Mobil Ödeme Çözümleri Mobilepax

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mobil Ödeme Çözümleri Mobilepax"

Transkript

1 Mobil Ödeme Çözümleri Mobilepax

2 Mobil Ödeme Nedir? Mobil Ödeme, GSM abonelerinin Mobilepax altyapısıyla, yüz yüze kanallardan veya web sitesi üzerinden cep telefonu ile mobil tahsilat yapabilmesini sağlayan bir platformdur. Mobil Ödeme, her sektörde kullanılabilme esnekliğine sahip, son kullanıcıların tercih ettiği, kolay ve güvenilir bir mobil tahsilat servisidir. Mobil Ödeme servisinden faturalı ve ön ödemeli tüm GSM aboneleri yararlanabilir.

3 Mobil Ödeme Sisteminin Avantajları Sisteminize kolaylıkla entegre edebileceğiniz Mobilepax API leri ile çözüm üstünlüğü, Rakiplerinize karşı elde edeceğiniz rekabet avantajı, Admin paneli üzerinden yapılan tüm işlemlerin kontrolünü gerçekleştiren üye iş yeri yönetim arayüzü, Detaylı raporlama fonksiyonları ile tahsilât için gerekli tüm durum bilgisine ulaşabileceğiniz gelişmiş raporlama sistemi, Size ve müşterilerinize anında çözüm üreten tecrübeli ve eğitimli Çağrı Merkezi, Alternatif mobil tahsilât ile en yüksek satış oranına sahip servislere sahip olma, Güvenirliği yüksek çözümler sayesinde kurumsal müşterilerle sadakat güçlendirme, Son kullanıcılara güvenli alışveriş alışkanlığı kazandırarak satış ve kazançta artış.

4 Mobil Ödemeyi Kimler Kullanır? İnternet üzerinden alışveriş yapmayı tercih edenler Sohbet / arkadaşlık siteleri üyeleri Dijital içerik satın alan web sitesi kullanıcıları Oyun sitelerine üye olan oyun tutkunları İnternet üzerinden fiziksel ürün satışı yapan e-ticaret siteleri Düzenli abonelik, aidat tahsilatı yapan firmalar

5 Mobil Ödeme Kategorileri Fiziksel Ürünler Aidat / Abonelik Dijital İçerik / Servis Sosyal Ağ / Sohbet /Arkadaşlık /Topluluk Online Oyun Online Eğitim* Sigorta** Bahis * Online Eğitim sadece Turkcell Mobil Ödeme servisinde geçerlidir. ** Sigorta sadece Avea Mobil Ödeme servisinde geçerlidir.

6 MOBİL ÖDEME ÇÖZÜMÜ

7 Mobil Ödeme Çözümleri Mobilepax tarafından sunulan mobil ödeme çözümlerinde; Web den Butonla Başlat (başlatma şekline göre) SMS ile Başlat (başlatma şekline göre) Taksitli Satış Servisi seçenekleri mevcuttur.

8 Web'den Butonla Başlat* Abone telefon numarasını web sitesinde ilgili alana girer. İşlem onayı isteyen bir SMS, kişiye Mobilepax tarafından gönderilir. Abone, işlemi onaylamak için EVET yazıp SMS ile gönderir. Ödeme miktarı, abonenin faturasına yansıtılır veya mevcut TL/Kr hesabından düşer. Mobilepax üye iş yerine payını öder. * Bu modelde Mobilepax üye iş yerinin web sitesi ile kendi mobil ödeme sistemini bir web servis aracılığı ile entegre eder.

9 SMS ile Başlat* Abone satın almak istediği ürünün/üye iş yerinin kodunu 8044 e gönderir. Aboneye bir onay SMS i gönderilir. Abone, işlemi onaylamak için EVET yazarak cevap verir. Mobilepax satın alma anında (bir web sitesine girilecek veya kasadaki görevliye verilecek) kullanması için bir şifreyi aboneye gönderir. Abone şifreyi kullanarak satın almayı tamamlar. Ödeme miktarı, abonenin faturasına yansıtılır veya mevcut TL/Kr hesabından düşülür. Mobilepax üye iş yerine payını öder. * Bu modelde Mobilepax üye iş yerine şifre kontrolü için bir arayüz açar.

10 Taksitli Satış Servisi Taksitli Satış servisi sayesinde abonelerin, yıl boyunca her ay alacakları ürün / servis / hizmet için tek bir işlem gerçekleştirmeleri yeterlidir. Taksitli Satış servisiyle işlem yapan aboneye işlemin başlangıcında satın aldığı ürün / servis / hizmet bilgisi ve her ay faturasından veya mevcut TL hesabından tahsil edilecek olan ödeme bilgisi SMS ile gönderilir. Abone gelen SMS e onay verdiği takdirde Taksitli Satış ile alışveriş başlamış olur. Taksitli Satış Servisi nde sadece alınan ürün / hizmet / servisin aylık bedeli her ay eşit oranda tahsil edilmekte olup; toplam ücreti taksitlendirmek mümkün değildir.

11 Mobilepax Arayüzü Admin paneli üzerinden yapılan tüm işlemlerin kontrolünün gerçekleştirildiği üye iş yeri ve çözüm ortağı yönetim arayüzüdür.

12 MOBILEPAX KULLANICILAR

13 Üye İş Yeri Mobilepax ile yapmış olduğu münferit sözleşmeler çerçevesinde müşteri tarafından bedeli Mobilepax Mobil Ödeme Servisi üzerinden ödenen mal ve/veya hizmeti satan gerçek veya tüzel kişilerdir.

14 Neden Üye İş Yeri Olmalıyım? Mobilepax mobil ödeme sistemini ücretsiz olarak kullanabilme, Milyonlarca GSM abonesine hiçbir aracı olmadan ulaşabilme, Mobil ödeme sistemine hızlı entegrasyon; satış işlemine kısa sürede başlama, Açıklayıcı ve kullanımı kolay API dokümanları sayesinde kısa sürede entegrasyon, Müşterilere güven veren bir ödeme sistemine sahip olma, Harcama sıklığı sayesinde müşteri sadakati ve kâr artışı, İnternet üzerinden anında işlem yapabilme, Farklılaşma ile rekabet üstünlüğü sağlama, Mevcut tahsilat kanallarına karşı yeni bir tahsilat kanalı kullanma, Mobilepax arayüzü üzerinden yapılan tüm satışları anlık olarak takip edebilme imkanlarına sahip olursunuz.

15 İş Ortağı Mobilepax iş ortakları, tüm hizmetlerden yararlanma konusunda ayrıcalık ve avantaj sahibi çalışma ortaklarıdır. Mobilepax iş ortağı olarak Mobilepax'in gelişmiş API'lerini sisteminize hızla entegre eder böylece pazarda öne çıkma, farklılık yaratma, etkin kazançlar sağlama fırsatlarını yakalarsınız. Mobilepax Mobil Ödeme servisiyle hizmet sektörüne özel erişim imkanı sağlar, firmanızın satış hacmini artırır; yeni fırsatlar yaratma ve geliştirme şansına sahip olursunuz. Tüm bunların yanı sıra Mobilepax tarafından sunulan eğitim, teknik, pazarlama, satış konularında sınırsız destek alırsınız.

16 Neden İş Ortağı Olmalıyım? Yüksek teknoloji kullanan firmalar arasında yerinizi alırsınız. Müşterilere güven veren bir ödeme sistemi kullanırsınız. Harcama sıklığı sayesinde müşteri sadakati ve kâr artışı sağlarsınız. İnternet üzerinden anında işlem yapabilme olanağına sahip olursunuz. Farklılaşma ile rekabet üstünlüğü sağlarsınız. Mevcut tahsilat kanallarına karşı yeni bir tahsilat kanalı kullanırsınız. Alışveriş yapan tüm müşterilerinizin GSM numarasına ulaşabilirsiniz.

17 Çözüm Ortağı Mobilepax Çözüm Ortaklığı Programı, kurumsal müşteri portföyüne, geliştirdiği yazılımlarla çözümler sunan tüm firmaları kapsayarak onlara fayda sağlayacak şekilde geliştirilmiş bir programdır. Çözüm Ortaklığı Programı; Yazılım Firmaları, Sistem Entegratörleri, ISP/Domain Sağlayıcılar, Bilişim Şirketleri, Çözüm Geliştiriciler Web Tabanlı Çözümler Üreten Teknoloji Firmaları için geliştirilmiş ve Mobilepax-Çözüm Ortağı-Müşteri üçgenindeki tüm tarafların kazanımını hedefleyen bir iş ortaklığı modelidir. Çözüm Ortaklığı Programı'ndaki hizmetler bütünü sayesinde; iş sürecinizi sadeleştirir, değer zincirindeki etkileşiminizi artırır, maliyet duyarlı ve verimli işlemler gerçekleştirirsiniz.

18 Neden Çözüm Ortağı Olmalıyım? Mobilepax mobil ödeme çözümlerini müşterilerinize satarak satış hacminizi artırırsınız. Güvenilir çözümler sayesinde müşteri ile güçlü bağlar yaratma ve sadakat artırma, Mobilepax tarafından sunulan sınırsız hizmet ve güvenilir çözümlere sahip olma, Firmanızı konusunda uzmanlaştıracak sertifikalı eğitimler, Yeni gelir fırsatları yaratarak hizmet sektörünüzü genişletme, Mobilepax çözümleri ile kâr oranı ve maliyet tasarrufunda artış, IBM güçlü altyapısı ile istemiş olduğunuz bilgilere dünyanın her yerinden ulaşma, Size özel web sitesi ile hızlı sistem entegrasyonu ve teknik doküman niteliğinde API lere kolay ve hızlı erişim, POP, Föy ve broşürlerle sağlanan tanıtım desteği sayesinde rekabet üstünlüğü kazanma Mobilepax tarafından geliştirilen yeni ürün ve hizmetlerle sürekli inovasyon imkanlarına sahip olursunuz.

19 MOBILEPAX HİZMETLER

20 Danışmanlık Mobilepax, mobil ödeme servisini kullanmak isteyen firmalar için, ihtiyaçlarına göre en uygun çözümü belirlemek amacıyla ürüne göre ve çözüme göre danışmanlık hizmeti vermektedir. Ürüne Göre Danışmanlık: Satışını yaptığınız ürün için kullanım alışkanlıklarına, kullanacak kişi sayısına, raporlama özelliklerine vb. kriterlere göre özel tahsilat çözümlerimiz içerisinden sizin ihtiyacınıza en uygun olan çözümü birlikte belirliyoruz. Çözüme Göre Danışmanlık: Satışını yapacağınız ürün için, mobil ödemeyi hangi aşamasında, hangi çözüm içerisinde, hangi departmanda kullanacağınız gibi oluşumlar için projenin başlangıcından satış aşamasına gelene kadar danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Çözümünüz içerisine entegrasyon sırasında kullanacağınız API desteği, teknik ekibimiz tarafından sağlanmaktadır.

21 Eğitim Yazılım Geliştiriciler İçin: Mobilepax entegrasyonu, API kullanımı, ürün tanımlama, mesaj oluşturma, tahsilat kontrolü, raporlama gibi fonksiyonların oluşturulması için profesyonel yazılımcılarımız tarafından verilen eğitimlerdir. Satış Personeli İçin: Hedef kitle belirlenmesi, müşteri segmentasyonuna göre çözümlerin sunulması, mobil ödeme üye iş yeri olmanın avantajları vb. içeriklerden oluşan eğitimlerdir. Eğitimler sonunda katılımcılara, Mobilepax Eğitim Sertifikası verilmektedir.

22 Tele Satış Tele Satış konusunda eğitimli ve deneyimli ekip, potansiyel müşterilere ulaşarak, ürün&hizmetleri tanıtır ve aktif satışı gerçekleştirir. Tele Satış Hizmetinin Size Kazandırdıkları: Müşteriye özel kampanya teklifleri oluşturabilir, Kısa zamanda pek çok müşteriye ulaşabilir, Tek bir noktadan Türkiye'nin her yerine satış yapabilir, Satış maliyetlerinizi düşürebilirsiniz. Mobilepax Tele Satış Hizmetleri Bilgi güncelleme Müşteri memnuniyeti ölçümü Yeni servis/servislerin tanıtımı Sözleşme sürecinin yönetimi Aktivasyon gerçekleştirme Raporlama

23 MOBILEPAX AKTİVASYON

24 Kullanmaya Başlamak Mobilepax altyapısıyla mobil tahsilat gerçekleştirebilmek için öncelikle "Mobil Ödeme Üye İş Yeri" olmanız gerekmektedir. Üye iş yeri olmak için "Üye İş Yeri Tanıtım Formu" ve "Mobilepax Mobil Ödeme Üye İş Yeri Sözleşmesi" kaşeli ve ıslak imzalı olarak Ek Evraklarla birlikte Mobilepax Müşteri Hizmetleri'ne ulaştırılmalıdır. Form, sözleşme ve ek evrakların ulaşmasını takiben üye iş yeri aktivasyonu gerçekleştirilir. Tahsilatların yapılacağı ve yapılan işlemlerin kontrol edileceği Mobilepax üye iş yeri yönetim paneline ait kullanıcı bilgileri, Mobilepax API dokümanları ve API kullanıcı bilgileri yetkili kişi ile paylaşılır.

25 Başvuru Başvuru formu üye iş yeri adayı tarafından doldurulur. Gelen başvuru talepleri Mobilepax admin arayüzünden Müşteri Destek Ekibi tarafından kontrol edilir. Gelen başvuru formuna istinaden Müşteri Destek Ekibi, üye iş yeri adayı ile telefonda irtibata geçer.

26 Ek Evraklar Üye İş Yeri Sözleşmesi beraberinde istenen ek evraklar: Vergi levhası İmza sirküleri İmza yetkilisi kimlik fotokopisi Üye iş yeri servis tanıtım formu Dernekler, Odalar, Vakıflar, Apartman/Site Yönetimi için Üye İş Yeri Sözleşmesi beraberinde istenen ek evraklar: Karar Defteri kapağı Mobil Ödeme kararının alındığı sayfanın örneği Yetkili imzası İmza sirküleri İmza yetkilisi kimlik fotokopisi

27 Test Süreci API dokümanları ve API test şifreleri üye iş yeri adayı ile paylaşılır ve e-ticaret sitesine entegre edilmesi istenir. Entegrasyon sonrası üye iş yeri Detay Telekom Müşteri Hizmetlerini bilgilendirir. Bilgilendirme sonrası e-ticaret sitesinin mobil ödeme standartlarına uygunluğu incelenir. Aktivasyon ekibi tarafından web sitesi detaylı incelemeye alınır. İlk olarak e-ticaret sitesine üye olunur veya üye iş yerinden test hesabı alınır. Operatör logolarının istenilen formatta olup olmadığı kontrol edilir. E-ticaret sitesindeki ürünlerin mobil ödemeye uygun olup olmadığı, fiyatları, sepete ekle ve satın alma fonksiyonlarının çalışıp çalışmadığı ve alışveriş sırasında limit aşımında müşteriye uyarı yazısının çıkıp çıkmadığı, Sanal POS olup olmadığı, üyeliğin zorunlu olup olmadığı, üyelik sırasında TC Kimlik Numarasının istenip istenmediğinin kontrollerine yönelik testler yapılır. Satın alma işlemi onaylandığında müşteriye verilen bilgi ekranının yeterli olup olmadığının kontrolü yapılır.

28 Sözleşme Testlerin başarılı olması durumunda üye iş yeri adayının e-posta adresine, üye iş yeri kayıt formu ve Mobilepax üye iş yeri sözleşmesi gönderilir. Sözleşme beraberinde imza sirküsü, vergi levhası ve imza yetkilisi kimlik fotokopisi istenir. Not: Sözleşme aslı gelmeden aktivasyon talebi operatöre gönderilmez!

29 Aktivasyon Sözleşme aslı ve ek evraklar geldikten sonra Müşteri Destek Ekibi, admin arayüzünden üye iş yeri girişini gerçekleştirir ve formları sisteme yükler. Operatör tarafında aktivasyon sağlandıktan sonra Müşteri Destek ekibi tarafından üye iş yerine API ve API şifresi e- posta ile gönderilir. e-posta içinde üye iş yeri adayının web servisinin bulunduğu URL bilgisini göndermesi istenir. Gelen, web servisinin bulunduğu URL bilgisi, Müşteri Destek Ekibi tarafından sisteme girilir.

30 Tanıtım Standartları ve Logoların Kullanımı Turkcell Mobil Ödeme Standartları na ulaşmak için buraya tıklayınız. Avea Mobil Ödeme Standartları na ulaşmak için buraya tıklayınız. Vodafone Mobil Ödeme Standartları na ulaşmak için buraya tıklayınız. Turkcell Mobil Ödeme Logosu na ulaşmak için buraya tıklayınız. Avea Mobil Ödeme Logosu na ulaşmak için buraya tıklayınız. Vodafone Mobil Ödeme Logosu na ulaşmak için buraya tıklayınız. Mobilepax Logosu Kullanım Kılavuzu na ulaşmak için buraya tıklayınız. Mobilepax Logosu na ulaşmak için buraya tıklayınız.

31 Mobilepax Ücretlendirme Mobil Ödeme servisinin özel bir ücreti yoktur. Sadece abonenin onay için gönderdiği SMS, standart olarak operatör tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

32 Mobilepax Teşekkürler

33 Sunumun Adı Mobil Ödeme Çözümleri / Mobilepax Hazırlanış Tarihi Eylül 2012 Hazırlayanlar Hazırlayan Departman Esra KOCABAŞ BİLGİN, Vedat AYBAR Pazarlama

MOBILEPAX ENTERPRISE API (WEB SERVİS)

MOBILEPAX ENTERPRISE API (WEB SERVİS) MOBILEPAX ENTERPRISE API (WEB SERVİS) Versiyon: 1.0.5 İçindekiler İçindekiler... 2 1. Belgenin Amacı... 3 2. Sistem Gereksinimleri... 3 3. Belge Sürümleri... 3 4. Kullanım Şekli... 3 4.1 Web den Başlatma...

Detaylı

KURUMSAL TANITIM DOSYASI

KURUMSAL TANITIM DOSYASI KURUMSAL TANITIM DOSYASI İNDEX 1. ŞİRKETİMİZ HAKKINDA 2. ŞİRKETİN İDARİ MERKEZİ 3. ŞİRKETİN AMAÇ VE KONULARI 4. ŞİRKETİN SERMAYESİ VE HİSSEDARLARI 5. ŞİRKETİN MÜŞTERİLERİ VE AYLIK SMS TRAFİĞİ 6. ŞİRKET

Detaylı

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA

AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK HAKKINDA AG DANIŞMANLIK; Bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına, yurtiçi ve yurtdışında danışmanlık, kurulum, eğitim, bilişim güvenliği ve dış kaynak sağlama(outsource) alanlarında,

Detaylı

Mobil Ödeme Marka Standartları

Mobil Ödeme Marka Standartları Kontrol Listesi Görsel Boyutları Görsel Sıralaması Metin Yerleşimi Mikro Ödeme Logo Görseli Yerleşimi Marka Standartları Örnek Kullanımları Görsel Boyutları Hizalama Eşit Uzaklık Dış Çerçeve Avea, Turkcell

Detaylı

/ anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU

/ anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU 0850 724 55 00 / anadoluhayat.com.tr OTOMATİK KATILIM DİJİTAL ÇÖZÜMLER KILAVUZU Kurumsal Teklif ve Sözleşme Süreci (Online Otomatik Katılım) Kurumsal İnternet Şube Online Bordro Entegrasyonu Dijital Çözüm

Detaylı

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş.

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş. İÇİNDEKİLER * 1 AMAÇ... 4 2 KAPSAM... 4 3 KISALTMALAR VE TANIMLAR... 4 4 REFERANS VE İLGİLİ DOKÜMANLAR... 4 5 TNB KEP - SÜRECİ... 4 * Bu doküman, Doküman Oluşturma Yönergesi içerisinde yazılan kurallar

Detaylı

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr

Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Ayhan AKGÖZ İşNet İş Ortakları Satış Müdürü ayhan.akgoz@is.net.tr Biz Kimiz? Hizmetlerimiz Türmob ve İşNet Ortaklığı Hizmetlerimiz ve Artılarımız Temel Süreçler Biz Kimiz? Türkiye İş Bankası'nın %100 iştiraki

Detaylı

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu

Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Vodafone Mobil Form Tanıtım Sunumu Mobil Form ile Evrak İşine Son! Vodafone Mobil Form Kurumunuzun kağıtlar üzerinde formlar şeklinde yürüttüğü iş süreçlerini dijital platforma taşıyan bir mobil uygulamadır.

Detaylı

Wirecard Marka Standartları

Wirecard Marka Standartları Wirecard Marka Standartları 2019 Kontrol Listesi Görsel Boyutları Görsel Sıralaması Metin Yerleşimi Wirecard Görseli Yerleşimi Marka Standartları Örnek Kullanımları Görsel Boyutları Hizalama Eşit Boşluklar

Detaylı

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011

Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 Turkcell Hizmetleri LOGO KASIM 2011 içindekiler Turkcell Hizmetleri...3 Toplu Mesaj Gönderimleri...4 Sicil Kartları Listesi nden SMS Gönderimleri...5 Raporlar...7 Durum Bilgisi...7 Başvurular...9 Turkcell

Detaylı

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat

İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat İnternetten Kredi Kartı İle Online Tahsilat Bayileriniz kendi müşterilerine yaptıkları satışların tutarını sizin online tahsilat sisteminizden size ödeyecekler ve bayilerinizin satış ciroları direkt olarak

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

TurkPOS a GENEL BAKIŞ

TurkPOS a GENEL BAKIŞ Turk a GENEL BAKIŞ Turuncu Holding A.Ş. yazılımdan, donanıma, inşaattan eğitime, finanstan finansal teknoloji alanındaki iştirak şirketleri ile güçlü bir yapıya sahiptir. Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası E-Dönüşüm ve Katma Değerli Hizmetler İş Ortaklığı Önerisi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası E-Dönüşüm ve Katma Değerli Hizmetler İş Ortaklığı Önerisi Bursa Ticaret ve Sanayi Odası E-Dönüşüm ve Katma Değerli Hizmetler İş Ortaklığı Önerisi BTSO / TNBKEP İş Ortaklığı İş Ortaklığı kapsamında BTSO Üyelerine TNB KEP in KEP, E-imza ve diğer Katma Değerli ürün

Detaylı

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup,

EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, EDM KURUMSAL SUNUM Şirketimiz EDM Bilişim 2010 yılında kurulmuş olup, Güçlü sermaye yapısı, GİB E-Fatura, E-Defter ve E-Arşiv Lisansları BTK E-İmza ve KEP Kayıt Makamı Yetkisi İstanbul ve Ankara da iki

Detaylı

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti?

Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türk Telekom Portali Nasıl Değişti? Türkiye nin Telekomünikasyon Devi Aboneleriyle IBM WebSphere Portal Aracılığı ile Konuşuyor Alpaslan Tomuş İş Geliştirme Koordinatörü innova Bilişim Çözümleri Türk Telekom

Detaylı

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu

Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Seymen Isı - BayiPos Kullanım Klavuzu SEYMEN ISI SİSTEMLERİ BayiPos Sistemi BayiPos, Seymen Isı Sistemlerinin bayilerine ve Seymen Isı Sistemleri bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi

Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Genel Teklifi Sorgulama Servisleri Sorgulama Servisleri, firmaların müşterilerini daha yakından tanımaları, analizler doğrultusunda hedef kitlelerine doğru hizmetleri sunabilmeleri

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU

KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU KURUMSAL ACENTE / BAYİLİK SUNUMU Genel Tanımlar Mobil Telekom Tanıtım Ticari Şirket Bilgileri Kargo Gönderim Bilgileri Ticari Banka Hesapları Kurumsal Kimlik Çalışmaları Çözüm Ortakları İş Takibi ve Personel

Detaylı

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide IntraShip Uygulamasının Genel Özellikleri; WEB tabanlı olup kurulum gerektirmez Internet erişimi ve çıktı almak için bir yazıcı yeterli Ortak veri tabanı vasıtası

Detaylı

Windows Live ID ve parolanızı giriniz.

Windows Live ID ve parolanızı giriniz. Ücretsiz Deneme Hesabı Oluşturma ve Temel Özelliklerin Kullanım Kılavuzu Bilgi girilmesi gerekli alanlar Kişisel bilgi içeren alanlar http://www.windowsazure.com/tr-tr/pricing/free-trial/ adresine gidiniz

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi

Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi SESLİ MESAJ HİZMETİ Sesli İletişim ve Toplu Duyuru Hizmeti- Toplu Sesli Mesaj Fiyat Teklifi Sayın Yetkili; Müşterilerinizle ve hedef kitlelerinizle hızlı haberleşmenizi, sağlayacak olan projemiz aşağıda

Detaylı

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK?

NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? NEDEN İPRAGAZ ELEKTRİK? İPRAGAZ ELEKTRİK ÇÜNKÜ... Bağımsız bir enerji şirketi seçerken en önemli unsur güvendir. İpragaz Elektrik, 50 yılı aşkın süredir Türkiye ye hizmet veren İpragaz ın gücü ve güvencesindedir.

Detaylı

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI

TASNİF DIŞI KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ. Doküman Adı MOBİL İMZA KULLANIM AMAÇLI NİTELİKLİ ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Kamu SM KAMU SERTİFİKASYON MERKEZİ Doküman Adı ELEKTRONİK SERTİFİKA BAŞVURU TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi 0 Hazırlayanlar Serdar DEMİR Onay Erol KAHRAMAN DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın

Detaylı

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. / 25 Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: Asansör Otomasyon tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları. 2 Bakım yerleri Android uygulama Ödemeler Raporlama Arızalar Faturalar Aylık bakım

Detaylı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı

APSİYON. Site Yöneticisinin Dijital Asistanı APSİYON Site Yöneticisinin Dijital Asistanı Apsiyon, toplu yaşam alanları için geliştirilmiş bulut tabanlı yönetim sistemidir. Bu dairenin sahibi kim? Dairede kimler yaşıyor? 500TL üzeri borcu olan kimler

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU 1. Rahat Paketler Kampanyası (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır.) 1.07.01 tarihinden itibaren faturalı hat sahibi Turkcell kurumsal abonelere ( Abone ) Turkcell

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü IOT Büyük Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız

Engelsiz Erişim. Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Engelli Müşterilerimize Özel Tarifeler ve Uygulamalarımız Engelsiz Erişim Avea İletişimdekiengelleri kaldırıyor! Engelli müşterilerimize özel tarifeler ve uygulamalarımızla iletişim artık

Detaylı

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ

BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ 1. BDDK ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİNE ERİŞİM 1.1. Giriş Ekranları İş yazılım tarafından Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu için geliştirilen

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR

LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (V) Siz de ev internetinizi Vodafone dan alın, evinize göre internetinizi size önerelim. Anahtar teslim Kurulum hizmeti ile gelip

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

UniTravel Sistem Yapısı

UniTravel Sistem Yapısı UniTravel Sistem Yapısı 1. UniTravel Sistemi 2. Müşteriler 3. Tedarikçiler Modüller 1. Web Sitesi 2. Satış ve Tedarik Modülleri 2.1. Uçak Modülü 2.2. Otel Modülü 2.3. Tur Modülü 2.4. Transfer Modülü 2.5.

Detaylı

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını,

1. İşbu Taahhütname nin imza tarihinden itibaren 24 (yirmidört) ay süreyle geçerli olacağını, VODAFONE TAAHHÜTLÜ MOBİL POS M2M DATA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü Mobil POS M2M Data Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz

Detaylı

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası

TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Kampanyası TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB TEKLİF AVANTAJ HEDEF KİTLE TTNET MOBİL 3G ADSL Bağımsız 4 GB 4 GB 3G Mobil İnternet + Sınırsız WiFi + 3G Mobil Modem 4 GB

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR

GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR 24/08/2011 tarihli ve 2011/DK-14/461 sayılı Kurul Kararı ile GÜVENLİ İNTERNET HİZMETİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç MADDE 1 - (1) Bu Usul ve Esasların amacı, tercihe dayalı Güvenli İnternet Hizmetine

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş.

TNB KAYITLI ELEKTRONİK POSTA HİZMET SAĞLAYICILIĞI VE TİCARET A.Ş. İÇİNDEKİLER 1. BAŞVURU... 4 1.1. Hesap Oluşturma... 5 1.2. Kimlik Bilgileri... 6 1.3. Hesap, Tarife, Paket Seçimi... 7 1.4. Ödeme Seçenekleri... 10 2. WEB POSTA HESAP KULLANIMI... 13 2.1. Web Posta Kullanıcı

Detaylı

%98 müşteri memnuniyeti

%98 müşteri memnuniyeti 6000+ mükellef 45+ sektör 81 ilde hizmet 250+ iş ortağı 200+ uzman 200+ ticari yazılım entegrasyonu %98 müşteri memnuniyeti 1 Şimdi Dijital Dünyaya Uyum Zamanı! Uyumsoft i-dönüşüm çözümleri ile işletmenizi

Detaylı

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır.

E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. KULLANIM KILAVUZU E-Emlak, Emlak firmasının tüm ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel emlak yazılımı ve internet sitesi uygulamasıdır. Emlak iş uygulaması ile emlak portföyünüzü, emlak danışmanlarınızı

Detaylı

TT SANAL SANTRAL. Bağlantı Ücreti Taksitlendirme Kampanyası

TT SANAL SANTRAL. Bağlantı Ücreti Taksitlendirme Kampanyası TT SANAL SANTRAL Bağlantı Ücreti Taksitlendirme Kampanyası KURUMSAL ÜRÜN GELİŞTİRME DİREKTÖRLÜĞÜ Kurumsal Ses Ürünleri Geliştirme Müdürlüğü 01.03.2016 Versiyon: 1.0 KAMPANYA TANIMI VE KULLANIM ALANLARI

Detaylı

E-FATURA LOGO ENTEGRATÖRLÜK UYGULAMASI

E-FATURA LOGO ENTEGRATÖRLÜK UYGULAMASI E-FATURA LOGO ENTEGRATÖRLÜK UYGULAMASI Bu doküman E-Fatura Logo Özel Entegratörlük sipariş ve satış aşamaları tamamlandıktan sonra yapılması gerekelenleri kapsar(özel Entegratörlük Satış İşlemleri için

Detaylı

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi

Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Lokasyon Genel Teklifi Mobil Pazarlama İzinli Veritabanı ve Hedefli Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim?

fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? 1 fastpay nedir? Cep Telefonuma Nasıl Yükleyebilirim? fastpay Uygulamasına Nasıl Kayıt olur ve Giriş Yapabilirim? fastpay den Hangi İşlemleri Yapabilirim? fastpay Kampanyaları Sıkça sorulan sorular 2 Nedir?

Detaylı

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik

6563 sayılı Kanun. Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 6563 sayılı Kanun Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik 9 Eylül 2015 Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun

Detaylı

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Firmamızdan talep ettiğiniz Bayipro B2B sisteminin hazırlanması için proje ön bilgileri ile fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Teklifimizle ilgili her türlü sorunuzu yanıtlamaya hazır

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI

VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI VODAFONE LUYA ÖZEL LİMİTSİZ DSL KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone luya Özel Limitsiz DSL KAMPANYASI nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm!

Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Müşteri İlişkileri Süreçlerinize Değer Katan Çözüm! Daha Güçlü, Daha Çevik, Daha Sağlıklı Süreçler ile Fark Yaratın Pazarlama, satış ve müşteri hizmet süreçlerini uçtan uca yönetmek, müşteri ilişkilerinde

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

Revizyon Tarihi :

Revizyon Tarihi : Tarihi : Rev. Sayfa Rev. Tar. Açıklama No No 00 İlk Yayın - 01 01.05.2017 02 05.06.2017 Belgelendirme Asistanının sorumluluğu ile ilgili ifade netleştirildi Tanımlar ile ilgili başlık içeriği güncellendi

Detaylı

VODAFONE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE ARAÇ TAKİP SİSTEMİ KAMPANYASI (12 AY) TAAHHÜTNAMESİ ye, ( Vodafone ) ile...şirketi ( Çözüm Ortağı ) tarafından yürütülen Vodafone Araç TakipSistemi Kampanyası (12 Ay) dan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız

Detaylı

e-lift e-devlet Çözümleri

e-lift e-devlet Çözümleri E-Fatura Uygulamasında Yeni Düzenlemeler e-ticaret e e-arşiv Zorunluluğu e-lift e-devlet Çözümleri Yavuz Gösterişli Satış Hizmetler Müdürü Hakkımızda Aryada, Logo Yazılım A.Ş. ticari ürünlerinin lisans,

Detaylı

Servis Tanımı 4/12/2011

Servis Tanımı 4/12/2011 Servis Tanımı 1 Cebim HerYerde servisi ile GSM aboneleri kendi telefon ve sim kartlarından bağımsız şekilde gsm operatörü tarafından sunulan bu hizmetle yakınlarına her zaman ulaşabilecektir. Servis Tanımı

Detaylı

VODAFONE MOBİL FORM KURUMSAL SERVİS SÖZLEŞMESİ

VODAFONE MOBİL FORM KURUMSAL SERVİS SÖZLEŞMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Mobil Form Servisi nden ( Servis ) yararlanmak istememiz sebebiyle işbu Servis Sözleşmesi ekinde (EK-2) imza tarih(ler)i ve numara(lar/s)ı belirtilerek

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ

T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ T.C. KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ EBYS NİN GÜVENİLEN SİTELERE EKLENMESİ Elektronik Belge Yönetim Sistemi web tarayıcınızda açık durumdayken güvenilen sitelere ekleme

Detaylı

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA MEB İçindekiler MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI YENİ EPOSTA SİSTEMİ HAKKINDA... 3 MEB Yeni E-posta Sistemi Kullanım Detayları;... 4 MEBBİS ile Giriş... 5 E-posta Şifresi İle Giriş... 6 Şifre Hatırlatma Ekranında Karşılaşılan

Detaylı

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T)

LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) SIKÇA SORULAN SORULAR LİMİTSİZ FİBER KAMPANYASI (T) Fiber Kampanyası (T) ile Vodafone dan fiber hızlı internet evinizde! Üstelik Vodafone Faturalı Mobil abonesiyseniz fiber

Detaylı

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE TAAHHÜTLÜ M2M DATA PAKETLERİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Taahhütlü M2M Data Paketleri Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle Ek 2 de yer alan listede belirtilen hatlarımız ( Hatlar

Detaylı

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi

Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi Mobil Pazarlama, İnteraktif SMS ve Toplu SMS Genel Teklifi 26 Ocak 2015 Mobil Pazarlama Mobil cihaz aracılığı ile herhangi bir ağ üzerinden karşılıklı olarak kullanıcılarla iletişime geçildiği uygulamaların

Detaylı

teknolojive tasarım aracınız. Veri odaklı veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri

teknolojive tasarım aracınız. Veri odaklı   veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri Veri odaklı tasarım aracınız. teknolojive www.iletisimmakinesi.com veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri E-Mail Hizmetlerimizde Neler Var? sayfa3 Hermes İletişim Makinesi Servisleri sayfa4 live.iletisimmakinesi.com

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Tescom Telekom SMS Sözleşme Kılavuzu SMS SÖZLEŞMESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Tescom Telekom SMS Sözleşme Kılavuzu SMS SÖZLEŞMESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER Tescom Telekom SMS Sözleşme Kılavuzu Değerli İş Ortağımız, Tescom Telekom Yeni Nesil İletişim Teknolojileri dünyasına Hoş Geldiniz. Tescom Telekom Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından

Detaylı

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU

RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU RAHAT PAKETLER KAMPANYASI BAŞVURU FORMU 1. Rahat Paketler Kampanyası (Bundan böyle Kampanya olarak anılacaktır.) 31.07.2013 tarihinden itibaren faturalı hat sahibi Turkcell kurumsal abonelere ( Abone )

Detaylı

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ

YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ YENİ AKOFİS, MÜŞTERİ SİPARİŞ YÖNETİMİ Bu sunum; yeni sitemizde siz müşterilerimizin siparişlerini nasıl yönetebileceğinizi anlatmak üzere hazırlanmıştır. Siteye Giriş Siteye üye girişi yapmak için ana

Detaylı

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ

1- KAYIT FORMU 2- ALIŞVERİŞ SEPETİ 1- KAYIT FORMU Sağ üstte yer alan üyelik butonu ile süreç başlatılır. Şirketler için olan kurumsal bölüm ve bireysel üyelik bölümlerinde, kayıt aşamasında, kayıt formuna doğru ve hatasız bilgi girişi yapılmalıdır.

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, Dijital Esnaf Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından Dijital Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) Dijital Esnaf 6 tarifesine ( Tarife 1 ) Dijital Esnaf 8 tarifesine ( Tarife 2 ) (Birlikte

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

Kurumsal & Biz Kimiz?

Kurumsal & Biz Kimiz? Kurumsal & Biz Kimiz? Hakkımızda TEKNOLOJİNİN SUNDUĞU OLANAKLARI MÜŞTERİLERİNİN İŞ VERİMLERİNİ ARTIRMALARINA HİZMET EDECEK BİÇİMDE YORUMLAYAN OPAK AİLESİ HER SEKTÖR VE ÖLÇEKTEN ŞİRKETE ÇÖZÜM SUNUYOR. Şirketleri

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

e-fatura e-arşiv e-defter

e-fatura e-arşiv e-defter e-fatura e-arşiv e-defter Şirket Profili Veriban, Özel entegratör statüsü ile e-fatura ve ilgili hizmetleri hızlı, güvenilir ve etkin bir şekilde şirketlerin kullanımına sunabilmek amacıyla 2013 yılında

Detaylı

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Sayın İzmir YMMO; Öncelikle PTT ye göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. 1840 yılından bu yana yürütmekte olduğumuz faaliyetlerimizi sürekli ihtiyaçlar ve zamanın gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı