Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz."

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

2 Norton 360 Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge versiyonu 3.0 Teklif Hakkı 2009 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, Norton, Ghost, GoBack, LiveUpdate, Norton AntiSpam, Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 ve Norton SystemWorks, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Windows, Microsoft Corporation ın ticari markasıdır. Bu ürünün bazı kısımları, Telif Hakkı [ ] Glyph & Cog, LLC. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ÖRTÜK KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ÖRTÜK GARANTİLER DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA Çek Cumhuriyeti'nde basılmıştır

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton 360 hakkında... 5 Norton 360 ürünündeki yenilikler... 5 Bölüm 2 Başlarken... 7 Norton 360 programını başlatma... 7 Norton 360 programını etkinleştirme... 8 Ana pencere hakkında bilgi... 9 Norton 360 durumu hakkında İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Daha fazla bilgi için Hizmet ve Destek Çözümleri Dizin... 19

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 hakkında 1 Norton 360 ürünündeki yenilikler Norton 360 hakkında Norton 360 kanıtlanmış bir performans sunar ve bilgisayarınızı ve çevrimiçi etkinliklerinizin tümünü korumak için günümüzün hızlı ve hafif bir hepsi bir arada çözümünü sağlar. Virüslere, solucanlara, korsanlara ve botnet'lere karşı koruma sağlar. Tek bir abonelikle en çok üç bilgisayar korunur. Çevrimiçi kimlik hırsızlığından korur, önemli dosyaları korur, bilgisayarınızın en yüksek performansta çalışmasını sağlar. Norton 360 tamamen otomatiktir ve kullanımı kolaydır. Bilgisayar performansı üzerinde minimum etki ile genel sistem bütünlüğünü korumak için, arka planda sessizce çalışır. Norton 360, performans ve korumanın eşsiz bir bileşimini sunarak, bilgisayarınızdan ve çevrimiçi deneyiminizden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur. Norton 360 ürünündeki yenilikler Norton 360, bilgisayarınızı kullanırken güvende olduğunuzu hissetmenizi sağlayan çok fonksiyonlu bir koruma çözümüdür. Norton 360 programının bu versiyonundaki yeni özellikler şunlardır: Norton Insight Yalnızca risk altındaki dosyaları tarar, zaman kazandırır ve daha hızlı, daha az sayıda ve daha kısa taramalarla korumayı büyük oranda artırır CPU Kullanımı Sistem CPU ve bellek kullanımı ile Norton'a özgü CPU ve bellek kullanımının tümünü izler

6 6 Genel bakış Norton 360 ürünündeki yenilikler Sık Sık Yapılan Güncellemeler Yeni tehditlere karşı en güncel korumayı sağlamak için, gerçek zamanlı aktarım teknolojisini kullanarak 5 dakika ila 15 dakikada bir günceller Sessiz Modu Oyunları ve filmleri kesintiye uğratmamak veya yavaşlatmamak için uyarıları ve güncellemeleri askıya alır Geliştirilmiş Kimlik Koruması Kişisel bilgilerinizi ve çevrimiçi alışveriş, bankacılık ve tarama işlemleri sırasında kimliğinizi korur Gerçek Zamanlı SONAR (Symantec Online Network for Advanced Response) Teknolojisi Geleneksel güncellemelere veya imza tabanlı tanımlara gerek duyulmadan, yeni ortaya çıkan virüsleri tespit eder Kablosuz Ağ Güvenliği Genel Wi-Fi ağlarında bilgisayarınızı otomatik olarak bağlar, gizler ve güvenliğini sağlar Akıllı Başlangıç Yöneticisi Bilgisayar başlangıç süresini kısaltmak için gereksiz programları kapatır Botnet Tespiti Başkalarının özel bilgilerinize erişmek amacıyla bilgisayarınızın kontrolüne ele geçirmesini ya da bilgisayarınızı diğer bilgisayarlara saldırı düzenlemek için kullanmasını önler Norton Safe Web Güvenli olmayan Web sitelerini ve şüpheli satıcıları tespit eder; böylece İnternet'te güvenli bir şekilde gezinebilir ve alışveriş edebilirsiniz Norton Drive Önemli dosyaları, bilgisayarınız boştayken yedeklenmek üzere sıraya alır, böylece yedeklemeler bilgisayar deneyiminizin önüne geçmez.

7 Başlarken 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton 360 programını başlatma 1 Norton 360 programını etkinleştirme 1 Ana pencere hakkında bilgi 1 Norton 360 durumu hakkında 1 İletileri ve uyarıları yönetme hakkında 1 Daha fazla bilgi için Norton 360 programını başlatma Norton 360 yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için ürünü başlatmanız gerekmez. Norton 360 dikkat etmeniz gereken bir sorun tespit ederse, Norton 360 bu sorunu otomatik olarak giderebilir. Ayrıca Norton 360 programını, dikkat etmeniz gereken bir durum olduğunda bunu size bildirecek şekilde ayarlayabilir ve ne yapılacağına karar verebilirsiniz. Ayarları düzenlemek, korunma durumunuzu gözden geçirmek veya önleyici bakım yapmak için Norton 360 programını istediğiniz zaman başlatabilirsiniz. Program özelliklerinin tümüne ana pencereden erişebilirsiniz. Norton 360 programını başlatmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton 360 simgesini çift tıklatın. 1 Windows görev çubuğunda Başlat > Tüm Programlar > Norton 360 > Norton 360 seçeneğini tıklatın. 1 Masaüstünüzdeki Norton 360 simgesini çift tıklatın.

8 8 Başlarken Norton 360 programını etkinleştirme Norton 360 programını etkinleştirme Norton 360 programındaki özelliklerin tümünü kullanabilmek için, öncelikle ürününüzü etkinleştirmeniz gerekir. Ürün etkinleştirme işlemi korsan yazılım kullanımını azaltır ve orijinal Symantec yazılımı kullandığınızdan emin olmanızı sağlar. Etkinleştirme, Norton ürününüz için 366 gün abonelik sağlar. Abonelik süreniz bittikten sonra da aboneliğinizi yenileyebilirsiniz. İnternet'e bağlıysanız, yüklemeden sonra ürünü ilk başlatışınızda ürün etkinleştirmesi otomatik olarak gerçekleştirilir. Etkinleştirme sırasında, Norton Account penceresi açılır. Norton Account'unuzu oluşturabilir ve ürününüzün kaydını yaptırabilirsiniz. Ayrıca, Ürün Anahtarınız ve en son ürün güncellemeleri gibi bilgileri de görüntüleyebilirsiniz. Norton Account penceresini atlarsanız, ürün etkinleştirilir, ancak Ürün Anahtarı Norton Account'a kaydedilmez. Gelecekte ürününüzü yeniden yüklemeniz gerektiğinde kullanmak üzere Ürün Anahtarı'nı yazdırabilirsiniz. w w Yükleme sırasında ürününüzü etkileştirmediyseniz, Norton 360, ürününüzü her başlattığınızda etkinleştirme ister. Ayrıca, ürününüzü etkinleştirene kadar düzenli olarak etkinleştirme uyarısı alırsınız. Ürününüzü uyarıda belirtilen süre içinde etkinleştirmeniz gerekir; aksi halde ürününüzün çalışması durur. Ürününüzü doğrudan etkinleştirme uyarısından etkinleştirebilirsiniz. Ürününüzü ana penceredeki Deneme Süresi Durumu bağlantısından veya Hesabım penceresinden de etkinleştirebilirsiniz. Ürününüzü etkinleştirmek için Ürün Anahtarınızı girmeniz gerekir. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Norton 360 programını etkinleştirmek için, bilgisayarınızın İnternet'e bağlı olması gerekir. Norton 360 programını uyarıdan etkinleştirmek için 1 Uyarıda, Şimdi Etkinleştir seçeneğini tıklatın. 2 Tamam'ı tıklatın. 3 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. 4 Açılan pencerede, Bitti'yi tıklatın. Norton 360 programını ana pencereden etkinleştirmek için 1 Norton 360 ana penceresinde Deneme Süresi Durumu'nu tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. 3 Açılan pencerede, Bitti'yi tıklatın. Norton 360 programınızı Hesabım penceresinden etkinleştirmek için 1 Norton 360 ana penceresinde, Hesabım'ı tıklatın. 2 Hesabım penceresinde, Norton 360 Programını Etkinleştir'i veya Aboneliği Yenile'yi tıklatın. Aboneliği Yenile seçeneği, ürününüzü önceden etkinleştirdiyseniz kullanılabilir. 3 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. 4 Açılan pencerede, Bitti'yi tıklatın.

9 Başlarken Ana pencere hakkında bilgi 9 Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında Ürününüzü etkinleştirmek için Symantec sunucularına bağlanamıyorsanız, önce bağlantınızın, sisteminizde yüklü olan veya ISS niz tarafından sağlanan bir ebeveyn denetimi yazılımı tarafından bloke edilip edilmediğini denetleyin. Ebeveyn denetimi yazılımı kullanıyorsanız, bağlantı sorunu olabilir. Ebeveyn denetimi yazılımının bağlantınızı bloke ettiğinden şüpheleniyorsanız, ebeveyn denetimi yazılımını, etkinleştirme işlemini bloke etmeyecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Yapılandırmanızı değiştirmek için, ebeveyn denetimi yazılımınızda yönetici olarak oturum açmanız veya ISS'niz aracılığıyla internete yönetici olarak bağlanmanız gerekir. Ana pencere hakkında bilgi Norton 360 ürününü başlattığınızda ana pencere açılır. Ana pencereden tüm Norton 360 özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Bilgisayar ve Web koruması, dosya yedeklemeleri ve İnternet kullanımınızın ardından bilgisayarınızda kalan dosyalar dahil, koruma kategorilerinizin genel durumunu görebilirsiniz.

10 10 Başlarken Ana pencere hakkında bilgi Ana pencerede, görevlere ve hizmetlere erişmeyi sağlayan aşağıdaki alanlar bulunur. Alanlar şunlardır: Bağlantılar Durum özeti çubuğu Ana pencerenin en üst kısmında aşağıdaki bağlantılar görüntülenir: 1 Görevler Görevler sayfasını açar. Bu sayfa, taramaları çalıştırmanıza, güncellemeleri denetlemenize, aylık raporu görüntülemenize, güvenlik geçmişini görüntülemenize ve Norton Add-on Pack'i Yüklemenize olanak sağlar. Bu alan, yedekleme kümelerini yönetmenize, yedekleme çalıştırmanıza, dosyaları geri yüklemenize ve ek depolama alanı satın almanıza da olanak sağlar. Ayrıca, tanılama raporunu çalıştırabilir, başlangıç yöneticisini çalıştırabilir, kayıt defterini temizlemeyi çalıştırabilir, Norton Insight'ı çalıştırabilir ve CPU kullanımını görüntüleyebilirsiniz. 1 Ayarlar Ayarlar sayfasını açar. Bu sayfa, Antivirüs ayarlarını, Güvenlik Duvarı ayarlarını ve Antispam ayarlarını özelleştirmenize ve Ağım yönetim aracını yapılandırmanıza olanak sağlar. Bu alan, Identity Safe'i yapılandırmanıza, görevleri zamanlamanıza ve Yönetim Ayarları'nı yönetmenize de olanak sağlar. Norton 360 özelliklerini açmak ve kapatmak için Hızlı Denetimler'i kullanabilirsiniz. 1 Hesabım Hesabım sayfasını açar. Bu sayfa, Norton Account'unuza erişmenize, aboneliğinizi yenilemenize ve ek depolama alanı satın almanıza olanak sağlar Bu alan, başka bir ürün lisansı satın almanıza ve aylık ürün raporunuzu görmenize de olanak sağlar. Ayrıca bu sayfayı, abonelik bilgilerinizi ve kullanılabilir çevrimiçi yedekleme alanınızı görmek için de kullanabilirsiniz. 1 Ürün Geri Bildirimi Norton 360 ile ilgili deneyiminiz hakkında geri bildirim göndermenizi sağlayan Geri Bildirim Gönder sayfasını açar. Yardım ve Destek sayfasına gitmenizi de sağlar. 1 Yardım ve Destek Norton Yardım Merkezi'ni ve Tek Tıklamayla Destek sayfasını açar Abonelik durumunuzu ve ürün bilgilerini görüntüleyebilirsiniz. Durum özeti çubuğu, ana pencerenin sol tarafında bulunur. Bu çubukta, koruma kategorilerinin genel durumu gösterilir. Bilgisayarınız güvendeyse durumunuz Korunuyor olur, dikkat etmeniz gereken bir alan varsa durumunuz Dikkat olur veya bilgisayarınız risk altındaysa durumunuz Risk Altında olur. Ayrıca bu alanda, Düzelt simgesi de bulunur. Dikkat etmeniz gereken bir alan olduğunda, bu alan bir veya birkaç koruma kategorisinde görüntülenir.

11 Başlarken Norton 360 durumu hakkında 11 Koruma kategorileri Altbilgi bağlantıları Koruma kategorileri ana penceredeki en geniş alandır ve aşağıdakileri içerir: 1 PC Güvenliği PC Güvenliği ayrıntılarını görüntülemenizi, taramaları çalıştırmanızı, güncellemeleri denetlemenizi, güvenlik duvarını yönetmenizi ve Norton Insight'ı çalıştırmanızı sağlar 1 Kimlik Koruması Kimlik Koruması ayrıntılarını görüntülemenizi ve Identity Safe'i ayarlamanızı sağlar 1 Yedekle Yedekleme ayrıntılarını görüntülemenizi, yedekleme ayarlarını yönetmenizi, yedekleme çalıştırmanızı, yedekleme dosyalarını geri yüklemenizi ve ek depolama alanı satın almanızı sağlar 1 PC Ayarlama Ayrıntıları görüntülemenizi, disk optimizasyonu çalıştırmanızı, dosya temizleme çalıştırmanızı, tanılama raporu çalıştırmanızı ve Başlangıç Yöneticisi'ni çalıştırmanızı sağlar Altbilgi bağlantıları, ana sayfanın alt kısmında görüntülenir. 1 LiveUpdate i Çalıştır En yeni koruma ve ürün güncellemelerini indirmenizi sağlar 1 Şimdi Tara Bilgisayarınızda çalıştırmak istediğiniz tarama türünü seçmenizi sağlar 1 Destek Al Tek Tıklamayla Destek sayfasını açar 1 Abonelik Durumu Kalan abonelik sürenizi görmenizi ve aboneliğinizi yenilemenizi sağlar Norton 360 durumu hakkında Bkz: Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama sayfa 12. Norton 360 programını başlattığınızda, ana pencerede hemen programın durumu görünür. Ana pencerenin en üst kısmında bulunan güvenlik durumu göstergesinin rengi, bilgisayarınızın o anki durumunu belirtir. Dikkat etmeniz gereken bir sorun olduğunda, bu sorun güvenlik durumu göstergesinde açıklanır. Dikkat etmeniz gereken birden fazla sorun varsa, güvenlik durumu iletisinde sorun sayısı görüntülenir. Düzeltmeden önce, her sorunun ayrıntılarını görüntüleyebilirsiniz. Bu sorunları çözmek için Şimdi Düzelt düğmesini kullanabilirsiniz. Ayrıca Norton 360, PC Güvenliği, Kimlik Koruması, Yedekleme ve PC Ayarlama gibi her koruma özelliği için ayrı durum alanları da görüntüler. Durum alanlarında, her bir özellik için kaç tane sorunun çözülmesi gerektiği gösterilir. Bu sorunlar hakkında daha fazla bilgi için, her koruma özelliğinin altındaki Ayrıntıları Görüntüle seçeneğini kullanabilirsiniz.

12 12 Başlarken İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlama Sisteminiz bir tehdit veya riskle karşılaştığında, ürün, güvenlik durumunu ana pencerede görüntüler. Durum göstergesi bir durumu gösterdiğinde, koruma durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Korumanız bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun. Durum göstergesi aşağıdaki durumları gösterir: Korumalı Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehditlere ve risklere karşı korunduğunu gösterir. Dikkat Bilgisayarınıza ve etkinliklerinize dikkat edilmesi gerektiğini gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için uygun önlemi almalısınız. Risk Altında Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin risk altında olduğunu gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için derhal harekete geçmelisiniz. Durum göstergelerini doğrudan ana pencereden yanıtlayabilirsiniz. Güvenlik durumu göstergelerini yanıtlamak için 4 Norton 360 ana penceresinde Şimdi Düzelt'i tıklatın. İletileri ve uyarıları yönetme hakkında Norton 360, iletileri çeşitli yöntemlerle ve çeşitli konumlarda görüntüler. İletileri aşağıdaki konumlarda görebilirsiniz: Windows masaüstünüzdeki bildirim alanı Görev çubuğunun en sağ tarafında bulunan bildirim alanında farklı türden Norton 360 iletileri görünür. Örneğin, PC'niz kapatıldı veya bir süreliğine İnternet bağlantısı kesildi. Bu durumda, korumanızın güncel olmayabileceğini bildiren bir ileti görürsünüz. Bir güvenlik ayarı kapatıldığında farklı bir uyarı görünür. Bu ileti, PC'nizin güvende olmayabileceği uyarısını yapar ve ayarı açmanıza yardımcı olur. Çoğu zaman, uyarıyı tıklatarak Norton 360 programını açıp sorunları düzeltebilirsiniz.

13 Başlarken Daha fazla bilgi için 13 Norton 360 ana penceresi genel durum Uyarılar ve diğer iletiler, ana pencerenin üst bölümünde görünür. İletinin rengi onun aciliyet durumunu belirtir. İletinin rengi yeşilse bilgisayarınız korunmaktadır. İletinin rengi sarı veya kırmızıysa, koruma altında kalabilmek için gerekli önlemi almanız gerekir. Norton 360 koruma kategorileri ve ayrıntıları Norton 360, PC Güvenliği, Kimlik Koruması, Yedekleme ve PC Ayarlama gibi her bir koruma özelliği için ayrı durum alanları görüntüler. Durum alanlarında, her bir özellik için kaç tane sorunun çözülmesi gerektiği gösterilir. Bu sorunlar hakkında daha fazla bilgi için, her durum alanının altındaki Ayrıntıları Görüntüle seçeneğini kullanabilirsiniz. Bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için çözülmesi gereken tüm sorunları düzeltmek için Tümünü Düzelt düğmesini kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton 360 programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Symantec ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, gerçekleştirmek istediğiniz özel görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, ürün özelikleri ve gerçekleştirebileceğiniz görevler hakkında bilgi verir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerede, Yardım ve Destek'i tıklatın. 2 Yardım seçeneğini tıklatın. 3 Yardım penceresinin sol bölmesindeki sekmelerden birini tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: İçindekiler Yardım'ı konulara göre görüntüler Dizin Yardım konularıyla ilgili tüm anahtar sözcükleri alfabetik olarak listeler Ara Sözcük veya sözcük grubu girebileceğiniz arama alanını açar

14 14 Başlarken Daha fazla bilgi için Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde, İçindekiler sekmesini tıklatın. 2 İçindekiler listesinde, yazdırmak istediğiniz konuyu seçin ve Yazdır düğmesini tıklatın. 3 Sadece seçtiğiniz konuyu mu, yoksa seçtiğiniz konu ve onun alt başlıklarını da mı yazdırmak istediğinizi seçin. 4 Tamam'ı tıklatın. Symantec Web sitesine erişme Bir Web tarayıcı aracılığıyla Symantec Web sitesine erişebilirsiniz. Symantec Web sitesine tarayıcınızdan erişmek için 1 Web tarayıcınızı açın. 2 Aşağıdaki URL'ye gidin:

15 Hizmet ve Destek Çözümleri Destek Hakkında Norton SystemWorks, Norton 360, Norton Internet Security veya Norton AntiVirus ürününe sahipseniz, yüklendikten sonra ürün aracılığıyla Destek'e erişebilirsiniz. Diğer ürünlerde, sorunuza veya sorununuza yanıt bulmanıza yardımcı olmak için kullanılabilen iki destek seçeneğine sahibiz. Her seçeneğin ayrıntıları ilgili bölümde açıklanmaktadır. w 1 Kendi Kendine Yardım 1 Desteğe Başvur Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir. Kendi Kendine Yardım Symantec Web sitesinde, müşterilerin en sık sorduğu soruların yanıtları bulunur. Web sitemizden şunları yapabilirsiniz: 1 Abonelik, indirme, ürün etkinleştirme veya diğer teknik olmayan sorunlar için yardım bulma. 1 Symantec ürününüzle ilgili yükleme, yapılandırma veya sorun giderme hataları konusunda yardım için bilgi bankamızda araştırma yapma. 1 En yeni virüs tehditleri ve temizleme araçları hakkında bilgi bulma. Symantec destek Web sitesine şu adresten erişebilirsiniz: Desteğe Başvur w Kendi Kendine Yardım seçeneklerimizi kullanmanın yanı sıra, sohbet, e-posta veya telefonla da bir destek temsilcisi ile bağlantı kurabilirsiniz. Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir.

16 16 Hizmet ve Destek Çözümleri Destek politikası Sunduğumuz destek seçenekleri aşağıda özetlenmiştir: Sohbet Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı sohbet. Sohbet, daha karmaşık teknik sorunlarda, bir destek temsilcisinin bilgisayarınıza uzaktan erişmesine ve sorunu sizin yerinize çözmesine izin verme seçeneğini sunar. Virüs ve Casus Yazılım Çözümü hizmeti dışında, sohbet desteği ücretsizdir. E-posta Sorunuzu Web sitemize gönderin ve e-posta ile yanıt alın. E-posta desteğinde, sohbet veya telefona kıyasla daha geç yanıt alırsınız. E-posta desteği ücretsizdir. Telefon Gerçek zamanlı olarak bir destek temsilcisiyle konuşun. Destek politikası Bir destek temsilcisiyle bağlantı kurmak için, lütfen aşağıdaki URL'de bulunan Symantec destek Web sitesini ziyaret edin: Önce çevrimiçi destek seçeneği, daha sonra tercih ettiğiniz desteğin türünü seçebildiğiniz iletişim seçenekleri görüntülenir. Symantec bir ürünün piyasadan kaldırılacağını ve artık satılmayacağını duyurduğunda, sonlandırma duyurusundan altı ay sonra telefonla destek sona erer. Bu ürünlerle ilgili teknik bilgilere aşağıdaki adreste bulunan destek sitesinden ulaşabilirsiniz: Symantec, destek politikalarını önceden bildirmeksizin herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Destek politikasının en son sürümünü aşağıdaki URL'de görüntüleyebilirsiniz: Dünya çapında servis ve destek Destek çözümleri ülkeye göre değişmektedir. ABD dışındaki Symantec ve Uluslararası Ortaklarının yerleri için, listeden kullanılabilen hizmet ve destek ofislerinden birine başvurun. Aşağıdaki Web sitesine gidip dilinizi de seçebilirsiniz:

17 Hizmet ve Destek Çözümleri ClubSymantec 17 Her bölge için ayrı bir telefon numarası vardır. Bu numaraları Web sitesinden öğrenebilirsiniz. Bölge Bağlantı bilgileri Kuzey Amerika Avustralya ve Yeni Zelanda Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Latin Amerika 1 Symantec Corporation 555 International Way Springfield, OR ABD 1 Symantec Australia Level 2, 1 Julius Avenue North Ryde, NSW 2113 Sydney Avustralya 1 Symantec Ltd Consumer Services & Support PO Box 5689 Blanchardstown Dublin 15 İrlanda 1 Symantec Brasil Sevico e Suporte Symantec Caixa Postal 3037 CEP Brezilya 1 Portekizce dil desteği: 1 İspanyolca dil desteği: ClubSymantec ClubSymantec'e katılın ve en son güvenlik makalelerini, ipuçlarını ve promosyonları almak üzere ücretsiz aylık haber bültenine kaydolun! Daha fazla bilgi için, aşağıdaki URL'ye gidin ve açılır listeden ülkenizi seçin:

18 18 Hizmet ve Destek Çözümleri ClubSymantec

19 Dizin A açılan iletiler 12 Altbilgi bağlantıları 11 ana pencere durum iletileri 12 durum renkleri 12 özellikler 9 seçenekler 9 Yardım ve Destek 9 Ayarlar 10 C Club Symantec güvenlik ipuçları 17 D Destek iletişim 15 Kendi Kendine Yardım 15 telefon 15 Destek politikası 16 durum Durum özeti çubuğu 10 E etkinleştirme 8 etkinleştirme sorunları 9 G Görevler 10 güvenlik durumu 12 H haber bülteni 17 hata iletileri 12 Hesabım 10 I iletiler 12 K Kendi Kendine Yardım 15 Koruma kategorileri 11 N Norton 360 ana pencere 12 durum 11 hakkında 5 masaüstü simgesi 7 renkler 12 yenilikler 5 Norton 360 ürünündeki renkler 12 S sorun giderme etkinleştirme 9 Symantec Destek erişim 14 Symantec Web sitesi erişim 14 U uyarılar 12

20 20 Dizin Ü Ürün Geri Bildirimi 10 Y Yardım erişim 13 yazdırma 13 Yardım ve Destek 10

21

22 foo Telif Hakkı 2009 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın Giriş Memeo Instant Backup, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Instant Backup, C sürücünüzdeki değerli dosyalarınızı otomatik ve sürekli olarak yedekleyerek verilerinizi korur

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD

Seagate Anti Virüs. Seagate Technology LLC S. De Anza Boulevard Cupertino, CA 95014, ABD Seagate Anti Virüs 2015 Seagate Technology LLC. Tüm hakları saklıdır. Seagate, Seagate Technology, Wave logosu ve FreeAgent, Seagate Technology LLC'nin veya yan kuruluşlarının ticari veya kayıtlı ticari

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma

Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Android telefonunuzda Office 365'i kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Android telefonunuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Access 2013 önceki sürümlerden farklı görünmektedir, dolayısıyla öğrenme eğrisini en aza indirmenize yardımcı olmak üzere bu kılavuzu hazırladık. Ekran boyutunu değiştirme

Detaylı

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi

Tek veya Çalışma Grubu İş İstasyonu için WorldShip Yükseltmesi KURULUM ÖNCESİ TALİMATLARI: Bu belgede, WorldShip i yükseltmek için WorldShip DVD sinin nasıl kullanılacağı anlatılmaktadır. WorldShip i web den de yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki web sayfasına gidin ve uygun

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1. Adım Windows Server 2012'yi Yükleme Bilgisayarınız Windows Server 2012 yüklenmiş olarak teslim edildiyse, 1. Adım'ı atlayabilirsiniz. Yükleme Yönergeleri Yükleme yönergeleri,

Detaylı

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir.

Bu kılavuzda çoğu modelde ortak olan özellikler anlatılmaktadır. Bazı özellikler bilgisayarınızda olmayabilir. Buradan Başlayın Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin

Detaylı

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0

McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 Sürüm Notları McAfee epolicy Orchestrator Pre-Installation Auditor 2.0.0 McAfee epolicy Orchestrator ile birlikte kullanım içindir İçindekiler Bu sürüm hakkında Yeni özellikler Geliştirmeler Çözülen sorunlar

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanım kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (istemci) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...6

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm A TUR Notların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar, ortaya çıkabilecek bir duruma nasıl yanıt vermeniz gerektiğini size söyler

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma

Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Office 365'i Windows Phone'unuzda kullanma Hızlı Başlangıç Kılavuzu E-postayı denetleme Office 365 hesabınızdan e-posta göndermek ve almak için Windows Phone'unuzu ayarlayın. Takviminizi nerede olursanız

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır.

Bu ürün WinXP, 2000, ME, Win98 de çalıştırılmak için tasarlanmıştır. Her işletim sistemi için yükleme yordamı yaklaşık olarak aynıdır. 78 Türkçe Hızlı Yükleme Kılavuzu Bu yükleme kılavuzu GW-7100U ve yazılımının yüklenmesinde size yol gösterecektir. Kablosuz ağ bağlantınızı kurmak için, aşağıdaki işlemleri sırayla uygulayın. 1. Yükleme

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu Güvenli erişim, paylaşım ve dosya depolama sayesinde her yerde daha fazlasını yapın. Office 365 aboneliğinizde oturum açın ve uygulama başlatıcıdan SharePoint'i seçin. Arama Siteler,

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en yeni sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Internet Security tüm özelliklerin

Detaylı

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Yükleme ve etkinleştirme Önceki sürüm Yükleme F-Secure Mobile Anti-Virus uygulamasının önceki sürümünü kaldırmanız gerekmez. Yeni sürümü yükledikten sonra F-Secure Mobile

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Network Connection Kılavuzu

Network Connection Kılavuzu TR MA1703-A Network Connection Kılavuzu Gelecekte ihtiyaç duyabileceğiniz için bütün kullanım dokümantasyonunu özenle saklayınız. Bu kılavuzun en son sürümünü almak için aşağıdaki URL deki web sitesini

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security tüm özelliklerin bir

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1

Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 Microsoft Office Kurulumu 2012-09-12 Sürüm 2.1 İÇİNDEKİLER Microsoft Office Kurulumu... 2 Kurulum Öncesİ Bİlgİsİ... 2 Microsoft Office Kurulumu... 3 Başlarken... 7 Daha Fazla Yardım mı Gerekiyor?... 7

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Bölüm 1: Başlarken...3

Bölüm 1: Başlarken...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 İçindekiler 2 İçindekiler Bölüm 1: Başlarken...3 1.1 Yüklemeden sonra yapılması gerekenler...4 1.1.1 Aboneliği yönetme...4 1.1.2 Ürünü açma...4 1.2 Bilgisayarımın korunduğundan

Detaylı

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu

RightFax'e Tara. Yönetici Kılavuzu RightFax'e Tara Yönetici Kılavuzu Kasım 2016 www.lexmark.com İçerikler 2 İçerikler Genel Bakış...3 Dağıtıma hazır olma denetim listesi... 4 Uygulamayı yapılandırma... 5 Uygulamanın yapılandırma sayfasına

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı