EYÜP MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR EYÜP IS WELCOMING IT S MODERN FACE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EYÜP MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR EYÜP IS WELCOMING IT S MODERN FACE"

Transkript

1 MODERN E Y Ü P

2

3 EYÜP MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR EYÜP IS WELCOMING IT S MODERN FACE

4 İNSANA DOKUNAN HER NOKTADA, EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN VARIZ. We are here to do our best in creating and designing living areas in which you will dream to live.

5 İNSAN MERKEZLİ BAKIŞ AÇISI Türkiye nin önde gelen tekstil firmalarından Nasel Tekstil in, 20 yılı aşkın ticari geçmişine dayalı bilgi ve deneyimi üzerine kurulmuş olan Forev Yapı; konut projeleri ve ticari gayrimenkul alanlarında faaliyet göstermektedir. Forev Yapı bugüne kadar İstanbul genelinde Arnavutköy, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Halkalı bölgelerinde yapmış olduğu projeler ile yüzlerce kişiyi ev sahibi yaparken, projelerin bulunduğu bölgelere değer katarak hızla büyüdü. Forev Yapı, geliştirdiği yeni projeler ile hedeflerine emin adımlarla devam etmektedir. PEOPLE ORIENTED PERSPECTIVE Forev Yapı is founded based on the knowledge, experience and 20 years commercial history of Nasel Textile which is one of the most leading textile company in Turkey. Until today, we have made hundreds of people homeowners by our projects which we have realized in Arnavutköy, Zeytinburnu, Küçükçekmece and Halkalı; and also we have an important role in adding value to the regions where the projects are. Forev Yapı continues to develop new projects with firm steps.

6 ŞİMDİ EYÜP E DEĞER KATACAĞIZ Her projesinde insanı merkeze alarak, doğal yapıyı bozmadan fonksiyonel tasarımlara imza atan Forev Yapı; yeni projesi Forev Modern de de bu ilkesinden vazgeçmeyerek, site sakinlerinin hayatına ve Eyüp e artı değer katmaya hazırlanıyor. WE WILL ADD VALUE TO EYÜP Forev Yapı is preparing to add value to Eyüp and homeowners by continuing people oriented vision and having a functional design signature without disturbing the natural structure.

7 İSTANBUL UN MERKEZİ Bir yanında geçmişi Osmanlı dönemine uzanan tarihi yapılar, diğer yanında doyum olmaz manzarasıyla Pierre Loti... İstanbul un en eski semtlerinden biri olan Eyüp hiç kuşkusuz şehrin gözbebeği. Eyüp te yaşamak geçmişin izleri ile modern zamanların keyfini yaşamaktır. Beyoğlu, Kağıthane, Fatih, Sarıyer, Şişli ve Zeytinburnu gibi semtlere komşu olarak İstanbul un önemli ticari merkezlerine çok kısa sürede ulaşabilirken, sosyal hayatınızdan kopmadan hayalinizdeki hayatı yaşarsınız. IN THE HEART OF İSTANBUL On one side, there are historical buildings dating back to the Ottoman Era, on the other side there is Pierre Loti that has a gorgeous view. Eyüp is undoubtedly one of the oldest and most beautiful district of İstanbul. To live in Eyüp is meant to enjoy living in modern times with traces of the past. As important districts of İstanbul like Beyoğlu, Kağıthane, Fatih, Sarıyer, Şişli and Zeytinburnu, you can reach to the major commercial centers in a short time while you live the life of your dreams without spending extra time for traffic and you don t need to break your social life.

8 GEÇMİŞİNİ YAŞATARAK GELECEĞE IŞIK TUTAN SEMT, ŞİMDİ HAK ETTİĞİ YAŞAM PROJESİNE KAVUŞUYOR. THE CITY THAT GIVES VALUE TO THE PAST, IS NOW ACHIEVING ITS DESERVED DREAM LIFE PROJECT.

9

10

11 ÖZÜNDEN KOPMADAN GELECEĞİN MİMARİSİ ARCHITECTURE OF THE FUTURE WITHOUT DEPARTING FROM THE ESSENCE. Hızla gelişen ve yenilenen cazibe bölgesi Eyüp te yer alan Forev Modern, yemyeşil bir ortamda konumlandırdığı balkonlu, teraslı ve bahçeli geniş daireleri ile Meydan, Vadi, Nefes, Seyir ve Zirve bloklarında geleceğin mimarisini geleneksel özlerden kopmadan yansıtıyor. Situated in Eyüp, one of the rapidly developing and improving new settlement centers of İstanbul. Forev Modern offers you a new life opportunity with its greenery balconies, terraces and spacious apartments with garden squares. The architecture of the future is reflected in the Meydan, Vadi, Nefes, Seyir and Zirve blocks without departing from the tradional values.

12

13 HAYAT, YATAY MİMARİDE GÜZEL LIFE IS BEAUTIFUL IN HORIZONTAL ARCHITECTURE Forev Modern de bloklar yatay olarak uzanıyor. Doğaya daha yakın olabilmeniz, balkonunuzda otururken bahçedeki çiçekleri görebilmeniz ve oyun parkındaki çocukların cıvıltılarını duyabilmeniz için mimari olabildiğince az katlı olarak tasarlandı. In the project, all the blocks are designed horizontal in order to be closer to the nature, to be able to see the flowers in the garden and to hear the cheerful kids sound.

14 NEFES ALABİLECEĞİNİZ BİR DÜNYA A WORLD WHERE YOU CAN BREATHE 5 yatay bloktan oluşan ve 279 daireye ev sahipliği yapacak olan Forev Modern, katlar arasında bulunan teras bahçeleri; çeşit çeşit bitkilerle donatılmış yemyeşil ortamı ile kalabalık şehir hayatında nefes almanız için size benzersiz bir fırsat sunuyor. Forev Modern with 5 horizontal blocks consisting of 279 apartments, offers you an unique opportunity with terrace gardens among floors where you can breathe freshly of the green nature in the heart of the city.

15

16

17 İHTİYAÇLARINIZA ÖZEL MODERN SEÇENEKLER MODERN OPTIONS SPECIFIED TO YOUR NEEDS Yatay konsepti ve fark yaratan mimarisi ile ön plana çıkan Forev Modern, günümüz trendlerine uygun optimum kullanım alanları sunmakta. Forev Modern de her ihtiyaca özel dizayn edilmiş, konforlu daireler bulacaksınız. 1+1, 2+1, 3+1, bahçe dubleks ve loft daire seçeneklerine sahip konutların sunduğu balkon, teras veya bahçe seçenekleri, sizi temiz havanın keyfini sürmeye teşvik ediyor. According to the trends, Forev Modern, with horizontal concept and distinctive architecture with prominent project, offers you an optimal usage. In the project, you will find comfortable apartments that are designed according to your needs. Various apartment options such as 1+1, 2+1, 3+1, garden duplex and loft apartments offer balconies, terrace or garden facilities will encourage you to enjoy the fresh air.

18 BİR RÜYAYA DAVET INVITATION TO A DREAM Forev Modern; dairelerin yere kadar uzanan camlarından seyredilen manzarası; site içerisindeki yürüyüş yolları; bu yolları çevreleyen çiçekleri; ışık yansımalarına ev sahipliği yapan süs havuzları; keyifli anlar yaşamanız için tasarlanmış sosyal tesisleri ve yaşam konforunuzu artıracak daha birçok detayı ile sizi şehrin merkezinde, bir rüyayı yaşamaya davet ediyor. Forev Modern invites you to live your dream life with the views seen from the windows, walking paths through the site, the flowers that surround the paths, ponds and more details that will add comfort to your life.

19

20

21

22

23 HER ŞEY SİZİN RAHATINIZ İÇİN EVERYTHING IS DESIGNED FOR YOUR COMFORT Site içerisinde yer alan ve sizi komşularınızla keyifli dakikalar yaşamaya davet eden alternatifli sosyal alanları; sağlıklı bir yaşam sürmeniz için düşünülmüş spor tesisleri; her ihtiyacınıza çözüm üretebilen mağazaları ve 7/24 güvende hissetmeniz için var olan güvenlik ve akıllı ev sistemi ile Forev Modern de konforu ve ayrıcalıklı hayatı bulacaksınız. You will have the priviliged life with the alternative social areas in the site where you will have the pleasant moments with your neighbours, sports facilities for a healthy life, shops four your needs, the security and the smart home system.

24 ALIŞVERİŞ CADDENİZ DE VAR YOU WILL HAVE ALSO A SHOPPING STREET Forev Modern de şehrin merkezinde olmanızın yanı sıra, değerli vaktinizi en olumlu şekilde değerlendirebilmeniz için bir de alışveriş caddesi tasarlandı. Böylece site sınırları içerisinden dahi çıkmadan ev alışverişlerinizi yapabilir, dilerseniz dostlarınızla kafede sıcak bir kahve içebilir veya ailecek restorana giderek leziz bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. In Forev Modern, there will be a shopping street with shops and restaurants where you can make your shopping, meet your friends for a coffee or take your family for a dinner without even leaving the site.

25

26 YEŞİLİ EVİNİZE DAVET EDİN INVITE THE GREEN TO YOUR HOME Ne kadar yeşil, o kadar huzur... Forev Modern deki bahçeli dubleks daireleri gezerken, muhtemelen aklınızdan bu düşünceler geçecek. Çünkü size özel ayrılmış bahçeye doğru kapıyı her açtığınızda, evinize doğanın tüm güzelliklerini de davet etmiş olacaksınız. Mevsimine göre açan çiçeklerin mis kokularını içinize çekerken; arkadaşlarınızla veya ailecek bahçede keyifli zaman geçirebilir ve şehir merkezinde bahçe keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. The greener the world is, more peaceful you are. Probably, these thoughts will pass in your mind. Because every time you open the garden s door, you will invite the beauty of nature to your home. While soaking up the scent of the flowers in the garden, you can enjoy the happiness of having such a garden in the heart of the city.

27

28

29 LOFT DAİRELER İLE ÖZEL BİR YAŞAM LOFT APARTMENTS WITH A SPECIAL AND PRIVILEGED LIFE Estetik ve fonksiyonelliğin kusursuz birleşimi olan geniş teraslı loft daireler, Forev Modern in manzarasının tadını çıkarmak için ideal. Özlediğiniz balkon sefasını dilerseniz dairenizin balkonunda çıkarın dilerseniz bu zevki biraz modernize ederek terasa taşıyın. Türk aile yapısına uygun tasarlanan geniş loft dairelerde, aradığınız ayrıcalıklı keyfi bulacaksınız. It s a privilige to enjoy the views of Forev Modern at loft apartments with large terrace which is a perfect combination of aesthetics and functionality. You can feel the pleasure of the balcony or terrace that you have missed.

30 BURADA MERKEZ SİZSİNİZ YOU ARE THE CENTER HERE Şehrin adeta merkezinde yer alan Forev Modern, toplu taşıma araçlarına ve bağlantı yollarına olan yakınlığı ile hem iş merkezlerine hem de okullara kolay ulaşım sağlıyor. Böylece yolda kaybedeceğiniz zaman size kalıyor. Bu merkezi konumu ile araçsız dışarı çıktığınızda bile, eve dönüş yolunda yaşayacağınız sorunlar hayatınızdan tamamen çıkıyor. Şehrin zaten merkezindeyseniz, eve nasıl döneceğim diye hiç düşünmezsiniz. Forev Modern which is located in the city center, ensures easy access to business centers and schools with proximity to public transport and road links. So the time that you loose on the road, becomes yours again. Due to its central location, it s so easy to arrive home even you don t go out with your own car.

31

32 Forev Modern in 10 km çevresinde yer alan sosyal yaşam merkezleri: Social life centers around Forev Modern located 10 km: Miniatürk Vialand Rahmi Koç Müzesi / Rahmi Koç Museum Cevahir AVM / Cevahir Shopping Center İstanbul Sea Life Türk Telekom Arena Pierre Loti İstanbul Dolphinarium IKEA Forum İstanbul AVM / Forum İstanbul Shopping Center Jurassic Land Haliç Parkı / Haliç Park Belgrad Ormanı / Belgrad Forest

33 HER YERE YAKINSINIZ YOU ARE CLOSE TO EVERYWHERE Forev Modern; Beyoğlu, Şişli, Sarıyer gibi İstanbul un birçok önemli bölgesine ve çeşitli kültür-eğlence merkezlerine son derece yakın bir lokasyonda konumlanıyor. Böylece keyif dolu bir gün geçirmek için çok yakınınızda alternatif seçenekler yer alıyor. Forev Modern is very close to the main cultural and entertainment districts of the city which are located in such as Beyoğlu, Şişli and Sarıyer so there are many alternative options to do.

34 DÖNÜŞÜMÜN KALBİNDESİNİZ YOU ARE IN THE HEART OF URBAN TRANSFORMATION G H TEM Forev Modern in bulunduğu Alibeyköy, kentsel dönüşüm projelerinin merkezinde yer alarak her geçen gün değerini artırırken, yeni ulaşım yollarının da tam ortasında konumlanıyor. Boğaz ın altından geçecek üç katlı tüp geçit projesinin çıkış noktasına çok yakın bir yerde konumlanan Forev Modern; Beşiktaş - Tekstilkent ve Sirkeci - Alibeyköy tramvay hattı ile Seyrantepe - 5. Levent metro hattına olan yakınlığı sayesinde son derece yüksek prim potansiyeline sahip. İSTANBUL SEA L AKVARYUM Alibeyköy, where the Forev Modern is situated, is one of the improving new settlement center and also in the center of the urban renewal project which means that the project s economic value will increase in each day. It also ensures easy access to the exit point of 3 storey railway tunnel construction in Bosphorus, Beşiktaş - Tekstilkent, Sirkeci - Alibeyköy tram line and Seyrantepe - 5. Levent metro line that makes the project more profitable.

35 TÜRK TELEKOM STADYUMU TEM İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ENERAL OSPITAL TEM MODERN E Y Ü P GÜZELTEPE ALİBEYKÖY TEM Levent... Maslak... FSM Köprüsü / FSM Bridge... Boğaziçi Köprüsü / Bosphorus Bridge... Atatürk Havalimanı / Atatürk International Airport 7 km 7 km 9.9 km 12 km 22 km Taksim km 3. Havalimanı / 3 rd International Airport km VIALAND TEMA PARK E-5 TOPLU TAŞIMA ALTERNATİFLERİ VE BAĞLANTI YOLLARI / PUBLIC TRANSPORT ALTERNATIVES AND ACCESS ROADS Eminönü - Alibeyköy Raylı Sistem Hattı / Eminönü - Alibeyköy Rail System Line Gayrettepe - Seyrantepe Metro Hattı / Gayrettepe - Seyrantepe Metro Line ARNAVUTKÖY Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Hattı / Mecidiyeköy - Mahmutbey Metro Line MİNİATÜRK ŞİŞLİ 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli / 3 Storey Railway Tunnel Construction EYÜP Avrupa Yakası Başlangıç Noktası / The Beginning Of The European Continent 3. Havalimanı Bağlantı Kavşağı / Third International Airport Interchanges EYÜP SULTAN CAMİİ YILDIZ PARKI IFE RAHMİ M. KOÇ MÜZESİ BEŞİKTAŞ E-5 BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ TAKSİM ÜSKÜDAR

36

37 DOLU DOLU EĞLENCE VE SPOR FULL OF ENTERTAINMENT AND SPORTS Forev Modern de sizin sağlığınızı ve keyfinizi sizden daha çok düşünen, tüm alternatifleri önünüze süren bir anlayış hakim. Kapalı fitness salonu ve kapalı yüzme havuzunda yaz-kış demeden sporunuzu yapabilir veya sauna, buhar odası ve hamam gibi rahatlatıcı seçeneklerden biri ile günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atarak yenilenebilirsiniz. In Forev Modern, lots of alternatives are available which offers you healthier life and pleasure at the same time. You can use the indoor fitness center and indoor swimming pool during all year. You can also relax by taking bath in Turkish bath and using sauna and steam room.

38

39 YAŞAM KONFORUNU ARTIRAN STRESİ AZALTAN DETAYLAR DETAILS THAT REDUCES STRESS AND INCREASES LIFE COMFORT

40

41 PEKİ YA ÇOCUKLAR? WHAT ABOUT THE CHILDREN? Sıra çocuklarınızın eğlencesine geldiğinde ise onlara da en güzel seçenekleri yine Forev Modern sunuyor. Dilerlerse oyun odalarında keyifli vakit geçirebilir veya kendilerini müziğin ritmine bırakıp karaoke odasında doyasıya şarkı söyleyerek eğlenebilirler. When it comes to children, there are many options for them, too. They can have fun in the playground or they can leave themselves to the rhythm of karaoke music.

42 HER AYRINTIDA KALİTE QUALITY IN EVERY DETAIL Banyosundan mutfağına, ankastresinden seramiklerine kadar özel olarak tasarlanan Forev Modern, kusursuz detayları ile hayatınıza çok özel bir şıklık katıyor. En kaliteli malzemeler ve en son teknoloji ürünlerin kullanıldığı iç dekorasyonda, her şey daha konforlu bir yaşam için düşünüldü. From bathroom to kitchen, with its specially designed ceramics, Forev Modern adds impressive elegance to your life with impeccable details. The materials that are used in the interior decoration are top quality and everything has been thought for a more comfortable life.

43

44

45

46

47

48

49

50 GÜVEN & HİZMET SECURITY & SERVICE Forev Modern de site yönetimi, modern teçhizatlı ve kamera destekli profesyonel ekibi ile 7/24 görev başında olacak. Yangın ve doğal gaz alarmları gibi ek sistemler, hayatınızı daha güvenli ve rahat bir hale getirirken, aracınızı güvenle park edebileceğiniz kapalı otopark alanları ile size sadece Forev Modern in keyfini yaşamak kalacak. In Forev Modern project, the site management and professional security team who is supported by camera will be on duty for 24 hours. Your life will be more secure and comfortable with the additional systems such as fire and gas alarms. You will also have private parking areas to park your car safely.

51

52

53 Forev Modern e yatırım yaptığınızda, Avrupa Yakası nın en merkezi çekim alanına ortak olur; her geçen gün değeri artacak bir yatırıma FOREV YAPI güvencesiyle kavuşursunuz. Dilerseniz rezidansınızda benzersiz bir yaşamın keyfini çıkarabilir dilerseniz sahip olduğunuz rezidansı yüksek getiri ile kiraya vererek yatırımınızın karşılığını hemen almaya başlayabilirsiniz. When you invest in Forev Modern, you become a partner of a project which is designed in the heart of the city in the European side of İstanbul. The value of the project will increase day by day. If you wish you can live on your own or you can rent your apartment to return on your investment immediately.

54 A MEYDAN B2 NEFES B1 VADİ

55 VAZİYET PLANI & KAT PLANLARI B3 SEYİR B4 ZİRVE LAY OUT & FLOOR PLANS

56 5+1 BRÜT: 265 m 2 Gross Total: 265 m 2 BAHÇE DUBLEKS Garden Duplex BAHÇE KATI / GARDEN FLOOR BAHÇE KATI / GARDEN FLOOR 1 - KORİDOR / Aisle 6,51 m SALON / Saloon 25,00 m ÇOCUK ODASI / Kids Bedroom 21,40 m EBEVEYN ODASI / Master Bedroom 21,00 m GİYİNME ODASI / Dressing Room 6,00 m EBEVEYN BANYO / Master Bathroom 3,50 m BAHÇE / Garden 37,40 m 2 NORMAL KAT / 1 st FLOOR NORMAL KAT / 1 st FLOOR GİRİŞ HOLÜ / Entrance 8,76 m SALON / Saloon 16,00 m MUTFAK / Kitchen 6,50 m YATAK ODASI / Bedroom 9,31 m YATAK ODASI / Bedroom 19,40 m BANYO / Bathroom 7 - BALKON / Balcony 4,41 m 2 2,00 m 2 7

57 4+1 BRÜT: 210 m 2 Gross Total: 210 m 2 BAHÇE DUBLEKS Garden Duplex BAHÇE KATI / GARDEN FLOOR BAHÇE KATI / GARDEN FLOOR 1 - SALON / Saloon 30,50 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 3 - EBEVEYN BANYO / Master Bathroom 4 - BAHÇE / Garden 28,50 m 2 3,90 m 2 25,50 m GİRİŞ HOLÜ / Entrance NORMAL KAT 4,83 m 2 NORMAL KAT / 1 st FLOOR SALON / Saloon 22,00 m YATAK ODASI / Bedroom 11,00 m MUTFAK / Kitchen 7,00 m BALKON / Balcony 1,53 m YATAK ODASI / Bedroom 12,50 m BANYO / Bathroom 3,90 m 2 5

58 6+1 BRÜT: 285 m 2 Gross Total: 285m 2 LOFT DUBLEKS Loft Duplex ÇATI KATI / LOFT 1 - HOL MUTFAK / Open Kitchen 2 - YATAK ODASI / Bedroom 3 - SALON / Saloon 17,23 m 2 11,20 m 2 16,34 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 23,35 m 2 4 ÇATI KATI / LOFT 5 - EBEVEYN BANYO / Master Bathroom 6 - TERAS BAHÇE / Terrace Garden 4,00 m 2 46,83 m NORMAL KAT / 1 st FLOOR GİRİŞ HOLÜ / Entrance 12,67 m BANYO / Bathroom 3,66 m YATAK ODASI / Bedroom 11,20 m 2 NORMAL KAT / 1 st FLOOR 4 - ÇOCUK ODASI / Kids Bedroom 7,81 m BALKON / Balcony 2,45 m YATAK ODASI / Bedroom 16,81 m MUTFAK / Kitchen 9,30 m SALON / Saloon 23,79 m 2

59 3+1 BRÜT: 185 m 2 Gross Total: 185 m 2 BAHÇE DUBLEKS Garden Duplex 3 BAHÇE KATI / GARDEN FLOOR 1 - SALON / Saloon 2 - YATAK ODASI / Bedroom 3 - BAHÇE / Garden 18,50 m 2 24,00 m 2 38,25 m NORMAL KAT / 1 st FLOOR 1 - GİRİŞ HOLÜ / Entrance 2 - BANYO / Bathroom 3 - YATAK ODASI / Bedroom 5,11 m 2 3,50 m 2 17,10 m SALON + MUTFAK / Saloon + Kitchen 20,00 m 2 2 1

60 3+1 BRÜT: 210 m 2 Gross Total: 210 m 2 DAİRE Apartment GİRİŞ HOLÜ / Entrance 12,04 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 17,15 m EBEVEYN BANYO / Master Bathroom 2,83 m YATAK ODASI / Bedroom 7,81 m MUTFAK / Kitchen 6 - YATAK ODASI / Bedroom 7 - BANYO / Bathroom 13,64 m 2 11,97 m 2 4,44 m SALON / Saloon 30,00 m TERAS BAHÇE / Terrace garden 47,00 m 2 9

61 3+1 BRÜT: 120 m 2 Gross Total: 120 m 2 DAİRE Apartment GİRİŞ HOLÜ / Entrance 4,82 m YATAK ODASI / Bedroom 8,00 m YATAK ODASI / Bedroom 12,88 m EBEVEYN BANYO / Master Bathroom 1,30 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 12,63 m BANYO / Bathroom 4,50 m MUTFAK / Kitchen 7,00 m SALON / Saloon 9 - BALKON / Balcony 21,70 m 2 2,00 m 2 9

62 2+1 BRÜT: 95 m 2 Gross Total: 95 m 2 DAİRE Apartment 1 - GİRİŞ HOLÜ / Entrance 5,56 m YATAK ODASI / Bedroom 10,45 m MUTFAK / Kitchen 7,00 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 13,00 m BANYO / Bathroom 6 - SALON / Saloon 3,80 m 2 21,20 m BALKON / Balcony 2,00 m 2 7

63 2+1 BRÜT: 95 m 2 Gross Total: 95 m 2 DAİRE Apartment GİRİŞ HOLÜ / Entrance 2 - YATAK ODASI / Bedroom 3 - EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 7,22 m 2 7,80 m 2 12,96 m BANYO / Bathroom 4,55 m SALON / Saloon 6 - MUTFAK / Kitchen 7 - BALKON / Balcony 21,40 m 2 6,93 m 2 1,69 m 2 2 7

64 2+1 BRÜT: 90 m 2 Gross Total: 90 m 2 DAİRE Apartment GİRİŞ HOLÜ / Entrance 9,61 m YATAK ODASI / Bedroom 6,68 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 11,95 m BANYO / Bathroom 3,52 m SALON / Saloon 6 - MUTFAK / Kitchen 18,00 m 2 7,10 m

65 2+1 BRÜT: 75 m 2 Gross Total: 75 m 2 DAİRE Apartment GİRİŞ HOLÜ / Entrance 4,27 m YATAK ODASI / Bedroom 7,04 m EBEVEYN YATAK ODASI / Master Bedroom 11,38 m BANYO / Bathroom 3,48 m SALON / Saloon 20,17 m MUTFAK / Kitchen 2,10 m BALKON / Balcony 2,25 m 2 7

66 1+1 BRÜT: 60 m 2 Gross Total: 60 m 2 DAİRE Apartment SALON + MUTFAK / Saloon + Kitchen 2 - YATAK ODASI / Bedroom 3 - BANYO / Bathroom 23,74 m 2 10,00 m 2 3,43 m 2 1 2

67 1+1 BRÜT: 50 m 2 Gross Total: 50 m 2 DAİRE Apartment SALON + MUTFAK / Saloon + Kitchen 2 - YATAK ODASI / Bedroom 3 - BANYO / Bathroom 17,78 m 2 10,00 m 2 3,59 m 2 1 Bu katalogdaki görseller tanıtım amaçlı olup, teknik gereklilik olması halinde Nasel Tekstil İnşaat ın onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. Ölçümler genel verilere göre belirlenmiştir. Tüm illüstrasyonlar ve görsel malzeme sadece bilgi amaçlıdır.

68 EYÜP MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR EYÜP IS WELCOMING IT S MODERN FACE

69 forevmoderneyup.com

70

71

72 MODERN E Y Ü P FOREV YAPI / FOREV MODERN EYÜP forevmoderneyup.com

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc.

ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. ANDA GAYRİMENKUL GELİŞTİRME ve İNŞAAT SAN. TİC. A.Ş. ANDA REAL ESTATE DEVELOPMENT & CONSTRUCTION INDUSTRY TRADE Inc. Gürsel Mh. İmrahor Cad. Polat Ofis 23/A Kağıthane / İstanbul Tel. / Phone: +90 212 210

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Livera Homes, Livera Homes da

Livera Homes, Livera Homes da Yepyeni bir yaşam... Çevresindeki doğanın eşsiz güzelliğine uyumu ile dikkat çeken ve fark yaratan bir yaşam alanı yaratma ihtiyacı ile tasarlanan Livera Homes, güvenilir marka imajı ve satış politikalarıyla

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2

TİP A / TYPE A ÖZELLİKLER / SPECIFICATIONS. 260 m 2 Halken İnşaat olarak bizler 1996 dan beri güncel teknoloji ve teknikleri, titiz işçilik ve kaliteli malzemeyle birleştirerek Kıbrıs halkının ihtiyaç ve gereksinimlerine, en iyi şekilde cevap vermek için

Detaylı

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern

Fonksiyonel. Minimal. Futurist. Modern Fonksiyonel Minimal Modern Futurist TASARIMINI MODERN YASAMIN... IZLERINDEN ALAN... BIR OPTIMUM PROJESI Kompakt Kurtköy de yeni bir yaşam meydana geliyor: Alışveriş ve yeme içme alanları, sosyal donatıları

Detaylı

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001

hakkımızda about us ISO 14001 ISO 9001 ISO 18001 about us hakkımızda ISO 9001 ISO 18001 ISO 14001 Firmamız ATO'da 1967 yılında başlayan faaliyeti, inşaat sektöründe kendisine hak ettiği yeri aramasiyla devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne bitirilen

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Evin, senin artın olmalı.

Evin, senin artın olmalı. Sana uyum sağlayacak bir evin olsun istiyorsun. Aradığın her şeyi bulabileceğin, senin gibi dinamik, yeni, keyifli, kimi zaman senin gibi sakin bir ev. Evin, senin artın olmalı. BAZI FIRSATLAR BIR KEZ

Detaylı

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax :

Akkent Mah Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN. Tel: Fax : GROVE PARK Akkent Mah. 2321 Sk. Akmim Country Evleri A Blok No:33 Kipa AVM Yanı Yenişehir / MERSİN Tel: 0324 341 51 10 Fax : 0324 341 52 15 inşaat www.grovepark.com 01 BAŞLARKEN 03 PEYZAJ ALANLARI 02 DETAYLAR

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km

Lokasyon - Location. Bağdat Caddesi / Street 4 km. Boğaziçi Köprüsü / Bridge 7 km Lokasyon - Location Harita - Map Ulaşım - Transportation Yerleşim Planı Lay Out Bağdat Caddesi 4 km Kadıköy 5,5 km Boğaziçi Köprüsü 7 km Beşiktaş 10 km Taksim 11 km Üsküdar 11,5 km Fatih Sultan Mehmet

Detaylı

Yasamaya, deger yatırıma deger...

Yasamaya, deger yatırıma deger... Yasamaya, deger yatırıma deger...,, Doga - ve sehir, bir arada... Geniş vadi ve orman manzarasına sahip, mevcut orman alanları ile komşu olan projemizde, doğanın zarafeti her sabah sizi pencerenizde karşılayacak...

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE

KOMŞULUK KÜLTÜRÜNÜN YAŞANDIĞI PROJE www.asudeyasam.com Hayat sakinken güzeldir. Sessizken huzurludur. Sevdiklerinizle başbaşa yaşamanın mutluluğunu doyasıya yaşayacağınız Asude Yaşam, sizlere tüm bunları sunmak için özenle tasarlandı. KOMŞULUK

Detaylı

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner...

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Herkes Ev Sahibi Olana Kadar... Until Everyone Is Homeowner... Üstpark Afraze Evleri size sadece doğa ile yaşam değil, iyi bir gelecek vaad ediyor. Paranızın ve yatırımlarınızın değer kazanacağının adeta

Detaylı

Yuva Kuran Dost Eli.

Yuva Kuran Dost Eli. ŞELALE EVLERİ Yuva Kuran Dost Eli 0212 627 58 00 www.ozdostlarinsaat.com.tr ŞELALE EVLERİ ŞELALE EVLERİ 865 M² İnşaat alanı çer s nde 12 katlı b r blok ta 32 da reden oluşuyor. Ayrıca; 2+1 ve 4+2 da re

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT

PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT PROJENİN TANITIMI OUR PROJECT Mihrimah anlam olarak, Güneş ile Ay demektir. Güneş in ışıltısından ve Ay ın zerafetinden ilham alarak tasarlanmış olan projemizde, Güneş i simgeleyen sarı tonlar, Ay ı simgeleyen

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi

TOPKAPI. Çünkü Hayatın Merkezi Çünkü Hayatın Merkezi NEREDEYİZ? Beyaz Rezidans 2, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından Topkapı daki yaşam merkezini genişletiyor.

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com

Barış İnşaat. www.barisinsaatim.com Barış İnşaat www.barisinsaatim.com 1 Barış İnşaat 1996 yılında kurulan şirketimizin felsefesi, şehrin ihtiyaçlarına yönelik kaliteli, estetik ve öncü projelere imza atmaktır. Şirket politikamız ise güvenlik,

Detaylı

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans

İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI. Kat Planları / Floor Plans İSTANBUL UN EN BÜYÜK SAHİL KASABASI DOĞUYOR... MERCAN KONAKLARI Kat Planları / Floor Plans Kalyon Evleri Mall School Beach Cafes and Restaurants Gym Hospital MERCAN KONAKLARI A Blok / A Building... ve.

Detaylı

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I

R E Z İ D A N S - O F İ S - Ç A R Ş I REZİDANS-OFİS-ÇARŞI Turgutlu ya Yeni Bir Bakış Açısı Alphard İnşaat A.Ş. ALPHARD REZİDANS Projesini Ege nin yükselen yıldızı Turgutlu da inşa ediyor. Ege ekonomisinin başkent adayı Turgutlu, rahat ve

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ!

KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Balat BALAT IN KALBİNDE HAYALLERİNİZİ İNŞA EDİYORUZ! Bursa nın en prestijli yaşam merkezlerinden biri olan Balat ta huzurlu, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşamın temelleri atılıyor. KONFOR & KALİTE Balat

Detaylı

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA!

YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! YENİ TRADEMARK YİNE BORNOVA! Bornova da markalı yaşam kaldığı yerden devam ediyor. TRADEMARK Studio Bornova, kusursuz tasarımı ve sosyal donatıları ile beklentilerinizi bir adım öteye taşıyor. İZMİR ŞEHİR

Detaylı

Unique by Halken. Her alanda mükemmelliği arayanlar için...

Unique by Halken. Her alanda mükemmelliği arayanlar için... Unique by Halken Estetik ve kalitenin buluştuğu eşsiz bir yaşam için tasarladığımız Unique, hayallerinizdeki huzur ve konforu 2+1 daire ve dubleks penthouse seçenekleriyle bir araya getiriyor. Size özel

Detaylı

Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True.

Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True. Hayalinizdeki Yaşam için Çalışıyoruz We Work to Make Your Dreams True. Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

KENDO BELGRAD ORMANI

KENDO BELGRAD ORMANI KENDO KENDO GÜNEŞ DOĞARKEN Tertemiz Havasıyla Belgrad Ormanı... Kanuni Sultan Süleyman ın Sırbistan Seferi nden dönerken, beraberinde getirdiği Belgradlılardan alır ismini bu doğa harikası... Zamanında

Detaylı

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA

BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA BAHÇEŞEHİR İN EN GÜZEL BAHÇESİ MAHALLE KÜLTÜRÜYLE BULUŞUNCA Bahçeşehir in en değerli ve en büyük arazisinde, mahalle kültürünün izleri modern yaşamla bir araya geldi Vaditepe Bahçeşehir; sıcak mahalle

Detaylı

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI...

DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... DÖRT BİR YANINIZDA ŞEHRİN AYRICALIKLARI... ARY Poyraz, Anadolu Yakasının farklı güzelliğini her yönüyle taşıyan Bostancı da hayata geçireceği projeyle, sizi ayrıcalıklı bir hayata davet ediyor. Bir yandan

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com

Önceliğimiz, Aileniz....İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com Önceliğimiz, Aileniz...İngilizce metin... www.kavaklikonaklari.com ÖNCELİĞİMİZ, AİLENİZ... Gül Yapı olarak, 30 yılı aşkın deneyimimizle binlerce kişinin mutluluğuna ev sahipliği yaptık. Kavaklı Konakları

Detaylı

Gücünü deneyimden, vizyonunu iş birliğinden alan bir başarı öyküsü

Gücünü deneyimden, vizyonunu iş birliğinden alan bir başarı öyküsü Gücünü deneyimden, vizyonunu iş birliğinden alan bir başarı öyküsü A success story that takes its strength from experience and its vision from cooperation Düzlem Yapı birlikteliği 1995 yılında farklı firmaların

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Türkiye Gayrimenkul Sektörünün Global Oyuncusu Akzirve Gayrimenkul & Yatırım;

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR

HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR HER DÜŞ GERÇEĞE DÖNÜŞMEK İÇİN VARDIR ÖNCE DÜŞLER VARDI Çok değil, 2007 yılında bir düş kurduk. İnşaat sektöründe edindiğimiz deneyim ve bize duyulan güvenden güç alarak, hayatlara renk katacak farklı

Detaylı

Bağlıca nın en lüks konsepti

Bağlıca nın en lüks konsepti Bağlıca nın en lüks konsepti Cephede Tasarlanan Ahenklİ Yükselİş Koru Konsept renk uyumu ile bir bütünlük sergilemektedir. Tercih edilen renkler daha sıcak duygular uyandıracak nitelikte tutulup, binanın

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor...

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE. Taşdelen ormanlarına sıfır konumda, size bambaşka bir İstanbul yaşatmak için inşa ediliyor... VADi EVLERi DOĞA İLE İÇ İÇE BİR YAŞAM ALANI 3 BLOK 124 DAİRE Taşdelen Vadi Evleri, mutluluğunuz için 5 yıldızlı bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Her yaşamın standardına uygun;

Detaylı

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR.

KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR. KLK YAPI GÜVEN İNŞA EDİYOR. Yenilikçi fikir ve faaliyetleriyle projeler yaratıp her zaman profesyonellerle çalışmanın vermiş olduğu güven ve insana hizmet anlayışı ile yola çıkan KLK YAPI, satış öncesi

Detaylı

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük

A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış. Gümüşlük A luxurious escape in Bodrum Bodrum da lüks bir kaçış Gümüşlük Her Evden ve Her Odadan Bu Manzara This View From Each House and Each Room Gümüşlük / Myndos DISTRICT GÜMÜŞLÜK / MYNDOS History, nature, sea

Detaylı

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var.

Şehir hayatının kalabalık, gürültü ve stresinden kaçış... Hepimizin kendi iç huzurunu bulacağı dünyalara ihtiyacı var. Bugün son günün olsa... Nasıl yaşardın Sadece 24 saat nefesin kalsa? Hiç yalansız, Tamamen riyasız, Ne yapardın?.. Daha mı çok tebessüm eder? Uyumaz yıldızlara mı bakardın? Demek çekinmeden sevgini söyler,

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam

Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının. Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam SAYFAYI ÇEVİRİN Sizin için her şeyi düşündük... Dünyanın en güzel şehri İstanbul... Anadolu yakasının Avrupa ya açılan kapısı Kadıköy... İstanbul un yeni yaşam merkezi Fikirtepe ve Kadıköy ün balkonunda

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı