Türkiye sinde 500 milyar dolarlık bir ihracat hedefine ve 2 trilyon dolarlık bir dış ticaret potansiyeline ulaşmaktır. Elbetteki bu hedeflere ulaşmada en önemli alt hedeflerden biri de lojistik alt yapı imkanlarına, rekabet üstünlüğünü sağlamaya dönük donanım ve işlevsellik kazandırmaktır diye konuştu. Bakan Yazıcı nın açıklamalarının ardından Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu, vali yardımcıları ile ilgili müdürlerin katıldığı toplantıda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Karamustafa ve Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Servet Karasu Katılımcılara Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi Projesi hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Rize İdari Mahkeme Başkanı ndan Veda Ziyareti Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2014 Yıl:1 Sayı:5 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Yayın Organı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Adına Sahibi Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Yayın Kurulu Mısra Kulaksızoğlu Seher Öksüz Ahmet Tahsin Yılmaz Genel Yayın Sorumlusu ve Yazı İşleri Müdürü Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Hüseyin Kutlu Yayın Kurulu Başkanı Gafur Karali Yayın Koordinatörü Ahmet Tahsin Yılmaz Rize Ticaret Gazetesinde yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarın kendisine aittir. Adres: Atatürk Cad. No: 359 RİZE Tel: (Pbx) Faks: E-posta: rtso@rizetso.org.tr Rize İdari Mahkeme Başkanı Samettin Altınbey Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu na veda ziyareti gerçekleştirdi. Kendisine yeni görev yerinde muvaffakiyetler dileyen Karamehmetoğlu, Rize deki görev süresince yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

3 Ağustos 2014 Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Bölgedeki Son Durumu İnceledi 3 Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı, Kalkandere Kaymakamı Ömer Çimşit, RTSO Genel Sekreteri Gafur Karali, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasan Günal, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve Müteahhit Firma temsilcileri ile birlikte Kalkandere deki Organize Sanayi Bölgesi ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. Altyapı çalışmaları devam eden Organize Sanayi Bölgesindeki gelişmelerin takipçisi olacağını belirten Vali Ersin Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesi nin en kısa zamanda tamamlanmasının ilimiz ve ilçemiz adına çok büyük önem arz ettiğini söyledi. Vali Yazıcı Başkanlığında, Odamız Yön. Kur. Bşk. Şaban Aziz Karamehmetoğlu nun da üyesi bulunduğu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu nun incelemelerde bulunduğu Organize Sanayi Bölgesinde 2005 yılından bu yana 113 firmanın arsa tahsisi için başvurduğu, devam eden altyapı çalışmalarının 2015 yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlanlandığı belirtildi.

4 4 Ağustos 2014 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri Rize Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel İftar Programı gerçekleştirildi. İlimizin birlik beraberliği için tüm üyelerimizi bir araya getirmeyi hedefleyen Geleneksel İftar Programımıza üyelerimiz bu yıl da yoğun ilgi gösterdi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, program sonunda yaptığı konuşmada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Odamızın düzenlediği iftar programında Rizeli esnafımızla bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Program Kur an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan ın yaptığı yemek duasıyla sona erdi.

5 Ağustos Birlik ve Beraberlik İftarında Buluştu

6 6 Ağustos 2014 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nden Oda ve Borsa Başkanlarına İftar Programı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, bu yıl da birlik ve beraberlik mesajı vermek amacı ile tüm oda ve borsa başkanlarının davet edildiği geleneksel iftar programı düzenledi. Geleneksel iftar programında Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanımız Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş ile diğer Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu Başkanları ve Meclis Başkanları bir araya geldi. Düzenlenen iftar programının ardından, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı nın da katıldığı törende 10 ve 20 yıl süreyle görev yapan TOBB Genel Kurul delegelerine hizmet şeref belgesi ve plaketleri verildi. Törende Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Meclis Başkanı Resul Okumuş ile diğer Oda ve Borsaların Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları da hazır bulundu. Rize de Bilim ve Teknoloji Merkezi İçin İşbirliği Protokolü İmzalandı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan Bilim ve Teknoloji Merkezleri oluşturma projesi kapsamında, Rize Belediyesi öncülüğünde ve TÜBİTAK tarafından desteklenecek olan Bilim ve Teknoloji Merkezi Protokolü, Rize Belediyesi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Rize Ticaret Borsası ve Tümsiad ın kurucu ortaklığıyla imzalandı. Protokol imza törenine Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Genel Sekreter Gafur Karali katıldı.

