KKTC MİLLİ EĞİTİM YASASI (17/1986 Sayılı Yasa) Madde 49 ve 70 Altında Yapılan Tüzük. ZORUNLU EĞİTİM TÜZÜĞÜ BÖLÜM: I Amaç - Kapsam - Tefsir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KKTC MİLLİ EĞİTİM YASASI (17/1986 Sayılı Yasa) Madde 49 ve 70 Altında Yapılan Tüzük. ZORUNLU EĞİTİM TÜZÜĞÜ BÖLÜM: I Amaç - Kapsam - Tefsir"

Transkript

1 KKTC MİLLİ EĞİTİM YASASI (17/1986 Sayılı Yasa) Madde 49 ve 70 Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, 17/1986 sayılı, Milli Eğitim Yasasının 49. ve 70. maddelerinin verdiği yetkiye dayanarak aşağıdaki Tüzüğü yapar. ZORUNLU EĞİTİM TÜZÜĞÜ BÖLÜM: I Amaç - Kapsam - Tefsir R.G EK.III A.E.656 RG EK.III AE.100 RG EK.III AE.245 RG EK.III AE.429 RG EK.III AE.482 RG EK.III AE.348 RG EKIII AE270 Kısa İsim 1. Bu Tüzük, "Zorunlu Eğitim Tüzüğü" olarak isimlendirilir.

2 Amaç Kapsam Tefsir 2. Bu Tüzüğün amacı, zorunlu eğitimle ilgili uygulama genel esaslarını tespit etmek ve bu çağdaki çocukların, ilgili eğitim ve öğretim kurumlarına dağılımına ilişkin esasları düzenlemektir. 3. Zorunlu eğitim çağındaki çocukların devam edecekleri okullar ile bu okullara kayıt esaslarını; okulların kapsam bölgeleri ve sınır haritalarına ilişkin uygulanacak esasları kapsar. 4. Bu Tüzükte metin başka türlü gerektirmedikçe; "Bakanlık" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nde eğitim ve öğretim işleriyle görevli Bakanlığı; "Devlet" Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ni; "İkamet yeri" Zorunlu Eğitim çağındaki çocuğun sürekli olarak kaldığı yeri anlatır. Ancak ikamet yeri, ikametgahın bulunduğu şehir, kasaba, köy ve gerektiğinde semt ya da mahalleyi de anlatır; "İkametgah belgesi" Zorunlu eğitim çağındaki çocuğun ikamet ettiği yeri kanıtlayan ilgili mahalle ya da köy muhtarı tarafından verilen belgeyi anlatır. "Okul" Bakanlığa bağlı anaokulları, özel eğitim okullarını, ilkokulları ve ortaokulları ya da bu okulların tümünü; "Yasa" 17/1986 sayılı KKTC Milli Eğitim Yasasını anlatır. BÖLÜM: II Öğrenci Kayıt ve Kabul İşleri Zorunlu eğitim hakkı ve ödevi Zorunlu eğitim çağının kapsamı Okula başlama ile ilgili uygulama Kayıt Zorunluluğu Çocuğunu okula kaydettirmeyen ve/veya devamını sağlamayan veliye/aile reisine cezai yaptırımlar uygulanacak Okul çağına ulaşan çocuğun okula kaydının yaptırılmasının izlenmesi 5. Kız ve erkek ayırımı yapılmaksızın, zorunlu eğitim çağındaki her yurttaş için, bir okula devam etme bir hak ve ödev olup; zorunludur. 6. Zorunlu eğitim çağı, o yılın 31 Aralık gününden önce 6 yaşını tamamlayan çocukların onbeş yaşını dolduruncaya kadar süren eğitim ve öğretimlerini kapsar. 7. İlköğretim kurumlarında kayıt ve kabullerin başladığı tarihte, zorunlu eğitim çağı kapsamı içinde bulunan çocukların kayıtları yapılır. 8. Her veli, vasi ya da aile reisi, zorunlu eğitim çağında bulunan çocuğunu zamanında ilgili okullara kaydettirmekle yükümlüdür. 9. Çocuğunu okula kaydettirmeyen ve/veya devamını sağlamayan aile velisine ilgili yasa hükümlerinde öngörülen cezai yaptırımlar uygulanır ve bu gibi öğrencilerin eğitiminin sürdürülmesi için devletçe gerekli önlemler alınır. 10. Okul çağına ulaşan bir çocuğun okula kaydının yaptırılması ve devamının sağlanması köy ya da mahalle muhtarı yardımlarıyla ilgili Müdür, Başöğretmen veya sorumlu öğretmence izlenir ve durum Bakanlığa yazılı olarak bildirilir.

3 Özel Eğitime muhtaç çocuklar Okula kayıt şekli Okulun bulunduğu bölge ve yurt dışına çıkan yada adresi bulunamayan öğrencilerin durumu 11. Okulun eğitim-öğretim çalışmalarına ve sosyal hayatına uyum sağlayamayan disiplini bozacak derecede açık ve seçik ruhi anormallikler gösteren ve özel eğitime muhtaç oldukları Bakanlıkça belirlenen çocuklar, durumlarının gerektirdiği özel eğitime tabi tutulurlar. Bu tür çocuklar için "Özel Eğitime Muhtaç Çocuklar Tüzüğü" hükümleri uygulanır. 12. Okula kayıt işlemi şöyle yapılır: (a) İlkokul birinci sınıfta kayıt için müracaat, çocuk ile birlikte veli veya vasisi tarafından, çocuğun Kaymakamlıktan alınan doğum kağıdını ve gerektiği durumlarda muhtarlıktan alınan ikamet belgesini getirmek suretiyle yapılır. Kayıt için bu Tüzüğün 7, 14 ve 15. madde hükümleri uygulanır. (b) Kayıt için zamanında başvurulmaması halinde, zorunlu eğitim çağında olan çocuğun okula kaydedilmesi gereği veli veya vasisine Bakanlıkça yazılı olarak bildirilir. (c) Başka okullardan naklen gelen çocuklar, yeni ikamet yerlerine ait ikamet belgesini getirdiği zaman, nakil belgelerinde gösterilen sınıfa imtihansız olarak kabul olunur. (d) Üçüncü ülkelerde okurken Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine naklen gelen öğrencilerin öğrenim belgeleri Bakanlıkça incelenerek girebilecekleri sınıflar tesbit edilir. (e) Ortaokul birinci sınıfına kayıt; Bakanlıkça kayıt için istenen belgeleri ilgili Okul Müdürlüklerine sunmak suretiyle ve bu Tüzüğün 18. madde kuralları çerçevesinde yapılır. 13. Okulun bulunduğu yerin dışına çıkan, adresi bulunamayan ya da yabancı bir ülkeye giden öğrencilerin durumu, okul başöğretmeni/müdürü tarafından şerh edilir. Bunların kaydı, yaşları zorunlu eğitim çağı dışına çıkıncaya kadar silinmez. Dönenler hakkında, okula devamları sağlanmak üzere gereği yapılır. Okulu bulunan bir yere nakledildikleri halde, o okula kayıtlarını yaptırmadıkları ve devam etmedikleri anlaşılanların durumu; okul başöğretmeni/müdürü tarafından öğrencinin nakledildiği yerin okul başöğretmeni/müdürüne bildirilerek okula devamları, kayıtlarının yapılması ve okul değiştirme belgesinin istenmesi sağlanır. BÖLÜM III Öğrencilerin Kayıt ve Kabul Edilecekleri Okullar Öğrencilerin kaydedilecekleri okullarda ikamet yerlerinin esas alınması 14. Zorunlu eğitim çağındaki öğrencilerin devam edecekleri okullar tesbit edilirken, onların ikamet yerleri ve/veya ulaşım olanakları esas alınır.

4 Şehir içi ve Kasaba içi ilkokullarına ait kapsam bölgeleri haritaları Özel eğitime muhtaç çocukların devam edecekleri okullar Bölgesel Merkez Okulları İlkokul mezunlarının devam edecekleri okullara ait kapsam haritaları Özel durumlar 15. Zorunlu eğitim çağındaki öğrencilerin devam etmek zorunda oldukları K.K.T.C.'deki şehiriçi ve kasabaiçi ilkokulları ile bu okullara ait kapsam bölgelerini içeren haritalar 14. madde hükümlerine göre Bakanlıkça hazırlanmış ve Ek I'de gösterilmiştir. 16. Özel eğitime muhtaç çocukların devam edecekleri okullar, "Özel Eğitime Muhtaç Çocuklar Tüzüğü"nde tespit edilen okullardır. 17. (a) Nüfusu az olan küçük köylerdeki çocukların da okul öncesi eğitim olanaklarından yararlanmalarını sağlamak; (b) Çevredeki öğrencilerin optimum kapasiteli okullarda daha iyi eğitim olanaklarına kavuşmalarını ve onların birbirlerinden etkileşimlerini sağlamak; (c) Çevrenin sağlık, tarım, halk eğitimi ve her türlü kalkınma faaliyetlerinde bir merkez vazifesi görmek; (d) Öğretmenlerin çeşitli eğitim-öğretim konularında tecrübelerini paylaştıkları; onların işbaşında yetişmelerine olanak sağlayacak bir yer olması amacıyla; Birbirine yakın birkaç köyün bulunduğu yerlerde ya da evleri ve ev grupları dağınık olan köylerde gündüzlü Bölgesel Merkez Okullar açılabilir. Yukarıdaki amaçları gerçekleştirmek için Bakanlıkça açılan Bölgesel Bölge Merkez okulları ile bu okullara ait Kapsam bölgelerini içeren yerleşim yerleri listesi ve haritaları Ek II'dedir. 18. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki şehiriçi, kasabaiçi, köy ve bölge ilkokullarını tamamlayan ilkokul mezunlarının devam etmek zorunda oldukları ortaokulların; kapasiteleri ile her türlü eğitim-öğretim ve ulaşım olanakları da göz önüne alınarak 14. madde hükümlerine göre Bakanlıkça hazırlanan kapsam listeleri Ek III'tedir. 19. Anne ve/veya babanın en az birinin ikamet yeri dışındaki başka bir bölgede çalıştığının tevsik edilmesi ve çocuğun eğitiminin bundan etkileneceği hususunda Bakanlığın kani olması durumunda; bu tür çocukların, Bakanlığın izniyle ve Bakanlıkça gösterilecek bir ilkokulda öğrenim görmesi mümkün olabilir. BÖLÜM IV Son Hükümler 20. (a) Okul, öğrenim görecek çocuğun ailesinin ikamet ettiği köy, kasaba ya da şehirde ise çocuğun okula gidiş gelişi velisi tarafından sağlanır. (b) Okul öğrenim görecek çocuğun ailesinin ikamet ettiği köyün dışında ise ve okul ile köy arasındaki mesafe iki milin üzerinde ise, öğrencinin okula taşınması Bakanlıkça gerçekleştirilir.

5 Yürütme Yürürlük Geçici Madde 21. Bu Tüzüğü Bakanlık yürütür. 22. Bu Tüzük, Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten başlayarak yürürlüğe girer. 23. Bu Tüzüğün yayımlanmasından önce kayıt yaptıran öğrenciler, bu Tüzük kurallarından etkilenmeyip ilgili okullara devam ederler.

6 Ek:2 A: Surlariçi İlkokulları B: Surlardışı İlkokulları (Madde 17) LEFKOŞA ŞEHİRİÇİ İLKOKULLARININ ÖĞRENCİ ALABİLECEKLERİ BÖLGELERİN PARSELASYONUNU GÖSTERİR DÖKÜMDÜR A: SURLARİÇİ İLKOKULLARI: 1. Atatürk İlkokulu: Girne Kapısından girip Lokmacı Barikatı ndan geçen hattın doğusunda kalan surlariçi bölgesi. 2. Arabahmet İlkokulu: Girne Kapısından girip Lokmacı Barikatından geçen hattın Batısında kalan surlariçi bölgesi. B: SURLARDIŞI İLKOKULLARI: 1. Çağlayan İlkokulu: Cemal Gürsel Caddesi, Tren yolu, Kızılay, Bozboğa, Rum sınırı arasında kalan bölge. 2. Küçük Kaymaklı İlkokulu: Rum sınırı, Bozboğa, Kızılay, Tren yolu, Şht. İhsan Güven, Atatürk Caddesi, Rum sınırı arasında kalan bölge. 3. Şehit Doğan Ahmet İlkokulu: Atatürk Caddesi, Bolu Sokak, Kanlıdere, Dumlupınar Bölgesi, Rum sınırı, Atatürk Caddesi arasında kalan bölge. 4. Gelibolu İlkokulu: Okullar Yolu, Şehit Hüseyin Bora, Şehit Fevzi Mehmet, Şehit Sonay Alı, Kanlıdere, Bolu Sokak, Okullar Yolu arasında kalan bölge. 5. Ortaköy İlkokulu: Kanlıdere Köprüsü, Ali Rıza Efendi Caddesi, Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Caddesi, Göçmenköy Deresi, Kanlıdere arasında kalan bölge. 6. Şehit Yalçın İlkokulu: Ortaköy Deresi, Girne Anayolu, Öğretmenler Apartmanı, Lefkoşa Güzelyurt Anayolu, Şehit Tekin Yurdabak Caddesi, Ortaköy Köprüsü. 7. Necati Taşkın İlkokulu: Şehit Tekin Yurdabak Caddesi, Ortaköy Deresi, Lefkoşa Anayolu, Sanayi Sitesi arasında kalan bölge. 8. Şehit Ertuğrul İlkokulu:

7 Atatürk Caddesi, Şehit Mustafa Ahmet, Okullar Yolu, Şehit Hüseyin Bora, Şehit Fevzi Mehmet, Şehit Sonay Ali, Kanlıdere, Toros Apartmanı yanındaki park, Eti sokağının doğusundan geçen yol, II. Selim Caddesi, Atatürk Caddesi. 9. Şehit Tuncer İlkokulu: Atatürk Caddesi, Şehit İhsan Güven, Tren Yolu, Dıştan Hisar Boyu, Ledra Palas Barikatı, Rum sınırı, Kanlıdere, Toros Apartmanı yanı, Eti Sokağı, II. Selim Caddesi, Atatürk Caddesi. A: Surlariçi İlkokulları B: Surlardışı İlkokulları GAZİ MAĞUSA ŞEHİRİÇİ İLKOKULLARININ ÖĞRENCİ ALABİLECEKLERİ BÖLGELERİN PARSELASYONUNU GÖSTERİR DÖKÜMDÜR A. SURLARİÇİ İLKOKULLARI: 1. Gazi İlkokulu ve Canbulat İlkokulu: Anıt, Gazi M. Kemal Bulvarı, Şht M. Kurtuluş, Eybil Çakır, 19 Mayıs, Hüseyin Durmuş, 15 Ağustos Bulvarı, Karkız, Mezarlık, Namık Kemal Lisesi, Polatpaşa Bulvarı, Kapalı Bölge Sınırı, Bandıl, Dalga, Sancaktar Kemal Servet Yolu, Deniz sınırları dahilinde kalan bölgeler. B. SURLARDIŞI İLKOKULLARI: 1. Şht. Hüseyin Akil İlkokulu: 15 Ağustos Bulvarı, Mustafa Kemal Bulvarı, 19 Mayıs Yolu, Şht. Hüseyin Durmuş, 15 Ağustos Bulvarı, Anayasa Yolu, Bayraktar, Şeyhler, Gölbaşı, Gazi M. Kemal Bulvarı, Anayasa Yolu, Bayraktar Şeyhler, Gölbaşı, Gazi M. Kemal Bulvarı, 15 Ağustos Bulvarı, Anamur Sokak, 28. Tümen Caddesi, Fırat, Gölcük, Ziya Gökalp Caddesi, 15 Ağustos Bulvarı. 2. Polatpaşa İlkokulu: Dört Fenerler, 15 Ağustos Bulvarı, Ziya Gökalp Caddesi, Gölcük, Fırat, 28. Tümen Caddesi, Üç Çakırlar, Kavunoğlu, Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi Önü, Çamlık Yolu, Çankaya, Polatpaşa Bulvarı, Namık Kemal Lisesi Arkası, Karakız, 15 Ağustos Bulvarı, Dört Fenerler. 3. Şehit Zeki Salih İlkokulu: Üç Çakırlar, 28. Tümen Caddesi, Servet Yolu, İnanıç Yolu, Saray, Şehit Yerlioğlu, Lale, Vahit Güneri Caddesi, Kavunoğlu, Üç Çakırlar. 4. Şehit Mustafa Kurtuluş İlkokulu: 28. Tümen Caddesi, Alemdar, Tunalı Hilmi, Karacaoğlan, Göllük, Saçıkaralılar, Antalyalılar Caddesi, Manavgat Sokak Arkasından Dolanan Yol, Antalyalılar Caddesi, Manavgat Sokak Arkasından Dolanan Yol, Antalyalılar Sokak, 15 Ağustos Bulvarı, Anamur, 28. Tümen Caddesi. 5. Şehit Osman Ahmet İlkokulu: Harika Mahallesi, Bayrak, Servet Yolu, 28. Tümen Caddesi, Alemdar. Tunalı Hilmi, Karacaoğlan, Göllük, Saçıkaralılar, Antalyalılar Caddesi, Manavgat Sokak Arkasından dolanan yol, Antalyalılar Caddesi, Beşevler, 15 Ağustos Bulvarı'nı Asillere birleştiren Hat. 6. Alasya İlkokulu:

8 Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Anıt, İsmet Paşa Bulvarı, Hisar Yolu, Erdoğan Acar Sokak, İsmet Paşa Bulvarı. 7. Karakol İlkokulu: Yeni Kapı, Erdoğan Acar, İsmet Paşa Bulvarı, Deniz. - Gazi Mağusa'da inşa edilmekte olan Sosyal Konutların öğrencileri Şht. Hüseyin Akil İlkokuluna kanalize edilecektir. - Gazi Mağusa Maarif anaokulu her bölgeden öğrenci alabilme özelliğini koruyacaktır. GÜZELYURT ŞEHİRİÇİ İLKOKULLARININ ÖĞRENCİ ALABİLECEKLERİ BÖLGELERİN PARSELASYONUNU GÖSTERİR DÖKÜMDÜR 1. Güzelyurt Özgürlük İlkokulu: Şehit Lisani Ahmet Sokak, Köprülüzade, Ankara Caddesi, Atatürk Caddesi hattının kuzeyinde kalan bölge. 2. Güzelyurt Kurtuluş İlkokulu: Şehit Lisani Ahmet Sokak, Köprülüzade, Ankara Caddesi, Atatürk Caddesi hattının güneyinde kalan bölge. 3. Güzelyurt Barış İlkokulu: Küçükler İlkokulu olarak her bölgeden öğrenci alabilir. 4. Güzelyurt Maarif Anaokulu: Her bölgeden öğrenci alabilir.

9 Ek:3 (Madde 18) (RG 108 A.E ,-R.G. 22, A.E R.G.70- A.E RG.92, AE RG. 107, AE. 482, , RG. 75 AE. 348, , RG.48, AE. 270, ) Öğretim Yılı GenelOrta Öğretim Dairesi Müdürlüğüne bağlı kapsam bölgeleri çerçevesinde yerleşim birimlerine göre ortaokullarımıza ve liselerimize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci Dağılım listesi (RG:48, , Ek.III, AE.270) 1. BAYRAKTAR ORTAOKULU 1. Ağırdağ İlkokulu Dikmen İlkokulu Gönyeli İlkokulu Dr. Fazıl Küçük İlkokulu Haspolat İlkokulu 8 6. Mehmet Boransel (Kozan) İlkokulu Necati Taşkın İlkokulu Şht. Yalçın İlkokulu İnönü İlkokulu ŞEHİT HÜSEYİN RUSO ORTAOKULU 1. Akıncılar İlkokulu 5 2. Cumhuriyet İlkokulu Şht. Ertuğrul İlkokulu Şht. Tuncer İlkokulu Gelibolu İlkokulu DEMOKRASİ ORTAOKULU 1. Arabahmet İlkokulu Atatürk İlkokulu 60 80

10 4. ATLEKS SANVERLER ORTAOKULU 1. Alayköy İlkokulu Şht. Doğan Ahmet İlkokulu Eylül İlköğretim Okulu (Kermiya) DEĞİRMENLİK LİSESİ 1. Balıkesir İlkokulu Cihangir İlkokulu Değirmenlik İlkokulu Şht. Mehmet Eray İlkokulu (Minareliköy) Şht. Zeka Çorba Ortaokulu'nan mezun olup Serdarlı ve Ulukışla'da ikamet edenler ŞEHİT ZEKA ÇORBA ORTAOKULU 1. Şht. Salih Terzi İlkokulu (Gönendere) Serdarlı İlkokulu Sütlüce İlkokulu 5 4. Ulukışla İlkokulu CUMHURİYET LİSESİ (GEÇİTKALE) 1. Alaniçi İlkokulu 9 2. Dörtyol İlkokulu Geçitkale İlkokulu Tatlısu İlkokulu Şht. Zeka Çorba Ortaokulu'ndan mezun olup 18 Gönendere ve Sütlüce'de ikamet edenler

11 BEKİRPAŞA LİSESİ (ORTA BÖLÜMÜ) 1. Akova İlkokulu Boğaziçi İlkokulu 7 3. Şht. İlker Karter İlkokulu Kaplıca İlkokulu CANBULAT ÖZGÜLÜRK ORTAOKULU 1. Canbulat İlkokulu Gazi İlkokulu Polatpaşa İlkokulu Şht. Osman Ahmet İlkokulu Şht. Zeki Salih İlkokulu ÇANAKKALE ORTAOKULU 1. Alasya İlkokulu Güvercinlik İlkokulu 9 3. Karakol İlkokulu Mormenekşe İlkokulu Yeniboğaziçi İlkokulu Şht. Mustafa Kurtuluş İlkokulu POLATPAŞA LİSESİ (ORTA BÖLÜMÜ) 1. Akdoğan İlkokulu Çayönü İlkokulu Dilekkaya İlkokulu 10

12 4. Eşref Bitlis Paşa İlkokulu (Paşaköy) Türkmenköy İlkokulu Vadili İlkokulu BEYARMUDU ORTAOKULU 1. Beyarmudu İlkokulu Pile İlkokulu MEHMETÇİK ORTAOKULU 1. Büyükkonuk İlkokulu Çayırova İlkokulu Mehmetçik İlkokulu Kumyalı İlkokulu Yedikonuk İlkokulu ERENKÖY LİSESİ (ORTA BÖLÜMÜ) 1. Dipkarpaz İlkokulu Şht. Menteş Zorba İlkokulu Yeni Erenköy İlkokulu Ziyamet İlkokulu ANAFARTALAR ORTAOKULU 1. Çatalköy İlkokulu Karaoğlanoğlu İlkokulu Nisan İlkokulu 154

13 YAVUZLAR LİSESİ (ORTA BÖLÜMÜ) 1. Alsancak İlkokulu Karşıyaka Merkez İlkokulu Lapta İlkokulu ESENTEPE ORTAOKULU 1. Bahçeli İlkokulu 6 2. Esentepe İlkokulu ŞEHİT TURGUT ORTAOKULU 1. Aydınköy İlkokulu Çamlıbel Aysun İlkokulu Fikri Karayel İlkokulu Kurtuluş İlkokulu (Güzelyurt) Özgürlük İlkokulu (Güzelyurt) Serhatköy İlkokulu Zümrütköy İlkokulu LEFKE GAZİ LİSESİ (ORTA BÖLÜMÜ) 1. Doğancı İlkokulu Gemikonağı İlkokulu İstiklal İlkokulu Yedidalga İlkokulu Yeşilyurt İlkokulu LEFKOŞA TÜRK LİSESİ

14 1. Bayraktar Ortaokulu Şht. Hüseyin Ruso Ortaokulu Atleks Sanverler Ortaokulu Demokrasi Ortaokulu Beyarmudu Ortaokulu Esentepe Ortaokulu KURTULUŞ LİSESİ 1. Şht. Turgut Ortaokulu NAMIK KEMAL LİSESİ 1. Canbulat Özgürlük Ortaokulu Çanakkale Ortaokulu Mehmetçik Ortaokulu

Bakanlığın Adı: ATLETİZM FEDERASYONU Yarışmanın Adı: HASAN RUSO FİNALLERİ Müsabaka Cinsi: İLKOKULLAR ARASI ATLETİZM YARIŞMASI Kategori: KÜÇÜK ERKEK

Bakanlığın Adı: ATLETİZM FEDERASYONU Yarışmanın Adı: HASAN RUSO FİNALLERİ Müsabaka Cinsi: İLKOKULLAR ARASI ATLETİZM YARIŞMASI Kategori: KÜÇÜK ERKEK Bakanlığın Adı: ATLETİZM FEDERASYONU Yarışmanın Adı: HASAN RUSO FİNALLERİ Müsabaka Cinsi: İLKOKULLAR ARASI ATLETİZM YARIŞMASI Kategori: KÜÇÜK ERKEK Yer: ATATÜRK STADYUMU Gün: 02-03 MART 2016 TÜM OKULLARIN

Detaylı

Bakanlığın Adı: ATLETİZM FEDERASYONU Yarışmanın Adı: HASAN RUSO FİNALLERİ Müsabaka Cinsi: İLKOKULLAR ARASI ATLETİZM YARIŞMASI Kategori: KÜÇÜK KIZ

Bakanlığın Adı: ATLETİZM FEDERASYONU Yarışmanın Adı: HASAN RUSO FİNALLERİ Müsabaka Cinsi: İLKOKULLAR ARASI ATLETİZM YARIŞMASI Kategori: KÜÇÜK KIZ Bakanlığın Adı: ATLETİZM FEDERASYONU Yarışmanın Adı: HASAN RUSO FİNALLERİ Müsabaka Cinsi: İLKOKULLAR ARASI ATLETİZM YARIŞMASI Kategori: KÜÇÜK KIZ Yer: ATATÜRK STADYUMU Gün: 02-03 MART 2016 TÜM OKULLARIN

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2012-OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2012-OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Sıra No SÜRESİ (gün) Katılması Gereken kişi Sayısı KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI -2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL -OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Faal. No EĞİTİM FAALİYETİNİN ADI KATILACAK OLANLAR

Detaylı

K.K.T.C. POSTA DAİRESİ

K.K.T.C. POSTA DAİRESİ KKTC ÜLKE KODU = 99000 LEFKOŞA İLÇESİ KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA ABDİ ÇAVUŞ MAH 99010 KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA AKKAVUK MAH 99010 KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA ARABAHMET MAH 99010 KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA AYDEMET MAH 99010 KKTC

Detaylı

GÜZELYURT ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI KONGRE MERKEZİ SPECTRUM HALL

GÜZELYURT ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI KONGRE MERKEZİ SPECTRUM HALL GÜZELYURT ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ 31.10.2012 ÇARŞAMBA GÜZELYURT AKM SALONU DEKOR KURULUMU saat 08:00 31.10.2012 ÇARŞAMBA GÜZELYURT AKM 11:30 GÜZELYURT BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT GÜZELYURT BELEDİYESİ 1 01.11.2012

Detaylı

BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI

BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 ŞHT. HASAN CAFER İLKOKULKU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7

Detaylı

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7 8 9 10

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ULUSLARARASI POSTA KODLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ ULUSLARARASI POSTA KODLARI KKTC ÜLKE KODU = 99000 LEFKOŞA İLÇESİ KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA ABDİ ÇAVUŞ MAH 99010 KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA AKKAVUK MAH 99010 KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA ARABAHMET MAH 99010 KKTC LEFKOŞA LEFKOŞA AYDEMET MAH 99010 KKTC

Detaylı

KKTC NÜFUS VE KONUT SAYIMI

KKTC NÜFUS VE KONUT SAYIMI BASIN BİLDİRİSİ KKTC NÜFUS VE KONUT SAYIMI 2011 (İlk Kesin Sonuçlar) 17 Aralık 2012 KKTC 2011 NÜFUS VE KONUT SAYIMI İLK KESİN SONUÇLARI (17 Aralık 2012) 4 Aralık 2011 tarihinde gerçekleştirilen Nüfus ve

Detaylı

LEFKOŞA İLÇESİ. Merkez. Yerleşim Yeri 1997 1998 1999 2000. *Şehir içi asfaltlama *M Huso Caddesi'nin Aydınlatılması

LEFKOŞA İLÇESİ. Merkez. Yerleşim Yeri 1997 1998 1999 2000. *Şehir içi asfaltlama *M Huso Caddesi'nin Aydınlatılması AÇIKLAMA Bu çalışmaların amacı, son yıllarda Türkiye Cumhuriyeti yardımları kapsamında KKTC'ne yapılan yardımların yerleşim birimi bazında ortaya konulmasıdır. Yatırımların yerleşim birimleri bazında ortaya

Detaylı

KKTC de YEREL YÖNETİMLER ( )

KKTC de YEREL YÖNETİMLER ( ) KKTC de YEREL YÖNETİMLER (2006-2013) Belediyeler toplumsal gelişmişlik düzeyi ve yapısı ne olursa olsun bütün ülkelerde başlıca üç tür mali kaynağa sahiptir. Kaynaklardan birisi yerel kaynaklardan elde

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-34/2014-2015 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 07 Mayıs 2015 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI K.K.T.C. Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi ATLETİZM YARIŞMA GENELGESİ 1- Müsabakalar Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde

Detaylı

Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve Dilekçe Arşiv Çalıştığı Okul Nakil ist. Nakil Nakil İstediği Nakil 1 Suat Nailer Müdür 11.09.1989 18.05.

Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve Dilekçe Arşiv Çalıştığı Okul Nakil ist. Nakil Nakil İstediği Nakil 1 Suat Nailer Müdür 11.09.1989 18.05. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve Dilekçe Arşiv Çalıştığı Okul Nakil ist. Nakil Nakil İstediği Nakil 1 Suat Nailer Müdür 11.09.1989 18.05.2015 2 Karşıyaka Merkez İO. Girne Müdür 1 23 Nisan İO. Girne 2 Elçin

Detaylı

SATRANÇ EĞİTİMİNİ YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ (SEYAP)

SATRANÇ EĞİTİMİNİ YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ (SEYAP) SATRANÇ EĞİTİMİNİ YAYGINLAŞTIRMA PROJESİ (SEYAP) BÖLÜM I.GENEL BİLGİLER 1. Proje Adı: Satranç eğitimini yaygınlaştırma projesi 2. Proje Sorumlusu: MEKB-İlköğretim Dairesi ve Kuzey Kıbrıs Satranç Federasyonu

Detaylı

1 Mehmet Zorba Müdür 01.10.1986 21.09.2011 4962 Arabahmet İO. Lefkoşa Müdür 1 Alasya İO. 2 Kenan Tuncay Müdür 01.10.1986 14.07.2014 5866 Gönyeli İO. Lefkoşa Müdür 2 Alasya İO. 3 Berna Bağban Md. Mv. 24.09.1990

Detaylı

1 Mehmet Zorba Müdür 01.10.1986 21.09.2011 4962 Arabahmet İO. Lefkoşa Müdür 1 Alasya İO. 2 Kenan Tuncay Müdür 01.10.1988 03.02.2014 5702 Akdoğan Dr.F.Küçük İO. Gazimağusa Müdür 2 Alasya İO. 3 Berna Bağban

Detaylı

KKTC de YEREL YÖNETİMLER ( )

KKTC de YEREL YÖNETİMLER ( ) KKTC de YEREL YÖNETİMLER (2006-2014) Belediyeler toplumsal gelişmişlik düzeyi ve yapısı ne olursa olsun bütün ülkelerde başlıca üç tür mali kaynağa sahiptir. Kaynaklardan birisi yerel kaynaklardan elde

Detaylı

Bakanlığın Adı: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI Yarışmanın Adı: YILDIZLAR ATLETİZM Müsabaka Cinsi: ELEME YARIŞMALARI

Bakanlığın Adı: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI Yarışmanın Adı: YILDIZLAR ATLETİZM Müsabaka Cinsi: ELEME YARIŞMALARI Bakanlığın Adı: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI Yarışmanın Adı: YILDIZLAR ATLETİZM Müsabaka Cinsi: Kategori: YILDIZ ERKEK Yer: ATATÜRK STADYUMU Gün: 18-19 NİSAN 2017 Kategori: Yer: Gün: MİLLİ EĞİTİM ve

Detaylı

Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve Dilekçe Arşiv Çalıştığı Nakil ist.nakilnakil İstediği No. Baş.Tarih Tarihi No. Okul Branş/Sınıf sırası 1 Mehmet

Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve Dilekçe Arşiv Çalıştığı Nakil ist.nakilnakil İstediği No. Baş.Tarih Tarihi No. Okul Branş/Sınıf sırası 1 Mehmet No. Baş.Tarih Tarihi No. Branş/Sınıf sırası 1 Mehmet Zorba Müdür 01.10.1986 21.09.2011 4962 Arabahmet İO. Müdür 1 Alasya İO. 2 Berna Bağban Md. Mv. 24.09.1990 21.10.2005 3068 Şht. İlker Karter İO. Md.

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-41/2012-2013 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 28 Şubat 2013 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-39/2014-2015 27 Mayıs 2015 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI KTFF

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi ATLETİZM YARIŞMA TALİMATLARI 1- Müsabakalar Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde

Detaylı

Bakanlığın Adı: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI Yarışmanın Adı: YILDIZLAR ATLETİZM Müsabaka Cinsi: ELEME YARIŞMALARI

Bakanlığın Adı: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI Yarışmanın Adı: YILDIZLAR ATLETİZM Müsabaka Cinsi: ELEME YARIŞMALARI Bakanlığın Adı: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI Yarışmanın Adı: YILDIZLAR ATLETİZM Müsabaka Cinsi: YILDIZ ERKEK Yer: ATATÜRK STADYUMU Gün: 2-3 MAYIS 2018 Yer: Gün: MİLLİ EĞİTİM ve KÜLTÜR BAKANLIĞI YILDIZLAR

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı: İÖD.0.00.35/2012/1B Lefkoşa, 5 Nisan 2012

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ. Sayı: İÖD.0.00.35/2012/1B Lefkoşa, 5 Nisan 2012 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLKÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Sayı: İÖD.0.00.35/2012/1B Lefkoşa, 5 Nisan 2012 Genelge No: 2012 / 38 Tüm İlkokul, Anaokul, Özel Eğitim

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-35/2013-2014 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA 02 Mayıs

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi ATLETİZM BRANŞ TALİMATI 1- Müsabakalar Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorisinde

Detaylı

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955 04 Haziran 2009 Genelge No: 118 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu

Detaylı

Son Güncelleme Tarihi: 10/09/2015

Son Güncelleme Tarihi: 10/09/2015 DERNEKLER Akçay Kültür Sanat Derneği, 10TL Abonelik: ABONE AKDER5 İptal:IPTAL AKEDR5 Alevi Kültür Merkezi Derneği Aidat Ücretleri: 5 TL, 10 TL Abonelik: ABONE CEMEV10 İptal: IPTAL CEMEV5 Aydınlık Yarınlar

Detaylı

Dr.Fazıl Küçük Bulvarı Organize Sanayi Bölgesi 99275. Surlariçi Lefkoşa. Haydarpaşa Sokak Surlariçi 99010 Lefkoşa 2286935 2285687

Dr.Fazıl Küçük Bulvarı Organize Sanayi Bölgesi 99275. Surlariçi Lefkoşa. Haydarpaşa Sokak Surlariçi 99010 Lefkoşa 2286935 2285687 Başbakanlık BBK.0.00 Selçuklu Caddesi No:3 Lefkoşa 2283141 2275281 Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanlığı BBK.0.01 Selçuklu Caddesi No:3 Lefkoşa Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi BBK.1.00 İrfan Bey

Detaylı

25 Özlem Tuğrul Öğretmen Yeniboğaziçi İO. Sınıf 2 Alasya İO. Gazimağusa 26 İncilay Atalay Öğretmen

25 Özlem Tuğrul Öğretmen Yeniboğaziçi İO. Sınıf 2 Alasya İO. Gazimağusa 26 İncilay Atalay Öğretmen 1 Mehmet Zorba Müdür 01.10.1986 21.09.2011 4962 Arabahmet İO. Müdür 1 Alasya İO. Gazimağusa 2 Berna Bağban Md. Mv. 24.09.1990 21.10.2005 3068 Şht. İlker Karter İO. Md. Mv. 1 Alasya İO. Gazimağusa 3 Lema

Detaylı

1 Mehmet Zorba Müdür 01.10.1986 21.09.2011 4962 Arabahmet İO. Müdür 1 Alasya İO. 2 Berna Bağban Md. Mv. 24.09.1990 21.10.2005 3068 Şht. İlker Karter İO. Md. Mv. 1 Alasya İO. 3 Lema Doğay Md. Mv. 01.10.1986

Detaylı

KKTC de YEREL YÖNETİMLER ( )

KKTC de YEREL YÖNETİMLER ( ) KKTC de YEREL YÖNETİMLER (2006-2015) Yerel yönetimler, bölge, belediye veya köy ve mahalle halkının yerel ortak gereksinimlerini karşılamak üzere kuruluş ilkeleri yasa ile belirtilen ve karar organları

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Bölüm I : Giriş...1 Hazırlık Süreci Uygulama Süreci Değerlendirme Süreci

İÇİNDEKİLER. Bölüm I : Giriş...1 Hazırlık Süreci Uygulama Süreci Değerlendirme Süreci İÇİNDEKİLER Bölüm I : Giriş...1 Hazırlık Süreci Uygulama Süreci Değerlendirme Süreci Bölüm II : İstatistiksel Bulgular...4 Devlet ve Özel Okullara Göre Yerleşen Öğrencilerin Oranları 2008 Yönlendirme Sınavına

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-14/2011 2012 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 19 Ekim 2011 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

: REHBERLĐK VE PSĐKOLĐJĐK DANIŞMANLIK ÖĞRETMENĐ Münhal Kadrosu

: REHBERLĐK VE PSĐKOLĐJĐK DANIŞMANLIK ÖĞRETMENĐ Münhal Kadrosu Yayın Tarihi: 14/09/2009 14:00 2009-2010 ÖĞRETĐM YILI G.O.Ö. DAĐRESĐ VE M.T.Ö. DAĐRESĐ MÜDÜRLÜKLERĐ KADROLARINDA MUHTEMEL MÜNHAL YERLERĐ (TOPLAM 103) : TÜRK DĐLĐ VE EDEBĐYATI ÖĞRETMENĐ Münhal Sayısı :

Detaylı

Aralık Ayı Sıcaklık Analizi

Aralık Ayı Sıcaklık Analizi Aralık Ayı Sıcaklık Analizi 1. ORTALAMA SICAKLIK ANALİZİ: 2018 yılı Aralık ayı K.K.T.C. ortalama hava sıcaklığı 13.5 C değeri ile, uzun yıllar (1981-2010) ortalama hava sıcaklığından 1.1 C daha yüksek,

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-19/2014-2015 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 26 Aralık 2014 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-17/2014-2015 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 11 Aralık 2014 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ

ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ [(3.7.2012 R.G. 123 EK III A.E. 391 Sayılı Tüzüğün), (3.8.2012 R.G. 141 EK III A.E. 443), (28.2.2013 R.G. 34 EK III A.E. 110), (27.3.2013 R.G. 49 EK III Düzeltme),

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU Genelge No:02 / 2008-2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU BİRİNCİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA 10 Temmuz 2008 YÖNETİM KURULU KARARLARI

Detaylı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne hoş geldiniz...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne hoş geldiniz... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti SAĞLIK BAKANLIĞI TURİSTLER İÇİN KKTC SAĞLIK REHBERİ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne hoş geldiniz... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Güneydoğu Avrupa ve Akdeniz'de bulunan

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI OKUL GELİŞİM MODELİ SUNUM DOSYASI

MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI OKUL GELİŞİM MODELİ SUNUM DOSYASI MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI OKUL GELİŞİM MODELİ SUNUM DOSYASI Bölüm 1: Proje Hazırlıkları Hakkında 1.1.Proje yaygınlaştırma çalışmaları ve zaman çizelgesi 1.2.Pilot çalışma hazırlıkları Bölüm 2: Bütçeleme

Detaylı

2013 YILINDA TC. YARDIM HEYETİ FİNANSMANIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERİN FAALİYET RAPORU. Hazırlayan : Kıbrıs Vakıflar İdaresi İnşaat Şube Müdürlüğü

2013 YILINDA TC. YARDIM HEYETİ FİNANSMANIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERİN FAALİYET RAPORU. Hazırlayan : Kıbrıs Vakıflar İdaresi İnşaat Şube Müdürlüğü 2013 YILINDA TC. YARDIM HEYETİ FİNANSMANIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERİN FAALİYET RAPORU Hazırlayan : Kıbrıs Vakıflar İdaresi İnşaat Şube Müdürlüğü TC. YARDIM HEYETİ FİNANSMANI İLE YÜRÜTÜLEN ESKİ ESER

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU Genelge No:01 / 2008-2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU BİRİNCİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA 03 Temmuz 2008 YÖNETİM KURULU KARARLARI

Detaylı

AV GÜNLERİ, AVLANACAK AV HAYVANLARI VE AV BÖLGELERİ TÜZÜĞÜ

AV GÜNLERİ, AVLANACAK AV HAYVANLARI VE AV BÖLGELERİ TÜZÜĞÜ AV GÜNLERİ, AVLANACAK AV HAYVANLARI VE AV BÖLGELERİ TÜZÜĞÜ [(14.8.2009 R.G. 142 EK III A.E. 581 Sayılı Tüzüğün), (25.12.2009 R.G. 218 EK III A.E. 902), (26.1.2010 R.G. 14 EK IV E-127-2010 Düzeltme), (5.4.2010

Detaylı

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil 1 Mehmet Zorba Müdür 01.10.1986 24.12.2004 183 Arabahmet İO. Lefkoşa Müdür 1 9 Eylül İO. Lefkoşa 2 Hakan Özsaygın Müdür 13.09.1993 29.12.2010 4732 Yeni Yüzyıl AO. Lefkoşa Müdür 2 9 Eylül İO. Lefkoşa 3

Detaylı

Arşiv Teşkilatı Veri Tabanı

Arşiv Teşkilatı Veri Tabanı Başbakanlık BBK.0.00 Selçuklu Caddesi No:3 Lefkoşa 2283141 2275281 Başbakanlık Denetleme Kurulu Başkanlığı BDK.0.00 Selçuklu Caddesi No:3 Lefkoşa Avrupa Birliği Koordinasyon Merkezi BBK.1.00 İrfan Bey

Detaylı

ÖĞRETMENLER YASASI MADDE 11(4) ALTINDA YAPILAN TÜZÜK

ÖĞRETMENLER YASASI MADDE 11(4) ALTINDA YAPILAN TÜZÜK ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ [ (03.07.2012- R.G. 123- EK III-A.E.391, 03.08.2012- R.G. 141-EK III-A.E. 443, 28.02.2013- R.G.34- ) EK III- A.E. 110) Sayılı Tüzüklerle Birleştirilmiş Şekli] ÖĞRETMENLER

Detaylı

Standart Yağış İndeksi (SPI) Metoduna Göre 2018 Yılı Kasım Ayı Kuraklık Değerlendirmesi

Standart Yağış İndeksi (SPI) Metoduna Göre 2018 Yılı Kasım Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Standart Yağış İndeksi (SPI) Metoduna Göre 2018 Yılı Kasım Ayı lık Değerlendirmesi Standart Yağış İndeksi (SPI) esas olarak belirlenen zaman dilimi içinde yağışın ortalamadan olan farkının standart sapmaya

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-64/ Mayıs 2013

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-64/ Mayıs 2013 Genelge No: YK-64/2012-2013 29 Mayıs 2013 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI

Detaylı

Av Günleri, Avlanacak Av Hayvanları ve Av Bölgeleri (Değişiklik) Tüzüğü

Av Günleri, Avlanacak Av Hayvanları ve Av Bölgeleri (Değişiklik) Tüzüğü Av Günleri, Avlanacak Av Hayvanları ve Av Bölgeleri (Değişiklik) Tüzüğü GENEL GEREKÇE Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ndeki Av Faaliyetleri 18/2009 Sayılı Av ve Avla İlgili Yaban Hayatını Düzenleme Yasası

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: 28/ 2010 2011 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU KUZEY KIBRIS TURKCELL BİRİNCİ LİG-İKİNCİ LİG-ÜÇÜNCÜ LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA 10 Kasım 2010 YÖNETİM KURULU

Detaylı

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Mayıs Ayı Kuraklık Değerlendirmesi

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Mayıs Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Mayıs Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin yüzdesi indeksi, kuraklık indeksleri arasında en basitidir ve esas olarak belirlenen zaman dilimi içinde yağış

Detaylı

ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ

ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ ÖĞRETMENLERİN YER DEĞİŞTİRMELERİ TÜZÜĞÜ [ (03.07.2012- R.G. 123- EK III-A.E.391, 03.08.2012- R.G. 141-EK III-A.E. 443, 28.02.2013- R.G.34- ) EK III- A.E. 110) Sayılı Tüzüklerle Birleştirilmiş Şekli] ÖĞRETMENLER

Detaylı

ÖĞRETMENLER YASASI 25/1985 Sayılı Yasa. Madde 60.(1) Altında Tüzük

ÖĞRETMENLER YASASI 25/1985 Sayılı Yasa. Madde 60.(1) Altında Tüzük R.G.72 A.E.490 15.8.1986 R.G 132 A.E 439 5.08.2005 ÖĞRETMENLER YASASI 25/1985 Sayılı Yasa Madde 60.(1) Altında Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar kurulu 25/1985 sayılı Öğretmenler Yasası'nın

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-50/ Mart 2013

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-50/ Mart 2013 Genelge No: YK-50/2012-2013 27 Mart 2013 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI

Detaylı

Özel İmar Emri. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa Ağustos 2017

Özel İmar Emri. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. Şehir Planlama Dairesi Lefkoşa Ağustos 2017 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Özel İmar Emri (Başkent Lefkoşa İmar Planı, Girne 1 inci Bölge Emirnamesi, Girne 2 inci Bölge Kapsamlı Emirnamesi, Girne Beyaz Bölge Emirnamesi, Girne Boğaz Bölgesi Emirnamesi,

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-61/ Mayıs 2013

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-61/ Mayıs 2013 Genelge No: YK-61/2012-2013 15 Mayıs 2013 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI

Detaylı

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul İlçe Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil İlçe

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul İlçe Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil İlçe 1 Hakan Özsaygın Müdür 13.09.1993 29.12.2010 4732 Yeni Yüzyıl AO. Lefkoşa Müdür 1 9 Eylül İO. Lefkoşa 2 Rağıp Öztüccar Müdür 03.09.2007 18.05.2015 142 Gönyeli İO. Lefkoşa Müdür 2 9 Eylül İO. Lefkoşa 3

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ (22.5.2014 R.G.122 A.E.327 Sayılı Tüzük) KUZEY KIBRIS EĞİTİM VAKFI VE DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KURULUŞ YASASI (18/1986,

Detaylı

: Karpaz Meslek Lisesi+Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi(1) : Lefke Gazi Lisesi (1)

: Karpaz Meslek Lisesi+Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi(1) : Lefke Gazi Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

Standart Yağış İndeksi (SPI) Metoduna Göre 2017 Yılı Mayıs Ayı Kuraklık Değerlendirmesi

Standart Yağış İndeksi (SPI) Metoduna Göre 2017 Yılı Mayıs Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Standart Yağış İndeksi (SPI) Metoduna Göre 2017 Yılı Mayıs Ayı lık Değerlendirmesi Standart Yağış İndeksi (SPI) esas olarak belirlenen zaman dilimi içinde yağışın ortalamadan olan farkının standart sapmaya

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU Genelge No: 48 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA 08 Ocak 2009 YÖNETİM

Detaylı

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Eylül Ayı Kuraklık Değerlendirmesi

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Eylül Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Eylül Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin yüzdesi indeksi, kuraklık indeksleri arasında en basitidir ve esas olarak belirlenen zaman dilimi içinde yağış

Detaylı

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Ekim Ayı Kuraklık Değerlendirmesi

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Ekim Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2017 Yılı Ekim Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin yüzdesi indeksi, kuraklık indeksleri arasında en basitidir ve esas olarak belirlenen zaman dilimi içinde yağış

Detaylı

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul İlçe Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil İlçe

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul İlçe Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil İlçe 1 Hakan Özsaygın Müdür 13.09.1993 29.12.2010 4732 Yeni Yüzyıl AO. Lefkoşa Müdür 1 9 Eylül İO. Lefkoşa 2 Rağıp Öztüccar Müdür 03.09.2007 18.05.2015 142 Gönyeli İO. Lefkoşa Müdür 2 9 Eylül İO. Lefkoşa 3

Detaylı

kıb-tek KIBRIS TÜRK ELEKTRİK KURUMU Basın Sözcülüğü

kıb-tek KIBRIS TÜRK ELEKTRİK KURUMU Basın Sözcülüğü kıb-tek KIBRIS TÜRK ELEKTRİK KURUMU Basın Sözcülüğü BS1/1138/2016 TARİH: 30.03.2016 Sn. İlgili; Aşağıdaki tabloda belirtilen trafo merkezlerimizde belirtilen tarih ve saatler arasında bakım yapmayı planlamaktayız.

Detaylı

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ

DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ (22.5.2014 R.G.122 A.E.328 Sayılı Tüzük) KUZEY KIBRIS EĞİTİM VAKFI VE DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KURULUŞ YASASI

Detaylı

Ağustos Ayı Sıcaklık Analizi

Ağustos Ayı Sıcaklık Analizi Ağustos Ayı Sıcaklık Analizi 1. ORTALAMA SICAKLIK ANALİZİ: 2017 yılı Ağustos ayı K.K.T.C. ortalama hava sıcaklığı 28.0 C değeri ile, uzun yıllar (1981-2010) ortalama hava sıcaklığından 0,1 C daha yüksek,

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: 42/ 2010 2011 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU KUZEY KIBRIS TURKCELL BİRİNCİ LİG-İKİNCİ LİG-ÜÇÜNCÜ LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA 15 Aralık 2010 YÖNETİM KURULU

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU Genelge No: 28 / 2008-2009 30 Ekim 2008 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM

Detaylı

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2018 Yılı Kasım Ayı Kuraklık Değerlendirmesi

Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2018 Yılı Kasım Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin Yüzdesi (PNI) Metoduna Göre 2018 Yılı Kasım Ayı Kuraklık Değerlendirmesi Normalin yüzdesi indeksi, kuraklık indeksleri arasında en basitidir ve esas olarak belirlenen zaman dilimi içinde yağış

Detaylı

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955 07 Mayıs 2009 Genelge No: 100 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu

Detaylı

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1)

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

89 ve 102. Maddeler Altında Tüzük

89 ve 102. Maddeler Altında Tüzük ÖĞRETMENLER YASASI (2/198, 33/198, 11/1986, 32/1987, 14/1988 ve 34/1988 Sayılı Yasalar) 89 ve 102. Maddeler Altında Tüzük R.G.20 A.E.81 23.2.1990 Kısa İsim Tefsir Kapsam Amaç Ödüllendirme Teşekkür belgesi

Detaylı

Kasım Ayı Sıcaklık Analizi

Kasım Ayı Sıcaklık Analizi Kasım Ayı Sıcaklık Analizi 1. ORTALAMA SICAKLIK ANALİZİ: 2018 yılı Kasım ayı K.K.T.C. ortalama hava sıcaklığı 17.5 C değeri ile, uzun yıllar (1981-2010) ortalama hava sıcaklığından 1.3 C, 2017 yılı Kasım

Detaylı

İLKÖĞRETİM DAİRESİ OCAK 2019 YER DEĞİŞTİRME BEKLEME LİSTESİ

İLKÖĞRETİM DAİRESİ OCAK 2019 YER DEĞİŞTİRME BEKLEME LİSTESİ İLKÖĞRETİM DAİRESİ OCAK 2019 YER DEĞİŞTİRME BEKLEME LİSTESİ 1 Hakan Özsaygın Müdür 13.09.1993 29.12.2010 4732 Yeni Yüzyıl AO. Lefkoşa Müdür 1 9 Eylül İO. Lefkoşa 2 Rağıp Öztüccar Müdür 03.09.2007 18.05.2015

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. İlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı İlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2010-2011 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 01.09.2010 Çarşamba Dünya Barış Günü 1 7 Eylül 2010 Çarşamba Salı 2010 yılı Hizmet İçi

Detaylı

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil 1 Hakan Özsaygın Müdür 13.09.1993 29.12.2010 4732 Yeni Yüzyıl AO. Lefkoşa Müdür 1 9 Eylül İO. Lefkoşa 2 Rağıp Öztüccar Müdür 15.09.2007 18.05.2015 142 Gönyeli İO. Lefkoşa Müdür 2 9 Eylül İO. Lefkoşa 3

Detaylı

DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa)

DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa) DAİMİ İKAMET İZNİ YASASI (51/2015 Sayılı Yasa) Madde 13(1) Altında Yapılan Tüzük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, Daimi İkamet İzni Yasası nın 13 üncü maddesinin (1) inci fıkrasının kendisine

Detaylı

2005 ÖĞRETMENLER SINAV TÜZÜĞÜ

2005 ÖĞRETMENLER SINAV TÜZÜĞÜ 2005 ÖĞRETMENLER SINAV TÜZÜĞÜ [(23.8.2005 R.G. 144 EK III A.E. 481 Sayılı Tüzüğün), (2.9.2005 R.G. 152 EK III A.E. 516), (3.3.2006 R.G. 43 EK III A.E. 126), (11.9.2006 R.G. 148 EK III A.E. 521), (24.8.2007

Detaylı

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul İlçe Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil İlçe

Bekl. Sıra Adı - Soyadı Statüsü Göreve B.T. Dilekçe T. Arşiv No Bulunduğu Okul Kadro Okul İlçe Nakil İsteği Sıra Nakil İstenilen Okul Nakil İlçe 1 Hakan Özsaygın Müdür 13.09.1993 29.12.2010 4732 Yeni Yüzyıl AO. Lefkoşa Müdür 1 9 Eylül İO. Lefkoşa 2 Rağıp Öztüccar Müdür 03.09.2007 18.05.2015 142 Gönyeli İO. Lefkoşa Müdür 2 9 Eylül İO. Lefkoşa 3

Detaylı

DİSİPLİN KURULU KARARLARI

DİSİPLİN KURULU KARARLARI Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 7, Memduh Asaf Sokak Lefkoşa-Kıbrıs Tel: 0 (392) 444 1955, Fax :0 (392) 228 25 78 E-Mail : info@ktff.org, Web Page : http://www.ktff.org Genelge No: 65/2012-2013 25.04.2013

Detaylı

Av Günleri, Avlanacak Av Hayvanları ve Av Bölgeleri (Değişiklik) Tüzüğü

Av Günleri, Avlanacak Av Hayvanları ve Av Bölgeleri (Değişiklik) Tüzüğü Av Günleri, Avlanacak Av Hayvanları ve Av Bölgeleri (Değişiklik) Tüzüğü GENEL GEREKÇE Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ndeki Av Faaliyetleri 18/2009 Sayılı Av ve Avla İlgili Yaban Hayatını Düzenleme Yasası

Detaylı

1-31 Ekim 2008 METEOROLOJĠ BÜLTENĠ NO: 406 METEOROLOJĠ DAĠRESĠ NĠN AYLIK BÜLTENĠDĠR.

1-31 Ekim 2008 METEOROLOJĠ BÜLTENĠ NO: 406 METEOROLOJĠ DAĠRESĠ NĠN AYLIK BÜLTENĠDĠR. KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURĠYETĠ ÇEVRE VE DOĞAL KAYNAKLAR BAKANLIĞI METEOROLOJĠ DAĠRESĠ 1-31 Ekim 2008 METEOROLOJĠ BÜLTENĠ NO: 406 METEOROLOJĠ DAĠRESĠ NĠN AYLIK BÜLTENĠDĠR. GENEL HAVA DURUMU: 1-10 Ekim 2008

Detaylı

ÇIRAKLIK VE MESLEK EĞİTİMİ YASASI (28/1988 Sayılı Yasa) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

ÇIRAKLIK VE MESLEK EĞİTİMİ YASASI (28/1988 Sayılı Yasa) BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler ÇIRAKLIK VE MESLEK EĞİTİMİ YASASI (28/1988 Sayılı Yasa) Madde 39 (5) 44 Altında Tüzük R.G.19 A.E.86 23.2.1989 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Eğitim, Öğretim işleriyle görevli Milli Eğitim ve Kültür Bakanlıığı

Detaylı

[(23.8.2005 R.G. 144 EK III A.E. 481 Sayılı Tüzüğün), (2.9.2005 R.G. 152 EK III A.E.

[(23.8.2005 R.G. 144 EK III A.E. 481 Sayılı Tüzüğün), (2.9.2005 R.G. 152 EK III A.E. 2005 ÖĞRETMENLER SINAV TÜZÜĞÜ [(23.8.2005 R.G. 144 EK III A.E. 481 Sayılı Tüzüğün), (2.9.2005 R.G. 152 EK III A.E. 516), (3.3.2006 R.G. 43 EK III A.E. 126), (11.9.2006 R.G. 148 EK III A.E. 521), (24.8.2007

Detaylı

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955 09 Nisan 2009 Genelge No: 84 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu

Detaylı

OKUL DÖNÜŞÜMLERİ. 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin Reşit Gümüşer İlkokulu'na aktarılmasına

OKUL DÖNÜŞÜMLERİ. 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin Reşit Gümüşer İlkokulu'na aktarılmasına İLÇE 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAKİ ÖĞRENİM DURUMU İDARECİ-ÖGRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN OKUL OKUL DÖNÜŞÜMLERİ AKTARILACAGI AÇIKLAMA 100.Yıl Ortaokulu 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin

Detaylı

DIŞ TİCARET ( DÜZENLEME VE DENETİM) YASASI. ( 12/1983, 46/1990 ve 22/1996 Sayılı Yasalar)

DIŞ TİCARET ( DÜZENLEME VE DENETİM) YASASI. ( 12/1983, 46/1990 ve 22/1996 Sayılı Yasalar) DIŞ TİCARET ( DÜZENLEME VE DENETİM) YASASI ( 12/1983, 46/1990 ve 22/1996 Sayılı Yasalar) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu, Dış Ticaret (Düzenleme ve Denetim) Yasası nın 4(2), 8(1)(2), 9(2),13

Detaylı

VARDİYA, ROTASYON VEYA DÜZENSİZ MESAİDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR TÜZÜĞÜ

VARDİYA, ROTASYON VEYA DÜZENSİZ MESAİDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR TÜZÜĞÜ VARDİYA, ROTASYON VEYA DÜZENSİZ MESAİDE UYGULANACAK USUL VE ESASLAR TÜZÜĞÜ (15.6.2015- R.G. 91 - EK III - A.E. 404 Sayılı Tüzük) KAMU GÖREVLİLERİ YASASI (7/1979, 3/1982, 12/1982, 44/1982, 42/1983, 5/1984,

Detaylı

1. Bu Tüzük, "Çıraklık Sözleşmesi Yapılacak İşyerlerinin Seçimi, Özellikleri ve Sözleşme Esasları Tüzüğü" olarak isimlendirilir.

1. Bu Tüzük, Çıraklık Sözleşmesi Yapılacak İşyerlerinin Seçimi, Özellikleri ve Sözleşme Esasları Tüzüğü olarak isimlendirilir. ÇIRAKLIK VE MESLEK EĞİTİMİ YASASI (28/1988 Sayılı Yasa) Madde 10 (5) Altında Tüzük R.G.19 A.E.81 23.2.1989 Kısa İsim Tefsir Kapsam Amaç İş alanlarını saptama ve kapsama alma İşyeri özellikleri İşverenin

Detaylı

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955 14 Mayıs 2009 Genelge No: 104 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu

Detaylı

TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (1)

TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (1) KKTC MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ ve MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜKLERİ KADROLARINDAKİ MUHTEMEL MÜNHALLER TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ (3) c.

Detaylı

KARAR NUMARASI: Y(K-l)1228-2014

KARAR NUMARASI: Y(K-l)1228-2014 KARAR NUMARASI: Y(K-l)1228-2014 1) 2014 MAL VE HİZMETLER (DÜZENLEME VE DENETİM) (KURŞUNSUZ BENZİN (95 VE 97 OKTAN), MOTORİN (MAZOT), GAZYAĞI VE EURO DİESEL) AZAMİ SATIŞ FİYATLARI EMİRNAMESİ. 2) 2014 FİYAT

Detaylı

RG Sayı: Aralık 1991

RG Sayı: Aralık 1991 RG Sayı: 114 5 Aralık 1991 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclisinin 26 Kasım, 1991 tarihli birleşiminde kabul olunan Kronik Hastalıklar Hastanesi ve Özel Dal Hastaneleri Yasası, Anayasa nın

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği

İÇİNDEKİLER. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği 1 2 İÇİNDEKİLER 1. BAŞKAN IN MESAJI... 2 2. VERİ BANKASI KİTAPÇIĞI NIN AMACI... 4 3. 215 YILI İNŞAAT VERİLERİ ÖZETİ... 6 4. TEŞEKKÜR... 12 5. VERİ BANKASI KİTAPÇIĞI YAYIN KURULU... 13 6. İLÇELERE GÖRE

Detaylı

K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION EĞĠTĠM ĠSTATĠSTĠKLERĠ YILLIĞI EDUCATIONAL STATISTICAL YEARBOOK

K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION EĞĠTĠM ĠSTATĠSTĠKLERĠ YILLIĞI EDUCATIONAL STATISTICAL YEARBOOK K.K.T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI MINISTRY OF NATIONAL EDUCATION EĞĠTĠM ĠSTATĠSTĠKLERĠ YILLIĞI EDUCATIONAL STATISTICAL YEARBOOK 2013-2014 EĞĠTĠM ORTAK HĠZMETLER DAĠRESĠ tarafından derlenmiģtir. Compiled

Detaylı

1. Uzun Yıllar Kasım Ayı Yağışları ile 2015 Yılı Kasım

1. Uzun Yıllar Kasım Ayı Yağışları ile 2015 Yılı Kasım 2015 YILI KASIM AYI YAĞIŞ ANALİZİ 1. Uzun Yıllar Kasım Ayı Yağışları ile 2015 Yılı Kasım Ayı Yağışlarının Karşılaştırılması 2015 yılı Kasım ayında KKTC de 11,0 mm yağış gerçekleşmiş olup bu değer, normalinden

Detaylı