KÜTAHYA NIN DEĞİŞEN YÜZÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KÜTAHYA NIN DEĞİŞEN YÜZÜ"

Transkript

1 KÜTAHYA NIN DEĞİŞEN YÜZÜ

2 İÇİNDEKİLER I. MALİ VE İDARİ YAPI 1. Bütçe Durumu 2. Personel Durumu II.MAKİNE-EKİPMAN 1. Makine ve Ekipman Parkı III. ALT YAPI 1. İçme Suyu Çalışmaları İle Kütahya Temiz Su İçiyor 2. Kanalizasyon Çalışmaları 3. Ali Paşa Tuvaletleri Yenilendi 4. Dönenler Meydanına Yeni Tuvaletler IV. PARK-YEŞİL KAVŞAK-ÇEVRE DÜZENİ 1. Ilıca Park ve Sosyal Tesisleri 2. Park, Bahçe ve Yeşil Alan Çalışmalarımız: Yeşil Kütahya 3. Yonca Kavşağı 4. Sporkent Yeşil Kuşak Uygulaması 5. Sosyal Konutlar Yeşil Kuşak 6. Atatürk Bulvarı Süs Havuzları 7. Tavşanlı Çevre Yolu 8. Dumlupınar (Atakent) Bulvarı Çevre Düzenlemesi 9. Şehrimizin Simgesi Olan Çinili Vazo Yenilendi 10. Trafolarımız Artık Daha Güzel 11. Bozuk Alan Özel Ağaçlandırma Çalışmaları 12. Parklar 13. Kent Park 1. Etap 14. Orgeneral Asım Gündüz Parkı 15. Yunus Emre Parkı (Nizamiye Camii Yanı) 16. Devlet Hatun Parkı 17. Atakent Engelliler Parkı 18. Bülbül Deresi Parkı V.YOL-KAVŞAK DÜZENLEMELERİ 1. Vefa Mahallesi Köprülü Kavþak ve Çevre Tanzimi 2. Adnan Menderes Bulvarı Kavşak Düzenlemesi 3. Sakıp Sabancı Caddesi 4. Devlet Hatun Caddesi 5. Hasan Polatkan Caddesi 6. Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu 7. Ilıca Kaplıcası Yolu: Ilıca Sevgi Yolu 8. Toplayıcı Yollar 9. Evliya Çelebi Hastanesi Yol Genişletme Çalışması 10. TOKİ Bağlantı Yol Çalışması 11. TOKİ Akkent Yol Çalışması 12. Bölcek 1. Etap Yol Çalışması 13. Bölcek 2. Etap Yol Çalışması 14. DSİ Kanalları Yol Genişletme Çalışmaları 15. İshak Fakih Yolu Çalışması 16. Doğal Afetler Yol ve Alt Yapı Çalışmaları 17. Parmakören Mahallesi Yol Çalışması 18. Bahçelievler-Okmeydanı-Sofu Yol Çalışması 19. Kıbrıs Caddesi Kaldırım ve Yol Uygulamaları 20. Hürriyet Caddesi Kaldırım ve Yol Uygulamaları 21. Engelsiz Kent Kilit Taşı Uygulaması 22. Kavaflar ve Sarraflar Çarşısı Doğal Taş Uygulaması 23. Kale Yolu Doğal Taş Uygulaması 24. Hıdırlık Doğal Taş Uygulaması 25. Sevgi Yolu Taş Uygulaması

3 26. Pekmez Pazarı-Kuyumcular Taş Uygulamaları VI. ÇEVRE YÖNETİMİ 1. Atık Su Arıtma Tesisleri 2. Katı Atık Yönetim Sistemi Tesisleri (KÜKAB) 3. Daha Temiz Bir Kütahya İçin Çevre Çalışmaları VII.OTOPARKLAR 1. Germiyan Sokak Yeraltı Otoparkı 2. Öğretmen Evi Arkası Katlı Otoparkı 3. Evliya Çelebi Hastanesi Karşısı Katlı Otoparkı 4. Karaa Sokak Katlı Otoparkı VIII.ÖZEL PROJELER 1. Kütahya Belediyesi Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali 2. Anadolu Garajı 3. Toplu Konut Uygulamaları 4. Oto Galericiler Sitesi 5. Gıda Üreticileri Sitesi 6. Ayakkabı Tamircileri Sitesi 7. Kargocular Sitesi 8. Tüp Dolum ve Dağıtım Tesisleri 9. Yeni Mezbaha ve Et Entegre Tesisleri 10. Balık Restoran 11. Şair Şeyhi (Hekim Sinan) Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi IX.YAP-İŞLET YATIRIMLAR 1. Çinikoop Tesisleri 2. Türkmensu Doğal Kaynak Suyu Tesisleri 3. Belde AŞ Doğal Taş Fabrikası 4. Harlek Termal Oteli 5. Grand Çınar Otel 6. Hilton Garden Inn Oteli X.PAZAR YERLERİ 1. Fatih Perşembe Semt Pazarı 2. Zafertepe Semt Pazarı 3. Ziraat Semt Pazarı 4. Kale Semt Pazarı 5. Bölcek Mahallesi Üretici Pazaryerleri 6. Yeni Hal Tesisleri ve Çevre Tanzimi Uygulamaları 7. Modern Hayvan Pazarı ve Kesimhane Tesisleri XI.İŞMERKEZLERİ 1. Sanatçılar Çarşısı 2. Büfelerimiz 3. Menderes İşhanı Avlusu 4. Merkez Pazaryeri Altı Modern İşyerleri 5. Şapçı Hanı İş Merkezi ve Öğrenci Yurdu 6. Ulucamii İş Merkezi 7. Evliya Çelebi İş Merkezi 8. Kütahya Belediyesi Mesleki Eğitim ve Ticaret Merkezi (ÇİNİKOOP) XII.KÜLTÜREL FAALİYETLER 1. Semt-Sosyo Kültürel Tesisleri 2. Öğrencilere Eğitim Desteği 3. Belediye Öğrenci Evleri 4. Bilgi Kültür Evleri 5. Mahalle Hizmet Evleri 6. Hobi Bahçeleri (Porsuk Kaynak Başı)

4 7. Mezarlıklarımız 8. Belediye Tiyatroları 9. Belediye Konservatuarı 10. Hayme Ana Göç Şenlikleri Daha Güzel Hale Geldi 11. Dünyaca Ünlü Kütahya Çinimize ve Çinicilerimize Sahip Çıktık 12. Kütahya Resim Sergisi ve Belediye Yayınları 13. Mustafa Hakkı Yeşil ve Gülten Dayıoğlu Kütüphaneleri 14. Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi 15. Kapalı ve Açık Fuar Alanı 16. Ulusal ve Uluslararası Organizasyon ve Etkinliklerde Kütahya mız 17. Avrupa Miras Günleri 18. Uluslararası Kütahya Çini Sempozyumu ve Avrasya Seramik Kongresi 19. Evliya Çelebi Sempozyumu 20. Hisarlı Ahmet Sempozyumu 21. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri XIII.SPORTİF FAALİYETLER 1. Rahvan Atlı Spor Merkezi 2. Sanayi Sitesi Spor Kompleksi 3. Maltepe Spor Kompleksi 4. Zafertepe Spor Kompleksi 5. Kale Spor Kompleksi 6. Mahalle Spor Parkları 7. Diğer Spor Salonları 8. Ilıca Kaplıcası Dumlupınar İzcilik Kampı 9. Belediye Spor Takımları 3. Toplu Nikah ve Sünnet Törenleri 4. Engelliler Yatılı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi 5. Yaşlılar Bakımevi 6. Sokak Hayvanları Projesi 7. Asker ve Fakir Aile Yardımları 8. Aşure Dağıtımı 9. Halkımızla Birlikte Ramazan Etkinlikleri 10. Kırtasiye Yardımı 11. Kimsesizlere Evinde Temizlik 12. İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz İlaç Dağıtımı 13. Kampüste Sıcak Çorba Dağıtımı 14. Öğrencilere Ücretsiz Toplu Taşıma Kartı XV.GİRİŞİMCİİLİK-İSTİHDAM Organize Sanayi Bölgesi Organize Sanayi Bölgesi 3. Zafer Havalimanı Ekonomik Gelişim Projesi 4. KİŞGEM 5. KESTAŞ El Sanatları Merkezi XVI.DEVLET BÜYÜKLERİ VE YABANCI MİSAFİRLERİMİZİN BELEDİYE ZİYARETLERİ XIV.SOSYAL-YARDIM FAALİYETLERİ 1. Gıda ve Giyim Bankası 2. Aşevi

5 Sevgili Hemşehrilerim; Göreve geldiğim ilk günden itibaren biriken şehrin sorunlarını öncelik sırasına alarak; alt yapıda % 72 oranında kaçaklarla içme suyu hatlarını, hava kirliliğindeki Türkiye birinciliğini, tarihi dokunun pejmürdeliklerine el attık. Her yer şantiye olacak dedik ve dokuz yılda giderlerimiz içinde yatırım giderleri oranlarını % 47 lerde gerçekleştirdik. Özel sektör gibi kaynak yaratan bir belediyecilik anlayışı ışığında, kurallara ve yasalara riayet ederek tam anlamıyla özel sektör dinamizmi ile çalıştık. Bu çalışma anlayışı sayesinde bütçe içindeki öz kaynağımızı % 53 e çıkardık yılında tüm belediyeler arasında Sayın Başbakan ımızdan Kaynak Üreten Belediye Ödülü nü aldık. Yurtiçi ve yurtdışı kaynakları büyük bir cesaretle kullandık. AB Projeleri, Dünya Bankası, JICA, İller Bankası, Özel Banka ve diğer kaynakların tümünü etkin, verimli ve yerinde kullandık. Kütahya Belediyesi nin kamudan ve diğer kaynaklardan vaadesi geçmiş olan herhangi bir borcumuz yoktur yılında 25 Milyon TL olan bütçemizi 2013 yılında 147,5 Milyon TL ye çıkardık. Bugün değişen, gelişen ve küçülen dünyamızda belediyecilik anlayışı kökten değişmiştir. Klasik belediyecilik anlayışında yol, su, kanalizasyon, park vb. ile vatandaşın temel ihtiyaçlarını karşılamak mümkün iken, içinde bulunduğumuz 21. yüzyılın gelişen, farklılaşan, çağdaş belediyecilikte insanların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek neredeyse imkansızdır. Belediyemiz sadece mekânı planlayan değil, vatandaşın tüm ihtiyaçlarını gidermeyi ve aynı zamanda yerel kalkınmayı hedefleyen modern bir belediyecilik anlayışını benimsenmiştir. Kütahya Belediyesi olarak vizyonumuz; gelecekte herkesin içinde yaşamayı arzuladığı tarih, kültür, turizm ve sanayi kentini oluşturmaktır. Bilim ve teknolojinin tüm imkanlarından yararlanıp, tarihi ve kültürel dokusuyla halkımızın yaşamaktan mutluluk duyacağı çağdaş bir çevrede en iyi belediyecilik hizmetlerini sunmak temel görevimizdir. Belediye olarak bugüne kadar tüm hemşehrilerimize herhangi bir ayrım ve farklılık gözetmeksizin adilce hizmet götürdük. Bunun yanında göreve geldiğimiz günden bu yana Kütahya mızın kalkınmasına destek veren her türlü fikre ve gönüllü desteğe tüm içtenliğimizle, samimi bir şekilde kapılarımızı sonuna kadar açık tuttuk. Bu bağlamda halkımızı daima yardım bekleyen bir anlayıştan üreten bir anlayışa yöneltmek için OSB lere büyük destek vermenin yanında Belediyemize bağlı KİŞGEM ve KESTAŞ gibi istihdam ağırlıklı projelerle de başta kadınlar olmak üzere insanımızı girişimciliğe teşvik ettik. Egenin parlayan yıldızı, yaşanabilir bir kent ve cazibe merkezi bir Kütahya için yaptıklarımız elbette yeterli değildir. Ancak tevazu ve hoşgörünün yanı sıra yaptıklarımız geleceğin aynasıdır ten bu yana hizmet sürecinde yalnız değildim. Başta Sayın Başbakan ımız olmak üzere, teşkilatım, meclis üyelerim, hemşehrilerim, mesai arkadaşlarım,eşim ve ailem hep yanımda idi. Emeği geçen herkese minnet duygularımla... Mustafa İÇA Kütahya Belediye Başkanı

6 I. MALİ VE İDARİ YAPI 1. Bütçe Durumu Bütçe gelirimiz 2003 yılında iken, 2013 yılı bütçemiz ye çıkarılmıştır. Bütçede 5 kat fazla artış sağlanmıştır.borçsuz bir Belediyeyiz. Gelirimize göre yatırım payı 2003 yılında % 37 iken; 2012 yılında % 48'e çıkartılmıştır.

7 2. Personel Durumu

8 II.MAKİNE-EKİPMAN 1. Makine ve Ekipman Parkı Yalnız 2012 yılında iş makinesi alınmış, makine parkurumuz yenilenmiştir.

9 III. ALT YAPI 1. İçme Suyu Çalışmaları İle Kütahya Temiz Su İçiyor KÜTAHYA TEMİZ SU İÇİYOR 2004 Sİ TOPLAM HAT YENİLEME 72 KM KM KM İçme Suyu Kayıp Kaçak Oranı 2004 yılında % 72 idi. Bugün % 33 e indi.

10 2. Kanalizasyon Çalışmaları YILLARI ARASINDA DÖŞENEN KANALİZASYON HATTI 220,24 KM Kanalizasyon sorunu yoktur. Yüzey suları ayrı hatta alınacaktır. Yağışlarda yetersiz kalan Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu nda yüzey suları ayrı hatta alınmıştır. Ayrıca yeni döşenen kanalizasyon hatları ile güncel ihtiyaçlara çözümler bulunmaktadır. İÇME SUYU YENİLEME ÇALIŞMALARI Dünya Bankası Kredisi İle Hacı Azizler Su Deposu Yenilenmiştir. ( m³)

11 Kanalizasyon Çalışmaları 3. Ali Paşa Tuvaletleri Yenilendi 4. Dönenler Meydanına Yeni Tuvaletler

12 IV. PARK-YEŞİL KAVŞAK-ÇEVRE DÜZENİ 1. Ilıca Park ve Sosyal Tesisleri Ilıca Park ve Sosyal Tesisleri Ilıca girişi ve dere boyunca (Hashulhas a kadar) çevre düzenlemesi, kafe, yeni hamam, büfe, aquapark ve şelaleli teras kafe yapıldı. Park çevresi düzenlendi; Ilıca Sevgi Yolu açıldı.

13 Ilıca Park ve Sosyal Tesisleri 2. Park, Bahçe ve Yeşil Alan Çalışmalarımız: Yeşil Kütahya

14 3. Yonca Kavşağı 5. Sosyal Konutlar Yeşil Kuşak 4. Sporkent Yeşil Kuşak Uygulaması 6. Atatürk Bulvarı Süs Havuzları

15 7. Tavşanlı Çevre Yolu 9. Şehrimizin Simgesi Olan Çinili Vazo Yenilendi 8. Dumlupınar (Atakent) Bulvarı Çevre Düzenlemesi 10. Trafolarımız Artık Daha Güzel

16 11. Bozuk Alan Özel Ağaçlandırma Çalışmaları Belediyemizce yılları arasında gerçekleştirilen bazı ağaçlandırma çalışmaları aşağıda belirtilmiştir: Yer: Evliya Çelebi Mahallesi (tamamlandı) Alan: 4,64 hektar, 1856 adet badem 12. Parklar Kentimizde 2004 öncesi 83 park bulunmakta iken yılları arasında 141 adet daha park yapılmıştır. Park alanları 3-4 dönümden dönüme ve Yedi Göller Şehzadeler Parkı ile m² ye tek parselde ulaşılmıştır. Kişi başı yeşil alan 10 m² yi aşmıştır. 13. Kent Park 1. Etap Kütahya Kent Parkı, Kütahya Belediyesi tarafından kent merkezinde halkımızın ihtiyacını duyduğu dinlenme eğlenme ve rekreasyon alanı gereksinimine cevap vermektedir. Yer: Sofu Mahallesi (Tamamlandı) Alan: 34,03 hektar, 5308 adet ceviz Yer: Aydoğdu Mahallesi (tamamlandı) Alan: 14,02 Hektar, 5604 adet badem Yer: Ağaçköy Mahallesi (tamamlandı) Alan: 1,16 hektar, 464 adet badem Yer: İnköy Mahallesi (tamamlandı) Alan: 11,76 hektar, Karaçam, Sedir, Badem

17 Kent Park 1. Etap 14. Orgeneral Asım Gündüz Parkı metrekare alan üzerinde; 2 etaptan oluşan parkın birinci etabında tenis kulübü, yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, kır kahveleri, su oyunları, büyük şahsiyetler bölümü gibi alanlar yer almaktadır.

18 15. Yunus Emre Parkı (Nizamiye Camii Yanı) 17. Atakent Engelliler Parkı 16. Devlet Hatun Parkı 18. Bülbül Deresi Parkı

19 V.YOL-KAVŞAK DÜZENLEMELERİ Yeni Yollarımızla Kentimizi Planladık 1. Vefa Mahallesi Köprülü Kavþak ve Çevre Tanzimi 2. Adnan Menderes Bulvarı Kavşak Düzenlemesi 3. Sakıp Sabancı Caddesi

20 4. Devlet Hatun Caddesi 6. Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu 5. Hasan Polatkan Caddesi

21 Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolu 7. Ilıca Kaplıcası Yolu: Ilıca Sevgi Yolu

22 8. Toplayıcı Yollar 9. Evliya Çelebi Hastanesi Yol Genişletme Çalışması Atlıspor Merkezi Yanı Tavşanlı Çevre Yolu Yanı (TOKİ Yolu) Zafertepe-Germiyan Kampüsü Yan Yolu Germiyan Kampüsü-Sporkent Yan Yolu

23 10. TOKİ Bağlantı Yol Çalışması 12. Bölcek 1. Etap Yol Çalışması 11. TOKİ Akkent Yol Çalışması 13. Bölcek 2. Etap Yol Çalışması

24 14. DSİ Kanalları Yol Genişletme Çalışmaları 16. Doğal Afetler Yol ve Alt Yapı Çalışmaları 15. İshak Fakih Yolu Çalışması Tanker Patlaması Osmanlı Caddesi Kanal Çökmesi

25 Doğal Afetler Yol ve Alt Yapı Çalışmaları 17. Parmakören Mahallesi Yol Çalışması 18. Bahçelievler-Okmeydanı-Sofu Yol Çalışması

26 19. Kıbrıs Caddesi Kaldırım ve Yol Uygulamaları 20. Hürriyet Caddesi Kaldırım ve Yol Uygulamaları 23. Kale Yolu Doğal Taş Uygulaması 24. Hıdırlık Doğal Taş Uygulaması 21. Engelsiz Kent Kilit Taşı Uygulaması 22. Kavaflar ve Sarraflar Çarşısı Doğal Taş Uygulaması 25. Sevgi Yolu Taş Uygulaması 26. Pekmez Pazarı- Kuyumcular Taş Uygulamaları

27 VI. ÇEVRE YÖNETİMİ 1. Atık Su Arıtma Tesisleri 2004 öncesinde Atık Su Arıtma Türü Klasik Arıtma Şeklinde Yapılmakta iken 2004 yılından sonra Azot-Fosfor İleri Arıtma Tekniği kullanılmaya başlanmıştır. IPA PROJESİ Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi ortalama debisi m3/saat olan, azot ve karbonun biyolojik olarak arıtıldığı nitrifikasyon ve denitrifikasyon prosesine dayanan bir arıtma tesisi olarak inşa edilecektir. Mevcut atık su arıtma tesisinin bulunduğu aynı yere inşa edilecektir. PROJE MALİYETİ: Toplam Yatırım Tutarı: Euro AB IPA Hibe fonu payı (%85): Euro Çevre Bakanlığı Hibesi ( Kalanın %6 ı): Euro İller Bankası Kredisin (Geri kalan %9 tüm rakam için kullanılabilir): Euro

28 2. Katı Atık Yönetim Sistemi Tesisleri (KÜKAB) Katı Atık Bertaraf Tesisleri Birliği tarihinde kuruldu. Kütahya, Tavşanlı, Emet, Altıntaş, Aslanapa, İl Özel İdaresi, Hisarcık, Çavdarhisar, Günlüce, Domaniç, Dumlupınar, Tunçbilek, Tepecik, Kuruçay, Çukurca, Zafertepe Çalköy, Gediz, Eski Gediz, Simav, Şaphane, Pazarlar olmak üzere toplam 21 Ortak bulunmaktadır. VAHŞİ ÇÖP DEPONİ ALANI AB-2006 programında Kütahya-Amasya- Bitlis illeri hibe programından; 16 Milyon Euro (% 62 si Hibe) Hibe alınmış, geri kalanı İller Bankası nca kredilendirilmiş olup; öz kaynaktan karşılanmıştır. REHABİLİTASYON İŞLERİ () 2008 yılında inşaata başlanmış, 2010 yılında tamamlanmış ve faaliyete geçmiştir. REHABİLİTASYON İŞLERİ ()

29 KÜKAB DÜZENLİ DEPOLAMA ALANI KÜKAB DÜZENLİ DEPOLAMA ALANI 4 Haziran 2010 yılında Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılmıştır. EKİPMANLAR

30 3. Daha Temiz Bir Kütahya İçin Çevre Çalışmaları 2004 yılında hava kirliliği sıralamasında Türkiye de 1.iken, 2004 yılından beri devam eden doğalgaz çalışmaları sonucunda Kentimiz hava kirliliği sıralamasında ilk onun dışına çıkmayı başarmıştır. YILLAR 2004 ARALIK KÜKÜRTDİOKSİT (SO2) 332 PARTİKÜL MADDE (PMO) 265 Türkiye nin en temiz 3. Belediyesi seçildik. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nın 2012 yılında en temiz kent, köy, organize sanayi bölgesi ve sanayi tesisi kategorilerinde ilkini düzenlediği 10 adet belirtilen kriterlere göre Temiz Türkiyem Yarışması yapıldı. Yarışmanın Türkiye nin En Temiz Kenti kategorisinde Kütahya Belediyemiz 3. lük ödülüne layık görüldü. İstanbul da gerçekleştirilen ödül törenine Belediyemizi temsilen katılan Belediye Başkanımız Mustafa İÇA, ödülünü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sedat KADIOĞLU nun elinden aldı. Belediyemiz ödül olarak Çevre Beratı ve Vidanjör almaya hak kazanmıştır ARALIK Kentimizde şu anda BBS aboneliğinden abone gaz kullanmaktadır.

31 2015 yılı Avrupa nın Yeşil Başkentleri Kütahya Belediyemiz 6.kez verilecek olan Avrupa Yeşil Başkent Ödülü Yarışmasına katıldı. Bu yarışma için çok kapsamlı 12 kriter bulunmaktadır. Bunlar: Küresel iklim değişikliğiyle mücadeleye yerel katkı, Toplu taşıma, Yeşil kentsel alan, Gürültü, Atık madde üretimi yönetimi, Doğa ve biyoçeşitlilik, Hava, Su tüketimi, Atık su arıtması, Ekolojik yenilik ve sürdürülebilir istihdam, Yerel otoritenin çevre yönetimi, Enerji performansı Kütahya; İngiltere nin Bristol, Belçika nın Brüksel, Polonya nın Bydoszcz, İrlanda nın Dublin, Litvanya nın Kaunas ve Slovenya nın Lubyana kentleri ile yarışacaktır.

32 VII.OTOPARKLAR 1. Germiyan Sokak Yeraltı Otoparkı 3. Evliya Çelebi Hastanesi Karşısı Katlı Otoparkı 2. Öğretmen Evi Arkası Katlı Otoparkı 4. Karaa Sokak Katlı Otoparkı İhale edilecektir.

33 VIII.ÖZEL PROJELER 1. Kütahya Belediyesi Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali Kütahya Belediyesi Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali

34 3. Toplu Konut Uygulamaları 2. Anadolu Garajı Atakent ten ibaret olan toplu konut alanına TOKİ nin ve 4. etap projeleri eklenmiştir. TOKİ projelerinin alt yapı çalışmalarının tamamı Belediyemiz tarafından gerçekleştirilmiştir. Akkent (Toki Alanı) mahallemizde konut adedi 2900 ü geçti.bu mahallemiz sektörde ilgi alanı oldu.

35 4. Oto Galericiler Sitesi 6. Ayakkabı Tamircileri Sitesi 5. Gıda Üreticileri Sitesi 7. Kargocular Sitesi

36 8. Tüp Dolum ve Dağıtım Tesisleri 10. Balık Restoran 9. Yeni Mezbaha ve Et Entegre Tesisleri

37 11. Şair Şeyhi (Hekim Sinan) Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi Tıbbi Bitkiler Araştırma Merkezi Kuruluş Amacı - İlaç hammaddesi üretimi (tıbbi nane, ekinezya, tıbbi papatya, çörek otu, melisa, kara buğday, aynı sefa vs.) - Bitkisel çaylar fonksiyonel tıbbi çaylar (mürver çayı, adaçayı, lavanta çayı, mercan köşk, aynı sefa çayı, ekinezya vs.) - Kozmetik ürünler (bitkisel şampuanlar, sabunlar, özlü kremler, özlü losyonlar, özlü diş macunları, masaj yağları vs.) - Peyzaj bitkileri (kedi nanesi, civan perçemi, ters lale, kardelen, boyacı papatyası, ekinezya, lavanta vs.) - Endemik bitkilerin korunması ve çoğaltılması (Kütahya da yetişip, nesli tükenmekte olan endemik bitkilerinin korunması ve çoğaltılması amacıyla çalışmalar yürütülmesi)

38 IX.YAP-İŞLET YATIRIMLAR 1. Çinikoop Tesisleri Belediye işletmelerinin bazıları iyileştirilmiş, bazıları ise doğrudan özel sektöre yap-işlet-devret modeli ile verilmiştir. Bu projemiz Başbakan ımızdan 2006 yılında Kaynak Üreten Belediye Ödülü almıştır.

39 2. Türkmensu Doğal Kaynak Suyu Tesisleri 4. Harlek Termal Oteli 3. Belde AŞ Doğal Taş Fabrikası 5. Grand Çınar Otel

40 6. Hilton Garden Inn Oteli X.PAZAR YERLERİ 1. Fatih Perşembe Semt Pazarı 2. Zafertepe Semt Pazarı 3. Ziraat Semt Pazarı 4. Kale Semt Pazarı

41 5. Bölcek Mahallesi Üretici Pazaryerleri 6. Yeni Hal Tesisleri ve Çevre Tanzimi Uygulamaları

42 7. Modern Hayvan Pazarı ve Kesimhane Tesisleri XI.İŞMERKEZLERİ 1. Sanatçılar Çarşısı Büyükbaş Küçükbaş İdari Sosyal Tesis 2. Büfelerimiz Hayvan-Kurban Kesimhanesi Mescid

43 3. Menderes İşhanı Avlusu 5. Şapçı Hanı İş Merkezi ve Öğrenci Yurdu 4. Merkez Pazaryeri Altı Modern İşyerleri

44 7. Evliya Çelebi İş Merkezi 6. Ulucamii İş Merkezi 8. Kütahya Belediyesi Mesleki Eğitim ve Ticaret Merkezi (ÇİNİKOOP)

45 XII.KÜLTÜREL FAALİYETLER 1. Semt-Sosyo Kültürel Tesisleri Bahçelievler Sosyo-Kültürel Merkezi Kale Sosyo-Kültürel Merkezi Vefa Sosyo-Kültürel Merkezi Kırgıllı Sosyo-Kültürel Merkezi Sinerköy Sosyo-Kültürel Merkezi Alayunt Sosyo-Kültürel Merkezi Belediyemiz, işsizliğin yoğun, gelir düzeyinin düşük olduğu semtlerimizde; semt sosyo-kültürel tesisleri projesini hayata geçirmektedir. Sosyo-Kültürel Merkezlerimizde; Düğün Salonları, Bilgi-Kültür Evleri, Kütüphane, Kreş ve Meslek Edindirme Salonları yer almaktadır. Vefa Mahallesi Gülsen Güzen Semt Sosyo Kültürel Tesisleri yapılan protokolle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ne devredilerek faaliyete geçirilmiştir. Ayrıca, Okmeydanı, Bahçelievler, Maltepe Mahallerinde tamamlanan semt sosyo-kültürel tesisleri Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kütahya Eğitim Gönüllüleri Derneği ile yapılan protokol kapsamında faaliyete geçirilmiş olup bu yatırımlara devam edilmektedir.

46 2. Öğrencilere Eğitim Desteği Belediyemiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine destek amacıyla; ilk ve ortaöğretim öğrencilerine kırtasiye ve eğitim kursu desteği sağlanmıştır. Belediye tarafından 2008 yılında yaptırılan satranç merkezinde aynı anda 60 kişi satranç oynayabilmektedir. 25 kişilik dersliklerde de teorik dersler verilmektedir.

47 3. Belediye Öğrenci Evleri 4. Bilgi Kültür Evleri *Yahya Efendi Bilgi Kültür Evi Çekül Vakfı ile Kültür Elçileri, Kentler Çocuklarındır Projesini hayata geçirdik. Öğrenci Evlerinde 24 kişilik Belediyenin Kontenjanı ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimizle birlikteyiz. Kentimizin çeşitli noktalarında konumlandırılan bilgi evlerinde; ücretsiz bilgisayar kurslarımızla gelir düzeyi düşük başarılı öğrencilerimize gönüllü öğretmenlerimizle destek sağlanmaktadır.

48 5. Mahalle Hizmet Evleri 7. Mezarlıklarımız 6. Hobi Bahçeleri (Porsuk Kaynak Başı)

49 Evliya Çelebi Mezarlığı İdari Bina Taziye Alanı Bilgisayarlı Kayıt Sistemi Eski Mezarlıklarda İç Yollar Yapıldı.

50 8. Belediye Tiyatroları 10. Hayme Ana Göç Şenlikleri Daha Güzel Hale Geldi 9. Belediye Konservatuarı 11. Dünyaca Ünlü Kütahya Çinimize ve Çinicilerimize Sahip Çıktık

51 12. Kütahya Resim Sergisi ve Belediye Yayınları 13. Mustafa Hakkı Yeşil ve Gülten Dayıoğlu Kütüphaneleri a) Mustafa Hakkı Yeşil Kütaphanesi (El Yazması Eserleri) Ressamların gözü ile Kütahya Kütahya dan; Toprak, Su ve Ateşin İzlenimleri b)gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi Yayınlarımız Beğeni Topladı

52 Mustafa Hakkı Yeşil ve Gülten Dayıoğlu Kütüphanelerimizin Açılışı 14. Ahmet Yakupoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonu Sergi Salonu 15. Kapalı Fuar Alanı Bölgemizinde Fuarlar Kenti Olduk 5080 m² Kapalı Fuar Alanında; WC,Park Noktası, İnternet Salonu, Basın Odası, İdari Bölüm, Konferans Salonu Bulunmaktadır.

53 16. Ulusal ve Uluslararası Organizasyon ve Etkinliklerde Kütahya mız Ulusal ve Yerel TV Programlarında İlimizin Tanıtımları Yapıldı.

54 Ulusal ve Yerel TV Programlarında İlimizin Tanıtımları Yapıldı. 17. Avrupa Miras Günleri Avrupa Miras Günleri Etkinlikleri Kütahya da yapıldı Ekim 2009 tarihleri arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyemizce organize edilen Avrupa Miras Günleri, Miras Kapımızda etkinlikleri gerçekleştirildi.

55 18. Uluslararası Kütahya Çini Sempozyumu ve Avrasya Seramik Kongresi 3. Uluslararası Kütahya Çini Sempozyumu ve 1. Avrasya Seramik Kongresi; Kütahya Valiliği, Kütahya Belediye Başkanlığı, Dumlupınar Üniversite, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Çiniciler Odası Başkanlığı nın katkıları ile gerçekleştirildi. Üç gün süren sempozyum ve kongre de 40 sözlü bildiri, 15 poster bildirisi sunumu yapıldı. Ayrıca 1 Çini Çalıştayı, 1 Seramik ve 1 Çini Paneli ile birlikte pek çok çalışma yeralmıştır. Organizasyona; Türkiye, Fransa, ABD, Hindistan, Japonya, Güney Kore, Ukrayna, Almanya, Kuveyt, İtalya, İngiltere ve İran olmak üzere toplam 12 ülke katılımda bulunmuştur. 19. Evliya Çelebi Sempozyumu UNESCO, Dünyaca ünlü Kütahyalı Seyyah Evliya Çelebi nin doğumunun 400. yıl dönümü olan 2011 yılını Evliya Çelebi yılı ilan etmiştir. Bu kapsamda Evliya Çelebi nin şehri olan kentimizde bir sempozyum düzenlenmiş, ayrıca ünlü seyyahın anısına yeni şehirlerarası otobüs terminaline Belediyemizce bir heykeli dikilmiştir.

56 20. Hisarlı Ahmet Sempozyumu 21. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri Havuzbaşı Misafirhane

57 XIII.SPORTİF FAALİYETLER 1. Rahvan Atlı Spor Merkezi Restaurant ve Yemek Salonu Havuzbaşı 2. Sanayi Sitesi Spor Kompleksi Yürüyüş Yolları Kanatlı Hayvanlar Bahçesi

58 3. Maltepe Spor Kompleksi 4. Zafertepe Spor Kompleksi 5. Kale Spor Kompleksi

59 6. Mahalle Spor Parkları 7. Diğer Spor Salonları Belediye tarafından yaklaşık 21 mahallede spor parkı yapılmıştır. Başkanlık olarak amacımız her yurttaşımızın sağlıklı bir yaşama kavuşmasıdır. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesis Spor Salonu Atakent Spor Salonu Kütahya Belediyesi, açık ve kapalı alanda spor yapma imkanı sağlamaktadır. Bu tesisler, kondisyon salonu, step ve aerobik salonu, halter salonu, halı sahası ve doğa yürüyüşü yolları ile Sağlıklı Yaşam İçin Spor projesi kapsamında hizmet vermektedir. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesis Halı Saha

60 8. Ilıca Kaplıcası Dumlupınar İzcilik Kampı Ilıca Kaplıcası Dumlupınar İzcilik Kampı 81 İlden Başarılı Öğrencileri Ağırlıyor. Kütahya Belediyesi tarafından 2008 yılında yaptırılan halter salonunda 6 adet antreman pisti, erkek ve bayan sporcu soyunma odası, 1 adet de antrenör odası vardır.

61 9. Belediye Spor Takımları

62 Londra Olimpiyatlarında Altın Madalya alan Aslı Çakır Alptekin adına Belediyemize ait Zafertepe Mahallemizde bulunan spor merkezinin atletizm tesisi tahsis edilmiştir. XIV.SOSYAL-YARDIM FAALİYETLERİ 1. Gıda ve Giyim Bankası Ödüllü Kulüp Sporcularımız 2. Aşevi 3. Toplu Nikah ve Sünnet Törenleri

63 4. Engelliler Yatılı Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi 6. Sokak Hayvanları Projesi Belediyemizden engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye desteği Yaşlılar Bakımevi

64 7.Asker ve Fakir Aile Yardımları 8.Aşure Dağıtımı 11.Kimsesizlere Evinde Temizlik 12.İhtiyaç Sahiplerine Ücretsiz İlaç Dağıtımı 9.Halkımızla Birlikte Ramazan Etkinlikleri 10. Kırtasiye Yardımı 13.Kampüste Sıcak Çorba Dağıtımı 14.Öğrencilere Ücretsiz Toplu Taşıma Kartı

65 XV.GİRİŞİMCİİLİK-İSTİHDAM Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Organize Sanayii Bölgesi Genişlemesi Mevcut Alanı m² den m² ye çıkarılmıştır. OSB İdari Bina 1. Organize Sanayii Bölgesi nde 2004 yılında 250 kişi istihdam edilirken 2012 yılı sonunda 6000 kişiye iş imkanı sağlanmış, 10 tesisten ise 77 tesise çıkarılmıştır.

66 1. Organize Sanayi Bölgesi 1. Organize Sanayi Bölgesi Cam Sektörü Makine Sektörü Otomativ Sektörü Tekstil Sektörü Maden Sektörü

67 KÜTAHYA OSB SEKTÖREL DAĞILIM 2012 KÜTAHYA OSB DE BAZI PARAMETLERE GÖRE GELİŞİM GÖSTERGELERİ OTOMOTİV SANAYİ YATIRIMLARI KÜTAHYA OSB YATIRIM DURUMU

68 2. 2. Organize Sanayi Bölgesi 2. Organize Sanayi Bölgesi

69 3. Zafer Havalimanı Ekonomik Gelişim Projesi 4. KİŞGEM MEVCUT BİNA EK BİNA Kütahya Belediyesi tarafından Kadın İş Geliştirme Merkezinin yapımında ve yaşamasında Lojistik destekler (elektrik tesisatı, doğalgaz tesisatı gibi) sağlamıştır. Girişimcilerin çeşitli illerde düzenlenen fuarlara katılımları için gerekli bütün destekleri vermiştir. Başlangıçta, 22 işlik bulunan binada, 4 işliğin yer aldığı ek bir bina daha yaptırarak, toplam işlik sayısını daha çok girişimcinin desteklerden yararlanabilmesi, yer tahsis edilmesi, istihdam sağlanabilmesi için 26 işlik haline getirmiştir. Birinci proje, , 43 Avro destek ile AB fonlarından yararlanılarak başlatılmıştır. Yeni yapılacak 2. ek bina ise, 100 m2lik zemin üzerine 2 kat olarak planlanmıştır. Ek tesis; showroom, her biri yaklaşık 100 m2 olan 19 adet işlik ve seminer salonundan oluşmaktadır. Son hali ile Kütahya KİŞGEM 45 işlik ile Kütahya mıza hizmet edecektir.

70 KİŞGEM 5. KESTAŞ El Sanatları Merkezi Çorap Konfeksiyon Gıda Yemek Toplantı Salonu Belediyemizce, işsizliğin önüne geçmek için organize edilen meslek edindirme faaliyetleri kapsamında, KESTAŞ Halil İbrahim Yılmaz El Sanatları Merkezi mizde; - Biçki Dikiş Kursu - Geleneksel Ağır Elbise İşlemeciliği Kursu - Çini-Gümüş-Süs Taşı İşlemeciliği Kursu - Halı Dokumacılığı Kursu - Cam İşleme Sanatı Kursu, - Ayakkabı Üreticiliği Kursu - Yöresel Yemek Kursu - Hediyelik Cam Boncuk Kursu - Doğal Süs Taşı İşlemeciliği Kursu - Sanayiye Yönelik Ara Eleman Yetiştirme Kursları gibi kurslar düzenlenmektedir. Örneğin; Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü nün işbirliği ile hayata geçirilen Argon Kaynakçısı Kursları ile sanayi sektöründe gereksinim duyulan ara eleman ihtiyacının giderilmesi amaçlanmıştır.

71 KESTAŞ El Sanatları Merkezi KESTAŞ El Sanatları Merkezi

72 KESTAŞ El Sanatları Merkezi XVI.DEVLET BÜYÜKLERİ VE YABANCI MİSAFİRLERİMİZİN BELEDİYE ZİYARETLERİ Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah GÜL ün Ziyareti Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ın Ziyareti Başbakan Yardımcısı Sayın Ali BABACAN ın Ziyareti Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent ARINÇ ın Ziyareti

73 Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu nun Ziyareti Avrupa Birliği Bakanı Sayın Egemen BAĞIŞ ın Ziyareti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma ŞAHİN in Ziyareti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Binali YILDIRIM ın Ziyareti Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati YAZICI nın Ziyareti Milli Eğitim Bakanı Sayın Ömer DİNÇER in Ziyareti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner YILDIZ ın Ziyareti Maliye Bakanı Sayın Mehmet ŞİMŞEK in Ziyareti

74 Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat ERGÜN ün Ziyareti Maliye Bakan Yardımcısı Sayın A.Erdem Cantimur un Ziyareti Eski Diyanet İşleri Başkanı Sayın Prof. Dr. Ali BARDAKOĞLU nun Ziyareti Macaristan Büyükelçisi Sayın Janos HOVARİ nin Ziyareti Eski Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet BAŞ ın Ziyareti Eski Devlet Bakanı Sayın S. Aliye KAVAF ın Ziyareti AB Parlamentosu Milletvekilinin Ziyareti Macaristan Heyetinin Ziyareti

75 Lübnan Heyetinin Ziyareti Kırgızistan Heyetinin Ziyareti Alman Konsolosunun Ziyareti Çin Heyetinin Ziyareti Polonya Heyetinin Ziyareti Çin Heyetinin Ziyareti Macar Başkonsolosu nun Ziyareti Tataristan Heyetinin Ziyareti

76

01.03.2011 Tarih ve 111 Sayılı Meclis Kararıyla Uygulamaya Geçen Güzergahlar. A-1 Prestij NOLU HAT

01.03.2011 Tarih ve 111 Sayılı Meclis Kararıyla Uygulamaya Geçen Güzergahlar. A-1 Prestij NOLU HAT 01.03.2011 Tarih ve 111 Sayılı Meclis Kararıyla Uygulamaya Geçen Güzergahlar A-1 Prestij NOLU HAT ZAFERTEPE-F.S.M BUL.-ADNAN MENDERES BUL.-MERKEZ KAMPÜSÜ HATTI Güzergah) (03.12.2013 Tarih VE 2738 Sayılı

Detaylı

2 NOLU HAT ZAFERTEPE-ATAKENT-E.ÇELEBİ HASTANESİ-ÇAMLICA YURDU HATTI (23/12/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN UYULACAK GÜZERGAH)

2 NOLU HAT ZAFERTEPE-ATAKENT-E.ÇELEBİ HASTANESİ-ÇAMLICA YURDU HATTI (23/12/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN UYULACAK GÜZERGAH) A-1 PRESTİJ NOLU HAT ZAFERTEPE-F.S.M BUL.-ADNAN MENDERES BUL.-MERKEZ KAMPÜSÜ HATTI (03.12.2013 Tarih VE 2738 Sayılı Meclis Kararıyla Uygulamaya Geçen Güzergah) Gidiş: Zafertepe -İmam Gazali Cad.-KYK-Dumlupınar

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

2. EĞİTİM VE AKADEMİK GÖREVLER

2. EĞİTİM VE AKADEMİK GÖREVLER SELİM VELİOĞLU ÖZGEÇMİŞ 1. KİŞİSEL BİLGİLER Adı,Soyadı,Ünvanı : Yrd. Doç.Dr. Selim VELİOĞLU Doğum Yeir ve Tarihi : İstanbul, 1961 Kurumu : İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Telefonu : İş 0212

Detaylı

Meclisce GİDER BÜTÇESİ

Meclisce GİDER BÜTÇESİ GELİR BÜTÇESİ KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNİN 2013 YILI BÜTÇESİ Meclisce Kabul Edilen Merkezi idare Vergi Gelirlerinden Alinan Paylar 38.700.000,00 Mevduat Faizleri 4.500.000,00 Madenlerden Devlet Hakki 4.000.000,00

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

KÜTAHYA. Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com

KÜTAHYA. Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com KÜTAHYA Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com 3.Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi nde Alternatif Turizm de Alternatif İl Kütahya sloganıyla başlattığımız çalışma Kütahya

Detaylı

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO BRİFİNG DOSYASI 2015 1. BÖLÜM KURULUŞUN GENEL TANIMI KURUMUN ADI Atabey : Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü KURUMUN ADRESİ Yeni Mahalle : Hastahane cad. TELEFON

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

Dünya Su Günü 2008 Etkinlik Programı

Dünya Su Günü 2008 Etkinlik Programı 0/5 Dünya Su Günü 2008 Etkinlik Programı 1. GÜN Dünya Su Günü Panelleri 21 Mart 2008 DÜNYA SU GÜNÜ PANELLERİ 09.00 09.20 AÇILIŞ 09.30 11.30 Kocatepe Salonu İnönü Salonu PANEL 1: Küresel Değişimler ve Risk

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA

DESTEKLERİYLE. 32 nd FIAP CONGRESS 32. FIAP KONGRESİ 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA DESTEKLERİYLE 32. FIAP KONGRESİ 01-07 EYLÜL 2014 ANKARA-KAPADOKYA www.tfsf.org.tr 32 nd FIAP CONGRESS 01-07 SEPTEMBER 2014 ANKARA - CAPPADOCIA www.fiap32congress.org 32. FIAP KONGRESİ TÜRKİYE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 311 KARAR 311 Meclis Üyesi Çağlagül ÖZÇELİK ve Remzi TAKTAKOĞLU nun mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 312 KARAR 312 Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş.,

Detaylı

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ İLÇESİ : İLKADIM SIRA 1 İLBNK-7 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım Kaplama işi-9/1 Yol Yapımı 2013 2014 924.032 582.304 Devam Ediyor 2 İLBNK-8 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 440.704 Milyon YTL (440.704 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak KARTAL

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar

Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar 24 otobüs saatleri ve hat haritası 24 Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar Web Sitesi Modunda Görüntüle 24 otobüs hattı (Üniversite-Araştırma Hastanesi-Otogar) arası 2 güzergah içeriyor. Hafta içi günlerde

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Eminönü Toplam Yatırım 247 Milyon YTL (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Kartal. Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kartal Toplam Yatırım 441.000 Milyon YTL (Dörtyüz Kırk Bir Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.12.2017-25.01.2018) Oda Meclisimizin 25 Ocak 2018 tarih ve 59 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

Güzelbahçe İlçe Raporu

Güzelbahçe İlçe Raporu 2014-2023 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları Mayıs, 2013 Nüfus Yapısı Genel Bilgiler Yüzölçümü, 2002: 116,91 km 2 Nüfus, ADNKS, 2012: 28.469 kişi Nüfus Yoğunluğu, 2012: 243 kişi Şehirleşme Oranı, 2012:

Detaylı

Güzelbahçe İlçe Raporu

Güzelbahçe İlçe Raporu 2014-2023 İzmir Bölge Planı İlçe Toplantıları Mayıs, 2013 Nüfus Yapısı Genel Bilgiler Yüzölçümü, 2002: 116,91 km 2 Nüfus, ADNKS, 2012: 28.469 kişi Nüfus Yoğunluğu, 2012: 243 kişi Şehirleşme Oranı, 2012:

Detaylı

ÇEVRE ALANıNDA FINANSMAN FıRSATLARı

ÇEVRE ALANıNDA FINANSMAN FıRSATLARı ÇEVRE ALANıNDA FINANSMAN FıRSATLARı Dr. Şafak HENGİRMEN TERCAN Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı safakhengirmen@hotmail.com Çevre Alanında Kapasite Geliştirme Projesi Yerel Çevre Eylem Planları Finansman

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011

2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011 2012-2023 ULUSAL YAŞLANMA STRATEJİK PLANI KENT KONSEYLERİ AMASYA ÇALIŞTAYI 22.10.2011 GRUP 2 Moderatör: İlhan TOMANBAY Raportör: Ögr.Gör. Yılmaz TOKTAŞ Sekreter: Arş.Gör. Gamze FIŞKIN Katılımcılar Bolu

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2015-708 T. C. Sayı : 52175682-820- Konu : Afiş ve Fotoğraf Yarışması GEDİZ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE İlgi : 31/12/2014 tarihli ve 835712 sayılı yazı.

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI

YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI 17 1 2 16 3 15 4 14 13 12 YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 6 5 11 8 10 9 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI Şehir Karnesi Nedir? Şehirlerin nasıl yönetildiği konusunda standart değerlendirmeler

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ

MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ MACARİSTAN ÜLKE PROFİLİ Mayıs 2013 Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü AB ve Uluslararası Organizasyonlar Masası 1. GENEL BİLGİLER Resmi adı : Macaristan Cumhuriyeti Başkenti

Detaylı

KAYSERİ SANAYİ ODASI. BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018

KAYSERİ SANAYİ ODASI. BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018 KAYSERİ SANAYİ ODASI BANGLADEŞ ÜLKE RAPORU 21 Kasım 2018 BANGLADEŞ Ülke Raporu Kasım 2018 Resmi Adı : Bangladeş Halk Cumhuriyeti Yönetim Biçimi : Parlamenter Cumhuriyet Başkent : Dakka Nüfus : 159.453.001

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2016 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI KÜLTÜR MERKEZİ Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT YAŞ GRUPLARI BÖLGESEL YARIŞMALARI 3.GRUP (YEŞİL)-4.BÖLGE-1.KADEME YARIŞMASI 05 MART 2017 BALIKLIGÖL PARKI ŞANLIURFA (Diyarbakır,Şanlıurfa,Batman,Hakkari,Mardin,Siirt,Şırnak)

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00

Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Ankara 16 Tesisin Temel Atma ve Açılış Merasimi 28 Ağustos 2013, Çarşamba 18:00 Sayın Başbakan Yardımcım, Sayın Bakanım, Sayın Valim, Sayın Milletvekillerim, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Genel Müdürlerim,

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

GÜNEY EGE BÖLGE PLANI 2010-2013

GÜNEY EGE BÖLGE PLANI 2010-2013 GÜNEY EGE BÖLGE PLANI 2010-2013 SUNUM AKIŞI Bölge Planı Hazırlık Süreci Paydaş Analizi Atölye Çalışmalarının Gerçekleştirilmesi Mevcut Durum Analizi Yerleşim Yapısı ve Yerleşmeler Arası İlişki Analizi

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ 2.BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER ALINAN KARAR NUMARASI: 2014/85 ÖZETİ: İl Özel İdare

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ ÇEŞME SONUÇ RAPORU Tarih: 7 Ocak 2011 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 50 Katılımcı listesindeki Sayı: 46 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 5 Dağıtılan Belgeler:

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :ALİ KEMAL ŞEREMET. 2. Doğum Tarihi :10.01.1985. 3. Unvanı :MİMAR. 4. Öğrenim Durumu :

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı :ALİ KEMAL ŞEREMET. 2. Doğum Tarihi :10.01.1985. 3. Unvanı :MİMAR. 4. Öğrenim Durumu : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı :ALİ KEMAL ŞEREMET 2. Doğum Tarihi :10.01.1985 3. Unvanı :MİMAR 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Mimarlık Karadeniz Teknik Üniv. 2004 Yüksek Lisans Mimarlık-Bina

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

Bin TL yatırım yaptı.

Bin TL yatırım yaptı. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 2014-2015 Yılında Muğla ya 247 Milyon 454 Bin TL yatırım yaptı. 2016 Yılında Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ 410 Milyon 218 Bin TL yatırım yapacak. 2 FEN İŞLERİ

Detaylı

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU

2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ GAZİEMİR SONUÇ RAPORU Tarih: 15 Aralık 2010 Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 60 Katılımcı listesindeki Sayı: 57 Katılımcı Düzeyi ve Profili: 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir

Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir KURUM BİLGİLERİ Adı : Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürlüğü Adresi : Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No: 63/A Altıeylül//Balıkesir Telefonu : 0 266 249 33 84 Faxs : 0 266.. E Mail :

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı