ddrformula TM Serisi Beklentilerin ötesinde Üretkenlik

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ddrformula TM Serisi Beklentilerin ötesinde Üretkenlik"

Transkript

1 ddrformula TM Serisi Beklentilerin ötesinde Üretkenlik

2

3 Swissray'den Dijital Radyografi Basitçe çünkü biz daha fazla özen gösteriyoruz Swissray, yirmi yıldan fazla süre öncesinde Dijital Radyografi teknolojisi gelişiminin öncüsü olmuştur. Beklentilerin ötesine geçmek ve yaptığımız her şeyin daha fazlasına özen göstermek her zaman sorumluluğumuz olmuştur. Mükemmel görüntü kalitesi sağlarken en yüksek iş akışı etkinliğini sunmaya daha fazla özen göstermekteyiz. Kolay kullanıma sahip ve sorunsuz şekilde entegre olan kullanıcı arayüzleri sunmaya daha fazla özen göstermekteyiz. Ancak en önemlisi, teknoloji uzmanlarının gereksinimlerine ve hasta konforuna daha fazla özen göstermekteyiz. Dünya çapındaki sağlık hizmeti tedarikçilerinin ve hastaların Swissray'in mükemmel kalitesine ve yüksek etkinliğe sahip dijital radyografisine güvenmelerinin sebebi budur.

4 Değişken SID (FDD) Sistem konumlama bilgisine sahip LCD panel ddart TM arka aydınlatmalı kapak C-kolu tasarımı FP-5000 TM a-si düz panel detektör

5 Süper performans süper kaliteye ulaşıyor ddrformula TM Swissray'in C-kol tasarımlı dijital radyografi sistemidir. APS TM - Otomatik Konumlama Sistemi - piyasada bulunan en otomatikleştirilmiş dijital radyografi çözümüdür. Tüm sistem hareketleri komple otomatik fonksiyonellik sağlayarak motorizedir ve yazılım kontrollüdür. ddrformula TM en hızlı, en eşsiz ve uygun hasta konumlandırması için her zaman detektörü merkez olan x-ışıı tüpüne sahip bir C-kolu tasarımına sahiptir. ddrformula TM Plus versiyonu uygun detektör dışı görüntülemeye olanak vermektedir. Özellikler APS TM - Otomatik Konumlama Sistemi 3 saniye içinde görüntü önizleme Kaset tabanlı sistemlerin iş yükünü belirgin şekilde aşmaktadır Ortopedik görüntüleme için tek odaklı expertstitching TM Merkez dışı görüntüleme

6 APS TM - Otomatik Konumlama Sistemi En yüksek iş akış etkinliği için komple sistem otomasyonu Swissray'in APS TM - Otomatik Konumlama Sistemi - tüm konumlama ve görüntü alma gereksinimlerini otomatik hale getirerek radyografi iş akış sürecini kolaylaştırmaktadır. Tüm ışın maruziyet ve görüntü işleme parametreleri basit dokunmatik ekran seçimleriyle seçilebilirken hasta verisi DICOM iş listesi aracılığıyla direk RIS/HIS'den aktarılabilir. Entegre bir video kamera doğru konumlandırmayı sağlamak amacıyla hastayı denetlerken, Swissray'in gelişmiş robotik teknolojisi seçilen tetkik için sistemi konumlandırır.

7 HIS/RIS'den Özellikler Elde taşınır uzaktan kumandalı sistem konumlama 1,296 ön programlı tam olarak kişileştirilebilir pozisyonlar Seçilen tetkik için gelişmiş robot teknolojisi Hastayı denetleme ve konumunu sağlamak için entegre video kamera Hassas şekilde tetkiklerin takibi için hafıza fonksiyonu... PACS'e

8 FP-5000 TM detektör özellikleri 3.5 lp/mm üç boyutlu çözünürlük Geniş alan gereksinimleri için 43 x 43 cm (17" kare) format Mükemmel saptama kuantum etkinliği Karbon fiber muhafaza radyasyon dozu gereksinimini azaltır Beş alanlı ölçüm haznesi Maksimum panel koruması için geliştirilmiş gövde şok emici

9 FP-5000 TM detektörü Daha az radyasyon dozu için daha detaylı saptanabilirlik 3.5 lp/mm'lik üç boyutlu çözünürlük ve mükemmel saptama kuantum etkinliğiyle Swissray'in FP-5000 TM silikon (Si) düz panel detektörü mümkün olan en düşük radyasyon dozunda süper tanısal görüntü kalitesine ulaşmaktadır. Bu teknoloji, mükemmel detaya sahip saptanabilirlik sağlarken amorf silikon teknolojisiyle sezyum iyodür sintilatörü birleştirmektedir. Panel koruma mekanizması üstün çarpışma koruması sağlar böylece düz panel teknolojisinde güvene odaklanır. Çarpışma esnasında en yüksek panel koruması Gövde şok emici ve enerji-tamponlu mekanizma darbe enerjisini emer ve dağıtır. Çıkartılabilir kılavuz Swissray kılavuzu, herhangi bir detektöre takılabilir ve çıkartılabilir.

10 expert TM kontrol masası expert TM kontrol masası, radyografik uygulamanın her olsunu otomatik hale getirir. Tüm maruziyet ve görüntü işleme parametreleri birkaç dokunmatik ekran seçimiyle seçilebilirken hasta demografik verileri DICOM iş istasyonu aracılığıyla HIS/RIS'den direk olarak aktarılabilir.. expert TM özellikleri Sezgisel ve kolay kullanıma sahip dokunmatik ekran arayüzü Entegre organogram düzenleyiciyle tamamen kişileştirilebilir grafik kullanıcı arayüzü MPPS (Modalite Uygulamalı Prosedür Adımı): çalışma düzenleri DICOM aracılığıyla direk olarak RIS/HIS'den alınır. Protokol-merkezli: kişisel parametre tercihleri çoklu kullanıcılar için saklanabilir.

11 Hasta Veri Yönetimi Benzersiz bağlantı daha hızlı iş akışı anlamına gelmektedir SwissVision iş istasyonu SwissVision modalite iş istasyonu kapsamlı şekilde tüm hasta verilerini yönetmektedir. Açık sistem mimarisi ve "IHE" onaylı DICOM 3.0 uyumlu arayüzler, PACS, IRS, yerel iş istasyonları ve modalite arşivleri gibi mevcut ve gelecekte kullanılacak çalışma ağlarına benzersiz şekilde entegre olur. expert TM özellikleri Pencere ayarı, seviye ayarı, zum, rotasyon, pozitif/negatif görüntüleme gibi fonksiyonlar.. 3 saniye içinde görüntü önizleme.. Otomatik algoritma seçimi ön işletim gereksinimlerini minimuma indirir Daha sonraki tetkikler için DICOM başlığında saklanan hasta verileri. Radyasyon dozuyla ilgili görüntü kalitesini denetlemek için ışın yayılım endeksi

12 "Swissray'in C-kolu tasarımı, pediatrik ortopedik hastalarımızın konumunu ayarlamada oldukça yardımcı oldu. Asla ekipmandan rahatsızmış gibi görünmüyorlar ve bir çocuğu ikna etmenin zor ve önemli olduğu bu zor görüntüleri almak artık kolay." Dr. John Strain, Bölüm Başkanı, Çocuk Hastanesi, Denver CO, ABD. Pediatrik görüntüleme çözümleri Ortopedik ve pediatrik uygulamalar için ddrformula merkez dışı görüntüleme gerçekleştirmektedir.

13 Gelişmiş Görüntüleme Uygulamaları Özel gereksinimler özel çözümler gerektirir Çocuklar, Swissray'in düşük dozlu dijital radyografi teknolojisinden en çok yarar sağlayan kişilerdir. Pediatrik paket, en yüksek detaya sahip saptanabilirlikle rakipsiz görüntü kalitesi sağlayan özel görüntüleme algoritmaları ve X-ışını parametrelerine sahip 3.5 lp/mm üç boyutlu çözünürlüğü kapsamaktadır.ek olarak dahili expertview TM kamera pediatrik uygulamalar için yararlıdır. Bir zaman bölümünde tetkikin yapılmasını kabiliyetiyle Swissray pediatrik görüntüleme esnasında yaşanan korku ve endişeyi en aza indirmektedir. Özel göğüs görüntüleme parametreleri ve algoritmaları ddrformula TM sistemini, pulmoner hastalık saptamaya yönelik bir tanılama aracı haline getirmektedir. Dünya çapında sağlık hizmeti sunan kişiler tüberküloz tarama programları için Swissray'in dijital radyografi sistemlerini seçmişlerdir. Göğüs görüntüleme Özel göğüs görüntüleme algoritmaları eşsiz tanısal bilgiler sağlamaktadır.

14 Ortopedik Mükemmellik Daha yüksek hassasiyet için tek odaklı dikiş sistemi Swissray ortopedi uzmanlarına dijital radyografiyi tanıştırdığından bu yana, her boyuttaki hastaneler ve görüntüleme merkezlerine yönelik dijital radyografi çözümlerine güven duyduk. ddrformula, dört ardışık görüntüye kadar hassas kombinasyon oluşturarak ortopedik görüntüleme gerçekleştirmektedir. Swissray'in tek odaklı dikiş tekniği, X-ışını tüpünün konumunu, görüntü dizisi süresi üzerindeki hastaya göre sabit tutmaktadır. Bu özellik, anatomiye özdeş sonuçlarla çakışan bölgelerin geometrik olarak eşit olmasını sağlamaktadır. Swissray'in dikiş stüdyo yazılımı otomatik olarak tekli görüntülerin kombinasyonunu oluşturur ve kaydırma ve referans yerleştirmeyle teknoloji uzmanlarının görüntü hizalarını düzeltmelerine olanak verir. Görüntü harmanlama opsiyonları aynı zamanda tekli bir ışın yayılım bakışı oluşturur. Ek olarak, ışınlamalar arasındaki küçük hasta hareketleri kolayca düzeltilmektedir. Skolyoz ve uzun bacak görüntüleme gibi ortopedik çalışmalar öncesinden daha etkin ve daha hassas şekilde gerçekleştirilmektedir. expertstitching iş istasyonu Dokunmatik ekranlı kullanıcı arayüzü, uzun bacak ve skolyoz görüntüleme gibi daha yüksek hassasiyete sahip ortopedik tetkikleri mümkün olan en az adımda tamamlamak için tasarlanmıştır. SwissVision dikiş stüdyo yazılımı Yazılım otomatik olarak dört ardışık görüntünün kombinasyonunu oluşturmaktadır. Işınlama arasındaki küçük hasta hareketleri kolayca düzeltilmektedir.

15 Sabit X-ışını tüpü Detektör hareket ederken X-ışını tüpü hastaya göre sabit kalır.

16

17 İyileştirilen ortam pozitif deneyim oluşturur ddart TM sistemin ön kapağı üzerinde eşsiz arka aydınlatmalı tasarımdır. Spor temaları, çizgi film karakterleri veya kurumsal reklamlar gibi sanatsal çalışmalar seçilebilir veya kişileştirilebilir. ddart TM radyografi tetkik odasının ortamını büyük oranda iyileştirebilir, böylece pozitif hasta deneyimi oluşturur. Tetkik odasındaki yaratıcılık Daha fazla kişisel dokunuş için panel tasarımı kişileştirilebilir.

18 ddrformula Uygulamaları Daha fazla üretkenlik için daha fazla çok yönlülük Motorlu x-ışını tüp rotasyonu, görüntüleme masasına nakledilemeyen nadir hasta için kaset tabanlı ortam üzerinde detektör dışı görüntülemeye olanak vermektedir. Bu özellik acil servis uygulamaları için olağanüstü faydalıdır.

19

20 Dağıtıcı Swissray Medical AG, önceden haber vermeksizin veya herhangi bir yükümlülük altına girmeksizin teknik özelliklerde değişiklik yapma ve/veya bir ürünü piyasadan kaldırma haklarını saklı tutar, bununla birlikte bu yayının kullanımından doğan herhangi bir sonuç için sorumluluk taşımayacaktır. Bu belgede bulunan herhangi bir teknik veri belirli toleranslar içersinde farklılık gösterebilir. Orijinal görüntüler, yeniden üretildiğinde her zaman belirli miktarda detay kaybına uğramaktadır Swissray Medical AG Tüm hakları saklıdır. Telif hakkı sahibinin önceden yazılı izni olmaksızın kısmen veya tamamen çoğaltılması yasaktır. SHM_35_700_001_07_EN 11/12

ddrelement TM Serisi Ödün vermeksizin Değer ve performans

ddrelement TM Serisi Ödün vermeksizin Değer ve performans ddrelement TM Serisi Ödün vermeksizin Değer ve performans Swissray'den Dijital Radyografi Basitçe çünkü biz daha fazla özen gösteriyoruz Swissray, yirmi yıldan fazla süre öncesinde Dijital Radyografi

Detaylı

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme

İhtiyaç duyduğunuz her yerde. Hassas dijital görüntüleme İhtiyaç duyduğunuz her yerde Hassas dijital görüntüleme Tamamen bağımsız ama tamamen bağlantılı ddrcruze TM özellikleri Tamamıyla motorize ve tamamıyla kapsamlı mobil Dijital Radyoloji sistemi Zahmetsiz

Detaylı

MEDICAL TECHNOLOGIES LTD

MEDICAL TECHNOLOGIES LTD MEDICAL TECHNOLOGIES LTD Flat Panel Detektörl rlü Dijital Radyografi Sistemi Dijital Radyografi Sistemi Flat Panel Dedektör (FPD) Teknolojisine Dayanır. Yeni veya upgrade edilmiş genel radyografi odaları

Detaylı

DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ. Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle

DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ. Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle DİJİTAL MEME TOMOSENTEZİ Gerçek sezgiyi yakalamak için zorluğu göğüsle Meme kanseri saptamada yeni sınır Dijital Mamografi günümüzde meme kanserinin saptanmasında en gelişmiş teknolojidir. Bunun yanı sıra,

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

MULTIFONKS YONEL, GENEL AMAÇLI, TEK FLAT PANELL, TAM OTOMAT K KONTROLÜ D J TAL RADYOLOJ S STEM

MULTIFONKS YONEL, GENEL AMAÇLI, TEK FLAT PANELL, TAM OTOMAT K KONTROLÜ D J TAL RADYOLOJ S STEM MULTIFONKS YONEL, GENEL AMAÇLI, TEK FLAT PANELL, TAM OTOMAT K KONTROLÜ D J TAL RADYOLOJ S STEM Çok amaçlı Radyografi sistemidir. Özellikle modern flat panel detektörleri kullanacak ekilde optimize edilmi

Detaylı

MOBİLİTE YENİDEN TANIMLANDI.

MOBİLİTE YENİDEN TANIMLANDI. DRX-Revolution Mobil Röntgen Sistemi HAREKET HALİNDE YENİLİK. X-Factor anlayışı, taşınabilir görüntüleme alanında da devrim yaptı. CARESTREAM DRX-Revolution Mobil Röntgen Sistemi, bir radyoloji odasının

Detaylı

CARESTREAM DRX-Evolution BASİT. DAHİCE.

CARESTREAM DRX-Evolution BASİT. DAHİCE. CARESTREAM DRX-Evolution BASİT. DAHİCE. DRX-Evolution CARESTREAM DRX-1 Sisteminden güç alan entegre DR sistemidir tüm gereksinimlerinizi karşılamak üzere özelleştirilebilir bir DR çözümüdür. Departmanınızı

Detaylı

İnnovative Technology For Humans

İnnovative Technology For Humans İnnovative Technology For Humans Lineer Tarama İle Gerçek Boyutta 1 Metreye Kadar Tek Parça Hızlı Dijital Çekim Tüm Vücut için Dijital radyografi sistemi Yüksek Görüntü Kalitesi ve Düşük radyasyon - Mükemmel

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti.

Toplantı Salonları ve Elektronik www.labirent.com.tr Bina Otomasyon ve Elektronik Sistemler Ltd. Şti. Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2014 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme sistemleri: Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı Masası Hareketli

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Toplantı Salonları ve Elektronik

Toplantı Salonları ve Elektronik Toplantı Salonları ve Elektronik Sistemler Tasarımı 2015 www.labirent.com.tr Toplantı Salonları Elektronik Sistemleri Görüntüleme üe e ss sistemleri: e Büyük monitörler, Video Wall Sistemleri Toplantı

Detaylı

Dijital Görüntüleme Sistemlerinde Radyasyon Dozunun Optimizasyonu

Dijital Görüntüleme Sistemlerinde Radyasyon Dozunun Optimizasyonu Dijital Görüntüleme Sistemlerinde Radyasyon Dozunun Optimizasyonu Prof. Dr. Doğan Bor Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü 28 ULUSAL RADYOLOJİ KONGRESİ 27 31 Ekim 2007 Antalya Dijital Görüntülemenin

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Dental Line. Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi. radiology ahead

Dental Line. Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi. radiology ahead Dental Line Dental Panoramik ve 3D CBCT Sistemi radiology ahead Diş görüntülemede yenilik Cone Beam teknolojisi ile donatılmış 3 ü-1 arada sistem Sefalometri kolu eklenebilir sistem Maksimum rahatlık ve

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ

FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ ermaksan.com.tr 1 FİBER LAZER TEKNOLOJİSİ FIBERMAK G-FORCE FIBERMAK SL G-FORCE Hızınıza Hız Katacak... 4 2,5-18 m boy seçenekleri 1000-24000 kg yük kapasitesi Eksenel hareketler

Detaylı

İNCE EKRANLI DİJİTAL MAMORGRAFİ. Hasta Bakımında Mükemmellik

İNCE EKRANLI DİJİTAL MAMORGRAFİ. Hasta Bakımında Mükemmellik İNCE EKRANLI DİJİTAL MAMORGRAFİ Hasta Bakımında Mükemmellik Yüksek görüntü kalitesi Tam alanlı Dijital Mamografi Helianthus ve Helianthus BYM, göğüs kanseri tarama ve tanılama uygulamalarında dijital görüntüleme

Detaylı

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life.

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life. Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı Konsept!! W E N Süper Yüksek Hız 5.5 sn & Süper Yüksek Çözünürlük 16 bit Yeni teknoloji HD tüp ve sensör Yeni nesil

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Teknik Katalog [Anemometre]

Teknik Katalog [Anemometre] Teknik Katalog [Anemometre] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Data Sheet [BAROMETRE]

Data Sheet [BAROMETRE] Data Sheet [BAROMETRE] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90 (0)

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL.

DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. DAHA HIZLI. DAHA ESNEK. DAHA İŞLEVSEL. TEK TUŞLA, BİRDEN FAZLA BELGE TARAMA HER MEKAN İÇİN ZAMAN KAZANDIRAN, ÜRETKENLİK SAĞLAYAN TARAMA KOMPAKT BİR PAKETTE YÜKSEK PERFORMANS MI ARIYORSUNUZ? MALİYETLERİ

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen

Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen Morita Panoramik / Sefalometrik Röntgen Veraviewepocs 2D Model CP Dijital Panoramik + Dijital Sefalometrik Röntgen Cihazı VERAVIEWEPOS 2D MODEL CP CİHAZIN KONSEPTİ Hız 7,4 Saniye Yüksek Çözünürlük 16 bit

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20-1] Teknik Katalog [Çevre Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5.

Smart Automation, Quality and IT Excellence Solutions - our experience, your success. Versiyon 2.5. Versiyon 2.5 Page 1 Kapsamlı Bir Veri Denizini Temel Zekaya Dönüştürün Operasyonel verilerinizi temel KPIlar a dönüştürün, karar vermenize yardımcı olacak raporları oluşturun ve ATS Intelligence sayesinde

Detaylı

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri

türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri türk Ark kaynak ve Plazma kesme İnverterleri www.selcoweld.com www.selcoweld.com Selco 30 yıldır inverterler üretmektedir Selco 30 yıldır ark kaynak uygulamaları için inverterlerin dizayn, geliştirme ve

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20-2] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

RICO RPP Hibrit Teknolojisi ile tek seferde Panoramik ve video CCTV İncelemesi

RICO RPP Hibrit Teknolojisi ile tek seferde Panoramik ve video CCTV İncelemesi RICO RPP Hibrit Teknolojisi ile tek seferde Panoramik ve video CCTV İncelemesi İSKİ ŞARTNAMESİNE UYGUN VE İSKİ ONAYLIDIR RICO RPP Hibrit Teknolojisi* uzun yılların deneyimleriyle kanıtlamış panning / dönen

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [Rüzgar Ölçüm Terazisi] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Teknik Katalog [Barometre]

Teknik Katalog [Barometre] Teknik Katalog [Barometre] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] [PCE-FWS 20] Teknik Katalog [Rüzgar Ölçüm Cihazı] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan.

Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı. ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan. Dijital Kaynak Oluşturma ve Sunum Çözümleri; Zeutschel, Qidenus Tarayıcı ve Hizmet Portalı ANKOSLink 2014, 18-20 Nisan Merve OKUR İçerik 1. Dijitalleştirmenin Amacı 2.Dijitalleştirme Hazırlığı 3.Dijitalleştirme

Detaylı

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve

30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire. çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını. belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve 30 yılı aşkın bir süredir, Rauland-Borg hemşire çağrı sistemlerinde mükemmellik standardını belirlemiştir. Şimdi de, komple, entegre ve kullanımı kolay bir iletişim sistemi olan son Responder versiyonu

Detaylı

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik

Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık. SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Aynı sayıda çalışan ile verimliliğimizi belirgin şekilde arttırdık SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik SMART Otomasyon, en yüksek üretkenlik Giriş 100 yıldan fazla zamandır Sakura Finetek ürünleri dünya

Detaylı

RADYOLOJİDE KALİTE KONTROL VE KALİBRASYONUN ÖNEMİ ÖĞR. GÖR. GÜRDOĞAN AYDIN İLKE EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI KAPADOKYA MYO TIBBİ GÖRÜNTÜLEME PRG.

RADYOLOJİDE KALİTE KONTROL VE KALİBRASYONUN ÖNEMİ ÖĞR. GÖR. GÜRDOĞAN AYDIN İLKE EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI KAPADOKYA MYO TIBBİ GÖRÜNTÜLEME PRG. RADYOLOJİDE KALİTE KONTROL VE KALİBRASYONUN ÖNEMİ ÖĞR. GÖR. GÜRDOĞAN AYDIN İLKE EĞİTİM VE SAĞLIK VAKFI KAPADOKYA MYO TIBBİ GÖRÜNTÜLEME PRG. RÖNTGENCİ??? RÖNTGENCİ??? RÖNTGENCİ??? RÖNTGENCİ??? R Ö N T G

Detaylı

Canon XEED SX60. Özellikler

Canon XEED SX60. Özellikler Canon XEED SX60 Projektörler Arşiv Ürünleri XEED SX60 pırıl pırıl sunum ve filmler için parlak, yüksek kontrastlı projeksiyon sağlar. SXGA+, sessize yakın kullanım ve Ev Sineması moduyla, hem evde hem

Detaylı

Teknik Katalog [Nem Ölçer]

Teknik Katalog [Nem Ölçer] Teknik Katalog [Nem Ölçer] [PCE-FWS 20] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı

Leica DISTO D3a / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Da / BT Çok fonksiyonel, hassas ölçüm imkanı Leica DISTO Bu kadar hassas ölçüm yapabilir mi? ±.0 mm ölçüm hassasiyetle; Leica DISTO Da tek tuşa basarak hassas ölçüm yapabilmenize olanak sağlar.

Detaylı

Full HD Mini HDMI Genişletici

Full HD Mini HDMI Genişletici Full HD Mini HDMI Genişletici Kullanma Kılavuzu DS-55203 Ürün tanıtımı Bu HDMI Genişletici, çift olarak çalışan bir verici ünite (TX) ve bir de alıcı üniteden (RX) oluşur. Sıkıştırılmamış full HD1080p@60Hz

Detaylı

KONU: GENEL ÖZELLİKLER

KONU: GENEL ÖZELLİKLER Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Röntgen Ünitesine Getirilen Rutin Olguların Dijital Radyografi ile Değerlendirilmesine Ait TEKNİK ŞARTNAMESİ KONU: Kurumumuzun ihtiyacı için alınacak 1 Adet Dijital

Detaylı

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST

Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster Perpetual LADY-DATEJUST Oyster, 26 mm, çelik ve sarı altın LADY-DATEJUST 26 Oyster Perpetual Lady-Datejust, daha küçük 26 mm'lik kasasında ikonik Rolex Datejust modelinin tüm özelliklerini bir araya

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

DİJİTAL. GÜÇLÜ. ÖZELLEŞTİRİLMİŞ.

DİJİTAL. GÜÇLÜ. ÖZELLEŞTİRİLMİŞ. Vita CR, DRX-1 Sistemi ve Görüntü Seti Yazılımı Veterinerlik Çözümleri DİJİTAL. GÜÇLÜ. ÖZELLEŞTİRİLMİŞ. Bir veterinerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış çözümler. ŞİMDİ DİJİTALE GEÇME ZAMANI. Özel olarak

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Teknik Katalog [Hava İstasyonu]

Teknik Katalog [Hava İstasyonu] Teknik Katalog [Hava İstasyonu] [PCE-FWS 20-1] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

RADYOTERAPİ BİLGİ YÖNETİMİ SİSTEMİ (RTIS) DR. FADİME AKMAN DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ RADYASYON ONKOLOJİSİ ANABİLİM DALI- 2005 GEREKSİNİM Güncel Radyoterapi: Üç boyutlu (3B) konformal tedaviler Hedef hacmi

Detaylı

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük.

Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. KV-S1037 Serisi kompakt tarayıcılar Yerden kazandıran tarama. Kapsamlı çok yönlülük. Bilgilerle dilediğiniz gibi çalışabilme özgürlüğü Kompakt bir gövde içinde yüksek performanslı tarama Serideki her iki

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı

CS 9300. Esnekliğin gücü

CS 9300. Esnekliğin gücü CS 9300 Esnekliğin gücü Carestream Dental den yeni CS 9300 3D dijital görüntüleme sistemi ile tahmini teşhislerinizden çıkartın Carestream Dental in hepsi bir arada CS 9300 ü, farklı görüntü alanı seçenekleri

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

DirectView. Classic CR System. İş akışınızı geliştirerek daha yüksek verimlilik ve hasta bakım performansı elde edin.

DirectView. Classic CR System. İş akışınızı geliştirerek daha yüksek verimlilik ve hasta bakım performansı elde edin. DirectView Classic CR System İş akışınızı geliştirerek daha yüksek verimlilik ve hasta bakım performansı elde edin. DirectView Classic CR System Kompakt, tek kasetli bilgisayarlı radyografi sistemleriyle

Detaylı

X-era Smart - Hizmetinizde!

X-era Smart - Hizmetinizde! Yeni Jenerasyon Premium Yüksek Çözünürlüklü Diagnostik Röntgen Sistemi X-era Smart - Hizmetinizde! 3 Yenilik Doğru teşhis için süper yüksek çözünürlükte klinik görüntü kalitesi Direkt CMOS sensör ve benzersiz

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Kodak RVG 6100/5100. Dijital Radyovizyografi Sistemleri. Bir standart. İki çözüm.

Kodak RVG 6100/5100. Dijital Radyovizyografi Sistemleri. Bir standart. İki çözüm. Kodak RVG 6100/5100 Dijital Radyovizyografi Sistemleri Bir standart. İki çözüm. Devam eden yenilik Mükemmellik arayışı Kodak RVG 5100 ve 6100 dijital radyografi sistemleri en son görüntüleme teknolojisini

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Şirketin Tanıtımı Huger

Şirketin Tanıtımı Huger Şirketin Tanıtımı Huger Endoscopy Instruments Co., Ltd., medikal video endoskopların geliştirilmesine yönelik bir imalat şirketidir. Firmamız, Çin Bilim ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, medikal endoskopi

Detaylı

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam

Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Yer yüzündeki en küçük, en hafif Handycam Sayı: 20 Bu Ay... Dünya nın en küçük ve hafifi çok havalı Taşınabilir High Definition İhtişamı BRAVIA D3000 Serisi ile Tanışın Cyber-shot ile su altı keyfi Anılarınızı

Detaylı

Otomatik Kontrol Terazileri

Otomatik Kontrol Terazileri Otomatik Kontrol Terazileri C Serisi Otomatik Kontrol Terazileri Küresel Çözümler İhtiyaca Yönelik Geleceğe Dönük Yatırım C Serisi Yüksek Performanslı Kontrol Tartımı Çözümleri Otomatik Kontrol Terazileri

Detaylı

22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım

22 FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım 22" FHD LED Monitör, VGA, DVI Girişleri ve Üstün Ergonomik Tasarım VG2233-LED ViewSonic VG2233-LED, yüksek talepleri olan iş profesyonelleri için ideal olan 21,5 inç'lik bir ekrandır. 1920x1080 Full HD

Detaylı

Daha Fazlasını İsteyin

Daha Fazlasını İsteyin Daha Fazlasını İsteyin Hızlı ve güvenilir mono lazer yazıcı serisi. İşiniz için en akıllı çözüm. YAZICI FOTOKOPİ TARAYICI FAKS KABLOSUZ AĞ www.brother.com.tr İşiniz için her dakikanın değerli olduğunun

Detaylı

Ekran Arayüzü ve Obje Seçimi (V )

Ekran Arayüzü ve Obje Seçimi (V ) FieldGenius harita ekranı tüm menülere ulaşımın sağlandığı ana ekrandır. Çizim ekranı dinamik özelliklere sahip olup objeler grafik ekrandan seçilebilir. Bu sayede nokta aplikasyonu, mesafe ölçümü gibi

Detaylı

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili)

Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi. (Instant-Servo Teknolojili) Dokunmatik Ekran Kontrollü Hidrolik Basınç Presi (Instant-Servo Teknolojili) Basınç Kapasitesi: Gövde Tipi: Kontrolör: Yük Ölçüm Aralığı: 1000 kn dan 5000 kn a kadar (diğer kapasiteler için bize ulaşın.)

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI

BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT TÜRKİYE NİN İLK YOĞUN BAKIM TİPİ MEKANİK VENTİLATÖR CİHAZI BİYOVENT %100 YERLİ TASARIM YERLİ ÜRETİM Biyovent Yoğun Bakım Tipi Mekanik Ventilatör Cihazı tümüyle milli imkanlarla tasarlandı ve imal

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 41 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST II İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği

GATSO T-SERİSİ. Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-SERİSİ Trafik denetlemenin geleceği GATSO T-Serisi: maksimum esneklik minimum maliyet Yol güvenliği Bugünün etkin çözümleri için ihtiyacı: Çok yönlü kullanım T-Serisi rakipsiz kullanılabilirliği

Detaylı

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR

AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR AKILLI PANELLER IŞINIZI KOLAYLAŞTIRIR VALLEY ICON AKILLI PANEL AILESI Hayat daha da kolaylaşıyor Sulama teknolojisi lideri Valley, yeni ICON serisi akıllı panelleri ile günümüzde kullanılabilecek en akıllı

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici

Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici 02/2011 Teknik İnceleme G3 Dijital Kesici Maksimum verimlilik için gelişmiş tabaka kesici/router Modüler kesim konsepti. Akıllı, verimli, geleceğe hazır. G3 sadece, yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300

SPS ZOOM 300. 3D Lazer Tarayıcı SPS ZOOM 300 3D Lazer Tarayıcı 3D Lazer Tarayıcı 3D lazer tarayıcı çevredesindeki nesnelerin konumsal verilerini hassas bir şekilde ölçen bir cihazdır. Toplanan nokta bulutu verileri daha sonra dijital üç boyutlu modeller

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları

Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 6000 Termal Görüntüleme Kameraları Kolay kullanımı ve tek elle kullanılabilen kontrolleriyle bu kamera, en zor koşullarda bile mükemmel görüntü kalitesi sağlar. Kullanıcı dostu termal görüntüleme

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER!

FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! ÜTÜLEME DIODE LAZERDE EN SON TEKNOLOJİ FCD FİBER OPTİK ÜTÜLEME DIODE LAZER! HAFİF EN BAŞLIĞI (300 gr) DÜNYANIN 60.000.000 ATIŞ ÖMRÜ 20.000.000 Garanti 2 YIL GARANTİ BUZ BAŞLIK K142186/878.4810 17.04.2015

Detaylı

Termal Nişangah Sistemleri.

Termal Nişangah Sistemleri. Termal Nişangah Sistemleri www.aselsan.com.tr Tanksavar Termal Nişangahı Termal Nişangah Sistemleri SAGER füze sistemi lançerleri için modern, kompakt, hafif ve maliyet etkin bir termal görüntüleme sistemi

Detaylı

Oyster Perpetual DATEJUST

Oyster Perpetual DATEJUST Oyster Perpetual DATEJUST Oyster, 36 mm, çelik ve sarı altın DATEJUST 36 İlk olarak 1945 yılında piyasaya sürülen Oyster Perpetual Datejust modelinin zarif tasarımı ve tarihi büyüten Cyclops gözü, onu

Detaylı

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın

Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın Gelişmiş Vites Değiştirme Teknolojisi ile Yakıt Tasarrufunuzu Arttırın DynActive Vites Değiştirme Teknolojisine Sahip MAKSİMUM PERFORMANS MAKSİMUM TASARRUF Yakıt Tasarrufu ve Performansı İhtiyacınıza Göre

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [SpectroPlate] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

HYPERVSN Teknik Bilgiler

HYPERVSN Teknik Bilgiler E-BROŞÜR HYPERVSN Teknik Bilgiler PARAMETRE TANIMI DEĞERLER MAKSİMUM GÖRÜNTÜ BOYUTU(ÇAP) 567 mm BOYUTLAR 567 MM DERİNLİK 174 mm LED Lİ KANAT SAYISI 4 DÖNME HIZI 670 RPM KANAT BAŞINA LED SAYISI 168 ORT.

Detaylı

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D

CNC ABKANT PRES CYBELEC MODEVA 19T 3D CYBELEC MODEVA RA 3D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ CYBELEC MODEVA PAC 2D 15 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir. Kolay tekli bükümler

Detaylı

Teknik Katalog [Termal Kamera]

Teknik Katalog [Termal Kamera] Teknik Katalog [Termal Kamera] [PCE-PI-200] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN!

Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! Mükemmel Tasarım ve Fonksiyona DOKUN! ELEGAN Smart FLOW Çekmece Sistemleri 12,8 mm ULTRA ince Yanak Smart FLOW, kusursuz, ince ve zarif yanak tasarımı ile sofistike bir görünüm sağlar. FARKLI YANAK

Detaylı

Bu model, diyafram ile bir hücre ile donatılmıştır. Bu kulorimetrik Karl Fischer nem titrasyonları ve Brom Endeksi tayini için uygundur.

Bu model, diyafram ile bir hücre ile donatılmıştır. Bu kulorimetrik Karl Fischer nem titrasyonları ve Brom Endeksi tayini için uygundur. Kulometrik Karl Fischer Titratör MKC-610 Kulometrik Karl Fischer Nem Titratör MKC-610 ideal ASTM D1533, ASTM D4928, ASTM D6304, ASTM E1064 göre, ham yağlar, izolasyon sıvıları, yağlama yağları, katkı maddeleri,

Detaylı

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem

ENDÜSTRİYEL GÖRÜNTÜ İŞLEME. atel sistem endüstriyel görüntü işleme ölçüm ve kontrol leri, tecrübe ve bilgi birikimiyle işletmelerin ihtiyaçlarını en kapsamlı şekilde analiz ederek, en ekonomik ve uygun çözümü sunar. Son yılların vazgeçilmez

Detaylı

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ

PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ STARFON TEKNOLOJİ PROFESYONEL GÜVENLİK SİSTEMLERİ Geleceğin intercom ve smart home teknolojisini bizimle yaşayın... SF 90 Dış Ünite SF 66 İç Ünite FARK YARATAN TASARIMI BENZERSİZ KALİTESİ İLE EVİNİZDE

Detaylı