dekorasyon 08 seyahat 12 teknoloji 16 Ocak 2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "dekorasyon 08 seyahat 12 teknoloji 16 Ocak 2012"

Transkript

1 moda 01 bakım 05 dekorasyon 08 seyahat 12 teknoloji Ocak 2012

2 Moda BAHAR MODASI GÖRÜCÜYE ÇIKTI Markalar 2012 bahar kreasyonlarından parçaları yavaş yavaş ortaya çıkarıyor. Özellikle ayakkabı ve çantalar birbirinden değişik trendlerle göz alıcı bir hale bürünürken, değişik alternatifler arasından seçim yapmak size kalmış.

3 2012 modasına damga vuran trendlerden en önemlisi etnik motifler. Özellikle Afrika kabilelerine özgü desenleri ayakkabılardan çantalara, takılardan kıyafetlere kadar her alanda görmek mümkün. Tabi bu desenleri kullanırken lüksten de vazgeçilmiyor. Deri ve taşlarla süslenen modeller bu sayede hem gece hem gündüz kullanımı için ideal hale geliyor. Ayakkabı ve çantada sezona renk açısından damga vuran ise pastel tonlar. Yeşil, mavi, sarı farketmeksizin her rengi kullanabileceğiniz 2012 baharında unutmamanız gereken tek şey bunları pastel tonlarda tercih etmek. Böylece baharın yumuşak havasını yansıtan, uçuşan kıyafetlerle mükemmel uyum sağlayan bu pamuk şeker renklerinde ayakkabı ve çantalar ile sezonun en gözde görüntülerini yakalayabilirsiniz. Mevsimin etkisini yansıtan diğer unsur ise çiçek desenleri. Özellikle ayakkabılarda, neredeyse aşırıya varan ölçülerde kullanılan çiçekler bahar havasıyla birebir örtüşüyor.

4 Bu sezon gözümüze çarpacak, daha doğrusu gözlerimizi alacak detay ise parlak taşların ağırlıklı kullanımı. Sandalet, terlik, bez çantalar gibi hafif materyalli aksesuarlarda bile belirgin detay taşlar olacak. Rengarenk çeşitleriyle desenlerin üzerine işlenen ya da sadece büyük formlarla düz kumaşları zenginleştiren bu taşlar yine karşımıza çokça çıkacak trendler arasında. Her ne kadar karar vermek zor olsa da sezonun belli başlı parçalarından ilham almak işlerinizi kolaylaştıracak. Futurizm akımı ise bu sezon kendini her alanda olduğu gibi ayakkabı ve çantalarda da gösteriyor. Metalik grinin baskın olduğu tasarımlarda keskin hatlar da göze çarpıyor. Bu akımın tam tersi ucunda ise zarif çizgilerle birleştirilen beyaz renk kullanımı hakim. Özellikle çantalarda zincir askılarla beraber kullanılan beyaz, bu sezon ciddi bir geri dönüş yaşıyor.

5 Bakım Artık sadece nemlendirmek yetmiyor. Bu kış günlerinde cildiniz kaybettiğiniz nemi alırken siz de güzel kokmanın keyfini yaşayın. NEMLENDİRİCİLERLE GÜZEL KOKUN

6 Soğuk ve kuru hava, düşük nem, rüzgar, hava kirliliği, kapalı ve açık ortamlardaki ısı farkının yüksek olması gibi etkenler cildinizin kış aylarındaki en büyük düşmanları. Bu yüzden kış mevsiminde cilt tipine göre ürün seçmek ve bu ürünleri doğru bir şekilde kullanmak çok önemli. Kış aylarında dış faktörlerin etkisiyle kuruyan ciltte görülen belirtilerin başında pul pul dökülmeler, kızarıklıklar, ve kaşıntı geliyor. Bu etkilerden kurtulmak için tercih edeceğiniz ürünlerin ise cilt tipinize uygun olması gerekiyor. Aksi takdirde aşırı yağlanan ciltte yağ bezeleri, sivilceler ve siyah noktaların olması kaçınılmaz hale geliyor.

7 Üstelik bu belirtiler el ve yüz gibi daha çok havayla temas eden yerlerde görülse bile bacaklar başta olmak üzere vücudun tümünde belirgin bir kuruma fark ediliyor. Tüm bu etkilerden korunmak için kış aylarında nemlendiricileri tüm vücuda uygulamak çok daha etkili sonuç veriyor. Cilt tipinize uygun ürün aldığınızdan emin olduktan sonra en dikkat çekici unsur koku. Bu yüzden tüm firmalar, birbirinden değişik koku alternatifleri içeren çeşitleriyle tüketiciyi yakalamaya çalışıyor. Öyle ki aslında bakım için aldığınız ürünler neredeyse parfüm kullanmanıza bile gerek bırakmıyor. Meyve özlü, rahatlatıcı, ya da dikkat çekici kokular bir yandan cildinizi ihtiyacı olan neme kavuştururken bir yandan da güzel kokularıyla kendinizi iyi hissettiriyor. Özellikle banyo sonrası uygulanan nemlendiricilerin kokuları da uzun süre kaılıcılığını koruyor. Kış aylarında kendinizi iyi hissetmenizin yolu biraz da kendinize iyi bakmanızdan geçiyor.

8 Dekorasyon EVLERDE ŞÖMİNE SICAKLIĞI Evinizde hem nostaljik bir tat yakalamak hem de modern dokunuşlar istiyorsanız yeni nesil şömineler tam size göre.

9 Kışın şömine ateşinin başında oturup vakit geçirmenin keyfi başka hiçbir şeyde yok. Üstelik modern tasarımlar sayesinde artık şömineler nostaljik olmanın yanı sıra evinizin stiline ek bir şıklık da katıyor. Ünlü tasarımcıların elinden çıkan şöminelerde işlevsellik ve estetik bir arada sunuluyor. Bu tasarımlar sayesinde dekorasyonda farklı bir hava yaratmak isteyen ev sahipleri çeşitli alternatiflere yöneliyor. Klasik odunlu bir şömine modeli seçebileceğiniz gibi, elektrikli, bacasız veya doğalgazlı şömineleri de tercih edebilirsiniz. Üstelik seçenekler sadece hazır modellerle de sınırlı değil. Kendi zevkinize göre şömine tasarımı yaptırabilir, evinizin dekorasyonuna size özel bir doku katabilirsiniz. Şık ve modern tasarımlar sayesinde kışın ısısından faydalanırken yazın da etrafına yerleştireceğiniz canlı çiçeklerle farklı bir kullanım alanı yaratabilirsiniz.

10 MODERN VE ŞIK BANYOLAR Banyolar da değişen ve gelişen dekorasyon anlayışından nasibini alıyor. Aksesuarlardan vitrifiye serilerine kadar banyolara şık bir el değiyor. Salon ve odalardan başlayan değişim mutfak ve banyolara da yansıdı. Artık evin her köşesi kişinin zevkini yansıtan bir ayna görevi görüyor. Eskiden kapısı kapalı tutulan banyolar şimdilerde aydınlatmasıyla, karo seçimleriyle, aksesuarlarla ve birbirinden değişik vitrifiye serileriyle dekorasyonda öne çıkıyor. Sade ve modern tasarımlı vitrifiyeleri göz alıcı karolarla kombine edebileceğiniz gibi, karolarda da sadelikten yana olup kullanacağınız aksesuarlarla dekorasyonda farklılık yaratabilirsiniz. Yeni banyo tasarımları sadece şık tasarımlarıyla değil çevre dostu özellikleriyle de dikkat çekiyor. Su tasarrufu sağlayan yapıları sayesinde şıklıktan ödün vermeden doğanın korunmasına da katkıda bulunabilirsiniz.

11 Seyahat HAYDİ KAYMAYA Sömestr tatili yaklaşırken hem çocuklar hem de yetişkinler için en eğlenceli yurt dışı kayak rotalarını sizin için araştırdık. Sarıkamış (Kars): Sadece Alp Dağları na özgün kristal kar özelliğine sahip oluşuyla Türkiye nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Sarıkamış, 2634 metre yükseklikteki Çamurlu Dağı nın sarıçam ormanları arasındadır. Kayak için en uygun zamanı Aralık Mart arası olan Sarıkamış ta normal kış koşullarında minimum 1,5 metre kar kalınlığı vardır. Özellikle Alp Disiplini, Kuzey Disiplini ve Tur Kayağı için çok uygun koşullara sahiptir. Sarıkamış kayak merkezinde çeşitli zorluk derecelerinde 5 pistin bulunduğu 2 etap yer alıyor. Son zamanlarda yapılan yatırımlarla teleski, telesiyej ve konaklama imkanları gelişen Sarıkamış, Türkiye de kayak tatili yapmak isteyenlerin gözdesi olmaya aday.

12 Palandöken (Erzurum): Aralık Nisan arası süren uzun sezonu ve çoğu zaman en az 2 metreyi bulan kar kalınlığıyla Palandöken, kuşkusuz Türkiye nin en önemli kayak merkezlerinden biridir yılında Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları na ev sahipliği yapan, 3185 metre zirvesiyle Palandöken aynı zamanda dünyanın en uzun ve dik kayak pistleri arasında yer alıyor. Slalom ve Büyük Slalom yarışları için 2 adet tescilli kayak pisti mevcut olan merkezde, hem snowboard hem de kayakseverler için ezilmemiş, doğal pistler de bulunuyor. Ayrıca Palandöken in şehir merkezine ve havaalanına olan yakın konumu kış koşullarında ulaşım problemini en aza indiriyor. St. Anton (Avusturya): Pistleriyle, konaklama imkanlarıyla, gece hayatıyla, ağaçlı eğimleriyle Avusturya nın en iyi kayak merkezi olan St. Anton da 2811 metreye kadar çıkabilirsiniz. Burayı diğer kayak merkezlerinden ayıran en önemli özellik ise toplam 280 metre uzunluğundaki pistin, 180 metre pist dışı kayış imkanı vermesi. Kış sezonu Aralık-Nisan arası olan St. Anton, biraz pahalı olsa da, ödediğiniz paranın karşılığını tam olarak veriyor.

13 Davos (İsviçre): Chamonix (Fransa): Sadece kayak ve snowboard merkezi olmaktan öte Dünya Ekonomik Forumu nun düzenlendiği şehir olarak da üne sahip olan Davos, Kasım dan Nisan a kadar uzanan sezonuyla İsviçre nin en büyük kış sporları merkezlerinden biri metreye ulaşan lift, sahip olduğu ağaçlarla kaplı pistler, değişik eğimler ve doğal çıkıntılarla her seviyeden kayak ve snowboard severin ilgisi bu bölgede yoğunlaşıyor kişilik nüfusu olan Davos, sizi şehir hayatından koparmadan bir kış tatili vadediyor metre yüksekliğiyle Avrupa nın en yüksek dağı olan Mont Blanc da yer alan Chamonix te liftler sizi 3840 metreye kadar çıkartıyor. Aralık tan Nisan a kadar süren sezon boyunca profesyoneller dahil, her seviyeden kış sporu meraklısını tatmin edecek imkanlara sahip olan Chamonix, aynı zamanda 1924 yılında ilk kış olimpiyatlarının düzenlendiği yer. Tüm yıl boyunca buz tırmanışı, kaya tırmanışı, ekstrem kayak ve rafting gibi çoğu adrenalin yüklü spora da ev sahipliği yapıyor.

14 Teknoloji TELEVİZYONDA 3D DÖNEMİ Artık 3D keyfi yaşamak için evden çıkmaya gerek yok. Bundan sonra görüntüler gerçeğe en yakın haliyle kumandanın ucunda.

15 Son yıllarda teknoloji konusunda en fazla ilerleme kateden alanlardan biri kuşkusuz televizyonlar. Gün geçmiyor ki üreticiler bir yenilikle karşımıza çıkmasınlar. Plazmalar, LCD ler, LED TV ler derken şimdi de üç boyutlu televizyonlarla baş başayız. Aynı şeyi görüntü kalitesi için de söylemek mümkün. Önce HD Ready ile başladığımız yolculuk Full HD nin en gelişmiş haliyle şu an karşımızda. Bu televizyonlar 2D görüntüyü 3D ye çevirme özelliklerinin yanı sıra sayıları hızla artan 3D yayınları en yüksek kalitede izleyiciyle buluşturuyor. Siz ister maç seyredin ister film. Kullanılan teknoloji sayesinde görüntüler artık gerçeğe en yakın halleriyle evlerimize konuk oluyor. Örneğin Fransa da Orange, İngiltere de Sky televizyonları bazı lig maçlarını 3D yayınladı.

16 Fransa da düzenlenen Roland Garros tenis turnuvası ise bu sene 3D yayınlanan spor etkinlikleri arasındaydı. Türkiye de ise Galatasaray Fenerbahçe derbisi bu yıl ilk defa 3D olarak ekranlara taşındı. Bu yayınların gün geçtikçe artması bekleniyor. Ayrıca son gelişmelerle 3D gözlükler de eskisine oranla çok daha rahat. Sinema veya maç keyfini arkadaşlarınızla seyretmek için gerekli olan geniş izleme açısı ise bu yeni nesil 3D televizyonlarda sunulan özellikler arasında. Üstelik geliştirilen görüntü kalitesi sayesinde artık uzanarak ya da arkanıza yaslanarak da görüntü kaybı yaşamadan televizyon izlemenin keyfine varabilirsiniz.

SONBAHAR & KIŞ 17/18

SONBAHAR & KIŞ 17/18 SONBAHAR & KIŞ 17/18 2017-18 Sonbahar Kış sezonu modada teknolojinin etkisini hissettiren büyük değişimlerle geliyor. Mammamia yeni sezondan itibaren, marka kimliğini yenileyerek her alanda enerjisini

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen

ELEGAN KIŞ STİLİ. Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen ELEGAN Me ta l i k ışıltılar, m i l i t e r d e ta yl a r, re n k l e r ve t ü m b u n l a rl a b ü t ü n l eşen FEMİNEN BİR ZARAFET. İŞTE ELEGAN KIŞ. KIŞ STİLİ Siyah ve beyazın asaletinden her sezon olduğu

Detaylı

Mark Howorth imzasıyla

Mark Howorth imzasıyla DEKO TASARIM Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr Mark Howorth imzasıyla CHALET SOLAIS İsviçre nin Villars bölgesindeki dağların tepesinde, vadiye hakim bir noktada bulunan Chalet Solais, ünlü İngiliz

Detaylı

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında!

Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! On5yirmi5.com Bu Sezon 80'lerin İşgali Altında! Bu kış neler giyeceğiz, merak edip durduk. Bir de baktık ki, o nefret edilen 80ler gelip bu kışta durmuş. Tabi modacılar sevmediğimiz o şeyleri baştan öyle

Detaylı

Simla nın seçimi ürünleri

Simla nın seçimi ürünleri TASARIM ve ALIŞVERİŞ Simla nın seçimi ürünleri MUTLU ŞEHİR ANNELERİNDEN Simla nın seçimi ürünleri Üsküdar markası şehirden olduğu kadar genç tasarımcıların vizyonlarından da ilham almayı seviyor. Yetenekleriyle

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U

E V T E K S T İ L K A T A L O Ğ U EV TEKSTİL KATALOĞU Yepyeni hayatınıza ışıltı katacak Wedding Koleksiyonu, odanızda göz alıcı dünyaların kapısını aralayacak nevresim takımları ve yatak örtüleri, soğuk kış akşamlarınıza eşlik edecek eşsiz

Detaylı

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız.

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız. Canlan ve Işılda Restretto, öğütülmüş kahveden yapılan özel bir iplik olan S.Café ile üretilen ilk yüksek kaliteli dokuma veya örgü yatak kumaşıdır*. S.Café P4DRY teknolojisi, öğütülmüş kahveye özel karakteristiklerden

Detaylı

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13

YENİ EXCLUSIVE. Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 YENİ EXCLUSIVE Dogtas exclusive brosur.indd 1 12/08/16 12:13 Dogtas exclusive brosur.indd 2 12/08/16 12:13 Tam 7 sene önce Exclusive Serisi ni tasarladığımızda o kadar çok sevildi ki, o kadar çok beğenildi

Detaylı

BANYO KOLEKSİYONU

BANYO KOLEKSİYONU 2019-2020 BANYO KOLEKSİYONU BANYO KOLEKSİYONU - ROMANTİK, BOHEM VE MODERN Güpür ve dantelden gelen romantizmin büyüsü, bohem detaylarla buluşan geometrik çizgilerin güçlendirdiği şehirli şıklığı ve rengarenk

Detaylı

Hayat Kurtaracak Öneriler

Hayat Kurtaracak Öneriler On5yirmi5.com Hayat Kurtaracak Öneriler Her sabah 'Ne giyeceğim' sıkıntısı mı yaşıyorsunuz? Üstelik de bir sürü giysiniz varken! Gardırobunuzu yeniden düzenlerseniz bu dertten kurtulursunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43

INDEX 4-7 8-11 12-13 14-17 18-21 22-23 24 25 26-27 28-29 32-35 36-39 40-43 INDEX Yılların tecrübesiyle mobilya sektöründe kalıcı ve sağlam bir yer edinen Perla Sofa,her geçen gün artan hizmet kalitesi ve müşteri portföyü ile faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.sahip olduğu

Detaylı

Mevsimler & Giyisilerimiz. Elif Naz Fidancı

Mevsimler & Giyisilerimiz. Elif Naz Fidancı Mevsimler & Giyisilerimiz Dünyamızın Güneş çevresinde dönmesiyle mevsimler oluşur ur. Türkiye de bir yılda 4 mevsim yaşarız. Mevsimler Đlkbahar Yaz Sonbahar Kış Đlkbahar Yılın ilk mevsimidir. Ayları; Mart,

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ...

MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... MUTFAK & BANYO MODERN VE KLASİĞİN BULUŞTUĞU YER, KALİTEYE HOŞ GELDİNİZ... HAKKIMIZDA Gökçeler ahşap ürünleri ve dekorasyon işleri sektörün deneyimli firması Gökçeler Yapı Malzemeleri, Mobilya, İnşaat Taah.

Detaylı

Wabi Koleksiyonu - Koru

Wabi Koleksiyonu - Koru Wabi Koleksiyonu Çanakkale Seramik in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan Koru, Iwa, Maburu ve Shiro serileri ile çağdaş ve estetik

Detaylı

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş.

HAKKIMIZDA. MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. Collection HAKKIMIZDA MOBSAR Mobilya Sanayi A.Ş. 2007 de Düzce de kuruldu. Saray Holding bünyesinde kurulan İstanbul merkezli MOBSAR, Verelli markası ile mobilya sektöründe faaliyet gösteriyor. Oturma

Detaylı

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com

NADOL. yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. www.anadoluyasamevleri.com A yaşam evleri. ... SEHIRCILIK VE KONT ALGISINI YENIDEN TANIMLIYORZ Safranbolu nun en değerli ve en büyük arazileri üzerinde hayata geçireceğimiz Anadolu Yaşam

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

NOVELTIES. www.isveabagno.it

NOVELTIES. www.isveabagno.it NOVELTIES 2015 www.isveabagno.it İtalyan Isvea dan Yeni Tasarımlarla En Yeniler... 52 yıllık deneyimiyle İtalyan Isvea beklentilerin önüne geçen tasarımlarına devam ediyor. Tarz sahibi olan, yaratıcı,

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON

Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Sade ve sakin bir tasarım: İLLÜZYON Evinize ilham veren tasarımlar.. Tasarımlarıyla evinizi, tarzıyla sizi tamamlayan salonlar.. İDEAL RAHATLIK VE KONFOR Geniş ürün gamıyla her zevke hitap eden ZELL CONCEPT

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde

Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Dekorasyon E - Dergisi by Kampanya Peşinde Temmuz 2017 Rustik instagram/ facebook / kampanyapesinde Rustik Tarz Kelime anlamı köy evi veya köy görünüşü verilen, kırsal olan Rustik (kaynak: TDK), doğallığı

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz.

Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. Bir evden öte; cennetten ilham almış bir köşeye hoş geldiniz. 29.000 metrekarede, 32 konutluk ilk etabını sizlerle buluşturan Aden Ballıkpınarı, toplam 78 adet özel villa ile kurgusunu tamamlayacak. 4

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları.

Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. 2 Mükemmellik detaylarda gizlidir. Viega Visign gömme rezervuar kapakları. Bir banyonun yüzünü renkler, ışıklar ve eşyalar belirler. Ancak banyoya karakter veren, detaylardır. Viega nın Visign gömme rezervuar

Detaylı

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU

2015-2016 HALI KOLEKSİYONU 2015-2016 HALI KOLEKSİYONU DOĞA DOSTU MATERYALLER, SIRADIŞI DOKULAR, DEKORASYON TRENDLERİNİ BELİRLEYEN DESENLER, HD BASKI TEKNİĞİYLE CAPCANLI RENKLER, ULAŞILABİLİR FİYATLAR Enza Home 2015 Halı Koleksiyonu;

Detaylı

Dekoratif Radyatörler

Dekoratif Radyatörler Isındığınız Her Yerde mastas.com Isındığınız Her Yerde mastas.com Klasik Panel Radyatörler Radyatörler merkezi ısıtma sistemlerinin en önemli araçlarından biridir. Mastaş radyatörler bulundukları alanı

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

HighLight Aydınlatma

HighLight Aydınlatma HighLight Aydınlatma İçindekiler Hakkımızda 3 Showroom-Ofis-Üretim Merkezi 5 İş Ortaklarımız 7-22 Hakkımızda Highlight; Fark yaratan aydınlatma tasarımları ile yaşam alanlarınıza canlılık katıyor... İstanbul-Büyükçekmece

Detaylı

Öncelikle teknik detayları anlamak için Deniz Oktar ın 2000 yılında PCNet için yazdığı yazıya göz atmakta fayda var.

Öncelikle teknik detayları anlamak için Deniz Oktar ın 2000 yılında PCNet için yazdığı yazıya göz atmakta fayda var. Teknolojiyi yakından izleyen biriyseniz çoktan 3D TV hakkında bir şeyler duymuşsunuzdur. HD TV nin izleme zevkinize yaptığı katkıdan hoşlandıysanız, 3D TV ile yeni bir uçuşa hazırlanmalısınız. 3D TV teknolojisi

Detaylı

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara...

Sakura. Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... SLEEP ROYAL S MATTRESS Sakura Sadelik ve ihtişamı bir arada arayanlara... Lüksün, üstün konfor ve en ileri teknolojilerle buluştuğu Sakura Serisi krallara layık uykunun tadını çıkarmak isteyenlere özel

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye

SALON TAKIMLARI AYDEMİR DEKORASYON. Özel tasarım sipariş alınır. KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye SALON TAKIMLARI KOD NO. 316 Melodi Masa Abaroz / 222 Melodi Sandalye KOD NO. 316 Melodi Masa Y.Siyah / 222 Melodi Sandalye farklı kombinasyonlarla olu turabilece iniz binlerce çe idi sizlere sunuyoruz,

Detaylı

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler

En Özel Babalara En Güzel Hediyeler www.tchibo.com.tr EN KRAL 17 Haziran da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda En Özel Babalara En Güzel Hediyeler BENİM BABAM Tüm lerde Tek Fiyat 2 1 Gömlek 3 Babalar Günü geldi çattı. Hâlâ Ne hediye

Detaylı

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir.

HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN. Remley Land, bir Remley Grup projesidir. HAYATI ŞİMDİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN Remley Land, bir Remley Grup projesidir. NEDEN REMLEY LAND? 1. Giriş Şehirler gelişiyor, aileniz büyüyor ve zaman değişiyor... Geleceğin mimarı olma vizyonu ile çalışan

Detaylı

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR!

Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-BREAKS SİZE TÜRKİYE DE FANTASTİK TATIL SEÇENEKLERI SUNUYOR! Q-breaks in sunduğu bu fantastik tatil fırsatlarıyla yolunuz plajlara düs ecek! Tatilinizi Q-breaks ayrıcalığı ve enfes deniz kenarı konaklaması

Detaylı

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ

İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ DEKOMEKAN 78 İHTİŞAMLI BİR SATIŞ OFİSİNE DAVETLİSİNİZ 79 Binanın yapılması kadar satılması da önemli bir aşama. Bu aşamada ağırladığınız konuklarınızı yaşayacakları ortamın kalitesi hakkında bilgilendirmeniz,

Detaylı

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün

Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün PANORAMİK ALBÜM Düğün, Nişan, Yeni Doğan, Özel Gün Panoramik Albüm'de "Yenilikçi" Firmamız 2014 yılında İstanbul, Başakşehir de kurulmuştur. PANORAMİK ALBÜM DE Sektörün dinamiklerini bilen, çözüm odaklı,

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

reward fonksiyonellik

reward fonksiyonellik evo Evo banyo dolabı, banyonuzun ihtiyaçları düşünülerek sizin için özel olarak tasarlandı. Birbirinden farklı ve fonksiyona sahip modüler bir sistemden oluşan Evo sizlere geniş bir alternatif sunuyor.

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

Yaşamaya Değer...

Yaşamaya Değer... Yaşamaya Değer... www.burakhomefurnitures.com Üçlü Spor/ Pietra V6 - Üçlü Kapitone / Puma Yeşil Lizbon Üçlü Spor/ Truva 3015 - Üçlü Kapitone / Parma V910 Hem modern hem de klasik sevenlere ilham verici

Detaylı

Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE

Zarafetin Yeni Rengi BAHARİYE GALLERY Zarafetin Yeni Rengi Benzersiz dokusu ve zarif renkleriyle evinizin havasını değiştirecek olan Gallery Serisi, farklı model ve renk seçenekleriyle hem sizi hem de görenleri kendine hayran bırakacak.

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel Trendbox Yaza Özel Cilt Bakımı Cildimize iyi bakmak hem bedenimize hem de ruhumuza iyi gelir. Cildimizi bu sıcak yaz aylarında nasıl mutlu ederiz Parkim Trendbox Ağustos sayısında Ağustos 2017 Sayı 8 /

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

Aşk-ı Memnu Modaya Yön Veriyor

Aşk-ı Memnu Modaya Yön Veriyor On5yirmi5.com Aşk-ı Memnu Modaya Yön Veriyor Televizyonların izlenme rekorları kıran dizisi Aşk-ı Memnu'nun kahramanlarının giydiği kıyafetler, taktığı takılar yeni bir pazar oluşturdu. Yayın Tarihi :

Detaylı

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta

Tv Üniteleri. Tv Sehpaları. Zigon Sehpalar. Tv Üniteleri. Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Tv Üniteleri Tv Sehpaları Zigon Sehpalar Tv Üniteleri Sude Safir Bella Gözde Lina Sinem Beta Çanta Zigon 02 03 04 06 08 10 12 Orta Sehpalar Tekil Ürünler Tv Sehpaları Paris Vega Liza Oscar Leon Siena Gold

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ

Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr YANSIMALARIN BÜYÜSÜ Londra North Yorkshire daki bu şık daire, Güney Afrika doğumlu Britanyalı iç mimar Lucia Caballero tarafından tasarlanmış. İç mekanda kullanılan

Detaylı

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI

SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI SAMIRA KOLEKSİYON LANSMANI BEYAZIN VE IŞILTININ AHENKLİ BULUŞMASI YENİ SAMİRA SERİSİ Kristalin saflığından ilham alan Samira, beyazın yalınlığını, geometrik formların rafine şıklığı ile buluşturuyor. Doğallıkla

Detaylı

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI

HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI DEKO HOME Senem ÖZTÜRK / senem.ozturk@alem.com.tr www.architecta-interiors.com DOROTHEE JUNKIN HIGHGATE DE VINTAGE VE ÇAĞDAŞ ÇIZGILERIN ARMONISI Taşıdığı geleneksel ögeler ve karakteri korunurken, çağdaş

Detaylı

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir

Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Hayat bir Kaleydoskop gibidir. Tüm perspektifi değiştirmek için küçük bir hareket yeterlidir Bugünün katmanlı ve karmaşık dünyasında, kendimizi sonsuz olasılıkların süreklilik arzeden vitrininde buluruz.

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN!

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! ELEGAN Smart FLOW Çekmece Sistemleri 12,8 mm ULTRA ince Yanak Smart FLOW, kusursuz, ince ve zarif yanak tasarımı ile sofistike bir görünüm sağlar. FARKLI YANAK

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir.

OFİS ÇÖZÜMLERİ. Hayal gücüyle yaratıcılığı birleştirir. OFİS MOBİLYALARI OFİS ÇÖZÜMLERİ 1986 yılından beri ofis hayatını ergonomik ürünlerle kolaylaştıran BÜROSİT, ISO standartlarında, Avrupa normlarına uygun, GS sertifkasıyla 25.000 metrekarelik bir alanda

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir?

Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Siyahın Tasarımlardaki Önemi Nedir? Asil duruşu nedeniyle bayanların kıyafetlerde tercih ettiği renklerin başında siyah gelir. Kadına zerafet ve incelik katan siyah aynı zamanda kadınları daha zayıf ve

Detaylı

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G

ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 2015. BiR K AT ALO G ELEKTRONİK ÜRÜN KATALOĞU 05 inanilmaz BiR K AT ALO G TELEVİZYONLARIMIZIN İnanılmaz Regal özellikleri regal-tr.com Regal Müşteri Hizmetleri Üstün görüntü kalitesini tecrübe etmenin yanı sıra, Regal TV ile

Detaylı

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari

Basın bülteni 2016 WOODEX Fuari İRAN'IN TAHRAN KENTİNDE DÜZENLENEN WOODEX FUARI İYİMSER BİR HAVADA GEÇTİ YAPTIRIMLARIN KALDIRILMASI SEKTÖRÜ RAHATLATTI SCHATTDECOR, YÜZEY YETKİNLİĞİ VE HİZMET ALANINDAKİ ÇÖZÜM ORTAĞI Andreas Bruckbauer,

Detaylı

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013

İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 İlkbahar/yaz 14: Who's Next Fuarı Trend Analizleri Claire Dickinson WGSN, 23 Temmuz 2013 Bu sezon, spor görünümler ve Aztek etkili desenler; giyimdeki önemli detaylardan. Tropik ve klasik kız temaları

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

Styling GUIDE 598 SEÇENEK BÜTÇE DOSTU

Styling GUIDE 598 SEÇENEK BÜTÇE DOSTU AKILLI ALIŞVERİŞ! ŞUBAT 2013 Styling GUIDE SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL! TÜRKİYE FARKLI STİLİYLE CARA DELEVINGNE Deri Mont Çağı! Handbag Çeşitleri! Yeni Sezon Etekler! Çarpıcı Renkler BÜTÇE DOSTU 598 SEÇENEK AYRICA!Kış

Detaylı

TUNCAYLAR YAPI MARKET

TUNCAYLAR YAPI MARKET TUNCAYLAR YAPI MARKET AYI E-KATALOG - TUNCAYLAR YAPI MARKET (C) Copyright () TÜM HAKLARI SAKLIDIR 1 1. Tuncaylar Yapı Market 1.1. Hakkımızda Firmamız ismini kurucumuz olan Alaattin TUNCAY IN soyadından

Detaylı

www.beypalasankara.com.tr Kökleri geçmişe, kolları geleceğe uzanan soylu bir yaşam... Beypalas ta geleneksel Osmanlı konaklarının soylu ve zarif mimari çizgileri ileri teknoloji ve zekice bir tasarımla

Detaylı

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z

2 0 1 4 İ L K B A H A R / Y A Z 2014 İLKBAHAR / YAZ La Misura İlkbahar/Yaz 2014 Kusursuz işçilik, benzersiz kumaşlarla tasarlanan La Misura 2014 İlkbahar - Yaz koleksiyonu, katı sezon kurallarındansa kişisel yorumlar ve stillerin vurgulandığı

Detaylı

Yaşamın renklerinden çoğalan

Yaşamın renklerinden çoğalan B tarz Yaşamın renklerinden çoğalan Ebru-Salih Egeli çifti ve oğulları Efe nin yaşadığı, doğanın kucağındaki Zekeriyaköy evi üç kattan oluşuyor. Zamanla çeşitlenen gereksinimlerin özellikle mutfak ve banyolarda

Detaylı

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır.

Yukarıdaki hizmetlerimiz haricinde şirketimizin bünyesinde, gıda ve inşaat alanında da çalışmalar aynı prensipler çerçevesinde yapılmaktadır. Alanında on beş yılı aşkın tecrübesi ile yola başlayan firmamız, kaliteli malzeme, hızlı hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kendisine bu üç ilkeyi prensip edinmiştir. Bu prensipler çerçevesinde

Detaylı

Tekstil ve Kumaş Teknolojileri

Tekstil ve Kumaş Teknolojileri Tekstil ve Kumaş Teknolojileri TEKNOLOJİ MODANIN EMRİNDE Akmens, kurumsal kıyafetler pazarında deneyimiyle yer edinmiş köklü bir firmadır. Teknolojiye ve yeniliğe yatırım yapan Akmens, piyasada kullanılan

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu

2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu 2012 İlkbahar-Yaz Giyim Koleksiyonu Doğanın mucizesine saygıyla geçen 35 yıl! Aker ailesi olarak bu yıl bambaşka bir heyecan yaşıyoruz. Bu yıl bizim tam 35. yılımız. Tam 35 yıldır ürettiğimiz her üründe

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 Kış Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017 / 2018

Detaylı

Bakış açınızı değiştirecek Ev

Bakış açınızı değiştirecek Ev art ı Mekan Dekorasyon & Mimarlık Dergisi SAYI 62 MART - NİSAN 2017 10 TL ISSN 1307-1939 Söyleşi Hayata ve doğaya yakın olmak Süha Derbent Dokunulası evler Ralph Anstoetz Bakış açınızı değiştirecek Ev

Detaylı

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33

İÇİNDEKİLER 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 İÇİN İÇİNDEKİLER Modüler Seri Cellia Modüler Metal Millanta Modüler Kare Modüler Modül Seçenekleri Montaj Şekli Teknik Çizimler Ambalaj Bilgileri 02-03 04-09 10-15 16-21 22-23 24-25 26-31 32-33 Modüler

Detaylı

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor...

Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK. Profilleri. Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... Tarz ve Estetiğin Birleştiği Çizgi; SÜPÜRGELİK Profilleri Mekanlarınız Mükemmel Çizgileri Hak Ediyor... İ N D E X 5 15 29 41 Tasarım süpürgelik profilleri Süper mat lake beyaz pvc süpürgelik profilleri

Detaylı

Özgün banyolar, Özgün yorumlar. 1 Çanakcýlar, çeyrek asrý aþkýn bir süredir sektörde faaliyet göstermenin saðladýðý tecrübenin ýþýðýnda hep daha iyisini üretebilmek amacýyla çalýþmalarýna devam ediyor.

Detaylı

Dikkat çekici olması için tasarlandı

Dikkat çekici olması için tasarlandı PHILIPS LED Ampul 7 W (60 W) E27 Sıcak Beyaz Kısılamayan Dikkat çekici olması için tasarlandı Bildiğiniz ve sevdiğiniz şekillerde tasarlanmıştır. En yeni LED enerji tasarrufu teknolojisi sayesinde geleneksel

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

WEEKLY 10 AT A GLANCE

WEEKLY 10 AT A GLANCE 08.04.13 HAFTALIK WEEKLY 10 AT A GLANCE 1 SONBAHAR/KIŞ 13/14 DEFİLE ANALİZLERİ 6 FLOATING MERCHANDISE: RAF SIMONS X FRED PERRY 2 SONBAHAR/KIŞ 13/14 KADIN GİYİM DEFİLELERİ: ÇORAP ANALİZLERİ 7 KADIN BERELERİ:

Detaylı

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik EKOZ KOZMETİK Farklı ve Kaliteli Ürünler ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik 2 Hakkımızda Günümüz modern tüketici ihtiyaçları doğrultusunda dünya genelindeki yeni trendleri takip etmek suretiyle

Detaylı

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam.

Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Hayal gücünüzden ilham alınarak inşa edilmiş bir yaşam. Kartal ın hayata bakış açısı değişiyor... Hayat yeni bir anlam kazanıyor. 01 Rezidans yaşamının ışıltılı dünyası içinde, tüm ayrıcalıkların elinizin

Detaylı

a 3 -<» rt3 ft3 Ö o\3 CO o\3 Ö o\3 CO v-< 0x3 Ö V-i -i» 3 Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın 0x3 Ö 0x3 Kitap / Kayıp Gül

a 3 -<» rt3 ft3 Ö o\3 CO o\3 Ö o\3 CO v-< 0x3 Ö V-i -i» 3 Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın 0x3 Ö 0x3 Kitap / Kayıp Gül ft o\ I V-i :p --( a * > Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın Kitap / Kayıp Gül Röportaj / Dr. Süleyman Ozüpekçe El Sanatları / Geleneksel Sanatlarımız/

Detaylı

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk

Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz a Unutulmaz Bir Yolculuk Ilgaz bozulmamış doğası, tertemiz havası ve binlerce yıllık geçmişiyle Anadolu nun hem yüce bir dağı hem de pek çok medeniyetin harmanlandığı önemli bir kültür coğrafyasıdır.

Detaylı

Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male!

Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male! HOME COMFORT Strong, Handsome, Reliable. Distractingly alpha-male! Görünümde dinamik, keskin hatları olan bu tasarım, nihai bahçe lüksünü temin eder. Açılı detayları ve güçlü özellikleriyle Pavilion, yıl

Detaylı

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI

CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI FOLKART ARDIÇ ÇEŞME CENNETİN YERYÜZÜNDEKİ YANSIMASI Dünyada bazı özel lokasyonlar vardır. Coğrafyası, dokusu ve ruhuyla bir kez hayatınıza girer, bir daha da hiç çıkmaz. İşte Çeşme tam da böyle bir yer..

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI

MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI MARSALA KOLEKSİYON LANSMANI mimari esinlenmeler tarihi referanslar ispanyol zerafeti abartısız lüks YILIN MODA RENGİ TASARIMLA BULUŞUYOR Adını Güney Akdeniz in gün batımından alan ve moda dünyasına damgasını

Detaylı