Arda Tunaseli Görevine Başladı. Turizm Animasyonu Programına sınavla alınan yeni öğretim görevlisi Arda Tunaseli iş başı yaptı.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Arda Tunaseli Görevine Başladı. Turizm Animasyonu Programına sınavla alınan yeni öğretim görevlisi Arda Tunaseli iş başı yaptı."

Transkript

1 Y I L 2, S A Y I 4 BÜLTEN Ş U B A T M A R T, İ L K E L E R İ M İ Z ; Dürüstlük Çalışkanlık Hoşgörü Saygı Kararlılık B U S A Y I D A : - Uluslararası Aşçılık Yarışmasında İkincilik 2 İstanbul daki Uluslararası Aşçılık Yarışmasında İkincilik 11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinde Üniversite Düzeyi Okullar - Restoran Tatlı Tabağı yarışmasında gümüş madalya aldık...(sayfa 2) Arda Tunaseli Görevine Başladı Turizm Animasyonu Programına sınavla alınan yeni öğretim görevlisi Arda Tunaseli iş başı yaptı. (Sayfa 3) - Tunaseli Göreve Başladı - Acentalarla Buluştu - Zenia Grup Hotel Yüksekokulumuzda - Kan bağış Kampanyası - Martı Otel Aşçıbaşı Yüksekokulumuzda - Güney Aşçılar Birliğinden Ziyaret Yüksekokulumuz da Kan Bağışlama Kampanyası Yüksekokul öğrencileri Kızılayın kan verme kampanyasına katılarak, kan bağışında bulundular. (Sayfa 5) Aşçılık Programı Öğrencilerimizin Kıyafetlerine Kavuştular Öğrencilerimiz Meltem Moda Evinin hazırladığı Aşçılık Üniformalarına kavuştular. (Sayfa 7) - Aşçılık Öğrencilerimiz Artık Daha Şık 7 - Genç Aşçılarımızdan Ziyaret -MAREX Fuarı Yer Aldık 8 MAREX Turizm Fuarına Yüksekokulumuzdan Destek Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda stand açan Yüksekokulumuz sektörden tam puan aldı. (Sayfa 8-9) -Bioçeşitlilik Sempozyumu 10 - Dünya Kadınlar Gününü kutladık 11 Kadınlarımızı Andık İçmeler Belediyesinde 8 Mart Kadınlar Günü anma programında Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu Yrd. Doç. Dr. Füsun Özerden temsil etti. (Sayfa 11) - - Uygulama Mutfağımız Artık Hazır 12 - Öğrencilerden Mutfak Temizliği 14 - Çanakkale Zaferin Andık 15 Çanakkale Zaferini Okt. Ümit Akın la Andık İstiklal Marşı nın kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Okt. Ümit Akın seminer sundu. (Sayfa 15)

2 S A Y F A 2 Öğrencimiz Yasin Yılmazdan Uluslararası Aşçılık Yarışmasında Gümüş Madalya içi ve yurt dışı Üniversitelerinden gelen Aşçı Adayları ile yarışarak Dünya İkinciliğini göğüsleyip, gümüş madalya kazandı. Yarışma 5-10 Şubat 2013 tarihler arasında İstanbul Beylikdüzü Fuar Alanı da gerçekleşti. Yarışmaya ayrıca Yasin Yılmaz a, destek vermek için gelen sınıf arkadaşı Seba Şahinler ile birlikte Yüksekokul Müdürümüz Okt. Zekeriya Bingöl de katıldı. Zorlu geçen yarışmada birbirinden değerli jüri üyeler görev yaptı. Yasin Yılmaz hem kendisini hem de Yüksekokulunu mutlu ederek gümüş madalya kazanarak Uluslararası bir yarışmada İkinci oldu. Y üksekokulumuz yeni açılmasına rağmen her alana hızlı bir giriş yaptı. Birçok köklü Yüksekokulun yapamadığı başarılara imza attı. İzmir de Aralık 2012 tarihinde düzenlenen II. Enternasyonel Yemek Yarışması da üçüncülük kazanan İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu, İstanbul Tüyap Fuar alanında düzenlenen 11.Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinde Üniversite Düzeyi Okullar - Restoran Tatlı Tabağı yarışmasında Aşçılık Programı öğrencisi Yasin Yılmaz, 31 ayrı yurt Uluslararası bir yarışmada Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun anons edilmesi, yarışmada temsil edilmemiz önemli bir şey. Bunun yanında yarışmada Yüksekokul öğrencimizin gümüş madalya kazanması da çok önemli. Yasin Yılmaz daha öncede bu tür ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmış tecrübeli bir öğrencimiz. Daha öncede 2 gümüş, 4 bronz ve 1 Merit ödülü almış. Gelecek yıl ki bu yarışmada altın madalya alarak Üniversitemizi ve Yüksekokulumuzu Aşçılık Milli takımında temsil etmeyi hedefliyor. B Ü L T E N

3 İ Ç M E L E R T U R İ Z M M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U B Ü L T E N İ S A Y F A 3 Öğretim Görevlisi Arda Tunaseli Görevine Başladı tarihinde öğretim görevlisi kadro ilanına başvurmasının ardından tarihinde Ege Üni. İle. Fak. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilgehan Gültekin, Muğla Sıtkı Koçman Üni. Turizm İşl. ve Otelcilik Yüksekokulundan öğretim üyesi Doç. Dr. Umut Avcı ve Doç. Dr. Cafer Topaloğlu tarafından yapılan yazılı ve sözlü sınav sonucunda okulumuza atanan Arda Tunaseli görevine başladı. Yüksekokulumuz Acantelar la Buluştu M armaris in İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu, turizm sektörünün büyükleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İçmeler Turizm Meslek Yüksekokulu Turizm Rehberliği bölümü tarafından okul sektör tanışması üzerine bir buluşma daha gerçekleştirildi. Yüksekokulu Müdürü Zekeriya Bingöl ve Rehberlik Programı Öğr. Gör. Hande Akkurt Kurnaz ve Nermin Olay ın çalışmalarıyla gerçekleşen seminer ile turizm rehberliği öğrencilerinin mesleki anlamda duyarlılıkları arttırıldı. Daha önce Turizm Rehberliği öğrencileri ile bir araya gelen ve rehberlik mesleği üzerine seminer düzenleyen Marmaris Rehberler Derneği (MARED) nden sonra, Marmaris te turizm sektörünün önde gelen seyahat acenteler ile turizm rehberliği öğrencileri bir araya gelerek güzel bir seminer düzenlendi. Tantur dan Sercan Kılıç, Koral Travel den Ergün Çevik, Odeon Tours dan Cenk Özlükol, ve Yeşil Marmaris ten Vecide Tugay katıldı. Öğrencilerle hem söyleşi yapıldı hem de stajer öğrenci çalıştırma konusu görüşüldü. Sek- Tunaseli, 31 Mayıs 1983 yılında Ankara da dünyaya geldi. İlk ve orta öğretimini Ankara da tamamladı. Ankara Anadolu Otelcilik Turizm ve Meslek Lisesi nin ardından Kocaeli Üniversitesi Turizm Meslek Yüksekokulunda önlisans öğrenimi yaptı. Çeşitli otellerin animasyon ve mutfak departmanlarında görev yaptı. Turizm kariyerinde devam etmemeye karar vermesinin ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümüne girdi ve 2009 yılında mezun oldu. Tiyatroda beden kullanımı ve Commedia dell arte üzerine Work Shoplara katıldı ve çalışmalar yaptı. Ankara ve İstanbul da çeşitli özel tiyatrolar ve Devlet Tiyatrosu nda oyuncu, yönetmen, eğitmen olarak çalıştı. Kendisine görevinde başarılar diliyoruz. tör temsilcileri ile gerçekleşen söyleşinin ana konusu ise turizmin geleceği ve turizm personelinin nitelikleriydi. Sektör hakkında genel bir bilgiye alan öğrenciler turizm konusunda umutlu olduklarını belirttiler. İleriki bir tarihte Yüksekokula gelecek olan Marmaris in önde gelen bu güzide seyahat acenteleri, Turizm Rehberliği öğrencileri ile birebir görüştükten sonra bünyelerine katacakları öğrencileri belirleyecekler.

4 S A Y F A 4 Bodrumdan Aşçılık Programı Öğrencilerimize Rağbet Fırat Kaya Birçok Büyük Grup Otelin Genel Müdürü Mutfaktan Çıkar çinde Bodrum Park Resort, Bodrum Beach İ Resort, Petunya Beach Resort, Mandalinci Spa & Wellness Hotellerini barındıran Zeniya Resorts Grup Genel Koordinatörü Fırat Kaya ve beraberinde bünyesinde bulunan otellerin işletme müdürleri Fikret Malkoç ve Ali Telli ile birlikte tarihinde Yüksekokulu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl ile stajer öğrenci mevzusunu görüştüler. Daha sonra öğrencilerle küçük bir söyleşi yapan Zeniya Resorts Grup Genel Koordinatörü Fırat Kaya söyleşide kendi başından geçen ders alınması gereken olaylardan da bahsetti. Aşçılık mesleğinin dünyaca kabul edilir bir meslek oluşunu, doktorluk mesleğine benzerliğinden bahseden Fırat Kaya, bazı ülkelerde büyük tesislerin genel müdürlerinin aşçıbaşılarından olduğunu aktardı. Daha sonra bulunduğu grubun tesislerini tanıtarak otellerinde çalışma koşullarından, personelin konaklama yapacağı yere kadar bilgiler verdi. İşletmelerinde 12 aşçılık bölümünden öğrencisine iş sözü veren Fırat Kaya Yüksekokul Müdürü Zekeriya Bingöl e de kendilerini davet ettiği için teşekkür etti. Kendisiyle görüştüğümüz Yüksekokul Müdürü Bingöl, Fırat beyle geçmişten gelen bir dostluğumuz var. Kendisi yüksekokulumuz açıldığı günden beri birkaç defa gelmiş ve ısrarla stajyer öğrenci istediğini belirtmiştir. Bizde kendisini yüksekokuluma davet ederek hem deneyimlerinden faydalanmak, hemde öğrencilerimiz bir kısmının staj yerini ayarlamak istedik. Bütün sektör temsilcilerine kapımız açık. Biz sektörle iç içe olmak istiyoruz. Zaten sektöre eleman yetiştiriyoruz dedi. B Ü L T E N

5 İ Ç M E L E R T U R İ Z M M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U B Ü L T E N İ S A Y F A 5 Yüksekokulumuzdan Kan Bağışı Kız öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen kan bağışı kampanyasın da, hem ağladılar hem de kan verdiler. K ızılay Marmaris Kan merkezinden bağış ekibi tarihinde Yüksekokulumuzdaydı. Kan merkezinden gelen Dr. Ulvi Gündüz, Hemşire Miray Çalışkan ve Berna Kılıç öncelikle öğrencilere kan bağışlamanın vücuda sağladığı faydalardan bahsederken bir can kurtarmanın da ne kadar önemli olduğundan bahsettiler. Öğrencilerin büyük bir coşkuyla karşıladığı kan bağış kampanyasını Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl kan bağışı yapmasıyla başladı. Kan bağışının yoğun olduğu Yüksekokulda 43 öğrenci kan bağışın da bulundu. Dr. Ulvi Gündüz, Yüksekokulumuzda görmüş olduğu ilgi, alakadan ve kan bağışının yoğun olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Martı Otel Aşçı Başı Yüksekokulumuzda Y üksekokul kurulduğu günden itibaren sektörle iç içe olmayı kendisine destur edinmiştir. Bu çerçevede Martı Otelin Aşçıbaşısı Atilla Bıyık tarihinde Yüksekokul öğrencilerimizle buluştu. Onlara hayatından kesitlerle anlatımıyla başladığı seminer, stajer öğrenci alımı mevzusuyla son buldu. Yüksekokulumuzu gezip beğenen Martı Otel Aşçı başına katımından dolayı teşekkür ederiz.

6 SAYFA 6 Güney Aşçılar Birliğinden Ziyaret Y üksekokulumuzun kurulduğu günden itibaren manevi desteklerini hissettiğimiz Güney Aşçılar Birliği Başkanı Alaaddin Çağlar ve yanında Genel Sekreteri Yaşar Bayar, üyeleri Mevlüt Turan, Nimet Ayhan, Akın Öngel ile birlikte tarihinde Müdürümüze ve Aşçılık Programı öğretim görevlilerimize nezaket ziyaretinde bulundular. Yüksekokulumuzu ve tadilatı sürmekte olan mutfağını da gezen Şeflerimiz gelişmeleri yerinde gözlemleyerek Marmaris turizmine katkı- larından dolayı Müdürümüz Zekeriya Bingöl e özverili tutumundan dolayı teşekkür ettiler. Marmaris te Turizm sektörünün de yetişmiş mutfak personeline ihtiyac bulunduğunu da ayrıca belirten şeflerimiz Yüksekokullu personelin hizmet kalitesini de arttıracağı görüşünde birleştiler. Ayrıca 13 Nisan 2013 Cumartesi günü kutlanacak olan Aşçılar Bayramını üzerine yapılan konuşmada Müdürümüz, Yüksekokul olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapacaklarını sözünü verdi. Yüksekokulumuzun akademisyenlerinin emekleri ile yetişen genç aşçılar, ustalarının ziyareti ile mutlu oldular. BÜLTEN

7 İ Ç M E L E R T U R İ Z M M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U B Ü L T E N İ S A Y F A 7 Aşçılık Öğrencilerimiz Artık Daha Şık Y üksekokulumuzun Aşçılık Programı derslerini Mutfak atölyesinde yapacağından bir Aşçıbaşına yakışır şekilde giyinmeleri gerektiğinden öğrencilerimizin kıyafet ihtiyacı doğmuştu. Birkaç dikim evi ile yapılan görüşme sonucu en uygun fiyatı veren Meltem Moda Evinde karar kılındı. Birinci dönemin sonunda öğrencilerimizin ölçüleri alındı. Marex Fuarından önce kıyafetlerin bitirilmesi istenmişti. Meltem Moda Evi de verdiği sözü tuttu ve Fuardan önce Aşçı kıyafetlerin yetiştirdi. Meltem Moda Evinin öğrencilerimize diktiği aşçı kıyafetleri Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl tarafından sahiplerine dağıtıldı. Öğrencilerin büyük beğenisini kazanan kıyafetleri çok beğendiğine vurgu yapan Bingöl, eğitim öğretim nasıl en sağlıklı bir şekilde yürütülecekse şartları da bu ölçüde geliştirecekleri sözünü öğrencilere verdi. Genç Aşçılar Yüksekokulumuzda Aşçı Üniformalarını alan öğrencilerimiz bir adım daha Aşçılığa yaklaştılar.. Y üksekokulumuzun kurulduğu günden itibaren devamlı yanımızda ve destek olan Güney Aşçılar Birliğini Gençlik Kolları yine yanımızdaydı. Yarışmalarda derece alan öğrencilerimizi tebrik eden Genç Şeflerimiz, ileri zamanlarda yapılacak olan yarışmalarda neler yapılabilirliğinin konuşulduğu ziyarette, her zaman öğrencilerimizle ilgileneceklerini belirtiler.

8 SAYFA 8 Marex Fuarında Yer Aldık T uristik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı (MAREX 2013), Mart 2013 tarihler arasında ziyaretçilerine kapılarını açtı. Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, MARFO Fuarcılık Müdürü Volkan Gülcan ve Yüksekokulumuzun işbirliği içerisinde fuarın açılışı gerçekleşti. Bu yıl 14.sü düzenlenen fuara, 3 bin 500 metre kare kapalı alanda 85 firma katıldı. Fuarda hemen hemen her sektörden temsilcileri bir araya geldi. BÜLTEN Marmaris in En Büyük Turizm Fuarı olan Marex Fuarına Yüksekokulumuz Damgasını vurdu.

9 İÇMELER TURİZM MESLEK YÜKSEKOKULU BÜLTENİ Y SAYFA 9 üksekokulumuzun Turizm Animasyonu Zekeriya Bingöl ve MARFO Fuarcılık Müdürü Volkan bölümünün Öğr. Gör. Yunus Emre Üsgö- Gülcan tarafından kesildi. Fuarda bir aksilik çıkmasın rülün gözetimde hazırlanmış olduğu folk- diye öğretim elemanlarımız, memurlarımız ve öğren- lor gösterisi ile başlayan fuar organizasyo- cilerimiz seferber oldular. Yüksekokulumuz Turizm nu açılış konuşmaları ile devam etti. Animasyonu, Aşçılık ve Turizm Rehberliği öğrencile- Konuşmalar sonrası fuarın açılış kurdelesi Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, Yüksekokulu Müdürümüz rinin yer aldığı fuarda; Yüksekokulumuzda kendine ait bir stant kurarak hem tanıtım yaptılar, hemde fuara bir hareket getirdiler. Başkan İspirli, Yüksekokulumuzun kısa zamanda kurulmasından ve etkinliklere başlamasından dolayı yetkililerimize çok teşekkür etti.

10 S A Y F A Bio-Çeşitlilik Sempozyumu Marmaris te Sempozyuma 1000 yakın bilim ve Bio- Çeşitliliğe gönül vermiş insanının katılacağı tahmin ediliyor. B u yıl yapılacak olan Bio-Çeşitlilik Sempozyumuna talep çoktu. İstanbul, Sakarya ve Antalya Sempozyuma talipti. Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Yüksekokulumuz Müdürü Zekeriya Bingöl ün Ankara da Milli Parklar Genel Müdürlüğünde yaptıkları görüşmeler neticesin verdi ve uğraşları boşa gitmedi. Bio- Çeşitlilik Sempozyumu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Milli Parklar Genel Müdürlüğü birlikte Marmaris te düzenleyecekler. Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl ve Marmaris Mili Parklar Müdürü Fikret Çatalkay nın organizasyonu yaptığı Sempozyuma Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar ve Milli Parklar Bölge Müdürü Rahmi Bayrak çok önem veriyorlar. Sempozyumun bilimsel yönüyle de Rektör Yrd. Prof. Dr. Mustafa Işıloğlu ilgileniyor. Ayrıca Sempozyuma İçmeler Belediye Başkanımız Zeki Eren de ayrı bir önem veriyor. Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl ve Marmaris Mili Parklar Müdürü Fikret Çatalkay nın uzun uğraşlardan sonra Sempozyumun yapılacağı otel belirlendi. Grand Yazıcı Mares tesislerinde Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Sempozyuma 1000 yakın bilim ve Bio- Çeşitliliğe gönül vermiş insanının katılacağı tahmin ediliyor. B Ü L T E N

11 İ Ç M E L E R T U R İ Z M M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U B Ü L T E N İ S A Y F A 11 Marmaris-İçmeler de Dünya Kadınlar Gününü Andık M armaris İçmeler Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Yüksekokulun katkıları ile Cumartesi günü Kadının Toplumda ve Siyasetteki Yeri adlı bir program düzenlendi. Programa konuşmacı olarak katılan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Füsun Özerdem Türkiye de Avrupa Birliği Tam Üyeliği Sürecinde Kadının Rolü Açısından Türkiye nin Karnesi adlı bir sunum yaptı. Yrd. Doç. Dr. Özerdem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bir eğlence, özel indirim ve bir hediyeleşme günü değildir. Konuşmasında 8 Mart gününün bir eğlence, özel indirim, bir hediyeleşme günü olmadığını söyleyen Özerdem, Dünya Emekçi Kadınlar Gününün 8 Mart 1857'de tekstil fabrikasında yanan emekçi kadınların anısına düzenlendiğini; bugünün, 1909'daki kadının isyanını yüreğinde hisseden, emekçi, alın teri ucuza pazarlanan, zor şartlarda çalışan, sömürülen, ötelenen, her şeye rağmen yaşama sımsıkı tutunmuş olan kadınların günü olduğunu ifade etti. İşin bu tarafı hiç anlatılmayıp sadece bizleri tüketim toplumuna çevirmek için, yas tutmamız veya hüzünlenmemiz gereken bir günde, hediyeleşen veya bayram havasına çevirmeye çalışanların tuhafına gittiğine değinen Yrd. Doç. Dr. Füsun Özerdem, yaklaşık bir yıl önce İngiltere den, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine geldiğini, İçmeler i ilk defa gördüğünü, çok beğendiğini belirtirken kendisiyle ilgilenen Yüksekokulu Müdürü Okt. Zekeriya Bingöl e, Belediye Başkanı Zeki Eren e ve Senem Biter hanımefendiye de çok teşekkür etti. Ayrıca böyle etkinliklerde her zaman yer alabileceğin, kendilerinin öğrenci yetiştirmekten başka halkla da iç içe olup bilgi paylaşımı yapmalarını gerektiğini vurguladı. Yüksekokul Müdürümüz Bingöl de Seminerin çok verimli geçtiğini, yeni birçok mevzu öğrendiklerini belirterek, hafta sonu olmasına rağmen kendilerini kırmayarak bu sunumu gerçekleştirmek için İçmelere gelen Yrd. Doç. Dr. Füsün Özerdem e çok teşekkür etti.

12 S A Y F A 12 Mutfağımız Bitti Y üksekokulumuzun Mutfak Atölyesi Turban Grand Yazıcı Hotel İşletmeleri sahibi hayırsever işadamı İbrahim Yazıcı tarafından yenilendi. Yaklaşık TL lik yatırım ile tadilatı gerçekleşen Mutfağımızın su tesisatında fayansına, taban döşemelerinden asma tavanına kadar her yeri yenilendi. Grand Yazıcı Hotellerin Genel koordinatörü Sezal Gönenli ve Yapı İşlerinden Sorumlu Sezer Başkurt sık sık Yüksekokula gelerek çalışmaları yerinde incelediler. Üniversitemizde elektrik tesisatlarını yenilemiş ve geriye kalan ufak tefek tadilatları yapmıştır. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar ın talimatıyla da 20 yıl önceden kalmış olan Mutfak Ekipmanları Esnaf Ve Sanatkarlar Birliği Başkanlığına teslim B Ü L T E N

13 İ Ç M E L E R T U R İ Z M M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U B Ü L T E N İ S A Y F A 13 edilerek, hepsi en son modern teknolojiyle donatılmış Mutfak Ekipmanları ihaleyle Gürçelik ve Ağaçlar Firmasından satın alınmıştır. Mutfağımızda Konveksiyonel Fırından - Pizza Fırınına, Sebze Doğrama Makinasından - Patates Soyma Makinasına kadar her türlü yenilik öğrencilerimiz kullanımına sunulmuştur. Grand Yazıcı İşletmeleri hayırsever sahibi İbrahim Yazıcı ya, Sezal Gönenli ve Sezer Başkurt a, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mansur Harmandar a, her sıkıştığımızda yanımızda olan İçmelerin çalışkan Belediye Başkanı Zeki Eren e ve Hayırsever İşadamı Sayın Doğan Tugay a, ve Yüksekokulu bize tahsis eden Esnaf Sanatkarlar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız a teşekkür ediyoruz. Mutfağımızda Konveksiyonel Fırından Patates Soyma Makinasına Kadar Her Türlü Ekipman Mevcuttur.

14 S A Y F A 14 Kendi Mutfaklarını Kendileri Temizlediler ü ç aydan beri tadilatı devam eden mutfağımız nihayet bitti. Mutfağımızın bitmesini heyecanla bekleyen Aşçılık Programı öğrencilerimiz iş bölümü yaparak, önce fayansları daha sonra yerleri temizlediler. Üç gün süren mutfağımızın temizliğin ardından mutfak ekipmanlarını yerleştirilmesine de yardım eden Aşçılık Programı öğrencilerimiz, daha sonra Ekipmanların ambalajlarını soyup, hepsini temizlediler. Çok modern dizaynı ve modern ekipmanları ile ülkemizin belki de en güzel mutfak atölyelerinden birisi ortaya çıkmış oldu. Destek olan herkese teşekkür ederken, temizliğin kendilerini yapmış olduğu Aşçılık Programı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. B Ü L T E N

15 İ Ç M E L E R T U R İ Z M M E S L E K Y Ü K S E K O K U L U B Ü L T E N İ S A Y F A 15 Okt. Ümit Akın ın ile Çanakkale Zaferini Andık Y üksekokulumuzca düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı nın kabulü, Mehmet Akif Ersoy'u ve 18 Mart Çanakkale Zaferini anma töreni, Yüksekokul idaresi, akademik kadrosu ve büyük bir öğrenci katımıyla, tarihinde İçmeler Belediyesi Konferans salonunda coşkulu bir şekilde kutlandı. Programı düzenleyen Türk Dili Okutmanı Ümit Akın'ın anlatımı bazen büyük bir coşkuyla alkışlanıp bazen de katılımcıların gözyaşlarına engel olamadığı bir gururla dinlendi. Marmaris basının da ilgiyle takip ettiği Programın ses- ışık ve animasyon düzeni de Yüksekokul Animasyon Programı öğrencisi Hüseyin Gökgöz tarafında gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy u, İstiklal Marşının kabulünü ve Çanakkale Zafer ini anlatan Okt. Ümit Akın İstiklal Marşı için son olarak gençlere Sevgili gençler, İstiklâl Marşı nı sevmek, ülkemizi sevmektir, İstiklal Marşı nı coşkuyla söylemek, ülkemize, bağımsızlığımıza sahip çıkmaktır. Bağımsızlığınıza sahip çıkmak ise, onurumuza sahip çıkmaktır dedi. 18 Mart Çanakkale yi anma töreniyle devam edilen konferansa, Türk Dili Okt. Ümit Akın 'ın Çanakkale ile ilgili şiirleri ve kompozisyonu ve sunumu, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi öğretim elemanı Ruşen Taşçı nın İngiliz Krallık Norfolk Alayı nın Çanakkale de Kayboluşu nun anlatılması, Yüksekokul öğrencilerinden Side Budanur un Çanakkale Mahşerde Bile Geçilmez adlı kompozisyonu ve Son Pusula isimli anının okunması, Selin Çıklaiblikçi'nin Koca Nine ve Er Ce- Çanakkale'de şehit kanlarıyla yoğrulan bu kutsal topraklar düşmanlara çiğnetilmemiş, imanlı ellere, gururla duran sancak ve masmavi göklerin en güzel süsü olan Albayrak inmemiş, minarelerimizde ezan dinmemiştir. Bundan böylede bu ilelebet böyle olacaktır. mal in Hikayesi isimli anıları, Sümeyra Dindar ın Çanakkale de Savaşan Komutanların Gözünden Çanakkale isimli konuşması, Barış Akdeniz in Cepheden Mektup adlı mektubun okunması ve Ayşe Aydın ın Çanakkale Ne Demek Biliyor musunuz isimli sunumu büyük bir onur ve gururla alkışlandı. Sunumun ardından Türk Dili Okt. Ümit Akın a, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğr. Elemanı Ruşen Taşçı ya ve Öğrencilere, Yüksekokul Müdürü Okt. Zekeriya Bingöl tarafından Teşekkür Belgesi ve çiçekler verirken konferansa katılanlara hitaben Çanakkale'de şehit kanlarıyla yoğrulan bu kutsal topraklar düşmanlara çiğnetilmemiş, imanlı ellerde, gururla duran sancak ve masmavi göklerin en güzel süsü olan Albayrak inmemiş, minarelerimizde ezan dinmemiştir. Ve siz sevgili gençler; yaşadığımız bu güzel toprakların kıymetini bilin, Çanakkale ye, İstiklal Marşı mıza ve Mehmet Akif Ersoy a sahip çıkın ve bin yıldır devam eden bu kardeşliği bozdurmayın ve buna müsade etmeyin dedi.

16

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hafta içi Her gün Saat: 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık

Detaylı

2014 YILI 2015 YILI 2016 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz. Ziyaretlerimiz Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz

2014 YILI 2015 YILI 2016 YILI Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz. Ziyaretlerimiz Fakültede Ağırladığımız Misafirlerimiz Dekanımızdan Sevgili Öğrencilerimiz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi olarak sizleri ilgilendiren bilimsel faaliyetler ve sosyal etkinliklerin duyurulması konusunda sizlere rehber olması

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta:

FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL. Telefon: 0 (212) Faks: 0 (212) E-posta: FATİH MH. KORDONBOYU CD. NO:7 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon: 0 (212) 883 10 62 Faks: 0 (212)883 10 62 E-posta: 750885@meb.k12.tr 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart Nevruz Kutlamaları

Detaylı

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK 2018 Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür B a t m a n Ü n i v e r s i t e s i T u r i z m İ ş l e t m e c i l i ğ i v e O t e l c i l i k Y ü k s e k o k u l u (BATIOYO) Turizm

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi

Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Huzurevlerinde yapılacak programların daha verimli olmasını sağlamak amacıyla İlimiz Müftülüğünce Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu tarafından Huzurevi Ekibinde görevlendirilen personele 05 Aralık 2012 Çarşamba

Detaylı

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZ Konum:Çolaklı Mahallesi Telefon : (0242) 763 72 30 İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA Derslik Sayısı: 21 Öğretmen Sayısı:

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları

Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı 2013 / 2014 SAYI: 19. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 19 İklim Değişikliği Konferansı Haftanın Bazı Başlıkları Tekfen Filar Mini Resim Yarışması Sonuçlandı Hayatın İçinde Öğreniyoruz İklim Değişikliği Konferansı Tanıdık ve Tanıttık Uludağ

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl 1. Adı Soyadı : Esat ÖZATA 2. Doğum tarihi : 21/ 03/1980 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Ön Lisans Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliği Turizm ve Otel İşletmeciliği

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA

T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) DOSYA Sayı :70868051-880-3298 Konu :2015 yılı 39. Turizm Haftası Etkinlikleri Programı T.C. MANAVGAT KA YMAKAMLIGI İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü (İşlemler Şefliği) :ew : e. E.6\\EEH s::. tıi:e". ı

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA kasım 2016 17. SAYI EXPO 2016 ANTALYA Dünya nın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Expo Fuarı ü l k e m i z d e i l k d e f a 23 Nisan 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Çiçek ve Çocuk temasıyla

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI

KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI KOLİN HOTEL ÇANAKKALE MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI ÇANAKKALE KOLİN HOTEL 2. MASTER CHEF YEMEK YARIŞMASI Kurallar: 1. TÜM BAŞVURULAR: www.kolinhotel.com web adresinden, KOLİN Hotel Halkla İlişkiler Müdürlüğünden,

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

BÜLTEN. Başlarken... Y I L 1, S A Y I 1. Dürüstlük. Çalışkanlık. Siz sevgili öğrencilerim de yeni bir başlangıçla. Hoşgörü

BÜLTEN. Başlarken... Y I L 1, S A Y I 1. Dürüstlük. Çalışkanlık. Siz sevgili öğrencilerim de yeni bir başlangıçla. Hoşgörü Y I L 1, S A Y I 1 İ L K E L E R İ M İ Z ; Dürüstlük BÜLTEN E Başlarken... K İ M K A S I M, 2 0 1 2 Çalışkanlık Hoşgörü Saygı Kararlılık B U S A Y I D A : Kuruluş Hikayemiz İçmeler TMYO Açıldı 2 3 Siz

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS

2014 2015 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi AĞUSTOS 3 4 7 0 3 4 7 *Akademik kadronun göreve başlaması *Açılış Kahvaltısı 0 4 30 ZAFER BAYRAMI 3 04 0 Eğitim Öğretim Yılı Çalışma Takvimi EYLÜL 3 4 7 Eve Dönüş.30

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ

TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ TURGUTREİS TE CUMHURİYET KONSERİ Bodrum oda orkestrası 29 ekim de Turgutreis Atatürk meydanında Tobav çoksesli korosunun da yer aldığı konserde yer alıyor. Konser Turgutreis mahalle meclisinin etkinlikleri

Detaylı

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM ÖZEL NASİBE ERYETİŞ MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ekim 16 3 4 5 6 7 8 9 3. DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ *Hayvanları Koruma günü *Dünya Mimarlık Günü PDR çalışması İstanbul'un

Detaylı

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019

KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI. Öğretim Yılı: 2018/2019 EK-7/a TARİH/ AYLAR AMAÇ KARŞIYAKA ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM KURUMU SOSYAL ETKİNLİKLER YILLIK ÇALIŞMA PLANI Öğretim Yılı: 2018/2019 YAPILACAK ETKİNLİKLER EYLÜL Sosyal etkinliklerin planlanması 1.Belirli

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı Sabancı Öğretmenevi, Akşam Sanat Okulu Salonu'nda gerçekleşen Öğretmenler Günü, Saygı duruşu ve İstiklal Marş'ımızın okunması ile başladı. 1 / 7 Emekli

Detaylı

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU MY YOGA STUDIO OTEL, LOKANTA VE IKRAM HIZMETLERI BÖLÜMÜ ADAY ÖGRENCI BROSÜRÜ Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu,Dalyan Yolu Üzeri 48600 Ortaca/ MUGLA Tel:

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı

Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı Başkan Kocadon, personelinin yeni yılını kutladı MAZLUM AĞAN DA KUTLAMAYA KATILDI Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlediğini davette Bodrum Belediyesi personelinin yeni yılını kutladı. Bodrum

Detaylı

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ

2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ 2018. HEMŞİRELİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ Acıbadem Sağlık Grubu 18. Hemşirelik haftası etkinlikleri; Sağlıkta Tek ve Eşsiz Hizmet Hemşirelik: Birçok Alan Birçok Etki teması ile 10 Mayıs Perşembe günü Acıbadem

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı

Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Bir Kadın 3 Sanat Sergisi açıldı Muğla Valisi Amir Çiçek in katılımı ile Menteşe Belediyesi nin katkıları ile Konakaltı Kültür Merkezi nde gerçekleştirilen törenle sanatçı Eda Özdemir in Bir Kadın Üç Sanat

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 78. YIL DÖNÜMÜNDE TÖRENLERLE ANILDI

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 78. YIL DÖNÜMÜNDE TÖRENLERLE ANILDI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 78. YIL DÖNÜMÜNDE TÖRENLERLE ANILDI Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 78.nci yıl dönümünde, İskenderun Teknik Üniversitesi

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası

11 FA Tefik Y. NASUFOV... Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Alanı..Teşfik Ödülü, Klavye,Mouse,Flash Disk,Katılım Sertifikası E-BİKO 2009 ANİMASYON ALANINDA DÜNYA 4.'SÜ OLDUK Bu yıl 5.'sinin gerçekleştirildiği E-BİKO Uluslar Arası Bilişim Olimpiyatına Okulumuz İki Eğlenerek Öğrenelim (Animasyon) Projesi Başvurmuştur. Okulumuzun

Detaylı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in 2009-2010 Öğretim Yılında başlanılan yeni Almanca Dil Öğretim Sistemimiz olan Hallo, wir können auch Deutsch! (Merhaba. Biz de Almanca Konuşabiliyoruz!),

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar

Eylül EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL BİLGE ATABEY İLKOKULU/ORTAOKULU ÇALIŞMA TAKVİMİ tesi rtesi Eylül.2018 Eylül 2018 3 10 17 24 1, Öğretmenlerin mesleki çalışmalarının planlanması ve öğretmenlere tebliği,

Detaylı

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda

Otel Ekipmanları, Tekstil, Dekorasyon ve Servis Ekipmanları. Otel Ekipmanları 2015. Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Servis Ekipmanları ve Gıda SON GÜNCELLEME 23.10.2014 BAŞLAMA BİTİŞ FUARIN ADI KONUSU 21 Ocak 2015 24 Ocak 2015 22 Ocak 2015 25 Ocak 2015 Anfaş Hotel Equipment - 26.Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları Fuarı EMITT 2015

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ TEKNİK PROGRAMLAR EKİM-KASIM-ARALIK 2007 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ İNŞAAT PROGRAMI: İnşaat Programı öğrencileri Öğr. Gör. Hasan BARIŞIK koordinatörlüğünde 26-28 Ekim

Detaylı

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü.

Madde 2- Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Re-Organizasyon çalışmaları konulu gündem maddesi görüşüldü. Toplantı Tarihi : 22/01/2016 Toplantı No : 62 Madde 1-Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları programlarının revize edilmesi konulu gündem maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Meslek

Detaylı

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması

2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası. 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası. 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması 2. Ulusal Ege Şefler Şampiyonası & 3. Ulusal Üniversiteler Arası Aşçılık Şampiyonası & 1. Ulusal Liseler Kapalı Kutu Yarışması Kuşadası/Türkiye 1. Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egeotelekipmanlarifuari.com

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EKİMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi 277-378-232-260-303-236-237-331-

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı

EYLÜL GÜN Hazırlık Sınıfı 9.Sınıf 10.Sınıf 11.Sınıf 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi. 4 Salı EYLÜL 2018 1 Cumartesi 2 Pazar 3 Pazartesi 4 Salı Lise Öğrenci Okul Oryantasyonu 5 Çarşamba 6 Perşembe 7 Cuma YÜKSELİŞ Gelişim Akademisi 8 Cumartesi 9 Pazar 10 Pazartesi 11 Salı 12 Çarşamba 13 Perşembe

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE

23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI UÇAK ORGANİZASYONU İSTANBUL TÜRKİYE Hazırlayan: Nesrin SARIÇAY Şubat 2015 23 OCAK 2015 EMITT 19. DOĞU AKDENİZ ULUSLAR ARASI TURİZM

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI PROTOKOLÜ Bizler, aşağıda imzaları bulunan yükseköğretim kurumları olarak, kurumlarımız arasında Farabi Değişim Programı kapsamında işbirliği yapmayı kararlaştırmış bulunmaktayız.

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı