tekniği havuzu üzmey Yüzme Tekniği Havuzu Genel kullanımlı havuzlar için

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "tekniği havuzu üzmey Yüzme Tekniği Havuzu Genel kullanımlı havuzlar için www.erkoc.net"

Transkript

1 Yüzme havuzu tekniği Yüzme Havuzu Tekniği Genel kullanımlı havuzlar için

2 Vennbad, Monschau

3 Enka Olimpik Havuzu / Istanbul Enka Sutopu havuzu/istanbul Swissotel/Mosscow Olimpik/Atlama havuzu/rusya Hissedilebilen en iyi suyun arkasında daima Ospa vardır. Ospa nın Yenilikçi teknik gelişmeleri, yaygın kullanılan teknikten daima bir dalga boyu öndedir. İster Otel havuzu veya genel kullanımlı havuz, ister olimpik yarışma havuzu, ister Terapi havuzu olsun; Ospa ekipmanları, önerdiği sistem, projeleri geçerli tüm Talimat ve Normlara uygundur. Bizim amacımız; Havuzların planlama, montaj, işletme ve servisini herkes için iyileştirmek, kolaylaştırmaktır ve kusursuz kılmaktır.

4 Profesyoneller için; İyi donatılmış, profesyonel Yüzme havuzu tekniği Beklentiler çok yönlüdür: Havuzu kullananlar; klor kokusuz, göz yakmayan, İşletmeci; Garantili, enerji verimli ve güvenli su ister. Ospa bu beklentileri hissedilebilir bir şekilde problemsizce karşılar. İşletmeciler karlıdır, yüzücüler güvenlidir. Doğal tuzdan gelen klor+oksijen bağları mükemmel suyun anahtarlarıdır. ve yüksek filtrasyon etkinliğine sahip Hydroantrasit-S,

5 05 Ospa Teknik Sistemi Ospa nın birbiriyle uyumlu mükemmel tekniğini oluşturan; Ospa BlueControl, Çokkatlı filtre ve Klorozon cihazı, doyumsuz bir havuz keyfi sağlar. Bu ideal ekibin her bir parçası, kusursuz mühendisliğimiz size ve müşterilerinize maksimum doğallık, ekstra yüksek su kalitesi ile, bunların sürekliliğini sunar.

6 Kristal berraklığında, kusursuz Hydroanthrazit S Tam otomatik Düşük THM Düşük basınç Ospa-Çok katlı-filtere EcoClean DL EcoClean DL filtre serisi, basınçsız, tam otomatik ters yıkaması ile modern Filtre tekniğinin tüm gereklerini yerine getirir. İlave filtrasyon tabakası Hydroantrasit S in etkinliği ile havuz suyu içindeki THM ve bağlı kloru minimuma indirger. Ospa-Çok katlı filtre tesisi Genel kullanımlı, örneğin Otel Klinik - Sportif yarışma havuzlarındaki Filtreleri DIN veya eşdeğer bir norma uygun olmak zorundadır. Ospa Çok katlı filtreleri DIN e uygun su kalitesinin gereklerini, test edilen tüm çalışma koşullarında avantajlarla karşılar. Bu emsalsiz durum; Ruhr Bölgesi Sağlık enstitüsünün kapsamlı araştırmalarıyla da belgelenmiştir. Avantaj 2- Ospa difüsor teknik; Sadece filtre materyali kalitesi beraberinde, aynı zamanda tane büyüklüğü, tabaka yüksekliği ve filtrasyon hızı bir filtrenin kalitesini belirleyen faktörlerdir. Ayrıca filtrasyon ve ters yıkama sırasındaki, iç hidroliğin hızı ve homojenliği de Filtrenin kalitesini belirleyen faktörlerdendir. Ospa, difüsör tekniği ile iç hidroliği mükemmel şekilde sağlar.. Avantaj 1- Mükemmel Filtrasyon; Kimyasal yolla yok olmayan, Organik kirlilikler mekanik olarak Filtrasyon sırasında tutulur. Yüksek değerlikli Filtre materyali Hyroantrasit S ve Ospa difüsor tekniği ile optimal bir Filtrasyon ve Ters yıkama garanti edilir.

7 07 Os pa Enerji Plus Bizim EcoClean filtrelerimiz özellikle enerjiyi verimli kullanır. Düşük cihaz direnci sağladığı için, Ospa Hidromanyetik ön ventil ve frekans kontrollü pompanın payı büyüktür. Filtrenin içindeki sabitlenmiş su dağıtıcı Filtrenin girdapsız bir üst yüzeye sahip olmasını sağlar. Bu, iyi bir filtrasyon kalitesinin sürekliliği için çok önemlidir. Sakin bir filtre üst yüzeyi, daima iyi bir filtrasyon sonucu demektir. Bununla birlikte kireçlenmeden de korunmuş olur. Filtre ters yıkama da yine Ospa difüsor tekniği sayesinde ve 50m/h yıkama hızı ile Filtrasyon materyallerinin yer değiştirmesi söz konusu olmaz. Filtre materyalleri adsorbe edici Hyroantrasit S, Filtre quarz kumu ve 3 farklı boyutlu Filtre quarz çakılından oluşur. Avantaj 3- Filtrelerin kullanım ömrü uzundur. Stabil Ospa Polyester filtre kazanları çok katlı el laminantıdır ve çok yüksek kimyasal dayanıklılığa sahiptir. KSW Sertifikalıdır. Difüsor sisteminde yüksek kaliteli plastik kullanılmıştır. Ospa hidrolik Ventil, bronz ve paslanmaz çelikten olup su basıncıyla çalışır ve kendiliğinden kapanır. Maksimum korozyon dirençli olup, mekanik mukavemet garantilidir.

8 Yüksek kapasiteli Çok katlı DIN Filtreleri Model 500 Model 800 EcoClean DL Model 1000 EcoClean DL Kapasite Hız Kapasite Hız Kapasite Hız Maksimum 10 m³/h 48 m/h Maksimum 24 m³/h 48 m/h Maksimum 36 m³/h 48 m/h DIN m³/h 30 m/h DIN m³/h 30 m/h DIN 19643: 24 m³/h 30 m/h Eco-Ventil DİĞER ÜLKE NORMLARI! Enerji verimliliği bizim felsefemizdir. Ospa Eco-Clean Filtrelerinde olduğu gibi. Yenilikçi Ospa-Hidrolik ventil cihazın direncini önemli ölçüde indirir ve bu önemli bir enerji tasarrufu sağlar. Ventil yüksek dayanımlı materyalden yapılmış olup tam otomatik filtre ters yıkama, filtrasyon ve durulama yapılmasını sağlar. Şebeke suyu basıncıyla çalışır. Akım kesildiğinde ya da basınç düştüğünde kendiliğinden kapanır. Bu, yüksek bir işletme güvenliği sağlar. Her ülke kendi standartlarını ve kendi Yönetmeliklerini oluşturmuştur. Projeyle bağlı olarak tasarım ve imalat aşamasında, ülkeye özgü sürümler hazırlanır. Dolaysı ile her proje ve ülke için yüksek kaliteli filtre ekipmanları sağlayabiliriz. Türkiye için, TS 11899, UHE-1 direktiflerini fazlasıyla karşılamak üzere özel tasarımlarımız mevcuttur. Rusya ve Türk cumhuriyetleri için GOST, Arap, Fars ve diğer bütün coğrafyalar için yerel direktiflere uygun sürümlerimiz mevcuttur.

9 09 Model 1250 EcoClean DL Maksimum Kapasite Hız DIN 55 m³/h 48 m/h 36 m³/h 30 m/h Model 1600 EcoClean DL Maksimum DIN Kapasite Hız 96 m³/h 48 m/h 60 m³/h 30 m/h Daha yüksek kapasiteli filtre tesiserimiz için projeleri cevaplamaya hazırlıklıyız. Avantajlar Yüksek su kalitesi, yüksek değerlikli Filtre materyali (Hidroantrasit S) ve özel Ospa Difüsor tekniği ile süreklidir. Ospa Filtrasyon Pompaları - Frekans kontrollü Ospa Filtrasyon Pompaları enerji verimliliği, dayanıklılığı ve yüksek aşınma dirençleriyle tanınırlar. Büyük hacimli ön süzgeçleri paslanmaz çeliktendir. Pompa gövdesi ve çarkı kızıl döküm veya Bronzdur. Büyük güçlü blok pompalarımız mevcuttur... Optimize edilmiş Filtrasyon ve frekans kontrollü pompa ile düşük masraflar. Minimum dezenfeksiyon ve kimyasal sarf malzemesi ihtiyacı. Tüm sistem bileşenlerinin yüksek değerlikli materyalden yapılması sonucunda Uzun kullanım ömrü.

10 Yüksek dezenfeksiyon güvenliği T Göz ve cilt dostu Doğal ve taze Tam otomatik Ospa-KlorOzon cihazı Ospa Klorozon cihazı, yüksek değerlikli Klor ve Oksijen bileşiği ile yüksek dezenfeksiyon ve oksidasyon gücü sağlar. Yüksek Redox potansiyeli ile yüksek mikrop öldürme hızı sağlanır. Ospa-KlorOzon cihazı Bu cihazla DIN ün gerekleri ideal bir şekilde yerine getirilir. Cihaz anlık ihtiyaç kadar yüksek değerlikli Klor-Oksijen bileşimi üretir. Bu, yüksek dezenfeksiyon ve oksidasyon gücü demektir. Buradan da yüksek Redoks değerine yani yüksek mikrop öldürme gücüne ulaşılır. Su içindeki dezenfeksiyon madde miktarı kolayca ölçülebilir. Bununla Ospa Klorozon cihazından yüksek Redoks Potansiyeli ve dolayısıyla yüksek mikrop öldürme hızı elde edilir. Ospa Klorozon cihazı güvenli, ekonomik ve konforlu çalışarak, Hijyenik olarak bol oksijenli, kokusuz ve tatsız Ospa Suyu üretir. Bizim 60 yıllık deneyimlerimizle geliştirip ürettiğimiz bu cihaz, sizlere yüksek bir işletme güvenliği sunar. Klorun depolanması ve buna bağlı güvenlik sorunları ortadan kalkar. İşletme maddesi kolay bulunan ucuz rejenere tuzdur.

11 11 Avantaj Ospa KlorOzon cihazı Ruhr Bölgesi, Gelsenkirchen Hijyen Enstitüsü tarafından test edilmiştir, yüksek dezenfeksiyon etkisi onaylanmıştır. Sonuç; Dezenfeksiyon kusursuz Hammadde olarak ucuz rejenere tuz kullanarak Ekonomik İşletme Klor taşıma ve depolama sorunu yok. Kullanımı kolay ve güvenlidir. Ospa-Enerji Plus Yanlız ucuz tuz sarfiyatı olduğundan son derece ekonomiktir. ph dengeleme ve dezenfeksiyon için başkaca bir malzemeye ihtiyaç yoktur. Ospa BlueControl üzerinden otomatik çalışır, personel ihtiyacı azdır. En iyi kalitede havuz suyu.

12 Terapi havuzları için Ozon Cihazı Ozon üretimi Tıbbi tedavi havuzu Yüksek güvenlik O spa Ozon Üretim Cihazı Özel korumalı Ozon Deşarj borularıyla, kontrol cihazları üzerinden, Gaz akışı, soğutma ve hava kurutmayla, yüksek bir güvenlik sağlar. Ospa-Ozon tesisi Terapi havuzları tekniği, DIN Su hazırlık normunun Ozon basamağını kapsar. Hareket havuzları için de bu yöntem kombinasyonu önerilir. Ayrıca Otel ve Klinik havuzlarında da kullanılabilir. Ospa Ozon üretim cihazı, yüksek işletme güvenliği ve buna bağlı işletme süresine sahiptir. Ozon üretim Modülü kapalı 10 bar basınca dayanıklı Su soğutma sistemine sahiptir. Elektrotlar ve Modül gövde, paslanmaz çelik ve yüksek değerlikli, sıcağa dayanıklı özel camdan oluşmuştur. Özell korumalı Ozon Deşarj borularıyla, kontrol cihazları üzerinden, Gaz akışı, soğutma ve hava kurutmayı, gürültüsüz bir şekilde yapar. Yüksek gerilim Transformatörü kapalı olduğundan yoğuşan sudan tamamen korunur.

13 13 Bewegungsbecken, Robert-Bosch-Krankenhaus, Stuttgart 2 3 Avantajlar 1 Havuza Yüksek ömrü işletme güvenliği ve yüksek dayanım 10 bar basınca dayanıklı Su soğutma sistemi, Paslanmaz Elektrotlar ve Modül gövdesi çelik ve ısıya dayanıklı özel camdan Filtreden 4 1 Ozon 2 Reaksion ve gaz çıkış tankı 3 Aktif kömürlü Sorpsiyon filtresi 4 Treibwasser pumpa cihazı Yoğuşma korunumu Yüksek arıza garantisi

14 Ospa Su Hazırlık DIN e göre Sürekli Mükemmel havuz suyu Havuz suyu hijyeni için iyi bir havuz hidroliği önemlidir. Genel kullanımlı havuzlarda yüzeydeki kirli suyun, havuzun tüm çevresinden, hızla havuzu terk etmesi ve yeterli temiz suyun doğru pozisyonda havuza girişi sağlanmalıdır. Bunun için seçilen kanalın geometrisi önemlidir ve doğru ölçülendirilmiş taşma beton geçişler yeterli sayıda olmalıdır ki, havuzda bulunanların taşırdığı ve dalgalanmayla gelen sular hızla denge deposuna taşınıp devir daime katılabilsinler. Denge deposu, filtre ters yıkaması için gereken suyu da sahip olmalıdır. Üstten taşmalı havuzlarda yüzme sırasında havuzun her tarafından sınırlandırılmamış bir görüş sahası sağlanır ve oluşan dalgalar her taraftan taşarak hızla sönümlenir. Tek tek cihazlar arasındaki bağlantı Ospa tarafından geliştirilmiş Ospa Bus sistem ile sağlanır. Tüm değerler ve uyarılar, bina iletişim tekniğine, internet, intranet ve akıllı cep telefonlarına iletilebilirler.

15 15 Ospa mobil; İnternet üzerinden BlueControl ile bağlantılıdır. 1- Ana Kumanda Dolabı - BlueControl Pilot Montajlı ADLS veya GSM funk Modem Dolum Hattı Rezerv Depo -Seviye Elektrotlu Ventil - Kanal temizliği için Devir daim Pompası Frekans kontrollü Dozaj Ünitesi Flok için DIN Filtre 1 tam otomatik DIN Filtre 2 tam otomatik Havuz suyu Isıtıcısı Klorzon Cihazı(Dezenfeksiyon) Dozaj Ünitesi ph yükseltici için Dozaj ünitesi ph düşürücü için Havuz Dip beslemeler Masaj tesisi Su veya veya Hava püskürtme tesisi LED Sualtı aydınlatma Omuz masajı BlueControl Uzaktan gösterge pilotu Ölçü istasyonu GLT- Bağlantısı FU frekans kontrollü Filtre Pompası Os pa PC İşletme planı; Ospa-Bus sistemi üzerinden, Ospa BlueControl, Ospa PC-İşletme işletme planı ile bağlantılıdır.. Avantajlar Biz, genel kullanımlı havuzların planlanması, su hazırlık tekniğinin, elektrik, elektronik, mekanik ve otomasyon tekniğinin projendirilmesini, DIN veya her ülkenin yerel normuna uygun yaparız. Bizim Müşteri ve ortaklarımız, yasal gereklerin karşılandığına, en yeni tekniklerin uygulandığına ve ayrıca bizim yapılmış binlerce projemizdeki deneyimlerimize güvenirler. Ospa PC İşletme planı İşletme planı DIN e uygundur. Aktuel su değerleri büyük ekranda rahatça izlenebilir. Arıza uyarıları ayrıntılı ve çözüm talimatlıdır. Otomatik kayıt, arşiv ve tüm kayıtlı değerlerden baskı almak mümkündür. Tablo ve Grafik göstergelidir.

16 Maksimum İşletme Konforu Akılı telefon WhirlPool Atraksiyon Su kalitesi Klima-Hava İşletme durumundaki Su atraksiyonlarının ve Işık oyunlarının açılıp kapanması. Diğer fonksiyonlar için ulaşılan alt menüler Işık kumandası: Programlanabilir 6 farklı ışık gösterisi (2 RGB kanalı, 12 Dimm kanalı)

17 17 Sıcaklık Örtü sistemi Aydınlatma PowerSwim Genel teknik işletme Profesyoneller için net Çözüm Avantajlar Akıllı Ospa BlueControl (Havuz bilgisayarı) sistemi, havuzun tüm fonksiyonlarını kolayca kumanda ve kontrol eder. Bu yenilikçi teknoloji ile bilirsiniz ki; tüm su değerleri tüm zamanlarda belirlenen doğru naralıktadır ve daima her alanda tasarruf yapılmaktadır. İster, yüzme havuzunun komple su hazırlık tekniği,. masaj havuzu, havuz su sıcaklığı, aydınlatma, mekanın kliması, atraksiyonlar olsun, hepsinin kumandası, kontrolleri, tüm su değerleri, arıza protolleri maksimum konfor ile güvence altındadır. Ospa komple kumanda sistemi, Su hazırlık tesisinin, kalbidir. Akıllı kumanda sistemiyle enerji tasarrufu Yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran Bağımsız akıllı kontroller, tüm fonksiyonlar için Basit ve sezgisel işletme

18 Akıllı Yüzme Havuzu-Ospa Bus Sistemi Tak&Çalıştır Bus tekniği Test edilmiştir Ospa-BlueControl - Ana kumanda Ospa BlueControl- Kumanda dolabı, tüm havuz tekniğinin şalt merkezidir. Tüm bilgiler burada toplanarak kumanda ve kontrol için diğer cihazlara iletilir. Havuzunuz için İleri teknoloji Çözümleri Ospa Bus sistemi, Sistemi oluşturan tüm bileşenlerin programlandığı kapalı bir sistemdir. Kompakt Ospa kumanda dolabı, tüm ön kablo laması yapılıp test edilerek teslim edilir. Tüm kumanda fonksiyonları ve bağlantı yerleri hazırdır. Pek çok ünlü klima üreticisi, kendi sistemlerindeki cihazları da Ospa-Bus sistemine bağlayarak konforlu bir çözüm sunarlar. Sistem kolayca ADLS modem bağlantısı ile intranet, internet ağına bağlanabilir. Bu bağlantı ile internet veya intranet ağlarına bağlı bilgisayar, tablet bilgisayarlar ve akıllı telefonlar ile kolayca ilişkilendirilebilir. Ayrıca GSM funk modemler ile çeb telefonları ile haberleşme sağlanabir. Ospa BlueControle su hazırlık tekniğinden yüzme havuzuyla ilgili gelen tüm bilgiler, Aydınlatma, klima atraksiyonlar hepsi ister OPC yada KNX veya EIB bağlantılarıyla kendi hazır yerlerine bağlanırlar. Dolayısıyla bunlar kolayca mevcut Bina yönetim sistemine de aktarılabilirler.

19 12 19 Modernize edilmiş Küçültülmüş Kuruluma hazır Ospa-CompactControl -2 Modern Yüzme havuzları veya yenilenen havuz tesisleri için uygun fiyatlı ölçü ve ayar tekniğidir. Grafik LCD dokunmatik ekranlıdır. ph değeri, Redox potansiyeli, serbest klor ve havuz su sıcaklığı ayarı ve göstergesi içindir. Avantajlar Ayrıca siz, akıllı cep telefonunuzla da yoldayken havuz ekipmanlarının ayarlarını kontrol edebilir. Değerleri görebilirsiniz. Yani uzaktan her şeyi kumanda edebilirsiniz.. Ospa kontrol ve kumanda tekniği,binlerce kez uygulanmış, herşey hazır paket. Ospa-Enerji Plus Çok sayıdaki enerji tasarruf özelliği sayesinde Ospa-BlueControl. gerçek tasarrufu sağlar. Tüm cihazlar kolayca kumanda edilir. Bağlantı imkanları ve ön konfigürasyonları hazırdır. Kolay Montaj ve kolay işletme. Akıllı kumanda imkanlarıyla, tüm cihazlar için ekonomik bir işletme sağlanır. Cihazlar arasında hızlı ve güvenilir bilgi aktarımı. Bir arayüz ile yerden bağımsız cep telefonuna bağlantı imkanı. Tüm elektronik cihazların korumalı yerleşimi.

20 FloatingSpa- Kıvamlı tuzlu suda rahatlama Yeni Spa-Wellnes-Trendi Floating ile günlük karmaşa ve yorgunluğun neden olduğu stres semptomlarından etkili bir şekilde kurtulunur. Vucut sıcaklığındaki tuzlu su müşterilerinize, yerçekimsiz bir havuz keyfi sunar.. Dış ortamdan gelen bir rahatsızlık olmadan, kısa sürede, derin bir huzur ve tüm vücutta tazelenme hissedilir. Floating yeni bir eğlencedir. Floating içinde sadece stres atılmaz aynı zamanda ağrı terapisi de sağlanır. Spa alanlarında Floating hem rahatlama hem de eğlence aracıdır. Bunun için OspaSol hazırlık tekniği Ospa tarafından geliştirilmiştir. Genel kullanımlı tesislerde, her kullanıcı için, mikropsuz hijyenik ve temiz tuzlu su hazırlanır. Ospa-Sole tekniği, cilt için kabul edilebilen, yoğun konsantrasyonlu tuzlu su hazırlar. Dolum ve boşaltım ve tuzlu suyun hazırlığı tam otomatiktir. Tuz miktarı Ospa BlueControlde tam otomatik olarak kontrol edilebilir.

21 21 FloatingSpa, SALAVEO by Anja Aldinger, Nagold Avantajlar Sudaki yüksek tuz miktarından dolayı, sistemi oluşturan cihazların korozyona karşı dayanıklı olması önemlidir. Bu sebeple biz Ospa olarak tüm ürünlerde yüksek değerlikli korozyona dayanıklı malzemeleri kullanırız. Bizim gelişkin tekniğimiz tasasız ve hijyenik bir Floating eğlencesi sunar. Ospa-EnerjiPlus Bizim tuz cihazlarımız özellikle ekonomiktir. Tuzlu su, hazırlık tesisinden geçtikten sonra tekrar hijyenik bir şekilde bir sonraki kullanım için hazırdır.. Konfor: Çözelti tankı yoktur. İç mekan tasarımıyla, açık bir havuzda, doyumsuz bir eğlence Hijyenik: Her kullanıcının relax olması için yenilenmiş hijyenik mikropsuz tuzlu su Güvenlik: Su hazırlık prosesindeki akıllı kumandayla tam otomatik kontrol.

22 Whirl-Pool; Güçlü, temiz ve davetkar Tazelik Ospa-WhirlPool ları sizlere tam bir rahatlama sunar. Havuz müşterileriniz, Ospa nın tüm vücudu saran süper etkili girdap ve masaj tesislerinde, tüm stres bırakılır ve doyumsuz bir zevk alınır. Ospa Whirlpool larında pek çok renk ve model seçenekleri mevcuttur. Skimmerli ve üstten taşmalı modelleri vardır veya isteğe bağlı olarak yerinde betonarme olarak da yapılabilir. Alicante Dış ölçüleri: 2550x2550 mm. Dolum miktarı:1600 lt. Ergonomik şekillendirilmiş masaj oturma yerleri ve basamaklarıyla hazır küvettir. 4 kişiliktir. Çeşitli renkleri vardır. Elba Ü Dış ölçüleri: 2530x2530 mm. Dolum miktarı:1450 lt. Küçük mekanlara uygun köşeli hazır küvettir. 4-5 kişiliktir. Çeşitli renkleri vardır. Hava kanalının ağzı:70 adet. Badenweiler Ü/ Abano Ü Yuvarlak oturmalı konforlu hazır küvettir. Hava kanalının masaj ağzı:70 adet olup çeşitli renkleri vardır. Badenweiler Ü: ø 2830x1050mm. Dolum miktarı 2020 lt. 5 kişilik. Abano Ü: ø 2530x1050mm. Dolum miktarı 1420 lt. 4 kişilik. Rhodos A Ü Dış ölçüler:2530x3530mm. Dolum miktarı:2300 lt. Rahat oturmalı konforlu hazır küvet. 6 kişilik. Çeşitli renkleri mevcut. Hava kanalının ağzı:70 adet.

23 23 Ospa-EnerjiPlus Ospa-BlueControl pek çok enerji tasarruf fonksiyonuna sahiptir. Açık WhirlPoll larda tesis kapandıktan sonra küvetin suyu ısı yalıtımlı bir depoya alınır..

24 Fitnes, Eğlence ve Canlılık Su altı masaj istasyonu Omuz masaj istasyonu Havuz duvarına yerleştirilen masaj ağızlarıyla, gergin kasları rahatlatarak masaj etkisi sağlar. Bir masaj pompasıyla çalışır. İsteğe göre farklı güçte pompa seçilebilir. Hava karışımlı olması özellikle masaj etkisini güçlendirir.. Suyun gücü ile canlandırıcı bir havuz eğlencesidir. Omuz ve boyundaki gergin kaslar için doğru bir cevaptır. Farklı modelleri vardır.. Hava yatağı istasyonu Hava püskürtme istasyonu Sportif yüzüşten sonra konforlu bir relax masajıdır. 3 adede kadar yatak yan yana yerleştirilebilir. Ospa hava püskürtme plakası binlerce hava baloncuğu ile büyük bir havuz eğlencesi sunar. Havuz tabanına veya oturma setine yerleşebilir. Coşkun havuz severler için zorunludur.

25 25 Duvar şelalesi Şelalenin kuvveti gergin omuz ve boyun kasları için rahatlatıcıdır. Kumandası sualtındaki ışıklı sensörle de kolayca yapılabilir. Işıklı çeşmeler Fiber optik teknolojisi ile aydınlatma sağlanan bu Ospa Color point ile cazibeli atmosferler yaratmak mümkündür. Kaynağından sakince fışkıran renkli sulardır. İstenen adet de düzenlenebilir. LED-Aydınlatma LED aydınlatma ile akşamları yüzerken havuzunuzda çok farklı atmosferler yaratabilirsiniz. Beyaz veya RGB seçilebilir. Kumandası Ospa BlueControl üzerindendir. PowerSwim 3 Geliştirilmiş karşı akım yüzme tesisi tüm havuzda güçlü bir yüzme akıntısı sunar. Sürekli ve uzun yönlendirilen akışın emişi havuzun karşı duvarından yapılır.

26 İnşa-Bitiş elemanları ve ilave donanımlar Ospa-Çok yollu hidromanyetik ventil Hidromanyetik çok yollu vana, hidrolik basın ve magnet ventil vasıtası ile çalışır. Enerji kesildiğinde kendinden kapanır.. Ospa-Rinnenabläufe PE_PVC den yapılma değişik modelleri vardır. Taşma kanalının hızlı boşalması içindir.. Ospa-Taban ve yandan beslemeler ABS plastik ve V4A paslanmaz çelik farklı modelleri mevcuttur 2" dıştan dişli bağlantıya sahiptir.. Ospa-Beten elemanları geçil Bronz döküm malzemeden, 24-30cm duvar kalınlıkları için, flanşlı 2" Ospa-Dip besleme palet yuvası Bronz döküm malzemeden, 24-30cm beton için, montaj parçası ile boyu ayarlanabilir,2". Ospa-Dip emiş-boşaltma U Bronz döküm, 2" bağlantılı girdapsız emiş için uygun paslanmaz çelik kapak, her türde kullanıma uygun. Ospa-Led aydınlatma Paslanmaz çelik gövdeli, beyaz ve RGB renkli, çok yüksek verimli, sağlam başkaca seçenekleri ile kusursuz. Ospa-Su altı seslendirmer Özel bir tür, bir sağlıklı yaşam tecrübesi: müzik ve su altında konuşma. Müzik ile yüzme ve sualtı jimnast, eğlenceli ve daha yoğun havuz ortamı. Ospa-pH-Senken Ospa-KH-/pH-Heben ph değerini düşürmek ve yükseltmek için toz yapıda inorganil kimyasallar. Tamamen çözünebilir. Paketi Boyut: ph düşürücü (XI) 6 kg ve 24 kg, KH / Ph yükseltici 6.5 Kg ve 20 kg. Ospa-Flokulantl Filtrasyon etkinliğini artırmak, kirliliklerin büyücek topaklar olu- turmasını sağlamak üzere iyi düzenlenmiş topaklayıcı sıvı 24lt. Ospa-Rein-Extra Sıvı deterjan. Ayrıca kireç, demir ve mangan mevduat kaldırır ve paslanmaz çelik, fayans, derz dolgu ve betonda hiçbir hasara neden olmaz. Fosfor ve hidroklorik asit. içermez. Biyobozunur. 5 litrelik. bidonlarda. (Xi) Ospa-Analizör Mikroprozesör kontrollü foto analizer, havuza ilişkin temel parametreleri ölçmek için, güvenli ve kolay kullanılabilir. Serbest, toplam klor, ph, karbonat sertliği, toplam sertlik vb. (C, Xn) C=ätzend O=brandfördernd Xi=reizend Xn=gesundheitsschädlich

27 27 Ospa-Flok dozaj istasyonul Alt tarafında taşıyıcı kabı olan, elektronik kumandalı ve Hub-frekans ayarlı Membran dozaj pompalıdır. Kap boşaldığında otomatik kapanır. Rezerv uyarıcısı vardır.. Ospa Dozaj istasyonu Ph ayar maddesi içinl Mikroproses kumandalı ve Hub-frekans ayarlı, kap boşaldığında otomatik kapanan, rezerv uyarıcılı Membran dozaj pompalıdır. Kap 120lt.dir.. Ospa-Havuz ısıtıcısı Merkezi ısıtıcıdan gelen sıcak suyun bağlantısı içindir. Optimum bir ısı transferi için, sıcaklık değişimi olan gövde paslanmaz çelik, ısıtma boruları ise özel alaşımdır. İsteğe bağlı olarak Pompa veya Ventil kumandalı seçenekleri vardır. Ospa-Plakalı ısıtıcı Isı değişimi yapılan plaka profilleri paslanmaz çeliktir ve vidalıdır. Plakaların içindeki su akış yönü terstir. Isı pompaları ve soğutma için de kullanılır.. Ospa-Motorlu Dip Temizleyici SLM Elle temizlik yapmak içindir. Emiş ucu 30cm.genişliğinde, 4 tekerlekli 2 emiş ağızlı 2 yandan fırçalıdır. Özel sualtı pompasının kuvvetli bir emişi vardır. 230V.0,37kW. Havuz içindeki kısmi kirlilikler içindir. Ospa-Motorlu Dip Temizleyici SL 2/75 SL-2/75 Süpürge genişliği 70cm.dir. 400V. Özel sualtı pompası oldukça güçlüdür. İşletmelerde enerji tasarrufu için uygun bir seçenektir. Havuz içindeki kısmi kirlilikler içindir. İsteğe bağlı taşıyıcı arabası vardır.. Ospa Rezerv Depo PP ve PE PP: Güçlendirici çerçeveye sahip, Polipropilen plakalardan oluşan bir Depodur. Yerden izole edilmiştir. Ölçü ve inşai olarak DVS talimatlarına uygundur. Büyük bir müdahale kapağı ile bağlantı ve boşaltma ağzı vardır. PE: Galvaniz bir çerçeveye sahip polyetilen depodur. Müdahale. kapağı 400mm.dir. Gergi bağlantıları, vida ve somunları, Seviye elektrodu ve temiz su bağlantıları içindir. Boşaltma ve üstten taşma bağlantıları DN100. Boşaltma flanşının montajı veya birkaç tanesinin birbirine bağlantısı için flanş vardır.

28 Düşünceden gerçeğe Hazırlık Planlama Bireysel ve profesyonel hazırlık Havuzunuz için optimal çözümleri sizinle birlikte geliştiririz Sizin öneri ve istekleriniz bizim çıkış noktamızdır. Norm ve Talimatlara uygunluk Cihazların sorunsuz yerleşimi Yüksek işletme güvenliği Enerji tasarruflu işletme Sizin yüksek beklentilerinize, biz güçlü bir şekilde cevap verebiliriz. Nasıl bir havuz tarzı yada büyüklüğü bizim için fark etmez. Ospa size optimal çözümler geliştirir. Yüzme havuzunun mükemmel olması için, işin başında sizinle Bireysel ve profesyonel olarak ilgilenir. Rastgele bir havuzda mükemmel bir su olmaz. Her projenin kendi özellikleri vardır. Ayrıca Ospa danışmanları, projelendirme sırasında su hazırlık tesisinde kullanılacak boru boyutlarını, cihaz montaj yerlerini belirleyerek yüksek bir işletme güvenliğini de sağlarlar. Ospa-Planlama departmanında çalışan Mimar ve Mühendisler sizin projenize özel optimal çözümleri gerçekleştirmek için çalışırlar.

29 29 Projelendirme İşletme/Servis Ospa yetkilisi inşaat sahasında sizin yanınızda olacaktır. Hassas konumlandırma Profesyonel ve doğru kurulum Ospa aracılığıyla kabul ve işletmeye alma. Cihazların işletmeye alınmasının gösterilmesi Ospa yetkilisi sizin servis sorularınız için daima yanınızda Çok uzun yıllar yedek ve orijinal parça Servisi Hiçbir bağlantı cevapsız kalmaz. Havuz inşa elemanlarının yerleşimi sırasında da Ospa danışmanı daima şantiyede bulunur. Bağlantı pozisyonlarını, doğru montaj konumlarında yerleştirir, kontrol eder.su hazırlık tesisindeki cihaz montajlarının düzgünlüğü için de başta, inşa elemanlarının düzgün yerleşimi önemlidir. Avantajlı Su hazırlık tesisine ait planlama ve projelendirmeyi üstleniriz. Ekonomik ve ileriye dönük Tesis Tasarımı Hızlı ve sorunsuz tesisat Her havuz sizin için bir Referans.

30 Alman malı, üstünde Referans, Öncü ve 1929 dan beri Yüzme havuzları konusunda Deneyim, Yüzme havuzu su hazırlık tesisi olarak Sistem Teslimatı Her şey Tek Elden, Araştırma ve Geliştirme, 170 çalışanlı Müşteri hizmetleri tüm dünyada Partner Firmalar ve uzman Danışmanlık

31 Kontakt Ospa Apparatebau Pauser GmbH & Co. KG Goethestraße 5 D Mutlangen Tel.: Fax: Mail: ospa@ospa.info Web: Vennbad, Monschau

32 0007P Konzeption & Gestaltung TN34.DE Änderungen in Technik und Design vorbehalten Hotel Riva, Konstanz Ospa Schwimmbadtechnik Tel: o

hissedin suyu iyi En

hissedin suyu iyi En En iyi suyu hissedin İYİ SUYU HİSSET Özel kullanımlı havuzlar için www.erkoc.net İstiyoruz ki, Yüzerken mutlu ve güvenli olun. Güzel bir havuz suyu içinde rahatlamak muhteşemdir. Bunun için gereken, cilt

Detaylı

ICE HOCKEY KHANTY MANSIYSK/RUSYA KONTEK

ICE HOCKEY KHANTY MANSIYSK/RUSYA KONTEK ICE HOCKEY KHANTY MANSIYSK/RUSYA KONTEK KHANTY MANSISK HAVUZLARI SU HAZIRLIK TEKNİĞİ RAPORU 2004 yılında Kontek İnşaat tarafından Khanty Mansiysk Sibirya bölgesinde Buz hokeyi tesisleri kapsamında yapıldı.

Detaylı

Ospa-Floating Havuzu Ağırlıksız yüzme, benzersiz banyo deneyimi

Ospa-Floating Havuzu Ağırlıksız yüzme, benzersiz banyo deneyimi Ospa-Floating Havuzu Ağırlıksız yüzme, benzersiz banyo deneyimi Sağlıklı yaşamda yeni trend Konsantre tuzlu suda ağırlıksız yüzme Her kullanıcı için hijyenik tuzlu su Tam otomatik işletme Potansiyel Sağlıklı

Detaylı

SWISSOTEL /Moskova-RUSYA ENKA

SWISSOTEL /Moskova-RUSYA ENKA SWISSOTEL /Moskova-RUSYA ENKA 2004 yılında Enka inşaat tarafından Swishotel/Moskow için yapıldı SWISHOTEL HAVUZ SU HAZIRLIK TEKNİĞİ RAPORU 1-HAVUZ AKIŞI: 76 m2 lik kapalı otel yüzme havuzunun kenarları

Detaylı

Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı Özel ve Genel Kullanımlı havuzlar için

Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı Özel ve Genel Kullanımlı havuzlar için Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı Özel ve Genel Kullanımlı havuzlar için Ekonomik İşletme Yüksek Korozyon Dayanımı Uzun Ömür Kolay Montaj www.erkoc.net 1/8 Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı 36 Ospa havuz suyu Isıtıcısı,

Detaylı

Sonsuzlık. Karşı akım. Su altı Aydınlatma. Havalı yatak. Diğer küreler. Işıltılı mozaik. Işıklı şelale. Hava püskürtme. Whirlpool.

Sonsuzlık. Karşı akım. Su altı Aydınlatma. Havalı yatak. Diğer küreler. Işıltılı mozaik. Işıklı şelale. Hava püskürtme. Whirlpool. ÖZEL ANLAR Karşı akım Su altı Aydınlatma 06 Sonsuzlık 38 Su yaşam Havalı yatak Su altı seslendirme 12 Diğer küreler 42 Fener Hava püskürtme Işıklı şelale 18 Işıltılı mozaik 46 Kış ve sağlık Masaj istasyonu

Detaylı

Yüzme Havuzu Tekniği

Yüzme Havuzu Tekniği En İyi Su için Yüzme Havuzu Tekniği Otel-Terapi-Kür-Okul-Klüp-Olimpik ve Halka Açık Havuzlar top Top-Innovator innovator 2015 + 2016 top100.de Hissedilebilen, en iyi suyun arkasında, daima Ospa vardır.

Detaylı

Özel. Havuz rüyası. top100.de. Top-Innovator

Özel. Havuz rüyası. top100.de. Top-Innovator İyi suyu hissedin Özel Havuz rüyası Top-Innovator 2015 + 2016 top100.de Özel olanı keşfedin... Sizin hayal ettiğiniz havuz, bizim tutkumuzdur. Mimarisi sportif, sade veya tamamen eğlence amaçlı olabilir.

Detaylı

T TÜRKMENİSTAN AOC AQUATIC CENTER 25X16X1,2 (TRAINING POOL) KAPALI ANTREMAN HAVUZU. Eylül 2013/İSTANBUL

T TÜRKMENİSTAN AOC AQUATIC CENTER 25X16X1,2 (TRAINING POOL) KAPALI ANTREMAN HAVUZU. Eylül 2013/İSTANBUL T13130-4 TÜRKMENİSTAN AOC AQUATIC CENTER 25X16X1,2 (TRAINING POOL) KAPALI ANTREMAN HAVUZU. Eylül 2013/İSTANBUL Tasma Ana Artel d140/125 Vakum Beton Gecis 22 Adet Tasma Beton Gecis 24 Adet Dip Besleme Paleti

Detaylı

Ospa BlueControl Özel kullanımlı havuzlar için

Ospa BlueControl Özel kullanımlı havuzlar için Ospa BlueControl Özel kullanımlı havuzlar için Yenilenen Ölçü-Ayar ve Kontrol Tekniği Harika bir yüzme havuzu Bilgisayarı ile Yüksek konfor Kolay Menü ve Dokunmatik ekran www.erkoc.net 1/12 Yüzme Havuzu

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Ekonomik İşletme Yüksek Korozyon Dayanımı Uzun Ömür Kolay Montaj Güvenlik. Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı Özel ve Genel Kullanımlı havuzlar için

Ekonomik İşletme Yüksek Korozyon Dayanımı Uzun Ömür Kolay Montaj Güvenlik. Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı Özel ve Genel Kullanımlı havuzlar için Ekonomik İşletme Yüksek Korozyon Dayanımı Uzun Ömür Kolay Montaj Güvenlik Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı Özel ve Genel Kullanımlı havuzlar için Ospa Havuz Suyu Isıtıcısı 36 Ospa havuz suyu Isıtıcısı, ya motorlu

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

T TÜRKMENİSTAN AOC AQUATIC CENTER 25X20X5 (DIVING POOL) KAPALI ATLAMA HAVUZU. Eylül 2013/İSTANBUL

T TÜRKMENİSTAN AOC AQUATIC CENTER 25X20X5 (DIVING POOL) KAPALI ATLAMA HAVUZU. Eylül 2013/İSTANBUL T330- TÜRKMENİSTAN AOC AQUATIC CENTER 5X0X5 (DIVING POOL) KAPALI ATLAMA HAVUZU. Eylül 03/İSTANBUL 34 Adet Tasma Beton Gecis 48+0=68 Adet Dip Besleme Paleti 4 Adet Vakum Beton Gecis Adet Ölcü Suyu Beton

Detaylı

Ospa-Yüksek Performanslı Filtreler

Ospa-Yüksek Performanslı Filtreler Ospa-Yüksek Performanslı Filtreler Otel ve Halka Açık Havuzlar için DIN-TSE Standartlarına uygun, Çok Tek katmanlı. Mükemmel malzeme, donanım ve yüksek randıman. Filtrasyon ve ters yıkamayı iyileştiren,

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

Ospa - KlorOzon tesisi Genel Kullanımlı Havuzlar için

Ospa - KlorOzon tesisi Genel Kullanımlı Havuzlar için Ospa - KlorOzon tesisi Genel Kullanımlı Havuzlar için Mükemmel dezenfeksiyon ve Sağlık. Problemsiz, Güvenilir ve Ekonomik. Anlık ihtiyaç kadar klor üretimi. Ucuz Rejenere tuz ile işletme. Ospa KlorOzon

Detaylı

Ospa BlueControl Genel kullanımlı havuzlar için

Ospa BlueControl Genel kullanımlı havuzlar için Ospa BlueControl Genel kullanımlı havuzlar için Yenilenen Ölçü-Ayar ve Kontrol Tekniği Kolay Menü ve dokunma tik Ekran İşletme birimlerini yerinden serbestçe seçebilme imkanı Yüzme Havuzu Tekniğine Genel

Detaylı

Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği

Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği Tasarruflu yüzme havuzu tekniği Ospa enerji yaklaşımı, CO2 salınımı ve Đklim değişikliği Akıllı Havuz Kontrolü Enerji verimli ekipmanlar Doğaya Zarasız minimum atık Mühendislik ve optimum planlama ile

Detaylı

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın

TopClean M Temizliği unutun, sadece nefes alın Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi Temizliği unutun, sadece nefes alın Solunum ekipmanları için profesyonel temizlik ve dezenfeksiyon www.meiko.com.tr : Güvenilir temizlik ve dezenfeksiyon

Detaylı

Ospa BlueControl Genel kullanımlı havuzlar için

Ospa BlueControl Genel kullanımlı havuzlar için Ospa BlueControl Genel kullanımlı havuzlar için Tam Kontrol, ayar ve kayıt Tekniği Kolay Menü ve dokunmatik Ekran İşletme birimlerini yerinden serbestçe seçebilme imkanı Yüzme Havuzu Tekniğine Genel Bakış

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Ospa BlueControl Özel kullanımlı havuzlar için

Ospa BlueControl Özel kullanımlı havuzlar için Ospa BlueControl Özel kullanımlı havuzlar için Yenilenen Ölçü-Ayar ve Kontrol Tekniği Harika bir yüzme havuzu Bilgisayarı ile Yüksek konfor Kolay Menü ve Dokunmatik ekran Yüzme Havuzu Tekniğinde Konfor

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM180

Konveyörlü Tip WTM180 Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM300

Konveyörlü Tip WTM300 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS180 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

SERTİFİKALARIMIZ. TOPATEC GmbH, 1999 dan bu güne kendi ürünü olan atık su teknik sistemlerini üretmektedir.

SERTİFİKALARIMIZ. TOPATEC GmbH, 1999 dan bu güne kendi ürünü olan atık su teknik sistemlerini üretmektedir. TOPATEC GmbH, 1999 dan bu güne kendi ürünü olan atık su teknik sistemlerini üretmektedir. Önemli proses bileşenleri ve TOPATEC in kendi geliştirdiği ürünler, yasalarla korunmaktadır. TOPATEC sürekli olarak

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları

AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları AirHome Serisi Paket Tip Isı Pompaları Apartman, siteler gibi toplu konut projelerinde ve Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için 20 kw'a kadar performans aralığında Tesisat ekipmanları

Detaylı

HİDROTERAPİ info@btlturkiye.com www.btlturkiye.com Her hakkı saklıdır. Bu katalog hazırlanırken doğru ve güncel bilgi vermek için her türlü çaba sarf edilmesine rağmen, katalogda olabilecek yanlış bilgiler

Detaylı

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ

Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ Bühler Technologies Yetkili Türkiye Distribütörü AKIŞKAN KONTROLÜ SEVİYE VE SICAKLIK KOMBİNE KONTROLÜ VE ŞALTERLERİ NTM G3/4" 4 ayrı seviye kontakt noktası 3 ayrı seviye kontakt noktası ve Sıcaklık göstergesi

Detaylı

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri REHAU DÖŞEMEDEN ISITMA/SERİNLETME DUVAR, TAVAN VE ZEMİN İÇİN DÜŞÜK YÜKSEKLİKLİ UYGULAMA SİSTEMLERİ www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri YENİLEME SISTEMI 10 ISLAK YAPI TARZINDA - REHAU tutucu lama 10

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik

DENİZ SUYU SU YAPICILARI. Enerji Geri kazanımlı. Beta Mühendislik Beta Mühendislik DENİZ SUYU SU YAPICILARI Enerji Geri kazanımlı KULLANILAN ENERJİNİN %80 nini geri kazandırır. GÜNDE 2.000 lt ye kadar TEMİZ SU üretir. MODÜLER KONFİGÜRASYON, montajı Basit ve çok kolay

Detaylı

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

4 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI MAGNA3 Comfort PM be think innovate ALPHA2 AUTOADAPT AUTOADAPT fabrika ayarı en iyi ayar noktasını otomatik olarak seçecektir. Autoadapt tarafından bir kez ayarlandıktan

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com

ModulA. Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com ModulA Daha da fazlasını ister misiniz? Pompadan daha fazlası www.masgrup.com Yeni Biral ModulA: Konu enerji verimliliği ise, pompa teknolojisi modüller halinde yapılandırılabilen bu üstün çözüm hiç bu

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

AirMidi Serisi Isı Pompaları

AirMidi Serisi Isı Pompaları AirMidi Serisi Isı Pompaları Otel, tatil köyü, okul, yurt, hastane ve iş merkezleri gibi hizmet binaları, Rezidans, ofis, AVM karışımlı plazalar, Apartman, siteler gibi toplu konut projeleri ve Daire,

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği

TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Profesyonel temizleme ve teknolojisi TopClean 60 Profesyonel hijyen güvenliği Tüm ayrıntılarıyla TopClean 60 www.meiko.com.tr TopClean 60 Üstün kalite makine temizliği Giriş yüksekliği (mm) Y 420 Ebatlar

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik

3 Tanklı geniş konveyörlü HD-Elektrik Yüksek kapasite, ergonomik tasarım ve ekonomi; mükemmel yıkama sonuçlarıyla birleşince Electrolux tünel tip bulaşık makineleri tüm büyük catering kuruluşlarının ilk tercihi haline gelmiştir. Bu kurumsal

Detaylı

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM

GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM DTB-MP SERİSİ MARINE BOYLER GENEL ÖZELLİKLER ÜRÜN TANITIMI KULLANIM ALANLARI BOYUTLAR BOYUTLAR_ÇİZİM GENEL ÖZELLİKLER Farklı Montaj seçenekleri: 30 50 80 100 litre kapasite (30 80) C skalalı ayarlanabilir

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz.

Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz. Kamusal, genel ve ticari mekanlardaki kartvizivitiniz. SCHELL. Genel ve ticari mekanlar için uzman çözümler. Cazip tasarım, yüksek hijyen, yüksek kullanıcı sıklığl genel mekanlardaki pisuvar ve WC yıkama

Detaylı

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ EKONOMİK ISITMA-SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ Villa ve Konutlar SPA Merkezleri Otel ve Pansiyonlar Isıtmalı Yüzme Havuzları Diğer ısınma sistemlerine göre %75 e varan tasarruf 1202/1 Sok. No:81-N Yenişehir, İzmir

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın AR-GE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün vermeden

Detaylı

Su ile soğutma sistemleri

Su ile soğutma sistemleri Su ile soğutma sistemleri Hava/su ısı değiştiriciler Duvara monte...300 500 W...354 Duvara monte...600 1000 W...355 Duvara monte...1250 3000 W...356 Duvara monte...3000 5000 W...357 Duvara monte...7000

Detaylı

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ H KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ SOLAR ÇÖZÜMLER GASOKOL&SMS-ENERJİ KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLERDE UZMAN Gelin sizlerde Gasokol&SMS-Enerjinin yıllara dayanan, Kendisini sürekli yenileyen tecrübesinden yararlanın...

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus

Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Fujitsu Yeni Nesil VRF Plus Yüksek Kapasiteli VRF sistemi DC Inverter Kontrol Kompresör Uzun Borulama Sistemi Tasarımı Yüksek Performanslı R410A Soğutucu Gazı Yeni Tasarım Kompakt Dış Ünite: 8HP den 48

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi.

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. 1) Daha yüksek ısı verimliliği: Isı borusunun ileri ısı iletme tarzı, mükemmel seçici, emici kaplama ve yüksek vakumlu ısı korunması ile eksiksiz

Detaylı

Panel Radyatör & Havlupan & Vana

Panel Radyatör & Havlupan & Vana Panel Radyatör & Havlupan & Vana Yüksek Verim Garanti Çevre Dostu Türk Malı Panel Radyatör YEŞİL TEKNOLOJİ Airfel Panel Radyatörler Çinko osfat kaplama yerine Yeşil Teknolojili Zirconium kaplama teknolojisi

Detaylı

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar.

Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR SECURITY. Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Döner Kapılar. Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR SECURITY Ekstra Güvenlik ve Anti-Terör Sistemleri METAXDOOR RBK Road Blocker Metaxdoor RBK Road Blocker

Detaylı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı

Elektrikli basınçlı kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010

DEMK-V Serisi. Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 2010 DEMK-V Serisi Diko Elektrikli Cihazlar San. ve Tic. A.Ş. www.diko.com.tr 01.01.2010 DEMK-V SERİSİ VİLLA TİPİ ELEKTRİKLİ ISITMA KAZANLARI STANDART ÖZELLİKLER OPSİYONEL EKİPMAN VE TALEP SEÇENEKLERİ

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 2,2 kw - 30 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30kW altındaki yağ enjeksiyonlu vidalı kompresörler için kapsamlı teklifimizi

Detaylı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

I. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı 3 -Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazları I. II. lll. IV. V. Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı Küçük Kapasiteli Yıkama, Dezenfeksiyon ve Kurutma Cihazı

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Enerji Verimlilik Kanunu

Enerji Verimlilik Kanunu Enerji Verimlilik Kanunu 2007 yılı itibariyle yürürlükte olan Enerji Verimliliği Kanunu sonucu, toplam inşaat alanı 2000 m 2 ve üzeri olan binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanımı zorunlu hale gelmiştir.

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI

Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS BASINÇ SENSÖRLERI Online teknik sayfa PBS-RB100SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Resimler farklı olabilir Sipariş bilgileri Tip Stok no. PBS-RB100SG2SS0BMA0Z 6041615 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/pbs H I J K

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi

Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi ve Kat Kaloriferi FGB Serisi 28-35 kw UYUMLU Enerji tasarrufunda uzman marka Wolf FGB Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor Opsiyonel BM-2 Programlama Modülü ve

Detaylı