'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir"

Transkript

1

2 İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz birlikteliğinde açtığımız Görme Engelli Kuranı Kerim Kursu sonunda Sayın Valimiz Cevdet CAN, kursiyerlerimize kabartmalı Kur'anı Kerim hediye etti. Valimiz Cevdet CAN, 'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' sloganı ile görme engelli vatandaşlarımız için İl Müdürlüğümüz giriş katında açılan Kur anı Kerim kursu sonunda Kuran okumayı öğrenen 10 kursiyerimiz ve ailesini Valilik toplantı salonunda misafir etti. İl protokolü ile kursiyerlerimizi ağırlayan Valimiz, kursumuza katılan 9 yaşındaki Siret BAŞARA ile bir süre sohbet ettikten sonra "Ramazan ayında görme engelli vatandaşlara yönelik açılan Kuran-ı Kerim'i öğrenme kursunu 10 vatandaşımız başarıyla bitirdi. Bizlerde bu kardeşlerimizin Kabartmalı Kuranı Kerimlerini temin ettik ve bugün burada hediye edeceğiz" dedi. İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR, "Görme engelli vatandaşlarımız için 11 ayın sultanı Ramazan ayında açtığımız, ulaşımlarını ücretsiz servislerle sağladığımız Kuranı Kerim kursumuzu 10 görme engelli kardeşimiz başarı ile tamamlamıştır. Böyle bir kursu başlatıp sonlandırmanın mutluluğunu her daim yaşıyoruz. Şunu bilmek gerekmektedir ki O nun huzurunda herkes eşittir Asıl önemli olan kalp gözüyle bakabilmektir dünyaya. Ve görebiliyoruz ki insan istedikten sonra hiçbir engel tanımadan başarabilmektedir. Bu konuda bizlere destek veren İl Müftülüğümüze, Kabartmalı Kuranı Kerim sahibi olmaları için destek sağlayan ve kardeşlerimiz için Kuranı Kerim temin eden Sayın Valimiz Cevdet CAN a çok teşekkür ederim. " dedi Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müftümüz Ahmet ERDEM, "Öncelikle böyle bir amaç için bir araya geldiğimiz için mutluluk duyuyorum. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze de böyle bir projeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyorum Programımız Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın kursiyerlerimize kurs katılım belgelerini ve Kabartmalı Kuranı Kerimleri dağıtması ile devam etti. Dağıtılan Kuranı Kerimlerden okuyan hocamız Yunus YAVAŞ toplantıya katılanları mest etti ve programımız hatıra fotoğrafı çekinerek son buldu.

3 Sayın Valimiz Cevdet CAN ın eşi Naime CAN Hanımefendinin öncülüğünde tertip edilen programda Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendiler. Naime CAN Hanımefendinin öncülüğünde, Tokat Huzurevi salonunda düzenlenen yemekli müzik eğlence programına Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hacı İLBAŞ ın eşi Yasemin İLBAŞ ve Şehit ailelerinin katkılarıyla Huzurevi sakinlerinin moral ve motivasyonlarını artırmak amacıyla eğlence programı düzenlendi. Programa Naime CAN Hanımefendinin ve İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR'in yanı sıra Askeri ve Mülki erkânın eşleri ve Huzurevi sakinleri katıldı. Programımızda yerel sanatçılarımıza 100. Yıl İlköğretim Okulu folklor ekibi eşlik etti. Konuklarımız, yerel sanatçılar tarafından seslendirilen türküler eşliğinde yaşlılarla birlikte oyunlar oynadılar, halaylar çektiler. Gönüllerince eğlenen yaşlılar, etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek başta Vali Cevdet CAN'ın eşi Naime CAN Hanımefendi ve İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR olmak üzere programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler. Programımız hatıra fotoğrafı çekinerek sonlandırıldı.

4 NİKSARIN SULTANLARINDAN BİR BAŞARI DAHA Amatör Spor haftası münasebeti ile Niksar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü birçok alanda müsabakalar düzenledi ve Niksar Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımız güreş alanında müsabakalara katıldı. Kuruluşumuzda motivasyonu ve rekabet duygusunu artırmak amaçlı 4 aydır verilen Güreş Eğitimi kursuna katılan çocuklarımız bu müsabakalarda yer aldı. Müsabaka kategorilerine göre ayrılan çocuklarımız rakipleriyle mücadele ettiler ve azimli çalışmalarının sonuçlarını aldılar. Daha önceki yapılan şampiyonlukları düşünerek güçlü rakipler karşısında direnen çocuklarımız her zamanki gibi yine bu müsabakadan da ve 3.'lük dereceleriyle ayrıldılar. Çocuklarımızın bu başarıları bizleri sevindirmiş olup ileriki zamanlarda katılacakları şampiyonluklara ise umutla bakmamızı sağlamıştır. İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR, günden güne artan bu başarılarından dolayı çocuklarımızı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi

5 SAYIN VALİMİZ CEVDET CAN'IN KATILIMIYLA HUZUREVİNDE BAYRAMLAŞMA GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kurban Bayramı münasebetiyle Sayın Valimiz Cevdet CAN ve ilimiz protokolü Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etti. Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret eden Sayın Valimiz Cevdet CAN ve il protokolümüz Huzurevi sakinlerimizin ellerini öperek bayramlarını kutladılar. Kısa sohbetlerin de gerçekleştiği bayramlaşma esnasında Sayın Valimiz bayramların hep birlikte kutlandığı zaman daha anlamlı olduğunu ifade etti. Yetiştirme Yurdunda koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız da Huzurevinde kalan yaşlılarımızın ellerini öperek bayramlarını kutladılar. Bayramlaşma esnasında Sayın Valimiz Cevdet CAN, hem yaşlılarımıza hem de çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdi. İl protokolü ve çocuklarımızın ziyaretlerinden dolayı yaşlılarımız duydukları memnuniyetleri dile getirirken duygusal anlar da yaşandı. Programımız hediye merasiminden sonra çay sohbeti ile devam etti.

6 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜNDE HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİK Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR, Belediye Başkanımız Eyüp EROĞLU ve Belediye meclis üyelerimiz Huzurevi Müdürlüğünde yaşlılarımız ile sabah kahvaltısında buluştular. Kahvaltı öncesi yaşlılarımızla buluşan İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR konuşmasında; Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı olarak yaşlılarımıza, değişen toplum yapısı içinde en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf ediyoruz diyerek Huzurevinde kalan yaşlılarımızın "1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü Kutlayarak sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diledi ve sözlerine son verdi. Sayın Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU'da konuşmasına Bugün sizlerle birlikte burada olmaktan büyük mutluluk duyuyor, hayırlı sabahlar diliyorum. Bugün Dünya Yaşlılar Günü, Allah da nice günlerde birlikte olmayı nasip etsin. Özel günler genelde o kitleyi kapsar ama hepimiz bir gün yaşlanacağız ve bu gün aslında bizleri de kapsıyor. Sizler belli bir tecrübeyi elde etmiş, görmüş geçirmiş insanlarsınız. Bizlerde bundan istifade etmek isteriz İnşallah fırsat buldukça halinizi hatırınızı sormaya, duanızı almaya gelmeye çalışıyoruz. Bizlerde sizlerin evladıyız ve bir ihtiyacınız sıkıntınız olduğunda bizleri de arayabilirsiniz. Baktığımda buradaki ortamda çok güzel. Her geldiğimde dikkat ediyorum, temizliği intizamı çok güzel. Bu vesile ile müdürümüz ve Huzurevi personelimize de teşekkür ediyorum. Hepinizin ellerinden öpüyor, saygılarımı şükranlarımı sunuyorum diye konuştu. Sayın Belediye Başkanımız yaşlılarımızla birebir ilgilenerek onların sıkıntı ve problemlerini dinleyerek kapılarının her zaman onlar için açık olduğunu belirterek yaşlılarımızın hayat tecrübelerinden her zaman faydalanılması gerektiğini ifade ettiler.

7 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Huzurevinde muhteşem bir kutlama yapıldı. Huzurevi Salonunda düzenlenen eğlence programına Vali Cevdet CAN ın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İLBAŞ, GOP üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, 48. Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Muzaffer AYDEMİR, İl Jandarma Komutanı Ercan ALACAKURT, Vali Yardımcısı Bilgihan BAYAR, İl Emniyet Müdürü Fikir YALMAN ile birlikte huzurevi sakinleri katıldı. Açılış konuşmasını İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR yaptı. Sözlerinde ÖZDEMİR, Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü; toplumumuzun bugünlere taşıyan yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması bugün önemli bir fırsattır. Yılın her günü büyüklerimizi hatırlamak ve onlara bunu hissettirmek hem insanlık hem de mensubu olduğumuz medeniyetin ve inancımızın bir gereğidir. Her genç insan aslında bir yaşlı adayıdır. Bizlerde hayatımızı bu gerçeği unutmadan yaşamalıyız. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak yaşlılarımıza, değişen toplum yapısı içinde en iyi hizmeti verebilmek için çaba sarf ediyoruz. Bu duygularla tüm huzurevi sakinlerinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutluyor sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini diliyoruz. dedi. Vali Cevdet CAN, programda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Bizim yaşlılarımıza, büyüklerimize en büyük emeğimiz, onlara dua etmek, onların dualarını almak dedi. Vali Cevdet CAN, Yaşlılar dağ gibidir. Çıktıkça, yorulur. Ama dağın başına ulaştığında bakış açısı genişler. Bunlar tecrübe abidesi. Bu insanları görünce aklımıza dersler gelecek. Ömür gelecek, bereket gelecek, sevda gelecek, cefa gelecek. Bir ülke yaşlısını, gencini, çoluğunu, çocuğunu bir araya getirip kucaklaştırabiliyorsa, o ülke en büyük zenginliğe ulaşmış demektir Kaynaşmak, dayanışmak, kucaklaşmak. Biz de bunu gerçekleştiriyoruz burada diye konuştu.

8 SAYIN VALİ YARDIMCIMIZ BİLGİHAN BAYAR KURUMUMUZ VE KURULUŞLARIMIZI ZİYARET ETTİ Muş Hasköy Kaymakamlığı görevi sonrasında 2014/1032 sayılı kararname ile İlimiz Vali Yardımcılığına atanan Sayın Vali Yardımcımız Bilgihan BAYAR İl Müdürlüğümüzü ve bağlı kuruluşlarımızı ziyaret etti. Kurumumuz ile ilgili iş ve işlemlerin yanı sıra birçok projemizin yürütülmesi konusunda İl Müdürlüğümüzden sorumlu Vali Yardımcımız Bilgihan BAYAR, İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR'i makamında ziyaret ederken, Müdürlüğümüzün çalışma alanları hakkında bilgi aldı. Kurumumuz hakkında detaylı bir bilgi alan Sayın Vali Yardımcımız, İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR ile birlikte İl Müdürlüğümüz hizmet binasını gezerek personelimiz ile tanıştı. Personelimiz ile bir süre sohbet eden BAYAR, İl Müdürlüğümüz giriş katında kurulan herhangi bir kurumdan düzenli olarak sosyal yardım alamayan temel ihtiyaçlarını karşıladığı halde; giyinme ve ev eşyası gibi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan kişilerin bu ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulan GÖNÜL ÇEŞMESİ mağazasını gezdi. İl Müdürlüğümüz ziyareti ardından Vali Yardımcımız sırasıyla, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, Kadın Konukevi, Huzurevi ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Kuruluşlarımızda çocuklarımızın ve engellilerimizin ilgisiyle karşılaşan Vali Yardımcımız her biri ile sohbet etti ve bire bir ilgilendi. Kuruluşlarımızda çalışan personellerimize engelli, yaşlı ve çocuklarımıza iyi bir şekilde hizmet ettikleri için tekrar tekrar teşekkür etti. Son olarak Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Umut Evlerine misafir olan Sayın Vali Yardımcımız Bilgihan BAYAR, engellilerimiz için hazırlanan evimizi beğendiğini dile getiren engellilerimizle birlikte hazırlanan ikramlardan tatmayı da ihmal etmedi.

9 Turhal'da inşa edilen Engelsiz Yaşam Merkezimizde çalışmalar son hızıyla devam ediyor. İl Müdürlüğümüze bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Turhal Engelsiz Yaşam Merkezinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR; Turhal'da yapılan bu merkezin ülkemizde örnek olacak güzel bir çalışma olduğunu dile getirirken yüklenici firma yetkilisinden inşaat hakkında detaylı bilgiler aldı. En kısa zamanda bu merkezimizi hizmete geçirmek için büyük çaba sarfeden firma yetkililerine de teşekkür etti. Turhal ziyaretlerinde İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR, ilçemizde bulunan Cumhuriyet Çocuk Yuvamızı da ziyaret etti. Kuruluşumuz hizmet dönüşümü ile ilgili Kuruluş Müdürümüzle toplantı yapan ÖZDEMİR, kuruluşumuzda kalan çocuklarımızla ilgilendi. İl Müdür Vekilimiz Hülya ÖZDEMİR, Kuruluş ziyaretinin ardından yine ilçemizde bulunan 2 çocuk evini ziyaret etti. Evlerimizde çocuklarımızla sohbet eden ÖZDEMİR, çocuklarla birlikte evleri gezerek eksikliklerin giderilmesi adına incelemelerde bulundu ve ziyaretimiz sonlandırıldı.

10 BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" Kursu neticesi sertifika

Detaylı

http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/is-dunyasi-bso-iftarinda-bulustu-balikesir-1730409/ Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur un ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Yıl: 2014 Ay: 7 Sayı: 7 GÖRME ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA KUR'AN-I KERİM KURSU AÇTIK Açtık. Valimiz Sayın Cevdet CAN İl Müdürlüğümüzü Ziyaret Etti. Sayın Valimiz Cevdet CAN'ın Katılımıyla SAMİMİ- YET Ailelerimizle

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN 2014 yılını artık geride bırakıyor; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Öncelikle, 2015 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için

Detaylı

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ

BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI YI KIRIKHAN DA AĞIRLADI BAŞKAN YAVUZ, TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR.ŞADİ YAZICI, EŞİ DR.FATMA YAZICI VE TUZLA BELEDİYESİNDEN GELEN KONUKLARINI

Detaylı

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU

BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU BODRUM EMNİYET MÜDÜRÜ HALUK BAŞ HAKKARİYE TAYİN OLDU 2017 yılı Ocak ayından beri Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Haluk Baş, Emniyet Genel Müdürlüğü nün 2017 Normal Şark Atama Tayinleri kapsamında

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

http://www.tv100.com.tr/guclu-sanayi-guclu-balikesir/12798/ SANAYİCİLER GÖNEN DE BİR ARAYA GELDİ Hem Türkiye hem de Balıkesir in 2023 hedeflerini gerçekleştirmesi için yoğun çaba sarfeden Balıkesir sanayicisi

Detaylı

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4

AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI. Ocak 2016 Sayı: 4 0 T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI Ocak 2016 Sayı: 4 Sosyal Medya üzerinde oluşturulan Din Kültürü Öğretmenleri grubu tarafından başlatılan "81 ile 81 Akülü Sandalye"

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı:

MTO E- BÜLTEN. Tarih: Sayı: Ertuğrul Cad. No:15 35660 Menemen/İZMİR Tel : 0(232) 832 1021 Fax : 0(232) 832 1634 AMERİKAN KÜLTÜR YABANCI DİL KURSLARI MENEMEN TEMSİLCİLİĞİNDEN ZİYARET Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Menemen Temsilciliği

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri

4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri 4. Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri Habib-i Neccar Hz. Çeşit li Et kinliklerle Anıldı Hatay Valiliği, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Üniversitemiz tarafından 26-28 Mayıs tarihleri arasında

Detaylı

Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik

Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yıl: 2014 Ay: 4 Sayı: 4 Valimizin Katılımlarıyla Samimi-Yet Ailelerimizle Tanışma Yemeğinde Bir Araya Geldik Yaşlılara Saygı Haftası'' Münasebetiyle Sayın Valimiz Yaşlılarımızla Yemekte Bir Araya Geldi

Detaylı

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK Artvin ilini temsilen Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden ve ilin tek temsilcisi olan Arhavi spor kulübü almış olduğu başarılı sonuçların meyvesini maddi ve

Detaylı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 4 Haziran 2015 İAÜ SHMYO Mezuniyet Töreni 13 14 Haziran 2015 Tarihinde Görkemli Bir Törenle Düzenlendi

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

Isparta Valiliği Resmi Sitesi

Isparta Valiliği Resmi Sitesi Isparta Valiliği Resmi Sitesi 22.04.2016 DÜNYA ÖĞRENCİLERİ ISPARTA DA Çin, Suriye, Cezayir, Tacikistan, Bangladeş, Çad, Doğu Türkistan, Etiyopya, Filistin, Filipinler, Irak, Mısır, Somali ve Yemen den

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK EYLÜL 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi 15 Temmuz Darbe Girişimi

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK

Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK Yıl: 2014 Ay: 5 Sayı: 5 EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK AİLE HAFTASI ETKİNLİĞİMİZİ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİK "AİLEM İÇİN" FARKINDALIK ÇADIRI KURDUK Araya Geldi YARIM ASIRDIR EVLİİ

Detaylı

SEDAŞ a Vali den Teşekkür BİZ ANADOLUYUZ PROJESİNE SEDAŞ TAN DESTEK

SEDAŞ a Vali den Teşekkür BİZ ANADOLUYUZ PROJESİNE SEDAŞ TAN DESTEK SEDAŞ a Vali den Teşekkür BİZ ANADOLUYUZ PROJESİNE SEDAŞ TAN DESTEK Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Sakarya ili, Erzincan dan gelen öğrencileri ağırlarken, organizasyona destek veren SEDAŞ a Valilikten

Detaylı

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30

GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 GÜMÜŞHANE YE 40 DAMLA Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 'Damla Projesi' kapsamında 23-30 Ekim tarihleri arasında, 16 farklı ülkeden 28 yabancı

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EYLÜL 2015 MALKARA BELEDİYESİ DÜNYA BARIŞ GÜNÜ ETKİNLİĞİ Malkara Belediyesi tarafından Dünya Barış günü sebebiyle 1 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00'da Şehitlik

Detaylı

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber

Beykoz Yerel Basını: Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ - Özgün Haber Beykoz Yerel Basını: "Yılın Öğretmen Çifti, Adife& Bayram YILDIZ" Tüm Ülkede kutlanan Öğretmenler Günü Beykoz'da da coşkuyla kutlanırken, bu özel günde öğretmenlerimiz için çeşitli etkinlikler ve ziyaretler

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

TJK At la Terapi Merkezlerinin 4. sü Bursa Hipodromu nda hizmete girdi

TJK At la Terapi Merkezlerinin 4. sü Bursa Hipodromu nda hizmete girdi TJK At la Terapi Merkezlerinin 4. sü Bursa Hipodromu nda hizmete girdi TJK nın en önemli sosyal sorumluluk projelerinden At la Terapi Merkezi, 12 Mayıs 2017 Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu nda açıldı.

Detaylı

Araya Geldi. "Evlilikte İletişim ve. Yaşam Becerileri" Eğitimi. Yıl: 2014 Ay: 6 Sayı: 6. TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI KURDUK sayfa:11

Araya Geldi. Evlilikte İletişim ve. Yaşam Becerileri Eğitimi. Yıl: 2014 Ay: 6 Sayı: 6. TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI KURDUK sayfa:11 Yıl: 2014 Ay: 6 Sayı: 6 KÜLTÜR KÖPRÜSÜ MUHTEŞEM FİNALİ İZLEYENLERİ MEST ETTİ TOKAT ENGELLİ VERİ TABANINI KURDUK sayfa:11 Araya Geldi 10 ENGELLİ VATANDAŞMIZA AKÜLÜ ARAÇ TÖRENİ sayfa:7 ÇOCUKLARIMIZLA T.B.M.M.

Detaylı

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM

BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM BEŞİNCİ BÖLÜM KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BEŞİNCİ BÖLÜM Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma

Detaylı

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI

T.C. ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN BULUŞMALARI T.C. RAMAZAN BULUŞMALARI (Atama I Daire Başkanı Dursun Ali ÇOŞKUN ve Kastamonu Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AÇIK ın Çankırı Ziyaretleri) 31 Mayıs- 02 Haziran 2018 www.cankiri.diyanet.gov.tr 31 MAYIS 2018

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI

TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI TOPLU KONUTLARIN TEMELİ, 12 ŞUBAT RUHUYLA ATILDI Kahramanmaraş Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için başlatılan toplu konut projesinin temeli, Sağlık Bakanı

Detaylı

Borsa gıda yardımını sürdürüyor

Borsa gıda yardımını sürdürüyor Borsa gıda yardımını sürdürüyor Burdur Ticaret Borsası (BTB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)un katkılarıyla geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarını, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Detaylı

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER

DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER DAMLA PROJESİ HATAY PROGRAMI HAKKINDA BASINDA ÇIKAN HABERLER "DAMLA" HATAY DA GÖNÜLLERE DOLUYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı nın sosyal sorumluluk projelerinden "Damla Projesi" kapsamında gönüllü gençler

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti

Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Başbakan Yıldırım, Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti Ekim 01, 2016-1:20:00 Başbakan Binali Yıldırım, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Seyranbağları Huzurevi

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu

Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum a gönül veren ünlüler Trafo da buluştu Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen organizasyon ile yaşamının bir bölümünü Bodrum da geçirmiş ve Bodrum a gönül

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz

Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz Sayın Başkanım, Sayın Müdürüm, Protokolümüzün Değerli Mensupları, Çok kıymetli Hocalarım, Değerli Öğrenci Arkadaşlarım, Velilerimiz ve Özellikle Canım Annem 1 Üniversite tercihlerini yaptığımız zaman,

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU

ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU BJK YAZ SPOR OKULU ERSAN RESORT&SPA İŞBİRLİĞİYLE ÇOCUKLAR İÇİN SURVİVOR PARKURU Bodrum Kartalları Bjk Yaz Spor Okulu ERSAN Resort&Spa işbirliğiyle yaz spor okulu faaliyetlerine

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

http://www.milliyet.com.tr/bso-ayvalik-ta-uyeleriyle-bulustu-balikesir-yerelhaber-2086839/ Balıkesir Sanayi Odası (BSO), geleneksel iftar buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Ayvalık ta üyesi olan

Detaylı

AMASYA İLİ GÖYNÜCEK İLÇESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK PROJE ( I. ETAP )

AMASYA İLİ GÖYNÜCEK İLÇESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK PROJE ( I. ETAP ) AMASYA İLİ GÖYNÜCEK İLÇESİ MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİ VE ÇOCUKLARINA YÖNELİK PROJE ( I. ETAP ) 1- PROJENİN ADI : Kardeşliğimiz Mevsimlik Değil, Ömürlük Olsun Projesi 2-PROJENİN TANIMI : Yurdumuzun özelliklede

Detaylı

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK E-bülten Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. M.Kemal ATATÜRK Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Ramazan ayı, manevi duyguların, en yüksek ve en yoğun olduğu önemli aylardan

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Sonbaharda Açan İlkbahar Çiçekleri - Spring FlowersBlooming in Autumn

Sonbaharda Açan İlkbahar Çiçekleri - Spring FlowersBlooming in Autumn Sonbaharda Açan İlkbahar Çiçekleri - Spring FlowersBlooming in Autumn Sayfa 1 Projemizin Hedefleri Bu projeyle gençlerimizin sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak yer alabilmelerini, sosyal ortamlara

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

Administrator tarafından yazıldı.

Administrator tarafından yazıldı. Çamlıyayla Köyü Dernek yönetimi ve Kadın kolları geçtiğimiz hafta sonu çok güzel organizasyonla Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisarlı sağlık alanında çalışan tüm personelleri biraraya getirdi. İstanbul bölgesinde

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ.

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. 1 Dünyada, çok yönlü alanlarda yaşanan hızlı değişimlere rağmen toplumsal yaşamın en temel kurumu olan aile, önemini ve varlığını sürdürmeye

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır.

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Müşaviri Sayın Abdullah Anaç Gaziantep

Detaylı

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI

BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI AĞUSTOS 2017 Bülten 4 AĞUSTOS 2017 BURDUR VE ISPARTA OSB LERİ İÇİN ATIKSU ARITMA TESİSİ YAPIMI İLK ADIM ATILDI Burdur 1 inci, 2 inci Organize Sanayi Bölgesi ve Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi

Detaylı

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü

KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü EGE INNER WHEEL KULÜBÜ E G E S E V G İ Ç E M B E R İ ( İ N N E R W H E E L ) K U L Ü B Ü YÖNETİM KURULU Başkan Melek Güsar Geçen Başkanı Dönem We for Woman Gabriella ADAMI - IIW President 2013-2014 Kadınlar

Detaylı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı

Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Mehmet Kocadon Kurban Bayramı kutlama mesajı Coğrafyamızın huzura ve barışa olan ihtiyacının yoğun bir şekilde hissedildiği şu günlerde Kurban Bayramı vesilesiyle tüm insanlığa barış diliyorum. Geleceğe

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Anadoluhisarı Spor Kulübünün "Muhteşem Yüzyılı"

Anadoluhisarı Spor Kulübünün Muhteşem Yüzyılı Anadoluhisarı Kulübünün "Muhteşem Yüzyılı" 1 / 17 Anadoluhisarı Kulübü'nün 100. Yıl Dönümü, Çavuşbaşı Aşşrom Restaurantta yoğun katılımlarla kutlandı. Anadoluhisarı Kulübü Adnan Güner'in misafirlerini

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA 15.12.2016 Perşembe İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları, İzmir Çevik

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı