YENİ HABER STÜDYOSU ( KAE ) TELESKOPİK IŞIK ASKI SİSTEMİ ELEKTRİK ve MEKANİK ALT YAPISI İLE LED Lİ IŞIK PROJEKTÖRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YENİ HABER STÜDYOSU ( KAE ) TELESKOPİK IŞIK ASKI SİSTEMİ ELEKTRİK ve MEKANİK ALT YAPISI İLE LED Lİ IŞIK PROJEKTÖRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 YENİ HABER STÜDYOSU ( KAE ) TELESKOPİK IŞIK ASKI SİSTEMİ ELEKTRİK ve MEKANİK ALT YAPISI İLE LED Lİ IŞIK PROJEKTÖRLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A) 1: KISIM :TELESKOPİK IŞIK ASKI SİSTEMİ ELEKTRİK VE MEKANİK ALT YAPISI: 1.1. Ana Enerji Panosu: (1 adet ) a- Ana enerji panosu 120 cm. eninde ve en az 180 cm. yüksekliğinde 2 bölmeli b- Pano üzerinde yer alacak şalterler: 1 adet 250 A motorlu ana şalter olacak ve otomasyonu yapılacaktır. 1 adet Teleskopik ışık askı sistemi motor kumandası için 80 A TMŞ ( Termik Magnetik Şalter ) 1 adet Teleskopik ışık askı sistemi kumandası için A TMŞ 1 adet DMX splitter dağıtım panosu için 80 A TMŞ 2 adet Pako Şalter Panosu enerji beslemesi için A TMŞ 2 adet Pako Şalter Panosu enerji beslemesi için A kontaktör. 1 adet ana enerji panosu içinde ihtiyaç prizleri için 40 A TMŞ 1 adet 63 A trifaze priz. 3 adet 16 A monofaze priz Digital Voltmetre Ampermetre 3 adet sinyal lambası 50 x 5 cm. bakır bara 1.2. Pako Şalter Panosu : ( 2 adet ): Her bir pano içinde 60 adet konumlu pako şalter 60 adet 16 A V otomat 60 adet 3 uçlu erkek fiş 1.3. Priz Kutusu: (120 adet ) a) 108 adet üzerinde XLR 5 dişi 16 A pano tipi konnektör ve 16 lı çoklu kilitli priz ( erkek ve dişi fişi olan ) monteli Ayrıca priz kutularının altına üçgen piramit aydınlatma numaratörü asılacaktır. Projektörlerin teleskopik ışık askı sistemine bağlanması için 108 adet kablo tipi 3 uçlu 16 A erkek fiş ve 108 adet 5 uçlu XLR 5 erkek fiş verilecektir. b) 6 adet 2 li priz kutusundan oluşan ( toplam 12 adet ) priz kutusunda 2 şer adet 16 A 3 uçlu pano tipi dişi priz ve 2 şer adet 5 uçlu XLR tipi dişi konnektör monte edilmiş Projektörlerin teleskopik ışık askı sistemine bağlanması için 12 adet kablo tipi 3 uçlu 16 A erkek fiş ile 12 adet 5 uçlu XLR 5 erkek fiş verilecektir Teleskopların motor enerji kablosu: 4x 1.5 mm2 TTR halogen free kablo ( 7000 m.) 1.5. Projektörler için enerji kablosu : 3x 2.5 mm2 TTR halogen free kablo ( 8000 m.)

2 1.6. Teleskop kontaktör panosu için enerji kablosu: 6 x 1 mm2 TTR halogen free kablo ( 7000 m.) 1.7. Teleskopların uzaktan kumanda kablosu : 12 x 1 mm2 TTR 1600 m Ana enerji panosu ile pako şalter panosu arası enerji kablosu : 3 x mm2 NYY kablo ( 40 m. ) 1.9. DMX data kablosu : 5 x 1 mm2 twisted pair kablo ( 7000 m. ) Topraklama kablosu: ( 600m.) a) 1 x 25 mm2 Cu toprak kablosu 200 m. b) 1 x 10 mm2 Cu toprak kablosu 400 m. olmak üzere toplam 600 metredir Enerji ve DMX kablolarını taşıyıcı tavalar : ( 800 m. ) a) 50 x 5 cm. ebatlarında ve 2 mm. et kalınlığında 100 m. b) 20 x 5 cm. ebatlarında ve 2 mm. et kalınlığında 500 m. c) 10 x 5 cm. ebatlarında ve 2 mm. et kalınlığında 200 m. olmak üzere toplam 800 metre olacak ve tavalarla birlikte hertürlü bağlantı aparatları verilecektir Teleskopik ışık askı sistemi elektrik ve mekanik alt yapısı montajı :( 1 adet) a) Teleskopik ışık askı sistemi ve pako şalter panosu arasına yeni kablo çekilecek ve çekilen bütün kabloların her iki ucuna numara verilecek ve kabloların bağlantıları yapılacaktır. b) Montajda kullanılacak enerji kabloları yangın anında düşük duman yoğunluklu ve alev altında alevi üzerinde yürütmeyecek ( halogen free ) özellikte 3x 2.5 mm2 TTR kablo ile ilgili olarak Firma numune getirecektir. Numune üzerinde gerekli sıcaklık testleri yapılacak olup, uygun olmayan malzeme kabul edilmeyecektir. Ayrıca montajı yapılacak fiş ve prizlere ( CEE 16 A 3 uçlu ) 1 er adet numune getirilecektir. c) Tüm elektrik kablolarının geçtiği güzergâhta kablo tavaları çekilecektir. Kablo tavası ( en az 2 mm et kalınlığında olacaktır ) üzerine yerleştirilecek kablolar olabildiğince üst üste gelmeyecektir. d) Tüm kablo bağlantılarında kablo pabucu, kablo numarası, kablo bağları ve gerektiğinde porselen klemensler kullanılacaktır. Kablolar kablo pabuçlarına sıkma penseleriyle sıkılarak monte edilecektir. e) Tüm sistemle ilgili topraklama yapılacaktır. Yapılacak topraklama tesisatı sonunda enerji hat başı ve hat sonu topraklama ölçümleri yapılacaktır. f) AR-GE imalatı olan teleskopik ışık askı sisteminin montajları ve bunlarla ilgili seviye anahtar ayarları yapılacaktır. g) 108 adet teleskopik ışık askı sistemini kumanda edecek TRT- AR-GE imalatı kontaktör ve kumanda panoları mevcut çalışma prensibine uygun olarak monte edilecektir. Bu panolar için yerinde etüd yapılması gerekmektedir. h) 108 adet teleskopik ışık askı sistemi ve kablolarının tavandaki bağlantı priz ve konnektörlerin bağlantıları yapılacaktır. i) Firma yapacağı teleskopik ışık askı sistemi ve ana enerji panoları kablo bağlantılarının düzgün yapılıp yapılmadığını montaj sonunda enerji altında termal kamera ile kontrollerini yaptıracaklardır.

3 j) AR-GE imalatı olan teleskopik ışık askı sistemi kontaktör ve kumanda panolarının İşletme elemanlarının uygun göreceği yerlere montajları yapılacak ve bunlarla ilgili gerekli ayarlar yapılacaktır. k) 108 adet teleskopik ışık askı sisteminin asılması için Firma yerinde etüd yapacak ve bunların mekanik olarak taşıtılabilmesi için gerekli alt yapıyı oluşturacaktır. l) Sistem çalışır vaziyette İşletmeye teslim edilecektir.. B) 2: KISIM :LED Lİ IŞIK PROJEKTÖRLERİ : W LED Li P.O. FRESNEL IŞIK PROJEKTÖRLERİ : 1.1. LED li fresnel ışık projektörleri 220V AC ( +/- 5%), 50 Hz. ( +/- 2%) de çalışacak ve gerilim toleransları belirtilecektir LED li fresnel ışık projektörleri Avrupa standartlarına uygun olarak imal edilmiş olacak ve CE sertifikasına sahip 1.3. LED li ışık projektörleri 20 ve 45 derece ışık açısı aralığında vereceği toplam ışık değeri candela ( flood ) ile candela ( spot ) arasında olmalıdır Led lerde kullanılacak Fresnel lens en az 120 mm.olmalıdır Projektör üzerindeki ledlerin ömrü en az saat 1.6. LED li fresnel ışık projektörleri DMX 512 protokolüne gore çalışmalı ve 0 ile 100 ışık seviyesi aralığında dim edilebilmelidir. % 1 in altında ışık seviyesinde LED devresi kesilmelidir Projektör ışık seviyesi dim edilirken renk sıcaklığı değişmemelidir.bunun için sessiz JET FAN bulunmalıdır.led sıcaklıkları 60 dereecenin üzerine çıkması halinde soğutmak için özel sessiz jet fan devreye girmelidir LED li fresnel ışık projektörleri pan ve tilt veya manuel olarak Pole Operated özelliğinden dolayı ışık çubuğu ile yönlendirilebilecektir LED li fresnel ışık projektörleri manuel olarak kendi üzerinden kullandığı DMX kanallarını kontrol edebilme özelliğine sahip olmalıdır LED li fresnel ışık projektörleri sağlam ve darbelere dayanıklı Cihazın gövdesinde ve cihazı tutma parçalarında olabilecek elektrik kaçaklarına karşı firma tarafından gerekli önlemler alınmış LED li fresnel ışık projektörlerinin ışık kumanda konsolu ile uyum LED li fresnel ışık projektörleri için gerekli tüm aksesuarlar ( Asma Projektör le birlikte ışık yönlendiricisi dört kanatlı kapakçık, spigot, C-clamp ve renk çerçevesi teklif edilecektir. Bunlar projektör fiyatına dahil edilecektir LED li fresnel ışık projektörlerinin daylight renk sıcaklıkları en az 5500 Kelvin LED li fresnel ışık projektörlerinin için işletme kitabı ve devre şemaları mutlaka verilecektir. Eğer varsa ölçü-bakım kitabı da temin edilecektir.

4 1.16. Teklif edilen LED li fresnel ışık projektörlerinden bir numune, firma tarafından değerlendirme aşamasında temin edilecek ve TRT elemanları tarafından bir fiil kullanılarak test edilecektir. Bu test sonucu değerlendirmede etkili W LED Li P.O. FRESNEL IŞIK PROJEKTÖRLERİ : 2.1. LED li fresnel ışık projektörleri 220V AC ( +/- 5%), 50 Hz. ( +/- 2%) de çalışacak ve gerilim toleransları belirtilecektir LED li fresnel ışık projektörleri Avrupa standartlarına uygun olarak imal edilmiş olacak ve CE sertifikasına sahip 2.3. LED li ışık projektörleri 15ve 55 derece ışık açısı aralığında vereceği toplam ışık değeri candela ( flood ) ile candela ( spot ) arasında olmalıdır Led lerde kullanılacak Fresnel lens en az 150 mm.olmalıdır Projektör üzerindeki ledlerin ömrü en az saat 2.6. LED li fresnel ışık projektörleri DMX 512 protokolüne göre çalışmalı ve 0 ile 100 ışık seviyesi aralığında dim edilebilmelidir. % 1 in altında ışık seviyesinde LED devresi kesilmelidir Projektör ışık seviyesi dim edilirken renk sıcaklığı değişmemelidir. Bunun için sessiz JET FAN bulunmalı LED sıcaklıkları 60 dereecenin üzerine çıkması halinde soğutmak için özel sessiz jet fan devreye girmelidir LED li fresnel ışık projektörleri pan ve tilt veya manuel olarak Pole Operated özelliğinden dolayı ışık çubuğu ile yönlendirilebilecektir LED li fresnel ışık projektörleri manuel olarak kendi üzerinden kullandığı DMX kanallarını kontrol edebilme özelliğine sahip olmalıdır LED li fresnel ışık projektörleri sağlam ve darbelere dayanıklı Cihazın gövdesinde ve cihazı tutma parçalarında olabilecek elektrik kaçaklarına karşı firma tarafından gerekli önlemler alınmış LED li fresnel ışık projektörlerinin ışık kumanda konsolu ile uyum LED li fresnel ışık projektörleri için gerekli tüm aksesuarlar ( Asma Projektör le birlikte ışık yönlendiricisi dört kanatlı kapakçık, spigot, C-clamp ve renk çerçevesi teklif edilecektir. Bunlar projektör fiyatına dahil edilecektir LED li fresnel ışık projektörlerinin daylight renk sıcaklıkları en az 5500 Kelvin LED li fresnel ışık projektörlerinin için işletme kitabı ve devre şemaları mutlaka verilecektir. Eğer varsa ölçü-bakım kitabı da temin edilecektir.

5 W LED Li P.O. FRESNEL IŞIK PROJEKTÖRLERİ : 3.1. LED li fresnel ışık projektörleri 220V AC ( +/- 5%), 50 Hz. ( +/- 2%) de çalışacak ve gerilim toleransları belirtilecektir LED li fresnel ışık projektörleri Avrupa standartlarına uygun olarak imal edilmiş olacak ve CE sertifikasına sahip 3.3. LED li ışık projektörleri derece ışık açısı aralığında vereceği toplam ışık değeri candela ( flood ) ile candela ( spot ) arasında olmalıdır Led lerde kullanılacak fresnel lens en az 250 mm.olmalıdır Projektör üzerindeki ledlerin ömrü en az saat 3.6. LED li fresnel ışık projektörleri DMX 512 protokolüne gore çalışmalı ve 0 ile 100 ışık seviyesi aralığında dim edilebilmelidir. % 1 in altında ışık seviyesinde LED devresi kesilmelidir Projektör ışık seviyesi dim edilirken renk sıcaklığı değişmemelidir. Bunun için sessiz JET FAN bulunmalı LED sıcaklıkları 60 dereecenin üzerine çıkması halinde soğutmak için özel sessiz jet fan devreye girmelidir LED li fresnel ışık projektörleri pan ve tilt veya manuel olarak Pole Operated özelliğinden dolayı ışık çubuğu ile yönlendirilebilecektir LED li fresnel ışık projektörleri manuel olarak kendi üzerinden kullandığı DMX kanallarını kontrol edebilme özelliğine sahip olmalıdır LED li fresnel ışık projektörleri sağlam ve darbelere dayanıklı Cihazın gövdesinde ve cihazı tutma parçalarında olabilecek elektrik kaçaklarına karşı firma tarafından gerekli önlemler alınmış LED li fresnel ışık projektörlerinin ışık kumanda konsolu ile uyum LED li fresnel ışık projektörleri için gerekli tüm aksesuarlar ( Asma Projektör le birlikte ışık yönlendiricisi dört kanatlı kapakçık, spigot, C-clamp ve renk çerçevesi teklif edilecektir. Bunlar projektör fiyatına dahil edilecektir LED li fresnel ışık projektörlerinin daylight renk sıcaklıkları en az 5500 Kelvin LED li fresnel ışık projektörlerinin için işletme kitabı ve devre şemaları mutlaka verilecektir. Eğer varsa ölçü-bakım kitabı da temin edilecektir. 4. Toplam 90 W gücünde 50 derecelik ışık yayabilen LED Li SOFT IŞIK PROJEKTÖRLERİ : 4.1. LED li soft ışık projektörleri 12V ve/veya 24 V Batarya ile kullanılabilecek, ayrıca V AC Adaptör kullanılarak da normal şebeke beslemesine bağlanabilecektir LED li soft ışık projektörleri Avrupa standartlarına uygun olarak imal edilmiş olacak ve CE sertifikasına sahip

6 4.3. LED li soft ışık projektörleri 50 derece ışık yayabilecektir. 3 metre yükseklikten her bir soft ışık flood pozisyonunda en az 180 lux ve spot pozisyonunda ise en az 220 lux ışık gücüne sahip olacaktır 4.4. LED li soft ışık projektörlerinin toplam gücü 90 W Bu gücü sağlayabilmek için en fazla iki soft ışık yan yana bağlanarak kullanılabilir. Bağlanacak her bir soft ışık en az 30x 30 cm. ebatlarında 4.5. Projektör üzerindeki ledlerin ömrü en az saat 4.6. LED li soft ışık projektörleri DMX 512 protokolüne gore çalışmalı ve 0 ile 100 ışık seviyesi aralığında dim edilebilmelidir. Dim edilirken projektörün verdiği ışık seviyesinde titreşim olmamalıdır Projektör ışık seviyesi dim edilirken renk sıcaklığı değişmemelidir.projektörün daylight olarak vereceği ışığın renk seviyesi en az 5500 derece Kelvin olmalıdır LED li soft ışık projektörleri sağlam ve darbelere dayanıklı Cihazın gövdesinde ve cihazı tutma parçalarında olabilecek elektrik kaçaklarına karşı firma tarafından gerekli önlemler alınmış 4.9. LED li soft ışık projektörlerinin ışık kumanda konsolu ile uyum LED li soft ışık projektörleri için gerekli tüm aksesuarlar ( Asma Projektör le birlikte, spigot ve C-clamp teklif edilecektir. Bunlar projektör fiyatına dahil edilecektir Teklif edilen LED li soft ışık projektörlerinden bir numune, firma tarafından değerlendirme aşamasında temin edilecek ve TRT elemanları tarafından bir fiil kullanılarak test edilecektir. Bu test sonucu değerlendirmede etkili 5. Toplam 45 Wgücünde 30 derecelik ışık yayabilen LED Li SOFT IŞIK PROJEKTÖRLERİ : 5.1. LED li soft ışık projektörleri 12V ve/veya 24 V DC de çalışabilecek ve 220 V AC de çalışabilmesi için adaptor verilecektir LED li soft ışık projektörleri Avrupa standartlarına uygun olarak imal edilmiş olacak ve CE sertifikasına sahip 5.3. LED li soft ışık projektörleri 30 derece ışık yayabilecektir. 3 metre yükseklikten flood pozisyonunda en az 170 lux ve spot pozisyonunda ise en az 150 lux ışık gücüne sahip olacaktır 5.4. LED li soft ışık projektörlerinin gücü 45 W Soft ışık en az 30x 30 cm. ebatlarında olabilir Projektör üzerindeki ledlerin ömrü en az saat 5.6. LED li softışık projektörleri DMX 512 protokolüne gore çalışmalı ve 0 ile 100 ışık seviyesi aralığında dim edilebilmelidir. Dim edilirken projektörün verdiği ışık seviyesinde titreşim olmamalıdır Projektör ışık seviyesi dim edilirken renk sıcaklığı değişmemelidir.projektörün daylight olarak verceği ışığın renk seviyesi en az 5500 derece Kelvin olmalıdır LED li fresnel ışık projektörleri sağlam ve darbelere dayanıklı Cihazın gövdesinde ve cihazı tutma parçalarında olabilecek

7 elektrik kaçaklarına karşı firma tarafından gerekli önlemler alınmış 5.9. LED li fresnel ışık projektörlerinin ışık kumanda konsolu ile uyum LED li fresnel ışık projektörleri için gerekli tüm aksesuarlar ( Asma Projektör le birlikte, spigot ve C-clamp teklif edilecektir. Bunlar projektö r fiyatına dahil edilecektir. 6- LED PROFİL SPOTLAR ( 26, 36 ve 50 derece lensli ) 6.1. Profil spot LED aydınlatma teknolojisine sahip 6.2. Profil spot USITT DMX-512A sinyali ile ışık şiddeti kontrol edilecektir Profil spot CE sertifikalı 6.4. Profil spotun lens seçenekleri olacaktır, farklı uygulamalar için /26/36/50/derecelik açılarda lens opsiyonları bulunacaktır. Lensler ana gövdeye teflon yapıda kaide üzerinden bağlanacaktır Profil spotun güç kaynağı, soğutma mekanizması ve elektronik devreleri cihaza entegre 6.6. Profil spot 1.5m Neutrik Powercon konektörlü kablo ile verilecektir. 6.7.Profil spot IP-20 standardında 6.8. Profil spot düşük gürültülü soğutucu fan a sahip Fan hızı DMX kanal üzerinden kontrol edilebilecektir Profil spot 100V ile 240V 50/60Hz otomatik sahalı dahili güç kaynağına sahip Profil spotun Led ışık kaynağı 60 adet 2.5W Luxeon Rebel Profil spotun daylight olarak verdiği renk sıcaklığı 5.600K Profil spotun Led ışık kaynağı nominal saat ömre sahip Profil spot 32 adede kadar tek bir DMX hattından kontrol edilebilecektir W LED ( KAMERA ÜZERİNE MONTE EDİLEBİLEN) SOFT LED IŞIK PROJEKTÖRLERİ 7.1. Mobil çekim ve stüdyo kullanımına uygun yayıncılık standartlarında 35W-45W LED soft ışık olmalıdır Giriş gerilimi 11 V ile 36 V arasında olmalıdır Cihaz DMX kontrollü olmalıdır En az 50 derece en fazla 70 derece aralığında herhengi bir açıda ışık vermelidir IP 20 koruma sınıfında olmalıdır Renk sıcaklığı daylight olarak 2800 K ile 6500 K arasında ayarlanabilmelidir Ağırlığı en fazla 1000 gr. Olmalıdır kapaklı ışık yönlendirme kapakçığı verilmelidir Aşırı ısınma ve aşırı gerilim için otomatik koruması olmalıdır Kamera üzeri uygulaması için gerekli aksesuarları ile birlikte verilmelidir.

8 8. 45W BAL PETEĞİ FİLTRE 30 DERECE W. LED Soft Işıklarda kullanılmak üzere bal peteği filtre toplam 26 adet verilecektir Bal peteği filtre 30 derece ışık yönlendirmesine sahip 8.3.Bal peteği filtre siyah renkli alimimnyumdan imal edilmiş 9. Toplam 90 W BAL PETEĞİ FİLTRE 50 DERECE 9.1. Toplam 90W. LED Soft Işıklarda kullanılmak üzere bal peteği filtre toplam 10 SET verilecektir. Her 10 Toplam 90W lık LED Soft ışıkda bal peteği 9.2. Bal peteği filtre 50 derece ışık yönlendirmesine sahip 9.3. Bal peteği filtre siyah renkli alimimnyumdan imal edilmiş 10. IŞIK KESİCİ SİYAH BAYRAK ÇERÇEVEYİ TUTAN ASMA APARATI Işık kesici bayrağı stüdyoda asabilmek için özel imal edilmiş olmalıdır Üzerine ışık kesici siyah bayrak çerçeve asılacaktır. 11. IŞIK KESİCİ BAYRAKLI SİYAH BAYRAK Işık kesici bayrak stüdyoda asılı bazı projektörlerden çıkan ışığın önüne yada yanına çerçeve tutucular ile asılarak çıkan ışığın kontrolüne yardımcı Üzerine ışık kesici siyah bayrak çerçeve asılacak ışık kesici bayrakların 6 adedi 457 x 610 mm2 ebatlarında, 6 adedi ise 305 x 914 mm2 ebatlarında imal edilmiş

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ ĐSTANBUL A ve B STÜDYOLARI TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK ve MEKANĐK ALT YAPISI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1:TELESKOPĐK ve HOĐST IŞIK ASKI SĐSTEMĐ ĐLE DĐMMER SĐSTEMĐ ELEKTRĐK

Detaylı

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME BTD.07.(DIŞ).2010/110 IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN 1. AMAÇ: TEKNĐK ŞARTNAME Bu şartnamenin amacı Kurumumuz stüdyolarında kullanılmak üzere satın alınacak ışık projektörleri

Detaylı

İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ

İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1- Bu şartname, İstanbul D Stüdyosu 56 adet teleskop tip ışık askı montajı, bir adet dimmer kasası montajı, 2 adet

Detaylı

İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ

İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ İSTANBUL D STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1- Bu şartname, İstanbul D Stüdyosu 56 adet teleskop tip ışık askı montajı, bir adet dimmer kasası montajı, 2 adet

Detaylı

DOĞAN KASAROĞLU ve CEMAL AYGEN STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ

DOĞAN KASAROĞLU ve CEMAL AYGEN STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ DOĞAN KASAROĞLU ve CEMAL AYGEN STÜDYOSU IŞIK ALT YAPI TEÇHİZATI TEMİNİ ve MONTAJI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1- Bu şartname, Doğan KASAROĞLU ve Cemal AYGEN Stüdyosu mevcut kablaj ve dimmer kasalarının

Detaylı

EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME

EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME 1. AMAÇ VE KAPSAM 1.1- Bu şartname, TRT Ankara Radyosu, S1 stüdyosu dimmer sistemi ile truss ışık askı sistemi teçhizatının, elektrik ve mekanik, sistemleri ile beraber temini, yerine

Detaylı

EK:3 TRT PRODÜKSİYON STÜDYOLARI LED IŞIK KAYNAKLARI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

EK:3 TRT PRODÜKSİYON STÜDYOLARI LED IŞIK KAYNAKLARI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ EK:3 TRT PRODÜKSİYON STÜDYOLARI LED IŞIK KAYNAKLARI ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ 1.1- Bu şartname, TRT Prodüksiyon Stüdyoları Işık hizmetleri ihtiyacı, led li 13 kalem, ışık kaynakları, teknik ve fonksiyonel

Detaylı

STÜDYO TİPİ PROJEKTÖRLER İÇİN TEKNİK ŞARTNAME 1. AMAÇ: Bu şartname, Stüdyo içerisinde ihtiyaç duyulan projektörlerin teknik ve fonksiyonel özelliklerini tanımlamaktadır. 2. TEÇHİZAT: Aşağıda belirtilen

Detaylı

EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME

EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME EK : 3 TEKNĐK ŞARTNAME 1. AMAÇ VE KAPSAM 1.1- Bu şartname, TRT Đstanbul Radyosu, müzik stüdyoları ses, video, dimmer sistemi ile truss ve sabit ışık askı sistemi teçhizatının, elektrik ve mekanik, sistemleri

Detaylı

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ

Y-0056 PANO MONTÖRLÜĞÜ EĞİTİM SETİ Pano Montörlüğü Eğitim Seti, elektrik - elektronik alanında, bina iç - dış elektrik tesisatları, zayıf akım, kuvvetli akım, aydınlatma vb. panolarının tasarımı, malzemelerin yerleştirilmesi, bara ve kabloların

Detaylı

BOĞAZĐÇĐ STÜDYOSU LED LĐ IŞIK KAYNAKLARI ALIMI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

BOĞAZĐÇĐ STÜDYOSU LED LĐ IŞIK KAYNAKLARI ALIMI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ BOĞAZĐÇĐ STÜDYOSU LED LĐ IŞIK KAYNAKLARI ALIMI TEKNĐK ŞARTNAMESĐ BTDB7-14-IH-47318 1) 150 400 W ARASI LED Li P.O. FRESNEL IŞIK PROJEKTÖRLERĐ 1. LED li fresnel ışık projektörleri 220V AC (+/- 5%), 50 Hz.

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

OSMAN AĞA KÜLTÜR EVİ

OSMAN AĞA KÜLTÜR EVİ OSMAN AĞA KÜLTÜR EVİ TEKLİF KABUL EDİLİR İLAN NUMARASI: KKTC-12-TCKB-01/004 Osman Ağa Kültür Evi Projesi 1.Genel Tanım: Osman Ağa Kültür Evi Restorantı, Bahçesi, Mutfağı, Büfe ve havuzu için döşenecek

Detaylı

AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI

AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI AKTÜEL DIŞ ÇEKİM IŞIK TEÇHİZATI A-) 200, 575, 1200,2500,4000 W GÜN IŞIKLARI : 4. Projektörde kullanılan yansıtıcılı yüzeyler (reflektörler) oksitlenmeyen malzemeden yapılacak ve zamanla yansıtma faktörü

Detaylı

IŞIK TEKNĐK ŞARTNAMESĐ

IŞIK TEKNĐK ŞARTNAMESĐ EK:3. IŞIK TEKNĐK ŞARTNAMESĐ 1. AMAÇ VE KAPSAM 1.1 Bu şartname, Đstanbul Radyosu, müzik Stüdyoları ihtiyacı 16 kalem ışık teçhizatı teknik ve fonksiyonel özelliklerini tanımlayarak, temini, işyerine nakli,

Detaylı

ELEKTRİK TESİSATI BİRİM FİYAT LİSTESİ. Malzeme B. Fiyat $

ELEKTRİK TESİSATI BİRİM FİYAT LİSTESİ. Malzeme B. Fiyat $ 1 ANAHTARLAR / METESAN KÖŞK 1,1 S.A. TOPRAKLI PRİZ Ad 3,85 1,86 5,71 1,60 7,30 1,2 S.A. TOPRAKLI KAPAKLI PRİZ Ad 4,20 1,77 5,97 1,67 7,64 1,3 S.A. KOMÜTATÖR Ad 3,92 1,86 5,775 1,62 7,39 1,4 S.A. ANAHTAR

Detaylı

MANUEL - İLLER BANKASI TİPİ TRAFO/REDRESÖR ÜNİTESİ (0-60 V / 50 A)

MANUEL - İLLER BANKASI TİPİ TRAFO/REDRESÖR ÜNİTESİ (0-60 V / 50 A) MANUEL - İLLER BANKASI TİPİ TRAFO/REDRESÖR ÜNİTESİ (0-60 V / 50 A) Üniteye ait devre şaması ekte verilmiştir. Devre elemanları şöyledir: a1 Otomat, G tipi; 16 A a2 Otomat, L tipi ;2*40 A SP1/SP2 Surge

Detaylı

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1 SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2014-1 İÇİNDEKİLER SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER KAUÇUK FİŞ ve PRİZLER 3-5 CEE NORM FİŞ ve PRİZLER 6-31 YÜKSEK AKIM FİŞ ve PRİZ GRUPLARI 32-39 ALÜMİNYUM BUATLAR 40-41 PLASTİK

Detaylı

T-75 AKTİF SAHA DOLABI TEKNİK KATALOĞU

T-75 AKTİF SAHA DOLABI TEKNİK KATALOĞU T-75 AKTİF SAHA DOLABI TEKNİK KATALOĞU Görsel ile imal edilen ürün arasında farklılıklar görülebilir. T-75 AKTİF SAHA DOLABI - TKS-DLP-03 1 Görsel ile imal edilen ürün arasında farklılıklar görülebilir.

Detaylı

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ YENİ HABER STÜDYOSU (KAE) GÖRÜNTÜ SİSTEMLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) AMAÇ Bu şartnamenin amacı, Yeni Haber Stüdyosu (KAE) Görüntü Sistemlerinin temini, kablolaması, montajı, devreye alınması ile test ve eğitim

Detaylı

Ortam sırrı, incelikli detaylarda Fiyat Listesi

Ortam sırrı, incelikli detaylarda Fiyat Listesi Ortam sırrı, incelikli detaylarda... 2017-1 Fiyat Listesi GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZLE 2017 de SİZİNLEYİZ... www.tasbasielektrik.com ZİL GRUBU ZİL GRUBU 3001 Tek Ses Kanarya Zil 110 9.00 3002 Üç Ses Kanarya

Detaylı

LED Aydınlatma Sistemleri

LED Aydınlatma Sistemleri LED Modul Sistemi on/off Ürün: Mercek, koruyucu ve soğutucu kutudan oluşan başka LED Modul lerine kolayca bağlanabilen son derece esnek tasarım imkanı sunan ve kendi kendine yeterli bir aydınlatma sistemidir.

Detaylı

IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TEKNİK ŞARTNAME

IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TEKNİK ŞARTNAME IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TEKNİK ŞARTNAME IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI TK: TKS-DLP-03 1 IP55 FİBER NODE/UPS SAHA DOLABI PERSPEKTİF 2 IP 55 Fiber Node/UPS Saha Dolabı Teknik Özellikleri Ürün Ölçüleri:

Detaylı

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO

ÇETİNKAYA PANO ÇETİNKAYA PANO 2017 Fiyat Listesi 1979 yılında elektrik sektöründe faaliyetine başlamış olan ÇETİNKAYA PANO, 38 yıllık sektör tecrübesiyle imalat sahasını geliştirerek ve pazar payını günden güne arttırarak iç ve dış

Detaylı

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ

TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ TRİFAZE VOLTAJ REGÜLATÖRLERİ Trifaze mikro-işlemci kontrollü voltaj regülatörlerimiz 10,5 kva ile 2000 kva güç değerleri arasında standart veya korumalı olarak üretilmektedir. Regülatörlerimiz dengelenmiş

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ İşin Adı : antrenman salonu 2012 Sayfa: 1 İş Grubu: Elektrik Tesisat ı 1 30.4.2 2 m, 65x65x7'lik galv.toprak elektrot ve gömülmesi 2 32.16.5-003 1kV, 3x35sc/16 mm2 Alvinal-D Kablo (aynı 3 32.16.5-004 1kV,

Detaylı

ZİL GRUBU KAPI OTOMATİKLERİ MERDİVEN OTOMATİKLERİ ZİL TRANSFORMATÖRLERİ. Kod Açıklama Adet Fiyat ( ) Kod Açıklama Adet Fiyat ( )

ZİL GRUBU KAPI OTOMATİKLERİ MERDİVEN OTOMATİKLERİ ZİL TRANSFORMATÖRLERİ. Kod Açıklama Adet Fiyat ( ) Kod Açıklama Adet Fiyat ( ) ZİL GRUBU U.001 Uygun Tek Ses Kanarya Zil 100 4.50 3001 Tek Ses Kanarya Zil 100 5.60 3002 Üç Ses Kanarya Zil 50 6.20 3007 Ding Dong Zil 50 8.80 3020 Konuşan Zil 30 Melodili 50 16.50 3004 Ayarlı Telefon

Detaylı

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller

ECOMFORT 3 YIL. Avantajları. Fonksiyonu. Enerji Ekonomisi. Modeller ECOMFORT Fonksiyonu Küçük ve orta büyüklükteki iklimlendirme uygulamalarında iç ortamın ısıtılması/soğutulması ve filtrelenmesi için kullanılmaktadır. Asma tavana montaj imkanı vardır, hava dağıtımı asma

Detaylı

ENKAD. Hayallerinizin İnşasına. Yardım Ediyoruz... » ELEKTRİK KATALOĞU « www.enkadinsaat.com.tr. İNŞ. METAL ve YAPI ENDS. MAML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ENKAD. Hayallerinizin İnşasına. Yardım Ediyoruz... » ELEKTRİK KATALOĞU « www.enkadinsaat.com.tr. İNŞ. METAL ve YAPI ENDS. MAML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ENKAD İNŞ. METAL ve YAPI ENDS. MAML. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Hayallerinizin İnşasına Yardım Ediyoruz... Sektöründe öncü markaları ayağınıza getiriyoruz.» ELEKTRİK KATALOĞU «www.enkadinsaat.com.tr Hakkımızda

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

ZİL GRUBU KAPI OTOMATİKLERİ MERDİVEN OTOMATİKLERİ ZİL TRANSFORMATÖRLERİ. Kod Açıklama Adet Fiyat ( ) U.001 Uygun Tek Ses Kanarya Zil 100 4.

ZİL GRUBU KAPI OTOMATİKLERİ MERDİVEN OTOMATİKLERİ ZİL TRANSFORMATÖRLERİ. Kod Açıklama Adet Fiyat ( ) U.001 Uygun Tek Ses Kanarya Zil 100 4. ZİL GRUBU U.001 Uygun Tek Ses Kanarya Zil 100 4.80 3001 Tek Ses Kanarya Zil 110 6.00 3002 Üç Ses Kanarya Zil 110 6.60 3007 Ding Dong Zil 50 9.00 3020 Konuşan Zil 30 Melodili 50 17.00 3004 Ayarlı Telefon

Detaylı

Ortam havası ile soğutma sistemleri

Ortam havası ile soğutma sistemleri Ortam havası ile soğutma sistemleri TopTherm fan-filtreler TopTherm fan-filtre üniteleri...20 55 m 3 /h...316 TopTherm fan-filtre üniteleri...105 180 m 3 /h...317 TopTherm fan-filtre üniteleri...230 550

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ Ana dağıtım panosu ile tesisin enerjisi tek bir panodan kontrol edilebilir. Fabrika, atölye ve iş yerlerinde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolardır. Trafosuz

Detaylı

80 Led li Papatya Sensörlü Armatürler

80 Led li Papatya Sensörlü Armatürler Aydınlatma Armatürleri 80 Led li Papatya Sensörlü Armatürler www.femto.com.tr/urun/aydinlatma-armaturleri/80-ledli-papatya-sensorlu-armaturler Üstün led teknolojisi sayesinde A sınıfı enerji tüketimi sağlarken

Detaylı

Fiyat Listesi

Fiyat Listesi 2016-1 Fiyat Listesi ZİL GRUBU 1453 FSM Tek Ses Kanarya Zil 50 5.20 3001 Tek Ses Kanarya Zil 110 6.30 3002 Üç Ses Kanarya Zil 110 6.90 3007 Ding Dong Zil 50 9.50 3020 Konuşan Zil 30 Melodili 50 18.00

Detaylı

İhale Makamı. Poz No İmalatın Cinsi Birim Miktarı

İhale Makamı. Poz No İmalatın Cinsi Birim Miktarı İş Grubu: Ana Grup>Elektrik Tesisatı Sayfa: 1 1 32.12.1-030 1kV, 3x2.5 mm2 NYY Kablo (beton kanala, direğe, duvara) m 1.500,000 AG Kablolar: İlgili T.E. standardına uygun Y kablolar ve ilgili T.E. standardına

Detaylı

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ:

BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: A. AMAÇ: BTDB7-14-IH-48667 LCD VİDEO MONİTÖR VE LCD TELEVİZYON ALICI CİHAZLARI TEKNİK ŞARTNAMESİ Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun değişik birimlerinde ihtiyaç duyulan LCD Video Monitörlerin ve LCD Televizyon

Detaylı

360 Derece Haraket Sensörlü Led li Acil Kitli Tavan Armatürü

360 Derece Haraket Sensörlü Led li Acil Kitli Tavan Armatürü Aydınlatma Armatürleri 360 Derece Haraket Sensörlü Led li Acil Kitli Tavan Armatürü www.femto.com.tr/urun/aydinlatma-armaturleri/360-derece-haraket-sensorlu-ledli-acil-kitli-tavan-armaturu Üstün led teknolojisi

Detaylı

360 Derece Haraket Sensörlü Acil Kitli Tavan Armatürü

360 Derece Haraket Sensörlü Acil Kitli Tavan Armatürü Aydınlatma Armatürleri 360 Derece Haraket Sensörlü Acil Kitli Tavan Armatürü www.femto.com.tr/urun/aydinlatma-armaturleri/360-derece-haraket-sensorlu-acil-kitli-tavan-armaturu Sıva üstü kolay montaj imkanı

Detaylı

19. ÜNİTE KUVVET DAĞITIM TABLOLARI

19. ÜNİTE KUVVET DAĞITIM TABLOLARI 19. ÜNİTE KUVVET DAĞITIM TABLOLARI KONULAR 1. KUVVET DAĞITIM TABLOSUNDAKİ MALZEMELER VE ÖZELLİKLERİ 2. KUVVET DAĞITIM TABLOSUNDAKİ BAĞLANTILAR 19.1 KUVVET DAĞITIM TABLOSUNDAKİ MALZEMELER VE ÖZELLİKLERİ

Detaylı

İçerik. Ürün no.: Set PRK5/4P-M8 + TKS 40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: Set PRK5/4P-M8 + TKS 40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50133946 Set PRK5/4P-M8 + TKS 40x60.A Set reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Set bundan oluşur Boyutlandırılmış çizimler Elektrik

Detaylı

ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular

ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular ASANSÖRLER Yapı Denetçisinin Görev Kapsamı İçine Giren Konular ASANSÖRÜ OLUŞTURAN PARÇALAR VE İŞLEVLERİ Asansörler yüzlerce elemandan oluşmaktadır. Bu elemanların bazıları seri güvenlik elemanlarıdır;

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri

İçerik. Ürün no.: ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Ürün no.: 50127902 ET5I.3/4P Enerjik ışık sensörleri Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Diyagramlar Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Uyarılar

Detaylı

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2015-1

SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2015-1 SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER Fiyat Listesi / 2015-1 İÇİNDEKİLER SANAYİ GRUBU ÜRÜNLER KAUÇUK FİŞ ve PRİZLER 3-5 CEE NORM FİŞ ve PRİZLER 6-29 YÜKSEK AKIM FİŞ ve PRİZ GRUPLARI 30-37 ALÜMİNYUM BUATLAR 38-39 PLASTİK

Detaylı

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici

İçerik. Ürün no.: LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Ürün no.: 50130543 LS5I/9D-P1 Tek yön çalışan sensör verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun alıcı Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

FASON KESİM HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER FASON KESİM Profesyonellik ile teknolojinin birleştiği nokta, kesim bizim işimiz... Değerli müşterilerimiz, sizlere daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız bünyesinde son teknolojiye uygun

Detaylı

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal.

Sayfa Sayfa İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 İKİ KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 20A (AC1) IEC çalışma gücü: 1.3kW (AC3 230V) Evsel uygulamalar için ideal. Sayfa -2 ÜÇ VE DÖRT KUTUPLU IEC anma akımı Ith: 25A, 40A ve 63A (AC1) IEC çalışma gücü:

Detaylı

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri

AP-FC-GDT. Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AP-FC-GDT Gizli Döşeme Tipi Fan Coil Üniteleri AIRPLUS AP-FC-GDT merkezi sistemlerin kurulu olduğu yapılarda bireysel kullanımlı mahallerin iklimlendirme

Detaylı

KARYUM PAKO ŞALTER. Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

KARYUM PAKO ŞALTER. Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU KARYUM PAKO ŞALTER Tüm modeller TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU Pako şalter Bir eksen etrafında döndürülebilen, arka arkaya dizilmiş birçok dilimden oluşan ve çok konumlu olan şalterlere pako şalter adı verilir.

Detaylı

Şalterleri. Motor Koruma

Şalterleri. Motor Koruma Motor Koruma Şalterleri Motor Koruma Şalterleri İçindekiler Genel Bilgiler...197 Standart Özellikler...197 Teknik Özellikler...197 Motor Koruma Şalteri Seçim Tablosu...198 Aksesuar Seçimi...198 Devre Şemaları...199

Detaylı

AREL ADP Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA ELEKTRĐKLĐ DĐNAMĐK YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ:

AREL ADP Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA ELEKTRĐKLĐ DĐNAMĐK YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: ADP.2400 400 Hz. 115/200 VAC / 28,5 VDC 90 KVA ELEKTRĐKLĐ DĐNAMĐK YER TAKAT KAYNAĞI (Ground Power Unit) TEKNĐK ÖZELLĐKLERĐ: 1-)TAHRĐK MOTORU : 80 KW gücünde 1.500 D/dak. senkron elektrik motoru kullanılacaktır.

Detaylı

Şalt ve Endüstriyel Ürünler Fiyat Listesi

Şalt ve Endüstriyel Ürünler Fiyat Listesi 20171 Şalt ve Endüstriyel Ürünler Fiyat Listesi ŞALT GRUBU Otomatik Sigorta Parafudur Darbe Akım Anahtarı Kaçak Akım Koruma Şalteri Kompakt Şalter Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalter Modüler Kontaktör 3

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134312 MSI 410.F50-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 6 Teknik veriler

Detaylı

İçerik. Ürün no.: PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50134274 PRK25C.A/4P-200-M12 Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Reflektörler ve yansıtıcı bantlar Boyutlandırılmış çizimler Elektrik

Detaylı

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD

RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS. Power Management Instruments RDAT SERİSİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD RELIABLE SOLUTIONS in POWER ELECTRONICS RDAT SERİSİ Power Management Instruments DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ PMI / GESS GRUP ŞİRKETLERİ SUD DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR SİSTEMLERİ DC AKÜ ŞARJ / REDRESÖR

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSHZ001 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Proje Numarası: 2006K-120470 Teknik Şartname Mekanik İmalat Teknik Destek Hizmeti

Detaylı

8- Makine Motor Şasesi : 100 lük NPU ile imal edilecek (NPU ların beton zemine bakan

8- Makine Motor Şasesi : 100 lük NPU ile imal edilecek (NPU ların beton zemine bakan Frekans Kontrolüü Engelli Asansör Şartnamesi 95/16/AT Asansör Yönetmeliği ile TSE 863 ve 8237 (Nisan 1995) Standartlarına uygun Yürüme Özürlü İnsan Asansörü İmal ve Montajı için aşağıdaki özellikler sağlanacaktır.

Detaylı

KATODİK KORUMA TRASFORMATÖR/REDRESÖR ÜİTESİ 2KR-12

KATODİK KORUMA TRASFORMATÖR/REDRESÖR ÜİTESİ 2KR-12 KATODİK KORUMA TRASFORMATÖR/REDRESÖR ÜİTESİ 2KR-12 FİHRİST Tek hat şeması 2 Kontrol modülü 3 Ünitenin tanımı 4-5 Çizimler 6-11 Ünitenin devreye alınması 12-19 Olağan çalışma ve periyodik kontrollar 20

Detaylı

Fiyat Listesi

Fiyat Listesi 2018-1 Fiyat Listesi www.tasbasielektrik.com ZİL GRUBU ZİL GRUBU 3001 Tek Ses Kanarya Zil 110 10.50 3002 Üç Ses Kanarya Zil 110 11.50 3007 Ding Dong Zil 50 15.00 3020 Konuşan Zil 30 Melodili 50 22.00 3004

Detaylı

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER

TOU 01 ÖZELLİKLER: ÜRÜN GÖRÜNÜMÜ ve ÖLÇÜLER TOU 01 (Üretici Firma Teknolojik değişiklikler nedeniyle, ürünün gelişimi ile ilgili Ürün özelliklerini önceden haber verilmeksizin değişiklikler yapabilir.) TOU 01 EPC akıllı kontrol panosu Dalgıç Pompa,

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Döşeme tipi ünite EEDTR FVQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Döşeme tipi ünite EEDTR FVQ-C Klima Teknik Bilgiler Döşeme tipi ünite EEDTR3-00 FVQ-C İç Ünite Döşeme tipi ünite FVQ-C İÇİNDEKİLER FVQ-C Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi

ÇİFT YÖNLÜ AKSİYEL FANLAR HV-STYLVENT Serisi Duvar veya pencerelere montaj edilmek üzere tasarlanmış aksiyel fan serileri. Tüm fanlarda dayanıklı ABS plastikten koruyucu kafes, panjur ve 230V-50Hz monofaze motor bulunmaktadır. Tüm fanlar IPX4 korumalıdır

Detaylı

Bu fiyat listesi 01 Nisan 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız

Bu fiyat listesi 01 Nisan 2018 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız 208 fiyat listesi Bu fiyat listesi 0 Nisan 208 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Faturalamada teslim tarihindeki

Detaylı

TESİSAT MAHAL LİSTESİ

TESİSAT MAHAL LİSTESİ Sayfa: 1 1 30.1.1 Topraklama şeridi (0.8kg/m) ve gömülmesi m + - - 2 30.4 2 m, 65x65x7'lik galv.köşebent ve 5m galv.örgülü çelik tel ve gömülmesi 3 701-101 Sac pano-800 mm genişliğinde 4 704-102 Sıva üstü

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

Elektronik. Çağdaş aydınlatma tarzı...

Elektronik. Çağdaş aydınlatma tarzı... Elektronik 24.Elektronik Kontrol Sistemleri Kataloğu TR LED LEDLine DecoPendant CromaDown WallWasher CromaStreet CromaFloor AquaCroma CromaGardena CromaBollard LEDCell Elektronik FiberOptik Çağdaş aydınlatma

Detaylı

KSB Yangın Setleri VdS

KSB Yangın Setleri VdS KSB Yangın Setleri VdS Alman VdS Onayı Almanya da yaklaşık 50 yıldır kullanılan yangın standardıdır VdS Kurumu; Alman Sigortacılar Birliği olup; yangın standartlarını belirler, malzeme onaylarını ve testlerini

Detaylı

Otomatik Yük Ayırıcı

Otomatik Yük Ayırıcı Otomatik Yük Ayırıcı Teknik Özellikler: IEC standartlarına göre - E3 M2 Anma gerilimi (kv rms) 36 Anma akımı (A) 630 Anma kısa devre akım (ka) 12,5 Anma yalıtım düzeyi kv rms, 50Hz/1 dak. faz - toprak

Detaylı

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır.

POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ. 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. OTOMATİK KEPENK POLİÜRETAN DOLGULU PALETLERLE ÜRETİLEN KEPENK ŞARTNAMESİ A. ÜRETİCİ FİRMA KALİTE BELGELER 1. Panjur üreticisi firmanın ISO 9001 kalite güvence belgesi olmalıdır. 2. Panjur üreticisi firmanın

Detaylı

Bu fiyat listesi 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız

Bu fiyat listesi 01 Ocak 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız 207 fiyat listesi Bu fiyat listesi 0 Ocak 207 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Faturalamada teslim tarihindeki liste

Detaylı

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar.

IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım üniteleri 6 ana model ile 750 m /h'ten 4000m /h'e kadar çok geniş bir uygulama alanını kapsarlar. IHRA-HP IHRA-HP modeli ısı pompalı ısı geri kazanım ünitelerindeki temel prensip, egzost edilen hava ile taze havanın ısıtılıp veya soğutularak ısı geri kazanım yapılmasının yanında, ısı pompası sayesinde

Detaylı

İçerik. Ürün no.: SLE518I-K4/4-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: SLE518I-K4/4-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 50134013 SLE518I-K4/4-M12 Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve

Detaylı

İçerik. Ürün no.: PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu

İçerik. Ürün no.: PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Ürün no.: 50117705 PRK5/4P Reflektörden yansımalı fotoelektrik sensör kutuplu Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Reflektörler ve yansıtma folyosu Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı

Detaylı

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti

COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti COK-0240K Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti Otomobil Elektrik Sistemi Deney Seti, gerçek bir otomobildeki elektrik tesisatını incelemeye, oluşturulacak arızaları gözlemlemeye uygun yapıdadır. Tüm modüller

Detaylı

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ

(50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ (50-52)-INÇ (127-132 cm) LCD EKRAN FULL HD TELEVİZYON ALICILARI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. AMAÇ: Bu şartnamenin amacı, Kurumumuzun çeşitli birimlerinde kullanılacak olan; (50-52)- inç (127-132 cm) Full HD LCD

Detaylı

Elektriği tanıtmak, tehlikelerini belirlemek ve bu tehlikelerden korunma yolları hakkında bilgilendirmek II. Bölüm

Elektriği tanıtmak, tehlikelerini belirlemek ve bu tehlikelerden korunma yolları hakkında bilgilendirmek II. Bölüm 23 29 slayt Nİ1103266 TEKNİK UYGULAMALARDA ELEKTRİK TEHLİKELERİ ve İSG AMAÇ: Elektriği tanıtmak, tehlikelerini belirlemek ve bu tehlikelerden korunma yolları hakkında bilgilendirmek II. Bölüm 2016 GÜZ

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66002200 MLD300-T3L Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 8 Ürün

Detaylı

Bu fiyat listesi 10 Mart 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız

Bu fiyat listesi 10 Mart 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız 205 fiyat listesi Bu fiyat listesi 0 Mart 205 tarihinden itibaren geçerlidir. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Faturalamada teslim tarihindeki liste

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FAQ-C

Klima. Teknik Bilgiler. Duvar tipi ünite EEDTR13-100 FAQ-C Klima Teknik Bilgiler Duvar tipi ünite EEDTR3-00 FAQ-C İç Ünite Duvar tipi ünite FAQ-C İÇİNDEKİLER FAQ-C Özellikler................................................2 2 Teknik Özellikler........................................3

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici

İçerik. Ürün no.: MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik fotoelektrik sensör verici Ürün no.: 66501200 MLD500-T3 Çok ışınlı güvenlik verici Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 7 Teknik

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni ve sağlam bir seri... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi

Detaylı

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar

İçerik. Ürün no.: ODSL 96K/ S12 Optik mesafe sensörü. Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar Ürün no.: 50101882 ODSL 96K/66-2300-S12 Optik mesafe sensörü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge Aksesuarlar 1 / 5 Teknik veriler Temel veriler Seri

Detaylı

FIYAT LISTESI 2018 Ş u b a t

FIYAT LISTESI 2018 Ş u b a t FIYAT LISTESI 2018 Şubat 8 4 4 2 0.7 0.06 0.8 0.9 0.6 0. 0.4 Ii Im tm Ir tr N 3 2 ON xir 1 8 I>.90 I>1.0 3 10 xir 0.2 0.1 20 10 6 12 6 2 Icw xin xin 10 30 30 20 @6Ir 10 0.01 0.3 0.3 0.2 0.0 0.08 0.1 0.04

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2.12.1 KONU Tesiste kurulması planlanan Anons sistemi; acil anons, genel anons ve bölgesel anons

SAĞLIK BAKANLIĞI ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2.12.1 KONU Tesiste kurulması planlanan Anons sistemi; acil anons, genel anons ve bölgesel anons SAĞLIK BAKANLIĞI ANONS SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 2.12.1 KONU Tesiste kurulması planlanan Anons sistemi; acil anons, genel anons ve bölgesel anons fonksiyonlarını aşağıda tanımlandığı şekilde gerçekleştirebilir

Detaylı

ANATHERM HT 8212 ISIL İŞLEM CİHAZI

ANATHERM HT 8212 ISIL İŞLEM CİHAZI ANATHERM HT-8212 serisi ısıl işlem cihazı sağlam yapısı, kolay kullanımı ve servis altyapısı ile karmaşık işlemlerle uğraşmak istemeyen kullanıcılar için atölye ve saha kullanımları için özel olarak tasarlanmış

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MLD510-XR1E/A Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı

İçerik. Ürün no.: MLD510-XR1E/A Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Ürün no.: 66533402 MLD510-XR1E/A Güvenlik tek ışın fotoelektrik sensör alıcı Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Uygun verici Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Kumanda ve gösterge

Detaylı

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri.

Easy9. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Alçak gerilim tesisatı için, güvenilir koruma ürünleri. Easy9 un kalitesi ve güvenilirliği daha üretken olmamı sağladı. Güvendiğiniz markadan yeni, sağlam bir ser... Yeni Easy9 serisi, bir elektrikçi olarak

Detaylı

FIYAT LISTESI 2017 O c a k

FIYAT LISTESI 2017 O c a k FIYAT LISTESI 2017 Ocak 8 4 4 2 0.7 0.06 0.8 0.9 0.6 0. 0.4 Ii Im tm Ir tr N 3 2 ON xir 1 8 I>.90 I>1.0 3 10 xir 0.2 0.1 20 10 6 12 6 2 Icw xin xin 10 30 30 20 10 0.01 0.3 0.3 0.2 0.0 0.08 0.1 0.04 0.02

Detaylı

Klima. Teknik Bilgiler. 4 yöne üflemeli tavan tipi EEDTR12-204 FXUQ-MA

Klima. Teknik Bilgiler. 4 yöne üflemeli tavan tipi EEDTR12-204 FXUQ-MA Klima Teknik Bilgiler 4 yöne üflemeli tavan tipi EEDTR2-204 FXUQ-MA İç Ünite 4 yöne üflemeli tavan tipi FXUQ-MA İÇİNDEKİLER FXUQ-MA Özellikler................................................2 2 Teknik

Detaylı

Product information. Ayırma ve koruma cihazları

Product information. Ayırma ve koruma cihazları Product information Aşırı gerilime karşı koruyucu cihazlar B-9 B6-00, B6-00 FI B6-6G, B6-0W B6-, B6-8 B8- Document ID: 0707 İçindekiler İçindekiler Ürün tanımı... Modele genel bakış... Elektrik bağlantısı...

Detaylı

MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: 2016 MAYIS FİYAT LİSTESİ FIYAT LISTESI BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 6. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: 90 224 443 6 06 FAX: 90 224 443 6 07 bemak@bemakotomasyon.com -

Detaylı

FREECOOLING Sogutma Grupları. Z-Power FREECOOLING

FREECOOLING Sogutma Grupları. Z-Power FREECOOLING FREECOOLING Sogutma Grupları Z-Power FREECOOLING FREECOOLING Soğutma Grupları Z-Power FREECOOLING TFAVBZ -TFAVIZ TFAVSZ 2420-21100 469-1,216 kw Yüksek verimli Standart elektronik genleşme vanası Arttırılmış

Detaylı

Haraket Sensörlü Tavan Armatürü

Haraket Sensörlü Tavan Armatürü Aydınlatma Armatürleri Haraket Sensörlü Tavan Armatürü www.femto.com.tr/urun/aydinlatma-armaturleri/haraket-sensorlu-tavan-armaturu Sıva üstü kolay montaj imkanı ve ayarlanabilir lux özelliği ile birlikte

Detaylı