Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010"

Transkript

1 Sayı : 2010 / 209 Konu: Belge İptali 13 Eylül 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün Geographic Travel Seyahat Acentası, Find Tours Turizm Seyahat Acentası, Adana Soho Turizm Seyahat Acentası, Pegasusit Turizm Seyahat Acentası, Göncü Turizm Seyahat Acentası, Gooty Turizm Seyahat Acentası, Meloni Oto Kiralama Turizm Seyahat Acentası ve Uno Turizm Seyahat Acentası nın Belge İptali ile ilgili yazısı ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla Seçim AYDIN Başkan Ek: Yazı (8 adet) 1 Dr. Mediha Eldem Sokak No: 33 / 5 Kızılay ANKARA/TÜRKİYE Tel : (0.312) Fax : (0.312) atid2005@gmail.com web :

2 İstanbul, 08 Eylül 2010 Sayı: 2010/343 Sayın Seçim AYDIN ATİD Başkanı Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünden alınan Geographic Travel Seyahat Acentası, Find Tours Turizm Seyahat Acentası, Adana Soho Turizm Seyahat Acentası, Pegasusit Turizm Seyahat Acentası, Göncü Turizm Seyahat Acentası, Gooty Turizm Seyahat Acentası, Meloni Oto Kiralama Turizm Seyahat Acentası ve Uno Turizm Seyahat Acentası İşletme belgelerine ilişkin yazılar ekte bilgilerinize sunulmuştur. Saygılarımla, Gürel AYDIN Genel Sekreter TÜROFED Ek: Yazı ( 8 Adet )

3 ~JS J~~, T.C. KÜLTÜR VE TURIZM BAKANLIGI Sayi : B.16.0.YIG (~C0 'LCcO Konu : Belge Iptali TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA ~RIH AVRUPA KÜLTÜR BASKENTI \.. '"... N ' i..../ Agustos 2010 Bakanligimizdan 5172 belge no'lu (A) grubu seyahat acentasi geçici isletme belgesi ile "Globeks Turizm ve Org. Tic. Ltd. sti." belge sahipliginde "Cihannüma Mah. Barbaros Bulvari No:21/3 K:4 Besiktas!Istanbul" adresinde faaliyet gösteren "Geographic Travel Seyahat Acentasi" nin isletme belgesi, 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt benderi hükmü geregince 12/08/2010 tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. DAGITIM: Geregi -Istanbul Valiligine (Il Kültür ve Turizm Müdürlügü) Bilei: - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - THY Genel Müdürlügüne - DDY Genel Müdürlügüne - Geographic Travel Seyahat Acentasi Cihannüma Mah. Barbaros Bulvari No:2113 K:4 Besiktas/Istanbul Ismet Inönü Bulvan No:5 Emek/Ankara Tel:(312) Faks: (312) ElektronikAg: Irtibat: Jülide ÖZDEMIR (Kültür ve Turizm Uzmani): 2607 (Dahili)

4 T.C. KÜLTÜR VE TURIzM BAKANLlGI Sayi B.16.0.YIG / WC'C? 0 Konu : Belge Iptali. i{ (J TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA EBULULA MARDIN CADDESI MAYA MERIDIEN Is MERKEZI D-2 BLOK KAT:3 0:13 AKATLAR-BESIKTAS/ISTANBUL Bakanligimizdan 2905 nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Kafkas Turizm Sey. San. ve Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Çarsi Mah. Iskele Cad. Tophane Yokusu No:2 D:2/4 Alanya/ANTALYA" adresinde faaliyet gösteren Fiod Tours Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (3) numarali alt bendi hükmü geregince, tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. ardimcisi Dagitim: -Antalya Valiligine (Il Kültür ve Turizm Müdürlügü) - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - T.C. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne - Find Tours Seyahat Acentasi (Çarsi Mah. Iskele Cad. Tophane Yokusu No:2 0:2/4 Alanya!ANTALYA) Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel: (312) Faks: (312)

5 T.C. KÜLTÜR VE TURIzM BAKANLlGI Sayi B.16.0:YIG.0.lS i~o:::;,9-0 Konu : Belge Iptali..I TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA EBULULA MARDIN CADDESI MAYA MERIDIEN Is MERKEZI D-2 BLOK KAT:3 D: 13 AKATLAR-BESIKTAS/ISTANBUL Bakanligimizdan 5518 nolu (A) grubu seyahat acentasi geçici isletme belgesi ile,., Soho Turizm ve Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Cemalpasa Mah. 3. Sokak Rona Apt. No:15 K:1 D: Seyhan/ADANA" adresinde faaliyet gösteren Adana Soho Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt bentleri hükmü geregince, tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. ~' Cemi! T RAN Bakan a. Genel Müdür Ya imcisi Dagitim: -Adana Valiligine (Il Kültür ve Turizm Müdürlügü) - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye OtelcHer Federasyonuna - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - T.C. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne - Adana Soho Turizm Seyahat Acentasi (Cemalpasa Mah. 3. Sokak Rona Apt. No:15 K:1 D: Seyhan/ADANA) Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel: (312) Faks: (312) Elektronik Ag: Irtibat: Aysegül ÇELIKEL: 2607 (Dahili)

6 Sayi Konu : B.16.0.YIG : Belge Iptali. T.C. KÜLTÜR VE TURIzM BAKANLlGI Yatirimve IsletmelerGenel Müdürlügü /2010 TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA EBULULA MARDIN CADDESI MAYA MERIDIEN Is MERKEZI D-2 BLOK KAT:3 D: 13 AKATLAR-BESIKTAS/ISTANBUL Bakanligimizdan 4112 belge nolu, (A) grubu seyahat acenta isletme belgesi ile "Pegasusist Turizm Isletmeleri A. S." belge sahipliginde "Vali Konagi Cad. Samsun Apt. No:57/3-4 Nisantasi/IST ANBUL" adresinde faaliyet gösteren Pegasusist Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi, 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt bentleri hükmü geregince, tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Dagitim: -Istanbul Valiligine (Il Kültür ve Turizm Müdürlügü) - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - T.C. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne - Pegasusist Turizm Seyahat Acentasi (Vali Konagi Cad. Samsun Apt. No:57/3-4 Nisantasi/ISTANBUL) Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tlf:( 312) Faks: (312)

7 T.C. KÜLTÜR VE TURIzM BAKANLlGI Sayi : B.16.0.YIG.0.lS (;/<-'(iC/~- Konu : Belge Iptali. D t).;:>1 ().. / TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONUNA EBULULA MARDIN CADDESI MAYA MERIDIEN Is MERKEZ I 0-2 BLOK KAT:3 D:13 AKATLAR-BESIKTAS/ISTANBUL Bakanligimizdan 3958 nolu (A) grubu seyahat acentasi geçici isletme belgesi ile "Göncü Turizm Ins. ve Nakl. Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Atatürk Bulvan Sair Sevket Mah. Firat Apt. Alti 34/F SANLIURFA" adresinde faaliyet gösteren Göncü Turizm Seyahat Acentasi'nin isletme belgesi sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 27 nci maddesinin (b) bendinin (3) numarali alt bendi hükmü geregince, tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Dagitim: -Sanliurfa Valiligine (Il Kültür ve Turizm Müdürlügü) - Göncü Turizm Seyahat Acentasi (Atatürk Bulvari Sair Sevket Mah. Firat Apt Alti 34/F SANLIURFA) - TÜRSAB Baskanligina - Türkiye Otelciler Federasyonuna - Türk Hava Yollari Genel Müdürlügüne - T.C. Devlet Demir Yollari Genel Apt Müdürlügüne Ismet Inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel: (312) Faks: (312) Elektronik Ag: Irtibat: Aysegül ÇELIKEL: 2607 (Dahili)

8 T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI to to AVRUPA KÜL.TÜR BASKENTI Sayi : B.16.0.YIG (~{;"k:jo Konu : Belge Iptali TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 3303 sayili (C) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Titan Ins. San. ve Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Yesilköy Sevketiye Mah. Hatboyu Cad. No:7/16-19 BakirköylISTANBUL" adresinde faaliyet göstermekte iken "Barsel Ins. San. ve Tic. Ltd. Sti." olarak ticaret unvan degisikligi ve "Hatboyu Cad. Ok Ishani No:7/4 Yesilköy-BakirköyIISTANBUL" olarak adres degisikligi bulunan eksiklikler dolayisiyla islemleri sonuçlandirilamayan Gooty Turizm Seyahat Acentasinin isletme belgesi 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt bendi hükümleri uyarinca 18/08/2010 tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. ardimcisi DAGITIM: -istanbul Valiligi (il Kültür ve Turizm Müdürlügü) -Gooty Turizm Seyahat Acentasi Yesilköy Sevketiye Mah. Hatboyu Cad. No: BakirköylISTANBUL - Gooty Turizm Seyahat Acentasi Hatboyu Cad. Ok ishani No:7/4 Yesilköy-BakirköylISTANBUL -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne -TC. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne ismet inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O 312) Faks: (O 312) Elektronik Ag:

9 Sayi Konu T.C. KÜLTÜR VE TURIZM BAKANLIGI : B.16.0:YIG.O f <& -( b'29-. : Belge Iptali AVRUPA KÜLTÜR BASKENTI TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 3575 sayili (C) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Kaan Ekonomik Meloni Oto Kiralama Otomotiv Turizm Tekstil Gida ve Ins. Taah. Tic. Ltd. Sti." belge sahipliginde "Ertugrul Mah. Pestemalci Cad. No:53/2 Tekirdag" adresinde faaliyet gösteren Meloni Oto Kiralama Turizm Seyahat Acentasinin isletme belgesi 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanununun 27 nci maddesinin (b) bendinin (3) numarali alt bendi geregi 18/08/2010 tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. {j Bakan i~. ce~uran Genel Müdür Yardimcisi DAGITIM: -Tekirdag Valiligi (il Kültür ve Turizm Müdürlügü) -Meloni Oto Kiralama Turizm Seyahat Acentasi Ertugrul Mah. Pestemalci Cad. No:53/2 Tekirdag -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne -T.C. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne ismet inönü Bulvari No:5 Emek/Ankara Tel:( O312) Faks: (O312) Elektronik Ag:

10 T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Sayi B.16.0.YIG.O /b(~0 Konu : Belge Iptali AVRUPA KÜLTÜR BASKENTI TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 1853 sayili (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Ertur Yatçihk ve Turizm Isi. Tic. Müsavirlik-Ertan Özkan" belge sahipliginde "Yat Limani Setur Marina ANTALYA" adresinde faaliyet gösteren Uno Turizm Seyahat ve Acentasinin isletme belgesi 1618 sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanununun 27 nci maddesinin (b) bendinin (2) ve (3) numarali alt bentleri geregi 20/ tarih ve sayili Makam Oluru ile iptal edilmistir. Bilgilerinizi rica ederim. DAGITIM: -Antalya Valiligi (il Kültür ve Turizm Müdürlügü) -Uno Turizm ve Seyahat Acentasi Yat Limani Setur Marina ANTALYA -TÜRSAB Baskanligina -Türkiye Otelciler Federasyonu -THY A.O. Genel Müdürlügü' ne -TC. Devlet Demir Yollari Genel Müdürlügüne ismet inönü Bulvari No:5 Emek! Ankara Tel:( O312) Faks: (O 312) Elektronik Ag:

Sayı : 2010 / 230 Konu: Belge İptali 20 Ekim 2010

Sayı : 2010 / 230 Konu: Belge İptali 20 Ekim 2010 Sayı : 2010 / 230 Konu: Belge İptali 20 Ekim 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010

Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010 Sayı : 2010 / 194 Konu : Belge İptali 03 Ağustos 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü

Detaylı

Sayı: 2010 / 136 Konu: Belge İptali 07 Mayıs 2010

Sayı: 2010 / 136 Konu: Belge İptali 07 Mayıs 2010 Sayı: 2010 / 136 : Belge İptali 07 Mayıs 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nden

Detaylı

Sayı : 2010 / 191 Konu : Belge İptali 30 Temmuz 2010

Sayı : 2010 / 191 Konu : Belge İptali 30 Temmuz 2010 Sayı : 2010 / 191 : Belge İptali 30 Temmuz 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010

Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010 Sayı: 2010/121 Konu: Belge İptali 27 Nisan 2010 Değerli Üyemiz, TÜROFED tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nden alınan Club Denge Turizm Seyahat

Detaylı

Sayı : 2010 / 240 Konu : Belge İptali ve Geri Alınması 4 Kasım 2010

Sayı : 2010 / 240 Konu : Belge İptali ve Geri Alınması 4 Kasım 2010 Sayı : 2010 / 240 Konu : Belge İptali ve Geri Alınması 4 Kasım 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler

Detaylı

Sayı: 2010 / 163 Konu: Belge İptali 23 Haziran 2010

Sayı: 2010 / 163 Konu: Belge İptali 23 Haziran 2010 Sayı: 2010 / 163 Konu: Belge İptali 23 Haziran 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU T.C. Sayi : B.16.0.YIG.0.15.00.00.01 2-\ ~ to~,.../.../2010. 00 ( Konu: Bakanligimizdan 2126 sayili (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile "Turnesol Tur Turizm Setahat San. ve Tic. Ltd. Sti." belge

Detaylı

Sayı: 2010 / 175 Konu: Belge İptali 06 Temmuz 2010

Sayı: 2010 / 175 Konu: Belge İptali 06 Temmuz 2010 Sayı: 2010 / 175 Konu: Belge İptali 06 Temmuz 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü Sayi B.16.0.YIG.O.lS.0S IS-1/ O (" Konu : Belge Iptali V TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 4493 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi isletme belgesi ile Acar Turizm Seyahat Ith.Ihr.Tic.Ltd.Sti.

Detaylı

Sayı : 2010 / 249 Konu: Belge İptali 11 Kasım 2010

Sayı : 2010 / 249 Konu: Belge İptali 11 Kasım 2010 Sayı : 2010 / 249 Konu: Belge İptali 11 Kasım 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü nün

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI. Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü AVRUPA TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU

T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI. Yatirim ve Isletmeler Genel Müdürlügü AVRUPA TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU T.C. KÜLTÜR VE TuRIzM BAKANLIGI AVRUPA KÜLTÜR 6ASK~NTI Sayi : B.16.0.YIG.0.15.00.00.01..../..../2010 : 2 6 04 2010 TÜRKIYE OTELCILER FEDERASYONU Bakanligimizdan 4076 belge nolu (A) grubu seyahat acentasi

Detaylı

Sayı : 2010 /113 16 Nisan 2010 Konu : Telif Hakları

Sayı : 2010 /113 16 Nisan 2010 Konu : Telif Hakları Sayı : 2010 /113 16 Nisan 2010 Konu : Telif Hakları Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) tarafından Derneğimize gönderilen Müzik Meslek Birlikleri nin Telif Hakları ile ilgili yazısı

Detaylı

Sayı : 2010/232 Konu: Elektrik Enerjisi Desteği. 22 Ekim 2010. Değerli Üyemiz, İlgi: 29 Haziran 2010 tarih ve 2010/171 sayılı yazımız.

Sayı : 2010/232 Konu: Elektrik Enerjisi Desteği. 22 Ekim 2010. Değerli Üyemiz, İlgi: 29 Haziran 2010 tarih ve 2010/171 sayılı yazımız. Sayı : 2010/232 Konu: Elektrik Enerjisi Desteği 22 Ekim 2010 Değerli Üyemiz, İlgi: 29 Haziran 2010 tarih ve 2010/171 sayılı yazımız. İlgi yazımızda, Turizm Belgeli Tesislerde elektrik enerjisi desteğinin

Detaylı

Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010

Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010 Sayı : 2010/202 Konu: Bilgilendirme 27 Ağustos 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) kanalıyla Derneğimize gelen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından düzenlenen 26 Ağustos

Detaylı

Sayı: 2010/52 Konu: Emlak Vergisi Muafiyeti 11 Şubat 2010

Sayı: 2010/52 Konu: Emlak Vergisi Muafiyeti 11 Şubat 2010 Sayı: 2010/52 Konu: Emlak Vergisi Muafiyeti 11 Şubat 2010 Değerli Üyemiz, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) mali danışmanı ERTÜRK Yeminli Müşavirlik den Derneğimize gelen Emlak Vergisi Kanununun

Detaylı

Sayı : 2014 / 190 Konu: Bilgilendirme 13 Ağustos 2014

Sayı : 2014 / 190 Konu: Bilgilendirme 13 Ağustos 2014 Sayı : 2014 / 190 Konu: Bilgilendirme 13 Ağustos 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 100 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2014 / 286 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014

Sayı : 2014 / 286 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014 Sayı : 2014 / 286 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 146 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2015 / 79 Konu: Bilgilendirme 07 Nisan 2015

Sayı : 2015 / 79 Konu: Bilgilendirme 07 Nisan 2015 Sayı : 2015 / 79 Konu: Bilgilendirme 07 Nisan 2015 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 35 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2013 / 202 Konu: Bilgilendirme 26 Aralık 2013. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından sirküler ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2013 / 202 Konu: Bilgilendirme 26 Aralık 2013. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından sirküler ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2013 / 202 Konu: Bilgilendirme 26 Aralık 2013 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından sirküler ilişikte sunulmuştur. yayınlanan 207 nolu Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ

YER HİZMETİ KURULUŞLARI İŞLETMENİN ADI RUHSAT KAPSAMI İLETİŞİM BİLGİLERİ TGS YER HİZMETLERİ HAVAALANLARI YER HİZMETLERİ (HAVAŞ) ÇELEBİ HAVA SERVİSİ TGS Genel Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A3 Blok Kat 6 Yeşilköy- Bakırköy/İstanbul Tel: 0212 463 36 36 Faks : 0212 465

Detaylı

Türk Eximbank Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. tarafından Derneğimize gönderilen Turizm Kredisi ile ilgili yazısı ilişikte sunulmuştur.

Türk Eximbank Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. tarafından Derneğimize gönderilen Turizm Kredisi ile ilgili yazısı ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2015/67 17 Mart 2015 Konu: Türk Eximbank Turizm Kredisi Değerli Üyemiz, Türk Eximbank Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. tarafından Derneğimize gönderilen Turizm Kredisi ile ilgili yazısı ilişikte

Detaylı

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2

KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 KAMPANYAYA KATILAN FİRMALAR İLÇE FİRMA ADI ADRES TELEFON TELEFON 2 İZTES TESİSAT DOĞALGAZ İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ. MANAVKUYU MAHALLESİ YÜZBAŞI İBRAHİN HAKKI CADDESİ

Detaylı

Sayı : 2014 / 284 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014

Sayı : 2014 / 284 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014 Sayı : 2014 / 284 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 144 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ- 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 KIZILAY

Detaylı

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide

Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Sayı : 2012 / 91 02 Mayıs 2012 Konu : Ankara Shopping Guide Değerli Üyemiz, 08 Haziran-01 Temmuz 2012 tarihlerinde düzenlenecek olan Ankara Alışveriş Festivali kapsamında, basımı gerçekleştirilecek olan

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI TÜKETİCİNİN KORUNMASI VE PİYASA GÖZETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SATIŞ SONRASI HİZMET YETERLİLİK BELGESİ Belgenin Veriliş Tarihi ve Sayısı: Belgenin Geçerlilik Tarihi: 29.02.2016

Detaylı

Sayı : 2014 / 180 Konu: Bilgilendirme 24 Temmuz 2014

Sayı : 2014 / 180 Konu: Bilgilendirme 24 Temmuz 2014 Sayı : 2014 / 180 Konu: Bilgilendirme 24 Temmuz 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 96 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2015 / 83 Konu: Bilgilendirme 09 Nisan 2015

Sayı : 2015 / 83 Konu: Bilgilendirme 09 Nisan 2015 Sayı : 2015 / 83 Konu: Bilgilendirme 09 Nisan 2015 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 37 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı: 2010/51 Konu: Bilgilendirme. 10 Şubat 2010. Değerli Üyemiz,

Sayı: 2010/51 Konu: Bilgilendirme. 10 Şubat 2010. Değerli Üyemiz, Sayı: 2010/51 Konu: Bilgilendirme 10 Şubat 2010 Değerli Üyemiz, TÜROFED kanalıyla Derneğimize gelen Çanakkale İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün ihale ettiği Turistik Tesislerin Kiralaması

Detaylı

Sayı : 2015 / 5 Konu: Bilgilendirme 06 Ocak 2015. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 1 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2015 / 5 Konu: Bilgilendirme 06 Ocak 2015. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 1 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2015 / 5 Konu: Bilgilendirme 06 Ocak 2015 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 1 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012

Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012 Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012 Değerli Üyemiz, Eren Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi nin elektrik enerjisi satış fiyat teklifi ile ilgili yazısı ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi

Detaylı

Sayı : 2014 / 285 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014

Sayı : 2014 / 285 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014 Sayı : 2014 / 285 Konu: Bilgilendirme 30 Aralık 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 145 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası:

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü ATıK AKÜMÜLATÖR TAŞıYAN ARAÇLAR için LisANS " 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: Batuhan Geri Kazanım,

Detaylı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan:

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: Kurul un 30/10/2013 tarihli ve 4673-152 sayılı Karar ı ile Zeytinburnu Abay Caddesi No.178 Zeytinburnu/İSTANBUL adresinde, 02.03.2012 tarih ve TAŞ/939-82/30663 sayılı

Detaylı

Sayı: 2009/127 Konu: KDV oran değişikliği Tarih: 15.07.2009. Değerli ATİD Üyesi

Sayı: 2009/127 Konu: KDV oran değişikliği Tarih: 15.07.2009. Değerli ATİD Üyesi Sayı: 2009/127 Konu: KDV oran değişikliği Tarih: 15.07.2009 Değerli ATİD Üyesi 15.07.2009 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren bazı lokanta ve otellerin restoranlarında uygulanan KDV oranlarının

Detaylı

T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı

T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı T.C. TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU Tasarımlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 91930458-120 - [2007/03523 ] / E.2017-OE-356120 Konu : Yenileme Talebi Hakkında Referansınız: 17.08.2017 İLKAY YASEMİN ÖZLÜK (DESTEK

Detaylı

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası:

T.C. ANKARA VALiLiöi Çevre ve Şehireilik iı Müdürlüğü. 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: T.C. ANKARA VALiLiöi ATıK AKÜMÜLATÖR TAŞıYAN ARAÇLAR için LisANS " 1. Aracın ait olduğu firmanın adı, adresi ve telefon numarası, lisans numarası: Keresteciler Sanayi Sitesi 7. Cadde 4. Sokak No:5 Saray

Detaylı

Sayı : 2015 / 6 Konu: Bilgilendirme 06 Ocak 2015. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 2 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2015 / 6 Konu: Bilgilendirme 06 Ocak 2015. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 2 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2015 / 6 Konu: Bilgilendirme 06 Ocak 2015 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 2 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2014 / 1 Konu: Bilgilendirme 02 Ocak 2014. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 1 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2014 / 1 Konu: Bilgilendirme 02 Ocak 2014. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 1 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2014 / 1 Konu: Bilgilendirme 02 Ocak 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 1 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2012 / 220 Konu: Bilgilendirme 19 Kasım 2012

Sayı : 2012 / 220 Konu: Bilgilendirme 19 Kasım 2012 Sayı : 2012 / 220 Konu: Bilgilendirme 19 Kasım 2012 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 125 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Sayı : 2014 / 197 Konu: Bilgilendirme 26 Ağustos 2014

Sayı : 2014 / 197 Konu: Bilgilendirme 26 Ağustos 2014 Sayı : 2014 / 197 Konu: Bilgilendirme 26 Ağustos 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 107 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI

ANKARA İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI İLİNDE BULUNAN ÖZEL İSTİHDAM BÜROLARI SIRA NO 1 ÖZEL İSTİHDAM BÜROSUNUN ADI DETAM ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK VE HİZ.LTD.ŞTİ BÜRONUN BULUNDUĞU İL YÖNETİM KURULUNUN İZNİNE İLİŞKİN KARAR TARİH VE SAYISI 31.05.2010-135

Detaylı

Sayı : 2012 / 193 Konu: Bilgilendirme 12 Ekim 2012. Derneğimize intikal eden Deniz Demirdizen in ait cv ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2012 / 193 Konu: Bilgilendirme 12 Ekim 2012. Derneğimize intikal eden Deniz Demirdizen in ait cv ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2012 / 193 Konu: Bilgilendirme 12 Ekim 2012 Değerli Üyemiz, Derneğimize intikal eden Deniz Demirdizen in ait cv ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Detaylı

Sayı : 2015 / 79 Konu: Bilgilendirme 06 Nisan 2015

Sayı : 2015 / 79 Konu: Bilgilendirme 06 Nisan 2015 Sayı : 2015 / 79 Konu: Bilgilendirme 06 Nisan 2015 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 34 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339 97 87 Faks: Web: E-Mail: info@aksetgida.

Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339 97 87 Faks: Web: E-Mail: info@aksetgida. Oluşturma Tarihi: 18.06.2016 Oluşturma Saati: 18:34 İhracatçılar Makarna AKSET GIDA SAN.DIŞ. TİC.LTD.ŞTİ. Adres: BİNEVLER MAH.22 NL.SOK.EMRE SİTESİ B BLOK NO:51/3 ŞAHİNBEY/GAZIANTEP-TURKEY Telefon: +90(342)339

Detaylı

o. i lt. lö ı) S ' KAVl>EDi.:;- 9'1" Tarih Sayı Konu

o. i lt. lö ı) S ' KAVl>EDi.:;- 9'1 Tarih Sayı Konu BALIKESIR TICARET ODASI GENEL SEKRETERL!NE BASIW SOK.H0.10/2-3 Kayıt 1'.-ırlhl: 7. o. i lt. lö ı).. 1 123 S ' KAVl>EDi.:;- 9'1" - s_,... - - TOBB TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİGİ BALIKESİR 266-2446781

Detaylı

Sayı : 2014 / 5 Konu: Bilgilendirme 03 Ocak 2014. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 4 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2014 / 5 Konu: Bilgilendirme 03 Ocak 2014. Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 4 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2014 / 5 Konu: Bilgilendirme 03 Ocak 2014 Değerli Üyemiz, Ertürk Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti. tarafından yayınlanan 4 nolu sirküler ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda

Detaylı

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2.

SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. SERVİS İSTASYONLARI GÖSTERİR LİSTE İTHALATÇI/İMALATÇI-ÜRETİCİ FİRMANIN 1. ÜNVANI : BİMEL ELEKTRONİK MAMULLERİ PAZARLAMALTD. ŞTİ. 2. MERKEZ ADRESİ : BAYINDIR SOKAK, NO:5/1-2-4-5-6-7 14-15-17-19 YENİŞEHİR

Detaylı

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN

T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü. TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE SiNCAN T.C SiNCAN KAYMAKAMllGI ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayı : 34203882.821.99/35 'lls '2'3./02/2013 Konu : Türk Dili Dergisi Armağanlı Abone Kampanyası TÜM RESMi VE ÖZEL ilkokul/ortaokul VE lise MÜDÜRLÜKLERiNE

Detaylı

T.C. TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIGI

T.C. TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIGI "'" Ci< TC Sayi : M069TBB071/ 81-22\ Konu : Yerlesim Yeri Belirlenmesi Q'f/0l/20 1O içisleri BAKANLlOINA (Nüfus ve Vatandaslik isleri Genel Müdürlügü) Türkiye Belediyeler Birligi ülkemizdeki bütün belediyeleri

Detaylı

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE TASNİF Dlsı...~. T.C. AVRUPAJÜ,RLİ(;İ BAKANL1(;J _... Eğitim ve Kurumsal Yapılanma Başkanlıği Sayı 96393232-772/9573 26/12/2014 Konu Avrupa Koleji Yüksek Lisans Burs Programı ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜ(;ÜNE

Detaylı

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı : TİM.AİB.GSK.ARGE/001676 21/05/2013 Konu : Sirküler ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER 2013/146 Sayın Üyemiz, 1. Türk-Sudan İş Forumu

Detaylı

KİREMİTHANE MAHALLESİ İSTİKLAL CADDESİ 205 SOKAK NO: 6-7-8 MERSİN

KİREMİTHANE MAHALLESİ İSTİKLAL CADDESİ 205 SOKAK NO: 6-7-8 MERSİN MERSİN DEVLET HASTANESİ Nusratiye Mah. Kuvayi Milliye Cad. No: 32 33050 / MERSİN TEL : 0 324 3363950 M. Ü. TIP FAKÜLTESİ İhsaniye Mah. 4935 Sok. Akdeniz / MERSİN TEL : 0 324 3374300 ÇAĞDAŞ TIP MERKEZİ

Detaylı

KDZ. EREĞLİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİNE ZONGULDAK

KDZ. EREĞLİ DEVLET HASTANESİ YÖNETİCİLİĞİNE ZONGULDAK T.C. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Zonguldak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Sayı : 80347494-^003 Konu : (Ebola Virüs Hastalığı) ZONGULDAK İ l İ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİSİ

Detaylı

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş.

Onay Sertifikası. Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Onay Sertifikası Bu Yönetim Sistemi Sertifikası, SAINT-GOBAIN WEBER YAPI KİM. SAN. VE TİC. A.Ş. Kemalpaşa OSB Mah. Kuyucak Yolu Sokak No: 284 35730 Kemalpaşa, İzmir, Türkiye firmasının Lloyd's Register

Detaylı

ÇEŞME-ALAÇATI-PAŞALİMANI KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ

ÇEŞME-ALAÇATI-PAŞALİMANI KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM BÖLGESİ K - 27 - - 28 - - 29 - - 30 - 1 NOLU KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM ALT BÖLGESİ K - 31 - 1 NOLU KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM ALT BÖLGESİ - 32 - 1 NOLU KÜLTÜR VE TURİZM KORUMA VE GELİŞİM ALT BÖLGESİ

Detaylı

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Sayı :31775355-153.08-9 Konu :Donatım ve işletme malzemeleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan

Detaylı

NPK GÜBRELERİ MİKRO-ELEMENTLER - ÖZEL GÜBRELER

NPK GÜBRELERİ MİKRO-ELEMENTLER - ÖZEL GÜBRELER .. Bi-er kimya tarım ilacları san. Ve tic. Ltd. sti. Bİ ER ASTALL... SOLUFEED LTD. / İNGİLTERE FİRMASININ ÜRÜNLERİ a NPK GÜBRELERİ MİKRO-ELEMENTLER - ÖZEL GÜBRELER Iron 13 Caltıx plus Her Damlasında Verim

Detaylı

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ

BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ TAV Yatırım Holding A.Ş. Müdürlüğü Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi 8491-1941-5165-9294 558440 TAV Yatırım Holding A.Ş. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Bakırköy İstanbul Tepe İnşaat San. A.Ş. 2234-4782-3491-2854

Detaylı

İŞLEYECEĞİ ATIK TÜRÜ. ADRES: Hacı Sabancı Org. San. Böl. Atatürk Bulv. No:45 Yakapınar ADANA Tlf: 0 322 3943678 Faks: 0 322 3943679

İŞLEYECEĞİ ATIK TÜRÜ. ADRES: Hacı Sabancı Org. San. Böl. Atatürk Bulv. No:45 Yakapınar ADANA Tlf: 0 322 3943678 Faks: 0 322 3943679 T.C. ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ÇEVRE YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ATIK YÖNETİMİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI LI ATIK MADENİ YAĞ GERİ KAZANIM FİRMALARI (Güncelleme Tarihi: 04.01.2011) İLİ FİRMA ADI ADRES ADANA CAN KİMYEVİ

Detaylı

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE

T.e. il Milll Egitim Miidiirliigii. ... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu ... MUDURLUGUNE MU$ valiligi il Milll Egitim Miidiirliigii Sayl : 94414164/13 5/426871 14/0112015 Konu: Hasan DAGDONDEREN'e ait Ustahk Belgesinin iptali... KA YMAKAMLIGINA itve Milli Egitim Miidurliigu... MUDURLUGUNE

Detaylı

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ

ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: Konu: TİM.OAİB.GSK.ARG3.2014/538-14832 RF İhracatçı Listeleri Hk. Ankara, 11/07/2014 SİRKÜLER (H/2014) Sayın Üyemiz, Ekonomi Bakanlığı ndan alınan

Detaylı

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11.

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11. YETKİSİ DAHİLİNDEKİ TARTI 1 48 MUĞLA SELMAN KALİBRASYON ÖLÇÜ VE TARTI KALİBRASYON MUAYENE VE DAMGALAMA MERKEZİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 ŞEYH MAH. RAGIPBEY CAD. SAATÇIOĞLU PASAJI NO:10/I- G

Detaylı

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz

Habersiz Olursanız Haber Siz Olursunuz T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı : 52707093-141.03 Konu : AB Dışı İhracat Onay Numarası 22.09.2016 / 18831165 DAĞITIM YERLERİNE Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından alınan

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

23.02.2016 tarih ve 29633 sayılı Resmi Gazete 20.02.2016 tarih ve 29630 sayılı Resmi Gazete 19.02.2016 tarih ve 29629 sayılı Resmi Gazete

23.02.2016 tarih ve 29633 sayılı Resmi Gazete 20.02.2016 tarih ve 29630 sayılı Resmi Gazete 19.02.2016 tarih ve 29629 sayılı Resmi Gazete 23.02.2016 tarih ve 29633 sayılı Resmi Gazete 11.09.2013 tarihli ve 28762 sayılı, 27.02.2014 tarihli ve 28926 sayılı, Resmi Gazete ilanları ile denetim faaliyetleri üç defa geçici olarak durdurulan ve

Detaylı

SAMSUN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

SAMSUN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ SAMSUN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ (1/8/2010-31/8/2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN) Belge No Sabit Yatırım (TL) Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Belge Tarihi Öngörülen Destek İth.Mak.Teç.Tut.(ABD$) S.N Yatırımın

Detaylı

Başka Bir İş İçin Düzenlenen Banka Referans Mektubu Kabul Edilir mi?

Başka Bir İş İçin Düzenlenen Banka Referans Mektubu Kabul Edilir mi? Başka Bir İş İçin Düzenlenen Banka Referans Mektubu Kabul Edilir mi? KAMU İHALE KURULU KARARI Toplantı No : 2007/047 Gündem No : 59 Karar Tarihi : 13.08.2007 Karar No : 2007/UY.Z-2748 Şikayetçi : Yağışan

Detaylı

Mevzuat Bilgilendirme Servisi

Mevzuat Bilgilendirme Servisi T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :18723479-153.08 Konu :İşletme Donatım Malzemesi Havayolu İşletmeleri ve Hava Aracı Bakım Kuruluşları Listesi 97B-REV10 21.09.2017 / 28060395

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

ilgi: Dış Ticaret Müsteşarlığı"nın 22.10.2010 tarih ve 13.02.l.DTM.0.07.609-620001318 sayılı yazısı.

ilgi: Dış Ticaret Müsteşarlığının 22.10.2010 tarih ve 13.02.l.DTM.0.07.609-620001318 sayılı yazısı. ~ 1 ÇARŞAMBA TİCARET VE SAHAYI ODASI [O TOBB GENEL SEKRETERLİĞİME ÇAY MAHALLESİ KÜÇÜK HAMAM SÖK. No:oy A TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ÇARŞAMBA / SAMSUN Tarih L J Sayı Konu 412/>-1 \02. Dış Ticaret

Detaylı

Sayı : 2012 / 221 Konu: İş Talebi 20 Kasım 2012

Sayı : 2012 / 221 Konu: İş Talebi 20 Kasım 2012 Say : 2012 / 221 Konu: Talebi 20 Kasm 2012 Değerli Üyemiz, Derneğimize intikal eden Maden Mhendisliği mezunu Mehmet Aydn a ( % 40 iitme engelli) ait CV iliikte sunulmutur. Bilgilerinizi rica eder, çalmalarnzda

Detaylı

Değerli üyemiz, 03/07/2007

Değerli üyemiz, 03/07/2007 Değerli üyemiz, 03/07/2007 I-GENEL BİLGİ: Karayolları taşıma yönetmeliğine göre, ticari amaçlı yük ve yolcu taşımacılığı, ticari amaç olmaksızın işletmelerin aktifinde kayıtlı araç ile kendi yük ve yolcusunu

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI Gümrükler Genel Müdürlüğü Sayı :18723479-153.08 Konu :İşletme Donatım Malzemesi- Hava Aracı Bakım Kuruluşları Listesi 18.03.2016 / 14652586 DAĞITIM Ulaştırma, Denizcilik ve

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 14/01/2019-E.15321 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimi *BE8AN55RH * Sayı : 83289901-300 Konu : Europass Bilgilendirmesi

Detaylı

30.12.2009 tarihinde saat 15:40:09'da ve 15:40:39'da Kamuyu Aydinlatma Platformu'nda (KAP) yayinlanan bildirimlerimiz yazimiz ekinde yer almaktadir.

30.12.2009 tarihinde saat 15:40:09'da ve 15:40:39'da Kamuyu Aydinlatma Platformu'nda (KAP) yayinlanan bildirimlerimiz yazimiz ekinde yer almaktadir. = - - - -- -.ik- "ADEL = - ADEL KALEMeiLiK TiCARET ve SANAyi A.S. Esentepe Mahallesi Anadolu Caddesi No.7 Karta i 34870 istanbul T: (O 216) 389 58 84 (pbx) F: (O216) 353 42 90 www.adel.com.tr EK:1 30.12.2009

Detaylı

Sayı : 2011/139 Konu: Sabit Telefon Hizmeti 28 Eylül 2011

Sayı : 2011/139 Konu: Sabit Telefon Hizmeti 28 Eylül 2011 Sayı : 2011/139 Konu: Sabit Telefon Hizmeti 28 Eylül 2011 Değerli Üyemiz, Megakom İletişim Sistemleri Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şirketi tarafından Derneğimize gönderilen Sabit Telefon Hizmeti ile ilgili

Detaylı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi İŞ İLANI - 1 TARİH: 10.07.2011 FİRMA ADI: ARTIBEL KALİTE SİSTEM BELGELENDİRME VE EĞİTİM HİZ. İÇ VE DIŞ LTD. ŞTİ FİRMANIN ÇALIŞMA ALANI: BELGELENDİRME, SERTİFİKASYON, EĞİTİM, ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ DENEYİM:

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 10/12/2014-80996 T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BENNMFR0* Sayı :14065294-311.01.02/ Konu :Özel Burs Programları FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ BONAİR HAVACILIK TİC.

Detaylı

Audit-Consulting Denetim-Danışmanlık Yeminli Mali Müşavirlik Departmanı-Sirküler Bülteni

Audit-Consulting Denetim-Danışmanlık Yeminli Mali Müşavirlik Departmanı-Sirküler Bülteni Sayı: 2018/58 Konu: Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklikler Yapılmıştır (2018/11714 sayılı BKK) Mevzuat: Web: http://taxauditingymm.com/sirkuler.aspx Email 1 :

Detaylı

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY

TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: Başkan V. II. Başkan: Kazım ÖZKAN Üyeler: Ahmet ÖZBAKIR, Mehmet Zeki ADLI, Hasan KOCAGÖZ, Hamdi GÜLEÇ, Mehmet AKSOY BAŞVURU SAHİBİ: Kumsan Asfalt Beton Mıcır ve İnş. San. ve

Detaylı

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası TEŞVİK BELGELİ LAR Ocak - Haziran 2017 Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2017 Yılı Haziran Ayı Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye) Sermaye Türü Yatırımın Sabit Yatırım Belge Adedi Cinsi (Milyon TL) İstihdam

Detaylı

Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği

Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYET YÖNETMELİĞİ(MÜLGA) Turizm Amaçlı Sportif Faaliyet Yönetmeliği Kültür ve Turizm Bakanlığı Resmi Gazete Tarihi: 15/06/1997 Resmi Gazete Sayısı: 23020 ***23/02/2011 tarih ve

Detaylı

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11.

YMS ONAY NUMARASI BELGE TARİHİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 MURAT DÜZ YMS-05-001 03.01.2014 UĞUR USLUKILIÇ YMS-16-001 07.11. YETKİSİ DAHİLİNDEKİ TARTI 1 48 MUĞLA SELMAN KALİBRASYON ÖLÇÜ VE TARTI KALİBRASYON MUAYENE VE DAMGALAMA MERKEZİ SELMAN ÖZENTÜRK YMS-48-01 16.12.2013 ŞEYH MAH. RAGIPBEY CAD. SAATÇIOĞLU PASAJI NO:10/I- G

Detaylı

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ

MEVZUAT BİLGİLENDİRME SERVİSİ Sayı :31775355-153.08-9 Konu :Donatım ve işletme malzemeleri T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI 21.01.2014 / 01297 GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından alınan

Detaylı

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 27/04/2018-E.17705 T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BE6L37CKB* Sayı : 78521740-300 Konu : 19 Mayıs Gençlik Haftası Turnuvası ŞANLIURFA SOSYAL

Detaylı

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ

YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ 1/5/2010-31/5/2010 TARİHLERİ ARASINDA VERİLEN YATIRIM TEŞVİK BELGELERİ () Sn Belge No Belge Tarihi Firmanın Adı Yatırımın Sektörü Yatırımın Yeri Firmanın Adresi Yatırımın Belge

Detaylı

Oda Sicil İstatistikleri Yıllara Göre Karşılaştırma Tabloları

Oda Sicil İstatistikleri Yıllara Göre Karşılaştırma Tabloları A) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasındaki Meslek Grupları 1. İMALATÇILAR GRUBU 2. TARIM, HAYVANCILIK, SU ÜRÜNLERİ TİCARETİ İLE ZİRAİ İLAÇ GRUBU 3. İNŞAAT TAAHHÜT GRUBU 4. ELEKTRİK ELEKTRONİK VE DAYANIKLI

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 1 no.lu Meslek Komitesi'nin 01/10/2014 tarih ve 18 no.lu toplantısında, ilçemizde kullanılan suyun metreküp

Detaylı

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI

HAVATAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT KAPSAMI EM AİR HAVACILIK VE TİC. SANCAK HAVAYOLLARI THK GÖKÇEN HAVACILIK İKTİSADİ İŞLETMESİ TR AT 001 TR AT 002 TR AT 003 GENEL HAVACILIK TR AT 008 SANTAY HAVACILIK TİCARET SETAİR HAVA TAŞIMACILIĞI VE HİZMETLERİ

Detaylı

T.C. KÜTAHYA valiligi Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü... MALMÜDÜRLÜGÜNE

T.C. KÜTAHYA valiligi Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü... MALMÜDÜRLÜGÜNE z: Sayı : Konu: 67882964-708.01- i ~9Lr3 Hatalı Kayıtlar. T.C. KÜTAHYA valiligi Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü 1111112015... MALMÜDÜRLÜGÜNE Bakanlığımız Muhasebat Genel Müdürlüğünün, Hatalı Kayıtlara

Detaylı

TC SAGLlK BAKANLlGI. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü

TC SAGLlK BAKANLlGI. Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü TC SAGLlK BAKANLlGI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü L.C. SAGLIK BAKM'LIGI _ SAGLlKHİZMETLER1 GENEL MüDüRLüGÜ - SAGLIK. B.AK.M'LIGI OROAN,OOKU NAKl1 VE DİYALİZ HİZMEnERİ DAİREBAŞKANLIGI ~ 19. l"ıllliıliilııliiııınıılli

Detaylı

MADDE 2 - (1) Bu Yönetmelik, sportif turizm faaliyetinin yapılmasına ilişkin uyulması zorunlu şartları kapsar.

MADDE 2 - (1) Bu Yönetmelik, sportif turizm faaliyetinin yapılmasına ilişkin uyulması zorunlu şartları kapsar. TURİZM AMAÇLI SPORTİF FAALİYET YÖNETMELİĞİ Dayandığı Kanun Numarası ve Tarihi: 2634-12.3.1982 Resmi Gazete ile Neşir ve İlânı: 23 Şubat 2011 - Sayı: 27855 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI

YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI YÖNETIM KURULU 07 OCAK 2014 GÜNDEMI Sira GÜNDEM MADDELERI KARAR Yönetim Kurulu üyelerinin katildiklari toplanti, ziyaret ve benzeri konular hakkinda Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmesi. Yönetim Kurulu'na

Detaylı

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN

AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN OHSAS 18001 AKSESUAR FİYAT LİSTESİ 02 HAZİRAN 2003 Kablolarımız sayesinde, dünyanın her bir tarafında enerji iletimini ve haberleşmeyi sağlamaktayız. Bugünden itibaren isim değiştiriyoruz: Türk Pirelli

Detaylı

Sayı : PERS. VE İDARİ İŞL. 2015 / 774 16.11.2015-2769 Konu : Unvan Değişikliği FEDERASYONA BAĞLI ODALARA 25 NOLU GENELGE

Sayı : PERS. VE İDARİ İŞL. 2015 / 774 16.11.2015-2769 Konu : Unvan Değişikliği FEDERASYONA BAĞLI ODALARA 25 NOLU GENELGE Sayı : PERS. VE İDARİ İŞL. 2015 / 774 16.11.2015-2769 Konu : Unvan Değişikliği FEDERASYONA BAĞLI ODALARA 25 NOLU GENELGE Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nca hazırlanan Esnaf ve Sanatkârlar Odalarının Unvan

Detaylı

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine:

1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: 1-Sakarya ilinde faaliyet gösteren yapı denetim firmalarının dikkatine: Komisyonu) verilen, JEO TASARIM 2000 Jeo.Müh.Müş.Bilg.Turz.San.ve Tic.Ltd.Şti.'nin Çeşme Meydanı Cad. No:116/6 / SAKARYA adresinde

Detaylı

İlk Müracaat Yeri : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

İlk Müracaat Yeri : Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İkinci Müracaat Yeri : Adana Valiliği Adana Bölge Müdürlüğü İsim : Rıfat KALKAN İsim : Burhan TERZİOĞLU Adres : İnönü Cd. No:65 Seyhan/ADANA Adres : Adana Valiliği Tel : 0 322 352 57 22-359 91 72 Tel :

Detaylı