o=::: 02 w > DEZENFEKTASYON SANİTASYON ~ 21 w o 37 z 41 u 47

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "o=::: 02 w > DEZENFEKTASYON SANİTASYON ~ 21 w o 37 z 41 u 47"

Transkript

1 o=::: 02 w > DEZENFEKTASYON SANİTASYON ~ 2 w o 37 z 4 u 47

2 ENDÜSTRİYEL YAG ÇÖZÜCÜLER GÜÇLÜ SU BAZLI YAG ÇÖZÜCÜ Endüstriyel alanlarda kullanılan güçlü bir yağ çözücüdür. Metallerde korozyona yol açmaz boyalı yüzeylere zarar vermez. Yağlı, kirli yüzeylerde makineler ve ekipmanlarda, zeminlerde ve duvarlarda güvenle kullanılır. Çevre dostudur ve biyolojik olarak parçalanabilir. KULLANIM ŞEKLİ :0'a :30 su ile seyreltilerek kullanılır. SU BAZLI YAG ÇÖZÜCÜ Çöp taşıma araçları ve konteynerlarda organik yağ ve kirleri çözer. Aynı zamanda çöplerdeki çürüme ve mantarlaşmadan dolayı meydana gelen kokuları giderir ve dezenfektasyonunu sağlar. Güçlü bir yağ sökücüdür. Konsantre ve ekonomiktir. KULLANIM ŞEKLİ :20'e :30 su ile seyreltilerek kullanılır. HASSAS YÜZEY TEMİZLEYİCİ Çok konsantredir. Her türlü yağlı, kirli, pasaklı metal yüzeylerde kullanılabilir ve pas yapmaz. Kimyasal yapısı diğer çözücülerden farklılık gösterir. Kostik veya alkali bileşenler içermez. Suyun kullanılabilidiği tüm yüzeylerde kullanılabilir. Korozif etkisi yoktur. KULLANIM ŞEKLİ :0'a :30 su ile seyreltilerek kullanılır. HASSAS YÜZEY TEMİZLEYİCİ Basınçlı parça yıkama makinelerinde yağlı, kirli, pasaklı her türlü parçanın yıkanması için uygundur. Her türlü metal ve yüzeylerde kullanılabilir. Köpük istenmeyen her türlü yağ alma prosesinde kullanıma uygundur. KULLANIM ŞEKLİ :0'a :00 su ile seyreltilerek kullanılır. SU BAZLI YAG ÇÖZÜCÜ Endüstriyel alanlarda kullanılan güçlü bir yağ çözücüdür. Fabrika zeminindeki katranlaşmış ve kurumuş yağların temizliğinde etkilidir Ekonomektir. KULLANIM ŞEKLİ :3'e :0 su ile seyreltilerek kullanılır.

3 ENDÜSTRİYEL YAG ÇÖZÜCÜLER SU BAZLI YAG ÇÖZÜCÜ Endüstriyel alanlarda kullanılan güçlü bir yağ çözücüdür. Fabrika zeminindeki ve makineler üzerindeki katranlaşmış ve kurumuş yağların temizliğinde etkilidir. KULLANIM ŞEKLİ :5'e :30 su ile seyreltilerek kullanılır. AGIR YAG - KARBON ÇÖZÜCÜ > KULLANIM ŞEKLİ Endüstriyel alanlarda kullanılan ağır yağ ve karbon sökücüdür. Her türlü aşınmış, yıpranmış sökülmesi istenen yüzeylerdeki cilanın çıkanlmasında da kullanılabilir. :5'e : O su ile seyreltilerek kullanılır. TUTKAL VE YAG ÇÖZÜCÜ > KULLANIM ŞEKLİ Endüstriyel alanlarda kullanılan ağır yağ ve tutkal sökücüdür. Doğal limon ve turunçgillerden elde edilen çözücü ve koku gidericiden formüle edinmiştir. Sentetiktir, kimyasal içermez. :'e :0 su ile seyreltilerek kullanılır. AGIR KATRAN VE YAG ÇÖZÜCÜ Endüstriyel alanlarda kullanılan su ile seyreltildiğinde emülsiyon oluşturduğunda dik yüzeylere tutunarak inatçı kir yağ ve pasakları temizler. Yağ katran temizlenene kadar yapıştığı yüzeyi bırakmaz ve ovma gerektirmez. KULLANIM ŞEKLİ :3'e :7 su ile seyreltilerek kullanılır. KLİMA SERPANTİN TEMİZLEYİCİ Tüm alüminyum yüzeylerinin serpantinlerinin temizlenmesi ve parlatılması amacıyla kullanılır. lsı transferini engelleyen ve tıkanmalara yol açan yağ ve kir tabakaları ile alüminyum oksidi çözer. Çevreye zararı yoktur, biyolojik olarak parçalanır. Solvent içermez. KULLANIM ŞEKLİ :0'a :30 su ile seyreltilerek kullanılır.

4 ENDÜSTRİYEL YAG ÇÖZÜCÜLER t::> DURULAMA GETİRMEYEN KLİMA SERPANTİN TEMİZLEYİC KULLANIM ŞEKLi Tüm alüminyum yüzeylerinin serpantinlerinin temizlenmesi ve parlatılması amacıyla kullanılır. lsı transferini engelleyen ve tıkanmalara yol açan yağ ve kir tabakaları ile alimünyum oksidi çözer. DURULAMA GEREKTİRMEZ. Çevreye zararı yoktur. Biyolojik olarak parçalanır. Solvent içermez. :5'a :0 su ile seyreltilerek kullanılır. YAG KATRAN - KURUM SİLİS ÇÖZÜCÜ Endüstriyel alanlarda ağır ve güçlük gösteren karbonlaşmaları katran, kurum, silis ve azotlu kompleks kirliliklerin temizliğinde mükemmel sonuç verir. Döküm fabrikaları veya döküm yerlerindeki kalıpların temizliğinde kullanılır. KULLANIM ŞEKLİ :'e :0 su ile seyreltilerek kullanılır. ALKALİ OTOMAT TEMİZLEYİCİ Her türlü zeminde otomat makinaları ile kullanılan güçlü yağ ve kir sökücüdür. Çok konsantredir. % 90'nın üzerinde biyolojik olarak parçalanabilir. Çevreye zararı yoktur. KULLANIM ŞEKLİ :20'e :80 su ile seyreltilerek kullanılır. EPOKSİ ZEMİN TEMİZLEYİCİ Her türlü zeminde özellikle epoksi zeminlerde oluşan yağ, katran ve lastik izlerini sökmek için üretilmiştir. Otomak makinaları ile kullanılması tavsiye edilir. Çok konsantredir. % 90'nın üzerinde biyolojik olarak parçalanabilir. Çevreye zararı yoktur. KULLANIM ŞEKLİ :20'e :80 su ile seyreltilerek kullanılır. ALKALİ TEMİZLEYİCİ Her türlü yüzey üzerinde etkili sonuç veren alet ve ekipmanlarının temizliğinde kullanılan solvent içermeyen kuvvetli bir yağ sökücüdür. Korozif etkisi yoktur. Biyolojik olarak parçalanır. Çevre dostudur. Otomat makinelerinde kullanılabilir. KULLANIM ŞEKLİ :20'e :80 su ile seyreltilerek kullanılır.

5 ENDÜSTRİYEL ÖZEL TEMİZLEYİCİLER GIDA İŞLETMELERİ İÇİN KOKUSUZ YAG TEMİZLEYİCİ Her türlü yüzey üzerinde etkili sonuç veren tüm alet ve ekipmanların temizliğinde kullanılan koku içermeyen kuvvetli bir yağ çözücüdür. Klorlu ve aromatik çözücüler içermez. Özellikle havalandırma imkanı olmayan kokunun istenmediği ortamlarda gıda sektörü dahil tüm sektörlerde kullanılır. > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır. POLİÜRETAN TEMİZLEYİCİ KULLANIM ŞEKLİ Sünger fabrikalan otomotiv yedek parça, filtre, panel üretimi yapan sektörlede poliüretanı çözmek için geliştirilmiştir. Her türlü metal üzerinde ve poliüretan üreten makinelerde güvenle kullanılır. Direkt kullanılır. AGIR KARBON VE YAG TEMiZLEYiCi KULLANIM ŞEKLİ Solvent esaslı ağır yağ, karbon, kir birikintilerini çözmek için geliştirilmiştir. Yanıcı değildir. Direkt kullanılır. YAG VE KİR TEMİZLEYİCİ Hızlı uçucudur. Hiçbir aromatik ve klorlu solvent içermez. Yağı kurumu hızlı çözer. > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır. GENEL ENDUSTRIYEL TEMiZLEYiCi KULLANIM ŞEKLİ Mekanik parça temizlikleri ve her türlü metalin yağdan ve kirden arındırılması için geliştirilmiştir. Metali aşındırmaz, birçok solvent ve temizleyiciden daha sağlıklı ortamlar oluşturur. Direkt kullanılır. HASSAS PARÇA TEMİZLEYİCİ Her türlü metal, sert plastik, kauçuk, ahşap yüzeylerin temizliğinde kullanılır. Yüzeyi aşındırmaz. Hiçbir atık ve kalıntı bırakmaz yavaş buharlaşır. İstenildiği taktirde özel esaslı olarak üretilebilir. YAG VE KİR ÇÖZÜCÜ Ekonomiktir. Her türlü yağı ve kiri metal üzerinden hızlıca çözer. Yavaş buharlaşır, tortu bırakmaz. Yanıcı ve parlayıcı değildir. > KULLANIM > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır. ŞEKLİ Direkt kullanılır.

6 ENDÜSTRİYEL METAL YÜZEY HAZIRLAYICILAR DURULAMA GEREKTİRMEYEN YAG ÇÖZÜCÜ Metallerin özellikle boya öncesi yağ alma işlemini silerek yağdan arındırmasında etkilidir. Solvent içermez. Uygulanıldığı yüzeye ve boyaya zarar vermez. Korozyon oluşumunu önler. > KULLANIM ŞEKLİ :0 ile :20 su ile seyreltilerek kullanılır. BOYA ÖNCESİ METAL İŞLEM Metallerin üzerinden tek uygulamada yağı, pası ve gresi temizleyerek metali kaplama ve boyaya hazırlar. Aynı zamanda metali mikroskobik ölçüde aşındırarak yüzeyde boya ve kaplamanın daha iyi tutunmasını sağlayan fosfat tabakası oluşturur. MT00 Metal yüzeylerden yağı, gresi, kir ve pas tabakalarını kolaylıkla uzaklaştıran özel bir bileşimdir. Metal yüzeyi mikroskobik ölçüde temizler kriztalize demir fosfat tabakası kaplayarak boya ve kaplama öncesine hazırlar. KULLANIM ŞEKLİ :5'e : O su ile seyreltilerek > KULLANIM kullanılır. ŞEKLİ :5'a :30 su ile seyreltilerek kullanılır. ORGANİK BOYA ÖNCESİ METAL İŞLEM Metal yüzeylerden yağı, gresi, kir ve pas tabakalarını kolaylıkla uzaklaştıran özel bir bileşimdir. Metal üzerinde nano ölçekte aşındırır. Metali boya ve kaplama öncesine hazırlar. Organik esaslıdır, herhangi zararlı bileşenler içermez. Biyolojik olarak parçalanabilir. Çevreye zararı yoktur. KULLANIM ŞEKLİ :5'e :30 su ile seyreltilerek kullanılır. BOYA ÖNCESİ METAL İŞLEM Metal yüzeylerden özellikle yağı ve pas tabakalarını temizleyerek metali boyaya ve kaplamaya hazırlar. Aynı zamanda metal yüzeyi mikroskobik ölçüde aşındırarak demir - fosfat tabakası kaplayarak boya ve kaplama öncesine hazırlar. KULLANIM ŞEKLİ :5'e :30 su ile seyreltilerek kullanılır.

7 ENDÜSTRİYEL KİREÇ TORTU VE PAS TEMİZLEYİCİLER ORGANİK KİREÇ TORTU TEMİZLEYİCİ Özellikle kireç ve tortu çözer. Asitlerin metal üzerindeki korozif etkisi inhibitörler sayesinde en aza indirilmiştir. Korozyon birikintilerini minerallerin oluşturduğu taşlanmayı söker, pas tabakalarını ve ağır kirleri kolayca uzaklaştırır. Hassas metallerde kullanıma uygundur. yüzeylerde karartma ve aşındırma yapmaz. > KULLANIM ŞEKLİ :5'e : O su ile seyreltilerek kullanılır. KİREÇ TORTU TEMİZLEYİCİ Özellikle ısıtma ve soğutma sistemlerinde tüm tesisatın ve eşanjörlerin temizliğinde kullanılan kireç ve tortu çözücüdür. Kireci iyonize edip kendi bünyesine katarak çözer. Metal yüzeyler için korozyon önleyici inhibitörler içerir. KULLANIM ŞEKLİ :5'e : O su ile seyreltilerek kullanılır. KiREÇ - BETON - PAS TEMiZLEYiCi Kireç, tortu ve pası güçlü formülü sayesinde çözen asidik bir bileşendir. Uygulama esnasında köpüğe yol açmaz. Açık ve kapalı sistemlerde kullanıma uygundur. KULLANIM ŞEKLİ :5'e : O su ile seyreltilerek kullanılır. BETON - HARÇ TEMİZLEYİCİ > KULLANIM ŞEKLİ İnşaat sonrası oluşan harç, beton ve kireç kalıntılannı mükemmel şekilde temizler. Aynca transmikserler, çimento siloları, beton pompaları ve betoniyerlerden harç atıklarını kolayca temizler. Asitlerin metal üzerindeki korozif etkisi,içerdiği inhibitörler sayesinde en aza indirilmiştir. :5'a : O su ile seyreltilerek kullanılır. MİNERAL TORTU PAS TEMİZLEYİCİ Çok ağır kirlerin temizliğinde kullanılır. Suyun oluşturduğu mineral tortularını, silisyum kalıntılarını ve pas lekelerini yüzeyden söker. KULLANIM ŞEKLİ :5'e :20 su ile seyreltilerek kullanılır. KİREÇ - PAS TEMİZLEYİCİ > KULLANIM ŞEKLİ Kalsiyum, magnezyum ve silis içeren kabuğa karşı etkilidir. Oluşmuş olan ağır kabuk oluşumunu temizlemekte etkilidir. Korozyon depozitelerini ve minerallerinin oluşturduğu taşlanmayı çözmekte etkili olup metal yüzeyleri oluşabilcek zararlardan korur. Metaller üzerinde asit etkisi ve korozyon önleyici kimyasallar içerir. GÜÇLÜ ASİDİK TEMİZLEYİCİ Çok güçlü asidik temizleyicidir. Ağır pas ve kaynak lekerinde kullanılır. Paslanmaz demir çelik ve metaller için kaynağın yapıldığı bölgede oluşan kaynak lekelerini, boraks lekelerini ve parlamaları yok eder. > KULLANIM :5'e :20 su ile seyreltilerek kullanılır. ŞEKLİ Direkt kullanılır.

8 ENDÜSTRİYEL BOYA SÖKÜCÜLER BOYA SÖKÜCÜ KULLANIM ŞEKLİ Kuvvetli bir boya çözücüdür. Yaş ve toz boya sökücüdür. Uygulamadan sonra yıkama gerektirmez. Her türlü metale zarar vermez yüzeylerde bozulmalara yol açmaz. Direkt kullanılır. BOYA SÖKÜCÜ Kuvvetli bir boya çözücüdür. Akrilik polyester yaş ve toz boyalar üzerinde etkilidir. Uygulamadan sonra yıkama gerektirmez. Her türlü metale zarar vermez, yüzeyde bozulmalara yol açmaz. > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır. BOYA SÖKÜCÜ KULLANIM ŞEKLİ Özellikle epoksi boyaları daldırma yöntemiyle çözmek için üretilmiştir. Çok kısa sürede boya çözme işlemini gerçekleştirir. Direkt kullanılır. BOYA SÖKÜCÜ Özellikle araç giydirme ve reklam panolarını fleksi boyaları kısa bir sürede çözmek için geliştirilmiştir. Hiçbir metale zarar vermez ve yüzeylerde bozulmalara yol açmaz. > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır. BOYA SÖKÜCÜ JEL Kuvvetli bir boya çözücüdür. Her türlü boyayı çözer. Asit ve alkali içermez jel formatındadır. > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır.

9 ENDÜSTRİYEL KORUYUCU VE ÇÖZÜCÜLER DIŞ YÜZEY KORUYUCU VE BAKIM ÜRÜNÜ KULLANIM ŞEKLİ Beton yüzeyleri sertleştirir sızdırmazlık sağlar, tozumaya karşı korur.uygulandığı tüm gözenekli yüzeylerde sıvı geçişini engellerken yüzeyin hava geçirgenliğini engellemez, rutubet ve terlemenin önüne geçer. KP0 Gözenekli tüm yüzeyleri sertleştirir, sızdırmazlık sağlar. Tozumaya karşı korur. Uygulandığı yüzeylerde yağ asitlerine ve alkalilere karşı korur. Suyun nüfus etmesini engeller. Betonu sertleştirerek çizik ve çatlamalann oluşmasını önler. Lt ürün ile tek kat uygulamada 0 ml yer kaplar > KULLANIM Direkt kullanılır. ŞEKLİ Lt ürün ile tek kat uygulamada O mt yer kaplanır. ZEMİN KAPLAMA ÜRÜNÜ KULLANIM ŞEKLİ Gözenekli tüm yüzeyleri sertleştirir, sızdırmazlık sağlar. Tozumaya karşı korur. Uygulandığı yüzeylerde yağ asitlerine ve alkalilere karşı korur. Suyun nüfus etmesini engeller. Betonu sertleştirerek çizik ve çatlamaların oluşmasını önler. İstenilen renklerde oluşturulabilir. Her türlü zemine göre her türlü dekoratif renkler uygulanabilir. Lt ürün ile tek kat uygulamada 0mt. yer kaplanır. Lt ürün ile tek kat uygulamada O mt yer kaplanır. GEVŞETİCİ - PAS SÖKÜCÜ - YAGLAYICI KULLANIM ŞEKLİ Paslanmış, sıkışıp bloke olmuş civatalan, somunlan, dişleri ve bağlantı elemanlarını, paslanmış, kaynamış olan alet ve tüm ekipmanlarını gevşetir. Kısmen pası söker, aynı zamanda yağlayıcı ve pas önleyici özelliği vardır. YÜZEY KORUYUCU FİLM Temizlenen tüm demir ve çelik aksamın paslanmaya karşı koruma amacıyla kullanılır. Yüzeye uygulandıktan sonra ince bir film tabakası oluşturur ve malzemenin uzun süre paslanmasına engel olur. > KULLANIM Direkt kullanılır. ŞEKLİ Direkt kullanılır. PAS İÇİN YÜZEY KORUYUCU Demir ve özellikle bakır, san alüminyum, kurşun ve alaşımlannı üretim ve stoklama sırasında paslanmaya karşı koymak amacıyla kullanılır. Metal yüzeylerde kırılgan olmayan bir şeffaf film tabakası oluşturur. Bu film ; su ve rutubeti bünyesine almaz ile 6 ay koruma süresi vardır. > KULLANIM ŞEKLİ Direkt kullanılır.

10 ENDÜSTRİYEL KORUYUCU VE ÇÖZÜCÜLER PAS İÇİN YÜZEY KORUYUCU > KULLANIM ŞEKLİ Demir ve özellikle bakır, san alüminyum, kurşun ve alaşımlannı üretim ve stoklama sırasında paslanmaya karşı koymak amacıyla kullanılır. Metal yüzeylerde kırılgan olmayan bir şeffaf film tabakası oluşturur. Bu film; su ve rutubeti bünyesine almaz. 3 yıl koruma süresi vardır. Direkt kullanılır. KALIP AYIRICI SİLİKONSUZ Gıda sanayi dışında, kalıp ayırıcı ve kaydırıcı olarak tüm endustride kullanılır. Boya yapılacak yüzeyde sorun teşkil etmez, silikon içermez. KULLANIM ŞEKLİ Daldırma, püskürtme silme yöntemleriyle kullanılır. Direkt kullanılır. KALIP AYIRICI SİLİKONSUZ ISIYA DAYANIKLI Gıda sanayi dışında, kalıp ayırıcı ve kaydırıcı olarak tüm endustride kullanılır. ısıya dayanıklıdır. Boya yapılacak yüzeyde sorun teşkil etmez, silikon içermez. KALIP AYIRICI SİLİKONSUZ Silikon esaslıdır. Su ile çogaltılabilir. Korozyon inhibitörü içerir. Kalıp ayırıcı ve kaydırıcı özelliği vardır. Tüm endüstride kullanılır. KULLANIM ŞEKLİ : ile : O oranında su ile seyreltilerek Daldırma, püskürtme ve silme yöntemleriyle kullanılabilir. > KULLANIM ŞEKLİ Daldırma, püskürtme silme yöntemleriyle kullanılır. Direkt kullanılır. ANTİSTATİK KORUYUCU - KAYDIRICI KULLANIM ŞEKLİ Makinelerdeki hareketli parçaların yağlanmasında ve dış etkenlere karşı korunmasında kullanılır. Ortamda bulunan tozun, uygulanıldığı bölgeye yapışmasını engel olur. Silikon içermez. Özel yağlayıcılar ihtiva eder. Daha kuru ve kaygan yapı oluşturur. KAYNAKALTI LİKİT SU BAZLI Silikon içermez. Curuf yapmasını önler. Kaynakta devamlılık sağlar ve sıçrayan parçacıkların yüzeye yapışmasını engeller. Direkt kullanılır. Kullanmadan önce çalkalayınız. > KULLANIM ŞEKLİ : ile :5 oranında su ile seyreltilerek

11 AEROSOL GRUBU GEVŞETİCİ - PAS SÖKÜCÜ KORUYUCU Paslanmış, sıkışıp bloke olmuş dişleri gevşetir, pası söker, kısmen yağlar. Böylece sökülmeyi kolaylaştırır. Temizler ve yağlar sıkışmış parçaların kırılmadan açılmasını temin eder. Nüfus edicidir. Boyaya zarar vermeden mürekkep izlerini grafit ve karbon tortularını yağ ve tozla karışmış kirleri yumuşatır, temizlenmesini kolaylaştırır. Yağlayıcıdır, pasa karşı korur. GAZ ALTI KAYNAK SPREY Silikon içermez. Curuf yapışmasını önler. ısıya dayanıklı özel yağlar içerir. Kaynakta devamlılık sağlar ve sıçrayan parçacıkların yüzeylere yapışmasını engeller. ANTİSTATİK YAGLAYICI VE KORYUCU SPREY Koruma ve yağlama yapar. Yüzeyleri temizlerken bir film tabakası oluşturarak oynar ve hareketli parçaların sürtünme direncini kırar, parça aşınmalarını engeller. ısıya dayanıklıdır. ANTİSTATİK KORUYUCU SPREY Antistatik koruma yapar. Yüzeyleri temizlerken antistatik bir film tabakası oluşturarak oynar ve hareketli parçaların sürtünme direncini kırar, parça aşınmalarını engeller. Özellikle tekstil sektöründe ipin geçeceği, sürtünmenin yoğun olduğu anlarda ipin sürtünmesini azaltarak yüksek mukavemet oluşturur. > ZİNCİR VE GENEL YAGLAYICI Tam sentetik yüksek ısılara dayanıklı ve yüzeye iyi tutunan zincir, yüksek devirde çalışan sistemler için yağlayıcıdır. ELEKTRONİK PARÇA, KART TEMİZLEYİCİ Tüm gres, yağ, pasak ve kirleri giderir. Plastik, boyalı yüzey, lastik ve metal kaplamasına, metale ve koruyucu vaks tabakasına zarar vermez. İletken değildir. Uçucudur. Yüzey çok iyi temizlenmeli ark oluşumunu engellemek için temizlikten sonra tamamen kuruması sağlanmalıdır. ELEKTRİK EKİPMAN KORUYUCU Elektrik arızalarını önlemede yardımcıdır. Cihazların, devrelerin rutubetini giderir. Korur, temizler, yağlar, yalıtkandır. Elektrik, elektronik parçaların su, nem, diğer sıvılar ve dış etkenlere karşı koruyucudur. FREN BALATA TEMİZLEYİCİ Tüm gres, yağ, pasak ve kirleri giderir. Plastik, boyalı yüzey, lastik ve metal kaplamasına, metale ve koruyucu vaks tabakasına zarar vermez. İletken değildir. Uçucudur.

12 KS 30 ENDÜSTRİYEL KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN Hoş kokuludur. Ellerdeki ağır kir, yağ, mürekkep, is ve kurum temizliğinde kullanılır. Yumuşak etkilidir. İçerdiği provitamin B5 ve gliserin sayesinde cildi yumuşak tutar. Ekonomiktir, su ile seyreltildiğinde kıvam kazanarak jel formuna dönüşür. GR CREAM > KULLANIM ŞEKLİ : le :5 oranında su ile seyreltilerek > KULLANIM ŞEKLİ Sanayi çalışanlarının ellerindeki matbaa mürekkebi boya, yağ, gres, is, kurum, mastik Direkt kullanılır. tutkal ve gibi kirlilikler de etkilidir. Silikon ve türevi yağlar içermez alkali ve asetik madde içermez cildi nemlendirir ve korur. Egzama ve mantarlara karşı koruma yapar. Antibakteriyeldir doğal yağlar ve lanolin bakım yağı içermektedir. Hoş kokuludur Turunçgillerden elde edilen doğal özütler ile formüle edilmiştir. > GRE CREAM KULLANIM ŞEKLİ Sanayi çalışanlarının ellerindeki yağ, gres, is, ve kurum gibi kirlilikler de etkilidir. Silikon ve Direkt kullanılır. türevi yağlar içermez alkali ve asetik madde içermez cildi nemlendirir ve korur. Egzama ve mantarlara karşı koruma yapar. Antibakteriyeldir doğal yağlar ve lanolin bakım yağı içermektedir. Hoş kokuludur Turunçgillerden elde edilen doğal özütler ile formüle edilmiştir. > GP0 KULLANIM Hoş kokuludur. Genel temizlik için kullanılan çok sayıda ürünün yaptığı işleri tek başına yapar. Suyun zarar vermediği tüm yüzeylerde güvenle kullanılır. Biyolojik olarak parçalanır, çevre dosttudur. ŞEKLİ :0'la:20 oranında su ile seyreltilir. Çok yönlü konsantre genel temizlik ürünüdür. Durulama gerektirmeyen formülü ile sudan etkilenmeyen tüm yüzeylerde eşsiz temizlik sağlar. Asit, amonyak, serbest alkali ve fosfat içermez. Birçok ürünün yerine tek ürün olarak kullanılır. Ekonomiktir. Arıtma sistemine zarar vermez kokusuzdur. BY20 Hertürlü bulaşık için uygundur. Su şartlarında kirleri kolayca temizler. Fosfat içermez, mikroorganizmalar üzerinde dezenfektanlar içerir. Formadehit içermez. Çevre dostudur. > KULLANIM > KULLANIM ŞEKLİ :0'a :30 oranında su ile seyreltilir. ŞEKLİ :5 oranında su ile seyreltilir.

13 ENDÜSTRİYEL KİŞİSEL BAKIM VE HİJYEN KONSANTRE TUVALET VE FAYANS TEMİZLEYİCİ Çok yönlü fayans, banyo ve tuvalet temizleyicisidir. Tuvalet kokularını azaltarak kullanılan yüzeyi dezenfekte eder. İnatçı lekeleri, tuvaletlerdeki yosunumsu tabakaları, kireç ve su lekelerini yok eder. Özellikle pirinç, bakır gibi metallerden oksitlenmeyi alır parlaklık sağlar. WCJEL Dik yüzeyler için geliştirilmiştir. Jel olduğu için fazla ürün tüketimini önler. Banyo ve tuvaletlerdeki tüm yüzeylerin temizliğinde ve dezenfekte edilmesinde kullanılır. Kötü koku oluşumunu önler. Tüm gram pozitif ve tüm gram negatif bakterileri yok eder. BP0 Ahşap plastik,çelik, lamine, metal ve birçok yüzeyi temizler ve parlaklık kazandırır. Yüzeylere toz ve benzeri kirlerin yapışmasını geciktirir. KULLANIM ŞEKLİ : le :5 oranında su ile seyreltilerek kullanılır. > KULLANIM Direkt kullanılır. > KULLANIM Direkt kullanılır. ŞEKLi ŞEKLİ CDWAY > KULLANIM ŞEKLİ Tıkanmış boru ve giderleri açmak için geliştirilmiş sıvı bir üründür. Uygulama esnasında duman ve rahatsı edici bir koku çıkarmaz. Yağı borunun içinden rahatça akacak şekilde eritir. Uygulama sonrasında giderler sıcak su dökülerek işlemi tamamlanır. ECO CITRUS Tüm yüzeylerin çok amaçlı temizliğinde kullanılır. Kötü koku oluşumunu önler. Hoş limon kokusu bırakır. Doğal limon ve turunçgillerden elde edilen çözücü ve koku gidericilerden formüle edilmiştir. Sentetik kimyasallar içermez. Ağır yağ, kir, pasak, yapışkan izleri, vaks, mum, katran lekelerini ve kalıntılarını temizler. Kötü kokuları giderir. Hijyenik ortamlar oluşturur. DEZENFEKTE eder. Direkt kullanılır. > KULLANIM ŞEKLİ :5'ile :25 oranında su ile seyreltilerek kullanılır.

14

15 ... r- J.) (,_ '~ "' ('\ <:' c ~ c c c,... ~o c n '"'.\ o r ~"

16 KRİTİK BÖLGELERDE YÜKSEK PERFORMANSLI KONTAMİNASYON KONTROLÜ KONTAMİNASYON NEDİR? Bir mikrobun, hastalığın yada bir bakteri veya virüsun diğer bir canlıya veya maddeye dağılmasıdır. DYCEM KRİTİK BÖLGE KONTAMİNASYON KONTROLÜ Kritik bölgere giren kontaminasyonun %80' i ayaklardan veya tekerleklerden gelir.kritik bölgenin hemen öncesinde kurulan DYCEM yüksek performanslı kontaminasyon kontrol bölgeleri, ayak ve tekerlek kaynaklı kontaminsayonların %99 dan fazlasını kiritik bölgeye girmesini engellemektedir.hava kaynaklı kontaminasyonlar ise, hava tirbülansı durduğu andan itibaren, yer çekimi ile yüzeye düşerler. Dycem hava kaynaklı kontaminasyonları da %60 oranında yüzeyde tutarak hapseder. Kontaminasyon, kritik ürün veya işlemlerde, üretimde zaman kaybı, iade ürün, ürün verimsizliği, yeniden işleme tabii tutma gibi bir çok sebebe yol açabilir. Aynı şekilde hastanelerin ameliyathane veya yoğun bakım ünitelerinde, hastane kaynaklı enfeksiyonların artmasında ciddi bir etki yaratabilir. NEDEN DYCEM KULLANILMALI? -%99 oranında gözle görülen veya görülmeyen kontaminasyonun, kritik bölgelere girmesini engeller. 2-Dycem kontrol bölgeleri, antimikrobiyal katkı maddesi olan Bio-master içermektedir. Bu nedenle yüzeyin en çok karşılaşılan 50 mikroorganizmaya karşı üremeyi durdurucu etkiye sahiptir. (Salmonella, E-coli, Listeria, Campilobacter, Pseudomonas, A.niger, Algae... vs.. ) 3-Partikül ve mikroorganizmaların sayısının azalmasını sağlayarak, daha kaliteli bir havada çalışılmasını sağlar. 4-Galoş ve benzeri ürünlerin kullanılmasına gerek kalmadığından maliyet tasarrufu ve karlılık sağlar. 5-Üretimi yapılan ürünlerin reddedilme riskini azaltır. 6-Kolay fark edilerek, personele kritik bölgeye girmek üzere olduğunu hatırlatır. 7-Kiritik bölgelerdeki temizlik dezenfeksiyon maliyetini azaltır. 8-Temizliği ve bakımı kolaydır. DYCEM KULLANAN DÜNYA FİRMALARINDAN BAZILARI Sony, Glaxo Smith Kline, Lily, Motorola, Roche, IBM, Nestle, Toshiba, British Airways, BMW Group, Lexmark, Novartis, HP Pioneer, Rolls Royce, Üniversity of Cambridge, intel, Ford Motor Company, Oxford University, Bosch, Panasonic, Cisco Systems Ericsson, G&M Procter, Aston Martin, Jaguar Car Ltd, NASA, Nokia, Buyer, Mercedes, Canon, Samsung, Addenbrokes Hospital Papworth Hospital, QE Hospital, St Georges Hospital, Velindre Hospital, Saad Specialist Hospital...

17 NASIL ÇALIŞILIR? Üstün işleme teknolojisi sayesinde benzersiz bir polimerik bileşim oluşturduğundan, pazardaki en etkili kontaminasyon kontrolü olmasını sağlamaktadır. Pürüzsüz olan yüzey, doğal bir dokunuş ve yüksek seviyede elektromanyetik kısa dalga bir güç yaratmaktadır. Bu güç sayesinde 0,2-00 mikron ebatlarındaki partiküller %99 oranında Dycem'in yüzeyinde toplanır ve haps olur. Bu kontaminasyonlar çoğalamaz ve temizleninceye kadar kontrol bölgesi dışına çıkamazlar. Dycem in esnek, polimer yapısı, ayakkabı tabanı ve tekerlek yüzeyindeki en küçük partiküller ile temas olanağı sağlar. Bu nedenle, ayakkabı tabanının en az 3 er adım ile, tekerlek yüzeyinde de minumum 3 tam dönüş yapması ile daha yoğun kontaminant toplanmasına neden olur. Kontaminasyon kontrol çözümlerinin karşılaştırılması Yaprak Paspas tabaka ~ s~; 73 LJ Yaprak Paspas 4 tabaka risk 0 /o20, ' ' ProtectaMat.2x2m risk 0 /ol PERFORMANSININ VE KULl...ANIM ÖMRÜNÜN ARTMASI İÇİN BELİRLEYİCİ FAKTÖRLER Hangi boyutta bir ProtectaMat'a ihtiyacınız var? -Patirkül yoğunluğu Soru Cevap Skor -Geçiş yapan personel ve tekerlekli araç sayısı Bir vardiyadaki o - 0 personel sayısı? Uygulama alanının boyutu Temizleme uygulama periyodu (Temizleme şekli, yüzeydeki kirlilik, mop ve özel deterjan yardımı ile temizlenir. Yüzeydeki su çekpas yardımı ile alınıp yüzey kurumaya bırakılır. Düzenli olarak temizlik Islak temizlik süre aralığı? (Rutin yapılan, su ve deterjan ile temizlik ve kurulama çekçek işlemi ) performansın yüksek seviyede olmasını sağlar) * Vardiya süresi 8 saat düşünülmüştür Her 48 saatte 0 Her 24 saatte 5 Her 8 saatte 2 Her 4 saatte Toplam skor x KULLANIM ALANLAR! Kritik bölge giriş ve çıkışlarında Çapraz kontaminasyonu önlemek için koridorlarda Kiritik ürün veya işlemlerin yapıldığı alanlarda Temiz hava kabinlerinde Giyim odaları ve depolarda UYGULAMA SEKTÖRLERİNDEN BAZILARI Hava uzay endüstrisi - Otomotiv Biomedikal Araştırma labaratuarları Hastaneler - Tıbbi ekipman üreticileri it Bilgisayar odaları Ambalajlama ve Gıda Fiberoptik teknoloji - Biyoteknoloji Mikroelektronik MEVCUT ÇEŞİTLER ProtectaMat: Sabitlenebilir özellikte olan ve belirli standart ölçülerde olan üründür. (,2x2m-,2x3m-,2x4m) Cleanzone : Yoğun yaya ve hafif tekerlekli araç trafiği olan alanlarda istenilen ölçüde zemin kaplama olarak satışa sunulur. Workzone : Forklift, transpalet gibi daha ağır yüklere göre tasarlanmış olup zemin kaplama olarak satışa sunulur.

18 DUPONT SONTARA Partikül kontrollü ve hijyen gerektiren hassas kurulama ve temizlik işlemlerinde kullanılan çok yönlü hijyenik silicidir. Bez veya kağıt havludan daha fazla emici ve hijyen olan, SPUNLACING teknolojisi ile filtre edilmiş suyun 2000 psi lik basınçla uygulanarak, lift ve özel selülöz ağlarının bağlanmasıyla oluşturulmuş bezdir. ÖZELLİKLERİ -3 boyutlu yapısı nedeniyle, yüzeydeki partikülleri içine hapseder. -Çapraz kontaminasyon riskini azaltır. -Yüksek emiş kapasitesi ve emiş hızına sahiptir. -Kendi ağırlığının 4-7 katı sıvıyı emebilir. -Yırtılma ve tiftiklenmeye karşı dayanıklıdır. KULLANIM ALANLAR! -Yüksek teknoloji ve yatırım gerektiren temiz oda ve hijyen gerektiren kritik bölgelerin temizliğinde -Ameliyathane, yoğun bakım, küvöz, bebek odaları, ultrason-röntgen cihazları, optik kamera ve lenslerin temizliğinde -Tıbbi operasyonda kullanılan ekipmanların kurulanması ve taşınmasında -Cerrahi ve hijyenik el yıkama sonrası ellerin kurulanmasında -Gıda üretim tesislerinde Ürün Tamını DuPont Sontara EC DuPont Sontara EC PR Rulo DuPont Sontara G DuPont Sontara MP AP DuPont Sontara MP 00 Ölçü 30,0 x 30,0 cm 30,0 x 38,0 cm 37,0 x 50,0 cm 30,5 x 30,5 cm 22,4 x 22,4 cm Ambalaj Miktarı 000 Adet 400 Adet 300 Adet 3000 Adet 6000 Adet

19 HAVA VE ORTAM DEZENFEKSİYONU (PULVERİZASYON YÖNTEMİ İLE) KULLANIM YERLERİ -Ulaşılması zor yüzey ve alanların dezenfeksiyonunda -Ameliyathanelerde - Acil veya Doğum Ünitelerinde -Bebek yoğun bakım ünitesinde - Hasta tedavi odası -Gıda imalathanelerinde - Kritik bölgelerde KULLANILAN KİMYASAL Aseptix Aerox (Pulvarisazyona uygun dezenfektan) KULLANILAN CİHAZLAR Atosept AeroseptAF ÖZELLİKLERİ -Kuarterner amonyum içeren dezenfektanların aksine, kalıntı bırakmaz ve antimikrobiyel dirence yol açmaz -Özel ve güvenilir bir koku göstergesine sahiptir. Kullanım esnasında hissedilmeye başlanan koku ortama yayılır. Bir süre sonra koku ortamda hissedilmez. Buda bize ortamdaki HİDROJEN PEROKSİT seviyesının uygun olduğunu gösterir. -Bakteri, Fungus ve Zarflı Virus gibi mikroorganizmaların görüldüğü bölgelerdeki kritik uygulamalar için idealdir. -Solunum yoluyla oluşabilecek herhangi bir yan etkisi yoktur. -Taksit gaz veya kalıntı bırakmaz. -Durulama gerektirmez. -Hidrojen peroksit derişiminin havada uzun sürede ve yüksek oranda kalmasını sağlayan özel formule sahiptir. Yüzeyde temas ettiği anda su ve oksijene dönüşür. -Avrupa etkinlik standartlarının üzerinde performans sağlar -Anti mikrobiyel rezistansa yol açmaz. -Parasetik asid,aldehit,kuaternum,klorin ve gümüş kimyasalları içermez. -Özel patentli formulasyonu sayesinde, havada yüksek derişimde Hidrojen Peroksit bulundurur ve yavaşça çözünerek etkin bir dezenfeksiyon sağlar. -Kabul edilebilir temas süresi, istenilen mikrobiyolojik aktiviteye göre farklılık gösterir. -Dezenfeksiyon etkinliği -3 saat arasında gerçekleşir. Geniş spekturum da dezenfeksiyon için, ortamın havalandırma yapılmadan önce en az 3 saat kapalı tutulması önerilir. -Atosept ultrasonik pulvarizatör cihazi ile kullanıldığından, ultra küçük partiküller halinde kolayca ortama yayılır KULLANIM ŞEKLİ -Temizliği yapılmış ortamlarda kullanılır. Dezenfeksiyon yapılacak ortam hacmi ve dezenfeksiyon süresi belirlenir. -Başlama düğmesine basılarak pulvarizasyon cihazı çalıştırılır ve oda terk edilir. -Belirlenen sürenin dolmasından sonra cihaz otomatik olarak kapanır. -Dezenfeksiyon işleminin etkili olabilmesi ve sonrasında ortamda bulunacak olan insanları rahatsız etmemesi için, gaz halindeki ASEPTİX AEROX solusyonunun, zemin ve yüzeylerde tamamen çökmesi beklenir. (min 20 dk sonra ortama girilmelidir.) NOT: Pulvarizasyon prosedürü başlamadan önce, gözle görülen kirler ortadan kalkacak şekilde temizlenmelidir.neme duyarlı eşyalar ve elektronik aletler ortamdan uzaklaştırılmalıdır. Havalandırma/klima cihazları, kapı ve pencereler kapatılmalıdır. -Aside karşı hassas yüzeyler ve mermer hariç, kullanım şekline uyulduğu taktirde temizlik ve hijyen gerektiren tüm yüzeylerde kullanıma uygundur.

20 .""'" 0% ılı : LAL GIDA SERTIFIKASI

21 Çahşma Sistematiği BİYOLOJİK PARÇALANABİLİR. DOGADA %99 PARÇALANABİLİR. HERHANGİ BİR KOKUSU YOKTUR. HERHANGİ BİR BOYAR MADDE VE RENKLENDİRİCİ İÇERMEZ. İçerik - Aktivite Hidrojen Peroksit bazlı bir dezenfektandır. Bir litre% 5,45 w/w (578 g) - Hidrojen peroksit içerir. Renksiz kokusuz bir sıvıdır. Hidrojen Peroksit stabil bir bileşik değildir ve yavaşça su ve oksijeni ayırır. Bundan dolayı kolloidal gümüş ile stabilize edilmiştir. Bir litre %0,042 w/w (C50g) kolloidal gümüş içermektedir.hidrojen peroksit renksiz ve kokusuzdur, her oranda suyla karışabilir bir bileşiktir. Hidrojen Peroksitin kimyasal formülü H - O - O H veya H202 dir. Formülde görüldüğü gibi 2 oksiyen atomu birbirleriyle doğrudan bağlanmıştır. Bu tip oksijen atomu bağlanmasına 'Peroxide Group' denir.peroksit grubunun özelliği, iki oksijen atomundan biri, her çeşit ara reaksiyon tipi ile diğer molekül veya gruplara transfer edilebilir. Bu işleme oksidasyon, transfer edilen (taşınan) oksijene de 'Aktif Oksijen' denir. Hidrojen Peroksit en başta aktif oksijen bileşiğidir aynızamanda oksidasyon - Redüksiyon Ajanı ve oksijen kaynağı olarak kullanılabilir. Bazı enzimler, saf olmayan bazı metaller ve onların tuzları, alkali ve UV Radrasyonu ile Hidrojen Peroksiti aktif hale geçirebilmektedir. Bu aktivasyon boyunca dezenfeksiyon gücü oldukça kuvvetli olan aktif oksijen salınmaktadır. Reaksiyon sonunda, hidrojen peroksit tamamıyla su ve oksijene ayrışmaktadır. Özel Kılan Faktörler Sıradan Hidrojen Peroksitler ile arasında fark, içindeki kolloidal yapıdaki gümüştür. Kolloidal gümüş, hem stabil edici hemde aktivatör olarak görev yapmaktadır. H202 kararlı bir bileşik değildir, yavaş bir şekilde oksijen ve suya dönüşür. Bu problemi çözmek için az miktarda koloidal gümüş stabilizatör olarak ürüne eklenmiştir. Stabilizatör, Hidrojen Peroksitin salınımını engellemektedir. Bu şekilde 2 yıl gibi raf ömrü kazanmaktadır. Kolloidal gümüş aktivatör olarakta etki eder. Hidrojen Peroksiti yalnızca kirlilik (Organik Materyal) ile maruz kalındığında serbest bırakır. Tüm organik materyal okside edildiğinde ise üretilmiş aktif oksijen, koloidal gümüş tarafından stabilize edilir. Bu etkiye 'stok etkisi' denir. Mikrobiyal Aktivite Hidrojen peroksit ve gümüş aktivatörü arasında oluşan yüksek kinetik enerji ile hücre duvarına kolayca girebilirler, Böylelikle hücrenin içini kolayca okside ederler. Sıradan hidrojen peroksit ile sonuç almak için 0-00 kat daha az gereklidir. OLİMPİK YÜZME HAVUZLAR! %0,0-%0, /-0000/2 50-lOOppm KAPALIYÜZME HAVUZLAR! %0,0-%0, / /2 50- looppm YÜZME HAVUZLAR! SÜS HAVUZLAR!, % 0,0 -%0,02 PARK VE BAHÇELER 0000/ /2 % 0,0 -%0, ppm 0000/ -0000/2 50-lOOppm YER VE YÜZEY DEZENFEKSİYONU % - %2 00/-00/ lOOOOppm YER VE YÜZEY DEZENFEKSİYONU %-%2 00/-00/ ppm ORTAM VE HAVA DEZENFEKSİYONU %0, 0000/ 500ppm FABRİKA C.l.P. SİSTEMLERİ %0,0-%0, /-0000/2 50-lOOppm YAPAY GÖLETLER %0,0-%0, /-0000/2 50-lOOppm İÇMESULARI %0,0-%0, / / ppm DAMACANA ŞEBEKE SULARI SULARI % 0,002 - %0,003 % 0,002 - %0, /2-0000/3 0000/2-0000/ ppm 20-30ppm TESİSLERİN KULLANIM SULARI %0,0-%0, /-0000/2 50-lOOppm GÜNEŞ ENERJ_İSİ SiSTEMLERi %0,0-%0, / /2 50-lOOppm SU KULELERİ VE SOGUTMA SUYU KULELERİ %0,0-%0, / -0000/2 50-lOOppm TEKNELERİN KULLANIM SULARI VE SU DEPOLAR! %0,0-%0, /-0000/ ppm

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Su Şartlandırma Ürünleri

Su Şartlandırma Ürünleri Su Şartlandırma Ürünleri M801 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor M802 Stabilizatörlü %90 lık Yavaş Çözülen Granül/Tablet Klor Hızlı çözülen ve siyanürik asit içeren %56 lık organik klor

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products BULAŞIK DETERJANLARI / Dishwashing Detergents M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Yüksek Performanslı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing

Detaylı

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği)

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği) miler Benz İstasy in a onl rı uran a t s r tla Re Ca nkala Ba ullar M'l AV er denc esi e R Ok KÖTÜ KOKULARA SON! ast anel er H r Evler Doğanın Çözümü! Referans edinmiş olduğumuz ilke doğanın kendini temizlemesi

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

Çiftlik ve Hayvancılık Endüstrisi. Gıda Endüstrisi. Süt Endüstrisi. İçecek Endüstrisi. Sağlık Sektörü. Otel & Mutfak Sektörü. Ulaşım & Kamu Alanları

Çiftlik ve Hayvancılık Endüstrisi. Gıda Endüstrisi. Süt Endüstrisi. İçecek Endüstrisi. Sağlık Sektörü. Otel & Mutfak Sektörü. Ulaşım & Kamu Alanları www.prokimsan.com BİOMİX ÜRÜNLERİ KATALOĞU PROKİMSAN KİMYA SANAYİ A.Ş olarak BİOMİX gurubu ürünlerimizle siz değerli müşterilerimizin hijyen, temizlik ve bakım sorunlarınızın çözümünde, uzman danışman

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

KALİTELİ SÜT NASIL ELDE EDİLİR?

KALİTELİ SÜT NASIL ELDE EDİLİR? KALİTELİ SÜT NASIL ELDE EDİLİR? Prof. Dr. METİN ATAMER Dr. EBRU ŞENEL ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ Kaliteli süt üretimi için sağlanması gereken koşullar; Sağlıklı inek Özenli

Detaylı

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 ÖNEMLİ! Gıdaları insanların sağlıklarını çok ciddi şekilde etkiler. Bu nedenle, gıda üreten kişilerin temizlik kurallarına uyması çok önemlidir.

Detaylı

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL

NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL NANO KAPLAMA ENDÜSTRİYEL Nasiol Türkiye deki ilk ve tek nano kaplama üreticisidir. Hizmetlerimiz ve uzmanlığımız Avrupa ya ve tüm dünyaya yayılmıştır. Bilimsel amaçlarımız; ev ve endüstriyel kullanımda

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir.

Zemini çilalama ve parlatma konumuna getirir. Total Beton sertleştirici, Reaktif nano- ve mikrometrik silis solüsyonu ile beton sertleştirir, beton yüzeyinin görünüş ve dayanıklılık ve mukavemet gücünü artırmak için kullanılır. Yüzey sertliğini, sürtünme

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI

MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 POLYÜREA BAZLI ESNEK MASTİK ÜRÜN AÇIKLAMASI MS 991 yapısında solvent ve uçucu bileşen içermeyen 2 kompenantlı 3:1 oranında kullanılan derz, dilatasyon noktaları ve beton çatlakları için tasarlanmış

Detaylı

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey SP-500 ///////////////////////////////////////////////////////////// Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey Çevre koşulları nedeniyle paslanan ve sıkışan hareketli parçaların sökülmesi ve yağlanması için özel olarak

Detaylı

EVDE BİYOTEKNOLOJİ. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 5. DERS

EVDE BİYOTEKNOLOJİ. Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 5. DERS EVDE BİYOTEKNOLOJİ Yrd. Doç. Dr. Hüseyin UYSAL ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ TARIMSAL BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ 5. DERS STERİLİZASYON; BİTKİ DOKU KÜLTÜRLERİNDE KULLANILAN STERİLİZASYON YÖNTEMLERİ VE BU STERİLİZASYON

Detaylı

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT hygiene AÇIK ALAN TEMİZLİĞİ (OPC) OPEN PLANT CLEANING DESAL FA 04 ALKALİ KÖPÜKLÜ TEMİZLİK ÜRÜNÜ Gıda

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız?

Epoksi Nedir? Epoksinin Kullanım Alanları Neden Endüstriyel Zemin Kaplaması Yapmalısınız? Epoksi Nedir? Epoksi suya,asitlere ve alkaliye dirençli,zaman içerisinde direncini yitirmeyen,yapıştırıcı bir kimyasal reçinedir.zamanla mukavim ve kuvvetli yapışma özelliği sayesinde inşaat sektörünün

Detaylı

Silifoz Filtre Sistemi

Silifoz Filtre Sistemi Silifoz Filtre Sistemi RMF BSFT ATK 11 SA - Enerji ve bakım masraflarında tasarruf sağlar. - Su sistemlerinizin ömrünü uzatır. RMF BSFT ATK 11 SA Silifoz - Oteller, kamu binaları, konutlar gibi ortak yaşam

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI Otellerimiz yurt içinden ve yurt dışından bir çok insanımızın konakladığı ve ortaklaşa kullandığı alanlarımızdır. Bu sebeple bu mekanların temizliği ve dezenfeksiyonuda

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Koli İçi Adet KG TL 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,13 4 125,21 24,42 500,85

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT MUTFAK HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir,

HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI. Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, HASTANE TEMİZLİĞİNDE ENFEKSİYON KONTROL KURULU STANDARTLARI Genel Temizlik Standartları Hastanelerde makine ile ıslak temizlik yöntemleri tercih edilmelidir, Hastanelerde kritik bölgeler dışındaki ünitelerde,

Detaylı

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN

ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Sayfa 1/5 ÜRÜN TANIMI: NOVOBRAN Inside, iç yüzeylerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş,kolay uygulanabilir hazır çözücü içermeyen bir kaplamadır. NOVOBRAN Inside kaplama, özellikle yüksek bir

Detaylı

Teknik Bakım Ürünleri

Teknik Bakım Ürünleri ÇİMENTO TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ACIDEX CT 300 20,8 L(25 Kg) Çimento, harç, beton temizleme maddesi Özellikler: İnatçı kireç, çimento birikintileri ve inşaat sonrası temizlik için kullnılan bir üründür. Özellikle

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Sıvı Bulaşık Deterjanı Her türlü elle bulaşık temizliği için kullanılır. İçerdiği yüzey aktif maddeler biyolojik olarak doğada parçalanır. Cildi korur. Bol köpüklü, ekonomik ve hoş

Detaylı

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri

Daha temiz, mekânlar. daha güvenli. Zemin Çözümleri Zemin Çözümleri Daha temiz, daha güvenli mekânlar 3M San ve Tic A.Ş. Nispetiye Cad. Akmerkez Blok 3 Kat: 4-5-6 Etiler 34340 İstanbul Türkiye Tel: (212) 350 77 77 Faks: (212) 350 77 99 www.3m.com.tr Türkiye

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini Hakkımızda Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinerek, 2000 yılında Kırtasiye Sektöründede çalışmaya başlayan

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibak. Köpük

Detaylı

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ

BETON SERTLEŞTİRİCİ TEKNİK ÜRÜN BİLGİLERİ BETON SERTLEŞTİRİCİ TOTAL BS Beton gözenekli bir malzemedir, genelde bu gözenekler su ile doludur, ayrıca betonun bünyesinde serbest kireç bulunur, bünyedeki bu serbest kireç betona dönüşmemiştir. Prensip

Detaylı

Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar.

Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar. Setral çeşitli uygulamalar için 700'den fazla yüksek kaliteli Yağlayıcı ve Bakım ürünlerinin yanı sıra müşteriye özel uygun çözümler sunar. Konveyörler Rulmanlar Nem ve toz rulmanlara nüfuz eder ve erken

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ATIK KODU ATIK AÇIKLAMASI 16 01 03 Ömrünü tamamlamış lastikler 08 03 19* Dağıtıcı yağ 08 04 17* Reçine yağı KULLANILMIŞ LASTİKLER

Detaylı

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61

Pool Fresh!up. Sphere. VitroSphere nano. Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. NSF DIN. Certified to NSF/ANSI 61 Pool Fresh!up Vitro Sphere VitroSphere nano Yüzme havuzu filtresi için DIN normlarına uygun eşsiz cam bilyalar. Geprüft nach DIN 19603 & KSW-Richtlinie DIN 19603 NSF Certified to NSF/ANSI 61 Genel sorun

Detaylı

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT

İÇ CEPHE BOYALARI ÜRÜN RESMİ ÜRÜN İSMİ İÇERİK SAFRİYAT FİYAT İÇ CEPHE BOYALARI Silikonlu Duvar Boyası Silikon modifiye styren akrilik bazlı mat iç cephe boya, taş gibi mineral kullanılır 7-8 m2/l İpek Mat Silikonlu Duvar Styren akrilik bazlı ipek görünümlü mat iç

Detaylı

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning)

Metal Yüzey Hazırlama ve Temizleme Fosfatlama (Metal Surface Preparation and Cleaning) Boya sisteminden beklenilen yüksek direnç,uzun ömür, mükemmel görünüş özelliklerini öteki yüzey temizleme yöntemlerinden daha etkin bir biçimde karşılamak üzere geliştirilen boya öncesi yüzey temizleme

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU.

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU BLUE FOTOSELLİ HAVLU MAKİNASI - Gecik rme Ayarlı - Havlu Boyu Ayarlama Özelliği - %30 Havlu Ekonomisi - Özel Tasarım - Türk Malı FOTOSELLİ 21 CM AVLU - Laminasyonlu - 1 Kolide 6 adet - Boyu

Detaylı

Sanitasyon ET HİJYENİ, MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ DERS NOTLARI (5) PROF.DR.T.HALÛK ÇELİK

Sanitasyon ET HİJYENİ, MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ DERS NOTLARI (5) PROF.DR.T.HALÛK ÇELİK ET HİJYENİ, MUAYENESİ VE TEKNOLOJİSİ DERS NOTLARI (5) PROF.DR.T.HALÛK ÇELİK Sanitasyon Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Giriş Dezenfeksiyon; belirli, arzu edilmeyen

Detaylı

Aracınız Kışa Hazır mı? -Sonax kışlık ürünler ile kışında sürüş keyfini yaşayın

Aracınız Kışa Hazır mı? -Sonax kışlık ürünler ile kışında sürüş keyfini yaşayın Aracınız Kışa Hazır mı? -Sonax kışlık ürünler ile kışında sürüş keyfini yaşayın Metanol içerikli cam sularına dikkat! Cam suyu deyip geçmeyin. Metanol içeren cam suları sağlığınızı ciddi anlamda tehlikeye

Detaylı

ANTI-GERM Süt ve Et Endüstrisi Hijyen Ürünleri

ANTI-GERM Süt ve Et Endüstrisi Hijyen Ürünleri Süt ve Et Endüstrisi Hijyen Ürünleri PERSONEL HİJYEN ÜRÜNLERİ sayfa 2 CIP SİSTEMLERİNİN TEMİZLİĞİ VE DEZENFEKSİYONU sayfa 3 SOĞUK SÜT ALANLARINDA TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON sayfa 4-5 CIP TEMİZLİĞİ İÇİN

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır.

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır. Firmamız 2010 yılında Arıkan Kimya Sanayi olarak Oto Bakım ürünlerinde faaliyete başlamıştır. Zamanın getirdiği sektörel boşluklardan dolayı endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri üretimine

Detaylı

Chemitag. www.paktemkimya.com

Chemitag. www.paktemkimya.com Chemitag www.paktemkimya.com Genel Hijyen Grubu Lotis Handclean Konsantre Teknik Sıvı El Sabunu Karbon, mürekkep ve yağların oluşturduğu kirleri cildi tahriş etmeden kolayca çözer. Yapısında koruyucu

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI ALKALİ TEMİZLEYİCİLER-YAĞ ALICILAR (RED) RED ( R ) 200- KONSANTRE SU BAZLI GÜÇLÜ YAĞ ÇÖZÜCÜ R 200; Endüstride eski alışkanlıklar olan; benzin,mazot,tiner gibi petrol

Detaylı

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi.

İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR. Serisi. İÇ - DIŞ CEPHE GRUBU ASTAR Serisi www.filliboya.com Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar Silikonlu Boyalar için Önerilen Astarlar İÇ CEPHE ASTAR ÜRÜNLERİ ESKİ

Detaylı

Direkt leke üzerine uygulayın,

Direkt leke üzerine uygulayın, Günlük Temizlik: Çimstone Yüzeylerde Temizleme Aracı : Çimstone Yüzeylerde Temizlik Maddesi : Çimstone Yüzeylerde Temizleme Şekli : Pamuklu nemli bir bez, hassas bulaşık süngeri Duru su, sıvı deterjan,

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

FINEAMIN 06 kullanılan kazan sistemlerinin blöfleri yalnızca ph ayarlaması yapılarak sorunsuzca kanalizasyona dreyn edilebilir.

FINEAMIN 06 kullanılan kazan sistemlerinin blöfleri yalnızca ph ayarlaması yapılarak sorunsuzca kanalizasyona dreyn edilebilir. Kazan Kimyasalları FINEAMIN 06 Demineralize su kullanlan, yüksek basınçlı buhar sistemleri için korozyon ve kireçlenmeyi önleyici kimyasal Kullanıcı ve Çevre Dostu: FINEAMIN 06, doğada hemen hemen tümüyle

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

SOLEX YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ KÖPÜRMEYEN ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ DİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ ALÜMİNYUM TEMİZLEYİCİSİ

SOLEX YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ KÖPÜRMEYEN ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ DİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ ALÜMİNYUM TEMİZLEYİCİSİ YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ SOLEX Mekanik ve elektrikli parçaların etkili temizliği ve yağdan arındırılması için endüstriyel yağ çözücü. Yağı, gresi, baz yapıştırıcıları, mürekkepleri, balmumunu,

Detaylı

Jotamastic Smart Pack

Jotamastic Smart Pack ENDÜSTRĐYEL ÜRÜNLER PERAKENDE SERĐSĐ Jotamastic Smart Pack Mükemmel penetrasyon, yapışma ve nem toleransı Fırça ve rulo ile kolayca uygulanır. Đki bileşen hızlı ve kolay bir şekilde karıştırılır. - 10

Detaylı

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Pompalar, Hidroforlar, Dalgıç Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Fanlar, Sanayi Tipi Vantilatörler, Blower/Vakum Pompası gibi

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02

www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 www.velle.com.tr Metal Pigment Kaplamalar hava Tel.: +90 (216) 701 24 01 Faks.: +90 (216) 701 24 02 Metal Pigment Kaplamalar Metal Pigment Kaplamalar metal yüzeylerde korozyon olarak r. Bunun ötesinde

Detaylı

www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74

www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74 www.zaferkimya.com info@zaferkimya.com TEL: 0216 417 59 49(PBX) FAX: 0216 417 84 74 DİKKAT Meyve ve sebzelerinizi tüketmeden önce dezenfekte edeceğinizi biliyor musunuz? Sadece YIKAMAK zararlı bakterileri

Detaylı