Doğru, kaliteli ve güzel projeler tamamlamaya devam edecek olan Obitaş ın yeni atılım ve başarılarını paylaşmak dileğiyle. Kaşif GÜNDOĞDU Başkan

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Doğru, kaliteli ve güzel projeler tamamlamaya devam edecek olan Obitaş ın yeni atılım ve başarılarını paylaşmak dileğiyle. Kaşif GÜNDOĞDU Başkan"

Transkript

1

2 Obitaş; 35 yılı aşan bilgi birikimi, iş deneyimi, tecrübeli teknik personeli ile zor coğrafyalarda birçok projeyi başarıyla tamamlayan bir inşaat şirketidir den bugüne Türk İnşaat sektörünün gelişimine müteahhitlik hizmetleri vererek önemli katma değerler oluşmasına katkıda bulunan Obitaş; adeta bir akademi gibi, bünyesinde çalıştırdığı teknik personelin zaman içerisinde kendi mühendislik, mimarlık ve müteahhitlik firmalarını kurup yine Türk İnşaat sektörüne yeni firmaların katılmasına öncülük etmiştir. Bu vesileyle, Obitaş ı birlikte inşa ettiğimiz tüm ekibimize teşekkür eder, bize ilgi gösterenlere gösterdikleri sürekli güven ve işbirliği için şükranlarımı sunarım. Doğru, kaliteli ve güzel projeler tamamlamaya devam edecek olan Obitaş ın yeni atılım ve başarılarını paylaşmak dileğiyle. Kaşif GÜNDOĞDU Başkan

3

4 İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali (İZOTAŞ) Yeri: Bornova Bornova--İzmir Mal Sahibi: İzmir Büyükşehir Belediyesi. Belediyesi. İşveren: İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri A.Ş. A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı terminal; bilet satış ofisleri, peronlar, bankalar, AVM, 150 yataklı otel, kapalı ve açık otoparklar, otoparklar, çok amaçlı konferans salonu v.s. uygulama projeleri ve altyapı dahil anahtar teslimi USD bedel ile 20 ayda yapılmıştır.

5

6

7

8

9 Hotel Sillyum Yeri: Belek-Antalya İşveren: Gürolteks A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 261 odalı otel inşaatı 6 ayda yapılmıştır.

10

11 Hadımköy 30 Derslikli İlköğretim Okulu Yeri: Çatalca-İstanbul İşveren: İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 30 derslikli ilköğretim okulu ve m2 çevre düzenlemesi işleri.

12 Silivri Özel İdare İş Merkezi Yeri: Silivri-İstanbul İşveren: İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İşin Kapsamı: 1.100m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı iş merkezi ve 2 kat kapalı otopark ve lojman inşaatı.

13 Kartal Otel Yeri: Marmaris İşveren: Kartal Otelcilik A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde m2 inşaat alanlı 650 yatak kapasiteli otel kaba inşaatı, 12 ayda yapılarak 1989 yılında teslim edilmiştir.

14

15 Küçükyalı 30 Derslikli Kadir Has Lisesi Yeri: Küçükyalı-İstanbul İşveren: İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde, toplam m2 inşaat alanlı 30 derslikli, 6 laboratuarlı eğitim tesisi, olimpik kapalı yüzme havuzu ve çevre düzenlemesi işleri 1986 yılında teslim edilmiştir.

16

17 Gölyaka ve Cumayeri 392 adet anahtar teslimi konut yapım işi Yer: Gölyaka-Düzce İşveren: T.C. Başbakanlık Proje Uygulama Birimi Tanımlama: m² arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanına sahip, 392 konut, 2 sağlık ocağı ve 1 okul işi.

18 Değirmendere 444 Konut Projesi Yeri: Değirmendere-Kocaeli İşveren: T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı İşin Kapsamı: 1999 Marmara Depremi sonrası Bayındırlık Bakanlığı tarafından ihale edilen m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 444 konut, anahtar teslimi 6 ayda tamamlanmıştır.

19 Çevreciler Konutları Yeri: Silivri-İstanbul İşveren: S.S. Çevreciler Konut Yapı Kooperatifi İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 160 konut inşaatı.

20 TOKİ - Silivri Belediyesi 418 Adet Konut Anahtar Teslimi İnşaatı Yeri: Silivri İstanbul İşveren: Silivri Belediye Başkanlığı İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 418 adet konut, altyapı ve çevre düzenlemesi işi.

21 Silivri Erdemkent Konutları Yeri: Silivri-İstanbul İşveren: S.S. Silivri Erdemkent Konut Yapı Kooperatifi İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 130 Konut İnşaatı.

22

23 Isısan Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Fabrika ve Depo İnşaatı Yeri: Tuzla-İstanbul İşveren: Isısan Isıtma ve Klima Sanayi A.Ş. İşin Kapsamı: Tuzla Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Desbaş Deri ve Endüstri Serbest Bölgesi T-10 Parseldeki m2 arsa üzerinde toplam m2 kapalı alan, m2 açık alan ve 200 m3 kapasiteli kullanma suyu ve yangın suyu deposu işlerinden ibaret serbest bölgedeki fabrika ve depo binası, 7 ayda tamamlanmıştır.

24

25 Unifo Gıda Fabrikası Yeri: Gebze-Kocaeli İşveren: Unifo Gıda Sanayi A.Ş. İşin Kapsamı: Gebze Organize Sanayi Bölgesi ndeki m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı fabrika binası, altyapı ve çevre düzenleme işleri 7 ayda yapılmıştır.

26 Isısan Samandıra İş Merkezi ve Fabrikası Yeri: Samandıra-İstanbul İşveren: Isısan Klima ve Soğutma A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde m2 depo ve m2 çok katlı iş merkezi olmak üzere toplam m2 inşaat alanlı proje 1999 yılında bitirilmiştir.

27 Şalteks Tekstil Fabrikası Yeri: Velimeşe Çorlu-Tekirdağ İşveren: Şalteks Tekstil İşletmeleri A.Ş. İş Kapsamı m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı fabrika, depo,ısıtma tesisleri, su depoları, arıtma tesisi, idari bina ile yemekhane, altyapı ve çevre düzenlemesi işleri 8 ayda yapılmıştır.

28 Sistem Alüminyum Fabrikası Yeri: Esenyurt-İstanbul İşveren: Sistem Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. İş Kapsamı m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı fabrika binası 1997 yılında yapılmıştır.

29 Çatalca Atatürk Sanayi Sitesi Yeri: Çatalca-İstanbul İşveren: Bahadır Ergün ve Hissedarları İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde m2 inşaat alanlı 98 adet işyeri, trafo binası, altyapı ve çevre düzenlemesi dahil anahtar teslimi olarak tamamlanmıştır.

30 Ünal Ayakkabı Fabrikası Yeri: Esenyurt İstanbul İşveren: Ünal Ayakkabıcılık San.ve Tic.Ltd.Şti İş Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı fabrika binası 1997 yılında yapılmıştır.

31 Alkop Sanayi Sitesi Yeri: Hadımköy-İstanbul İşveren: S.S. İstanbul Alüminyumcular Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 459 adet işyeri:, 14 adet trafo, 2 adet arıtma tesisi, elektrik dağıtım merkezi, telefon santral binaları ve sosyal tesislerin betonarme karkas inşaat işleri yapılmıştır.

32 Doğuş Elektrik Sistemleri A.Ş. Yeri: Büyükçekmece-İstanbul İşveren: Doğuş Elektrik Sistemleri A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 kapalı alana sahip fabrika inşaatı 1994 yılında tamamlanmıştır.

33 Pireks Bakır Alaşımları Fabrika Binası Yeri: Ömerli-Arnavutköy İstanbul İşveren: Pireks Bakır Alaşımları A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 kapalı alanda pirinç çubuk, pirinç profil, pirinç lama üreten 2500 ton/ay üretim kapasiteli fabrika 1994 yılında tamamlanmıştır.

34 Isıso Sanayi Sitesi Yeri: Esenyurt-İstanbul İşveren: S.S.Isıtma Soğutma Havalandırma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 441 adet işyeri betonarme karkas işleri yapılmıştır.

35 Beymer Sanayi Sitesi Yeri: Beylikdüzü-İstanbul İşveren: S.S. İstanbul Beylikdüzü Mermer Sanayicileri Yapı Kooperatifi İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı 160 adet işyeri 1989 yılında yapılmıştır.

36 Erkul Kozmetik Fabrikası ve Genel Müdürlük Binası. Yeri: Ambarlı-İstanbul İşveren: Erkul Kozmetik A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat işi 15 ayda tamamlanmıştır. Akça Gıda Fabrikası Yeri: Düzce İşveren: Akça Gıda Sanayi A.Ş. İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı fabrika binası 1982 yılında tamamlanmıştır.

37 Altın Formikalar ve Dekor Kağıt Fabrikası Yeri: Büyükçekmece-İstanbul İşveren: Kurtkaya Holding A.Ş. İşin Kapsamı: m2 kapalı alana sahip fabrika inşaatları 1978 ve 1980 yıllarında tamamlanmıştır.

38

39 Istanbul Ticaret Odası (İTO) Ana Hizmet Binası Restorasyonu Yeri: Eminönü Eminönü--İstanbul İşveren: İstanbul Ticaret Odası İşin Kapsamı: 3.000m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı ileri teknoloji ile donatılmış İstanbul Ticaret Odası nın ana hizmet binası bin ası 10 ayda yapılmıştır

40

41

42

43

44

45

46

47

48 İstanbul Defterdarlığı Beyazıt Yataklı Eğitim Tesisi Restorasyonu Yeri: Eminönü-İstanbul İşveren: T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde 3 katlı otopark 300 kişilik çok amaçlı konferans salonu, 40 oda, 4 restoranın bulunduğu toplam m2 inşaat alanlı tesis, tefriş dahil anahtar teslimi 1997 yılında tamamlanmıştır.

49

50 İstanbul Müftülüğü Fetvahane Binası Yeri: Fatih İstanbul İşveren: Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürlüğü Bina Tarihçesi: Zemin + 1 normal katlı, kagir, mermer sütun ve kaideli giriş kapısının sağında yer alan müftülük hizmet binasının tarihçesi 19.Yüzyıla dayanır. Anıtsal giriş kapısının sağında alt sırada söveli, yuvarlak kemerli nişleri, üst sırada dikdörtgen formda üçgen alınlıklı pencereleri olan hizmet binası yer almaktadır. Ampir üslubunun özgün örnekleri arasında yer alan yapının pencereleri çift kanatlı ahşap doğramadır. Pencerelerin üçgen alınlıkları, söveleri cephedeki plastır ve silmeler bezeme elemanı olarak kullanılmıştır. Taş bezemeli bir tak ile son bulan yapının tam ortasında çatı parapetinde mermerden arma şeklinde işlemeler ve çam kozalağı şekilli süslemeler yer almaktadır. Eserin çatı saçağı kornişleri furuşludur. Restorasyonu 1997 yılında Obitaş tarafından yapılmıştır.

