Firma Profili. Vizyon. Misyon

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Firma Profili. Vizyon. Misyon"

Transkript

1

2 Firma Profili ABBTech, 1996 yılında kurulan Biltest ve 1999 yılında kurulan Palmser firmalarının kardeş şirketi olarak 2011 yılında kurulmuştur yılından günümüze kanatlı ve büyükbaş hayvan canlı üretim süreci ile gıda üretim sektörünün tüm entegrasyonlarında çalışmış IT yönetici ve danışmanları ile güçlü bir kadroya sahiptir. Şirketin kuruluş amacı gıda sektörünün tüm entegrasyonlarına çözüm sağlayacak profosyonel uygulamalar geliştirmek ve bunu ülke içi ve ülke dışına alternatif çözüm olarak sunmaktır. Henüz dünyada entegre gıda sektörünün tüm entegrasyonlarını kapsayan tek bir paket çözüm üretilememiştir. ABBTech, uzman kadrosu ile 20 yıla yakın süredir sektörde oluşturduğu bilgi birikimi ve tecrübesini, bu ihtiyaca uygun çözüm üreterek karşılamayı hedeflemektedir. Vizyon Vizyonumuz; gıda sektörünün tüm entegrasyon operasyonlarını yönetecek, izleyecek ve denetleyecek süreçleri, en son yazılım teknolojileri ile geliştirerek ülke içi ve dışında kullanılmasını sağlamaktır. Misyon Sektöründe uzman, deneyimli kadrosuyla Danışmanlık, Yazılım Geliştirme, Sistem Entegrasyon işlevlerini bütünleşik sunan bir Teknoloji firması olarak misyonumuz; gıda sektörüne rekabette avantaj sağlayan ve tüm entegrasyon safhalarını kapsayan projeler gerçekleştirmek, müşterilerimizin yeni teknolojilerden en verimli biçimde yararlanmalarını sağlamaktır.

3 Gıda güvenliği, gıda kaynaklı hastalıklara neden olan biyolojik, fiziksel ve kimyasal etkenleri önleyecek şekilde gıdaların işlenmesi, hazırlanması, depolanması ve son tüketiciye sunulmasını tanımlayan süreci ifade eder. ABBTech tüm bu süreçlerin, tanımlanmış standartlara uygun olduğunu endüstriyel otomasyon yazılımları ile kontrol eder ve izlenebilirliğini sağlar.

4 Et ve deniz ürünleri (Hazır ve şarküteri ürünleri vb...), Süt ürünleri (Peynir, Yoğurt,Ayran vb...), İçecekler ( Meyva suları, Alkollü, alkolsüz içecekler vb...), Konserve ürünleri (Salça, sebze konserveleri vb...), Şekerli Ürünler (Şekerleme, çikolata, Lokum, helva, vb...), Bitkisel Yağlar gibi tüm gıda ürünleri; Gerçek zamanlı olarak, hammadde stoklarına ve üretim reçetelerine göre harmanlanılarak (karışım oluşturularak) hammaddeleri üretime hazırlama, şekillendirme, dolum, işleme, sınıflandırma, pişirme, soğutma, bekletme, ambalajlama, etiketleme, paletleme, depolama ve sevk operasyonları kapsamında kontrol edilir. Her bir karışım partisinin içeriğindeki hammaddeler, tedarikçisi, tedarik numarası ve tarihi bazında tam anlamıyla izlenir ve raporlanır. Hammadde depo hareketleri ile tüm karışım ve üretim işleme süreçleri el terminalleri ile yürütülerek, anlık olarak üretim ve depo hareketleri izlenebilmektedir.

5 Hammadde Kabul ve Envanter Yönetim Sistemi Sınırsız sayıda hammadde kategorileri ve depoları tanımlama. Hammaddelerin kabulde tartılarak etiketlenmesi ile el terminalleri üzerinden envantere alınması. Tedarikçi ve parti numarası ile son kullanma tarihleri bazında envanter oluşturma. Hammaddelerin FIFO ya göre takibi ve son kullanma tarihi yaklaşan ürünler için uyarı sistemi Hammadde stok miktarlarının takibi ve otomatik sipariş oluşturma WIP (Work in Progress) materyallerinin daha sonra yeniden üretimde kullanılabilmesi için tartılarak envantere alınması, böylelikle materyallerin yaş ve son kullanım takibinin sistem üzerinden izlenebilmesi.

6 Karışım Rasyonları (Reçeteleri) Yönetim Sistemi Son ürünler için karışıma girecek her bir hammadde ve muadil hammadde kullanım oranları tanımlama. Sınırsız sayıda karışım rasyonu hazırlama ve kontrollü karışım oluşturma Günlük üretim planlama ve FIFO ya göre hammadde depo siparişleri oluşturma El terminalleri ile karışım hazırlarken hammadde okutma, karışıma giren Parti numarası bazında, karışıma giren hammaddelerin (kırmızı et için kulak küpe numarası), tedarikçi, tedarik tarihi ve tedarik parti numarası ile diğer tüm bilgilerinin izlenebilmesi. her bir hammadde ağırlığı kontrolü ve parti numarası bazında premix kaydı oluşturma ve gerçek zamanlı üretim takibi Hammadde, yarı mamul ve mamul depoları ile ürün karışımları için sıcaklık takibi Tanımlanan randıman noktaları bazında fire takibi Tanımlanan ara depo ve prosesler bazında envanter takibi Üretimden dönen karışımların yeniden tartılarak, daha sonra karışımlarda kullanılmasının sağlanması

7 Siparişe & Depoya Üretim Yönetim Sistemi Optimizasyon modülünden aktarılan tüm siparişler, müşteri ve ürün kırılımlarında raporlanabilirler. Bu modül, üretim bantlarına konumlandırılan lazer barkod okuyucudan bilgi alarak, siparişlerin yükleme önceliklerine ve diğer kurallara göre sipariş ile eşleşerek, müşteri ya da depo adresli ve code-128 destekli yeni bir kasa&koli etiketini oluştur (parti numaralı) ve aplikatör e (otomatik barkod etiketi yazan ve koliye yapıştıran cihaz) gönderir (opsiyonel). Üretilen bu yeni etiket ile Siparişe Göre Üretim modülü, sipariş izleme ekranından siparişler yapıldı olarak düşülerek, anlık olarak yüzde kaç üretildiği izlenir ve raporlanır. Ayrıca etiket ve uygulama üzerinden karışım no, palet, depo, müşteri ve izlenebilirlik takibi yapılır.

8 Siparişe Göre Üretim modülünde, taze ya da soğuk hava depodan sipariş açılarak, sipariş karşılanabilir. Ayrıca üretim fazlası ürünler taze depo ya ya da şok depoya sipariş olarak bu modül üzerinden üretilirler. Parti numarası bazında etiketlenen her bir kasa ve paket in karışım ve kalite kontrol bilgilerine, uygulama üzerinden ulaşılır. Ayrıca istenildiğinde, kurumsal internet sitesi üzerinden, tüketiciler aldıkları ürünün parti numarasını girerek, ürün içeriğini izleyebilmesi sağlanır.

9 Paletleme Yönetim Sistemi Siparişe & Depoya Göre Üretim modülü tarafından etiketlenen kasalar, müşteri (sipariş numarası), karışım no, palet, depo, izlenebilirlik gibi bilgiler ile takip edilir. Bu modül içeriğinde el terminalleri üzerinde çalışan paletleme uygulaması mevcuttur. El terminallerinde ki bu uygulamayla, paletleme alanına gelen kasalar,koliler vb... müşteri siparişlerine göre (adresli kasalar üzerinden) okutularak paletlere yerleştirilir. Bu işlem sırasında, farklı bir müşteriye üretilen kasaların farklı müşteri paletlerine girmesi kesinlikle önlenir. Ayrıca palet bozma, palet birleştirme gibi opsiyonel hareketlerde uygulama üzerinden yapılabilir. Nihayetinde bir müşteri siparişi için oluşturulan palet tamamlandığında bell printer olarak adlandırılan yazıcıya bir adet palet etiketi gönderilir. Bu etiket streçlenmiş palet üzerine yapıştırılır. Bu etiket ile sevkiyat ve depolama operasyonlarının çok kısa bir sürede ve kontrollü olarak gerçekleşmesi sağlanır. Ayrıca palet oluşturulmayacak olan siparişlerin sevk edilmesi mümkün olmaktadır.

10 Soğuk Hava Depo Yönetimi 0, +4, -18 ve -40 depolarının master bilgi tanımları dinamik oluşturulur. Bu bilgiler arasında, depo içerisindeki her bir göz adreslenir ve dış etmenlerden etkilenmeyecek barkod ile etiketlenir. Depo tanımlamalarından sonra raf tanımlamaları, dikey ve yatay olmak üzere tamamen dinamik bir yapıda çalışmaktadır. Böylelikle hammadde, yarı mamul ve son mamul depoları istenilen sayıda dinamik olarak oluşturulabilmektedir. Sipariş e Göre Ürerim modülüne aktarılan donmuş ürün siparişleri, önceden son mamül depo gözü bazında rezerve edilir. Böylelikle paletleme tamamlandıktan sonra alınan palet etiketi üzerinden, o palet in soğuk havada hangi göz e yerleştirileceği bilgisine ulaşılır. Ayrıca rezerve edilmeyen donmuş ürün siparişleri için paletleme sonrası en uygun depo ve göz bilgisi otomatik olarak oluşturulur. Gerek -40 gerekse de 18 depolarındaki paletler, depo dan çıkış tarihleri ve müşterilerine kadar raporlanabiliyorken, ayrıca FIFO ya göre de hem rapor hem de sipariş karşılama opsiyonel olarak yapılabilmektedir. Aynı şekilde soğuk hava depodan siparişe göre palet oluşturma (palet bozma ve palet oluşturma) el terminalleri ile gerçekleşmektedir. Siparişe konu olan depo gözü, doğru seçilmediği sürece o gözden palet ve/veya kasa transferine izin verilmemektedir. Depoya yapılan palet transferleri ile depodan yapılan palet transferleri el terminalleri üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Ayrıca dışarıda kiralanabilecek olan depolar dahi uygulamaya sanal olarak tanımlanarak takip edilebilmektedir.

11 Sevkiyat ve Yükleme Yönetim Sistemi Sevkiyat planlama sonrasında, sevkiyat uygulamasına gönderilen siparişler yükleme emirleri ve sevk irsaliyelerine dönüşürler. Siparişler, sevkiyat numarası, sipariş numarası, araç plakası ve sipariş detayı bazında gönderilir. Siparişlerin üretimden, taze depodan ya da şok depodan karşılanması tamamen uygulama üzerinden sağlanır. Yükleme süreci, siparişlerin araçlara yüklenmesi esnasında yükleme emirleri basılarak, bu emirlerin el terminalleri ile okutulması ile başlar. Bu sipariş emirleri üzerinde ayrıca sevkiyat numarası da olduğundan, siparişin farklı siparişler ile bir araca yüklenmesi engellenir. Yine bu siparişlerin farklı araçlara yüklenmesi de mümkün olmamaktadır. Yükleme emri el terminalleri uygulaması ile okutulduktan sonra, siparişe istisna olan palet, kasa, koli vb... okutularak o siparişin kapatılması sağlanmaktadır. Bu işlem esnasında siparişe odaklı yüklemenin doğru paletlerden ve doğru sırada oluşturulduğu sistem tarafından kontrol edilir ve kontrollü yükleme yapılır. Paletlerin sevkiyat ve siparişlere göre yüklenmesi el terminalleri ve uygulaması ile palet etiketleri okutularak çok kısa sürede gerçekleştirilir. Palet oluşturulmayan siparişler, sadece kasa,koli vb... okutularak sevk edilebilemektedir. Sevkiyat listesi tamamlandığında (yani bir sevkiyat emrine konu olan tüm siparişler yüklenip, sevkiyat irsaliyeleri oluşturulduğunda) araç içi yüklenen her ürünün kg, kasa, palet, fire vb.. ağırlıkları da hesaplanarak bir kapı çıkış formu oluşturulur. Bu form ile araç kantar a girerek tartım yapılır ve formdaki kilogram ile kantar kilogramı kontrol edilir.

12 FPTech İleri İşlem Üretim Otomasyon Sistemleri Genel Özellikleri ve İşletmenize Sağladığı Faydalar Tüm hammadde tedarik emirlerinin otomatik hazırlanması Tüm hammaddeler de stoklama ve anlık envanter kontrolü Son ürün stok takibi Sınırsız sayıda randıman ve proses noktaları tanımlama, fire takibi Hammadde, yarı mamul, bekleme odaları ve son ürün depoları envanterlerinin gerçek zamanlı takibi Ürün, hammadde gramaj takibi için benzersiz etiketleme Gerçek zamanlı karlılık bilgisi Safha maliyeti HACCAP süreci ile entegre Tüm depo ve karışım içi sıcaklıklarının kayıt altına alınması. Belirlenen sıcaklık değerleri limitlerinin aşımında ilgililere SMS ve ile bilgilendirme desteği PROTech, BPTech ve PLANTech modülleri ile full entegrasyon Kablosuz el terminali, bell printer ı gibi uygulamalarda kullanım kolaylığı Sipariş, üretim, paletleme, depolama ve sevkiyatta tam kontrol Firmanız internet sitesi üzerinden, tüketicilerin aldıkları ürün içeriklerini izleyebilmesi ile ; o Prestij o Katkısız ürün yaptığınızın garantisi o Ürün ve ürün içeriğinin % 100 izlenebilmesi o Ürünlerinizin insan sağlığını etkilemeyecek koşullarda üretildiğinin ispatı o Personel ve kalite güvence takibi o Tüm üretim aşamalarında bilgi teknolojileri otomasyonları o Marka bilinirliliği, güven ve karlılık

13

14

Firma Profili. Vizyon. Misyon

Firma Profili. Vizyon. Misyon Firma Profili ABBTech, 1996 yılında kurulan Biltest ve 1999 yılında kurulan Palmser firmalarının kardeş şirketi olarak 2011 yılında kurulmuştur. 1995 yılından günümüze tavukçuluk, yani kanatlı üretim sektörünün

Detaylı

Shop Floor Automation

Shop Floor Automation Shop Floor Automation Üretim Yönetimi ve Takibi Depo Yönetimi ve Takibi BOM Tanımları ve Kontrolü Üretim Hattı Kontrol ve Yönlendirme Operatör Kontrol ve Yönlendirme İş Emri Yönetimi ve Takibi Otomatik

Detaylı

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ

2008 den günümüze. 130 Firma 1.000 Kullanıcı SmartWM DEPO YÖNETİMİ Depolarını 2008 den günümüze 130 Firma 1.000 Kullanıcı İle Yönetiyor! SmartWM DEPO YÖNETİMİ Çözüm Ortaklarımız SENTIA BİLİŞİM HİZMETLERİ SAN TİC. LTD.ŞTİ AKTİF PROJE VE DANIŞMANLIK ERBİLİŞİM BİLGİSAYAR

Detaylı

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri

Ocean WMS. Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Tedarik Zinciri Çözümleri Ocean WMS Referanslar Tedarik Zinciri Çözümleri Neden Depo Yönetim Sistemine İhtiyaç Duyulur? Yüksek hacimli depolama alanlarında iş organızyonu ve anlık olarak ürün

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA 25 yıllık perakende lojistiği deneyimimiz boyunca birçok ulusal, uluslararası mağaza zincirlerinin ve özellikle de yerel zincir ana distribütörlerinin ve otomotiv sektörünün lojistik operasyonlarında

Detaylı

Bir tık uzağınızdayız...

Bir tık uzağınızdayız... Türkiye nin Lojistikte İlk ve Tek Marka Patentli 4.Parti Lojistik Şirketi Bize Ulaşın: 0212 873 87 47 www.4pl.com.tr Bir tık uzağınızdayız... Hakkımızda 2012 yılında kurulmuş olan 4PL hizmet alan ve veren

Detaylı

TLife Warehouse Management System365 Cloud

TLife Warehouse Management System365 Cloud BULUT TABANLI 365 GÜN 7/24 SAAT HER NOKTADAN ERİŞİM İMKANI TLife Warehouse Management System365 Cloud İÇERİK VE AMAÇ Amacımız Firmanız bünyesinde gerek merkez fabrikada gerekse farklı lokasyonlarda bulunan

Detaylı

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım

FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım FSMobility Fast WMS for LOGO Tiger Tanıtım Kablosuz mobil stok yönetimi çözümlerine odaklanan FSSoftware, uluslararası firmalarda büyük projelerin deneyimlerini yaşayan uzman ekibiyle FSMobility Fast WMS

Detaylı

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr

TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ. www.teknosin.com.tr TEKNOSİN KODLAMA VE MARKALAMANIN TEDARIK ZINCIRINDEKI YERI HAKAN GÜNGÖR SATIŞ MÜDÜRÜ Biz Kimiz? 1991 yılında kurulduk. 1994 yılında Kodlama ve markalama ürünleri satışı konusunda faaliyetlere başladık.

Detaylı

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi

Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi Wintex Konfekiyon Yönetimi Sistemi ÖN MALİYET Siparişin üretiminden önceki verilerle hesaplanan ilk maliyetidir. Wintex ön maliyet modülü tüm maliyet etkenlerinin doğru ve hızlı girilebilmesine olanak

Detaylı

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr

Üretim Otomasyon Sistemi. Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi. 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Üretim Otomasyon Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr KoçSistem Üretim Otomasyon Sistemi Üretim sistemlerini anlık izlemenizi, Operasyonel verimliliği artırmanızı, Üretim

Detaylı

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir.

Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. ENTEGRE ŞERİT ÜRETİM YAZILIMI Octopus BS Entegre Şerit Üretim Yazılımı Türkiye nin lider Şerit ve Tel üreten işletmesi için özel olarak 2014 yılında projelendirilmiş ve geliştirilmiştir. Ham döküm girişi

Detaylı

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!!

Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! Bay-t Entegre_PRO ile Rekabet avantajı yakalayın!!!! - Sektörünüze özel stoklar ile kullanımınıza hazır. - Dokunarak veya mouse ile çok kolay kullanabilirsiniz. - Menü, paket tanımlayarak satış yapabilirsiniz.

Detaylı

ww.bestnet.com.tr Yusuf AYDIN

ww.bestnet.com.tr Yusuf AYDIN Momentum Nedir? Momentum ismi bilindiği gibi gücü ifade etmektedir. En büyük güç ise bilgidir. Bilginin oluşumu yönlendirme ve alt yapı ister. Bilginin yorumlanması ise bilginin içeriğine ve hakimiyetine

Detaylı

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU

YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU YORKA DÖKÜMHANE OTOMASYONU Yorka Bilgisayar Yazılım Dan.Hiz.San.Tic.LTD.ŞTİ. Fakülte Cad. No:24 DENİZLİ 0(258) 211 66 33 211 66 43 FAX:0(258) 211 66 20 http://www.yorkayazilim.com e-mail:yorka@yorkayazilim.com

Detaylı

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi

Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi Gıda Sektöründe Bir Değişim Hikayesi İçerik Likom Yazılım Gusto Kurumsal Kaynak Planlama Yazılımı Gıda Sektörüne Yönelik Uygulamalar Uyarlama Adımları Referanslar 2 Likom Yazılım, 24 yıldır büyük ölçekli

Detaylı

Bu doğrultuda kaliteli hizmet anlayışı ile gelişmeyi, geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini amaç edinmiş bir firmadır.

Bu doğrultuda kaliteli hizmet anlayışı ile gelişmeyi, geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini amaç edinmiş bir firmadır. KURUMSAL Biz Kimiz? ERD ; 2006 yılında OT/VT (Otomatik Tanıma / Veri Toplama) sektöründe danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur. Zaman içerisinde gelişmiş yazılım teknolojilerini ve sektör deneyimini

Detaylı

DERSIMIZ: MATEMATIK 25.11.2015

DERSIMIZ: MATEMATIK 25.11.2015 DERSIMIZ: MATEMATIK Berk Boyacı Otomatik Tanımlama & RFID Ürün Yöneticisi 25.11.2015 Ayşen Öztoprak Lojistik Otomasyon İş Geliştirme Müdürü DERSIMIZ: MATEMATİK HAKKIMIZDA 25.11.2015 Berk Boyacı / Ayşen

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için)

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Nebim V3 Başlangıç Sürümü (Toptancılar için) Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One KOBİleri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım

Lojistik Bilişim Çözümleri. ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım Lojistik Bilişim Çözümleri ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım ÇÖZÜM Bilgisayar ve Yazılım 15 yıllık bir tecrübe ve bilgi birikimi ile 2002 yılında kurulmuştur. Ana faaliyet konumuz Lojistik Bilişim Çözümleri

Detaylı

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi

DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut: Web Mobil Sıcak, Soğuk Satış Rut Planları Yönetim Sistemi DataRut Rut Takibi Rut, saha satışı/ziyareti yapan firmaların, gerek randevu gerekse lojistik sıralamaya göre yapmış olduğu müşteri ziyaret

Detaylı

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim 1 İçindekiler Migros Ticaret A.Ş. Dağıtım Merkezlerine ve Mağazalarına transit sevkiyatlarınızda sıkça

Detaylı

EDM SAP Business One

EDM SAP Business One EDM SAP Business One SAP Business One Kobileri Dünya Standartlarına taşıyoruz.. SAP Business One Tek sistemle daha verimli ve etkin yönetim SAP Business One tüm KOBİ lerin taleplerini karşılamak üzere

Detaylı

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi

NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi NEO - Depo ve Sevkiyat Sistemi Tanıtım ve Çalışma Şekli: %100 Türk Mühendisleri tarafından geliştirilen NEO-Depo ve Sevkiyat Sistemi yazılımı, Nokta Bilgisayar A.Ş.'nin tescilli bir markasıdır. Günümüz

Detaylı

Depo-Stok Yönetimi İçin Bilgi Sistemi, Malzeme İzleme

Depo-Stok Yönetimi İçin Bilgi Sistemi, Malzeme İzleme Depo-Stok Yönetimi İçin Bilgi Sistemi, Malzeme İzleme Depo-Stok yönetimi için bilgi sisteminde olması gereken bilgiler aşağıda verilmiştir. Hammadde Deposu Ara Ürün Stoğu Bitmiş Ürün Deposu Ara Yüzler

Detaylı

AxionBlade WMS Depo Yönetim Sistemi. Gökay Çiçek Satış & İş Geliştirme Müdürü

AxionBlade WMS Depo Yönetim Sistemi. Gökay Çiçek Satış & İş Geliştirme Müdürü AxionBlade WMS Depo Yönetim Sistemi Gökay Çiçek Satış & İş Geliştirme Müdürü gokay.cicek@trinoks.com AxionBlade WMS Depo yönetim sistemi, işletmenizdeki tüm depolarda yer alan stokların kontrollü bir şekilde

Detaylı

Kimya Tartım Sistemi

Kimya Tartım Sistemi Kimya Tartım Sistemi Kimyasal Hammadde Tartım ve Paketleme Sistemi İÇİNDEKİLER İşin Tanımı Prosesin Tanımı (Tesiste İş Akışı) Prosesin Paketleme Kapasitesi Proses Ekipmanlarının Tanıtımı Otomasyon ve Raporlama

Detaylı

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. BİLGİ SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. www.kaledata.com kaledata@kaledata.com 1 IBpro AMBAR VE SEVKİYAT YÖNETİMİ TANITIMI 2 NEDEN AMBAR OTOMASYONUNA İHTİYACIMIZ VAR? Ambarın planlanması ve yerleştirme alanlarının

Detaylı

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU

EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU EDI MIGROS (Sipariş) LOGO ENTEGRASYONU İçindekiler Tablosu EDI AKTARIM UYGULAMASI... 2 1. EDI B2B Aktarımı... 2 2. Migros B2B Aktarım... 7 3. Metro E-İrsaliye Oluşturma... 9 1 EDI AKTARIM UYGULAMASI EDI

Detaylı

Merlon İzlenebilirlik

Merlon İzlenebilirlik MERLON KURUMSAL YÖNETİM SİSTEMLERİ Merlon İzlenebilirlik Ürün Kalite İzleme / Ürün Barkod Takibi Yaş Meyve ve Sebze İzlenebilirlik Sistemi Barkod, bilgisayar kodlanabilir ve benzeri bilgilerin cihazlar

Detaylı

StokBarPlus 1 Univera 2008, StokBarPlus Brosur

StokBarPlus 1 Univera 2008, StokBarPlus Brosur Tedarik Zinciri Yönetimi (TZY) konusu İkibinli yılların başında yıllarda işletme literatürlerine giren, özellikle dünyada yaşanan hızlı küreselleşme sürecinin etkisiyle işletmeler ve ülkeler arasındaki

Detaylı

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ

OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ OTOMATİK ROBOTLU YÜKLEME / STOKLAMA / BOŞALTMA SİSTEMLERİ Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes

Detaylı

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş

sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş 10.Y IL sidrateknikservis arıza takip yazılımı Ya z ı l ı m A. Ş sidrateknikservis arıza takip yazılımı NEDİR? Sidra Teknik Servis ve Arıza Takip Yazılımı arıza takibi yapan firmalar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi

Turkuaz Grup Otomasyon. Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi. Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Turkuaz Grup Otomasyon 1TÇ:Ticari KOBİ Yönetimi Bilist:Ev Tekstil İşletme Yönetimi Aleksey BRYANTSEV (Bilist Yazılım) Proje Kapsamı Proje Kapsamı Birden fazla şirketin verileri tek programda konsolide

Detaylı

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ

DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ DEPO YÖNETİMİ VE DEPO YÖNETİM SİSTEMLERİ ÖNEMİ Depo nedir? Depo Hizmeti alan iç ve dış müşteriler için, depo tam zamanlı ve müşteri odaklı çalışan stratejik destek bir birimdir. Depo, katma değer üretilen

Detaylı

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim

Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları. Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim Tedarikçi Tarafından Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları Mayıs 2016 Dağıtım Merkezleri Kalite Yönetim 1 İçindekiler Migros Ticaret A.Ş. Dağıtım Merkezlerine ve Mağazalarına transit sevkiyatlarınızda sıkça

Detaylı

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır.

gokcelik.com Güvenilirlik Özveri Sürekli İyileştirme Duyarlılık Saygı Adalet Farklılık gibi ilke edindiği değerlerden güç almaktadır. gokcelik.com Raf ve sergileme üniteleri üretmek üzere, 1976 yılında kurulan Gökçelik, kurulduğu günden bu yana geçen 40 yıllık zaman diliminde Türkiye perakendesinin ve endüstrisinin geçirdiği gelişim

Detaylı

Lojistik ve Depolama Çözümleri

Lojistik ve Depolama Çözümleri Lojistik ve Depolama Çözümleri Hakkımızda MLA Logistics olarak sektörümüzde ki tecrübelerimizin bize kattığı duyarlılığı her alanda korumayı amaç edinmiş yapımız ve siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu

Detaylı

Yükleme Emrinde bulunan belge numarası, kamyon plaka numarası ve şoför adının irsaliyeye taşınması,

Yükleme Emrinde bulunan belge numarası, kamyon plaka numarası ve şoför adının irsaliyeye taşınması, SEVK VE YÜKLEME EMRİ YENİLİKLERİ Amaç ve Fayda Sevk ve Yükleme Emrine bağlı işlemlerde yapılan yenilikler ile; Yükleme Emri oluştururken stok bakiye kontrolü, Yükleme Emri Oluşturulurken stoktan ayrılan

Detaylı

Bayi Servis Otomasyon Sistemi

Bayi Servis Otomasyon Sistemi KoçSistem Bayi Servis Otomasyon Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Bayi Servis Otomasyon Sistemi Yetkili firmaların servis ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak uçtan uca zengin servis yönetim sistemleri

Detaylı

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında

Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: Bilist Hakkında Bilist Hakkında Bilist Hakkında Kuruluş: Kişi sayısı: Sermaye: Ocak 2011 1 0 TL Müşteri sayısı: Vizyon: 1 1TÇ yazılım ürünlerini satmak ve tam desteği sağlamak; - Satış - Eğitim/Destek - Yazılım geliştirme

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... UNLU MAMÜLLERİ POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... UNLU MAMÜLLERİ POLEN YAZILIM UNLU MAMÜLLERİ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Şube, müşteri ve franchise siparişlerin yerel ve internetten alınması, Alınan siparişlere göre karma ya da formülize üretim yapılması,

Detaylı

Yem Otomasyon Sistemleri

Yem Otomasyon Sistemleri 1 www.geotek-tr.com Otomasyonda çözümsüz kalmayın... Yem Otomasyon Sistemleri 0 04. 70 1 14 1 17 0 1 18 19 0 07 08 09 701 M M M M M 1 4 Total=110m 709 M M M 7 8 70 704 707 70 70 708 711 71 71 M M M M M

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU 2016 1 İÇİNDEKİLER SATINALMA TALEP GİRİŞİ... 3 TALEPTEN TEKLİF OLUŞTURMA... 11 TALEPTEN SİPARİŞ OLUŞTURMA... 16 2 SATINALMA TALEP

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü

Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım. Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Toptancı Firmalar İçin Ticari Yazılım Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Küçük Ölçekli, Toptancı Firmalar için Nebim V3 Başlangıç Sürümü Satışınızı artırmak ve masraflarınızı

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği

8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri. İş Emrinde Kalem Desteği 8.0.2 Versiyonu Sanayi Uygulamaları Yenilikleri Amaç ve Fayda Netsis Sanayi Modülleri ile ilgili aşağıdaki yenilikler kullanıma sunulmuştur. İş Emrinde Kalem Desteği Müşteri Siparişi Önceliklendirme MRP

Detaylı

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu

SU KALITE SİSTEMİ. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başarsoft Su Kalite Bilgi Dokumanı 10.10.2013 İçindekiler 1. SU KALITE SİSTEMİ... 2 1.1 Sistemin Genel Amaçları:... 3 1.2 Kullanılan Bileşen ve Teknolojiler:... 4 2. UYGULAMALARA

Detaylı

RFID VE UYGULAMALARI RFID (RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION) VE UYGULAMALARI - BURSARF

RFID VE UYGULAMALARI RFID (RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION) VE UYGULAMALARI - BURSARF RFID VE UYGULAMALARI RFID (RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION) VE UYGULAMALARI - BURSARF İÇİNDEKİLER 1. PASİF (UHF) RFID NEDİR, NASIL ÇALIŞIR? 2. RFID DEPO VE SEVKİYAT UYGULAMALARI 3. RFID ÜRETİM TAKİP UYGULAMALARI

Detaylı

MİSYONUMUZ Barsoft Barkod Çözümleri, Perakende sektöründe yaklaşık 15 yıllık bir deneyimin ardından, yine sektördeki deneyimli personeli ile 7 yıl önce kurulan bir yazılım firmasıdır. Amacımız barkodun

Detaylı

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA ANTREPO KAPASİTEMİZ REFERANSLARIMIZ ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2002 yılında lojistik sektöründe hizmete başladık. Yılların tecrübesini de kullanarak 2013 yılında TARIK LOJİSTİK Tahmil- Tahliye firmasını kurduk. Firmamız, lojistik hizmetleri kapsamındaki,

Detaylı

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY.

MAĞAZAYA ÜRÜN TESLİMİ VE MAĞAZADAN ÜRÜN ÇIKIŞ TALİMATI. Dök. No 012 İlk Yayın Tarihi 16.11.2015 Rev. Yayın Tarihi Revizyon No 00 ONAY. Amaç: Mağazaya gelen ürünlerin teslim alınması ve mağazadan ürün çıkartılması standardının oluşturulması, Kapsam: Tüm mağaza personelini kapsar. Uygulama: 1. Mağaza tarafından fabrikaya sipariş çekilir.

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com

TREND LOJİSTİK. Gelişen Lojistik Uygulamalar. ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com TREND LOJİSTİK Gelişen Lojistik Uygulamalar Depo Yönetimi LOGIMEX 11 1 Mart 2012 ATİLLA YILDIZTEKİN Lojistik Yönetim Danışmanı atillayildiztekin@yahoo.com 1 Depolamanın Yeri Tedarik Zinciri Lojistik Depolama

Detaylı

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik

çeşitli tüm aşamalarda tam izlenebilirlik SÜREÇ SIX bilişim çözümü, ameliyathanelerde kullanılan örtülerin ve aynı zamanda kurşunlu cerrah önlüklerin teknik kumaşlarına bağlı sterilizasyon süreçlerindeki izlenebilirlik yönetiminin eksiksiz bir

Detaylı

Sayılarla Univera. 150 çalışan. 90 büyük müşteri. 40 AR&GE çalışanı canlı proje mobil kullanıcı iş/çözüm ortağı

Sayılarla Univera. 150 çalışan. 90 büyük müşteri. 40 AR&GE çalışanı canlı proje mobil kullanıcı iş/çözüm ortağı Sayılarla Univera 150 çalışan 90 büyük müşteri 40 AR&GE çalışanı 130 + canlı proje 30 + iş/çözüm ortağı 25.000 + mobil kullanıcı Nerelerdeyiz? Merkez Ofis İzmir/Türkiye Şube İstanbul/Türkiye UniveraSade

Detaylı

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri

2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri BĐLGĐ BROŞÜRÜ 2006 Wakiza Yazılım Teknolojileri 846 Sok. No:51/311 35240 Konak - Đzmir / TÜRKĐYE Telefon: +90 232 441 77 34 Fax: +90 232 441 73 47 info@wakiza.com www.wakiza.com 1. AtlasPOS Sistemi Nedir?

Detaylı

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri Temel Kavramlar

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri Temel Kavramlar TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ Tedarik Zinciri Temel Kavramlar Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik İşletmelerin ihtiyacı olan girdilerin (hammadde, malzeme,

Detaylı

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ KISA ÖZET KOLAYAOF DİKKAT Burada ilk 4 sayfa gösterilmektedir. Özetin tamamı için sipariş veriniz www.kolayaof.com 2 Kolayaof.com 0 362 2338723 Sayfa 2 İÇİNDEKİLER 1. ÜNİTE- TEDARİK

Detaylı

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta

2. Hafta DEPOLAR VE DEPOLAMA 1. DEPO VE DEPOLAMA KAVRAMLARI. 2. Hafta Öğr. Gör. Murat BURUCUOĞLU Gerek üretim hattı için gereken malzeme ve hammaddeler, gerekse dağıtım için bekleyen tamamlanmış ürünleri genel olarak stok olarak tanımlamaktayız. Stoklar ekonomik gelişmenin

Detaylı

Proforma Maliyet Müþterinizin vermiþ olduðu sipariþ için fire, kar ve komisyon oranlarý belirterek proforma maliyet hazýrlayabilirsiniz. Sipariþ Müþteri sipariþ bilgilerini detaylý olarak girebilirsiniz.

Detaylı

Lojistik ve Bilgi Sistemleri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA

Lojistik ve Bilgi Sistemleri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Lojistik ve Bilgi Sistemleri ÖĞR. GÖR. MUSTAFA ÇETİNKAYA Fiziksel Dağıtımdan Tedarik Zincirine u Mallar, Hizmetler ve Bilgilerin Akışı u Tedarik Zincirinde Bilgi: Bilinirlik ve Görünürlük u Satış Noktası

Detaylı

ERP(Enterprise Resource Planning)

ERP(Enterprise Resource Planning) ERP(Enterprise Resource Planning) 2 EDM ERP: Bir işletmenin, satıştan muhasebeye, üretimden insan kaynaklarına, envanterden CRM'e tüm fonksiyonlarını kapsayan entegre bilgi sistemleridir. 3 EDM ERP Nedir?

Detaylı

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı. Finans ve Muhasebe. Tedarik ve Üretim Yönetimi. Stok ve Sipariş Yönetimi. Depo Yönetimi

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı. Finans ve Muhasebe. Tedarik ve Üretim Yönetimi. Stok ve Sipariş Yönetimi. Depo Yönetimi Nebim Winner Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı Finans ve Muhasebe Tedarik ve Üretim Yönetimi Stok ve Sipariş Yönetimi Depo Yönetimi Mağazacılık Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) İş Zekası ve Kurumsal

Detaylı

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART,

aberon PICK-BY-LIGHT aberon PICK CART, DEPO OTOMASYONU VELTIONoptimum ilaç ve kozmetik ürünleri dağıtıcılarına çok çeşitli seçenekler sunar. Toplama otomasyonuna ilişkin sunduğumuz çözümler, dağıtıcıların ürün akışlarını ve hizmet seviyelerini

Detaylı

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216)

BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER. +90(216) BARKOD İHTİYAÇLARINIZA KAPSAMLI ÇÖZÜMLER MOBİL BİLGİSAYARLAR El Terminalleri Forklift Terminalleri Giyilebilir Terminaller RFID Terminaller Sabit Terminaller Teknolojik gelişmeler beraberinde mobil veri

Detaylı

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı.

Odyometri Laboratuvar Testleri Solunum Fonksiyon Testi Göz Tetkikleri Akciğer Grafisi. İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı. Ya z ı l ı m A. Ş İSG ve Mobil Sağlık Hizmeti Yazılımı Mobil Sağlık Tarama Hizmeti veren rmalar ve sağlık kuruluşları için özel olarak hazırlanmış bir yazılım çözümüdür. Odyometri Laboratuvar Testleri

Detaylı

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı. Finans ve Muhasebe. Tedarik ve Üretim Yönetimi. Stok ve Sipariş Yönetimi. Depo Yönetimi

Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı. Finans ve Muhasebe. Tedarik ve Üretim Yönetimi. Stok ve Sipariş Yönetimi. Depo Yönetimi Nebim Winner Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı Finans ve Muhasebe Tedarik ve Üretim Yönetimi Stok ve Sipariş Yönetimi Depo Yönetimi Mağazacılık Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) İş Zekası ve Kurumsal

Detaylı

Eksiksiz bir yazılım çözümü arıyorsanız, doğru yerdesiniz!

Eksiksiz bir yazılım çözümü arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Eksiksiz bir yazılım çözümü arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Enformasyon, Destek, Sistemi ERP ve Yazılım Çözümleri Enfotek, ihracat veya iç piyasaya üretimi yapan her boyuttaki işletme için uygun yazılım

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri

DESTEK DOKÜMANI. Ürün : Tiger Enterprise/ Tiger Plus/ Go Plus/Go Bölüm : Kurulum İşlemleri LOGO PROGRAM KURULUMU VE AYARLARI Logo programlarının yüklemesi için kullanılacak,setup dosyaları ftp://download.logo.com.tr/ adresinden indirilerek yapılır. Örneğin Kobi ürünleri için; ftp://download.logo.com.tr/windows/kobi/guncel/go_plus/klasöründen

Detaylı

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi

Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Nebim Winner Kurumsal Fiyat Listesi Son güncelleme: 19 Ocak 12 Winner Merkez ve Zincir Mağaza......2 Winner Ticari ı......4 Opsiyon Fiyatlar...... Winner Üretm Yönetmi......6 Winner Tedarik Yönetmi......7

Detaylı

/ anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU

/ anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU 0850 724 55 00 / anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU Kurumsal Teklif ve Sözleşme Süreci (Online Otomatik Katılım) Kurumsal İnternet Şube Online Bordro Entegrasyonu Dijital Çözüm

Detaylı

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu

Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu Microsoft Lync Projesi Durum: Çimtaş Microsoft Lync ile esnek, bütünleşik, yer ve zaman bağımsız kuvvetli bir iletişim altyapısına kavuştu 5 ayrı lokasyon arasında kuvvetli bir iletişim altyapısına ihtiyaç

Detaylı

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9

Kantar Otomasyonu Özellikler Kullanım Satış Kamyon Hareketleri Ağırlık Bilgisi... 9 İçindekiler Tablosu Kantar Otomasyonu... 3 1.Özellikler... 3 2.Kullanım... 3 2.1. Satış... 4 2.2. Kamyon Hareketleri... 8 2.2.1. Ağırlık Bilgisi... 9 2.3. Ayarlar... 10 2.3.1. Kullanıcı Tanımlama... 11

Detaylı

Üretim Yönetimindeki Yenilikler. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

Üretim Yönetimindeki Yenilikler. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. 1 Üretim yönetiminde yapılan düzenlemeler. Bu dökümde sizlere özellikle tekstil sektörüne yönelik üretim programımızda yapmış olduğumuz yeni çalışmalarımızdan söz edeceğiz. Programımıza yön verirken temel

Detaylı

ÜRETİM ve MALİYET ANALİZİ:

ÜRETİM ve MALİYET ANALİZİ: ÜRETİM ve MALİYET ANALİZİ: Analiz süresince üretim ve maliyet muhasebesi işlemleri tartışılmış, Login deki iş akışı ile karşılaştırılmıştır. ÜRETİM VE MALİYET MUHASEBESİ MODÜLÜ Rotalar/Tanımlar/İşletmeler:

Detaylı

GENEL BAKIŞ MOBILTECH

GENEL BAKIŞ MOBILTECH GENEL BAKIŞ MOBİL ÇÖZÜMÜMÜZ ile sağlanacak kazanımları sıralarsak; İşletme maliyetlerinizi azaltır, Daha verimli ve güncel bilgilerle çalışmasını sağlar, Anlık olarak merkezden hatasız bilgi alımını sağlar,

Detaylı

KONTROLSUZ KOPYADIR...

KONTROLSUZ KOPYADIR... Sayfa 1/6 1.0 AMAÇ Bu prosedürün amacı, İÇDAŞ A.Ş. de; Entegre Yönetim Sistemi (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001 ve Üretim Kontrol sistemleri), Laboratuvar Yönetim Sistemi (TS EN ISO/IEC 17025)

Detaylı

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim

Yaşar Bilgi İşlem A.Ş yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Ekim 2018 Yaşar Bilgi İşlem A.Ş. 1983 yılında faaliyete başlamıştır Yaşar Holding e bağlı kurumsal bir bilgi teknolojileri şirketidir Uzmanlık alanı İş Yönetim Yazılımları ve Dijital Teknolojiler dir SAP

Detaylı

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com

Gündem. Demo 3D ile Geleceği Görmek. Dijitalis Yazılım ve Danışmanlık Ltd.Şti. www.dijitalis.com Gündem Demo 3D ile Geleceği Görmek 1 Dijitalis Dijitalis, stratejik taktiksel ve operasyonel doğru kararlar verebilmek ve dinamik değişiklere çok hızlı adapte olabilmek için entegre çözümler sunar. Tedarik

Detaylı

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM

Verimli İş Ortağınız... SICAK SATIŞ SKOR YAZILIM POLEN YAZILIM SICAK SATIŞ İÇİNDEKİLER AMAÇ KAPSAM KULLANIM EKRANI SONUÇ AMAÇ Açıklama Genelde el terminali ile birlikte kullanılan ve Plasiyerin Sıcak Satış işlemlerini yapan, denetleyen bir uygulamadır. Plasiyer; Teslim,

Detaylı

ATA Yazılım Ve Endüstriyel Tasarım Ticaret Limited Şirketi Tanıtım Dosyası 2011 ANKARA

ATA Yazılım Ve Endüstriyel Tasarım Ticaret Limited Şirketi Tanıtım Dosyası 2011 ANKARA ATA Yazılım Ve Endüstriyel Tasarım Ticaret Limited Şirketi Tanıtım Dosyası 2011 ANKARA HAKKIMIZDA Şirketimiz endüstriyel otomasyon ve kontrol yazılımları üretmek amacıyla 1999 yılında Ankara da kuruldu.

Detaylı

Mobil Saha Otomasyonu..3

Mobil Saha Otomasyonu..3 İçindekiler Tablosu Mobil Saha Otomasyonu..3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..4 2.1. Ana Sayfa İçeriği. 5 2.1.1. Sipariş 6 2.1.2. Cari Hesaplar.11 2.1.3. Depo 12 2.1.4. Rapor..13 2.1.5. Personel İşlemleri..13

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ TALİMATLAR 30.04.2012 00-1-9 ÜRT.04.01 TP 01 1.0 AMAÇ: Eker Süt Ürünlerinde, Kaymaklı Yoğurt departmanında yapılan ürünlerin yasal zorunluluk çerçevesinde üretilmesini sağlamak için etkin bir yöntem belirlemek ve

Detaylı

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre

İki Problem Tek Çözüm. Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre TM Ataşehir deki 1 İki Problem Tek Çözüm Gelişmiş Servis Otomasyonu Profesyonel Ticari Entegre Ne öneriyoruz? Müşterilerinize daha kaliteli ve hatasız hizmet sunmak ve farklılık yaratmak, aynı zamanda

Detaylı

CPM MASTER ERP Mobilya Üretim Sistemi Dikey Çözüm Broşürü www.cpm.com.tr

CPM MASTER ERP Mobilya Üretim Sistemi Dikey Çözüm Broşürü www.cpm.com.tr Mobilya üretimi eskiye oranla daha karmaşık bir yapıya sahip. Tek seferde yüklü miktarda üretim yapabilen firmalar hızlı, hatasız ve takip edilebilir iş süreçlerini yaratmak için CPM MASTER ERP Mobilya

Detaylı

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ PROSEDÜRLER

ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ PROSEDÜRLER 01.11.2013 00-1-6 KYS.07 1.0 AMAÇ EKER Süt Ürünlerinde EYS gereği üretimin zamanında ve eksiksiz yapılması, gıda güvenliği, kalitesi ve yasallığı ile müşteri talep ve şartlarına uyması için gereken uygulamaları

Detaylı

data M Roll Form Teknoloji partneriniz

data M Roll Form Teknoloji partneriniz data M Roll Form Teknoloji partneriniz YAZILIM BÖLÜMÜ COPRA RF ve COPRA FEA RF: Uzun yıllar boyu diğer CAD yazılımlarını kullanan bir metal şekillendirme firması neden COPRA RF ve COPRA FEA RF kullanmaya

Detaylı

Würth Industrie Service

Würth Industrie Service 2015 2015 Würth Industrie Service Würth Industrie Service - TR Alipaşa Mahallesi Uluğbey Caddesi Silivri - İstanbul Tel: 0090 212 716 52 00 Faks: 0090 212 716 52 25 info@wurth-industrie.com.tr www.wurth-industrie.com.tr

Detaylı

Fuel Automation Systems

Fuel Automation Systems Fuel Automation Systems Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Akaryakıt Otomasyon Sistemleri Back Office Yönetim Sistemleri 444 8 129 / www.turksist.com.tr HAKKIMIZDA about us TURKSİST sektöre yeni giriş yapmış

Detaylı

Mağaza Yöneticisi Geliştirme Programı

Mağaza Yöneticisi Geliştirme Programı Mağaza Yöneticisi Geliştirme Programı Temel Perakendeye Giriş Perakende Satış ve Mağazacılığa Giriş Perakendeciliğin ve Mağazacılığın Temel Kavramları Stratejik Perakende Konsepti Nasıl Oluşturulur Segmentesyon

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası

Kablo Üretim Çizelgeleme Paketi. dinamo Kablo GANT. dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası dinamo Kablo GANT dinamo KABLO Kablo Üretim Planlama/Çizelgeleme Paketi Bilgi Dosyası KABLO Üretim Planlama ve Maliyetlendirme Yazılımı dinamo Kablo GANT Kimin İçin? dinamo Kablo GANT, kablo üretimi yapan,

Detaylı

Sirküler Tarihi : 03.01.2014 Sirküler No : 2014/002

Sirküler Tarihi : 03.01.2014 Sirküler No : 2014/002 Sirküler Tarihi : 03.01.2014 Sirküler No : 2014/002 KAYITLARIN ELEKTRONİK ORTAMDA OLUŞTURULMASI, MUHAFAZASI VE İBRAZ EDİLMESİNE (KAYIT SAKLAMA GEREKSİNİMLERİNE) DAİR USUL VE ESASLAR (431 Sıra No.lu Vergi

Detaylı

LAZER BASKILI QR KODLU DAMACANA SİSTEMİ

LAZER BASKILI QR KODLU DAMACANA SİSTEMİ LAZER BASKILI QR KODLU DAMACANA SİSTEMİ Proje Adı : QR kodlu lazer baskılı su damacanalarının üretimi ve merkezi kontrolü. Proje Kısa Açıklama : Su dolum tesislerindeki hijyenik dolum koşullarının tespiti,

Detaylı

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE

BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE ARETE BULUT TEKNOLOJİ ÇÖZÜMLERİ BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A K I L L I. K O L A Y. E NTEGRE BAYİ YÖNETİM ÇÖZÜMÜ A R E T E C O N S U L T I N G VERİMLİ. GÖRÜNÜR. GÜVENİLİR. ARETE Bayi Yönetim Çözümüyle, satış terminallerinden

Detaylı

ENDÜSTRİ-İŞLETMEÜ İ İ MÜHENDİSLİĞİ HURULTHVI

ENDÜSTRİ-İŞLETMEÜ İ İ MÜHENDİSLİĞİ HURULTHVI tmmob makina mühendisleri odası ENDÜSTRİ-İŞLETMEÜ İ İ MÜHENDİSLİĞİ HURULTHVI 29 Kasım 1997/İZMİR Bildiriler ve Paneller mmo yayın no: 222 k EİM KURULTAYI DÜZENLEME KURULU İlknur ATEŞ Meriç BEBİTOĞLU Nurten

Detaylı