Vito Orijinal Aksesuarları. Panelvan, Mixto ve Tourer.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Vito Orijinal Aksesuarları. Panelvan, Mixto ve Tourer."

Transkript

1 Vito Orijinal Aksesuarları. Panelvan, Mixto ve Tourer.

2

3 kargo Portbagaj Sistemleri Yükleme ve Nakliye Dış Dizayn iç konfor Elektronik Donanımlar Koruyucu Kılıf & Paspaslar Çocuk Güvenliği hafif alaşımlı jantlar Hafif Alaşımlı Jantlar Lastik Aksesuarları içindekiler

4

5 kargo Portbagaj Sistemleri Vito özel aksesuarları ile aracınız tüm zorluklara hazır Temel taşıyıcı barlar Standart tavan için uygun olan 135 cm enindeki temel taşıyıcı barlar ikili set şeklinde sunulmakta olup, üçüncü bir temel taşıyıcı bar eklenerek 100 kg olan maksimum tavan yükünüz, 150 kg seviyesine yükseltilebilmektedir. Taşıyıcı barlara ait destekler ve kapaklar ayrı temin edilmektedir. 02 Merdiven desteği Değişik tiplerde merdivenin temel taşıyıcı barlar üzerinde güvenli bir şekilde taşınmasını mümkün kılar. 20 x 30 veya 30 x 30 mm boyutundaki temel taşıyıcı barlar için uygundur. 03 Yükleme silindiri (Tavan üzeri) Yaklaşık 135 cm genişliğinde olan ve tavan üzerine monte edilerek kullanılan yükleme silindiri, merdiven veya boru gibi hem hacimsel hem de havaleli yüklerinizin aracın tavanında güvenli bir şekilde taşınmasını mümkün kılar. 04 Yükleme silindiri (Temel taşıyıcı bar üzeri) Temel taşıyıcı barlara vida ile sabitlenerek kullanılan yükleme silindiri, merdiven veya boru gibi hem hacimsel hem de havaleli yüklerinizi aracın tavanında güvenli bir şekilde taşınmasını mümkün kılar. 05 Yüksek dayanak seti Kargonuzun yanlara kaymasını önlemek için yüksek dayanak setini temel taşıyıcı barlara monte etmek, kargonuzu taşımanızda hızlı ve kolay bir yol sağlayacaktır. 05

6 Römork çeki kancası (Sabit) Sabit küre başlı römork çeki kancası ile ağır yükleri hafifçe çekin. Sabit küre başlı çeki kancası çıkarılamaz. 02 Römork çeki kancası (Çıkarılabilir) Çıkarılabilir küre başlı römork çeki kancası ile ağır yükleri hafifçe çekin. Aracınızdan kolayca çıkarılabilen çeki kancasını, bagaj bölümünde saklayabilir ve aracınızın dış tasarımını bozmadan yola devam edebilirsiniz. Römork kablo kitleri Resimde belirtilmemiştir. Römork için aydınlatma ve sinyalizasyon kablo kitleri. Adaptör Resimde belirtilmemiştir. 7-pin girişli römork içindir. 03 Arka bisiklet taşıyıcısı (Çeki demiri bağlantılı) Aracın arka tarafına monte edilmek üzere tasarlanmıştır, her model ve boyuttaki iki veya üç bisikleti taşıyabilir. Bisiklet başına azami yük ağırlığı 30 kg. Kilitlenebilir, kullanımı kolay bu basit mekanizma sayesinde bagaj rahatlıkla açılabilmektedir. Taşıyıcılar katlanabilir olmaları sebebiyle, ister bagajda ister yazlık evinizde, kolaylıkla ve fazla yer kaplamadan saklanabilmektedir. Not: Yana açılır çift kanat bagaj kapaklı araçlar için geçerli değildir. Yukarı açılır bagaj kapaklı araçlarda uygundur.

7 kargo Portbagaj Sistemleri Arka bisiklet desteği Yüksek kaliteli alüminyum bisiklet desteği aracınızın arka bölümüne kolaylıkla uygunluk sağlar. 4 bisiklete (veya 2 çift kişilik) kadar taşıma kapasitesine sahip olup, ayrıca aracınızın arka kapısının kullanılmasını da sağlar. İlave bir sinyalizasyon sistemi gerektirmediği için ek güç tedariği gerektirmez. Arka bisiklet desteği maksimum 70 kg bisiklet yükünü taşır ve kilitlenebilir bir sisteme sahiptir. Not: Yana açılır çift kanat bagaj kapaklı araçlar için geçerli değildir. Yukarı açılır bagaj kapaklı araçlarda uygundur. 05 Alustyle temel taşıyıcı barlar Tavan raylarına hızlı ve esnek bağlantı sağlanmaktadır. Tavan rayları retrofiti Resimde belirtilmemiştir. Tavan rayı olmayan araçlar için hazırlanmış set, tavan raylarını ve ilgili montaj parçalarını içerir. Tavan rayları retrofiti, standart bir tavana hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebilmektedir. 06 Alustyle tavan bisiklet taşıyıcısı Taşıyıcı barların üzerine takılabilen ekstra hafif bisiklet taşıyıcısı. Araç üzerinde bisiklet yokken seyahat ettiğinizde, hava direncini azaltmak için alta doğru katlanabilmektedir. Şasi çapı maksimum 98 mm (dairesel şasi boruları) veya 110 x 70 mm (oval şasi boruları) olan bisikletlere uygundur. Aracınızın tavanında müsaade edilmiş taşıma kapasitesini dikkate almanızı tavsiye ederiz. 07 Bisiklet kilitleri Bisikletlerinizi taşıyıcıya kilitlemenizi sağlayan spiral kilit.

8 Alustyle kayak ve snowboard taşıyıcısı "Comfort" Azami 6 çift kayak 1 ve 4 snowboard içindir ve kilit özelliği vardır. Pratik çekip çıkarma fonksiyonu yükleme ve indirmeyi kolaylaştırır. 02 Alustyle ski and snowboard rack "Standart" Azami 4 çift kayak 1 ve 2 snowboard içindir ve kilit özeliği vardır. 1 Kayak tipi ve ebatlarına bağlı değişkenlik gösterebilir.

9 kargo Portbagaj Sistemleri Bagaj taşıyıcıları kolaylıkla doldurulup boşaltılması için her iki tarafından da açılabilmektedir. siyah metalik titanyum metalik mat gümüş 50 kg'a kadar 75 kg'a kadar 75 kg'a kadar 06 Bagaj taşıyıcıları Zarif ve aerodinamik tasarımı Mercedes-Benz aracınız için yapılmış olup, yüksek kaliteden ve son derece dayanıklı malzemeden üretilmiştir. Rahat yükleme ve indirme için her iki taraftan da açılmaktadır ve kilitlenebilmektedir. 03 Bagaj taşıyıcısı litrelik iç hacmi ile sportif amaçlı seyahatlerinize çözüm sağlar. Maksimum yük limiti 50 kg 2 olan bagaj taşıyıcısı titanyum metalik olarak mevcuttur. 04 Bagaj taşıyıcısı litrelik iç hacmi olan bagaj taşıyıcısı siyah metalik ve mat gümüş seçenekleriyle mevcuttur. Maksimum yük limiti 75 kg 2 olup, her iki taraftan kolayca açılıp kapanması için taşıma bantları bulunmaktadır. 05 Bagaj taşıyıcısı litrelik iç hacmi ile ailenizle yapacağınız yolculuklar için tasarlanmıştır. Siyah metalik ve mat gümüş seçenekleri mevcuttur. Maksimum yük limiti 75 kg 2 olup, her iki taraftan kolayca açılıp kapanması için taşıma bantları bulunmaktadır. 06 Bagaj taşıyıcıları için kayak çantası Tavan bagaj taşıyıcınızın iç ölçülerine tam oturacak şekilde tasarlanmıştır. Bagaj taşıyıcıları 330 için kayak çantası: Azami üç çift kayak setini güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar 3. Bagaj taşıyıcıları 400 için kayak çantası: Azami dört çift kayak setini güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar 3. Bagaj taşıyıcıları 450 için kayak çantası: Azami beş çift kayak setini güvenli bir şekilde saklamanızı sağlar 3. 2 Aracınızın tavanında müsaade edilen taşıma kapasitesini dikkate alınız. 3 Kayak tipi ve ebatlarına bağlı değişkenlik gösterebilir.

10 Bagaj yük bölmesi kaplaması (kısa) Bagaj yük bölmesi kaplaması aracınızın yük bölmesini kir ve darbelerden korur. Hafif, sağlam ve uzun ömürlü plastikten yapılmıştır. A2/A3 araç uzunukları için uygun olup, panelvan araçlar için uygun değildir. YG4 Kodu (yük bölmesi düzenleyici) ile bağlantılı değildir. 03 Bagaj yük bölmesi kaplaması (derin) Bagaj yük bölmesi kaplaması aracınızın yük bölmesini kir ve darbelerden korur. Hafif, sağlam ve uzun ömürlü plastikten yapılmıştır. A2/A3 araç uzunukları için uygun olup, panelvan araçlar için uygun değildir. YG4 Kodu (yük bölmesi düzenleyici) ile bağlantılı değildir. 02 Saklama sandığı Kısa bagaj yük bölmesi kaplaması ile rahatlıkla kullanabileceğiniz saklama sandığını, alışveriş poşetleri gibi devrilme veya kayma ihtimali olan tüm malzemeleriniz için kullanabilirsiniz. Ayarlanabilir bölücü elemanları ile 4 bölüme ayrılabilir.

11 kargo Yükleme ve Nakliye Dış Dizayn Gergi kayışı Ağır yüklerinizi güvenle taşımanızı sağlar. 05 Bağlama lastiği Ağır yüklerinizi güvenle taşımanızı sağlar. 06 Çok amaçlı kutu Bu pratik katlanabilir kutu alışveriş ve diğer taşıma işleri için uygundur. Düz bir şekilde katlanabilir, su geçirmez ve azami 30 kg ağırlık taşıyabilir. 07 Alışveriş sepeti Antrasit renkli sepet, katlanabilir yapıdadır. 08 Yedek ampul kutusu Az yer kaplayan bu kutu, standart ampul setini içermektedir ve ihtiyaç durumunda kolayca kullanılabilir. 09 Reflektör yelek Rulo şeklinde katlanıp küçük çantasında saklanabilen reflektör yelek, parlak turuncu ve sarı renklerinde olup, yansıma yapan şeritleri sayesinde karanlıkta bile fark edilmeyi sağlayarak güvenliği korur. 10 Yavaş dolum fonksiyonlu şarj cihazı Aracınızın aküsüne yeni bir yaşam kazandırır. Akünüz tamamen boşalmış olsa dahi akünüzü kontrol eder, şarj eder ve canlandırır. 3.6 amper, 5 amper ve 25 amper çeşitleri mevcuttur. Yan cam rüzgar siperi Kolayca araca takılabilen siper, camın buğulanmasını önlediği gibi toz, yağmur ve hatta böceklerin içeri girmesini engeller. Hava akımı olmadan konforlu sürüşün keyfini sürün

12 01

13 iç konfor Elektronik Donanımlar Yolculuklarınız için pratik ve kullanışlı çözümler. 01 Becker MAP PILOT Aracınızda bulunan Audio 15 radyonuzu, 3 boyutlu harita görüntüleriyle yüksek performanslı navigasyon sistemine dönüştürebilirsiniz. Becker MAP PILOT da standart 14.7 cm renkli TFT ekranı kullanılmakta olup, aracın Audio 15 radyosunun tuş takımı ile kumanda edilir. Sadece Türkiye haritasını içermektedir. 02 Audio 15 TFT teknolojisine sahip 14,7 cm renkli ekran, hands-free sistemli (HFP) Bluetooth arayüzü, Bluetooth kanalı ile telefon rehberine ulaşım, Bluetooth ses aktarımı, USB ve AUX radyo girişine sahiptir. SD hafıza kartı ile FM radyonun dışında her formatta (MP3, MP4, AAC veya WMA gibi) müziği dinleyebilir, Bluetooth desteği ile telefon veya MP3 çalar bağlantısı kurabilirsiniz. Ayrıca Becker MAP PILOT ile uyum sağlar. 03 Audio 10 Telefon ve radyo için tuş takımı, Bluetooth arayüzü, USB ve AUX radyo girişi ayrıca SD hafıza kartı yuvası bulunmaktadır.

14 ipad sabitleme kiti (Yolcu bölümü için) Ergonomik ve çarpmalara dayanıklı ipad sabitleme kiti ile Mercedes-Benz aracınızda ipad cihazınızı kullanın. ipad 2, ipad 3 ve ipad 4 için uygun olan bu sistem 90 açıyla dönebilir. SH8 Kodu ile bağlantılı değildir. 02 Geri sürüş kamerası Geri sürüş kamerası geri vitese geçildiğinde otomatik olarak devreye girer. Park süresince sürücüye yardım eder. Statik ve dinamik rehber sürücüye açılarını ayarlama konusunda destek verir. Not: Audio 15 ile kullanılabilir.

15 iç konfor Elektronik Donanımlar Koruyucu Kılıf & Paspaslar Kauçuk paspaslar Ağır şartlarda kullanıma yönelik tasarlanmış sağlam, yıkanabilir kauçuktan yapılan paspaslar. Mercedes-Benz yıldız logolu ve siyah renkte mevcuttur. 04 Fitilli paspaspar Üzerinde Mercedes-Benz yazısının yer aldığı metal logoyla dayanıklı ve uzun ömürlü siyah keçe paspaslar. 05 Kadife paspaslar Üzerinde Mercedes-Benz yazısını taşıyan metal logoya sahip siyah kadife paspaslar; zarif, kaliteli ve uzun ömürlüdür. 06 Soğutma dolabı Uzun günlerde veya uzun seyahatlerde soğutucu dolabınız, hijyenik yapısı, kolay temizlenebilir özelliği, devamlı ve güvenilir soğutma sistemi ile ön konsoldaki 12 V güç çıkışı sayesinde size hizmet sağlayacaktır. Soğutma dolabınızı özel lastiği ile yük kabinine kolayca monte edebilir, dilediğinizde taşıma kayışı ile taşıyabilirsiniz. Soğutma dolabı 16,5 lt soğutma hacmine sahiptir. Koltuk kaplaması Resimde belirtilmemiştir. Kolay taşınabilir, hava alabilen koltuk kaplamaları ile temiz ve düzenli bir görüntü sağlayın. Esnek polyester kaplama koltuklarla tam bir uyum sağlar ve 30 C seviyesinde yıkanabilirken solmaz ve buruşmaz bir özelliğe sahiptir.

16 Seyahat ekipmanları Koltuk başlığına monte edilebilen bu parçalar kolaylıkla uyum sağlar ve gerektiğinde çıkarılabilir. Temel bir destek ile giysi askısı, çengel askı ve katlanır masa seçenekleri araç aksesuarlarınıza ilave edilebilir. 01 Temel destek 02 Çengel askı 03 Giysi askısı (SH8 Kodu ile bağlantılı değildir.) 04 Katlanır masa 05 Bardak taşıyıcısı Zarif bir görünüş sağlayan bardak taşıyıcısı ile seyahatiniz süresince rahat edebilirsiniz. Siyah renkte mevcuttur. Yazı panoso Resimde belirtilmemiştir. Kaliteli bir tasarıma sahip olan yazı panosunu özel şekli sayesinde direksiyon bölümüne de yerleştirebilir ve kendinize yazı alanı yaratabilirsiniz.

17 iç konfor Koruyucu Kılıf & Paspaslar Çocuk Güvenliği aya kadar 13 kg'a kadar 8 ay ve 4 yaş arası 9 ve 18 kg arası 3,5 yaş ve 12 yaş arası 15 ve 36 kg arası 09 Mercedes-Benz çocuk güvenliği Tüm çocuk koltukları, araç içerisinde ISOFIX sabitleme noktaları olmayan araçlar için de uygundur. Mercedes-Benz çocuk koltukları Limited Black tasarımıyla sunulmaktadır. Kılıflar yıkanabilir özelliktedir ve son derece uzun ömürlüdür. Değiştirilebilir opsiyonel koltuk başlığı kılıfları BABY-SAFE Plus II, DUO Plus ve KIDFIX çocuk koltuklarıyla birlikte flanel grisi ve çili kırmızısı renklerinde (09 ve 10 no lu resimler) gelmektedir. 06 "BABY-SAFE plus II" çocuk koltuğu Derin, kalıplı koltuk tasarımı, optimum emniyet sağlayacak şekilde ekstra yan darbe koruması sağlamaktadır. Yaşı 15 aya kadar olan çocukların (13 kg kadar) özellikle hassas vücut bölgelerini koruyacak şekilde tasarlanmış özel iç yastık sistemi mevcuttur. 07 "DUO plus" çocuk koltuğu Yaşı yaklaşık 8 ay ile 4 yıl arasında olan çocuklar (9 ile 18 kg arası) için optimum emniyet. Standart olarak, baş bölgesini sabitlemek için ekstra kemer görevi gören bir üst kayışa, baş kısmı ayarlanabilir bir omuz kayışına, havalandırma kanallarına ve ISOFIX tespit noktalarına sahiptir. Açısı ayarlanabilir yatırılabilme özelliğine sahiptir. 08 "KIDFIX" çocuk koltuğu Yüksekliği ayarlanabilir sırtlığa sahip, yandan darbeye karşı optimum koruma sağlayan bebek koltuğudur. KIDFIX koltuğu 3 noktalı emniyet kemeri ve ISOFIT tespit noktaları ile sabitlenmektedir. Yaşları yaklaşık 3,5 ile 12 arasında olan (15 ile 36 kg arası) çocuklara yöneliktir Mercedes-Benz çocuk koltuğu başlık kılıfı BABY-SAFE Plus II, DUO Plus ve KIDFIX çocuk koltukları için flanel grisi [09 no lu resim] ve çili kırmızısı [10] renklerinde mevcuttur. 10

18 01

19 hafif alaşımlı jantlar Hafif Alaşımlı Jantlar ,3 cm 19" 02 48,3 cm 19" 03 45,7 cm 18" Stilinizi yollara yansıtın ,7 cm 18" Kollu jant Renk: Parlak siyah Jant: 8 J x 19 ET 52 Lastik: 245/45 R19 A X Çift kollu jant Renk: Parlak siyah Jant: 7.5 J x 18 ET 52 Lastik: 245/45 R18 A X Çift kollu jant Renk: Parlak siyah Jant: 8 J x 19 ET 52 Lastik: 245/45 R19 A X Çift kollu jant Renk: Parlak metalik tremolit Jant: 7.5 J x 18 ET 52 Lastik: 245/45 R18 A X 44

20 01 43,2 cm 17" 03 40,6 cm 16" ,2 cm 17" 01 Çok kollu jant Renk: Metalik vanadyum gümüşü Jant: 7 J x 17 ET 51 Lastik: 225/55 R17 A X kollu jant Renk: Metalik vanadyum gümüşü Jant: 7 J x 17 ET 51 Lastik: 225/45 R17 A X kollu jant Renk: Metalik vanadyum gümüşü Jant: 6.5 J x 16 ET 52 Lastik: 205/65 R16 A X Paçalık Aracınızın gövdesini taş sıçramalarına, çizilmelere ve kire karşı korur. Kaliteli ve dayanıklı plastikten yapılmış olup, kolayca aracınıza takılabilir. Ön ve arka bölümler için takım halinde mevcuttur. Dingil mesafesi kısa araçlar için uygun değildir. (Kod IN1)

21 hafif alaşımlı jantlar Hafif Alaşımlı Jantlar Lastik Aksesuarları Jant göbek kapağı Jant göbeğini kirlenmeye karşı korur. Aşağıdaki tasarımlar mevcut: 05 Himalaya grisi, krom yıldızlı 06 Titanyum gümüşü, krom yıldızlı 07 Siyah, klasik roadster tasarımı 08 Mavi, klasik roadster tasarımı 09 Siyah, krom yıldızlı 10 Supap kapakları, siyah Yeni bir tasarım ile supapları kirden koruyun. 4 lü set halindedir. 11 Jant kilitleri, gümüş Jantlarınızı hırsızlığa karşı korur. Jant başına şifreli bijon ve bir anahtardan meydana gelen bir settir. 12 Lastik basınç ölçüm cihazı Yolda veya evinizin önünde lastiklerinizin basıncını pratik ve kolay bir şekilde ölçmenizi sağlar. Lastik basıncının optimum düzeyde tutulması yakıt tasarrufu sağlar ve lastik aşınmasını azaltır. Tüm motorlu araçlardaki lastik supaplarına ve bisiklet/motosiklet supaplarına uygundur. Deri kılıfıyla birlikte gelmektedir. 13 Kar zincirleri Yol tutuşu için yüksek performanslı zincir, en zorlu koşullarda kar ve buz üzerinde mükemmel çekiş sağlar. Montajı oldukça basit ve pratiktir. 14 RUD-matic DISC kar zincirleri Yol tutuşu için yüksek performanslı zincir, en zorlu koşullarda kar ve buz üzerinde mükemmel çekiş sağlar. Montajı oldukça basit ve pratiktir.

22 içindekiler Tanım S. Parça No. Adaptör 6 A Alışveriş sepeti 11 B Alustyle temel taşıyıcı barlar, 2 bar 7 A Alustyle kayak ve snowboard taşıyıcı Comfort 8 A Alustyle kayak ve snowboard taşıyıcı Standart 8 A Alustyle tavan bisiklet taşıyıcısı 7 A Arka bisiklet desteği 7 A Arka bisiklet taşıyıcısı (Çeki demiri bağlantılı), maksimum 2 bisiklet 6 A Arka bisiklet taşıyıcısı (Çeki demiri bağlantılı), maksimum 3 bisiklet 6 A Audio Yetkili servisinize danışınız. Audio Yetkili servisinize danışınız. Bagaj taşıyıcıları: Bagaj taşıyıcı 330, titanyum metalik 9 A Bagaj taşıyıcı 400, siyah metalik 9 A Bagaj taşıyıcı 400, mat gümüş 9 A Bagaj taşıyıcı 450, siyah metalik 9 A Bagaj taşıyıcı 450, mat gümüş 9 A Bagaj taşıyıcıları için kayak çantası: Bagaj taşıyıcıları 330 için kayak çantası 9 A Bagaj taşıyıcıları 400 için kayak çantası 9 A Bagaj taşıyıcıları 450 için kayak çantası 9 A Bagaj yük bölmesi kaplaması (derin) 10 A Bagaj yük bölmesi kaplaması (kısa) 10 A Bağlama lastiği 11 A Bardak taşıyıcısı 16 A Becker MAP PILOT 13 A Bisiklet kilitleri, 6 mm, 2'li set, ortak anahtar 7 A Bisiklet kilitleri, 6 mm, 4'lü set, ortak anahtar 7 A Çok amaçlı kutu 11 B Gergi kayışı 11 B Geri sürüş kamerası 14 Yetkili servisinize danışınız. Tanım S. Parça No. Hafif alaşımlı jantlar: Çok kollu jant (Vanadyum gümüşü) 20 A X45 Jant: 7 J x 17 ET 51 Lastik: 225/55 R17 5-Çift kollu jant (Parlak siyah) Jant: 8 J x 19 ET 52 Lastik: 245/45 R19 19 A X23 5-Çift kollu jant (Parlak tremolit metalik) Jant: 7.5 J x 18 ET 52 Lastik: 245/45 R18 19 A X44 5-Kollu jant (Vanadyum gümüşü) Jant: 7 J x 17 ET 51 Lastik: 225/45 R17 20 A X45 10-Çift kollu jant (Parlak siyah) Jant: 7.5 J x 18 ET 52 Lastik: 245/45 R18 19 A X23 10-Kollu jant (Vanadyum gümüşü) Jant: 6.5 J x 16 ET 52 Lastik: 205/65 R16 20 A X45 16-Kollu jant (Parlak siyah) Jant: 8 J x 19 ET 52 Lastik: 245/45 R19 19 A X23 ipad sabitleme kiti 14 A Jant göbek kapağı, Himalaya grisi, krom yıldızlı 21 A Jant göbek kapağı, mavi, klasik roadster tasarımı 21 B Jant göbek kapağı, siyah, klasik roadster tasarımı 21 B Jant göbek kapağı, siyah, krom yıldızlı 21 B Jant göbek kapağı, titanyum gümüşü, krom yıldızlı 21 B Jant kilitleri, gümüş 21 A Kar zincirleri: Kar zincirleri, 195/65 R16 C 21 B Kar zincirleri, 205/65 R16 C 21 B Kar zincirleri, 225/55 R17 C 21 B RUDmatic DISC kar zincirleri, 225/55 R17 XL 21 B Koltuk Kaplaması 15 Yetkili servisinize danışınız. Lastik basınç ölçüm cihazı 21 B Mercedes-Benz çocuk güvenliği: BABY-SAFE Plus II çocuk koltuğu 17 A H95 DUO Plus Çocuk koltuğu, ISOFIX ile birlikte 17 A H95 KIDFIX Çocuk koltuğu, ISOFIT ile birlikte 17 A H95 Mercedes-Benz çocuk koltuğu başlık kılıfı: Başlık kılıfı BABY-SAFE plus II için çili kırmızısı 17 A E16 Başlık kılıfı BABY-SAFE plus II için flanel grisi 17 A N37 Başlık kılıfı DUO plus için çili kırmızısı 17 A E16 Başlık kılıfı DUO plus için flanel grisi 17 A N37 Başlık kılıfı KIDFIX için çili kırmızısı 17 A E16

23 içindekiler Tanım S. Parça No. Başlık kılıfı KIDFIX için flanel grisi 17 A N37 Merdiven desteği 5 A Paçalık (Çamurluk), arka takım 20 A Paçalık (Çamurluk), ön takım 20 A Paspaslar: Kauçuk paspaslar 15 Yetkili servisinize danışınız. Kadife paspaslar 15 Yetkili servisinize danışınız. Fitilli paspaslar 15 Yetkili servisinize danışınız. Reflektör yelek 11 A Römork çeki kancası, çıkarılabilir 6 Yetkili servisinize danışınız. Römork çeki kancası, sabit 6 Yetkili servisinize danışınız. Römork kablo kitleri 6 Yetkili servisinize danışınız. Saklama sandığı, 4 Bölmeli 10 A Seyahat ekipmanları: Temel destek 16 A Çengel askı 16 A Giysi askısı 16 A Katlanır masa 16 A Soğutma dolabı 15 B Supap kapakları, siyah 21 B Tavan rayları retrofiti, ekstra uzun versiyon 7 B Tavan rayları retrofiti, kompakt versiyon 7 B Tavan rayları retrofiti, uzun versiyon 7 B Temel taşıyıcı barlar, 2 bar 5 A Temel taşıyıcı barlar, 3 bar 5 A Yan cam rüzgar siperi 11 A Yavaş dolum fonksiyonlu şarj cihazı (ECE versiyonu, 25 A) 11 A Yavaş dolum fonksiyonlu şarj cihazı (ECE versiyonu, 3.6 A) 11 A Yavaş dolum fonksiyonlu şarj cihazı (ECE versiyonu, 5 A) 11 A Yazı panosu 16 B Yedek ampul kutusu 11 B Yükleme silindiri (Tavan üzeri) 5 A Yükleme silindiri (Temel taşıyıcı bar üzeri) 5 A Yüksek dayanak seti 5 A Hafif alaşımlı jantlar, lastik, bijon, supap kapakları ve jant göbekleri olmadan temin edilmektedir. Tercih edeceğiniz ürünler için renk alternatifleri fiyat listesi içinde belirtilmiştir.

24 Bu katalogda yer alan verilerle ilgili açıklamalar: Bu baskının redaksiyonunun bitiminden sonra (Nisan 2015) üründe değişiklikler yapılmış olabilir. Teslimat süresi dahilinde, konstrüksiyon ve şekil değişiklikleri, renk tonunda sapmalar, teslimat ve fiyat kapsamında üretici ve satıcı tarafından değişiklik yapma hakkı, değişiklikler ve sapmalar, satıcının menfaatleri gözetilerek, satın alan için kabul edilebilir sınırlar dahilinde kalması şartıyla saklıdır. Satıcı veya üretici, siparişi veya sipariş edilen satın alma konusunda işaret veya numaralarla tanımlıyorsa, sadece bu husustan hiçbir hak talebi türetilemez. Resim ve çizimler standart teslimat kapsamında bulunmayan özel donanım ve aksesuarlar da içerebilir. Renk sapmaları, baskı tekniğiyle ilgilidir. Bu katalog uluslararası düzeyde kullanılmaktadır ve farklı bölgelerde sunulan ürünlerden genel bir ürün portföyü sunmayı amaçlamaktadır. Katalogdaki ürün özellikleri bölgenizde sunulan ürün portföyü ile örtüşmeyebilir veya belirli ürün spesifikasyonları başka özelliklerle sunulmayabilir. Bu nedenle bölgenizde sunulan ürün portföyü, ve yanı sıra bu hükümlerin sonuçları ve bağlayıcılığı hakkında son durum için lütfen Mercedes-Benz yetkili servislerine danışınız. Mercedes-Benz Türk A.Ş.Pazarlama Merkezi Akçaburgaz Mahallesi Mercedes Caddesi No: Esenyurt İstanbul Telefon Faks

Sprinter Orijinal Aksesuarları. Minibüs & Panelvan.

Sprinter Orijinal Aksesuarları. Minibüs & Panelvan. Sprinter Orijinal Aksesuarları. Minibüs & Panelvan. 2 3 04 10 22 24 26 kargo Potbagaj Sistemleri Yükleme ve Nakliye Dış Dizayn iç konfor Elektronik Donanımlar Koruyucu Kılıf & Paspaslar Çocuk Güvenliği

Detaylı

YENİ ŠKODA KODIAQ AKSESUARLARI

YENİ ŠKODA KODIAQ AKSESUARLARI YENİ ŠKODA KODIAQ AKSESUARLARI Mos YENİ DÜNYALARI KEŞFET aic Yeni ŠKODA KODIAQ size ve sevdiklerinize sizin için önemli olan duyguları ve özellikleri yeniden keşfettirecek bir araçtır. ları ürün gamı kullanıcıların

Detaylı

Dış dizayn 4-5 Dış dizayn ve jantlar 6-7 İç dizayn ve konfor 8-9 Güvenlik ve koruma Taşıyıcı sistemler Referans listesi 14

Dış dizayn 4-5 Dış dizayn ve jantlar 6-7 İç dizayn ve konfor 8-9 Güvenlik ve koruma Taşıyıcı sistemler Referans listesi 14 AKSESUAR Dış dizayn 4-5 Dış dizayn ve jantlar 6-7 İç dizayn ve konfor 8-9 Güvenlik ve koruma 10-11 Taşıyıcı sistemler 12-13 Referans listesi 14 2 3 DIŞ DİZAYN Ön dizayn parçası Gümüş rengi. MZ576673EX

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları. CLA-Serisi

Orijinal Araç Aksesuarları. CLA-Serisi Orijinal Araç Aksesuarları CLA-Serisi İçindekiler Telematik Multimedya Navigasyon Telefon modülleri Dış Donanım Hafif alaşımlı jantlar Jant/lastik aksesuarları Mercedes-Benz Sport CLA-Serinizi kişiselleştirin

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları. C-Serisi.

Orijinal Araç Aksesuarları. C-Serisi. Orijinal Araç Aksesuarları C-Serisi. TELEMATiK DIŞ DONANIM Mercedes-Benz sport iç donanım BAGAJ & TAŞIMA amg indeks TELEMATik 01 01 Garmin MAP PILOT 09 Yorulmanıza gerek yok. Mercedes ile hayatınızı

Detaylı

Viano. Orijinal Aksesuar ve Koleksiyon Ürünleri

Viano. Orijinal Aksesuar ve Koleksiyon Ürünleri Viano. Orijinal Aksesuar ve Koleksiyon Ürünleri Bu katalogda yer alan verilerle ilgili aç klamalar: Bu bask n n redaksiyonunun bitiminden sonra (01. 09.2008) üründe de i iklikler yap lm olabilir.teslimat

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları GLA

Orijinal Araç Aksesuarları GLA Orijinal Araç Aksesuarları GLA İçerik 04 14 22 30 40 44 46 48 Telematik Multimedya Navigasyon Telefon Sistemi Dış Donanım Hafif-Alaşım Jantlar Jant Aksesuarları Stil Aksesuarları İç Donanım İç Döşemeler

Detaylı

Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi 16-17

Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi 16-17 AKSESUARLARI Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6-7 Konfor 9 Jantlar 9 Güvenlik ve Koruma 10-13 Taşıyıcı Sistemler 14-15 Referans Listesi 16-17 2 3 DIŞ TASARIM Bagaj kapak çıtası Krom. MZ330461 Bagaj kapak çıtası

Detaylı

ORİJİNAL AKSESUARLAR

ORİJİNAL AKSESUARLAR ORİJİNAL AKSESUARLAR Dış Tasarım 4-5 İç Tasarım 6 Jantlar 7 Konfor 8-9 Taşıma ve Hobi 10-17 Güvenlik ve Koruma 18 Hızlı Referans Listesi 19 2 3 Yan Gövde Çıta Seti Krom. MZ330737 Yakıt Depo Kapağı Krom.

Detaylı

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spor paket: Ön tampon spoyleri (5E0 071 606), arka tampon spoyleri (5E0 071 610), spor bagaj kapak spoyleri (5E5 071 605A), 18" Turini alüminyum

Detaylı

DIŞ DİZAYN. Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi. Yan kaplama seti. Krom kapı alt çıtası MZ314598

DIŞ DİZAYN. Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi. Yan kaplama seti. Krom kapı alt çıtası MZ314598 AKSESUAR 1 1 Dış Dizayn 2-7 İç Dizayn 8-9 Jant 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 Taşıyıcı Sistemler 16-17 Referans Listesi 18-19 Yan kaplama seti MZ314432 Gri. MZ314581 Krom kapı alt çıtası MZ314598

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Çıta tampon arka nikelaj (5L6 061 195) Alüminyum görünümlü kapı çıtaları (5L0 071 329A) Alüminyum görünümlü marşpiye koruma (5L0 071 685) Spor paket parçaları

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi

Dış Dizayn İç Dizayn. Güvenlik ve Koruma Taşıyıcı Sistemler Referans Listesi AKSESUAR 1 1 Dış Dizayn 4-7 İç Dizayn 8-9 Jant 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 Taşıyıcı Sistemler 16-17 Referans Listesi 18-19 2 3 Kapı tutamak kaplaması Krom, yapıştırma. Anahtarsız çalışma

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları. CLA-Serisi

Orijinal Araç Aksesuarları. CLA-Serisi Orijinal Araç Aksesuarları CLA-Serisi İçindekiler Telematik Multimedya Navigasyon Telefon modülleri Dış Donanım Hafif alaşımlı jantlar Jant/lastik aksesuarları Mercedes-Benz Sport CLA-Serinizi kişiselleştirin

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları. C-Serisi.

Orijinal Araç Aksesuarları. C-Serisi. Orijinal Araç Aksesuarları C-Serisi. TELEMATiK DIŞ DONANIM Mercedes-Benz sport iç donanım BAGAJ & TAŞIMA amg indeks TELEMATik 01 01 Garmin MAP PILOT 09 Yorulmanıza gerek yok. Mercedes ile hayatınızı

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Estetik. Estetik SPOR ÖN TAMPON* SPOR ARKA TAMPON* NO. 50901673 NO. 50901868 SPOİLER*

Estetik. Estetik SPOR ÖN TAMPON* SPOR ARKA TAMPON* NO. 50901673 NO. 50901868 SPOİLER* Fiat ın en yeni modellerini, aracınızla ilgili en son bilgileri ve motor sporlarındaki son haberleri web sitemizden görebilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir,

Detaylı

GRAND CHEROKEE 2014 AKSESUAR KATALOĞU. Aracınız için daha fazla özen. Aracınız için daha fazla özen

GRAND CHEROKEE 2014 AKSESUAR KATALOĞU. Aracınız için daha fazla özen. Aracınız için daha fazla özen GRAND CHEROKEE 2014 Aracınız için daha fazla özen AKSESUAR KATALOĞU Aracınız için daha fazla özen kişiselleştirme 20 ÇİFT RENKLİ ALÜMİNYUM JANT Jeep jant kapaklı SRT hariç tüm modeller. REF. K82212221

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları E-Serisi Sedan & Estate.

Orijinal Araç Aksesuarları E-Serisi Sedan & Estate. Orijinal Araç Aksesuarları E-Serisi Sedan & Estate. İçindekiler 004 Telematik Multimedya Geri görüş kamerası Navigasyon Telefon modülleri Dış Donanım Hafif alaşımlı jantlar Jant/lastik aksesuarları Mercedes-Benz

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS5 İÇİNDEKİLER STİL 06 GÜVENLİK 14 TAŞIMA ÇÖZÜMLERİ 18 KORUMA 22 MULTİMEDYA 26 CITROËN İN BİRBİRİNDEN FARKLI AKSESUARLARIYLA FARK YARATIN Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi,

Detaylı

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009

AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 AKSESUAR broşürü CITROËN C4 PICASSO - GRAND C4 PICASSO ARALIK 2009 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 Fark yaratan dokunuşlar C4 Picasso ile birlikte kaliteyi, güvenliği ve estetiği

Detaylı

ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLARI

ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLARI ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLARI 10 16 2SPORT & DİZAYN JANTLAR KONFOR 22 26 30 SIMPLY CLEVER TAŞIYICILAR GÜVENLİK SPORT & DİZAYN 4 SPORT & DİZAYN Aracınıza sportif bir görünüş kazandırmak veya ufak dokunuşlar

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

jeep renegade Aracınız için daha fazla özen Aracınız için daha fazla özen

jeep renegade Aracınız için daha fazla özen Aracınız için daha fazla özen jeep renegade Aracınız için daha fazla özen A K S E S U A R K A T A L O Ğ U Aracınız için daha fazla özen KİŞİSELLEŞTİRME *Katalogda resmi yoktur. **2015 ten önce mevcut değil. **17 ALAŞIM JANT Alp Beyazı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

CITROËN C4 CACTUS AKSESUAR BROŞÜRÜ

CITROËN C4 CACTUS AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN C4 CACTUS AKSESUAR BROŞÜRÜ Stil 04 Konfor 08 Güvenlik 12 Taşıma çözümleri 16 Koruma 20 Multimedya 24 Aksesuar listesi 26 ÖZGÜR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. A, B, CLA-Serisi MB 5 Kollu Jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 52.5 Lastik: 225/45 R17 Pirelli (ROF) Renk:

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS3

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS3 AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN DS3 STİL 04 Konfor 10 GÜVENLİK 12 TAŞIMA 14 KORUMA 16 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelime

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz.

Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. Vito Minibüs Vito Minibüs. Yeni kartvizitiniz. İlk izlenimdeki etki kalıcıdır. Vito Minibüs sizi ilk andan itibaren büyüler. Profesyonel taşımacılık uzmanı olarak, yolcularınıza ilk andan itibaren hoş

Detaylı

D Dizayn 2-7 ç Dizayn 8-9 Jantlar Konfor Güvenlik ve Koruma Referans Listesi Gri. MZ Gümü.

D Dizayn 2-7 ç Dizayn 8-9 Jantlar Konfor Güvenlik ve Koruma Referans Listesi Gri. MZ Gümü. AKSESUAR D Dizayn 2-7 ç Dizayn 8-9 Jantlar 10-11 Konfor 12-13 Güvenlik ve Koruma 14-15 T y c istemler 16-17 Referans Listesi 18-19 D D ZAYN Yan kaplama seti Gri. MZ314581 Yan kaplama seti Gümü. MZ314432

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

TEKNIK ÖZELLIKLER. 200t. 200t 200t Comfort 4x2 9 / 10 / Hız sabitleme sistemi. 8 inç Lexus multimedya sistemi

TEKNIK ÖZELLIKLER. 200t. 200t 200t Comfort 4x2 9 / 10 / Hız sabitleme sistemi. 8 inç Lexus multimedya sistemi Comfort 4x2 9 / 10 / 2017 TEKNIK ÖZELLIKLER Comfort 4x2 GENEL BAKIŞ Hız sabitleme sistemi 8 inç Lexus multimedya sistemi 9 hoparlörlü Pioneer premium ses sistemi Akıllı giriş ve çalıştırma sistemi Hızlanma

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN BERLINGO

AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN BERLINGO AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN BERLINGO STİL 4 KONFOR 6 GÜVENLİK 8 TAŞIMA 10 KORUMA 12 İLETİŞİM 14 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

olduğunu biliyoruz. Aradığınız her ne olursa olsun, onaylanmış Chevrolet Aksesuarlarımız ihtiyaçlarınızı uygun şekilde karşılar, doğru

olduğunu biliyoruz. Aradığınız her ne olursa olsun, onaylanmış Chevrolet Aksesuarlarımız ihtiyaçlarınızı uygun şekilde karşılar, doğru Aksesuarlar Cruze unuz tam donanımlı bir şekilde gelmekle birlikte Cruze u daha da kişisel ve size özel yapmak için her zaman eklenebilecek birşeyler olduğunu biliyoruz. Aradığınız her ne olursa olsun,

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA SUPERB AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER ŠKODA SUPERB AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER ŠKODA SUPERB AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spoyler bagaj kapak (3T0 071 641) Çıta bagaj kapak krom (3T0 071 360) Gövde ayna dekoratif L-R (3T0 072 530 F9R) Çıta yan takım krom (KGA 800 001) Spoyler

Detaylı

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4

AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 AKSESUAR BROŞÜRÜ CİTROËN DS4 STİL 04 KONFOR 06 GÜVENLİK 08 TAŞIMA 10 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç kelimeyse

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

ŠKODA SUPERB AKSESUARLARI

ŠKODA SUPERB AKSESUARLARI ŠKODA SUPERB AKSESUARLARI MUTLAKA SAHİP OLUN, EĞER BİR ŠKODA SAHİBİYSENİZ Yeni Superb size özel beş ipucu ile kişiselleştireceğiniz ve larının uygunluk, güvenilirlik ve dayanıklılık özellikleri sayesinde

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66313_QQACC022014_TR.indd 1 15/01/14 15:15

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66313_QQACC022014_TR.indd 1 15/01/14 15:15 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR 66313_QQACC022014_TR.indd 1 15/01/14 15:15 YENİ NISSAN QASHQAI. ŞEHİR BENİM. KENDİ ZEVKİNİZE GÖRE ARACINIZI DİZAYN EDİN. Nissan orijinal aksesuarları ile size en yakın

Detaylı

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın.

Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setleri ile kışa % 25 daha avantajlı hazırlanın. C-Serisi MB 5-kollu jant Jant: 17 inç (43,2 cm) / 7,5 J x 17 ET 47 Lastik: 225/45 R17 Michelin Renk: Sterling gümüşü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

İÇİNDEKİLER İçer k L stes ve Uyarılar Tavan Taşıyıcıları / Bagaj Kutuları Tavan Yapışkanı Şer t Yapıştırma

İÇİNDEKİLER İçer k L stes ve Uyarılar Tavan Taşıyıcıları / Bagaj Kutuları Tavan Yapışkanı Şer t Yapıştırma AKSESUAR KATALOGU İÇİNDEKİLER Sayfa 1 Sayfa 2-6 Sayfa 7 Sayfa 8 Sayfa 9 Sayfa 10 Sayfa 11 İçer k L stes ve Uyarılar Tavan Taşıyıcıları / Bagaj Kutuları Tavan Yapışkanı Şer t Yapıştırma Koruma Dem rler,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.

PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ TAVSİYE EDİLEN ANAHTAR TESLİM LİSTE SATIŞ FİYATI. 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34. PEUGEOT EYLÜL 2013 FİYAT LİSTESİ 107 107 TRENDY 1.0 2Tronic 68 hp 34.450 TL 34.450 TL 208 GTi 208 GTi 1.6 THP 200 hp 59.900 TL 59.900 TL 208 208 ACCESS 1.0 VTi 68 hp 30.900 TL 30.900 TL 208 ACCESS 1.2

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Passat aracınız sadece bu şekilde orijinal kalır. Passat Orijinal Aksesuarlar

Passat aracınız sadece bu şekilde orijinal kalır. Passat Orijinal Aksesuarlar Passat aracınız sadece bu şekilde orijinal kalır. Passat Orijinal Aksesuarlar Jantlar Her zaman iyi bir bakış açısı. Velos Jant ebadı: 8 J x 18, ET 44 Uygun lastik ebadı: 235/40 R18-95Y XL Renk: Parlak

Detaylı

Orijinal Araç Aksesuarları E-Serisi Sedan & Estate.

Orijinal Araç Aksesuarları E-Serisi Sedan & Estate. Orijinal Araç Aksesuarları E-Serisi Sedan & Estate. İçindekiler 004 Telematik Multimedya Geri görüş kamerası Navigasyon Telefon modülleri Dış Donanım Hafif alaşımlı jantlar Jant/lastik aksesuarları Mercedes-Benz

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

TEKNIK ÖZELLIKLER. 300h. 300h 300h Comfort 21 / 9 / Uzaktan kumandalı 12.3 inç multimedya ekran. Açılır cam tavan

TEKNIK ÖZELLIKLER. 300h. 300h 300h Comfort 21 / 9 / Uzaktan kumandalı 12.3 inç multimedya ekran. Açılır cam tavan Comfort 21 / 9 / 2017 TEKNIK ÖZELLIKLER Comfort GENEL BAKIŞ Uzaktan kumandalı 12.3 inç multimedya ekran Açılır cam tavan 17 inç alaşımlı jantlar, 225/50R17 lastikler 18 inç alaşımlı jantlar, 5 kollu tasarım,

Detaylı

Fikirleriniz için daha geniş yer. Multivan ve Transporter Orijinal Aksesuarlar

Fikirleriniz için daha geniş yer. Multivan ve Transporter Orijinal Aksesuarlar Fikirleriniz için daha geniş yer. Multivan ve Transporter Orijinal Aksesuarlar Taşıma Özgürlük adımındaki artınız Esneklik özgürlük sağlar. Volkswagen Orijinal Aksesuar taşıma sistemleri ile mobil mekanı

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

200 MM NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66851_QQ_SV1_ACCESS_14_TR.indd 1 09/09/2014 16:33

200 MM NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 66851_QQ_SV1_ACCESS_14_TR.indd 1 09/09/2014 16:33 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR 66851_QQ_SV1_ACCESS_14_TR.indd 1 09/09/2014 16:33 YENİ NISSAN QASHQAI. ŞEHİR BENİM. KENDİ ZEVKİNİZE GÖRE ARACINIZI DİZAYN EDİN. Nissan orijinal aksesuarları ile size

Detaylı

Çelik Motor Tic. A.Ş. Şekerpınar Mahallesi Yanyol Sokak No: 5, 41480 Çayırova/KOCAELİ Tel: 0262 677 88 00

Çelik Motor Tic. A.Ş. Şekerpınar Mahallesi Yanyol Sokak No: 5, 41480 Çayırova/KOCAELİ Tel: 0262 677 88 00 Çelik Motor Tic. A.Ş. Şekerpınar Mahallesi Yanyol Sokak No: 5, 41480 Çayırova/KOCAELİ Tel: 0262 677 88 00 /kiaturkiye blog.kia.com.tr Aksesuar Kitapçığı yenisportage.kia.com.tr Orijinal Aksesuarlar En

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ AKSESUAR BROŞÜRÜ

VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ AKSESUAR BROŞÜRÜ VOLKSWAGEN TİCARİ ARAÇ AKSESUAR BROŞÜRÜ 2014/1 Güçlü Amarok için sportif aksesuarlar Volkswagen iniz orijinal aksesuarlarıyla size özel olsun. Düz Kapak ve Roll Barlı Kapak Kasa bölmesi, kilitli bagaj

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

Daha fazla içinde. Daha fazla üstünde. Daha fazla Touran. Touran Orijinal Aksesuarlar

Daha fazla içinde. Daha fazla üstünde. Daha fazla Touran. Touran Orijinal Aksesuarlar Daha fazla içinde. Daha fazla üstünde. Daha fazla Touran. Touran Orijinal Aksesuarlar Spor & Tasarım Tüm aile için spor ve eğlence. Volkswagen Touran aracınız kompakt Van sınıfında kesinlikle doğru seçimdir.

Detaylı

CITROËN C-ELYSÉE AKSESUAR BROŞÜRÜ

CITROËN C-ELYSÉE AKSESUAR BROŞÜRÜ CITROËN C-ELYSÉE AKSESUAR BROŞÜRÜ STİL 04 KONFOR 08 GÜVENLİK 10 TAŞIMA 12 KORUMA 14 İLETİŞİM 18 FARK YARATAN DOKUNUŞLAR Citroën i seçmek aynı zamanda kaliteyi, güvenliği ve stili seçmek demektir. Bu üç

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR CITROËN NEMO CITROËN NEMO COMBI PLUS MODERN ÇİZGİLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR Citroën Nemo Combi Plus, Nemo Combi nin üstün özelliklerine bir de üçüncü sırada cam, yukarı açılır arka kapı ve yan hava yastıkları

Detaylı

Vito Orijinal Aksesuar ve Koleksiyon Ürünleri

Vito Orijinal Aksesuar ve Koleksiyon Ürünleri Vito Orijinal Aksesuar ve Koleksiyon Ürünleri Bu katalogda yer alan verilerle ilgili aç klamalar: Bu bask n n redaksiyonunun bitiminden sonra (01. 09.2008) üründe de i iklikler yap lm olabilir.teslimat

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Orijinal-Aksesuar A-Serisi için.

Orijinal-Aksesuar A-Serisi için. Orijinal-Aksesuar A-Serisi için. İçindekiler 004 Telematik Multimedia Navigasyon Telefon modülleri 012 Dış donanım Hafif alaşımlı jantlar Lastik aksesuarları 022 MercedesSport A-Serinizi kişiselleştirin

Detaylı

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06

Grandë Taşıma ML1005 ML1005-01 ML1005-06 Grandë Taşıma ML1005 Lüx ve Zerafet 0-13 kg arası kullanım Özel Alüminyum tutma kolu Anne kucağı formu Açılır - Kapanır güneşlik Darbe emici gövde 3 noktalı özel emniyet kemeri Darbe emici emniyet kemer

Detaylı

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER

AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER AKSESUARLAR PEUGEOT BOXER Ticaret amaçlı kullanım düşünülerek tasarlanan Peugeot Boxer yelpazesi profesyoneller için profesyoneller tarafından oluşturuldu. Hiçbir işin bir diğerine benzemediğini bildiğimiz

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Kabinin dışındaki seçenekler

Kabinin dışındaki seçenekler Kabinin dışına takılmış değişik seçenekleri sipariş etmek mümkündür. Aşağıdaki bileşenler mevcuttur: Tavan rayı Portbagaj Tavan hava deflektörü Yan hava deflektörü Havalı korna Klima sistemi Not: Tavana

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu.

YENİ. Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. YENİ Yüksek teknolojili Uconnect radyo, Apple CarPlay desteği ile telefonunuz Fiat 500 le çok daha uyumlu. www.fiat.com.tr Kendinize en uygun ortam sıcaklığını otomatik havalandırmayla ayarlayın! Fiat

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

Ford Aksesuar Kataloğu

Ford Aksesuar Kataloğu Ford Aksesuar Kataloğu İleri görüşlü. İlham verici. Dikkat çekici. Her otomobil onun imzasını taşıyor. FORD FIESTA FORD FIESTA Yeni Ford Fiesta Bodykit Yeni Ford Fiesta da sunulan şık ve kullanışlı aksesuarlar

Detaylı

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33

NISSAN QASHQAI ORİJİNAL AKSESUARLAR. 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33 NISSAN QASHQAI ORİJİNAL 64900_QQACC2012_TR.indd 1 13/09/12 17:33 YARATICI TASARIM NISSAN ORİJİNAL LA KENDİ TARZ,GÜVENLİK VE KULLANIM YORUMUNUZU YANSITABİLİRSİNİZ 1 2 1) Alüminyum tavan çıtası çapraz barları

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.

Hakkımızda. Online Alışveriş İçin  Tüm ürünler Avrupa Standartlarına uygun olarak üretilmektedir. 6 10% 4,5 Ah 1 6 10% 4,5 Ah Hakkımızda 1949 yılından beri ürünlerimizi üstün kalite ve teknolojide, özveri ve sevgiyle üretiyoruz. İtalyan markası olarak 65 yıllık bilgi birikimimiz, tecrübelerimiz ve

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik

Dış Tasarım İç Tasarım Güvenlik Dış Tasarım Trend Elektrikli Katlanabilir, Isıtmalı Yan Aynalar 16 çelik jantlar (plastik kapaklı) 90 ve 180 derece açılabilen arka kargo kapıları Kapaklı kayar kapı kızağı İç Tasarım Önden Üflemeli Klima

Detaylı