Dış ticaretin % 70 gibi önemli bir bölümü de Türkiye ile yapılmaktadır. KKTC de kişi başına düşen GSMH USD civarında bulunmaktadır.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dış ticaretin % 70 gibi önemli bir bölümü de Türkiye ile yapılmaktadır. KKTC de kişi başına düşen GSMH 16.000 USD civarında bulunmaktadır."

Transkript

1 GENEL TANIM * TÜRKİYE & KIBRIS İş görüşmeleri 2015 * (Türkiye ve Kıbrıslı İş Adamları Ortak Ticareti Geliştirme Platfrmu) rganizasynunda; uzman kadrmuzun bilgi ve deneyimi ile üzerinizden tüm yükünüzü alacağımız; sizinse ferah bir rtamda sadece işinizle ilgileneceğiniz, başarılı görüşmelere imza atacağınız bir rganizasyn planladık. Bu özel çalışmamız, siz değerli katılımcılarımızın ve ürünlerinizi tanımak isteyen ziyaretçilerimizin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlandı. 26 Kasım 27 Kasım 2015 tarihlerinde Lefkşa Atatürk Spr Salnunda gerçekleşecek lan bu özel rganizasynda; Türkiye den firmaların yeni pazarlara açılabilmesi ve ticari ptansiyelini genişletmesi, KKTC den alıcıların ise taleplerine uygun firmalar ile dğrudan görüşme sağlayarak Türkiye ile ticaretin artırılmasına lanak sağlayacak lan bu çalışmanın, ilerleyen süreçte Türk işadamlarının yeni bağlantılar kurma ve KKTC ye yatırım planlarının da ilk adımı lacağına inanmaktayız KKTC EKONOMİK YAPI KKTC nin USD ( 2014 yılı ) GSYİH ve USD dış ticaret hacmi bulunmakta lup, bu rakamın yaklaşık % 93 gibi büyük bir ranı ithalat larak gerçekleşmektedir. Kısa vadeli planlarda dış ticaret hacminin USD ye ulaşmasının hedeflendiği resmi makamlarca ifade edilmektedir. Dış ticaretin % 70 gibi önemli bir bölümü de Türkiye ile yapılmaktadır. KKTC de kişi başına düşen GSMH USD civarında bulunmaktadır. Mevcut eknmik yapı içerisindeki gelişmelerde kamu hizmetlerinden snra en önemli sektörlerin başında; Turizm-Ticaret, İnşaat ve Yapı, Tarım, Otelcilik ve Lkantacılık, Ulaştırma ve Haberleşme ile Sanayi sektörleri gelmekte lup, muhtelif bölgelerde 5 adet rganize sanayi bölgesi bulunmaktadır. Ayrıca KKTC de bulunan 5 üniversite, kampüs ve fakültelerde öğrenim gören yaklaşık öğrencinin eknmiye katkısı da yıllık USD civarında bulunmaktadır YATIRIM ve TEŞVİKLER KKTC de yatırım yapmak isteyen girişimcilerin yerli ve yabancı uyruklu lmalarına bakılmaksızın teşvik belgeleri verilmek sureti ile yatırım özendirilmekte lup, Bu knuda; yatırım indirimi, gümrük vergisi ve fn muafiyeti, makine ve teçhizat alımlarında % 0 katma değer vergisi, arsa, arazi ve bina temin edilmesi, fn kaynaklı krediler, inşaat ruhsatı ile ilgili vergi, resim, harç ve her türlü katkı payı muafiyeti, sermaye artırımları ve iptek işlemleri ile ilgili vergi indirimleri uygulanmaktadır. KKTC deki firmalar ile yapılacak lan rtak yatırımlar ve kurulacak temsilcilikler sayesinde Güney Kıbrıs a da ticaret yapma lanakları bulunmaktadır.

2 KATILIMCI PROFİLİ İç ve dış mekân mbilyaları, hareketli ve sabit mbilyalar, fis mbilyaları, halı ve zemin kaplama malzemeleri, ev ve tel tekstili, aydınlatma elektrik malzeme ve uygulamaları, dekrasyn, prje üretim ve danışmanlık hizmetleri, mutfak malzeme ve ekipmanları, persnel ve iş kıyafetleri Elektrnik, haberleşme ve iletişim sistemleri, güvenlik ekipmanları ve sistemleri, fis teknljik araç ve uygulamaları, ses ışık sistemleri, bilgisayar dnanımları, yazılım ve prgramlama sistemleri Yapı ve inşaat malzemeleri, taşa ve tprağa dayalı sanayi ürünleri, asansör sistemleri ve ekipmanları, mermer, dğal taş ürünleri ve ekipmanları, kapı pencere alüminyum malzemeler, inşaat makine ve ekipmanları, metal ve plastik ürünler Isıtma ve sğutma sistemleri, havuz, sauna ekipmanları ve kimyasal ürünler, tesisat dnanımları, enerji sistemleri Yiyecek, içecek ve gıda ürünleri, gıda hazırlama, sunum makine ve ekipmanları Temizlik ve hijyen Ürünleri, kimyasal ürünler, temizlik makine ve ekipmanları Güzellik, bakım ürünleri, hamam sauna SPA ürün malzeme ve ekipmanları Eğlence sektörü, spr malzemeleri ve ekipmanları Her türlü imalata yönelik makine ve ekipmanlar. KKTC deki mevcut tesisler ve turizm yatırımları dikkate alındığında bu knuda hizmet veren acenteler, turizm ve seyahat şirketleri, ülkenin dış ticaretinde önemli bir unsur lan ljistik ve taşıma firmaları ile eğitim kurumlarına yönelik çalışan yurtdışı eğitim ve danışmanlık firmaları, ayrıca turizm sektörüne mal ve hizmet veren firmaların yanı sıra ziyaretçi prfilini luşturan diğer sektörlerle iş ve yatırım yapmak isteyen firmalar da bu rganizasynun katılımcı prfilini luşturacaktır. Öncelikle belirtilen ana sektörler başta lmak üzere KKTC ile dğrudan ticaret veya yatırım yapmak isteyen tüm sektörler bu rganizasynun içinde yer alabileceklerdir ZİYARETÇİ PROFİLİ Turistik işletme yöneticileri, Otel, Lkanta, Bar, Cafe, Casin işletmecileri, Mimarlar, Mühendisler, Müteahhitler, Meslek Odaları Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Belediyeler, Sanayi ve Ticaret Odaları üyeleri, Üniversiteler, Kamu ve Özel Eğitim Kurumları, Askeri tesisler ve Birlikler Kamu ve Özel Sağlık Kuruluşları, Sektör ile ilgili Tptancılar, Bayiler, Distribütörler, İthalat ve İhracat firmaları Sanayi Tesisleri İşletmecileri Belirtilen sektörlerde meslek daları ve dernekler ile işbirliği içerisinde hareket edilerek; Türkiye den katılım sağlayacak lan firmaların alt sektörler bazında ayırımları yapıldıktan snra, kendileri için uygun lan KKTC deki firmalar özellikle tespit edilip (mevcut bulunan firma kayıtlarından) belirlenen adreslere özel davetiyeler gönderilmek sureti ile rganizasyna katılımları sağlanacaktır.

3 ORGANİZASYON İŞLEYİŞİ İkili iş görüşmeleri; Türkiye ve KKTC firmaları arasında ön ticari görüşme şeklinde gerçekleşecek lup, katılımcı firmalar ürün tanıtımlarını katalg, brşür gibi materyaller üzerinden yapacaklardır. Bununla birlikte uluslararası taşıma kuralları ve gümrük mevzuatının izin verdiği limitlerde tanıtım amaçlı ürün numunelerini de yanlarında getirebilirler. Tplu alım ve prje bazında gerçekleşecek lan görüşmelere fırsat yaratmak için, Belediye Başkanları, Üniversite ve Yüksek Okul Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yönetim ve idari kadrsu da davet edilecektir. İkili görüşmeler Lefkşa Atatürk Spr Salnunda katılımcı firmalara ayrı larak düzenlenmiş (stant içinde) 4 kişilik masalarda gerçekleşecektir. Saln girişinde yer alan danışma bölümünde gelen ziyaretçilerin kayıtları yapılacak ve salnda bulunan firmaların ticari unvanı, sektörü ve yetkili ismi ile birlikte yerleşim düzeninin yer alacağı plan verilecektir. Bu sayede ziyaretçi larak görüşmeye gelen firma yetkilileri, görüşme yapmak istediği firmaya daha klay ulaşacaktır. Ziyarete gelen firma yetkililerin istedikleri katılımcı firma temsilcileri ile yğunluk nedeni ile görüşme yapamaması ihtimali düşünülerek, gelen ziyaretçilerin hangi sektör ve firma ile görüşmek istedikleri ve iletişim bilgileri ile ilgili detaylar; Organizasynun tamamı ile ilgili ayrıntılı rapr ve sunumlar Türkiye den katılan firma temsilcilerine rganizasyn snunda rapr halinde ayrıca gönderilecektir HİZMETLERİMİZ Bu rganizasynda ihtiyacınız lan tüm detayları düşündük ve standart hizmet larak siz değerli katılımcılarımıza sunduk; ldukça anlaşılır ve şeffaf fiyat seçenekleri ile tüm hizmetlerimizi standart larak alacaksınız ÖZEL OLARAK TASARLANAN SERGİ STANTLARI VE MODÜLLER: Bütünselliği sağlamak ve mini bir fuar atmsferi içinde sıcak bir rtam luşturarak, ziyaretçilerinizle daha başarılı görüşmeler yapabilmeniz için özel tasarımlı stant mdülleri luşturduk. Tasarımlı sergi standı ve mdüller (2 x 3 m) 1 adet görüşme masası, 4 adet misafir sandalyesi, Dijital baskı uygulamaları; stant arka yüzeyinde (3x2,5 m ) belirlenen ölçülerde (tasarımı katılımcı tarafından hazırlanacak) görsellerinizin dijital baskısı ve stant içi uygulamaları firmamıza aittir. Her katılımcı için yaka kartı (Firma adları yazılı) Her firmaya rganizasyn katılım belgesi verilmesi Saln içinde yapacağınız çay, kahve, meşrubat ikramları

4 ----- KONAKLAMA HİZMETLERİMİZ: Katılımcı firmalarımız Lefkşa veya Girne de 5 yıldızlı telde HB (yarım pansiyn) 4 gece 5 gündüz knaklayacaklardır. Knaklanacak tel Ekim ayı içerisinde ayrıca bildirilecektir. Mevcut prgram dahilinde öğle saatlerinde tplantılar ve Cumartesi günü serbest zaman lacağı için knaklama yarım pansiyn larak planlanmıştır. Çeşitli aktiviteler: 5 yıldızlı knaklamanın tüm knfru (hamam, sauna, fitness vb) ile birlikte casin hizmetleri ve dahası sizler için knaklamanız byunca hizmetinizde lacaktır ULAŞIM HİZMETLERİMİZ: Farklı illerden gelecek lan katılımcılarımızın havaalanı tel havaalanı transferleri tarafımızdan gerçekleştirilecektir. (transferle ilgili ayrıntılar ayrıca bildirilecektir) Knaklanacak tel den rganizasyn alanına özel servisler ile tplu larak gidilecektir KARGO HİZMETLERİMİZ: Organizasynda tanıtacağınız / dağıtacağınız tüm materyallerinizi karg ile göndermek isterseniz; sizin adınıza teslim alınıp standınıza yerleşinceye kadar muhafaza edilecektir. (Karg bedeli gönderen firma tarafından ödenecektir) DANIŞMA VE SEKRETARYA HİZMETLERİMİZ: Katılımcılarımızın ve ziyaretçilerimizin giriş çıkış kntrlleri ve bilumum ihtiyaçları için hizmet verecektir TEMİZLİK HİZMETLERİ: Organizasyn süresince uzman persnel tarafından sürekli larak tüm alanlar temizlenecektir İNTERNET HİZMETLERİ: Organizasyn alanında ve knakladığınız telde wireless kablsuz internet Ağı bulunmaktadır CATERING HİZMETLERİ: Organizasyn alanında çay, kahve, meşrubat ikramları ve öğle yemekleri (katılımcı firma temsilcileri için) tarafımızdan ücretsiz larak sağlanacaktır AÇILIŞ TÖRENİ: Katılımcılarımız, Resmi Prtkl (KKTC üst düzey Bürkratları) ve ilgili Oda Başkanları nın da katılımlarıyla, basın ve medya mensuplarının da hazır bulunacağı Organizasyn açılışımız 26 Kasım 2015 tarihinde lacaktır ORGANİZASYON GALA PROGRAMI: İki günlük iş yrgunluğunu atmak ve tüm katılımcılarımızın bir arada lacağı gala yemeği düzenlenecektir (27 kasım Cuma) TANITIM FAALİYETLERİMİZ Türkiye Kıbrıs İş Görüşmeleri Organizasynu sadece sektör prfesynellerine hitap edeceği için tanıtım faaliyetlerimizi de buna göre rganize edip planlamış bulunmaktayız. Davetiyeler: adet davetiye bastırarak; öncelikle katılımcı firmaların sektörel knumlarına göre ilgili firmalara gönderilecektir. VIP davetiye: KKTC üst düzey prtkl mensupları, KTTO, KTSO, KTEZO ile Belediyeler, Kamu Kurum Temsilcileri, Üniversite Yöneticileri ve ilgili Meslek Odalarına (yönetim kadrları için) özel VIP davetiyeler gönderilecektir.

5 Afişler: Organizasyn afişleri tplam 200 adet basılacak ve ilgili meslek daları, Oteller, Restranlar, Üniversiteler, Kamu Kuruluşları ve aktif bölgelerdeki büyük işyerlerine dağıtılacaktır. Web prtalları: Öncelikle sektörle ilgili lmakla birlikte diğer haber prtallarına da bilgilendirme mesajları gönderilecektir. Online davetiye: Organizasyndan 30 gün önce aktif lacak ve AFT web sitesinden alınabilecek lan nline davetiye ile gelen sadece sektör prfesynelleri ve ticari işletme sahipleri giriş yapabileceklerdir. Mail ile Tanıtım: AFT kayıtlarında bulunan büyük bir kısmı KTTO ve KTSO üyeleri başta lmak üzere diğer meslek dası mensupları ve kayıtlı işletmelere Organizasyndan 30 gün önce tanıtım mailleri gönderilmeye başlanacaktır. Gazete Reklamları: KKTC deki gazetelere (Kıbrıs Gazetesi, Kıbrıslı Gazetesi, Halkın Sesi Gazetesi) Organizasyndan 15 gün önce bilgilendirme ve tanıtım ilanları verilecektir. Rady Reklamları: KKTC de yayın yapan Radylara (BRT, Rady Vatan, Rady Mayıs) Organizasyndan 15 gün önce tanıtım reklamları verilecektir. TV Reklamları: KKTC de yayın yapan Televizynlara ( BRT, Kanal T, Genç TV) Organizasyndan 15 gün önce tanıtım reklamları verilecek ve tüm basın-medya rganlarına knuyla ilgili bültenler hazırlanarak rganizasynun daha geniş kitleye duyurulması sağlanacaktır ORGANİZASYON PROGRAMI Türkiye - Kıbrıs iş görüşmeleri rganizasynu 4 gece 5 gündüz larak planlanmıştır. 1. Gün ( ) :.. hareketli uçak ile Kıbrıs a varış, Otele yerleşme ve dinlenme. 2. Gün ( ) : Tplantı salnunda ikili görüşmeler 3. Gün ( ) : Tplantı salnunda ikili görüşmeler 4. Gün ( ) : Serbest zaman, Kıbrıs gezi prgramı ( İsteğe bağlı ) 5. Gün ( ) : Kıbrıs hareketli uçak ile.. Türkiye ye dönüş ( Prgram snu ) Antalya ve diğer illerden hareket ile başlayacağımız prgramın uçak kalkış ve varış saatleri rganizasyndan 15 gün önce firmalara bildirilecektir. Antalya dışından rganizasyna katılacak firma yetkilileri için alternatif uçuş prgramları da rganizasyndan 45 gün önce bildirilecek ve karşılıklı teyit alınacaktır. Organizasyna katılacak lan firma yetkili / yetkilileri isimleri en geç 30 Eylül 2015 tarihinde yazılı larak bildirilecek lup, bu tarihten snra isim değişikliği yapılmayacaktır. Organizasyn bünyesinde 1 gün Kıbrıs ın tarihi ve kültürel yerlerinin gezileceği bir prgram düzenlenecektir (isteğe bağlı) Gezinin detayları ve fiyatları rganizasyndan 30 gün önce katılımcılara yazılı larak bildirilecektir. İkili görüşmeler Kasım 2015 tarihlerinde ile saatleri arasında gerçekleşecektir. Firmaların saln içerisindeki yerleşimleri prje üzerinde belirlenecektir.

6 ----- DESTEK ALACAĞIMIZ KURULUŞLAR KKTC Eknmi ve Turizm Bakanlığı T.C. Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği KKTC Türk Ticareti Geliştirme Ofisi Kıbrıs Türk Sanayi Odası Kıbrıs Türk Ticaret Odası Kıbrıs Turistik Otelciler Birliği Antalya Ticaret ve Sanayi Odası KATILIM KOŞULLARI Organizasyn katılım bedeli KDV (1416 ) larak belirlenmiştir. ( 1 firma 1 kişi ) İlave larak gelecek her kişi için KDV (531 ) ayrıca ödenecektir. (18 Eylül 2015) Rezervasyn ve başvuru için sn katılım tarihi: 28 Ağusts 2015 Organizasyn katılım sözleşmesi sn tarihi : 11 Eylül 2015 Firmaların Kıbrıs a hareketleri muhtelif illerden lacağı için fiyat farkı ( +/- ) ayrıca yansıtılabilir. Fiyat farkı bedeli uçuş yapılacak ile göre değişiklik gösterecek lup, firmaların bu yöndeki taleplerini tarafımıza önceden bildirmeleri gerekmektedir. ( 30 Eylül 2015 ) Katılımcı firmaların bulundukları ile en yakın havaalanı bilgisi ve uçuş planı ayrıca bildirilecektir. Organizasyna katılım ve kabulü firmaların müracaat sırasına göre yapılacaktır. Başvuru ve sözleşme için sn katılım tarihi lan 11 Eylül 2015 den snra yapılacak müracaatlarda; KDV (295 ) ilave ücret alınacaktır. (Saln, Otel ve Uçak durumunun müsait lması halinde rganizasyna kabul edilecektir) Belirlenen katılımcı listesi dışında hiç kimse görüşme salnlarına alınmayacaktır. Ödeme şekli: Rezervasyn ve başvuru bedeli ( Nakit havale ) 11 Eylül ( Nakit havale ) 18 Eylül ( Nakit havale ) Başvuru bedeli ve katılım ücreti belirtilen tarihlere kadar aşağıda yazılı lan banka hesap numarasına nakit larak yatırılacaktır. ( Merkez Bankası efektif satış kuru üzerinden TL larak) Ödemelerini tamamlamamış lan firmalar rganizasyna kabul edilmeyecek ve başvuru bedeli de iade edilmeyecektir. Banka hesap numarası: AFT Tanıtım Rek. Ve Org. Hiz. Tic. Ltd. Şti. Garanti Bankası Kırcami Antalya Şubesi : TR (TL)

7 YENİ PAZARLARA DOĞRU, YENİ AÇILIMLAR Birlikte başarıya Yeni pazarlar luşturmak Ticari ptansiyelinizi artırmak Yeni yüzler, yeni ilişkiler kurmak Rakiplerinizden önde lmak Kısa sürede hedefe ulaşmak, Sizin için önemliyse, haydi birlikte Kıbrıs a uçuyruz KATILIMCI BAŞVURUSU ve BİLGİ İÇİN TANITIM REKLAM ve ORGANİZASYON HİZMETLERİ TİCARET LTD. ŞTİ. Kırcami Mah. Avni Tlunay Cad. Uysal Evler Alkış Sit. B Blk N: Tel: Fax: Muratpaşa ANTALYA inf@aftfuarcilik.cm / fuar@aftfuarcilik.cm /

8 SALON GİRİŞ DANIŞMA CATERING Tanıtım Org. Ltd. Şti. * Tel: * tf uarcilik.cm * Antaly a ANA GİRİŞ ATATÜRK SPOR SALONU / LEFKOŞA

9

10

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

AZERBAYCAN / Bakü Nisan bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB. Eğitim Fuarları. KAZAKİSTAN / Almatı.

AZERBAYCAN / Bakü Nisan bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB. Eğitim Fuarları. KAZAKİSTAN / Almatı. AZERBAYCAN / Bakü 22-23 Nisan 2017 bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB 2017 Eğitim Fuarları w w w. k u n i b e g i t i m f u a r i. c o m KAZAKİSTAN / Almatı 20-21 Mayıs 2017 www.kunibegitimfuari.com

Detaylı

Fuarı. Eğitim KÜNİB. AZERBAYCAN / Bakü. 31 Mart - 01 Nisan Kempinski Hotel Badamdar. bir uluslararasılaşma projesi...

Fuarı. Eğitim KÜNİB. AZERBAYCAN / Bakü. 31 Mart - 01 Nisan Kempinski Hotel Badamdar. bir uluslararasılaşma projesi... 2018 KÜNİB bir uluslararasılaşma projesi... KÜNİB Eğitim Fuarı AZERBAYCAN / Bakü 31 Mart - 01 Nisan 2018 www.kunibegitimfuari.com Kempinski Hotel Badamdar www.kunib.com Sayın Rektörüm, Kafkasya Üniversiteler

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Türkiye den Tarım sektörü ile ilgili firmaların yeni pazarlara açılabilmesi ve ticari potansiyelini genişletmesi,

Türkiye den Tarım sektörü ile ilgili firmaların yeni pazarlara açılabilmesi ve ticari potansiyelini genişletmesi, SAYIN YETKİLİ; Türkiye ve KKTC Tarım sektörünü bir araya getirmeyi amaçladığımız Türkiye&Kıbrıs Tarım sektör buluşması (ortak iş platformu) organizasyonu 01-04 Nisan 2010 tarihleri arasında Girne Acapulco

Detaylı

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR

RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR RİZE TÜRKİYE YE AÇILIYOR Rize nin başta Turizm olmak üzere yetiştirdiği, ürettiği ürünlerin kamuoyuyla paylaşılması amacıyla düzenlenecek olan Rize Tanıtım ve Çay Günleri, Rize nin tanıtımı açısından büyük

Detaylı

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi

Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Uluslararası Rekabetçi Olmak Uluslararası rekabetçi endüstriler, rekabetçi üstünlük yaratmak ve sürdürülebilir kılmak için firmalarının yeterli

Detaylı

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler

18-21 KASIM 2015-İSTANBUL. www.turkeyhealth.net SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ. Düzenleyenler. Destekleyenler 18-21 KASIM 2015-İSTANBUL SILENCE İSTANBUL HOTEL & KONGRE MERKEZİ Düzenleyenler Destekleyenler www.turkeyhealth.net a- B- C- D- E- F- G- H- I- J- Ana Sponsorluk Altın Sponsorluk Gümüş Sponsorluk Bronz

Detaylı

Doğalgazın Geleceğine Köprü

Doğalgazın Geleceğine Köprü Paketleri (4 paket mevcuttur) Ana Kongre Medya VIP Katılım Hakkı Temsilci Çantası Diğer Ayrıcalık 40 m 2 Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Kongrede 1 kişiye sunum yapabilme hakkı Ulusal ve Uluslararası basına

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

TOBB. arih eayı Konu. İlgi: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun 25.04.2014 tarihli ve ÇİN/2014-789 sayılı yazısı.

TOBB. arih eayı Konu. İlgi: Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun 25.04.2014 tarihli ve ÇİN/2014-789 sayılı yazısı. / AltKARA TICARET BORSASı TOBB GENEL 5EXRETERL!(llBE ANAFAR'I7U.AR CAD.ŞAlI 50K.00:9 ULUS AltKARA 312-3240857 arih eayı Knu TÜRKiYE ODALAR VE BORSALAR BiRLiGi 041 II Cumhurbaşkanımızın ÇHC Ziyareti. \

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme 2012 Yılı Eğitim ve Seminer Programı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme 2012 Yılı Eğitim ve Seminer Programı Kurumsal Ssyal Srumluluk Denetim ve Belgelendirme 2012 Yılı Eğitim ve Seminer Prgramı EĞİTİM PROGRAMI 2012 Eğitim Adı Tarih Eğitim Süresi Eğitim Yeri Sedex B Tipi Kullanıcı Eğitimi 02.07.2012 Yarım Gün

Detaylı

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ)

(LÜTFEN FORMU EKSİKSİZ DOLDURUNUZ) Türkiye- KİK 2. İş ve Yatırım Forumu, TOBB, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), FGCCC, Bahreyn Ticaret ve Sanayi Odası (BCCI) ve KİK işbirliğinde, Bahreyn Başbakanı Şeyh Khalifa bin Salman Al Khalifa

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park SPONSORLUK DOSYASI lezzetin ritmini yakala Uluslararası Gastronomi Festivali 06-08 Ekim 2017 - KüçükÇiftlik Park ANA SPONSORLUK 150.000 TL + KDV Sadece bir firma Ana Sponsor olabilecektir. İlk olumlu cevap

Detaylı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya. Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 22-25 Mayıs 2014 Cam Piramit Antalya Antalya Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Destekleyen Kurumlar T.C. Sivas Valiliği Sivas Belediye Başkanlığı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Sivas Ticaret

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI

ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI ANADOLU TARİH ve KÜLTÜR TURİZMİ FUARI Anatolian History and Culture Tourism Fair 01-04 KASIM 2012 KAYSERİ DÜNYA TİCARET MERKEZİ SUNUŞ Anadolu tarihi dendiği zaman tarihi yalnız yalın anlamı ile değil kentin

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti

DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti DETAY Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi

KURUMSAL WEB TASARIM Proje Teklifi KURUMSAL WEB TASARIM Prje Teklifi Teklifi Veren: Celil CAN Teklif Tarihi: 07.01.2015 Karadeniz Mh. General Aldğan Cd. N 49 / 1 Gazismanpaşa, İstanbul www.celilcan.cm - bilgi@celilcan.cm Firma : Yetkili

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız

SPONSORLUK DOSYASI. Stratejik Ortağımız SPONSORLUK DOSYASI Stratejik Ortağımız GENEL BİLGİLER Tarih: 21 Şubat 2019, Perşembe Zirve Mekanı: The Ritz Carlton Otel, İstanbul Suzer Plaza, Askerocagi Caddessi, No:6, 34367 Elmadag, 34367 İstanbul

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar,

Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, SPONSORLUK DOSYASI Saygıdeğer Üreticiler, Değerli Paydaşlar, Son yıllarda Türk yumurta sektörü gösterdiği gelişim ile dünyada dikkat çekmekte ve dünya yumurta üretimindeki konumunu korumaktadır. Sektörümüz

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018

DOSYASI SPONSORLUK HILTON İSTANBUL CONVENTION & EXHIBITION CENTER NİSAN 2018 SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİ TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? Biz TG EXPO Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ve destekçilerimiz;

Detaylı

MAKFED BÜLTEN. Eylül 2016 MAKİNA İMALAT SANAYİİ DERNEKLERİ FEDERASYONU

MAKFED BÜLTEN. Eylül 2016 MAKİNA İMALAT SANAYİİ DERNEKLERİ FEDERASYONU MAKFED BÜLTEN MAKİNA İMALAT SANAYİİ DERNEKLERİ FEDERASYONU ATATÜRK BULVARI NO: 193 ASO KULE 7.KAT KAVAKLIDERE ÇANKAYA/ANKARA TEL: +90 312 426 40 50 FAKS: +90 312 468 42 91 01.09.2016-01.10.2016 İÇİNDEKİLER

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ULUDAĞ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 12 Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği yönetim kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 15-17 Mayıs 2017 tarihleri

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 12. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 21-23 Nisan 2016 IFM, Istanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017

REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI. 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı Nisan 2017 13. Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı 27-29 Nisan 2017 İFM, İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( Atatürk Havaalanı Karşısı ) REKLAM SPONSORLUK FIRSATLARI 1 Index Led Ekran ( Fuar Kayıt Bankosu

Detaylı

IWE 2015 FUAR SONU RAPORU. İstanbul Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı. www.istanbulwaterexpo.com

IWE 2015 FUAR SONU RAPORU. İstanbul Su ve Atıksu Arıtma Teknolojileri Fuarı ve Konferansı. www.istanbulwaterexpo.com IWE 2015 İstanbul Su ve Atıksu Arıtma Teknljileri Fuarı ve Knferansı FUAR SONU RAPORU www.istanbulwaterexp.cm Akıllı Su Çözümleri IWE Istanbul Water Exp 2015, su kaynaklarının sürdürülebilir kullanılması,

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR

TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015. Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR TÜRKİYE MÜZİK VE DANS FUARI 2015 08-11.10.2015 Müzik, Dans ve Sahne Ekipmanları, Etkinlik Organizasyonu ve İletișim Teknolojileri Fuarı ORGANİZATÖR HKF FUARCILIK A.Ș. Barbaros Bulvarı 163/2 34349 Beșiktaș/

Detaylı

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz.

Sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı tekrar belirtmek isteriz. Değerli Meslektaşlarım, 2014 yılı Yüz Plastik Cerrahi Toplantısını Ankara da 5-7 Aralık 2014 tarihlerinde yapmayı planlamaktayız. Bu toplantıda yüz plastik cerrahisindeki yeni gelişmeleri sizlerin de katkısıyla

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ

TANITIM GÖREVLENDİRME PROSEDÜRÜ Sayfa 1 / 6 1. Amaç Bu prosedürün amacı, Üniversitemiz Tanıtım Dönemi faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve görevlendirme usul ve esaslarının açıklanmasıdır. 2. Kapsam Bu prosedür,

Detaylı

Destek veren kuruluşlar

Destek veren kuruluşlar Destek veren kuruluşlar Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Terziler Odası MOBESKO Teknoloji Bilişim Ses Sistemleri Bu fuara ait defilenin ses ve ışık sistemleri

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç,

TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, TED Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği nin eğitim alanındaki 91 yıllık deneyimini yükseköğretime taşımasıyla 2009 yılında, Ankara da kurulmuş, genç, dinamik, çağdaş bir şehir üniversitedir. Önce insan ilkesi

Detaylı

IPC 14. YILLIK GENEL TOPLANTISI. 28-29 Ekim 2010, Swiss otel Grand Efes, İzmir. Kayıt & Konaklama. 31 Ağustos 2010 a kadar 1 Eylül 2010 dan İtibaren

IPC 14. YILLIK GENEL TOPLANTISI. 28-29 Ekim 2010, Swiss otel Grand Efes, İzmir. Kayıt & Konaklama. 31 Ağustos 2010 a kadar 1 Eylül 2010 dan İtibaren IPC 14. YILLIK GENEL TOPLANTISI 28-29 Ekim 2010, Swiss tel Grand Efes, İzmir Kayıt & Knaklama Kayıt 31 Ağusts 2010 a kadar 1 Eylül 2010 dan İtibaren IPC Üyeleri 250,00 ur 350,00 ur Eşlik Eden Kişiler 100,00

Detaylı

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya

Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Benzersiz İstanbul u keşfetmek, Farklı ve verimli bir konferansa katılıp, Unutulmaz bir networking organizasyonu yaşamaya Uluslararası Yönetim Asistanları Birliği Türkiye, ilk Ulusal Lansman ve Konferans

Detaylı

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa

invest in Sustainable Future Together Turkey Africa Türkiye-Afrika İkinci Ekonomi ve İş Forumu, 10-11 Ekim tarihlerinde İstanbul da gerçekleştirilecek. Zirve T.C. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla, T.C. Ticaret Bakanlığı nın koordinasyonunda,

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR

BÜYÜYEN FUAR... 3-6 EYLÜL 2015. İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN SEKTÖR 3-6 EYLÜL 2015 İstanbul Fuar Merkezi BÜYÜYEN SEKTÖR BÜYÜYEN İHRACAT BÜYÜYEN FUAR... Organizasyon Destekleyenler +90 212 321 10 02 www.ulusalfair.com BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Uzaktan Eğitim. Web Tabanlı Kurumsal Eğitim

Uzaktan Eğitim. Web Tabanlı Kurumsal Eğitim Uzaktan Eğitim Uzaktan eğitim alternatif bir eğitim tarzıdır. Iletişim terisinde ki süreci incelediğimizde kaynak ve alıcı arasındaki süreç farklı fiziksel rtamlarda gerçekleşiyrsa buna uzaktan eğitim

Detaylı

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

TÜRK YE ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan KOOPERATİFÇİLİĞİN

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA

07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA KOOP 2017 2. TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARI 07-10 ARALIK 2017 ATO CONGRESIUM ANKARA AMACI Sürdürülebilir sosyal ve ekonomik bir kalkınma için en önemli işletme modellerinden birisi olan Kooperatif ürünlerini

Detaylı

DAVET. Değerli meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli meslektaşlarımız, DAVET Değerli meslektaşlarımız, Ülkemizde Klinisyen Veteriner Hekimlik hızla gelişmekte, hizmet alanları çeşitlenmekte buna bağlı olarakda yeni sorunlar ortaya çıkmaktadır. Başta eğitim konusu olmak üzere,

Detaylı

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri

2-3 Aralık 2013, Hilton Convention Center, BURSA SPONSORLUK DOSYASI. Zirve ile ilgili özel kitap basımı ve dokümantasyon servisleri KATEGORİLER Ana Sponsorluk (35.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Konuşmacı Sponsorluğu (25.000 TL) *tek firma ile sınırlıdır. Zirve Sponsorluğu (15.000 TL) Zirve Özel Akşam Yemeği (7.000 TL) *tek firma

Detaylı

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız.

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız. Çok Kıymetli Meslektaşlarımız, Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği'nin gelenekselleştireceğimiz bir yıl kongrebir yıl sempozyum serisinin 5. Sempozyumunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Detaylı

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ

ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ORTA ANADOLU MOBİLYA, KAĞIT VE ORMAN ÜRÜNLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ Sayı: 33179930-TİM.OAİB.08.ORG.2015/1100-16106 Ankara, 03/09/2015 Konu: Güney Kore Sektörel Ticaret Heyeti Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (A/2015)

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR

7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 7. ONKOLOJİ ECZACILIĞI KONGRESİ SERTİFİKALI WORKSHOPLAR 16-18 Kasım 2017 Çeşme / İZMİR SPONSORLUK DOSYASI www.oek2017.com STAND SPONSORLUĞU 3 m. x 2 m. = 6 metrekare stand alanı 3000.- EURO 1 stand karşılığında,

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKDENİZ Sayı: Konu: TİM.AKİB.08.EĞT.2014/76-9227 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Mersin, 26/08/2014 DUBAI SEKTÖREL TİCARET HEYETİ Sayın Yetkili, Akdeniz Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR. . EVLİLİK HAZIRLIKLARI, EV GEREÇLERİ VE MOBİLYA FUARI 10-14 NİSAN 201 TRABZON DÜNYA TİCARET MERKEZİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ (TOBB) İZNİ İLE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası

Ana Sponsorluk. ITECH Teknoloji Kongre ve Fuarı. Stant. Oturum. Medya. Tanıtım. Logo. Ücretsiz Bilet. Temsilci Çantası Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 14-15-16 Haziran 2019 www.itechcongress.com Ana Sponsorluk (2 paket mevcuttur) 36 m² Boş Sergi Standı sağlanacaktır. Her stant için toplamda 3 Kw elektrik sağlanacak

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri

GENEL BİLGİLER. Kongre Tarihi ve Yeri GENELBİLGİLER KongreTarihiveYeri KEPAN2011Kongresi30Mart 3Nisan2011tarihleriarasındaMaritimPineBeachOtel Antalya da gerçekleştirilecektir. KongreKurulları Düzenleyen KlinikEnteralParenteralNütrisyonDerneği

Detaylı

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271

ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 ULUDAĞ OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİ NE SİRKÜLER NO: 271 26 28 Ocak 2016 tarihleri arasında Suudi Arabistan ın Cidde şehrinde düzenlenecek olan Automechanika Jeddah 2016 fuarına Uludağ

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme 2010 Yılı Eğitim ve Seminer Programı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Denetim ve Belgelendirme 2010 Yılı Eğitim ve Seminer Programı Kurumsal Ssyal Srumluluk Denetim ve Belgelendirme 2010 Yılı Eğitim ve Seminer Prgramı Eğitim Adı Tarih Eğitim Süresi Eğitim Yeri Ürün Güvenliği ve Kalite Sistem İç Denetçi 29&30 Mart 2010 2 Gün Intertek

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001195 10/04/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/105 Sayın Üyemiz, 1. St. Petersburg Yaş Meyve

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: 70430465-TİM.OAİB.GSK.2018/20202-22125 Ankara, 31/08/2018 Konu: AMERİKA SEKTÖREL TİCARET HEYETİ HK. Sayın Üyemiz, SİRKÜLER (G-2018) Akdeniz Mobilya,

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK. ARGE/ 004341 24/12/2012 Konu : Sirküler. ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2012 / 469 Sayın Üyemiz, 1. Gabon, Senegal Ticaret

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERĐ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 20.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 8 kişinin kayıt bedeli (8 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 10754 02.07.2010 Konu : Çin İhracat ve İthalat Fuarı (KANTON Fuarı) Gezisi Hk. Sayın İlgili, Çin ihracat ve ithalat fuarı (KANTON Fuarı) Gezisi Hizmet alımı için kapalı zarfta

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz.

Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. Değerli Firma Temsilcileri; Birincisini 2012 yılında Çeşme de, İkincisini 2015 de Seferihisar da gerçekleştirdiğimiz kongremizin üçüncüsünü bu yıl Çeşme de gerçekleştiriyoruz. 1.Uluslararası, 3.Ulusal

Detaylı

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI

SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI SR EK-1 STANDART İLAN FORMU VE BAŞVURU EVRAKLARI Bu prgram T.C. Lefkşa Büyükelçiliği tarafından finanse edilmektedir. T.C. Çukurva Kalkınma Ajansı bu prgram kapsamında teknik destek vermektedir. Kalyncu

Detaylı

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI

TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI A YURTDIŞI OFİS DESTEĞİ Teknik Müşavirlik Şirketlerinin yurtdışı pazarlarda tutunabilmeleri maksadıyla yurtdışı ülkelerde ofis açmalarının desteklenmesi.

Detaylı

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015.

STANT ALANI ÜCRETİ YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI. TÜRKİYE OTELCİLİK ZİRVESİ 15-16 Aralık 2015 STANT ALANI. Ön Kapak içi Reklam. www.zirve2015. Ön Kapak içi Reklam YENİ ÜRÜN SERGİ ALANI 3 STANT ALANI ÜCRETİ STANT ALANI STANT ALANI m 50 + KDV den başlayan fiyatlarla * Stant alanı boş olarak teslim edilir. Stant rezervasyonu yaptırmak ve diğer tüm

Detaylı

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ KAYSERİ ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 2018 SPONSORLUK DOSYASI www.altincinarfestivali.org www.altincinarfestivali.com BİZ KİMİZ? 5 yılda 300 e yakın film gösterimi. 30.000 in üzerinde izleyici. 500 e yakın

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 13 Mart 2011 tarihinde kayıt masasından dağıtılacaktır.

Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 13 Mart 2011 tarihinde kayıt masasından dağıtılacaktır. GENEL BİLGİLER Kurs Tarihi 12-13 Mart 2011 Kurs Yeri Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel, İzmir Toplantının Dili Toplantının resmi dili Türkçe dir. Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

IFWEDDING FASHION İZMİR

IFWEDDING FASHION İZMİR www.fuarizmir.com.tr IFWEDDING FASHION İZMİR TANITIM ALTERNATiFLERi DIŞ MEKAN REKLAM ALTERNATiFLERi A Fotoselli Kapı Giydirme Alınlık Ölçüsü: 380x48 cm Alınlık Yan Ölçüleri: 120x46cm Kapı Ölçüsü: 80x227cm

Detaylı

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD EKİM 17-18 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR

EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR EUROPEAN UTILITY WEEK STANTLI KATILIMCISI OLARAK TÜRK FİRMALARA SUNULAN AYRICALIKLAR stant bedelinin %50 si ve 2 kişi için Ekonomi sınıfı uçak biletinin %50 si T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacaktır.

Detaylı

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi,

DAVET YAZISI. Sayın Firma Yetkilisi, DAVET YAZISI Sayın Firma Yetkilisi, Türk Periodontoloji Derneği 1970 yılından beri kesintisiz olarak düzenlediği kongre ve sempozyumlarla üyelerinin bilimsel seviyesini geliştirmeyi ve güncel konuları

Detaylı

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ

5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ 5. KARAYOLU TRAFİK GÜVENLİĞİ SEMPOZYUM VE SERGİSİ ORGANİZASYON İŞLERİ ŞARTNAMESİ A. AMAÇ: İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, diğer bakanlık,

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları

Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları SİRKÜLER Sayı : 2017/06 Tarih : 12.01.2017 Konu : TEKNİK MÜŞAVİRLİK HİZMETLERİNE SAĞLANACAK DEVLET YARDIMLARI Sirkülerimizin konusunu Teknik Müşavirlik Hizmetlerine Sağlanacak Devlet Yardımları oluşturmaktadır.

Detaylı