SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI"

Transkript

1 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 403 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Rektör Yardımcısı Prof.Dr.H.Rıza GÜVEN in tarihli sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizde gerçekleşen ve ekte dökümü verilen çeşitli organizasyonlar sırasında verilen 1137 (binyüzotuzyedi) adet yemeğin Haziran 2009 tarihli hak edişe eklenerek, yemek bedellerinin ödenmesine oy birliği ile karar verildi. 2- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı yazısı, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1276 sayılı yazısı, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ekteki malzemelerin temin edilerek bedellerinin Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nce temin edilmesine oy birliği ile karar verildi. 3- Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve /1198 sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim-Öğretim Yılında Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programı (II. Öğretim-Örgün) Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Mahalli İdareler ve Şehircilik Tezsiz Yüksek Lisans Programı (II. Öğretim-Örgün) ile İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programları MBA (Örgün) ve e-mba (Uzaktan Eğitim) Programları ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Eğitim-Öğretim Yılında Kalite Yönetimi Enstitü Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans Programı (II.Öğretim- Örgün), Endüstri Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı e-mühendislik Yönetimi Enstitü Bilim Dalı ve Bilgisayar- Bilişim Mühendisliği Enstitü Anabilim Dalı e-bilişim Teknolojileri Enstitü Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan Eğitim) ders kredi ücretinin 150.-TL olmasının ve Uzaktan Eğitim (e-mba) Programlarında üçüncü yarıyılını tamamladığı halde derslerini tamamlayamamış olan öğrencilerden alacakları dersler için kredi başına 150.-TL alınmasının kabulüne ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 4- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Cahit ŞANVER in Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı nda, 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

2 5- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Maliye Teorisi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Fatih YARDIMCIOĞLU nun Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar Yarıyılı nda, 2547 Sayılı Kanun un 31. Maddesi uyarınca bulunduğu kadroda Öğretim Görevlisi olarak atanmasının uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 6- Uzaktan Eğitim araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve / 27 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. İskender ÖZSOY 18 Temmuz 2009 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı ile yürütülen İnternet Tabanlı Sertifika Programları kapsamında Gazi Mesleki Eğitim Merkezi Ankara da, Öğr.Gör. Muhsin ÇELİK in Eminönü Kadırga Endüstri Meslek Lisesi İstanbul da yapılacak olan sınavlarda temsilci olarak Temmuz 2009 tarihlerinde (2 gün), 2547 Sayılı Kanun un 39. maddesi uyarınca; bedeli Adapazarı Meslek Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Çalışmaları bütçesinden ödenmek şartıyla yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. 7- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı Rekreasyon Bölümü Değerlendirme Komisyonunda tarihleri arasında T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı nda görevli Yrd.Doç.Dr.Murat KARABULUT un görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 8- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Osman Hamdi METE nin Yurtdışı doktora sonrası çalışma yapmak üzere OHIO STATE Üniversitesi nde (Amerika Birleşik Devletleri) ziyaretçi araştırmacı olarak; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihleri arasında 1 yıl süre ile olan yolluksuz-yevmiye siz-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. 9- Adapazarı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Adapazarı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Teknik Programlar Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Elif YAVUZ un Almanya da düzenlenecek olan Internatıonal Conference on Web-based Learnıng (ICWL 2009) konferansına temsil ve bildiri sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca Ağustos 2009 tarihleri arasında bütçesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından karşılanmak üzere yolluklu-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi.

3 10- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa EKEN in 2547 Sayılı Kanun un 38. Maddesi uyarınca Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığının Stratejik Plan çalışmaları planlama sürecinde görev alan personellere destek vermek amacıyla ile tarihleri arasında (hafta 1 gün (Cuma günü)) görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 11- Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Tülin ÇORUHLU nun Kars İli Ani Kazıları 2009 Projesinde Proje Başkan Yardımcısı olarak çalışmalar yapmak üzere ; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca tarihleri arasında yolluk ve yevmiye masraflarının bütçe imkanları dahilinde 150.-TL lik kısmının Fakülte bütçesinden karşılanması kaydıyla maaşlı izinli olarak görevlendirilmesine ile karar verildi. 12- Genel Sekreterlik Makamı nın tarihli ve /68 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Geyve Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü İnşaat Programı ndan tarih ve 461/24-50 sayılı diploma ile mezun olan Habibe KORLAŞ a, kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 13- Genel Sekreterlik Makamı nın tarihli ve /72 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Bilgisayar Destekli Tasarım Programı ndan tarih ve 2215/ sayılı diploma ile mezun olan Gülhan BENLİ nin, kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi. 14- Genel Sekreterlik Makamı nın tarihli ve /73 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden tarih ve 2384/ sayılı diploma ile mezun olan Neslihan KUZEY e, kaybolan diplomasının yerine Sakarya Üniversitesi Diploma, Mezuniyet Belgesi ile Diğer Belgelerin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik in 5. Maddesi (Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgelerini Kaybedenlere Diploma, Sertifika veya Uzmanlık Belgeleri Yerine Verilecek 2. Nüshalarını Düzenleme Esasları) gereğince DUPLICATE verilmesine oybirliği karar verildi.

4 15- Genel Sekreterlik in tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizin çeşitli birimlerinde ihtiyaç duyulan ve ekli listede belirtilen kadrolarının, 78 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4. Maddesi uyarınca aktarılması ve 5. Maddesi uyarınca atama izni verilmesine ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı na arzına oybirliği ile karar verildi. 16- Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü, Mekanik Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Doç. Dr. Ali Osman AYHAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Doç. Dr. Ali Osman AYHAN ın jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Prof. Dr. H.Rıza GÜVEN Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN Rektör Rektör Yardımcısı Mühendislik Fak. Dekanı 17- Fen-Edebiyat Fakültesi Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna başvuran Yrd.Doç.Dr. Kenan OLGUN un jüri raporlarını değerlendirmek üzere komisyon oluşturulması hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Yrd.Doç.Dr. Kenan OLGUN un jüri raporlarını değerlendirmek üzere; Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında aşağıda belirtilen üyeler tarafından bir Değerlendirme Komisyonu oluşturulmasına oybirliği ile karar verildi. KOMİSYON ÜYELERİ : Prof. Dr. Mehmet DURMAN Prof. Dr. H.Rıza GÜVEN Prof. Dr. H.Murat TÜTÜNCÜ Rektör Rektör Yardımcısı Fen-Edebiyat Fak. Dekanı 18- Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve sayılı yazısı. Yapılan görüşmeler sonunda; Sakarya Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Programı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Hüdaverdi ADAM ın Kocaeli Devlet Hastanesi nde 2009 yılı içerisinde (Salı ve Çarşamba günleri saatleri arasında) İletişim semineri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 39. Maddesi uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

5 19- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve /313 sayılı yazısı, Devlet Konservatuarı Müdürlüğü nün tarih sayılı yazısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı yazıları Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz aşağıda isimleri belirtilen okullarında uygulanacak olan Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Ders Yüklerinin ekteki şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU DERS YÜKLERİ İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Y.O. Devlet Konservatuarı Müdürlüğü 20- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Murat AYANOĞLU nun Bulgaristan/Varna Teknik Üniversitesi nde Üniversitemizle yapılan Ortak Lisans Protokolü ile ilgili çalışmalarda bulunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluksuz-yevmiyesi Rektörlük Bütçesinden TL desteklenmek üzere maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. 21- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Uluslar arası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nesrin KENAR ın başkanlığını yürütmekte olduğu Avrupa Barış Araştırmaları Organizasyonu (European Peace Recearch Association-EUROPA) adlı sivil toplum kuruluşu tarafından European University of Tiran da düzenlenecek olan konferansa Kosovo s Independence of Turkısh Minority Ringhsé başlıklı bildiriyi sunmak üzere; 2547 Sayılı Kanunun 39. maddesi uyarınca yolluklu-yevmiyesi Rektörlük Bütçesinden TL desteklenmek üzere maaşlı-izinli olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. 22- Derya KÖYLÜ nün tarihli ve G.E sayılı dilekçesi, Sibel SULAK ın tarih ve G.E sayılı dilekçesi, Tuba Hürgül ün tarih ve G.E sayılı dilekçeleri Yapılan görüşmeler sonunda; Derya KÖYLÜ, Sibel SULAK ve Tuba HÜRGÜL ün Letonya da bulunan Unıversity Of Liepaja da LLP/Erasmus İdari Personel Hareketliliği kapsamında; 6245 Sayılı Harcırah Kanunu uyarınca tarihleri arasında bedeli Erasmus İdari Personel Hareketliliği bütçesinden karşılanmak kaydıyla yolluklu-yevmiyeli-maaşlı-izinli olarak görevlendirilmelerinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 23- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1237 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç.Dr.Ahmet Necati YELGİN Eğitim-Öğretim Yılı Güz

6 Yarıyılı nda Anadolu Üniversitesi (Eskişehir) Fen Bilimleri Enstitüsü nde Elastisite Teorisi (3+0) dersini vermek üzere (Cuma günleri), 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 24- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemizi Ekim 2009 tarihleri arasında Avustralya da yapılacak Global Gren Challege yarışmasında Güneş Arabası (SAGUAR) ile temsil edecek ekte adı soyadı yazılı 7 öğrenciye günlük 210.TL. yolluğun geçici görev yolluğu tertibinden ödenmesinin kabulüne oybirliği ile karar verildi. 25- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1234 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi-Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Ethem KÖKLÜKAYA Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda Gazi Üniversitesi (Ankara) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi nde Elekt.Devreleri (3+0) dersini vermek üzere (Cuma günleri), 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi. 26-Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hasan Sertan YILMAZ ın sınav kâğıdını yeniden değerlendirmek üzere oluşturulan Komisyon un Raporu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi nolu Hasan Sertan YILMAZ Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı nda aldığı Elektronik-1 tek ders sınav notuna itiraz dilekçesine istinaden, sınav kağıdını yeniden değerlendirmek üzere; Üniversitemiz Yönetim Kurulu nun tarih ve 401 sayılı toplantısında alınan 18 nolu kararı ile oluşturulan Komisyon un Raporu doğrultusunda; söz konusu öğrencinin sınav kağıdındaki notun değişmediği ve harfli olarak mutlak karşılığının CC olarak belirlendiğinin kabul edilmesine oybirliği ile karar verildi. 27- Mühendislik Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve /1236 sayılı yazısı Yapılan görüşmeler sonunda; Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr.Ufuk KULA nın Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda İstanbul Kültür Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği bölümünde aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere (Perşembe ve Cuma günleri), 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmesinin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

7 ADI-SOYADI Yrd.Doç.Dr. Ufuk KULA OKUL KODU BÖLÜM Endüstri GÖREVLENDİRİLDİĞİ DERSİN ADI SAAT T+U+L Y.Y. IE 310 Intro to Probability Theory and Statistics (2+2)3 Yaz Yrd.Doç.Dr. Ufuk KULA Endüstri IE 522 Operations Research II (3+2)4 Yaz Yrd.Doç.Dr. Ufuk KULA Endüstri IE 411 Applied Statisticcs (3+2)4 Yaz ÖĞRETİM TÜRÜ ÜNİVERSİTE/ FAKÜLTE Kültür Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Kültür Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Kültür Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Yrd.Doç.Dr. Ufuk KULA Endüstri IE 612 Engineering Experimental Desing (3+0)3 Yaz Kültür Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık FR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih SAVAŞAN ın Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulunda İzmir Ekonomi Üniversitesi nde haftada 1 gün (Cuma günü) aşağıda belirtilen dersi vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. ADI-SOYADI Doç.Dr.Fatih SAVAŞAN OKUL KODU BÖLÜM GÖREVLENDİRİLDİĞİ SAAT DERSİN ADI Y.Y. T+U+L Maliye Public Finance 3+0 Yaz Okulu ÖĞRETİM TÜRÜ ÜNİVERSİTE/ FAKÜLTE İzmir Ekonomi Üniversitesi FR İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın ihtiyaç duyulan bürolardaki eşyaların muhafaza edilmesi için kullanılmak üzere naylon branda (1000kg) malzemenin temin edilerek bedellerinin Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü nce temin edilmesine oy birliği ile karar verildi. 30- İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı nın tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer ÖZKAN ın Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (Pazartesi günü) ve Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu nda (Salı günü) Işık Üniversi nde haftada 1 gün aşağıda belirtilen dersleri vermek üzere; 2547 Sayılı Kanun un 40/a/d Maddeleri uyarınca görevlendirilmesine oybirliği ile karar verildi. GÖREVLENDİRİLDİĞİ ADI-SOYADI OKUL SAAT ÖĞRETİM ÜNİVERSİTE/ BÖLÜM DERSİN ADI Y.Y. KODU T+U+L TÜRÜ FAKÜLTE Doç.Dr.Ömer Işık Üniversitesi İşletme Business Law 3+0 Güz ÖZKAN Doç.Dr.Ömer İşletme Introduction To Law 3+0 Yaz Işık Üniversitesi

8 ÖZKAN FR Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Öğretim Elemanlarına ödenecek ders ve sınav ücretleri hususu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonunda; Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okuluna katılan öğrencilerden alınan ücretlerin, %70 ini geçmemek üzere (2008 Mali Yılı Bütçe Kanunu uyarınca) Akademik Unvanlar itibariyle öngörülen ek ders ücretlerinin 2,3 katını; sınav ücreti de sınav ücretinin 2 katını geçmeyecek şekilde kayıt yapılan ödenek çerçevesinde ödenmesinin kabulüne oy birliği ile karar verildi. 32- Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı nın tarihli ve sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavı nda aşağıda isimleri belirtilen sağlık personelinin görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. Görevli Sağlık Personeli: 1- Yrd.Doç.Dr.O.Kenan KAHYAOĞLU 2- Yrd.Doç.Dr.Pınar PAZARLI 3- Dr.Doğan ERDOĞDU 4- Tek.Mustafa KIRATLI 5- Hem. Naime TAYMAZ 6- Hem. Burcu GÜLŞENİ 7- Hem.Sabahat KIRATLI 8- Hem.Mukaddes ZENİT 33- Sağlık Bakanlığı Sağlık Eğitimi Genel Müdürlüğü nün tarihli ve 8172 sayılı Yapılan görüşmeler sonunda; Üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencilerinin Eğitim- Öğretimlerini Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi nde sürdürmeleri, Dekanlık birimlerinin henüz oluşmaması, şehrimize hizmet prensibi ve Üniversitemize bağlı herhangi bir hastane olmayışıyla birlikte ilimizde hekim açığı olması ayrıca Sağlık Bakanlığı ile Üniversitemiz arasında tarihinde yapılan protokol nedeniyle Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Osman Nuri DİLEK in 2547 Sayılı Kanunun 38. maddesi gereğince 6 (altı) ay süre ile Sağlık Bakanlığı nda görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi. 34- Gündemde görüşülecek başka madde olmadığı için oturuma son verildi.

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 420 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 450 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem KÖKLÜKAYA Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 444 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 472 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı

Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 457 TOPLANTI TARİHİ :01.12.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 408 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN başkanlığında toplanmış ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 425 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 456 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Prof. Dr. Mehmet Ali YALÇIN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 439 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 401 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 433 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. Ticaret Hukuku Anabilim Dalı SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 458 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektörü Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 490 TOPLANTI TARİHİ : 10.01.2013 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662

KARAR Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü nün tarih ve 10662 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Sosyal Bilimler

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 467 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 434 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 19/8/2015 2015/13 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 19/8/2015 2015/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 19/8/2015 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 190 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 428 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 376 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 374 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan V. Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.İlyas

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 397 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 341 TOPLANTI TARİHİ : 11.03.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 04.06.2009 2009/8 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 04.06.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 380 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 339 TOPLANTI TARİHİ : 28.01.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 474 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 25.12.2008 2008/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 25.12.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Döner Sermaye

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.09.2010 2010/12 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.09.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 02.06.2005 2005/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 02.06.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 426 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 477 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 334 TOPLANTI TARİHİ : 12.11.2009 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 16/11/ /16 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 16/11/2016 2016/16 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 16/11/2016 Çarşamba günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 469 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır. 1- Personel Dairesi

Detaylı

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA Sİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 15 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri görüşmüş

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 07.07.2009 2009/11 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 07.07.2009 Salı günü saat 11:00 de Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ayşe

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 181 ülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 415 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK Sİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 179 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki maddeleri

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 342 TOPLANTI TARİHİ : 01.04.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Niksar Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü nün tarih ve 9795 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 07.01- Niksar Teknik

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 12.02.2004 2004/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 12.02.2004 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : TOPLANTI NO : 198 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof.Dr.Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr. Fatih SAVAŞAN Rektör Yrd. / Rektör Yrd. Rektör Yrd. ÜYK Seçilmiş Üyesi Prof.Dr.Temel GÜRDAL Prof.Dr.Hatem AKBULUT Prof. Dr. Barış Tamer TONGUÇ Müh. Fak. Dekan V. İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb.

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 402 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 340 TOPLANTI TARİHİ : 18.02.2010 Üniversitemiz Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Binnaz BAYTEKİN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 442 TOPLANTI TARİHİ : 05.05.2011 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 424 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih : 26 Ağustos 2014 Toplantı Sayısı : 32 Karar:1 Üniversitemizde boş bulunan Öğretim Elemanı kadrolarından, bir kısmının Üniversitemiz çeşitli birimlerine

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 452 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 27.08.2009 2009/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 27.08.2009 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve 300 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Mücahit EĞRİ Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Personel

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 470 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.09.2005 2005/13 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29.09.2005 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Baki KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Toplantı Tarihi : 02.02.2016 KARAR 2016/005 01: 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Tek Ders Sınavına girmek isteyen öğrencilerin dilekçeleri Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulmuştur. Yönetim

Detaylı

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme

GÜNDEM: 1-Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 220 Tarih : 23.07.2014 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Orhan Kemâl TAVUKÇU(Başkan) Prof. Dr. İbrahim YEREBAKAN(Üye)

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 480 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof.Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR VEKİLİ Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Prof. Dr. Kadir ARDIÇ Müh. Fak. Dekanı İlahiyat Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı Prof.Dr.Orhan

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 10.01.2018 Çarşamba günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr. Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine

Detaylı

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 173 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 41.01- Sürekli Eğitim

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 476 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK

ÜYK Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Yrd. Yrd. Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Yılmaz Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI /20 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14.12.2006 2006/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 14.12.2006 Perşembe günü saat 11:00 da Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 12.01- Üniversitemiz

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr.Fatih ÜSTEL Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekanı Prof.Dr.Etem

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21.02.2008 2008/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21.02.2008 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Sezer Ş. KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 14/5/ /7 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 14/5/2015 2015/7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 14/5/2015 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr. Sadettin HÜLAGÜ

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI. Oturum Tarihi Oturum Saati Oturum Sayısı 29/01/ : /10 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 29/01/2016 tarihinde saat 10:00 da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ FEN FAKÜLTESİ BÜNYESİNDE KURULAN MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK PROGRAMI NA KADRO AKTARILMASI

Detaylı

KARAR Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 236 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü nün tarih ve 236 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 16.01- Sağlık Araştırma

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 436 TOPLANTI TARİHİ : 20.01.2010 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Personel Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 33.01- Personel Daire

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 475 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI REKTÖR Prof.Dr.Muzaffer ELMAS Rektör Yrd. Rektör Yrd. Rektör Yrd. Prof.Dr.M.Ali YALÇIN Prof.Dr.Musa EKEN Prof.Dr. Ümit KOCABIÇAK Müh. Fak. Dekanı Fen-Edb. Fak. Dekanı İkt. ve İdr. Bil. Fak. Dekan Prof.Dr.Orhan

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 21/8/ /14 T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 21/8/2014 2014/14 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 21/8/2014 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN Başkanlığında toplandı. KARAR 14.01- Sağlık Kültür

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23

YÖNETİM KURULU KARARLARI. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 YÖNETİM KURULU KARARLARI Tarih Toplantı Sayısı T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI : 13 Haziran 2006 : 23 Karar 1 Çukurova Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Adana Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 17.06.2010 2010/9 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 17.06.2010 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 13.01.2011 2011/1 Üniversitemiz Yönetim Kurulu 13.01.2011 Perşembe günü saat 11:00 de Rektör Prof.Dr. Sezer Ş. KOMSUOĞLU

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 416 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI

T.C GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJĐ ENSTĐTÜSÜ REKTÖRLÜĞÜ MĐMARLIK FAKÜLTESĐ DEKANLIĞI KARARLARI Toplantıda bulunanlar: Prof. Dr. Tülay ESĐN (Başkan) Prof. Dr. Bilge SĐYAHĐ (Üye) Prof. Dr. Nihal ŞENLĐER (Üye) Prof. Dr. Tülay ESĐN (Üye) Doç. Dr. Bülent AKBAŞ (Üye) Doç. Dr. Nilay COŞGUN (Üye)

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

Öğretim Elemanlarının Ek Ders Uygulamaları ile Ek Ders Ücretleri ve Geliştirme Ödeneğine İlişkin Sorunlar

Öğretim Elemanlarının Ek Ders Uygulamaları ile Ek Ders Ücretleri ve Geliştirme Ödeneğine İlişkin Sorunlar Öğretim Elemanlarının Ek Ders Uygulamaları ile Ek Ders Ücretleri ve Geliştirme Ödeneğine İlişkin Sorunlar Ali KARATÜRK Daire Başkanı Özlem KÖSE Maliye Uzmanı Mayıs 2015 1 SUNUM PLANI Ek ders ücretine ilişkin

Detaylı