Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için"

Transkript

1 Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

2 G.U Paralel sürme ürün programı... G.U paralel sürme donanımları PVC, ahşap ve alüminyum pencere kapılar için gelişmiş çözüm önerileri sunar: 2 veya 4 kanatlı geniş pencere kapılar için G.U-966 (PVC ve ahşap) ve G.U-968 (alüminyum) modelleri mevcuttur. Teknik Özellikler G.U-966/ G.U-966/ G.U-968/ G.U-968/ G.U-966/ G.U-968/ G.U-90 oz 200 mz 150 mz 200 mz 150 mz 150 oz 150 oz Maksimum kanat ağırlığı, kg 200 kg 150 kg 200 kg 150 kg 130 kg 130 kg 90 kg Kanat lamba genişliği, mm Kanat lamba yüksekliği, mm Temel güvenlik Artırılmış temel güvenlik ENV 1627 WK 2 Yaratıcı arabalar Yeni dizayn edilmiş G.U sürme arabaları, sahip oldukları kam mekanizması sayesinde yumuşak ve düzgün bir şekilde sürme pozisyonundan vasistas konumuna geçer. İsteğe göre güvenlik seviyeleri Paralel sürme donanımlarında PVC ve ahşap için üç farklı güvenlik sınıfı vardır. Özel donanımlar sayesinde kilitleme mekanizması kanadın dört tarafında da hırsızlığa karşı güvenliklidir. FerGUard* gümüş renkli yüzey kaplaması G.U paralel sürme donanımları yüksek kaliteli gümüş renkli ferguard* yüzey kaplaması sayesinde korozyona karşı hassas ve kalıcı bir şekilde korunmuştur.

3 ... yüksek fonksiyonellik ve rahat kullanım Rahat kullanım G.U paralel sürme donanımları uygulanan pencere ve kapılar kolaylıkla açılıp kapatılabilir. Ergonomik dizayna sahip kol sayesinde bütün çalışma fonksiyonları gerçekleştirilir. Kilitlenebilir kol G.U mz Barelli kol G.U mz Barelli paslanmaz çelik kol G.U mz Şema A orta kayıtlı: 1 paralel sürme kanat, 1 sabit kanat; Resim: sol kullanım Şema A orta kayıtlı [1]: 1 paralel sürme kanat, 1 tek açılım kanat; Resim: sol kullanım Şema D orta kayıtsız [2]: 1 paralel sürme kanat, 1 tek açılım; Resim: sol kullanım Şema C orta kayıtlı : 2 paralel sürme kanat, 2 sabit kanat; Resim: aktif kanat sol kullanım Şema G orta kayıtlı: 1 paralel sürme kanat, 2 sabit kanat; Resim: sol kullanım Şema K orta kayıtlı : 2 paralel sürme kanat, 1 sabit kanat; Resim: sol ve sağ kullanım Şema C orta kayıtlı [1] : 2 paralel sürme kanat, 2 tek açılım kanat; Resim: aktif kanat sol kullanım Şema G orta kayıtlı [1]: 1 paralel sürme kanat, 2 tek açılım kanat; Resim : sol kullanım Açıklamalar: [1] Tek açılım kanatlı A,C ve G şemaları: UNI-JET tek açılım kanat donanımları ile DIRIGENT - F/SG çıkarılabilir kol ( *) ve kapaklı rozet ( *) kullanılır. [2] Şema D: Tek açılım kanat, pasif kanat ispanyoleti UNI-JET Sürme konumu Devrilme konumundan kurtarıldıktan sonra kayar kanat paralel bir şekilde durur ve yana kaydırılır. Devrilme konumu Kanat havalandırma konumunda ağır rüzgar yüküne maruz kalsa bile, kasa makaslar sayesinde pozisyonunu korur, hareket etmesi engellenir. Kapalı Konum Merkezi kilitleme sistemi kanadın çepeçevre kilitlenmesini sağlar.

4 G.U-966 (PVC, ahşap) G.U-968 (alüminyum) Koldan kumandalı kasa makaslar, Full Automatic 200 mz ve 150 mz Full Automatic donanımları, koldan kumandalı kasa makasları sayesinde geniş ve ağır kanatların oldukça kolay ve güvenli bir şekilde açılıp kapanmasını sağlar. Arabaların kavisli dizayna sahip kam mekanizması sayesinde kanat kolayca ve yumuşak bir şekilde vasistas konumundan kurtarılarak sürülür veya sürme konumundan vasistas konumuna düşürülür. Kayar kanatlar istenilen her noktaya kolaylıkla hareket edebilir. Ergonomik olarak dizayn edilmiş alüminyum kol ile kapının her fonksiyonu kontrol edilebilir: merkezi kilitlemenin açılarak kanadın serbest bırakılması; vasistas konumundan kurtarılarak kanadın açılıp sürülmesi; kanadın sadece kol hareketiyle kapatılıp aynı zamanda kilitlenmesi. Sürme kollarında dışarıda kalmaya engel olan antilockout mekanizması mevcuttur. Ayrıca her iki taraftan operasyona imkan veren barelli kol opsiyonu da vardır. Gümüş renkli ferguard* yüzey kaplaması sayesinde korozyona karşı optimum koruma sağlanmıştır. Kapalı konum Sürme ve vasistas konumu Açma konumu G.U-966/200 mz, PVC G.U-966/200 mz, PVC Koldan kumandalı Her iki donanım türünde de, koldan kumandalı makaslar sayesinde kol çevrilince kanat kasaya doğru otomatik olarak itilir ve kilitlenir. Açma sırasında ise kol hareketiyle kanat kasanın dışına doğru çekilir ve sürülür. Ağır ve geniş kanatlar için ideal bir uygulamadır. G.U-966 (PVC, ahşap) Kanat kapatılırken otomatik olarak vasistas konumuna düşer ve yumuşak bir şekilde kilitlenir. Bu sayede sağa sola hareket etmeye karşı emniyetlidir. G.U-968 (alüminyum) Donanımlar yüksek kalite çelik, zamak ve alüminyum alaşımlarından oluşur; 15/20 mm Euro ispanyolet kanallı alüminyum kanat profili. Kanat kapatılırken otomatik olarak vasistas konumuna düşer ve yumuşak bir şekilde kilitlenir. Bu sayede yanlara doğru hareket etmeye karşı emniyetlidir. G.U-968/200 mz, alüminyum Teknik Özellikler G.U-966/ G.U-966/ G.U-968/ G.U-968/ 200 mz [1] 150 mz 200 mz [1] 150 mz Maksimum kanat ağırlığı, kg 200 kg 150 kg 200 kg 150 kg Kanat lamba genişliği, mm Kanat lamba yüksekliği, mm Açılma mesafesi, mm [1] KLG mm ölçülerinde ilave makas kullanılması tavsiye edilir. KLG mm ölçülerinde ve kg kanat ağırlıklarında ilave araba kullanılması tavsiye edilir.

5 Pencere ve kapılar için güvenlik donanımları G.U-966/200 mz Se G.U-966/150 mz Se Temel güvenlik = G.U standardı Mantarbaşlı kilitleme pimli köşe elemanları pencere ve kapıların daha fazla risk taşıyan alt bölümlerinin korunmasında ilave güvenlik sağlarlar. Mantarbaşlı kilitleme pimleri güvenlikli karşılıklarla kullanılarak, hırsızlığa karşı güvenlik arttırılmıştır. Mantarbaşlı pimli köşe elemanları Mantarbaşlı pimli kasa makaslar Artırılmış temel güvenlik İlave güvenlik donanımları ve uygun güvenlikli karşılıkların kullanılması hırsızlığa karşı korumayı arttırır. Artırılmış temel güvenliği sağlamak için paralel sürme donanımlarının kasa makasları ve köşe elemanlarında mantarbaşlı kilitleme pimleri bulunur. Temel güvenlikten WK2 ye: G.U, her türlü güvenlik ihtiyacına çözüm önerileri sunar. Koldan kumandalı paralel sürme donanımları çeşitli güvenlik seviyelerine sahiptir. Özel güvenlik donanımları sayesinde kilitleme mekanizması her noktada hırsızlığa karşı emniyetlidir. Kilitleme mekanizmasının alarm sistemine bağlanabilmesi G.U paralel sürme donanımlarına sahip pencere ve kapılar bir alarm sistemine bağlanabilirler. Mantarbaşlı pimli köşe elemanları Mantarbaşlı pimli kasa makaslar Mantarbaşlı pimli yatay ve dikey orta parçalar Test edilmiş güvenlik WK2, ENV 1627 ye göre Hırsızlığa karşı artırılmış güvenlik için çelik güvenlik donanımları. ENV 1627 WK 2 ye göre test edilen paralel sürme donanımlarında kasa makaslar, köşe elemanları, ispanyoletler ve yatay-dikey orta parçalar mantarbaşlı kilitleme pimleriyle donatılmıştır. Mantarbaşlı pimli köşe elemanları

6 G.U-966 (PVC, ahşap) G.U-968 (alüminyum) 150 oz Automatic model oz kilitleme mekanizması koldan kumandalı değildir. Kasa makaslar kanat lamba genişliği 1200 mm den itibaren bütün mesafe boyunca kanadın kasaya düzgünce bastırılmasını sağlayacak şekilde bağlanmıştır. Donanımların sağlam dizaynı küçük orta boy pencere ve kapıların yüksek hareket kalitesinde ve hatasız çalışmasını sağlar. Yaratıcı dizayna sahip arabalarda bulunan kam mekanizmasının kavisli dizaynı sayesinde kanat kolayca ve yumuşak bir şekilde vasistas konumundan kurtarılarak sürülür veya sürme konumundan vasistas konumuna düşürülür. Kayar kanatlar istenilen her noktaya rahat bir şekilde hareket edebilir. Bütün fonksiyonlar kol üzerinden tek elle kumanda edilir: Merkezi kilitlemenin açılarak kanadın serbest bırakılması; vasistas konumundan kurtarılarak kanadın açılıp ileri ve geri sürülmesi; kanadın kapatılması ve kilitlenmesi. Ayrıca barel kullanılarak kilitlenebilme ve her iki taraftan da kullanılabilme özelliğine sahiptir. Gümüş renkli ferguard* yüzey kaplaması sayesinde korozyona karşı optimum koruma sağlanmıştır. Kilitleme işlemi, standart çift açılım kilitleme donanımları ile gerçekleştirilir. G.U-966/150 oz, PVC G.U-966/150 oz, PVC G.U-968/150 oz, alüminyum Kapatma baskısı kontrolü Ahşap, PVC, ve alüminyum pencere ve kapılarda, kasa makaslar arasındaki metal bağlantı mili sayesinde kapatma baskısı, bütün kanat genişliği boyunca eşit miktarda dağılmıştır. Bu şekilde kanadın sarkması önlenir. G.U-966 (PVC, ahşap) Kanat kapatılırken otomatik olarak vasistas konumuna düşer. Bu sayede yanlara doğru kaymaya karşı emniyetlidir. G.U-968 (alüminyum) Donanımlar yüksek kalite çelik, zamak ve alüminyum alaşımlarından oluşur; 15/20 mm Euro ispanyolet kanallı alüminyum kanat profilleri. İspanyolet ve köşe elemanlarının (4 yaprak yaylı) kilitleme pimleri ayarlanabilir özelliktedir. Kayar kanat otomatik olarak vasistas konumuna düşer ve yumuşak bir şekilde kilitlenir. Bu sayede yanlara doğru kaymaya karşı emniyetlidir. Teknik Özellikler G.U-966/ G.U-968/ 150 oz 150 oz Maksimum kanat ağırlığı, kg 130 kg 130 kg Kanat lamba genişliği, mm Kanat lamba yüksekliği, mm Açılma mesafesi, mm Açma pozisyonu Sürme ve vasistas konumu Kapalı konum

7 G.U-90 oz Hafif kapı ve pencereler için yeni donanım Kapatma baskısı kontrolü Kasa makaslar arasındaki metal bağlantı mili sayesinde kapatma baskısı, bütün kanat genişliği boyunca eşit miktarda dağılmıştır. Yumuşak Geçiş Kanat istenilen pozisyona zahmetsizce açılır ve yumuşak bir geçişle kapatılır. G.U-90 oz donanımları hem konutlarda hem de özel projelerde küçük ve hafif pencere ve balkon kapıları için uygundur. Çift kanatlı tek açılım kapılar ile birlikte de kullanılabilir. Alüminyum pencere ve kapılar için makas ve araba takımı 90 kg a kadar kanat taşıma kapasitesi Kanat lamba genişliği 1200¹ veya 1600² mm ye kadar [1] kapatma baskısı kontrolsüz [2] kapatma baskısı kontrollü Bağlantı mili sayesinde kapatma baskısı kontrolü ile (kanat genişliği 1200 mm den itibaren): kanadın sarkması önlenir. İnce tasarımlı arabaları ve bağlantı çubuğunun üst ray içinde gizlenmesi sayesinde estetik görünüm. Kilitleme, standart çift açılım kilitleme donanımları ile gerçekleştirilir. Gümüş renkli ferguard* yüzey kaplaması sayesinde korozyona karşı optimum koruma sağlanmıştır. Kollar sayesinde rahat ve kolay kullanım: Açma Devirme ve sürme Kapatma ve kilitleme

8 Daha fazla yaşam konforu G.U-922 ve G.U-822 katlanır sürme sistemleri ile... G.U-922 (ahşap/pvc) veya G.U-822 (alüminyum) donanımlarında hareket rayı alta monte edilir Alt ray kanat ağırlığını alır ve zemine güvenli bir şekilde iletir. Bu sayede bina yapısının tepe noktasının dayanıklılığından bağımsız olarak güvenli bir çalışma garanti edilmiş olur. 900 mm (ahşap, PVC) veya 1000 mm (alüminyum) ye kadar genişlik ve 80 kg a kadar ağırlıklardaki katlanır kanatlar çift açılım profillerinden üretilmiştir. Conta ile çevrili pencere ve kapılar yüksek sızdırmazlık, optimum ses ve ısı yalıtımı sağlar. Düz üst ray ve arabaların kapak profilinin altında gizlenmesi sayesinde estetik görünüme sahiptir. Katlanır sürme sistemleri içe açılım veya dışa açılım şekilde, 3 ila 7 kanata kadar uygulanabilir. Gümüş renkli ferguard* yüzey kaplaması sayesinde korozyona karşı optimum koruma sağlanmıştır. Geniş geçiş alanı, rahat geçiş imkanı Bütün katlanır kanatlar tek bir kenara toplanabilir: oturma odaları ve bahçeler bütünleşerek doğaya daha yakın olmanızı sağlar. Sık kullanım için de ideal Tek açılım veya çift açılım geçiş kanadı, katlanır kanatlardan bağımsız olarak açılır ve kapatılır. Etkin havalandırma 3 ile 7 arası kanada sahip bütün pencere ve kapı sistemleri, geçiş kapısı olarak kullanılan çift açılım kanadı ile donatılmıştır. Bu kanat vasistas konumunda ilave havalandırma imkanı sunar (sayfa 11 deki şemalara bakınız).

9 ... veya eşiksiz G.U-925 ve G.U-825 katlanır sürme donanımları ile G.U-925 (ahşap/pvc) veya G.U-825 (alüminyum) donanımlarında hareket rayı üste monte edilir. İç mekanlarda bu tip donanımlar zemine gömme ray ile kullanıldığı için eşik çıkıntısı olmaz. Bu sayede engelliler ve özellikle tekerlikli sandalye kullanıcıları için uygundur. 900 mm (ahşap, PVC) veya 1000 mm (alüminyum) ye kadar genişlik ve 80 kg a kadar ağırlıklardaki katlanır kanatlar çift açılım profillerinden üretilmiştir. Conta ile çevrili pencere ve kapılar yüksek sızdırmazlık, optimum ses ve ısı yalıtımı sağlar. 3 ile 7 arası kanat imkanı mevcuttur. Gümüş renkli ferguard* yüzey kaplaması sayesinde korozyona karşı optimum koruma sağlanmıştır. Açık pozisyon Tek bir kenara toplanabilen katlanır kanatlar için küçük bir park alanına ihtiyaç duyulur ve iç mekanlar bahçe ve teraslara açılabilir. Açık pozisyonda geçiş kanadı Tek açılım veya çift açılım olarak uygulanabilen geçiş kanadı, katlanır kanatlardan bağımsız olarak çalışır. Güvenlikli vasistas konumunda havalandırma imkanı Çift açılım olarak uygulandığında geçiş kanadı vasistas konumunda ilave havalandırma imkanı sunar. (Sayfa 11 deki şemalara bakınız.)

10 En yüksek düzeyde çalışma kalitesi ve kullanım kolaylığı Zarif görünüm ve rahat kullanım İki rulmanlı kılavuzlar sayesinde kanatlar rahat hareket eder. Düz üst ray sayesinde şık bir görünüme sahiptir. Katlanır kanatlar oldukça kolay hareket ettirilir: 4 tekerlekli arabalar rahat kullanım imkanı sağlar. Hareket rayının yükseklik mesafesi kısa olduğu için şık bir görünüme sahiptir. Arabalar üst rayın arkasında gizlenmiştir. Ayarlar Kılavuz ve arabalar çeşitli kanat bini ölçülerine göre ayarlanabilir. Bu özelliği ile profil sistemlerine kolayca uyum sağlar. Menteşeler katlanır kanatları birbirleri ile ve kasa ile birleştirir. Kanatların birbirlerine göre konumları menteşeler üzerinden her bir menteşe başına +/- 2,5 mm, arabalar ise +4/-1,5 mm ayarlanabilir. Pencere ve kapı dizaynında uyum 900 mm ye kadar (ahşap/pvc) veya 1000 mm ye kadar (alüminyum) genişlikteki kanatlar çift açılım profilleri ile üretilir. Bu sayede pencere ve kapılarda uyumlu bir görünüm sağlanır. Güvenli Montaj Üst ray ve alt raylar kasaya vida ile sabitlenir. PVC kapı ve pencerelerde güvenli montaj için, vidalar profil destek sacına vidalanır. Eşikli sistem monte edilirken, alt ray, kanat ağırlığının güvenli bir şekilde taşınması için toplam uzunluğu boyunca bir takoz ile desteklenir. Kullanım G.U katlanır sürme donanımları kol üzerinden kolayca ve rahat bir şekilde kumanda edilebilir. Talep üzerine kilitlenebilir ispanyoletler ve çift taraflı kullanım için kollar temin edilebilir. Açma konumu Sürme konumu Kapalı konum Teknik Özellikler G.U-922 G.U-925 G.U-822 G.U-825 Maksimum kanat ağırlığı, kg 80 kg 80 kg 80 kg 80 kg Kanat lamba genişliği, mm max max Kanat lamba yüksekliği, mm max max

11 Ahşap, PVC ve alüminyum katlanır kanatlar ve çift açılım kanatlar birlikte uyum içinde çalışırlar. Şema 321 [1] 2 katlanır kanat, 1 çift açılım kanadı Şema katlanır kanat, 1 tek açılım kanadı Şema 431 [2] 2 katlanır kanat, 1 pasif tek açılım kanadı, 1 aktif çift açılım kanadı Şema 541 [1] 4 katlanır kanat, 1 çift açılım kanadı Şema 651 [2] 4 katlanır kanat, 1 pasif tek açılım kanadı, 1 aktif çift açılım kanadı Şema katlanır kanat, 1 tek açılım kanadı Şema katlanır kanat, 1 pasif tek açılım kanadı, 1 aktif tek açılım kanadı Açıklama: Şema katlanır kanat, 1 tek açılım kanadı [1] Geçiş kanadı aynı zamanda tek açılım kanadı: Menteşeler ve UNI-JET tek açılım donanımlarıyla UNI-JET tek açılım donanımlarıyla [2] Aktif geçiş kanadı aynı zamanda tek açılım kanadı: Menteşeler ve UNI-JET tek açılım donanımlarıyla UNI-JET tek açılım donanımlarıyla Şema 761 [1] 6 katlanır kanat, 1 çift açılım kanadı Şema katlanır kanat, 1 tek açılım kanadı Şema katlanır kanat, 1 tek açılım kanadı 11

12 Gretsch-Unitas Yapı Elemanları San. ve Tic. A.Ş. A.Gazi Mah. Ebubekir Cad. No: Samandıra - İstanbul Tel (0) Pbx Faks + 90 (0) g-u@g-u.com.tr WP /2006 Printed in Turkey

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ

ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ YÜKSEKLĠK YÜKSEKLĠK ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ JET AK8 ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMĠ ÜG: DL K A N AT G E N Ġ ġ L Ġ Ğ Ġ AK8 355-700 70-000 00-200 20-400* 40-700* 500-200 34.46 37.88 40.55 49.50 6.8 20-2400* 43.4 46.83

Detaylı

Hareketli sistemlerde. yenilikçi çözümler!

Hareketli sistemlerde. yenilikçi çözümler! Hareketli sistemlerde yenilikçi çözümler! 1985 yılında küçük bir atölye olarak faaliyete başlayan İleri Kalıpçılık, 2002 yılında Pencere ve Kapı sistemleri konusunda Vorne markasıyla 50.000m2 açık, 36.000m2

Detaylı

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür.

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür. vasistas sürme HAUTAU ATRIUM HKS sistemi... ve Kap lar kolayl kla sürülür. İşi bilenler için mükemmel sistem: HAUTAU ATRIUM HKS Aksesuarlar kolayl kla monte edilebilir! Avantajlar Form Fonksiyon oluşturur

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

SÜRME SİSTEMLERİ Katlanır Sürme Sistemi

SÜRME SİSTEMLERİ Katlanır Sürme Sistemi SÜRME SİSTEMLERİ Katlanır Sürme Sistemi KATLANAN KANATLAR İLE GENİŞ GEÇİŞ ALANLARI Büyük geçiş boşlukları sağlamak için sürme sistemine sahip kapılar çok uygundur. Kaldırmalı, Devrilmeli veya Katlanır

Detaylı

Sürme Pencere-Kapı Donanımları

Sürme Pencere-Kapı Donanımları 3 ornax PvcNeoSlide Sürme PencereKapı Donanımları 72 Sürme PencereKapı Donanımları Sliding Hardware İÇİNDKİLR Kaldırmalı Paralel Sürme Donanımları 74 Paralel Devirmeli Sürme Donanımları 78 Basit Sürme

Detaylı

KALE SAFİR ÇİFT AÇILIM

KALE SAFİR ÇİFT AÇILIM YÜKSEKLİK ALT KİLİTLEME 2 15 mm. KYO 340 600 KALE SAFİR ÇİFT AÇILIM 380 700 TAKIM FİYAT LİSTESİ (BEYAZ BOYALI) GENİŞLİK 600 800 8011000 * 10011200 * 280 600 1 17,98 TL 9 17 25 33 41 49 600 900 2 18,18

Detaylı

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI SOĞUK? DUMAN? GÜRÜLTÜ? RÜZGAR? HAŞERELER? ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI I TOZ? SU? ISI? YARALANMA? ENGELLER? CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM MiL MODELi AÇIKLAMA: Cam kapı tabanı

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri. Giriş Kontrol Sistemleri 3.01-3.02. Genel Bilgiler. Genel Bilgiler 3.14. Gömme Kilitler 3.15-3.

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri. Giriş Kontrol Sistemleri 3.01-3.02. Genel Bilgiler. Genel Bilgiler 3.14. Gömme Kilitler 3.15-3. İndeks İNDEKS Kapı Kilitleri Giriş Kontrol Sistemleri Genel Bilgiler Gömme Kilitler 3.01-3.02 SSF İç Kapı Kilitleri Sürme Kapı Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kapı Kilitleri Kilit Karşılıkları

Detaylı

Roto AluVision Olasılıkları Keşfet. Roto AluVision

Roto AluVision Olasılıkları Keşfet. Roto AluVision Roto AluVision Olasılıkları Keşfet Roto AluVision Roto AluVision Alüminyum pencereler için komple ürün portföyü Sınırsız tasarım avantajı Kullanıcılar, tasarımcılar, üretici ve müteahhitler bir pencerede

Detaylı

DEVİRMELİ SÜRME SİSTEMİ Winkhaus SK 130 Çek Aç

DEVİRMELİ SÜRME SİSTEMİ Winkhaus SK 130 Çek Aç Winkhaus SK 0 Çek Aç SK 0 ÇEK-AÇ AKSESUAR TABLOSU Sürme Elemanları 0 SK Araba Takımı Sağ/Sol SK Araba SK Alt Destek Parçası SK Araba Destek Parçası SK Ray Seti SK Vida Kapama Profili SK Üst Ray SK Üst

Detaylı

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan...

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... pvc serisı S 80 Serisi PVC Pencere S 75 POWER Serisi PVC Pencere S 75 PVC Pencere S 70 Serisi S 60 Serisi blue world whtihe dream Yardımcı Profiller

Detaylı

TEKNİK İMALAT DOSYASI

TEKNİK İMALAT DOSYASI TEKNİK İMALAT DOSYASI TEMMUZ 015 İÇİNDEKİLER 0. 1 sayfa no Sistem Tanıtımı 1.1-1.5 Kesim Ölçüleri.1 -.3 Profillerin Hazırlanması 3.1-3.8 4.1-4.11 Kaynak ve Köşe Temizleme 5.1-5.10 Ortakayıt Hazırlama 6.1-6.3

Detaylı

HAUTAU ATRIUM HKS ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok!

HAUTAU ATRIUM HKS ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok! vasistas sürme sistemi HAUTAU ATRIUM HKS 200... ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok! Kavrama mekanikli makaslar yoluyla güvenli açma ve iyileştirilmiş fonksiyona sahiptir. ATRIUM

Detaylı

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02

PANİK ÇIKIŞ DONANIMLARI İndeks İNDEKS. ... Genel Bilgiler. Panik Çıkış Aksesuarları 8.01-8.02 İndeks İNDEKS Panik Çıkış Aksesuarları.. Genel Bilgiler DORMA 8.0-8.02 Uygulama Seçenekleri PHA 2000 PHB 3000 Dış Müdahale Kolları Panik Çıkış Aksesuarlar 8.03 8.04 8.05 8.06 8.06 PHA 2000 Cam Panik Kapı

Detaylı

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları Cam kayar kapı donanımları Slido kayar kapı donanımları - Bilgi..........................2 Smuso yavaşlatmalı ve kendiliğinden kapanan kayar

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler İndeks İNDEKS Kapı Kilitleri Genel Bilgiler 3.01-3.02 Gömme Kilitler SSF İç Kapı Kilitleri Sürme Kapı Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kapı Kilitleri Kilit Karşılıkları 3.03-3.04 3.05-3.06

Detaylı

Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 www.kardayapi.

Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 www.kardayapi. Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 AU-040002 çindekiler 1 ROTO - ALU 400i tij 2 ROTO - 400i Alüminyum çift açılım sistemleri

Detaylı

SÜRME SİSTEMLERİ Devirmeli Sürme Sistemi

SÜRME SİSTEMLERİ Devirmeli Sürme Sistemi SÜRME SİSTEMLERİ Devirmeli Sürme Sistemi DAHA İYİ AKSESUAR TEKNİĞİ İLE DAHA İYİ YAŞAM Modern devirmeli sürme sistemleri modern yaşam alanları ve daha yüksek yaşam kalitesi için tasarlanmıştır. Devirmeli

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği paralel açma ve sürme HAUTAU ATRIUM SP komfort... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği Kumanda edilen sürgülü makas, enerji depolama birimiyle kanadın kapalı konumuna girişini destekler. Entegre

Detaylı

Katlanır kapak sistemi: WingLine L

Katlanır kapak sistemi: WingLine L : WingLine L 2 www.hettich.com Ürünlere genel bakış / Teknik karşılaştırma WingLine L Sayfa 4-5 Açıklama Kılavuz profili üstte/altta olan yandan montajlı katlanır kapak sistemi Kapak kanat sayısı 2 Kapak

Detaylı

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi

MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi MultiPoint, yüksekliği ayarlanabilir menteşe, Avrupa standart ölçülerinde, ayarlanabilir blok kasa, ASSA kilit aksesuar sistemi Çok amaçlı kapı MZ İç ve dış mekanlar için kaliteli sac kapılar 2 Üretim

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

Paslanmaz Çelik Ürünler

Paslanmaz Çelik Ürünler Paslanmaz Çelik Ürünler Grup kodu Ürün adı 016 Kabin kilidi 11 Kabin kilidi 060 Çeyrek dönüşlü yaylı kilit 066 Mini çeyrek dönüşlü yaylı kilit 064 Çeyrek dönüşlü yaylı kilit 040 Sıkıştırmalı kilit 110

Detaylı

FORNAX KATLANIR SİSTEM

FORNAX KATLANIR SİSTEM lways etter Pvc, luminyum, hşap Pencere ve Kapılar İçin Katlanır Menteşe ORN KTLNIR SİSTEM www.fornax.com.tr Uyarı u katalogta yer alan tüm bilgiler basım tarihi itibari ile güncel tutulmaya çalıșılmıștır.

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler. Gömme Kilitler

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri Genel Bilgiler. Gömme Kilitler İndeks İNDEKS Kilitleri Genel Bilgiler 3.01-3.02 Gömme Kilitler SSF İç Kilitleri Sürme Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kilitleri Kilit Karşılıkları 3.03-3.04 3.05-3.06 3.07 3.08 3.09 MİMARİ

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

Firma Bilgileri Firma Garanti Sertifikalar

Firma Bilgileri Firma Garanti Sertifikalar CTLOG 2014 Firma ilgileri Firma Garanti Sertifikalar Sistem Grupları Çift çılım Sistem Tablosu Çift Kanat Çift çılım Sistem Tablosu Tek çılım Sistem Tablosu Çift Kanat Tek çılım Sistem Tablosu Çift çılım

Detaylı

Kapı Kapatıcılar. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır Sürekli güncellenen kataloğunuz:

Kapı Kapatıcılar. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır Sürekli güncellenen kataloğunuz: .0 Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com Bilgi Kapı kapatıcılar için genel bilgi.................................................................2 -.3 StarTec kapı kapatıcılar Geze kapı kapatıcılar

Detaylı

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro

Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemi: Fırınlar için Quadro Elektrikli ev aletleri için konforlu ray sistemleri. 2 Hettich, mükemmel mutfağı yeniden tanımlıyor: Mutfak mobilyalarından ankastre

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Sürme Elemanları. PSK Araba Takımı Sağ/Sol PSK 100/160 LM Sürme Kol (1a) PSK Ön Araba PSK Arka Araba

Sürme Elemanları. PSK Araba Takımı Sağ/Sol PSK 100/160 LM Sürme Kol (1a) PSK Ön Araba PSK Arka Araba Siegenia PSK 00 ÇekAç PSK 00 ÇEKAÇ AKSESUAR TABLOSU 6 0 5 9 6 5 6 6 3 6 6 No Sürme Elemanları 3 PSK Araba Takımı Sağ/Sol PSK 00/60 LM Sürme Kol (a) PSK Ön Araba PSK Arka Araba 6 a 5 6 7 8 9 0 3 5 6 7 8

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

SÜRME SİSTEMLERİ Kaldırmalı Sürme Sistemi

SÜRME SİSTEMLERİ Kaldırmalı Sürme Sistemi SÜRME SİSTEMLERİ Kaldırmalı Sürme Sistemi GÖRÜŞ AÇINIZI OLABİLDİĞİNCE GENİŞLETİN Büyük geçiş boşlukları sağlamak için sürme sistemine sahip kapılar çok uygundur. Kaldırmalı-, Devrilmeli- veya Katlanır

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5.

Kapılar. BS Tipi. Filtre odaları, klima santralleri ya da makine veya donanıma sahip diğer bölmelere ait bakım kapıları. 03/2014 DE/tr K3 5. ,1 X X testregistrierung Kapılar Tipi Çift kollu kilitleme terti batı iç kol Çıkarılabilir ön kilitleme kolu (çift kollu kilitleme tertibatının) Silindir tirajlı kilit Filtre odaları, klima santralleri

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27 İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01 Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri Variant 2/3 Parçalı Menteşeler Variant Saplama Menteşeler

Detaylı

Roto Brüt Fiyat Listesi 2011

Roto Brüt Fiyat Listesi 2011 oto Fiyat istesi 2011 Kapı ve Pencere Teknolojisi oto Frank Yapı Mekanizmaları ve Yapı Elemanları td. Şti. Telefon : +90 216 634 09 01 pbx Faks : +90 216 634 15 78 E-posta: info@roto.com.tr www.roto.com.tr

Detaylı

MENTEŞELER, DÜŞER / KALKAR KAPAK DONANIMLARI

MENTEŞELER, DÜŞER / KALKAR KAPAK DONANIMLARI MENTEŞELER, DÜŞER / KALKAR KAPAK DONANIMLARI İndeks Düşer / Kalkar kapak donanımları Uygulama Matrisi.3 Uygulama Alanları.4 Free Flap Kalkar kapak makası Free Flap Kalkar kapak makası Free Flap 1.7 Kalkar

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi İklimlendirme sistemlerinin taze hava ve atış havası açıklıklarına yöneliktir. Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava

Detaylı

Kapı Menteşeleri. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. 19.0. Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com

Kapı Menteşeleri. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. 19.0. Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com .0 Bilgi Bilgi.......................................2 -.3 Saplama menteşeler Saplama menteşeler..........................4 -.5 Sac kasa - Ahşap kanat menteşeleri Sac kasa - Ahşap kanat menteşeleri...................6

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri İNDEKS Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi 6.01 Yer Hidrolikleri GEZE Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000 TS-3000 TS-4000 TS-5000 6.02 6.03 6.03 6.04 6.04 6.05 6.05 GEZE TS 500 EN 3 TS 500 NV

Detaylı

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail:

Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: Battalgazi Mah. Şark Cd. Aytop Gıda Toptancılar San. Sitesi J/28 Sultanbeyli-İSTANBUL Telefon : (0216) 669 00 38 pbx Fax : (0216) 669 00 37 E-mail: info@termokon.com.tr / web: www.termokon.com.tr Menteşeli

Detaylı

Pencere ve Kapı Aksesuarları

Pencere ve Kapı Aksesuarları 8 Fornax Pvc 176 İÇİNDEKİLER 178 177 Binili Kanat Sürgü ve Karșılığı : Zamak Döküm 96 11,4 4 12 2,6 9 7.5 15.8 250.113.001.000 Binili Kanat Sürgü ve Karșılığı 100 7.70 178 Su Tahliye Tapası : Plastik Renk

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM...

ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... ENDÜSTRİYEL SEKSİYONEL KAPI SİSTEMLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ GARAJLARINIZ SERVİS KAPILARINIZ HANGAR VE DEPO KAPILARINIZ İÇİN İDEAL ÇÖZÜM... Endüstriyel seksiyonel kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

GENEL TEKNİK ŞARTNAME (DORADO)

GENEL TEKNİK ŞARTNAME (DORADO) Sert PVC den üretilen pencere sistemleri teknik şartnamesi. 1. Profiller 1.1. Avrupa standartlarında, çevreye zarar vermeyen, geri dönüşümlü, Kalsiyum - Çinko stabilizan içeren çevre dostu profiller kullanılacaktır.

Detaylı

Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma Diğer klape aksamları Genel bakış

Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma Diğer klape aksamları Genel bakış Klape aksamları Programa genel bakış Klape aksamları Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma 266-267 Diğer klape aksamları Genel bakış 268-269 Teknik bilgiler Klape ağırlıklarının hesaplanması 288-289

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Alüminyum Kapı Menteşeleri. Ahşap Kapı Menteşeleri. Dr. Hahn

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Alüminyum Kapı Menteşeleri. Ahşap Kapı Menteşeleri. Dr. Hahn İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Alüminyum Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Simonswerk 5.01 Menteşeler 5.02 Tectus Gizli Menteşeler 5.03-5.06 Variant Ağır Kapı Menteşeleri 5.07-5.12 Dr. Hahn TB-4 Menteşe

Detaylı

PROFESYONEL SİSTEMLER

PROFESYONEL SİSTEMLER PROFESYONEL SİSTEMLER PROFESYONEL AKILCI KALİTELİ ÜRETİM KALİTEMİZ BAUTECH kalitesi ile sunulan ürünlerimiz, dayanıklılığı ve ekonomikliği yanında estetik yapıları ile bugüne kadar sayısız mekanda kullanıldı

Detaylı

Basınç düşürme damperleri

Basınç düşürme damperleri X X testregistrierung asınç düşürme damperleri Tipi Kapalı kanat Mahallerde aşırı basıncın önlenmesi için Gazlı yangın söndürme sistemleri ve trafo merkezleri için basınç düşürme damperleri Karşı basınçla

Detaylı

"KULLANMA KILAVUZU" DORLION SERİSİ 6 Odacıklı Yapı 71 mm Genişlik Co-Ext Contalı Cam Çıtaları EPDM / TPV Conta Gri veya Siyah Conta İç ve Dış Conta Daldırma Galvanizli Destek Sacı 45 Çıta Kesimi ELITEX

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli]

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli] İndeks İNDEKS Kapı Kapatıcıları DRMA Genel Bilgi VBH GEZE 6.01 Esco-Dorma TS-100 Esco-Dorma DC-150 Esco-Dorma DC-200 Esco-Dorma DC-300 Esco-Dorma DC-600 Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000

Detaylı

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ OFİS BÖLME SİSTEMLERİ Uygulama Katalogu OFİS BÖLME SİSTEMLERİ DEKAL YAPI Dekorasyon Alüminyum San. Tic. Ltd. Şti. Atalar Mh. Tecerdağı Cd. No:67 Çağlayan Plaza K:3 D:6 Kartal / İSTANBUL Tel/Faks:0 216

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

kabinler Soho rack soho rack kabinler

kabinler Soho rack  soho rack kabinler 8 kabinler Soho rack www.gunko.com.tr 130 131 Soho Rack SOHO serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasında ayrıca tüm kablolama işlemlerini

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

Gömme kapılar ve alüminyum profiller için menteşeler (Bölüm 4B)

Gömme kapılar ve alüminyum profiller için menteşeler (Bölüm 4B) 2 Mekanizmalar Çıkıntılı kapılar için menteşeler (Bölüm 4A) 4A-120 4A-121 4A-130 4A-135 4A-136 4A-137 4A-138 4a-140 4A-150 4A-160 4A-170 4A-190 4A-210 4A-215 4A-220 120 135 /180 120 120 /135 125 115 180

Detaylı

Klima Program 1091. 1 Çeyrek. 2 Mekanizmalar. 3 Kilitleme. 7 Alüminyum. Bilgi. dönüşlü kilitler. sistemleri. Pencere

Klima Program 1091. 1 Çeyrek. 2 Mekanizmalar. 3 Kilitleme. 7 Alüminyum. Bilgi. dönüşlü kilitler. sistemleri. Pencere 9 Gergili Kilitler 8 Paslanmaz Klima 1 3 4 2 4 5 7 8 6 1 Klima kolu, örneğin uzun kol, yuvarlak rozet ve iç kol ile, asma kilit için de uygun 10A-120 den 10A-180 e kadar, 10A-320 2 Klima kolu, kilitlenebilir

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

Menteşeler Programa genel bakış

Menteşeler Programa genel bakış 24 www.hettich.com Menteşeler Programa genel bakış Tas menteşeler Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma 26-27 Özel menteşeler Genel görünüm 210-211 Technik für Möbel 25 Tas menteşeler Genel ürün

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Ayarlanabilir durdurucu Ağır iş uygulamalarına yönelik Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

Açılır masa rayları. Ürünlere genel bakış. Açılır masa rayları. Genel bakış

Açılır masa rayları. Ürünlere genel bakış. Açılır masa rayları. Genel bakış Açılır masa rayları Ürünlere genel bakış Açılır masa rayları Genel bakış 1246 1247 Açılır masa rayı Trimanis aksesuarları Ürünlere genel bakış / Teknik karşılaştırma 1249 Technik für Möbel 1245 Açılır

Detaylı

TEKNİK İMALAT DOSYASI

TEKNİK İMALAT DOSYASI TEKNİK İMALAT DOSYASI PVC KAPI VE PENCERE SİSTEMLERİ KASIM 015 İÇİNDEKİLER 0.1 Sistem Tanıtımı Kesim Ölçüleri Profillerin Hazırlanması Aksesuar Uygulamaları Kaynak ve Köşe Temizleme Ortakayıt Hazırlama

Detaylı

Panelli ve Paletli Kapılar. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Yangın Kapıları METAXDOOR AF30/AST

Panelli ve Paletli Kapılar. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Yangın Kapıları METAXDOOR AF30/AST Döner Kapılar Kayar Kapılar Yangın Kapıları Panelli ve Paletli Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR AF30/AST Yangın Kapıları Yangın Kapıları FIRESTOP INOX COLOR VENTILA DECORA ANTIBACTERIAL FIRESTOP

Detaylı

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur.

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur. UNIVER PROGET REVER UNIVER E60 Avrupa Standartlarında EN 1634-1 sertifikalı kapı seçenekleri mevcuttur. (Stoklu çalışılmaktadır) RE 90 REI120 UNI 9723 İtalyan Standartlarında sertifikalandırılmış kapılardır.

Detaylı

kabinler Rack Server server rack kabinler

kabinler Rack Server  server rack kabinler 4 kabinler Server Rack www.gunko.com.tr 76 77 Server Rack Server Rack serisi kabinetler, dünyanın önde gelen profesyonel tüm Server markaları (Hp,Ibm,Dell vb.) ile uyumludur. 26U dan 47U ya kadar 5 farklı

Detaylı

KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER

KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER 1 6 3 5 4 7 3 Anahtarlı Kart Anahtarlı Butonlu 1)DUVAR U PARÇA:Ana gövdeyi duvara bağlayan u şeklinde parçadır. 3 mm kalınlığındadır. Ana gövdenin sağa ve

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU.

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU. Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU www.winblock.com.tr ÖZELLİKLER Tüm kanatlı PVC pencereler içindir. Pencere kanatlarının kapanmasına engel olmaz. Her ebattaki pencereye uyar. Ürünün tasarımından

Detaylı

Binalar için profesyonel çözümler. www.chapier.com.tr GİRİŞ KONTROLLERİ KİLİTLEME SİSTEMLERİ ACİL DURUM ÇIKIŞI OTOMATİK SİSTEMLER AKSESUARLAR PARK

Binalar için profesyonel çözümler. www.chapier.com.tr GİRİŞ KONTROLLERİ KİLİTLEME SİSTEMLERİ ACİL DURUM ÇIKIŞI OTOMATİK SİSTEMLER AKSESUARLAR PARK GİRİŞ KONTROLLERİ ACİL DURUM ÇIKIŞI KİLİTLEME SİSTEMLERİ OTOMATİK SİSTEMLER AKSESUARLAR KAPILAR VE SAHANLIKLAR PARK BİNALARIN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI Binalar için profesyonel çözümler Kapı Kapatıcılar Hakkında

Detaylı

FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI

FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI FTP-V ELEKTRO ÇATI PENCERESI Yeni FTP-V Electro pencere bir pivot FTP-V pencere olup, fabrika çıkışlı olarak uzaktan kumandalı açma, kapama ve aksesuar kontrolü sağlayacak cihazlarla donatılmıştır. Bu

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi. Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi. Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri 5.01 5.02-5.05 5.06-5.10 VBH Yaprak Menteşeler 5.11-5.12 MİMARİ MİMARİ ÜRÜNLER ÜRÜNLER

Detaylı