TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU, KAPSAM VE TANIM:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU, KAPSAM VE TANIM:"

Transkript

1 1. KONU, KAPSAM VE TANIM: TEKNİK ŞARTNAME 1.1. KONU: Bu teknik şartname, TCDD 2. Bölge Müdürlüğü Yol Mekanik Atölye Müdürlüğü demirbaşında bulunan numaralı vagonun servis (hizmet) vagonu olarak dizayn edilmesi işinin mahalli piyasada yaptırılması maksadıyla hazırlanmıştır KAPSAM: İşbu şartname, servis vagonunun tefrişi, elektrik ve su tesisatı işleri ve boya işleri ile ilgili gereksinim ve özellikler, teklif içerikleri, kontrol metotları ve garanti süreleri hakkındaki detayları kapsar TANIM: Bundan sonra, bahse konu işler için teklif verecek istekliler FİRMA, TCDD 2. Bölge Müdürlüğü Yol Mekanik Atölye Müdürlüğü ise İDARE olarak anılacaktır. 2. İŞİN ÖZELLİKLERİ: 2.1. GENEL İŞLER: ÜST BAKIM Vagonun yan yüzeyleri, vagon içinden minimum 30 mm XPS malzeme ile, taban ve tavan yüzeyleri ise vagon içinden minimum 20 mm XPS malzeme ile yalıtılacaktır Vagonun tüm iç yan yüzeyleri yalıtım malzemesi ile kaplandıktan ve gerekli elektrik ve su vb. tesisatlar döşendikten sonra 18 mm lik mdf-lam malzeme ile kaplanacaktır Vagonun tavanındaki mevcut kaplama malzemeleri sökülecek, gerekli yalıtım malzemesi, elektrik, su vb. tesisatlar geçirildikten sonra boya gerektirmeyen 3 mm lik ham mdf üzerine formika(laminant) kaplanmış malzeme ile kaplanacaktır Vagon iç bölmeleri, 30x30 metal profiller ile kafes şeklinde(max 75 cm aralıklarla) kaynatılmak suretiyle bölünecek, arasına 30 mm lik XPS malzeme konularak her iki taraftan oda oluşturacak şekilde her iki tarafından ayrı ayrı 18 mm lik mdf-lam malzeme ile kaplanacaktır Vagon iç kapıları projede belirtilen sayıda ve çam keresteden yüzeyleri cilalı olacak şekilde yapılacaktır Oda ebatları projede belirtildiği şekilde olacaktır Vagon zemini izole edildikten sonra 1.sınıf laminant parke döşeme ile kaplanacaktır Yatak odalarında minimum 8 kişi kapasiteli 90x200 ölçülerinde metal ranzalar olacak, içlerine 90x190 ölçülerinde ful ortopedik ve 1.sınıf kalitede yataklar konulacaktır Vagon içindeki tüm donanımlar (koltuklar,kalorifer tesisatı,ara bölmeler, tuvalet, eşya rafları tavan döşemesi vb.) sökülecek ve projeye uygun olarak yeniden dizayn edilecektir Vagon üzerindeki mevcut tüm pencereler sökülecektir.pencerelerden boşalan yerler, projede belirtilen yeni pencere boyutlarına ve montaj yerlerine uygun olacak şekilde 50x50 profiller ile kafes oluşturacak şekilde kaynatılacak,pencere

2 takılacak bölmelere 4. Ve 5. Başlıklar altında teknik özellikleri ve boyutları belirtilmiş PVC pencereler takılacak, kalan kısımlar ise vagon dış yüzeyinden minimum 1 mm sac ile kaynatılacaktır Vagon pencereleri projede belirtilen noktalara mutfak, salon ve koridorlar için 8 adet 90x100 cm, yatak odaları için 4 adet 45x100 cm, banyo için 1 adet 80x40 cm ölçülerinde olacak şekilde özellikleri aşağıdaki 4. Ve 5. Başlıklar altında belirtilen PVC doğramadan yapılacaktır Yeni yapılan tüm pencerelerin dışına, pencere boyutlarına uygun olacak şekilde yüklenici firma tarafından 12 mm lik yuvarlak demirden imal edilecek pencere korkuluğu montelenecek ve vagon rengine uygun boya ile boyanacaktır İşin yapımı esnasında proje üzerinde idare tarafından, işin maliyetine etki etmeyecek değişiklikler talep edilebilecektir firma bunun için ekstra bir hak talebinde bulunmayacaktır BANYO ve SIHHİ TESİSAT: Vagonda sıcak su ihtiyacı için, banyoya 1 adet elektrikli minimum 1500 watt ve 300 lt lik,mutfağa ise minimum 500 watt 100 lt lik sıcak su kazanı konulacaktır Banyoya 1 adet lavabo, 1 adet pisuvar ve 1 adet lavabo üstü ayna seti monte edilecektir Banyo içi ve giriş koridoruna 1.kalitede seramik döşenecektir Banyo iç yüzeyleri ve tavanı sudan etkilenmeyecek şekilde PVC lambirilerle kaplanacaktır Banyoya sıcak-soğuk su bataryası ve duş ahizesi takılacaktır Vagonda min Lt lik olacak şekilde 2 adet paslanmaz çelikten su tankı imal edilip vagon tavanına monte edilecektir. Su tanklarından bir tanesi banyoyu bir tanesi de mutfağı besleyecektir Su tanlarından banyoya ve mutfağa su tesisatı ve atık su için de atık su tesistatı döşenecektir SALON: Salona 40x180x180 cm ebatlarında projeye uygun olarak evrak dolabı yapılacaktır Salona 2 adet 1. Sınıf kalitede 3 lü çekyat konulacaktır Tavana soba bacası yapılacaktır x180 cm ebatlarında 1 adet masa ve 4 adet sandalye konulacaktır Giriş koridoruna uygun ölçülerde 1 adet ahşap ayakkabı ve soyunma dolabı konulacaktır Salona 82 ekran bir LCD TV monte edilecektir MUTFAK: Mutfağa 60x300x90 cm ebatlarında projeye uygun çekmeceleri olan mutfak tezgahı monte edilecektir. Tezgah üstü mermer olacaktır. Sıcak-soğuk su bataryası monte edilecektir Mutfağa 35x300x60 cm ebatlarında projeye uygun tezgah üstü dolap konacaktır Mutfak dolabına aspiratör monte edilecektir Mutfağa 80x120 cm ebatlarında masa ve 6 adet sandalye konacaktır.

3 2.5. ELEKTRİK TESİSATI: Elektrik tesisatları kolon hatları minimum 2,5 mm, prizler için 2,5 mm,ısıtıcılar ve radyatörler için 2,5 mm, aydınlatma için 1,5 mm NYY kablo ile, kabloların spiral boru içerisinden gizli olarak geçirilmesi suretiyle yapılacaktır. Elektrik tesisatında kullanılacak malzemeler Elektrik İç Tesisat Yönetmeliği ne uygun olacaktır Vagon Aydınlatma tesisatı 2 gruba, priz tesisatı 4 gruba ayrılarak her grup ana panodan ayrı hatla beslenecektir Banyo aydınlatma tesisatı ıslak zemin tesisatlarına uygun olacaktır. Banyo prizleri kapaklı olacaktır Isınma gereksinimi için; 7 adet yağlı radyatör, vagon içinde idare tarafından belirtilecek noktalara fiş kısımları kesilip (birer şalter ile açılıp kapatılacak şekilde) elektrik tesisatına doğrudan bağlanacak ve radyatör vagona sabitlenecektir Yatak odalarında 1 aydınlatma ve 1 priz, salonda 2 aydınlatma ve 3 priz, ara koridorda 2 aydınlatma, mutfakta 1 aydınlatma ve 3 priz, banyoda 1 aydınlatma ve 1 priz, giriş koridorunda 2 aydınlatma olacaktır Vagon 3 ana girişinde dış aydınlatma olacaktır Vagon ana kolon tesisatı, vagonun her iki yönünden besleme yapılabilecek şekilde çekilecektir Ana giriş sigortası 25 amper, priz sigortaları 16 amper ve aydınlatma sigortaları 10 amper olacaktır Aydınlatma için 2, prizler için 4, yağlı radyatörler için 4, sıcak su ısıtıcıları için 2 ve klimalar için 2 olmak üzere toplam 14 adet V-otomat sigorta konulacaktır Vagon ana beslemesi için 1 adet min. 50 mt. ve 4x2 milimetrekare kesitinde uçları uygun fişlerle donatılmış besleme kablosu olacaktır Elektrik tesisatı vagon ana gövdesi ile topraklandırılacaktır En az BTU 2 adet split klima temini ve montajı idarenin uygun gördüğü yere yapılacaktır Vagon dışına 1 adet TÜRKSAT a uygun uydu anteni montajı yapılacaktır. 3. FREN TERTİBATI 3.1. Fren sisteminde yapılacak olan işlemler için UIC 542,543,544 Standartlarına uyulacaktır TRİBLVALF VE REGÜLATÖR Triblvalf ve regülatörler demonte edilerek bakım ve onarımları yapılacaktır. Tamiri mümkün olmayanların yerine TCDD tarafından yenileri verilecektir YARDIMCI HAVA DEPOSU Yardımcı hava deposu sökülerek temizlenecek, çürük, delik, hasarlı olup olmadığına bakılacak, basınç testi yapılarak kaçakları kontrol edilecektir. Uygun olanlar yerine monte edilecek, değişmesi gereken depolar yenilenecektir.

4 3.4. FREN SİLİNDİRİ Gerekli kontroller ve bakımlar yapılacaktır ANA HAVA (KONDÜVİT) BORUSU Her iki taraftan sırasıyla basınçlı hava bağlanarak boru içerisi temizlenecektir. Borunun şasiye bağlantı sportları kontrol edilecek, ana hava borusunun yıpranmış, ezilmiş, delinmiş olup olmadığına bakılacak, ezik, delik ve yıpranmış ana hava borusu yenisi ile değiştirilecektir. Kaynakla tamir yapılmayacaktır HAVA AÇMA KAPAMA MUSLUĞU Hava açma kapama musluklarında çatlak, kırık var ise UIC standartlarına uygun olan yenileriyle değiştirilecektir. Çatlak, kırık yok ise bakımı yapılıp contaları değiştirilecek, kaçak kontrolü yapılarak monte edilecektir 3.7. HAVA İRTİBAT HORTUMU Komple yeni hava hortumu ile değiştirilecektir 3.8. FREN AYAR KOLLARI VE LEVHALARI Gözle muayene edilecek, eksik ve kırık olanlar orjinali ile yenilenecek, yazı ve işaretler kabartmalı tam ve okunabilir olacaktır FREN SABOSU VE ASKI TERTİBATI UIC 543 Standardında belirtilen P-10 tipi fren pabuçları takılacaktır. Askı tertibatı ve fren pabuç tutucusu sökülecek, gerekli muayeneleri yapılacaktır. Aşınmış ve kullanılamayacak olanlar yenisi ile değiştirilerek monte edilecektir EL FREN TERTİBATI Gerekli tamir ve bakımlar yapılacaktır HAVA BOŞALTMA (PÜRJÖR) TELİ Hava boşaltma teli eksik ise, UIC 542 Standartına uygun olarak tamamlanacaktır İMDAT KLAPESİ İmdat klape tertibatı basınçlı hava ile kontrol edilecek, contaları yenilenecek, kaçak var ise ıslah edilecek ve sistemin çalışması sağlanacaktır. 4. TEMİZLİK- BOYA-YAZI -İŞARETLER 4.1. Vagon, boyanmadan önce, yeni takılacak pencereler için profiller ve dış yüzey sacları kaynatılacak, vagon şasi ve Vagon dışında aşınan, çürüyen ve tadilat gören bölümler tamir edilecek çelik macunla macunlanacak ve vagonun rengine ve kendi öz boyasına uygun boya ile vagon komple boyanacaktır Boya yapılacak diğer parçalar temizlenerek, boyanacaktır. Vagonların sandık, şase, sandık içi, tabanı (alt-üst), boji, tekerlek aksamı, dam, fren aksamı vb. parçaları boyanacaktır.

5 4.3. Vagonlarda, tamir edilmeyip değişen yeni parçalara ait yüzeyler önce 1 kat antipas veya astar boya ile boyanacaktır. Antipas boya kullanıldıktan sonra tüm vagon endüstriyel sentetik boya ile boyanacaktır Boyanan yüzeylerde akıntı, kabarcık, karışma, fırça izi vb. hatalar olmayacaktır Tüm boyama işlemleri tekniğe uygun olarak yapılacaktır. Vagon üzerindeki yazı ve işaretler ise vagon tipine göre UIC talimatnamesine uygun olarak yazılacaktır Boya işlemleri kontrol heyetince aşama aşama takip edilecektir. Kullanılacak boya, astar ve macun malzemeleri teknik standartlara uygun olacaktır. 5. PVC DOĞRAMA ÖZELLİKLERİ a) Profil en az 70 mm genişliğinde 3 odacıklı ve 3 mm et kalınlığında olacaktır. b) Destek saçları TS 914 e uygun olarak galvaniz kaplanmış olacaktır. Destek saçları profillere 30 cm aralıklarında vidalanmış olacaktır. Destek sacı pencerelerde 1, 2 mm kalınlığında olacaktır. c) Profillerde sonradan değiştirilebilir özellikte en az 2 izolasyon contası olacaktır. Contalar EPDM veya TPE esaslı olacaktır. d) Pencere kanatlarında 3 adet 75 mm boyunda menteşe kullanılacaktır. Menteşe rengi beyaz olup fırın boya yapılmış olmalıdır. Menteşenin vidalandığı tarafa menteşe destek sacı mutlaka konulmalıdır. e) Su tahliye delikleri fabrikasyon açılmış olacaktır. Her bağımsız bölgede en az 2 su tahliye deliği bulunacak ve dış kısımda rüzgar kapakları takılmış olacaktır. f) PVC profiller için RAL kalite belgesi ve diğer kalite belgeleri olacaktır. Kullanılacak diğer malzemeler ise 1. sınıf olup TSE belgeli olacaktır. Kullanılacak PVC profil için mekanik, fiziksel ve kimyasal özelliklerini gösterir belgeler verilecektir. g) Pencerelerin montajında uzun kenarda en az 4, kısa kenarda en az 3 adet çelik dübel kullanılarak montaj yapılacaktır. Kapı montajlarında ise uzun kenarlara 4, kısa kenarlara 3 adet çelik dübel kullanılacaktır. h) PVC montajından sonra her türlü sıva tamiratı ve sızdırmazlık temini için gerekli uygulamalar yüklenici tarafından yapılacaktır. Kullanılacak malzemeler uygun nitelikte olacaktır. i) PVC profillerin montajında kör kasa kullanılmayacaktır. j) Pencere ölçüleri Ek de verilmiş olmasına rağmen, imalata ait esas ölçüler işin yapımından önce yüklenici tarafından tekrar yapılacaktır. k) PVC ler vagon üzerine kaynatılan profil kafes üzerine monte edilecektir. 6. CAM ÜNİTESİNDE ARANAN ÖZELLİKLER a) PVC doğramalarda mm çift cam kullanılacaktır. b) Camlar çıtası ile birlikte takılmış ve kanat ayarları yapılmış olarak teslim edilecektir. Cam çıtalarının birleşim yerleri 45 derece açıyla hiç boşluk olmaksızın birleştirilmiş olacaktır. c) Cam ünitesi, Bayındırlık Bakanlığı Birim Fiyat Analizlerinde /7 poz nolu tarife uygun olacaktır. Kullanılan cam ünitesi için kalite belgeleri verilecektir. İki cam plaka aralarında ortam basıncına uygun kuru hava barındıracak şekilde bir araya getirilmelidir. Cam plakalar arasında 12 mm genişliğinde ara boşluk çıtası olmalı, içinde max. 3 A olan nem emici malzeme olmalıdır. Cam ile ara boşluk çıtası birbirine hiç eksiksiz olarak preslenmiş birincil sızdırmaz butil ve ikincil sızdırmaz polisülfid veya poliüretan yardımıyla birleştirişmiş olmalıdır.

6 PENCERE ADEDİ VE ÖLÇÜLERİ 4 adet 1 adet 8 adet 6. DİĞER HUSUSLAR: a. Firmaların ISO 9001,EN14001, EN , EN18001 belgelerinin tamamının olması gerekmektedir. b. Vagon projesinde belirtilen ölçülerde ± 5 cm tolerans kabul edilebilecektir. c. Firmalar, ihale öncesinde söz konusu vagonları görüp inceleyebilecektir. d. Firmalar yapacağı hizmetlerden doğacak TCDD den kaynaklanmayan her türlü problemden sorumlu olacaktır.

7 e. Firma, yapacağı işlemler sırasında kullanacağı takım ve teçhizatları kendi temin edecektir. İş sırasında kullanılacak elektrik enerjisi TCDD tarafından sağlanacaktır. f. Firma kendisine teslim edilmiş dahi olsa, servisin idamesi için TCDD ce gerekli görüldüğü taktirde vagonların hareket ve manevralarına itiraz etmeyecektir. Ancak manevra emniyeti için TCDD elemanları ile birlikte hareket edilecektir. g. Çalışmalar sırasında kazaya sebep olacak, iş güvenliği ve seyrüsefer emniyetini tehlikeye düşürecek hiçbir uygulama yapılmayacaktır. Aksi halde meydana gelecek hadiselerin sonuçları ile zarar ve ziyan yükleniciye tazmin ettirilecektir. h. Firma çalışmalar esnasında, her türlü iş sağlığı ve güvenliği açısından gerekli koşulları sağlamak zorundadır. Çalışanlarının güvenliği için her türlü eğitimi ve tedbiri almak zorundadır. Oluşacak her türlü iş kazalarından firma sorumlu olacak olup, TCDD herhangi bir şekilde sorumlu tutulamayacaktır. i. Bu teknik şartnamede hüküm bulunmayan hallerde ihale dokümanı, TCDD İhale Yönetmeliği ve hizmet alımlarına ilişkin TCDD tarafından yayınlanan mevzuat hükümleri geçerli olacaktır. j. İhalede kısmi teklif verilmeyecektir. k. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecektir. l. Birden fazla istekli tarafından aynı fiyatın teklif edildiği ve bunların da ekonomik açıdan en avantajlı teklif olduğu anlaşıldığı takdirde, aşağıda belirtilen fiyat dışı unsurlar dikkate alınacaktır. İsteklinin referans mektubu çokluğu İsteklinin sahip olduğu kalite belgesi çokluğu m. işin yapılma yeri TCDD 2. Bölge Yol Mekanik Atölye Müdürlüğü tesisleridir. 7. TESLİM ve MUAYENEYE DAİR HUSUSLAR: a. İşin yapılması esnasında istenilen zamanda TCDD yetkililerince kontrol yapılabilecek olup, görülen eksiklikler Firma tarafından giderilecektir. b. Firma tarafından tadilat ve tefrişat işlerinin bitirilmesinden sonra Atölyemiz yetkilileri tarafından iş incelenecektir. İşin istenilen şekilde yapılması durumunda kabul işlemi yapılacaktır. Yapılan incelemeler sırasında tespit edilen eksiklikler firma tarafından giderilecektir. c. İşi alan firma sözleşme tarihinden itibaren 45 (kırkbeş) takvim günü içerisinde vagonu teslim edecektir. 8. GARANTİ: Yüklenici tarafından yapılan tadilat ve tefriş işlemleri ve monte edilen tüm malzemeler, işin kabulünden itibaren 1(bir) yıl süre ile garanti edilecektir. Garanti süresince meydana gelen tüm aksaklıklar yüklenici firma tarafından giderilecektir.

8 VAGON TEKNİK RESMİ

TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU, KAPSAM VE TANIM:

TEKNİK ŞARTNAME 1. KONU, KAPSAM VE TANIM: 1. KONU, KAPSAM VE TANIM: TEKNİK ŞARTNAME 1.1. KONU: Bu teknik şartname, TCDD 2. Bölge Müdürlüğü Yol Mekanik Atölye Müdürlüğü demirbaşında bulunan 84001 numaralı vagonun servis (hizmet) vagonu olarak dizayn

Detaylı

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ

2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 2016 YILI İKİ KATLI OFİS KONTEYNER TASLAK ŞARTNAMESİ 1 - AMAÇ Zonguldak Limanında ofis olarak kullanılmak üzere bir adet iki katlı ofis konteyneri satın alınacaktır. 2 - TEKNİK ÖZELLİKLER 2.1 - İki Katlı

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE TADİLAT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Revir Tuvalet ve Mutfak Tadilatı İşi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Kırım, örüm, alçı ve boya işleri; a) Lavabo ve Tuvalet kısmında bulunan mevcut seramikler ve yapıştırıcı kalıntıları kırılarak temizlenecektir.

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ İSKENDERUN İRTİBAT BÜROSU İLE İLGİLİ YAPILACAK OLAN ÇALIŞMALARIN İÇERİĞİNE DAİR AÇIKLAMALAR 1. Kırım, Sökme ve Temizlik Zemin katta duvarda yer alan ahşaplar sökülecek, projeye

Detaylı

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER

MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MAHAL LİSTESİ VE TEKNİK ÖZELLİKLER MEVKİİ : YAPI NİZAMI : BLOK : KAT : DAİRE : ARSA ALANI : Projedeki ölçülere uygun olarak inşaat yapılacaktır. TAŞIYICI SİSTEM : Betonarme karkas sistemi ile yapılacaktır.

Detaylı

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ

MAKİNA ve KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE İŞ TAKİP ÇALIŞMA OFİSİ VE TABANCA AMBARI TADİLATI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KONU Fabrikamız Üretim Müdürlüğü İş Takip Çalışma Ofisi ve Tabanca Ambarı tadilatı işi. 2. TEKNİK ÖZELLİKLER A. YIKIM, SÖKÜM VE ÖRÜM İŞLERİ 1) Planda kesik çizgilerle belirtilen duvar yıkılacaktır.

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO EĞİTİM BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 BODRUM KAT B01 Uygulama Projesi (Mevcut Projesinde B01 olarak numaralandırılmıştır.) DÖŞEME : Döşeme üzerinde bulunan tüm

Detaylı

TCDD 2. BÖLGE YOL MEKANİK ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ WM-170 TİPİ POZ OTOLARINA AİT DİFERANSİYEL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ

TCDD 2. BÖLGE YOL MEKANİK ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ WM-170 TİPİ POZ OTOLARINA AİT DİFERANSİYEL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ TCDD 2. BÖLGE YOL MEKANİK ATÖLYE MÜDÜRLÜĞÜ WM-170 TİPİ POZ OTOLARINA AİT DİFERANSİYEL KUTUSU TEKNİK ŞARTNAMESİ Hazırlayan: Ersin ÖNCÜ Mühendis Tarih: 28.05.2015 Kontrol: Selman ÇELİKER Mühendis Onay: Sezgin

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. 2.2. Makinenin Boyanması ve İç- Dış yüzeydeki Yazı Şekil, işleri Mekanik Yol Atölye Müdürlüğü sahasında yapılacaktır.

TEKNİK ŞARTNAME. 2.2. Makinenin Boyanması ve İç- Dış yüzeydeki Yazı Şekil, işleri Mekanik Yol Atölye Müdürlüğü sahasında yapılacaktır. 1. KONU VE KAPSAM TEKNİK ŞARTNAME Bu şartname, Ankara Mekanik Yol Atölye Müdürlüğü bünyesinde bulunan Y08-44 tasnif numaralı Makas Buraj Makinesinin iç dış yüzeylerinin boyanmasını, yazı şekil işlerinin

Detaylı

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU

www.biliminsaat.com MUTLULUK DOLU 3 MUTLULUK DOLU Bilim Kent Meşe Evleri aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güvenli ve mutlu, hayattan soyutlanmadan huzur içerisinde sürdürebileceğiniz bir yaşamın kapılarını aralıyor. 5 HUZURLU Bilim

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME KALE Mühendislik Mimarlık İnş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. yapma ve yaptırma yetkilerini elinde bulundurduğu, Bağlarbaşı mahallesi 269 ADA 373 PARSEL deki inşaatında aşağıda ve ekte belirtilen

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KÜHAM BİNASI BAKIM ONARIM İŞİ İNŞAAT MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KÜHAM BİNASI BAKIM ONARIM İŞİ İNŞAAT MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ KÜHAM BİNASI BAKIM ONARIM İŞİ İNŞAAT MAHAL LİSTESİ AĞUSTOS 2011 1 KÜHAM İDARİ BİNA İdari binada tüm pencerelerde açılır kanatlara sineklik takılacaktır. Zemin katta koridor

Detaylı

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME V-2 TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

Teknik Şartname Standart Formu

Teknik Şartname Standart Formu İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 2 Teknik Şartname Standart Formu 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ EMİRDAĞ MYO KAFETERYA BİNASI MAHAL LİSTESİ KASIM 2010 ZEMİN KAT (MEVCUT PROJE) Z01 GİRİŞ : Sahne kısmında bulunan ahşap kaplamanın sökülmesi : Ahşap asma tavan sökümü : Ahşap

Detaylı

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI SAĞLIK BAKANLIĞI ALÇAK GERİLİM ELEKTRİK PANO ve TABLOLARI KONU VE KAPSAM: Alçak gerilim dağıtım panoları, bina içinde kullanılan, zemine montajlı, serbest dikili tip olarak prefabrik standart fonksiyonel

Detaylı

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI

OFİS KONTEYNER: 700 cm MASA 3 MASA 4 MASA 1 MASA 2 GİRİŞ DOLAP SERVİS DOLABI OFİS KONTEYNER: 700 cm ETAJER ETAJER DOLAP ETAJER ETAJER DOLAP 1 2 3 4 250 cm SERVİS DOLABI PLAN GİRİŞ 240 cm 240 cm CARAVANS TRAILERS CONTAINERS OFİS KONTEYNER: Model Ölçüler Özellikler : SOYKAR KONTEYNER.

Detaylı

Yapıda uzman imzası. Make. projesi

Yapıda uzman imzası. Make. projesi Yapıda uzman imzası Make 30 projesi Yapıda uzman imzası Şirketimiz, alt ve üst yapı inşaatlarının projelendirme, fizibilite ve uygulama alanlarında faaliyet göstermektedir. Neden Make İnşaat? Projelerini

Detaylı

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname

DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname DEĞİŞİM VİLLALARI / Teknik Şartname Site Alanı Site ortak alanları Ruhsat ve Projelendirme Toplam site alanı 22.340 metrekareden oluşmakta olup 25 Adet birbirinden farklı veya aynı olabilecek şekilde parsellendirilip

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE... /... /2014 Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :...... Açık Tebligat A dresi:...

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 GİRİŞ EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-08) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI AZİZAN EĞİTİM ARAŞTIRMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ Elazığ ili SODES 2012-23-826 nolu Her Genç Gelecektir Projesi kapsamında İnşaat-Tadilat mal alımına ve onarımına ilişkin SODES 2011 Uygulama

Detaylı

VİTRİNLİ MUTFAK TİPİ KONTEYNER:

VİTRİNLİ MUTFAK TİPİ KONTEYNER: VİTRİNLİ MUTFAK TİPİ KONTEYNER: 300 cm MUTFAK VİTRİNLİ BUZDOLABI GİRİŞ c a d PLAN b 300 cm 240 cm 70 cm b- GORUNUSU a- GORUNUSU CARAVANS TRAILERS CONTAINERS VİTRİNLİ MUTFAK TİPİ KONTEYNER: Model Ölçüler

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 05/12/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20126591 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2012 TARİHİ,

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-02) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dokümanları

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu Proje Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2016TSHZ006 teknik şartname dökümanı numarası ile verilen Döner Merdiven

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI

ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ÇELİK KONSTRÜKSYON PRİZMATİK DEPO YAPILARI ŞARTNAMELER PREFİ PREFABRİK YAPI ENDÜSTRİ BİLİŞİM VE TİCARET LTD.ŞTİ. 27/200 FORMLU TRAPEZOİDAL

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 10metre ÇİFTLİ DEKORATİF AYDINLATMA DİREĞİ Direk Ana Gövde : Direk gövdesi kullanılan Ø114*3mm Ø139*4mm, Ø168*4mm çelik (S 235 JR) kalite borulardan imal edilecektir.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule helezon kaydırak platformu 3 gen platform 2 ad 5 basmaklı merdiven çatı 150 cm helezon kaydırak 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 3 ad yaprak figürü bacak giydirme figürü

Detaylı

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ C38SS ÇELİK ÇELİK YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME SİSTEMİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. KAPSAM Projede belirtilen yerlerde aşağıda teknik özellikleri verilen Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılacaktır. 2. GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi

İlk Yayın Tarihi Öğrenci Laboratuvarı Benç Sistemleri Teknik Şartnamesi 1 / 7 A. Genel Özellikler: 1. Laboratuvar kurulumunda gerçekleştirilecek tüm yapım işlemleri ihale üzerinde kalan firmaya ait olmalıdır. Laboratuvara yapılacak tezgah, alt dolap, raf sistemi, çekmecelerin

Detaylı

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI

HAFİF ÇELİK MALZEME BETOPAN EPS. Strafor) ŞASE YÜK KAPASİTESİ KATSAYISI REM ŞARTLARI (1. Derece Deprem Bölgesi)Etkin Yer İvmesi Katsayısı Ao : 0,40 HAFİF ÇELİK MALZEME (ST-37 ) Standart DIN EN 10147-00,çinko kaplanarak galvanize edilmiş yapı çeliği İKLİM ŞARTLARI 3 İklim Bölgesi

Detaylı

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ

PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ PARK VILLAGE MAHAL LİSTESİ Proje 1- Proje yönetimi için ofis planlaması 2- Ortak alanların bitkisel ve yapısal peyzajları 3- Projenin içerisinde, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. 4-

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI SEVGİ EĞİTİM VE HOŞGÖRÜ GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ Elazığ ili SODES Güçlü Toplum Güçlü Kadın Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 4 ad kare platform 3 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 2 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak

Detaylı

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK

AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL LİSTESİ MAHAL LİSTESİ. Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları yapılacaktır. BLOK GENELİNDE YAPILACAK AYSE YAPI VOGUE KURTKÖY TEKNİK ŞARTNAME MAHAL ADI 1 Sitenin bitkisel ve yapısal peyzajları Projenin içerisinde dinlenme alanları, çocuk oyun grupları bulunacaktır. Projeye uygun Fitness Salonu Site içi

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip,

Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, www.astasaries.com Bursa nın konut ihtiyaçlarını doğru belirleyip, beklenen konfor, güven ve rahatlığı sağlamayı ilke edinen ASTAŞARİES Yapı ortakları gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok önemli projede

Detaylı

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE

Tamda istediğim SİZİN İÇİN, 1972 DEN GÜNÜMÜZE Tamda istediğim SİZİN İÇİN, gibi... SINIRLI SAYIDA 1972 DEN GÜNÜMÜZE un arka bahçesi GEMLİK Gemlik, marmara denizinde zeytini ve güzellikleri ile ünlü ilçemizdir. Tarih boyu İstanbul ile ticari, sosyal,

Detaylı

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1

TÜRK KIZILAYI KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ KIZILAY 1 TÜRK I KUZEY MARMARA BÖLGE KAN MERKEZİ 2 ADET OTOBÜS ALIM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1 İÇİNDEKİLER 1. TANIMLAR. 3 2. TEDARİK EDİLECEK ÜRÜNÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ... 3 3. GARANTİ KAPSAMI. 4 4. CEZAİ KAPSAM.4 5.

Detaylı

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME Y TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 5 ad kare platform 4 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 3 gen platform 6 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad 3 basamaklı ara merdiven 1 ad 7 basamaklı ara merdiven 1 ad çatı 3 ad 100

Detaylı

Mutluluğa Açılan Kapı

Mutluluğa Açılan Kapı Mutluluğa Açılan Kapı Yunuseli nin Yeni Yaşam Alanı Bostancıkent 35.Etap 4500 m2 Üzerinde 5 Er Katlı Binalarda Toplamda 76 Daire 5 Adet Ticari Alanıyla Sizlerin Yaşamına Değer Katıyor. Yaşamınıza Değer

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI DOĞRUDAN TEMİN İLANI BALAKGAZİ ORTA VE YÜKSEK EĞİTİM VAKFI Elazığ ili SODES Benim Yıldızım Olur musun? Projesi kapsamında Mobilya Grubu Satın Almaya İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-02 ZEYİLNAME NO.1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-02 ZEYİLNAME NO.1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 8033-TU EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

ABALIİNSAAT. bir ömür boyu, güven dolu... BEYZA EVLER EREN EVLER KUMRU EVLER ÇINAR EVLER MEŞE EVLER

ABALIİNSAAT. bir ömür boyu, güven dolu... BEYZA EVLER EREN EVLER KUMRU EVLER ÇINAR EVLER MEŞE EVLER ABALIİNSAAT 9 bir ömür boyu, güven dolu... BEYZA EVLER EREN EVLER KUMRU EVLER ÇINAR EVLER MEŞE EVLER ı

Detaylı

Zeyilname. Zeyilname No:1

Zeyilname. Zeyilname No:1 Zeyilname Zeyilname No:1 Zeyilname No:1 1 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİNE (WB3-GÜÇL-ONAR-01) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 GİRİŞ Orijinal ihale dökümanları

Detaylı

1. KONU ve KAPSAM 2. TANIMLAR

1. KONU ve KAPSAM 2. TANIMLAR 1. KONU ve KAPSAM Bu teknik şartname, TÜLOMSAŞ (Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş.) de revizyonu yapılan tamir ve bakım gerektiren her türlü Lokomotif buatlarının tamir ve temizliği işi ile ilgili

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER

MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER MDL.PREFABRİK BİNA TEKNİK ŞARTNAMESİ Rev: 00 Referans No: MDL PANELLER Dış paneller dış yüzeyi tamamıyla 0,60 mm kalınlıklı galvanizli RAL 9002 coat coil boyalı ve üzeri hafif izli ( mukavamet amaçlı )

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ

TÜRKÖZ MEVLANA EVLERİ www.turkozinsaat.com.tr MEVLANA EVLERİ HERŞEY EVİNİZİN ALTINDA! Mevlana Evleri; 5.800 m 2 alan üzerinde 40 daire, 18 işyeri ve 1 adet çok amaçlı yapıdan oluşuyor. Bölgenin yeni çekim merkezinde bulunan

Detaylı

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2

TİP 2 TİP 1. Hol ve Koridor : 21.5 m 2. Hol ve Koridor : 31.5 m 2 Salon : 40 m 2 Oturma Odası : 15 m 2 Mutfak : 18 m 2 Oda : 12 m 2 VAZİYET PLANI KAT KAT PLANI Tip 1 Daire Planı Tip 2 Daire Planı Mutfak Salon Mutfak Salon Hol ve Koridor Hol ve Koridor Banyo Banyo Eby Yatak sı Eby Banyo Eby Banyo Eby Yatak sı Giy. sı Giy. sı TİP 1 Hol

Detaylı

YALITIM CAMI ÜNİTELERİ

YALITIM CAMI ÜNİTELERİ 1) GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER: 1.1) Yalıtım camı iki veya daha çok sayıda cam plakanın aralarında kuru hava veya argon, kripton, xenon gibi ağır gazları barındıracak şekilde fabrika şartlarında birleştirilmesiyle

Detaylı

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME

C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME C TİPİ AYDINLATMA DİREĞİ TEKNİK ŞARTNAME 1. STANDARTLAR Bu şartname kapsamındaki dekoratif aydınlatma direkleri aşağıda verilen Türk Standartların yürürlükteki en son baskılarına göre imal ve test edilecektir.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 1 ad helezon kaydırak platformu 1 ad 7 basamaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 150 cm helezon kaydırak 1 ad 150 cm düz kaydırak 1 ad platform korkuluğu

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ EIB-WB3-GUCL-ONAR-12 ZEYİLNAME NO.1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ EIB-WB3-GUCL-ONAR-12 ZEYİLNAME NO.1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 24383 EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU BASICLINE BASICLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE AÇIK MEŞE DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH ÜSTÜ DENİZ KABUĞU MUM IŞIĞI ISLAK KUM DENİZ KABUĞU

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır.

Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. F Blok H Blok G Blok DBlok EBlok I Blok BBlok CBlok J Blok ABlok KBlok L Blok M Blok Her köşesi konforunuz ve sizler için özel olarak tasarlanmış 13 blok 138 daireden oluşmaktadır. www.unbayinsaat.com

Detaylı

MEMURLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI

MEMURLAR VAKFI ELAZIĞ ŞUBE BAŞKANLIĞI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES Geleceğini Emin Ellere Bırak Projesi kapsamında Mobilya Satın Almaya İlişkin SODES 2010 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan Temin usulü

Detaylı

KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ KONSEPT PREMIUM PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Konsept Yapı Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir konseptte dizayn etmek isteyen

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler Alüminyum profil veya kapak profilleri 220X100 X75h

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın.

Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Huzur, güven ve konforla her gününüzü yaşayın. Modern mimari anlayışı, son teknolojiyle kurulmuş alt yapısı, sosyal donatıları, kaliteli hizmet anlayışıyla değer yaratarak manzarası güzel, nefes alan,

Detaylı

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ

IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ IRMAK SİTESİ PROJESİ STANDART OPSİYON YAPI ŞARTNAMESİ *Irmak İnşaat Standart Yapı Şartnamesi, dairesini farklı bir mimari ile dizayn etmek isteyen

Detaylı

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok

KBlok L. EBlok. CBlok M. DBlok BBlok. ABlok I Blok J Blok H Blok G Blok EBlok KBlok L Blok F Blok CBlok M Blok DBlok BBlok ABlok www.unbayinsaat.com Her köşesi konforunuz ve size özel bir yaşam alanı düşünülerek tasarlanmış 13 blok toplam 144 lüks

Detaylı

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer

637 Ada / 3 Parsel. Toplam İnşaat m² m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı. Başlık Yüzde Değer Tarih: 26.12.2016 637 Ada / 3 Parsel Toplam İnşaat m² 2.310 m² Toplam Bağımsız Bölüm Sayısı 14 adet Toplam İnşaat Maliyeti 2.305.167 TL Yüzde İlk Ödemeler 4,6 % 105.000 TL İş makinesi 0,5 % 10.934 TL Ödemeler

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AHMET NECDET SEZER KAMPUSÜ REKTÖRLÜK VE EĞİTİM BİNALARI ÇATI TADİLATLARI VE ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ MUTFAK - KAFETERYA BİNASI ÇATI TADİLATLARI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU MIDLINE MIDLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) LAKE (h:12 cm) AÇIK MEŞE LAMİNAT PARKE KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP TEZGAH VE TEZGAH

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL

PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL PASLANMAZ BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1/5 PASLANMAZ ÇELİK BORU DİREKLERİN İMALİNE AİT TEKNİK ŞARTNAME 1. GENEL 1.1 KAPSAM Aydınlatma ünitesi, projektör, kamera, pano, anten, bayrak, flama

Detaylı

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU

HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HOMERA IÇ MEKAN KOLEKSIYONU HIGHLINE HIGHLINE MINIMAL SALON YATAK ODALARI MUTFAK AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (PLANK) AÇIK MEŞE LAMİNE PARKE (İKİ STRİP) KREM DOLAP TAKIMI ÜST DOLAP ALT DOLAP LAKE BOYALI LAKE

Detaylı

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr

G L O B A L L O F T. www.globalinsaat.com.tr G L O B A L L O F T GLOBAL LOFT Şehirde kendini gösteren yeni mimari arayışların en son temsilcisi olan projemiz şehir merkezinde 8000m2 inşaat alanına sahiptir. Tek katlı ve dubleks dairelerin bulunduğu

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ (WB3-GÜÇL-ONAR-23) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ (WB3-GÜÇL-ONAR-23) İLİŞKİN MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ ZEYİLNAME NO :1 Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) Kredi No : 4784-TU EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20126554 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/12/2012 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule kare platform 7 basamaklı ara merdiven 150 cm düz kaydırak platform korkuluğu 2 ad güneş figürü çatı kemeri 2 li salıncak seti 1 tk POLİETİLEN

Detaylı

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat

Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat Sağlıklı, Güvenli ve Huzurlu Bir Hayat 02 03 GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR GÜVENLİ YAŞAM BURADA Burgüven İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 1994 yılında Bursa da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar birçok

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ MORG BİNASI İNŞAATI MAHAL LİSTESİ MAYIS 2011 1 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ALİ ÇETİNKAYA KAMPUSÜ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA

Detaylı

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ORAY PREFABRİK GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ GSM SHELTER KONTEYNERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ~Talep Edilen Ebatlarda Üretim Gerçekleşmektedir.~ Sayfa1 GENEL ÖZELLİKLER Çevresel Koşullar : Maksimum dış ortam sıcaklığı +55 C Bağıl nem oranı 100% 175 km/h

Detaylı

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim

ÜNİKENT 1. 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 5 ÜNİKENT 1 40 Daire, 1 Sosyal Yaşam Alanı, Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları 2014 Aralık Anahtar Teslim 3&6 5&8 4&7 ( 3-6-5-8 ) ( 4-7 ) B A D C E ÜNİKENT 1 İNŞAAT GENEL ÖZELLİKLERİ Çatılara

Detaylı

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir.

A B C. Sıra No Teknik Özellikler Miktar. 1. KONU: Fayans (TİP 1), Fayans (TİP 2), Fayans (TİP 3), Fayans (Tİp 4) alım, teslim ve döşeme işidir. İLAN NUMARASI: İHALE 1, LOT 1 1. Genel Tanım KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı nın Turizm Kapasitesinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hibeden yararlanmaya hak kazanan PINE BAY HİZMET

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017. Birim Fiyat Tutarı 1 Sayı : / 012 Konu : Teklif Mektubu Hakkında T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ HAKAN ÇETİNSAYA İYİ KLİNİK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 6/14/2017 Merkezimizin ihtiyacı olan aşağıda cins ve miktarları belirtilen

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

T.C. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ETİMESGUT AR-GE LABORATUVAR VE ATÖLYE BİNASI TADİLATI YAPIM İŞİ İNŞAAT İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ

T.C. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ETİMESGUT AR-GE LABORATUVAR VE ATÖLYE BİNASI TADİLATI YAPIM İŞİ İNŞAAT İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ T.C. TÜRKİYE RADYO TELEVİZYON KURUMU ETİMESGUT AR-GE LABORATUVAR VE ATÖLYE BİNASI TADİLATI YAPIM İŞİ İNŞAAT İŞLERİ ÖZEL TEKNİK ŞARTNAMESİ A. GENEL HUSUSLAR Yüklenici, kesin kabul tarihinden sonra da malzemelerin

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 2 ad 5 basmaklı merdiven 1 ad çatı 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad tüp geçit 1 ad 100 cm düz kaydırak 1 ad kütük merdiven 1

Detaylı

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam...

Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Merkezi konum, sessiz sakin bir yaşam... Seçilmiş saygın komşularınız ile şehrin merkezinde sessiz sakin bir yaşam için Hane-i Adımlar da yerinizi alın. Berköz İnşaat görseller üzerinde değişiklik yapma

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ

BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ BARTAPLAN MODÜLER BÖLME DUVAR SİSTEMLERİ 1 BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi BARTAPLAN Modüler Bölme Duvar Sistemi ithal çelik taşıyıcı dikme profillerine, özel alüminyum klips profilleri ile giydirilen

Detaylı

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-01 ZEYİLNAME NO.1

EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ AF-WB3-GUCL-ONAR-01 ZEYİLNAME NO.1 TÜRKİYE CUMHURİYETİ İSTANBUL İL ÖZEL İDARESİ İSTANBUL PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ (İPKB) İSTANBUL SİSMİK RİSKİN AZALTILMASI VE ACİL DURUM HAZIRLIK PROJESİ (ISMEP) Kredi No: 8033-TU EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU

TEKNİK ŞARTNAME ÇOCUK OYUN GRUBU OYUN GRUBU ELEMANLARI: kule 2 ad kare platform 1 ad 3 gen platform 1 ad 100 cm ikiz kaydırak 1 ad 100 cm tüp kaydırak 1 ad kütük merdiven 1 ad platform korkuluğu 1 ad metal tırmanma 1 tk bacak giydirme

Detaylı

HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ

HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ HEKİM PANEL SİSTEM KONTEYNER TEKNİK ÖZELLİĞİ Dış Duvarlar: Film Kaplı Boyalı Galvaniz Sac İç Duvarlar: Film Kaplı Boyalı Galvaniz Sac ÜRETİM ŞEKLİ TAŞIYICI SİSTEM Profilleri rollform makinası ile üretilen,

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME

DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS ASANSÖRLERİN REVİZYON İŞİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ TEKNİK ŞARTNAME 1.0- İŞİN KONUSU : DARÜŞŞAFAKA URLA REZİDANS da bulunan toplam 5 asansörün revizyondan geçirilerek kırmızı etiketten

Detaylı

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI:

YAPI GENEL: ISI, SU ve SES YALITIMI: Bu doküman, Ege Yapı Ltd. Şti İz Park Projesi nin mahal listesini tanımlanmaktadır. Mahal listesi; A blok a ait genel tasarım ve uygulama prensiplerini, kullanılacak sistem ve malzemelerin genel hatlarını

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339)

Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) Resmi Gazete Tarihi: 1/2/2012 Resmi Gazete Sayısı: 28191 MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 339) MADDE 1 26/5/2005 tarihli ve 25826 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Millî Emlâk Genel Tebliği (Sıra No:

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE

DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE DOĞRUDAN TEMİN USULÜ PİYASA FİYAT ARAŞTIRMASI TEKLİF MEKTUBU KARABÜK İL ÖZEL İDARESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE Teklif Sahibinin; Adı Soyadı / Unvanı :... Açık Tebligat A dresi:... / /2014 Bağlı Olduğu

Detaylı

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 332.681.012 YOK YOK YOK ASMA L APARATI YOK YOK. DMO nun belirlediği toleranslar

ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) KATAGORİ KIRILIMI 332.681.012 YOK YOK YOK ASMA L APARATI YOK YOK. DMO nun belirlediği toleranslar ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: Tarihi: 11.02.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 39 3 7 332.681.012 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ OMEGA MASA TAKIMI

Detaylı

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI

İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İŞ GRUPLARININ MALİYETTEKİ ORANLARI İşin Adı : KATLI OTOPARK YAPIM İŞİ No İş Grubunun Adı Tutarı 01 INSAAT 1 İNŞAAT İMALATLARI 41.4519 2 KAZI İKSA VE ZEMİN İYİLEŞTİRME 47.0196 -- INSAAT Toplamı 88.4715

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü

Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü Ankara Üniversitesi Hızlandırıcı Teknolojileri Enstitüsü TARLA-2018TSHZ003 Elektron Hızlandırıcısı ve Işınım Tesisi (TARLA) Proje Numarası: 2006K-120470 Teknik Şartname RF Odası Nem Kontrolü Hizmeti İçin;

Detaylı