Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullanım Kılavuzu Instruction Manual"

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım kılavuzunu telefon ya da tabletinize indirmek için yukarıdaki QR Kodu okutabilirsiniz!

2 Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel olarak dizayn edilip yüksek güvenlik önlemleri planlanarak üretilmiºtir. Ürünlerimizden maksimum verim alabilmek için kullanım kılavuzunda belirtilen talimatları dikkatle okuyunuz ve uygulayınız. Kullanım kılavuzunda bulunan bilgilere ileriki zamanlarda tekrar ihtiyacınız olabileceğinden lütfen ürün kutusu ile birlikte muhafaza ediniz. Bluelight Çağrı Merkezi & no lu telefon numarası ile hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Mesai saatleri içinde doğrudan bu numaraları arayarak ya da destek@bluelight.com.tr adresine mail göndererek müºteri hizmetlerimizden teknik destek ve yardım alabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzunu saklayın, bu sayede gerektiğinde baºvurabilirsiniz. Bu kullanım kılavuzu koldan tansiyon ölçerin kalıcı bir parçası olarak kabul edilir ve yeniden satıº sırasında yeni alıcıya teslim edilmelidir. GİRݪ / GÜVENLİK MESAJLARI Sizin ve çevrenizdekilerin güvenliği çok önemlidir. Koldan tansiyon ölçeri güvenle kullanmak önemli bir sorumluluktur. Güvenlik hakkındaki kararlar konusunda bilgi almanıza yardımcı olmak için etiketlerde ve bu kılavuzda iºletim prosedürleri ve diğer bilgiler tarafınıza sunulmuºtur. Bu bilgiler size ve çevrenizdekilere zarar verebilecek potansiyel tehlikeler hakkında uyarıda bulunur. Benzer özellikte farklı bir koldan tansiyon ölçer kullanımı konusunda bilginiz olabilir, ancak kullanım kılavuzunu lütfen dikkatli bir ºekilde okuyun. Bu kullanım kılavuzu satın almıº olduğunuz Bluelight koldan tansiyon ölçerden en iyi performansı almanız için hazırlanmıºtır.

3 ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL BLUELIGHT GARANTİSİ ALTINDADIR. HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA MܪTERİ HİZMETLERİMİZ İLE YAPACAĞINIZ GÖRܪME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRESİNİZDEN ANLAªMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ ALINIP, GARANTİ KAPSAMINDAKİ VE ÜRETİM KAYNAKLI ARIZALAR GİDERİLDİKTEN SONRA YİNE ANLAªMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ OLARAK TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR. Tabi ki sizi koldan ölçer tansiyon aletinin kullanımı ve bakımı hakkındaki tüm tehlikeler konusunda uyarmak mümkün değildir. Bu konuda kendi karar mekanizmanızı kullanmalısınız ve verdiğiniz kararların sorumlulukları tarafınıza ait olacaktır. ÖNEMLİ NOT Üretici her zaman ürünlerin tasarım ve kalite olarak daha ileriye taºımak amacındadır. Bu nedenle, her ne kadar bu kılavuz basıldığı tarih itibariyle cihazın en güncel yapısına uygun olarak geliºtirildiyse de, bu kılavuz ve makineniz arasında bir takım farklılıklar olabilir. Üretici önceden bildirmeksizin kullanım kılavuzunu revize etme hakkına sahiptir, çeviri / yazı hatalarında yasal bir sorumluluk üstlenmez. Bu sebepten dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir soruna mahal vermemek için, herhangi bir uygulama ya da özellik konusunda oluºabilecek sorularla ilgili olarak lütfen müºteri hizmetleri yetkililerimiz ile iletiºime geçiniz. Daha sonra kullanım veya cihazın sonraki sahiplerine vermek için bu kılavuzu saklayın. İlk kullanımdan önce, güvenlik uyarılarını mutlaka okuyun! DİKKAT! Satın almıº olduğunuz Blueligth koldan tansiyon ölçer amatör amaçlı kullanım için tasarlanmıºtır. Asla profesyonel ve ticari amaçlı kullanım için uygun ve yeterli değildir. Amacı dıºında kullanılması ürünün garanti kapsamı dıºı kalmasına neden olur. ÖNEMLİ NOT: HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA LÜTFEN, ÖNCELİKLE MERKEZ TEKNİK SERVİSİMİZ İLE İRTİBAT KURUNUZ. YETKİLİ SERVİSİN DIªINDA, ÜRÜN ÜZERİNDE YAPILACAK ONARIM, MODİFİKASYONLAR VE MÜDAHALELER ÜRÜNÜNÜZÜN GARANTİ KAPSAMI DIªI KALMASINA NEDEN OLACAKTIR.

4 Güvenlik Uyarısı BP-1304 Koldan Ölçer Tansiyon Aleti, bir yetiºkinin sistolik, diastolik ve nabız ölçümleri için osilometrik kan basıncı ölçüm yöntemini kullanır. Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyun. Lütfen bu kılavuzu gelecekte baºvurmak için saklayın. Tansiyonunuz hakkındaki spesifik bilgiler için lütfen DOKTORUNUZA BAªVURUN. Güvenlik Uyarısı / Dikkat! Ciddi tansiyon rahatsızlığı olan bireyler kullanmadan önce mutlaka doktoruna baºvurması gereklidir. Tansiyon ölçüm sonuçları anormal değerler veriyorsa en kısa zamanda doktorunuzla iletiºime geçiniz. Tansiyon ölçüm sonuçları doğrultusunda kendi kararlarınızla kesinlikle ilaç tedavisi giriºiminde bulunmayınız. Bu cihaz sadece amatör ölçüm sonuçlarında bilgilendirme amaçlı tasarlanmıºtır. Cihazı kesinlikle sökmeyin ve asla tamir etmeye çalıºmayınız. Güçlü elektrik ve elektromanyetik alanlar oluºturan cihazların yakınında kullanmayın. Bu tür cihazların yanında kullanılmasi yanlıº ölçüm sonuçları almanıza neden olabilir. Ölçüm yapmadan önce ürünün ölçüm yapılacak ortam sıcaklığına alıºabilmesi için en az 5 dakika bekleyiniz. Pil Önlemleri Eski, kullanılmıº ya da düºük güçteki pilleri yeni pillerle aynı anda kullanılmamalıdır. Düºük pil uyarısı ekranda görünmesi durumunda pilleri yeni pillerle değiºtiriniz. Pil yönlerinin doğru ºekilde takıldığından emin olunuz. Kullanılacak piller kesinlikle "alkaline" pil olmalıdır. Pillerin daha uzun ömürlü olabilmesi için cihaz kullanılmayacağı zamanlarda pilleri çıkartınız. Bitmiº pilleri yasal ve yerel yönetmeliklere uygun ºekilde atık pil kutularına atınız.

5 Ürün Tanıtımı Ana Ünite Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Kan Basıncı Sınıflandırma Göstergesi LCD Ekran Sistolik Kan Basıncı DiastolikKan Basıncı Nabız Hava Çıkıºı SET Ayar Düğmesi MODE Düğmesi AÇMA / KAPATMA Düğmesi Pil Kapağı

6 Ürün Tanıtımı / Kolluk Kolluk Hava Giriº Soketi Hava Hortumu Ürün Tanıtımı / Ekran

7 Paket İçeriği Ana Ünite Kullanım Kılavuzu Kolluk Önemli Test Kılavuzları 1. Testten 30 dakika öncesinde yemekten, egzersiz yapmaktan ve duº almaktan kaçının. 2. Testten önce an az 5 dakika sakin bir ortamda oturun. 3. Test sırasında ayakta durmayın. Kolunuzu kalp seviyesinde tutarken rahat bir pozisyonda oturun. 4. Test sırasında konuºmaktan ya da uzuvlarınızı hareket ettirmekten kaçının. 5. Test sırasında mikrodalga ve cep telefonları gibi güçlü elektromanyetik parazit üreten etkenlerden uzak durunuz. 6. Her bir ölçüm arasında en az 5 dakika zaman aralığı olmalıdır. Perpeºe yapılan ölçümlerde yanlıº sonuçlar alınabilir! 7. Tutarlılık için tansiyonunuzu her gün aynı saatte ölçmeye çalıºın. 8. Tasiyon ölçüm karºılaºtırmaları yalnızca kolluk aynı kolda, aynı pozisyonda ve günün aynı saatinde kullanıldığında yapılmalıdır. 9. Bu tansiyon aleti ciddi tansiyon rahatsızlıkları olan kiºiler tarafından kullanılması önerilmez.

8 Pratik Kullanım 1. Cihazın altında bulunan pil kapağını aºağı doğru çekerek açınız ve pilleri pil yuvasında gösterildiği ºekilde takınız (4 adet AAA alkaline pil). (ªekil 1) 2. Kolluk hava giriº soketini ana ünitenin sol tarafında bulunan giriºe takınız.(ªekil 2) 3. Kolunuzdaki kıyafetleri sıyırınız (yukarı sıyırdığınız kıyafetler kolunuzu asla sıkmamalıdır). 4. Tansiyon ölçüm iºleminden 5 dakika önce sessiz, serin bir yerde tercihen bir sandalyede oturun ve kolunuzu masa üzerine uzatarak ayaklarınızı yere düz bir ºekilde basın. (ªekil 3) 5. Kolluğu sol kolunuza kolluk üzerindeki gösterilen ºekilde takın ve kolunuzu kalp hizasında tutunuz (kolluk dirseğinizden yaklaºık olarak 1-2 cm yukarıda olmalıdır). (ªekil 4) 6. Ölçüm iºlemine baºlamak için ON / OFF tuºuna basınız. ªekil 4 ªekil 1 ªekil 3 ªekil 2 Cihazın Kullanımı / Sistem Ayarları Cihaz kapalıyken "SET" düğmesine basarak Sistem Ayarlarını etkinleºtirin. Bellek Grubu simgesi yanıp söner. 1. Kullanıcı Modu Seçme (İki kullanıcı için) Cihaz kapalıyken set tuºuna bir defa basın, sol üst köºede kullanıcı 1-2 olarak yanıp sönmeye baºlayacaktır. Mode tuºuna basarak kullanıcınızı seçerek önceden yapmıº olduğunuz kaydedilen ölçümleri görebilir ve tansiyon ölçme iºlemi yapabilirsiniz. Seçmiº olduğunuz kullanıcı modundaki yapılan ölçüm iºlemler otomatik olarak kaydedilir.

9 2. Tarih ve Saat Ayarları Saat ve tarihi ayarlamak için "SET" butonuna iki defa basın. Önce "MODE" butonu ile bulunduğunuz Ay ı ayarlayın. Geçerli Ay ı onaylamak için "SET butonuna yeniden basın. Günü, saati ve dakikayı aynı ºekilde ayarlamaya devam edin. SET butonuna her basıldığında seçiminiz kilitlenir ve sonraki ayara (ay, gün, saat, dakika) geçilir. 3. Kaydedilen Ayarlar Herhangi bir ayar modundayken cihazı kapatmak için "ON/OFF" butonuna basın. Tüm bilgiler kaydedilecektir. Not: Cihaz açık bırakılır ve 3 dakika boyunca kullanılmazsa tüm bilgileri otomatik olarak kaydedip kapanacaktır. ªekil 5 Kolluğun Kullanımı 1. Kolluk hava giriº soketini ana ünitenin sol tarafında bulunan hava çıkıºına takınız. (ªekil 5) 2. Kolluk yapıºkan kısmı yukarı dönük ve ºekilde gösterildiği gibi kolunuza takınız. 3. Kolluğu dirseğinizden 1-2 cm ªekil 6 yukarı gelecek ºekilde takın ve kolunuzu kalp hizasında tutunuz. (ªekil 6) Cihazın Kullanımı 1. ON / OFF tuºuna bip sesi duyana kadar basılı tutunuz. İlk açılıºta cihazın LCD ekranında bütün yazılar 1saniye süre ile test için görünür ve ardından ölçüm iºlemine baºlar (ªekil 7). 2. Ölçüm iºlemi için hava pompası çalıºmaya baºlar ve yaklaºık olarak 190 mm / hg kadar kolluk ºiºer. İstenilen basıncın oluºmaması durumunda hava pompası otomatik olarak tekrar devreye girer. ªekil 7

10 3. Kolluk basıncı istenilen seviyeye geldikten sonra ölçüm iºlemi baºlar ve basınç seviyesi ölçüm iºlemi için yavaº bir ºekilde inmeye baºlar ve bu sırada ekranda kalp iºareti yanıp söner. Ekranda görünen rakamlar giderek düºer bu da kolluk basıncını gösterir. 4. Ölçüm iºlemi tamamlandıktan sonra LCD ekranda sistolik ve diastolik (büyük ve küçük tansiyon) kan basıncı değerleri gösterilir. Yanıp sönen kalp simgesi aynı anda ekranda görünerek ölçüm iºlemi sırasında kalp atıºı algılandığını gösterir (ªekil 9 ölçüm sırası ekran görüntüsü, ºekil 10 sonuç ekranı). A- Ölçüm iºlemi bittikten sonra kolluk içinde kalan havayı otomatik olarak boºaltacaktır. B- Kolluk kola uygun ºekilde takılmadığı durumlarda cihaz hava pompalama iºlemini birkaç kez tekrarlayacaktır. Herhangi bir dengesizlik varsa hava pompalama iºlemi sonlanır, cihazı kapatmak için ON / OFF tuºuna basınız. ªekil 8 ªekil 9 ªekil 10 Uyarı: Ölçüm iºleminden en az 5 dk. Öncesinde ve ölçüm iºlemi sirasindayoğun hareketten konuºmaktan kaçinin ve hareketsiz dik bir pozisyonda oturun. Düzensiz Kalp Atıºı Göstergesi Cihaz ölçüm iºlemi sırasında iki ya da daha fazla kez düzensiz bir kalp ritmi algılarsa, ölçüm sonuçlarının yanında ekranda Düzensiz Kalp Atıºı Sembolü görünür. Düzensiz kalp atıºı ritmi, sistolik ve diastolik (büyük ve küçük tansiyon) kan basıncı ölçümü sırasındaki ortalama ritmin %25 fazlası ya da azı olarak tanımlanır. TANSİYON ÖLÇÜM SONUÇLARINDA SÜREKLİ OLARAK DÜZENSİZ KALP ATIªI SEMBOLÜ GÖRÜNÜYORSA MUTLAKA DOKTORUNUZA DANIªIN. 5. Test Sonuçlarını Silme/Saklama Kullanıcı geçerli test sonucunu istenmeyen sonuçları ya da baºka bir nedenle silebilir. Son test sonuçlarını silmek için sonuç göründükten sonra "SET" butonuna basın. Sonuç silinmezse, önceki yapılandırılan Bellek Grubunda tarihe göre otomatik olarak kaydedilecektir.

11 Not: Ölçümden önce uygun Bellek Grubu seçiminin yapıldığından emin olun. Ölçüm sonuçlarının sayısı grup baºına tahsis edilen 60 hafızayı geçerse, en son ölçümler önce görünür, bu yüzden en eski değerler silinir. Kapatma Cihaz herhangi bir modayken "ON/OFF" butonuna basılarak kapatılabilir. Cihaz 3 dakika kullanılmadığında kendini ototmatik olarak kapatır. GÜVENLİK ÖNLEMLERİ: Kolluktaki hava basıncı gereğinden fazla artması durumunda ON / OFF tuºuna basarak cihazı kapatın. Kolluk otomatik olarak hızla inmeye baºlayacaktır. Bellek Kontrolü ªekil 11 Cihaz kapalıyken eski ölçüm sonuçlarını "MODE" butonlarını kullanarak kontrol edebilirsiniz. Bellekteki en yeni ve en eski test sonuçları "MODE" butonu basılı tutularak görüntülenebilir, test sonuçları etkinleºtirildiğinde "MODE" butonuna basarak bellekteki tüm ölçüm sonuçlarını kaydırabilirsiniz. Not: Önceki ölçüm sonuçları, yalnızca en son kullanılan bellek grubundan itibaren gösterilecektir. Baºka bir bellek grubunda yer alan önceki ölçüm sonuçlarını kontrol etmek için önce istenen grubu seçmeniz ve ardından cihazı kapatmanız gerekir (Bkz. "Bellek Grubunu Seçme", Sayfa 10). Bellek Silme Seçilen bir grubun belleği Bellek Kontrolü modunda silinebilir. Seçilen gruptaki tüm bellek kayıtlarını silmek için SET butonunu yaklaºık 3 saniye basılı tutun. Cihaz bip sinyali vererek silme iºleminin baºarılı olduğunu belirtir ve ölçüm moduna döner. Cihazı kapatmak için "ON/OFF" butonuna basın. Not: Bellek silme iºlemi geri alınamaz. ªekil 12

12 Son 3 Testin Ortalaması ªekil 13 Cihaz kapalıyken ekran gösterimini etkinleºtirmek için MODE" butonuna basın. Cihaz otomatik teºhis yaptıktan sonra ekran, kullanılan son grubun son 3 değerinin ortalama ölçüm sonuçlarını görüntüler. AVG" sembolü ilgili WHO Kan Basıncı Göstergesi ile birlikte görünür. Bellek Kontrolü moduna "MODE butonlarına basılarak eriºilebilir. Diğer grupların ortalama sonuçlarına eriºmek için kapalı konumda MODE butonunu etkinleºtirmeden önce istenen grubu seçin (Bkz. "Bellek Grubunu Seçme", Sayfa 10). Not: Bu modda kullanıcı "MODE" butonuna basarak test moduna eriºebilir. ªekil 14 Düºük Pil Gösterimi Pil ömrü azalırken 4 kısa uyarı bip sinyali duyulur ve kolluk ölçüm iºlemi için ºiºirilemez. Aynı anda simgesi kapanmadan 5 saniye önce ekranda görünür. Bu simge ekranda göründüğünde pilleri değiºtirin. Bu iºlem sırasında hafıza silinmez. UYARI: CİHAZDA KULLANILACAK PİL ÖZELLİKLERİ KESİNLİKLE ALKALINE PİL YADA ªARJLI PİL OLMALIDIR. KALİTESİZ YA DA ZAYIF GÜÇTE PİLLERLE YAPACAĞINIZ ÖLÇÜMLER BAªARISIZ VEYA YANLIª SONUÇLARA NEDEN OLUR. SORUN GİDERME Sorun - Kan basıncı sonuçları tipik bir aralıkta değil. Olası Neden(ler) - Kolluk çok sıkı ya da kola uygun takılmamıº. - Vücut hareketi ya da cihazın hareketi nedeniyle yanlıº test sonuçları. Çözüm - Kolluğu dirsekten yaklaºık 1-2cm yukarıda iyice sabitleyin. - Kolunuzu kalp seviyesinde tutarken rahat bir pozisyonda oturun. - Ölçüm sırasında konuºmaktan ya da uzuvlarınızı hareket ettirmekten kaçının. - Ölçüm süresince cihazın sabit bir konumda tutulduğundan emin olun.

13 Sorun - Err (Error) görüntüleniyor. Olası Neden(ler) - Kolluk düzgün ºiºmiyor. - Yanlıº kullanım. - Basınç 300mmHg üzerinde. Çözüm - Hortumun kolluğa ve ana üniteye düzgün takıldığından emin olun. - Kullanım kılavuzunu dikkatle okuyun ve ölçüm iºlemini yeniden yapınız. - Zayıflamıº veya kalitesiz pil kullanımından kaynaklanan nedenler. - Yeni alkaline veya dolu ºarjlı pil kullanın. SORU & CEVAP Soru: Evde ve profesyonel sağlık kliniğinde yapılan tansiyon ölçümleri arasındaki fark nedir? Cevap: Evde alınan tansiyon okumaları giderek daha doğru çıkıyor ve günlük yaºantınızı daha iyi etkiliyor. Klinik ya da tıbbi ortamda değerler biraz daha artabilir. Buna Beyaz Önlük Yüksek Tansiyonu adı veriliyor ve endiºeli ya da sinirli hissetmekten kaynaklanıyor. Anormal ölçüm sonuçlarının nedenleri ºunlar olabilir: 1. Yanlıº kolluk yerleºimi: Kolluğun ne çok sıkı ne çok gevºek olmamasını sağlayın. Kolluğun alt kısmının dirsekten yaklaºık 1-2 cm yukarıda olmasını sağlayın. 2. Yanlıº vücut konumu: Vücudunuzu dik bir pozisyonda tutun. 3. Endiºeli ya da sinirli hissetme: 2-3 derin nefes alın, birkaç dakika bekleyin ve ölçüme devam edin. Soru: Farklı değerlerin nedenleri nedir? Cevap: Kan basıncı gün boyunca değiºir. Diyet, stres, kolluk yerleºimi vb. birçok etken bir bireyin kan basıncını değiºtirebilir. Soru: Kolluğu sol kola mı, sağ kola mı takmalıyım? Farkı nedir? Cevap: Ölçüm için her iki kol da kullanılabilir, ancak sonuçları karºılaºtırmak için aynı kol kullanılmalıdır. Sol koldan ölçüm almak daha doğru sonuçlar verir, zira kalbe daha yakındır. Soru: Ölçüm için günün en iyi saati ne zamandır? Cevap: Sabah ya da rahat ve stressiz hissettiğiniz herhangi bir zaman.

14 Kan Basıncı Bilgileri / Kan Basıncı Kan basıncı kanın damar duvarlarına karºı itme kuvvetidir. Tipik olarak milimetre cıva (mmhg) cinsinden ölçülür. Sistolik kan basıncı her kalp atıºı sırasında kan damarlarına karºı uygulanan maksimum güçtür. Diastolik kan basıncı her kalp atıº arasında dinlenirken kan damarlarına karºı uygulanan güçtür. Bir bireyin kan basıncı bir gün boyunca sıklıkla değiºir. Heyecan ve gerilim kan basıncının artmasına neden olurken alkol almak ya da duº almak kan basıncını düºürür. Adrenalin gibi belirli hormonlar (stres altında vücudunuzun ürettiği) kan damarlarının daralmasına ve kan basıncının artmasına neden olabilir. Bu ölçüm rakamları çok yüksek hale gelirse kalbin normalden daha zor çalıºtığı anlamına gelir. Örnek: Bir gün içindeki dalgalanmalar (Erkek, 35 yaº). Üst Eğri: Sistolik kan basıncı. Alt Eğri: Diastolik kan basıncı. Günün Saati >> Kan Basıncı Bilgileri / WHO Kan Basıncı Sınıflandırma Göstergesi Bu ürün, Dünya Sağlık Örgütü nden derlenen kılavuz bilgiler ıºığında bir sınıflandırma ile donatılmıºtır. Aºağıdaki çizelge (ana ünitesinde renk kodlu) test sonuçlarını gösterir. ªekil 15 Ciddi yüksek tansiyon Orta yüksek tansiyon Hafif yüksek tansiyon Yüksek normal Normal Optimum

15 Kan Basıncı Bilgileri / Sağlık Hatırlatıcı Yüksek tansiyon tehlikeli bir hastalıktır ve yaºam kalitesini etkileyebilir. Kalp yetmezliği, böbrek yetmezliği ve beyin kanaması gibi birçok soruna yol açabilir. Sağlıklı bir yaºam tarzı sürdürerek ve doktorunuzu düzenli ziyaret ederek, yüksek tansiyon ve ilgili hastalıklar erken aºamada teºhis edildiğinde çok daha kolay kontrol edilir. Not: Anormal bir değer olursa endiºelenmeyin. Bireylerin daha iyi kan basıncı gösterimi (tansiyon ölçümü), uzun süre günün aynı döneminde alınan 2-3 okumadan sonra oluºur. Test sonuçları anormalse doktorunuzla görüºün.

16 BAKIM 1. Cihazı düºürmeyin, yere çarpmayın ya da fırlatmayın. 2. Aºırı sıcaklıklardan sakının. Doğrudan güneº ıºığına maruz bırakmayın. 3. Cihazı yumuºak nemli bir bezle silin ve kesinlikle kimyasal temizleyiciler kullanmayın. 4. Kolluğun temizliğini yumuºak nemli bir bezle silerek yapınız. Asla yıkamayın ve kimyasal temzileyiciler kullanmayın. Sildikten sonra oda sıcaklığında kurumaya bırakın. 5. Asla benzin, tiner, alkol vb. Kimyasal ya da sentetik temizleyiciler kullanmayın. 6. Cihazı uzun süre kullanmayacaksanız pilleri çıkarın. 7. Cihazı asla sökmeyin ve tamir etmeye çalıºmayın. Herhangi bir problem olması durmunda mutlaka merkez teknik servisimizle iletiºime geçiniz. GÜVENLİK VE KULLANIM TALİMATLARI - Cihazı kullanmadan önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. - Cihazı ısı kaynaklarından, güneº ıºığı ve su gibi faktörlerden koruyunuz. - Cihazı kullanmayacağınız süre boyunca kapalı tutunuz. - Aksesuarların neden olduğu arıza hasarlar garanti kapsamında değildir. - Cihaz sadece yetiºkinlerin kullanıma uygundur. Cihaz yetiºkinlerin gözetiminde olmadığında asla açık olarak bırakılmamalıdır. - Paket içerisinden çıkan poºet ve ambalaj malzemelerini herhangi bir boğulma tehlikesini önlemek için çocuklardan uzak tutunuz. - Koldan ölçer tansiyon aleti bir oyuncak değildir, çocukların kullanımına izin vermeyiniz. - Alkol ya da kullanılan ilaç etkisi altındayken tansiyon ölçüm iºlemi yapmayınız. Taºıma ve Nakliye: Kullanım haricinde cihazı bir yerden baºka bir yere nakli sırasında mutlaka orijinal ambalajında taºıyınız. Kullanım Ömrü: Bakanlıkça belirlenen kullanım ömrü 5 yıldır.

17 TEKNİK ÖZELLİKLER Ürün Tanımı Koldan ÖlçerTansiyon Aleti Model: BP-1304 Ekran: LCD Dijital Ekran Boyut: 66mm x 43mm Ölçüm Yöntemi: Osilometrik Yöntem Ölçüm Aralığı: Basınç / 0mmHg~300mmHg Nabız: 30 ila 180 Atım / Dakika Ölçüm Doğruluğu: Basınç / ±3mmHg / Nabız / ±5% Basınç Oluºturma: Otomatik Bellek: İki Grupta Tarih ve Saatli 120 Hafıza Fonksiyon Düzensiz Kalp Atıºı Algılama WHO Sınıflandırma Göstergesi Son 3 Sonucun Ortalaması Düºük Pil Algılama Otomatik Kapatma Güç Kaynağı: 4 Adet AAA Alkaline Pil Pil Ömrü: Günde 3 test halinde yaklaºık 2 ay Cihaz Ağırlığı: Yaklaºık 405g (14,30 oz.) (pil hariç) Cihaz Boyutları: Yaklaºık 139 x 88 x 42mm Kolluk Çevresi: 22,0cm ~ 36,0 cm Çalıºma Ortamı Sıcaklık: 10 C ~ 40 C Nem: %15~90 BN Basınç: Atmosfer Basıncı Saklama Ortamı: Sıcaklık -20 C ~ 55 C Nem: %15~90 BN Basınç: 525mmHg ~ 795mmHg Sınıflandırma: Harici Pilli Ekipman, Tip B, Yen, uygulanan kısımdır. Bu cihaz EC direktifi 93/42/EEC (Tıbbi Cihaz Direktifi) ºartlarına uyumludur. Avrupa Standardı EN1060, İnvaziv Olmayan tansiyon ölçer Bölüm 1: Genel Gereklilikler ve Bölüm 3: Elektromekanik kan basıncı ölçüm sistemlerinin ek gerekliliklerine göre tasarlanmıºtır.

18 Eski cihazlarda, yeniden değerlendirme iºlemine tabi tutulması gereken değerli geri dönüºüm malzemeleri bulunmaktadır. Aküler, Plastikler, yağ ve benzeri maddeler doğaya ulaºmamalıdır. Bu nedenle eski cihazları lütfen öngörülen toplama sistemleri aracılarına teslim edin. Elektrik ve Elektronik Ürün Atık Yönetmeliği Ürün üzerindeki bu iºaret kullanım ömrü tamamlandığında diğer evsel atıklarla atılmaması gerektiğini belirtir. Çevre ve insan sağlığına potansiyel zararını önlemek için, lütfen bu ürünü diğer atıklardan ayırın ve uygun ºekilde geri dönüºümünü sağlayın. Bu tip bir ürünü atarken ürünün satın alındığı perakendeci ya da yerel resmi ofisiniz ile görüºerek bu ürünün çevreye güvenli bir ºekilde geri dönüºümü için nasıl atılabileceğine iliºkin ayrıntıları öğrenin. ݺ kullanıcıları kendi tedarikçileri ile görüºmeli ve satın alma sözleºmesinin ºartlarını ve koºullarını kontrol etmelidir. Bu ürün diğer ticari atıklarla karıºtırılmamalıdır. Bu ürün tehlikeli madde içermez. DİKKAT! LÜTFEN SATIN ALMIª OLDUĞUNUZ ÜRÜNE AİT KUTU VE MUHAFAZA İÇERİKLERİNİ 2 YIL GARANTİ SÜRESİNCE MUHAFAZA EDİNİZ. OLASI ARIZA DURUMUNDA ÜRÜN SEVKİYATI İÇİN GEREKLİ OLACAKTIR. BLUELIGHT ÜRÜNLERİ MERKEZ TEKNİK SERVİS ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL BLUELIGHT GARANTİSİ ALTINDADIR. HERHANGİ BİR ARIZA DURUMUNDA MܪTERİ HİZMETLERİMİZ İLE YAPACAĞINIZ GÖRܪME SONUCUNDA ÜRÜNÜNÜZ ADRESİNİZDEN ANLAªMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ ALINIP GEREKLİ İªLEMLER YAPILDIKTAN SONRA YİNE ANLAªMALI OLDUĞUMUZ KARGO FİRMASI İLE ÜCRETSİZ OLARAK TARAFINIZA GÖNDERİLECEKTİR.

19 BLUELIGHT KOLDAN TANSİYON ÖLÇER, ÜRETİM KAYNAKLI HATA VE ARIZALARA KARªI SATIN ALDIĞINIZ TARİHTEN İTİBAREN 2 YIL BOYUNCA GARANTİ KAPSAMINDADIR. KULLANILAN SARF MALZEMELER VE ÜRÜNÜN MܪTERİYE TESLİMİNDEN SONRA KULLANICI HATASINDAN KAYNAKLANAN ARIZA VE HASARLAR GARANTİ KAPSAMINDA YER ALMAMAKTADIR (ÖRN. KOLLUK VE PİLLER GİBİ). - Malın ayıplı olduğunun anlaºılması durumunda tüketici, 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunun 11 maddesinde yer alan; a. Sözleºmeden dönme B. Satıº bedelinden indirim isteme C. Ücretsiz onarılmasını isteme Ç. Satılanın ayıpsız bir misli ile değiºtirilmesini isteme haklarından birini kullanabilir. - Tüketici, garantiden doğan haklarının kullanılmasıyla ilgili olarak çıkabilecek uyuºmazlıklarda yerleºim yerinin bulunduğu tüketici iºlemlerinin yapıldığı yerdeki tüketici hakem heyetine veya tüketici mahkemesine baºvurabilir. ÜRÜNÜ GARANTİ DIªI BIRAKAN DURUMLAR - Ürünün kullanım kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılması durumunda, - Garanti belgesinde tahrifat yapılması halinde, - Cihazın uygun olmayan elektrik tesisatı, voltaj ve voltaj regülatörünün çalıºması veya ºebekeden kaynaklanan arızalarda, - Ürünün tüketiciye tesliminden sonra meydana gelebilecek kırık, çizik ve hasarlarda (taºıma, çarpma, düºürme vb.), - Uygun olmayan temizleme ürünlerinden kaynaklanan lekeler ve yangın, sel, su basması, yıldırım düºmesi gibi afetlerden meydana gelen arızalar ve hasarlarda, - Servisin talep etmesi durumunda tüketici ürünün satın alma faturasını ve garanti belgesini ibraz etmekle yükümlüdür. İbraz edilemediği durumlarda ürün garanti dıºı kalabilir. - Arıza bildirimi yapılan cihazın bakım, onarım ve tamir edilmesi gereken birimi Bluelight Müºteri Hizmetleri belirler. Satın almıº olduğunuz ürünün garantisinin devam etmesi için hiç bir ºekilde yetkili servis ya da yetkili kiºiler haricinde ürüne müdahele yapılmaması gerekmektedir.

20 İTHALATÇI VE ÜRETİCİ FİRMA BİLGİSİ İthalatçı Firma: KT İÇ VE DIª TİC. GIDA SAN. LTD ªTİ / (BLUE) / destek@bluelight.com.tr ADRES: Seyrantepe Mah. Didenur Sok. No:8/A Seyrantepe - Kağıthane / İstanbul Üretici Firma HANGZHOU SEJOY ELECTRONICS & INSTRUMENTS CO. LTD. Adres: Building 2, No.202, Zhenzhong Road, West Lake Economy & Technology Zone, Hangzhou, CHINA

21 GARANTİ BELGESİ / SATICI & MÜŞTERİ BİLGİLERİ İTHALATÇI FİRMANIN Ünvanı : KT İç ve Dıº Tic. Gıda San. Tic. Ltd. ªti. Merkez Adresi : 1. Levent, Levent Mah. Lale Sok. No.24 Beºiktaº / İstanbul Telefonu : Faksı : Firma Yetkilisinin İmzası / Kaºesi ÜRÜNÜN Cinsi : KOLDAN ÖLÇER TANSİYON ALETİ Markası : BLUELIGHT Modeli : BP-1304 Bandrol ve Seri No. su : BLKTA Teslim Tarihi ve Yeri : - Garanti Süresi : 2 YIL Azami Tamir Süresi : 20 (Yirmi) ݺ Günü TESLİMAT SATICI BİLGİLERİ / Ünvanı Ürünün Teslim Tarihi ve Yeri destek@bluelight.com.tr SATICI BİLGİLERİ ADI (ÜNVANI) / ADRESİ: TELEFONU / FAKSI: FATURA TARİHİ ve NO SU: Firma Yetkilisinin İmzası / Kaºesi MܪTERİ BİLGİLERİ ADI, SOYADI / ADRESİ: İLİ / İLÇESİ: TELEFON NO SU: E-POSTA ADRESİ ÖNEMLİ NOT: GARANTİ YALNIZCA, SATIª FATURASI VE GARANTİ BELGESİ İLE BİRLİKTE GEÇERLİDİR. LÜTFEN FATURANIZI VE GARANTİ BELGENİZİ MUHAFAZA EDİNİZ.

22 GARANTİ ŞARTLARI 1. Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren baºlar ve 2 (iki) yıldır. 2. Malın bütün parçaları dahil (kullanım hatalarından kaynaklanan arıza ve hasarlar hariç) olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır. 3. Malın ayıplı olduğunun anlaºılması durumunda tüketici, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 11 inci maddesinde yer alan; a. Sözleºmeden dönme, b. Satıº bedelinden indirim isteme, c. Ücretsiz onarılmasını isteme, ç. Satılanın ayıpsız bir misli ile değiºtirilmesini isteme, haklarından birini kullanabilir. 4. Tüketicinin bu haklardan ücretsiz onarım hakkını seçmesi durumunda satıcı; iºçilik masrafı, değiºtirilen parça bedeli ya da baºka herhangi bir ad altında hiçbir ücret talep etmeksizin malın onarımını yapmak veya yaptırmakla yükümlüdür. Tüketici ücretsiz onarım hakkını üretici veya ithalatçıya karºı da kullanabilir. Satıcı, üretici ve ithalatçı tüketicinin bu hakkını kullanmasından müteselsilen sorumludur. 5. Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın; - Garanti süresi içinde tekrar arızalanması, - Tamiri için gereken azami sürenin aºılması, - Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi durumlarında: Tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkân varsa malın ayıpsız misli ile değiºtirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur. 6. Malın tamir süresi 20 iº gününü, binek otomobil ve kamyonetler için ise 30 iº gününü geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala iliºkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya bildirimi tarihinde, garanti süresi dıºında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren baºlar. Malın arızasının 10 iº günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip baºka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir. 7. Malın kullanma kılavuzunda yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dıºındadır. 8. Tüketici, garantiden doğan haklarının kullanılması ile ilgili olarak çıkabilecek uyuºmazlıklarda yerleºim yerinin bulunduğu veya tüketici iºleminin yapıldığı yerdeki Tüketici Hakem Heyetine veya Tüketici Mahkemesine baºvurabilir TL' ye kadar ilçe tüketici hakem heyetleri, TL arası il tüketici hakem heyetleri, TL ve üzeri tutarlarda tüketici mahkemesine baºvuru yapılması gerekmektedir. 9. Satıcı tarafından bu Garanti Belgesinin verilmemesi durumunda, tüketici Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne baºvurabilir.

23 SERVİS LİSTESİ MERKEZ TEKNİK SERVİS KT İÇ VE DIª TİC. GIDA SAN. LTD ªTİ / (BLUE) / destek@bluelight.com.tr ADRES: Seyrantepe Mah. Didenur Sok. No:8/A Seyrantepe - Kağıthane / İstanbul 1 Elips Elektronik San. ve Tic. Ltd. ªti. Tel: (0212) Vergi Dairesi ve No su: BOĞAZİÇİ V.D. / Adres: Kore ªehitleri Cad. Mithat Ünlü Sok. No:1-3 Zincirlikuyu, ªiºli 2 Data Teknik Elektronik Servis Hizmetleri ve Isıtma Soğutma Sistemleri İletiºim Büro Makinaları Bilgisayar Ticaret Ltd. ªti. Tel: (0322) Vergi Dairesi ve No su: ZİYAPAªA V.D. / Adres: Mahfesığmaz Mah. Turgut Özal Bulv. Akasya Apt. No. 103 Bodrum Kat D.17 Çukurova / Adana 3 Murat Oğuz Tel: (0352) Vergi Dairesi ve No su: ERCİYES V.D. / Adres: Yanıkoğlu Mah. ªadırvan Sokak Ender Apt. No. 4, Kayseri

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual KART YUVASI Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin hayatını kolaylaºtırmak için özel

Detaylı

PRATİK EGZERSİZ ALETİ

PRATİK EGZERSİZ ALETİ Görsel Kullanım Kılavuzu PRATİK EGZERSİZ ALETİ EVİNİZİN KONFORUNDA VE KOLAY Elastik bantlı ºeritleri sayesinde her yöne doğru rahatça esner. Vücudunuz her bölgesi için uygun. Değerli Müºterimiz, DINNOX'u

Detaylı

WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası. Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU

WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası. Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU WPB600 Manual Breast Pump Manuel Göğüs Pompası Göğüs Pompaları USER MANUAL KULLANIM KILAVUZU EN TR Türkiye Garanti Koşulları Weewell ürünleri satın alındığı tarihten itibaren 2 yıl süreyle; parça

Detaylı

Kutu İçeriği. Genel Bakış

Kutu İçeriği. Genel Bakış Soundcore Vortex Kutu İçeriği Genel Bakış Açma ve Kapama Açma Kapama 1 saniye basın Mavi LED Bir kez yanıp söner 3 saniye basılı tutun Kırmızı LED Bir kez yanıp söner Şarj Etme Uyarı Sesi Sürekli Kırmızı

Detaylı

KLASİK GİTAR BÜYÜK BOY! 6 yaş ve üzerindeki kişilerin kullanımı için uygundur! KLASİK GİTAR 5022 / KULLANIM KILAVUZU. ...

KLASİK GİTAR BÜYÜK BOY! 6 yaş ve üzerindeki kişilerin kullanımı için uygundur! KLASİK GİTAR 5022 / KULLANIM KILAVUZU. ... KLASİK GİTAR 5022 / KULLANIM KILAVUZU KLASİK GİTAR Dayanıklı ve hafif gövde yapısı, Huş ve Ihlamur ağacından üretilmiştir. 6 yaş ve üzerindeki kişilerin kullanımı için uygundur! BÜYÜK BOY! Kullanım kılavuzunu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Flare. Model No.: A3161 Kullanım Kılavuzu SoundCore Flare Model No.: A3161 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses Kontrolü için Ses Düğmeleri 6 Güç düğmesi 2 Bas yukarı düğmesi 7 3.5mm Aux Girişi 3 Çok işlevli düğme 8 MicroUSB Şarj

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Powercore

Kullanım Kılavuzu. Powercore Kullanım Kılavuzu Powercore+ 10050 PowerCore u Kullanma Batarya Seviyesini Kontrol Etme Telefon Yada Tabletinizi Şarj Etme PowerCore u Şarj Etme Teknik Özellikler Daha Hızlı Ve Daha Güvenli Şarj İçin Anker

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Motion Q. Model No.: A3108 Kullanım Kılavuzu SoundCore Motion Q Model No.: A3108 Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Ses +/- 6 Mikrofon 2 Bluetooth 7 3.5mm Aux Girişi 3 Açma ve Kapama 8 MicroUSB Şarj Girişi 4 Oynat / Durdur 9 Taşıma ipi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Mini Kullanım Kılavuzu SoundCore Mini Kutu İçeriği ve Genel Bakış 1 Mikrofon 6 Micro USB Şarj Girişi 2 Mod Tuşu 7 SD Kart Yuvası 3 Batarya Göstergesi 8 Ses Tuşları 4 Güç Tuşu 9 Çok Fonksiyonlu Tuş 5 3.5mm Aux

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundCore

Kullanım Kılavuzu. SoundCore Kullanım Kılavuzu SoundCore Kutu İçeriği ve Genel Bakış Soundcore un Şarjını Doldurmak Souncore u Çalıştırmak Açma/Kapama Tuşuna 2 saniye basılı tutmanız yeterlidir Bluetooth Eşleştirmesi Hızlı Yanıp Sönen

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Slim

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Slim Kullanım Kılavuzu SoundBuds Slim Güvenlik Talimatları Düşürmekten kaçınınız Sökmeyiniz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Boğulma tehlikesi oluşturabilecek küçük parçalar içerir Suya batırmayınız

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93078AB5X6VII 2017-05 Değerli Müşterimiz! Yeni kronometreli kol saatiniz birçok fonksiyon sunar ve değişik tasarımıyla

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Sport NB10

Kullanım Kılavuzu. SoundBuds Sport NB10 Kullanım Kılavuzu SoundBuds Sport NB10 Güvenlik Talimatları Düşürmekten kaçınınız Sökmeyiniz Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Boğulma tehlikesi oluşturabilecek küçük parçalar içerir Suya batırmayınız

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu

Kullanım Kılavuzu. Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Kullanım Kılavuzu Araç İçi Torpido ve Cam Telefon Tutucu Genel Bakış 1. Tutucu 2. Açı Ayarlama Topuzu 3. Yükseklik Ayar Vidası 4. Vantuz Ayak 5. Taban Sabitleme Kolu 6. Uzunluk Ayar Vidası 7. Düğme 8.

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü

Kullanım Kılavuzu. Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Kullanım Kılavuzu Premium USB-C Hub Ethernet ve USB 3.0 Dönüştürücü Premium USB-C Dönüştürücü Bağlantısı 1. Cihazınıza Bağlayın 2. Ethernet Sürücüsünü Yükleyin Windows Mac OS Linux Sürücü Otomatik Olarak

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Küvet Montaj Uygulamaları 7 8 Garanti Belgesi 11 11 11 11 12 Kasım 2015 3 ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ Akrilik Banyo Küvetleri nin Akrilik Banyo Küvetleri nin NAKLİYE

Detaylı

Introduction Important Advice Pack Contents Production Description Trouble Shooting... 10

Introduction Important Advice Pack Contents Production Description Trouble Shooting... 10 CONTENT Introduction... 3 Important Advice... 3 Pack Contents... 6 Production Description... 6 Trouble Shooting... 10 2 WMA365 USER MANUAL WMA365 USER MANUAL 3 4 WMA365 USER MANUAL 2 5 3 1 8 6 7 4 11 10

Detaylı

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE

KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE KURULUM KILAVUZU MODEL: ERL9310 KARE ALG9310 KARE GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakında

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88147HB66XVI

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88147HB66XVI Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88147HB66XVI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuza takılıyken otomatik olarak kurulan mekanik bir

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 83372HB55XV

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 83372HB55XV Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 83372HB55XV 2015-05 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuzdayken otomatik olarak kurulan mekanik bir kol saatidir.

Detaylı

Çalar saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII

Çalar saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 93023FV04X00VIII Çalar saat tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93023FV04X00VIII 2017-10 350 948 Değerli Müşterimiz! Spor dizaynlı yeni çalar saatiniz ses çıkar - mayan saniyesi ile sessizdir.

Detaylı

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA

TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA DMO İhale No 1 İhalenin Adı Teklif Sahibinin Adı-Soyadı / Ticaret Unvanı Vergi Kimlik Numarası 2 TEKLİF MEKTUBU DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ III NO.LU SATINALMA KOMİSYON BAŞKANLIĞINA / / 20.. *

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94907HB22XVIII 2017-10 İçindekiler 3 Genel bakış 4 Saati ve tarihi ayarlama 6 Kronometre fonksiyonu 14 Takimetre

Detaylı

QT-U601 Kullan m K lavuzu

QT-U601 Kullan m K lavuzu QT-U601 Kullan m K lavuzu Instruction Manual 01 De erli Müflterimiz, Bluelight ı tercih etti iniz için teflekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz de erli müflterilerimizin hayatını kolaylafltırmak için

Detaylı

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX

ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX ANKASTRE OCAK CLG 631 SPX CLG 64 SPX PL 40 ASX 03 05 05 05 05 06 06 06 08 Mühür Dirsek erişilebilir alan Şekil 1 Şekil 2 Şekil 3 Şekil 4 Şekil 5 ENJEKTÖR Şekil 6 Şekil 7 SİLİNDİRİK KONİK Şekil 8 Şekil

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL ALG SIZE: MM SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: ERL1005-1006 ALG1005-1006 SIZE: 1200 700 1850MM SIZE: 1200 800 1850MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına;

Detaylı

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100

Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 Bilgi Alınan zincirin lastik ölçüsüne uygun olmalıdır. Zincirin dönük olmamalı veya lastiğe bol takılmamalıdır. Lastiğe takıldıktan sonra yaklaşık 100 m sonra gerdirilmelidir. 50 km daha fazla sürat yapılmamalıdır.

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88628FV05X06VI

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D Hamburg 88628FV05X06VI Otomatik kol saati tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88628FV05X06VI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Gövdesi altın kaplamalı yeni otomatik kol saatiniz klasik tasarımı ile

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL : Kompakt Sistemler : 900X900X2200MM KULLANMA KILAVUZU MODEL : Kompakt Sistemler SIZE : 900X900X2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM

KULLANMA KILAVUZU. MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: MM KULLANMA KILAVUZU MODEL: Kompakt Sistemler SIZE: 900 900 2200MM GARANTİ BELGESİ BELGE NUMARASI : 81769 BELGENİN İZİN TARİHİ: 15.04.2010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG ALG1001

KULLANMA KILAVUZU MODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG ALG1001 KULLAA KILAVUZU ODEL: ALG108 ERL108 ALG109 ALG119 ALG1000 - ALG1001 GARATİ BELGESİ BELGE UARASI : 8179 BELGEİ İZİ TARİHİ: 15.04.010 Bu garanti belgesinin kullanılmasına; 077 sayılı Tüketicinin Korunması

Detaylı

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200. Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER 3 4 5 5-6 6 7 8 Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli Uyarılar Kurulum ve Montaj Ekran Detayları Kullanım

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 85820HB43XVI /

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 85820HB43XVI / Çalar saat Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85820HB43XVI 2015-12 327 778 / 327 779 Değerli Müşterimiz! Bu renkli çalar saat, çocuğunuzu uykusunda rahatsız etmeyecek kadar

Detaylı

MİNİ USB FAN 2YIL MİNİ USB FAN QT-U601 / KULLANIM KILAVUZU. ...intelligent choice ÜCRETSİZ. Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz.

MİNİ USB FAN 2YIL MİNİ USB FAN QT-U601 / KULLANIM KILAVUZU. ...intelligent choice ÜCRETSİZ. Kullanım kılavuzunu indirmek için QR kodu okutunuz. MİNİ USB FAN QT-U601 / KULLANIM KILAVUZU MİNİ USB FAN Ø15 CM FAN ÇAPI Metal fan pervanesiyle yüksek performanslı ve sessiz serinlik sağlar. USB bağlantısı sayesinde düşük enerji tüketimi! 2YIL GARANTİSİ

Detaylı

HT 150 SET ODA TERMOSTATI

HT 150 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve

Detaylı

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 93075AB3X3VII

Otomatik kol saati. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 93075AB3X3VII 60 55 55 60 05 05 Otomatik kol saati 45 45 50 50 40 40 10 10 20 20 15 15 35 35 30 30 25 25 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93075AB3X3VII 2017-05 Değerli Müşterimiz!

Detaylı

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu

Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın Ocak Adaptör Dirsek Bağlantı Parçaları için Kullanma Kılavuzu Fırın ve ocaklarda kullanılan adaptör, dirsek, kör tapa v.b. gaz bağlantı parçaları sadece kalifiye, mekanik konusunda eğitimli ve yasal

Detaylı

Otomatik saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 88146AB6X6VI

Otomatik saat. tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 88146AB6X6VI 20 Otomatik saat 50 10 15 40 30 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88146AB6X6VI 2016-07 Değerli Müşterimiz! Otomatik saat, kolunuzda takılıyken otomatik olarak kurulan

Detaylı

ÇAY TERMOSU DEMLİĞİ İÇİNDE ÇAY TERMOSU KULLANMA KILAVUZU AR 3001 ÇİFT HAZNELİ TERMOS

ÇAY TERMOSU DEMLİĞİ İÇİNDE ÇAY TERMOSU KULLANMA KILAVUZU AR 3001 ÇİFT HAZNELİ TERMOS ÇAY TERMOSU KULLANMA KILAVUZU DEMLİĞİ İÇİNDE ÇAY TERMOSU TR 2 7 6 3 4 1 5 8 ÇAY TERMOSU 1- Küçük iç hazne (0.5 lt.) 2- Büyük iç hazne (1.7 lt.) 3- Üst ünite 4- Küçük iç hazne kapağı ÖNEMLİ UYARILAR Termosunuzu

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu

COOL-US Kullanma Kılavuzu COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Nem ve Sıcaklık ölçer Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İçindekiler 1. Güvenlik... 1 2. Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

Kronometreli kol saati

Kronometreli kol saati Kronometreli kol saati 5 tr Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 88069FVX07VI 16-07 Değerli Müşterimiz! Yeni kronometreli kol saatiniz birçok fonksiyon sunar ve değişik tasarımıyla

Detaylı

HT 250 ODA TERMOSTATI

HT 250 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 250 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 250 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W. ü ç g e n

HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W. ü ç g e n HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4011 VERTICAL VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1550 W ü ç g e n b a ş l ı k HERA AR 4011 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1- Ana gövde 2- Açma / Kapama

Detaylı

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre

COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre COOL-US Kullanma Kılavuzu Profesyonel Anemometre Lütfen ürünü kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve ilerisi için saklayınız. İÇERİK 1. Güvenlik... 1 2. Genel Tanıtım... 2 3. Özellikler...

Detaylı

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K

NONA AR IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K NONA AR 4016 2 IN 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE AR 4016 2 IN 1 UPRIGHT VACUUM CLEANER KULLANMA KILAVUZU INSTRUCTION MANUAL 1200 W Ü Ç G E N B A Ş L I K TR NONA AR 4016 2 in 1 DİKEY ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE 1- Ana

Detaylı

HT 300 ODA TERMOSTATI

HT 300 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

$ ሎᇌ 咥ⱑ䲭䴶 ࠋ ᡬݡᇡᡬ 䗴 ˈᡬ ሎᇌ PP

$ ሎᇌ 咥ⱑ䲭䴶 ࠋ ᡬݡᇡᡬ 䗴 ˈᡬ ሎᇌ PP $ ሎᇌ 咥ⱑ䲭䴶 ࠋ ᡬ ݡ ᇡᡬ 䗴 ˈᡬ ሎᇌ PP Yetkili distribütör türkiye: BOGAZICI BIL GISAYAR SAN. VE TIC. A.S. Tel: +90 212 3311000 AYAZAGA MAH. KEMERBURGAZ CAD. NO.10 AYAZAGA/ISTANBUL CIZGI Elektronik San. Tic. Ltd.

Detaylı

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU HT 350 kablolu dijital oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

HT 300 SET ODA TERMOSTATI

HT 300 SET ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 300 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

MRL-200RF. Dijital Kablosuz Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu

MRL-200RF. Dijital Kablosuz Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu Dijital Kablosuz Oda Termostatı Kullanma Kılavuzu www.intherm.com.tr Türk Malı İÇİNDEKİLER Termostat / El Terminali 2 3 4 4-6 6 7 8 RF Kiti / Alıcı Açıklama Teknik Özellikler Emniyet İle İlgili Önemli

Detaylı

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu

Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu Montaj Uygulamaları ve Kullanım Kılavuzu İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...4 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...4 Duș Teknesi Montaj Uygulamaları...5 Panelli Duș Teknesi

Detaylı

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU

KAHVE SAATİ KS 7200. Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș KAHVE SAATİ KS 7200 Plastik Türk Kahvesi

Detaylı

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi

Akrilik Küvet. Garanti Belgesi Akrilik Küvet Garanti Belgesi KÜVET GARANTİ BELGESİ Ece ürününü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. ECE KÜVETİNİZİN BÜTÜN PARÇALARI DAHİL TAMAMI ÜRETİM HATALARINA KARŞI 2 (İKİ) YIL SÜRE İLE GARANTİ ALTINDADIR.

Detaylı

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir

DİKKAT! Çocukların ürünü kullanmasına ancak gözetim altında izin verilmelidir İÇİNDEKİLER Önsöz...3 Ürünün Genel Özellikleri...3 Nakliye ve Tașıma Sırasında Dikkat Edilecek Hususlar...3 Küvet Montaj Uygulamaları...4 Panelli Küvet Montajı...4 Monoblok Küvet Montajı...6 Küvet Masaj

Detaylı

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU

MİNİ ROBOT R 200. Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU MİNİ ROBOT R 200 Mini Mutfak Robotu KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș MİNİ ROBOT R 200 Mutfak Robotu muzu seçtiğiniz için

Detaylı

Termometreli banyo duvar saati

Termometreli banyo duvar saati Termometreli banyo duvar saati Kullanım kılavuzu ve Garanti Bilgileri Vantuz açıklamaları Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93302FV01X00VIII 2017-09 Güvenlik uyarıları Güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza

Detaylı

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU

TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU TURBO 250 ARK KAYNAK MAKİNASI KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0 532

Detaylı

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU

BLENDER BL 700. Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU BLENDER BL 700 Çelik Blender KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș BLENDER BL 700 Çelik Blender imizi seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

Foscam FI9816P HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu

Foscam FI9816P HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam FI9816P HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam IP Güvenlik Kameranızın Kurulumu A. Başlarken Peket içeriği IP Kamera Güç Adaptörü Bağlantı Ayağı Wi-Fi Anten Hızlı Kurulum Kılavuzu Garanti Kartı

Detaylı

PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER TIRTIKLI KULLANMA KILAVUZU BIÇAK UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ

PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER TIRTIKLI KULLANMA KILAVUZU BIÇAK UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ TIRTIKLI BIÇAK PRESTINO AR 197 ÇUBUK BLENDER KULLANMA KILAVUZU UZUN ÖMÜRLÜ KESKİNLİK TIRTIKLI BIÇAK STANDART BIÇAK BIÇAK ÖMRÜ PRESTİNO AR 197 ÇUBUK BLENDER 6 1 3 2 4 1- Ana gövde (Motor) 2- Çalıştırma

Detaylı

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

PRATIC P Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU PRATIC P 1200 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PRATIC P 1200 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ

M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ M35: 7G 01 00 00XX M35 SESLİ GÖRÜNTÜLÜ KAPI TELEFONU KULLANMA KILAVUZU Multitek M35 interkom telefonu seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

HT 150 ODA TERMOSTATI

HT 150 ODA TERMOSTATI DİJİTAL ODA TERMOSTATI HT 150 ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER HT 150 kablolu oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı olan sıcaklığa ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik

Detaylı

REGULINE 600VA / 1000VA REGÜLATÖR KULLANICI KILAVUZU

REGULINE 600VA / 1000VA REGÜLATÖR KULLANICI KILAVUZU REGULINE 600VA / 1000VA REGÜLATÖR KULLANICI KILAVUZU TUNÇMATİK REGULINE SERİSİ OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ Modeller: REGULINE 600VA / REGULINE 1000VA Çalışma Prensibi Otomatik voltaj regülatörleri, elektrik

Detaylı

GARANTİ SÜRESİ : 2 YIL KULLANIM ÖMRÜ : 10 YIL GARANTİ ŞARTLARI 1-) Garanti süresi,malın teslim tarihinden itibaren başlar ve.yıldır. 2-) Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı Firmamızın garanti

Detaylı

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 77719FV05X07IVNP 2014/

Çalar saat. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 77719FV05X07IVNP 2014/ Çalar saat Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 77719FV05X07IVNP 2014/07 311 215 Değerli Müşterimiz! Bu çalar saat, fitnes fanatikleri için kaçınılmazdır! Yeni çalar saatinizle

Detaylı

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU

PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU GENEL ÖZELLİKLER PLUSSMART HT 350 SET ODA TERMOSTATI KULLANIM KILAVUZU PLUSSMART HT 350 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcının oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda programlayıp daha konforlu ve

Detaylı

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu.

HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290 HARİCİ SİREN AS 240/250/260/282/290. Kullanım Kılavuzu. HARİCİ SİREN Kullanım Kılavuzu www.eds.com.tr 1 Giriş Harici Sirenler, harici ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış, tüm güvenlik sistemlerine uyumlu, her türlü hava şartlarına ve darbeye dayanıklı

Detaylı

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III

Kol saati. Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri. Tchibo GmbH D Hamburg 69407AB3X3III Kol saati Kullanım Kılavuzu ve Garanti Bilgileri Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69407AB3X3III Değerli Müşterimiz! Yeni renkli saatiniz size gerçek yaz hissi sunar. Saatinizi güle güle kullanın. Tchibo Ekibiniz

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 2000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür ederiz.

Detaylı

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK. SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ERPA İLETİŞİM VE ELEKTRONİK SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. Kemeraltı Cad. Şefkat İş Hanı No:1-3 Kat:7 İstanbul / TURKEY Tel : 0212 293 58 26 Fax : 0212 293 47 69 www.erpamonitor.com EFMK230WAS-VHD KULLANMA KILAVUZU

Detaylı

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN

TESLİM TARİHİ VE YERİ: FABRİKA AZAMİ TAMİR SÜRESİ : 30 (OTUZ) GÜN İMALATÇI FİRMANIN ÜNVANI: AKAY ASANSÖR İML. İNŞ. TEKS. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İSTİKLAL MAH. YILDIRIM BEYAZIT CAD. NO:11 / B KIRAÇ-ESENYURT / İSTANBUL TELEFON : 0212 624 32 15 16 FAKS : 0212 424

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Ürn.No. 90-55000 B c ed I H G F Genel Uyarı RU Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya piller). Çocukların

Detaylı

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 04 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 608 -H1/H2 - Ortamda Nem ve Sıcaklık Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün: 1 2. Genel Bilgi Cihazı kullanmadan önce lütfen bu dokümanın tamamını dikkatlice okuyunuz. Gerekli olduğu

Detaylı

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU DAŞ 01 MANUEL AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ KULLANMA KILAVUZU ÜRETİCİ : DEMİRİZ ELEKTRİK SAN. TİC. LTD.ŞTİ. ADRES : Ortaköy Sanayi Bölgesi Kumru Sk. No:3 Selimpaşa Silivri / İstanbul TEL : 0 212 610 10 13 GSM : 0

Detaylı

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU

SAÇ KURUT SK 2400. Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makinesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SAÇ KURUT SK 2400 Saç Kurutma Makine mizi seçtiğiniz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38

Kullanım Kılavuzu Termo Higrometre PCE-THB 38 Termo Higrometre PCE-THB 38 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 ÖZELLİKLER... 3 2 TEKNİK ÖZELLİKLER... 3 3 FONKSİYONLAR... 4 4 ÖLÇÜM YÖNTEMİ... 4 4.1 Mod Seçimi (fonksiyonlar)... 4 4.2 Birim Ayarı...

Detaylı

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu

Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera. Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam FI9800P Outdoor HD IP Kamera Hızlı Kurulum Kılavuzu Foscam IP Güvenlik Kameranızın Kurulumu A. Başlarken Peket içeriği IP Kamera Güç Adaptörü Kurtarma CD si Wi-Fi Anten Bağlantı Ayağı Hızlı Kurulum

Detaylı

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun.

Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Kullanım Talimatı ECON EC-SERİSİ 1. Uyarı ve Güvenlik Önlemleri Oluşabilecek her türlü riski önlemek için cihazı kullanmaya başlamadan önce bu talimatı dikkatlice okuyun. Bu cihazı tehlikeli bölgelerde

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU

BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU BFA-01 BIO VÜCUT ANALİZÖRÜ KULLANMA KILAVUZU GİRİŞ VE ÖNLEMLER 1. Vücut yağını ve vücut suyunu yüzde olarak ölçen bu vücut yağı ve suyu monitörünü satın almış olduğunuz için tebrik ederiz. Bu aygıtın prensibi

Detaylı

MC5-PC5 4/12 BÖLGE YANGIN ALGILAMA PANELİ Metal ve Plastik Kasa

MC5-PC5 4/12 BÖLGE YANGIN ALGILAMA PANELİ Metal ve Plastik Kasa MC5-PC5 4/12 BÖLGE YANGIN ALGILAMA PANELİ Metal ve Plastik Kasa MONTAJ ve KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. Genel Özellikler... 3 2. Önemli Notlar... 3 3. Güvenlik Önlemleri... 3 4. Yangın Paneli Kutusu...

Detaylı

YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ

YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ KULLANMA KILAVUZU 8 W YOĞURTÇU AR 195 YOĞURT MAKİNESİ 4 1- Ana gövde (Motor bölümü) 2- Zaman ayar düğmesi 3- Gösterge ışığı 4- Şeffaf üst kapak 5-1,5 lt kapasiteli şeffaf

Detaylı

6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks

6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks 6.Bölüm : Tüketici Hakları 7.Bölüm : İndeks 30 31 8. Garanti Belgesi 9. Yetkili Servis Listesi Yedek parça; cihazda yapılacak olan tüm onarım, bakım ve gaz dönüşüm işlemleri için yalnızca kombi servislerimiz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual

Kullanım Kılavuzu Instruction Manual Kullanım Kılavuzu Instruction Manual 3 BAR Buhar Basıncı 70 gr./dk. Buhar Çıkıºı 2200 Watt Değerli Müºterimiz, Bluelight ı tercih ettiğiniz için teºekkür ederiz. Ürünlerimiz tamamen siz değerli müºterilerimizin

Detaylı

Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu

Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu Temassız IR Termometre Kullanma kılavuzu Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyunuz. Bu kılavuzda önemli bilgiler yer almaktadır. İçindekiler 1.Genel açıklamalar...3 2.Güvenlik bilgileri...3 3.Önemli...5

Detaylı

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU

FOKURDAK KT Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı (Kettle) KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș FOKURDAK KT 3000 Su Isıtıcı mızı seçtiğiniz için teșekkür

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353

KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 KULLANIM KILAVUZU Ses Ölçüm Cihazı PCE-353 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 13/02/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik notları... 3 3 Özellikler... 4 3.1 Teslimat İçeriği... 4 3.2 Opsiyonel aksesuarlar...

Detaylı

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 106 - TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1. Ürün Açıklaması Alarm, LED Ekran Aç/kapa tuşu, Ölçüm değerleri Alarm değerlerini gösterir, fonksiyonlar ayarlanır Pil bölümü Daldırma probu 1 2. Genel Bilgi

Detaylı

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU

PROKETTLE 2650KG. Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU PROKETTLE 2650KG Otel Tipi Profesyonel Su Isıtıcı Gövde KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM PROFESSIONAL dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș PROKETTLE 2650KG Otel

Detaylı

HOŞSEVEN KAT BOYLERİ. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. Rev 00/

HOŞSEVEN KAT BOYLERİ. Montaj ve Kullanma Kılavuzu. Rev 00/ HOŞSEVEN KAT BOYLERİ Montaj ve Kullanma Kılavuzu Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz; ürünlerimiz yüksek kalite imalat ve modern dizaynı ile, sizlere bir cihazın vermiş olduğu ısınma hissini tamamen

Detaylı

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

HİPERAKTİF DU Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș HİPERAKTİF DU 2900 Siklonik Elektrikli

Detaylı

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU

OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR B TİPİ C TİPİ D TİPİ TÜRKÇE KULLANIM KILAVUZU OTOMATİK SİGORTALAR Legrand otomatik sigortalar, bağlı bulunduğu elektrik devresini aşırı akım ve kısa devrelere karşı korurlar. Devrenin

Detaylı

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU

SPEEDY DU Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU SPEEDY DU 2000 Elektrikli El Süpürgesi KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș SPEEDY DU 2000 Kuru Tip Elektrikli El Süpürge mizi

Detaylı

WHM120 USER MANUAL MODE D EMPLOI KULLANIM KILAVUZU HYGROMETER THERMOMETER HYGROMETRE THERMOMETRE HİGRO TERMOMETRE

WHM120 USER MANUAL MODE D EMPLOI KULLANIM KILAVUZU HYGROMETER THERMOMETER HYGROMETRE THERMOMETRE HİGRO TERMOMETRE WHM120 HYGROMETER THERMOMETER HYGROMETRE THERMOMETRE HİGRO TERMOMETRE USER MANUAL MODE D EMPLOI KULLANIM KILAVUZU EN FR TR 8F., No.45, Ally. 6, Lane. 182, Sec. 4, Chenggong Rd., Neihu Dist., Taipei City

Detaylı