TAKIM SPORLARI KATALOĞU YAŞA!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TAKIM SPORLARI KATALOĞU YAŞA!"

Transkript

1 TAKIM SPORLARI KATALOĞU 2015 YAŞA!

2 INTERSPORT SUPPORT TEAM NEDİR? Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve farklı ürünler hakkındaki sorularını en iyi şekilde cevaplayabilmek için INTERSPORT Support Team i hayata geçirdik. INTERSPORT Support Team, müşterilerimize uzmanlık deneyimi sağlayacak mağaza içi gelişmiş bir hizmettir. Tüm mağazalarımızda bulunan Support Team ekibini, yakalarında bulunan rozetlerden tanıyabilirsiniz. Bu ekibin üyelerinin her biri, ilgili oldukları kategoriler ile eğitimlerini almış, bilgi ve deneyim sahibi kişiler olup; - Koşu - Fitness - Takım sporları - Outdoor konularında uzmandır. INTERSPORT Support Team in Sorumlulukları Nelerdir? - Konusunda uzman olmak ve müşterilerimize en iyi şekilde yardımcı olup önerilerde bulunmak. - Müşterilerimizin sorularına, ne kadar karışık olursa olsun cevap vermek ve isteklerini karşılamak. - Müşterilerimize tavsiye vermek ve merak ettikleri konular hakkında yol göstermek.

3 Kendinize uygun bir futbol ayakkabısı seçerken oyun tarzınızı ve oynayacağınız sahanın yüzeyini göz önünde bulundurmalısınız. Futbol ayakkabıları oyun sırasında kapasitenizi arttırabilecek teknolojik özelliklere sahiptirler. HIZ Hızlı, hareketli ve patlayıcı bir oyun tarzınız mı var? Bu kategoride yer alan futbol ayakkabıları oldukça hafiftir. Hızlı hareket, dinamizm ve hızlanırken stabilizasyon sağlamak amacıyla krampon uçları özel olarak tasarlanmıştır. Oynadığınız saha zeminin özelliklerine uygun krampon uçlarını seçin. İNTERSPORT ta aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. KONTROL Oyunu kuran, ayrıntılara ve kusursuz top kontrolüne önem veren bir oyuncu musunuz? Bu kategoride yer alan ayakkabılar, mükemmel şut atabilmek için ayakkabının üst yüzeyi ile topun tam olarak temas ettiği hissini veren teknolojik özellikleri barındırır. Ayakkabının dış yüzeyi ayağın her yönde hareketini kolaylaştıracak şekilde tasarlanmıştır. SG (Soft Ground): Yumuşak, ıslak ve çamurlu çim sahalar FG (Firm Ground): Kısa çimli sahalar için AG (Artificial Ground): Yeni nesil yapay çim sahalar GÜÇ Hızlı ve ölümcül şut atabiliyor ve sahanın her yerine dinamik bir şekilde hareket edebiliyor musunuz? Futbol ayakkabınız çok güçlü şut atabilmeniz için ayağınızın top ile temas yüzeyini artıran teknolojik özelliklere sahiptir. Dış ayakkabı yüzeyi mükemmel denge ve kıvrak hareketler yapmanıza olanak sağlamaktadır. TF (Turf): Yapay halı sahalar ve diğer sert zeminler IC (Indoor Competition): Üstü kapalı salonlar

4 HIZ CHAOS LOW FG / AG Sıkı ve konforlu uyumlar için baskılı sentetik iç yüzey 280, , 00 Yumuşak, ayağa yakın uyumlar sağlayan iki renkli mesh yüzey X-Claw krampon teknolojisi ile hafiflik hissi ve gerçek zemin kavrayışı Sert ve doğal çimler için ideal FG/AG taban yapısı 359, 00 MERCURIALX PROXIMO TF Flywire teknolojisi ile birleşik tek parça Flynknit üst yapı, her koşulda tam konfor ve uyumlu bir destek sağlar. MERCURIAL VICTORY V TF 209, , 00 Denge, top kontrolü ve temas hislerini geliştiren yumuşak ve esnek sentetik deri dış yüzey, rahat uyumlar için sentetik astar ve bağcıklı kapanış. 209, 00 MERCURIAL VICTORY V FG Denge, top kontrolü ve temas hislerini geliştiren yumuşak ve esnek sentetik deri dış yüzey, rahat uyumlar için sentetik astar ve bağcıklı kapanış. 248, 00 CHAOS LOW TF 187, 00 Halısaha gibi sentetik zeminler için geliştirilmiş dış taban ile hızlı hareketlerde yüksek performans.

5 KONTROL FUTBOL 359, 00 MAGISTAX PROXIMO TF 5 Daha iyi top tutuşu için 3D yapılı Flyknit teknolojisi ve deri üst katman Çorap gibi bileği saran DynamicFit teknolojili bilek Lunarton orta taban ve yüzey çekiş özelliği ile daha iyi yastıklama ve top kontrolü 199, 00 MAGISTA ONDA TF 199, 00 MAGISTA ONDA FG Sentetik deri dış yüzey malzemesi ve vuruşları, pasları, çalımları daha verimli hale getiren dokulu yapısıyla, yaratıcı oyun kurucular için tasarlanmıştır. Stratejik olarak yerleştirilmiş esnek kramponlu dış taban, sentetik çim sahalarda zemin tutuşunu arttırır. Sentetik deri üst yüzey malzemesi ve yüzeydeki doku yapısıyla topu daha iyi kavrayabilmeyi sağlayan bu ayakkabılar, pasları, çalımları ve vuruşları daha etkili hale getirir. 11 QUESTRA FXG TF- FG CLASSIC TF / FG 191, , , 00 Sentetik deri üst yüzey malzemesi ile temizlemesi kolay bir ayakkabıdır. 99, 99 79, 99 Sentetik deri üst yüzey malzemesi ile temizlemesi kolay ve hafif bir ayakkabıdır.

6 GÜÇ HYPERVENOM PHANTOM II FG 639, 00 ACC teknolojisi ile ıslak ve kuru havalarda optimal top kontrolü Dynamic Fit bilek, ayağı tam olarak çorap gibi sarar. Ekstra çeviklik sağlayan kalıp, top üzerinde çıplak ayak hissi verir. MESSI 15.3 FG/AG TF 280, , , 00 Messi Touch Xray yüzeyi üst düzeyde hassasiyet ve top kavrayışı sağlar. HYPERVENOM PHELON II TF / FG 209, 00 Ayağı sabitleyen anatomik uyumuyla sentetik zeminlerde benzersiz çeviklik ve denge sağlar. Dokulu ayak önü, dış yüzeyi ise top temaslarını, kontrolleri ve vuruşları daha isabetli hale getirmeye yardımcı olur. 489, 00 HYPERVENOM PHINISH FG Gerçek çorap gibi uyum için dilsiz üst yapı, Parmaklar için ayrık taban ile gelen duyarlı tutuş, ihtiyacın olan hızlı tepkimeyi sağlar. 169, 00 HYPERVENOM PHADE II FG 149, 00 Çim saha için tasarlanmış Phade modeli, ayağı saran kalıbı ve taban yapısı ile mükemmel zemin tutuşu sağlar.

7 EKİPMAN FUTBOL 7 Skills PL 29, 00 Saber 69, 00 Pitch-FA15 49, 00 Chaos Glider 68, 00 Fin15CAP 65, 00 Force 10 19, 99 Force 10 19, 99 Force 10 19, 99 Force 30 34, 99 Force 30 34, 99 Chaos Replique 58, 00 Mercurial Lite 59, 00 Force 30 HS 19, 99 GK Match 49, 00 Force 30 BG Jr. 29, 99 Force 30 BG Jr 29, 99 Kol Bandı C 12, 99 Yan Hakem Bayrağı 49, 99 Hakem Cüzdanı 24, 99 Hakem Düdüğü 12, 99 Pompa 19, 99

8 TEKSTİL XA AZ JSY 119, 00 Futbol antrenman t-shirt üdür. Polyester kumaştır. CLIMALITE teknolojisi mevcuttur. Vücut ısısının korunması için, hızlı bir buharlaşmayla terin dışarı atılmasını sağlar. 94, 00 XA AZ SHO 106, 00 84, 00 Futbol antreman şortudur. Polyester kumaştır. CLIMALITE teknolojisi mevcuttur. Vücut ısısının korunması için, hızlı bir buharlaşmayla terin dışarı atılmasını sağlar. 139, 00 BJK 15 HOME SS 105, 00 FB 15 THIRD 139, 00 75, 00 BJK 15 THIRD SS 139, 00 BJK 15 HOME SHORT 55, 00 FB 15 DEPLASMAN 139, 00 FB 15 EFSANE ÇUBUKLU 139, , 00 ClimaCool performansı arttırıcı kumaş, doku ve havalandırma kanallarının birleşimi, teri dışarı atarken rahat kalmanızı sağlar. Formotion egzersiz yaparken hareket özgürlüğü sağlayabilmek ve maksimum performansa ulaşabilmek adına 3D silüet kullanılır. Rahatlık ve uyum için belirli bölgelerde özel kumaşlar, ideal dikişler ve kullanışlı yapılar tercih edilir. FB 15 SORT HOME 1 75, 00 50, 00 ClimaCool performansı arttırıcı kumaş, doku ve havalandırma kanallarının birleşimi, teri dışarı atarken rahat kalmanızı sağlar. Formotion egzersiz yaparken hareket özgürlüğü sağlayabilmek ve maksimum performansa ulaşabilmek adına 3D silüet kullanılır. Rahatlık ve uyum için belirli bölgelerde özel kumaşlar, ideal dikişler ve kullanışlı yapılar tercih edilir.

9 FUTBOL 34, 99 39, 99 FCB SS HOME STADIUM JSY 169, , 00 DryPlus teknolojisi ile Teri cildinizden atarak rahat ve nemi dışarı atarak aktivite kuru kalmanıza yardımcı olan sırasında sporcuyu daha kuru Dri-Fit kumaşa sahiptir. ve konforlu hissettirir. Konforlu bir uyum için v-yaka panel eklentisi bulunan nervürlü bisiklet yakası vardır. Takım detaylarını içeren replika tasarım ve %100 geri dönüştürülmüş polyester SONG kumaştır. DryPlus teknolojisi ile nemi dışarı atarak aktivite sırasında sporcuyu daha kuru ve konforlu hissettirir. SOLE REAL H JSY 187, , 00 Bisiklet yaka ve klasik kesim, rahat ve kuru kalmanız için Dri-Fit teknolojisi, maksimum nefes alabilirlik sağlayan file arka yüzey, sol göğüste Nike Swoosh logosu ve atletik görünüm kazandıran kol çizgileri, malzeme: %100 polyester. 9 FLASH SS TOP 79, 00 FLASH GPX SS TOP 2 89, 00 79, 00 STRIKE WVN SHRT 79, 00 69, 00 Kuru ve rahat kalmaya yardımcı olan Dri-Fit teknolojisi, güvenli ve tam uyumlar için iç yüzeyde iplere sahip, kavrayıcı bel şeridi, fermuarlı yan cepler, hareket açıklığını genişleten yanal yırtmaçlar, yanlarda, nefes alabilirlik sağlayan file paneller, malzeme: %100 polyester Bisiklet yaka ve klasik kesim, rahat ve kuru kalmanız için Dri-Fit teknolojisi, maksimum nefes alabilirlik sağlayan file arka yüzey, sol göğüste Nike Swoosh logosu ve atletik görünüm kazandıran kol çizgileri, Malzeme: %100 polyester. GS SS AWAY STADIUM JSY 149, , 00 Teri cildinizden atarak rahat ve kuru kalmanıza yardımcı olan Dri-Fit kumaşa sahiptir.yanlarda, nefes alabilirlik ve serinlik sağlayan file paneller mevcuttur. Nervürlü bisiklet yakası vardır. %100 geri dönüştürülmüş polyester kumaştır. GS SS HOME STADIUM JSY 149, , 00 Teri cildinizden atarak rahat ve kuru kalmanıza yardımcı olan Dri-Fit kumaşa sahiptir. Yanlarda, nefes alabilirlik ve serinlik sağlayan file paneller mevcuttur. Nervürlü bisiklet yakası vardır. %100 geri dönüştürülmüş polyester kumaştır.

10 BASKETBOL Basketbol dünyada olduğu gibi Türkiye de de en çok talep gören spor dallarından birisidir. Arkadaşlığı, paylaşmayı geliştiren; oyuncuları, antrenörleri, menajerleri, idarecileri, masörleri, hakemleri ve seyircileri ile tam bir takım oyunudur. Basketbolun bu kadar tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında hem erkek hem de kız çocuklarının bu spora olan ilgisidir. 6 yaşından itibaren basketbola başlanılabilir. Öncelikle sporu sevdirme, yarı oyun yarı eğitim uygulamasıyla çocuklara basketbol sporu aşılanmalı ve tanıtılmalıdır. 9 yaşından itibaren düzenli antrenmanlarla rekabet ve takım ruhu öğretilip lisanslı sporcular yetiştirme girişimleri başlamalıdır. Aynı duyguyu, aynı korkuyu, aynı endişeyi aynı anda hissedenlerin oyunudur. Basketbol oynama disiplini sosyalleşme, dengeli beslenme, uyku düzeni, sporcu- antrenör- veli diyalogları sayesinde düzenli ders çalışma alışkanlığı, sürat, kuvvet, çeviklik, esneklik, beraber başarma duygusu gibi faydalı özelliklerin gelişimine katkıda bulunur. Kazanmak kadar kaybetmenin de sporun bir parçası olduğunu çocuklara öğretir. Hayatları boyunca unutamayacakları dostlukların, arkadaşlıkların temeli olur basketbol. Alihan DAĞDELEN Hidayet Türkoğlu Basketbol Okulları EKİPMAN Harlem , 99 College 39, 99 Dominate (7) 49, 00 BASKET TOPU TF-250 ALL SURF SZ7 COMP BB (74-531Z) 89, 90 BASKET TOPU TF-33 GOLD SZ7 COMP BB (74-489Z) 129, 90 TF-1000 EUROLEAGUE RESMİ TOPU SZ Z 289, 00

11 329, 00 HYPERDUNK 2015 Hyperfuse teknolojisi ile daha uygun bir kavrama ve üstün nefes alabilirlik. BASKETBOL Flywire teknolojisi ile ayakkabının sayasına konumlandırılmış ince naylon liflerin gücü sayesinde, yapılan aktivite boyunca, kayganlığın azaltılmasına yardımcı olur. 11 Zoom Air yastıklama sistemi ile, en yüksek hıza ulaşmaya ve hızlı hareketler yapmaya uygun taban sistemi AIR MAX AUDACITY TB 239, 00 Airmax yastıklama teknolojisi ve bilek tutuşu ile konforlu bir basketbol ayakkabısıdır. 238, 00 CROSS EM 4 Bilek destek özelliği ile sakatlanmaları önler ve hava alan hafif bir yüzeye sahiptir. 379, 00 KD 8 99, 99 BB SLAM Çocuklar için tasarlanmış temel düzey, bilekli basketbol ayakkabısıdır. Tek katmanlı FlyWeave özelliği ile hafif olup, Zoom Air özelliği ile zıplayışlarda esneklik sağlar. Flywire teknolojisi ile ayakkabının sayasına konumlandırılmış ince naylon liflerin gücü sayesinde, yapılan aktivite boyunca, kayganlığın azaltılmasına yardımcı olur.

12 70, 00 COMMANDER JER Basketbol antrenman atleti, CLIMALITE teknolojisi mevcuttur. Vücut ısısının korunması için, hızlı bir buharlaşmayla terin dışarı atılmasını sağlar. WNTR HPS REV SL 145, , 00 Çift taraflı Basketbol atleti, Chicago Bulls takımı, CLIMALITE teknolojisi. Vücut ısısının korunması için, hızlı bir buharlaşmayla terin dışarı atılmasını sağlar. WNTR HPS SHORT 124, 00 Basketbol şortu, Celtics takımı, CLIMALITE teknolojisi. Vücut ısısının korunması için, hızlı bir buharlaşmayla terin dışarı atılmasını sağlar. WNTR HPS REVSHO 155, , 00 Çift taraflı Basketball şortu, Chicago Bulls takımı, CLIMALITE teknolojisi. Vücut ısısının korunması için, hızlı bir buharlaşmayla terin dışarı atılmasını sağlar. 99, 00 ELITE TANK Kuru ve rahat kalmaya yardımcı olan Dri-Fit teknolojisi. 78, 99 JORDAN 88 T-SHIRT Kuru ve rahat kalmaya yardımcı olan Dri-Fit teknolojisi. Koton bazlı üründür. NATIONAL VARSITY SHORT 99, , 00 JORDAN BASELINE SHORT Kuru ve rahat kalmaya yardımcı Kuru ve rahat kalmaya olan Dri-Fit teknolojisi, yardımcı olan Dri-Fit ayarlanabilir ipleri ile güvenli bir teknolojisi, ayarlanabilir uyum sunan elastik bel yapısı, ipleri ile güvenli bir uyum malzeme: %100 polyester. sunan elastik bel yapısı, sol bacakta Jordan serisinin ikonik Jumpman logosu, yanlarda nefes alabilirlik sağlayan file paneller, malzeme: %100 polyester.

13 YÜZME Unisex SADECE MAĞAZALARINDA Pamplona M /W Atami II MAX AM 39, 99 84, 50 YÜZME 13 Atami Seasquad SLD IM 69, 50 Atami II AF 79, 50 Kadın TEKSTİL I 3S 1PC Y PLMT PBCK AF 73, , 50 Monogram MSBK JF / JAM AM 94, 50 Laura WMS 44, 99 Kadın 39, 99 Paris Franck 29, 99 34, 99 24, 99 29, 99 ALV PNL ASHT JM 99, 50 M Wheelie Short 99, 90 EKİPMAN Rapide Gog AU Futura One Gog AU 59, 50 49, 50 Unisex Unisex Speed Pro 19, 99 Swimming Cap Lycra Unisex 3 lü Set 39, 99 29, 99 Swimming Cap Kids Swimming Cap Silicone Speed Pro Unisex Burun Tıkacı Unisex 17, 99 9, 99 Kadın

14 VOLEYBOL Voleybol, 6-7 yaşından itibaren çocukların ve her yaştan yetişkinin çok fazla fiziksel güç harcamadan,, zevk alarak oynayabileceği bir oyundur. Farklı alanlarda ve ortamlarda, özel koşullarda ve özel kurallarla oynanabilir; yeter ki oynayanlar oyundan zevk alsınlar... Öte yandan voleybol, sadece kapalı salonlara has bir spor değildir; sokaklarda, bahçelerde ve parklarda da kolayca oynanabilir. Gereken malzeme ise bir top ve bir miktar ipten ibarettir. Resmi müsabaka olarak 6 şar kişilik takımlarla oynanan salon voleybolu dışında, 2 şer kişilik takımlarla oynanan plaj voleybolu da vardır. Uluslararası Voleybol Federasyonu, voleybolun yaygın biçimde oynanmasını teşvik etmek için bunların dışında; 8-12 yaş grupları için 4 er kişilik takımlarla oynanan Mini Voleybol, 9-13 yaş grupları için Cool Volley, yetişkinlerin kadın-erkek karma olarak 4 er kişiyle oynadıkları Park Voleybolu, 35 yaş üstü kadın ve erkekler için Veteran Voleybolu gibi oyunlar geliştirmiştir. Voleybolda diğer sporlardan farklı olarak bireysel becerilerin yerine takım oyunu ön plandadır. Voleyboldaki süreklilik, takip ve dikkat vücut koordinasyonunu ve dengesini en üst düzeyde kullanmak üzere sizi zorlayacaktır. Aynı nedenlerden dolayı voleybol, oynaması kadar izlemesi de çok keyifli bir spordur. Rakibe temasın olmaması nedeniyle voleybol, en centilmen sporlardan biridir. Egemen ÖZERTAN ES Voleybol Spor Kulübü EKİPMAN MP-50 29, 99 MP , 99 MP , 99 Vxs-Ap 72, 90 MVA 123L 82, 90 Vso gr 62, 90 Dirseklik 34, 99 Unisex Dizlik 34, 99 Unisex

15 VOLEYBOL GEL-ROCKET 7 199, , 99 Kadın 15 TRUSSTIC SYSTEM sistemi ayakkabının orta tabanının altında ön ve arka tabanın burulmasını önleyen, böylece denge sağlayan bir öğe görevi görür. ASICS GEL sistemi optimum şok emilimi sağlayan özel bir tür silikon taban teknolojisidir. Jel birimleri stratejik olarak orta tabana yerleştirilir, belirli işlevleri ve konumları sağlamak için tasarlanmıştır. 219, 00 Unisex (40-47) WAVE TWISTER 4 119, 00 Kadın PRO HYPERCOOL Dri-Fit kumaş, kol altlarında ve arkada file paneller, sürtünmeden kaynaklanabilecek rahatsızlıkları minimuma indiren düz dikişler. Kumaş: Gövde/kollar %92 polyester, %8 elastan; arka %100 polyester; kol altları file %90 polyester, %10 elastan Dynamotion Grove dış taban PRO 3 SHORT teknolojisi ile voleybol sahasında çeviklik ve sağlam tutuş sunar. Gizli Wave tabakası 79, 00 ile sıçramanıza destek olur. Mesh sayası sayesinde ayakkabı nefes alırken, spor Kadın yaparken ayaklarınızın kuru kalmasını Dri-Fit kumaş, elastik bel bandı, sağlar. Voleybol ve tüm diğer salon Hareket açıklığını artıran verev astarı sporları için tasarlanmıştır. ve ergonomik dikişler, sürtünmenin yol açtığı rahatsızlıkları önleyen düz dikişli tasarım,7,5cm iç bacak boyu (M beden ölçümü), malzeme: %80 polyester, %20 elastan; verev astarı %100 polyester

16 EXCLUSIVE AT INTERSPORT bu katalogdaki fiyatları ve kampanyaları değiştirme hakkını saklı tutar. Ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır. Yayınlanan resim, fiyat ve bilgilerde oluşabilecek tipografik hatalardan INTERSPORT sorumlu değildir.

TEMEL GİYSİ TEKNOLOJİSİ

TEMEL GİYSİ TEKNOLOJİSİ TEMEL GİYSİ TEKNOLOJİSİ Kolaylaştırıcı ipuçları için bu simgeyi arayın! Bu Go Guide ın en iyi uygulandığı yer mağazadır (mağazanın yoğun olmadığı saatlerde uygulamaya çalışın). Mağazada yapılmıyorsa tüm

Detaylı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 29/11/2016-3724 T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Sayı : 17793936-934.03.11- Konu : Teklif Mektubu... Kurumumuzun ihtiyacı olan aşağıda

Detaylı

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda

Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Caffè Crema kapsülleri şimdi çok avantajlı 12 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: İç Dengenizi Yoga ile Keşfedin. 4 Kutu Kapsül Kahve 39,80

Detaylı

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta:

Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: y p p a H y a d Birth 21 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu kampanya 7 Ekim

Detaylı

Sleep well. Move better.

Sleep well. Move better. Sleep well. Move better. Sleep well. Slow Motion Yatakları Günlük hayatımız giderek yoğunlaşmakta, sorumluluklarımız artmakta, çalışma saatlerimiz eskisine oranla daha uzun olup, buna karşın daha az uyumaktayız.

Detaylı

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin

VE RAHAT Rengarenk Çorap & Organik Pamuklu Ev Giyim koleksiyonumuzu keşfedin Ne istersen o, 7 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: DOĞAL, SICAK VE RAHAT Rengarenk Çorap & Ev Giyim koleksiyonumuzu

Detaylı

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A

BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A BLOK KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA MALZEMELERİ STANDART ÜRÜN ÖZELLİKLERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ BAYINDIRLIK POZ NUMARALARI: 04.032/20A,20B,20C/21A ÖNEMLİ UYARI:..! HER ÜRÜNÜN KENDİ ŞEKİL, ÖLÇÜ, TASARIM VE KALINLIKLARINA

Detaylı

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ

PCR-4x4-lVr. Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ PCR-4x4-lVr Bİnek-SUV-Hafİf Tİcarİ LASTİKLERİ 2016 Lastik teknolojisindeki gelişmelerden dolayı, bu katalog içeriğinde haber vermeksizin değişiklik yapılabilir. Baskı hatalarından kaynaklanan yanlışlıklardan

Detaylı

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu

LEEEP E ASY 2016 Yatak Koleksiyonu LEEEPEASY 2016 Yatak Koleksiyonu Diamond Europed Pedli ve dolgun görünümüyle eşsiz konfor sunar. Üst yüzey içerisinde bulunan ekstra sünger katman uyku pedi ile vücudun ergonomik yapısını korur. Ultra

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

STREET. Örgü file bölmeler ile nefes alabilirliği ve serinliği optimize ederken neon ayrıntılar ile karanlıkta görünürlüğü arttırır.

STREET. Örgü file bölmeler ile nefes alabilirliği ve serinliği optimize ederken neon ayrıntılar ile karanlıkta görünürlüğü arttırır. FIT COLLECTION STREET Örgü file bölmeler ile nefes alabilirliği ve serinliği optimize ederken neon ayrıntılar ile karanlıkta görünürlüğü arttırır. 41SU65111 / STREET SÜTYEN GRİ MELANJ / S-M-L-XL 51S065011

Detaylı

Dua Dağı Mevkii Harput-Elazığ Tlf. 0424 215 12 80

Dua Dağı Mevkii Harput-Elazığ Tlf. 0424 215 12 80 DOĞRUDAN TEMİN İLANI ÖZEL YAVUZ SELİM LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ Elazığ ili SODES SEVGİ VE KARDEŞLİĞİ SPORLA YAŞATALIM Projesi kapsamında Spor kıyafeti ve malzemesi alımına İlişkin SODES 2011 Uygulama Esas

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ İŞ GÜVENLİĞİ GİYİM MALZEMELERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ A- Giyim Malzemeleri 1. İş Pantolonu 2. Yelek Çok Cepli İş Yeleği 3. Kaban 4. Mont 5. Yağmurluk Takımı Balıkçı PVC 6. Yağmurluk 7. Belediye Logolu Renkli

Detaylı

BASKETBOLCU KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ANKARA. A 1.1 2014/I

BASKETBOLCU KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN ANKARA. A 1.1 2014/I TANIM Topu karşı potaya el ile atma kuralına dayanan ve beşer kişiden oluşan iki takım arasında oynanan basketbol oyununu; temel bir eğitim alarak, bir ücret karşılığı sözleşme ile bağlı bulunduğu bir

Detaylı

Katılımcı Gelişim Modeli (Istvan Balyi den adapte, 1997)

Katılımcı Gelişim Modeli (Istvan Balyi den adapte, 1997) Katılımcı Gelişim Modeli (Istvan Balyi den adapte, 1997) Aktif başlangıç (3-5) Temel eğitim (eğlence ile) (6-8/9) Antrenman için öğrenme (8/9-12) Antrenman için antrenman (12-16/17) Yarışmak için antrenman

Detaylı

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies

Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti.  Ceketler / Jackets. Pantolonlar / Pants. Eldivenler / Gloves. Aksesuarlar/Accessoies Retro Motorlu Araçlar ve Aksesuarları Ltd.Şti. www.lemturkey.com 2017 Ceketler / Jackets Pantolonlar / Pants Eldivenler / Gloves Aksesuarlar/Accessoies Ceketler 2017 Ceketler / Erkek 145,00 Euro City LW800N

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır.

MaxiFoam. classicrange. Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam Dikişsiz Naylon Astar üzerinde Nitril Köpük Kaplama. Yağlı ve kirli koşullarda genel amaçlı işleme için tasarlanmıştır. MaxiFoam : bir gerilmiş 15 gauge naylon dikişsiz astar üzerinde nitril köpük

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi

SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG. Koltuk serisi SATIN ALMA KILAVUZU NORSBORG Koltuk serisi İŞLEVLER/ PARÇALAR 2 li kanepe ünitesi 3 lü kanepe ünitesi Uzanma koltuğu ünitesi Köşe ünitesi Kolçak Ayaklar Çıkartılabilen kılıf Kılıf seçeneği Yıkanabilen

Detaylı

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU

2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 YOL LASTİKLERİ ÜRÜN KATALOĞU S1 evo² (K117) Kuru & ıslak performans arasındaki en iyi denge! Yüksek hızlarda sürerken kontrollü ve hassas viraj alma kabiliyeti. Minimuma indirilmiş yuvarlanma direnci

Detaylı

Tekstil ve Kumaş Teknolojileri

Tekstil ve Kumaş Teknolojileri Tekstil ve Kumaş Teknolojileri TEKNOLOJİ MODANIN EMRİNDE Akmens, kurumsal kıyafetler pazarında deneyimiyle yer edinmiş köklü bir firmadır. Teknolojiye ve yeniliğe yatırım yapan Akmens, piyasada kullanılan

Detaylı

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2

F40 THOR S1 A22 ODIN S1. / Properties F40 THOR S2 A22 ODIN S2 Ayak Koruyucular F40 THOR S1 Hakiki deri saya Genuine leather upper 70 F40 THOR S2 A22 ODIN S2 S3 EN ISO 20345-S2 Hakiki deri suya dayanıklı saya Genuine leather, water resistant upper EN ISO 20345-S2

Detaylı

YETENEK ÖLÇÜMÜ VE YÖNLENDİRME. Y. Doç.Dr. R. Sürhat MÜNİROĞLU

YETENEK ÖLÇÜMÜ VE YÖNLENDİRME. Y. Doç.Dr. R. Sürhat MÜNİROĞLU YETENEK ÖLÇÜMÜ VE YÖNLENDİRME Y. Doç.Dr. R. Sürhat MÜNİROĞLU Giriş Parklarda, sokak aralarında oyun oynayan çocuklar içerisinden hangi çocuklar sporcu olacak? Hangi çocuklar ay-yıldızlı formayı giyecek?

Detaylı

Teknik Malzemeler İpler İp bakımı

Teknik Malzemeler İpler İp bakımı Teknik Malzemeler İpler İp bakımı İpte yaşanan düşüşleri kaydedin. İpte hasar varsa hasarlı yeri kesin ve ucunu yakın. İpe basmayın. 11.04.2018 351 Teknik Malzemeler Karabinalar Karabinalar, farklı yapılarda

Detaylı

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU

FMV IŞIK OKULLARI 100 YILLIK OKULLAR 15. SPOR ŞÖLENİ BİLGİLENDİRME FORMU TARİH 03 07 MAYIS 2017 FMV ÖZEL IŞIK LİSESİ NİŞANTAŞI KAMPÜSÜ BRANŞ MASA TENİSİ ( GENÇ KIZ-GENÇ ERKEK ) 1. Masa Tenisi Müsabakaları 04 Mayıs 2017 Perşembe günü başlayacaktır. 2. Yarışmalar, uluslararası

Detaylı

Performansın yeni bir tarzı var

Performansın yeni bir tarzı var Performansın yeni bir tarzı var Philips Respironics Wisp minimum temaslı burun maskesi Daha çok bağımsızlık hissi için açık bir görüş alanı uyumadan önce kitap okumanızı kolaylaştırır ve gözlük takmanıza

Detaylı

Çadırlar Çadırın Parçaları

Çadırlar Çadırın Parçaları Çadırlar Çadırın Parçaları Poller, pol doktoru, çadır kazıkları, germe ipleri, sabitleme lastikleri, metal askı. 11.04.2018 271 Çadırlar Çadır seçerken nelere dikkat etmeliyim Amaca uygunluğuna, Kaç kişilik

Detaylı

1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI.

1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI. 1. OKUL /KULÜP TAKIMLARINA SPORCU SEÇİMİ SPORCU ÖĞRENCİ LİSTESİNİN OLUŞTURULMASI. Her eğitim yılı açılışını takip eden 15 gün içersinde okullarda/kulüpte yapılan yukarıda belirtilen tüm spor branşlarında

Detaylı

Setler. www.oztaskin.com.tr

Setler. www.oztaskin.com.tr Setler 4 Asos Set 5 6 Royal Silver Set 7 8 Royal Bamboo Set 9 10 Visco Royal Set 11 12 Cashmere Set 13 14 Cool Set 15 16 Capri Soft Set 17 18 Leon Set 19 20 Smartwool Set 21 Nilüfer King Baza 22 Yataklar

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular

Ayak Koruyucular Ayak Koruyucular Ayak Koruy Ayak Koruyucular ucular EN ISO 20345:2007 EN ISO 20346:2007 EN ISO 20347:2007 EN ISO 20345/6/7:2007 istenen en az değerler. SB S1 S2 S3 PB P1 P2 P3 OB O1 O2 O3 L Burun Koruma 200 joule 200 joule

Detaylı

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız.

Canlan ve Işılda. Restretto ile canlanmış olarak uyanırsınız ve tüm gün ışıldarsınız. Canlan ve Işılda Restretto, öğütülmüş kahveden yapılan özel bir iplik olan S.Café ile üretilen ilk yüksek kaliteli dokuma veya örgü yatak kumaşıdır*. S.Café P4DRY teknolojisi, öğütülmüş kahveye özel karakteristiklerden

Detaylı

Çocukların. Büyüme ve Gelişmesinde. Hareketli Yaşamın Önemi

Çocukların. Büyüme ve Gelişmesinde. Hareketli Yaşamın Önemi Çocukların Büyüme ve Gelişmesinde Çocuklara küçük yaşlardan itibaren fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırmak ileriki yaşamlarında onların aktif bireyler olmalarını sağlar. Düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı

Detaylı

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr

www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr Spor sahaları için çok amaçlı zemin kaplaması www.absyapi.com.tr www.geoplast.com.tr GRIPPER Spor GRIPPER mevcut alanların spor sahalarına dönüştürülmesi veya eski spor sahalarının yenilenmesi için geliştirilmiş,

Detaylı

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet

12,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 22,9 TL 39,9 TL. SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Kulakiçi Kulaklık SHE1350 Kutu 1 Adet Koli 96 Adet Bass Beat vent sistemi, 15 mm hoparlör sürücüsü 12,9 TL SHE3010TL mıknatıslar, Kauçuk dış yüzey, Soft tasarım, Turkuaz SHE3010PH mıknatıslar, Kauçuk dış

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

2 ncisi %50 indirimli

2 ncisi %50 indirimli 1 adet 250g Sicilia Style Espresso alana 2 ncisi %50 indirimli 22 Mart'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 33, 90 TL 25, 40 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Bu Bahar Sokaklardayız

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SPOR ETKİNLİKLERİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SPOR ETKİNLİKLERİ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM SPOR ETKİNLİKLERİ Buzda satranç denilen bu oyun zekâ, fiziksel yetenek, dikkat ve el-göz koordinasyonu gerektirir. Bu sporu okulumuzun spor salonunda oynanmaya hazır

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ

BİNEK 4X4/SUV HAFİF TİCARİ LASTİKLERİ BİNEK 4X4/SUV AFİF İCAİ LASİKLEİ Performans Lastikleri Binek Lastikleri S330 olero S532 Novaro S542 Naturen S552 Novaro S562 Naturen S730 Ultra Sport S740 Ultra Sport S750 Ultra Sport S760 Ultra Sport

Detaylı

Medikal ortopedik ayakkabı

Medikal ortopedik ayakkabı Medikal ortopedik ayakkabı 2 Dr.Luigi üretimi olan ürünlerimiz aşağıdaki üretim sertifikalarına sahiptir; ISO 9001:2000 ISO 13485:2003 CE ( 93/42/EEC-MDD ) No FC3 2008/03152 No FC3 2008/03153 Medikal ayakkabılarımız

Detaylı

Dräger PARAT Kaçış başlıkları

Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT Kaçış başlıkları Dräger PARAT kaçış başlıkları her zaman mümkün olduğunca hızlı bir kaçış gerekliliği dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir. Dräger PARAT optimize edilmiş

Detaylı

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009

SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SILVER ÜRÜN SUNUMU 2009 SİLVER ÜRÜN YELPAZESİ 2 KATEGORİ SİLVER STANDARD SİLVER PREMİUM SILVER Standard SILVER Kendinden Parlayan Krem Boya, 60ml. SILVER Standard Üst kapakta kullanılan şeffaf plastik

Detaylı

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat

Uneo Koleksiyonu. Tasarım Martin Ballendat Uneo Koleksiyonu Tasarım Martin Ballendat Ağırlığınıza otomatik uyum sağlayan en iyi performans koltuklarından biri. Uneo, ağırlığınıza uyum sağlamanın yanı sıra vücut ölçülerinize göre ayarlayabileceğiniz,

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi Endüstriyel Çamaşır Yıkama Fabrikası Otel Tekstil ve Yatakları Fabrika Satış Merkezi www.kugufethiye.com Kuğu Çamaşır Yıkama Fabrikası Tatil köyleri ve Otel tekstillerinin yıkama hizmetini modern çamaşırhanesinde

Detaylı

TVF MİNİ VOLEYBOL Ş E N L İ K AMAÇ :MÜSABIK DEĞİL VOLEYBOLU SEVEN NESİLLER

TVF MİNİ VOLEYBOL Ş E N L İ K AMAÇ :MÜSABIK DEĞİL VOLEYBOLU SEVEN NESİLLER AMAÇ :MÜSABIK DEĞİL VOLEYBOLU SEVEN NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR.BU NEDENLE KAZANMAYA VE KATILAN TAKIMLARI DERECELENDİRMEYE YÖNELİK TURNUVALAR,ŞAMPİYONALAR,ÖZEL VEYA RESMİ YARIŞMALAR DÜZENLENEMEZ.TÜMÜ ŞENLİK

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI 18 Nisan'da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Gerçek kahve lezzetini Privat Kaffee ailesi ile keşfedin Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI BAHARIN TARZ ÇOCUKLARI

Detaylı

İTÜ de Spor ve Yaşam

İTÜ de Spor ve Yaşam İTÜ de Spor ve Yaşam Geçmişten Geleceğe İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi, teknik öğretimde 240 yılı aşan parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, güçlü akademik kadrosuyla Türkiye de mühendislik ve mimarlık

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 5. SPOR ŞENLİĞİ MÜSABAKALARI ÖĞRENCİ BASKETBOL (24 Mart 11 Nisan 2014) 1. Eğitim Fakültesi 2. Orman Fakültesi 3. Fen Edebiyat Fakültesi

Detaylı

VOLEYBOLCU A-GÖREVLER

VOLEYBOLCU A-GÖREVLER TANIM File ile iki eşit alana bölünmüş bir oyun alanı üzerinde her takımın sahada 6 oyuncu bulundurduğu iki takım arasında oynanan ve topu yere düşürmeden üç pas kullanılarak karşı sahaya geçirme kuralına

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too, yorgunluğu

Detaylı

18,95TL. Yeni. Şimdi Spor Zamanı. Vanilya ve karamel aromalı espresso lezzetini denediniz mi? Harekete Hazırız

18,95TL. Yeni. Şimdi Spor Zamanı. Vanilya ve karamel aromalı espresso lezzetini denediniz mi? Harekete Hazırız S I N I R L I S AY I D A Vanilya ve karamel aromalı espresso lezzetini denediniz mi? Yeni 18,95TL 10 adet kapsül 17 Ocak'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu

Detaylı

Basketbol, güç yani maksimum enerjiyi ortaya çıkarma ve kullanma yeteneği gerektirir. Yapılan kural değişiklikleriyle beraber, oyuncular, motorik

Basketbol, güç yani maksimum enerjiyi ortaya çıkarma ve kullanma yeteneği gerektirir. Yapılan kural değişiklikleriyle beraber, oyuncular, motorik Dr. Olga SEVİM Basketbol, güç yani maksimum enerjiyi ortaya çıkarma ve kullanma yeteneği gerektirir. Yapılan kural değişiklikleriyle beraber, oyuncular, motorik özelliklere eskisinden daha fazla ihtiyaç

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

Yaş Gruplarında Kuvvet. Dr. Alper AŞÇI Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Yaş Gruplarında Kuvvet. Dr. Alper AŞÇI Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Yaş Gruplarında Kuvvet Dr. Alper AŞÇI Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi TEKNİK-TAKTİK KONDİSYON Kuvvet, Sürat, Dayanıklılık, Koordinasyon GENÇ FUTBOLCU PSİKOLOJİK VE KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ Algılama,

Detaylı

ŞENLİK MİNİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİNİ VOLEYBOL. Dr. Müfide YORUÇ ÇOTUK MİNİ VOLEYBOL ASLA SEZONU SEZONU

ŞENLİK MİNİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİNİ VOLEYBOL. Dr. Müfide YORUÇ ÇOTUK MİNİ VOLEYBOL ASLA SEZONU SEZONU MİNİ VOLEYBOL FELSEFE MİNİ VOLEYBOL / MİDİ VOLEYBOL Voleybolu nasıl daha fazla erişilebilir hale geirelim? CEVAP Dr. Müfide YORUÇ ÇOTUK MARMARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ TVF EĞİTİM KURUL KOORDİNATÖRÜ

Detaylı

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..!

GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..! GERÇEK GÖRÜNÜMLÜ SUNİ ÇİM HALI(AYIRT EDEMEZSİNİZ)..! SUNİ ÇİM SAHA 1. 1. Kalite 20mm Suni Çim Halı Saha Çizgileri Dahil (1/m2) 40 TL/M2 FUTBOL/TENİS KORTU SAHASI/GOLF SAHASI 2. 5mm SBR Kauçuk Rulo+20mm

Detaylı

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com

Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Yeni Şehir in Yeni Görüntüsü www.aratinsaat.com Hayallerinizi Yaşatır... Temelleri 1970 li yıllara dayanan ARİFOĞLU İNŞAAT ve 1993 yılından buyana faaliyetlerini devam ettiren ATMACA İNŞAAT firmaları 2010

Detaylı

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg

Core Koleksiyonu. Tasarım Justus Kolberg Core Koleksiyonu Tasarım Justus Kolberg Sağlık ve konfor bir arada. Core, uzun süreli çalışmaların sebep olduğu yorgunluğu ve sağlık sorunları riskini azaltan bir performans koltuğudur. Yüksek kalite ve

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

5,95 TL. #MERAKIN 22 Ağustos'ta de ve tüm Tchibo larda YENİ RAHAT VE DOĞAL YAZ STİLİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin.

5,95 TL. #MERAKIN 22 Ağustos'ta   de ve tüm Tchibo larda YENİ RAHAT VE DOĞAL YAZ STİLİ. Her hafta yeni bir dünya keşfedin. #MERAKIN tadina bak 22 Ağustos'ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda YOĞUN KAHVE TADI 5,95 TL LİMON VE KAHVENİN CANLANDIRICI LEZZETİ Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: YENİ RAHAT VE DOĞAL

Detaylı

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105

olivia sofa set Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 2018 Collection olivia sofa ÜÇLÜ G/W: 245 D/D: 105 Y/H: 83 Olivia Koltuk Takımı/Sofa Set BERJER G/W: 75 D/D: 89 Y/H: 105 02 olivia sofa / olivia koltuk takımı www.sevyat.com 03 valente sofa ÜÇLÜ G/W: 248

Detaylı

S P R I N G S U M M E R

S P R I N G S U M M E R SPRING SUMMER 2018 1 ÖZGÜRLÜK VE RAHATLIK ZAMANI Ev, özgürlük ve rahatlığın hüküm sürdüğü yerdir. Feyza Collection kalitesi, evinde konforu yaşarken şık ve bakımlı olmak isteyen kadınlara birbirinden renkli

Detaylı

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ MERKEZ ÇİM SAHA Özel Hususlar / Esnek Kurallar: Not: Tüm müsabakalar Üniversite Sporları Federasyonu Oyun Kurallarına ve Misyonuna Tabidir. Ancak, turnuvanın yapısı ve amacı doğrultusunda bazı esnek kurallar

Detaylı

MİNİK-YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI

MİNİK-YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU BUZ HOKEYİ MİNİK-YILDIZLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI 14-19 Haziran 2015 ANKARA 30 m BUZ HOKEYİ OYUNUN ANA HATLARI Buz hokeyi buz üstünde oynanan hızlı ve aksiyon dolu bir oyundur.

Detaylı

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU

DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KATALOĞU DAHA SAĞLAM ADIMLAR ÜRÜN KAALOĞU 2 HAKKIMIZDA HDS AYAKKABI olarak biliyoruz ki insanlar hayatlarında ve çalışma alanlarında daha iyi korunduğunda, daha kaliteli ekipmanlarla donatıldığında ve daha iyiye

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI 2018-2019 1. Oyun Sahası 1.1 Ölçüler 1.2 Oyun sahasının yüzeyi 1.3 Oyun alanındaki çizgiler 1.4 Bölgeler ve sahalar 1.5 Isı ve Aydınlatma 2. File ve Direkler 2.1 Filenin yüksekliği

Detaylı

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin

Doğanın Özgürlüğünü Keşfedin Ne istersen o, 11 Kasım da www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda Cafissimo LATTE Şimdi SADECE 495 TL Bu kampanya 4 17 Kasım tarihleri arasında tüm Tchibo mağazalarından, Tchibo.com.tr den ve 444 28

Detaylı

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI

MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI MİDİ VOLEYBOL OYUN KURALLARI 2017-2018 1. Oyun Sahası 1.1 Ölçüler 1.2 Oyun sahasının yüzeyi 1.3 Oyun alanındaki çizgiler 1.4 Bölgeler ve sahalar 1.5 Isı ve Aydınlatma 2. File ve Direkler 2.1 Filenin yüksekliği

Detaylı

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home...

NEW. Evinizdeki Konfor... COLLECTION. Comfort of your Home... NEW COLLECTION Evinizdeki Konfor... Comfort of your Home... Yeni Nesil Rahatlık Konforlu Bir Yaşam Salon takımlarından Oturma Gruplarına, Maksi Takımlardan, Köşe Takımlarına kadar geniş bir ürün yelpazesinde

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

14 Ekim de de ve tüm Tchibo larda

14 Ekim de  de ve tüm Tchibo larda y p p a H y a d Birth 14 Ekim de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda simo Cafis şında 10 Ya SS I C C L A A D EC E is Şi m d,95 199 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: Miniklerin Sonbahar

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ. İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING)

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ. İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING) TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU EĞİTİM YETENEK TESPİTİ İzleyici Antrenörlük ve Yetenek Tespiti (SCOUTING) BU KONU BİZE NE KAZANDIRACAK Genç futbolculardaki Yeteneği Keşfetmek ile ilgili önemli etkenler konusundaki

Detaylı

YAŞAMBOYU SPOR ve ANTRENMAN BİLGİSİ. HAZIRLAYAN Zekeriya BAŞEKEN Beden Eğitimi Öğretmeni 1

YAŞAMBOYU SPOR ve ANTRENMAN BİLGİSİ. HAZIRLAYAN Zekeriya BAŞEKEN Beden Eğitimi Öğretmeni 1 YAŞAMBOYU SPOR ve ANTRENMAN BİLGİSİ HAZIRLAYAN Zekeriya BAŞEKEN Beden Eğitimi Öğretmeni 1 Spor insanoğlunun var oluşundan beri onunla beraber olan, belirli kurallar içeren, rekabet ortamı olan, haz veren

Detaylı

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr

FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF. Uyumlu Cephe İskele Sistemi. v2014/12tr FRAMESCAFF Uyumlu Cephe Sistemi Broşürü FRAMESCAFF Uyumlu Cephe İskele Sistemi v2014/12tr Çok sayıda faydalı ekipman ve ek bileşenlerle FRAMESCAFF cephe yapı iskele sistemi, her şart altında değerini kanıtlar.

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir.

Kulübümüzün Şampiyon, Rekortmen ve Milli olan sporcuları; yaz ve kış spor okullarından seçilerek, alt yapı gruplarımızdan yetişmişlerdir. ENKA SPOR KULÜBÜ YAZ SPOR ETKİNLİKLERİ Sadi Gülçelik Spor Sitesinde 1983 yılından bu yana Türk sporunun hizmetinde olan kulübümüz İstinye de bulunan yemyeşil alanda faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu güne

Detaylı

Şirketiniz yeni jenerasyon borulu sisteme geçtiyse?

Şirketiniz yeni jenerasyon borulu sisteme geçtiyse? Şirketiniz yeni jenerasyon borulu sisteme geçtiyse? KOMPOZİT MALZEMELER: METAL SİSTEMLERİN YERİNİ ALAN DOĞAL SİSTEM. 28.6 mm: 15 yılı aşkın süredir çelik boru sistemleri kullanıyorsanız, Trilogiq bugün

Detaylı

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com

Train Aktif Destekleri Daha hızlı hareket için. Motion is life. www.bauerfeind.com. Motion is life. www.bauerfeind.com DESTEKLER VE ORTEZLER KOMPRESYON ÇORAPLARI TABANLIK VE AYAKKABILAR ÖLÇÜM TEKNOLOJİ S İ DESTEKLER VE ORTEZLER Rev. 0-03/10_19000060009012 Bauerfeind AG Triebeser Strasse 16 07937 Zeulenroda-Triebes Germany

Detaylı

SPOR VE SAĞLIKLI YAŞAM AMAÇLI YÜRÜME TEKNİKLERİ. Doç. Dr. Haluk H. Öztekin 2013

SPOR VE SAĞLIKLI YAŞAM AMAÇLI YÜRÜME TEKNİKLERİ. Doç. Dr. Haluk H. Öztekin 2013 SPOR VE SAĞLIKLI YAŞAM AMAÇLI YÜRÜME TEKNİKLERİ Doç. Dr. Haluk H. Öztekin 2013 Yaşam boyu sporun kanıta dayalı temel yararları Enerji tüketimi ve kilo kontrolü Solunum sistemi Dolaşım sistemi Kemikler,

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük

Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 / 8300 Gözlükler Koruyucu Gözlük Dräger X-pect 8200 ve 8300 gözlükler, optimum oturma ve yüksek konfor için tasarlanmıştır. Yüksek kalitedeki malzemeleri sayesinde uzun kullanım ömürleri

Detaylı

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006

BELEDİYESPOR FAALİYET RAPORU 2006 2006 AMACI Şehrimiz gençliğinin tüzüğümüzde b u l u n a n b r a n ş l a r d a s p o r t i f faaliyetlerde bulunmasını sağlamak, sporu sevdirmek, spora yöneltmek, sporcuları eğitmek, sportif kültür ve bilincini

Detaylı

ODIN S2 - S3 FURINA S2 - S3

ODIN S2 - S3 FURINA S2 - S3 ODIN S2 - S3 Ayakkabı, nefes alabilir ve suya dayanıklı baskılı cilt (1,8-2,0 mm). Beden aralığı 35-48 Ağırlık 42 numara 960 gr ± 10 gr * S3 Çelik burun, metal içermeyen (kevlar) ara taban FURINA S2 -

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif 21 uyumlu_1 (Ana Müfredat) - Aktif Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : 22 : 1 : 2 T+U : 1 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 111 2 Spor Bilimine Giriş 2 119 2 Türkçe I : Yazılı Anlatım 2 1111 2

Detaylı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı

2. Müsabaka Takvimi, Müsabakalar ve Müsabaka Programı 1. Ulusal Federasyon TÜRKİYE BEDENSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKAN Demirhan ŞEREFHAN GENEL SEKRETER Mehmet TURHAN ADRES : Ulus İşhanı A Blok Kat:1 Ulus-Ankara TÜRKİYE TEL: +90 312 309 73 97 FAKS:

Detaylı

Baharda Sokaklar le Renkleniyor!

Baharda Sokaklar le Renkleniyor! Baharda Sokaklar le Renkleniyor! yeni Koleksiyon Bu Katalog 30 Mart - 30 Nisan 2016 tarihleri arasında geçerlidir. DERİ Lumberjack Erkek Deri Ayakkabı 40-45 Numara/Farklı 169, 00 18,78 x9 Stok: 250 Adet

Detaylı

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK...

4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... 4 MEVSİM TATİLDE YAŞAMAK... Konum itibariyle her geçen gün değerine değer katan Ordu - Perşembe, kentsel dönüşümün modernleştirdiği Sakin Şehir, ayrıcalıklı ve değerli projesi Hızır Kaptan Konakları. Aycan

Detaylı

SPORCULAR için......sizin için

SPORCULAR için......sizin için SPORCULAR için......sizin için Herbalife24 serisi, egzersiz öncesinde, sırasında ve sonrasında size yardımcı olabilecek sporcu beslenmesi ürünlerini içermektedir. Herbalife24 düzenli egzersiz yapan, vücut

Detaylı

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI

MICHELIN Pilot Road 4 SPORT TOURING KULLANIM İÇİN SEGMENTİN YENİ STANDARTI MICHELIN Pilot Power 3 SPORT MOTOSİKLETİNİZDE ÖDÜN VERMEDEN KEYİF! MICHELIN Yeni Çift Hamur Teknolojisi 2CT+ sayesinde, uzun ömür ve mükemmel yol tutuşa ek olarak, virajlarda ve ani hızlanmalarda ki istikrarlı

Detaylı

NET %10 SON GÜN 31 MART

NET %10 SON GÜN 31 MART % NET 30 %10 SON GÜN 31 MART 1 İçerik Bambi, Home Textile ürünlerini modern üretim araçlarını gelenekselin tecrübesinden faydalanarak doğallık çizgisinden ödün vermeden en kaliteli malzemeleri kullanarak

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE

495 TL. Ne istersen o, SONBAHARDA SOKAK MODASI. Sadece Tchibo dünyasına özel. Sadece Tchibo dünyasına özel. LATTE Şimdi SADECE Ne istersen o, 30 Eylül de www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda LATTE Şimdi SADECE 495 TL Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: SONBAHARDA SOKAK MODASI Bu kampanya 16-29 Eylül tarihleri arasında

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı