Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim"

Transkript

1 Hakkımızda Bilişim alanında yetkin bireyler yetiştirmek için Antalya da 2000 yılında kurulmuştur.60 bilgisayar, 9 derslik, 26 eğitmen, i askın mezunu ile Bilişim Eğitimleri alanında Antalya nın lokomotifi konumundadır. Samimi ve profesyonel dershanecilik anlayışı, uzman yönetici ve eğitimci kadrosuyla siz değerli bireylerin ve kurumların, is ve sosyal hayatlarında kendilerini geliştirmelerine ve değer katmalarına yardımcı olmaktadır. Sürekli geliştirdiğimiz yenilikçi bakış açısı 15 yıllık tecrübemizle birleşerek, sistemimizi esnek ve kişiye göre şekillenebilir bir hale getirmiştir. Kurumumuz, klasik anlayış ve yöntemlerin ötesinde sizlere modern eğitim programları sunmaktan gurur duyar. Yeni trendleri takip ediyoruz Vizyonumuz, Bilişim eğitimleri alanındaki yeni trendleri takip ederek, yeni metotlar ve içerikler geliştirip bunları bireylerin ve kurumların faydasına sunarak en çok tercih edilen eğitim merkezi olmaktır. Uluslararası standartlarda eğitim Misyonumuz, değişime ve gelişime açık, çağın gerektirdiği donanımlara sahip, bilgiye her an ulaşabilen, çalıştığı sektörde birey olarak kendisini ya da kurumunu dünya standartlarında temsil edebilecek ve kendine güvenen bireylere sahip bir toplum oluşumuna katkıda bulunmaktır. Bu amaçla uluslararası standartlarda eğitim vermeyi ve öğrenci memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmayı temel ilke edinmiştir.

2 Neden Başaran? Çünkü Başaran Bilişim Akademisi; Bilişim Teknolojileri alanında Antalya nın bir numaralı eğitim kurumudur. Microsoft, Autodesk, Logo, Netsis gibi devlerin Yetkili Eğitim Merkezi dir. Pearson Vue Uluslararası Yetkili Sınav Merkezidir. %100 Öğrenme garantisi verir. Koşulsuz öğrenci memnuniyeti anlayışıyla çalışır. Piyasaya yönelik eğitim tekniği kullanır. Güçlü eğitim kadrosuna sahiptir. Modern sınıflarda eğitim ortamı sağlar. Ders materyalleri ücretsizdir. Mezun öğrencilerini işe yönlendirerek İK danışmanlığı yapar. Eğitim sonrası destek hizmeti sunar.

3 İş Ortaklarımız

4 Yazılım Uzmanlığı (.Net) Başaran Bilişim Akademisi, Microsoft Yazılım Uzmanlığı Eğitimleri ile şirketlerin bilgi teknolojileri alanında ya da ilgili alanda çalışanlarına ileri seviye laboratuvarlarıyla Microsoft un yazılım, mobile yazılım ve veritabanı alanındaki C#, Visual Studio,.NET, ASP.NET, ADO.NET, Windows Azure, Windows Phone, Microsoft SQL Server gibi teknoloji eğitimlerini sunmaktadır. Microsoft Yazılım Uzmanlığı eğitimlerinde, sınıf eğitimleri, e-öğrenme eğitimleri, sertifikasyon sınavları ve Microsoft kitapları gibi çok çeşitli eğitim kaynakları sunulmaktadır. Bu eğitimler ve kaynaklar ile dünya çapında kabul gören bir bilgi potansiyeline erişebilir ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Eğitim programımıza bu alanda çalışan ya da yakın alanlarda öğrenim gören bireyler de katılarak bilgi beceri seviyelerini en yeni teknolojilerle geliştirip uluslararası geçerliliği olan sertifika sınavlarına girebilirler.

5 Kendi dünyanızı kodlayın. Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Bilgisayar Programcılığı Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Her bir Microsoft Official Course (MOC) için Microsoft un İngilizce olarak düzenlediği sınavlara katılarak aşağıdaki unvan ve sertifikalara sahip olabilirsiniz. Çalışma Alanları Kurumsal şirketlerin bilgi işlem ve yazılım departmanları KOBİ lerin bilgi işlem ve yazılım geliştirme bölümleri Yazılım geliştirme şirketleri Microsoft iş ortakları Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Danışmanlık firmaları Kendi yazılım şirketini kurmak Freelance (serbest) Alınabilecek Ünvanlar Uygulama Geliştirici /Application Developer Yazılım Mimarı /Software Architect Yazılım Uzmanı /Software Expert Veritabanı Uzmanı /Databese Expert Proje Müdürü /Project Leader Analist Programcısı /Analyst Programmer Yazılım Geliştirici /Software Developer Uygulama Analisti /Application Analyst Teknik Danışman /Technical Consultant Bilgi İşlem Müdürü /IT Manager Temel İngilizce Desteği Yazılım uzmanlığı eğitim programı İngilizce altyapısı gerektirir. Başaran Bilişim Akademisi belli saate kadar temel İngilizce desteğini isteyen kursiyerlerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Eğitim Programı 240 SAAT Introduction To Programming 100 Saat Database Programming 20 Saat Web Programming - Programming in HTML 5 with Javascript and CSS3 40 Saat Mobile Programming 40 Saat Bitirme Projesi 240 saatlik eğitimin sonunda yer alan bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosunu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir.

6 Yazılım Uzmanlığı (Java - Android) Başaran Bilişim Akademisi, Yazılım Uzmanlığı (Java Android) Uygulama Geliştirme eğitimleriyle katılımcıların şirketlerinin mobil yazılımlar konusunda ihtiyaç duydukları uygulamaları rahatlıkla geliştirip çalışmış oldukları şirketin ya da kurumun hizmetine kullanabilir hale getirebilmelerine imkan sağlamaktadır. Eğitimlere bu alanda kariyer yapmak ve uzmanlaşmak isteyen bireyler de katılabilir. Yazılım Uzmanlığı (Java Android) Uygulama Geliştirme eğitimini alan katılımcılar, Android üzerine uygulama geliştirme teknikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olacak, Android uygulama dükkanında her gün bir yenisini gördüğümüz, son derece popüler olup milyonlarca kullanıcısı olan uygulamalar geliştirebileceklerdir. Bunun yanı sıra katılımcılar Web servislerle cihaza veri aktarımı gibi önemli konularda uygulamalar geliştirip çalışmış oldukları şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda bu uygulamaları geliştirebilecekledir. Sürekli gelişen ve güncellenen mobil yazılım teknolojilerinin hızına yetişebilmek ve uluslararası platformlarda son teknolojiyi takip edilebilmek bu eğitimlerle mümkün olmaktadır.

7 Açık kaynak açık gelecek. Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Bilgisayar Programcılığı Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Java eğitimi ile edineceğiniz yetkinlikleri Java EE Web Component Developer, OESF Autorized Certification Engineer for Android, Java SE Programmer gibi tüm dünyada geçerli olan sertifikalarla belgeleyebilir ve bilişim sektörünün aradığı nitelikli bir yazılımcı olabilirsiniz. Sınavlara Java Yetkili Sınav Merkezlerinde girebilirsiniz. Çalışma Alanları Mezunlar, uluslararası sertifikasyonlarına ulaşarak, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında mobil uygulama geliştirme hizmeti veren kendi firmalarını kurabilirler, Mobil uygulamalar konusunda bağımsız danışman (free-lance) olarak, Firmaların mobil uygulama geliştirme departmanlarında, Sektör farkı gözetmeden tüm orta ve büyük işletmelerde, Yazılım firmalarında, mobil uygulama geliştirme departmanında ve benzeri alanlarda görev alabilirler. Alınabilecek Ünvanlar Yazılım Geliştirici Yazılım Mimarı Mobil Uygulama Geliştirici Test Uzmanı Proje Yöneticisi İş Analisti Uygulama Analisti Teknik Danışman Bilgi İşlem Yöneticisi Temel İngilizce Desteği Yazılım uzmanlığı eğitim programı İngilizce altyapısı gerektirir. Başaran Bilişim Akademisi belli saate kadar temel İngilizce desteğini isteyen kursiyerlerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Eğitim Programı 240 SAAT Java 7 Programming 55 Saat Android Programming 50 Saat Project Management 15 Saat Oracle Database Design and Programming 25 Saat JDBC, Hibernate, Spring and NoSQL 25 Saat Web Programming 70 Saat Bitirme Projesi 240 saatlik eğitimin sonunda yer alan bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosunu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir.

8 Sistem ve Ağ Uzmanlığı Başaran Bilişim Akademisi, Microsoft Sistem ve Ağ Uzmanlığı eğitimlerinde, bilgisayar donanımı, sunucu ve istemci işletim sistemi yönetimleri ve bakımı, sanallaştırma, internet, internet güvenliği, firewall ve UTM cihazları, mailleşme, mesajlaşma platformları ve ağ (LAN/WAN) teknolojileri eğitimlerini sunar. Sistem ve Ağ Uzmanlığı eğitiminin amacı; teknolojilere hakim bilişim uzmanlarını yetiştirirken, aynı zamanda yetkinliklerinizi Microsoft sertifikaları ile belgelemenizdir. Dünyanın her yerinde kabul gören; sistem, sunucu, ağ altyapısı ve güvenlik ürünleri üreten bu firmalarının uluslararası geçerliliği olan sertifikalarına sahip olmanız, yetkinliklerinizi dünyanın her yerinde belgelendirmenizi sağlar

9 Ağ bilginiz yeniden yapılandırılacak. Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Windows Ağ ve Sistem Yöneticisi Yetiştirme Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Sistem ve Ağ Uzmanlığı eğitimi sonunda Microsoft un İngilizce olarak düzenlediği sınavlara katılarak aşağıdaki unvan ve sertifikalara sahip olabilirsiniz Çalışma Alanları Telekom firmaları Bankalar Holdingler Microsoft, Cisco, IBM, HP iş ortakları Mobil ve internet servis sağlayıcıları Ağ/sistem destek firmaları Bilişim Teknolojileri Eğitim ve Danışmanlık firmaları Freelance (Serbest) Alınabilecek Ünvanlar Sistem Yöneticisi Network Yöneticisi Ağ ve Güvenlik Yöneticisi Bilgi İşlem Yöneticisi Sistem Danışmanı Sistem Analisti Teknik Destek Yöneticisi Teknik Destek Uzmanı Sunucu Donanım Uzmanı Temel İngilizce Desteği Yazılım uzmanlığı eğitim programı İngilizce altyapısı gerektirir. Başaran Bilişim Akademisi belli saate kadar temel İngilizce desteğini isteyen kursiyerlerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Eğitim Programı 240 SAAT Systems, Networking and Security Infrastructure Fundamentals 80 Saat Server and Messaging Systems 80 Saat Networking, Security, Virtualization and Cloud Technologies 80 Saat Bitirme Projesi 240 saatlik eğitimin sonunda yer alan bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosunu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir.

10 Teknik Çizim ve 3D Tasarım Uzmanlığı Başaran Bilişim Akademisi Teknik Çizim / 3D Tasarım Uzmanlığı eğitiminin hedefi başta tasarım, mimarlık ve mühendislik dallarında eğitim alan öğrencileri n iş hayatına atıldıklarında kullanacakları yazılımlarda piyasa koşullarının gerektirdiği yeterliliklere sahip olmalarını sağlamaktır. Bu alanlarda eğitim görmeyen öğrencilerimiz için hedefimiz 3D modelleme/ görselleştirme alanlarında gittikçe artan Freelance eleman ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte yetkinlikler kazandırmaktır. Başaran Bilişim Akademisi nin Teknik Çizim 3D Tasarım Uzmanlığı programına mimarlık, peyzaj mimarlığı, iç mimarlık, makine mühendisliği, mekatronik, inşaat mühendisliği, endüstri ürünleri tasarımı gibi farklı branşlardan kişilerin yanı sıra bu alanda kariyer yapmak isteyen herkes katılabilir.

11 Planlar gerçek oluyor! Eğitim Paket Programları Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Bilgisayar Destekli Tasarım Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Autodesk in Ingilizce sertifikasyon sınavlarına katılarak aşağıdaki unvana sahip olabilirsiniz. ACP Autodesk Certified Professional Autodesk Certified Professional Çalışma Alanları Mimarlık büroları İç mimarlık büroları Peyzaj mimarlığı büroları Makine mühendisliği şirketleri İnşaat mühendisliği şirketleri Endüstri ürünleri tasarımı şirketleri Fuar standı tasarımı şirketleri Emlak pazarlama ve müteahhitlik şirketleri Gemi inşaat sektörü Otomotiv sektörü Takı tasarımcılığı Tekstil tasarımcılığı Freelance (Serbest) Alınabilecek Ünvanlar AutoCAD Uzmanı AutoCAD Operatörü 3DS Max Uzmanı 3DS Max Operatörü Teknik Ressam Teknik Çizim Uzmanı Teknik Çizim Operatörü Görselleştirme Uzmanı Çizim Teknisyeni Bilgisayar Destekli Görselleştirme Uzmanı Tekniker Farklı meslekler için hazırladığımız paket programlar ile doğru şekilde uzmanlaşın. Mimar Pro 200 Saat AutoCAD ile Teknik Çizim 2D ve 3D 60 Saat 3D Studio Maxile Modelleme 80 Saat Revit 40 Saat Photoshop ile Resim Düzenleme 20 Saat Makine Pro 160 Saat AutoCAD ile Teknik Çizim 2D ve 3D 60 Saat Inventor 40 Saat SolidWorks 50 Saat Solid CAM 20 Saat İnşaat Pro 160 Saat AutoCAD ile Teknik Çizim 2D ve 3D 60 Saat SAP Saat Sta4 CAD 35 Saat MS Project 30 Saat Tasarım Pro 200 Saat AutoCAD ile Teknik Çizim 2D ve 3D 60 Saat 3D Studio Max ile Modelleme 80 Saat Rhino 40 Saat Photoshop ile Resim Düzenleme 20 Saat Harita Pro 100 Saat AutoCAD ile Teknik Çizim 2D ve 3D 60 Saat ArcGIS 40 Saat

12 Web ve Grafik Tasarım Uzmanlığı Grafik Tasarım Uzmanlığı eğitimi ile yapacaklarınızı hayal bile edemezsiniz. Grafik tasarımcıları iş hayatına adım attıklarında tasarım yapabilecek yaratıcı beceriye, bu alanda en çok tercih edilen yazılımları kullanabilmeye ve tasarımlarını hayata geçirebilmek için yeterli teknik bilgiye gereksinim duyar. Grafik Tasarımcılığı Kariyer Eğitim Programının amacı Başaran öğrencilerine bu bilgi ve becerileri kazandırarak bir meslek edinmelerini sağlamaktır. Grafik Tasarımcılığı Kariyer Eğitim Programı, uygulamaya dayalı, tasarım yazılımlarında dünya devi Adobe nin yeni teknolojilerini içeren, uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış kapsamlı bir kariyer eğitim programıdır. Grafik Tasarım Uzmanlığı eğitimi Kariyer Eğitim Programına; broşür, katalog, dergi-gazete ilanı, logo tasarımı, billboard, dergi mizanpajı gibi basılı işler gibi şirketlerin ihtiyaç duyduğu tüm iletişim araçlarını hazırlamak isteyen ve tasarım alanında kariyer hedefleyen herkes katılabilir. Bu program grafik tasarımı alanında çalışan ve mevcut işlerindeki yetkinliklerini artırmayı hedefleyenler için de uygundur.

13 Fikirleriniz hayal olmaktan çıkıyor! Eğitim Programı Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Adobe nin İngilizce sertifikasyon sınavlarına katılabilir ve aşağıdaki ünvalara sahip olabilirsiniz. Sınavlara Java Yetkili Sınav Merkezlerinde girebilirsiniz. Adobe Illustrator ACE (AdobeCertifiedExpert) Adobe Photoshop ACA (AdobeCertifiedAssociate) ACE (AdobeCertifiedExpert) Adobe Indesign ACE (AdobeCertifiedExpert) Adobe Dreamweaver ACA (AdobeCertifiedAssociate) ACE (AdobeCertifiedExpert) Çalışma Alanları Çalışma Alanları Reklam ajansları Grafik tasarım stüdyoları Fotoğraf stüdyoları Matbaalar Gazete ve dergiler Web tasarım ajansları E-ticaret portalları Şirketlerin reklam ve pazarlama departmanları Şirketlerin e-learning bölümleri Freelance (Serbest) Alınabilecek Ünvanlar Grafiker Grafik Tasarımcısı Uygulamacı Grafiker Web Tasarımcısı Webmaster Temel Tasarım Prensipleri Adobe Illustrator ile Vektörel Tasarım Adobe Indesign ile Çoklu Sayfa Tasarımı Adobe Photoshop ile Dijital Tasarım Web Tasarım Teknolojileri ve Trendleri Web Arayüzü Tasarımı ve Gelistirme Wordpress Responsive Design Yayınlama Bitirme Projesi 240 saatlik eğitimin sonunda yer alan bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosunu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir. Proje çok kapsamlı bir reklam kampanyasının tasarımlarının yapılması seklinde gerçeklestirilir. Proje kapsamında logo tasarımı, kurumsal kimlik klavuzu, afiş, dergi ilanı, outdoor uygulamaları, ambalaj tasarımı, web sayfası, blog sayfası, Twitter ve Facebook sayfaları, Wordpress tasarımı gibi ögeleri tamamlamanız beklenir. Bitirme Projesini, belli asamalarında danışmanınızın yönlendirmesi ve destegiyle yürüteceksiniz. Bitirme Projesinin teslimi sunum seklinde yapılacaktır.

14 Muhasebe ve Finans Uzmanlığı Başaran Bilişim Akademisi, Muhasebe ve Finans Uzmanlığı Eğitimi ile öncelikli olarak kursiyerlerine muhasebe alanında muhasebeye dair tüm işlemleri eksiksiz olarak yapabilmelerini, ticari muhasebe paket programlarında fatura, cari, stok, banka, çek, senet ve kasa gibi ön muhasebe uygulamalarını yürütebilmelerini ve bir işletmenin muhasebesini tutabilecek seviyeye ulaşmalarını amaçlamaktadır. Muhasebe ve Finans Uzmanlığı Eğitimine günümüz ekonomik koşullarında (Enflasyon, İş sorunu, Mesleki belirsizlik) kalıcı bir meslek ile yaşamını kolaylaştırmak isteyen tüm kişiler katılmalıdır.

15 Şirketi patron, patronu muhasebe yönetir! Eğitim Programı 160 Saat Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Eğitim sonunda LOGO tarafından yapılan LOGO ve NETSİS Kullanıcı sınavlarına katılarak Kullanıcı Sertifikası sahibi olabilirsiniz. Teorik Muhasebe ve Finans 60 Saat LOGO Tiger Enterprise 70Saat NETSİS Enterprice 20 Saat LOGO İnsan Kaynakları (Tiger Bordro) 10 Saat Çalışma Alanları Ön muhasebe Muhasebe Finans Maliyet muhasebesi Dış ticaret İnsan kaynakları - bordro yönetimi Alınabilecek Ünvanlar Muhasebe Uzmanı Muhasebe Sorumlusu Muhasebe Şefi Finans Uzmanı Finans Sorumlusu Finans Şefi İnsan Kaynakları Uzmanı Mali İşler Uzmanı Mali İşler Sorumlusu Mali İşler Şefi Dış Ticaret Uzmanı Dış Ticaret Sorumlusu

16 Microsoft Office Uzmanlığı Microsoft Office Uzmanlığı, bilgisayara atılan temel ve en önemli ilk adımdır. Bütün meslek dalları iş ve işlemlerini bilgisayarlar üzerinden yürütmektedir. Microsoft Office Uzmanlığı kursunu tamamladığınızda bir bilgisayarı genel olarak kullanıp dokümanlar oluşturabilecek, Microsoft Word Kelime İşlemci programı ile belgelerle çalışabilecek, Microsoft Excel de sayısal hesaplamalar yapabilecek, Grafikler oluşturup Veri Analizler yapabilecek, Microsoft PowerPoint ile sunumlar hazırlayabilecek, Microsoft Outlook ile E-Postalarını yönetebilecek, takvim ve iş planları ile arkadaşlarınızla hızlıca iletişim kurabileceksiniz. Microsoft Office Uzmanlığıeğitimine öğrenciler, öğretmenler, çalışanlar, ev hanımları, yöneticiler ve bilgisayarın tüm temel işleyişini öğrenmek isteyen herkes katılabilir.

17 Office te eksik bir şeyler mi var? Sınav ve Sertifikalar Başaran Sertifikaları Başaran Bilişim Akademisi Katılım Belgesi Katılım koşullarını yerine getirenlerin almaya hak kazandıkları belgedir. Başaran Bilişim Akademisi Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalamasına olanlara verilen sertifikadır. Başaran Bilişim Akademisi Üstün Başarı Sertifikası Mezuniyet not ortalaması arası olanlara verilen sertifikadır. MEB Sertifikaları Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası MEB Sınavlarına girilerek alınan MEB Onaylı Sertifikadır. Uluslararası Sertifikalar ve Sınavlar Microsoft Office Specialist (MOS) Microsoft un İngilizce olarak düzenlediği sınavlara katılarak aşağıdaki unvan ve sertifikalara sahip olabilirsiniz. Word 2013 Core PowerPoint 2013 Word 2013 Expert Part 1 & 2 Excel 2013 Core Outlook 2013 Excel 2013 Expert 1 & 2 Eğitim Programı 100 Saat Microsoft Windows İşletim Sistemi 4 Saat Microsoft Word Kelime İşlemci 4 Saat Microsoft Excel Elektronik Hesap Tablosu 4 Saat Microsoft PowerPoint Sunu Hazırlama 4 Saat Microsoft Outlook E-Posta Yönetimi 4 Saat + Hızlı Klavye Kullanımı Günlük bilgisayar kullanımınızın %30 unu Q Klavyede tuşların yerini arayarak geçirdiğinizi biliyor muydunuz? Gözünüzü ekrandan ayırmadan tekniğine uygun ve hızlı yazarak zamandan tasarruf edin. Başta Adliye Zabıt Kâtipliği olmak üzere tüm kamu kurumları, özel şirketler veya kişisel bilgisayar kullanan herkesin katılması gereken Hızlı Klavye Kullanımı (10 Parmak F Klavye) eğitimi ile 3 dakikada 90 doğru kelime standardına bizimle hızlıca ulaşacaksınız.

18 Siz seçin, biz öğretelim. Başaran Eğitim Kurumları, hangi sektörde olursanız olun bilişim alanında yer alantüm bilgisayar programlarını işinizde aktif kullanmanızı hedefleyerek sizinle birlikte bir eğitim planı yapar ve bireysel ya da kurumsal olarak faydalanmanızı sağlar. Adobe Acrobat Adobe After Effects Adobe Dreamweaver Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe PhotoShop Adobe Premiere ArchiCAD ASP.NET Assembly(PIC Programlama) Autodesk 3D Studio Max Autodesk AutoCAD Autodesk Inventor Autodesk Maya Autodesk Revit Catia CorelDraw Delphi Elektra Eta Java Java Script Logo Luca Microsoft Access Microsoft C Microsoft C# Microsoft C++ Microsoft Excel Microsoft Outlook Microsoft PowerPoint Microsoft Project Microsoft SQL Server Microsoft Visual Basic Microsoft Windows Microsoft Word Mikro MySQL Netsis Oracle PHP PrimaVera Python Rhino SAP SAP2000 Sejour SolidWorks Sta4CAD WordPress Xsteel ve diğerleri...

19 Kişisel Gelişim Seminerleri Başaran Bilişim Akademisi, kişisel gelişiminizde farkındalık yaratarak kendinizi daha doğru ve detaylı tanımanız için de yanınızda Kişisel Gelişim Seminerleri ile bakış açınızı değiştirerek kendi kendinize yön verebilmenizi hedefliyoruz Kişisel Gelişim Seminerleri grup eğitimlerine katılan herkese ücretsizdir. CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Takım Etkileşimi ve Farkındalık Zaman Yönetimi İş ve Sosyal Hayatta Etkili İletişim Satış Teknikleri Problem Çözme ve Karar Verme Beden Dili Diksiyon ve Güzel Konuşma Öfke Kontrolü Etkili Sunuş Teknikleri ve diğerleri

20 Sertifikalar

21

22 Çözüm Ortaklarımız

23

24 Başaran Bilişim Akademisi, Amerika Birleşik Devletleri nin San Francisco şehrinde kurulan ve uluslararası alanda bireysel ve kurumsal dil ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan AmericanLIFE Language Institute Antalya Temsilcisidir. with

%100 Öğrenme garantisi verir.

%100 Öğrenme garantisi verir. 17.yıl İş Ortaklarımız Başaran Bilişim Akademisi, 17 yıllık eğitim deneyimi ile sürekli gelişen bilişim ve teknoloji alanında yetkin bireyler yetiştirmek için bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarına

Detaylı

Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim

Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim Hakkımızda Bilişim alanında yetkin bireyler yetiştirmek için Antalya da 2000 yılında kurulmuştur.60 bilgisayar, 9 derslik, 26 eğitmen, 10.000 i askın mezunu ile Bilişim Eğitimleri alanında Antalya nın

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM TEKNİK ÇİZİM VE 3D EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış Teknik Çizim ve 3D eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış 3D / Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D ve Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe nin yeni teknolojilerini içerir. Uluslararası trendler ve sektör

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı WEB VE GRAFİK EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Web ve Grafik eğitimleri;

Detaylı

Bilgisayar ve Meslek Kursları

Bilgisayar ve Meslek Kursları Bilgisayar ve Meslek Kursları Bilgisayar öğrenmek için her şey ve daha fazlası... 1 2 Hakkımızda Office de Eksik bir şeyler mi 4 te Neden BAŞARAN? 6 da Hızlı Klavye Kullanımı 10 da Veri Tabanı Programlama

Detaylı

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Microsoft OFFICE Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans

Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans ETA, LOGO, MİKRO, NEBİM Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı

Detaylı

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

AutoCAD. Bilişim Eğitim Merkezi AutoCAD in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik

Detaylı

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım GRAFİK VE DİJİTAL TASARIM EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Grafik ve Dijital

Detaylı

Hakkımızda. ArcGIS. ArcGIS

Hakkımızda. ArcGIS. ArcGIS Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerine atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Hakkımızda STA4CAD STA4CAD

Hakkımızda STA4CAD STA4CAD Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerine atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri YAZILIM EĞİTİMLERİ Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama Yazılım sektöründeki uzmanların yeni teknolojilere, programlama dillerine ve uygulama geliştirme bilgisine hakim olmaları beklenmektedir. Bilge

Detaylı

Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook

Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook MICROSOFT OFFICE EĞİTİMLERİ Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook Bilge Adam Akademi nin Microsoft Office eğitimleri ile Microsoft un güncel Excel, Word, PowerPoint ve Outlook programlarını

Detaylı

1 / 5. Ali Eren Köseoğlu. Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Ali Eren Köseoğlu. Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Ali Eren Köseoğlu Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : eren-koseoglu@windowslive.com koseoglu.eren@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ataşehir - İstanbul Ev Telefonu : 90 (216)

Detaylı

Gerekli Ön Bilgi Katılacak kursiyerlerin bilgisayar ön eğitimini almış olmaları ve yapı statiği konusunda bilgili olmaları gerekmektedir.

Gerekli Ön Bilgi Katılacak kursiyerlerin bilgisayar ön eğitimini almış olmaları ve yapı statiği konusunda bilgili olmaları gerekmektedir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerine atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU 2018 ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU MİCROSOFT SİSTEM EĞİTİM HİZMETLERİ... 3 MİCROSOFT YAZILIM DANIŞMANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ... 5 ORACLE EĞİTİM HİZMETLERİ... 7 JAVA

Detaylı

Eren Gedik İletişim Bilgileri E-Posta : ereneara@hotmail.com erengdk@windowslive.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Çankaya - dikmen Ev Telefonu : 90 (312) 481 39 89 Cep Telefonu : 90 (544) 279 06

Detaylı

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır.

ArchiCAD, Graphisoft tarafından mimarlar için üretilen 3B BDT (Bilgisayar Destekli Tasarım - Computer Aided Design / CAD) yazılımıdır. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle Türkiye

Detaylı

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Mehmet Alper Şen E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : senworld@gmail.com alper@kodkurdu.com : Türkiye - Antalya - Merkez - Muratpaşa Ev Telefonu : 90 (242) 247 43 21 Cep Telefonu : 90 (555) 689

Detaylı

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi JAVA Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 MESLEK: BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. ALAN: Web Developer (Front-End Developer)

Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 MESLEK: BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ. ALAN: Web Developer (Front-End Developer) İletişim Bilgileri Mustafa Şatıroğlu E-Posta Adresi mmustafa.satiroglu@gmail.com Telefon 90 (539) 647 34 21 Adres Türkiye - İstanbul(Avr.) - Beylikdüzü Doğum Tarihi 30/08/1989 İkinci Telefon 90 (534) 658

Detaylı

Kanada nın merkezinde bulunan Institute of Technology Development and Management eğitim merkezi, öğrencilere, 21 farklı diploma programı sunmaktadır.

Kanada nın merkezinde bulunan Institute of Technology Development and Management eğitim merkezi, öğrencilere, 21 farklı diploma programı sunmaktadır. Kanada nın merkezinde bulunan Institute of Technology Development and Management eğitim merkezi, öğrencilere, 21 farklı diploma programı sunmaktadır. KONUM ITD Kanada 1199 W. Pender, Downtown Vancouver

Detaylı

Burak Yılmazsoy. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 7. Adres Bilgileri

Burak Yılmazsoy. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 7. Adres Bilgileri Burak Yılmazsoy Adres Bilgileri : Türkiye - Muğla - Yatağan - Bozüyük Ev Telefonu : 90 (252) 574 71 73 Cep Telefonu : 90 (544) 529 33 45 E-Posta : burakyilmazsoy@hotmail.com Kişisel Web Sayfası : http://www.burakyilmazsoy.com

Detaylı

Hakkımızda. 3D Animasyon. 3D Animasyon

Hakkımızda. 3D Animasyon. 3D Animasyon 3D ANİMASYON Hakkımızda 3D Animasyon 3D Animasyon 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde

Detaylı

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Selçuk Akyıldız. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Selçuk Akyıldız Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Ümraniye Cep Telefonu : 90 (533) 667 37 36 E-Posta : selcukakyildiz@gmail.com selcuk_akyildiz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri YAZILIM EĞİTİMLERİ Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama Yazılım sektöründeki uzmanların yeni teknolojilere, programlama dillerine ve uygulama geliştirme bilgisine hakim olmaları beklenmektedir. Bilge

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin

Detaylı

İngilizce (Intermediate B1 / PTE Academic Sınavı 42, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 51.25)

İngilizce (Intermediate B1 / PTE Academic Sınavı 42, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 51.25) Bilal Tahsin ALKAN Mehmet Akif Mahallesi Elalmış Caddesi Reyhan Sokak Erbay Sitesi C Blok No: 26 D: 6 Ümraniye / İstanbul Telefon: 0554 537 61 80 e-posta: bilaltahsin@gmail.com Web: www.bilaltahsin.com

Detaylı

Mesut Genez. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6. Adres Bilgileri

Mesut Genez. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri. İş Tecrübesi 1 / 6. Adres Bilgileri Mesut Genez Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Başakşehir - Başakşehir Cep Telefonu : 90 (543) 648 65 92 E-Posta : mesutgenez@hotmail.com mesutgenez@gmail.com Kişisel Web Sayfası : http://www.mesutgenez.com

Detaylı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı CAPS-Career Assessment and Planning System-Kariyer Değerleme ve Planlama Sistemini tüm dünyada kullanılabilen bir sistem haline getirme sürecimizde tam zamanlı ve/veya yarı zamanlı ekip arkadaşları arıyoruz.

Detaylı

1 / 5. Burak Uysal. Web Geliştirme. İletişim Bilgileri

1 / 5. Burak Uysal. Web Geliştirme. İletişim Bilgileri Burak Uysal Web Geliştirme İletişim Bilgileri E-Posta : devuysal@gmail.com devuysal@outlook.com Adres Bilgileri : Türkiye - Isparta - Merkez - Merkez Ev Telefonu : 90 (246) 227 25 38 Cep Telefonu : 90

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

1 / 5. Murat Deniz. Uzman Personel. İletişim Bilgileri. : m.dnz@yandex.com murtdnz@gmail.com. Adres Bilgileri

1 / 5. Murat Deniz. Uzman Personel. İletişim Bilgileri. : m.dnz@yandex.com murtdnz@gmail.com. Adres Bilgileri Murat Deniz Uzman Personel E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : m.dnz@yandex.com murtdnz@gmail.com Cep Telefonu : 90 (538) 705 06 59 : Türkiye - Bursa - Yıldırım - Ortabağlar Mahallesi 90 (507)

Detaylı

1 / 5. Sinan Dikdoğmuş. İletişim Bilgileri

1 / 5. Sinan Dikdoğmuş. İletişim Bilgileri Sinan Dikdoğmuş İletişim Bilgileri E-Posta : sdikdogmus@gmail.com sdikdgmus@hotmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Keçiören - Etlik Ev Telefonu : 90 (312) 325 67 89 Cep Telefonu : 90 (506) 459

Detaylı

Yılmaz Erdogan Yazılım Uzmanı

Yılmaz Erdogan Yazılım Uzmanı Yılmaz Erdogan Yazılım Uzmanı Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Evka-1 Cep Telefonu : 90 (541) 329 78 58 90 (505) 801 46 41 E-Posta : yilmaz.erdogan.91@gmail.com yilmaz.erdogan.91@gmail.com Kişisel

Detaylı

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Cenk Sözeri. Proje Yöneticisi. İletişim Bilgileri Cenk Sözeri Proje Yöneticisi İletişim Bilgileri E-Posta : cenksozeri@msn.com Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Menemen - Egekent 2 Ev Telefonu : 90 (535) 549 85 07 Cep Telefonu : 90 (531) 010 20 00 Kişisel

Detaylı

1 / 5. Baybars Tolgahan Yılmaz. Dijital ve Sosyal Medya Uzmanı. İletişim Bilgileri. : teketolgahan@gmail.com info@tolgahan.com.

1 / 5. Baybars Tolgahan Yılmaz. Dijital ve Sosyal Medya Uzmanı. İletişim Bilgileri. : teketolgahan@gmail.com info@tolgahan.com. Baybars Tolgahan Yılmaz Dijital ve Sosyal Medya Uzmanı E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : teketolgahan@gmail.com info@tolgahan.com Ev Telefonu : 90 (216) 666 66 66 Cep Telefonu : 90 (532) 222

Detaylı

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Bucakoop Cep Telefonu : 90 (542) 524 47 95 E-Posta : cgdsarslan@gmail.com cgdsarslan@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

Özgeçmiş (CV) Web, Yazılım, Donanım : Samsun Barış Bilgisayar - (2006-2010)

Özgeçmiş (CV) Web, Yazılım, Donanım : Samsun Barış Bilgisayar - (2006-2010) Özgeçmiş (CV) Kişisel Bilgiler: Adı Soyadı : Durmuş KOÇ Uyruk : T.C. Doğum Tarihi : 1985 Adres : Karahallı MYO Yerleşkesi Karahallı Uşak Karayolu Üzeri 2. Km. 64700 Karahallı / UŞAK Tel : (+90) 276 221

Detaylı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı KİŞİSEL BİLGİLER Adres : Yakuplu Mah. Sancaktar Cad. No:19 Bahar Sitesi A-Blok 4/8 Beylikdüzü / İstanbul Telefon : 0533 094 95 88 E-Posta : leventaltinok1@gmail.com

Detaylı

KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK. Isinizin L ideri Olun!

KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK. Isinizin L ideri Olun! KAİD EĞİTİM DANIŞMANLIK Isinizin L ideri Olun! Stratejik Çözüm Ortağınız Olarak Biz; Değişen ve gelişen Dünya nın hızını yakalamak artık tüm organizasyonların öncelikli hedefidir. Organizasyonlar iş süreçlerini,

Detaylı

i eknolojt yon Ġnovas

i eknolojt yon Ġnovas UMT a.ģ. Ġnovasyon Teknoloji Biz Kimiz? 2015 yılında faaliyete başlayan firmamız bilgisayar destekli tasarım ve üretim alanında ürün geliştiren, güvenlik sistemleri, donanımsal çözümler sunan, mobil yazılım

Detaylı

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri web tasarım ajansı web tasarım hizmetleri web tasarım

Detaylı

1 / 6. Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri

1 / 6. Mustafa Şatıroğlu. İletişim Bilgileri Mustafa Şatıroğlu İletişim Bilgileri E-Posta : mmustafa.satiroglu@gmail.com cmustafa6177@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Beylikdüzü - Beylıkdüzü Cep Telefonu : 90 (539) 647 34 21

Detaylı

Workcube dünyasında kariyeriniz nasıl ilerler?

Workcube dünyasında kariyeriniz nasıl ilerler? Workcube dünyasında kariyeriniz nasıl ilerler? Dünyanın en iyi 100 mesleği içinde 20 meslek Workcube ile ilgili mesleklerden oluşuyor. 4 # İstatistikçi 8 # Sistem Analisti 13 # Yazılımcı 20 # Matematikçi

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı.

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı. TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI () İlan KBL - 1 Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme 8 Elektrik, Elektronik, Elektrik/Elektronik, Elektronik Haberleşme,

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

SAMET ÇİLLİ. Kıdemli Yazılım Uzmanı Üsküdar, İstanbul

SAMET ÇİLLİ. Kıdemli Yazılım Uzmanı Üsküdar, İstanbul SAMET ÇİLLİ Kıdemli Yazılım Uzmanı sametcilli@gmail.com 05466782703 Üsküdar, İstanbul http://www.sametcilli.com BAKIŞ AÇISI Yazılım bir ekip işidir ve ekipteki herkes bir sisteme bağlı kalarak sorumluluklarını

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Bilişim Hizmetleri)

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Bilişim Hizmetleri) TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Bilişim Hizmetleri) İlan BİL - (İdari Süreç) Satınalma süreçleri ve/veya ihale konusunda deneyimli Şartname/sözleşme

Detaylı

2012 Eğitim Takvimi. EĞİTİM ADI (BİREYSEL VE KURUMSAL ) Gün Ücret OTOMASYON SİSTEMLERİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK SİSTEMLERİ KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER

2012 Eğitim Takvimi. EĞİTİM ADI (BİREYSEL VE KURUMSAL ) Gün Ücret OTOMASYON SİSTEMLERİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK SİSTEMLERİ KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER 2012 Eğitim Takvimi EĞİTİM ADI (BİREYSEL VE KURUMSAL ) Gün Ücret OTOMASYON SİSTEMLERİ SIEMENS S7-200 2 360 TL SIEMENS S7-300 3 800 TL SIEMENS S7-400 3 800 TL OPERATÖR PANEL SİSTEMLERİ 2 360 TL SIEMENS

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Bulut Bilişim Ağ Siber Güvenlik. Sistem Eğitimleri

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Bulut Bilişim Ağ Siber Güvenlik. Sistem Eğitimleri SİSTEM EĞİTİMLERİ Sistem Bulut Bilişim Ağ Siber Güvenlik Bilge Adam Akademi nin yeni nesil sistem eğitimleri; sunucu ve istemci işletim sistemleri, sunucu servisleri, depolama, bilgisayar ağları, bulut

Detaylı

Mehmet Buğra Sezer. İletişim Bilgileri. Web Tasarım Uzmanı. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Deneyimleri. 1 yıl 1 / 7

Mehmet Buğra Sezer. İletişim Bilgileri. Web Tasarım Uzmanı. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Deneyimleri. 1 yıl 1 / 7 İletişim Bilgileri Mehmet Buğra Sezer Web Tasarım Uzmanı E-Posta Adresi bugrasezer@ymail.com Doğum Tarihi 21/09/1992 Telefon 90 (553) 534 03 28 Adres Türkiye - İzmir - Çiğli Web Sayfam http://www.bugrasezer.com

Detaylı

1 / 5. Tuğba Üstündağ. İletişim Bilgileri

1 / 5. Tuğba Üstündağ. İletişim Bilgileri Tuğba Üstündağ İletişim Bilgileri E-Posta : tugba_ustundag@yahoo.com.tr Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Eyüp - - Ev Telefonu : 90 (100) 000 00 00 Cep Telefonu : 90 (100) 000 00 00 Kişisel

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi hulusi@altunyurt.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI

İÇİNDEKİLER 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI 5 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKA PROGRAMI HAKKINDA 6 SERTİFİKA PROGRAMININ AMACI 8 SERTİFİKA PROGRAMI EĞİTİM HARİTASI İÇİNDEKİLER 10 MICROSOFT OUTLOOK 2010 TEMEL e-öğrenme EĞİTİMİ 11 MICROSOFT WORD 2010

Detaylı

Bilgisayar Mühendisliği ve Yeni Teknolojiler. İbrahim SARAÇOĞLU

Bilgisayar Mühendisliği ve Yeni Teknolojiler. İbrahim SARAÇOĞLU Bilgisayar Mühendisliği ve Yeni Teknolojiler İbrahim SARAÇOĞLU Son 10 yılın en önemli teknolojileri Akıllı telefonlar Sosyal ağlar Voice over IP LED teknolojisi Bulut Bilişim İnsansız hava araçları Dijital

Detaylı

Bozüyük Mahallesi Yatağan/MUĞLA Skype burak.

Bozüyük Mahallesi Yatağan/MUĞLA Skype burak. Özgeçmiş KIŞISEL BILGILER Burak YILMAZSOY Bozüyük Mahallesi Yatağan/MUĞLA +90 252 574 71 73 +90 544 529 33 45 burakyilmazsoy@hotmail.com www.burakyilmazsoy.com Skype burak.ys Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi

Detaylı

Temel Bilgisayar (Basic Computer) Yazılım (Software)

Temel Bilgisayar (Basic Computer) Yazılım (Software) Temel Bilgisayar (Basic Computer) Yazılım (Software) Yazılım (Software) Eğitim TV - egitimtv.biz - facebook.com/egitimtv 2 Yazılım Daha önce de bahsettiğimiz gibi; yazılım, bilgisayar üzerinde çalışan

Detaylı

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri

1 / 5. Özlem Karatay. Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR. İletişim Bilgileri Özlem Karatay Sosyal Medya Uzmanı&Digital PR İletişim Bilgileri E-Posta : ozlemkrty@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Avcılar - Parseller Ev Telefonu : 90 (212) 428 19 94 Cep Telefonu

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Oğuzhan Dalkılıç. Dynamics AX Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Oğuzhan Dalkılıç Dynamics AX Yazılım Uzmanı İletişim Bilgileri E-Posta : oguzhan.dal@hotmail.com info@oguzhandalkilic.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - ÇAKMAK MAH. Ev Telefonu

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI

AOSB 2017 EĞİTİM PROGRAMI Eğitimin Konusu : Makro Excel Eğitim Tarihi : 04-05-10-11-12 Mayıs 2017 Eğitim Hedef Kitlesi : Excel kulllanıcıları arasında pratiklik ve hız kazanmış, Excel fonksiyonları, Veri Analizi araçlarını kullanma

Detaylı

MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI MEB ÖĞRETMEN YETİŞTİRME VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MESLEKİÇİ EĞİTİM İHTİYACINI BELİRLEME ANKETİ GENEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARI ANKARA 212 GİRİŞ Bakanlığımızda görev yapan personelin Meslek içi eğitim

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI -ETKİNLİĞİN ADI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu -ETKİNLİĞİN AMAÇLARI. Görevlendirme

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2015 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri

1 / 5. İlan Ref No: SMT-YZL-03. Okan Yurdakul. İletişim Bilgileri İlan Ref No: SMT-YZL-03 Okan Yurdakul İletişim Bilgileri E-Posta : okanyurdakul@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - Ankara - Yenimahalle - Batıkent Ev Telefonu : 90 (530) 330 40 32 Cep Telefonu : 90

Detaylı

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Network Siber Güvenlik Bulut Bilişim. Sistem Eğitimleri

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Network Siber Güvenlik Bulut Bilişim. Sistem Eğitimleri SİSTEM EĞİTİMLERİ Sistem Network Siber Güvenlik Bulut Bilişim Bilge Adam Akademi nin yeni nesil sistem eğitimleri; sistem, sunucu, veri depolama, sanallaştırma, ağ altyapısı, siber güvenlik ve bulut bilişim

Detaylı

Ali Akcan. Bilgi İşlem. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6. Adres Bilgileri

Ali Akcan. Bilgi İşlem. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6. Adres Bilgileri Ali Akcan Bilgi İşlem Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Çekmeköy - Mehmet Akif Mahalles Cep Telefonu : 90 (544) 873 78 88 E-Posta : caylakcan@gmail.com aliakcan@sistemasistani.com Kişisel Web

Detaylı

1 / 5. Sefa Karabacak. Makine & Web Mühendisi. İletişim Bilgileri

1 / 5. Sefa Karabacak. Makine & Web Mühendisi. İletişim Bilgileri Sefa Karabacak Makine & Web Mühendisi İletişim Bilgileri E-Posta : sefakrbck@gmail.com info@sefakarabacak.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Ümraniye - Çakmak Mahallesi Cep Telefonu : 90

Detaylı

Mehmet Büber. İletişim Bilgileri. Makine Müh(Kayıt Don.-3.Sınıf) Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 KISACA YAPTIĞIM İŞLER :

Mehmet Büber. İletişim Bilgileri. Makine Müh(Kayıt Don.-3.Sınıf) Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi 1 / 9 KISACA YAPTIĞIM İŞLER : İletişim Bilgileri Mehmet Büber Makine Müh(Kayıt Don.3.Sınıf) EPosta Adresi m_buberrr@hotmail.com Doğum Tarihi 21/03/1979 Telefon 90 (541) 314 85 00 Adres Türkiye Konya Selçuklu Kişisel Bilgiler Cinsiyet

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 23 Eylül 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

WEB PROGRAMCISI A GÖREVLER. Web programcısı;

WEB PROGRAMCISI A GÖREVLER. Web programcısı; TANIMI Bilgisayar sisteminin donanım ve yazılım olarak kurulumuyla birlikte, web sitesi tasarımını yapan ve programlama dilleri yardımıyla etkileşimli web uygulamaları hazırlayan kişidir. A GÖREVLER Web

Detaylı

ÇÖZÜM EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YAYINCILIK DANIġMANLIK. BĠLĠġĠM ĠLETĠġĠM SANAYĠ VE TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ

ÇÖZÜM EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YAYINCILIK DANIġMANLIK. BĠLĠġĠM ĠLETĠġĠM SANAYĠ VE TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ ÇÖZÜM EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YAYINCILIK DANIġMANLIK BĠLĠġĠM ĠLETĠġĠM SANAYĠ VE TĠCARET LĠMĠTED ġġrketġ ULUSAL VE ULUSLARARASI STANDARTLARDA EĞİTİM! 21 yıllık deneyim ULUSAL YETERLĠLĠKLERDE SINAV VE BELGELENDĠRME

Detaylı

Veritabanı Tasarımı. Introduction to the Oracle Academy

Veritabanı Tasarımı. Introduction to the Oracle Academy Veritabanı Tasarımı Introduction to the Oracle Academy Hedefler Bu ders şu hedefleri içermektedir. Akademide yer alındığında elde edilebilecek iş imkanları, maaş durumları ve fırsatlarla ilgili örnekler

Detaylı

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. TIGER ENTERPRISE FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Günümüzde, finans, tıp, sanat, güvenlik, enerji gibi bir çok sektör, bilgisayar mühendisliğindeki gelişimlerden

Detaylı

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İçin Bilgisayar Uygulamaları II (PR 314) Ders Detayları

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İçin Bilgisayar Uygulamaları II (PR 314) Ders Detayları Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İçin Bilgisayar Uygulamaları II (PR 314) Ders Detayları Ders Adı Ders Dönemi Ders Uygulama Kodu Saati Saati Laboratuar Kredi AKTS Saati Halkla İlişkiler ve Reklamcılık İçin

Detaylı

AĞ İŞLETMENİ PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

AĞ İŞLETMENİ PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR AĞ İŞLETMENİ PROGRAMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR ALAN : BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ MESLEK : AĞ İŞLETMENİ MESLEK SEVİYESİ : 4 SEVİYE MESLEK ELEMANI TANIMI Bilgisayar sistemlerinin donanım ve yazılım kurulumu, ağ

Detaylı

AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ

AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ AKREDİTE KOBİ DANIŞMANLARI DERNEĞİ EĞİTİM PROGRAMLARI VE EĞİTMEN AKREDİTASYON SİSTEMATİĞİ 2018 Özet Bu doküman Akredite Kobi Danışmanları Derneğinin eğitim ve eğitmenleri akredite etmek için kullanacağı

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı