UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :..

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.."

Transkript

1 EKLER EK-1: UYGULAMA DEVAM FİŞİ UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta 5. Hafta Tarih:... Tarih:.. Tarih:. Tarih:.. Tarih:. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Kurum Danışmanı Adı Soyadı:..., Kaşe Mühür

2 EK-2: KURUM TANITIM RAPORU KURUM TANITIM RAPORU Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. Kurumun tarihçesi, Kurumun kuruluş amacı, sağladığı hizmetler, Kurumun amaç ve hizmetlerinin sosyal hizmetle ilgisi, Kurumun fiziksel özellikleri, Kurumda yerleşmiş bir sosyal hizmet uygulamasının mevcut olup olmadığı, Kurumun olanakları, Kurum hizmetlerinin ne şekilde desteklendiği, maddi olanakları; Kurumun toplum ve paydaş kuruluşlarla yaptığı çalışmalar, Kurumun kayıt tutuma ve dosyalama sistemi, Kurumun yürüttüğü çalışmalarla ilgili istatistikleri, raporlar vb. Kurumun yönetim yapısı, Kurumun personel yapısı, Kurumda meslek sahibi personel ve diğer personelin, varsa gönüllülerin sayısı, özellikleri, Personelin birbiriyle ilişkileri, hiyerarşik düzen, ekip çalışmaları, 6- Kurumun müracaatçıları Kurumdan hizmet alan müracaatçılara ilişkin istatistikler (sayısı, niteliği vb) Müracaatçıların ihtiyaç ve sorunları, Müracaatçıların sorunlarını giderilmesinde karşılaşılan güçlükler

3 EK-3: ALAN TANITIM RAPORU ALAN TANITIM RAPORU Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. Alanına ilişkin literatür bilgisi, Alanda kullanılan mesleki yaklaşım ve teknikler, Alanın sosyal hizmet uygulamasındaki yeri, Alanda faaliyet gösteren kurumlar ve bunların yetki ve sorumlulukları, Alana ilişkin yürütülen ulusal politika ve stratejiler,

4 EK-4: GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUP SÜREÇ RAPORU GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUP SÜREÇ RAPORU * nin/uygulayıcının: Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. Grup Üyelerinin Adı ve Soyadı (Kısaltmalar kullanılacaktır):.. Oturum Tarihi : Oturum Süresi :.... Oturum Sırası (Kaçıncı Oturum Olduğu) : Oturum Öncesi Ön Bilgi/Ön Çalışma:.. Oturumun Amacı :... Oturum Süreci : (Ayrıntısıyla yazılır)... Değerlendirme : (Süreç raporu değerlendirmesi, yapılan süreç içerisindeki oturumun değerlendirmesini kapsamaktadır. Genel değerlendirme formu ayrıca doldurulacaktır)... Gelecek Oturum İçin Planlama :.. * Her oturum için ayrı ayrı dolduralacaktır.

5 EK-5: GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUP ÜYELERİNİ DEĞERLENDİRME RAPORU GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUP ÜYELERİNİ DEĞERLENDİRME RAPORU* nin/uygulayıcının Adı ve Soyadı:. Eğitsel Danışmanın Adı ve Soyadı :.. Grup Üyesine İlişkin Bilgiler : Adı ve Soyadı (Kısaltmalar kullanılacaktır):... Doğum Yeri ve Yılı :.. Cinsiyeti :.. Öğrenim Durumu :.. Mesleği :.. Grup Üyesinin : 1- Üyenin gruba girmede kişisel amacının ne olduğu, bu amacın grubun genel amacı ile bağdaşıp bağdaşmadığı, üyenin amacına ulaşıp ulaşmadığı 2- Üyenin başlangıçtan sonuca kadar grup içindeki işlevi a) Grup içindeki rolü, etkinliği b) Grup faaliyetlerine katılımı, becerisi c) Liderle ve diğer üyelerle etkileşimi d) Grubun amaca ulaşması için katkıda bulunup bulunmadığı vb. 3- Üyenin grup çalışmasından neler kazandığı, ihtiyaç ve sorununu ne derece giderebildiği. Çalışma yararlı olmadıysa nelerin önerildiği * Her üye için ayrı yazılacaktır.

6 EK-6: GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUBU DEĞERLENDİRME RAPORU GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUBU DEĞERLENDİRME RAPORU nin/uygulayıcının Adı ve Soyadı:. Eğitsel Danışmanın Adı ve Soyadı :.. Grubun Adı: Grubun Amacı: 1- Grubun sürecinin anlatılması (grubun işleyiş biçimi, kaç toplantı yapıldığı ve her birinin amaç ve sonuç karşılaştırması, grup yapısı, üyelerin rolleri, liderin (öğrencinin) rolleri v.b. nin örneklerle anlatılması) 2- Grubun genel amacına ne oranda ulaştığı (grup çalışması planlanırken varılması planlanan hedefler neydi, ne kadarına ulaşıldı), ulaşılamadıysa nedenlerinin açıklanması 3- Grubun nasıl ve neden sonlandırıldığı (grup ne zaman sonlandı, planlanan zamanda mı sonlandı yoksa başka nedenlerden dolayı erken veya aniden mi sonlandı)

7 EK-7: SÖZLEŞME ÖRNEĞİ SÖZLEŞME ÖRNEĞİ* Gruplarla sosyal hizmet uygulaması sürecinde müracaatçının ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda müracaatçılarınızla nasıl bir sosyal hizmet müdahalesi yapılacağı ve içeriği konusunda anlaşma yapılabilir. Bu anlaşmanın içeriği şu başlıklardan oluşturulabilir. Çalışmanın içeriği ve amacı Çalışma takvimi (toplantı saatler, süresi, yeri vb.) Uygulayıcı (SHU) rolleri ve müracaatçıların rol ve sorumlulukları Çalışmada beklenen sonuçlar (Bu başlıklar artırılabilir) nin/uygulayıcının Adı ve Soyadı : Müracaatçının Adı ve Soyadı:.. :. Tarih :... :. Tarih :. * Her üye ile ayrı ayrı imzalanacaktır.

8 EK- 8: GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUBU TANITMA RAPORU GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI GRUBU TANITMA RAPORU nin/uygulayıcının: Adı Soyadı : Sınıfı / Numarası : Uygulama Yapılan Kurum:.. Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi : KONU-Grubun ana teması hakkında kısa açıklama 2- AMAÇ-Amacı kısa tanımı (Grubun tipi açısından) 3- KURUM KAYNAKLARI-Kurumun, grup için kullanılabilecek kaynakları a) Çevresel/Fiziksel Kaynaklar (Fiziki ortam düzenleme; oda, alan materyal) b) Mali kaynaklar ve özel düzenlemeler (varsa) c) İnsan Kaynakları (kurumdaki eğiticiler veya yardımcılar gibi) 4- ÜYELER-Grubun üyeleri kimler? Genel olarak neden bu üyelerin seçildiği 5- YAPI-Üyelerin gruba alınma kriterleri grubun büyüklüğü, açık veya kapalı oluşu, demografik özelikleri 6- ANLAŞMA-Toplantıların zamanı, süresi, sıklığı, yeri

9 EK- 9: GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI ÜYELERİ TANITMA RAPORU GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI ÜYELERİ TANITMA RAPORU* nin/uygulayıcının: Adı Soyadı : Sınıfı / Numarası : Uygulama Yapılan Kurum:.. Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.... Grup Üyesinin : Adı ve Soyadı: (kısaltmalar kullanılacaktır). a) Özgeçmişi b) İçinde bulunduğu sosyal, kültürel ve ekonomik durumu c) Çevre ile ilişkileri Üyenin hangi ihtiyaç ve/veya sorunu nedeniyle gruba alındığı; bu ihtiyaç ve/veya sorunların tanımlanması Grup çalışmasının, kişinin ihtiyaç ve sorunlarının giderilmesinde ne oranda ve hangi yönlerden yardımcı olabileceği Üyenin grubun gelişimine ne şekilde katkıda bulunabileceği * Her üye için ayrı ayrı hazırlanacaktır.

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :..

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. EKLER EK-1: UYGULAMA DEVAM FİŞİ UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta 4. Hafta 5. Hafta Tarih:...

Detaylı

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :..

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. EKLER EK-1: UYGULAMA DEVAM FİŞİ UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Yapılan Kurum:.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. 1. Hafta 2. Hafta 3.

Detaylı

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :..

UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :... Sınıfı / Numarası :... Uygulama Yapılan Kurum:... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. EKLER EK-1: UYGULAMA DEVAM FİŞİ UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı :.... Sınıfı / Numarası :.... Uygulama Yapılan Kurum:.... Uygulama Dersi (Ders Kodu ve Adı) :... Uygulama Dönemi :.. 1. Hafta 2. Hafta 3.

Detaylı

EKLER EK-1: HAFTALIK UYGULAMA DEVAM FİŞİ. (Ay) Kurum D. İmza. Öğrenci İmza. Öğrenci İmza. Kurum D. İmza. Öğrenci İmza. Öğrenci İmza. Kurum D.

EKLER EK-1: HAFTALIK UYGULAMA DEVAM FİŞİ. (Ay) Kurum D. İmza. Öğrenci İmza. Öğrenci İmza. Kurum D. İmza. Öğrenci İmza. Öğrenci İmza. Kurum D. EKLER EK-1: HAFTALIK UYGULAMA DEVAM FİŞİ Adı Soyadı: Ders Yılı: No: Sınıfı: Dönemi: Uygulama Yeri: HAFTALIK UYGULAMA DEVAM FİŞİ (Ay) Pazartesi 1. Hafta Tarih:. Öğrenci İmza Kurum D. İmza 2. Hafta Tarih:.

Detaylı

SHB 310 GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ

SHB 310 GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ SHB 310 GRUPLARLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ Prof. Dr. Veli DUYAN Yrd. Doç. Dr. Melahat DEMİRBİLEK Arş. Gör. Ezgi ARSLAN Arş. Gör. Fulya Akgül GÖK Arş. Gör. Necati Buğra KUDDAŞ Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER

Detaylı

TOPLUMLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ

TOPLUMLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ TOPLUMLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ Hazırlayanlar: Prof. Dr. Veli Duyan Doç. Dr. Elif Gökçearslan Çifci Arş. Gör. Tuba Yüceer

Detaylı

BİREYLERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ

BİREYLERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ BİREYLERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ Hazırlayanlar Prof. Dr. Veli Duyan Yrd. Doç. Dr. Melahat Demirbilek Arş. Gör. Erdinç

Detaylı

SH 421 SOSYAL HİZMET UYGULAMASI I VE SH 402 SOSYAL HİZMET UYGULAMASI II DERSLERİ KILAVUZU

SH 421 SOSYAL HİZMET UYGULAMASI I VE SH 402 SOSYAL HİZMET UYGULAMASI II DERSLERİ KILAVUZU KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ SH 421 SOSYAL HİZMET UYGULAMASI I VE SH 402 SOSYAL HİZMET UYGULAMASI II DERSLERİ KILAVUZU İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 2 BİREYLERLE

Detaylı

SHB 312 AİLELERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ

SHB 312 AİLELERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ SHB 312 AİLELERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ Prof. Dr. Veli DUYAN Yrd. Doç. Dr. Melahat DEMİRBİLEK Arş. Gör. Ezgi ARSLAN Arş. Gör. Fulya AKGÜL GÖK Arş. Gör. Necati Buğra KUDDAŞ Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER

Detaylı

ÖRNEK SOSYAL İNCELEME RAPORU. Bu bölümde etraflıca toplanan bilgiler, bir düzen içinde verilir.

ÖRNEK SOSYAL İNCELEME RAPORU. Bu bölümde etraflıca toplanan bilgiler, bir düzen içinde verilir. SOSYAL İNCELEME RAPORU 1.Kimlik Bilgileri: Bu bölümde müracaatçının adı, cinsiyeti, adresi, doğum yeri ve yılı, kuruluşa başvurma biçimi ve nedeni hakkında bilgiler verilir. 2. Bilgi Toplama Yolları ve

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI SOSYAL HİZMET BLOK UYGULAMA DERSİ REHBERİ İstanbul 2017 1 SOSYAL HİZMET LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI SOSYAL HİZMET

Detaylı

MESLEKİ UYGULAMA KLAVUZU

MESLEKİ UYGULAMA KLAVUZU NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ MESLEKİ UYGULAMA KLAVUZU KONYA i İçindekiler Tablosu GİRİŞ... 1 1. SOSYAL HİZMET EĞİTİMİNDE UYGULAMALARIN GENEL AMAÇLARI...

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ - HAZIRLAYANLAR (Soyadına Göre Alfabetik) Prof. Dr. Hakan ACAR Prof. Dr. Yüksel BAYKARA ACAR Arş. Gör. Cihan ASLAN Öğr. Gör. Elvan ATAMTÜRK

Detaylı

SHB 307 BİREYLERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ

SHB 307 BİREYLERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ SHB 307 BİREYLERLE SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ Prof. Dr. Veli DUYAN Yrd. Doç. Dr. Melahat DEMİRBİLEK Arş. Gör. Erdinç KALAYCI Arş. Gör. Necati Buğra KUDDAŞ Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER 1.GİRİŞ...4 2.BİREYLERLE

Detaylı

SHB 407 TOPLUMLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ

SHB 407 TOPLUMLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ SHB 407 TOPLUMLA SOSYAL HİZMET UYGULAMASI YÖNERGESİ Prof. Dr. Veli DUYAN Doç. Dr. Elif Gökçearslan ÇİFCİ Yrd. Doç. Dr. Melahat DEMİRBİLEK Arş. Gör. Tuba Yüceer KARDEŞ Arş. Gör. Necati Buğra KUDDAŞ Ankara,

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ YAZ STAJI DOSYASI DÜZCE Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konuralp Yerleşkesi 81620 Düzce Tel: 0380 542 11 33 Faks: 0380 542 11 34 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ

Detaylı

SHB 402 SOSYAL HİZMETTE BLOK UYGULAMA YÖNERGESİ

SHB 402 SOSYAL HİZMETTE BLOK UYGULAMA YÖNERGESİ SHB 402 SOSYAL HİZMETTE BLOK UYGULAMA YÖNERGESİ Prof. Dr. Veli DUYAN Yrd. Doç. Dr. Melahat DEMİRBİLEK Arş. Gör. Semih SÜTÇÜ Arş. Gör. Deniz YÜKSEL Arş. Gör. Necati Buğra KUDDAŞ Ankara, 2016 İÇİNDEKİLER

Detaylı

18:00-18:50 19:00-19:50 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II. Okt. Ali Osman GÜNDÜZ NESNE TABANLI PROGRAMLAMA-II NESNE TABANLI PROGRAMLAMA-II AYAN

18:00-18:50 19:00-19:50 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II. Okt. Ali Osman GÜNDÜZ NESNE TABANLI PROGRAMLAMA-II NESNE TABANLI PROGRAMLAMA-II AYAN Pazartesi 1:00-1:50 1:55-20:45 BİLGİSAYAR DONANIMI BİLGİSAYAR DONANIMI BİLGİ 1 - İ.Ö. BİLGİ 2 - İ.Ö. Program Tarihi.02.20 T o p l u Ça rş a f L i s te : Sın ıfl a r Salı 1:00-1:50 1:55-20:45 BİLGİ 1 -

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJE BAŞVURU FORMU

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJE BAŞVURU FORMU MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI PROJE BAŞVURU FORMU Millî Eğitim Bakanlığı, Atatürk Bulvarı No: 98 Çankaya/ANKARA PROJE ÖZETİ * Başvuru Sahibinin Adı Projenin Adı Projenin Genel Hedefi Projenin Özel Amacı Projenin

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ. Bölümü Adı soyadı T.C. numarası Öğrenci numarası.

T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ. Bölümü Adı soyadı T.C. numarası Öğrenci numarası. T.C. YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Bölümü Adı soyadı T.C. numarası Öğrenci numarası Öğrencinin Haftalık çalışma tablosu I.. tarihinden. tarihine kadar

Detaylı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKLU MÜDÜRLÜĞÜNE

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKLU MÜDÜRLÜĞÜNE NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKLU MÜDÜRLÜĞÜNE Stajımı, aşağıda belirttiğim işyerinde yapmak istiyorum. Gereğini saygılarımla arz ederim. ÖĞRENCİNİN: T.C. Kimlik No Adı, Soyadı Öğrenci

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ SINIF EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ FORMLARI

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ SINIF EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ FORMLARI DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİM BÖLÜMÜ SINIF EĞİTİMİ ANA BİLİM DALI TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI DERSİ FORMLARI 2017-BAHAR 23 ŞUBAT 2017 DÜZCE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EK 1. PROJE/ETKİNLİK

Detaylı

1.2.3 Kamu Değeri & Politika Analizi ve Değerlendirme

1.2.3 Kamu Değeri & Politika Analizi ve Değerlendirme EĞİTİM PROGRAMI 1.2.3 Kamu Değeri & Politika Analizi ve Değerlendirme EĞİTİM TARİHİ: 7.3 27.5.2011 YER: Hazine Müsteşarlığı Eğitim Binası Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:97 Ziraat Bankası Binası 6. kat Maltepe/

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM İÇİ UYGULAMALI DERS TAKİP DEFTERİ 20... -20... EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI... YARIYILI Öğrenci ve Ders Tanıtım Formu Öğrencinin Foto Adı Soyadı T.C. Kimlik Numarası

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FLORENCE NIGHTINGALE HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ KLİNİK UYGULAMA DERSİ DEĞERLENDİRME REHBERİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FLORENCE NIGHTINGALE HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ KLİNİK UYGULAMA DERSİ DEĞERLENDİRME REHBERİ 2016 KLİNİK UYGULAMA DERSİ DEĞERLENDİRME REHBERİ Hazırlayanlar: Klinik Uygulama Komisyon Üyeleri Prof. Dr. Nursen NAHCİVAN Prof. Dr. Gülbeyaz CAN Prof. Dr. Nevin ŞAHİN Doç. Dr. Hülya KAYA(Başkan) Doç.

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ'NE BAĞLI MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİNİN STAJ YAPILACAK YERLERİ İLGİLENDİREN MADDELERİ

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ'NE BAĞLI MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİNİN STAJ YAPILACAK YERLERİ İLGİLENDİREN MADDELERİ T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ'NE BAĞLI MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİNİN STAJ YAPILACAK YERLERİ İLGİLENDİREN MADDELERİ MADDE 21 - Öğrenciler Akademik takvimde belirtilen tarihlerde ve program

Detaylı

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINA (Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü)

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINA (Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINA (Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü) 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile 307.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf 4.GENEL DEĞERLENDİRME 5 Mart Perşembe 4.Sınıf İNGİLİZCE 6 Mart Cuma 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 9 Mart Pazartesi 4.Sınıf TÜRKÇE 11 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 13 Mart

Detaylı

EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ

EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ EK-1 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ STAJ SİCİL FİŞİ ÖĞRENCİNİN Fotoğrafı Adı Soyadı : Öğrenci No : Doğum Yeri : Doğum Tarihi : Staja Başlama Tarihi :.././.

Detaylı

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ

T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ T.C. BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ TATVAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERİ ÖĞRENCİNİN: Adı ve Soyadı :.. Numarası :.. Programı :.. Sınıfı :.. FOTOĞRAF Staj başlangıç tarihi :.//20. Staj bitiş tarihi :.//20.

Detaylı

ÖRNEKTİR UZMANLIK ALANI HEKİM İSMİ 08:00-09:00 09:00-10:00 10:00-11:00 11:00-12:00 12:00-13:00 13:00-14:00 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-17:00

ÖRNEKTİR UZMANLIK ALANI HEKİM İSMİ 08:00-09:00 09:00-10:00 10:00-11:00 11:00-12:00 12:00-13:00 13:00-14:00 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-17:00 ÖRNEKTİR EK:1 HEKİM GÜNLÜK ÇALIŞMA TABLOSU.../.../2007 Bu tablo hekimlerin çalışma programları konusunda hastaların bilgilendirilebilmesi amacıyla hazırlanmıştır. UZMANLIK ALANI HEKİM İSMİ 08:00-09:00

Detaylı

SHB401 Sosyal Hizmet Uygulaması I

SHB401 Sosyal Hizmet Uygulaması I RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ SHB401 Sosyal Hizmet Uygulaması I 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Rehberi Rize, 2018 RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Detaylı

1 -> :25

1 -> :25 1 -> 12 28.02.2013 14:25 1 Salı 04:58 06:40 11:47 14:17 16:33 18:04 2 Çarşamba 04:58 06:41 11:47 14:18 16:34 18:05 3 Perşembe 04:58 06:41 11:47 14:19 16:35 18:05 4 Cuma 04:58 06:41 11:48 14:20 16:36 18:06

Detaylı

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (5 Zorunlu Ders+ 6 Seçmeli Ders)

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (5 Zorunlu Ders+ 6 Seçmeli Ders) Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (5 Zorunlu Ders+ 6 Seçmeli Ders) Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı Dersin Kodu Dersin Adı T U/L Kredi ECTS EYD-504 Eğitim

Detaylı

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINA (Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü)

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINA (Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü) BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINA (Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü) 5746 sayılı Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ile 307.2008 tarih ve 26953 sayılı Resmi Gazetede

Detaylı

BAŞVURU FORMUNUN DOLDURULMAS DİCLE KALKINMA AJANSI

BAŞVURU FORMUNUN DOLDURULMAS DİCLE KALKINMA AJANSI BAŞVURU FORMUNUN DOLDURULMAS DİCLE KALKINMA AJANSI 2 EKLER; EK A: DESTEK BAŞVURU FORMU (WORD FORMATINDA) EK B: BÜTÇE (EXCEL FORMATINDA B1-B2-B3) EK C: MANTIKSAL ÇERÇEVE EK D: PROJEDE YER ALAN KİLİT PERSONELİN

Detaylı

AVRASYA UNIVERSITY. 1. Oyun tanımı ve Oyunun tarihçesini öğrenir.

AVRASYA UNIVERSITY. 1. Oyun tanımı ve Oyunun tarihçesini öğrenir. Ders Ta ıtı For u Dersi Adı Öğreti Dili Oyun ve Oyun Materyalleri Türkçe Dersi Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğiti Öğreti Siste i Örgü Öğreti X) Uzakta Öğreti Diğer

Detaylı

DİCLE KALKINMA AJANSI. 2014 YILI Teknik Destek. Teknik Destek Talep Formu. Referans Numarası: TRC3/14/TD

DİCLE KALKINMA AJANSI. 2014 YILI Teknik Destek. Teknik Destek Talep Formu. Referans Numarası: TRC3/14/TD DİCLE KALKINMA AJANSI 2014 YILI Teknik Destek Teknik Destek Talep Formu Referans Numarası: TRC3/14/TD Başvuru Sahibinin Adı: Teknik Destek Talep Adı: Kızıltepe Ticaret Borsası MARDİN BÖLGESİ ANALİZ LABORATUVARI

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı ve Soyadı Numarası Bölümü Programı Adresi Telefonu E-Posta :. :.. :.. :... :.. :.. :.. STAJ YAPILAN KURUMUN Adı Adresi

Detaylı

LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU

LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU LİSANS SERVİS DERSLERİ HAFTALIK DERS PROGRAMI HAZIRLAMA FORMU SERVİS DERSİNİ VEREN BÖLÜM: BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Basketbol Temel Teknik Eğitimi BED3011 saati Saati

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRETİM RAPOR DOSYASI

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EGE MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRETİM RAPOR DOSYASI T.C. EGE MESLEK YÜKSEKOKULU ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRETİM RAPOR DOSYASI Öğrencinin Sınıfı: Okul Numarası: Doğum Yeri -Yılı: EDÖ Tarih Aralığı: Foto ve Mühür ENDÜSTRİYE DAYALI ÖĞRETİM YAPILAN İŞYERİNİN ADI:

Detaylı

ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ. Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl:

ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ. Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl: ÇEVİRİBİLİM BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Öğrenci Adı / Soyadı: Öğrenci No.: Yıl: ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Öğrencinin Adı ve Soyadı Doğum Yeri ve Tarihi Öğrenci Numarası Bölümü Stajın Yapıldığı Sektör STAJ BİLGİLERİ İşyeri

Detaylı

c)çalışmalarla ilgili istatistikleri, raporlar vb Kaynakça..12

c)çalışmalarla ilgili istatistikleri, raporlar vb Kaynakça..12 İÇİNDEKİLER 1-Kurumun Tarihçesi ve Gelişimi. 3 2- Kurumun Kuruluş Amacı, Sağladığı Hizmetler, Amacı ve Hizmetlere Uygunluk...3 a-) Başvuru, Tespit ve İzleme Birimi... 4 b-) Uygulama Birimi... 5 c-)eğitim

Detaylı

ADANA İLİ AİLE HEKİMLİĞİ MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ UYGULAMA KURALLARI

ADANA İLİ AİLE HEKİMLİĞİ MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ UYGULAMA KURALLARI ADANA İLİ AİLE HEKİMLİĞİ MOBİL SAĞLIK HİZMETLERİ UYGULAMA KURALLARI Ev Ziyaretleri: Adana İlinde aile hekimliği uygulamasına fiili olarak 21.05.2008 tarihinde başlanacaktır. Tüm Aile Hekimleri kendilerine

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM II TOPLUMA DAYALI TIP UYGULAMALARI ÖĞRENCİ REHBERİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM II TOPLUMA DAYALI TIP UYGULAMALARI ÖĞRENCİ REHBERİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM II TOPLUMA DAYALI TIP UYGULAMALARI ÖĞRENCİ REHBERİ TOPLUMA DAYALI TIP KURULU ÜYELERİ Prof. Dr. Onur URAL Prof. Dr. Kamile MARAKOĞLU

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ... DEKANLIĞI/MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DEFTERİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ/PROGRAMI :... SINIFI ve NUMARASI :... T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ...DEKANLIĞI/MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

TOBB / CISCO /DEÜBĐMER GĐRĐŞĐMCĐLĐK PROGRAMI EĞĐTĐMĐ

TOBB / CISCO /DEÜBĐMER GĐRĐŞĐMCĐLĐK PROGRAMI EĞĐTĐMĐ 28 Haziran- 04 Temmuz 1. Gün 28 Haziran, Pazartesi, Saat: 18.00-21.00 MODÜL 1: Stratejik Zorunluluklar: Đçinde Bulunduğumuz Dünya da Bilişim Teknolojilerine (BT) Đhtiyacımız Neden Bu Kadar Büyük? Tahmin

Detaylı

KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ NE. İşletme Yetkilisi Adı Soyadı

KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ NE. İşletme Yetkilisi Adı Soyadı KOSGEB MÜDÜRLÜĞÜ NE KOSGEB İşbirliği-Güçbirliği Destek Programından yararlanmak üzere hazırlamış olduğumuz projenin daha önce değerlendirilerek reddedilmediğini, bu başvuru formunu hazırlamış olmamızın,

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİLİM DALI

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME BİLİM DALI Tezsiz Yüksek Lisans Dersin Kodu Dersin Adı Kredisi Öğretim Elemanı Günü Saati Yeri OLC 601 Proje 1 2 2 Dr. Kelecioğlu Çarşamba 17.00-19.45 Ofis OLC 611 Okullarda Ölçme ve Değerlendirme 2 2 3 Dr. Doğan

Detaylı

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU

T.C. MESLEKİ YETERLİLİK KURUMU MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU MESLEK STANDARDI HAZIRLAMA BAŞVURU FORMU Dosya No 1) :MYK-SHK-... 05/10/2007 tarih ve 26664 sayı ile Resmi Gazetede yayımlanan Ulusal Meslek Standartlarının Hazırlanması Hakkında Yönetmeliğin 7/2 Maddesine

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİÜNİVERSİTESİ FENEDEBİYATFAKÜLTESİDEKANLIĞI ÖĞRENCİSTAJDOSYASI 201.-201.ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİNİN AdıSoyadı: Bölümü : Numarası : Sınıfı : www.bilecik.edu.tr BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJDEFTERİ. Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJDEFTERİ. Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJDEFTERİ Bilim Dünyasına Açılan Pencereniz ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ/PROGRAMI :... SINIFI ve NUMARASI :... T.C. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ Fotoğrafı Öğrencinin Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİLİM DALI

EĞİTİM BİLİMLERİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ DERS PROGRAMI PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİLİM DALI Yüksek Lisans PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK BİLİM DALI Dersi Kodu Dersin Adı Kredisi Öğretim Elemanı Günü Saati Yeri PDR 677 Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği (Z) 3 0 3 Dr. Özer Pazartesi

Detaylı

STAJ ESASI VE USULLERİ

STAJ ESASI VE USULLERİ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ ESASI VE USULLERİ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu esas Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık

Detaylı

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU DÖNEM İÇİ UYGULAMALI DERS TAKİP DEFTERİ 20... -20... EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI... YARIYILI Öğrenci ve Ders Tanıtım Formu Öğrencinin Foto Adı Soyadı T.C. Kimlik Numarası

Detaylı

Sekizinci Kurul Poster Çalışması

Sekizinci Kurul Poster Çalışması Sekizinci Kurul Poster Çalışması Sayın Öğretim Üyesi, Tıp Fakültesi 3. Sınıf Kardiyorespiratuvar hastalıklara giriş ders kurulu 5. Sınıftaki staj kurulu ve ilave eğitimöğretim etkinlikleri ile birlikte

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Staj Raporu Öğrencinin Adı-Soyadı T.C. Numarası : Bölümü : : (Times New Roman Kalın 16 Font) ESKİŞEHİR T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016 2017 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 STAJ TAKVİMİ 12 HAZİRAN - 28 TEMMUZ 2017 13-17

Detaylı

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

: İl Milli Eğitim Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. T.C. HALİLİYE KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 33136620/100/5986779 31.05.2016 Konu: Mesleki lar ( Haziran -2016). DAĞITIM YERLERİNE İlgi : İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 30.05.2016 tarih

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ UYGULAMALI EĞİTİM RAPORU ÇUMRA-KONYA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ UYGULAMALI EĞİTİM RAPORU ÇUMRA-KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ UYGULAMALI EĞİTİM RAPORU ÇUMRA-KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ÇUMRA MESLEK YÜKSEKOKULU İŞYERİ UYGULAMALI EĞİTİM RAPORU 2016-2017 T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞTİMİ ANABİLİM DALI MATEMATİK EĞİTİMİ BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞTİMİ ANABİLİM DALI MATEMATİK EĞİTİMİ BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI I.YARIYIL MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ EĞTİMİ ANABİLİM DALI MATEMATİK EĞİTİMİ BİLİM DALI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 3715055832012 Z Uzmanlık Alan Dersi 3715055702017 Z Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve

Detaylı

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ

TED ZONGULDAK KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. KANAAT DÖNEMİ 9/A SINIFI YAZILI SINAV TAKVİMİ 9/A SINIFI YAZILI TAKVİMİ İNGİLİZCE 1 08.03.2016 Salı MATEMATİK 1 11.03.2016 Cuma FİZİK 1 14.03.2016 Pazartesi DENEME I 3 28.03.2016 Pazartesi COĞRAFYA 1 30.03.2016 Çarşamba ALMANCA/FRANSIZCA 1 01.04.2016

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Ek 2. İş Yeri Eğitimi Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ EĞİTİMİ RAPOR DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : Fotoğraf (Zorunlu) ADI

Detaylı

T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ

T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ T.C. ÜSKÜDAR ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DEFTERĠ Fotoğrafı Öğrencinin Öğrencinin Adı Soyadı : Bölümü/Programı : Sınıfı : Numarası

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 25 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ-1 DERS PROGRAMI 2011-2012 AKADEMİK YILI

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ-1 DERS PROGRAMI 2011-2012 AKADEMİK YILI T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ-1 DERS PROGRAMI 2011-2012 AKADEMİK YILI Dersin adı: TÜRK DİLİ-1 Dersin kodu: TRD 151 AKTS kredisi: 2 1. yıl 1. yarıyıl Lisans Zorunlu 2s/hafta Teorik:

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 20 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

EK 2 GEREKLĠ FORMLAR EK 2.1. : EK 2.2. : EK 2.4. : EK 2.5 EK 2.6. : EK 2.7. : EK 2.8. :

EK 2 GEREKLĠ FORMLAR EK 2.1. : EK 2.2. : EK 2.4. : EK 2.5 EK 2.6. : EK 2.7. : EK 2.8. : EK 2 GEREKLĠ FORMLAR EK 2.1. : PROJE PLANI EK 2.2. : BĠREYSEL RAPOR HAZIRLAMA FORMU EK 2.3. : ETKĠNLĠK RAPORU HAZIRLAMA FORMU EK 2.4. : GRUP RAPORU HAZIRLAMA FORMU EK 2.5. : SEÇKĠ DOSYASI HAZIRLAMA FORMU

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI Ad - Soyad :... Okul No :........ Program :...... STAJ DOSYASI SELÇUK ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 STAJ TAKVİMİ 25 HAZİRAN - 04 AĞUSTOS 2018 12-16 Mart

Detaylı

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ

ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ STAJ DEFTERİ Adı Soyadı Numarası :. :. Stajın Kodu :. Öğrenim Yılı :. T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Bu staj defteri İnönü üniversitesi

Detaylı

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 - (1) Bu yönergenin

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2014-2015 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY KASIM EKİM AY AY ARALIK 15 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 22 Çarşamba DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 2 DENEME 2 3 Pazartesi Fransızca 1 4 Salı 5 Çarşamba Fransızca 1 Fransızca 1 DENEME 3 DENEME

Detaylı

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır.

2)İşveren ile katılımcı arasında imzalanacak sözleşme ve İl Müdürlüğümüzün onay vermesi durumunda geçerlilik kazanacaktır. TRABZON ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ İŞBAŞI EĞİTİM PROGRAMI 1-İşverenden İstenen Belgeler: a) Talep dilekçesi (EK-1) b) İşveren taahhütnamesi (EK-20), c) Ön Talep Formu (EK-35), d) İşveren türüne

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ OTO4201 STAJ I VE OTO4001 OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ PROJESİ Güz Dönemi

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ OTO4201 STAJ I VE OTO4001 OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ PROJESİ Güz Dönemi ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ OTO4201 STAJ I VE OTO4001 OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ PROJESİ 2014-2015 Güz Dönemi OTO4001 VE OTO4201 UYGULAMA KILAVUZU 2014 BURSA Sayfa 1 / 5 GİRİŞ Otomotiv

Detaylı

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ

EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ 2016-2017 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI SINAV TAKVİMİ HAFTA TARİH 12-A 12-B 1 2 3 4 5 6 7 5 Eylül 2016 Pazartesi 6 Eylül 2016 Salı 7 Eylül 2016 Çarşamba 8 Eylül 2016 Perşembe 9 Eylül 2016 Cuma 19 Eylül 2016 Pazartesi

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA HEMŞİRELİK I A ŞUBESİ Hemşirelik Esasları Hemşirelik Esasları Bilgi Teknolojileri Kullanımı * Hemşirelik Esasları Hemşirelik Esasları Bilgi Teknolojileri Kullanımı * Hemşirelik Esasları Hemşirelik Esasları

Detaylı

İŞ YERİNDE UYGULAMA KURALLARI

İŞ YERİNDE UYGULAMA KURALLARI T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ A. İŞ YERİNDE UYGULAMA KURALLARI ve ESASLARI Genel Hususlar, T.C. İstanbul AREL Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık

Detaylı

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ

ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ ÖZEL ALTIN NESİL ANADOLU LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM SINAV TAKVİMİ AY EYLÜL 20 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 YGS 1 DENEME 1 YGS 1 EKİM 18 Salı DENEME 2 DENEME 2 AY 1 Salı

Detaylı

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1

altın nesil 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ Coğrafya 1 Coğrafya 1 Dil Anlatım 1 Dil Anlatım 1 Edebiyat 1 Edebiyat 1 altın nesil AY EKİM GÜN 2015-2016 ÖĞRETİM YILI l. DÖNEM LİSE SINAV TAKVİMİ 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM 12/TM 12/FM 27 Salı DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 DENEME 1 AY GÜN 9 A/B 10 A/B 11/TM 11/FM

Detaylı

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ SH 451 SOSYAL HİZMET ORTAMLARINDA BLOK UYGULAMA I ve SH 404 SOSYAL HİZMET ORTAMLARINDA BLOK UYGULAMA II DERSLERİ KILAVUZU

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

Pazartesi. Ders Planı Oluşturuldu:18.09.2015. BİLGİ YÖNETİMİ 2. Snf 2. Öğr. BİLGİSAYAR PROG. 2. Snf 2. Öğr. HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM 2. Snf 2. Öğr.

Pazartesi. Ders Planı Oluşturuldu:18.09.2015. BİLGİ YÖNETİMİ 2. Snf 2. Öğr. BİLGİSAYAR PROG. 2. Snf 2. Öğr. HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM 2. Snf 2. Öğr. Pazartesi ETKİNLİK YÖNETİMİ ETKİNLİK YÖNETİMİ Ders Planı Oluşturuldu:18.0.20 Toplu Çarşaf Liste : Sınıflar Salı İKNA EDİCİ İLETİŞİM İKNA EDİCİ İLETİŞİM Ders Planı Oluşturuldu:18.0.20 Çarşamba BİLGİ NE

Detaylı

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Hemşirelik Esasları

PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. Hemşirelik Esasları Sınıf / Şube: Hemşirelik I A Şubesi Yer: Amfi 1 08.30-09.20 Atatürk İlkeleri ve İnk.Tar.II 09.30-10.20 Atatürk İlkeleri ve İnk. Tar.II 10.30-11.20 Psikoloji 11.30-12.20 Psikoloji Bilgi Teknolojileri Kullanımı/

Detaylı

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması

T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü. Sayı: / Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması T.C. ADIYAMAN VALİLİĞİ Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü Sayı: 973329-310/ 12.01.2017 Konu: İlmihal Işığında Gençlik yarışması ADIYAMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE Mimar Sinan Mesleki

Detaylı

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir.

Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-1222-330b-9b07-d4e1 kodu ile teyit edilebilir. Bu evrak güvenli elektronik imza ile imzalanmıştır. http://evraksorgu.meb.gov.tr adresinden 8d28-222-330b-9b07-d4e kodu ile teyit edilebilir. EK - MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Din

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU Form No: 5. Zorunlu Staj Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : ADI : ADRESİ : TELEFON : STAJ YAPILAN İŞ YERİNİN ( )

Detaylı

Rektör Akçadağ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü STAJ YERİ UYGUNLUK FORMU

Rektör Akçadağ Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü STAJ YERİ UYGUNLUK FORMU STAJ YERİ UYGUNLUK FORMU Aşağıda adı, soyadı ve numarası yazılı öğrencinizin işyerimizde/ kurumumuzda stajını yapması uygun görülmüştür. Bilgilerinize arz/rica ederim. STAJ YAPACAK ÖĞRENCİNİN ADI ve SOYADI

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ DEĞERLENDİRME FORMU

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ DEĞERLENDİRME FORMU T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ DEĞERLENDİRME FORMU Öğrencinin Adı, Soyadı : Programı ve Numarası : Dersin Kodu ve Adı : Dersin Sorumlu Öğretim Elemanı : İşyerinin

Detaylı

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TEZ ÖNERİSİ HAZIRLAMA KILAVUZU Bingöl 2013 ÖNSÖZ Enstitümüze bağlı Anabilim Dallarında lisansüstü eğitim gören öğrencilerin hazırlayacakları lisansüstü

Detaylı

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDA GÖZLEM

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDA GÖZLEM ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDA GÖZLEM Gözlem Yönerge Kitapçığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM BÖLÜMÜ BAHAR

Detaylı

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA SÜRECİ

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA SÜRECİ BAYBURT ÜNİVERSİTESİ BOLOGNA SÜRECİ (Ders Öğrenme Çıktıları) Öğrenme çıktıları öğrenme deneyiminden sonra öğrencinin yeni davranışlarının neler olacağını ortaya koyar. Öğrenme çıktıları, bir öğrenme sürecini

Detaylı

Uzmanlık Öğrencisi Kişisel Bilgi Formu

Uzmanlık Öğrencisi Kişisel Bilgi Formu MÜHÜR Uzmanlık Öğrencisi Kişisel Bilgi Formu Doğum i Doğum Yeri Eğitime Başlama i Fotograf E-posta Adresi Hacettepe E-posta Adresi Pasaport Numarası İkametgah Tezkere Numarası Askerlik Durumu Adresi Uzmanlık

Detaylı

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI

STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI : PROGRAMI : ÖĞRENCİ NO : STAJ YERİ :... İKAMET ADRESİ : EV TELEFONU : CEP TELEFONU : E-POSTA : PROGRAM DANIŞMANI (Form-STJ 03) STAJ DOSYASI HAZIRLAYANIN ADI SOYADI PROGRAMI ÖĞRENCİ NO STAJ TARİHİ../../20.. -../../20.. STAJ YERİ.... İKAMET ADRESİ.. EV TELEFONU CEP TELEFONU E-POSTA PROGRAM DANIŞMANI ÖĞR.GÖR. (Form-STJ

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ Öğrencinin Fotoğrafı Öğrencinin Adı Soyadı :... Bölümü/Programı :... Sınıfı :... Numarası :... Staj Yaptığı

Detaylı

7.Hafta: Risk ve Risk Analizi. DYA 114 Çevre Koruma. BÜRO YÖNETİMİ ve YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI Yrd.Doç.Dr. Sefa KOCABAŞ

7.Hafta: Risk ve Risk Analizi. DYA 114 Çevre Koruma. BÜRO YÖNETİMİ ve YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI Yrd.Doç.Dr. Sefa KOCABAŞ 7.Hafta: Risk ve Risk Analizi DYA 114 Çevre Koruma BÜRO YÖNETİMİ ve YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PROGRAMI Yrd.Doç.Dr. Sefa KOCABAŞ RİSK ve RİSK ANALİZİ Risk Belirli bir tehlikeli olayın meydana gelme olasılığı

Detaylı