7 Ağustos 2014 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Odamızı Ziyaret Etti 7 Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Odamızı ziyaret etti. Şehir merkezindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Rize Ticaret ve Sanayi Odasına gelen Yazıcı, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Organize Sanayi Bölgesi, Ovit Tüneli ve Güney Çevre Yolu Projesinin son durumu, 5 yıldızlı Otel, Havalimanı ve Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi Projelerinde gelinen nokta hakkında değerlendirmelerde bulunan Yazıcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası nın bu projelerin içerisinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

8 8 Ağustos 2014 UMEM Beceri 10 Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı UMEM BECERİ 10 UZMANLAŞMIŞ MESLEK EDİNDİRME MERKEZLERİ PROJESİ UMEM Beceri 10 Yürütme Kurulu Toplantısı Rize Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde RTSO Genel Sekreteri ve UMEM Beceri 10 Yürütme Kurulu Başkanı Gafur Karali başkanlığında gerçekleştirildi. Genişletilmiş Proje Ar-Ge Komisyonu Temmuz Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi Toplantıda açılması planlanan kurslar hakkında görüşüldü. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Turizm sektöründe 2 firma için firma bünyesinde toplam 11 kişilik servis elemanı kursu açılmasına, İmalat sektöründe 5 firma için İMKB Endüstri Meslek Lisesi nde toplam 12 kişilik CNC tezgahı operatörü kursu açılmasına, Tekstil sektöründe 1 firma için firma bünyesinde 30 kişilik Hazır Giyim Model Makineci kursu açılmasına karar verildi. Ak Parti İl Yönetiminden Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İçin Destek Ziyareti Rize Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, beraberindeki İl yönetimi ile birlikte Odamızı ziyaret etti. Ayar, 10 Ağustos 2014 te ilk kez halk oylaması ile gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için Odamız Yönetiminin desteğini istediklerini belirtti. Odamız Genişletilmiş Ar- Ge Komisyonu Temmuz Ayı Toplantısı Odamız Yönetim kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu Başkanlığında toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda İyidere de Ovit Tüneli ve Rize-Mardin Otoyolunun deniz ile buluştuğu noktada yapılması planlanan Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

9 Ağustos 2014 Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi Temmuz Ayı Toplantısı İnşaat Alanında Gerçekleştirildi 9 Çayeli İlçesi Musadağı Köyü Küçükarpik mevkiinde inşaatı devam eden Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi nin İnşaat alanında gerçekleştirilen Durum Değerlendirme Aylık Toplantısında proje ile ilgili gelişmeler değerlendirildi. Toplantıda 15 Ağustos Cuma günü temel atma töreni yapılması kararı alındı. Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi nde pilot çay üretim merkezi, paketleme tesisi, çay atığı geri dönüşüm gübre üretim tesisi ve deposu, laboratuvar, uygulama çaylığı bulunacaktır. Bu merkezde siyah çay, yeşil çay ve oolong çay üretimi yapılacak; çay üretimi sonucu oluşan çay atığı ile, kurulacak olan geri dönüşüm tesisinde kapalı sistem organik gübre üretimi yapılacaktır. Bu şekilde çay atıklarının oluşturduğu çevre kirliliği de azaltılmış olacaktır. Proje kapsamında dizaynı yapılan ve yine Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi dahilinde olan mobil ve sabit çayhanelerde, üretimi yapılan çay çeşitleri, müşterilerin beğenisine sunularak, ürünlerin insanlar üzerinde oluşturacağı damak tadı gözlemlenebilecektir. Elde edilen sonuçlar, Ar-Ge çalışmalarında kullanılarak, yeni ürün geliştirilmesine katkı sağlayacaktır. Meslek Komiteleri Temmuz Ayı Toplantılarını Gerçekleştirdi 2. Meslek Komitesi 5. Meslek Komitesi 12. Meslek Komitesi 17. Meslek Komitesi Odamız Meslek Komiteleri, Temmuz Ayı Toplantılarını Odamız toplantı salonlarında gerçekleştirdi. Toplantılarda Komite Başkan ve üyeleri sektörel sorunları masaya yatırarak çözüm önerilerini değerlendirdiler.

10 10 Ağustos 2014 Temmmuz Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi Odamız Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 24 Temmuz 2014 Perşembe günü Meclis Başkan Vekili Burak Çakıroğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis Başkan Vekili Burak Çakıroğlu Toplantı Öncesinde Filistin de yaşananlar ile ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Filistin de sivillere karşı yaptığı saldırılardan dolayı İsrail i kınadı. Konuşmanın ardından Temmuz Ayı Meclis Toplantısı gündemine geçildi. Haziran Ayı Meclis Toplantısı karar tutanakları ve Haziran Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, okunup üyelerin görüşlerine sunulmasının ardından oylanarak karara bağlandı. Haziran Ayı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve hesapları, üyelerin oylarıyla ibra edildi. Odamız Personeli Sema Kazdal ın Ticaret Sicil Müdür Yardımcılığı na atanması üyelerin oylarıyla karara bağlandı. Meclis Toplantısı sonunda söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu öncelikle Burak Çakıroğlu nun İsrail in insanlık dışı uygulamalarını kınadığı açıklamalara katıldığını belirtti. Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda meclis üyelerine bilgi veren Başkan Karamehmetoğlu, Çayeli Musadağı köyünde inşa edilmekte olan Çay araştırma ve Uygulama Merkezi nin Temel Atma Töreninin Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ın katılımlarıyla 15 Ağustos 2014 te gerçekleştirileceğini, 2013 Vergi Ödül Töreni nin de aynı günün akşamı Kültür Merkezi nde gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Karamehmetoğlu Ticaret ve Sanayi Odamızın 5 Yıldızlı Otel için hazırlanan avan projenin Ramazan Bayramı nın üçüncü günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Nusret Bayraktar ile Belediye Başkanı Reşat Kasap ın da katılımıyla yapılacak toplantıda görüşüleceğini ifade etti. İyidere de yapılması planlanan Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkez Projesi hakkında üyelerimizi bilgilendiren bir sunum gerçekleştiren Karamehmetoğlu, Odamızın öncülüğünde Doğu Karadeniz Endüstriyel Merkezi nin Proje aşamasının tamamlandığını, projenin İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi nden 18 akademisyenin dâhil olduğu komisyon ile hazırlanmış olduğunu belirtti. Geçtiğimiz hafta Proje ekibi, Bakanlıkların Genel Müdürleri, Bakanlık müsteşarları ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ın katıldığı Komisyon toplantısında sunulan projenin, Doğu Karadeniz İllerinin yanı sıra Güneydeki 16 ilin de Projesi olduğunu ifade eden Karamehmetoğlu Projede üç farklı versiyonun mevcut olduğunu ve proje aşamasında sona gelindiğini, önümüzdeki günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan a sunulacağını, son kararı kendisinin vereceğini belirtti. Bu aşamada Rize Ticaret Borsası ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile İstanbul Deniz Ticaret Odası ve Metin Kalkavan a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Daha sonra Meclis Toplantımıza konuk olan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete söz alarak bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Rize Ticaret ve Sanayi Odası na ciddi projeler üzerinde çalıştıklarından dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Endüstriyel Merkez Projesi için Rize Ticaret ve Sanayi Odası, Metin Kalkavan, Rize Ticaret Borsası ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ne teşekkür eden Mete, Rize nin ufku açık bir Ticaret ve Sanayi Odası olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

11 Ağustos RTSO Meclis Üyeleri İftar Programında Buluştu Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi Ramazan Ayı münasebetiyle iftar programı düzenlendi. Programa Meclis Üyeleri ve Odamız personeli, aileleri ile birlikte katıldı. Birlik ve beraberlik ile dostlukların pekiştirildiği Ramazan Ayı vesile edilerek, her yıl Ramazan Ayı içerisindeki Meclis Toplantısı nın ardından düzenlenen Meclis Üyeleri İftar Programı ile bu yıl da meclis üyeleri ve ailelerinin birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı bulmuş oldu. Rizeliler Cumhuriyet Meydanında Bayramlaştı Cumhuriyet Meydanı nda kurulan Bayramlaşma Çadırında, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Vali Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Reşat Kasap, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay İsmet Cansaran, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık iki saat süren ve yoğun ilgi gören Bayramlaşma Töreni nin ardından vatandaşlara Rize Belediyesi tarafından yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

12 12 Ağustos Ağustos Cuma Saat Meslek Komitesi 4 Ağustos Pazartesi Saat Meslek Komitesi 4 Ağustos Pazartesi Saat Meslek Komitesi 4 Ağustos Pazartesi Saat Meslek Komitesi 5 Ağustos Salı Saat Meslek Komitesi Ağustos Ayı Faaliyetleri AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ Meslek Komiteleri Ağustos Ayı Toplantıları Genişletilmiş Proje Ar-Ge Komisyonu Toplantısı 5 Ağustos Salı Saat Meslek Komitesi 5 Ağustos Salı Saat Meslek Komitesi 6 Ağustos Çarşamba Saat Meslek Komitesi 22 Ağustos Ağustos Çarşamba Saat Meslek Komitesi 6 Ağustos Çarşamba Saat Meslek Komitesi 7 Ağustos Perşembe Saat Meslek Komitesi 7 Ağustos Perşembe Saat Meslek Komitesi 7 Ağustos Perşembe Saat Meslek Komitesi 8 Ağustos Cuma Saat Meslek Komitesi 8 Ağustos Cuma Saat Meslek Komitesi 8 Ağustos Cuma Saat Meslek Komitesi 11 Ağustos Pazartesi Saat Meslek Komitesi 11 Ağustos Pazartesi Saat Meslek Komitesi 12 Ağustos Salı Saat Meslek Komitesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı 28 Ağustos Ağustos Salı Saat Meslek Komitesi 12 Ağustos Salı Saat Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Ağustos Ayı Toplantıları 5 Ağustos Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 12 Ağustos Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 19 Ağustos Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı 26 Ağustos Salı Saat Yönetim Kurulu Toplantısı Üniversite - Sanayi İşbirliği Toplantısı 29 Ağustos 2014

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti

Ersin Yazıcı yı Ziyaret Etti 23 TEMMUZ ÇARŞAMBA AKŞAMI KADİR GECESİ Kadir Gecenizi Kutlar, Bu Gecenin Size ve Sevdiklerinize Huzur Getir esini ve Tüm İnsanlık için Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz. 1 Temmuz 2014 11 Temmuz 2014 BASIN

Detaylı

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi

Rize Tüccarı İftarda Buluştu Odamız Geleneksel İftar Programını Gerçekleştirdi Kadir Gecesi Geceniz Mübarek Olsun 13 Temmuz 2015 Ramazan Bayramının, Tüm İslam Alemine Huzur ve Barış Getirmesini Temenni Ederiz. Hayırlı Bayramlar. 17-19 Temmuz 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın

Detaylı

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü

Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü 30 Agustos - Zafer Bayramınız Kutlu Olsun Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ağustos 2015 Yıl:2 Sayı:17 e-gazete Odamız ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü Rize Ticaret

Detaylı

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014

Ödüllendirildi DÜNYA TURİZM GÜNÜ. Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı. Ekonomiye Değer Katanlar. 27 Eylül 2014 DÜNYA TURİZM GÜNÜ 27 Eylül 2014 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Eylül 2014 Yıl:1 Sayı:6 Çay İçin Ar-Ge Üssü nün Temelleri Atıldı Ekonomiye Değer Katanlar Ödüllendirildi Sayfa 4 Rize Çay Araştırma

Detaylı

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde

Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde 15-22 NİSAN TURİZM HAFTASI 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Nisan 2015 Yıl:2 Sayı:13 e-gazete Odamız Heyeti, Ankara Rize Günlerinde Valilik

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize de Başkanlarımızla Görüştü. 29 Ekim - 4 Kasım 2014 Kızılay Haftası Vefatının 76. Yılında Saygıyla Anıyoruz 6 Kasım 2014 Dünya Şehircilik Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Kasım 2014 Yıl:1 Sayı:8 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

RTSO HEYETİ İZMİR-DENİZLİ-KONYA DA İŞ VE FUAR PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ SOMA DAKİ MADEN KAZASI ÜLKEMİZİ YASA BOĞDU Manisa nın Soma İlçesindeki Kömür Madeninde Yaşanan Faciada Hayatını Kaybeden İşçilerimize Allah tan Rahmet, Ailelerine Başsağlığı, Yaralanan İşçilerimize Acil

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

Akreditasyon Belge Yenileme

Akreditasyon Belge Yenileme DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ 3 Aralık 2014 Güneş gibi ol şefkatte, merhamette. Gece gibi ol ayıpları örtmekte. Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte. Ölü gibi ol öfkede, asabiyette. Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette.

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı.

BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ. Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. BORSAMIZIN 2014 YILINDAKİ FAALİYETLERİ Borsa Yönetim Kurulu Başkanımız Ekmek İsrafı Adlı Projede Yer Aldı. 21 Şubat 2014 Cuma Günü, İlçemiz Ereğli Halk Eğitim Merkezi salonunda 'Ekmek İsrafı' konulu toplantıya;

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında

Odamız Bosna-Hersek te Saraybosna İş Forumu ve Türk Ürünleri Fuarında Ramazan Ayının İlk Günü 5 Haziran 2015 JANDARMA 176. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ 18 Haziran 2015 13 Haziran 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2015 Yıl:2 Sayı:15 e-gazete Odamız Bosna-Hersek

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı

5. Uluslararası Cidde Fuarında Rize ve Doğu Karadeniz İlleri Tanıtıldı 2 MART 2015 18 MART 2015 RİZE NİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞU ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ ORMAN HAFTASI 21-26 Mart 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mart 2015 Yıl:2 Sayı:12 e-gazete 5.

Detaylı

OSB deki Yatırım ve Teşvikler için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

OSB deki Yatırım ve Teşvikler için Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı Sivil Savunmasız Yurt Savunması Olmaz 23 Şubat - 1 Mart 2015 Vergi Haftası SİVİL SAVUNMA GÜNÜ 28 ŞUBAT 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Şubat 2015 Yıl:2 Sayı:11 e-gazete OSB deki Yatırım

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ 2015 OCAK AYI E- BÜLTENİ OCAK AYI PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK 14.01.2015 orsamızın 2015 yılı ocak ayı personel Btoplantısı Yönetim Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında Bölüm Sorumluları

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1

OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR. ÜNYE TİCARET BORSASI e-dergi Sayfa 1 OCAK 14-ŞUBAT 14-MART 14 AYI İÇERİĞİDİR e-dergi Sayfa 1 1. SEÇİMLERİNİ TAMAMLADI 2. NDAN Rifat HİSARCIKLIOĞLU NA ZİYARET 3. AKREDİTE BORSA OLDU 4. YÖNETİMİNDEN ANKARA ZİYARETLERİ 5. YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi

Rize Kariyer Günleri Düzenlendi 4-10 NİSAN 2017 Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıldönümü 15-21 NİSAN 2017 Turizm Haftası 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN RİZE TİCARET VE SANAYİ ODASI YAYIN ORGANI facebook.com/rize.tso

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN TEMMUZ- AĞUSTOS 2014 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 HAZİRAN / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Haziran ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,5 oranında

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ HAZİRAN 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Haziran ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 48 Kapasite Raporu, 16 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Uluslararası Turizm Fuarı nda Rize miz Tanıtıldı

Uluslararası Turizm Fuarı nda Rize miz Tanıtıldı 2015 in İlimiz ve Ülkemiz için Bereketli Bir Yıl Olmasını Dileriz. DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ Rize Ticaret ve Sanayi Odası Ocak Ayı nın 2. Haftası 26 OCAK 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Ocak 2015

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar)

RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ. Murat Akdemir. Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) (Kalkandere) Murat Naiboğlu (Pazar) Erhan Dural (Pazar) RİZELİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ Fikret Metin Öztürk Özel Harekat Polis Md. (Kalkandere) Şuayip Seferoğlu (Merkez Küçükköy) Murat Akdemir (Kalkandere) Onur Kılıç (Merkez Ketenli Köyü) Fatih Satır (Merkez

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Yazıcı ve Karal dan Odamıza Ziyaret

Yazıcı ve Karal dan Odamıza Ziyaret 4-7 Ekim 2014 Tarihleri Arasındaki Mübarek Kurban Bayramınızı Tebrik Eder Siz Değerli Üyelerimiz ve Tüm İslam Alemi İçin Hayırlara Vesile Olmasını Dileriz Rize Ticaret ve Sanayi Odası Rize Ticaret ve Sanayi

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

Recep Tayyip Erdoğan Rize de

Recep Tayyip Erdoğan Rize de 1 Eylül 2015 27 Eylül 2015 Dünya Barış Günü Kurban Bayramınızı Tebrik Eder, Tüm İslam Alemine Barış ve Huzur Getirmesini Dileriz. 24-27 Eylül 2015 Dünya Turizm Günü Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı

Detaylı

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini

Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Haziran 2016 Yıl:3 Sayı:27 e-gazete Rize'nin Yıldızlarına Ödüllerini Cumhurbaşkanımız Takdim Etti Artvin Sanayi Bölgesi için İlk Toplantı Odamızda Yapıldı Sayfa

Detaylı

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ TEMMUZ 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Temmuz ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 65 Kapasite Raporu, 18 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.11.2012 25.12.2012 ATSO VERGİ ÖDÜL TÖRENİ-27.12.2012 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANI HAYATİ YAZICI VE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU NUN DA

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2017 GÜNDEM - TOBB 73. Genel Kuruluna katıldık. -İstanbul Yapı Fuarı na katıldık. - KOSGEB Kredisini en çok kullandıran ilçe olduk. - 666 aileye Ramazan

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI ODAMIZDA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ HAKKINDA TOPLANTI YAPILDI Odamızda 12 Ağustos 2016 Cuma günü zeytin ve zeytinyağı ile iştigal eden üyelerimizin katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.toplantıda

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK

ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK ERDOĞAN, ARTVİN TÜRKİYE NİN ENERJİ MERKEZİ OLACAK Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu Karadeniz bölgesinde gerçekleştirdiği resmi açılış töreninin bir etabını da Artvin de yaptı. Valilik Meydanı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

Yayla Turizminin Parlayan Yıldızı Ayder de Değerlendirme Toplantısı

Yayla Turizminin Parlayan Yıldızı Ayder de Değerlendirme Toplantısı ENGELLİLER HAFTASI BİLİŞİM HAFTASI 10-16 Mayıs 2015 1-7 Mayıs 2015 Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yayın Organı Mayıs 2015 Yıl:2 Sayı:14 e-gazete Yayla Turizminin Parlayan Yıldızı Ayder de Değerlendirme Toplantısı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU ÇANAKKALE TİCARET BORSASI 2014 YILI BASIN RAPORU Basın Yayın Politikamız Çanakkale Ticaret Borsası nın görüşlerinin tarafsızlık ilkesi çerçevesinde basın bültenlerinin basın yayın kuruluşları aracılığıyla

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU MALATYA TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Gürsel ÖZBEY Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kurulduğu tarih olan 1969 yılından itibaren artan bir hızda bölgemiz ve ülkemiz ekonomisine

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 24.04.2012 22.05.2012 TAPU KANUNU DEĞİŞİKLİĞİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI BÖLGEMİZ EKONOMİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİRECEK BİR KONUDA GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÖNEMLİ BİR MESAFE ALINMIŞ

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 AĞUSTOS / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ EKİM 2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Ekim ayı içerisinde üyelerimizce talep edilen 86 Kapasite Raporu, 9 Ekspertiz Raporu 4 adet Fiili Tüketim

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN EĞİTİM KURUMLARI ÇALIŞMA TAKVİMİ SIRA NO ÇALIŞMA KONULARI TARİHİ 1. a) Mesleki Eğitim Çalışmaları (Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumları) b) İlçe Zümre Başkanları

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27.11.2015 Kasım ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 39 üyeye Kapasite Raporu, 11 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 24.08.2015 AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı