L^J) ilq. sayr :B.oe.o.Yic.o.l2.o8/ VALiLiGiNE (Bayrndrrhkve iskan Mildiirli[ii) T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLICI Yapr iqleri GenelMiidiirliifii

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "L^J) ilq. sayr :B.oe.o.Yic.o.l2.o8/ VALiLiGiNE (Bayrndrrhkve iskan Mildiirli[ii) T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLICI Yapr iqleri GenelMiidiirliifii"

Transkript

1 / T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLICI Yapr iqleri GenelMiidiirliifii ilq sayr :B.oe.o.Yic.o.l2.o8/?.' t:'iiiil',:iii KONU : Kazan Muayene Formu VALiLiGiNE (Bayrndrrhkve iskan Mildiirli[ii) ifci: tarih ve 681 sayrhraporlarrngonderilmesinedair Genelgemiz. ilgi de kayrth genelge ile, kontrolltifiintizde devam eden inqaatlarda kullamlacak olan kazanlarda,eqit rekabet ortammda kaiiteli mal tiretmeye teqvik etmek amacryla, kazantn imalatr imalatrn yaprldr$r it Vatitigince (Bayrndrrhk ve iskan Miidiirliigi) kazanrn gerekli tiim aqamasrnda, muayenelerinin yaptrrrlarak, rmza altrna ahnan Kazan Muayene Formun bir takrmmrn bilgi iqin Bakanhfrmrza gonderilmesi hususundatalimatlar igermektedir. Geligensanayi ve teknolojiye paralel olarak, kazul imalat sektorti de geligmesini6zellik1e standart kapasitelerde arttrrmtg olup, TSE ve CE belgelerine haiz kazariar serbest dolaqrm ve Uluslararasrpazara agrlma hakkmr, bulundurmak zorunda oldufu kalitesiyle elde etmiqtir. Ancak bazr il'lerimizde kalitesini ispatlamrqkazanlarigin, TSE ve CE belgeleri bulunmasmarafmen ilgi Genelge gerekge gcisterilerek Kazan Muayene Formu bulunmadr[mdan, kabul edilemeyece[inin ifade edildi[i belirtilmektedir. Seri iiretimden uzak, ozel imalat kabul edilen veya direkt olarak insan unsurundan etkilenebilecekatolyelerde imal edilen kazariarda ilgi Genelgehtikiimleri alnen uygulanacako1up, imalat yaprlan it Vatltigince (Bayrndrrhk ve iskan Mudiirli.igii) yerinde yaprlacak kontrol ve muayeneler i1e verimlilik ve kalite noktasrnda belli standartlardaki iininlerin imai edilmesi sa[lanacaktrr. Bu genelgemtzlebirlikte, gereksiz gecikmeleri ortadan kaldrrmak ve kaliteli imalatr teqvik etmekamacryla,tse'nin amir hiikiimlerine haiz ve cjzellikleavrupa'da serbestdolagrmrilade eden CE belgesinesahip Uluslararasrpazardapay sahibi ve geliqen teknolojiyi devamh kullanan seri iiretim fabrikalarrnda iiretimi yaprlan, standart kapasiteli kazu rar igin aynca Kazan Muayene Formunun aranmasrnagerek goriilmemektedir. Uygulamarunyazrhqagore yaprlrnasrhususundabilgilerinizi ve gere[ini rica ederim. I / '-.-,i'.&'w Jr*,. rsefer AKKAYA Genel Miidiir DAGITIM : -MerkezTeqkilatrna -Ttim Valiliklere (Bayrndrrhk ve iskan Miidiirliigi) L^J) Aynnilh bilgi igin irtibat: G.ALKAN($b.Md.V.) Qetin EmegBuivan No:5 Dikmen- ANKARA T e l : ( ) F a x :( ) e-posta:vigm@bavindirlik.gov.tr.eiektronik Ag:

2 T.C. BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLIGI Yapr iqleri GenelMiidiirliigii zt tli / sayr : YiG t 5yfr!,rlsics lggg KONU : MekanikCihazlarrn Emniyetihk. VALiLiGiNE (Bayrndrrhk ve Iskan Mtid{irltilti) Bakanhfirmtz merkez ve Taqra tegkilatlannda, uygulamada karqrlaqrlabilecekrisklerin aqtlmast ve karar verrne a$amaslrundaha verimli bir yaprya kavuqturulmasr amacryla Basrngh Kaplarda, emniyet ve cihazlarrn kabulii, iqletmeye ahnmasr, gahqtrnlmasr ve bakrmlanrun yaprlmasti1eilgili hususlann tekraren hatrrlatmasrnaihtiyacr duyulmuqtur. Buna gore; Basrngh kaplarda ve kazanlarda 97l23lAT (Basrngh Ekipmanlar Yonetmeli[i), 92l42lAT (Srcak Su Kazanlanna Dair Yonetmelik), AT(Gaz Yakan ClhazlaraAit Yonetmelik) ve 87l404lAT (Basit Basmgh Kaplar Yonetinelifi) gibi uygulanmasr zorunlu direktiflerin hriktimleri lle 4103 sayrh Uriinlere iliqkin Teknik Mevzuatrn Hazrrlanmasl ve Uygulanmasrna Dair Kanun hiikrimlerinin kontroiliifiintiz altrnda yaprlan imalatlarda aynen uygulanmasr Montajr yaprlmrg tri.inlerin gegici kabulleri aqamasmdagerekli biitiin testlerinin yaprlarak, gahqmade$erleri dofrultusunda verim ve emniyet deferlerinin kontrol edilerek bunlann ayn bir tutanaklatespit edilmesi, Qahgma ve Sosyal Giivenlik Bakanhfrmn " 4857 sayrh iq Kanunu ile bu Kanuna dayanrlarakgrkanlan 89/39iEEC i9 Saghfir ve Giivenli[i Yonetmelifri, 92158/EECGiivenlik ve Saflrk iqaretleri Ydnetmelifi, 92l57lEEC Yapr iqlerinde Salhk ve Giivenlik Yonetmelifi, 99l92lEC Patlayrcr Ortamlarrn Tehlikelerinden QahqanlannKorunmasr Hakkrnda Y<inetmelik'1er" dofrultusunda periyodik bakrm ve kontrollerinin yaprlmasr, ayrrca imalatrn yeterlilik ve emniyet gartlanrun yeterli oldufunu gdsterir yetkili kuruluqlardan (mtihendis odalanndan) almmrq belgelerin bulundurulmasl ve bu konuda yatrnmcr ve kamu kuruluqlarrmn srk srk ikaz edilmesi serekmektedir. Bu hususlardagerekli hassasiyetingdsterilerekmuhtemei aksakhklarasebep olacak durumlann yarafilmamaslve uygulamadasoz konusu tebli[ htikiimlerine titizlikle uyulmasr gere[ini rjnemlerica ederim. hususunda Genel Miidiir DAGITINzI: GEREGI: Valiliklere ir (Bayrndrrlrk ve Iskan Mtidiirltifti) BILGI: MerkezTeqkilatr (DaireBaqkanhklanna) td)

3 T.C. BAYTNDIRLIK ve isran naxanlrgr Yapr iqleri Genel Miidiirtiifii ANKARA SAYI KONU : B.Oe.0YiG t )'+") : Yeni ihale yasast kapsammda irnalatqr firma segimleri 0! t'iary t[[g VALILIGINE (Bayrndrrhk ve Iskan Miidiirliifti) ir-ci: a) giin ve B.09.YiG / 631 sayrh genelgemiz. b) gtin ve B.09.0.YiG '1 I 5319 sayrh genelgemiz. Bilindifiiizere tarihindenitibaren 4T34sayilKamuihaleKanunuve4T35sayrllKamu ihale Sozlegmeleri Kanununun yirriirlii[e girmesi ile biriikte uygulama detaylannda ciddi yaprsal defiqikl ikler ortaya grkm tgtrr. itgl (b) genelgemiz gere[i ihalesi, 2886 sayrh yasa kapsamrnda Bakanlt$tmzca veya ihale talimatr verilmek suretiyle Vaiili$inizce gergeklegtirilen ve odene$i genel btitgeden sa$lanan iglere ait imalatgr firma seqimleri ile ozel fiyatta olup ta 2004 yrhnda Birim Fiyatlan kitabrna giren segime tabii UPS sistemleri, soguk oda ve medikal tesisatlara ait imalatgr firma segimleri ilgi (a) genelgemiz do$rultusunda haztrlanarak Bakanlr$rmrza gonderilecek olup, Bakanhfrm:u,cayapilacak inceleme sonucu verilecek talimata gore iqlem vap r lmasma devam edilecektir sayrh yasa kapsamrnda ihale edilerek 4735 sayrh Kamu ihale Sozlegmeleri kanununa gore sozleqrnesi yaprian veya 2886 sayrh yasa kapsamtnda yaptmlna baqlanan fakat stiresinde bitirilemeyerek iftmali zorunlu olrry 4734 kapsamrna ahnan tiim iglerin imalatgr firma segimleri merkeze gonderilmeyerek Valil i finizce (Bayrndrrhk ve Iskan Vtiidtirlii[ti) yaprlacaktrr Bilindi$i iizere yeni yasa hiikiimleri gere$ince ihale oncesi yaprlacak olan tiim imalatlann tenrmr, detaylr ile projeieri, kegif ve teknik qartnameleri onceden belirtiiecek olup sonradan irnalat defiqikli$ine gidilmeyecektir. Malzeme segiminde teknolojik geliqmeler ve gergek ihtiyaglar goz ontinde tutr"rlarakaliteli imalatlann inqaatlanmrzda uygulanmasr prensiplerinden higbir zaman tar.rz venlmeyecektir. Bilgi alurmasrnr ve baqta Bayrndrrirk ve iskan Miidiirlerimiz olmak iizere biitiin iigiiilerin yukartda yaprlan agrklamalara gore iglem yaprlmasr husuunda azami titizli$i gdstermelerini onemle rica ederim. i \t V'rwt /'vl*,/ Sefer AKKAYA Genel lvliidiir \ \_ DAGITINI : GEREGI : Val i I iklere ( Bayrn drr hk ve i skan lvl iidiirlii$ii) sirci : Daire Baskanhklanna {} \

4 - T.C. BAYL\DIRLIK VE iskan BAKANLIdI Yapr iqleri GCnelMiidiirliilti ANKARA SAYI : B 0e0 YIG0 1200OatlC 65?00t $ 1ltasrm KONU : \ziakinetesisatprojeleri J,.i'i. 6uy,n ".i,oyftftifillur ILGI : 3 t 0s 2001 tarihve B 09.0.YIG t+t: g"n:t*.*, J Ig Iqleri Bakanhltnrn (JandarmaGenel Komutanh$rnrn)Yatrlm ve Cari programmda yer altp, projelendirilmesive kontrolhi$ri ve iskan Mudurhigu) -yiinitulen ve bir tst merkezindenbeslenenjandarmabirlik ve Sosyal Konut ingaatlarrnrn makine tesisat projelerinde, kazan dairesi yerinin tespitiyle ilgili olarak, projelerin duzenlenmesindeve uygulamada g6ru1en aksakhklann giderilmesi igin ilgide kayrth genelgemizdebahsedilenhususlarara$men bu konudaki tereddiltlerin halen devam etmesi nedeniyle,meydana gelebileceksorunlann yaganmamasr igin, uyulmasr gereken hususiar aqalrdabelirtilmiqtir I -Yattnm ve Cari programdayer alan ve inqaatihalesi bu genelgetarihinden sonra yaprlacakolan ve ayru rsl merkezindenkatr yakith sistemlebeslenenjandarmakomutanh$r Hizmet binasr ve lojman inqaatlarrndavelveya birkae bloktan oluqan bina veya lojman ineaatlanndakazan dairesi yerinin; taban kot yukseklikleri aynr (eqit), tavan sagakkotu da di$er bina ve /veya binalann sagak kotundan daha luksekte olan bina altrnda, genlegme deposunundakazandairesininbulundu$ubina gatrkatrndaprojelendirilmesi, 2- Taban kot pikseklikleri aym (eqit), tavan kot yrikseklikleri arasmdada yukseklik t-arkryoksa kazan dairesiiie agrk genleqmedeposununaynrbinada olacak qekildekatr yalcth o larakprojelendirilmesi. 3- Ikinci maddedekiozelliklere sahip binalardanbiri hizmet binasrdi$er bina ve/veya binaiar lojman veya ek binalar ise, kazan dairesininve agrk genleqmedeposununhizmet binasralturdakatr yakrthoiarakprojelendirilmesi, 4- Taban kot yukseklikleriaym olmayan(tabankotlan farkh olan) kademelibinalarda, kazan dairesinin;taban kotu di$erine ve/veya dilerlerine gdre daha driqrik olan bina altmda, genleqmedeposununda tavan saeakkotu digerineve /veya di$erlerinegore daha yuksekte olan bina gatrstndaprojelendirilmesi(agrk genleqmedeposu kazan dairesinin bulundu$u binantn drqrndakibir binada ise, bu binamn guvenlik borulanrun yatay uzunlu$u duqey uzuniu$unun 10 kattnt gegmeyecekbinalarda) ve rsltma sisteminin katr yakrth olmasr gerekmelctedir. 5- Ingaat ihalesi bu genelgetarihinden sonra yaprlacakjandarmakomutanhlr Hizmet Binalan, Lojman ve benzeriineaatlarda, kazan dairesikot yukseklilinin kiriq altrndannet 3.80 metreolmasr, 6- incelenmek uzere Bakanir$rmrzagonderilecekmakine tesisat projeleriyle birlikte kazan dairesiyuksekli$inive yapr bileqenleriagrltmlannrgdsterenmimari detay projelerin ve ona,vlrvaziyetplarurun( isrtrlacakbina sayrsrbirdenfazla olanlarigin) da yer almasr, 7- Inqaatihalesibu genelgetarihindensonravapilacakolan 772l6,ff2%, AKS ve 11047no'lu tip projelereait srhl-ri tesisatuygulamaprojelerininqu an uygulanmaktaolan #)

5 slrasr],'la tadil edilmig 11216_A, i 1Zg3_A,10g00+3AKS-A projeleri ve do$rultusunda { no,1u yaprlmasl, tip srhhi tesisat S- I(azan daires, ''liolit'","'fi:lf;-fril1 ***il-*1,';#j.'#jil#:,:::fitii",l;i"3,rff Tl.-eide krr rrir.-o.n:l_i:. bu genel_ue ile lunirlukren kaldrrrlmrgtrr.0,,u.n1,'*n',1;',k::l;',-,i,i.ffi::i:r.,i!,il*n*ilffiesini ve konunun titizlikre takip fu*^,4, _ar 2 Genel,, l?\il Vftidrtr?, \ Geregi ic'tn. I um V alltlklere (Bayrndrrhk ve Isl<an NfutdurlugLi) Bilgi iqin Iq lgleri Bakanhgi (Jandarma Genel Komutanh$r)

6 T.C BAYINDIRLIK VE iskan BAKANLIGI Yapr igleri Genel Miidtirliigti ANKARA Sayr : YiG I ; ( :j Konu :Dopalgaz tesisatr proje vetkisi hak. 12 rernmru 200[ (Bayndrhk ve VALILIGINE iskan Miidiirllilii) ilgi: E.P.D.K Bagkanhgmn grin ve 3853 sayh yazrst. Do$algaz da[rtrm a[min yaygrnlagmasr sonucu 2004 yrh igerisinde 'Dofalgaz Da[rtrm Lisanst' ihalelerinin yaprldr[r illerde ciniimrizdeki krq donemi igin kamu kurum ve kuruluglan tsrtma sistemlerinde do[algaz kullammr ile mevcut yatrirt ttiriinden dofalgazh sistemlere dciniiqiimiin ihtiyag ve zorunlulu$u nedeniyle, kullarucr kamu kurumlanndan Bakanh$rmrz il tegkilatlanna gerekli hazrrhklann yaprlmasr hususunda bagvurular dikkate alrnarak; Bakanh$rmrzca E.P.D.K (Enerji Piyasasr Drizenleme Kurulu) Baqkanh[rna soz konusu bu illerde Bayndrrhk ve iskan Miidi.irltiklerinde gorevli konuyla ilgili teknik elemanlann gegig donemi gciz cintinde bulundurularak "dofal gaz tesisatr projesi haz:lrlama, kontrol, test ve igletmeye alma" hususlannda yetkilendirilmeleri igin gerekli gahgma ve elitimlerinin yaprlmasr hususlannda E.P.D.K denetimindeki lisans sahibi firmalar nezdinde gereken kolayh[m gdsterilmesi hususundaki baglrrmnun de[erlendirilmesi neticesinde; Ilinizdeki lisans sahibi da$trm qirketleri veya yetkili difer kuruiuglar ile Valilikler nezdinde yaprlacak gciniqmeler sonucunda drizenlenecek uygulamah dofal gaz e[itimlerine katrlarak sadece kendi gahgmalannda kullamlmak iizere 4734 Kamu ihale Kanununa g<ire yeniden tesis ve dciniigtim iglerinin yaklagrk maliyetinin belirlenmesine yonelik proje hazrlanmastnda sakrnca bulunmadrfr hususundaki E.P.D.K. ilgi yazrsr yaztmrz ekinde gdnderiimektedir. Bilgilerinizi ve gerepini rica ederim. 7 tltu, '4 Sefer lil(kaya Genel Miidiir Ek: ilgi yazt fot, DAGITIM Dofal gaz Da[rtrm ihalesi kapsamr Valilikler.

7 TESISAT DAIRESI BA$KANLIGINCA 12 TEMMUZ 2OO4 TARiH VE 669 SAYILI ile vireysrlere cowornii,en risrs J J Bursa Yalova Bahkesir Kritahya Uqak Sivas Kayseri Erzurum Samsun Qonrm Konya KrEehir Aksaray Kmkkale Karaman Istanbul Qanakkale Tekirda[ Di.izce Kocaeli

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.-

- Genel Kurul Kararr - Uygulama Esas ve Usulleri .-.- % T. C. YUKSUKOGRE'I'I\I KURULU BASKANLIEI Sayr : Konu : B.30.o. imi.o.oo.oo.01/ 6l 8< ttq3o Tezsiz Yuksek Lisans Bilkent / ANKARA.a2...o.L,.2a.aJ 2547 sayfi YUksekogretim Kanununun ek 27 nci maddesi gere$ince

Detaylı

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART

rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART TUNCELi iinivnnsirnsi- BGiriM-siR-snN runcer,i trnivnnsirnsi rnvrsir,ciligi KURUM inani KURUL Topr,Atlrr KARARLART 4688 Sayrh Kamu Gorevlileri Sendikalan Kanunu'nun 22. ve 41. maddeleri ve bu kanuna dayah

Detaylı

k;;'il,.ii,'ffi "yil;,.r,

k;;'il,.ii,'ffi yil;,.r, i:r: -/6.4=*'* T.C. BAYINDIRLIK VE ISTLA.N fiai(anlt*i Ynpr tqleri GenelMtidiirlttfii A.NKAR.,TT s AY I : 8. 0 9.0 fi G..0.1 2,0 0.0 6.0 7.c8.09/ { ;3 f KOI\U : imalatgrfirmasegimleri ve Tr:sisatir;ierincle

Detaylı

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ

İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ 31.12.2013 tarihi itibari ile Bağımsız Denetim Raporu, Mali Tablolar ve Dipnotlar, Genel Kurula sunulan Özet Yönetim Kurulu Raporu ile 6107 sayılı İller Bankası Anonim Şirketi

Detaylı

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr.

l. Fiyatlar KDV Harig Olacakhr. T.C. 5A6LIK BAKANLI6I BURSA SAdLIK MUDURLUGI, Sayrn Teklif istenmesi Salhk Miidiirliifii Acil Salhk Hizmetleri istasyonlarrna 5 Adet Giig Kaynalr Ahmr igine ait agaptda cinsi, dzellikleri ve miktan belirtilen

Detaylı

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi

ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi Sayr Konu Yaklagrk Maliyet. ADANfi:r.ir.iGi Hatk Satl{r Mtrdiirtiigi YAKLA$TK MALIYETE ESAS F,ORM ADANA... L... t2013 nntinssnsnsinn Mtidtirliiprimiiztin ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktan ve rjzellikleri

Detaylı

:FC:S. ek iidemenin dafrtrlmasrnda uygulanacak usul ve esaslara iliqkin yiinetmelik"

:FC:S. ek iidemenin dafrtrlmasrnda uygulanacak usul ve esaslara iliqkin yiinetmelik :FC:S $/\6LlK ve SOSYAL HIZMET EMEKqI LERI SeNOilXaet Isran s u l.-al(safray gu e esl I1IE T*ADE UNION OF fubtic TMPLOOYES }N HEflT ANO SOCIAL $Ef,hACEs HASEKi cd. FASEKi CD, FIASFK SULTA.}.I MAH OZKAYA

Detaylı

inganr TEKNiK SARTNAMESi

inganr TEKNiK SARTNAMESi PREFABRiK WC BUFE insa, TI YAPIMI inganr TEKNiK SARTNAMESi isix r,triri U$ak ili 29 27 Ab2126 ada 105-118 parsel igerisine in$aatr subasmanr idare tarafindan yaprlacakttr. prefabrik WC Biife ingaatr yaprlacaktrr.

Detaylı

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri:

1. Kigi ve Onay Bilgileri girig iglemleri: 6245 sayrh Harcrrah Kanunu Yurtigi Gegici Gtirev Yollulu Hazrrlama Ktlavuzu 1.GiRi9 Bu krlavuz, 6245 sayrh Harcrrah Kanunu hukiimlerine gdre diizenlenen yurtigi ge9ici gdrev yolluf,u i$lemlerinin Kamu

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir

Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir Yrd. Dog. Dr. H. Omer TONTU$ Bakan a. Genel Mi.idiir Evraktn elektronik imzah suretine http://e-belge.saglik.gov.tr adresinden 9db25c7a-4db6-42c1-bfc6-3e5e90bdb98b kodu ile erigebilirsiniz Aziziye Mah.Cinnah

Detaylı

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon,

rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, rilvr grrinni, KURGU, SESLENDiRME, sruovo gerinni, nruiunsyon, e nnrir rasartm ve TEKNiT onrurgmanltk niznner ALtMt TEKNiT gnnrnamesi igin Tanrmr Dr Ayhan Kuzu ve gahgma ekibi tarafrndan planlanan proje

Detaylı

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u

OKULLARDA. cuvnnri onramrn sagranmasr. KoRUYUCU vn ONrnyici. rnnninrnnin ALTNMAsTNA. iri$rin. igninrici pnororor,u OKULLARDA cuvnnri onramrn sagranmasr KoRUYUCU vn ONrnyici rnnninrnnin ALTNMAsTNA iri$rin igninrici pnororor,u Haziran 2015 AMAC Madde 1. Bu protokoliin amacr; igiqleri Bakanhlr ve Milli Elitim Bakanltlt

Detaylı

!) Ust meslek kuruluqu: Ttirkiye Odalar ve Borsalar Birlili ile Tiirkiye Esnaf ve. BiRiNCi BOLUM Genel Hiikiimler

!) Ust meslek kuruluqu: Ttirkiye Odalar ve Borsalar Birlili ile Tiirkiye Esnaf ve. BiRiNCi BOLUM Genel Hiikiimler ALI$VERi$ MERI(EZLERi IIAKKINDA YONETMELiK TASLAGI BiRiNCi BOLUM Genel Hiikiimler Amaq ve kapsam MADDE I - (l) Bu Y0netmeli[in amact, allgverig merkezlerinin nitelikleri ile a9rh5, faaliyet ve denetimlerine

Detaylı

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV

T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi. l.^..\ rc'.cq. Toplam. Genel Toplam(KDV T.C. Har',r,, i,'l,iersitesi Trp Fakfiltesi Aragttrba ve Uygulama Hastanesi l.^..\ rc'.cq Toplam Genel Toplam(KDV idare No : 63760.38.32.00.01.330 idare Adr : Han'an Universitesi Ara$hrma ve Uygulama Hastanesi

Detaylı

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap

'/ Egi vefat etmi$ olan gocuklu dul bayanlarda ya$ garrl aranmaz. '/ Babasr veya hem babasr hem de annesi vefat etmiq yetim bekar bayanlarda yap [K-2 SOSYAL VARDIMLA$MA VA DAYANI$MA VAKIII I3A$KANI,IEI...SOSYAL KONUT PROJtrSi...ADE'I' KONITT SATI\SI BA$VURLT DtrytJRtrstl *uo,*,,nuo,oo,u,,,:l:'::' ff';::";;ljti]:u'"0' vilriitiiren sosvar Konut projesi

Detaylı

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not:

Acrk teblieat adresi. Telefon ve Faks numarasl. Not: Acrk teblieat adresi Telefon ve Faks numarasl Not: Srra No Mal Kaleminin Adr ve Krsa Agrklamasr Miktarr Tutarr (Para birirni,t belirtilerek) Toplam Tutar (K.D.V Haric) *Tabloya gerektiti kadar satrr eklenecektir.

Detaylı

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i

Sayr : B.23.1.SUE.0.00.00.00-821.051 0i T.C. RMAN V SU i$lri BAKANLTGT Tiirkiye Su nstitiisii Sayr : B.23.1.SU.0.00.00.00-821.051 0i Knu : Tiirkiye Su nstitiisl (SUN) Lg Tasanm Yangmasr c).2 0/./2013 SULYMAN DMIRL UNIVRSiTSI RKTORLUGUN 32260

Detaylı

GEBZE PLASTiKCiLER ORGANiZE SANAYi BOLGESi. g.olagnx GENEL KURUL TOPLANTISI 2OI3 YILI. FAATiyET RAPoRU

GEBZE PLASTiKCiLER ORGANiZE SANAYi BOLGESi. g.olagnx GENEL KURUL TOPLANTISI 2OI3 YILI. FAATiyET RAPoRU GEBZE PLASTiKCiLER ORGANiZE SANAYi BOLGESi g.olagnx GENEL KURUL TOPLANTISI & 2OI3 YILI FAATiyET RAPoRU GEPOSB 2013 YILI FAALiYET RAPORU im.q.n niniui rn.q.liynt RAPoRU 1- Yapr ruhsatlarr 2013 yr[ igerisinde,

Detaylı

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda

f'i1 ,k;;i66 furutugan tarafrndan aireoite eoilmii olan tarafsrz denetim firmalannrn denetimleri sonucunda f'i1 artalrt TEDARiKQi DEGERLENDiRME PROSEDURU 1. AMAg Muratpap Belediyesi'ne bagh ve harcama yetkisi verilen mfidtirltiklerin, tirtin ve hizmet sattn aldtklan tedarikgi firmalann degerlendirilmesi ile

Detaylı

fta*u Tiirkiye Barotar Birli0i Ba$kanttIr EfE Wtl- sayr 2glyl 1.3 t2 Ankara,2l/06/2012 BARO BA$KANLIGI DUYURU NO:2012l37 ' l/tiirkiye Eki:4 suyfa

fta*u Tiirkiye Barotar Birli0i Ba$kanttIr EfE Wtl- sayr 2glyl 1.3 t2 Ankara,2l/06/2012 BARO BA$KANLIGI DUYURU NO:2012l37 ' l/tiirkiye Eki:4 suyfa EfE Tiirkiye Barotar Birli0i Ba$kanttIr Ankara,2l/06/2012 BARO BA$KANLIGI Wtl- DUYURU NO:2012l37 Tiirkiye iq Bankasr Genel Miidituliigii'nden alman 13.06.2012 giinli.i 17594 sayrh yazr ve eki Adalet Bakanh[r

Detaylı

-7- Qevre izin ve Lisans Belgesi'nde sahip oldutu atrk kodlarr gegerlidir, ancak, daha iincc aldr$r Geqici Faaliyet Belgesindeki

-7- Qevre izin ve Lisans Belgesi'nde sahip oldutu atrk kodlarr gegerlidir, ancak, daha iincc aldr$r Geqici Faaliyet Belgesindeki T.C. SAELIK BAKANLICI TURKiYE HALK SAELIEI KURUMU Bursa ili Halk Salhgr MiidiirliiEii Banyo Fikser Atrk Soliisyonu Satrq Ihale Ilanr l- Halk Saghgr Mildiirliigiimiize bagh depolarrndan grkan a;alrda belirtilen

Detaylı

b) Turizm faaliyetleri ile ilgili olarak yaprlmasr lazrm gelen her igi yapmak rehber kurye

b) Turizm faaliyetleri ile ilgili olarak yaprlmasr lazrm gelen her igi yapmak rehber kurye TATKOY TuRizM YATIRTMLARI ve TiCARET ANoNiM $irr(eti ANA SOZLESMESi Kuruluq Madde 1 Agafrda adlarr, soyadlarr ve agrk adresleri yazh kurucular arasrnda Turk Ticaret Kanunun Rnonim girketlerin ani qekilde

Detaylı

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu

KAHRAMANMARA$ StiTCu in,ia.u univnnsirnsi 2015 YILI KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU. Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu KAHRAMANMARA$ StiTCu in,a.u univnnsirnsi 2015 YL KURUMSAL MALi DURUM VE BEKLENTiLER RAPORU 5018 Sayrh Kamu Mali Y0netimi ve Kontrol Kanunu ile birlikte kalkrnma planlarr ve programlarda yer alan politika

Detaylı

rnxxir ganrxnvrnsi "HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri " ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA)

rnxxir ganrxnvrnsi HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri  ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA) ANKARAI]NiVERSITESI ELEKTRON HIZLAIIDIRICISI VE LAZER TESiSi (TARTA) "HELyuM sogurma sisrnui BoRULAMA niznrnri " rnxxir ganrxnvrnsi Proje No: DPT2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA.2O14TSHZ;OOT

Detaylı

ir,nriginn nir,cir,nni

ir,nriginn nir,cir,nni r- cnnnr- nir,cir,nn TREND FAKToRiNG ANor\iM $inrnri 0 t, 0 1.2 0 1 3-3 t.t2,20tg n onrvri yrl,r,rk r,n ar,iynr RApoRU Raporun Ait Oldu[u Diinem t 0ll0tl20l3-3Ut2l\0l3 Ticaret unvanl Ticaret sicili numarasl

Detaylı

i$ninrigi PRo r or<or,t t yuxsnr OCnEXiwt KREDi vn YURTLAR KURUMU BA$BAKANLIK cenel rvrtinunrticu'ne nadr,r YURTLARDA DiYANET i$leri BASKANr,rcr

i$ninrigi PRo r or<or,t t yuxsnr OCnEXiwt KREDi vn YURTLAR KURUMU BA$BAKANLIK cenel rvrtinunrticu'ne nadr,r YURTLARDA DiYANET i$leri BASKANr,rcr BA$BAKANLIK DiYANET i$leri BASKANr,rcr n ciri M ldiizme rlnnt GBNEL tutiounructi ir-,n T.C. cenqlir vn spor BAKANT-,rcr yuxsnr OCnEXiwt KREDi vn YURTLAR KURUMU cenel rvrtinunrticu'ne nadr,r YURTLARDA KUR'AN

Detaylı

12t20t4. A) Hizmet binasr onarrmt ile ilgili iidenek talep iglemleri

12t20t4. A) Hizmet binasr onarrmt ile ilgili iidenek talep iglemleri T.C. MALiYBAKANLIGI Milli mlak Genel Miidiirliiii Sayr : 642047 57-841.02.01-13130-531-47 0 Konu : Odenek Taleplerine iliqkin Usul ve saslar. Sl ilvaliligin (Defterdarhk) Bilindifi iiere, 6583 sayrh 2015

Detaylı

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA

rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA i**-*; i,:; " "'": l ii"rl -' : ;.*:;".".-"*. j t:':,.,,. I,:i i rtinrive er.ivrir n, iller MEcLiSi BASKANLTGTNA 1910412012 tarih ve 6292 sayrh orman Kdylulerinin Kalkrnmalannrn Desteklenmesi ve Hazine

Detaylı

06.07.2013 'r 20.07.2013 '' 03.08.2013 'r 31.08.2013 '' 17.08.2013 r' 22.06.2013 10.00'da

06.07.2013 'r 20.07.2013 '' 03.08.2013 'r 31.08.2013 '' 17.08.2013 r' 22.06.2013 10.00'da DEVLET HAVA MEYDANLARI i;rervesi GENEL N,TUPUNTUGU Destek Hizmetleri Dairesi Bagkanlt[t Konu :Sosyal Tesislerin Ucret ve Prensipleri 0710312013 ilgi : Maliye Bakanh[rnrn (2013-3) Sayrh Kamu Sosyal Tesislerine

Detaylı

G{-.- Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs. Bu kapsamda, streg ydnetimi gah;malarr igin a9alrdaki gahqma program r lavizsiz uygulanacakttr.

G{-.- Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs. Bu kapsamda, streg ydnetimi gah;malarr igin a9alrdaki gahqma program r lavizsiz uygulanacakttr. {w irtntvi surec YONETiMi iq conu,crsi Sayr : M.07.3.MUR.0.01-612.01.01-?gs ot/t0t20t2 Konu : Siireg Ydnetimi MUDURLUdUNE 2009/4 sayrlr Baqbakanlrk Genelgesir ile duyurulan Birlikte qahtabilirlik Esaslan

Detaylı

ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru

ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru nizn ir,nun ynxi ACILAN VEnmYA ImRIIANCi nin SEBEPLE BO$ALAN ilit#'ifiu,ici'iiiilrvrnnixnv^lhl^q.cakekyeru-,n$rinnandrryuru METI\I A5l0ll200g tarihinde ilimizde baglanan Aile sebeplerle bogalan 4 (dd yapriacaktuiniil

Detaylı

i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 1f6:[sru3 i ns"*n rdrr" Savr :579556851 73 oegnru: A Plam ,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii)

i- Kamp Katrhm Talimatr (4 sayfa) 1f6:[sru3 i ns*n rdrr Savr :579556851 73 oegnru: A Plam ,5au_e IU( F,..VALiLIGINE (Il Safhk Mridurlugii) T.C. SAGLIK BAKANLIGI Yonetim Hizmetleri Genel Miidtirhi[il IGI Ri GENEI- NIUDURLUcU - urr,a.-c6xcnlna E,ciriN,l vt ninr.r,nvn rn'sisr,rni, yarov.q,. TERMAL K-{pLrcALARr islr. inlnesi 06.04.2013 20:36-57955685/813.01.01/16060

Detaylı

f.v\ >s/ Ilgi 7."- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

f.v\ >s/ Ilgi 7.- DAiITIM \Ar^Nr':/, Vali a. Vali Yardrmcrsr c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde f.v\ \.csxcuxvrspor Z \Ar^Nr':/, >s/ Sayr Konu Ilgi :e5738460-041 3lT :Yarrgma Duyurusu T.C. QANKTRT vnt-ilici Genglik Hizmetleri ve Spor it Uiidtirtugu c.en q ej.. tht-*r.xl xt.. t,,r-r l.we,l W.e.?dde

Detaylı

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr

ffi : Teklif Birim Fiyar-igin Tamamr ihriyac LisrESi Op.Dr.Ciineyit c0neg Bashekim Yardrmcrsr ffi T.C. sae LrK BAKANL GI BATMAN BOLGE DEVLET HASTANEsi SATTNALMA KoMisyoN BA$KANLtdr -j 05.08.2011 Sayrn:. Kurumumuzun ihtiyacr olan On iki Ayhk Qevre Yonetimi Ve Danrgmanhk Hizmeti Ahmr igi satrn altnacaktlr.

Detaylı

l- Ba;r'uru dilekgesi

l- Ba;r'uru dilekgesi KAMERA ir,r su altl sdnt'nvi vapacar n'irnaalar.in vsrrilrnoinnryb rrirnnlpn i Gemilerin Teknik Ydnetmeligi kapsamrnda kamera ile su alti scirveyi yapacak firrnalann Ycinetrneligrn 8 inci maddesinin 3

Detaylı

ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK. EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt. SAffTNAMESf. YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE. TIJRKKHH$tAYil

ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK. EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt. SAffTNAMESf. YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE. TIJRKKHH$tAYil li TIJRKKHH$tAYil 1868 EMZ RME ODASL COCUK EAK.fvt YURTLAR!, OAWNUZ BAKIMEVi VE ANACKULU H\ZMIET ALIMI TEKNiK SAffTNAMESf i-^^^ - rz I r lnsan Kal,naklan Direktcirlii[U ii _,"*.: ""J i,.l,',-,r urt LJ\Lvr

Detaylı

TTURKKIZIIAII. runr KtztLAYl PENDIK. r 868

TTURKKIZIIAII. runr KtztLAYl PENDIK. r 868 TTURKKIZIIAII r 868 runr KtztLAYl PENDIK I. TANIML.dR: llu madde tarif edil.en sozlesme ve ekleri 1.1.!' Tt'nk Krzrlayf',JKuzey MarunarcBcilge K 1.2." Fjrmal', sdzlegmede istenilen iglerin yaprl sciz konusu

Detaylı

l' t, (rr) Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM GenelToplam:

l' t, (rr) Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM GenelToplam: + l' t, J r:r \'.tr& Rrn.!.i, Sayr: 770903M.Satrnatrna I!SS Konu: Yaklattk Maliyet T.C. ADANA VALILIGi ll sagl* Miidtuliigi OSrl9rzors YAKLASIK MALIYETE ESAS FORM MUESSESEsTNE - Miidnrhignmiize bagd ydnetim

Detaylı

usok 0 serom ik" Sayfa No: 2

usok 0 serom ik Sayfa No: 2 usok 0 serom ik" Sayfa No: 2 KURUMsAL ydnnrinr ilrnr,pni unuvr naponu KURUMSAL y6nbriu ir,rcr,nninn uwla BEyANT $irketimiz pay sahipleriyle olan iliqkilerini Mali iqler Mudiirltigii tarafindan yiiriitmektedir.

Detaylı

.-l L/1. ililililllililililil lllilllil. - 2@s76: '::::':':"

.-l L/1. ililililllililililil lllilllil. - 2@s76: '::::':': :' W T.C., yuxsekocnnrinr KURULU nlgr.lnr,lcr Sayr: 75850160-304.03 jtq Konu: Staj Yuksek69ret im KuruIu-(Giden No) ililililllililililil lllilllil - 2@s76: '::::':':" canktrt KARATEKiN uruivrnsiresi REKTORruGurur

Detaylı

isr.q.nnul vnliligi il qevre ve $ehircilik Miidtirlii$i

isr.q.nnul vnliligi il qevre ve $ehircilik Miidtirlii$i gevre VE_gEHiRCiLiK BA NLIGI T.C. isr.q.nnul vnliligi il qevre ve $ehircilik Miidtirlii$i SAYI :38991 KAYIT TARIHi :12.11.2012 SAYI : B.09.4.iLM.0.34.10.00 KONU : Tehlikeli Atrk Taqrma Lisanst ERMETAL

Detaylı

{sj. :*'1:o"*l::::tr#,l?H** 46. / J.* t2or2. 2 Kamera 2 Adet. T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti

{sj. :*'1:o*l::::tr#,l?H** 46. / J.* t2or2. 2 Kamera 2 Adet. T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti {sj + $rx*r'erlt {* ii}k s$rl*s$ T.C. ADAN,A. VALiLiGi il saghk Mtidiirtii[ti Sayr : B.10.4.iSM.001.0800/:satrnalma -tof?- Konu : Yaklagft Maliyet 46. / J.* t2or2 :*'1:o"*l::::tr#,l?H** Miidtirlii[rimiizi.in

Detaylı

inran einin{i pn.llivnt RAPoRU l- Yapl ruhsatlarl ELEKTRiK BiRiMi FAALiYET RAPORU

inran einin{i pn.llivnt RAPoRU l- Yapl ruhsatlarl ELEKTRiK BiRiMi FAALiYET RAPORU GEPOSB 2OI4 YILI FAALIYET RAPORU inran einin{i pn.llivnt RAPoRU l- Yapl ruhsatlarl 2014 yrh igerisinde l7 katrhmcrya 48 adet yapr ruhsatr dtizenlenmiqtir. Bunlardan 2l adedi yeni yapr, 13 adedi isim defigiklili,

Detaylı

l) SOz konusu ili.. L (rakamla),... Ttirk Lirasr (yanyla\ yapmayr kabul ve taahhut ederim/ederiz.

l) SOz konusu ili.. L (rakamla),... Ttirk Lirasr (yanyla\ yapmayr kabul ve taahhut ederim/ederiz. DOGRUDAN TEMIN TEKLIF MEKTUBU TCDD 3 BOLGE vruounr-ugu uer ve ruzvmr ALrM rovusyonu BA$KANr-rcrNe Alsancak/ZMIR Teklif Sahibinin Adr Soyadr lticaret Unvanr Agrk Tebligat Adresi Baglr Bulundugu Vergi Dairesi

Detaylı

E- (fr1an. ul[[ulilllu,, TRGM. Siii:' fr gtrsi,,]sf,l

E- (fr1an. ul[[ulilllu,, TRGM. Siii:' fr gtrsi,,]sf,l Siii:' fr grsi,,]sf,l 1.\-. GDA, TARM VE HAYVANCLK BAKANLG Tanm Reformu Genel Miidiirliiiii ". FAKS TEYiDi Sayr 82.981071-042-15'l'l Konu : TUKAS E- (fr1an ul[[ulilllu,, TRGM valilicine (l Grda Tarrm ve

Detaylı

,63L : Yaklagrk Maliyet

,63L : Yaklagrk Maliyet Sayr Konu,63L : Yaklagrk Maliyet T.C. ADANA VAL LiGi Hatk SaStrgr Miidiirt0gii YAKLA$IK MAL YETE ESAS FORM MUESSESESiNE Miid'lrluoumuz'in ihtiyacr olan agagrda cinsi, miktan.ve dzellikleri belirtilen (.1)

Detaylı

Nitelifi. iglnrun HAKKr verilen nunn, KANTiN, CAy ocact cini verlere AiT i$rnrvrn HAKKr $ARTNAMESI

Nitelifi. iglnrun HAKKr verilen nunn, KANTiN, CAy ocact cini verlere AiT i$rnrvrn HAKKr $ARTNAMESI T.C. SACLIK BAKANLIGI runrivp KAMU HASTANEInni KURUMU Bursa ili Kamu Hastaneleri Birlifii Genel Sekreterlifi Bursa Aplzve Diq Sapl{r Merkezi iglnrun HAKKr verilen nunn, KANTiN, CAy ocact cini verlere AiT

Detaylı

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet.

Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. Sayr : Konu : Yaklagrk Maliyet. I.C. ADANA VALiLiGi Hatk Sagtrfr Miidtirtiigi YAKLA$IK MALiYETE ESAS FORtr,I ADANA... t... t20t3 MUESSESESiNE Mtidiirltiliimiiziin ihtiyacr olan aga$rda cinsi, miktan ve

Detaylı

iligrin 6znr FRANSA ioane MAHKEMELERi'wiN Cnr,iginniNE YAT{S[II4[A[,AR* Qeu: Ar. Gdr. Veysel COnUCU.

iligrin 6znr FRANSA ioane MAHKEMELERi'wiN Cnr,iginniNE YAT{S[II4[A[,AR* Qeu: Ar. Gdr. Veysel COnUCU. FRANSA ioane MAHKEMELERi'wiN Cnr,iginniNE YAT{S[II4[A[,AR* iligrin Qeu: Ar. Gdr. Veysel COnUCU. 6znr Fransa idare Mahkemeleri on yrldan beri gahqmalarrm siirdtirmektedir. Damgtay, giderek hukuksal konulara

Detaylı

lil ,ol lj I tl J:J ,r"i *_l "r;$-".il"qt " " l*j l ..l,'l Fax :04144113016 i*---j -:l -t Fax

lil ,ol lj I tl J:J ,ri *_l r;$-.ilqt   l*j l ..l,'l Fax :04144113016 i*---j -:l -t Fax T.C. SAGLIKBAKANLIGI runrivn KAMU IrAsrANELnnl rununnu AKQAKALD DEVLET nasrennsi ihale Kodu : 00133 28.10.2015 SAYI : KONU : Yaklagrk MaliYet TesPiti SAYIN Hastanemizin ihtiyaglalndan agasrda cinsi ve

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

itgi 1a; yazrnrz ve eki "Hafizhga Y<jnelik Ytiz Yatrh Kur'an Kursu Projesi Igbirlifi Protokolli" Vakfimrzca delerlendirilmiq olup ;

itgi 1a; yazrnrz ve eki Hafizhga Y<jnelik Ytiz Yatrh Kur'an Kursu Projesi Igbirlifi Protokolli Vakfimrzca delerlendirilmiq olup ; TURKIYE DIYANET VAKFI GENEL MERKEZI s'y'oizo.pksrb22.4- Kon Glafizhk Proj esi Igbirlifi Protokolii. T.C. DIYANET i greni BA$KANLTGT (ESitim Hizmetleri Genel Mridiirliipiine) ANKARA ii,ci : a) 26.12.2012tarihve

Detaylı

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII

TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII TURKKIZI LAYI IB6B TURK KIZILAYI KUZEY MARMARA BOLGE KAN MERKEZI ORJ NAL TONER VE MUAD L TONER ALIIVII 1. TANIMLAR: Bu madde tarif edilen sozleqme ve eklerinde kullanrldrfr takdilde aga[rdaki anlamlan

Detaylı

l/ r*y' pu) irrn ivn uiinunr,udu nallivnr nir,cilnni im.ln nirin,ri raar,iynr nilcir,nri ELEKTRiK BiRiMi FAALiYET BiLGiLERi

l/ r*y' pu) irrn ivn uiinunr,udu nallivnr nir,cilnni im.ln nirin,ri raar,iynr nilcir,nri ELEKTRiK BiRiMi FAALiYET BiLGiLERi 1- Yapl Ruhsatlarr GEPOSB 2()IO YILI FAALIYET RAPORU im.ln nirin,ri raar,iynr nilcir,nri 2010 yh igerisinde, ruhsat yenilemesi ile birlikte toplam 22 adet yapr ruhsatr verilmigtir. 2- Yapr Kullanma izin

Detaylı

KIRKLAR]ELI in 6ZNN INANNSI rngrilati, qali$ma connv nolurvru vn ynrri yoxnncnsi

KIRKLAR]ELI in 6ZNN INANNSI rngrilati, qali$ma connv nolurvru vn ynrri yoxnncnsi KIRKLAR]ELI in 6ZNN INANNSI rngrilati, qali$ma connv nolurvru vn ynrri yoxnncnsi SASLARIT l.genel Hiikiirnler 2. Yetkd ve Sorumluluklar 3. Tegliilat ve Cliirevliler 4. Qalupma Esarslan ve Giirev Biitiimii

Detaylı

3) Divan baqkanr, grindemin tigiincti n-raddesini tutanak yazmanlrra okuttu.2012 Yrlt hesrap

3) Divan baqkanr, grindemin tigiincti n-raddesini tutanak yazmanlrra okuttu.2012 Yrlt hesrap EURO KAp1TAL YATIRIM ORTAKLIGI,qlONitU $imnri'nin 30 MART 2013 i.q.nihinoe yapilan 2012 yrr-r ougan GENEL KURUL ToPLANTI rutann'gt Euro Kapital Yatrnm Ortakhgr Anonim $irketinin 2012 ylrr Ola[an Genel

Detaylı

KARAR: upcris KARARI ,,/ KIL EDEN UYELER

KARAR: upcris KARARI ,,/ KIL EDEN UYELER T.C. HASAN;EYH BELEDivpsi upcris KARARI Karar Tarihi Toplantr No Birleqim No Oturum No Karar No Karar Konusu 06lo4l20L6 4 1 1 10 Faaliyet raporunun gdriiqiilmesi MECLiSi Meclis 1. Baqkan Vekili: islam

Detaylı

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi

T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi. elqz6 rexllp lsrenae FoRMU. MALzEME/Hlzmrr ilsresi T.C. FIRAT Univenslresi xasrauesi o6uen SERMAYE igrcrme einimi elqz6 rexllp lsrenae FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet safin alrnacaktrr. Fiyat teklif belirtilen tarih ve saatte

Detaylı

. *Ayniyat Servisi. KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi

. *Ayniyat Servisi. KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi KIRKLARETI in 0ZNNIOANOSi rngrir.,ati, qali$ma ESASLARI connv solunru vn ynrri yonnncnsi l.genel Hiikiimler 2. Yetki ve Sorumluluklar 3. Tegkilat ve Gdrevliler 4. Qahgma Esaslan ve Giirev Biiltimii - Genel

Detaylı

RUH HASTALARININ SEVK VE AYAKTAN TAKİPLERİ HAKKINDA GENELGE

RUH HASTALARININ SEVK VE AYAKTAN TAKİPLERİ HAKKINDA GENELGE RUH HASTALARININ SEVK VE AYAKTAN TAKİPLERİ HAKKINDA GENELGE Temel Sağlık Hizmetleri G.M.Tarih:27.02.98 Sayı:2195 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü SAYI:B100TSH0140005/2195 KONU:Ruh

Detaylı

sayr Konu : Tektif NOT: Teklifler toplam bedel iizerinden deferlendirilecektir.

sayr Konu : Tektif NOT: Teklifler toplam bedel iizerinden deferlendirilecektir. T,C VALiLidi sayr Konu : Tektif e Halk Sa$rlr MUdurluEii 014 TEKLIF FORMU Mudurlugumuzun ihtiyacr olan agaprda cinsi, miktarr ve ozellikleri belirtilen ( 2 iqi ; 4?34 sayrlr Kamu ihale Kanunun 22 rnaddesi

Detaylı

it Milli JEgitim Miidiirliigii

it Milli JEgitim Miidiirliigii T.e. ADANA VALILIGI it Milli JEgitim Miidiirliigii Sayi : 39795285/604/564691 10/02/2014 Konu: Mes1eki Egitim ve istihdam Olanagi Saglanmasi.... KAYMAKAMLIGJNA (il ;t MiUi Egitim Miidiirliigii) Antalya

Detaylı

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK

TURiZMYETURiZM OLAYI. TURiZM: Yeterli boq zamana, yeterli mali olanaklara ve seyahatten. DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Marmara lletisim Dergisi, Sayr:8, Ekim 1994 Mamara Joumal of Conununications, Number:8, October 1994 DAR KAPSAMDA TURiZM VE OTELCiLiK Arg. Giir. nuru OZCnn MARMARA r-rllvensiresi itetiqim Faktiltesi Dar

Detaylı

T.C. MARDixvAl,iriGi T.C. r'lenoin vrt-it-i6i

T.C. MARDixvAl,iriGi T.C. r'lenoin vrt-it-i6i T.C. MARDixvAl,iriGi T.C. r'lenoin vrt-it-i6i IlnZA Ygrrirnni voxerge si 2015 T.C. MARDIN v.q.liligi ivrz.q. vnrrilnni Y0Nnncnsi r. SOLUNT GENEL ESASLAR 1 - AMAQ: Bu ydnergenin amacl kamu hizmetlerinden

Detaylı

-izou HALl,kauguk esaslt

-izou HALl,kauguk esaslt TEKN K SARTNA -izou HALl,kauguk esaslt kahnlrklarda 50.000 volta lzeme olmialrdrr.elektrik 100 koruma sa[layrcr,gegitli koruma

Detaylı

ONpUfi NOTLAR : En son teklif kabul tarihi 03 / 05 / l6 tarih saat 17 : 00'a kadardrr. TOPLAM TUTAR ( K.D.V.

ONpUfi NOTLAR : En son teklif kabul tarihi 03 / 05 / l6 tarih saat 17 : 00'a kadardrr. TOPLAM TUTAR ( K.D.V. j,:. 1-l:,4.1I i. tlrr..irt.,t;.i, Say: 161 82509.Sahnalma / Konu: Teklif Fomu ADANA V Il Saghk M r6dt152619 I 140 28 I 04 12016 TEKLIF FO Miidi.irhigiimrize bagl birimlerin ihtiyacr ol belirtilen 2 (

Detaylı

T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi. o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl. euzg rexulr lsreme FoRMU. TUTAT.ZETUTE/HIZTUTEI+iSTES+

T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi. o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl. euzg rexulr lsreme FoRMU. TUTAT.ZETUTE/HIZTUTEI+iSTES+ lstem No Talep Eden Blrim :BlLGl I$LEM KooRDINATORLUGU T.C. FrRAT Uulvensiresl xasranesi o6xen SERMAYE lglernlte alnlirl euzg rexulr lsreme FoRMU Frrat Universitesi Hastanesi ihtiyacr malzeme/hizmet satrn

Detaylı

b) 04.05.2009 tarih ve 31 sayrh Genelge c) 26.12.2012 rarih ve 5 sayrlt Olum nildirim Sistemi Genelgesi

b) 04.05.2009 tarih ve 31 sayrh Genelge c) 26.12.2012 rarih ve 5 sayrlt Olum nildirim Sistemi Genelgesi t, v T.C, Tiirkiye Halk Salhgr Kurumu T.c. sa&,rk BA(ANudI. TFSK CocLX ve ERoE:,r sadu& DAhr BA9K{\1Id. Tltsk (.JCI:R \T FNOF\ SAdU6IDAIRI 845?'A\'116I El,T,{K BhM 1.201.r ll l5-2014.5 9Jl I010.06.02 r

Detaylı

mr,i owrutuwrz ANrr,agffi ir,igxin KonnisvoN TEBLici

mr,i owrutuwrz ANrr,agffi ir,igxin KonnisvoN TEBLici A\IRUPA T O P LUL U GU'NU KURAN AI{TI,A $II,IA' NIN 81(1). IVIADDESiNE GORE REKABETI olqulebir",in gnxilde Krsrrffi mr,i owrutuwrz ANrr,agffi ir,igxin KonnisvoN TEBLici (de minimis*) (200L/c 368/07) (EEA

Detaylı

TOPLANTI GtJN SAYISI. Ktitahya Belediye Meclisinin 06.01.201 5 tarih ve 0l Sayrh karan. 5393 Sayrh Belediye Kanunu'nun 25. Maddesi

TOPLANTI GtJN SAYISI. Ktitahya Belediye Meclisinin 06.01.201 5 tarih ve 0l Sayrh karan. 5393 Sayrh Belediye Kanunu'nun 25. Maddesi Maddesi 5393 Sayrh Belediye Kanunu'nun 25. Ktitahya Belediye Meclisinin 06.01.201 5 tarih ve 0l Sayrh karan. Bagkan Bagkan Vekili uy. uy. uy" TOPLANTI GtJN SAYISI TOPLAM BiiTCE 2014 Y ir Gergekleqen Biitqe

Detaylı

Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet

Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet (9+.i_ j:;1;. lr.ii..ii,r,.i. T.C. ADANA VALiLiCi it sagtrt< vtidiirtrigti Sayr: 77090304.Satrnalma i l\( Konu ; Yaklagrk Maliyet t.-\. u gsz zors YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM MUESSESESiNE Miidiirliigiimijze

Detaylı

TOBB. Sayr : 0221737. Tarih : Konu : 17 6? -o. ;der,rm trr,grl,ljest-ravafi ceddest f,os3. @ze / rocnetl. runxiye ODALAR VE BORSALAR einligi

TOBB. Sayr : 0221737. Tarih : Konu : 17 6? -o. ;der,rm trr,grl,ljest-ravafi ceddest f,os3. @ze / rocnetl. runxiye ODALAR VE BORSALAR einligi r -l ffibze IICNNET ODASI TOBB GEIIEI, SEIHf,IENTIGTIE ;der,rm trr,grl,ljest-ravafi ceddest f,os3 @ze / rocnetl runxiye ODALAR VE BORSALAR einligi L I Tarih : Sayr : 0221737 Konu : 2 8.0s.2015 17 6? -o

Detaylı

Kdtip Uye. komisyondan. a)men kabul

Kdtip Uye. komisyondan. a)men kabul Scyit Ali OzKoQ, hrnail YAMAI.ITORK urocatit ENch.I, AlsEddin Ylt-tlAZ,, LYcncr Ismail Haluk NCELER, H.ElsEm SERh.I, Vildan BEYARSLAN, Necati YILMAZ, hnail tudvan SANLI Muzafcr ZENGIN, Scliq CEThl, Abdullah

Detaylı

nilci i$lnvr uuuunr,uguntrn c6nnvr,nri:

nilci i$lnvr uuuunr,uguntrn c6nnvr,nri: t--- t! T.C ALA$EHiR BELEDiVE nngxanligi sir,ci i$lnu ltuntinr,ucu GOREV ve qali$ma YONETMELiGI(ie Yiinetmelik) (l n0luu r GENEL TTUXU*TINN Amag, Kapsam, Yasal Dayanak, Tanrmlar, Kuruluq AMAC: MADDE 1:

Detaylı

LdJ. 2L r l3tzott. ADANAVALILIGI it sagtrt utaiirttigti YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM

LdJ. 2L r l3tzott. ADANAVALILIGI it sagtrt utaiirttigti YAKLA$IK MALIYETE ESAS FORM t LdJ saot& Sagirnt.St Sayr : Konu : 77090304.Satmalna i t\08\ Yaklagrk Maliyet.L. ADANAVALLG it sagtrt utaiirttigti 2L r l3tzott YAKLA$K MALYETE ESAS FORM MUESSESESNE Miidiirliiliimiiz ve Miidiirliiliimiize

Detaylı

5 sayfadan olugmaktadr.

5 sayfadan olugmaktadr. ANKARATINiVERSITESI ELEI(TRON HIZLAI\DIRICISI VE LAZER TESISI (IARLA) " HAFIF YUK TA$IMA ijnitesi" TEKNIK $ARTNAMESI Proje No: 2006K-120470 Teknik $artname Numarasr: TARLA-2O1sTSDNOII Bu teknik dzellik

Detaylı

T.C. ULA$TIRMA, DENizcirir vp HABERLE;ME BAKANTTGT Sivil Havacrhk Genel MiidtirliiEii

T.C. ULA$TIRMA, DENizcirir vp HABERLE;ME BAKANTTGT Sivil Havacrhk Genel MiidtirliiEii ULA$TIRMA, DENizcirir vp HABERLE;ME BAKANTTGT Sivil Havacrhk Genel MiidtirliiEii Sayr Konu : B.11.1.SHG.O.10.03.09-3426- 2795 I 16654 : "Engelsiz" Havaalanr Projesi 26/12t2011 BAKANLIK MAKAMINA Ilgi 27.07.2009

Detaylı

FARABI nngi$im PROGRAMT PROTOKOLU

FARABI nngi$im PROGRAMT PROTOKOLU T.C. cunlugnnrue Urivensiresi (Farabi Kurum Koordinasyon Ofisi) FARABI nngi$im PROGRAMT PROTOKOLU Bizler, aqa[rda imzalan bulunan yiiksekrilretim kurumlan olarak, kurumlanmrz arasrnda Farabi De[igim Programr

Detaylı

sunprri i$qi ALIMI HAKKINDA DUvURU

sunprri i$qi ALIMI HAKKINDA DUvURU BEY$EHIn serpoivp BAgKANTtGt sunprri i$qi ALIMI HAKKINDA DUvURU Kamu Kurum ve Kuruluglarrna iggi Ahnmasrnda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkrnda Ydnetmelik gergevesinde 4857 Sayrh ig Kanunu huktimlerine

Detaylı

BUItDUfi DIYABET OKUTU. Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii

BUItDUfi DIYABET OKUTU. Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii BUItDUfi DIYABET OKUTU Aragtrrma,Bilgi Sistemleri,safh[rn Geligtirilmesi ve HaIk Saflr[r gube Miidiirliifii 1.1Giriq I.2Dayanak 1.2.a'Grirev tantmtmrz 1.2.b St. Vincent. Deklarasyonu ve Ulusal Diyabet

Detaylı

T.C. cankrrr KARATKiN. UNivnnsirpsi. 2OL4 YILI YATIRIM izt Etvtg vg necenlsrupinue RAPoRU

T.C. cankrrr KARATKiN. UNivnnsirpsi. 2OL4 YILI YATIRIM izt Etvtg vg necenlsrupinue RAPoRU T.C. cankrrr KARATKiN UNivnnsirpsi 2OL4 YILI YATIRIM izt Etvtg vg necenlsrupinue RAPoRU QANKTRT-2015 r. Ydurrici 6zeri Yi.ikseko[retim camiastrun dinamik bir kurumu olarak 2007 yrhnda kurulan, 2008 yrl

Detaylı

eisloln BiRiNCi KISIM Genel Hiikiimler BiRiNCi BOLtiM Amag, Kapsam, Dayanak ve Tanrmlar KARARTARiIIi YAZI$MA KODU/OTURUM NO KARAR SAYISI KARAR:

eisloln BiRiNCi KISIM Genel Hiikiimler BiRiNCi BOLtiM Amag, Kapsam, Dayanak ve Tanrmlar KARARTARiIIi YAZI$MA KODU/OTURUM NO KARAR SAYISI KARAR: T.C. CAI\II(RI KARATEKiN itniversitesi REKTORLUEU SENATO TOPLANTISI KARARTARiIIi YAZI$MA KODU/OTURUM NO KARAR SAYISI 21.08.2015 68570759/14 03 Universitemiz Senato toplantlsr yukanda belirtilen tarihte,

Detaylı

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname

-ry. Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt. et-ttsl idari gartname Ek-2 ( 3 ) SiizlegmeTasansr Ek-3 (1) Teknik gartname J Dosya Numarast: 151104/- Konu :,1 Kalem fibbi sarf malzeme ahmt Aga$tda cins ve miktarr yazrh genel cerrahi klinigi lgin 1 Kalem Trbbi sarf malzeme almt,4734 Sayth Kamu lhale Kanununun 22. Maddesi (f)

Detaylı

LERi GENELMUDUNTUGU RULU TOPLANTI TUTANAGI. nrinn 20rs. eleri Genel Miidiirltigii

LERi GENELMUDUNTUGU RULU TOPLANTI TUTANAGI. nrinn 20rs. eleri Genel Miidiirltigii TOPLANTI TARiHi TOPLANTI SAATi TOPLANTININ YERi TARIM I$LE KuRUnn iua.ni r z 27lt0l20l : 15:00 : Tarrm ig LERi GENELMUDUNTUGU RULU TOPLANTI TUTANAGI nrinn 20rs eleri Genel Miidiirltigii Tartm iqletmeleri

Detaylı

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi

Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi Siirekli Efitim Aragtrrma ve Uygulama Merkezi Say: 72180796/419 Konu: TOBB BfU-SnnA E$tim Programlan Hk. l;:. r!.r : trr.rt!_!.lic*q.r"nt 1. ; \r::: \,,,..,.-j {]nasi

Detaylı

ffi STEM BAlrxnsin tixivnnsirn si nnrronrugti BALIxnsin ir uiri nciriu nntiotinrtigu srem ngirinni i$ninrigi PRoroKor,U T.C. BALIKESiR varirigi

ffi STEM BAlrxnsin tixivnnsirn si nnrronrugti BALIxnsin ir uiri nciriu nntiotinrtigu srem ngirinni i$ninrigi PRoroKor,U T.C. BALIKESiR varirigi ffi T.C. BALIKESiR varirigi BAlrxnsin tixivnnsirn si nnrrnrugti BALIxnsin ir uiri nciriu nntitinrtigu srem ngirinni i$ninrigi PRrKr,U STEM cak,2017 BALrKEsln v^ql,ir,i6i BALrKEsin ONivEnsirnsi nnxr6ru,ogu,

Detaylı

Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt

Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt T.C. BA$BAKANLIK Afet ve Acil Durum Ydnetimi Baqkanhpr Sayr :16961366-604.01.0119255 Konu : Ktsa Film Destek Hibe Programt 07.05.2014 Y ILDIZ TEKNiK LN{ IVPNSiTE,Si REKTOru-UCIXP, Bagkanll[rm z tarafndan

Detaylı

cro Crcwe Honruath- Crowe Horwath Olgu Ba$rmsrz Denetim ve YMM A.$. Murat QAGLAYA Sorumlu gevki gilinay, ymm Sorumlu Denetci Ycinetim Kurulu Baqkam \

cro Crcwe Honruath- Crowe Horwath Olgu Ba$rmsrz Denetim ve YMM A.$. Murat QAGLAYA Sorumlu gevki gilinay, ymm Sorumlu Denetci Ycinetim Kurulu Baqkam \ Crcwe Honruath- Crowe Horwath Olgu Ba$rmsrz Denetim ve YMM A.$. gevki gilinay, ymm Sorumlu Denetci Ycinetim Kurulu Baqkam \ cro Murat QAGLAYA Sorumlu, YMM ardrmcrsr 1377 Sokak No:3/13 Alsancak /izmir Teli+9O

Detaylı

,lgahgma. i) Birim : Mtidtirli.ik btinyesinde Miidiir'e baeh olarak, servisler ile hizmetlerin ytiriitiilmesini sa[layan bdliimtin

,lgahgma. i) Birim : Mtidtirli.ik btinyesinde Miidiir'e baeh olarak, servisler ile hizmetlerin ytiriitiilmesini sa[layan bdliimtin NTALY,A. MURATPA$A BELEDiYE MECLiSiNiN 02.05.2012 TARII{ VE 147 SAYILI KARARI Giindemin 10. Maddesi Karar No. 147 Ozii: Karma Komisyon raporu dofirultusunda hazrrlanan Temizlik leleri Miidiirliifii Qahgma

Detaylı

veya seruiste uzun siireli ECMO ve ECLS 16 (10+ ) ml olmahdr ve bu hacim ile tum "r, indiren YaPrda olmahdr' altiir, alxtl tqill den

veya seruiste uzun siireli ECMO ve ECLS 16 (10+ ) ml olmahdr ve bu hacim ile tum r, indiren YaPrda olmahdr' altiir, alxtl tqill den EcMo ERI$KN SETI veya seruiste uzun siireli ECMO ve ECLS 16 (10+ ) ml olmahdr ve bu hacim ile tum "r, indiren YaPrda olmahdr' altiir, alxtl tqill den elxte.grs ahuahdu' amahdu' t Port olmahdrr' clizayn

Detaylı

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6.

,:t? KYS : Kalite Yonetim Sistemini, ixttl9i. VER : Olgme ve izleme sonuglarrnr, ifade eder. 4.iLGiLiDOKUMAN 1.AMA9 2.KAPSAM 3.TANIMLAR 6. ,:t? ixttl9i VERI ANALIZ REHBERI 1.AMA9 iyilegtirme veya Diizeltici/ Onleyici faaliyet yapmak iizere olgme ve izleme sonuglanntn analizinde, uygunsuzluklarrn nedenlerini ve goztimlerini saptamada yontem

Detaylı

T.C. c;:evre VE SEHiRCiLiK BAKANLIGI Altyap1 ve Kentsel Doni.i~iim Hizmetleri Genel Miidiirli.igii

T.C. c;:evre VE SEHiRCiLiK BAKANLIGI Altyap1 ve Kentsel Doni.i~iim Hizmetleri Genel Miidiirli.igii T.C. c;:evre VE SEHiRCiLiK BAKANLIGI Altyap1 ve Kentsel Doni.i~iim Hizmetleri Genel Miidiirli.igii \ \ Say1 : 86447542-010.06/.2.&b.9 Konu: Kira yard1m1 ba~vurular1 i i \}\ ij.. ~.... ~ r- ~ VALILIGINE

Detaylı

Bu birim de$er esas altnarak deler tespitine iligkin yaprlan hesaplamalar agalrder

Bu birim de$er esas altnarak deler tespitine iligkin yaprlan hesaplamalar agalrder yaprlan tespitler r5{rnda deferleme konusur gayrimenkullerin D-130 Karayoluna (Izmit- Yolu) yakrn konumu, btiytiklii[i.i, ytik vinglerirre sahip olmasr ve yaprsal ozellikleri dikkate. 23215 No'lu parselde

Detaylı

n..t..?.+.otz a\r.o.kzon e.!ro6aor: rivryasal, nivoto.lir,nauyol,o.rix vn Ntjxr,Bnn rnnlirnt,ere nninconnv yonnncnsi rnnin ivtze UNvaNr UYGUN conug

n..t..?.+.otz a\r.o.kzon e.!ro6aor: rivryasal, nivoto.lir,nauyol,o.rix vn Ntjxr,Bnn rnnlirnt,ere nninconnv yonnncnsi rnnin ivtze UNvaNr UYGUN conug AYDIN il,i rivryasal, nivoto.lir,nauyol,o.rix vn Ntjxr,Bnn rnnlirnt,ere nninconnv yonnncnsi ONAY SAYFASI HAZIRLAYAN MAKAM ADI - SOYADT UNvaNr ivtze rnnin Il Afet ve Acil Durum MiidtirliiEii Recep CO$KUN

Detaylı

gursuitikamuhastanelerikurumugerrelsekreterlifi Yeniqehir ilge Devlet Hastanesi it cit i MAKAMA

gursuitikamuhastanelerikurumugerrelsekreterlifi Yeniqehir ilge Devlet Hastanesi it cit i MAKAMA Sayr: 38007871i Konu: FiYat lstefi. T.C. SACLIK BAKANLIEI runrive I(AMU HAsrANEln'ni IKURUMIJ gursuitikamuhastanelerikurumugerrelsekreterlifi Yeniqehir ilge Devlet Hastanesi it cit i MAKAMA 08/06/2015

Detaylı

ve BAGLT igvenleni KAMU.i$ T.G. MARMARA UruiVENSirCSi REKTORLUGU vununlux srinesl : o1.01.2013 _ 31.12.2014 iglerme roplu lg sdzlegruesl

ve BAGLT igvenleni KAMU.i$ T.G. MARMARA UruiVENSirCSi REKTORLUGU vununlux srinesl : o1.01.2013 _ 31.12.2014 iglerme roplu lg sdzlegruesl KAMU i$letmeleri igvenexlerl seuoixasl KAMU.i$ T.G. MARMARA UruiVENSirCSi REKTORLUGU ve BAGLT igvenleni iglerme roplu lg sdzlegruesl vununlux srinesl : o1.01.2013 _ 31.12.2014 inaza renixi 05 / 08 t2013

Detaylı

$K Sayr : E.29 Konu: Makine Teqhizat ve Bilgisayar Talepleri

$K Sayr : E.29 Konu: Makine Teqhizat ve Bilgisayar Talepleri $K Sayr : 7 47 15422-934.99-E.29 Konu: Makine Teqhizat ve Bilgisayar Talepleri T.C. xicnn UNivnnsirEsi nnrronluiu idari ve Mali ieler Daire Baqkanhfr 13101t2016 ffiffi E-isueh{rr Universitemiz 2016 mali

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR

DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR DOĞRUDAN TEMİN TEKLİF MEKTUBU TCDD 3.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MAL VE HİZMET ALIM KOMİSYONU BAŞKANLIĞINA Alsancak/İZMİR Teklif Sahibinin Adı Soyadı/Ticaret Ünvanı : Açık Tebligat Adresi : Bağlı Bulunduğu Vergi Dairesi

Detaylı

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M

; 8.778.57 Tt-. : 12.344.7tTL. DENETiM RAPORU. T I P t A M DENETiM RAPORU DENiz YAKASI ratilsitesi or.oz.zor 4qr.ot.zors renihuninnnsl DENET M RApoRU Sitemizin ot'ol.zotq/31'0l.2015 tarihleri arasr igleyici ve hesaplarr,kat Mtilkiyeti Kanunu ve Geneg kararlart

Detaylı