STENTSiz BiYOLOJiK AORT KALP KAPAGI TEKNiK ŞARTNAMESi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "STENTSiz BiYOLOJiK AORT KALP KAPAGI TEKNiK ŞARTNAMESi"

Transkript

1 MEKANiK MiTRAL ve AORTiK KALP KAPAGI TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Kapak mekanik ve bileaflet bir kapak olmalıdır. 2. Kapağın yaprakları kapak halkası içinde 360 derece dönebilir olmalıdır.. 3. Kapağın halkası ve yaprakları piralitik karbondan yapılmış olmalıdır. 4. Yaprakların tutunduğu eksende tranbüs oluşumuna ve türvülansa sebep verecek kavite olmamalıdır. 5. Kalp kapağı supra-arıular yapıda olmalıdır. 6. Kapağın hem halkası hem de yaprakları MRI tanı yöntemiyle uyumlu ve radyoopak olmalıdır; sinefluoraskopi sırasında x-ray ışını altında yaprak i-2-3 hareketleri görülebilmelidir. 7. Kalp kapağının dikiş halkası kolaydikilebilmesi 've en fazla esnekliği sağlayabilmesi için çift katlı kadifemsi polyesterden yapıimiş olrns.lıdr-jızer: herhangi başka bir mazeme ile kaplı olmamalıdır. 8. Dikiş halkası üzerinde kalp kapağının kolay yerleştirilmesine imkan veren dikiş işaratleri (aortta 3, mitralde 4 adet) olmalıdır. 9. Kapağın kolaylıkla döndürülebilmesi için kapak üzerinde kapak tutucu ve yumuşak yapıda bir döndürücü bulunmalıdır. 10. Kapağın her ölçüsü için şekillendirilebilir tutucu ve ölçme seti bulunmalıdır. 11. Kapak Aort için mm2'şer olarak artan ölçülere sahip olmalıdır 12. Kapak Mitral için mm 2'şer olarak artan ölçülere sahip olmalıdır 13. Kapağın yaprakları 85 dereceye kadar açılabilmelidir. 14. Ürünün teslim tarihinden itibaren en az 2 (iki) miyadı olmalıdır. kullanılmayan ürünler en az 6 (altı) ay önceden haber verilmesi halinde daha uzun rniartlı ürünlerle değiştirilebilmelidir. 15. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 16. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 17. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB, Lod nurnarast.sl.it kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

2 STENTSiz BiYOLOJiK AORT KALP KAPAGI TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Kapak Bovine perikardiumundan hazırlanarak elde edilmiş, stentsiz olarak hazırlanmış olmalıdır. 2. Kapak elde edildikten sonra72 süre içinde ve düşük basınçta fiske edilmelidir. 3. Kapak gluteralaldehit ile fiske edilmelidir. 4. Kapaklara demineralizasyon tedavisi uygulanmış olmalıdır. Bu işlem Homoycysteic Acid (HA) detoksifikasyon işlemi ile gerçekleştirilmelidir. 5. Kapak stentsiz kullanıma göre hazırlanmalıdır. 6. Kapağın tutucusu önceden monte edilmiş olmalıdır. 7. Kapağı saklama maddesi aldehyde içermeyen steril solüsyon olmalıdır (Paraben-Antibakteriyel ajan). Aldehyde içermediğinden kapak steril solusyondan çıkarıldığında kullanıma hazır olmalıdır. imlantasyon öncesi herhangi bir yıkama işlemine tabi tutulmamalıdır. 8. Kapağın sütür halkası olmalıdır. 9. Leafletlerde sentetik materyalolmamalıdır. 10. Kapak endocarditli hastalara implante edilebilir özellikte olmlıdır. 11. Kapak dizaynı 2 yapraklı olmalı ve tricuspid şekilli pericardium yaprak, ikinci düz yaprağa turbostractic carbofilm kaplı materyal ile çapraz dikiş yöntemi ile dikilmiş olmalıdır. 12. Kapak tamamen supra-annular implantasyon için dizayn edilmiş olmalı ve %100 orifisannulus oranına sahip olmalıdır. 13. Ameliyat süresini kısaltmak ve kolaylaştırmak amacıyla kapak tek sütür hattı ile implantasyonun gerçekleştirilmesine izin veren dizayna sahip olmalıdır. 14. Kapak düşük profil yapısına sahip olmalı ve coronary ostiayı enqellemerr-elidir. 15. Kapak olarak beş değişik ölçüde olmalıdır. 16. Kapak ölçeği ve tutucu 1 takım olarak ürünle birlikte istem yapan kuruma teslim edilmelidir. 17. Kapak görülebilir steril kutular içinde olmalıdır. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 18. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 4 yıl miadlı olmalıdır. 19. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 20. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB, Lod nurnarasr.slff kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

3 MEKANiK BiLEAFLET MiTRAL ve AORTiK ROTATABLE KALP KAPAGI TEKNiK 1. Kapak FOA onaylı olmalıdır., ŞARTNAMESi: 2. Kapak mekanik ve bileaflet bir kapak olmalıdır. 3. Kapağın açılma açısı en az 78 derece olmalıdır. 4. Kapağın seyir açısı derece olmalıdır. 5. Kapağın halkası ve yaprakları pyrolytic karbondan yapılmış olmalıdır. 6. Kapağın yaprakları halka içinde dönebilme "rotatable" özelliğine sahip olmalıdır. 7. Kapağın dikiş halkası double velour polyester'den veya Oacron'dan yapılmış olmalıdır, üzeri herhangi başka bir malzeme ile kaplı olmamalıdır. 8. Kapak, yaprakları annulusün üstüne doğru çeken "yükseltilmiş menteşe ekseni" tasarımına sahip olmalıdır. Bu tasarım özelliği ile yapraklar hem mekanik hem de hidrolik olarak her kardiyak döngüde yıkanmalı ve böylece pıhtı oluşma riskini en aza indirmelidir. 9. Kapağın menteşesi aşınmayı en aza indiren ve kapağın ömrünü uzatan "düzlemli menteşe" tasarımına sahip olmalıdır. 1O. Kapağın yaprakları kelebek şeklindeki menteşe içerisine oturrnahdır. 11. Kalp kapak protezi düşük profilli olmalıdır. 12. Kapağın hem halkası hem de yaprakları MRI tanı yöntemiyle uyumlu ve radyoopak olmalıdır; sinefluoroskopi sırasında x-ray ışını altında yaprak hareketleri görülebilmelidir. 13. Dikiş halkası üzerinde aortta 3, mitralde 4 adet dikiş işareti bulunmalıdır. 14. Kapağın kolaylıkla döndürülebilmesi için kapak üzerinde kapak tutucu ve yumuşak yapıda bir döndürücü bulunmalıdır. 15. Kapağın her ölçüsü için şekillendirilebilir tutucu ve ölçme seti bulıınmalıdır. 16. Mitral pozisyonunda kapağın menteşe koruyucularından, subannuler engelleri yapraklardan uzaklaştırmak amacıyla yararlanılabilmelidir. 17.Aort pozisyonunda kapağın menteşe koruyucularından, subannuler engelleri yapraklardan uzaklaştırmak amacıyla yararlanılabilmelidir. 18. Kapak; Mitral için 25 mm 'den 33 mm'ye kadar sizeleri 2'şer olarak artan ölçülere sahip olmalıdır ( 23, 25, 27, 29, 31, 33 ). 19. Kapak; Aort için 19 mm'den 27 mm'ye kadar sizeleri 2'şer olarak artan ölçülere sahip olmalıdır ( 19, 21, 23, 25, 27 ). 20. Etilen oksit ile steril edilmiş olmalıdır. 21. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi, üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 22.Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 4±1 yıl miadlı olmalıdır. 23. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 24.Teklif veren firma teklif ettiğ,i malzemelerin UBB, Lod numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını fatur7yi birlikte teslim etmelidir.,r.;<st..~,:~\\ei,\ ~ '\9 rı \)'30\\ IO\',~~~ 1\1? ~\\ı '(;\\\\~ 1\J.;\,~r;:;. ce\ı~~'oı i ~ e~r.\\~q. 'f.:o'9 'o

4 ~_10-11 DACRON DÜZ GRAFT TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Oacron yapıda olmalıdır. 2. Sızdırmazlık özelliği ( Zero porosity ) muhakkak olmalıdır. 3. Pre - Clotting gerektirmemelidir. 4. Graft Jelatin Kaplı olmalıdır. 5. Köper Knit yapısı olmalıdır. 6. Optimal Velour yapısı olmalıdır. 7. Graft antibiotik bounding özelliğine sahip olmalıdır. 8. Graftlerde 6mm.den 38 mm ' ye kadar ölçülere sahip olmalıdır. 9. Graftler 25 cm den 60 cm ye kadar değişen boylarda olmalıdır. 10. implantasyon esnasında bükülmeleri ve dönmeleri önleyen damar boyunca düz bir çizgi bulunmalıdır. 11. Graftler steril ve çift ambalajlı olmalıdır. 12. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 13.Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 12.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod nurnarast.stft kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

5 2-/3 KAPLAMASız KAN SIZDIRMAZ 4 DALlı ARKUS GREFTI TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Stenoz, anevrizma ve disseksiyon tedavilerinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Özel dikimi sayesinde kollajen, jelatin ve benzeri maddelerle kaplama veya emdirilme işlemleri olmadan kan sızdırmaz yapıda olmalı, porositeyi engellemelidir. 3. Preclotting gerektirmemelidir. 4. Pulsatilityi kaldırabilen kuvvetli ve kolay kullanımlı yumuşak bir dokuya sahip olmalıdır. 5. Dış yüzeyin kırçıllı yapısı düzgün doku oluşumunu desteklemeli ve iyileşmeyi destekleyici incelikte olmalıdır. 6. Tromboz ve türbülans oluşumunu engelleyebilmesi için yumuşak geniş kıvrımlı tasarıma sahip olmalıdır. 7. Anatomik olarak uygun açılandırılmış dallarıyla dikim kolaylığı sağlamalı, kıvrılmayı engellemeli ve bu sayede antegrad kan akışı sağlamalıdır. 8. Tüm sorunlu bölgenin değiştirlebilmesi için uygun 4'lü dallandırılmış tasarımı cardiacschemic zamanı kısaltmalıdır. Dördüncü dalolan antegrad perfüzyon dalı ameliyat alanının uzağına yerleştirilmiş olması gerekmektedir, bu sayede ameliyat kontrol edilebilmelidir. 9. Damarlar aortik arkus değişiminde kullanılmak üzere, branched yapıda olmalı; damarların gövde çapı 2'ser mm aralıklarla 20 mm ile 32 mm arasında, dalların çapları sırasıyla 10 mm, 8 mm, 8 mm, 10 mm ölçülerinde, 34mm, 36mm ve 38mm arasında sırasıyla 12 mm, 10 mm, 10 mm, 10 mm ölçülerinde üretilmiş olmalıdır. 10. Damarın toplam uzunluğu ana gövde için 50 cm'den, bütün dallar için sırasıyla 15 cm'den kısa olmamalıdır. 11. Damarın dokuması, yarılmaya, dilatasyona, gerilmeye karşı dayanıkılığı sağlayan tarzda olmalı; anastamoz yapılacak noktada tiftiklenmemelidir. 12. Düzgün yerleştirmeyi kolaylaştırmak için, damar boyunca uzanan radyo-opak çizgileri olmalıdır. 13.Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 14.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB, Lod numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

6 eptfe ince DUVARLI VASCULAR GREFT TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Greft eptfe yapıda olmalıdır. 2. Greft Thinwall (ince duvarlı) olmalıdır. 3. Greftler 6mm - 8mm çapa, 40cm ve üzeri uzunluklara sahip olmalıdır. 4. Greft dışta spiral yapıda ya da tek tek ringli yapıda olmalıdır. 5. Gerektiğinde greftin üzerindeki spiral ya da ringler çıkartılabilmelidir. Çıkartılan spiral ya da ringler greftin sağlamlığını bozmamalıdır. 6. Greft dış yüzeyi yumuşak ve dirençli bir tabakayla kaplı olmalıdır. 7. Greft kaplaması kanamayı ve terlemeyi önleyecek şekilde dizayn edilmiş olmalıdır. 8. Greft hızlı endotelizasyon sağlayacak yapıda olmalıdır. 9. implantasyon esnasında bükülmeleri ve dönmeleri önlemek için, greft boyunca düz bir çizgi bulunmalıdır. 10. Greft özel bir sütur kullanımı gerektirmemelidir. 11. Malzemeler ETO sterilizasyon yöntemi ile steril edilmiş olmalı, steril orjinal ambalajında teslim edilmelidir.ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi,son kullanma tarihi,lot numarası,ulusal bilgi bankası kodu ve teknik özellikleri belirtilmelidir. 12. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren en az 3 yıl olmalıdır. 13. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 14. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB, Lot numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

7 CARDİoVASCULAR PATCH TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Yama genişletilmiş politetrafloroetilenden ( e-ptfe ) mamulolmalıdıı. 2. Duvar kalınlığı 0,4 ve 0,6 mm. olmalıdır. 3. Malzemenin ebatları kurumun isteğine bağlı olarak Sx7.S cm. veya SxlS cm. olmalıdır. 4. Patch herhangi bir işleme tabi tutulmadan kullanılabilmelidir. 5. Yamanın duvar yapısı hızlı doku gelişmesine izin verecek şekilde tek katmaniı PTFE'den oluşmalıdır. Patch kesilirken kenarlarda hiç bir liflenme veya ayrılma görülmemelidir. 6. Patch PATT Perflorinated Amorphus Thermoplastic Technology ile üretilmiş olmalıdır 7. Patch tekrar steril edilebilmelidir.su işlem en az 3 defaya kadar tekrarlanabilmelidir. 8. Patch steril ve çift ambalajlı olmalıdır. 9. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi, üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 10. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 11.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarast.slf'f kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

8 KAROTis SHUNT TEKNiK ŞARTNAMESi ı. Karotis shunt yumuşak, kink yapmayan özellikte ve düzgün yüzeyı i bir malzemeden yapılmış olmalıdır. 1. Karotis shunt arter girişini kolaylaştırmak ve arterde travma riskini azaltmak üzere yuvarlatılmış, düz biruca sahip olmalıdır. 2. Karotis shunt ur kollu olmalıdır. T kolu aspirasyon, basınç takibi amaçlı kullanılabilmeli,şantın çıkarılmasını kolaylaştırmalıdır. isteğe bağlı düz shunt modeli de olmalıdır. 3. Max balon sıvı kapasitesi intarnal karotid için 0.25 cc, common carotid için 1.5 cc olmalıdır. 4. Karotis shunt 12 ± 2 cm uzunluğunda, 7F, SF, 9F uç çaplı ve eşit uzunluklu olmalıdır. 5. Hasta profiline göre gerekirse 7F, SF, 9F uç çaplı ölçüler arasında değişiklik yapılabilecektir. 6. Karotis shunt tekli ve steril paketlerde sunulmalıdır. 7. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 8. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

9 1 MYOCARD STABLizATÖRÜ TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Sistem myocard'ı askıya alarak çalışmalı, hemodinamiye negatif etkisi olmamalıdır. 2. Sabitlenmesi hedeflenen dokunun hareketini ortalama 1/20 oranında azaltabilmelidir. 3. Sistem vakumla çalışmalıdır. Vakum Podlarında bulunan yeterli sayıda ki delikler vasıtası ile etkin stabilizasyon sağlamalıdır. 4. Sistem disposible olmalıdır. 5. Sistem bütün ekartörler ile rahatlıkla kullanılabilmelidir. 6. Sistemin istenen şekilde kalmasını sağlayan sabitleyicisi küçük olmalı, bu sayede cerraha operasyon sahasında en az engeli yaratmalıdır. 7. Sistem, ekartöre sabitlendiği kısımdan 180 derece dönebilen taret dizaynına sahip olmalıdır. 8. Sistem kolu, küçükparçalardan oluşmuş olmalı, bu da kola büyük hareket esnekliği sağlamalıdır. 9. Sistem kolu sert metaryelden yapılmış olmalı, bu sayede anastomoz bölgesindeki hareketi azaltmalıdır. 10. Vakumu taşıyan tubing iki adet olmalı, vakum podlarının hareketini sağlayan mekanizma yüksek flexiblite sağlamalıdır. 11. Vakum podlarını taşıyan kısım küçük olmalı böylece cerrahi alan görüşü arttırılmış olmalıdır. 12. Vakum podları silikon olmalı, anostomoz bölgesi rahatlıkla görülebilmelidir. 13. Vakum podları malleable olmalı, cerrahi bölgeye tam uyum sağlamalıdır. 14. Sistem birden fazla damar anastomozunda kullanılabilmelidir. 15. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 16. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi, üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 17. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 18. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 19. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

10 TEFLON STRIP TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Kalp ve damar cerrahisi girişimleri esnasında dokuyu güçlendirip zarar görmesini engellemek amacıyla kullanılacaktır. 2. Malzeme porlu olacak ve dokunun hava almasını temin edecektir. 3. Malzemeteflondan yapılmış olacaktır. 4. Şerit boyutları 15±1 cm boyunda, 0.5±0.1 cm eninde olacaktır. 5. Steril orijinal ambalajında 2 adet strip olacaktır. 6. Malzeme hipoallerjik özellikli olacaktır. 7. Malzeme ETO ile steril edilmiş olup olmalıdır. 8. Steril orijinal ambalajında olmalıdır. 9. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 10. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 11. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

11 19 TEFLON PLEDGETS TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Kalp ve damar cerrahisi girişimleri esnasında dokuyu güçlendirip zarar görmesini engelleyecek bir yapıya sahip olmalıdır. 2. Teflon ya da benzeri mamülden imal edilmiş ve liflenmemiş olmalıdır. 3. Malzeme kullanım sırasında tiftiklenmeyecek. (sıkıştırılmış olacak) 4. Malzeme porlu olacak ve dokunun hava almasını temin edecektir.. 5. Dokuya uyumlu, hipoallerjik özellikte olmalıdır. 6. ıpoşette 5 mm x 5 mm boyutunda pledgets olmalıdır. 7. Steril orijinal ambalajında ıo adet pledget olacaktır. 8. Malzeme ETO ile steril edilmiş olmalıdır. 9. Steril ambalajda olmalıdır. ıo. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. ıı. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 1O.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası.slff kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

12 20 csclct PACE MAKER TEli TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Malzeme paslanmaz çelikten mamulolmalıdır. 2. Çok telli ve non-absorbable olmalıdır.tel ; 316 Stainless Steel, 014" 7*7 sarmal (bükülmüş) olmalıdır. Uzunluğu 60cm den kısa olmamalıdır. 3. Telin etrafı yalıtkan madde ile sarılmış olmalıdır. 4. Plastik kısmı yumuşak non toksik materyalden olmalıdır. 5. Manyetik olmamalı ve doku sıvılarına elektriği iletmemelidir. 6. Epikarda takılacak kısım paraşütlü ve/veya paraşütsüz yapıda olmalıdır. Paraşütlü olması tercih sebebidir. 7. Epikarda takılacak kısımda 3/0 kalınlıkta atravmatik iğnesi olmalıdır. 8. Düz iğne: 420 F Stainless Steel olrnah.çapı.ojs l mm, uzunluğu: 80 mm den az olmamalı ve kırılabilen uç tipinde olmalıdır. 9. J iğne: 420 F Stainless Steel olmalıdır, çapı: 0,61 mm olmalı, uzunluğu: 24 mm den az olmamalıdır. 10. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 11. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 12. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 11.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot nurnarası.slff kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir. 12. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalma ıdır.

13 DRENAJ ASPİRASYON SETİ STANDART Uç TEKNİK ÖZELLİKLERİ ı. Set aspiratör ucu, PVC hortum ve konik konnektörün birleşmesinden meydana gelmelidir. 2. Aspiratörün ucu polycarbonate ve standart uçta olmalıdır. 3. Aspiratör ucunun arkası 114 PVC konik konnektörle aspiratör hattına bağlı olmalıdır. 4. Aspiratör hattı l/4xl/16 çaplarında 200 cm boyunda olmalıdır. 5. Aspiratör hattı PVCden mamül olmalıdır. 6. Aspiratör hattının arka kısmı PVCden yapılmış konik konnektör içermelidir. 7. Konik konnektörü kesmek sureti ile çapı llı'den lf4'e kadar çıkış elde edilebilmelidir. 8. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 9. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntem,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 10. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. ıı. Teslim edilecek malzeme istem yapan kliniğe denettirilerek onayalınacaktır. l2.teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarast.slft kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

14 SURGiCAl LOOPS (DAMAR ASKıSı) TEKNiK ŞARTNAMESi Kırmızı ve mavi renklerde olmalıdır. 2. Saf silikondan imal edilmiş olmalıdır. 3. Malzeme radioopak olmalıdır. 4. Yumuşak ve esnek olmalıdır. 5. Atravmatik ve nontoksik olmalıdır. 6. Her bir steril pakette 2 x 45 cm uzunluğunda ~ mm ve 2.5 mm surgicalloops olmalıdır. 7. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 8. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 9. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 10. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarasr.stlf kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

15 NAYLON TAPE TEKNiK ŞARTNAMESi ı. Naylondan imal edilmiş damar askısı özelliğinde olacaktır. 2. Vücütta yabancı cisim reaksiyonu göstermemelidir. 3. 6mm x 70 cm ve 3mm x 70 cm ebatlarında olmalıdır. 4. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 5. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 6. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 7. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası,sut kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

16 BONE WAX TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Kemik uçlarının kanamasını engelleyen özelliğine sahip olacaktır. 2. Beher adeti 2.5 gr steril poşetlerde bulunacaktır. 3. Tek tek steril poşetlerde olacaktır. 4. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi, üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 5. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 6. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

17 ıigacıip KARTUŞ TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Titanyumdan imal edilmiş olacak. 2. Klipler LT- 200 Medium ve LT-200 Large olmalıdır. 3. En az 6'Iık ve 10 'luk kartuşlardan oluşrnalıdır. 4. Steril ve tek kullanımlık olmalıdır cm ve/veya 20cm boyutunda 2 adet ligaklip aplikatörü (açısız) istem yapan kliniğe firma tarafından verilecektir. 6. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 7. Üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 8. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi ez 3 yıl miadlı olmalıdır. 9. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 10.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

18 VESSEL KANÜL ŞARTNAMESİ 1. Kanül şeffaf, Sert plastikten ( PVC) den mamulolmalıdır. 2. Kanütün ucu yumuşak tipte olmalıdır. i 3. Kanül 2.5 inch uzunluk ve 9 French kalınlığında olmalıdır. 4. Kanülün ucu 2 aşamalı kanadı ve 3 mm ve 3.6 mm arasında kullanımlar için uygun olmalıdır. 5. içinde basınç için, one-way check valve sistemi olmalıdır. 6. Tekli steril pakette olmalıdır. 7. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi ve son kullanım tarihleri belirtilmelidir. 8. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 9.Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onay almalıdır. 10. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

19 TURNİKE KİT TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Sutur materyalini kontrol etmek için kullanılacak olan set 3 mm çapında içinde paslanmaz teli olan 20 cm uzunlukta PVC'den imal edilmiş olmalıdır. 2. Tape kontrolü için kullanılacak olan set 5 mm çapında içinde tape'l çekmek için kullanılacak plastik çekicisi olan 20 cm uzunlukta plastik olmalıdır. Kitin üst kısmında PVC'den imal edilmiş, dikiş ipliklerini sıkıştırabilir kapak olmalıdır. 3. Kitin uç kısımları travma yaratmayacak şekilde yuvarlatılmış olmalıdır. 4. Atravmatik ve non toksik olmalıdır. 5. Etilen oksit ile steril edilmiş olmalıdır. 6. Bir steril paket içinde 2 kırmızı, 2 mavi ve 2 adet tape tipi turnike bulunmalıdır. 7. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. ' 8. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemeni tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 9.Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 10. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

20 .19 VASKULER TURNIKE KİT TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. Her paket içinde 2 adet vascular turnike kit olmalıdır. 2. Vasküler turnike seti 4 inch olmalıdır. 3. Umblikal tape 1/8x24" olmalıdır. 4. Steril orijinal ambalajında olmalıdır. 5. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 6. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 7.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir.

21 STERNUM TELi TEKNiK ŞARTNAMESi ( STAINLESS STEEL ) 1. Stainless steel sütür 316L paslanmaz çelikten üretilmiş olmalıdır. 2. Doku reaksiyonu ve enfeksiyon minimum olmalı; tensil gücü kalıcı, doku desteği yüksek olmalıdır. 3. iğnesi roto-grip olmalı, kendi etrafında 360 derece dönebilmelidir. 4. Sütürün sterilizasyon şekli iç ve dış ambalaj olmak üzere iki ayrı ambalajdan oluşmalı.dış ambalaj bir yüzü şeffaf diğer yüzü beyaz geçirgen tabaka olmalıdır. 5. Sütürün ambalajı üzerinde sütürün hammaddesi,iğne cinsi ( taper,cutting vs.), boyu (mm) ve iğne resmi, kalınlık ölçüsü (UPS olarak), uzunluğu, sterilizasyon şekli, üretim ve son kullanma tarihi bulunmalıdır 6. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi, malzemenin tesliminden itibaren en az 5 yılolmalıdır. 7. Teslim edilecek malzemenin iğne boyları ve tel uzunlukları istenilen özelliklerde olmalıdır. 8. Her bir steril poşette 2 adet veya üzeri sütür bulunmalı 9. Her bir kutu en az 12 adet steril poşet içermelidir. 10. Steril orijinal ambalajında olmalıdır. 11. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 12. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibarenen az 3 yıl miadlı olmalıdır. 13. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onayalmalıdır. 14. Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lod numarası.slft kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir

22 STERİL DRAPE TEKNİK ŞARTNAMESİ Polyester filmden yapılmış mm incelikte olmalıdır. 2. Ciltteki bakterilere karşı fiziksel bariyer oluşturabilmeli, bakteri göçünü önlemelidir. 3. Ciltteki bakterilere karşı kimyasal bariyer oluşturabilmeli. 4. Hava geçirgen olmalıdır. 5. Basınca duyarlı hipoallerjik akrilat yapışkanlı olmalıdır. 6. Uygulaması kolayolmalı ve cerrahi örtüden yırtılmadan ayrılabilmelidir. 7. Yapışkan özelliğini uzun süre korumalı, cerrahi travma ve sıvılardan etkilenmemelidir. 8. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 9. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 10. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 11. Gamma yöntemi ile steril edilmiş olmalıdır. 12. Antimikrobiyel özellikte olmalıdır. 13. Içerisinde iodofor veya triklosan içermelidir. 14. Malzeme ebatı 60x46 cm olmalıdır. 15. Teklif veren firma teklif ettiği ürünle ilgili numuneyi istem yapan kliniğe teslim ederek onay almalıdır. 16.Teklif veren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası, SUT kodu ve barkod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir i 'Prr>f o Ömer E ik L~ı, 'tıya' ~ 11' ' ~e~:ıf~.k Ites./ "'alp v~\o?,f''<lr:_ J hı!dan,ıı ~i. ~.~~"'"~ No 54 7.

23 PLEVRAL SU ALTı DRENAJ SETi TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Malzeme içinin görülebilmesi için şeffaf olacaktır. 2. Su altı sistemi olup göğüs drenajlarında emniyetle kullanılmalıciır. 3. Kapasitesi minimal 1800cc, maximal 2000 cc den az olmamalıdır. 4. Drenaj setinin rezervuarının üzerinde başlangıcı (O) noktasını gösterir, milimetrik ölçüm scalası olmalıdır. 5. Hortum uzunluğu 180 cm olacaktır. 6. Gövde çıkışında kıvrılmayı önleyen spiral olacaktır. 7. Drenaj seti orjinal fabrika çıkışlı steril paket içinde hazırlanmış olmalıdır. 8. Tekli steril ambalajda olmalıdır. 9. Ethilen oxide ile steril edilmiş olacaktır.steril olduğunu gösteren indikatör bulunmalıdır. 10. Malzemenin üzerinde sterilizasyon yöntemi,üretim ve son kullanma tarihleri belirtilmelidir. 11. Teslim edilecek malzemenin son kullanma tarihi malzemenin tesliminden itibaren en az 3 yıl miadlı olmalıdır. 12. Drenaj setinin tube'unun ucunda 3/8 x 3/8 konnektör olmalıdır. 1O.Drenaj seti ve rezervuar yekpare-tek parça halinde imal edilmiş olrnalı.rezervuann üzerinde ilave kapak bulunmamalıdır. 12.Teklifveren firma teklif ettiği malzemelerin UBB Lot numarası, SUT kodu ve bar kod numaralarını faturayla birlikte teslim etmelidir. 13.Teklif veren firma teklif ettiği malzemeden bir (1) adet numuneyi istem yapan kliniğe teslim etmelidir.malzemenin incelenmesinden sonra karar verilecektir.

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir TeD Trokar Kateter (Abse) Drenaj Seti Teknik Şartnamesi ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir kateter, gövde için bir metal sertleştirici ve bir delici

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KODU 2013 KAROTIS07 KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Emboli Tutucu Filtre Seti Karotis arterlerde rastlanan tıkanıklıkların balon ve/veya stent ile yapılan tedavilerinde, lezyonlardan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181951 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/05/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20161584 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır.

Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın alınacaktır. T.C. BOZOK ÜNİVERSİTESİ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü Sayı : 161.42.545.930/ 27/11/2015 Konu : Teklif İLGİLİ MAKAMA Hastanemizin ihtiyacı olan ve aşağıda listede yazılı malzeme/hizmet satın

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ

MEROCEL Ear Wicks, Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL , Ear Wick Pope TEKNİK ŞARTNAMESİ MEROCEL 400141 Ear Wicks, Pope 1- Yapısında lif bulunmamalıdır. 2- Kendi ağırlığının yaklaşık 25 katı kadar sıvı absorbe edebilmelidir. 3- Kullanım sırasında sıvı ilaç verilmesi gereken durumlarda ürün,

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ

SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) TEKNİK ŞARTNAMESİ SHEPARD GROMMET VENTİLASYON TÜPÜ (MV16501) 1- Materyali fluoroplastikten imal edilmiş Bu özellik paket üzerinde yazılı 2- İç çapı 1.14mm, inter flanş çapı 2.4mm İç çap ölçüsü paket üzerinde yazılı 3- Timpanik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20121134 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186726 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 11/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

1. Örme Özellikli Küçük Çaplı Damar Grefti Teknik Şartnamesi (60 santimetre)

1. Örme Özellikli Küçük Çaplı Damar Grefti Teknik Şartnamesi (60 santimetre) KVC İHALESİ GENEL ŞARTNAMESİ 1) Malzemelerin üretim ve sterilizasyon tarihi ile son kullanma ve son sterilizasyon tarihi yazılı olacaktır. 2) Koli/kutu/paketler sağlam, etiketli olacak, etiketin üzerinde

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ KR1083 K C T000014 SER T VE İNCELEN UÇLU HİD R O FİLİK REKANALİZASYO N KILAVU Z TELİ KR1 106 KAROTIS 12 KR2012 KAROTIS 14 KR1099 KAROTIS 15 KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa N o : 1 /1 Birim : BEYİN-GÖĞÜS-KVC

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 10/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019162 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 15/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır.

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır. \6 DUODENOSKOP uç KEPi ŞARTNAMESi l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır., SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/11/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20139372 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/11/2013 TARİHİ, SAAT 10:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20116520 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/10/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20151475 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/03/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111519 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/04/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20182194 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/04/2018 TARİHİ,

Detaylı

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır.

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. ERCP KATETER 1-0.035 Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared olmalıdır. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. 4-Distal uçta en az üç adet marker işareti bulunmalıdır. 5-Kateter

Detaylı

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi

TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU izmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreterliği Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi Tel: 452 52 52 - Fax: 487 31 27 İhale No İlgili Birim İşin Adı 2015/164 AMELİYATHANE

Detaylı

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ

VARİSTİM TEKNİK ŞARTNAMESİ VARİSTİM 1- Direkt sabit akım veren stimulatör olmalıdır. 2- Akım kurguları 0,5-1,0 ve 2,0mA a kadar ayarlanabilmelidir. Bu akım şiddetleri malzeme üzerine yazılı olmalıdır ve beyaz işaret bu eğerlere

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ

AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ AĞIZ AÇACAĞI TEKNİK ŞARTNAMESİ - Orijinal ambalajında olmalıdır. - Kuru hava, otoklav ve kimyasal solüsyon sterilizasyonuna dayanıklı olmalıdır. Aşınmamalı ve paslanmamalıdır. - Aletin üzerinde katalog

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20157791 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2015 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185131 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019103 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 10/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ

KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ KARDİYOVASKÜLER CERRAHİ 242-243-244 BISTÜRI UCU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bistüri ucu 100 lük ambalajlarda 2. Bistüri uçları gamma ışınlarıyla steril 3. Bistüri uçları karbon çeliği veya paslanmaz çelikten

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

\ SPİRAL ŞEKİLDE VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK KAPAMA SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

\ SPİRAL ŞEKİLDE VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK KAPAMA SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ \ \ SPİRAL ŞEKİLDE VAKUM YARDIMLI KÜÇÜK KAPAMA SETİ TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1. Spiral şekilde vakum yardımlı küçük kapama seti ile sistemde kullanılacak diğer sarf malzemelerve vakum yardımlı yara kapama ünitesi

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186414 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 27/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166420 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) İHALE İLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/10/2016 TARİHİ, SAAT 14:00

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018690 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR

VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ BİRİM DEĞERİ TALEP EDİLEN MİKTAR VAN HALK SAĞLIĞI LABORATUVAR A AİT SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ Sıra No HALK SAĞLIĞI LABORATUVARI SARF MALZEME İHTİYAÇ LİSTESİ TALEP EDİLEN MİKTAR BİRİM DEĞERİ 1 VDRL(SİFİLİZ) 3 500 ADET 2 Anti-A 8 000

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 80 Malzeme Kodu : JENB38 AMELIYAT GOMLEGI (REUSABLE) (DEGISIK BOYLARDA) SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 52887 AMELİYATHANE VE MERKEZİ STERİLİZASYON ÜNİTESİ Düzenleme

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/01/019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 0191 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/01/019 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 0161887 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/03/016 TARİHİ,

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : COCUK YENIDOGAN YOGUN BAKIM SERVISI : 24149 Sayfa : 1 2001046 ENJEKTÖR POMPA SETİ 2.000,00 ADET : 24149 ENJEKTOR POMPA SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Enjektörler hasta tedavisinde kullanılmak üzere perfüzyon pompalarına uyumlu olmalıdır 2. Enjektörlerin

Detaylı

ERİşKİN TEKLİ KAN TORBASı TEKNİK ŞARTNAMESİ

ERİşKİN TEKLİ KAN TORBASı TEKNİK ŞARTNAMESİ ERİşKİN TEKLİ KAN TORBASı TEKNİK ŞARTNAMESİ ı. PVC torba hacmi 450 ml tam kan alacak şekilde olmalı ve antikoagulan olarak CPDA- 1 içermelidir. 2. Torba kenarında tüp takılacak askı yeri olmalıdır. 3.

Detaylı

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi 1. Hasta devresi hastanemiz bünyesinde kullanılan Draeger Babylog 8000 plus ventilatör cihazlarına uyumlu olmalıdır. 2. Hasta devresi Fisher & Paykel

Detaylı

TUTUCUSUZ MATRİS SETİ

TUTUCUSUZ MATRİS SETİ TUTUCUSUZ MATRİS SETİ 1. Sınıf II vakalarında tutucu kullanmadan rahat çalışma imkânı sunmalıdır. 2. Matris bantları önceden şekillendirilmiş olmalıdır. 3. Set içinden 1 adet sıkma aleti ve 1 adet kilitleme

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00165 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Tarih ve Sayı: 08/02/2017-E.2238 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı *BEKR3HS2C* Sayı :19823435-934.01.04/ Konu :Mal alımı hk. İLGİLİ FİRMALARA TEKLİF MEKTUBU Diş Hekimliği

Detaylı

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır.

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. 3-Stent Flexible olmalıdır. 4-Stent kısmı kaplı olmalıdır. S-Stent aynı anda

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

Registration Nr: 3008044603 0197 ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS)

Registration Nr: 3008044603 0197 ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS) İÇİNDEKİLER 8 8 8 8 8 8 TEL: 0312. 3 0 142 FAKS: 0312. 3 0 153 e-mail: biosepqt@biosept.com.tr ŞEFFAF BANDAJ SABİTLEYİCİLER (IV KANÜL SABİTLEYİCİ VS) İlave kayıtlar, kullanıcı isminin kaydı için uygunluk,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/05/2012 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20122939 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/05/2012 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/12/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20117496 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/12/2011 TARİHİ,

Detaylı

8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi

8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi KR1142 T.ü. Malzeme Kodu KAROTIS23 8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi 1. Braided (Örgü) yapıda 2. Damar ağzına oturmasını sağlayan yumuşak primer segment ve destek stabilitesini sağlayan

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 405 Malzeme Kodu : JENS424 ABSORBAN STICK SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 38889 GÖZ HASTALIKLARI AD. Düzenleme Tarihi : 11/07/2014 1. Orijinal ambalajında olacaktır.

Detaylı

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR

21.09.2012 HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN STERİL ÖRTÜLERİ ÖRTMENİN AMACI CERRAHİ ÖRTÜLERİN SEÇİMİ ÖRTÜLER NEREDE KULLANILIR HASTA ÖRTÜLERİ VE HASTA ÖRTÜLMESİ İLKNUR ŞEN Özel Sekiz Eylül Hastanesi Başhemşire ikocan81@yahoo.com Hastaların maruz kaldığı riskler arasında da infeksiyonlar sıralamada önemli yer alır. Sağlık çalışanları,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167727 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7

AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 1 2 İçerik AMBU SETLERİ... 4 BİSTÜRİ UCU... 5 3 YOLLU MUSLUK... 5 CİLT STAPLERİ VE SÖKÜCÜ... 6 TEK KULLANIMLIK SPO2 PROBU... 6 MASKELER... 7 ELEKTROKOTER PLAĞI... 8 İNFÜZYON SETİ... 8 3 Ambu Setleri AMBUSET-D

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKALIĞI TÜRKİYE KAMU HASTAELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 2 SAYI : KU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLİF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda cinsi

Detaylı