usok 0 serom ik" Sayfa No: 2

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "usok 0 serom ik" Sayfa No: 2"

Transkript

1 usok 0 serom ik" Sayfa No: 2 KURUMsAL ydnnrinr ilrnr,pni unuvr naponu KURUMSAL y6nbriu ir,rcr,nninn uwla BEyANT $irketimiz pay sahipleriyle olan iliqkilerini Mali iqler Mudiirltigii tarafindan yiiriitmektedir. Mali Igler Miidiirlii$i'nce pay sahiplerinin bilgi isteme taleplerine cevap verilmekte ve genel kurullar, hisse senetleri, kar da$rtrm dnerileri ve benzeri konularda bilgilendirilmeleri sallanmaktadrr. Her yrl detaylt oiarak hazrrlanan faaliyet raporlan ve yasal mevz:uat gere[i agrklanmasr zorunlu olan haller iqin yaprlan dzel durum agrklamaiarryla pay sahiplerinin haklan korunmakta ve pay sahiplerinin bilgilendirilmesi saflanmaktadrr. $irketimiz kamuym aydmlatma ve qeffaflrk konularrnda SPK'nun diizenlemeleri kapsamrnda olmasr sebebiyle yasal y.rikiimltliikierini eksiksiz olarak yerine getirmekte, drinemsel olarak mali tablolannt, mali tablo dipnotlarrm, Baltmsrz Denetim Raporlarrm kamuya agrklamaktadrr. Aynca olalaniistii durumlar sdz konusu oldufunda istanbul Menkul Krymetler Borsasr'nda 6zel durum agrklamalan yapmakladrr. $irketimiz, Kurumsal Ydnetim Ilkelerini hem girket hem de pay sahipleri agrsmdan son derece olumlu gdrmektedir. Pay sahipleri agisrndan haklanm daha kolay kullanabilecekleri daha geffaf bir ydnetim ve daha gok bilgi sahibi olduklan bir yapr olugacaktrr. Bu da pay sahiplerigin tercih nedeni olacalctrr. Pay Sahipleri ile iligkiler Birimi Mali I91er Mtdihliigii biinyesinde olugturulmug sorumlu birim tarafindan yiiriitiilmektedir. Birimin yiirfittiigri baqhca faaliyetler arasmda gunlar yer alrr: Geqmig yrllarda yaprlmrq olan sermaye artrrml, hisse senedi de$igim ve kar payr ddemeleri ile ilgi1i iglemlerin yerine getirilmesi, Genel Kurul toplantrsrmn ytiriirliikteki mevzuata, esas sdzleqmeye ve diler girket igi diizenlemelere uygun olarak yaprlmasr, $irket Genel Kurul toplantrsnm yaptlmasr, pay sahiplerinin yararlanabileceli dokiimanlann hazrlanmasr, tutanaklarrn talep edenlere gdnderilmesi, Pay sahiplerinin girket ile ilgili yazrh ve srizlii bilgi taleplerini gizli ve ticari sr niteligindeki bilgiler harig olmak iizere ilgili yetkililerle g6rtiqerek yamtlanmasr, SPK'mn Seri VIII, No:54 sayrh teblifii dikkate ahnarak gerekli 0ze1 Durum Agrklamalanmn IMKB ve SPK'na bildirilmesi,

2 usok0seromik" Sayfa No: 3 Sermaye Piyasasr Kanunu i1e ilgili mevzulrtta meydana gelen degigikliklerin takip edilmesi ve girket ilsili birimlerinin dikkatine sunulmasr. Mali isler Miidiirii Tel X'aks Smmm Ctineyt BIRHAN t\ c.birhan@usakseramik. com Pav Sahiplerivle iliskiler Tel Faks Birol TA$KIN r * rr r b.taskin@usakeramik. com Pay Sahiplerinin Bilgi Edinme Haklarrmn Kullanrmr Bilgi alma ve inceleme hakkrmn kullanrmrnda, pay sahipleri arasrnda a)'nm yaprlmaz. Ugak Seramik Sanayi A.$. pay sahipieri girketimize telefon ve faks yoluyla ulagarak bilgi taleplerini ve sorulanm iletmektedirler. Yatrrrmcrlar tarafindan sorularrn tamamrna yakrn bir krsmr, dcinemsel kar, sermaye artrrml ve temettii dalrtrm konulanna iligkindir. Bu tiir sorulara verilen cevaplar Sermaye Piyasast Kurulu mevzuatrna uygun olarak heniiz kamuya agrklanmamrgsa cevaplanmamakla, kamuya agrklanmrg bilgiler ise pay sahiplerinin istifadesine sunulmaktadrr. Pay sahiplerinin bilgi alma haklanmn geniqletilmesi amacrna yrinelik olarak her tiirlii bilgi gtincel olarak qirketimizin web safasmda pay sahiplerinin kullammrna sunulmugtur yrh faaliyet raporu, talep eden pay sahiplerine, finans kuruluglarma ve aracl kurumlara elden veya posta yolu ile teslim edileceklir. Pay sahiplerinin haklarrmn kuliammmr etkileyecek olan geliqmeler istanbul Menkul Krymetler Borsasr'nda 6zel durum agrklamalan geklinde ve gazete ilanlan ile duyurulmaktadr. $irketimize 2012 yrh igerisinde "Ozel Denetgi Tayin Talebinde" bulunulmamrqtrr.

3 u5pxpseromik* Sayfa No: 4 Genel Kurul Bilgileri - girketimiz 2012 yth faaliyetine iliqkin Olalan Genel Kurul toplanfisrm tarihinde yaprlmrgtrr. - $irketimizin Genel Kurul toplantrlan igin ana sdzlegmesinde ozel bfu toplantr nisabr belirlenmemiq olup topiantr ve karar nisaplarmda Tiirk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasr Kanrrnu hiiktimleri uygulanmaktadrr. - Toplantrlara iliqkin davetler yerel, ulusal gazete sayfalannda ayn zarnutda Ticaret Sicil Gazetesinde ilan yoluyla yaprlmaktadrr. ilvtkb'ye, ise davet igerigi Genel Kurul toplantrsr ile ilgili ahnmrg olan Ydnetim Kurulu kararrmn <jzel durum agtklamasr olarak iletilmektedir. Bu davet ilanlarrnda; genel kumlun yeri, giin ve saati, genel kurul toplantlsma katrlacak vekiller igin vekaleb:rame 6me[i, toplantrya girig igin ortakhk paylanm gdsterir belgeleri hangi tarihe kadar ibraz edecekleri ve 2012 yr faaliyetlerine ait, ydnetim kurulu raporu, denetgileraporu, baprmsrz dtq denetim raporu bilango ve gelir tablosu raporlanntn hangi tarihte ve nerede ortaklann incelemesine hazrr bulundurulacafr hususlannda bilgilere yer verilmektedir. -.Pay sahiplerinin Genel Kurula katrlmak tizere toplantr tarihinden bir hafta dncesine kadar girketimize bagwrarak, gerekli prosediirleri (takas yzrs;,, pay defterine ka1rt, senet tevdii, vekalet ibrazr) tamamlamasr, ilanlarda belirtilmektedir. Uygulamada, toplantl gunii dahil olmak iizere girig kartr verilerek pay sahiplerinin Genel Kurul toplantrsrna katrhmr ve oy kullanmalarr sallanmaktadrr. - Genel Kurul toplantrstnda pay sahipleri, gerek sdzlii gerekse yazrlt olarak soru sorma haklanm kullanmakta ve pay sahiplerinin bu sorularma ydnetimce cevap verilmektedir. - Genel Kurul tutanaklarr girket genel merkezinde pay sahiplerinin tetkikine agrk tutulmakta dtr. - Olafan Genel Kurul girketin hesap d6neminin sonundan itibaren alfl ay igerisinde ve sened en az bir defa toplanmaktadrr ve toplantr girket merkezinde yaprlmaktadrr' Oy Haklarr ve Azrnhk Haklarr $irketimizin ana sdzleqmesine gdre olalan ve olalaniistii genel kurul toplantrlannda hazrr bulunan ortaklann veya vekillerinin her hisse igin bir oy hakkr bulunmakta olup, oy kullammrnda imtiyazh hisse bulunmamaktadrr. Genel kurul toplantrlarrnda oylar el kaldrrmak suretiyle kuilamlr. Ancak hazr bulunan hissedarlann temsil ettikleri sermayenin 1/10 nu na sahip bulunanlann talebi iizerine gizli olarak yaprlrr. Azrnhk paylanm temsil eden hissedarlar, Genel Kurul'da salladrklan katrhmlanyla, Ydnetimi gogunluk hissedarlarla birlikte oluqturmaktadrrlar. $irketimiz ana sdzlegmesinde birikimli oy sisteminin kullammtna olanak veren bir hiikiim yer almamaktadr.

4 ,'\ Sayfa No: 5 usok(/ser0mrk" KarDafrtrm Politikasr ve Kar Da[rtrm Zamanr Kar Payr Da$rtrmr Tiirk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasr Kanunu ve Diizenlemeleri, Ana sdzlegme hi.ikiimleri uyannca Genei Kurul'da ahnal karar dosrultusunda yaprlmaktadrr. Ana sdzleqmeye gcire Sermaye Piyasasr Mevzuatma uygun olarak ve Genei Kurul karan ile smrh olmak iizere basrmsu smrh denetimden gegmiq, 6 ve 12 ayirk ddnemler itibariyle hazirlanmrg mali tablolar iizerinde yer alan karlarr i2erinden nakit avansr dagttabilir. Paylarrn Devri $irket esas sdzlegmesinde hamiline yazrh paylann dewini krsrtlayaa herhangi bir htikiim yoktur. Nama yaz r hisse senetlerinin dewi, ancak Y6netim Kurulu'nun dewe karar vermesi ve qirket pay defterine kayrt ile muteber olur. Pay Sahiplerine Eqit ielem ilkesi Kurumsal ydnetim gergevesinde, azrnhk ve yabancr hissedarlar da dahil, britiin hissedarlara egit muam.elede bulunulmasrm giivence altrna ahnmrqtrr. Pay sahiplerinin, girkete veya difer pay sahiplerine zarar verme kastr ile hareket etmelerini dnleyici tedbirler alnmaktadrr. $irket Bilgilendirme Politikasr $irketimiz ttim pay sahiplerimiz ile diler menfaat sahiplerinin bilgilendirilmesinde eqitlik, do$ruluk, tarafsrzhk, tutarhhk ve zamanluna prensipleri gergevesinde dawamlmasrnr benimsemektedir. Bu politika dahilinde ele ahnan duyuru ve agrklamalanmrzrn, $irketimizin hak ve menfaatlerini de gdzetecek gekilde, zamamnda, do!ru, eksiksiz, anlaqrlabilir, analiz edilebilir ve diigiik maliyetle kolay erigilebilir bir qekilde yaprlmasr esastrr. Mevzuatrn agrklanmasrm zorunlu krldrlr bilgiler yeterli ve detayh gdrilldiiliinden dolayr bir bilgilendirme politikasr oiuqturulma yoluna gidilmemigtir. $irketin sernaye piyasasr araglaniln delerine etki etme ihtimali bulunan geliqmeler ve girketimizin finansal durumund a velveya faaliyetlerinde cinemli bir degigiklik yaratabilecek geliqmeler hakkmda derhal kamuya bilgilendirme yaplhr. Ancak kamuya agrklanan bilgiler, rekabet giiciinii engelleyerek $irketimizin ve pay sahipleri ile diler menfaat sahiplerinin zaraflna neden olabilecek sonuglar doluracak bilgi igeremez ve ticari sr kapsammda olamaz. Kamuyu Aydrnlatma Esaslan gergevesinde dzel durum agrklamal arlmrzln tamamt yasal mevzuata uygun olarak siiresinde kamuya duyurulur. $irketimizin 2013 yrh igersinde Eyliil ayr itibariyle, adet 6zel Durum Agrklamasr olmuqtur.

5 usok0seromik' Sayfa No: 6 I(amuya agrklamalar nedeniyle SPK taraflndan uygulanmlg bir yaptrrrm bulunmamaktadrr. $irketimiz yurt dtgr borsalarda kote olmadi[rndan SPK ve IMKB drgrnda Ozel Durum Aqrklamasr yap masr gerekmemektedir. $irketimizin intemet adresi dur. intemet sitesinde yaynlamasr zorunlu bilgiler yatrmcr iligkileri baghgr altmda yayrnianmaktadr. $irket ile Pay Sahipleri, Y<inetim Kurulu Uyeleri ve Ydneticiler Arasmdakili$kiter 2012 yilnda girketimizin o/o5 i:zeinde payr olan tek hissedarr Tanser Seramik Sanayi ve Ticaret A.$. olup % 19,42 paya sahiptir. Kamunun Aydrnlafilmasrnda Periyodik Mali Tablo ve Raporlar $irketin balrmsrz drq denetimden gegmig 3., 6.,9. ve 12. ay mali tablolarr ve dipnotlan, SPK ve IMKB aracrhfryla kamuya du1'urulmaktadrr. igeriden Ofrenebilecek Durumda Olan Kiqilerin Kamuya Duyurulmasr Qaltgma siiresince d[renilen, girkete ait, gerekli kiqiler drqrnda bilinmesi girketge arzu edilmeyen, ticari srr olarak nitelendirilebilecek bilgiler '$irket Bilgisi' olarak kabul edilir.tiim galrqanlar Uqak Seramik Sanayi A.$.'de gahgrrken ve soruasmda igeriden aldrgr girket bilgisini kullanarak kazang yaratacak faaliyetlerde bulunamaz. $irketin sermaye piyasasr araglanmn delerini etkileyebilecek nitelikteki bilgiye ulagabilecek konumdaki Ydnetim Kurulu iiyeleri ve iist diizey ydneticiler olup faaliyet raporunda kamuya du).urulmaktadrr. Menfaat Sahiplerinin Bilgilendirilmesi $irketimiz faaliyetleri i1e ilgili olarak menfaat sahipleri gerek genel kurullar, gerek de kamuyu aydmlatma esaslan gergevesinde 6zel durum agrklamalarr yoluyla bilgilendirilmektedirler. Bu bilgilendirmeler faaliyet raporlan ve istanbul Menkul Krymetler Borsasr aracdrgr ile yaprlmaktadrr. Menfaat sahiplerine, qirket ile ilgili kendilerinilgilendiren konularda bilgi verilmektedir. insan Kaynaklart Politikasr Ugak Seramik Saa.A.$.'nin Personel ige Ahm Sistemi'nin temel amacr, dosu insam, dogu ige yerlegtirerek, hem igletmenin hem bireyin grkarlarrm gdzetmek, bdylelikle, iqletmenin ve galtganlann verimlili[ini artrrmaktrr. Personel segme ve yerle$tirme srirecinde ana ilke, kigilere eqit firsat vererek; geli$meye agrk, deligimden korkmayan, insan iligkilerinde baganh, elitim diizeyi yiiksek, takrm gahgmastm seven, geng ve dinamik kigileri girkete kazandrrmaktr. Personel alimr ile ilgili kiterler yazrli hale getirilmiq ve personel almlannda bu kriterier uygulanmaktadrr.

6 ,'\ Sayfa No: 7 usokpseromrk' Miigteri ve Tedarikgilerle iligkiler Hakkrnda Bilgiler Ugak Seramik TS EN ISO 9001:2000(TSE-Tiirkiye) Kalite Sistem Belgesi'ne 1996 yrhndan beri sahiptir. Miiqterilerimiz ve tedarikgilerimizi bir btittin olarak dtiqiinerek, "Miigterilere kalite seviyesi y.riksek i.iriin ve hizmet sunma" hedefimizi gergeklegtirmek igin herkesin takrm gahqmasruhuyla hareket edip belirlenen kurallara ve sistemlere u)rynalan esastrr. MiiEteri Odakhhk Mi.igterinin sesi, qirketimizde iirtin geligtirme aqamasmdan baqlar, iirtin prezantasyonu, satrnalma, iiretim ve sevkiyat agamaianna kadar yansrtrimaktadr.$irketimizin asrl amacr sadece kar etmek delil, bunun yamsrra miiqteri de[eri de yaratmaktrr.miigteri deleri yaratmak iqin, miigterilerimizin ihtiyag ve beklentilerinin tarh ve dogru olarak algtlanmasr ve kargrlanabilmesi igin; Milgterilerimizin tatmininin artrrlmast amacma ydnelik olarak,kurulugumuzun mriqteri gartlarrm kargrlama derecesini 61gmek amacr ile anketler ve diler kaynaklar kullamlmaktadrr. Memnuniyet 6l9iimii yrlda bir defa *Miiqteri Memnuniyeti Genel Delerlendirme Talimatr (YON-KG-TA- 06)" do!rultusunda De[erlendirilir. Uriinlerimizi satrn alan miiqterilerimizin aldrklan tiriin ve hizmetten duyduklan memnuniyetsizlik bayilere, pazaflama bdlge miidrirhiklerine ve $irket merkezimize, telefon, fax, yolu ile ulagrr. Mr.iqteri $ikayet Deferlendirme Toplantrsr 3 ayda bir Kalite Giivence Ydneticili[i organizasyonu ile gergekleqtirilir.3 Ayhk ddnemlere ait mii$teri $ikayetled delerlendirme raporlarr i1gi1i ydneticilere daftfilrr.toplantrda deferlendirilen ddnemle ilgili qikayet konusu olan hata dmekleri sorumlulara gdsterilir ve hatalann tekrarrm dnlemek igin gerekti[inde ilgili birimden di.izeltici faaliyet istenir. Sosyal Sorumluluk $irketimizin gevreye duyarh politikalanna paralel olarak, atrk su iiretim tesisi ile proses su)'unun dogrudan degarjr dnlenmelle ve ahk su arrtma tesis grkrg defierleri srirekli kontrol edilmektedir. Fabrika bacalanndan atmosfere atrlan emisyonlar periyodik olarak dlgt.ilmekte, Emisyon izninde verilen srmr delerlerden bir sapma olup olmadrlr kontrol edilmektedir.

7 ,,\ usor((rser0mrk" Sayfa No: 8 Yiinetim Kurulunun Yaprsr, Olugumu ve Bafrmsz iiyeler $irket ydnetim kurulu aga[rdakisimlerden olugmaktadrr: Bagkan :DURMU$ TANI$ Bagkan Vekili : HUSEYiN TANI$ UYE : ABDULLAHHAKANTANIS BAGIMSIZ UYE BAGIMSIZU\G :MEHMET DENIZ :DR.NURIUSLU Oftaklar Genel Kurulu tarafindan Tiirk Ticaret Kamrnu hi.iki.imleri dahilinde segilen 5-7 kiqiden olugmaktadrr. Ddnem igerisinde Ydnetim Kurulu iiyeliklerinde boqalma oldugu takdirde ydnetim kurulu yeni bir iiye seger, bu iiyenin segimi ilk genel kurulun onal'rna sunulur. Ydnetim Kurulu Bagkan ve iiyelerinin, qirket konusuna giren igleri bizzat veya bagkalan adrna yapmalarr ve bu ti.ir igleri yapan qirketlere ortak olabilmeleri hususunda TTK 334 ve 335. maddeleri kapsammda Genel Kurul'dan onay ahnmaktadr. Yiinetim Kurulu Uyelerinin Nitelikteri $irketin ana sdzleqmesinde ydnetim kurulu iiyelerinin segim kriterleri hususunda bir diizenleme mevcut olmamakia birlikte mevcut ydnetim kurulu tiyelerimiz SPK Kurumsal Ydnetim ilkelerine 6rtiigmektedir. Sdz konusu kriterlere uymayan ydnetim kurulu iiyemiz bulunmamaktadrr. $irketin Misyon ve Vizyonu ile Stratejik Hedefleri Vizyonumuz Uretimde kalitemizi en iist standartlarda tutmaya devam ederek, seramik selddriinde diinya markalan arasrnda yer almak, siirekli geli$tirdigimiz ve yeniledilimiz iiriinlerimizle beraber yatrlmlarlmzl daha da artrrmaktr. Misyonumuz Kalitemiz, i.istiin hizmet anlayrqrmz, yenilikgi yaprmrz ile miigterilerimizin beklentilerini en iyi gekilde kargrlamak;galganlanmrz, miigterilerimiz ve hissedarlanmrz igin siirekli deler yaratan bir

8 Sayfa No: 9 usok0 serom ik' qirket olmak ve her zaman geweye, insana, topluma duyarh ve saygrir bir gekilde faaliyetlerimizi siirdiirmekiir. Risk Yiinetim ve ig Kontrol Mekanizmasr $irketimiz Denetim Komitesi ve ig denetgi tarafindan; yaprlan iglemler ve faaliyetlerin gerek yasal mevzuata gerek qirket politikalarrna uygunlu$u hususunda ilgili denetimler yaprlmaktadrr. Baltmsrz drq denetgiler tarafindan denetimler yaprlmakta ve sonuglarr direkt qirket iist diizey ydnetimine bildirilmektedir. Qok ydnlii iletigimle bildirilen problemlerin g6aim yollan aranmakta ve politikalar oluqturulmaktadrr. Yiinetim Kurulu Uyeleri ile Yiineticilerin Yetki ve Sorumluluklarr $irketimizin ana sdzlegmesinde ydnetim kurulumrn vazife ve selahiyetleri hakkrnda hiikiimler mevcuttur. Y6netim Kurulu girketi temsile yetkili krldrg iiyelerini veya harigten kimseleri, genel miidiir, miidiir ve memurlann imza yetkilerini hangi konularda hangi limitler dahilinde kullanacalrru ve siiresini tesbit eder.imzaya yetkili Ydnetim Kurulu tiyeleri i1e di[er kiqilerin isimleri ve yetki srmrlarr bir sirkiilerle detayh olarak belirtilir. Diler ydneticilerin yetki ve sorumluluklan ana sdzlegmede yer almamakla birlikte girketimiz genelinde ttim gahganlar igin tist diizey ydneticiler de dahil olmak iizere yetki ve sorumluluklarrnl gdstelen gdrev tammlan belirlenmigtir. Y0netim Kurulunun Faaliyet Esaslarr $irket ana sdzieqmesine gd're; Ydnetim Kurulu girket igleri gerek gdsterdikge toplamr 2013 yrhnda Mart ayr itibari ile toplam 18 adet Ydnetim Kurulu toplantrsr yaprlmrqfir. Toplantr giindemi Ydnetim Kurulu Baqkammn iiyeler ile yaptrfr gdri.iqmeler ile belirlenmektedir. Ydnetim Kurulu Uyeleri gdrev bdliimiinii kendi aralarrnda yaparlar. $irket iglerinin tamammrn veya bir ktsmrmn yiiriitiilmesi konusunda kendi aralanndan veya harigten Genel Miidiir veya miidiirler tayin edebilirler. Y6netim Kurulu Uyelerinin aprrhkl oy hakkr ve/veya veto hakkr bulunmamaktadrr. Ydnetim kurulu kararlarr iiyelerin oy birlili i1e ahmr. $irketle Muamele Yapma ve Rekabet Yasafr $irket Ydnetim Kurulu i.iyeleri, qirketle iglem yapma ve rekabet etme kapsamrna giren herhangi bir muamelede buhurmamrqlardr.

9 usok0seromik' Sayfa No: 10 Etik Kurallar $irket Yrinetim Kurulu tarafindan girket ve gahqanlafl igin ta.mmlanmrq ve gerek galqanlara ve kamuya agrklanmrg etik kuraliarla ilgili diizenlemeler bulunmamaktadrr. Bununla birlikte galtganlar igin g6rev tammlan olugturulmug ve gahgma hayatnda kabul gdrmiig prensipler dolrultusunda sdz ve davranrqlarrn yasalara, ahlaki deferlere, 6rf ve adetlere, gevreye saygth hareket etmeleri sa!lanmaktadr tarihii Olalan Genel Kurul'da segilen Ydnetim Kurulu Uyeleri toplanarak aqa[rdaki qekilde gdrev dalrhmr yapmtglardr; Durmuq TANI$ Hiiseyin TANI$ A.HakanTANI$ Mehmet DENIZ Nuri USLU - Ydnetim Kurulu Baqkam (Icracr Olmayan) - Ydnetim Kurulu Baqkan Yardtmctst (Icract) - Ydnetim Kurulu Uyesi (icracr Olmayan) - Balrmsrz Ydnetim Kurulu Uyesi - Balrmsrz Ydnetim Kurulu Uyesi, Ayrrca SPK Seri:IV No:56 sayrh teblili ile belirlenen Kurumsal Ydnetim Ilkeleri kapsamrnda, Ydnetim Kuruluna ba[h olarak gahqmak i.izere Kurumsal Ydnetim Komitesi ve Denetimden Sorumlu Komitenin oluqturulmasrna, Aday Gdsterme Komitesi, Riskin Erken Saptanma Komitesi ve iicret Komitesine iligkin gbrevleri Kurumsal Y6netim Komitesinin yiiriitrnesine karar verilerek komite baqkan ve iiyelerin aqa[rdaki gekilde belirlenmiqtir. Kurumsal Yiinetim Komitesi Bagkan.uye - Nuri USLU - A.Hakan TANI$ (Ba[rmsrz Y<inetim Kurulu Uyesi) (icracr Olmayan Uye) Denetimden Sorumlu Komite Baqkan Uv" - MehmetDENIZ - Nuri USLU (Balrmsrz Ydnetim Kurulu Uyesi) (Ba[rmsz Yonetim Kurulu Uyesi) Ytinetim Kuruluna Sa$lanan Mali Haklar Yonetim Kurulu iiyeleri igin Genel Kurul'da bir iicret tespit edilmektedir. Ydnetim Kurulu iiyeierimiz qirketteki gdrevleri nedeniyle ddenen ticret ve menfaatleri almaktadrrlar.

10 usok0seromik" Sayfa No: 11 xan n,q.grrrl{ ror,irirasr Tiirk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasr Kanunu ve Diizenlemeleri, Ana S6zlegme hiikiimleri uyannca Genel Kurul'da ahnan karar do!rultusunda yaprlmaktadrr. Ana sdzlegmeye gdre Sermaye Piyasasr Mevzuatma uygun olarak ve Genel Kurul kararr ile srmrh olmak iizere bafrmsz srmrh denetimden gegmiq 3,6,9 ve 12 ayhk ddnemier itibariyle hazrlanmrg mali tablolar iizerinde yer alan karlan iizerinden nakit avansr daertabilir. Yukandaki agrklamalarrmrzrn, Sermaye Piyasasr Kurulunun Seri: VIII, No:54 sayrh Teblilinde yer alan esaslara uygun oldufunu, bu konuda,/konularda tarafimrza ulagan bilgileri tam olarak yarsttfllmr; bilgilerin defter, kayrt ve belgelerimize uygun oldufunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve do!ru olarak elde etmek igin gerekli tiim gabalan gdsterdilimizi ve yaprlan bu agrklamalardan sorumlu oldulumuzu beyan ederiz. nonou iqinne ESA SoZLE$MEDE yaprlan DEciSirr,irr,nn $irket Esas Sdzleqmesi'nin Trirk Ticaret Kanunu'na uyumlu hale getirilmesigin ilgiii maddelerinde degiqiklik yaprlmtg ve mevzuat degigikligi Sermaye Piyasasr tarafindaa onaylanmrgtrr. Miitakiben Esas sdzlegme Ticaret nezdinde yayrnlanacaktrr.

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Sayfa No: 1 KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Şirketimiz pay sahipleriyle olan ilişkilerini Mali İşler Müdürlüğü tarafından yürütmektedir. Mali İşler Müdürlüğü

Detaylı

3) Divan baqkanr, grindemin tigiincti n-raddesini tutanak yazmanlrra okuttu.2012 Yrlt hesrap

3) Divan baqkanr, grindemin tigiincti n-raddesini tutanak yazmanlrra okuttu.2012 Yrlt hesrap EURO KAp1TAL YATIRIM ORTAKLIGI,qlONitU $imnri'nin 30 MART 2013 i.q.nihinoe yapilan 2012 yrr-r ougan GENEL KURUL ToPLANTI rutann'gt Euro Kapital Yatrnm Ortakhgr Anonim $irketinin 2012 ylrr Ola[an Genel

Detaylı

ir,nriginn nir,cir,nni

ir,nriginn nir,cir,nni r- cnnnr- nir,cir,nn TREND FAKToRiNG ANor\iM $inrnri 0 t, 0 1.2 0 1 3-3 t.t2,20tg n onrvri yrl,r,rk r,n ar,iynr RApoRU Raporun Ait Oldu[u Diinem t 0ll0tl20l3-3Ut2l\0l3 Ticaret unvanl Ticaret sicili numarasl

Detaylı

b) Turizm faaliyetleri ile ilgili olarak yaprlmasr lazrm gelen her igi yapmak rehber kurye

b) Turizm faaliyetleri ile ilgili olarak yaprlmasr lazrm gelen her igi yapmak rehber kurye TATKOY TuRizM YATIRTMLARI ve TiCARET ANoNiM $irr(eti ANA SOZLESMESi Kuruluq Madde 1 Agafrda adlarr, soyadlarr ve agrk adresleri yazh kurucular arasrnda Turk Ticaret Kanunun Rnonim girketlerin ani qekilde

Detaylı

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31.12.2013 tarihi itibari ile Bağımsız Denetim Raporu, Mali Tablolar ve Dipnotlar, Genel Kurula sunulan Özet Yönetim Kurulu Raporu ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi

Detaylı

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART TUNCELi iinivnnsirnsi- BGiriM-siR-snN runcer,i trnivnnsirnsi rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART 4688 Sayrh Kamu Gorevlileri Sendikalan Kanunu'nun 22. ve 41. maddeleri ve bu kanuna dayah

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

iq vonerge EURO TREND YATIRIM ORTAKLIGI A.$ GENEL KURUL'UN QALr$MA USUL VE ESASLARTNA iri$kin

iq vonerge EURO TREND YATIRIM ORTAKLIGI A.$ GENEL KURUL'UN QALr$MA USUL VE ESASLARTNA iri$kin TURK T caret KANUNU 419.MADDE KApsAMTNDA GENEL KURUL'uN CALTSMA usul ve EsAsLARtNA irisriru Y0ruencr EURO TREND YATIRIM ORTAKLIGI A.$ GENEL KURUL'UN QALr$MA USUL VE ESASLARTNA iri$kin iq vonerge sirinci

Detaylı

YAT RtM ORTAKUGT A.g. 30-33-34 VC 37'NCi MADDELER N TAD L, 4O'NC. EsAs s6zuguesi. MADDE ruin EKrENMeSirue iil5riru rnoil rnsnrtlar

YAT RtM ORTAKUGT A.g. 30-33-34 VC 37'NCi MADDELER N TAD L, 4O'NC. EsAs s6zuguesi. MADDE ruin EKrENMeSirue iil5riru rnoil rnsnrtlar EURO B TiPi MENKUL KIYMETLER YAT RtM ORTAKUGT A.g EsAs s6zuguesi 3-4 - 5-1 L - 12-16 -r7 - L8 -r9-20 -22-23 -24-25 -27-29 - 30-33-34 VC 37'NCi MADDELER N TAD L, 4O'NC MADDE ruin EKrENMeSirue iil5riru rnoil

Detaylı

iq v0nnncn onnngi irinci sdr,unr Genel Kurulun Qahgma Usul ve Esaslan

iq v0nnncn onnngi irinci sdr,unr Genel Kurulun Qahgma Usul ve Esaslan EK: 5 iq v0nnncn onnngi DERMAN MOBILYA slnlyi TiCARET ve TAAHHUT Anonim girketi Genel Kurulunun Qahgma Esas ve Usulleri Haklanda ig yiinerge BiRiNCi BdLtiM Amag, Kapsam, Dayanak ve Tanlmlar Amag ve kapsam

Detaylı

FAf. I i,/'l '\- i'.; ' r. i) Ydnetim Kurulu: Anadolu Universitesi Yaqamboyu Ofrenim Uygulama ve. sirixci noluvr

FAf. I i,/'l '\- i'.; ' r. i) Ydnetim Kurulu: Anadolu Universitesi Yaqamboyu Ofrenim Uygulama ve. sirixci noluvr .. I ".'l -" )f,/7.,90/l,/ // - / -/ ANADOLU UNivrnsirnsi PERSONEL BELGELENDiRMN NiNiUi (ANAPER) yonnncrsi Amag sirixci noluvr Amag, Kapsam, Dayanak, Tanrmlar ve Krsaltmalar MADDE 1 - Bu ydnergenin?macu

Detaylı

sinrerit Uruvarur W.5jrketinunVan.TRABZoNSPoRSPoRTiFYATIRIMVEFuTBoL

sinrerit Uruvarur W.5jrketinunVan.TRABZoNSPoRSPoRTiFYATIRIMVEFuTBoL DEGi$iKLiKLicilt ynyn{r,qnudr rrsc rnnihi 06.02.20rs SAyr 87s3 TRABZONSPOR sportif YATTRTM ve FUTBoL igletmecil-irbi TicARET A.g. ANA SOZLE9MESi KURULUS Madde 1- Aga!tdaki adlart, soyadlarr, ikametgahlarr

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 31.12.2011 YILLIK FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 31.12.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ: Şirketimizin

Detaylı

MADDeTiN EKLENMesirur iilgriru rnoil rnsnrtlarl

MADDeTiN EKLENMesirur iilgriru rnoil rnsnrtlarl EURO TREND YAT R M ORTAKL G A.$ EsAs s6zuguesi 3-4 - 5-1 I-L2-L6 -L7 -r8 -L9-20 -22-23 -24-25 -27-29 - 30-33-34 ve 3z'ttci MADDrleniN TADiL,4o'Ncl MADDeTiN EKLENMesirur iilgriru rnoil rnsnrtlarl 2010 ESK

Detaylı

ricerr arorir'r ginxeri

ricerr arorir'r ginxeri AToENTA9 AKSARAv rarrm ENDUSTRi ricerr arorir'r ginxeri Yiinetim Kurulu Bagkanhfr'ndan Olalan Genel Kurul Toplantrsr'na Davet $irketimiz 2012 yrhna ait Ola$an Genel Kurul toplantsrnrn 25.06.2013 tarihinde

Detaylı

3z'Nci MADDrleniru rnoil,4o,nct MADDeruiru

3z'Nci MADDrleniru rnoil,4o,nct MADDeruiru EURO KApiTAr yattrtm ORTAKL G A.g EsAs s6zugnnesi 3-5 - 1 1 - L2- L6 - L7 - L8-20 -22-23 -24-25 -27-2 9-3 0-3 3-3 4-3z'Nci MADDrleniru rnoil,4o,nct MADDeruiru EKLENursirue iilgriru rnoir TASARILARI 2 5

Detaylı

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u OKULLARDA cuvnnri onramrn sagranmasr KoRUYUCU vn ONrnyici rnnninrnnin ALTNMAsTNA iri$rin igninrici pnororor,u Haziran 2015 AMAC Madde 1. Bu protokoliin amacr; igiqleri Bakanhlr ve Milli Elitim Bakanltlt

Detaylı

(--' zr' 'r' ,"-Z_., lo,1

(--' zr' 'r' ,-Z_., lo,1 l,inx silcisayar sisrontlnri y,q,zlltn{l ve DoNANTMT sanayi ve TicARET ANoNiM $irketi'nin zs.04.z0l4ra,niuir,qop yaprlan 2013 yilr olac,q.n GENEL KURUL ToPLANTI rurlnagt Link Bilgisayar Sistemleri Yazrhmr

Detaylı

2ll2yrLrNn,q.ir orngnn GENEL KURUL TopLANTT rur.q.na.gr

2ll2yrLrNn,q.ir orngnn GENEL KURUL TopLANTT rur.q.na.gr ADABANK ANoNiM $irketi'nin 26.03.2013 r,q.ritrindn varilan 2ll2yrLrNn,q.ir orngnn GENEL KURUL TopLANTT rur.q.na.gr Adabank Anonim $irketi'nin 2012 yilrna ait Olalan Genel Kurul Toplantrsr 26.03.2013 tarihinde,

Detaylı

lo"t* YETKiLi : gef AOLUM : Personel Biirosu c0rf,wi : Yazr igleri Memuru BOLUM : Personel Biirosu corevli : Ewak Kayrt Memuru cdnrvr,rni:

lot* YETKiLi : gef AOLUM : Personel Biirosu c0rf,wi : Yazr igleri Memuru BOLUM : Personel Biirosu corevli : Ewak Kayrt Memuru cdnrvr,rni: ilahiyat FAKULTESi BURoLARINA AiT GOREV TANIMI PERSONEL BTIROSU 1. Fakiiltemizin akademik ve idari personelinin atama ve emeklilik gibi buna benzer cizliik ielemlerini kanun ti.iziik ve ydnetmelikler gergevesinde

Detaylı

L^J) ilq. sayr :B.oe.o.Yic.o.l2.o8/ VALiLiGiNE (Bayrndrrhkve iskan Mildiirli[ii) T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLICI Yapr iqleri GenelMiidiirliifii

L^J) ilq. sayr :B.oe.o.Yic.o.l2.o8/ VALiLiGiNE (Bayrndrrhkve iskan Mildiirli[ii) T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLICI Yapr iqleri GenelMiidiirliifii / T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLICI Yapr iqleri GenelMiidiirliifii ilq sayr :B.oe.o.Yic.o.l2.o8/?.' t:'iiiil',:iii KONU : Kazan Muayene Formu VALiLiGiNE (Bayrndrrhkve iskan Mildiirli[ii) ifci: 14.06.1994tarih

Detaylı

ctinuru: ANADoLU trxivnnsirnsi T.C. SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012

ctinuru: ANADoLU trxivnnsirnsi T.C. SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012 T.C. ANADoLU trxivnnsirnsi SENATO Karar Tarihi z 31,01,2012 Karar No : I ctinuru: 14- Anadolu ljniversitesi (Eskigehir/Tiirkiye) Miihendislik Mimarhk Faktiltesi Elektrik- Elektronik Mtihendislili Bdltimti

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2013 31.12.2013

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2013 31.12.2013 Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2013 31.12.2013 UŞAK 17 ŞUBAT 2014 Sayfa No: 2 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. Giriş. 3 2. Yönetim ve Denetim Kurulu....

Detaylı

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş.

BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. BOROVA YAPI ENDÜSTRİSİ A.Ş. 01.01.2011 30.06.2011 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU RAPORUN DÖNEMİ : 01.01.2011 30.06.2011 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : Borova Yapı Endüstrisi A.Ş. YÖNETİM KURULU VE DENETİM KOMİTESİ:

Detaylı

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KAHRAMANMARA$ StiTCu in,a.u univnnsirnsi 2015 YL KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 5018 Sayrh Kamu Mali Y0netimi ve Kontrol Kanunu ile birlikte kalkrnma planlarr ve programlarda yer alan politika

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2014 30.09.2014

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2014 30.09.2014 Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2014 30.09.2014 UŞAK 08 Kasım 2014 Sayfa No: 2 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. Giriş. 3 2. Yönetim ve Denetim Kurulu....

Detaylı

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M DENETiM RAPORU DENiz YAKASI ratilsitesi or.oz.zor 4qr.ot.zors renihuninnnsl DENET M RApoRU Sitemizin ot'ol.zotq/31'0l.2015 tarihleri arasr igleyici ve hesaplarr,kat Mtilkiyeti Kanunu ve Geneg kararlart

Detaylı

BiRiNCI BOLUM. Eren Finans Faktoring Hizmetleri Anonim $irketi Genel Kurulunun $ahgma Esas ve Usulleri Hakklnda 19 Yiinerge

BiRiNCI BOLUM. Eren Finans Faktoring Hizmetleri Anonim $irketi Genel Kurulunun $ahgma Esas ve Usulleri Hakklnda 19 Yiinerge Eren Finans Faktoring Hizmetleri Anonim $irketi Genel Kurulunun $ahgma Esas ve Usulleri Hakklnda 19 Yiinerge BiRiNCI BOLUM Amag, Kapsam, Dayanak ve Tanlmlar Amag ve kapsam MADDE 1- (1) Bu ig yonergenin

Detaylı

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi Say: 72180796/419 Konu: TOBB BfU-SnnA E$tim Programlan Hk. l;:. r!.r : trr.rt!_!.lic*q.r"nt 1. ; \r::: \,,,..,.-j {]nasi

Detaylı

cro Crcwe Honruath- Crowe Horwath Olgu Ba$rmsrz Denetim ve YMM A.$. Murat QAGLAYA Sorumlu gevki gilinay, ymm Sorumlu Denetci Ycinetim Kurulu Baqkam \

cro Crcwe Honruath- Crowe Horwath Olgu Ba$rmsrz Denetim ve YMM A.$. Murat QAGLAYA Sorumlu gevki gilinay, ymm Sorumlu Denetci Ycinetim Kurulu Baqkam \ Crcwe Honruath- Crowe Horwath Olgu Ba$rmsrz Denetim ve YMM A.$. gevki gilinay, ymm Sorumlu Denetci Ycinetim Kurulu Baqkam \ cro Murat QAGLAYA Sorumlu, YMM ardrmcrsr 1377 Sokak No:3/13 Alsancak /izmir Teli+9O

Detaylı

9. T.C. ulmklu Lale QALIK, Fevzi Qakmak cad. No:69l14 ANTALYA. 8. T.C. ufuklu Emine Jale BALABAN, Fevzi qakmak cad.

9. T.C. ulmklu Lale QALIK, Fevzi Qakmak cad. No:69l14 ANTALYA. 8. T.C. ufuklu Emine Jale BALABAN, Fevzi qakmak cad. ATAC in$aat VE SANAYi ANONiM $irketi ANASoZLE$MESi KURULUS Madde I - Antalya Ticaret Sicili Memurlugunun 2536/3328 Sicil Saysmda Hikmet Ataman ve Ortagl insaat ve Ticarct Kolektif $irketi unvam ile kayrth

Detaylı

TURIilYE HALK BANKASI A.$. Ihraggr Bilgi Dokiimanr

TURIilYE HALK BANKASI A.$. Ihraggr Bilgi Dokiimanr TURIilYE HALK BANKASI A.$. Ihraggr Bilgi Dokiimanr Bu ihraggr bilgi dokiimanl Sermaye Piyasasr Kurulunca tarih ve sayr ile onaylanmrgtrr. Bu ihraggr bilgi dokiimanr gergevesinde ihrag edilecek borglanma

Detaylı

Ev-b. srraterir m,i$tirmalar vrnnxnzi. f) Dtinya rizerinde ve dzellikle islam co. onnnngi ruzucu

Ev-b. srraterir m,i$tirmalar vrnnxnzi. f) Dtinya rizerinde ve dzellikle islam co. onnnngi ruzucu Ev-b ASSAM ADALETi SavUNANLAR srraterir m,i$tirmalar vrnnxnzi onnnngi ruzucu isu.nnur, nnnnncin ADI: Madde 1. Derne[in adr; "Adaleti Savunanlar StratejikAragtrrmalar Merkezi Dernefi"; Krsa adt: "ASSAM"

Detaylı

3-Sirket konusu ile ilgili faaliyetleri gergekle5tirmek amactyla yerli ve yabancl

3-Sirket konusu ile ilgili faaliyetleri gergekle5tirmek amactyla yerli ve yabancl F)Mobilya ve aksesuar olarak anrlan her tiirlij esyanrn alrm,satrm ve ticaretini yapmak, G)Siingerden mamul hasta yataklartntn metal ve ahsap krsrmlarrnrn imaliyle ilgili hertiirlil arae-geree ve malzemenin

Detaylı

YEDITEPE. FAKro nt ru ci 20L4 FAALIYET RAPORU

YEDITEPE. FAKro nt ru ci 20L4 FAALIYET RAPORU I YEDITEPE FAKro nt ru ci 20L4 FAALIYET RAPORU sl! - Y D T P "hrstyar t(' vdneriu KuRuLu cenel muoun MEsArr 1. cenel eilcilen 2-3 4 5-7 A- Vizyon, Misyon Ve Stratejik Hedefler B- Kurumsal Y6netim ilkeleri

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU UŞAK SERAMİK SAN A.Ş 01.01.2015 31.03.2015 11 MAYIS 2015 UŞAK SERAMİK SAN A.Ş TEL: (276) 326 20 01 Uşak-Banaz Devlet Karayolu www.usakseramik.com FAX: (276) 326

Detaylı

:FC:S. ek iidemenin dafrtrlmasrnda uygulanacak usul ve esaslara iliqkin yiinetmelik"

:FC:S. ek iidemenin dafrtrlmasrnda uygulanacak usul ve esaslara iliqkin yiinetmelik :FC:S $/\6LlK ve SOSYAL HIZMET EMEKqI LERI SeNOilXaet Isran s u l.-al(safray gu e esl I1IE T*ADE UNION OF fubtic TMPLOOYES }N HEflT ANO SOCIAL $Ef,hACEs HASEKi cd. FASEKi CD, FIASFK SULTA.}.I MAH OZKAYA

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 01.01.2012 3.12.2012

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 01.01.2012 3.12.2012 Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2012 3.12.2012 UŞAK 01 Ocak 2013 Sayfa No: 2 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Yönetim ve Denetim Kurulu... 3

Detaylı

mr,i owrutuwrz ANrr,agffi ir,igxin KonnisvoN TEBLici

mr,i owrutuwrz ANrr,agffi ir,igxin KonnisvoN TEBLici A\IRUPA T O P LUL U GU'NU KURAN AI{TI,A $II,IA' NIN 81(1). IVIADDESiNE GORE REKABETI olqulebir",in gnxilde Krsrrffi mr,i owrutuwrz ANrr,agffi ir,igxin KonnisvoN TEBLici (de minimis*) (200L/c 368/07) (EEA

Detaylı

qagrtda B ulunma yr.ikumlur,u cuntin ihr,atind E AXtiF HUSUMET EHT,iWTi

qagrtda B ulunma yr.ikumlur,u cuntin ihr,atind E AXtiF HUSUMET EHT,iWTi qagrtda B ulunma yr.ikumlur,u cuntin ihr,atind E AXtiF HUSUMET EHT,iWTi Prof. Dr Abuzer KENDIGELEI' I. GENEL OI"ANAK Bilindi!,iiizereSermayePiyasasrKanununun(=SerPK)22.nad. desinin (i) Lendi htikmti ile

Detaylı

Sayr : 41677171/251.02

Sayr : 41677171/251.02 T.C. cuvrnttr vn ric,q.nnr BAKANr,rcr Koo peratifgilik Genel Mtidiirliifii Sayr : 41677171/251.02 Konu : Anascjzlegme defigikligi SINIRLI SORUMLU FEZA KONUT YAPI KOOPERATIFNE izmfu Cad. Ihlamur Sokak No:8/1

Detaylı

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6.

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6. ,:t? ixttl9i VERI ANALIZ REHBERI 1.AMA9 iyilegtirme veya Diizeltici/ Onleyici faaliyet yapmak iizere olgme ve izleme sonuglanntn analizinde, uygunsuzluklarrn nedenlerini ve goztimlerini saptamada yontem

Detaylı

EKLENuesirur iil$riru rnpil TASARTLARI

EKLENuesirur iil$riru rnpil TASARTLARI ,1 EURo rrend YATTRTM ortak r6t n.g EsAs sozlrgm esi' lu i lrt 6-8 - 9-1 0 - LL - L2- L3 -L 4-L5 -I8-ZL-23-26 ve 3 3' U N C MADDe lr ni ru i ru rnoil,4l'lrtci MADDeT i ru EKLENuesirur iil$riru rnpil TASARTLARI

Detaylı

ff,';x,,#f}#:i#i'itrj, ;lsl,,*?.rg1i,ffi Ttr11,,#tlfnine

ff,';x,,#f}#:i#i'itrj, ;lsl,,*?.rg1i,ffi Ttr11,,#tlfnine T.C, ADANA VALILIdI ll Slgl. M[dtrl0g0 YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM. -.)ADANA ly-. nenot4 MUESsESESINE I ADETTEKMX $ARTNEME (lo sayfa, j ff,';x,,#f}#:i#i'itrj, ;lsl,,*?.rg1i,ffi Ttr11,,#tlfnine k.d.rd,r

Detaylı

ollgnru cenel KURUL ToPLANTIrurlnlGt

ollgnru cenel KURUL ToPLANTIrurlnlGt EVyAp sabun yagi cliserin sanayi ve T caret ANoNiM ginxeri'ruiru 25 Mart ZOta rnriliuoe YAPILAN yrlrnn ollgnru cenel KURUL ToPLANTIrurlnlGt iil$xih 20{2 Evyap Sabun Yag Gliserin Sanayi ve Ticaret $irketi'nin

Detaylı

BOLU ILI. BOLU BELEDiYES. remizlik i gr,nni uunirru,ucu. connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n. qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir.

BOLU ILI. BOLU BELEDiYES. remizlik i gr,nni uunirru,ucu. connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n. qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir. BOLU ILI BOLU BELEDiYES remizlik i gr,nni uunirru,ucu connv, yprxi ve soruml,ur-,uxr-,,rrr ir,n qali$ma usur, ve ESASLARTNI r.lir vonnrvrnr,ir -1,- GENELGETEKqE 5393 sayrh Belediye Kanunu' nun 15. Maddeqi

Detaylı

İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur.

İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur. İHLAS YAYIN HOLDİNG A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Halka Arz işlemleri ile birlikte, Şirket bilgilendirme politikası aşağıdaki gibi oluşturulmuştur. Amaç Şirketimiz bilgilendirme politikasının ana prensibi;

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkeleri ne uyum sağlanması yönündeki çalışmalar 2010 yılında da sürdürülmüş olup, Rhea Girişim

Detaylı

KARAR: upcris KARARI ,,/ KIL EDEN UYELER

KARAR: upcris KARARI ,,/ KIL EDEN UYELER T.C. HASAN;EYH BELEDivpsi upcris KARARI Karar Tarihi Toplantr No Birleqim No Oturum No Karar No Karar Konusu 06lo4l20L6 4 1 1 10 Faaliyet raporunun gdriiqiilmesi MECLiSi Meclis 1. Baqkan Vekili: islam

Detaylı

TtrRrdYE HALK BANKASI A.$.

TtrRrdYE HALK BANKASI A.$. TtrRrdYE HALK BANKASI A.$. Sermaye Piyasasr Aracl Notu Bu sermaye piyasasr aracr notu, Sermaye Piyasasr Kurulu (Kurul)'nca o- J.. t.12. t.lotqtarihin de onaylanm rghr. Ortakllrmzrn toplam 3.000.000.000.-TL

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır.

Bilgilendirme Politikası, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu tarafından onaylanmıştır. Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. Bilgilendirme Politikası 1-Amaç Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. bilgilendirme politikasında amaç, Ortaklığın hissedarlarıyla şeffaf ve yakın bir iletişim kurarak Ortaklığa ilişkin

Detaylı

nilci i$lnvr uuuunr,uguntrn c6nnvr,nri:

nilci i$lnvr uuuunr,uguntrn c6nnvr,nri: t--- t! T.C ALA$EHiR BELEDiVE nngxanligi sir,ci i$lnu ltuntinr,ucu GOREV ve qali$ma YONETMELiGI(ie Yiinetmelik) (l n0luu r GENEL TTUXU*TINN Amag, Kapsam, Yasal Dayanak, Tanrmlar, Kuruluq AMAC: MADDE 1:

Detaylı

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Marmara lletisim Dergisi, Sayr:8, Ekim 1994 Mamara Joumal of Conununications, Number:8, October 1994 DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Arg. Giir. nuru OZCnn MARMARA r-rllvensiresi itetiqim Faktiltesi Dar

Detaylı

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda f'i1 artalrt TEDARiKQi DEGERLENDiRME PROSEDURU 1. AMAg Muratpap Belediyesi'ne bagh ve harcama yetkisi verilen mfidtirltiklerin, tirtin ve hizmet sattn aldtklan tedarikgi firmalann degerlendirilmesi ile

Detaylı

ixixcisdi,tim nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar

ixixcisdi,tim nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar YUKSEK6GRETiM KURUMLARINDA YIJRUTULEN YAz okullari PROGRAMLARI UYGULAMA ESAS ve USULLERi nininci soliinr Amag, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanlmlar Amag ve Kapsam Madde I - Bu Esas ve Usullerin amacr, ytiksekii[retim

Detaylı

!) Ust meslek kuruluqu: Ttirkiye Odalar ve Borsalar Birlili ile Tiirkiye Esnaf ve. BiRiNCi BOLUM Genel Hiikiimler

!) Ust meslek kuruluqu: Ttirkiye Odalar ve Borsalar Birlili ile Tiirkiye Esnaf ve. BiRiNCi BOLUM Genel Hiikiimler ALI$VERi$ MERI(EZLERi IIAKKINDA YONETMELiK TASLAGI BiRiNCi BOLUM Genel Hiikiimler Amaq ve kapsam MADDE I - (l) Bu Y0netmeli[in amact, allgverig merkezlerinin nitelikleri ile a9rh5, faaliyet ve denetimlerine

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2012 30.09.2012 UŞAK 16 Kasım 2012 Sayfa No: 2 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Yönetim ve Denetim Kurulu...

Detaylı

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç

ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI. 1- Amaç ALTERNATİF YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI 1- Amaç Alternatif Yatırım Ortaklığı A.Ş., Sermaye Piyasası Mevzuatı, Türk Ticaret Kanunu ve ilgili diğer mevzuat kapsamında, tüm pay sahiplerimiz

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011

UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 01.01.2011 31.03.2011 Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01.01.2011 31.03.2011 UŞAK 13 Mayıs 2011 Sayfa No: 2 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. Giriş 3 2. Yönetim ve Denetim Kurulu...

Detaylı

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI KARKİM SONDAJ AKIŞKANLARI ENERJİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1- Amaç BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Karkim Sondaj Akışkanları Enerji Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası

Detaylı

i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 1f6:[sru3 i ns"*n rdrr" Savr :579556851 73 oegnru: A Plam ,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii)

i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 1f6:[sru3 i ns*n rdrr Savr :579556851 73 oegnru: A Plam ,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii) T.C. SAGLIK BAKANLIGI Yonetim Hizmetleri Genel Miidtirhi[il IGI Ri GENEI- NIUDURLUcU - urr,a.-c6xcnlna E,ciriN,l vt ninr.r,nvn rn'sisr,rni, yarov.q,. TERMAL K-{pLrcALARr islr. inlnesi 06.04.2013 20:36-57955685/813.01.01/16060

Detaylı

rp parurrpsi obrenrtgt ISPARTA

rp parurrpsi obrenrtgt ISPARTA FtKEGiTiMVAKFI 1967 2012 f. No: 1264 SULEYMAN DEMIREL TI.IIVBNSjTN S i rp parurrpsi obrenrtgt ISPARTA Ttirk Efiitim Vakfl, 45 yrldrr maddi destele ihtiyacr olan baqanh tifrencilere yurtigi ve vererek Tiirk

Detaylı

a. Pay sahiplerine iliģkin kayıtların sağlıklı, güvenli ve güncel olarak tutulmasını sağlamak,

a. Pay sahiplerine iliģkin kayıtların sağlıklı, güvenli ve güncel olarak tutulmasını sağlamak, KURUMSAL UYUM RAPORU ġirketimiz, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Kurumsal Yönetim Ġlkelerine uymayı ve geliģen koģullara bağlı olarak uyum sağlanacak konularda düzenlemeler yapmayı, sermaye

Detaylı

,ln,lt,"" hutul,,""" trt".ro ol^ur, du.r-, h".ic ol.rk iir"...,"d.". iir"t" b"el,

,ln,lt, hutul,, trt.ro ol^ur, du.r-, h.ic ol.rk iir...,d.. iirt bel, TtrRrdYE HALK BANKASI A.$. 6zet Bu iizet, Sermaye Piyasasr Kurulu (KurulInca..o..8...1,!.*...t2Pt+ tarihinde onaylanmqtlr. Ortakhfirmrzm toplam 3.000.000.000.-TL tutarrndaki ihrag tavanr kapsamrndaki borglanma

Detaylı

01 Ocak Haziran 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

01 Ocak Haziran 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 01 Ocak 2009 30 Haziran 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER 1. TARİHÇE 2. GİRİŞ 3. YÖNETİM VE DENETİM KURULU 4. SERMAYE VE ORTAKLIK DURUMU 5. ÖZET FİNANSAL GÖSTERGELER VE ŞİRKET GELİŞİMİ 6.

Detaylı

LdJ. 2L r l3tzott. ADANAVALILIGI it sagtrt utaiirttigti YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM

LdJ. 2L r l3tzott. ADANAVALILIGI it sagtrt utaiirttigti YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM t LdJ saot& Sagirnt.St Sayr : Konu : 77090304.Satmalna i t\08\ Yaklagrk Maliyet.L. ADANAVALLG it sagtrt utaiirttigti 2L r l3tzott YAKLA$K MALYETE ESAS FORM MUESSESESNE Miidiirliiliimiiz ve Miidiirliiliimiize

Detaylı

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap [K-2 SOSYAL VARDIMLA$MA VA DAYANI$MA VAKIII I3A$KANI,IEI...SOSYAL KONUT PROJtrSi...ADE'I' KONITT SATI\SI BA$VURLT DtrytJRtrstl *uo,*,,nuo,oo,u,,,:l:'::' ff';::";;ljti]:u'"0' vilriitiiren sosvar Konut projesi

Detaylı

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu

Büyükdere cad No: 185 Kanyon ofis Binası 8. Kat Levent/ĐST. Görevi Öğrenim Durumu RAPORUN DÖNEMĐ : 01 OCAK 2012-31MART 2012 ORTAKLIĞIN ÜNVANI : J.P. MORGAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. SERĐ : XI NO: 29 SAYILI TEBLĐĞE ĐSTĐNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETĐM KURULU FAALĐYET RAPORU A-Giriş 1-Raporlama Dönemi:

Detaylı

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar.

MEBte OYP 'de gdrev alan personellerin Doner Sermaye iglemlerini ve ddemelerini yadar. T.C. ANKARA UNiVERSiTESi A- ffi 0l- Akademik ve idari personelin maa$ islemlerini ve ddemelerini yapar. 02- Personelin yurt igi, )urt dl$r geqici gorev yolluklan ile si.lrekli gdrev yolluklarrnr icin gerekli

Detaylı

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI

MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI MARBAŞ B TİPİ MENKUL KIYMETLER YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. BİLGİLENDİRME POLİTİKASI Amaç: Marbaş B Tipi Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş. nin kamuyu bilgilendirme politikası, şirketin geçmiş performansının

Detaylı

Kurulu. Sermaye. "sl2crr1*

Kurulu. Sermaye. sl2crr1* VZ Sermaye Kurulu F il B E WI f{umarasr s6 /1u+ OrtakhErE AIIONIM OTAI(LIKLAIN SEMAvE ATTTMT Dor,Ayrsfrl,l imaq ntncnrc,nni ravlatn KAvDA Alnwu.snvn ir.igrin rnr,cn ot1 Tarihi "sl2crr1* Bu belge ile MCT

Detaylı

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA i**-*; i,:; " "'": l ii"rl -' : ;.*:;".".-"*. j t:':,.,,. I,:i i rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA 1910412012 tarih ve 6292 sayrh orman Kdylulerinin Kalkrnmalannrn Desteklenmesi ve Hazine

Detaylı

UŞAK SERAMİK SANAYİ.A.Ş. Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 31 ARALIK 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

UŞAK SERAMİK SANAYİ.A.Ş. Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 31 ARALIK 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 UŞAK SERAMİK SANAYİ A.Ş. 31 ARALIK 2009 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 2 İÇİNDEKİLER 1. TARİHÇE 2. GİRİŞ 3. YÖNETİM VE DENETİM KURULU 4. SERMAYE VE ORTAKLIK DURUMU 5. ÖZET FİNANSAL

Detaylı

l- Ba;r'uru dilekgesi

l- Ba;r'uru dilekgesi KAMERA ir,r su altl sdnt'nvi vapacar n'irnaalar.in vsrrilrnoinnryb rrirnnlpn i Gemilerin Teknik Ydnetmeligi kapsamrnda kamera ile su alti scirveyi yapacak firrnalann Ycinetrneligrn 8 inci maddesinin 3

Detaylı

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan

all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan izpti n xalir qtleui all,r'maz. Madde 6 - Bildirim ve tebligat esaslan gergevesinde gergekle$tirilir. 6.3. Tebtigatrn hakh veya zorunlu yaprlamamasr halinde Kanunun 65 kanunlanna sunulan ve tarafindan

Detaylı

T.C. MERSiN valiliginn. :MERSiN :ERDEMLI. :6172 SAyILT SULAMA ninr,ixr,nni KANUNUNUN 18. MADDnsi UyIRINCA 2or3 YILI ionni vn M,q.

T.C. MERSiN valiliginn. :MERSiN :ERDEMLI. :6172 SAyILT SULAMA ninr,ixr,nni KANUNUNUN 18. MADDnsi UyIRINCA 2or3 YILI ionni vn M,q. T.C. MERSiN valiliginn SULAMA sirliklnri urnpriu naporu ili :MERSiN irqrsi :ERDEMLI DENETLENEN girlir :ERDEMLi_rocanAsANLr sulama niru,igi onnnriprn rani KoNULAR :6172 SAyILT SULAMA ninr,ixr,nni KANUNUNUN

Detaylı

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI DATAGATE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 17.05.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz 2015 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

runtiye ODALAR VE BORSALAR girligi KAPASITE RAPORU

runtiye ODALAR VE BORSALAR girligi KAPASITE RAPORU afh- -l\-11:l \ ll L\t israrvsul TicARET ODASI _1432 _ ISTANBUL TICARET ODASI runtiye ODALAR VE BORSALAR girligi KAPASITE RAPORU Gegerlilik Siiresi Sonu 14.10.2017 RaporTarihi :12.10.2015 Rapor No :23906

Detaylı

TASARRUF MEVDUATT SiGORTAFONU'NUN TAKiP \TE TAHSir, yprxisi

TASARRUF MEVDUATT SiGORTAFONU'NUN TAKiP \TE TAHSir, yprxisi TASARRUF MEVDUATT SiGORTAFONU'NUN TAKiP \TE TAHSir, yprxisi P r of. D r.tfu.r an Y I LD I R I M * I- Yrirtirli.ikten kaldrrrlan Bankalar Kanununun ls.maddesinde diizenlenen TMSF, 5020 sayrh Kanunla yaprlan

Detaylı

l) S<iz konusu iqi...b (rakamta), Titrk Lirasr (yazryla) vapmayl kabul ve taahhilt ederim/ederiz.

l) S<iz konusu iqi...b (rakamta), Titrk Lirasr (yazryla) vapmayl kabul ve taahhilt ederim/ederiz. DOGRUDAN TEMiN TEKLIF MEKTUBU TCDD ] BOLGE MUDURLUGU MAL VE HIZMET ALIM KOMISYONU BASKANLIGINA Alsancak/ZMiR Teklif Sahibinin Adr Soyadr/Trcaret Unvanr Aqrk Tebligat Adresi BaIlr Bulundugu Vergi Dairesi

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ UYUM RAPORU Kurumsal yönetimin; Şirket in başarıya ulaşması, bu başarının devamı ve Şirketimizin pay sahiplerine ekonomik değer sağlanması açısından önemli olduğuna inanmaktayız.

Detaylı

YAZMANLIGA BASKANLIGI'NA

YAZMANLIGA BASKANLIGI'NA EVyAp sabun yag cliserin sanayi ve T caret ANoNiM ginxeri'ruiru 26 MAYrs zot+ raniniruoe YAPTLAN 2013 yrlrnn iligxir,r olagrn cenel KURUL TopLANTt rurrrungr Evyap Sabun Ya$ Gliserin Sanayi ve Ticaret $irketi'nin

Detaylı

t{ffiisi&,lon *J'iJ'

t{ffiisi&,lon *J'iJ' i!l lll l! L ii ll8 L. c) e.'2. * i J" f*4 h :*"le t{ffiisi&,lon *J'iJ' Utuivensiresi FEN eilimleni erusrirusu TEz gau5mesroruirueuir naponu ALTNMAS ve KULLAN!!MAsl HAcETTEPE UYGULAMA ESASLAR BRNC BOLUM

Detaylı

l- igbu srizleqmenin konusu, MU$TERi'nin daha rince dolmug velveya srizleqme stiresi I. SOZLE$MENiN KONUSU, KAPSAMI VE TANIMLAR I \ \\

l- igbu srizleqmenin konusu, MU$TERi'nin daha rince dolmug velveya srizleqme stiresi I. SOZLE$MENiN KONUSU, KAPSAMI VE TANIMLAR I \ \\ I! \ \ Bir tarafta, I \ \\ Btiyiikdere Cad. No:108/l Oyal ig Hanr Kat:6 isfrneul adresinde mukim YEDiTEPE FAKTORING A.$. Faktor ile diger tarafta adresinde mukim VE M IM iler adresinde mukim adresinde

Detaylı

Bankamn krsa donemde YP yukumluluklerini karqrlamasr elverigli ancak ekonomik kogullardaki depigimlerden nispeten etkilenebilecesini s0sterrr.

Bankamn krsa donemde YP yukumluluklerini karqrlamasr elverigli ancak ekonomik kogullardaki depigimlerden nispeten etkilenebilecesini s0sterrr. Yabancr Para Uzun Donem BBB. Iyi kredi kalitesi not seviyesidir. Bankanm uzun vadeli yabancr para finansal ytikfiml0ltiklerini yerine getirmede, elveriqli ancak ekonomideki koqullardaki de[igimlerden nispeten

Detaylı

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 Sayın Ortaklarımız, 2012 yılı üç aylık faaliyetlerimizle ilgili bilgileri Sermaye Piyasası Kurulu Seri XI. No : 1 sayılı Tebliğ hükümleri çerçevesinde aşağıda bilgilerinize sunuyoruz. I- GİRİŞ

Detaylı

T.C. MERSiN VALiTiGiNp. :MERSiN. :sir,irxn. :coxsu SULAMa sirligi. :6172 sayili sulama niru-,ixl,rni KANUNUNUN 18.

T.C. MERSiN VALiTiGiNp. :MERSiN. :sir,irxn. :coxsu SULAMa sirligi. :6172 sayili sulama niru-,ixl,rni KANUNUNUN 18. I'( T.C. MERSiN VALiTiGiNp sulama ninr,iru,nni DENETiTu naporu ir,i :MERSiN ilqnsi :sir,irxn DENETLENEN niru,ix :coxsu SULAMa sirligi DENETiTUB rani KONULAR :6172 sayili sulama niru-,ixl,rni KANUNUNUN

Detaylı

Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir

Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir Evraktn elektronik imzah suretine http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden 9db25c7a-4db6-42c1-bfc6-3e5e90bdb98b kodu ile erigebilirsiniz Aziziye Mah.Cinnah

Detaylı

ONpUfi NOTLAR : En son teklif kabul tarihi 03 / 05 / l6 tarih saat 17 : 00'a kadardrr. TOPLAM TUTAR ( K.D.V.

ONpUfi NOTLAR : En son teklif kabul tarihi 03 / 05 / l6 tarih saat 17 : 00'a kadardrr. TOPLAM TUTAR ( K.D.V. j,:. 1-l:,4.1I i. tlrr..irt.,t;.i, Say: 161 82509.Sahnalma / Konu: Teklif Fomu ADANA V Il Saghk M r6dt152619 I 140 28 I 04 12016 TEKLIF FO Miidi.irhigiimrize bagl birimlerin ihtiyacr ol belirtilen 2 (

Detaylı

GEBZE PLASTiKCiLER ORGANiZE SANAYi BOLGESi. g.olagnx GENEL KURUL TOPLANTISI 2OI3 YILI. FAATiyET RAPoRU

GEBZE PLASTiKCiLER ORGANiZE SANAYi BOLGESi. g.olagnx GENEL KURUL TOPLANTISI 2OI3 YILI. FAATiyET RAPoRU GEBZE PLASTiKCiLER ORGANiZE SANAYi BOLGESi g.olagnx GENEL KURUL TOPLANTISI & 2OI3 YILI FAATiyET RAPoRU GEPOSB 2013 YILI FAALiYET RAPORU im.q.n niniui rn.q.liynt RAPoRU 1- Yapr ruhsatlarr 2013 yr[ igerisinde,

Detaylı

SULEYMAN DEMiREL ttnivpnsitgsi KURUM IOAN KURULU TOPLANTI TUTANAGIDIR. Personel Daire Bagkanr-Uye

SULEYMAN DEMiREL ttnivpnsitgsi KURUM IOAN KURULU TOPLANTI TUTANAGIDIR. Personel Daire Bagkanr-Uye SULEYMAN DEMiREL ttnivpnsitgsi KURUM IOAN KURULU TOPLANTI TUTANAGIDIR Toolantr No 2015t2 Toplantr Tarihi/ Saati 21.10.2015 / 09.30-10.40 saatleri arasrnda Toplantr Yeri Rektorliik Ihale Toplantr Salonu

Detaylı

l$$mler, leasing, sigorta, ticari kredi kartlarr gibi temel iiriin ve hizmetler sunulmaktadrr.,. "r..'j:--.;.:-:.,r tanrmlanml$trr.

l$$mler, leasing, sigorta, ticari kredi kartlarr gibi temel iiriin ve hizmetler sunulmaktadrr.,. r..'j:--.;.:-:.,r tanrmlanml$trr. TURKivE HALK BANKAST A.$.,NiN BoNo ve/v'f,ya TAHviLLf,RiNiN HALKA ARZINA ili$kin SERMAvE piyasr KURULU TARATINDAN os.oo.zotl rmih ve l7l555 sayr ir-r ox.lvlex.tx inneqqr nir,ci ooruu.lnrnda MEvDANA GELEN

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU

KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU KURUMSAL YÖNETİM UYUM RAPORU 1.KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİNE UYUM BEYANI Bagfas Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. (Şirket) 01.01.2009-31.12.2009 döneminde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan 04.07.2003

Detaylı

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır.

KONU : Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : VIII, No:39 Sayılı Tebliği uyarınca yapılan açıklamadır. ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Tarih 29 Ocak 2009 Ortaklığın Ünvanı / Ortakların Adı : TAT KONSERVE SANAYĠĠ A.ġ. Adresi : Sırrı Çelik Bulvarı No:3 34788-TaĢdelen ĠSTANBUL Telefon ve Fax No. : 0216 430 00 00

Detaylı

AKDENiz Uuivrnsirrsi ilr. ANTALvA snnnvici ve ignonmlari oennrgi lnnsino) ARASINDA. isslnllgi pnororolo

AKDENiz Uuivrnsirrsi ilr. ANTALvA snnnvici ve ignonmlari oennrgi lnnsino) ARASINDA. isslnllgi pnororolo AKDENiz Uuivrnsirrsi ilr ANTALvA snnnvici ve ignonmlari oennrgi lnnsino) ARASINDA isslnllgi pnororolo Akdeniz Llniversitesi I Ekim, 2016 AKDENIZ ONiVERSITESI ITE ANTATYA SANAYiCI VE ISADAMLARI DERNEGI

Detaylı

. Bu sermaye piyasasl aracr notu, l?.. I.9... t.b. lkt*tioo" onaylanmrqtrr.

. Bu sermaye piyasasl aracr notu, l?.. I.9... t.b. lkt*tioo onaylanmrqtrr. . Bu sermaye piyasasl aracr notu, l?.. I.9... t.b. lkt*tioo" onaylanmrqtrr. TI]RKIYE HALK BANKASI A.$. Sermaye Piyasasr Aracr Notu Sermaye Piyasasr Kurulu (Kurul)'nca Ortakhfrmzm toplam 3.000.000,000.-TL

Detaylı

SER]\,IAYE PiYASASI FAALiretT,NNi BMIN. Yrd,. Dog. Dr. Ati AYL cinig

SER]\,IAYE PiYASASI FAALiretT,NNi BMIN. Yrd,. Dog. Dr. Ati AYL cinig BMIN SER]\,IAYE PiYASASI FAALiretT,NNi Yrd,. Dog. Dr. Ati AYL cinig sermaye piyasasr, orta ve uzun vadeli iidiinq verilebilir fonlagn, menkul krymetlerin ahm satrmr suretiyle tasarruf sahiplerinden yatlnmcrlara

Detaylı

r. cinig SicoRTA r{ukuku \re \mrgi HUKUKU QERQE\rEsiNnp sicorta rnxxik r{arg rlrkr,arr Au. Giilsen Cnni(

r. cinig SicoRTA r{ukuku \re \mrgi HUKUKU QERQE\rEsiNnp sicorta rnxxik r{arg rlrkr,arr Au. Giilsen Cnni( SicoRTA r{ukuku \re \mrgi HUKUKU QERQE\rEsiNnp sicorta rnxxik r{arg rlrkr,arr Au. Giilsen Cnni( r. cinig Sigorta teknik karqrhklarr, sigortacrhk ve vergi mevzuatrnda tammlanmrq olup, diizenlemelerin temel

Detaylı