GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2011 YILI (74. DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2011 YILI (74. DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU"

Transkript

1 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2011 YILI (74. DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU

2

3 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU 75. YIL GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 74. OLAĞAN GENEL KURULU Galatasaraylılar Birliği Derneği nin 2012 Yılı Olağan Genel Kurulu 10 Mart 2012 Cumartesi günü saat 12:00 de Birliğimizin İzmir Caddesi No:19 Kızılay-ANKARA adresindeki merkezinde yapılacaktır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı, 18 Mart 2012 Pazar günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır Yılı Olağan Genel Kurulu Toplantı gündemi aşağıdadır: 1. Açılış ve Saygı duruşu, 2. Toplantı Başkanlık Divanı nın seçimi, 3. Yönetim Kurulu 2011 Yılı Faaliyet Raporu, Bilanço ve Denetleme Kurulu Raporu nun okunması, 4. Raporlar ve bilanço üzerinde görüşme, 5. Yönetim Kurulu nun ibrası, Yılı Tahmini Bütçesi nin görüşülmesi ve karara bağlanması, 7. Dilek ve öneriler, 8. Kapanış. GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

4 75. YIL GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA

5 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU 75. YIL

6 75. YIL GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA 2011 YILINDA ARAMIZDAN AYRILAN BİRLİĞİMİZ ÜYELERİ Yelman EMCAN 22 Ocak 2011 Osman TUNCEL (2001 Mezunu) 20 Şubat 2011 İbrahim Aysun KORTAN (1956 Mezunu) 23 Şubat 2011 Ali TOROS (1947 Mezunu) 25 Nisan 2011 Özdemir KALPAKÇIOĞLU ( Dönemi) 24 Mayıs 2011 Mehmet Emin ERCAN 8 Haziran 2011 Yalçın SÖZÜTEK (1954 Mezunu) 2 Ağustos 2011 Ömer KAYA (1951 Mezunu) 10 Ağustos 2011 İhsan Fikri AKAY (1939 Mezunu) 7 Eylül 2011 Öner ÜNLÜ (1962 Mezunu) 3 Kasım 2011 Aramızdan ayrılan değerli tüm üyelerimizi rahmetle anıyor, ailelerine, yakınlarına ve Galatasaray Camiası na başsağlığı ve sabır dileklerimizi yineliyoruz YILINDA ARAMIZA KATILAN YENİ ÜYELER 1847 Didem ENGİN (GSÜ ) 1848 Mehmet Burhan ANT (GSL ) 1849 Eda Ersek UYANIK (GSL ) 1850 Deniz Gün ENÖN (GSL ) 1851 Ece ÇAKMAK (GSL ) 1852 Aykut ÖZALP (GSL ) 1853 Bülent ASLAN (GSL ) 1854 Aykan ATAMBAY (GSL ) 1855 H. Tarık KAPU (GSÜ )

7 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL Değerli üyelerimiz, Birlikte bir yılı daha geride bırakmış bulunuyoruz. Başta Birliğimiz kurucuları olmak üzere 27 Aralık 1937 tarihinden günümüze dek aramızdan ayrılmış bulunan tüm üyelerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. Yönetim Kurulu nun 2011 yılında yaptığı çalışmalarla ilgili raporumuzu aşağıda bilgilerinize sunuyor, yeni dönemde de destek olmanız dileğiyle en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. YÖNETİM KURULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU 1. YÖNETİM KURULU ÇALIŞMALARI: a. Yönetim Kurulu Toplantıları: 20 Mart 2011 ile 10 Mart 2012 tarihleri arasındaki bir yıllık süre içinde Yönetim Kurulumuz, yaz ayları haricinde, en az iki haftada bir toplanmaya özen göstermiştir. b. Öğle Yemekleri: Daha önceki dönemlerde ağabeylerimiz tarafından başlatılan ve beğeniyle karşılanan, her ayın birinci Salı günü lokalimizde düzenlenen öğle yemeklerinden esinlenen Yönetim Kurulumuz, Nisan ayından itibaren her ayın üçüncü Salı günü öğle yemekleri organize etmeye başlamıştır. c. Kiracılarla ilgili hususlar: Birliğimiz binasının üst katlarında kiracı olarak bulunan dershane ödeme güçlüğü nedeniyle ayrılmış, bu yer, dişte uzmanlık sınavına hazırlanan diş hekimlerine yönelik hizmet veren bir firmaya kiraya verilmiştir. d. Duvar Takvimi: Birliğimizce her yıl yapılmakta olan ve camiamız tarafından da beğeni ile karşılanan Duvar Takvimi, bu yıl da Lisemizin değişik mekanlarından oluşan seçme fotoğraflarla tasarlanarak bastırılmış, derneklerimize yeterli sayıda, Eğitim Vakfımıza da 250 adet, geliri vakfa bağış kaydedilmek üzere gönderilmiştir.

8 75. YIL 2 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA 2. LOKALİMİZ FAALİYETLERİ: Üyemiz Sayın Erkut ONART ın Nisan 2011 tarihleri arasında Birliğimiz Lokali nde sergilenen İklimlerin, İnsanların ve Kültürlerin Buluştuğu Ülke Türkiye konulu fotoğraflarından oluşan sergisi 21 Nisan 2011 Perşembe günü Dostlar Meclisi Toplantısı öncesi açılmış olup serginin açık kaldığı süre içinde görmeye gelenler tarafından beğeniyle karşılanmıştır. Üyelerimizden gelen talep doğrultusunda açılan Temel Fotoğrafçılık ve Aydınlık Oda Uygulamaları kursu 8 Ekim 2011 tarihinden itibaren her Cumartesi günü Lokalimizde sabahtan öğlene kadar yapılmış ve toplam dört ay sürmüştür. 15 Aralık 2011 Perşembe akşamı saat 19:00 dan itibaren düzenlenen Müzikli Gece de, Sayın Atilla Demircioğlu (109. Dönem) bizlerle oldu. Kokteyl ile başlayan akşam, yemek ve Atilla Demircioğlu nun yorumladığı birbirinden güzel şarkılar, geceye katılanların beğenisiyle geç saatlere kadar sürmüştür.

9 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL 3. GÖLBAŞI SOSYAL TESİS FAALİYETLERİ: Birliğimizin Geleneksel Pilav ı, Haziran ayının ikinci Pazar günü Genel Seçimlerin yapılması nedeniyle yapılan istisnai bir tarih değişikliğiyle 11 Haziran 2011 Cumartesi akşamı Gölbaşı Sosyal Tesisimizde düzenlenmiştir. Canlı müzikle renklenen Pilavımıza yoğun bir katılım olmuştur. Pilav Toplantımıza her yıl olduğu gibi bu yıl da Antalya Dernek Başkanımız Sayın Levent GÜRDÖL ve Eşi ile Bursa Derneğimiz önceki dönem başkanlarından Sayın Ergun TÜRKAY ve Eşi katılmışlardır. Camiamızın birlik ve beraberliği için anlamlı olan Pilavımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılan tüm Galatasaraylılara en içten sevgi ve saygılarımızı sunarız. Yaz döneminde Tesisimizde bulunan Okul Binamızın Disney Çocuk Kulübü tarafından kullanılmasına 2011 yaz aylarında da izin verilmiştir. İngilizce, Jimnastik, Seramik, Drama, Dans, Step, Basketbol, Voleybol, Futbol, Yüzme dersleri; haftalık olarak düzenlenecek Atölye Çalışmaları (Enerji, Heykel, Çizim, Fotoğraf, Ritim, Doğa, Tamirat, Mutfak, Bitki, Elektrik-Elektronik, Işık, Beslenme), parti, piknik, sinema gibi faaliyetlerle çocukların hoşça bir yaz geçirmeleri sağlanmaktadır. Üyelerimizin çocuklarını yaz okuluna göndermek istemeleri halinde ilgili firma tarafından kendilerine gerekli kolaylık sağlanmış, özel indirim de yapılmıştır.

10 75. YIL 4 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA Lösev tarafından, tedavileri tamamlanan çocukların sosyal çevreye uyumunu sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmaya destek olması için, talepleri doğrultusunda bazı günlerde tesisimizin kullanılmasına izin verilmiş ve Yönetim Kurulumuz tarafından ikramda bulunulmuştur. 27 Kasım 2011 Pazar günü Karadeniz Yemekleri davetimizle kış sezonunu açmış bulunduğumuz Gölbaşı Tesisimizde Pazar günleri yemekleri değişik tadlarla devam etmektedir. 4. DOSTLAR MECLİSİ TOPLANTILARI: Faaliyet Dönemi nin ilk DOSTLAR MECLİSİ, 17 Mart 2011 Perşembe akşamı düzenlenmiş ve konuk Sayın Ünal AYSAL olmuştur. 21 Asırda Spor Kulüplerinin Gelişimi, Vizyonu ve Galatasaray konulu yemekli sohbet toplantısı yoğun ilgiyle karşılanmıştır.

11 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL 21 Nisan 2011 Perşembe akşamı düzenlenen DOSTLAR MECLİSİ nin konuğu Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa KİBAROĞLU (113. Dönem) olmuştur. Kuzey Afrika ve Ortadoğu daki Devrim Hareketleri ve Türkiye nin Dış Politikası konulu sohbet toplantısı konunun da güncel olması nedeniyle katılanlar tarafından beğeniyle karşılanmıştır. 17 Mayıs 2011 Salı akşamı düzenlenen DOSTLAR MECLİSİ nin konuğu Sayın Bülent KORKMAZ ve Sayın Levent ÖZÇELİK olmuştur. 1+1 Kupa nın 11. Yılı konulu toplantıya üyelerimiz çoğunlukla aileleriyle katılmışlardır. GSTV tarafından hazırlanmış olan bir video gösterisiyle başlayan ve konukların kupa anılarıyla devam eden ve Galatasaray ürünlerinin de satışa sunulduğu gece coşkulu bir şekilde söylenen Galatasaray Marşlarıyla son bulmuştur.

12 75. YIL 6 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA 02 Kasım 2011 Çarşamba akşamı düzenlenen DOSTLAR MECLİSİ nde Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal AYSAL bizlerle olmuştur. Çok sayıda üyemizin katılımıyla gerçekleştirilen sohbet toplantısında Sayın Ünal AYSAL, seçimden sonraki ilk beş ay içerisinde gerçekleştirilen ile önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi vermiştir. 17 Kasım 2011 Perşembe akşamı düzenlenen Kasım ayının ikinci DOSTLAR MECLİSİ nin konuğu Türkiye Cumhuriyeti nin ilk Kültür Bakanı unvanına sahip olan Bilkent Üniversitesi İnsani Bilimler ve Edebiyat Fakültesi Dekanı ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Sayın Profesör Talât HALMAN olmuştur. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği gece katılımcılar tarafından ilgiyle izlenmiştir.

13 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL 2012 yılının ilk DOSTLAR MECLİSİ, 19 Ocak 2012 Perşembe akşamı düzenlenmiş ve konuşmacı Sayın Dr. Doğan HASOL olmuştur. İstanbul u Dinliyorum başlıklı konuşması katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle izlenen Dr. HASOL bu sunumunda, İstanbul ile ilgili çeşitli bilgilere yer vermiştir. 23 Şubat 2012 Perşembe akşamı konuşmacı olarak Galatasaray İşbirliği Kurulu Genel Sekreteri Sayın Türker ARSLAN ın katılmış olduğu Türk Futbolu Nereye Gidiyor? başlıklı DOSTLAR MECLİSİ nde son aylarda büyük sıkıntıların yaşandığı Türk futbolu masaya yatırılmış ve gelecekte muhtemel gelişmeler üzerinde durulmuştur. Bu faaliyet döneminin sekizinci ve sonuncu DOSTLAR MECLİSİ, 15 Mart 2012 Perşembe akşamı, gazeteci ve yazar Sayın Ali SİRMEN konuk olacaktır Türkiyesi nde basının yaşadığı sıkıntılar başta olmak üzere ülkemizin çeşitli sorunları, Sayın SİRMEN in kendi perspektifinden yapacağı değerlendirmelerle irdelenecektir.

14 75. YIL 8 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA 5. GALATASARAY TOPLULUĞU KURULUŞLARI İLE İLİŞKİLER: a. Galatasaray Lisesi: Birliğimiz başarılı öğrencileri ödüllendirme programını bu yıl da sürdürmüş, Lisemizi, ilk 10 derece ile bitiren öğrenci kardeşlerimizi Ankara da konuk etmiştir. Ankara da okuyan üniversiteli üyelerimiz misafir kardeşlerimize rehberlik ederek Ankara nın tarihi yerlerini gezdirmişlerdir. Birliğimiz tarafından hazırlatılan hediyeler de kendilerine takdim edilmiştir. Galatasaray Eğitim Vakfı nın, Lisemizdeki eğitimin daha iyi şartlarda verilmesini sağlamak amacıyla başlattığı, Sınıfları Yenileme Projesi ne katkı olması için TL yardım yapılmıştır.

15 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL Fransızca eğitim veren 11 okulun katıldığı 11. Tevfik D or Tiyatro Festivali nedeniyle Lisemizi temsil eden öğrencilerimiz Market Market e Hoşgeldiniz konulu oyunlarıyla büyük beğeni toplamışlardır. Ayrıca bu öğrencilerimiz lokalimizde ağırlanmışlardır. b. Galatasaray Üniversitesi: Galatasaray Üniversitesi Fransızca hazırlık sınıflarında başarılı olan 14 öğrenciye Fransa da düzenlenecek kurs ve kültürel faaliyetlere katılabilmeleri için bu yıl da TL burs desteği sağlanmıştır. Galatasaray Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından Aralık 2011 tarihlerinde düzenlenen Ankara daki Resmi Kurumlara Ziyaret kapsamında Ankara ya gelen Üniversitemizin değişik Fakültelerinden öğrenciler lokalimizde ağırlanmıştır.

16 75. YIL 10 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA c. Galatasaray Eğitim Vakfı: Galatasaray Üniversitesi nde okuyan iki ve Galatasaray Lisesi nde okuyan iki olmak üzere toplam dört öğrencinin eğitim bursuna katkısı olması için TL Galatasaray Eğitim Vakfı na iletilmiştir. d. Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu: Galatasaray Topluluğu İşbirliği Kurulu nun iki ayda bir düzenlediği toplantılara Başkan Kamer RODOPLU, II. Başkan Mehmet M. ESEN ve İstanbul Temsilcimiz Sayın Vural GÜNAL katılmışlardır. 6. ÖĞRENİM BURSLARI: Faaliyet Dönemi nde dokuz öğrenciye yükseköğrenim, dört öğrenciye de ortaöğrenim bursu, verilmiştir YILI BİLANÇOSU ve 2012 YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ SUNUMU YILI BİLANÇOSU: Yönetim kurulumuz ekonomik şartların zorlaşması ve dernek çatısı altında elde edilen gelirlerin kısıtlı olması nedeniyle, geçtiğimiz yıllara göre 2011 yılında tasarrufu ön planda tutmuştur yılı tahmini bütçesinde belirlenen harcamaların bazılarında aşım olmamış, bazı bütçe kalemlerinde harcama yapılmayarak 2011 yılında bütçede planlanan harcamalardan yaklaşık ,02 - TL tasarruf edilmiştir. Birlik gelirleri tahmin edilen miktarın yaklaşık % 4.3 fazlası ile gerçekleşmiştir. Sonuç olarak, 2011 yılı faaliyetleri yaklaşık ,96-TL gelir fazlası ile tamamlanmıştır YILI TAHMİNİ BÜTÇESİ: 2012 yılı bütçe tasarısı, 2011 yılı döneminin gelir ve giderleri esas alınarak, 2012 yılındaki tahmini enflasyon oranı, döviz kurları ve banka faizleri göz önünde tutularak hazırlanmıştır.

17 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL 2012 bütçesinin temel yaklaşımı daha önceki yıllarda olduğu gibi tasarruftur. Bütçeleme kira gelirleri temel alınarak yapılmış olup, kira gelirlerini aşmayan bir gider anlayışı öne çıkarılmıştır. Bilindiği gibi dernek gelir yapımız kira ve finansal gelirler üzerine kurulmuştur. Ancak son yıllardaki ekonomik gelişmeler dernek gelir yapımız üzerinde olumsuz etkiler göstermekte, banka faiz gelirleri düşmekte ve kira gelirleri artışı az olmaktadır. Yönetim Kurulu, fasıllar arasında aktarma yapabilmek için, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Genel Kurul dan yetki talep etmektedir. Genel Kurul un bilgisine saygılarımızla sunarız. Kamer RODOPLU BAŞKAN Mehmet M. ESEN II. BAŞKAN Mehmet Ali ŞUĞLE GENEL SEKRETER Aytaç YİĞİT SAYMAN Ceyhun KELLECİ MÜŞAVİR ÜYE İltüzer ŞİMŞEK TESİSLER AMİRİ Fatih ŞEN LOKAL AMİRİ

18 75. YIL 12 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA GALATASARAYLILAR B RL DERNE 31/12/2011 TAR HL B LANÇOSU AKT F (VARLIKLAR) PAS F (KAYNAKLAR) I - DÖNEN VARLIKLAR I - KISA VD.L YAB. KAYNAKLAR A - Haz r De erler ,68 A - Mali Borçlar - - Kasa 737,48 B - Ticari Borçlar 5.614,12 - Bankalar ,20 - Sat c lara Borçlar 5.614,12 B - Menkul K ymetler 4.094,28 F - Ödenecek Ver.ve Di er Yük ,88 - Yat r m Fonlar 4.094,28 - Ödenecek Muhtasar 2.551,70 C - Ticari Alacaklar ,30 - Ödenecek S.S.K.Primi 4.381,18 - Kirac lardan Alacaklar ,60 KISA VD.L YAB.KAY.TOPLAMI ,00 - Kredi Kartlar ndan Alacaklar 1.248,50 II - UZUN VD.L YAB. KAYNAKLAR - Di er Ticari Alacaklar ,20 A - Mali Borçlar - D - Di er Alacaklar ,00 B - Ticari Borçlar - - Personelden Alacaklar ,00 E - Borç ve Gider Kar l klar ,94 - Di er Çe itli Alacaklar 370,00 - K dem Tazminatlar ,94 G - Gelecek Ay.AitGid.ve Gelir Tahak ,40 UZUN VD.L YAB.KAY.TOPLAMI ,94 - Gelir Tahakkuklar ,40 III - ÖZ KAYNAKLAR H - Di er Dönen Varl klar 3.000,00 D - Geçmi Y llar Gelir Fazlalar ,35 - Avanslar 3.000,00 - Geçmi Y llar Gelir Fazlalar ,35 DÖNEN VARLIKLAR TOPLAMI ,66 F - Dönem Gel.veya Gid.Fazlas ,96 II - DURAN VARLIKLAR - Dönem Gelir Fazlas ,96 A - Ticari Alacaklar 2.272,00 - Verilen Dep.ve Teminatlar 2.272,00 D - Maddi Duran Varl klar ,59 - Arsalar 8.300,00 - Binalar ,61 - Ta tlar ,55 - Demirba lar ,37 - Birikmi Amortismanlar(-) (49.807,94) DURAN VARLIKLAR TOPLAMI ,59 ÖZ KAYNAKLAR TOPLAMI ,31 AKT F (VARLIKLAR) TOPLAMI ,25 PAS F (KAYNAKLAR) TOPLAMI ,25 NAZIM HESAPLAR ,50 NAZIM HESAPLAR ,50 TOPLAM ,75 TOPLAM ,75

19 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL GALATASARAYLILAR B RL DERNE 31/12/2011 TAR HL GEL R-G DER TABLOSU A - GEL RLER Üye Aidatlar ,00 Ba ve Yard mlar ,50 Evimiz 8.122,00 Gölba 5.567,50 Evimiz Kira Gelirleri ,00 Çeliko lu Ltd. ti ,00 lber E itim ,00 Erdo an Dü me ,00 Kavakl Tan t m ,00 Binbir Butik 1.800,00 Dusart E itim , ,50 E - G DERLER (-) Genel Giderler (-) ( ,24) Evimiz ,54 Gölba ,70 Personel Giderleri (-) ( ,47) Evimiz ,67 Gölba 8.132,80 Amaç ve Hizmet Giderleri (-) ( ,27) Ö renci Burs ve Yard mlar ,47 Galatasaray E itim Kurumlar 730,00 Galatasarayl Kurulu lar ,50 Di er Amaç ve Hizmet Giderleri ,30 F - D ER OLA AN GEL RLER ( ,98) ,44 Finansal Gelirler ,60 Di er Gelirler 2.447,84 GEL R G DER FARKI ,96 B LANÇO VE GEL R TABLOSU AÇIKLAMALARI Gölba için 630,40TL. demirba al m yap lm,bilançodaki "demirba lar" hesab na ilave edilmi tir.

20 75. YIL 14 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA GALATASARAYLILAR B RL DERNE 2012 YILI TAHM N BÜTÇES A - GEL RLER Üye Aidatlar ,00 Ba ve Yard mlar ,00 Evimiz ,00 Gölba 5.000,00 Kira Gelirleri ,00 Çeliko lu Ltd. ti ,00 Erdo an Dü me ,00 Kavakl Tan t m ,00 Binbir Butik 1.980,00 Dusart E itim ,00 E - G DERLER (-) Genel Giderler (-) ( ,00) Evimiz ,00 Gölba ,00 Personel Giderleri (-) ( ,00) Evimiz ,00 Gölba ,00 Amaç ve Hizmet Giderleri (-) ( ,00) Ö renci Burs ve Yard mlar ,00 Galatasaray E itim Kurumlar ,00 Galatasarayl Kurulu lar ,00 Di er Amaç ve Hizmet Giderleri ,00 75.Y l Kutlama Giderleri(-) (75.000,00) Yenileme Giderleri(-) (85.000,00) F - D ER OLA AN GEL RLER ,00 ( ,00) ,00 Finansal Gelirler ,00 Di er Gelirler 2.328,00 GEL R G DER FARKI ,00 BÜTÇE AÇIKLAMASI Evimiz için 5.000,00 TL.,Gölba için 5.000,00 TL. tutar nda demirba al m öngörülmektedir.

21 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL DENETLEME KURULU RAPORU GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ OLAĞAN GENEL KURUL BAŞKANLIĞINA Denetim Kurulumuza incelenmek üzere sunulan, karar defteri tutanakları ve 2011 yıl sonu bilançosu ile gerçekleşme tabloları incelenmiş, aşağıdaki hususların Genel Kurul a duyurulması uygun bulunmuştur. 1- Yönetim Kurulumuzun 1 Ocak 2011 ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasındaki faaliyet dönemiyle ilgili yaz tatili dahil aksatmaksızın 32 toplantı düzenlemiş olduğu, toplantılara ait tutanakların karar defterinde güncel olarak tutulduğu ve derneğin Yasalar, Birlik Tüzüğü ve Genel Kurul Kararları doğrultusunda yönetildiği saptanmıştır. 2- Yasalar gereği tutulması gereken defterlerin ve gelir-gider belgelerinin aksatılmadan ve usulüne uygun olarak kayıtlara alındığı ve her ay sonu gelişmelerin Denetim Kurulumuz incelenmek üzere sunulduğu görülmüştür yıl sonu gerçekleşen değerlerin incelenmesinde yıllık bütçelenen ,00 TL giderlerin ,98 TL gider ve 630,40 TL demirbaş alımı olarak ,38 TL lik (%88) kısmının kullanıldığı, ,00 TL bütçelenen yıllık gelirlerin ise toplam ,94 TL (%104) gerçekleştiği görülmüştür. 4- Para mevcudumuzun ise 4.094,28 TL değerinde B-Tipi Likit Fon, 1.557,64 TL vadesiz TL hesabı, ,00 TL vadeli TL hesabı ve ,57 TL değerinde döviz ($) hesaplarında bulunduğu görülmüştür.

22 75. YIL 16 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA 5- Bazı kalemlerde bütçelenen değerlerdeki artışların genel fasıl aktarımları ile dengelendiği saptanmıştır. 6- Yönetim Kurulumuzun, gerek aylık Denetleme Kurulu taleplerine yönelik tedbirleri özenle uygulayışı, gerekse sorumlu ekip olarak uyum içinde görev paylaşımları; ayrıca kurullar arası karşılıklı iletişim sıcaklığını koruyuşu sayesinde herhangi bir idarî sorun yaşanmamıştır. Denetleme Kurulu olarak, 2011 yılı görev dönemi boyunca yapmış oldukları özverili çalışmaları ve Birliğimizin özel ve tüzel hedeflerini tümüyle gerçekleştirmek için gösterdikleri değerli çabalarından ve başarılı çalışmalarından dolayı Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine yürekten teşekkür eder, bu çalışmaların devamını diler, her türlü görüş ve bilgi alışverişine hazır olduğumuzu bildirerek dönemin tüm çalışma ve hesaplarının aklanmasını Olağan Genel kurula saygılarımızla arz ederiz. Murat YILMAZER BAŞKAN Ahmet KESKİN ÜYE Ömer DİYARBEKİRLİ ÜYE

23 Not: 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL

24 75. YIL Not: 18 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA

25 Not: 2011 YILI (74. DÖNEM) FAALİYET RAPORU YIL

26 75. YIL Not: 20 GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ ANKARA

27

28 İzmir Cad. No: Kızılay - ANKARA Tel: (pbx) Fax: Gölbaşı: (pbx) Fax: web: e.posta: sekreterya@galatasaraylilarbirligi.org.tr

GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2013 YILI (76.DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU

GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2013 YILI (76.DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2013 YILI (76.DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU 2013 YILI (76. DÖNEM) FAALİYET RAPORU 77. YIL GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 76. OLAĞAN GENEL KURULU Galatasaraylılar

Detaylı

GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ / ANKARA. Pazar günü aynı saatte aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. (Başkan, Başkan Yardımcısı ve 2 Katip),

GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ / ANKARA. Pazar günü aynı saatte aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. (Başkan, Başkan Yardımcısı ve 2 Katip), GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ / ANKARA Pazar günü aynı saatte aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır. (Başkan, Başkan Yardımcısı ve 2 Katip), GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ / ANKARA 2012 YILINDA ARAMIZDAN

Detaylı

GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2014 YILI (77. DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU

GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2014 YILI (77. DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 2014 YILI (77. DÖNEM) YÖNETİM KURULU ÇALIŞMA RAPORU ve DENETLEME KURULU RAPORU 2014 YILI (77. DÖNEM) FAALİYET RAPORU GALATASARAYLILAR BİRLİĞİ 77. OLAĞAN GENEL KURULU Galatasaraylılar

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİMARLAR DERNEĞİ 1927 25.05.2008 30.05.2010 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 06.05.082 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 30 MAYIS 2010

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

SM 50 SMMM 43 SM 32 SMMM 22. Bay 46 Bayan 4 Bay 39 Bayan 4 Bay 28 Bayan 4 Bay 20 Bayan 2 7.3.2 Stajyer

SM 50 SMMM 43 SM 32 SMMM 22. Bay 46 Bayan 4 Bay 39 Bayan 4 Bay 28 Bayan 4 Bay 20 Bayan 2 7.3.2 Stajyer 1.3 Odanın Misyonu ve Vizyonu Misyonumuz : Meslek mensupları arasında birlik ve beraberliği sağlamaktır Vizyonumuz: Mesleği şehrimizde en iyi şekilde temsil etmektir. 1.4. Temel Bilgiler 1.4.1. Yönetim

Detaylı

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU 2015 YILI

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU 2015 YILI BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU 2015 YILI SAYI TAY DENET M RAPORU ustos 2016 NDEK LER 1. KAMU DARES N MAL YAPISI VE MAL TABLOLARI HAKKINDA B LG... 1 2. DENETLENEN KAMU DARES YÖNET N SORUMLULU

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.01.2014 15.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.01.2014 15.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.01.2014 15.10.2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu nun 01.01.2014-15.10.2014 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289

Detaylı

MEMUR-SEN KONFEDERASYONU SAĞLIK-SEN AKDENİZ GAZETESİ

MEMUR-SEN KONFEDERASYONU SAĞLIK-SEN AKDENİZ GAZETESİ SAYI : KONU : Gazete İlanı../.. 2014 AKDENİZ GAZETESİ Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamızın () Osmaniye şubesi 3 Olağan Şube Genel Kurul Toplantısı çoğunluk sağlandığı takdirde 28/09/2014tarihinde

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.01.2012 31.08.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.01.2012 31.08.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.01.2012 31.08.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Buz Pateni Federasyonu Denetim Kurulu 01.01.2012-31.08.2012 dönemine ait raporunu hazırlamak üzere 26

Detaylı

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR

ANKARA TİCARET BORSASI TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR ANKARA TİCARET BORSASI 31.12.2015 TARİHLİ MUKAYESELİ BİLANÇOSU AKTİF 2012 YILI 2013 YILI 2014 YILI 2015 YILI DÖNEN VARLIKLAR Hazır Değerler 364.385,67 258.570,96 2.210.677,06 1.740.821,72 Kasa 32.565,73

Detaylı

OLAĞAN MALİ GENEL KURULUNA SUNULAN FAALİYET RAPORU VE MALİ RAPORLAR

OLAĞAN MALİ GENEL KURULUNA SUNULAN FAALİYET RAPORU VE MALİ RAPORLAR OLAĞAN MALİ GENEL KURULUNA SUNULAN FAALİYET RAPORU VE MALİ RAPORLAR İstanbul, 21 Şubat 2013-02-21 KOÇ HOLDİNG Nakkaştepe KOÇ YÖNDER YÖNETİM KURULU Mesut Ilgım (Başkan) Davut Ökütçü (Başkan Yardımcısı)

Detaylı

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars

XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars XI. REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANA BİLİM DALI BAŞKANLARI TOPLANTISI 8-9 Haziran 2012 Kars Değerli öğretim üyeleri Bu yıl XI. Rehberlik ve Psikolojik Danışma Ana Bilim Dalı Başkanları Toplantısı Kars

Detaylı

S.S. DOĞA SĠGORTA KOOPERATĠFĠ AYRINTILI BĠLANÇO 2014 VARLIKLAR. I. CARĠ VARLIKLAR Cari Dönem Aralık 2014

S.S. DOĞA SĠGORTA KOOPERATĠFĠ AYRINTILI BĠLANÇO 2014 VARLIKLAR. I. CARĠ VARLIKLAR Cari Dönem Aralık 2014 VARLIKLAR I. CARĠ VARLIKLAR A. Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 19.967.499 1 Kasa 5.875 2 Alınan Çekler 3 Bankalar 4.202.136 4 Verilen Çekler Ve Ödeme Emirleri () 5 Banka Garantili ve Üç Aydan Kısa Vadeli

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU Türkiye Satranç Federasyonu Denetleme Kurulu 01.10.2010-31.12.2010 dönemine ait raporunu hazırlamak üzere 26.03.2011 tarihinde Federasyon merkezinde toplanmıştır. Türkiye Satranç Federasyonu nun 01.10.2010-31.12.2010

Detaylı

UMPA HOLD NG A.. AYRINTILI KONSOL DE B LANÇO - AKT F (TL)

UMPA HOLD NG A.. AYRINTILI KONSOL DE B LANÇO - AKT F (TL) UMPA HOLD NG A.. AYRINTILI KONSOL DE B LANÇO - AKT F (TL) I. DÖNEN VARLIKLAR 38.726.573,59 23.995.170,13 A. Haz r De erler 1.594.654,82 1.601.403,17 1. Kasa 80.755,97 100.411,38 2. Bankalar 1.478.753,55

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 01.01.2012-31.08.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 01.01.2012-31.08.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 01.01.2012-31.08.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Denetim Kurulu 01.01.2012-31.08.2012 dönemine ait raporunu hazırlamak üzere 27

Detaylı

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.Ocak.2010-20.Mayıs.2010 DÖNEMİ MALİ TABLOLARI AKTİF MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2010 20.05.2010 DÖNEMİNE AİT AYRINTILI BİLÂNÇOSU

Detaylı

KONYA-EREĞLİ TİCARET BORSASI MALİ DURUM ANALİZİ

KONYA-EREĞLİ TİCARET BORSASI MALİ DURUM ANALİZİ KONYA-EREĞLİ TİCARET BORSASI 2013-2015 MALİ DURUM ANALİZİ KONYA/EREĞLİ TİCARET BORSASI SON ÜÇ YILLIK MALİ ANALİZİ Konya/Ereğli Ticaret Borsasının mali analizi 3 bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde, borsanın

Detaylı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı

Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı Beyaz Nokta Gelişim Vakfı 14. Mütevelli Heyet Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Vakfın 2007 yılı faaliyetlerine ilişkin, 23/04/2007 tarihinde

Detaylı

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.06.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.06.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE BUZ PATENİ FEDERASYONU 01.06.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Buz Pateni Federasyonu Denetim Kurulu 01.06.2010-31.12.2010 dönemine ait raporunu hazırlamak üzere 26

Detaylı

Yapı Kredi Sigorta A.Ş.

Yapı Kredi Sigorta A.Ş. 1 Ocak - 30 Eylül 2012 ara hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar 1 Ocak - 30 Eylül 2012 ara hesap dönemine ait konsolide finansal tablolar Varlıklar geçmiş Dipnot 30 Eylül 2012 31 Aralık 2011

Detaylı

DEMĐR HAYAT SĐGORTA A.Ş. 31 MART 2009 TARĐHLĐ BĐLANÇOSU (YTL.)

DEMĐR HAYAT SĐGORTA A.Ş. 31 MART 2009 TARĐHLĐ BĐLANÇOSU (YTL.) DEMĐR HAYAT SĐGORTA A.Ş. 31 MART 2009 TARĐHLĐ BĐLANÇOSU (YTL.) VARLIKLAR I- Cari ( Dönen ) Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar ( Hazır Değerler ) 32,708,356.67 1- Kasa 1,512.29 2- Alınan Çekler

Detaylı

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 02 Ekim 2013-15 Ekim 2014 Dönemi Rapor Tarihi 10.10.2014 1 İTÜ GVO BEYLERBEYİ

Detaylı

31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI KONSOLİDE BİLANÇO (Para birimi aksi belirtilmedikçe Türk Lirası ( TL ) olarak gösterilmiştir)

31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI KONSOLİDE BİLANÇO (Para birimi aksi belirtilmedikçe Türk Lirası ( TL ) olarak gösterilmiştir) 31 ARALIK 2011 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI KONSOLİDE BİLANÇO VARLIKLAR Dipnot 31 Aralık 2011 31 Aralık 2010 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 2.12 ve 14 367.180.985 389.133.254 1- Kasa

Detaylı

Türk Farmakoloji Derneği XXVI. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı. Mali Durum Raporu Prof. Dr. Hakan S. Orer Sayman. Bilanço

Türk Farmakoloji Derneği XXVI. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı. Mali Durum Raporu Prof. Dr. Hakan S. Orer Sayman. Bilanço Türk Farmakoloji Derneği XXVI. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Mali Durum Raporu Prof. Dr. Hakan S. Orer Sayman Bilanço 2004 ten devir 2005 Gelir* Faiz, Fon ve kur farkı Reklam Gelir alacakları Gelir

Detaylı

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE 2014 YILI ODA VE İKTİSADİ İŞLETME BİLANÇOLAR- GELİR TABLOLARI, 2015 YILI TAHMİNİ BÜTÇE VE DİP NOTLAR 31.01.2015 SAKARYA SERBEST

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 9 MART 2018 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İDV ÖZEL BİLKENT İLKOKULU ÖĞRENCİ ALIMI BİLGİLENDİRMESİ, Detayli bilgi için lütfen TIKLAYINIZ. VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR YEMEK MEMNUNİYET

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2016-31.12.2016 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU 1-GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Golf Federasyonu nun 01.01.2016 31.12.2016 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanun, Bağımsız

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü

Şube Genel Kurulu İş ve İşlemleri 2019 YILI. Sayfa-1 Şube Hizmetleri Bölümü 2019 YILI Sayfa-1 TÜZÜK HÜKÜMLERİNE GÖRE ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE, GENEL KURUL GÜNÜ VE GENEL KURUL SONRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR A. ŞUBE GENEL KURULUNDAN ÖNCE YAPILMASI GEREKEN HUSUSLAR

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70

TABLO 1.1 BİLANÇO 2016 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,59 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI 236,70 TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 26 AKTİF HESAPLAR N Yılı 26 PASİF HESAPLAR N Yılı 26 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.758.677,59 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 329.357,81 10 HAZIR DEĞERLER 983.1,57 32 FAALİYET BORÇLARI 48.364,75

Detaylı

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 01.01.2011-31.12.2011 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 01.01.2011-31.12.2011 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU 01.01.2011-31.12.2011 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Denetim Kurulu 01.01.2011-31.12.2011 dönemine ait raporunu hazırlamak üzere 27

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

VARLIKLAR 01 Ocak 2010 01 Ocak 2009 30 Eylül 2010 30 Eylül 2010

VARLIKLAR 01 Ocak 2010 01 Ocak 2009 30 Eylül 2010 30 Eylül 2010 CARDİF SİGORTA A.Ş. VARLIKLAR 01.01.2010-30.09.2010 DÖNEMİ BİLANÇOSU 30 Eylül 2010 30 Eylül 2010 I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 18.743.519,30 8.951.613,03 1- Kasa - - 2- Alınan Çekler

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU 01.12.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU 01.12.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU 01.12.2010 31.12.2010 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Bilardo Federasyonunun 01.12.2010-31.12.2010 dönemlerine ait hesap incelemelerini, 3289 sayılı Kanun ve diğer

Detaylı

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO

AKSİGORTA ANONİM ŞİRKETİ AYRINTILI BİLANÇO AYRINTILI BİLANÇO VARLIKLAR I- CARİ VARLIKLAR Dipnot Bağımsız (31/03/2015) (31/12/2014) A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 793.766.217 819.757.469 1- Kasa 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 14 617.053.844 623.405.482

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Bağımsız Denetimden Geçmiş 31.12.2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 99.937.658 105.734.096 1- Kasa 2.12, 14 1.631 853 2- Alınan Çekler

Bağımsız Denetimden Geçmiş 31.12.2015 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 99.937.658 105.734.096 1- Kasa 2.12, 14 1.631 853 2- Alınan Çekler VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 99.937.658 105.734.096 1- Kasa 2.12, 14 1.631 853 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 2.12, 14 68.638.252 69.923.079 4- Verilen Çekler Ve Ödeme

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.09.2012 31.12.2012 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU

TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.09.2012 31.12.2012 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU TÜRKİYE HALK OYUNLARI FEDERASYONU 01.09.2012 31.12.2012 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Halk Oyunları Federasyonu nun 01.09.2012-31.12.2012 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289

Detaylı

Bağımsız Denetimden Geçmiş 31.12.2013 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 53.666.644 32.725.361 1- Kasa 2.12, 14 2.003 601 2- Alınan Çekler

Bağımsız Denetimden Geçmiş 31.12.2013 A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 53.666.644 32.725.361 1- Kasa 2.12, 14 2.003 601 2- Alınan Çekler VARLIKLAR I- Cari Varlıklar Dipnot Denetimden A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 53.666.644 32.725.361 1- Kasa 2.12, 14 2.003 601 2- Alınan Çekler 3- Bankalar 2.12, 14 35.677.090 22.522.840 4- Verilen

Detaylı

17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK)

17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK) 17. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI T.C DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MENSUPLARI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI (METVAK) Toplantı Tarihi : (1) 29 Haziran 2018 (2) 30 Haziran 2018 Toplantı

Detaylı

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE 2015 YILI BİLANÇO- GELİR TABLOSU 2016 YILI TAHMİNİ BÜTÇE VE DİP NOTLAR

SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE 2015 YILI BİLANÇO- GELİR TABLOSU 2016 YILI TAHMİNİ BÜTÇE VE DİP NOTLAR SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALİ TABLOLAR VE TAHMİNİ BÜTÇE 2015 YILI BİLANÇO- GELİR TABLOSU 2016 YILI TAHMİNİ BÜTÇE VE DİP NOTLAR 31.01.2016 SAKARYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER

Detaylı

ÖZET DENETLEME KURULU RAPORU (01.01.2008 16.09.2008)

ÖZET DENETLEME KURULU RAPORU (01.01.2008 16.09.2008) ÖZET DENETLEME KURULU RAPORU (01.01.2008 16.09.2008) Türkiye Masa Tenisi Federasyonu nun 01.01.2008 16.09.2008 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanuni Ana Statü ve diğer ilgili mevzuat ile

Detaylı

AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. AYRINTILI SOLO BİLANÇO (Para Birimi -Yeni Türk Lirası (YTL)) Bağımsız denetimden geçmemiş VARLIKLAR Dip Cari Not

AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. AYRINTILI SOLO BİLANÇO (Para Birimi -Yeni Türk Lirası (YTL)) Bağımsız denetimden geçmemiş VARLIKLAR Dip Cari Not AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. AYRINTILI SOLO BİLANÇO (Para Birimi Yeni Türk Lirası (YTL)) Bağımsız denetimden geçmemiş VARLIKLAR Dip Cari Not Dönem I Cari Varlıklar (30/09/2008) A Nakit Ve Nakit Benzeri

Detaylı

MİLLİ REASÜRANS TÜRK ANONİM ŞİRKETİ ( SİNGAPUR ŞUBESİ DAHİL ) 30.09.2008 AYRINTILI SOLO BİLANÇO VARLIKLAR

MİLLİ REASÜRANS TÜRK ANONİM ŞİRKETİ ( SİNGAPUR ŞUBESİ DAHİL ) 30.09.2008 AYRINTILI SOLO BİLANÇO VARLIKLAR VARLIKLAR I- Varlıklar A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 427.534.646,00 1- Kasa 30.723,61 2- Alınan Çekler 0,00 3- Bankalar 427.503.922,39 4- Verilen Çekler Ve Ödeme Emirleri (-) 5- Diğer Nakit Ve Nakit

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

FİBA SİGORTA A.Ş. BİLANÇO

FİBA SİGORTA A.Ş. BİLANÇO FİBA SİGORTA A.Ş. BİLANÇO VARLIKLAR I- Cari Varlıklar A- Nakit ve Nakit Benzeri Varlıklar 110,848,280 1- Kasa - 2- Alınan Çekler - 3- Bankalar 46,043,483 4- Verilen Çekler ve Ödeme Emirleri - 5- Diğer

Detaylı

31.12.2014 31.12.2015

31.12.2014 31.12.2015 İSTANBUL İSTANBUL SİTE YÖNETİMİ'NİN AYRINTILI GELİR GİDER TABLOSU 31.12.2014 31.12.2015 A -BRÜT GELİRLER 3.923.747 3.998.367 1 - Aylık Giderlere İştirak Gelirleri 2.662.228 2.656.236 2 - Tahakkuk Edilen

Detaylı

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ

İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ İZMİR BEYAZ NOKTA GELİŞİM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ 1. Açılış, yoklama ve saygı duruşu 2. Divan seçimi 3. Faaliyet raporunun okunması 4. Denetçi raporunun okunması 5. Hesaplarının tetkiki,

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

EDAK Size İyi Bakar

EDAK Size İyi Bakar 37. Olağan Genel Kurul Çalışma Raporu Ek-1 2014-2015 Mukayeseli Mali Tablolar EDAK Size İyi Bakar www.edak.org.tr EDAK Size İyi Bakar www.edak.org.tr EDAK Size İyi Bakar www.edak.org.tr 3 4 EDAK Size İyi

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI AKADEMİ İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ. 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri İKTİSADİ İŞLETMESİ

MALİ MÜŞAVİRLER ODASI AKADEMİ İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ. 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri İKTİSADİ İŞLETMESİ 2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu İSTANBUL SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI AKADEMİ İKTİSADİ İŞLETMESİ 01.01.2014 31.12.2014, 01.01.2015 31.12.2015, 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/06/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/06/2011 Kulübümüzün 1282. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR.

PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR. PTT BİRİKTİRME VE YARDIM SANDIĞININ 2014 YILI OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI ANTALYA DA 23/24 NİSAN 2015 TARİHLERİNDE YAPILMIŞTIR. Açılış konuşması Sandık Müdür Vekili Günay ASLAN tarafından yapılan

Detaylı

AKTİF Güney Batı Ticaret İşletmesi 31/12/2011 Tarihli Bilançosu PASİF

AKTİF Güney Batı Ticaret İşletmesi 31/12/2011 Tarihli Bilançosu PASİF 2013/3.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 1 Aralık 2013-Pazar 09:00-12:00 SORULAR Güney Batı Ticaret İşletmesi nin 31/12/2011 tarihli bilançosu aşağıdaki gibidir: AKTİF

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

2010 / 1.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK FİNANSAL MUHASEBE SINAVI ( 14 Mart 2010-Pazar 09:00-12:00)

2010 / 1.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK FİNANSAL MUHASEBE SINAVI ( 14 Mart 2010-Pazar 09:00-12:00) 2010 / 1.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK FİNANSAL MUHASEBE SINAVI ( 14 Mart 2010-Pazar 09:00-12:00) Soru 1: Aşağıdaki soruları kısaca cevaplandırınız. (10 puan) a. Bilanço esasına göre defter

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK

TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK TC. OYAKKENT 1.ETAP KONUTLARI BAŞAKŞEHİR-İSTANBUL TOPLU YAPI DENETLEME KURULU (TYDK) BŞK.LIĞININ 31 NCİ DÖNEM (01 ARALIK 2014 28 ŞUBAT 2015 ) DENETLEME RAPORU 1 04/03/2015 1. Oyakkent 1.Etap Konutları

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

TABLO 1.1 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,81 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI

TABLO 1.1 BİLANÇO 2015 PASİF HESAPLAR 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR ,81 32 FAALİYET BORÇLARI , BÜTÇE EMANETLERİ HESABI TABLO 1.1 BİLANÇO Yıl : 25 AKTİF HESAPLAR N Yılı 25 PASİF HESAPLAR N Yılı 25 1 DÖNEN VARLIKLAR 1.870.8,81 3 KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR 393.5, 10 HAZIR DEĞERLER 1.193.622,44 32 FAALİYET BORÇLARI 42.687,25

Detaylı

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE KANO FEDERASYONU TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE KANO FEDERASYONU 01.10.2016-31.12.2016 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Kano Federasyonunun 01.10.2016-31.12.2016 dönemine ait hesap incelemelerini, 3289 sayılı Kanun ve diğer ilgili

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 01.01.2014 30.09.2014 DÖNEMİ DENETİM KURULU RAPORU 1- GİRİŞ 1.1-) Konu Türkiye Golf Federasyonu nun 01.01.2014 30.09.2014 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanun, Bağımsız

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI

OLAĞAN GENEL KURULA ÇAĞRI ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Sayı: TİM.AİB.GSK.TEŞ.2014/801 Antalya, 17/03/2014 Konu: Genel Kurula Çağrı Sayın Üyemiz, ANTALYA İHRACATÇILAR BİRLİĞİ ÜYELERİNE ÜYELERİNE ÖZEL SİRKÜLER

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

I. GİDER-GELİR BİLGİLERİ

I. GİDER-GELİR BİLGİLERİ I. GİDER-GELİR BİLGİLERİ 2014-2015-2016 YILI GİDER- GİDER GERÇEKLEME TABLOSU GİDER TAHMİN GİDER GERÇEKLEŞEN GİDER GERÇEKLEŞME ORANI GELİR TAMİN GELİR GERÇEKLEŞEN GELİR GERÇEKLEŞME ORANI 2016 396.699.477,19

Detaylı

2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu TÜRMOB TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ. 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri

2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu TÜRMOB TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ. 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri 2010-2013 YILLARI Faaliyet Raporu TÜRMOB TEMEL EĞİTİM VE STAJ MERKEZİ İSTANBUL ŞUBESİ 01.01.2014 31.12.2014 01.01.2015 31.12.2015 01.01.2016 31.12.2016 Bütçeleri ve Gerekçeleri TÜRMOB TESMER TEMEL EĞİTİM

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIK MAKAMINA

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU BAŞKANLIK MAKAMINA KONU: Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılı Kesin Hesabı. KOMİSYON İNCELEMESİ: Büyükşehir Belediye Meclisimizin 2016 yılı Mayıs ayı Toplantısının 12.05.2016 tarihli ilk birleşiminin 17. gündem maddesi

Detaylı

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu SOSYAL ETKİNLİKLER. EMO Kocaeli Şubesi SOSYAL ETKİNLİKLER 134 Geneksel Bahar Pikniği 27 Mayıs 2012 Şubemizin Geleneksel Pikniği 27 Mayıs Pazar Günü Sapanca`da gerçekleştirildi. Beraber yapılan kahvaltı ile başlayan pikniğe üyelerimiz aileleriyle

Detaylı

GELİRLERİ TOPLAMI ,23

GELİRLERİ TOPLAMI ,23 TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 01.09.2012-31.12.2012 TARİHLERİ ARASI DENETİM KURULU RAPORU Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Denetim Kurulu 01.09.2012-31.12.2012 dönemine ait raporunu hazırlamak

Detaylı

ÖZET DENETLEME KURULU RAPORU (01.01.2007 31.12.2007)

ÖZET DENETLEME KURULU RAPORU (01.01.2007 31.12.2007) ÖZET DENETLEME KURULU RAPORU (01.01.2007 31.12.2007) Türkiye Masa Tenisi Federasyonu nun 01.01.2007 31.12.2007 dönemi hesap ve faaliyetlerinin, 3289 sayılı Kanuni Ana Statü ve diğer ilgili mevzuat ile

Detaylı

30 EYLÜL 2010 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO (*) (Para Birimi - Türk Lirası (TL)) VARLIKLAR Bağımsız I- Cari Varlıklar

30 EYLÜL 2010 TARİHİ İTİBARİYLE AYRINTILI BİLANÇO (*) (Para Birimi - Türk Lirası (TL)) VARLIKLAR Bağımsız I- Cari Varlıklar (Para Birimi - Türk Lirası (TL)) VARLIKLAR I- Cari Varlıklar Dipnot Denetimden Geçmemiş Denetimden Geçmiş A- Nakit Ve Nakit Benzeri Varlıklar 2.12 165.631.605 121.912.642 1- Kasa 2.12, 14 1.086 370 2-

Detaylı

TR www.gencyasaminsesleri.org

TR www.gencyasaminsesleri.org 2014 YILI FAALİYETLERİ GENÇ YAŞAMIN SESLERİ DERNEĞİ 2014 YILI FAALİYETLERİ TR www.gencyasaminsesleri.org BİZ KİMİZ? 2009 yılında kurulan derneğimiz Kastamonu gençliğinin ufkunu genişletmek, özgüvenlerini

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

ASHOKA VAKFI 1 OCAK - 31 ARALIK 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU

ASHOKA VAKFI 1 OCAK - 31 ARALIK 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU 1 OCAK - 31 ARALIK 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU 31 ARALIK 2014 TARİHİ İTİBARİYLE BİLANÇO Aktifler 31 Aralık 2014 Dönen varlıklar Hazır değerler 740.363 Bankalar

Detaylı

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01 Ocak 2011-31.12.2011 DÖNEMİ MALİ TABLOLARI AKTİF MALATYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 01.01.2011-31.12.2011 DÖNEMİNE AİT AYRINTILI BİLÂNÇOSU

Detaylı

Vefat eden bir üyenin kanuni varislerine Ölüm ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği çerçevesinde 5.000,00 T.L ölüm yardımı yapıldığı,

Vefat eden bir üyenin kanuni varislerine Ölüm ve Sosyal Yardımlar Yönetmeliği çerçevesinde 5.000,00 T.L ölüm yardımı yapıldığı, TEKEL ÇALIŞANLARI DAYANIŞMA VAKFININ 21.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISI İÇİN SUNULAN 01.01.2014-31.12.2014 İLE 01.01.2015-28.02.2015 TARİHLERİ ARASI DENETİM RAPORU Tekel Çalışanları Dayanışma

Detaylı

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU

SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 19.01.2014 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU SULTANLAR KARAT İSTANBUL SİTESİ YÖNETİMİ 23.02.2013 DÖNEMİNE AİT DENETİM KURULU RAPORU Sultanlar Karat İstanbul Sitesinin tarihi itibariyle oluşan Bilanço, Gelir Tablosu ve Nakit Akış finansal tabloları,

Detaylı

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU 1 OCAK - 31 ARALIK 2015 HESAP DÖNEMİNE AİT FİNANSAL TABLOLAR VE BAĞIMSIZ DENETÇİ RAPORU 31 ARALIK 2015 VE 2014 TARİHLERİ İTİBARİYLE KONSOLİDE OLMAYAN BİLANÇOLAR (Tutarlar aksi belirtilmedikçe Türk Lirası

Detaylı

2013/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE

2013/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 2013/2.DÖNEM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAVLARI FİNANSAL MUHASEBE 30 Haziran 2013-Pazar 09:00-12:00 SORULAR Kuzey Batı Ticaret İşletmesi nin 31/11/2012 tarihli mizanı aşağıdaki gibidir: No Hesabın

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Mali Raporlar MALİ RAPORLAR

Mali Raporlar MALİ RAPORLAR 15 MALİ RAPORLAR 15. BÖLÜM MALİ RAPORLAR BURSA BAROSU 2012-2014 DÖNEMİ DENETLEME KURULU RAPORU Baromuzun 2012 yılında iki yıl süre ile seçilen Bursa Barosu Denetleme Kurulu üyeleri Avukatlık Kanununun

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı