TEKNIK SARTNAME I.U. SAGLIK KULTUR VE SPOR DAIRE BASKANLIGI BINASINA IP KAMERA TAKILMASI IS! Bu artnam^v-^wifc$u..) sayfadan olu maktadir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TEKNIK SARTNAME I.U. SAGLIK KULTUR VE SPOR DAIRE BASKANLIGI BINASINA IP KAMERA TAKILMASI IS! Bu artnam^v-^wifc$u..) sayfadan olu maktadir."

Transkript

1 0.0.0 tarihinde saat 0.45'de - i.u.saglik Kiiltiir ve Spor Daire Ba kanligi Binasma IP Kamera Takilmasi i i 434 sayili K.I'.K. nun /d maddesine gore Dogrudan Temin Yoluyla yapilacak olan yapim icin teklif almadaktir. fhaleye Katilacak Firmalan.n. Ticaret Od'asi Belgesi,. Konu ileilgili bilgiyi I.U. Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi satin alma burosundan alabilirler 3. Firma adina katilacak olanlar notertasdikli vekaletname, imza sirkuleri ve firma ka elerini beraberinde getirrneleri zorunludur. 4. Ihaleye katilacak olan firmalann son fiyat teklifini yazili olarak getirmeleri ve isjn teslim suresinin belirtilmesi rica olunur. 5. Dogrudan temini'ra/yapilacagi adres: I.U. Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi ihale salonu, Suleymaniye Gad-: No: 9 Eminonu-Fatih / ISTANBUL Tel: Faks: MehmetESEN, Oguz AKTAN, Sibel GUNDO^AN.

2 TEKNIK SARTNAME I.U. SAGLIK KULTUR VE SPOR DAIRE BASKANLIGI BINASINA IP KAMERA TAKILMASI IS! Bu artnam^v-^wifc$u..) sayfadan olu maktadir.

3 ISTANBUL UNIVERSITESi SAGLIK KULTUR VE SPOR DAIRE BA$KANLIGI BINASINA IP KAMERA TAKILMASI i INE AIT TEKNIK $ARTNAME A. TANIMLAR Idare Istekli Yiiklenici : Istanbul Universitesi : ihaleye teklif verecek firmalar : Idare ile karsilikh sozlesme imzalayan firma B. KAPSAM Bu artname LU. Saglik Kultur ve Spor Daire Baskanhgi Binasma; Tablo-'de mahal yerleri belirtilen; aktif olmayan, mevcut 6(Alti) adet kameramn demonte edilip, tutanakla Idareye teslim edilmesini ve bu artnamenin D. Maddesinde belirtilen ozelliklere haiz, Istanbul Universitesi Rektorltigii mevcut IP Kamera Sistemi ile uyumlu, yeni (yedi) adet sabit IP kameramn; temini, Tablo-'de mahal yerleri belirtilen, Idare Kontrollerinin uygun gordiigii noktalara monte edilmesi, her tiirlii is9ilik, kablolamafca^ Halojen Free data kablosu ve 3*,5mm Halojen Free besleme hablosn), kablo kanall imalati, lens, muhafaza ve sarf malzemeleri dahil(switch, kabinet haric), Yiiklenici tarafindan anahtar teslimi olarak isler halde Idareye teslim edilmesini kapsar. C. GENEL HUSUSLAR. ISTEKLILER, bu teknik sartnamedeki artlan saglayan cihazlan Idareye onermelidirler.. ISTEKLILER, bu teknik sarmamenin tiim maddelerine sirasiyla, herhangi bir maddeyi atlamadan cevap vermelidirler. Cevaplar teknik sartnamenin maddeleri ile aym sirada olmali, eksik ve cevapsiz madde birakilmamahdir. Her maddenin altma 'Okundu, anla^ildi, kabul edilmi tir.' eklinde cevap verilmesi yeterli olacaktir. 3. ISTEKLILER, eger maddeyle ilgili herhangi bir a9iklama yazma ihtiyaci duyarlarsa, hemen ilgili maddenin altma yazabilirler. 4. ISTEKLILER, -bu_jgkni^_ artaamedeki gartlao tagivan- onerdikleri urunun modelini a9ik bir ekilde belirteceklerdir. Uriinun teknik ozelliklerini belirten oriiinal kataloglarmi ve Tiirkceye cevrilmis katalog kopyalarini teklif dosyalarma eklemeiidirler. Verilen kataloglarda teklif edilen iirimlerden ba ka iiriinler de varsa Firma teklif ettigi iirunii daire i?ine alarak i aretlemelidir. 5. Kurulacak sistemi olusturan tiim par9alar yeni ve hi9 kullamlmamis olacaktir ve hi9bir bolumiinde kink, 9atlak, deformasyon ve malzeme hatalan bulunmayacaktir. Cihazlar giincel teknoloji ve tasanma gore iiretilmis. ve iiretici ElkTekn

4 firmanm halen seri iiretimine devam ettigi tiriinlerden olacaktir. Uretim tarihi 00 ve daha eski olan cihazlar kabul edilmcyecektir. 6. Cihazm asgari uymasi gereken standartlar asagida belirtilmistir. Istekliler tarafindan onerilen cihazlarm bu standartlara uyum saglayip saglamadigi, cihaza ait katalogdan veya iiretici firmanm kendi web sitesinden kontrol edilecektir. D. CiHAZLARAAITTEKNIKOZELLiKLER D.I Sabit D/N Kamera (0.5 Megapiksel). Kameralar idarede kurulu olan Ag Depolama Yoneticilerine hi9bir ara birime veya yazilima ihtiya9 duymadan kayit yaymi gonderebilmelidir.. Kameralar IP tipte olmalidir..3 Kameralar iizerinde bir IP adresi ile gelmeli ve gerekirse DHCP iizerinden bir IP adresi alabilmelidir..4 Kameralar giindiiz goruntiilerini renkli, gece goriintiilerini siyalvbeyaz olarak yaymlayabilmelidir..5 Giindiiz goriintiilerini renkli alabilmek i9in gerekli aydinlik diizeyi en az 0,5 lux veya daha kiiciik degerde olmalidir; gece siyah/beyaz goriintiilerde ise bu deger en az 0,05 lux veya daha kii9iik degerde olmalidir..6 Kameralar en az 60dB Wide Dynamic Range ozelligine sahip olmali ve bu ozellik sayesinde parlamalardan kaynaklanan kararmalan en aza indirmelidir.. Kameralann Auto Back Focus 6'zelligi olmalidir. Bu ozellik sayesinde kamera iizerindeki bir diigme vasitasi ile veya internet tarayici iizerinden otomatik olarak focus ayarlanabilmelidir. Kamera gece ve giindiiz ge9isleri ve isi degisikliklerinde otomatik olarak bu ayan yapabilmelidir..8 Kamera iizerinde PoE ozellikli RJ45 portu olmalidir..9 Kamera 800X600 96zuniirliikde en az 5 kare goriintii verebilmelidir..0 Kameralar hem multicast hemde unicast yaym yapabilmelidir. Unicast yaym modunda en az 0 kullamciya, multicast yaym modunda ise simrsiz sayida kullamciya yaym yapabilmelidir.. Kamera goriintiilerini aym ag iizerinde bulunan bir sunucuya ger9ek zamanli kayit etmelidir.. Kameralann goriintii algilama sensorii /3" CMOS olmalidir..3 Kameralar Gece/Giindiiz ozellikli olmalidir..4 Kameralar Progressive scan olmalidir.

5 .5 Kameralar H64 ve MJPEG olmalidir..6 Kameralara herhangi ozel bir yazilima ihtiya9 duymadan internet tarayici penceresinden IP adresi yazilarak erisilebilmelidir.. Kameralarm iizerinde SD kart yuvalan ve USB portlan olmalidir..8 Kameralar harekete duyarh kayit yapabilmelidir..9 Kameralar TCP/IP, UDP/IP(Unicast, Multicast IGMP), Upnp, DNS, DHCP, RTP, RTSP, NTP, SNMP, QoS, HTTP, HTTPS, LDAP(Client), SSH, SSL, SMTP, FTP, MDNS(Bonjour) protokollerini desteklemelidir..0 Kameralar aym firmamn iirunu olan en az 3-8mm arahklannda Otomatik iris odak ayarlanabilir lensleri ve IP66 giine siperlikli muhafazalan ile birlikte teklif edilmelidir D. Lensler. Kameralar ile birlikte kullamlmak iizere /3" C veya CS montajma uygun olacaklardir.. Lensler DC Drive ozelliginde olacak, ozellikle degisken isik seviyelerinin bulundugu yerler i?in, isik seviyesi miktarma gore irisi a9ma ve kapatma ozelligine sahip olacaklardir..3 Lens f. aciklikta ayarlanabilecek, kullamldigi yere uygun ayarlanabilir odak uzunlugunda olacaklardir..4 Lens mm ayarlanabilir odak uzakligma sahip olmalidir..5 Megapixel kameralar (80x960 ve uzeri) iqin megapixel ozellikte olmalidir. D.3 Kamera Muhafazasi 3. Muhafaza kutusu ve harici kamera ayagi paslanmaz asmmaya karsi dayanikh, cami sertle tirilmis, firm boyali ve dis ortam sartlanna yiiksek diren? gosterebilecek yapida olacaktir. 3. Kablo, montaj ayagi i9inden ge9ebilmelidir. 3.3 Kamera ayaklan, kameramn saga-sola veya asagiya-yukanya yonlendirilmesine olanak saglayacak mekanik yapiya sahip olacaktir. 3.40V AC ile 9alisacaktir. Muhafazamn i9inde kamera beslemesi i9i kullamlabilecek dahili 4 VAC trafo olacaktir. EtRTekii

6 3.5 Muhafazalar, soguk havalarda buzlaiimayi, bugulanmayi onlemek i9in 9 sicakhgi belli bir derecede tutacak isitici ve fan unites! veya fan yerine pasif sogutma teknolojisine haiz olacaktir. 3.6 Muhafazalar kamera mercegi tarafmda, giine ismlarmm ve diger isik etkilerinin etkisini azaltmak amaciyla golgelige sahip olacaktir. 3. Muhafazalar en az IP66 standardma sahip olacaktir. D.4 Uygulama, Kablo ve Kanallar 4. Kameralar ile ilgili mevcut network alt yapisi kullamlacaktir. 4. Sistemde kullamlacak tiim kablolar ( Cat6 ve 69 kablolan) TSE onayh olacaktir. Kablolar kullamlmadan once idareye numuneleri gosterilecek ve onay alinacaktir. 4.3 Gii9 kablosu bakir 9api kullamlacak yere gore uygun olacaktir. Kullamlan kablo 9api ile ilgili gerekli hesaplamalar Idareye verilecek ve idarenin onaymdan sonra uygulamaya ge9ilecektir. D.5 Egitim, Bakim ve Garanti 5. Egitim 5.. Yiiklenici; kurulacak tesisatla ilgili olarak Idarece belirlenen siire zarfmda, sistemi kullanacak olan personele egitim verecektir. 5. Kullanma ve Bakim Kilavuzlari 5.. Yiiklenici en az 3 (9) adet kullamm ve bakim kilavuzunu idareye sunacaktir. Sistemin 9ahsmasma ve bakimma dair her tiir bilgi, kablolama semalan ve sistem tasarimmm yazili bir a9iklamasi ve sistem kontrol ekipmanlanmn tanimim da i9erecek sekilde Idareye sunulacaktir. 5.3 Sistem Bakimi 5.3. Yiiklenici is bu proje kapsammda tesis edilen sistem i9in (iki) yillik garanti siiresi i9erisinde yilda en az 4 (dort) kez muayene ve bakim ger9eklestirecektir. 5.4 Garanti 5.4.I bu proje kapsammda tesis edilen sistem, tasarim, malzeme ve i 9ilik hatalanna karsi en az (iki) yil siire ile yiiklenici tarafmdan garanti kapsarmna almmis olacaktir. Eik.Teki

7 E. YAPILAC AK LER LISTESI E.I Tablo-'de demontaj edilecekleri mahaller goriilen, aktif olmayan, ekonomik omriinii tamamlamis, toplam 6(Alti) adet kameranm demonte edildikten sonra tutanakla Idareye teslim edilmesi ytiklenici tarafmdan yapilacaktir. E. Tablo-'de montaj edilecekleri mahaller goriilen; bu sartnamenin D. Maddesinde belirtilen ozelliklere haiz, yedi () adet (Sabit D/N Kamera (0.5 Megapiksel)) kameranm lensi, muhafazasiyla beraber(tiim kameralar muhafazalanyla birlikte monte edilecektir.) temini, monte edilmesi, cihazlann mevcut altyapiya adapte edilerek, anahtar teslimi olarak (yedi) kameranm 9ahsir halde Idareye teslim edilmesi yuklenici tarafmdan yapilacaktir. Elk.Tekr

8 TABLO- i.u. SAGLIK KULTUR VE SPOR DAIRE BA$KANLIGI BINASINA ET IP KAMERA TAKILMASI I KAPSAMINDA DEMONTE EDILECEK KAMERALARA AIT METRAJ/MAHAL LISTESI Sira No MAHAL YERI BRM. KAMERA BtNA ON CEPHE BlNA SOL YAN CEPHE BtNA SAG YAN CEPHE 4 BtNA ARKA CEPHE 5 BlNA ON KAPI GiRl TOPLAM 6 NOT: TOPLAM 6(ALTI) ET KAMERA DEMONTE EDILDIKTEN SONRA TUTANAKLA IDAREYE TESLIM EDILECEKTIR. Elk.Tekn.

9 TABLO- I.U. SAGLIK KULTUR VE SPOR DAIRE BA KANLIGI BINASINA ET IP KAMERA TAKILMASI i$l KAPSAMINDA MONTE EDILECEK KAMERALARA AIT METRAJ/MAHAL LISTESI SIRA NO MAHAL YERI KAMERA (ET) LENS (ET) MUHAFAZA (ET) CAT6 KABLO (METRE) ENERJt KABLOSU (METRE) PVC KANAL PVC BORU (METRE) BlNA ON CEPHE BINA SOL YAN CEPHE BlNA SAG YAN CEPHE BtNA ARKA CEPHE BINA ON KAPI GlRi BINA.KAT TOPLAM <&ran Dilek / Elk.Tekn. /

firmanm halen seri uretimine devam ettigi iiriinlerden olacaktir. Uretim tarihi 2010 ve daha eski olan cihazlar kabul edilmeyecektir.

firmanm halen seri uretimine devam ettigi iiriinlerden olacaktir. Uretim tarihi 2010 ve daha eski olan cihazlar kabul edilmeyecektir. 0.0.0 tarihinde saat 0.50'de - i.u.saglik Kiiltiir ve Spor Daire Ba kanligi Binasma IP Kamera Takilmasi i i 434 sayili K.I'.K. nun /d maddesine gore Dogrudan Temin Yoluyla yapilacak olan yapim icin teklif

Detaylı

TEKNIK SARTNAME I.U. MEVCUT IP KAMERA SISTEMININ MUHTELIF KISIMLARININ YENILENMESI ISI. Bu artname'f CSsiOsayfadan olu maktadir.

TEKNIK SARTNAME I.U. MEVCUT IP KAMERA SISTEMININ MUHTELIF KISIMLARININ YENILENMESI ISI. Bu artname'f CSsiOsayfadan olu maktadir. TEKNIK SARTNAME I.U. MEVCUT IP KAMERA SISTEMININ MUHTELIF KISIMLARININ YENILENMESI ISI Bu artname'f CSsiOsayfadan olu maktadir. A. TANIMLAR ISTANBUL UNiVERSITESi MEVCUT IP KAMERA SISTEMININ MUHTELIF KISIMLARININ

Detaylı

ANKARA UNIVERSiTESi TOMER ANTALYA UBESI HIZMET BINASINDA KULLANILACAK OLAN GUVENLIK KAMERASI SISTEMI TEKNJKSARTNAMESI

ANKARA UNIVERSiTESi TOMER ANTALYA UBESI HIZMET BINASINDA KULLANILACAK OLAN GUVENLIK KAMERASI SISTEMI TEKNJKSARTNAMESI ANKARA UNIVERSiTESi TOMER ANTALYA UBESI HIZMET BINASINDA KULLANILACAK OLAN GUVENLIK KAMERASI SISTEMI TEKNJKSARTNAMESI 1 ADET 8 KANAL NVR (NETWORK VIDEO RECORDER) CIHAZI TEKNIK OZELLIKLERi 1. Network kayit

Detaylı

TEKNIK ARTNAME I.U. AVCILAR YERLE KESI GUNDUZ OCUK BAKIM EVININ (KRE )ONARIMI. i i. BU TEKNIK SARTNAME ^r.cw/il^..) SAYFA VE ( ) CD'DEN OLU MAKTADIR.

TEKNIK ARTNAME I.U. AVCILAR YERLE KESI GUNDUZ OCUK BAKIM EVININ (KRE )ONARIMI. i i. BU TEKNIK SARTNAME ^r.cw/il^..) SAYFA VE ( ) CD'DEN OLU MAKTADIR. 04.07.2012 tanhinde saat 10.50'da - i.u. Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanhgma bagli Avcilar 'erle kesi Gunduz Qocuk Bakimevinin (Kre ) Onanmi i i 4734 sayih K.i.K. nun 22/d maddesine lore Dogrudan Temin

Detaylı

NOT: a) ihaleye katilacak olan firmalarm son fiyat teklifini yazili olarak getirmeleri ve i in teslim suresinin belirtilmesi rica olunur.

NOT: a) ihaleye katilacak olan firmalarm son fiyat teklifini yazili olarak getirmeleri ve i in teslim suresinin belirtilmesi rica olunur. 0.09.202 tarihinde saat.0'da - i.u.saglik Kiilttir ve Spor Daire Ba kanhgma bagli Kariyer Gelistirme Merkezi Mudurlugunde kullanilmak iizere 2 adet salon tipi klima takilmasi isi 434 sayili K.i.K. nun

Detaylı

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-SD8620P-TA50. Termal Network Hybrid Dome Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1 / 1.9 2Megapiksel Progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-T100Z30. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(thermal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620P-TA60. Termal Network Hybrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 * 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın

Detaylı

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8420AP-TC60Z30. Termal Network Hibrid Pan & Tilt Kamera. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 400 300 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal),Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü 30x optik zoom Sıcaklık ölçümü mevcut Yangın algılama

Detaylı

DS-2DE4225IW 2 MP 25 Network IR Speed Dome

DS-2DE4225IW 2 MP 25 Network IR Speed Dome DS-2DE4225IW 2 MP 25 Network IR Speed Dome Hikvision DS-2DE4225IW 2 MP 25 Ağ Kızılötesi Speed Dome 1/2,8 inç aşamalı tarama CMOS çipi. 25x optik yakınlaştırma lensiyle kamera geniş alanlarda daha fazla

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

Pinetron PNC-IX20 IP Box Kamera Şartnamesi

Pinetron PNC-IX20 IP Box Kamera Şartnamesi Pinetron PNC-IX20 IP Box Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 2 Mega piksel 1/2.8 Progressive ScanCMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night Box yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil kendinden

Detaylı

Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi

Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi Zavio D8220 IP IR Dome Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 2 Megapiksel 1/2.8 Progressive Scan CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Dome yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-2201IP-D, BLW-2201IP-DV, BLW-2202IP, BLW-2203IP-V, BLW-2204IP-V, BLW-2205IP, BLW-2206IP-B UYARI! Kurulum işlemine geçmeden

Detaylı

Be İP 6070 1.3 MP ŞARTNAME 1. Cihaz, 1/3 Aptima 3 MP image CMOS görüntü sensörüne sahip dual stream, yüksek performansta renkli görüntü alabilen

Be İP 6070 1.3 MP ŞARTNAME 1. Cihaz, 1/3 Aptima 3 MP image CMOS görüntü sensörüne sahip dual stream, yüksek performansta renkli görüntü alabilen Be İP 6070 1.3 MP ŞARTNAME 1. Cihaz, 1/3 Aptima 3 MP image CMOS görüntü sensörüne sahip dual stream, yüksek performansta renkli görüntü alabilen megapiksel yapıda bir IP Kamera 2. KameraH.264yüksek sıkıştırma

Detaylı

T.C. ISTANBUL UNiVERSl'TESi REKTORLUGU Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi

T.C. ISTANBUL UNiVERSl'TESi REKTORLUGU Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi T.C. ISTANBUL UNiVERSl'TESi REKTORLUGU Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi Sayi:18830503/934.01.07- Konu: DOGRUDAN TEMlN Tarih: i.u. Istanbul Tip Fakultesi Sevda Sabanci Kre ve Anaokulunun onanmi i

Detaylı

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler

TPC-PT8620C-30150Z30. Termal Network Tribrid PTZ. Genel Özellikler. Teknik Özellikler Genel Özellikler 640 512 VOx soğutmasız termal sensör teknolojisi Athermalized Lens(termal), Focus-free 1/1.9 2Megapiksel progresif tarama Sony CMOS Güçlü optik zoom lens (Termal ve görünür) Lazer mesafe

Detaylı

Zavio B8520 IP IR Bullet Kamera Şartnamesi

Zavio B8520 IP IR Bullet Kamera Şartnamesi Zavio B8520 IP IR Bullet Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 5 Megapiksel 1/1.8 CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Bullet yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil kendinden ethernet

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW-2100IP, BLW-2101IP-D, BLW-2101IP-DV, BLW-2101IP-V, BLW-2301IP-D, BLW-2301IP-DV, BLW-2303IP-V, BLW-2304IP, BLW-2201IP-D, BLW-2201IP-DV,

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR IP CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ IP CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR VID-MP720 VID-AT536 2 MP HARİCİ TİP X20 TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP

Detaylı

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BIRLIKTE BIRER FOTOKOPISI IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR.

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BIRLIKTE BIRER FOTOKOPISI IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR. 05.03.2014 tarihinde saat 10.30'da - i.u.sosyal Bilimler Mesiek Yijksekokulunun ogrenci islerinde kullanilmak iizere 1 adet yazici alimi isi 4734 sayili K.I.K. nun 22/d maddesine gore Dogrudan Temin Yoluyla

Detaylı

Aşağı Öveçler Mah. L zbon Cad. No. 25/3 Çankaya/ANKARA

Aşağı Öveçler Mah. L zbon Cad. No. 25/3 Çankaya/ANKARA Aşağı Öveçler Mah. L zbon Cad. No. 25/3 Çankaya/ANKARA +90 312 472 91 99 +90 312 472 14 15 www.atecrube.com FİRMAMIZIN DMO KATALOĞUNDA SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİNİN TANITIMI AMACIYLA DEVLET MALZEME OFİSİ

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER BLW 2301IP D, BLW 2301IP DV, BLW 2303IP V, BLW 2304IP UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.

Detaylı

MODELLER PNC-SX100, PNC-SX101 TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

MODELLER PNC-SX100, PNC-SX101 TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU MEGAPİKSEL IP KAMERA MODELLER PNC-SX100, PNC-SX101 TÜRKÇE TANITIM KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Güvenli Hayat Teknolojileri

Detaylı

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5

İçindekiler. 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.) MP IR BULLET IP (20 mt.) MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 İçindekiler 1.3 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 3 1.3 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 4 2.0 MP IR DOME VP IP (20 mt.)... 5 2.0 MP IR BULLET IP (20 mt.)... 6 2.0 MP IR DOME VP VF IP (20 mt.)... 7 2.0 MP IR BULLET

Detaylı

ISTANBUL ONivERSiTESi REKTORLUGU Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi

ISTANBUL ONivERSiTESi REKTORLUGU Saglik Kultur ve Spor Daire Ba kanligi T.C. ISTANBUL NivERSiTESi REKTRLUGU Saglik Kultur ve Spor aire Ba kanligi Sayr.18830503/934.01.07- Konu: ^RUAN TEMlN Tarih: i.u.cerrahpa a grenci Yurduna Guvenlik Kamera Sistemi kurulmasi, Avcilar ve Beylikduzu

Detaylı

1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır.

1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. GENEL ÖZELLİKLER 1. Tüm uygulamalar x64 ve x86 mimarisinde çalışabilecek şekilde tasarlanmalıdır. 2. Tüm uygulamaların kurulumları ekstra bir bileşen ya da gereksinim içermeden tüm bağımlılık ve gereksinimleri

Detaylı

Pinetron IP Çözümler. +1 Yıl Ek Garanti. ile +GARANTİ POWER KORUMA. EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera)

Pinetron IP Çözümler. +1 Yıl Ek Garanti. ile +GARANTİ POWER KORUMA. EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera) Pinetron IP Çözümler EMS Üzerinden Tüm Pinetron Ürünlere Entegrasyon (NVR, DVR, Analog, IP Kamera) 3D-DNR TDN H.264 High Profi le POWER KORUMA ile +GARANTİ +1 Yıl Ek Garanti Network Video Kayıt Cihazları

Detaylı

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021

720P IP KAMERALAR 960P IP KAMERALAR $325,0 $300,0 $140,0 $145,0 $150,0 $325,0 $375,0 D-IP012 D-IP013 DC-9511S1 DC-9411S1 DC-9412S1 D-IP020 D-IP021 ÜRÜN RESİMLERİ MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER LİSTE FİYATI D-IP012 D-IP013 1/3 " SONY Super HAD CCD & IR-CUT FİLTRELİ 540TVLINE Çözünürlük PAL: 720*576/25FPS - 10Kb-4M - ÇİFT YOLLU SES, G723.1/6.3kbps -RJ-45,

Detaylı

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik 2 Megapiksel 1.3 Megapiksel Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Box / IR Dome / IR Bullet MENU 2D/3D Noise Reduction Super HAD II CCD Sensor Super HAD II CCD Sensor 20 M 30 M PDR-DX401

Detaylı

Kamera Teknik Şartnamesi

Kamera Teknik Şartnamesi Kamera Teknik Şartnamesi 1. Kamera ve network arabirimi tümleşik tek bir cihazdan oluşmalıdır. 2. İç kamera 2 Megapixel görüntü akışı sağlamalıdır. 3. Diş mekan kamerası 2 megapiksel görüntü akışı sağlamalıdır.

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 9451 03/05/2012 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Güvenlik Kamera Sistemi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın

Detaylı

Zavio D4320 IP IR Dome Kamera Şartnamesi

Zavio D4320 IP IR Dome Kamera Şartnamesi Zavio D4320 IP IR Dome Kamera Şartnamesi 1. Kamera, 3 Megapiksel 1/3 Progressive Scan CMOS Görüntü sensörüne sahip, True Day & Night IR Dome yapıda IP kamera 2. Kamera, bir encoder aracılığıyla değil kendinden

Detaylı

l)-gemi Konservasyon ve Rekonstriiksiyon Laboratauvarl We" nin Bulundugu Kisimdaki

l)-gemi Konservasyon ve Rekonstriiksiyon Laboratauvarl We nin Bulundugu Kisimdaki 7,04.202 tarihinde saat 0.40'da - i.u. Edebiyat Fakultesi Gemi Konservasyon ve Rekonstriiksiyon Laboratuan ve WC Ust D6 eme Yalitimi ve Mermer Kaplama Yapilmasi i i 4734 sayili K.i.K. nun 22/d maddesine

Detaylı

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA ŞARTNAMESİ

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA ŞARTNAMESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜ SATIN ALMA ŞARTNAMESİ 1. Giriş ve Amaç Üniversitemizde kullanılmak üzere aşağıda konusu yer alan şartnamede özellikleri belirtilen donanım, yazılım ve hizmetler

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6133 07/04/2010 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan Güvenlik Kamera Sistemi Alımı için kapalı zarfta teklif almak sureti ile satın

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 120 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 170 $

Detaylı

1 veya 3, PDU modeline göre entegre geniş kapsamlı kumanda şebekesi, tüm fazlardan hata toleranslı

1 veya 3, PDU modeline göre entegre geniş kapsamlı kumanda şebekesi, tüm fazlardan hata toleranslı IT sunucuları ve network kabinlerinde kullanılmak istenen kompakt güç dağıtım ünitesi için ilgili ürün ölçülerine dikkat edin ve PDU'nun istenen racka takılıp takılamayacağını kontrol edin. PDU ölçüleri

Detaylı

1. Bullwark Premium BLW-PN008-1D (NVR) KAYIT CİHAZI ÖZELLİKLERİ

1. Bullwark Premium BLW-PN008-1D (NVR) KAYIT CİHAZI ÖZELLİKLERİ 1. Bullwark Premium BLW-PN008-1D (NVR) KAYIT CİHAZI ÖZELLİKLERİ 1.2. NVR gömülü Linux işletim sistemine sahip olmalıdır. 1.3. NVR, 4K ekran çözünürlüğüne sahip olmalıdır. 1.4. NVR, 4K görüntü çıkışını

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SABİT KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SABİT KAMERALAR IP CCTV SİSTEMİ IP/NETWORK SABİT KAMERALAR VIC-6284 2 MEGAPIKSEL TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP 1/3" PROGRASSIVE SCAN CMOS, H.264, 1600x1200, RENKLİ 0,1 LUX / S/B 0,01 LUX, X5 SENS-UP, DAHİLİ SD/SDHG KART YUVASI,

Detaylı

NOT: KISMI TEKLIF VERILEBILiR.

NOT: KISMI TEKLIF VERILEBILiR. 14.02.2013 tarihinde saat 10.40'da - i.u.miihendislik Fakiiltesi Kimya Bolumii Analitik Kimya Anabilim Dalimn ogrenci laboratuarlarmda kullanilmak iizere 4 kalem cihaz (1 adet Kiil Firmi, 2 adet Isitici

Detaylı

EXPOTECH DAHUA IP SİSTEM EXPOHD * Lens : Opsiyonel Lens * Led Sayısı : - * Ir Aydınlatma Mesafesi : - * Bağlantı : RS485 220 $ EX-2000 B * Resim Sensörü : 1/3 Aptina Cmos * Çözünürlük : 1.3 Megapiksel

Detaylı

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BJRLJKTE BJRER FOTOKOPISi IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR.

NOT: ISTENEN BELGELER ASILLARI ILE BJRLJKTE BJRER FOTOKOPISi IHALE KOMISYONUNA SUNULMASI GEREKECEKTIR. 03.03.2014 tarihinde saat 10.35'de - i.u.sosyal Bilimler Meslek Yuksekokulunun ogrenci i lerinde kullanilmak uzere 1 adet yazici alimi i i 4734 sayili K.I.K. nun 22/d maddesine gore Dogrudan Temin Yoluyla

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

1. Bullwark Premium BLW-PN128-16D KAYIT CİHAZI (NVR) ÖZELLİKLERİ

1. Bullwark Premium BLW-PN128-16D KAYIT CİHAZI (NVR) ÖZELLİKLERİ 1. Bullwark Premium BLW-PN128-16D KAYIT CİHAZI (NVR) ÖZELLİKLERİ 1.1. NVR, gömülü Linux işletim sistemine sahip 1.2. NVR, 4K ve Full HD (1080P) ekran çözünürlüğüne sahip 1.3. NVR, 4K video çıkışına sahip

Detaylı

AKILLI İZLEME. Video izlemede ana trendlerden biri akıllı fonksiyonları kapsamasıdır

AKILLI İZLEME. Video izlemede ana trendlerden biri akıllı fonksiyonları kapsamasıdır AKILLI İZLEME Video izlemede ana trendlerden biri akıllı fonksiyonları kapsamasıdır Ultra Smart Çözümler DAHUA Ultra Smart Çözümleri yalnızca ultra yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi sunmaz, ayrıca daha

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 6332 17.03.2015 Konu : Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı İhalesi Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Güvenlik Kamera Sistemi ve Kabinet Alımı yapılacaktır.

Detaylı

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR

AHD DOME KAMERALAR AHD GECE GÖRÜŞLÜ IR KAMERALAR RESİM MODEL AÇIKLAMA AHD DOME KAMERALAR LİSTE FİYATI SA-5836 AHD SA-5836 AHD PLUS 1.0 MP3.6MM-140-36LED 60 $ SA-6736 AHD METAL KASA SA-6736 AHD PLUS 1.0 MP 3.6MM-243+0141-3MP HD LENS-OSD-36 LED 85 $ SA-5801

Detaylı

ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ A. GENEL ÖZELLİKLER

ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ A. GENEL ÖZELLİKLER ANTREPOLARDA BULUNAN KAMERA SİSTEMLERİ A. GENEL ÖZELLİKLER Değişiklikten Önce Değişiklikten Sonra 1)Kameraların, yirmidört saat aralıksız kayıt yapan veya harekete duyarlı olması 1)Kameraların, yirmidört

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI

DOĞRUDAN TEMİN İLANI DOĞRUDAN TEMİN İLANI Elazığ ili SODES BİR FOTOĞRAF KARESİYLE BAŞLADI HERŞEY Projesi kapsamında Fotoğraf Makinası Alımına İlişkin SODES 2012 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde 13/9 maddesine göre Doğrudan

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21602 05.11.2013 Konu : Kamera Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Kamera Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 07.11.2013 Perşembe saat 12:00

Detaylı

2015 Fiyat Listesi. SCSI Premium. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir.

2015 Fiyat Listesi. SCSI Premium. IP Ürünler. Kameralar. SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. 2015 Fiyat Listesi SCSI Premium SCSI Premium Serisi Ürünler Dahua Technology Tarafından Üretilmektedir. IPC-HFW1200S IP Ürünler Kameralar 2 MP Full HD Small IR Bullet Kamera 1/3 2 MP CMOS, 3.6 m sabit

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KARTLI GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ VE IP TABANLI KAPALI DEVRE KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KARTLI GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ VE IP TABANLI KAPALI DEVRE KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KARTLI GEÇİŞ KONTROL SİSTEMİ VE IP TABANLI KAPALI DEVRE KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.0 KONU Bu doküman İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü nde bina içi

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE HABERLEŞME KURUMU

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE HABERLEŞME KURUMU KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE HABERLEŞME KURUMU ZEYİLNAME 2 6/2012 Elektronik Haberleşme Yasası nda belirtilen elektronik kimlik bilgisini haiz cihazlar ile ilgili teknik düzenlemeleri

Detaylı

TEKOLOJİ KALİTE PERFORMAS REKLİ BOX KAMERALAR BLW-424 1/4" Renkli SOY Super Had CCD 420 TV Lines, 0,5 Lux Oto Iris: DC Drive/Video Drive, Lens Hariç VG-424 1/4 Renkli SOY Super HAD CCD BLC, AGC, AWB Özellikleri,

Detaylı

(YAZI İLE) TL KR karşılığında yapmayı taahhüt ederim.

(YAZI İLE) TL KR karşılığında yapmayı taahhüt ederim. T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü Sayı : 903.07.01-03.05.2016 Konu : Teklife Davet Sayın : Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğümüzde kullanılmak üzere

Detaylı

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$

SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4156 CCD Sony 1/3 520 TV LİNE Renkli 36 HIGH Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 58$ SY-4136 CCD Sony 1/3 480 TV LİNE Renkli 48 IR Ledli 4 mm Lensli Gece Görüşlü Kamera 40$ SY-2448 CCD Sony 1/3 480

Detaylı

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz)

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki Önemli Not u okuyunuz) VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz) VIC-1520 2MP D/N IP KAMERA 1/2.8" SONY EXMOR PROGRESSİVE SCAN CMOS, H.264, 1920 x 1080, AES, AWB, AGC,TRİPLE STREAMİNG,

Detaylı

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ

GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ GÜVENLİK ÜRÜNLERİ ÇÖZÜMLERİ Hakkımızda Uranium, 15 yılın üzerinde sektör deneyimine sahip kuruculara ve giriş seviyesi üründen proje ürününe kadar çok geniş bir ürün gamına sahiptir. Müşteri odaklı yaklaşım

Detaylı

Model EVO-12-NMD (Beyaz) EVO-12-NND (Siyah) Genel

Model EVO-12-NMD (Beyaz) EVO-12-NND (Siyah) Genel 12MP Exmor R yüksek çözünürlüklü sensör Sabit 360 takip; kör nokta bulunmaz Hareketli parça yok; bakım gerektirmez; sessiz çalışma Az ışıklı ortamlarda dahi yüksek çözünürlük ve yüksek kalite görüntüler

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEKLİFİ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEKLİFİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TEKLİFİ Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanlığının ekli teknik şartnamede belirtilen işler 4734 sayılı kamu ihale kanunu 22 d maddesine göre yaptırılacaktır.

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ MART 2016 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma hakkı

Detaylı

SİSTEM ÇALIŞMA ŞEMASI

SİSTEM ÇALIŞMA ŞEMASI SİSTEM ÇALIŞMA ŞEMASI sistemler, kameraların kayıt cihazı üzerinden direkt olarak çözünürlük destekleyen bir monitör veya televizyona bağlanması veya matrix üzerinden TV-Wall a bağlantı yapılarak kullanılabilir.

Detaylı

LGN Güvenlik Sistemleri 2014 ÜRÜN KATALOGU

LGN Güvenlik Sistemleri 2014 ÜRÜN KATALOGU LGN Güvenlik Sistemleri 2014 ÜRÜN KATALOGU 1 İÇİNDEKİLER ÖZELLİK SAYFA LGN ÜRÜN KODLAMA SİSTEMİ 4 IP IR BULLET KAMERALAR 6-7 IP IR DOME KAMERALAR 8-9 IP PTZ DOME KAMERALAR 10-12 NVR 13-14 ANALOG IR BULLET

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 21634 13.10.2015 Konu : Fotokopi Makinesi Alımı Sayın Üyemiz, Odamız üyesi firmalardan kapalı zarfta teklif almak sureti ile Fotokopi Makinesi Alımı yapılacaktır. Tekliflerinizin en geç 20.10.2015

Detaylı

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ ÜRÜN KATALOĞU 2016 v.1 HUAWEI ENTERPRISE ICT SOLUTIONS A BETTER WAY Huawei espace IVS Ürün Kataloğu Huawei espace IVS Ürünler HD Network Kamera Serisi IPC6125-WDL-FA 2MP Video

Detaylı

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ

HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ HDMI EXTENDER (MESAFE UZATCI VE GENİŞLETİCİ ) ÜNİTELERİ MARKA MODEL ÜRÜN DETAYI RESİM LİSTE FİYATI HDMI EXTENDER SET 60 MT, HDMI ve IR mesafe uzatıcı 60 metre aktarım mesafesi (Cat6), Cat6 üzerinden HDMI

Detaylı

1980 yılında kurulan ENTES, güç kalitesi ve enerji, ölçme, kompanzasyon, uzaktan izleme, koruma-kontrol 2

1980 yılında kurulan ENTES, güç kalitesi ve enerji, ölçme, kompanzasyon, uzaktan izleme, koruma-kontrol 2 ENTES Elektronik A.Ş. 1980 yılında kurulan ENTES, güç kalitesi ve enerji, ölçme, kompanzasyon, uzaktan izleme, koruma-kontrol 2 alanlarında, 350 çalışanı ve güçlü AR-GE'si ile sektörün öncü firmalarından

Detaylı

IP Kameralar. www.dunlopcctv.com

IP Kameralar. www.dunlopcctv.com www.dunlopcctv.com Mini IR Bullet Kamera DP-12CD1010F-I (MİNİ IR BULLET KAMERA) DP-12CD1020F-I (MİNİ IR BULLET KAMERA) DP-12CD1032F-I (MİNİ IR BULLET KAMERA) 190$ - 1280 x 960@ 25fps - True Day & Night(IR-CUT)

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

JMK TANITIM BROŞÜRÜ.

JMK TANITIM BROŞÜRÜ. JMK TANITIM BROŞÜRÜ UP - 664 UP - 404 UP - 670 YEDEKLEME SUNUCUSU GÜNCELLEŞTİRME SUNUCUSU BİLDİRİM SUNUCUSU ALARM SUNUCUSU DOSYA DEPOLAMA SUNCUSU MEDYA YAYIN SUNUCUSU ALT AĞ GEÇİDİ SUNUCUSU YÖNETİM SUNUCUSU

Detaylı

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU FİRMAMIZIN DMO KATALOĞUNDA SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİN TANITIMI AMACIYLA DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINAN 19.09.2018 TARİHLİ VE 66609 SAYILI İZİNLE

Detaylı

2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR

2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR 2015 Ürün ve Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Ürün Foto Ürün Kod TVL Gece Görüş IR Led Açıklama LNX-120 420 TVL CS/C Mount - - 1/3" Sony CCD Image Sensor LNX-160 600 TVL CS/C Mount - - 1/3" Sony Super HAD

Detaylı

KAMERALAR Yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz performans sunan Full HD kameralar.

KAMERALAR Yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz performans sunan Full HD kameralar. KAMERALAR Yüksek görüntü kalitesiyle kesintisiz performans sunan Full HD kameralar. IP KAMERALAR > 1. progressive scan > 3.6 mm HD sabit lens > PoE Opsiyonel / SES / BLACK IR-LED SN-IP3613 1. $100 > 1.

Detaylı

SNC-ER585. Dış Mekanda Kullanım için Birimlere Ayrılmış 1080p/30 fps Hızlı Dome Kamera - E Serisi. Genel Bakış

SNC-ER585. Dış Mekanda Kullanım için Birimlere Ayrılmış 1080p/30 fps Hızlı Dome Kamera - E Serisi. Genel Bakış SNC-ER585 Dış Mekanda Kullanım için Birimlere Ayrılmış 1080p/30 fps Hızlı Dome Kamera - E Serisi Genel Bakış Sony SNC-ER585 ideal dış mekan izleme çözümüdür. IP66 (su geçirmez) ve IK10 (darbelere dayanıklı)

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ.

MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. MAKRO IP TEKNOLOJİ SAN ve GÜVENLİK SİST. TİC. LTD. ŞTİ. Eğitim Mah. Ahsen Sokak Sadıkoğlu 4 İş Merkezi No:14 Kapı No:10 Kadıköy- Hasanpaşa - İSTANBUL Telefon : 0216-457 58 45 (pbx) GSM 0553-244 43 10 Fax:

Detaylı

YOKO IP KAMERALAR CNB IP KAMERALAR 6.7.2015. YOKO RYK- IP1831E 2 Mega-pixel Full HD Cube IR Kamera 1/2.7"

YOKO IP KAMERALAR CNB IP KAMERALAR 6.7.2015. YOKO RYK- IP1831E 2 Mega-pixel Full HD Cube IR Kamera 1/2.7 YOKO IP KAMERALAR 6.7.2015 YOKO RYK- IP1831E 2 Mega-pixel Full HD Cube IR Kamera 1/2.7" RYK-IP1831E Progressive CMOS sensör, 2 Megapixel 1920x1080 30 fps, 4,2mm (F1.8) Lens, 0,5 Lux @ F1.2, AWB, AES, AGC,

Detaylı

Hanwha Techwin Europe

Hanwha Techwin Europe Hanwha Techwin Europe No. 1 The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0NY, UK Tel : +44.1932.82.6700 Faks : +44.1932.82.6701 www.hanwha-security.eu 2016 Hanwha Techwin Europe Ltd. Tüm hakları saklıdır.

Detaylı

A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ

A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ A4 ÇOK FONKSİYONLU YAZICI ŞARTNAMESİ KONU: Eğitimde Fırsat Eşitliğinin Sağlanması ve Zengin Öğrenme-Öğretme Ortamlarının Oluşturulması Amacıyla Fatih Projesi Kapsamında Ortaöğretim Okullarını İçeren Alım

Detaylı

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD

TOSY QF-7004 NVR TOSY QF-7008 NVR TOSY QF-7016 NVR MODEL RESİM TOSY HD DVR KAYIT CİHAZLARI TOSY QF-7004 AHD TOSY QF-7008 AHD TOSY QF-7016 AHD Selectronik Sistem ve Teknoloji Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Gayrettepe Mah. Vefabey Sok. No:5/7 Gayrettepe Beşiktaş / İstanbul T: +90 (212) 275 70 45 / F: +90 (212) 275 70 45 www.selectronik.com info@selectronik.com

Detaylı

Evolution 05 Mini. 360 Dış Mekân Kamera. 360 toplam durumsal farkındalıkta bir sonraki adım. 5MP sensör ve hareketli parça yok. Gelişmiş olay yönetimi

Evolution 05 Mini. 360 Dış Mekân Kamera. 360 toplam durumsal farkındalıkta bir sonraki adım. 5MP sensör ve hareketli parça yok. Gelişmiş olay yönetimi 5MP sensör ve hareketli parça yok Sabit 360 takip, kör nokta bulunmaz Akıllı montaj için ideal ultra küçük kasa Hareketli parça yok; bakım gerektirmez; sessiz çalışma EN50155 / EN45545 taşıma sertifikası

Detaylı

KOD MARKA RESİM AÇIKLAMA FİYAT

KOD MARKA RESİM AÇIKLAMA FİYAT ANALOG HD KAMERA FCB-T5012T-IR 1MP IR Bullet Kamera 4 in 1 (TVI/AHD/CVI/CVBS) 1MP CMOS, 1296(H)x732(V), 0.1 Lux@(.2,AGC ON),0 Lux with IR, SMART IR, 2.8mm Lens, 62dB S/N Oranı, 4W Güç Tüketimi, 12V DC,

Detaylı

2.0 MP AHD BULLET KAMERALAR

2.0 MP AHD BULLET KAMERALAR ŞENEL ELEKTRONİK 20 GÜVENLİK GRUBU FİYAT LİSTESİ 2.0 MP AHD BULLET KAMERALAR Ürün Modeli Görsel Teknik Özellikler Koli Adedi HD01-B1080A Ölçüler:60mmx10mm HD0-B1080A Ölçüler:90mmx17mm HD22-B1080A Ölçüler:10mmx22mm

Detaylı

Quick Installation Guide

Quick Installation Guide IP8173H Mini-box Network Camera Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Nederlands Dansk Indonesia 3MP Compact Size

Detaylı

Honeywell Black C K. Honeywell Black IP Çözümleri Dijital İzlemeye Açılan Kapınız

Honeywell Black C K. Honeywell Black IP Çözümleri Dijital İzlemeye Açılan Kapınız Honeywell Black B L C K Honeywell Black IP Çözümleri Dijital İzlemeye Açılan Kapınız ŞİRKET PROFİLİ MN İLETİŞİM, bilgi ve deneyime dayalı bir altyapı oluşturarak iletişim teknolojileri alanında ileri teknoloji

Detaylı

TEKLİF FORMU

TEKLİF FORMU Ref:29032014001 Gönderen : Sayın :Yönetim Görevi : Tel: : SAMSUNG SNB-1001 1/4'' progressive, 0.7 lux, SSNR III VGA IP Kamera 53 255,00 USD 13.515,00 USD SAMSUNG SLA-3580DN 3.5-8MM DAY NIGHT AUTO IRIS

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ /04/010 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0103070 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 9/04/010 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Fiyat Listesi 2015/3

Fiyat Listesi 2015/3 Fiyat Listesi 2015/3 DS-2CD2T22-I5 DS-2CD2T32-I5 2MP EXIR Bullet Kamera 1/3 PS CMOS, 4mm Sabit Lens, IP66, 50mt, 3D DNR, ICR, DWDR, BLC, ROI, NAS Desteği, ONVIF, 12V DC veya POE 3MP EXIR Bullet Kamera

Detaylı

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL

1.550,00 TL 4 MEGAPİKSEL NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ HAZİRAN 2016 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Birlikte Daha Güvendeyiz

Birlikte Daha Güvendeyiz Birlikte Daha Güvendeyiz 0 850 926 63 66 Kendi Fabrikası, Kendi Markası Analog HD Kameralar KST-I636-AHD1003 * 720P 1 Megapixel IR Bullet Kamera KST-D74-AHD1002 * 720P 1 Megapixel IR Dome Kamera 62 * 3,6mm

Detaylı

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL. IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens 1.550,00 TL IPC2124SR3-DPF36 992,00 TL

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL. IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens 1.550,00 TL IPC2124SR3-DPF36 992,00 TL 1.3 MEGAPİKSEL 2 MEGAPİKSEL 4 MEGAPİKSEL RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL IPC2324EBR-DPZ28 Motorize Lens IPC2124SR3-DPF36 Görüntü çözünürlüğü : 1/2.8'',4 Megapiksel (2592X1520) SONY

Detaylı

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ

GECE GÖRÜŞ KAMERALAR CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ GECE GÖRÜŞ KAMERALAR HV-2021 CCD SONY 1/3 420 TV LİNE RENKLİ YENİ TEKNOLOJİ 1ADET ARRAY LEDLİ GECE GÖRÜŞLÜ KAMERA 4MM LENSLİ 100$ HV-2030 CCD HİGH DEFİNATİON IMAGE SENSOR 600TV LİNE MENÜLÜ 1 ADET ARRAY

Detaylı

CLR-CNS-L500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 4G LTE Ethernet Router

CLR-CNS-L500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 4G LTE Ethernet Router Telkolink Kurumsal Bilgi Teknolojileri www.telkolink.com CLR-CNS-L500 @ Endüstriyel Tip 5Port 10/100M RJ45 4G LTE Ethernet Router Ethernet Mesafe Uzatıcılar & IP Kamera Çözümleri # Port Bilgileri WAN Portu

Detaylı

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012

SAMSUNG CCTV FİYAT LİSTESİ TEMMUZ 2012 IP SABİT KAMERALAR SNB-1001P VGA IP Sabit Kamera 1/4" PS CMOS, Progressive Tarama, Renkli 1.4 Lüks@50IRE, 0.17 Lüks (sens-up 8x), 8x Sens-Up 50dB, H.264/MPEG-4/MJPEG Çoklu Codec, 640x480 Maks. Çözünürlük,

Detaylı