ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 10.DÖNEM YÖNETİM KURULU 2.DANIŞMA KURULU TOPLANTISI 14 EYLÜL 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 10.DÖNEM YÖNETİM KURULU 2.DANIŞMA KURULU TOPLANTISI 14 EYLÜL 2012"

Transkript

1 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 10.DÖNEM YÖNETİM KURULU 2.DANIŞMA KURULU TOPLANTISI 14 EYLÜL 2012

2 GÜNDEM 10. Dönem Şube Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Mesleki Denetim Uygulamaları Mali Durum Dilek ve Temenniler

3 GİRİŞ DÖNEM ÇALIŞMALARI YÖNETSEL DURUM EMO KAPSAMINDA TMMOB,İKK,KURUM VE KURULUŞLARLA/DİĞER ODALARLA İLİŞKİLER KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA KOMİSYON ÇALIŞMALARI MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI TEKNİK ÇALIŞMALAR SOSYAL ETKİNLİKLER ÜYE İLİŞKİLERİ İNTERNET VE ELEKTRONİK İLETİŞİM ŞUBE DENETÇİ KURULU EMO GENÇ ETKİNLİKLERİ HUKUSAL ÇALIŞMALAR MESLEKİ DENETİM UYGULAMALARI MALİ DURUM

4 DÖNEM ÇALIŞMALARI Şubemizce bu dönemde, Her dönem olduğu gibi bu dönemde de Meslek Odamızla ilgili tüm süreçlere etkin ve aktif bir şekilde müdahil olunmuştur. İlimizde, 24 Meslek Odası arasında oluşturulmuş uzun dönemden bugüne halen faaliyet sürdüren Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu ve diğer Sivil Toplum örgütleri ile beraber birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalara devam edilmiştir. EMO Genel Merkez tarafından gerçekleştirilen toplantılara, komisyon toplantılarına,şubelerin gerek kendi bünyesinde, gerekse EMO Merkez adına sekretaryasını yürüttüğü toplantılara, komisyon toplantılarına, çalıştaylara, sempozyumlara, panel, form ve kurultaylara Şubemizi temsilen etkin katılım sağlanarak görüş ve önerilerde bulunulmuştur. Resmi kurum ve kuruluşlarda, belediyelerde ve diğer kamu kurumlarında gerçekleştirilen toplantılara ve davetlere Şubemizi temsilen katılım sağlanmış, nezaket ziyaretinde bulunulmuş, meslek alanımızla ilgili konularda görüş beyan edilmiştir. Ayrıca resmi tatillerde ve resmi günlerde ilimizde gerçekleştirilen çelenk koyma törenlerine Şubemiz çelengiyle katılım sağlanarak kamu kurumu niteliğindeki Meslek Odamızın resmi kimliği sergilenmiştir.

5 DÖNEM ÇALIŞMALARI Enerji Verimliliği, Binalarda Enerji Kimlik Belgesi ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği, Kaçak elektrik kullanımı, Voltaj düşüklükleri, AKDENİZ EDAŞ ihalesi, Özelleştirmeler, Elektrik kesintileri, Enerji politikaları, Elektrik faturalarındaki artış, Elektrik trafoları konularında Şube görüşümüz bu dönemde etkili olmuş, Radyo, TV programları ve yazılı basında yer almış gündemini oluşturmuştur. Şubemizin 10. Dönem 1. Koordinasyon Kurulu toplantısı 14 Mayıs 2012 günü Şube çalışmaları hakkında bilgilendirme, Temsilcilikler Denetçi Kurulu raporlarının değerlendirilmesi, Mesleki Denetim Uygulamaları, Mali Durum, Dilek ve temenniler gündemleriyle Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirildi.

6 YÖNETSEL DURUM Şube Yönetim Kurulumuzca bu dönem içerisinde 31 oturum gerçekleştirilmiş, 240 karar alınmıştır.

7 ÜYE SAYIMIZ ÜYE SAYIMIZ: % Erkek 1235 Kadın %

8 EMO KAPSAMINDA Oda çalışmalarımızı daha verimli ve daha etkin sunabilmek için Alanya Temsilciliğimize yeni hizmet binası kiralanmış ve Temsilciliğimiz yeni adresinde hizmet vermeye başlamıştır.

9 EMO KAPSAMINDA Oda çalışmalarımızı daha verimli ve daha etkin sunabilmek için Alanya Temsilciliğimize yeni hizmet binası kiralanmış ve Temsilciliğimiz yeni adresinde hizmet vermeye başlamıştır.

10 EMO KAPSAMINDA 21 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem Şube Denetçi Kurulu EMO Isparta İl Temsilciliği ne giderek ilk denetlemesini yapmıştır. 21 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem Şube Denetçi Kurulu EMO Burdur İl Temsilciliği ne giderek ilk denetlemesini yapmıştır Mart 2012 : EMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ve Delegeleri ile katılım sağladığımız Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) 43. Olağan Kurulu Ankara Kocatepe Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi.

11 EMO KAPSAMINDA 30 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem işyeri temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Ali KURTTEKİN (DHMİ), Sarp EMEKÇİL (Büyükşehir Belediyesi), Ayhan HAZIR (Organize Sanayi Bölgesi), Ahmet ŞAFAK (İller Bankası), Erol YALÇIN (Türk Telekom A.Ş.), Bayram ÇİFCİ (Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.), Ertan YORTANLIOĞLU (Akdeniz Üniversitesi), Onur BIYIKLI (TEİAŞ) ve bu dönem kurulan DSİ 13. Bölge Müdürlüğü nün iş yeri temsilcisi Turhan KEYİK ve TRT Bölge Müdürlüğü iş yeri temsilci olarak da Adnan ÇELİK katılırken Şubemizden; Şube YK Başkanı İlhan METİN, Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, Şube YK üyesi Sefa ŞENGÖK, Şube YK Yedek üyeleri Serkan KÜKREK ve Tarık ATAKUL yer aldılar.

12 EMO KAPSAMINDA 14 Nisan 2012 : EMO İzmir Şubesi ve MMO İzmir Şubesi ile birlikte düzenlenecek olan ve İzmir de gerçekleştirilen Asansör Sempozyumu Sempozyum Düzenleme Kurulu Toplantısı na Şubemiz i temsilen Sempozyum Düzenleme Kurulu Üyesi Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ katılım sağladı. 12 Mayıs 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Engelli Mühendisler Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı komisyon üyemiz Mustafa Kemal DANIŞMAN katılım sağladı. 12 Mayıs 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen İşçi Sağlığı ve Güvenliği Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı komisyon üyemiz Serkan KÜKREK katılım sağladı.

13 EMO KAPSAMINDA 25 Mayıs 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Yapı Denetim Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen 1764 Oda sicil numaralı komisyon üyemiz Coşkun GÖRGÜLÜ katılım sağladı. 26 Mayıs 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen SMM Daimi Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı komisyon üyemiz Rüştü BEKDİKHAN katılım sağladı. 26 Mayıs 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Enerji Çalışma Grubu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı üyemiz Behçet TUFAN katılım sağladı. 26 Mayıs 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Ücretli İşsiz Mühendisler Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı komisyon üyemiz Ferhat ÇAĞLI katılım sağladı.

14 EMO KAPSAMINDA 02 Haziran 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen MİSEM Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı üyemiz Alper GÜL katılım sağladı. 02 Haziran 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Kadın Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen Oda sicil numaralı üyemiz Aslıhan VURAL katılım sağladı. 02 Haziran 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Test, Ölçüm ve Bilirkişilik Çalışma Grubu toplantısına Şubemiz i temsilen 1733 Oda sicil numaralı üyemiz Ziyaittin DEMİRAYAK katılım sağladı. 24 Haziran 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Şube Denetçilerine yönelik eğitime Şubemiz asil denetçi üyeleri İbrahim KORU, Ahmet ÇELİK ve Şube Yönetim Kurulu Saymanı Aygün ÖZEN katılım sağladı. 24 Haziran 2012 : Oda Hizmet Binası nda gerçekleştirilen Şube Saymanları toplantısına Yönetim Kurulu Saymanı Aygün ÖZEN katılım sağladı.

15 EMO KAPSAMINDA 30 Haziran 2012 : Oda Hizmet Binasında gerçekleştirilen, Bilgilendirme, En az ücret tanımları kitabında yer alan sözleşme, fatura denetimi, bölgesel azaltma katsayıları ve mesleki denetimin yeri ile ilgili bölümler üzerinde yapışan Şube çalışmalarının değerlendirilmesi, Ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolleri, Mesleki denetim uygulamaları hakkında genel değerlendirme, Özelleşen dağıtım şirketlerinin uygulamaları konusunda Şube görüşlerinin değerlendirilmesi gündemli SMM Daimi Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen komisyon üyemiz Ömer Gökalp DEMİRİZ katılım sağladı. 04 Ağustos 2012 : Oda Hizmet Binasında gerçekleştirilen, Bilgilendirme, Komisyon Yürütme Kurulu nun Belirlenmesi, Komisyon Çalışma Programı gündemli Asansör Daimi Komisyonu toplantısına Şubemiz i temsilen komisyon üyemiz Mehmet Bahadır DEMİR katılım sağladı.

16 TMMOB,İKK VE DİĞER ODALARLA İLİŞKİLER İlimizde, 24 Meslek Odası tarafından oluşturulmuş uzun süreden beri faaliyet gösteren Antalya Meslek Odaları Eşgüdüm Kurulu, TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu ve diğer Sivil Toplum örgütleri ile beraber çalışmalara devam edilmiştir. 27 Mart 2012 : TMMOB Antalya İKK ve Eşgüdüm Kurulu üyeleri Şubemizde toplandı. Toplantıda 29 Mart 2012 tarihinde Mersin Akkuyu`da gerçekleştirilecek ÇED sürecine Halkın Katılımı toplantısı değerlendirildi.

17 TMMOB,İKK VE DİĞER ODALARLA İLİŞKİLER 11 Nisan 2012 : Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İlhan METİN, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem OĞUZ, Makine Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Hüseyin BARUT ve Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman AYDIN; 03 Nisan 2012 tarih, sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, Bürokrasinin Azaltılması ve İşlemlerin Basitleştirilmesine Yönelik Başbakanlık, Bakanlıklar, Bazı Bağlı ve İlgili Kuruluşlar ve Üniversitelere Ait 84 Adet Yönetmelik başlığıyla yayımlanan yönetmelik değişiklikleri kapsamında; Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ilgili değerlendirmede bulunmak için Şubemizde bir araya geldiler

18 TMMOB,İKK VE DİĞER ODALARLA İLİŞKİLER 25 Nisan 2012 : TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu tarafından, Şubemiz de gerçekleştirilen Genel Değerlendirme, 1 Mayıs Mitingi ve Nükleer Karşıtı Platformun oluşturulması gündemli toplantıya Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN katılım sağladı. 05 Mayıs 2012 : TMMOB 41. Dönem Çalışmalarının değerlendirilmesi, TMMOB Genel Kurulu na ilişkin görüş ve öneriler gündemiyle Ankara 75. Yıl Sahnesi nde gerçekleştirilen TMMOB Danışma Kurulu Toplantısı na Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN, Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Şaban TAT ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sefa ŞENGÖK katılım sağladı.

19 TMMOB,İKK VE DİĞER ODALARLA İLİŞKİLER 17 Mayıs 2012 : TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu tarafından, Şubemiz de gerçekleştirilen Antalya İKK Sekreteri seçimi gündemli toplantıya Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN katılım sağladı.

20 ANTALYA NÜKLEER KARŞI PLATFORMU 30 Mayıs 2012 : TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu, Antalya Eşgüdüm Kurulu, Antalya Kent Konseyi, sendika temsilcileri ve diğer demokratik kitle örgüt temsilcilerinin katılımı ile Antalya Nükleer Karşıtı Platformunun (NKP), Antalya da yeniden yapılanmasına yönelik toplantı Şubemizde yapıldı. Demokratik bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda; 1)Nükleer Karşıtı Platformu (NKP) Antalya birimi sekreteryasının bu dönem için Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından yürütülmesine, 2)Nükleer Karşıtı Platformu (NKP) Antalya birimi dönem sekreterliğini; Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Kücü nün yapmasına karar verilmiştir.

21 ANTALYA NÜKLEER KARŞI PLATFORMU 16 Haziran 2012: Antalya NKP bileşenleri Mersin Nükleer Karşıtı Kongresindeydi.Kongrede Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, Antalya NKP platformu yapılanması ve çalışmaları hakkında kongrede sunum yapmıştır.

22 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA AKDENİZ EDAŞ İŞYERİ TEMSİLCİLİĞİ ODASI AÇILDI Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Antalya İl Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde; üyelerimizin gerek sohbet edebileceği gerekse üyelerimizin kurum içerisinde işlemlerini yapabileceği temsilcilik odası tefrişi yapılarak üyelerimizin hizmetine açılmıştır.

23 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA AKDENİZ EDAŞ İŞYERİ TEMSİLCİLİĞİ ODASI AÇILDI

24 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 22 Mart 2012 : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Antalya Is Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından (Bugün) saat 16:00da İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Toplantı Salonunda "2012 yılında Antalya İlinde Yapılacak Yapı İşyerlerinde Yüksekte Güvenli Çalışma Hedefine Yönelik Risk Esaslı Teftişler" konulu bilgilendirme toplantısına Şube Yönetim Kurulumuz ve üyelerimizce katılım sağlandı. 27 Mart 2012 : Antalya Ticaret ve Sanayi Odası nda gerçekleştirilen Antalya Kültür ve Sanat Koordinasyon Kurulu oluşturulması konusunda gerçekleştirilen toplantıya Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Kadir BAŞÇİÇEK katılım sağladı ve toplantıda Şubemizce gerçekleştirilen sosyal, kültürel, sanatsal ve teknik etkinliklere yönelik sunum gerçekleştirdi. 30 Mart 2012 : Antalya Kültür Merkezi Perge Salonu nda gerçekleştirilen, Antalya Kent Konseyi Yürütme Kurulu nun Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Antalya Kent Konseyi İç Yönergesi 12. Ve 16. Madde Değişikliği ile 16/A Maddesi Eklenmesi, Görüntü Kirliliğinin Önlenmesi Hakkında Önerilerin Görüşülmesi gündemli toplantısına Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sefa ŞENGÖK katılım sağladı.

25 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 12 Nisan 2012 : Antalya Büyükşehir Belediyesi Yüksek Yapılar İnceleme Kurulu nun, belediye İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı nda gerçekleştirmiş olduğu 5805 da 17 parselde yapımı tasarlanan öneri proje hakkındaki toplantısına Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Sami ÇELİK katılım sağladı. 17 Nisan 2012 : Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İlhan METİN, Mimarlar Odası Antalya Şube Başkanı Osman AYDIN ve Makine Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu ile İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin TURSUN u makamında ziyaret etti.

26 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 20 Nisan 2012 : Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ATSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen "1. Antalya Bilişim Çözümleri Buluşması" Çalıştayı na üyelerimizce katılım sağlandı. 25 Nisan 2012 : Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ATSO Konferans Salonunda gerçekleştirilen SGK mevzuatında yer alan uygulamalar, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı "Rehberlik ve Bilgilendirme Çalışması Toplantısı"na üyelerimizce katılım sağlandı. 07 Mayıs 2012 : Antalya Büyükşehir Belediyesi Yüksek Yapılar İnceleme Kurulu nun, belediye İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı nda gerçekleştirmiş olduğu 5805 da 17 parselde yapımı tasarlanan öneri proje hakkındaki toplantısına Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ferhat ÇAĞLI katılım sağladı. 11 Mayıs 2012 : Antalya Kent Konseyi nde gerçekleştirilen, İmar ve Planlama Çalışma Grubu nun kentsel dönüşüm ile ilgili yasal düzenlemeler hakkındaki toplantısına Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Yazmanı Murat SÖNMEZ katılım sağladı.

27 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 11 Mayıs 2012 : Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı İlhan Metin, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Yönetim Kurulu, Antalya ilinde hizmet veren 43 Yapı Denetim Kuruluşu temsilcileri nin katıldığı toplantıda; Bugünlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından son şekli verilmesi beklenen Yapı Denetimi Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Taslağı nın irdelenmesi, eksikliklerin belirlenmesi ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın 3 Nisan ve 14 Nisan 2012 tarihlerinde yayımladığı `Yapı Denetimi Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği görüşülerek tüm yönleriyle değerlendirildi. Toplantıda İlhan METİN kanun taslağına ilişkin Elektrik Mühendisleri Odası nın ve Şubemizin görüşü hakkında bir konuşma yaptı.

28 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 11 Mayıs 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN, Şube Yazmanı Murat SÖNMEZ, Şube YK üyesi Sefa ŞENGÖK ve Şube YK yedek üyesi Ahmet AYDIN`ın hazır bulunduğu görüşmede ATSO Yönetim Kurulu üyesi Levent YİĞİTER, Meclis üyeleri; Tahsin AKSOY ve Akın AKINCI, Komite üyeleri; Mahmut ÜNVER, Mustafa Kemal NAR ve Erdem PAK olmak üzere 48. Grup Meslek Komitesi, Yönetim Kurulumuza ziyarette bulundular.

29 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 17 Mayıs 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, Şube Yazmanı Murat SÖNMEZ, Şube Yönetim Kurulu üyeleri Sefa ŞENGÖK ve Şaban TAT tarafından karşılanan Akdeniz Üniversitesi rektör adayı Prof. Dr. Hüseyin BASIM Şubemize ziyarette bulundu. Meslek odaları ve üniversite ilişkilerinin değerlendirildiği görüşmede, Prof. Dr. Hüseyin BASIM ın birlikte çalışmaya yönelik ifadelerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden KÜCÜ Üniversiteye katkı koymak, ortak çalışmalarda birlikte olmak ve her türlü desteği vermek istiyoruz dedi.

30 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 24 Mayıs 2012 : Şube Yönetim Kurulu muz ATSO Başkanı Çetin Osman BUDAK ı makamında ziyaret etti. Şube Başkanı İlhan METİN ziyarette; Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi çalışmaları hakkında bilgi vererek, elektrik mühendislerinin özlük hakları, mesleki sorunların çözümü yanında kentsel konularda da çözüm yolları aradığımız ifade ederek ayrıca bazı firmaların bünyesinde Mühendis&Mimar bulunmamasına rağmen MÜHENDİSLİK&MİMARLIK ibarelerinin kullanılması hakkında değerlendirmede bulundu.

31 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA 24 Mayıs 2012: MHP Antalya İl Başkanı Osman ÇETİN ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin Şubemizi ziyarette; Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi YK Başkanı İlhan METİN, YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, YK Yazman Üyesi Murat SÖNMEZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Şaban TAT hazır bulundular. 28 Mayıs 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN, YK Başkanı Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, YK Yazmanı Murat SÖNMEZ, YK Üyeleri Şaban TAT, Sefa ŞENGÖK ve Halil ALAÇAM Antalya Valisi Dr. Ahmet ALTIPARMAK`ı ziyaret etti.

32 KURUM VE KURULUŞLAR / EŞGÜDÜM KURULU KAPSAMINDA : CHP Antalya İl Başkanı Devrim KÖK ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin Şubemizi ziyarette; Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi YK Başkanı İlhan METİN, YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, YK Yazman Üyesi Murat SÖNMEZ ve Yönetim Kurulu Üyesi Şaban TAT hazır bulundular.

33 KOMİSYON TOPLANTILARI 26 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda teknik bilgilendirme seminerleri düzenlenmesi konuları hakkında görüşme yapıldı. 02 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda dans kursları düzenlenmesi konuları hakkında görüşme yapıldı. 05 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Kadın Mühendisler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda oyun salonunun uygulamaya konulması, İş hayatında motivasyon semineri ve autocad semineri konuları hakkında görüşme yapıldı.

34 KOMİSYON TOPLANTILARI 06 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Asansör Komisyonu olağan ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı gerçekleştirilmiştir 11 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Ücretli ve İşsiz Mühendisler Komisyonu olağan ilk toplantısını gerçekleştirdi. 16 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Elektronik ve Haberleşme Komisyonu olağan ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi.

35 KOMİSYON TOPLANTILARI 17 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Basın Yayın Komisyonu olağan ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi. 17 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Ücretli ve İşsiz Mühendisler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kurumlarda çalışan üyeler hakkında görüşme yapıldı. 24 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Asansör Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi.

36 KOMİSYON TOPLANTILARI 24 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Yapı Denetim Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yapı denetim uygulamaları hakkında görüşme yapıldı. 25 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Enerji/Yenilenebilir Enerji Kaynakları Komisyonu olağan ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi. 25 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Basın Yayın Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Şubemizin 10. Dönem ilk bülteni ile ilgili çalışmalar yapıldı.

37 KOMİSYON TOPLANTILARI 26 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem SMM Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda SMM grubunun iyileştirilmesi, SMM üyelerin beklenti talepleri, proje hizmetinde mesleki dayanışma ve işletme sorumluluğu hizmeti sayısının artırılması konuları ele alındı. 30 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. 30 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Yapı Denetim Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. 03 Mayıs 2012 : Şubemiz 10. Dönem Kadın Mühendisler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. 07 Mayıs 2012 : Şubemiz 10. Dönem Yapı Denetim Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Yapı Denetim Kanunu Tasarısı değişiklik teklifleri değerlendirildi. 09 Mayıs 2012 : Şubemiz 10. Dönem Enerji/Yenilenebilir Enerji Kaynakları Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda güneş enerjisi hakkında görüşmede bulunuldu.

38 KOMİSYON TOPLANTILARI 21 Mayıs 2012 : Şubemiz 10. Dönem Yapı Denetim Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. 22 Mayıs 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Alaçatı ve Gebiz Uçansu Şelalelerine gezi düzenlenmesi hakkında görüşme yapıldı. 29 Mayıs 2012 : Şubemiz 10. Dönem SMM Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda SMM daimi komisyon toplantısı, odadan geçmemiş projeler hk. görüşme yapıldı 06 Haziran 2012 : Şubemiz 10. Dönem Asansör Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan asansör kontrolleri esnasında verilen bilgi formu ekinde bakımcı firma tanıtımı, yetki belgelerini içeren broşür verilmesi ile ilgili MMO ile görülmesi kararlaştırıldı.

39 KOMİSYON TOPLANTILARI 18 Haziran 2012 : Şubemiz 10. Dönem Yapı Denetim Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda yeni Yapı Denetim Yasası Kanun Tasarısı ile ilgili görüşme yapıldı. 25 Haziran 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Kemer de yat gezi düzenlenmesi hakkında görüşme yapıldı.. 13 Ağustos 2012 : Şube YK üyesi Şaban TAT yönetiminde ve Şube SMM Komisyon Başkanı Rüştü BEKDİKHAN nın da katıldığı, Mesleki Denetim Uygulamaları gündemli, SMM Üyelerimizin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı SMM üye toplantısı yapıldı.

40 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI MİSEM kapsamında ve Teknik Eğitim/Bilgilendirme seminerlerine devam edilmiş ve Şubemizde MİSEM kapsamında 10. Dönem içerisinde 17 eğitim düzenlenmiş olup, 267 üyemiz katılım sağlamıştır. Eylül 2012 ve Ağustos 2013 tarihleri arası MİSEM kapsamında Şubemizce 27 eğitim planlanmıştır.gerçekleştirilen eğitimlerimiz;

41 OCAK 2012 EYLÜL 2012 TARİHLERİ ARASI MİSEM KAPSAMINDA ŞUBEMİZDE DÜZENLENEN EĞİTİMLER Sıra No Eğitimin Adı Eğitim Tarihi Düzenlenen Birim Katılımcı Sayısı 1 ELEKTRİK YÜKSEK GERİLİM TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 07 Ocak 2012 ANTALYA ŞUBE 43 2 ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Ocak 2012 ALANYA İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 15 3 ELEKTRİK SMM EĞİTİMİ Şubat 2012 ANTALYA ŞUBE 20 4 ELEKTRİK YÜKSEK GERİLİM TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 13 Şubat 2012 ANTALYA ŞUBE 6 5 ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 20 Şubat 2012 ANTALYA ŞUBE 19 6 ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 14 Mart 2012 ANTALYA ŞUBE BİLİRKİŞİLİK/KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİLİĞİ YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ ASANSÖR YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 15 Mart 2012 ANTALYA ŞUBE 4 16 Mart 2012 ANTALYA ŞUBE 3

42 OCAK 2012 EYLÜL 2012 TARİHLERİ ARASI MİSEM KAPSAMINDA ŞUBEMİZDE DÜZENLENEN EĞİTİMLER 9 10 REAKTİF GÜÇ KOMPANZASYONU ve HARMONİKLER EĞİTİM YÖNERGESİ TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI (36kV`a kadar) EĞİTİMİ Şubat 2012 ANTALYA ŞUBE Mart 2012 ANTALYA ŞUBE ASANSÖR YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 16 Mart 2012 ANTALYA ŞUBE 3 12 ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ Nisan 2012 ANTALYA ŞUBE TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI (36kV`a kadar) EĞİTİMİ Mayıs 2012 ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİ ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ Temmuz 2012 BURDUR İL TEMSİLCİLİĞİ KATODİK KORUMA EĞİTİMİ Ağustos 2012 ANTALYA ŞUBE ELEKTRİK SMM EĞİTİMİ Ağustos 2012 ANTALYA ŞUBE BİLİRKİŞİLİK/KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİLİĞİ EĞİTİMİ Eylül 2012 ANTALYA ŞUBE 12

43 EYLÜL AĞUSTOS 2013 TARİHLERİ ARASI MİSEM KAPSAMINDA ŞUBEMİZDE PROGRAMLANAN EĞİTİMLER Sıra No Eğitimin Adı Eğitim Tarihi Düzenlenecek Birim 1 ASANSÖR SMM EĞİTİMİ Eylül 2012 ANTALYA ŞUBE 2 ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ Eylül 2012 BURDUR İL TEMSİLCİLİĞİ 3 TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI kadar) EĞİTİMİ (36kV`a Eylül 2012 ALANYA İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 4 YG TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU EĞİTİMİ Ekim 2012 ANTALYA ŞUBE 5 YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİ EĞİTİMİ Kasım 2012 ANTALYA ŞUBE PATLAYICI/PARLAYICI ORTAMLARDA ELEKTRİKSEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİMİ Y. G. TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ ELEKTRİK YÜKSEK GERİLİM TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 03 Aralık 2012 ANTALYA ŞUBE 26 Aralık 2012 ANTALYA ŞUBE 23 Ocak 2013 ANTALYA ŞUBE 9 TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI kadar) EĞİTİMİ (36kV`a Şubat 2013 ANTALYA ŞUBE

44 EYLÜL AĞUSTOS 2013 TARİHLERİ ARASI MİSEM KAPSAMINDA ŞUBEMİZDE PROGRAMLANAN EĞİTİMLER 10 ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR Mart 2013 ANTALYA ŞUBE 11 KATODİK KORUMA EĞİTİMİ Mart 2013 ANTALYA ŞUBE 12 YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİ YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 29 Mart 2013 ANTALYA ŞUBE 13 ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 30 Mart 2013 ANTALYA ŞUBE 14 ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ PROJE HAZIRLAMA Nisan 2013 ANTALYA ŞUBE 15 ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR Mayıs 2013 ANTALYA ŞUBE 16 YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİ EĞİTİMİ Mayıs 2013 ANTALYA ŞUBE 17 BİLİRKİŞİLİK/KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİLİĞİ YETKİLENDİRME BELGESİ YENİLEME EĞİTİMİ 29 Mayıs 2013 ANTALYA ŞUBE 18 ENERJİ NAKİL HATLARI (36 Kv'A KADAR) PROJE EĞİTİMİ Haziran 2013 ANTALYA ŞUBE

45 EYLÜL AĞUSTOS 2013 TARİHLERİ ARASI MİSEM KAPSAMINDA ŞUBEMİZDE PROGRAMLANAN EĞİTİMLER 19 BİLİRKİŞİLİK/KAMULAŞTIRMA BİLİRKİŞİLİĞİ EĞİTİMİ Haziran 2013 ANTALYA ŞUBE 20 REAKTİF GÜÇ KOMPANZASYONU ve HARMONİKLER EĞİTİMİ Haziran 2013 ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİ 21 YANGIN ALGILAMA VE UYARMA SİSTEMLERİ EĞİTİMİ Temmuz 2013 ALANYA İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 22 KATODİK KORUMA EĞİTİMİ Temmuz 2013 BURDUR İL TEMSİLCİLİĞİ 23 YG TESİSLERİNDE İŞLETME SORUMLULUĞU EĞİTİMİ Temmuz 2013 ANTALYA ŞUBE 24 ELEKTRİK İÇ TESİSLERİ PROJE HAZIRLAMA Ağustos 2013 ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİ 25 PLC TEMEL EĞİTİMİ Ağustos 2013 ANTALYA ŞUBE 26 REAKTİF GÜÇ KOMPANZASYONU ve HARMONİKLER EĞİTİMİ Ağustos 2013 ALANYA İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 27 ELEKTRİK SMM EĞİTİMİ Ağustos 2013 ANTALYA ŞUBE

46 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Eğitim Sayısı

47 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Katılımcı Sayısı

48 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI 04 Nisan 2012 : MİSEM kapsamında Yangın Algılama ve Uyarma Sistemleri Yetkilendirme Belgesi Yenileme Eğitimi Şubemizde düzenlendi.

49 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Nisan 2012: Şubemizde 23 üyemizin katılımıyla MİSEM kapsamında Elektrik Tesislerinde Topraklamalar Eğitimi düzenlendi.

50 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Mayıs 2012 : Trafo Merkezleri Tasarımı (36kV`a kadar) Eğitim 14 üyemizin katılımı ile Isparta İl Temsilciliğimizde gerçekleştirildi.

51 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Temmuz 2012 : Isparta İl Temsilciliğimizde 17 üyemizin katılımıyla MİSEM kapsamında Elektrik Tesislerinde Topraklamalar Eğitimi düzenlendi.

52 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Ağustos 2012 : Açılış konuşmasını Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN in yaptığı, MİSEM Kapsamında Katodik Koruma Eğitimi Şubemizde gerçekleştirildi.

53 MİSEM EĞİTİM ÇALIŞMALARI Ağustos 2012 : Açılış konuşmasını Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ`nün yaptığı, MİSEM kapsamında Elektrik SMM Eğitimi 29 üyemizin katılımıyla Şubemizde düzenlendi.

54 TEKNİK EĞİTİM 31 Mart 2012 : Şubemiz ve FGW Jeneratör San. ve Tic. A.Ş. Firması işbirliği ile Cumartesi günü şubemizde 80 üyemizin katıldığı FG Wilson Jeneratör Eğitim Departmanı tarafından Jeneratör ve Jeneratör hesaplamaları hakkında seminer düzenlendi.

55 TEKNİK EĞİTİM 14 Nisan 2012 : Şubemiz ve Mavili Elektronik Tic. Ve San. A.S firması işbirliği ile Şubemizde 66 üyemizin katıldığı Yangın Algılama ve Uyarı Sistemleri, Sistem Tasarım İlkeleri ve Çevre Sistemleri ile Etkileşimleri konulu seminer düzenlendi.

56 TEKNİK EĞİTİM 28 Nisan 2012 : Şube Şubemiz ve Netes Mühendislik Tic. Ltd. Şti. firması işbirliği ile 28 Nisan 2012 Cumartesi günü Şubemizde 45 üyemizin katıldığı Enerji Verimliliğinde Test ve Ölçü Aletleri konu başlıklı seminer düzenlendi.

57 TEKNİK EĞİTİM 05 Mayıs 2012 : Şubemiz ve Nexans Tic. A.Ş. Firması işbirliği ile Şubemiz seminer salonunda 65 üyemizin katılımı ile Yangına Dayanıklı Kablolar ve Kablolarda Yangın Güvenliği konulu seminer düzenlendi.

58 TEKNİK EĞİTİM 26 Mayıs 2012 : Şubemiz ve EPC Enerji ve Güç Dönüşüm Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. Firması işbirliği ile Şubemiz seminer salonunda 46 üyemizin katıldığı Güç Elektroniği konu başlıklı seminer düzenlendi.

59 TEKNİK EĞİTİM 16 Haziran 2012 : Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı İlhan METİN`in açılış konuşmasını yaptığı şubemiz ve Aktif Elektronik A.Ş. firması işbirliği ile Şubemiz seminer salonunda 39 üyemizin katıldığı Kompanzasyon ve Harmonikler, Sekonder Koruma Röleleri, OG hücreleri ve hücreleri oluşturan ekipmanların projelere uygun seçimi, OG Dağıtım Sistemi Tasarımı, Otoprodüktör Sistem Tasarımı, Trafo Köşkleri ve Mobil Trafo Merkezleri konu başlıklı seminer düzenlendi.

60 SOSYAL ETKİNLİKLER 26 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda teknik bilgilendirme seminerleri düzenlenmesi konuları hakkında görüşme yapıldı. 29 Mart Nisan 2012 : EMO Antalya Şubesi üyeleri ve EMO-Genç üyeleri, İstanbul Tüyüp Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleştirilen, Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin önemli fuarlarından biri olan WIN - World of Industry Fuarı 2. Fazı na katıldılar. 02 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Sosyal Etkinlikler Komisyonu olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda dans kursları düzenlenmesi konuları hakkında görüşme yapıldı.

61 SOSYAL ETKİNLİKLER 09 Nisan 2012 : Pınar Halı Sahada gerçekleştirilen 2012 yılı 21. Antalya Meslek Odaları Halı Saha Bahar Dönemi Futbol Turnuvası açılış kokteyli ve açılış maçına Şubemiz i temsilen Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Kadir BAŞÇİÇEK ve üyelerimiz katılım sağladı.

62 SOSYAL ETKİNLİKLER Mayıs 2012 : Üyelerimiz ve ailelerinin de katıldığı 100 kişilik bir grupla Nevşehir/Kapadokya bölgesine iki günlük gezi düzenlendi.

63 SOSYAL ETKİNLİKLER 20 Mayıs 2012 : Entes tarafından düzenlenen turnuvada, EMO Antalya Şubesi futbol takımı ve elekrik sektöründeki firmaların da katıldığı, 4 grupta toplam 16 takımın yer aldığı Entes Cup 2012 Antalya Halı Saha Futbol Turnuvası nın şampiyonu EMO Antalya Şubesi oldu. 27 Mayıs 2012 : Şubemiz sosyal etkinlikleri çerçevesinde, Anadolu Park Restaurant'ta gerçekleştirilen kahvaltıda üyelerimizle bir araya gelindi.

64 SOSYAL ETKİNLİKLER 02 Haziran 2012 : 60 kişinin katıldığı ve Antalya nın en yüksek şelaleleri olan Serik ilçesi Gebiz beldesine bağlı Kozan Köyü sınırlarında bulunan Aksu Nehri`ne karışıp Akdeniz`e ulaşan Gebiz Uçansu 1 ve Uçansu 2 şelalelerine düzenlenen gezide üyelerimizle biraraya geldik.

65 SOSYAL ETKİNLİKLER 08 Haziran 2012 : Entes Firmasının Denizli`de düzenlediği `ENTES CUP 2012 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU` finalinde, Antalya Entes Cup 2012 şampiyonu Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Futbol takımı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı

66 SOSYAL ETKİNLİKLER Haziran 2012 : Üyelerimiz ve ailelerinin de katıldığı grupla ALAÇATI-ÇEŞME-KUŞADASI-EFES-ŞİRİNCE bölgesine iki günlük gezi düzenlendi. İlk gün ALAÇATI-ILICA-ÇEŞME-KUŞADASI gezildi. İkinci gün EFES gezisi yapıldı burada meryamana, St.John klisesi-isa bey cami,selçuk müzesi gibi tarihi yerler gezildi.gezi Şirince`deki serbest zamanla son buldu.

67 SOSYAL ETKİNLİKLER 15 Temmuz 2012 : Üyelerimiz ve ailelerinin de katıldığı yaklaşık 100 kişilik bir grupla Antalya`ya 35 km olan Kemer, Phaselis, Klopatra ve Mehmet Ali bükünde doğal güzelliklerin arasında yapılan yat turunda bir araya geldik.yatla çıktığımız gezinti, koylarda verilen yüzme ve dinlenme molası ile eğlenceli saatlerin yaşandığı mavi yolculuk tamamlandı.

68 SOSYAL ETKİNLİKLER 22 Ağustus 2012 : Şubemizde geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramının son gününde Şube hizmet binasında gerçekleştirildi.yönetim Kurulumuz bayramlaşmaya katılan tüm üyelerimizin bayramını kutlayarak nice bayramlar birlikte olma temennilerinde bulunuldu.

69 ÜYE ZİYARETLERİ 22 Mart 2012 : Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN yeni SMM faaliyetine başlayan üyemiz Hüseyin MIDIK`ı makamında ziyaret etti.

70 ÜYE ZİYARETLERİ 30 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem işyeri temsilcileri ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya; Ali KURTTEKİN (DHMİ), Sarp EMEKÇİL (Büyükşehir Belediyesi), Ayhan HAZIR (Organize Sanayi Bölgesi), Ahmet ŞAFAK (İller Bankası), Erol YALÇIN (Türk Telekom A.Ş.), Bayram ÇİFCİ (Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.), Ertan YORTANLIOĞLU (Akdeniz Üniversitesi), Onur BIYIKLI (TEİAŞ) ve bu dönem kurulan DSİ 13. Bölge Müdürlüğü nün iş yeri temsilcisi Turhan KEYİK ve TRT Bölge Müdürlüğü iş yeri temsilci olarak da Adnan ÇELİK katılırken Şubemizden;Şube YK Başkanı İlhan METİN,Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ, Şube YK üyesi Sefa ŞENGÖK,Şube YK Yedek üyeleri Serkan KÜKREK ve Tarık ATAKUL yer aldılar.

71 ÜYE ZİYARETLERİ 31 Mart 2012 : Meslekte 40 yılını dolduran 3407 sicil numaralı üyemiz Rıfat Oğuz BÜYÜKYAZICI ya Şube YK Başkanı İlhan METİN tarafından plaketi takdim edildi. BÜYÜKYAZICI, verilen plakete teşekkür ederek 10. Dönem Yönetim Kurulu na başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

72 ÜYE ZİYARETLERİ 31 Mart 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN ve Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ SMM üyemiz Cihan TAŞKIN ı ve Eser ORAKLI yı makamında ziyaret ettiler.

73 ÜYE ZİYARETLERİ 02 Nisan 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ SMM üyemiz Seher Banu ÖZKÜTÜKÇÜ yü, üyelerimizden Remzi İYEM i ve Adil ŞENOL u makamında ziyaret etti.

74 ÜYE ZİYARETLERİ 03 Nisan 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ Papillion Oteller grubu Teknik Koordinatörü İsmail KORKU yu makamında ziyaret etti.

75 ÜYE ZİYARETLERİ 05 Nisan 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ Akdeniz Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nda çalışan üyelerimiz Kadir BAŞÇİÇEK, Hülya BAŞÇİÇEK, Latife Şimşek BAYSAL ve Fatma YAPRAKDAL ı makamlarında ziyaret gerçekleştirdi.

76 ÜYE ZİYARETLERİ 06 Nisan 2012 : Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Şaban TAT AKDENİZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Antalya İl Müdürlüğü`nde görevli üyelerimiz ve İl Müdürü Bülent GÜREL ile makamlarında bir araya geldi. İl Müdürü Bülent GÜREL ile yapılan görüşmede SMM üyelerimizin enerji müsaadesi işlemlerinin en kısa sürede gerçekleşmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

77 ÜYE ZİYARETLERİ 13 Nisan 2012 : Şube Yönetim Kurulu Üyesi Şaban TAT, Isparta TEİAŞ 7. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü`nde görevli; Röle Grup Baş Mühendisi Hüseyin TANRIVERDİ, Elektronik Grup Baş Mühendisi Yaşar Aydın GÜRDAL, Röle Mühendisleri Ümit ERBAŞI ve aynı zamanda İşyeri Temsilcimiz A. Fatih AĞLARCA yı ziyaret etti.

78 ÜYE ZİYARETLERİ 14 Nisan 2012 : Meslekte 40 yıl emek ve hizmet veren 2950 sicil numaralı üyemiz Suha ÖZÇETİN e, Şube YK Başkanı İlhan METİN tarafından plaketi takdim edildi. ÖZÇETİN; verilen plakete teşekkür ederek 10. Dönem Yönetim Kurulu na başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

79 ÜYE ZİYARETLERİ 20 Nisan 2012 : Şube Yedek Yönetim Kurulu Üyemiz Tarık ATAKUL ve üyemiz Ayşe KOÇAK, Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN in nikah şahitliğini yaptığı düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

80 ÜYE ZİYARETLERİ 23 Nisan 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN ve Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ SMM üyemiz Suna Batak ERZURUMLU, Yusuf Behzat ERZURUMLU ve M. Bahadır DEMİR i makamlarında ziyaret ettiler.görüşmelerde; Meslek alanlarımızın korunmasına yönelik çalışmalar ve şube çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Şubemiz de düzenlenen MİSEM kapsamındaki eğitimler ve diğer kapsamdaki eğitimlere katılım konularının da görüşüldüğü ziyarette, üyelerimiz düzenlenen eğitimlerden ve Şube çalışmaları hakkında görüşlerini dile getirerek Şube Yönetim Kurulu na çalışmalarında başarılarının devamı dileklerinde bulundular.

81 ÜYE ZİYARETLERİ 24 Nisan 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ Muratpaşa Belediyesi nde görevli üyelerimizden Aydın ERKEK, Zekiye NİNNİLER ve Gürhan NİNNİLER i makamlarında ziyaret etti. Şube çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunulduğu ziyarette, ücretli çalışan mühendislerin karşılaştığı sorunlar ve üyelerin talepleri dinlendi.

82 ÜYE ZİYARETLERİ 26 Nisan 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ tarihinde Alanya Temsilciliği SMM üyelerimizden Ahmet YALIM, Umut MİRİOĞLU ve Alanya Temsilci Yardımcısı Ali ARAS a ziyarette bulundu.temsilcilik çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette, üyelerin talepleri dinlendi.

83 ÜYE ZİYARETLERİ 09 Mayıs 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ Martı Myra otel Teknik Müdürü üyemiz Ömer ERDOĞAN a makamında ziyarette bulundu.şube çalışmaları hakkında bilgi verildiği görüşmede, üyelerin çalışma yaşamlarında karşılaştıkları sorunlar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Üyemiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şube nin etkin ve aktif çalışmalarını başarılı bulduğunu söyledi.

84 ÜYE ZİYARETLERİ 03 Haziran 2012 : Üyemiz Türker Manav, Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN in katıldığı düğün töreni ile dünya evine girdi. Çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

85 ÜYE ZİYARETLERİ 06 Temmuz 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ Dec Elektromekanik Müh. Taah. San ve Tic A.Ş.`de görev yapan üyelerimiz Uğur KIZILTAŞ ve Necati BALKANOĞLU na makamında ziyarette bulundu.şube çalışmaları, yapılan etkinlikler ve meslek alanlarımızın korunmasına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verildiği görüşmede, üyelerin talepleri dinlendi.

86 ÜYE ZİYARETLERİ 07 Temmuz 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN ve Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ SMM üyemiz Abdulhalik ÇEKİM i ve üyemiz Nezir ÇEKİM i makamında ziyaret ettiler. SMM uygulamaları ve meslek alanlarımıza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette şube çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

87 ÜYE ZİYARETLERİ 09 Temmuz 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN ve Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ SMM üyemiz İbrahim BEKAROĞLU nu makamında ziyaret ettiler.ziyarette, SMM uygulamaları ve sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

88 ÜYE ZİYARETLERİ 11 Temmuz 2012 : Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN TEİAŞ 19. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü`nde görevli üyelerimizi ziyaret etti.ziyarette çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulmuş, ücretli çalışan üyelerimizin sorunları ve mesleğimizle ilgili konular paylaşılmıştır. Metin, Şube komisyonları ve çalışmaları hakkında bilgiler aktararak, görüşmede ayrıca kurumda staj yapmak isteyen EMO-Genç öğrencilere staj imkanı sağlanmıştır.

89 ÜYE ZİYARETLERİ 20 Temmuz 2012 : Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi nde görev yapan üyemiz Ahmet UĞUR u makamında ziyaret etti. Ziyarette, EMO-Genç e yönelik yapılan etkinlikler ve Şubemiz aracılığı ile öğrencilerimize staj eğitimi sağlamasına ilişkin yapılan EMO- GENÇ çalışmaları hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu.

90 ÜYE ZİYARETLERİ 11 Ağustos 2012 : Şube YK Başkanı İlhan METİN ve Şube YK Başkan Yardımcısı İbrahim KÜCÜ SMM üyemiz Ali İhsan IŞIK ı makamında ziyaret ettiler.

91 ÜYE ZİYARETLERİ 24 Ağustos 2012 : Üyemiz Mehmet URAS, Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlhan METİN in katıldığı düğün töreni ile dünya evine girdi. Çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.

92 INTERNET VE ELEKTRONİK İLETİŞİM İNTERNET SAYFASI Şubemiz internet sayfası düzenli bir şekilde güncellenerek üyelerimizin hizmetine sunulmaktadır. Şube etkinlikleri ile ilgili tüm bilgi ve duyurular üyelerimize web sayfasından ulaştırılmaya devam edilmektedir. EMOP (Elektrik Mühendisleri Odası Otomasyon Projesi) üzerinden üyelerimiz şahsi bilgilerine ulaşabilmesi açısından kullanıcı adı ve şifresi almaları sağlanmaktadır. E-POSTA EMO uzantılı adresi olmayan üyelerimize duyuru yapılarak, EMO uzantılı adresi almaları sağlanmaya devam edilmiştir.

93 ŞUBE DENETÇİ KURULU Ocak 2012 tarihlerinde Şube Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen Şubemizin 10. Olağan Genel Kurulu ve Yetkili Organ Seçimleri sonucu oluşan 10. Dönem Şube Yön. Kurulumuz, EMO Denetleme Çalışma Usul ve Esasları Yönergesi kapsamında Şubemizin 10. Dönem Asil Denetçi üyeleri İbrahim KORU, Ahmet ÇELİK, Haluk KARAMAN ve Yedek Denetçi Üyeleri İlhan ASUTAY, Bayram ÇİFCİ, Ziyaittin DEMİRAYAK a gerekli bildirisini yapmış ve böylece Şubemizin 10. Dönem Denetçi Kurulu çalışmalarına başlamıştır. 21 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem Şube Denetçi Kurulu EMO Isparta İl Temsilciliği ne giderek ilk denetlemesini yapmıştır. 21 Mart 2012 : Şubemiz 10. Dönem Şube Denetçi Kurulu EMO Burdur İl Temsilciliği ne giderek ilk denetlemesini yapmıştır. 05 Nisan 2012 : Şubemiz 10. Dönem Şube Denetçi Kurulu EMO Finike İlçe Temsilciliği ne giderek ilk denetlemesini yapmıştır.

94 EMO GENÇ ETKİNLİKLERİ Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü ve Süleyman Demirel Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Şubemize ön üye kayıtlarını yaptıran EMO-GENÇ üyelerimiz bu dönemde de artış göstermiştir. EMO Merkez düzeyinde gerçekleştirilen toplantılara Şubemizi temsilen Şubemiz EMO- Genç Komisyonu üyeleri katılım sağlamış ve görüş beyan etmişlerdir. Ayrıca EMO-Genç üyelerimize yönelik tanışma-bilgilendirme toplantıları, sosyal ve teknik içerikli geziler planlanmaktadır. EMO-GENÇ SAYIMIZ: % SÜLEYMEN DEMİREL ÜNİV. EMO-GENÇ % AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EMO-GENÇ 143

95 EMO GENÇ ETKİNLİKLERİ 11 Mayıs 2012 : Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Elektronik-Haberleşme Mühendisliği Bölümü EMO-Genç Üyelerine, 600 kw gücündeki Antalya TRT Aksu Verici İstasyonu na ve Antalya TRT Bölge Müdürlüğü ne teknik gezi düzenlenmiştir.

96 EMO GENÇ ETKİNLİKLERİ 08 Haziran 2012 : Öğretim yılı Süleyman Demirel Üniversitesi Elektronik-Haberleşme Fakültesi mezuniyet töreni, SDÜ Yerleşkesinde yapıldı. Törende Şubemiz Y.K. Yazmanı Murat SÖNMEZ ve Y.K. üyesi Şaban TAT, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan KÜÇÜKÖNER, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa MERDAN, Öğretim üyesi Doç. Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ günün anlamına ilişkin konuşmalar yaptılar.

97 EMO GENÇ ETKİNLİKLERİ 21 Haziran 2012 : Öğretim yılı Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni, Atatürk Konferans Salonunda yapıldı.yeni meslektaşlarımızın bu mutlu gününde Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı İlhan METİN ve Antalya Şube Yazmanı Murat SÖNMEZ törene katıldılar.

98 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR EMO Antalya Şubesi Hukuk Müşaviri Avukat Erhan TUNÇ üyelerimizin meslek hayatlarında karşılaştıkları hukuki sorunlara ve bunlara yönelik çözüm önerilerine dair onbeş günde bir çarşamba günleri 17:00-20:00 saatleri arasında Şubemizde danışmanlık hizmeti davam etmektedir. Danışma günleri haricinde telefonla arayan veya avukatın bürosuna giden üyelerin, soru ve sorunlarına hukuki yol gösterilmiş, cevaplanmış, gerektiğinde istedikleri sözleşme ve dilekçeler hazırlanmıştır. Antalya Bölgemizde Meslek Odaları ve Sivil toplum Kuruluşları ile birlikte kentsel değerlerin yok edilmesine karşı mücadeleye devam edilmiştir. Bilirkişilik ve SMM eğitimlerinde, hukuki sunum ve anlatımlar gerçekleştirilmiştir.

99 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR 1-) Mali Müşavir Fatmana AKAR ile Antalya Şube arasında yapılmış Hizmet Sözleşmesi Mayıs 2010 tarihinde sona ermiştir. Yönetim Kurulu hizmet sözleşmesinin yenilenmemesine karar vermiş ve karar tarih, 2010/0629 sayılı yazı ile Mali Müşavir Fatmana AKAR a bildirilmiştir. Hizmet sözleşmesi yenilenmeyen Mali Müşavir Fatmana AKAR 2010 yılı Mayıs- Aralık aylarına ilişkin ücret alacağı olduğu iddiası ile Antalya Şube hakkında Avukatı eli ile Antalya 11.İcra Müdürlüğünün 2010/18927 esas sayılı dosyası ile ilamsız icra takibi başlatmıştır.antalya 11.İcra Müdürlüğünün 2010/18927 esas sayılı dosyasına, Mali Müşavir Fatmana AKAR ile Antalya Şube arasında yapılmış Hizmet Sözleşmesi Mayıs 2010 tarihinde sona erdiği, ödenmemiş borcumuz olmadığı açıklaması ile itiraz edilerek takip durdurulmuştur. Mali Müşavir Fatmana AKAR avukatı eli ile Antalya 6. Sulh Hukuk Mahkemesi Esas 2010/1137 sayılı dosyası ile Antalya Şubeye yönelik olarak itirazın iptali davası açmıştır. Yargılama sonunda, Antalya şubenin Mali Müşavir Fatmana AKAR a sözleşmeden kaynaklanan ödenmemiş borcu olmadığı tespit edilmiş Antalya 6.Sulh Hukuk Mahkemesi gün, Esas 2010/1137 Karar 2011/ 286 sayılı kararı ile davanın REDDİNE karar vermiştir. Karar, Yargıtay 3.Hukuk Dairesi tarih Esas 2012/3356, K.2012/7871 sayılı kararı ile ONANMIŞTIR. Karar kesinleşmiştir. 2-) Odaya ibraz ettikleri diplomalarının gerçek olmadığı tespit edilen Hakan DENİZ ve Kubilay YAKAR adlı kişiler hakkında merkez tarafından yapılan suç duyusuna sonucu; Hakan DENİZ adlı kişi hakkında Antalya 8.Asliye Ceza Mahkemesi E.2011/ 689 sayılı dosyası ile ceza davası açılmıştır Günlü duruşmada davaya müdahil olarak katılma talebinde bulunulmuştur. Mahkeme TMMOB Elektrik Mühendisleri Odasının suçtan doğrudan zarar gören olmadığı gerekçesi ile ret edilmiştir. Duruşması günü saat bırakılmıştır.

100 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR 3-) Odaya ibraz ettikleri diplomalarının gerçek olmadığı tespit edilen Kubilay YAKAR adlı kişi hakkında Antalya 16. Asliye Ceza Mahkemesi E.2011/ 789 sayılı dosyası ile ceza davası açılmıştır Günlü duruşmada davaya katılma (Müdahale) talebinde bulunulmuş, talebimiz Mahkemece kabul edilmiştir Günlü duruşmada; TCK 204/1 maddesi gereğince resmi evrakta sahtecilik eyleminden dolayı 2 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına, cezadan TCK 62 maddesi uyarınca 1/6 oranında indirim yapılarak 1 yıl 8 Ay hapis cezası ile cezalandırılmasına,cmk 231/5-6-7 maddeleri gereğince sabıkasız olması dikkate alınarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiştir. 4-) Burdur Temsilciliği nin günü kasa ve hesaplarında yapılan denetimde, kasada 9.648,45-TL açık tespit edilmiştir.antalya Şubesi Yönetim Kurulu tarihinde Burdur Temsilciliği nde gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıda tüm giderleri Antalya Şubesi tarafından ödenen temsilciliğe ait büroda Şahin Elektrik Müh. Hiz. İç ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ünvanı altında ticari faaliyete göstermesi ve kasadaki eksiğin nedenini açıklanması için o dönem temsilcilik görevini ifa eden Mehmet ŞAHİN in savunması alınmasına karar verilmiştir. Temsilci Mehmet ŞAHİN den Tarih 2009 / 16 sayılı yazısı ile savunması istenmiştir. Mehmet ŞAHİN günlü dilekçesi ile Burdur il temsilciliğinden istifa etmiştir Yıllarında Burdur İl Temsilci olarak görev yapan Mehmet ŞAHİN in tespit edilen kasa açığını, odayı uğratmış olduğu zararı tazmin etmemesi nedeni ile Antalya 8.Asliye Hukuk Mahkemesi E.2010/ 347 sayılı dosyası ile alacak davası açılmıştır. Yargılama sonucunda Antalya 8.Asliye Hukuk Mahkemesi gün Esas 2010/347 Karar 2011/ 254 sayılı kararı ile tespit edilen 9.648,45 TL oda zararın tarihinden işleyecek yasal faizi ile Mehmet ŞAHİN den tahsiline karar verilmiştir. Mehmet ŞAHİN in mahkeme kararına rağmen oda zararını tazmin etmemesi nedeni ile hakkında mahkeme kararına dayalı Antalya 3.İcra Müdürlüğünün 2011/ esas sayılı dosyası ile icra takibi başlatılmak zorunda kalınmıştır. Mehmet ŞAHİN in icra dosyasında mal beyanında bulunmuş, mal beyanı olarak bildirdiği taşınmazları ile araçlarına haciz konulmuştur. Hizmet Nedeni ile Güveni kötüye Kullanma suçundan Burdur Cumhuriyet Savcılığı na yaptığımız başvuru neticesinde, Mehmet ŞAHİN hakkında Burdur Asliye Ceza Mahkemesi Esas 2011/ 417 sayılı dosyası ile ceza davası açılmıştır. Yargılama devam etmektedir. Müdahil olarak davaya katılma talebinde bulunulmuş, talebimiz Mahkemece kabul edilmiştir. Duruşması günü saat yapılacaktır.

101 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR 5-) Tevfik LEVENT tarihli dilekçesi ile yapmış olduğu başvurusunda Antalya Merkez 5911 Ada 06 parseldeki yapıya ait asansörün yetkisiz kişilerce yapıldığını bildirmiştir. Yapı sahibi Tevfik LEVENT dilekçesi üzerine bilirkişi görevlendirilmiştir. Bilirkişi raporu doğrultusunda yetkisiz asansör yapan Şemas Asansör Firması ile 4708 sayılı kanun gereğince sorumlu olan Yapı Denetim şirketinin ilgileri hakkınsa yasal işlem yapılması için Antalya Cumhuriyet Savcılığı na tarihinde başvuru yapılmıştır. Antalya Cumhuriyet Savcılığınca Şemas Asansör yetkilisi Şevket MAVİ, Çağdaş Yapı Denetim AŞ yetkilileri İbrahim KAYA, Yusuf TEKİN hakkında Antalya 11. Asliye Ceza Mahkemesi Esas 2008/143 sayılı dosyası ile ceza davası açılmıştır. Ceza davası tarihinde açılmış, iki yılı yakın zamandır yargılamanın devam ettiği fakat şikâyeti yapan EMO Antalya Şubesi davaya müdahil sıfatı ile iştirak etmediği anlaşılmış, EMO Antalya Şubesinin hak kaybına uğramaması amacı ile günlü duruşmada EMO Antalya Şubesi olarak müdahale talebinde bulunulmuş, tarihli duruşmada müdahale talebimiz kabul edilmiştir. Antalya 11. Asliye Ceza Mahkemesi tarih esas 2008/143, karar 2011/ 167 sayılı kararı ile sanıkların üzerlerine atılı suçu işledikleri sabit olmadığı gerekçesi ile beraatlarına karar vermiştir. Karar tarafımızdan temyiz edilmiştir. Temyiz incelemesi devam etmekte olup, dosya halen Yargıtay dadır. 6-) Isparta Belediye Başkanlığınca düzenlenen tarih ve 441 sayılı yapı ruhsatının, elektrik mühendisi olmadığı halde fenni mesuliyetinin elektrik teknisyeni tarafından üstelenilmesinin İmar kanun 38 maddesi ve sair yasal mevzuata aykırı olduğu gerekçesi ile Isparta İdare Mahkemesi Esas 2011/ 246 sayılı dosyası ile dava açılmıştır.isparta İdare Mahkemesi tarih Esas 2011/ 246 Karar 2011/406 sayılı kararı ile ; 3194 sayılı İmar Kanun 44 maddesinin 2.bendini değiştiren 3542 sayılı Kanunun 3. maddesi doğrultusunda hazırlanan Elektrik dosyası Elektrik il ilgili Fen Adamlarının yetki, Görev ve sorumlulukları hakkında yönetmenlik ile getirilin düzenlemeler gerekçe gösterilerek ret edilmiştir.

102 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR 7-) Isparta Belediye Başkanlığınca düzenlenen tarih ve 382 sayılı yapı ruhsatının, elektrik mühendisi olmadığı halde fenni mesuliyetinin elektrik teknisyeni tarafından üstelenilmesinin İmar kanun 38 maddesi ve sair yasal mevzuata aykırı olduğu gerekçesi ile Isparta İdare Mahkemesi Esas 2011/ 151 sayılı dosyası ile dava açılmıştır.isparta İdare Mahkemesi tarih Esas 2011/ 151 Karar 2011/408 sayılı kararı ile 3194 sayılı İmar Kanun 44 maddesinin 2.bendini değiştiren 3542 sayılı Kanunun 3. maddesi doğrultusunda hazırlanan Elektrik dosyası Elektrik il ilgili Fen Adamlarının yetki, Görev ve sorumlulukları hakkında yönetmenlik ile getirilin düzenlemeler gerekçe gösterilerek ret edilmiştir. 8-) Isparta Belediye Başkanlığınca düzenlenen tarih ve 397 sayılı yapı ruhsatının, elektrik mühendisi olmadığı halde fenni mesuliyetinin elektrik teknisyeni tarafından üstelenilmesinin İmar kanun 38 maddesi ve sair yasal mevzuata aykırı olduğu gerekçesi ile Isparta İdare Mahkemesi Esas 2011/ 150 sayılı dosyası ile dava açılmıştır.isparta İdare Mahkemesi tarih Esas 2011/ 150 Karar 2011/396 sayılı kararı ile 3194 sayılı İmar Kanun 44 maddesinin 2.bendini değiştiren 3542 sayılı Kanunun 3. maddesi doğrultusunda hazırlanan Elektrik dosyası Elektrik il ilgili Fen Adamlarının yetki, Görev ve sorumlulukları hakkında yönetmenlik ile getirilin düzenlemeler gerekçe gösterilerek ret edilmiştir. 9-) Eşgüdüm kararı ile Ziraat Odası Antalya Şubesi ile birlikte Antalya Valiliğinin ( İl özel idaresi) Antalya ili Döşeme altı ilçesi Selimiye köyü sınırları içinde Aksa Enerji Üretim AŞ. adına vermiş olduğu yapı ruhsatı ve yapı kullanım izin belgelerinin iptali için Antalya 2.İdare mahkemesi E. 2011/ esas sayılı dosyaları ile sekiz ayrı dava açılmıştır.idare mahkemesi dava konusu edilen inşaat ruhsatı ve yapı kullanım izinlerinin yeni imar planına uygun olduğu gerekçesi ile davaların reddine karar vermiştir. Dosyalar temyiz incelemesi için Danıştay dadır. 10-) Üye Adil KAÇAR adına imzalı proje üzerlerinde bulunan kaşe üzerindeki imzanın Adil KAÇAR elinde çıkmadığı, hakiki imza model alınarak sahte olarak atıldığının tespit üzerine ALANYA Asliye Ceza Mahkemesi 2010 / 61 sayılı dosyası ile İlhan CEYLAN, Tevfik BAYDOĞAN a karşı Resmi evrakta Sahtecilik, Dolandırıcılık suçundan ceza davası açılmıştır. Ceza davasına Antalya Şubesi müdahil olarak katılmıştır.dosya, Asliye Ceza Mahkemesi görevsizlik kararı ile Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesi 2011/ 45 esasa gönderilmiştir. Müdahil olarak katılma talebinde bulunulmuştur.

103 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR 11-) İbraz ettiği Yakın Doğu Üniversitesine ait noter onaylı denklik belgesinin gerçek olmadığı tespit edilen Cem UĞUR adlı kişiler hakkında merkez tarafından yapılan suç duyusuna sonucu; Antalya 6.Asliye Ceza Mahkemesi esas.2011/ 812 sayılı dosyası ile ceza davası açılmıştır. Davaya müdahil olarak katılma talebinde bulunulmuştur. Mahkeme TMMOB Elektrik Mühendisleri Odasının suçtan doğrudan zarar gören olmadığı gerekçesi ile ret etmiştir. Mahkeme Gün, 2012/ 797 karar sayılı kararında, suça konu belge aslının temin edilemediği gerekçesi ile beraat kararı vermiştir. Karar günü bozulması istemi ile tarafımızdan temyiz edilmiştir. 12-) Geçmiş dönemde, Bucak Belediye başkanlığınca düzenlenen yapı ruhsatlarında elektrik mühendisi olmadığı halde fenni mesuliyetlerinin elektrik teknisyeni tarafından üstelenmesinin yasal düzenlemelere aykırı olduğu gerekçesi ile Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi olarak Isparta İdare Mahkemesi nde 2008 yılında 39 ayrı dava açılmıştır. Açılan bu davaların tamamı ret ile sonuçlanmıştır. Danıştay Başkanlığı na yaptığımız temyiz başvurusu sonucu bu kararların tamamı bozulmuştur.bozma sonrası dosyalar 2001 yılı/ 162, 163, 1069, 1070, 1072, 1073, 1074, 1075, 1077, 1078, 1079, 1080, 1081, 1082, 1083, 1084, 1085, 1087, 1088, 1089, 1092,1094, 1095, 1097,1098,1100,1101,1102,1106,1107,1109,1110,1118, ,1146,1147,1148,1149 esas numaraları almıştır. Isparta İdare Mahkemesi Danıştay bozma kararına uymuştur. Bozma sonrası yapılan yargılama sonunda Isparta İdare Mahkemesi; yapı ruhsatlarında imzası bulunan kişilerin Meslek Yüksek Okul mezunu olan bu kişilerin, 3194 sayılı İmar Kanun 44 maddesinin 2.bendini değiştiren 3542 sayılı Kanunun 3. maddesi doğrultusunda hazırlanan Elektrik dosyası Elektrik ile ilgili Fen Adamlarının yetki, Görev ve sorumlulukları hakkında yönetmenliğin 22. grubuna dâhil oldukları, bu gruptakilerin 30 kw bağlantı gücüne kadar yapıların elektrikle ilgili plan ve proje uygulamasında fenni mesuliyet üstelenebilecekleri, dava konusu yapı ruhsatlarının 30 kw altında kaldığı gerekçesi ile ret etmiştir.

104 Mesleki Denetim Uygulamaları EMO ANTALYA ŞUBESİ SMM ÇİZELGESİ ŞUBE/TEMS. 1kV Altı/Üstü SMM 1 kv Altı SMM ASAN. SMM TOPLAM ANTALYA BURDUR ISPARTA ALANYA MANAVGAT FİNİKE TOPLAM

105 Mesleki Denetim Uygulamaları ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLERİN MESLEKİ DENETİM İSTATİSLİKLERİ 01 OCAK-31 AĞUSTOS 2012 ŞUBE/ TEMSİLCİLİK Uygulama Ruhsat Projeleri Röleve Projesi Asansör Uygulama Projesi Orta Gerilim projesi Alçak Gerilim Enerji Nakil Hattı Yedek Güç (jeneratör) ruhsat projesi TOPLAM ANTALYA BURDUR ISPARTA ALANYA FİNİKE MANAVGAT TOPLAM

106 Mesleki Denetim Uygulamaları 01 OCAK-31 AĞUSTOS 2012 PROJE MESLEKİ DENETİM ANTALYA BURDUR ISPARTA ALANYA FİNİKE MANAVGAT

107 Mesleki Denetim Uygulamaları YILLARA GÖRE ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLERİN MESLEKİ DENETİM İSTATİSLİKLERİ ŞUBE/TEMSİLCİLİK 2008 YILI 2009 YILI 2010 YILI 2011 YILI 31 AĞUSTOS 2012 İTİBARİYLE TOPLAM ANTALYA BURDUR ISPARTA ALANYA FİNİKE MANAVGAT TOPLAM

108 Mesleki Denetim Uygulamaları YILLARA GÖRE ŞUBE VE TEMSİLCİLİKLERİN MESLEKİ DENETİM İSTATİSTİKLERİ ANTALYA BURDUR ISPARTA ALANYA FİNİKE MANAVGAT 2008 YILI 2009 YILI 2010 YILI 2011 YILI 2012 YILI

109 Mesleki Denetim Uygulamaları YILLARA GÖRE ŞUBE VE İL TEMSİLCİLİKLERİNİN İŞLETME SORUMLULUĞU İSTATİSTİKLERİ 2006 YILI 2007 YILI 2008 YILI 2009 YILI 2010 YILI 2011 YILI 31 AĞUSTOS 2012 İTİBARİYLE Antalya Burdur Isparta Toplam

110 Mesleki Denetim Uygulamaları 1000 YILLARA GÖRE İŞLETME SORUMLULUĞU Antalya Burdur Isparta YILI 2007 YILI YILI YILI 2010 YILI YILI YILI

111 Mesleki Denetim Uygulamaları ÖLÇÜM-TEST HİZMETLERİ 01 OCAK AĞUSTOS 2012 Topraklama Ölçümü 111 Katodik Koruma Ölçümü 19 Aydınlatma Şiddeti Ölçümü 1 Tesisat Kontrol 6 Bilirkişilik 8 Yağ Delinme Testi 69 TOPLAMI 214

112 MALİ DURUM 2012 yılında Mesleki Denetim ücretlerinin maktu bedellere dönüştürülmesi neticesinde ; odamızın mesleki denetim gelirleri 2012 yılının ilk 7 aylık geliri 2011 yılının ilk 7 ayına göre %20 azalışla gerçekleşmiştir yılı Temmuz geliri ise 2011 Temmuz ayına göre % 20 düşüş göstermiştir yılı başında Şubemizin Genel Kurulu nun yapılması neticesinde ; 2012 yılının ilk 7 aylık gider toplamı ise 2011 yılının ilk 7 ayına oranla % 2 artmıştır.

113 MALİ DURUM 2012 YILI OCAK-TEMMUZ TAHMİNİ-GERÇEKLEŞEN GELİR DURUMU GELİR TAHMİNİ GELİR (2012 YILI SONU) GERÇEKLEŞEN (İLK 7 AYLIK) REALİZE % ÜYE KAYIT , ,00 %41 HİZMET KARŞILIĞI , ,00 %16 YAYIN , ,50 %14 SMM HİZMETLERİ , ,00 %40 TEMSİLCİLİKLER , ,00 %36 DİĞER , ,04 %19 Toplam , ,54 %37

114 MALİ DURUM 2012 YILI OCAK-TEMMUZ TAHMİNİ-GERÇEKLEŞEN GİDER DURUMU GİDER TAHMİNİ GİDER (2012 YILSONU) GERÇEKLEŞEN (İLK 7 AYLIK) REALİZE % YÖNETİM+2012 GENEL KURUL , ,00 %70 PERSONEL , ,00 %38 İŞLETME , ,00 %24 HİZMET KARŞILIĞI , ,00 %23 YAYIN , ,00 %11 DİĞER , ,00 %26 TEMSİLCİLİK , ,00 %37 MERKEZ % , ,58 %37 Toplam , ,00 %38

115 MALİ DURUM ÜYE AİDAT ÖDENTİ DURUMU YIL ÜYE SAYISI TAHSİL EDİLMESİ GEREKEN TAHSİL EDİLEN ORAN , ,00 % , ,00 % , ,00 % , ,00 % , ,50 % (Temmuz) , ,00 %43 42 tane emekli üyemiz bulunmaktadır. Aidat alınmadığı için üye sayısına eklenmemiştir yılında Ağustos ayı sonu itibari ile Genel Merkez e %17 payı olarak ,00 TL aktarılmıştır. %17 payının dışında ise Genel Merkez e ,00 TL aktarılmıştır.

116 BASINDA ŞUBEMİZ

117 BASINDA ŞUBEMİZ

118 BASINDA ŞUBEMİZ

119 BASINDA ŞUBEMİZ

120 BASINDA ŞUBEMİZ

121 BASINDA ŞUBEMİZ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

istatistikler TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

istatistikler TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 01 OCAK - 30 HAZİRAN 2013 TAHMİNİ VE GERÇEKLEŞEN GELİR-GİDER BÜTÇE VERİLERİ GELİR TAHMİNİ GELİR (TL) GERÇEKLEŞEN (TL) GERÇEKLEŞME ORANI (%) ÜYE KAYIT 152.320,00 105.948,00 70% HİZMET KARŞILIĞI 100.000,00

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ

10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ 10. TEMSİLCİLİK FAALİYETLERİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK 2016-31 ARALIK 2017 I- TEMSİLCİLİK TANITIM BİLGİLERİ: 1. Yönetsel Durum Temsilci Adı

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101 DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 101 Danışma Kurulu I. Toplantısı 17 Mart 2014 30.Dönem Danışma Kurulu 1. Toplantısı 17 Mart 2014 tarihinde Şube Eğitim Salonunda 46 üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 7 TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 99 7. Temsilciliklerimizden Batman İl Temsilciliği 27 Ocak 2012 tarihinde Batman Telekom İl Müdürlüğünde SMM li üyelerin katılımıyla projelerde Cat-6 Kablo kullanımına ilişkin yapılan

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 14 BÖLÜ 14 HUKUKSAL ÇALIŞALAR 181 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015)

Detaylı

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Üye Profili Mevcut üye sayısı :42 Yeni kayıt üye sayısı : Vefat eden üye sayısı : Nakil gelen üye sayısı : Nakil giden üye sayısı : İstifa

Detaylı

NEVŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ

NEVŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ NEVŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Üye Profili Mevcut üye sayısı :42 Yeni Kayıt : Vefat Eden : SMM Üye sayısı :11 Nakil gelen üye sayısı : Nakil giden üye sayısı : YAZIŞMA

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

Please purchase 'e-pdf Converter and Creator' on http://www.e-pdfconverter.com to remove this message.

Please purchase 'e-pdf Converter and Creator' on http://www.e-pdfconverter.com to remove this message. TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞUBESİ 40. DÖNEM/3. KOORDİNASYON ÇALIŞMA RAPORU 20-21/01/2007 ANKARA İÇİNDEKİLER 1- GÜNDEM... 2 2- DÖNEM ÇALIŞMALARI... 3 2.1.GENEL...3 2.2.YÖNETSELDURUM...3 2.2.1.TMMOB,İKK

Detaylı

Şube Günlüğü. TMMOB - EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni

Şube Günlüğü. TMMOB - EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni 1 01 Mayıs 2010 tarihinde, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Konuk evinin önünde tüm emek ve meslek örgütlerinin katılımıyla düzenlenen basın açıklamasına Şube Yönetim Kurulumuz tarafından katılım sağlandı.

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

ŞUBE KOORDİNASYON KURULU TOPLANTILARI

ŞUBE KOORDİNASYON KURULU TOPLANTILARI ŞUBE KOORDİNASYON KURULU TOPLANTILARI emo izmir şubesi 87 I. Koordinasyon Kurulu Toplantısı 24 Mayıs 2014 30. Dönem 1. Koordinasyon Kurulu Toplantısı 24 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantı;

Detaylı

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 61 ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ * Bu bölümde geçen kısaltmaların açılımları şöyledir; Mühendislik Geliştirme Eğitimleri: MÜ-GE Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi: MİSEM

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 2.5.ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 27 Şubat 2008 Üyemiz H. Mehmet Mısırlı ya Meslekte 50. Yıl Plaketi verildi. 04 Mart 2008 Bilgisayar Mühendisi üyelerimizle toplantı 13 Mart 2008 Şereflikoçhisar İlçe Temsilciliği

Detaylı

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI

DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 13.ÇALIŞMA DÖNEMİ DANIŞMA KURULU II. TOPLANTISI 23 ARALIK 2012 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2012 / KASIM 2012 (11 AYLIK ) ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZ ŞUBEMİZ; İL TEMSİLCİLİĞİ 3 İLÇE TEMSİLCİLİĞİ 3 MESLEKİ DENETİM BÜROSU 1 YÖNETİM

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB ELEKTRİK ÜHENDİSLERİ DASI ANTALYA ŞUBESİ 11. DÖNE (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU E TB ELEKTRİK ÜHENDİSLERİ DASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜ 12 BÖLÜ 12 antalya@emo.org.tr 151 E TB ELEKTRİK ÜHENDİSLERİ DASI ANTALYA

Detaylı

BÖLÜM 15 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR

BÖLÜM 15 HUKUKSAL ÇALIŞMALAR TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 12. DÖN (2016-2017) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 15 207 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 12. DÖN (2016-2017) ÇALIŞA RAPRU Şubemizde

Detaylı

BÖLÜM 2 ŞUBE GÜNLÜĞÜ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

BÖLÜM 2 ŞUBE GÜNLÜĞÜ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 2 ŞUBE GÜNLÜĞÜ - Yönetsel Çalışmalar ve Temsiliyet - Üye İlişkileri - Diğer Kurum ve Kuruluşlarla İlişkiler - Temsilcilik Faaliyetleri - Şube Danışma

Detaylı

- 41 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU. 2 Ekim 2013 SMM Üye toplantısı yapıldı.

- 41 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU. 2 Ekim 2013 SMM Üye toplantısı yapıldı. 2 Ekim 2013 SMM Üye toplantısı 2 Kasım 2013 Eskişehir Ticaret Odası Toplantı Salonunda Elektrik Elektronik Mühendisliği Eğitimi Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda; Mühendislik Eğitimi ve Tarihçesi, Türkiye'de

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

- 46 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU

- 46 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU 11 Ekim 2012 Şube EMO-Genç Komisyonu toplantısı Şube Eğitim Salonunda yapıldı. Şube Örgütlenme Sekreteri Kaan Hürler'in katılım sağladığı toplantıya yaklaşık 40 EMO-Genç üyesi katılım sağlarken, yeni dönem

Detaylı

TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER

TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER 4 TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER 4. TEKNİK-MESLEKİ ETKİNLİKLER 4.1 Mesleki Denetim Faaliyetleri Siyasal iktidar tarafından 2012 2013 yıllarında meslek alanlarımızla ilgili yönetmelik, yasa, kanun gibi ulusal

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK ARALIK 2017

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK ARALIK 2017 TMMOB KASTAMONU İL TEMSİLCİLİĞİ ÇALIŞMA RAPORU 01 OCAK 2016-31 ARALIK 2017 I- TEMSİLCİLİK TANITIM BİLGİLERİ: 1. Yönetsel Durum Temsilci Adı ve İşi : Metin UZUNKARA Elk. Müh. (DSİ) Temsilci Yrd. Adı ve

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU - 31 - 8 Mart 2012 SMM üye toplantısı 11 Mart 2012 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle 11 Mart 2012 Pazar günü Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından hizmete açılan Gökkuşağı Cafe'de kadın üyelerimize

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 17. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 5 PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRE 79 5. PANEL, ÇALIŞTAY, FORUM, SEMPOZYUM, KURULTAY, KONFERANS, KONGRELER 5.1 TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu İle Yapılan Ortak Etkinlikler

Detaylı

- 36 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU. 26 Aralık 2012 EMO ve EMO-Genç üyelerimize

- 36 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU. 26 Aralık 2012 EMO ve EMO-Genç üyelerimize 26 Aralık 2012 EMO ve EMO-Genç üyelerimize yönelik Dans kursu, üyemiz Zafer Pelivan tarafından 27 Aralık 2012 Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine, Elektrik Elektronik Mühendisliği

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 80 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 07 Ocak 2012 SMM Üye toplantısı 12 Ocak 2012 Bilgisayar Mühendisliği Danışma Kurulu toplantısı 22 Ocak 2012 Bilgisayar Mühendisleri toplantısı 28 Ocak 2012 Şubemiz bünyesindeki

Detaylı

TEKNİK HİZMETLER. emo izmir şubesi 131. 28. dönem çalışma raporu

TEKNİK HİZMETLER. emo izmir şubesi 131. 28. dönem çalışma raporu TEKNİK HİZMETLER emo izmir şubesi 131 28. dönem çalışma raporu Test, Ölçüm, Bilirkişilik Hizmetleri Gelen talepler doğrultusunda yetki belgesi almış üyelerimize görev verilmekte, taleplerin karşılanmasında

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER MĠSEM EĞĠTĠM ve SEMĠNERLER MESLEK İÇİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ (MİSEM) ÇALIŞMALARIMIZ Günümüzde bilim, teknoloji ve mühendislik uygulama alanlarındaki hızlı gelişim, üretim süreçlerinde varolan bileşenlerin

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

MİSEM EĞİTİMLERİ emo izmir şubesi 31. dönem çalışma raporu 129

MİSEM EĞİTİMLERİ emo izmir şubesi 31. dönem çalışma raporu 129 MİSEM EĞİTİMLERİ emo izmir şubesi 129 MİSEM Eğitimleri - 2016 1 Elektrik YG Tesislerinde İşletme Sorumluluğu 7-8-9 Ocak 2016 27 2 Güneş Enerjisi Sistemleri Tesisatı 13-14-15-16 Ocak 2016 21 3 Elektrik

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Hukuksal Çalışmalar

27. dönem çalışma raporu Hukuksal Çalışmalar Hukuksal Çalışmalar EMO İzmir Şubesi 209 1. BAZ İstasyonu Davası Karşıyaka 2. Sulh Hukuk Mahkemesi 2008/11 E sayılı dosya; bilirkişiler tarafından rapor verilmiş olup dosya mahkemece incelemeye alınmıştır.

Detaylı

BÖLÜM 15. TMMOB Çalışmalarında Odamız

BÖLÜM 15. TMMOB Çalışmalarında Odamız BÖLÜM 15 TMMOB Çalışmalarında Odamız Bölüm 15 BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte Birliğin Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz bu kurulların çalışmalarında

Detaylı

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ

BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ BÖLÜM 15 TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 46. Dönem Çalışma Raporu BÖLÜM 15. TMMOB ÇALIŞMALARINDA ODAMIZ 24 aylık süreçte TMMOB Yönetim, Denetleme ve Yüksek Onur Kurullarında yer alan üyelerimiz Birliğin çalışmalarında

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 9 BÖLÜ 9 -GNÇ ÇALIŞALARI antalya@emo.org.tr 121 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR

TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 4.19.4 TMMOB TEMSİLCİLERİNE AÇILAN DAVALAR 1) Dosya No : 2013/551 E. : Ankara 17. Asliye Ceza si : 1- TMMOB YK Başkanı Mehmet Soğancı 2- TMMOB Genel Sekreteri N. Hakan Genç :2911 sayılı Toplantı ve Gösteri

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

HUKUSAL ÇALIŞMALARI. Durum : Kayıt defterine yazılma tarihinin gecikmiş olması nedeniyle davanın reddine karar verildi.

HUKUSAL ÇALIŞMALARI. Durum : Kayıt defterine yazılma tarihinin gecikmiş olması nedeniyle davanın reddine karar verildi. 1. DOSYA : TEMYİZDE Karşı Taraf : Aydın E.D.M. Mahkeme : Aydın 2. İdare Mahkemesi Dosya no : 2002/482 Konu : İdari Kararın İptali HUKUSAL ÇALIŞMALARI Durum : Kayıt defterine yazılma tarihinin gecikmiş

Detaylı

Şube Günlüğü. TMMOB - EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni

Şube Günlüğü. TMMOB - EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni 1 2 3 4 5 01 Eylül 2010 tarihinde, Türkiye Barış Meclisi Diyarbakır girişiminin 1 Eylül Dünya Barış Günü vesilesiyle kurduğu barış çadırına Diyarbakır İKK tarafından gerçekleştirilen ziyarete Şube Yönetim

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 2.5. ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 72 20. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU EMO Ankara Şubesi 20. Dönem Örgütlenme Çalışmaları EMO Ankara Şubesi 20. Döneminde Örgütlenme çalışmaları

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 31 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 28 Temmuz 2017, Cuma TOPLANTI SAATI : 10.00 TOPLANTI YERİ : İMO Toplantı Salonu - ANKARA TOPLANTI BAŞKANI

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI EDİRNE ŞUBESİ 8. DÖNEM 2008-2009 ÇALIŞMA RAPORU ÇALIŞMA RAPORU 1-ÖRGÜTLENME KURUMSALLAŞMA 1.1. Yönetim Kurulu, dönem çalışmalarını tüm etkinlik alanını kapsayacak şekilde

Detaylı

1 03 Ocak 2009 tarihinde, SMM Üyelerimizden; Hasan Saya, Mehmet KOCAKAYA, Sait AKÇAN ve Þ.Azad YILDIRIM ýn bürolarýna Þube Yönetim Kurulumuzca iþyeri ziyaretleri gerçekleþtirildi. 2 05 Ocak 2009 tarihinde,

Detaylı

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI

TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI TMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI 45. DÖNEM YÖNETİM KURULU 17 NOLU TOPLANTI KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 03 Aralık 2016, Cumartesi TOPLANTI SAATI : 17.00 TOPLANTI YERİ : ANTALYA TOPLANTI BAŞKANI ÜYELER GENEL

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 11. DÖNEM ( ) ÇALIŞMA RAPORU

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ 11. DÖNEM ( ) ÇALIŞMA RAPORU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 4 BÖLÜ 4 57 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU da

Detaylı

TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER

TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER TEKNİK - MESLEKİ ETKİNLİKLER 67 4. TEKNİK-MESLEKİ ETKİNLİKLER 4.1 Mesleki Denetim Faaliyetleri ve Proje Denetleme-Onay Faaliyetleri Çalışma döneminde mesleki denetim hizmetlerinde belirgin bir artış sağlanmıştır.

Detaylı

ŞUBE ÇALIŞMALARI. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu

ŞUBE ÇALIŞMALARI. emo izmir şubesi dönem çalışma raporu ŞUBE ÇALIŞMALARI emo izmir şubesi 45 28. dönem çalışma raporu 28. Dönem Yönetim Kurulumuz; Çalışma Programı çerçevesinde, üyelerimizle birlikte kamu yararı, meslek ve meslektaş çıkarları doğrultusunda,

Detaylı

7. dönem çalışma raporu. DİĞER KURUM ve KURULUŞLARLA İLİŞKİLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu. DİĞER KURUM ve KURULUŞLARLA İLİŞKİLER. EMO Kocaeli Şubesi DİĞER KURUM ve KURULUŞLARLA İLİŞKİLER 152 Peyzaj Mimarları Odası Kocaeli İl Temsilciliği`nden Şubemiz Yönetim Kuruluna Ziyaret 7 Şubat 2012 Peyzaj Mimarları Odası Kocaeli İl Temsilcileri 07 Şubat Salı

Detaylı

4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ Mevcut Üye Sayısı 13326 Yeni Kayıt 1848 Vefat 33 İstifa 456 Nakil Gelen 879 Nakil Giden 2054 EMO-Genç: 1943 61 23. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ 11. DÖN (2014-2015) ÇALIŞA RAPRU YÖNTSL ÇALIŞALAR V TSİLİYT TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA ŞUBSİ BÖLÜ 3 BÖLÜ 3 antalya@emo.org.tr 41 TB LKTRİK ÜHNDİSLRİ DASI ANTALYA

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU 40. DÖNEM 162 40. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİSEM EĞİTİMLERİ - 2016-2018 Eğitim Tarih Katılım ELEKTRİK TESİSLERİNDE TOPRAKLAMALAR EĞİTİMİ ASANSÖR SMM EĞİTİMİ TRAFO MERKEZLERİ TASARIMI (36kV`a kadar) EĞİTİMİ

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ 2015 EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ 2015 EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBESİ 2015 EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1) SANAYİ TESİSLERİNDE HARMONİK FİLTRELEME TEKNİK SEMİNER ve YENİ ÜYELERİMİZE ROZET TAKMA TÖRENİ Tarih : 08 Ekim 2015 Perşembe

Detaylı

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI BASIN ÇALIġMALARI BASIN AÇIKLAMALARIMIZ 5 Mayıs 2010 Özelleştirme Karşıtı Platform İstanbul Bileşenleri nin Taksim BEDAŞ önünde gerçekleştiği basın açıklaması yoğun bir katılımla yapıldı. Şubemiz üye ve

Detaylı

EMO İzmir Şubesi 31. Dönem 2016 Yılı Çalışma Raporu Özeti

EMO İzmir Şubesi 31. Dönem 2016 Yılı Çalışma Raporu Özeti EMO İzmir Şubesi 31. Dönem 2016 Yılı Çalışma Raporu Özeti 31. Dönem Yönetim Kurulumuz; dönem başında hazırlamış olduğu çalışma programı çerçevesinde katılımcı bir anlayışla, üyelerimizle birlikte kamu

Detaylı

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146

7. dönem çalışma raporu TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 146 TMOOB KOCAELİ İKK ÇALIŞMALARI EMO Kocaeli Şubesi 146 İKK Sekreterliği Makina Mühendisleri Odası tarafından yürütülmektedir. Şubemiz, üniversite, resmi kurum, sendika, oda ve derneklerle sürdürülebilir

Detaylı

EMO İzmir Şubesi 31. Dönem I. Altı Aylık Çalışma Raporu Özeti Ocak-Haziran 2016

EMO İzmir Şubesi 31. Dönem I. Altı Aylık Çalışma Raporu Özeti Ocak-Haziran 2016 EMO İzmir Şubesi 31. Dönem I. Altı Aylık Çalışma Raporu Özeti Ocak-Haziran 2016 31. Dönem Yönetim Kurulumuz; dönem başında hazırlamış olduğu çalışma programı çerçevesinde katılımcı bir anlayışla, üyelerimizle

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ 232 21.DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 01/OCAK/2012 ile 21/OCAK/2014 DÖNEMİNDE I- ÜYE PROFİLİ Mevcut üye sayısı : Erkek: 127 Kadın: 8 Toplam: 135 Yeni kayıt üye sayısı:

Detaylı

EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI EMO-GENÇ ÇALIŞMALARI 123 11 Nisan 2008 - Yıldız Teknik Üniversitesi Tiyatro Kulübü nün Kızılötesi Aydınlık isimli oyununa gidildi. 12 Nisan 2008-15 EMO-Genç üyesinin katılımıyla AutoCad semineri gerçekleştirildi.

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi

tmmob makina mühendisleri odası adana şubesi Cevaplarınızda Tarih ve Sayımızın tekrarlanmasını arz/rica ederiz. Sayın Üyemiz, Tarih : 11.02.2019 Sayı : 62.4/ 135 Şubemiz 24. Dönem 4. Danışma Kurulu toplantısı aşağıda belirtilen tarih, saat ve yerde

Detaylı

PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş"

PANEL: Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş E- BÜLTEN Sayı: 03 Mart 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com PANEL: "Gıda Maddesi Olarak Yağlarda Taklit & Tağşiş" Odamızın paydaşı olduğu BUSİAD Gıda Uzmanlık Grubu

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

BACADER e-bülten OCAK 2015

BACADER e-bülten OCAK 2015 BACADER e-bülten OCAK 2015 ENERJİ VE TESİSAT HABER PORTALI NDA VE TERMO KLİMA DERGİSİ NDE "DOĞRU BACALAR İLE ZEHİRLENMELER ÖNLENEBİLİR" BAŞLIKLI YAZIMIZ YAYINLANDI.. 05 Ocak 2015 tarihinde Enerji ve Tesisat

Detaylı

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi.

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. SAMSUN ŞUBE 13.02.2016 tarihinde Şube Genel Kurulu ve 14.02.2016 tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. 1-7 Mart 2016 Deprem haftası nedeniyle basın açıklamaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamalarına

Detaylı

- 21 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU

- 21 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU 2012-2013 23-25 Mart 2012 EMO 43. Dönem Olağan Genel Kurul ve Seçimlerine 4 Nisan 2012 EMO Eskişehir Şubesi 2. Dönem 7. Yönetim Kurulu Toplantısı yapıldı. 7 Nisan 2012 EMO-Genç Yürütme Kurulu toplantısına

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

BÖLÜM 13: KURUM KURULUŞLARLA İLİŞKİLER VE ŞUBEMİZİN YER ALDIĞI OLUŞUMLAR

BÖLÜM 13: KURUM KURULUŞLARLA İLİŞKİLER VE ŞUBEMİZİN YER ALDIĞI OLUŞUMLAR BÖLÜM 13: KURUM KURULUŞLARLA İLİŞKİLER VE ŞUBEMİZİN YER ALDIĞI OLUŞUMLAR 13.1. Kurum Kuruluşlarla İlişkiler 13.1.1. Valilik 1. Valilik tarafından organize edilen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

EMO İzmir Şubesi 31. Dönem Ocak-Haziran 2017 Çalışma Raporu Özeti

EMO İzmir Şubesi 31. Dönem Ocak-Haziran 2017 Çalışma Raporu Özeti EMO İzmir Şubesi 31. Dönem Ocak-Haziran 2017 Çalışma Raporu Özeti 31. Dönem Yönetim Kurulumuz; dönem başında hazırlamış olduğu çalışma programı çerçevesinde katılımcı bir anlayışla, üyelerimizle birlikte

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır.

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Alanya Đlçe Temsilciliği olarak 2009 yılında; 2008 yılında yapıcı eleştirilerine, yardımlarına ve desteklerine sık sık başvurduğumuz meslektaşlarımızın

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 9 TMMOB ANTALYA İKK, ODALARLA İLİŞKİLER VE KİTLESEL DEMOKRATİK ETKİNLİKLER

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 9 TMMOB ANTALYA İKK, ODALARLA İLİŞKİLER VE KİTLESEL DEMOKRATİK ETKİNLİKLER TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 9 TMMOB ANTALYA İKK, ODALARLA İLİŞKİLER VE KİTLESEL DEMOKRATİK ETKİNLİKLER 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 Odanın öngördüğü amaçlar doğrultusunda,

Detaylı

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk!

Mesleğe ve Odanıza Hoşgeldiniz Etkinliği. LPG Sorumlu Müdürlük Eğitimi Gerçekleştirdik. Üyelerimizle Kahvaltıda Buluştuk! ÇMO İSTANBUL BASIN YAYIN BİRİMİ ÇMO İSTANBUL EKİM-KASIM E-BÜLTENİ Değerli Üyemiz, Çevre Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Ekim - Kasım ayı e-bültenimiz bilgilerinize sunulmuştur. ÇMO İstanbul Şubesi Yönetim

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 5 MİSEM VE TEKNİK EĞİTİM ÇALIŞMALARI

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 5 MİSEM VE TEKNİK EĞİTİM ÇALIŞMALARI TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 5 MİSEM VE TEKNİK EĞİTİM ÇALIŞMALARI - MİSEM Çalışmaları - Teknik Eğitim ve Tanıtım Seminerleri 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 Mühendislik mesleğinin

Detaylı

ALACAK OCAK 2011 (TL)

ALACAK OCAK 2011 (TL) ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ a) İlgili ayda (211 yılı Şubat ayında) alınan ve ödenen krediler ile ilgili ay sonu kısa ve uzun vadeli kredi bakiyeleri OCAK 211 ŞUBAT 211 ÖDENEN TUTAR AY İÇİNDE ALINAN T.İş Bankası

Detaylı