Dekoratif TAVAN. Çözümleri Decorative CEILING. Solutions.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dekoratif TAVAN. Çözümleri Decorative CEILING. Solutions."

Transkript

1 Dekoratif TAVAN Çözümleri Decorative CEILING Solutions

2 Referanslarımızdan Bazıları

3 MEKANLARINIZA DEĞER KATAN ÇÖZÜMLER Her zaman sektöre, global ve yenilikçi çözümler getirme misyonu ile hareket eden ARSHAN YAPI, sektörün ihtiyaçlarına, güncel teknolojiyi kullanarak hızlı ve kalıcı çözümler getirmeye devam etmektedir. Saha tecrübesi 15 yılı aşan iş gücü ve ekibini, mimari ve mühendislik hizmetleri altyapısını daha da güçlendirerek kurumsal olarak devam ettirmektedir. Asma tavan ve dış cephede aydınlatma ile birlikte çözümler üreterek sektörde büyük farklılık yaratmaktadır. Aydınlatma projesi, tavan ya da dış cephenizle akuple edilerek çözüme kavuşturulur. Şantiyelerde geçirilen yılların ve bitirilen projelerdeki müşteri memnuniyetinin verdiği cesareti, hızlı çözüm üreten, enerjik ve dinamik yapısı ile birleştirerek çağdaş yapısal çözümler üretmeye devam etmektedir. Arshan Yapı, who is always acting with the mission of bringing global and innovative solutions to the sector, continues to bring fast and lasting solutions to the needs of the sector using current technology. The field experience continues to be institutionalized by strengthening the infrastructure of the architectural and engineering services, which has more than 15 year s work force and team. It makes a great difference in the industry offering solutions for suspended ceiling and exterior lighting. The lighting project is coupled with ceiling or the external ceiling to obtain the solution. It carries on modern construction solutions by combining the courage deriving from the years spent in construction sites and the satisfaction of the customers of the completed projects with responsive, energetic and dynamic structure.

4 LAZER KESİM TAVANLAR LASER CUTTING CEILING 01 Lazer kesim teknolojisi ile hayallerinizdeki motifi metal ve ahşaba işleyerek tavan ve duvarlarınızda özel armatürlerimizi kullanarak yapılarınızı size özel hale getiriyoruz. With a special laser cut technology different motives carved in metal and wood can adorn your walls and ceilings.

5 02

6 03

7 04

8 MESH TAVAN MESH CEILING 05 Genişletilmiş metal ile yapılan bu asma tavan sistemi, kullanım, görsellik ve ömür bakımında diğer asma tavan sistemlerine göre avantajlıdır. Bakım istemeyen, müdahaleler sonucunda tekrar eski hali verilebilen bu tavan sistemi kolay kolay bozulmamaktadır. This suspended ceiling system made from expanded metal is advantageous relative to the other suspended ceiling systems in terms of use appearance and service life. İt can be easily intervene due to the ease of assembly and disassembly. The ceiling and lighting is integrated with our own lighting solutions.

9 Malzeme MATERIAL Alüminyum ALUMINIUM DKP DKP Paslanmaz STAINLESS Kalınlık (mm) Min. Max. THICKNESS 0,5 5,00 mm 0,5 5,00 mm 0,5 5,00 mm En (mm) WIDTH 3000 mm 3000 mm 3000 mm Kullanıcıya göz aralığı, hatve genişliği ve renk konusunda geniş yelpazede ürün sunmaktadır. Tavanın üzerinde bulunan elektrik ve mekanik sistemlerin, bakım onarımını kolaylaştırıp, hava alabilmesini sağlar. Böylelikle tavandaki tesisatların terleme ve koku yapma gibi istenmeyen durumlarına engel olunur. It offers users a wide range of products in terms of mesh, pitch width and colour. It facilitates the maintenance and repair of the electrical and mechanical systems installed on the ceiling, providing it breathability. It eliminates undersized conditions caused by the installations on a ceiling such as stinking. 06

10 07

11 08

12 09

13 10

14 PETEK TAVAN OPEN CELL CEILING 11 Asma tavan sistemlerinin en bilinenlerinden olan petek tavan, farklı hücre aralıkları, istenilen renkte yapılabilmesi, hafif ve uzun ömürlü olması nedeniyle tercih edilir. Bakım istemeyen bu tavan sistemi, kolay müdahale edilebilmesi nedeniyle tavandaki elektrik ve mekanik sistemlere müdahale de büyük kolaylıklar sağlar. Mekânın aydınlatılmasında ise kendi tasarımımız olan armatürler ile çözümler sunmaktayız. The open cell ceiling, which is the most known one of suspended systems, is preferred because it provides a wide range of mesh, size and colour options as well as lightness and long service life. This maintenance free ceiling system makes it much easier to access to the electrical and mechanical systems installed on the ceiling at any time, since it, itself is easy to access. In the illumination of the space we offer solutions with the armatures which are our own design.

15 Malzeme MATERIAL Hücre CELL Yükseklik/Taban HEIGHT/BASE Taşıyıcı Sistem CARRIER SYSTEM Alüminyum ALUMINIUM 50 50, 60 60, 75 75, 85 85, , , , mm /10 mm - 40 mm /15 mm T10 T15 Hücre aralıkları talebe göre değişkenlik gösteren bu tavan sistemi T10 ( kendinden ) ve T15 taşıyıcı sistemi olmak üzere iki tiptir. This ceiling system varied according to the demand interval T10 cells (self) and two types T15 suspension system. 12

16 13

17 14

18 15

19 16

20 BAFFLE TAVAN BAFFLE CEILING 17 İstenilen ölçü ve renkte yapılabilen bu tavan sistemi, kullanıcıya çok geniş bir tasarım yelpazesi sunmaktadır. Aynı görünümü sağlayan ahşap tavanlara göre çok daha kullanışlı ve uygun maliyetlidir. Kendi tasarımımız olan armatürler ile tavan ve aydınlatma bütünleşmektedir. This ceiling system that can be manufactured cut-to-size and in any colour offers a very wide range of designs to users. It is much more convenient and economical than wooden ceilings, which provide the same appearance ceilings and the lighting are integrated with our own design armatures.

21 Malzeme MATERIAL Ebat DIMENSIONS Taşıyıcı Sistem CARRIER SYSTEM Perforasyon PERFORATION Akustik Aluminyum, Galvanizli çelik Aluminum, Galvanized Steel mm alt taban mm yükseklik U veya L tırnaklı taşıyıcı Ø2, Ø4, Ø5 Akustik kumaş, cam tülü ACOUSTIC Montaj ve demontaj kolaylığı nedeniyle tavandaki elektrik ve mekanik sistemlere istenildiği zaman kolayca müdahale edilmesine fırsat tanır. Tavanda ses akustiğinin sağlanmasına destek olan bu tavan sistemi asma tavan sistemleri içerisinde en hafif olanı denilebilir. It is easiness to install/remove allows for easy access to the electrical and mechanical systems installed on the ceiling at any time. Assisting to provide acoustics on the ceiling, this system can be claimed to be the lightestweight of the existing ceiling systems. 18

22 19

23 20

24 PERFORE TAVAN PERFORATION APPLICATION 21 Metal üzerine değişik çaplarda yapılabilen perforasyon uygulaması, çeşitli armatürler ile kombinlenerek yapılarınızın farklı alanlarında istenilen görselin yanı sıra aydınlatma ihtiyacını da karşılamaktadır. The perforation application, which can be made on metal at different diameters, combines with various luminaires to meet the illumination requirement as well as desired visuals in different areas of your buildings.

25 22

26 23

27 24

28 AKUSTİK TAVANLAR ACOUSTIC CEILING 25 Akustik tavanlar alçıpan veya ahşap plakalardan üretilir. Üzerindeki perforasyon ve arka yüzündeki ses akustik şiltesi sayesinde mekânlarda tavan görselinin yanı sıra ses akustiği de sağlamaktadır. Acoustic ceilings are made from plasterboard or wood plates. Thanks to the perforation on and the acoustic sound on the back, the rooms also provide sound acoustics as well as ceiling visuals.

29 26

30 27

31 28

32 GERGİ TAVAN STRETCH CEILING 29 Gergi tavan, tavan görseli ve aydınlatmayı aynı anda sağlayan bir sistemdir. Gergi tavanın yapılabilmesi için gerekli olan alçıpan havuz, alçı sıva, boya, led dizimi ve gergi bezinin gerilmesi işlemlerini firma olarak tek elden sunmaktayız. It is a system that provides stretch ceiling, ceiling visualization and illumination at the same time. We also offer gypsum poo, gypsum plaster, paint, led lining, and stretch fabric tensioning which are necessary for the construction of the tensioner ceiling.

33 30

34 31

35 32

36 METAL TAVAN METAL CEILING 33 Alüminyum veya galveniz malzemeden farklı et kalınlıklarında, akustik şilteli, perforasyonlu, perforasyonsuz ya da bordürlü olarak üretilen bu tavan tipi montaj ve demontaj kolaylığı nedeniyle elektrik ve mekanik sistemlere müdahale etme imkânı sağlar. Produced with aluminum or galvanized material in different wall thicknesses, acoustic mattresses, perforated, without perforations or borders, this type of ceiling provides the opportunity to interfere with electrical and mechanical systems due to the ease of assembly and disassembly.

37 34

38 TAŞYÜNÜ TAVAN MINERAL FIBRE CEILING 35 Rutubetli ve nemli ortamlarda sorunsuz olarak kullanılabilen insan sağlığına herhangi bir zararı olmayan, ses yalıtımı sağlayan, yangına dayanıklı malzemeden yapılan bir asma tavan sistemidir. Kolaylıkla asma tavanın üzerindeki elektrik ve mekanik sitemlere müdahale imkânı tanır. İt is a suspended ceiling system made of a fire-proof material not harming human health, providing good sound insulation, and allowing for convenient use in damp environments. It provides easy access to the electrical and mechanical systems installed on the ceiling.

39 36

40 ALÇIPAN TAVAN GYPSUM CEILING 37 Alçı levha ile yapılan bu asma tavan, hızlı uygulanabilen, dekoratif ve diğer asma tavan sistemlerine göre maliyet açısından çok daha uygundur. Alçı levhalarının suya ve ateşe dayanaklı olanlarının yanı sıra dış cephelerde de kullanıma uygun olan modelleriyle her alanda çözümler sunmaktadır. This suspended ceiling made of gypsum board is much more suitable in terms of cost compared to decorative and other suspended ceiling systems. İn addition to the water and fireproof plasterboard with models suitable for use as exterior offers solutions in all areas.

41 38

42 AYDINLATMA LIGHTING 39 Mekânlarınızın ihtiyaç duyduğu aydınlatmayı istekleriniz doğrultusunda özel profillerimiz ile üreterek yapılarınızı size özel hale getiriyoruz. The lighting required for home/work places can be designed with our special profile to suit your needs and desires.

43 40

44 41

45 42

46 43

47 44

48 Tantavi Mahallesi. Estergon Caddesi. No:40 Suryapı Exen Kule F blok Kat: 40 No:460 Ümraniye / İstanbul T: E: info@arshanyapi.com.tr

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! Lumuner LED Aydınlatma Sistemleri, 60x60 cm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, alçıpan, ahşap ve taşyünü asma tavan uygulamalarına akılcı çözümler

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer Frigorifik Treyler Refrigerated Trailer İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ PANEL INTERIOR AND EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı

Detaylı

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles - 01 / 03 PROFİL KESİT DETAYLARI PROFILE DETAIL DRAWINGS - 04 / 06

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma o r Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor, modern ve estetik çizgileriyle çağın area gives the opportunity to go beyond the dinamiklerine uyumlu farklı sistemler ile ofis ve ordinary in

Detaylı

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I www.lumuner.

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I www.lumuner. TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! Lumuner LED Aydınlatma Sistemleri, 60x60 cm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, alçıpan, ahşap ve taşyünü asma tavan uygulamalarına akılcı çözümler

Detaylı

MIMARLIK VE DURLUM ARCHITECTURE AND DURLUM

MIMARLIK VE DURLUM ARCHITECTURE AND DURLUM durlum 2010 DURLUM TÜRKIYE En iyi akustik özellik, doðru aydýnlatma veya klima gibi iþlevler bugün iyi ve modern mimarinin doðal bir parçasýdýr. Uygulama ve kullaným kolaylýðýndan ödün vermeden mimarideki

Detaylı

yatay ve düşey derzli tek camlı sistem / single glass system with horizontal & vertical joint vip nova

yatay ve düşey derzli tek camlı sistem / single glass system with horizontal & vertical joint vip nova yatay ve düşey derzli tek camlı sistem / single glass system with horizontal & vertical joint vip nova Fabrikada hazırlanan 8-10 mm temperli tek camdan üretilen monoblok üniteler şantiyede üst üste veya

Detaylı

Baffle Asma Tavan Baffle Suspended Ceiling

Baffle Asma Tavan Baffle Suspended Ceiling Baffle Asma Tavan Baffle Suspended Ceiling SEPA Baffle asma tavan panelleri; tavanda farklı ölçülerde dikey olarak asılan metal panellerdir. Doğrusal dikey tasarım, tavan arasındaki havanın sirkülasyonunu

Detaylı

Ürün Kataloğu Product catalogue

Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr Ürün Kataloğu Product catalogue www.elcalu.com.tr HAKKIMIZDA ABOUT US ELC ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. 40 yıllık metal üretim ve işleme tecrübesini alüminyum mamul üretimine aktarmak üzere,

Detaylı

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elek tr onik Yapı Teknolojiler i

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elek tr onik Yapı Teknolojiler i ÖN KAPAK Emergency Lighting Elek tr onik Yapı Teknolojiler i Building Technologies Yönlendirme Armatürü Elegant - SL600 Çağdaş ve şık tasarım Pleksiglas üzeri gravür uygulama Sıva üstü kullanım ile tavana

Detaylı

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions.

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We offer you cost and competing advantages with our professional staff and the experience gained through

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

Mesh Asma Tavan Expanded Metal Suspended Ceiling

Mesh Asma Tavan Expanded Metal Suspended Ceiling Mesh Asma Tavan Expanded Metal Suspended Ceiling SEPA genişletilmiş metal (mesh) asma tavanlar, özel boşluklu dokusu ile mükemmel ışık ve hava geçirgenliği sağlayan tavanlardır. Farklı mesh ölçüleri (göz

Detaylı

Sistem 300 fis Teknik

Sistem 300 fis Teknik Cam Cama Modüler Bölme Duvar Sistemleri Teknik Döküman zgünofis System 300 Düşey Profilsiz Camlı Bölme Duvar Sistemi Frameless Glazed Partition Wall System 37.0 TAVAN 10.0 30.0 DUVAR BİRLEŞİM DETAYI TAVAN

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS

AĞIR YAĞ SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ FUEL OIL BURNERS SIVI YAKIT BRÜLÖRLERİ BURNERS Doğru seçimle başlamak Starting the right selection ÜRET Hafif ve Orta Yağ Brülörleri 3 525 KG/h TSE EN 267+A1 ye uygun olarak üretilen yüksek basınçlı ve püskürtmeli, üflemeli

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

taşımak için tasarlandı

taşımak için tasarlandı taşımak için tasarlandı Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks Frigorifik Kasa Refrigerated Bodyworks İÇ VE DIŞ YÜZEY KAPLAMA MALZEMESİ INTERIOR & EXTERIOR SURFACE MATERIAL Yüzey dayanıklılığı yüksek,

Detaylı

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi We About US MULTISILVER Alüminyum / Aluminum Multisilver SM - 01 15 cm Ayak / 15 cm Foot SM - 01 Multisilver SM - 05 U Bağlantı / U Link SM - 05 Multisilver SM - 02 10 cm Ayak / 10 cm Foot SM - 02 Multisilver

Detaylı

Sistem 100 fis Teknik

Sistem 100 fis Teknik Monoblok Modüler Bölme Duvar Sistemleri Teknik Döküman zgünofis System 100 Monoblok Bölme Duvar Sistemi Monoblok Partition Wall System 40.0 54.5 40.0 70.0 73.5 11.0 TAVAN BİRLEŞİM DETAYI 4.0 DOLU MODÜL

Detaylı

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor

SRM 3000 SRM 3000. Yan Duvarlar Arka Duvar Aksesuar. Side Walls Rear Wall Accesories Ceiling Floor ASANSÖR Faaliyetlerine 1995 yılında başlayan Serimas Asansör, kurulduğu günden itibaren kaliteyi ve kalıcılığı kendine ilke edinmiş ve müşteri memnuniyetini hep ön planda tutulmuştur. Serimas Asansör bugün,

Detaylı

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE KALIPLARIN ÖTESİNDE BETON KALIPLARI ÜRETİYORUZ WE MANUFACTURE CONCRETE MOLDS BEYOND THE STEREOTYPED IDEAS BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE İhtiyaçlarınıza Göre

Detaylı

alüminyum ayarlı kapı sistemleri / door systems with aluminium adjustments arcos door

alüminyum ayarlı kapı sistemleri / door systems with aluminium adjustments arcos door alüminyum ayarlı kapı sistemleri / door systems with aluminium adjustments arcos door Alüminyum eloksal veya elektro statik boyalı, statik hesabın gerektirdiği noktalarda 1.8-2.0-2.2 mm et kalınlığına

Detaylı

REZİSTANS ÖZELLİKLERİ CHARACTERISTICS OF HEATERS CHARACTERISTICS OF FANS FAN ÖZELLİKLERİ

REZİSTANS ÖZELLİKLERİ CHARACTERISTICS OF HEATERS CHARACTERISTICS OF FANS FAN ÖZELLİKLERİ CHARACTRISTICS OF CASING The cassetting has an esthetic structure that has a protection against oxidation and it is manufactured by lasting electrostatic powder paint with hot-dip galvanized steel. In

Detaylı

C o l l e c t i o n2012

C o l l e c t i o n2012 C o l l e c t i o n2012 Plastik Çerçeveler Plastic and Wooden Picture Frame Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Plastic Frames Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50

Detaylı

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION MODULAR COLD ROOMS GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION ÖZELLİKLER 100 ün üzerinde farklı ölçü ve kalınlıkta ufak modüler oda üretimi. 80 ve 120 mm panel kalınlığı ile üretim imkanı. 42kg/m3 densite poliüretan

Detaylı

Artık Sahnede Biz Varız!

Artık Sahnede Biz Varız! Artık Sahnede Biz Varız! ÜRÜNLER Sahne Mekanik Sistemleri Yangın Perdesi Sahne Daraltma Portalı Dekor Askı Sistemi Ișık Köprü Sistemi Hareketli Kablo Makas Sistemi Sinema & Projeksiyon Perdesi Spiralift

Detaylı

M03 SRG 100. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware. Teknik Detaylar / Installation Guide.

M03 SRG 100. Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware. Teknik Detaylar / Installation Guide. Teknik Detaylar / Installation Guide Sliding Systems Decorative Ventilation Door Hardware Sürgü Sistemler Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler Ürün Bilgilendirme Product Information M03 SRG 100 60 KG

Detaylı

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elektronik Yapı Teknolojileri Building Technologies

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elektronik Yapı Teknolojileri Building Technologies ÖN KAPAK Emergency Lighting Elektronik Yapı Teknolojileri Building Technologies Uygulanabilir Sembol Seçenekleri Applicable Symbol Options S-01 S-06 S-11 S-02 S-07 S-12 S-03 S-08 S-13 S-04 S-09 S-14 S-05

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

L-UGR. The combination of high performance, low glare and modern design: L-UGR

L-UGR. The combination of high performance, low glare and modern design: L-UGR 58 L-UGR 59 L-UGR Yüksek performans, düşük kamaşma ve modern tasarımın birleşimi: L-UGR En temel geometrik formdan ilham alınarak tasarlanan L-UGR serisi, geleneksel yuvarlak ürünlerden farklı çizgisiyle,

Detaylı

FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE

FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE FLEXIBLE AIR DUCT PRODUCTION LINE İnterflex ALPHA INSULATED & NON-INSULATED ALUMINUM NEGATIVE PRESSURE COMPETENT FLEXIBLE AIR DUCTS Insulated & non-insulated aluminum negative pressure competent flexible

Detaylı

Metal Asma Tavan Sistemleri

Metal Asma Tavan Sistemleri Deckon Asma Tavan Sistemleri 2008 yılında İstanbul merkez olmak üzere Kayseri ve Mersin bölgelerinde Rockwool bünyesinde bulunan Rockfon Asma Tavan Sistemlerinin distribütörlüğünü alarak faaliyetlerine

Detaylı

ISI YALITIM SİSTEMLERİ

ISI YALITIM SİSTEMLERİ ISI YALITIM SİSTEMLERİ // HEAT INSULATION SYSTEMS Avantajlar // Advantages 16 İzoklinker 19 İzodec 24 Brickplus 26 // 137 İzoklinker sistem uygulaması binalarda bina dış yüzeylerinde ısı yapılmış olup

Detaylı

BERIL SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER

BERIL SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER BERIL SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER BERIL SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER Şarküteri, et, hazır yemek ve meze ürünlerinin satış ve teşhirinde 2 farklı genişlik alternatifli ile pratik ve fonksiyonel

Detaylı

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION

ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION ÜRÜN TEŞHİR STANDLARI ÜRETİMİ / DISPLAY DESIGN & PRODUCTION KURUMSAL Ürün teşhir standları üretimi konusunda 2008 yılında kurulan Relax Stand günden güne arttırdığı başarı grafiği,tasarım gücü ve teknolojik

Detaylı

Çözüm... Esnek, VECTOR S - Series. Sade, Pure. Flexible. Solution

Çözüm... Esnek, VECTOR S - Series. Sade, Pure. Flexible. Solution VECTOR S Series VECTOR S Series Sade, Pure Esnek, Flexible Çözüm... Solution VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

Detaylı

EKO ALVİTRA DİLATASYON PROFİLLERİ. ZEMİN DİLATASYON PROFİLLERİ ( DL 1A-DL 2A Serileri ) E.J. PROFILES FOR FLOOR DL 1A 12*15 DL 1A 25*15

EKO ALVİTRA DİLATASYON PROFİLLERİ. ZEMİN DİLATASYON PROFİLLERİ ( DL 1A-DL 2A Serileri ) E.J. PROFILES FOR FLOOR DL 1A 12*15 DL 1A 25*15 EKO ALVİTRA DİLATASYON PROFİLLERİ Duvar, tavan ve zemindeki 12 mm açıklıktan 200 mm genişliğe kadar olan dilatasyon derz açıklıklarına uygun tipleri mevcuttur.alüminyum profil boylarının standart boyları

Detaylı

yatay ve düşey derzli tek camlı sistem / single glass system with horizontal & vertical joint vip nova

yatay ve düşey derzli tek camlı sistem / single glass system with horizontal & vertical joint vip nova yatay ve düşey derzli tek camlı sistem / single glass system with horizontal & vertical joint vip nova Fabrikada hazırlanan 8-10 mm temperli tek camdan üretilen monoblok üniteler şantiyede üst üste veya

Detaylı

Endüstriyel alanda faaliyet göstermekte olan RoofTech Endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yapı kabukları

Endüstriyel alanda faaliyet göstermekte olan RoofTech Endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yapı kabukları Endüstriyel alanda faaliyet göstermekte olan RoofTech Endüstriyel Çatı ve Cephe Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; yapı kabukları üzerine uzmanlaşmış kadrosu ile yatırımcılara, müşavir

Detaylı

Tasarım... Detay, VECTOR M - Series. Sistem, System. Detail. Design

Tasarım... Detay, VECTOR M - Series. Sistem, System. Detail. Design VECTOR M - Series VECTOR M - Series Sistem, System Detay, Detail Tasarım... Design VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar.

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

LED LIGHTING SYSTEMS

LED LIGHTING SYSTEMS aspenyapizemin LED LIGHTING SYSTEMS Aspen in Lumuner LED Aydınlatma Ürünleri, 600x600 mm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, taşyünü ve ahşap asma tavan sistemlerine entegre olabilecek

Detaylı

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT 270 BRIGHT 271 BRIGHT Minimal boyut, şık tasarım ve mükemmel bir ışık: BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile olarak tasarlanan

Detaylı

DORTDIVAN Manufacturing Facilities

DORTDIVAN Manufacturing Facilities Dortdivan, is a leading Turkish manufacturer and distributor of wooden and polystyrene picture frame profiles of high quality and unique designs. Combining the expertise of traditional craftmanship with

Detaylı

DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES

DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES Blue Angel Restaurant / İstanbul 366 DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES Melek Tekstil / İstanbul Dış aydınlatma aygıtlarında fonksiyonellik, estetik,

Detaylı

ISO 9001:

ISO 9001: ISO 9001:2015 Aygünsan Demir Çelik 1992 yılında sıcak haddelenmiş ve soğuk çekme olarak üretime başlayan firmamız kaliteyi, teknolojik gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek Karabük ili ve Safranbolu

Detaylı

GMC PB-082 PRODUCT SPECIFICATIONS:

GMC PB-082 PRODUCT SPECIFICATIONS: 1 GMC PB-082 PRODUCT SPECIFICATIONS: Standard Material: Galvanized Steel Sheet. Suitable for suspended roof applications. Assembling with main air duct is done via flexible air ducts, so placing grilles

Detaylı

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar.

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar. ÜRÜNLER Products SEGMENT SEÇİMİ Choosing Segment OPKOL OPK. 9010 SERİ Series TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

LED Etanj Armatürler. LED Waterproof Luminaires. Pelsan ürünlerinin tamamına yansıyan inovatif teknolojiler ile en zorlu koşullar için ideal çözümler

LED Etanj Armatürler. LED Waterproof Luminaires. Pelsan ürünlerinin tamamına yansıyan inovatif teknolojiler ile en zorlu koşullar için ideal çözümler Etanj Armatürler Waterproof Luminaires Pelsan ürünlerinin tamamına yansıyan inovatif teknolojiler ile en zorlu koşullar için ideal çözümler Ideal solutions for the most demanding conditions with innovative

Detaylı

Zarif... Form, SOFTWING. Modern, Modern. Form. Elegant

Zarif... Form, SOFTWING. Modern, Modern. Form. Elegant SOFTWING SOFTWING Modern, Modern Form, Form Zarif... Elegant VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS YACHT

SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS YACHT SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ SYSTEM PRICE LISTS TÜRKÇE ENGLISH & YACHT MAKROLÜKS SİSTEM FİYATLANDIRMA LİSTELERİ Makrolüks Amortisörlü Mafsallı Tente Makrolüks Amortisörlü Mafsallı Tente Yarı Kasetli

Detaylı

PowerBalance gen2 sustainable performance

PowerBalance gen2 sustainable performance Lighting sustainable performance When it comes to lighting an office space with LED luminaires, people are usually willing to invest in sustainability provided the investment pays back. At the same time,

Detaylı

Verimli... Parlak, MOON. Sade, Simple. Bright. Efficient

Verimli... Parlak, MOON. Sade, Simple. Bright. Efficient MOON MOON Sade, Simple Parlak, Bright Verimli... Efficient Komple alüminyum gövde yapısıyla LED teknolojisine uygun MOON; sade tasarımı sayesinde her mekanda LED downlight verimliliğini ve kolaylığını

Detaylı

1 2 Kuruluşundan bugüne, dinamik yapılanması içinde sürekli olarak büyüyen DECKON, uygulamalarındaki kalite prensibi ile Türkiye de pek çok projeyi başarı ile tamamlamıştır. Deckon, 2008 yılında merkezi

Detaylı

Boy Kesme Hattı 1 Kalınlık / Thickness: 0,2-2,5 mm Genişlik / Width: Max. 1600 mm, Min. 100 mm

Boy Kesme Hattı 1 Kalınlık / Thickness: 0,2-2,5 mm Genişlik / Width: Max. 1600 mm, Min. 100 mm HATLAR LINES Boy Kesme Hatları / Cut To Length Lines Dilme Hatları / Slitting Lines Levha Taşlama SB Hattı / Sheet to Sheet Grinding-Polishing Line Giyotin / Guillotine Line Boy Kesme Hatları Cut To Length

Detaylı

Pergola Inc. re-designs motorized awning systems under the. Pergola A.Ş. özel motorlu tente sistemiyle her mevsimin HAKKIMIZDA ABOUT US

Pergola Inc. re-designs motorized awning systems under the. Pergola A.Ş. özel motorlu tente sistemiyle her mevsimin HAKKIMIZDA ABOUT US 1 ABOUT US HAKKIMIZDA Pergola Inc. re-designs motorized awning systems under the brand name of Pergola, which is the product of an lasting, aesthetic and minimalist effort that converts all seasons problems

Detaylı

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır.

nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. nareks Elektrik Taahhüt ve Otomasyon Mühendislik firmasıdır. About Us Hakkımızda nareks is an Electrical Contracting and Automation Engineering company. It was founded at 2012. From its beginning, with local presence and international expert team, the company is

Detaylı

Simit Sarayı / İstanbul

Simit Sarayı / İstanbul 366 Simit Sayı / İstanbul STRAIGHT STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek modülleri ile lineer aydınlatma ihtiyacına çözüm olacak şekilde

Detaylı

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER

10. HAFTA ASMA TAVANLAR VE GİYDİRME CEPHELER ANKARA ÜNİVERSİTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ GGY 214 YAPI BİLGİSİ VE MALİYET ANALİZLERİ DERSİ Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi: Doç. Dr. Arzuhan Burcu GÜLTEKİN

Detaylı

Enerjik... Güçlü, NEO. Farklı, Different. Strong. Energetic

Enerjik... Güçlü, NEO. Farklı, Different. Strong. Energetic NEO NEO Farklı, Different Güçlü, Strong Enerjik... Energetic Yüksek ışık akısına sahip, pasif soğutmalı, farklı açılarda reflektör ve renk seçenekleriyle, prestijli mekanlarınızda NEO enerjisini yaşayın.

Detaylı

CLIP-IN TAVAN ARMATÜRLER CLIP-IN CEILING LUMINAIRES

CLIP-IN TAVAN ARMATÜRLER CLIP-IN CEILING LUMINAIRES CLIP-IN TAVAN ARMATÜRLER CLIP-IN CEILING LUMINAIRES 196 YOL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ / STREET LIGHTING LUMINAIRES www.alkanaydinlatma.com Metal tavanlarına uygun üretilen dekoratif ofis ve ortak mahal aydınlatma

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / LOFT TR EN VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / BLOW VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without declaring

Detaylı

Esnek... Rahat, ODIN-S. Güvenilir, Reliable. Comfortable. Flexible

Esnek... Rahat, ODIN-S. Güvenilir, Reliable. Comfortable. Flexible ODINS ODINS Güvenilir, Reliable Rahat, Comfortable Esnek... Flexible VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN

Detaylı

Technical Catalogue / Teknik Katalog

Technical Catalogue / Teknik Katalog Technical Catalogue / Teknik Katalog Architectural Systems / Mimari Sistemleri Important Notes / Önemli Notlar: - Weights of profiles in this catalogue are theoretically calculated / Katalogta yer alan

Detaylı

SKYLIGHT. Desen, Ambiyans...

SKYLIGHT. Desen, Ambiyans... SKYLIGHT SKYLIGHT Kişisel, Personal Desen, Pattern Ambiyans... Ambience Tasarımlarınızı doğal desenlerle kişiselleştirebileceğiniz SKYLIGHT armatürler, yarattığı ambiyans ile size yeni bir aydınlatma deneyimi

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

Artık Sahnede Biz Varız!

Artık Sahnede Biz Varız! Artık Sahnede Biz Varız! ÜRÜNLER Sahne Mekanik Sistemleri Yangın Perdesi Sahne Daraltma Portalı Dekor Askı Sistemi Ișık Köprü Sistemi Hareketli Kablo Makas Sistemi Sinema & Projeksiyon Perdesi Spiralift

Detaylı

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN STORE SOLUTIONS www.arslanraf.com STANDLAR / DUVAR SİSTEMLERİ / AKSESUARLAR STANDS / WALL SYSTEMS / ACCESSORIES KURUMSAL Kurulduğu günden itibaren, dekoratif raf ve askı

Detaylı

Düşey Sürme Pencere Duowin; düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip pencere sistemidir.

Düşey Sürme Pencere Duowin; düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip pencere sistemidir. Düşey Sürme Pencere Duowin; düşey eksende çalışan, bir ya da daha fazla hareketli cam panele sahip pencere sistemidir. Vertical Sliding Window Duowin is a vertical sliding window system that has one or

Detaylı

Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi

Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi Mekanik Sabit Debi Ayar Damperi Mechanical Constant Flow Damper MEKANÝK SABÝT DEBÝ AYAR DAMPERÝ (BCAV) MECHANICAL CONSTANT FLOW DAMPER Model: Malzeme: Kullaným: Sipariþ Kodu: *BCAV-R : Dairesel kesitli

Detaylı

Oyun Grupları. Playground Systems

Oyun Grupları. Playground Systems Oyun Grupları Playground Systems Fleksi Flexi Fleksi bizim standart kuleli sistemlerimizdir. Birçok farklı aktiviteyi kullanarak farklı ürünler ortaya çıkarmak, hatta bunları diğer ürünlerimizle zenginleştirmek

Detaylı

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 264 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 12 18 30 40 42-2 22 36 41 41-7 Elektrostatik toz boyalı Alüminyum profil gövde Alüminyum

Detaylı

MAFSALLI ÇOK AMAÇLI KENETLER

MAFSALLI ÇOK AMAÇLI KENETLER Kullanıldığı anayiler: Özellikle; Otomotiv, eyaz eşya, Makina, eramik, Ahşap Plastik sanayilerle birlikte, her türlü sanayide kullanılabilir. Kullanım Alanları: MOL: 501 M,502 M,503 M,504 M 501 ML,502

Detaylı

Damperler / Dampers. RGS International HVAC Equipment. www.rgs-international.com

Damperler / Dampers. RGS International HVAC Equipment. www.rgs-international.com Damperler / Dampers RGS International HVAC Equipment www.rgs-international.com international.com İçindekiler / Index Volüm Damperi / VRD Volume Control Damper / VRD Back Draft Damper / NMD Back Draft Damper

Detaylı

yatay ve düşey derzli yapıştırma camlı sistem / cohesive glass system with horizontal & vertical joint vip strüktürel

yatay ve düşey derzli yapıştırma camlı sistem / cohesive glass system with horizontal & vertical joint vip strüktürel yatay ve düşey derzli yapıştırma camlı sistem / cohesive glass system with horizontal & vertical joint vip strüktürel Fabrikada hazırlanan 6 mm temperli, emaye boyalı, rodajlı, her iki yüzden özel bir

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 446 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan AMP 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

DDC DUMAN DAMPERİ (EN DK.)

DDC DUMAN DAMPERİ (EN DK.) DUMAN DAMPERİ (EN 1366-10 120 DK.) SMOKE DAMPER (EN 1366-10 120 MIN.) KESKLiMA Tanım DDC tipi duman damperleri, dumanın hava kanallarında diğer bölümlere yayılmasını engellemek için havalandırma sistemlerinde

Detaylı

KESİNTİSİZ BANT ARMATÜRLER CONTINUOUS BATTEN LUMINAIRES

KESİNTİSİZ BANT ARMATÜRLER CONTINUOUS BATTEN LUMINAIRES KESİNTİSİZ BANT ARMATÜRLER CONTINUOUS BATTEN LUMINAIRES MARKETLER MARKETS REYONLAR SHOPS OFİSLER OFFICES 76 YOL AYDINLATMA ARMATÜRLERİ / STREET LIGHTING LUMINAIRES www.alkanaydinlatma.com Kesintisiz ışık

Detaylı

MESAN TOOL. sahiptir. * Mesan Cutting, bending and blowing molds form tools with standard and special profiles, which are used in CNC Punching

MESAN TOOL. sahiptir. * Mesan Cutting, bending and blowing molds form tools with standard and special profiles, which are used in CNC Punching CNC Punch tezgahlarında kullanılan standart ve özel profildeki kesme, bükme ve sisirme,, kalıpları ileri teknoloji kullanılarak imal edilmektedir. Bu kalıplar, özgün dizaynı ve ihtiyaca cevap verebilecek

Detaylı

ARK. Exclusively designed diffuser of the ARK Family, provides homogeneous lighting and reduces the glare effect.

ARK. Exclusively designed diffuser of the ARK Family, provides homogeneous lighting and reduces the glare effect. 54 ARK ARK, LAMP 83 tarafından, lineer aydınlatma aygıtlarına ihtiyaç duyulan tüm mekanlarda, her türlü montaj tipine uyacak şekilde geliştirildi. Sarkıt, ankastre ve sıva üstü gövde tiplerine sahip olan

Detaylı

IVP Ofis Blokları 4. Plaza No:509 Yenibosna / İstanbul Tel:

IVP Ofis Blokları 4. Plaza No:509 Yenibosna / İstanbul Tel: IVP Ofis Blokları 4. Plaza No:509 Yenibosna / İstanbul Tel: +90 212 559 06 36 www.mox.com.tr mox@mox.com.tr İçindekiler Luceo Built-in...2 Luceo Built-in Teknik Detay...5 Luceo Basic...6 Luceo Basic Teknik

Detaylı

2 www.koyuncumetal.com

2 www.koyuncumetal.com 2 www.koyuncumetal.com KURUMSAL Şirketimizin temelleri konya da 1990 yılında Abdurrahman KOYUNCU tarafından küçük bir atölyede sac alım-satım ve kesim-büküm hizmeti ile başlamıştır. Müşteri ihtiyaçlarına

Detaylı

SEPA. Alüminyum ve. Metal İşleme. Aluminium & Metal Processing. www.sepa.com.tr

SEPA. Alüminyum ve. Metal İşleme. Aluminium & Metal Processing. www.sepa.com.tr SEPA Alüminyum ve www.sepa.com.tr Metal İşleme Aluminium & Metal Processing 1 www.sepa.com.tr ALÜMİNYUM VE METAL İŞLEME UYGULAMA ALANLARI ALUMINIUM AND METAL PROCESSING Alüm nyun Ürünler Alum n um Products

Detaylı

MINI. Unlimited option in minimalist approach: MINI

MINI. Unlimited option in minimalist approach: MINI 338 MINI 339 MINI Minimalist yaklaşımda sınırsız seçenek: MINI LAMP 83 ün en kalabalık ürün ailesi MINI, tam 17 farklı seçeneği ile karşınızda. Minik boyutları, yuvarlak ve kare çerçeveleri, yönlendirilebilir

Detaylı

Şirket Profili. İmalat. Şirketimizin temeli babamız Kemal Tok ile 1970 yıllarına dayanıp inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır.

Şirket Profili. İmalat. Şirketimizin temeli babamız Kemal Tok ile 1970 yıllarına dayanıp inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır. Şirket Profili İmalat Şirketimizin temeli babamız Kemal Tok ile 1970 yıllarına dayanıp inşaat sektöründe birçok projeye başarıyla imzasını atmıştır. - Kaliteden ödün vermeden, teknolojinin getirdiği yeniliklere

Detaylı

BAR. Linear and functional: BAR

BAR. Linear and functional: BAR BAR 283 BAR Lineer ve fonksiyonel: BAR BAR, lineer formda bir ışık istenen vurgu aydınlatması uygulamaları için özel olarak geliştirildi. Ürünün optik lensli versiyonu ışık üstünde mükemmel bir kontrol

Detaylı

Marble / Granite / Concrete / Asphalt

Marble / Granite / Concrete / Asphalt Marble / Granite / Concrete / Asphalt Circular Saws, Diamond Wires, Gang-Saw Blades, Calibrators, Profiles, Custom Made Products Perfect solutions to endless needs... HAKKIMIZDA SONMAK 1975 senesinde Ankara

Detaylı

AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER

AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER AVENTURINE SERVİS REYONLARI SERVE-OVER COUNTER Şarküteri, et, balık, hazır yemek ve meze ürünlerinizi aynı hat üzerinde sergileyebileceğiniz Aventurin, statik

Detaylı

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT STRAIGHT 355 STRAIGHT ineer aydınlatma için doğru adres: STRAIGHT. STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek ED modülleri ile lineer aydınlatma

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 224 MEGA Özellikle spottaki dekoratif kol detayı ile dikkat çeken MEGA, ayrıca sıva üstü ve sarkıt versiyonları ile de görev yapıyor. MEGA, gövde boyutu sayesinde, yüksek tavan uygulamalarında mekan ile

Detaylı

Çelik Takviyeli YYPE Izgara / Steel Reinforced HDPE Gratings. YYPE ( Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Nedir? YYPE ve Çelik Takviyeli YYPE Izgara Nedir?

Çelik Takviyeli YYPE Izgara / Steel Reinforced HDPE Gratings. YYPE ( Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Nedir? YYPE ve Çelik Takviyeli YYPE Izgara Nedir? YYPE ( Yüksek Yoğunluklu Polietilen) Nedir? YYPE (Yüksek Yoğunluklu Polietilen); polietilen plastiğin yüksek yoğunluklu bir çeşididir. Diğer polietilenlere göre daha mukavim ve AYPE ye (alçak yoğunluklu

Detaylı

İÇERİK INDEX FİRMA PROFİLİ COMPANY PROFILE ÜRETİM SİSTEMLERİ SYSTEMS SİSTEM ÖZELLİKLERİ SYSTEM SPECS SPIL MODEL SPIL FLAT MODEL ABANT MODEL WADI MODEL

İÇERİK INDEX FİRMA PROFİLİ COMPANY PROFILE ÜRETİM SİSTEMLERİ SYSTEMS SİSTEM ÖZELLİKLERİ SYSTEM SPECS SPIL MODEL SPIL FLAT MODEL ABANT MODEL WADI MODEL İÇERİK INDEX FİRMA PROFİLİ COMPANY PROFILE ÜRETİM SİSTEMLERİ SYSTEMS SİSTEM ÖZELLİKLERİ SYSTEM SPECS SPIL MODEL SPIL FLAT MODEL ABANT MODEL WADI MODEL FALCON MODEL FALCON RESORT MODEL EGE MODEL ALPINE

Detaylı