Turizm Seyahat Acentası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Turizm Seyahat Acentası"

Transkript

1 Turizm Seyahat Acentası Ağustos 2015 KUZEY KIZILDENİZ, TİRAN, DAHAB BLUE HOLE

2 KUZEY KIZILDENİZ,TİRAN,DAHAB BLUE HOLE... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Paket Tur Ramazan Bayramı Ağustos 2015 SONSUZ MAVİDE BİR BALIK OLMAK Balıkları anlamak, izlemek ve fotoğraflamak için der Jacques Yves Cousteau, sizin de balık olmanız gerekir! Sessiz dünyanın büyülü mavisine kapılan Homosapiens aquaticus, yani biz sucul insanlar, bu okyanus yürekli adamın söylediklerine bir kez daha kulak verdik ve yeni keşifler için Kızıldeniz e yelken açtık. Denizi keşfettik önce, sonra suyun ve tuzun kokusunu, sualtı dünyasının bin bir çiçekli bir bahçeye benzeyen tabanını ve kendimizi keşfettik Sizleri de bu eşsiz dünyaya, Kızıldeniz in sualtına davet ediyoruz. Kızıldeniz i kimi zaman sularda derin bir uykunun ortasında kimi zaman da rüzgârla kavgasının ortasında göreceğiz. Kızıldeniz, cömert, sakin ve nazik olduğu kadar telaşlı, huysuz ve agresif bir ev sahibi olacak bizlere İçinde bulunduğumuz dünyada geçici birer misafir olduğumuzu unutmadan, kısa sürede doğadaki uyumu yakalayıp macera dolu bir hafta için elimizden geleni yapacağız. Sizlere Cousteau nun sözlerini vaad ediyoruz Anlamak, görmek ve unutulmaz birer anıya çevirmek için balık olacaksınız Tüm tur boyunca binlerce türe ve renge sahip olan deniz canlıları karşısında bir kamuflaj ustası Stonefish gibi sessiz, yavrularını koruyup sakınan trigger fish gibi sevecen ve dünyanın en zeki hayvanı olan ahtapot gibi sadık ve hızlı, palyaço balığı gibi yaşam dolu olacağız Bir balığın yarısı kadar görebilen gözlerimiz ne güzellikler, ne unutulmaz anlara tanık olacak kim bilir Turumuzun son günlerine doğru gözlerimizin sık sık uzaklara dalması ve buğulanması bundandır Turumuz kapsamındaki tüm uçuşlar, VIPSCUBA garantisi ve ayrıcalığı ile THY ile gerçekleşecek. VIPSCUBA olarak sizlerden tur ücreti dışında hiçbir isim altında ücret talep edilmeyecek, vergiler, bahşişler dahi bizden... Unutamayacağınız anlar için VIPSCUBA...

3 TUR PROGRAMI 14 Ağustos 2015, Cuma: Saat da Atatürk Havalimanı dış hatlar terminali, A-B kontuarı önünde VIPSCUBA yetkilileriyle buluşuyoruz. 15 Ağustos 2015,Cumartesi: 1-Dalış Günü-.Saat da THY nin TK702 sefer sayılı, İstanbul-Hurghada uçağıyla direk uçuyoruz. İki buçuk saatlik bir uçak yolculuğunun ardından saat da Hurghada ya varıyoruz. Havalimanındaki bizleri bekleyen ekibimiz ile işlemlerimizin ardından teknemizin bağlı olduğu marinaya geçiyoruz. Teknemizin limandan izin almasıyla denize açılıyor ve bugünü Hurghada yakınlarında SHAP EL ERG (CHECK Dalışı) ve DANRAVEN de yapacağımız 2 dalışla tamamlıyoruz 16 Ağustos 2015, Pazar: 2-Dalış Günü- İkinci günün ilk dalışını, dünyanın gözde dalış noktalarından Ulusal Park Ras Muhammed e SHARK&YOLANDA REEF e yapıyoruz. Teknemiz daha sonra Sharm El Sheikh te bulunan Tiran adasına hareket ediyor. Tiran da bulunan dört reeften ikisine GORDON REEF ve JACKSON REEF e dalışlarımızı gerçekleştiriyoruz. 3. dalışımızın ardından teknemiz Dahab Blue Hole bölgesine hareket ediyor ve gece dalışımız Dahab THREE POOL de gerçekleşiyor. Dalış yapacağımız TIRAN Bölgesi Ulusal Park Ras Muhammed Dünyanın en güzel dalış noktalarında bir günü daha tamamlarken yarınki dalış planımızda bulunan birçok efsane ve rüyalara konu olmuş Dahab Blue Hole dalışlarımızı düşünüp uykuya dalıyor ve dinleniyoruz.

4 Blue Hole - Mısır'ın Dahab bölgesinde bulunan derinliği 110m genişliği 150m dev çukur 17 Ağustos 2015, Pazartesi: 3-Dalış Günü- Güne, serbest ve teknik dalıcıların antrenman ve rekor kırma alanı olan Dahab Blue Hole dalışları için uyanıyoruz. Sabah ilk dalışımız, su üstünden başlayıp derinliklere doğru uzanan büyük bir çatlak olan ELL BELLS de... İkinci dalışımız ise buraya gelme amacımız olan büyülü çukur BLUE HOLE... Öğle yemeğinin ardından üçüncü dalışımız, sizleri yer altı mağara şekilleri ile büyüleyecek olan BLUE HOLE THE CANYON da gerçekleşecek. 3. dalışımızın ardından teknemiz tekrar TIRAN bölgesine hareket edecek. Gece dalışımız ise TIRAN bölgesinde LAGUN TIRAN da gerçekleşecek. Yoğun bir günün ardından TIRAN ın yıldızlarla kaplı gökyüzü altında keyifli bir akşam sizler bekliyor olacak 18 Ağustos 2015, Salı: 4-Dalış Günü- Bugün, Dahab tan dönerken Tiran da ve Ras Muhammed de dalmadığımız dalış noktalarına dalıyoruz. Tiran da 2. gün dalmadığımız seçimi zor olan dalış noktalarından bir tanesine WOODHOUSE REEF veya THOMAS REEF te 1 dalış gerçekleştirip Ras Muhammed Ulusal Parkı na dönüyor ve burada giderken dalmadığımız muhteşem dalış noktalılarından ANEMON CITY ile JACKFISH ALLEY de iki dalış yaparak gece dalışı yapacağımız bölgeye, Shaap Ali ye hareket ediyoruz. Ertesi gün dalış yapacağımız Thistlegorm un hüzünlü hikâyesinin anlatıldığı sunumun ardından uykuya dalıyoruz.

5 THISTLEGORM 130 Metre Uzunluğunda 18 Metre Genişliğinde Dünya nın En Ünlü Batığı 19 Ağustos 2015, Çarşamba: 5-Dalış Günü- Tarih 6 Ekim 1941, saat İki Alman uçağı, Kızıldeniz in sakin gökyüzünden atmaca gibi gelip demirli bulunan Thistlegorm un üzerine ölüm yağdırıyor... Yıllarca burada, Jacques- Yves Cousteau tarafından keşfedilmeyi bekleyecek gemi, o an sulara gömülüyor.32 metre derinlikte yatan Thistlegorm, 130 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğindedir ın nisan ayında yapıldı. İkinci Dünya Savaşı nda İngiliz askeri malzemelerini Güney Afrika ya ulaştırmak üzere yola çıktı. Afrika kıyılarında gerçekleştirdiği son yolculuğuysa yalnızca dördüncü seferiydi. 49 kişilik mürettebatından dokuzunu yüksek rütbeli İngiliz askerlerinin oluşturduğu Thistlegorm, son yolcuğu için Haziran 1941 de Glasgow dan demir alarak İskenderiye ye ulaştı. Süveyş Kanalı nı geçip güvenli bir barınakta demirliyken Girit ten kalkan Alman uçakları, Thistlegorm un hazin sonunu getirdi Bugün ilk iki dalışımızı Thistlegorm a yaptıktan sonra bir başka batık olan Kingston a hareket ediyoruz. Burada yapacağımız dalışımızın ardında gece dalışımız için SMALL GUBAL a ulaşıyoruz. Gece dalışımızdan sonra Thistlegorm un büyülü dalışları ile uykuya dalıyoruz. 20 Ağustos 2015, Perşembe: 6-Dalış Günü- Bugün Hurghada yakınlarında bulunan su altı cenneti SMALL GUBAL, SIYUL KEBIR, UMM GAMAR da üç dalış gerçekleştiriyoruz. Gece dalışımız UMM GAMAR da... Gece yapılacak olan sunumlar, eğlenceli bir gecenin ardından Kızıldeniz in bizlere sunduğu eşsiz güzellikler eşliğinde yatma vakti. 21 Ağustos, Cuma 7-Dalış Günü- Sabah erkenden SMALL GIFTUN ta 1 gündüz dalışı yapıyoruz ve ardından teknemiz, bağlı olduğu marinaya hareket ediyor. Ekipmanların yıkanması bagajların hazırlanması ardından dilediğiniz gibi geçirebileceğiniz serbest zaman... Hurghada şehir merkezini görmenizi öneririz. 22 Ağustos 2015, Cumartesi: Saat havalimanına transfer te THY nin TK703 sefer sayılı uçağıyla Hurghada dan direkt İstanbul a uçuyoruz ve sabah İstanbul a inmiş oluyoruz. Kızıldeniz in büyülü dünyasından yanımızda getirdiğimiz anılarımızı sevdiklerimize anlatarak bayramı da geçireceğimiz iki gün bizleri bekliyor. Turumuzun sonu.

6 FOTOĞRAFÇILIK KURSU Kızıldeniz in en güzel rotasında bir hafta sürecek turumuzda tatilinizi yaparken en güzel dalış noktalarında dalacak ve değerli büyüğümüz,ustamız Sayın Tahsin CEYLAN ile sualtı fotoğraf ve video kursunu ücretsiz alacaksınız. Sualtı Fotoğraf Ustası ve Sualtı Görüntüleme yönetmeni Sevgili Tahsin Ceylan ın katılımı ile sualtı fotoğraf ve video kursu Kızıldeniz in muhteşem sualtı atmosferi ile bütünleşiyor. Kızıldeniz in derinliklerinde zamandan çalacağınız anları, video ve fotoğraf kursu sayesinde daha da sanatsal şekilde sevenlerinize sunabileceksiniz. Tatilinizi yaparken alacağınız bu kursun sonunda sizler, Sualtı fotoğrafçılığının tarihçesini öğrenecek, sualtı dünyası ve sualtı fotoğrafçılığını daha yakından tanıyacaksınız. Kurs ile temel fotoğrafçılık bilgilerinizi tekrar hatırlama fırsatı bulacak, diyafram enstantane ve ISO ilişkisini, alan derinliği ve buna benzer terminolojileri hatırlarken dijital fotoğrafçılığın temelleri ile Dijital Fotoğraf Makinesinde aranacak özellikleri öğrenme imkanı bulacaksınız. Tamamen ışık oyunlarının sergilenmesi olan sualtı fotoğrafçılığında ışığın nasıl kullanıldığı, sualtı fotoğrafçılığında kullanılan ışık kaynakları ve bunların nasıl kullanılacağını (tek flaş, çift flaş, snoot vb.) anlatılacağı kursumuzda renk sıcaklığının anlamını öğrenerek beyaz dengesi ayarında yapmanız gerekenleri bileceksiniz. Makro, geniş açı gibi sualtı fotoğrafçılığının temel tekniklerinin yanında sualtı fotoğrafçılığında kompozisyonunda konular arasında yer aldığı kursumuzda dağarcığınıza katacağınız bilgiler eserlerinizi çok daha güzel sunma imkanını size sağlayacaktır. Ayrıca sualtı canlılarının yaşadıkları habitatı ve onların türlerini de tanıyacağınız kursumuz sayesinde, çekmiş olduğunuz fotoğrafları izleyenlere çok daha iyi ve bilimsel olarak tanıtma imkânı bulacaksınız. Keyifli dalışlarınızın sonunda çekmiş olduğunuz fotoğrafları photoshop programında nasıl düzenleyeceğinizi ve nasıl saklamanız gerektiğini de bu kursumuzda öğrenecek, dosyalama yöntemleri de kursumuzun en ilgi çekici konularından olacak. Sualtı fotoğrafçılığında kullanılan malzemeler ve bu malzemelerin bakımı hazırlanmasının nasıl yapılacağını öğrenmek ise size yüksek maliyetler ödeyerek edindiğiniz malzemeleri nasıl çok daha uzun süre ve emniyetle kullanıp muhafaza edeceğinizi öğrenmenizi sağlayacaktır. Turumuzun sıcak ve dostane ortamında gerçekleştireceğimiz kursumuz ve fotoğraf sohbetleri sizlerin sualtı fotoğrafçılığı yaşamınıza azımsanmayacak katkılar sağlayacaktır. Turumuza katılan tüm katılımcılara, fotoğraf ve video teknikleri kursuna ait program ayrıca verilecektir.

7 TEKNEMİZ Sizleri, 1 Hafta boyunca ağırlayacağımız teknemiz M/Y NIMAR 39,9 Metre uzunluğunda ve 8,5 Genişliğinde olup 2012 yılında denize indirilmiştir. 13 muhteşem kamaraya sahip olup toplam 26 kişiye hizmet verebilmektedir. Tüm odalarda banyo, tuvalet ve klima bulunmakta ve 4 ayrı kattan oluşmaktadır.. Odalardan iki tanesi 1 ve 2 Numaralar üç kişilik misafirlerimizi ağırlayacak büyüklüğe sahip olup odalarda bir çift kişilik yatak ile 1 tek kişilik yatak mevcutur.3-4 numaralar çift kişilik yataklara sahiptir. Bu odalarımıza giriş katında bulunmaktadır. Diğer tüm odalarımız aşağı bölümde bulunmakta ve ikişer tek kişilik yataklara sahiptir.

8

9 ROTAMIZ Türkiye'den sadece VİPSCUBA tarafından yapılan ve 550 Mili aşan bu rota Kızıldeniz'in günü birlik dalışlar ile ulaşamayacağınız ve sıradan olmayan dalış noktalarını kapsamaktadır. Kuzey Safari olarak adlandırılan bu tur Hurghada dan başlayarak kuzeye doğru yol alacağımız bir rota izlemektedir.daha önceki turlarımızda deneyimlenen en güzel 24 dalış noktasında geçekleşecektir. Kızıldeniz'in en görkemli Kuzey safari rotasına ek olarak VIPSCUBA sizlere hediye olarak Sharm El Sheikh yakınlarındaki Tiran Adasında ve dünyaca ünlü Dahab'ta yer alan Blue Hole de de dalış imkanı sunacaktır..

10 TUR ÜCRETİ Paket Tur Ücretine Dahil Olan Hizmetlerimiz: THY ile İstanbul-Hurghada-İstanbul, Direkt gidiş dönüş uçak bileti, Havaalanı - Tekne Havaalanı Transfer, İki adet yerel rehber ve yeterli sayıda Türk eğitmen ve dalış lideri, 8 Gün Lüks teknemizde tam pansiyon konaklama, Teknemizde tüm yiyecekler,içecekler,ikramlar,su,kahve ve çaylar, Toplamda 25 muhteşem dalış, Güvenliğin en önemli göstergesi olan NİTROX tüpleri kullanımı,ve eğitimi, Tekne personeli 35 Euro ve rehberlerimize 25 Euro olmak üzere sizin adınıza verilecek bahşişler, Mısır vize ücreti, Tüm vergiler, Zorunlu seyahat sigortası, Tur Tur Ücretine Dahil Olmayan Hizmetlerimiz: Yurt dışı çıkış pulu 15.-TL Kişisel harcamalarınız. VIPSCUBA ile Gitmek istediğiniz yere en uygun sezonunda gidersiniz. Tur tarihlerini seçerken gidilecek bölgenin su altı güzelliklerini ve hava durumunu önceki turlarından ve yerel rehberlerden aldıkları bilgilere göre özen ile seçmektedir. Kızıldeniz turları tam olarak 8 Gün 7 Gecedir.1 Dalış günü 4 dalış sizlere hediyedir. Tüm turlarda,thy ile zahmetsiz ve aktarmasız direkt uçuşlarla seyahat edersiniz. Kızıldeniz turlarında VIPSCUBA ya özel rota kullanmaktadır. Dalış noktaları seçilmiş, çok özel ve koleksiyon niteliğindeki birbirinden güzel dalış noktalarından oluşur. Kızıldeniz turlarında dalarken aynı zamanda ekolojik ve su altına dair bir çok bilgiye de öğrenirsiniz. Tatilinizin süresi ile ilgili tatsız sürprizler yaşamazsınız. Tur ücretine dahil olmayan olası harcamalar yüzünden ekonomik anlamda zor durumda kalmazsınız, her şey açık ve nettir. Paket turu satın aldığınızda fiyata her şey dahildir. Toplamda kaç dalış yapacağınızı bilirsiniz. Güvenli dalışların en büyük göstergesi Nitrox ile dalışlar için ekstra para ödemenize gerek yoktur. Kızıldeniz turlarında Nitrox eğitimini ücretsiz alırsınız.sertifika ister iseniz sertifika ücreti kadar ödeme yaparak sertifika sahibi olursunuz. Turun biçimi,programı önceden belirtilmiş ve size bildirilmiştir. Her hangi bir sebeple tura katılamadığınızda karşılaşacağınız süreç size sürpriz olmayacaktır. Güvenli dalışlar, mükemmel kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutar, Yurtdışı dalış turları ve dalış eğitim hizmetlerini,vip olarak sizlere özel olarak sunmaktadır. Sadece size özel profesyonel dalış hizmetlerini, en uygun fiyat ve hizmet garantisi ile alırsınız. Dalış emniyetinin ve ciddiyetinin en üst seviyede olduğu aynı zamanda da eğleneceğiniz ve kendinizi güvende hissedeceğiniz bir turu size garanti etmektedir. Profesyonel dalışlar yapılırken, geride kalan zamanlarda da eğlenceli etkinlikler ve sürprizler sizleri bekliyor olacak. Tekne konaklamalı turlarda, süper lüks teknelerle hizmet verilmektedir. Kızıldeniz turlarında her şey dahil fiyat uygulaması ile katılımcılarından hiç bir isim adı altında ekstra bir ücret talep etmez. Tur ücreti dışında hiç bir ücret ödemezsiniz.

11 KARŞILAŞTIRIN Amacımız siz değerli katımcımıza Kızıldeniz de sürprizlerden uzak, en iyi fiyata en kaliteli hizmeti vermektir.acentamız ile diğer acentaların hizmetlerini karşılaştırmak için sizlere sunduğumuz hizmetleri aşağıdaki tablodan karşılaştırmanızı rica ederiz. VIPSCUBA size kötü sürprizler değil unutulmaz anlar hazırlar Tarih Sayılı Resmi Gazete - Tüketicinin Korunması Hakkında 6502 sayılı kanunun emrettiği Madde 51 de yer alan paket tur sözleşmeleri ön bilgilendirme amaçlı broşür tarafınıza sunulmuştur. Tekne konaklamalı turumuzda 26 kişilik kontenjan bulunduğundan ön rezervasyon yaptırmanızı rica ederiz. TURSAB A-7977 Güvenli Online Dalış Tur Satın Alma Sitesi Halaskargazi Cad.No.113 K.6 D.12 Osmanbey Şişli İstanbul / bilgi@vipscuba.com

KUZEY KIZILDENİZ. Live A Board. 28 Kasım - 05 Aralık 2015 KUZEY KIZILDENİZ, TİRAN, DAHAB BLUE HOLE

KUZEY KIZILDENİZ. Live A Board. 28 Kasım - 05 Aralık 2015 KUZEY KIZILDENİZ, TİRAN, DAHAB BLUE HOLE KUZEY KIZILDENİZ Live A Board 28 Kasım - 05 Aralık 2015 KUZEY KIZILDENİZ, TİRAN, DAHAB BLUE HOLE Kuzey Kızıldeniz turu Pruva Dalış Merkezi ve Nautilus Scuba Diving School için Vipscuba Seyahat Acentası

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası 23-30 Mayıs 2015 GÜNEY KIZILDENİZ, BROTHER, DAEDALUS, ELPHINSTONE, SALEM EKSPRESS (B.D.E) DALIŞ TURU GÜNEY KIZILDENİZ, BROTHER, DAEDALUS, ELPHINSTONE, SALEM EKSPRESS (B.D.E) TÜM

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası YERYÜZÜ VE SUALTI, TARİH VE ŞİMDİ... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Tur / 2 Şehir - 15 Dalış 23-30 Ocak 2015 VIPSCUBA dan tüm ailenize muhteşem bir sömestr hediyesi... Ocak

Detaylı

21-30 MART 2015 SİPADAN MALEZYA

21-30 MART 2015 SİPADAN MALEZYA Turizm Seyahat Acentası 21-30 MART 2015 SİPADAN MALEZYA Promosyon Paket Tur 21-30 MART 2015 VIPSCUBA kalitesi ile Muhteşem tropikal cennet Sipadan'a gidiyoruz! Hint Okyanusu ile Büyük Okyanus un birleştiği

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya

Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda'da Goril Safarisi Ve Kenya Ruanda Volcano Ulusal Parkı nda 9 tane goril ailesi yaşıyor ve her aile yaklaşık olarak 22 gorilden oluşuyor. Aile reisi kavramı goriller arasında da mevcut ve önemli

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 24 27 HAZİRAN 2017 24 Haziran 2017 Cumartesi 14:15 Gidiş - 27 Haziran 2017 Salı 21:40 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM

TANZANYA SAFARİ TURU EKİM TANZANYA SAFARİ TURU 08 15 EKİM 2017 TANZANYA SAFARİ TURU NGORONGORO & SERENGETI & LAKE MANYARA 07 GECE 08 GÜN 1.Gün 08 Ekim 2017 Pazar : İstanbul Kilimanjaro Arusha İstanbul Atatürk Havalimanı nda Billur

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Kuzey Işıkları Peşinde;Norveç - Lofoten İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 26-02-2017-02-03-2017 Şehirler : A, Evenes, Harstad, Lofoten,

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh l Dünya nın Okyanus Şehri Türk Hava Yolları ile 07 13 5 gece 6 gün Dünya nın Okyanusu diye anılan, Sualtı cenneti, muazzam güzellikteki doğası, profesyonel dalış imkanları ve lüks otelleri ile dünyanın

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ

KATILIMCI PROGRAMI. 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI FRANFURT. 2. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZIYARETİ. 3. Gün HEIMTEXTIL FUAR ZİYARETİ 11 16 OCAK 2016 HEIMTEXTIL 2016 5 GECE 6 GÜN FUAR PAKETİ ULAŞIM BİLGİLERİ Türk Hava Yolları TK 1587 08.20 /10.40 Türk Hava Yolları TK 1592 15.05 /19.00 KATILIMCI PROGRAMI 1. Gün ISTANBUL ATATURK HAVALIMANI

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 15-05-2017-20-05-2017 Şehirler : Bologna, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG Penelope karakterinin yaratıcısı çocuk kitapları yazarı Göknur Birincioğlu ile hazırladığımız büyüleyici rotada Bremen Mızıkacıları, Rapunzel, Fareli Köyün

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Kurban Bayramı'nda Japonya. Tokyo - Kyoto - Osaka. 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Kurban Bayramı'nda Japonya Tokyo - Kyoto - Osaka 28 Ağustos - 04 Eylül 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 28 Ağustos 2017, Pazartesi İstanbul Tokyo 27 Ağustos saat

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk

Tur Programı. Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Toskana - Portofino - Cinque Terre Van Gogh'un tablolarından çıkmış gibi, rüya gibi bir yolculuk Tarih : 03-10-2016-08-10-2016 Şehirler : Cenova, La Spezia, Lucca, Siena Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG

MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG MASAL YOLU BREMEN TRENDELBURG HAMELIN - SABABURG GÖKNUR BİRİNCİOĞLU İLE MASAL YOU 01 04 EYLÜL 2017 01 Eylül 2017 Cuma 10:40 Gidiş - 04 Eylül 2017 Pazartesi 17:45 İstanbul Varış BREMEN ( 1 ) Bremen Mızıkacıları

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5)

30 Haziran 6 Temmuz Chicago (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO Chicago (5) 30 Haziran 6 Temmuz 2017 (5) LİONS 2017 KONVANSİYONU CHICAGO (5) (5) 1. GÜN / 30 Haziran 2017, Cuma İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde saat 12:00 de buluşma. Bizler için özel olarak

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1)(*Oingt) - Vienne - Viviers(*Grignan) - Avignon(2)(*Arles / Baux de Provence) - Tournon - Andance -Lyon(1)

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON

5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON 5*DLX NEHİR GEMİSİ LORD BYRON ile YILBAŞINDA AVİGNON & RHONE NEHRİ PROVENCE & GÜNEY FRANSA Lyon(1) - Vienne - Le Pouzin - Viviers - Avignon(1) - Arles - Tournon -Lyon(1) 28 ARALIK 2017 01. Gün İSTANBUL

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Şiraz'dan Mashad'a İran

Şiraz'dan Mashad'a İran Şiraz'dan Mashad'a İran 18-27 Kasım 2017 / 9 Gece - 8 Gün Gezgin Rehber Bülent Demirdurak ile Şiraz(2 )- Yazd(2) - Esfahan(2) - Tahran(1) - Mashad(1) - Uçak(1) Firdevsi'nin, Ömer Hayyam'ın, Sadi'nin, Hafız'ın,

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3)

Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town. Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) Sabi Sabi'de Foto Safari & Cape Town Sabi Sabi (4) / Cape Town (3) BU SEYAHATTE... Konaklama yapacağınız Sabi Sabi Private Game Reserve de "Big Five" bölgesini keşfederken muhteşem bir safari deneyimi

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün

Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya. Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Saariselka (3) / Kakslauttanen Igloo Village (1) 4 Gece 05 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Lapland Kuzey Finlandiya Tur Tarihi: 4 Gece 5 Gün Zorluk Derecesi:

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

PROGRAMI 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Öne Çıkanlar Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklama, Ürgüp'ün eşsiz güzellikte bir vadi manzarasına hakim 13.000 m2 alanı ile Kapadokya nın en

Detaylı

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu

Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Avrupa nın Gözde Noel Pazarları na Cruise Yolculuğu Almanya & Fransa & İsviçre 09-12 Aralık 2018 Nehir üzerinde peri masalı yolculuğuna davetlisiniz! Kış mevsiminin en güzel zamanı olan Noel döneminde

Detaylı

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal...

Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Nepal - Hızlı Ve Kolay Keşifler Turu Dünya'nın En Yoksul Ama Kültürel Olarak Dünya'nın En Zengin Ülkelerinden Bir Ay ve Güneş Simgeli Nepal... Tarih : 14-04-2017-20-04-2017 Şehirler : Çitvan, Katmandu

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor...

Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Havayolu ulaşımı dahil Kapadokya nın en büyük kaya oteli MDC Cave Hotel de 2 gün 1 gece konaklamalı 'Kapadokya Turu' Sarıçamlar Turizm ile 349 TL'den başlayan fiyatlarla! Detaylar: Özel günler hariç 31

Detaylı

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu

Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu Ljubljana Bled Gölü Salzburg Turu 18.05.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.273,91TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Ljubljana Ljubljana Şehir Turu" Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk..

Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Lapland Macera Kar Motorları ile safari,husky Kızakları, Buz Kıran gemisi, Ren Geyikleri ve Noel Baba; Macera dolu bir yolculuk.. Tarih : 29-01-2017-01-02-2017 Şehirler : Rovaniemi Otel : 4*Superior Ulaşım

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

KURBAN BAYRAMI TÜRKÇE REHBERLİ

KURBAN BAYRAMI TÜRKÇE REHBERLİ TÜRKÇE REHBERLİ KURBAN BAYRAMI DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN SLOVAKYA AVUSTURYA ALMANYA Budapeşte(2) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein(1) - Melk - Passau(1)

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece)

Türk Hava Yolları ile. Japonya. Şeker Bayramı'nda Japonya. Japonya. 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları ile Japonya Şeker Bayramı'nda Japonya Japonya 24 Haziran - 30 Haziran 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 24 Haziran 2017, Cumartesi İstanbul - Tokyo 23 Haziran saat 22.30 da

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Avrasya Otel konaklamalı Ulaşım Dahil 'Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak istediğiniz tur tarihinin

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' 25 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleşecek turlarda geçerlidir. "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız...

Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Büyük Göçler Kenya Günlük yaşamın yıpratıcı monotonluğundan uzakta, vahşi yaşam ve doğanın kendi tınıları ve renkleri içinde huzur bulacaksınız... Tarih : 02-07-2016-08-07-2016 Şehirler : Masai Mara, Nairobi,

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 24.06.2017'den itibaren kalkışlı 597,00 EUR 2.361,79TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece)

20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi ile Baharda Japonya Tokyo-Kyoto-Osaka 20 Mayıs - 26 Mayıs 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 20 Mayıs 2017,

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

KIZIL DERİNLİKLERDEKİ YAŞAM

KIZIL DERİNLİKLERDEKİ YAŞAM HABER KIZIL DERİNLİKLERDEKİ YAŞAM Kızıldeniz in tropikal suları 200 yıldan fazla süredir Akdeniz e karışırken, Afrika ve Arap Yarımadası arasında yeni bir okyanus oluşuyor. Dünyanın en duru suyu Kızıldeniz,

Detaylı

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu'

Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' Ek Bedelsiz 2 gün 1 gece Hilton Kapadokya vb.5 Yıldızlı otellerde konaklamalı Uçaklı Kapadokya Turu' "FIRSAT OPSİYONLARI ARASINDA FİYAT FARKI VARDIR. GÖRMEK İÇİN "HEMEN AL"A TIKLAYIN." Detaylar Katılmak

Detaylı

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR

GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR GÜNEY İTALYA TURUMUZ HAZIR 18-25 Ekim tarihleri arasında Napoli,Pompei, Sorrento, Matera, Lecce, Alberobello ve Bari gibi İtalya'nın en gözde şehirleri ile sahillerini görme fırsatı bulabileceğiniz turumuz

Detaylı

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari

Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Süha Derbent ile Amboseli de Foto Safari Nairobi (2) / Amboseli (3) BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir yaşayabileceksiniz.

Detaylı

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA

NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA PROMOSYON 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA Amsterdam(1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf 27 Haziran 2014 / 4 Gece 01. Gün İSTANBUL AMSTERDAM (HOLLANDA)

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15

ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 Turizm Seyahat Acentası ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 ÇANAKKALE KABATEPE! Batıklar Turu 4-6 EYLÜL 15 J.Y.Cousteau'ya göre dünyanın en güzel 10 dalış noktasından biri Saros'daki Bebek Kayalıkları.

Detaylı

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor

Tur Programı. Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Moğolistan Turu Cengiz Han'ın Torunları Bugünde At Sırtında Ve Göçebe Halde Yaşamlarını Sürdürüyor Tarih : 23-06-2017-01-07-2017 Şehirler : Karakorum, Khustai Ulusal Parkı, Terelj Ulusal Parkı, Ulan Bator

Detaylı

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi...

Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Sicilya Etna Yanardağı nın tüm heybetini hissettirdiği topraklar suların çarşaf gibi olduğu dinginliğin adresi... Tarih : 29-08-2017-03-09-2017 Şehirler : Agrigento, Katanya, Palermo, Siracussa, Taormina

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI

NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & MAİN NEHRİ & MAİN - TUNA KANALI Amsterdam Haarlem - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Mainz(*Frankfurt) - Aschaffenburg - Wertheim - Würzburg(*Rothenburg) -

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ

NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MAİN NEHRİ & TUNA NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA AVUSTURYA SLOVAKYA/ÇEK CUMHURİYETİ Frankfurt Würzburg/Rothenburg Bamberg Nürnberg Regensburg Passau/Salzburg/Chesky

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali

Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Türk Hava Yolları İle Altın Üçgen Hindistan Holi Festivali Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm öğle ve akşam yemekleri dahil 5 yıldızlı otellerde konaklama 09 Mart - 15 Mart 2017 (7 gün - 6 gece) Tur

Detaylı

Altın Üçgen Hindistan

Altın Üçgen Hindistan Türk Hava Yolları ile Altın Üçgen Hindistan Agra, Fatehpur Sikri, Jaipur, Delhi Tüm Öğle Ve Akşam Yemekleri Dahil 5* Otellerde Konaklama 23 Ocak - 29 Ocak 2017 (7 gün - 6 gece) Tur Programı 1. gün - 23

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016)

YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / KASIM 2016) VİZESİZ FAS CASABLANCA MARAKEŞ - ESSAOUIRA - FES MEKNES VOLUBILIS/ 21-27 Kasım 2016 YOL DOSTLARI AİLESİ FAS GEZİSİ (6 GECE 7 GÜN / 21-27 KASIM 2016) Merhaba değerli dostlar Kasım ın son haftasında (21-27

Detaylı

YILBAŞI TURU 2015 YAPIMI GEMİ

YILBAŞI TURU 2015 YAPIMI GEMİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA STRAZBURG & ROMANTİK REN NEHRİ ALMANYA & FRANSA Köln - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Alsace

Detaylı

Yeryüzündeki Cennet Maldivler

Yeryüzündeki Cennet Maldivler l Yeryüzündeki Cennet Maldivler Türk Hava Yolları ile 07 11 Ağustos 2013 Maldivler 4 gece 5 gün Keyif, tembellik, ve romantizm için yaratılmış izlenimi veren bir ada-devlet. Hint Okyanusu nun ortasında

Detaylı

27 Haziran Gece / 10 Gün

27 Haziran Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile REN NEHRİ & MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE HOLLANDA BELÇİKA ALMANYA LÜKSEMBURG Amsterdam (1) Antwerp/Brüksel/Brugge Nijmegen Düsseldorf Köln Koblenz Rüdesheim Cochem

Detaylı

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu

İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu İtalya'nın İncisi Puglia & Matera Turu 01.09.2017'den itibaren kalkışlı 1.197,00 EUR 4.689,85TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Bari "Bari Tanıtım Turu" Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali nde

Detaylı

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE

MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE (4*+) DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS CLASSIC ile MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE LÜKSEMBURG - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Lüksemburg - Grevenmacher - Trier(1) - Bernkastel - Cochem - Koblenz(1)

Detaylı

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul

Catania Turu TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Catania. 2.Gün: Catania. 3.Gün: Catania. 4.Gün: Catania İstanbul Catania Turu 02.11.2017'den itibaren kalkışlı 349,00 EUR 1.365,67TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Catania Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde buluşma. Check in

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1

İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014. www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 İZLANDA BABA&OĞUL KEŞİFLER 12-18 TEMMUZ 2014 www.gazella.com 0 212 233 15 98 1 REYKJAVIK (1,5) Panoramik şehir turumuzu yapacak ve dönüşte alış veriş için serbest zamanımız olacak. ÚLFLJÓTSVATN (4) Sólheimajökull

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ

TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile PRAG'LI TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 5 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA - ÇEK CUMHURİYETİ Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1)

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ EŞLİĞİNDE KUZEYİN MASALSI DİYARI - LAPONYA 07-11 Ocak 2019 Finlandiya'nın kuzeyinde yer alan Laponya, ülkenin en büyük bölgesidir. Baltık Denizi'nin kuzeydoğusunda, Kuzey Kutup Dairesi

Detaylı

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA (*LÜKSEMBURG) - FRANSA - İSVİÇRE

REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA (*LÜKSEMBURG) - FRANSA - İSVİÇRE 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE ALMANYA (*LÜKSEMBURG) - FRANSA - İSVİÇRE Düsseldorf - Köln - Cochem - Trier(*Lüksemburg) - Bernkastel - Koblenz - Romantik

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II

5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II 2015 YAPIMI GEMİ 5*DLX NEHİR GEMİSİ AMADEUS SILVER II ile TUNA NEHRİ & ORTA AVRUPA'DA 4 ÜLKE MACARİSTAN - SLOVAKYA - AVUSTURYA - ALMANYA Budapeşte(1) - Bratislava - Viyana(1) - Dürnstein - Wachau Vadisi

Detaylı

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu

Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu Fethiye Marmaris Mavi Yolculuk Turu 24.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 890,00 756,50 TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı Fethiye, Göcek Körfezi, Yassıca Adaları

Detaylı

Ruanda'da Goril Safarisi ve Kenya Turu

Ruanda'da Goril Safarisi ve Kenya Turu Ruanda'da Goril Safarisi ve Kenya Turu 31.08.2017'den itibaren kalkışlı 5.540,00 USD 19.944,00TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Nairobi Turumuz vermiş olduğunuz adrese gelecek olan özel araç ve şoförünüz

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE HOLLANDA - ALMANYA - FRANSA - İSVİÇRE Amsterdam(1) - Nijmegen - Köln(*Düsseldorf) - Koblenz(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim -

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece)

Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle. Arjantin-Brezilya. Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo. 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle Arjantin-Brezilya Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo Buenos Aıres, Iguazu, Rıo De Janeıro, Sao Paulo 23 Kasım - 02 Aralık 2016 (10 gün - 9 gece) Tur Programı

Detaylı

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir.

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir. 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar

Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Süha Derbent Organizasyonu ile Tanzanya da Safari & Zanzibar Arusha (1) / Lake Manyara (1) / Ngorongoro (1) / Serengeti (2) / Zanzibar (3) / Dar Es Salaam (1) 09 Gece 10 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent

Detaylı