51 Beyoğlu İlköğretim Okulu Restorasyonu Yeri: Beyoğlu-İstanbul İşveren: İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İşin Kapsamı: 1.derece tarihi eser yapı 1993 te restore edilerek Milli Eğitim Bakanlığı nın hizmetine sunulmuştur.

52

53

54 Binanın Tarihçesi: Bina Padişah Abdülhamit in orman nazırlığını yapmış olan Necip Melheme tarafından şahsı için konak olarak yaptırılmıştır. Sonraları bu büyük bina tütün deposu, işhanı, Danimarka Sefareti Binası olarak kullanılmıştır yılında Özel İdare tarafından satın alınarak sınıf teşkilatı yaptırılmış ve 1933 yılında iki okula birden açılmıştır. 26. ilkokul ile 45. ilkokul isimlerini alan bu okullar bir zaman sonra İstiklal ilkokulu ve Taksim ilkokulu olmuştur yılında ise iki okul birleştirilmiş ve Taksim İlkokulu olmuştur. Öğrencilerin çokluğu dolayısı ile bir ek bina daha yapılmıştır. Beş katlı bir bina daha okul bünyesine katılmıştır yılında Obitaş tarafından restorasyonu yapılan büyük bina Taksim Ticaret Lisesi ne verilmiştir. Halen küçük bina Taksim ilköğretim okulu olarak faaliyet göstermektedir.

55 Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi Restorasyonu Yeri: İstanbul İşveren: İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü Binanın Tarihçesi: 1054 yılında hastane olarak inşa edilen bina, 1454 te Fatih Sultan Mehmet in vezirlerinden Gedik Ahmed Paşa tarafından kılıç üretim atölyesine dönüştürülüp Kılıçhane olarak anılmaya başladı. Mekan, I. Ahmet devrinden itibaren yeniçeri kıyafetlerinin dikildiği bir tekstil atölyesi oldu. III. Ahmet devrinde mimar Sedefkâr Mehmet Ağa tarafından hastaneye dönüştürüldü. III. Selim devrinde tekrar Kılıçhane olarak kullanılmaya başlandı ve 1868 e kadar işlevini sürdürdü. Kılıçhane Binası, 1868 de Sanayi Mektebi olarak düzenlendi ve günümüze kadar meslek okulu olarak eğitime aralıksız devam etmiş olup 1992 yılında Obitaş tarafından restore edilmiş ve halen Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi olarak kullanılmaktadır.

56

57 Kapalıçarşı Restorasyonu Yeri: Eminönü - İstanbul İşveren: İstanbul İli Bayındırlık ve İskan müdürlüğü İşin Kapsamı: 3.Kısım onarım işi 1991 yılında tamamlanmıştır.

58 Tarihçesi: Kapalıçarşı'nın temeli 1461 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından atılmıştır. Dev ölçülü bir labirent gibi, metrekarede 66 kadar sokağı, kadar dükkânı ile adeta bir şehri andıran, bütünü ile örtülü bu site zaman içerisinde, 5 cami, 1 mektep, 7 çeşme, 10 kuyu, 1 sebil, 1 şadırvan, 24 kapı, 17 han eklenerek gelişip büyümüştür. 15. yüzyıl'dan kalan kalın duvarlı, bir seri kubbe ile örtülü eski iki yapının etrafı sonraki yüzyıllarda, gelişen sokakların üzerleri örtülerek, ekler yapılarak bir alışveriş merkezi haline gelmiştir. Geçen yüzyılın sonlarında deprem ve birkaç büyük yangın geçiren Kapalıçarşı nın son büyük restorasyonu Obitaş tarafından 1991 yılında tamamlanmıştır.

59

60

61

62 Kireçburnu Vilayetler Evi İnşaatı ve Tefrişi Yeri: Sarıyer-İstanbul İşveren: İstanbul Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü İşin Kapsamı: m2 arsa üzerinde toplam m2 inşaat alanlı. 7 si süit 43 oda, 200 kişilik restoran, açık kapalı kafeteryalar ve otoparkı ile tesis; proje, inşaat ve tefrişi dahil anahtar teslimi 18 ayda yapılmıştır. Bina Tarihçesi: Osmanlının son döneminde han kervansaray olarak hizmet vermiş olan bu mekan cumhuriyetin ilk yıllarında Milli Eğitim Bakanlığı denetiminde azınlık ilkokulu olarak faaliyet göstermiş ve 1950 li yıllarda yapılan mübadele sonucunda metruk hale gelmiştir lere kadar virane olan bina, 1987 yılında dönemin İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Vali Galip Demirel in bürokrasiyi aşan gayretleri ile Ankara Valisi ve Birliğin ilk Başkanı Sayın B. Cahit Bayar ın yönetiminde ve zamanın İstanbul Valisi Nevzat Ayaz ın desteği ile inşaatına başlanmış olup, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Vali M. Vecdi Gönül ile Ankara Valisi ve Birlik Başkanı Sayın Saffet Arıkan Bedük zamanında inşaatı bitirilip tefriş ve dekorasyonu tamamlanarak 1989 yılında İstanbul Vilayetler Evi olarak hizmete sunulmuştur.

63

64

65 İSKİ TM1-TM2 Atıksu Terfi İstasyonu ve Terfi Hatları Yeri: Çatalca - İstanbul İşveren: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (İSKİ) İşin Kapsamı: Çatalca Ahmediye Köyü nde toplam m2 inşaat alanlı TM1 ve TM2 Terfi Merkezleri, 152 adet 12,50 mt boyunda 80 cm çapında kesişen fore kazık tekniği kullanılarak inşa edilmiştir. Proje kapsamında ayrıca, atık su pompa terfi istasyonundan toplam mt. terfi hattı inşa edilmiş olup, proje anahtar teslimi 1996 yılında tamamlanmıştır.

66 İller Bankası Genel Müdürlüğü Altyapı İşleri Yeri: Kocaeli ve Yalova İşveren: İller Bankası Genel Müdürlüğü İşin Kapsamı: Toplam m2 alan üzerinde adet prefabrik geçici iskan konutlarının kanalizasyon, içme suyu ve saha tanzimi işlerinin projesi ve inşaatı 75 günde yapılmıştır.

67 İller Bankası Genel Müdürlüğü Altyapı İşleri Yeri: Sakarya İşveren: İller Bankası Genel Müdürlüğü İşin Kapsamı: Toplam m2 alan üzerinde adet prefabrik geçici iskan konutlarının kanalizasyon, içme suyu ve saha tanzimi işlerinin projesi ve inşaatı 75 günde yapılmıştır.

68 REFERANSLAR SANAYİ YAPILARI Isısan Isıtma ve Klima San.A.Ş. Fabrika ve İş Merkezi Sultanbeyli-İstanbul Deniz K.K.Gölcük Tersane Komutanlığı Elektronik-Cayro Fabrikaları Kocaeli Isısan Isıtma ve Klima San. A.Ş. Tuzla Organize Sanayi Bölgesi Fabrika ve Depo Binası Tuzla İstanbul Alkop S.S. Alüminyumcular Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi 459 İşyeri Esenyurt İstanbul Isıso S.S. Isıtma Soğutma Havalandırma Küçük Sanayi Sitesi 441 İşyeri Esenyurt İstanbul Beymer S.S. İstanbul Beylikdüzü Mermer Sanayicileri Yapı Kooperatifi 160 Atölye Beylikdüzü İstanbul Çatalca Obitaş Atatürk Sanayi Sitesi 120 İşyeri Çatalca İstanbul Ünal Ayakkabıcılık Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti Hadımköy Fabrika ve İdari Ofis Binası Esenyurt İstanbul Sistem Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Esenyurt Fabrika ve İdari Ofis Binası Esenyurt İstanbul Çelikler Alüminyum Sanayi A.Ş. Esenyurt Fabrika ve İdari Ofis Binası Esenyurt İstanbul Şalteks Tekstil İşletmeleri A.Ş. Velimeşe Fabrika, İdari Bina ve Arıtma İşleri Çorlu Tekirdağ Unifo Gıda Sanayi A.Ş. Fabrika ve İdari Ofis Binası Gebze Organize Sanayi Bölgesi Kocaeli Doğuş Elektrik Sistemleri A.Ş. Hadımköy Fabrika ve İdari Ofis Binası Esenyurt İstanbul Pireks Bakır Alaşımları A.Ş. Hadımköy Fabrika ve İdari Ofis Binası Esenyurt İstanbul Hasmer Mercedes Servis A.Ş. İdari Ofis ve Servis Binası Bolu Rothmans Tütün A.Ş. Fabrika Binası Bolu Osmanlı Bankası A.Ş. Antrepo Binası Mersin Pamukbank A.Ş. Antrepo Binası Mersin Su-Sa Sıvı Maddeler A.Ş. Hayat Su Fabrikası Adana Anadolu Cam Sanayi A.Ş. Fabrika Binası Mersin Tut Yapıştırma ve Boya Sanayi A.Ş. Fabrika Binası İstanbul Karadeniz Örme Sanayi A.Ş. Fabrika ve İdari Ofis Binası İstanbul Topkapı İplik Sanayi A.Ş. Fabrika ve İdari Ofis Binası İstanbul Genteks Tekstil A.Ş. Fabrika ve İdari Ofis Binası Beylikdüzü İstanbul Altın Formikalar ve Dekor Kağıt Fabrika ve İdari Ofis Binaları Büyükçekmece İstanbul İDARİ, SOSYAL VE KÜLTÜREL TESİS PROJELERİ İzmir Büyükşehir Belediyesi İzotaş İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminal Kompleksi Bornova-İzmir İzmir Büyükşehir Belediyesi 75.Yıl Spor Salonu Bornova İzmir Maliye Bakanlığı Ek Hizmet Binası Dikmen Ankara Gürolteks A.Ş. Sillyum Hotel Belek - Antalya Kartal Otelcilik A.Ş. Marmaris Kartal Otel Marmaris Muğla İstanbul İl Özel İdaresi Silivri Özel İdare İş Merkezi Silivri İstanbul İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü Kadir Has Lisesi ve Spor Salonu Küçükyalı İstanbul İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü Kireçburnu Vilayetler Evi Kireçburnu İstanbul İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü Hadımköy 30 Derslikli İ.Ö.O. Çatalca İstanbul Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı Beyazıt Yataklı Eğitim Tesisi ve Tefrişi İstanbul İstanbul İl Özel İdare Müdürlüğü Check-up Merkezi İnşaatı Fatih İstanbul EBSO Ege Bölgesi Sanayi Odası Bergama Turanlı Dereköy Beldesi 9 Derslikli İlköğretim Okulu Bergama-İzmir ALTYAPI TESİSLERİ İller Bankası Genel Müdürlüğü Prefabrik Geçici İskan Bölgeleri Kanalizasyon, İçmesuyu ve Saha Tanzimi (Kocaeli,Sakarya,Yalova) İstanbul Büyükşehir Belediyesi İski Çatalca TM1 ve TM2 Terfi Merkezi ve Atıksu Terfi Hatları Çatalca İstanbul KONUT PROJELERİ Başbakanlık TOKİ Başkanlığı Silivri Belediyesi 418 Konut ve Altyapısı İstanbul S.S.Çevreciler Konut Yapı Kooperatifi 160 Konut ve Altyapısı Silivri İstanbul S.S. Erdemkent Konut Yapı Kooperatifi 130 Konut ve Altyapısı Silivri İstanbul Başbakanlık Proje Uyg. Birimi. PUB, Gölyaka ve Cumayeri 382 Konut ve Altyapısı Düzce Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Değirmendere 444 Konut ve Altyapısı -Kocaeli RESTORASYON VE YENİLEMELER İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü Kapalıçarşı 3. Kısım Restorasyonu İstanbul İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü Beyoğlu-Taksim İlkokulu Restorasyonu İstanbul İstanbul Bayındırlık İl Müdürlüğü Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi Restorasyonu Fatih İstanbul Türkiye Diyanet Vakfı, İstanbul Müftülüğü Ana Hizmet Binası Restorasyonu Fatih İstanbul Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı Kağıthane Vergi Dairesi Onarım ve Tefrişi İstanbul İstanbul Ticaret Odası İTO Ana Hizmet Binası Restorasyonu Fatih İstanbul Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı Hizmet Binası Genel Onarımı Fatih İstanbul Deniz K.K. Gölcük Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı Konca Nusret-2 ve Konca Nusret-5 Bina Onarımı Gölcük-Kocaeli Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Florya Vali Konutu Onarımı İstanbul

69 * ( : Kısıklı Mah. Hanımseti Sokak No:8 Çamlıca Üsküdar/İstanbul TÜRKİYE obitas@obitas.com.tr

Doğru, kaliteli ve güzel projeler tamamlamaya devam edecek olan Obitaş ın yeni atılım ve başarılarını paylaşmak dileğiyle. Kaşif GÜNDOĞDU Başkan

Doğru, kaliteli ve güzel projeler tamamlamaya devam edecek olan Obitaş ın yeni atılım ve başarılarını paylaşmak dileğiyle. Kaşif GÜNDOĞDU Başkan Obitaş; 40 yıla varan bilgi birikimi, iş deneyimi, tecrübeli teknik personeli ile zor coğrafyalarda birçok projeyi başarıyla tamamlayan bir inşaat şirketidir. 1977 den bugüne Türk İnşaat sektörünün gelişimine

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN PROJELER

TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN PROJELER TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN PROJELER CEZAYİR CONSTANTINE İLİ MASSINISSA BÖLGESİNDE 3.000 ADET TOPLU KONUT İNŞAATI Proje Cezayir in ikinci en büyük kenti Constantine in gelişen bölgesi Massinissa da konumlanmaktadır.

Detaylı

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net

İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013. www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. BESA İNŞAAT KATALOG 2013 www.besainsaat.net İnşaat Taahhüt Sanayi Ltd. Şti. İÇİNDEKİLER 1- Besa İnşaat Hakkında 2- Hizmetlerimiz 3- Yapılan işler 4- Biten Projeler 7- Devam

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI. Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 Kl.

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI. Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 Kl. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI PROJE VE İHALE DOSYALARI Sıra No Yılı Cinsi Konusu Adet Kl:Klasör 1 1990- Proje - Personel ve Öğrenci Yemekhanesi, Mimari 2 1990-

Detaylı

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR.

GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. GELECEĞİN GÜVENLİ YAPILARI; PRESTİJ VE KALİTENİN MİMARI TERAZİ YAPI A.Ş İLE YÜKSELİYOR. HAKKIMIZDA TERAZİ YAPI; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek

Detaylı

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. AVCIBAŞOĞLU İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Şirketimiz Hakkında 2014 Hakkımızda Dönemin şartlarına ve tercihlerine uygun konut projeleri üreten Avcıbaşoğlu İnşaat 2000'li yıllardan itibaren

Detaylı

HAKKIMIZDA. Hakkımızda

HAKKIMIZDA. Hakkımızda Hakkımızda İki inşaat mühendisi tarafından kurulan İDAKON YAPI uzun yıllar özel sektörde kazandıkları tecrübeyi bir araya getirerek şahıs ve firmalara daha profesyonel müteahhitlik hizmetleri sunmayı amaçlamaktadır.

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

geleceği inşaa ediyoruz

geleceği inşaa ediyoruz geleceği inşaa ediyoruz geleceğin güvenli yapıları ERTAN YAPI ile yükseliyor.. HAKKIMIZDA Ertan Yapı; geçmişinden aldığı deneyim ve elde ettiği bilgi birikimlerini inşaat sektörüne hizmet etmek amacıyla

Detaylı

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI

AĞAOĞLU MASLAK 1453 İNŞAAT ALANI MODEL BİNA hakkımızda MODEL İNŞAAT 1993 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacı Yurtiçi ve Yurtdışı Müteahhitlik hizmetleridir. Bu hedef doğrultusunda Yurtiçi ve Yurtdışında çok önemli projeler gerçekleştirilmiştir.

Detaylı

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt

Hakkımızda Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Gkas İnşaat-Elektrik-Taahhüt Hakkımızda İnşaat alanında çalışmak üzere sektörün önde gelen firmaları arasında olma hedefiyle faaliyetlerimize 1976 yılında başladık. Kuruluşumuzdan bu yana geçen uzun sürede, gerek kurduğumuz ekip,

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Uzun süreli işbirlikleri, inşaat ve mimari uygulama hizmetleri! ECEM İNŞAAT ve MİMARLIK 1992 yılında Türker Dönmez ve eşi Y. Mimar Yasemin Dönmez tarafından kuruldu. Kurulduğu günden bu yana işverenlerine

Detaylı

Prensibimiz her koşulda Güvenilir ve Kaliteli olmak Mehmet Emin ÜNLÜSOY

Prensibimiz her koşulda Güvenilir ve Kaliteli olmak Mehmet Emin ÜNLÜSOY Sunum Prensibimiz her koşulda Güvenilir ve Kaliteli olmak Değerli Dostlarımız, 1989 yılından bu günlere dek büyümesini sürdüren firmamızın her daim ana hedefi, işini yaptığımız, iş yaptırdığımız ve işbirliği

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kağıthane Toplam Yatırım 147 Milyon YTL (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri

1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / İSTANBUL. 1 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri 1. GÜRYAPI İNŞAAT TAAH. SAN. İÇ VE DIŞ TİC. A. Ş Okmeydanı / OKÇULAR TEKKESİ PROJESİ 3 Adet 1600kVA Tip C/2 Trafo Tesisi Komple Taahhüt İşleri A.G O.G Kablo Deplase İşleri Komple Taahhüt İşleri Sosyal

Detaylı

. Hedef Insaat.. Hedef Construction

. Hedef Insaat.. Hedef Construction . Hedef Insaat. Hedef Construction Hedef İnşaat Şirketi 2004 yılında kuruldu. Kuruluş ilkelerimiz; insan odaklı yaklaşım ile modern kentlere imza atmaktır. Başarının sırrı bilgili, deneyimli, işini kendine

Detaylı

4.ENDÜSTRİ, SANAYİ VE TİCARET YAPILARI

4.ENDÜSTRİ, SANAYİ VE TİCARET YAPILARI Endüstri yapıları 4.ENDÜSTRİ, SANAYİ VE TİCARET YAPILARI Doğangün A, Livaoğlu R, 2012, Esentepe Tekstil San. ve Tic. Ltd. Şti ne ait yapı çatı sistemi hakkında teknik rapor, Halk Sigorta. Doğangün A, 2011,

Detaylı

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK.

DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK. DUKSA MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK ------------------------------------------------------------------- duksa MÜHENDİSLİK ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT DEPARTMANI DUKSA Mühendislik bir tesiste bulunan tüm elektrik

Detaylı

GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR

GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR Milli Eğitim Bakanlığı Yatırımlar ve Tesisler Dairesi Başkanlığı 5. Grup İllerdeki (Amasya, Ankara, Çankırı, Çorum, Kastamonu,

Detaylı

solar 1997 DEN BUGÜNE 2.500.000 M² İNŞAAT ALANI İŞVEREN : Maya & Yılsan Adi Ortaklığı YER : KARTAL - İSTANBUL İŞİN TANIMI : 250.000 m² İnşaat alanına sahip AVM IKEA ve KULE PROJESİ İŞVEREN : YILMAZ

Detaylı

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır.

Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası. Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. KAMU BINALARI Gümrük ve Muhafaza Başmüdürlüğü Ankara Merkez Laboratuvarı Binası 1 Türkiye de Avrupa Standartlarında Yapılan İlk Laboratuvar Binasıdır. A l a n ı 1 6 0 0, 0 0 m d i r. 004 Yılında Projesi

Detaylı

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ

FİRMA HAKKINDA FİRMA BİLGİLERİ FİRMA HAKKINDA SUUD İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AHMET ÇAKIR tarafından 28 Haziran 2012 tarihinde kurulmuştur. Yaptığımız işleri inşaat malzemeli veya sadece işçilik olarak yapmaktayız.

Detaylı

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ

İLÇESİ : İLKADIM İŞİN PROGRAM YILINA KADAR YAPILAN HARCAMA TUTARI ( TL ) 2014 YILI ÖDENEĞİ ( TL ) PROJE TUTARI ( TL ) PROJE NO SIRA NO KURULUŞ İLÇESİ : İLKADIM SIRA 1 İLBNK-7 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım Kaplama işi-9/1 Yol Yapımı 2013 2014 924.032 582.304 Devam Ediyor 2 İLBNK-8 İLBANK A.Ş. BÖLGE (Alt Yapı) Beton Yol, Kaldırım

Detaylı

T.C. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı 3M Yapı Gayrimenkul Yat. İnş.Tur. Nak. Ve Tic. A.Ş. 24-01-2015 // 04-02-2016 Toplam : 25.472 m² T.C. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çatalca İlçesi,

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları

Referanslarımızdan Bazıları Referanslarımızdan Bazıları İNŞAAT FİRMALARI YERİ TÜRÜ ADEDİ Biat İnşaat İkitelli Toplu Konut 560 Biat İnşaat Pendik Toplu Konut 320 Haznedaroğlu İnşaat Pendik Toplu Konut 172 Ekşioğlu İnşaat İkitelli

Detaylı

ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT

ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT BÜTÜN ELEKTRİK ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT Adnan Kahveci Mah. Sayaca Cd. No: 20 A Blok D:3 Beylikdüzü -İstanbul Tel: +90 850 733 2937 Cep: +90 532 374 2712 www.butunelektrik.com Uygulama Referansları: 1. Tayeks

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

Hakkımızda. Projeler Endüstriyel Yapılar Okul İnşaatları Otel İnşaatları Konutlar. İletişim

Hakkımızda. Projeler Endüstriyel Yapılar Okul İnşaatları Otel İnşaatları Konutlar. İletişim Tanıtım Dosyası 1 İçerik Hakkımızda Projeler Endüstriyel Yapılar Okul İnşaatları Otel İnşaatları Konutlar İletişim 2 Hakkımızda 3 4 Tekirdağ Çerkezöy Ribatek Fabrikası Proje Tekirdağ Çerkezköy Ribatek

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI

YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI YATIRIM VE İNŞAAT DAİRE BAŞKANLIĞI ÇALIŞMALARI İzmir Büyükşehir Belediyesi Sınırları içinde 2004-2008 Döneminde Aşağıda Özet Olarak Verilen Yatırımlar Yapılmıştır. 208,600 m uzunlukta değişik çaplarda

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR

D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR D- YAPIM VE PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR 1-2012 YILI GENEL BÜTÇELİ YATIRIM PROGRAMINDA OLAN İŞLER; Yalova Bayındırlık ve İskan Hizmet Binası işinin sözleşmesi yapıldı. Yapım aşamasında. Altınova

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ.

GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. Firmamız Hakkımızda 1998 Yılında kurulan GÜNEY MEKANİK MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. mekanik tesisat uygulamaları alanında hizmet vermektedir. Yaptığı her işin arkasında durmayı prensip edinmiş firmamız endüstriyel

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Mart 2016-Bartın Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı İÇİNDEKİLER Üst Yönetici Sunuşu 1. Genel Değerlendirme-----------------------------------------------------------------------------------------------1

Detaylı

Basit tarım ve endüstri yapıları, (Tesisat ağırlıklı ağıllar, kümesler, tahıl ve patates depoları, fidan yetiştirme ve bekletme tesisleri vb.

Basit tarım ve endüstri yapıları, (Tesisat ağırlıklı ağıllar, kümesler, tahıl ve patates depoları, fidan yetiştirme ve bekletme tesisleri vb. MİMARLAR ODASI İSTANBUL BÜYÜKKENT ŞUBESİ MİMARLIK HİZMETLERİ EN AZ BEDELİ TABLOSU BU TABLO TMMOB MİMARLAR ODASI MİMARLIK HİZMETLERİ EN AZ BEDEL TARİFESİ EKİDİR. YAPI BİRİM MALİYET SINIFLARI 1. SINIF Her

Detaylı

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat

Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Adım İnşaat TANITIM DOSYASI 1978 yılından bugüne çok sayıda sanayi tesisi projesini başarı ile gerçekleştirmiş olan Adım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 2012 yılında yapısal tasarım ve teknik uzmanlık hizmetleri

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi

Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Artuğ Bayer İnşaat Mühendisi Adres Bilgileri : Türkiye - Kocaeli - Merkez - Yahya Kaptan Mah. Ev Telefonu : 90 (262) 331 80 88 Cep Telefonu : 90 (532) 562 45 79 E-Posta : artug_bayer@yahoo.com bayerartug@hotmail.com

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul

QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul QUASAR MEKANİK TESİSAT PROJE DANIŞ. TİC. LTD ŞTİ. Kocasinan Merkz Mah. Şehit zaim Fırat Sok. no11/16 Bahçelievler-istanbul +90 212 657 26 18 ŞİRKETİMİZİN HEDEFLERİ; KUASAR MEKANİK ŞİRKETİMİZİN KALİTE POLİTİKASI;

Detaylı

Referanslarımızdan Bazıları ( )

Referanslarımızdan Bazıları ( ) Referanslarımızdan Bazıları (2018-2000) MEDITIME HAST. ATAŞEHİR - İSTANBUL Kullanım alanı : 7.250 M2 44 Yataklı - 3 Ameliyathane - Bebek Yoğun Bakım Ünitesi İstanbul DEVAM EDİYOR NEF 19 SANCAKTEPE - İSTANBUL

Detaylı

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.

CAN TEKNİK ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. REFERANSLARIMIZ Metrocity Kompleksi (İstanbul / Türkiye) ALT TAŞERONLUK İstanbul un finans ve ticaret merkezi olan Zincirlikuyu Maslak hattı üzerinde bulunan Metrocıty Kompleksi toplam 215.000 m2 kapalı

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI

- KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI PROJELER - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ UMUTTEPE MERKEZ KAMPÜSÜ ÖĞRENCİ EVİ VE KAFETERYASI İNŞAATI ELEKTRİK İŞLERİ YAPIMI - KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ TANI MERKEZİ İNŞAATI KAPSAMINDA YAPTIRILCAK OLAN ELEKTRİK

Detaylı

CelluBor a ait Deney ve Raporlarımız : *. Bakteri ve Mantar Testi Raporu *. Isıl Direnç Katsayı Test Raporu *. Yangın Yalıtım Testi Raporu *. Akustik Uygulamalar İçin Hava Akış Direnci Tayini *. Ses (

Detaylı

Geleceğe sözümüz var!

Geleceğe sözümüz var! Geleceğe sözümüz var! Bilgi ve deneyim, dört dörtlük koordinasyonun yanı sıra kusursuz zamanlama ile birleştiğinde sonuç mükemmeldir! ENERJİSİNİ BİZDEN ALTINDAĞ İNŞ. TAAH. TİC. İTH. İHR. LTD. ŞTİ. KAYA

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

YANGIN ALGILAMA VE UYARI SİSTEMLERİ. Referanslar

YANGIN ALGILAMA VE UYARI SİSTEMLERİ. Referanslar YANGIN ALGILAMA VE UYARI SİSTEMLERİ Referanslar Sultan Makamı Konakları - İstanbul Grand Regency Doha Hotel - Van Emlak Konut - Stüdyo 24 - İstanbul Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı

Detaylı

www.aska-insaat.com.tr

www.aska-insaat.com.tr Eğitim Mah. Kasap İsmail Sok. Aska İş Merkezi No:2 D:9 Kadıköy İstanbul Telefon: 0 (216) 338 33 77 347 44 98 Faks: 0 (216) 337 05 92 E-posta:info@aska-insaat.com.tr www.aska-insaat.com.tr Aska İnşaat Ticaret

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

İHALEYE DAVET (İD) EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ (WB3-GÜÇL-ONAR-52-53-54-55)

İHALEYE DAVET (İD) EĞİTİM YAPILARI GÜÇLENDİRME VE ONARIM İNŞAATI SÖZLEŞME PAKETİ (WB3-GÜÇL-ONAR-52-53-54-55) İHALEYE DAVET (İD) Türkiye Cumhuriyeti İstanbul İl Özel İdaresi İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) Kredi :4784-TU EĞİTİM

Detaylı

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Projeleri. TÜBİTAK Projeleri

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Projeleri. TÜBİTAK Projeleri Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) Projeleri Baraj Tipi Büyük Yapılarda Kayaçlardaki Ayrışmaya Bağlı Direnç Azalmasının İyileştirilmesi, 2003 (97K12048), Ayhan Koçbay, R.Pelin Bilgehan. Özet: Obruk baraj

Detaylı

mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK

mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK mühendislik HARİTA İNŞAAT MİMARLIK Tarih boyunca insanlığın refahı ve medeniyetin gelişimi sorumluluklarını kendine vazife edinmiş insanlar ve kurumlar var olmuştur. Bu insanlar ve kurumlar varlıklarını

Detaylı

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından:

2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler. Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: 2004-2005-2006-2007 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğler Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2004-2005-2006-2007 YILI

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BOMONTİ TURİZM MERKEZİ

BOMONTİ TURİZM MERKEZİ BOMONTİ TURİZM MERKEZİ K - 32 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 33 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 34 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 35 - BOMONTİ TURİZM MERKEZİ - 36 - BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER BOMONTİ TURİZM MERKEZİ

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

ŞEYHÜLİSLÂMLIKTAKİ BİNALARIN MİMARÎ ÖZELLİKLERİ

ŞEYHÜLİSLÂMLIKTAKİ BİNALARIN MİMARÎ ÖZELLİKLERİ 34 ŞEYHÜLİSLÂMLIKTAKİ BİNALARIN MİMARÎ ÖZELLİKLERİ Şer iyye Sicilleri Arşivi XIX. yüzyılda inşa edilmiştir. Altındaki Bizans yapısının temellerine göre planı şekillenmiştir. İki katlı binanın ilk katında

Detaylı

www.kuralmimarlik.com

www.kuralmimarlik.com REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI GENERALİ SİGORTA Merkez Ofis, Akdeniz Bölge Müdürlüğü, İçanadolu Bölge Müd. Komple Dekorasyonu VESTEL SHOWROOM MAĞAZASI Posta Caddesi Camlıkahve Güngören / İstanbul SÜPER İNŞAAT

Detaylı

Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY. Geoplast.com.

Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY. Geoplast.com. Türkçe BİNA REFERANSLAR KÖR KALIP SİSTEMLERİ, TOPRAK ALTI DUVAR KORUMA VE DRENAJ MODULO YENİ ELEVETOR DEFENDER HAFİF HIZLI KOLAY Geoplast.com.tr MODULO BETONARME YÜKSELTİLMİŞ DÖŞEME ÖZTİMURLAR İŞ MERKEZİ

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır.

METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER. ve grup firmalarıdır. METAŞ ELEKTROMEKANİK TAMAMLANAN PROJELER ve grup firmalarıdır. İstanbul Silivri'de inşa edilen 3.200 m² kapalı alana sahip hastanenin; Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Sıhhi Tesisat, Yangın Tesisatı, Teknolojik

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN

ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN ERZİNCAN İLİ MERKEZ İLÇESİ ULALAR 757 ADET KONUT İLE ALTYAPI VE ÇEVRE DÜZENLEMESİ İNŞAATI İŞİ MUSTAFA EKŞİ İNŞAAT ERZİNCAN TOKİ İSTANBUL KAYABAŞI 11. BÖLGE 1130 KONUT, 3 ADET BÜFE İLE ALTYAPI VE ÇEVRE

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği

Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği Müşteri ihtiyaçlarını ve memnuniyetini ön planda tutan yüksek kalite standartlarında konutlar yaparak projelerini söz verdiği tarihte söz verdiği kalitede teslim etmek Taş Dünyası nın taahhüdüdür. Yatırımın

Detaylı

ESENYAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURULUŞ

ESENYAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURULUŞ 1 ESENYAPI İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KURULUŞ 1 9 8 8 8 1 9 82 SUNUŞ İçinde bulunduğumuz 21. Yüzyılda inşaat sektörü bundan önceye göre hem teknolojik alanda hem de kalite yönünde hızla değişim

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Zeytinburnu. 170 Milyon YTL. (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Zeytinburnu Toplam Yatırım 170 Milyon YTL (Yüz Yetmiş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK

STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME. Doç. Dr. ALİ KOÇAK STRÜKTÜR ÇÖZÜMLEME Doç. Dr. ALİ KOÇAK YAPI Tüm canlıların beslenme barınma ve diğer doğal gereksinimlerini sağlamak için çeşitli yapı gereç ve yapım teknikleriyle oluşturulan yeryüzü yeraltı ve sualtı

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri

100 m² m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri 100 m² - 1.000.000 m² Yapıların Anahtar Teslim Mimari, İnşaat Mühendislik, Dekorasyon ve Taahhüt Hizmetleri Hotel, Hastane, Üniversite, AVM, Villa, Cafe, Restaurant, Fabrika, Okul, İş Merkezi, Ofis, Residence,

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

www.dekomyapisan.com Şirket Profili

www.dekomyapisan.com Şirket Profili Şirket Profili 1996 yılında kurulan şirketimiz ana faaliyet alanı olan inşaat işleri bünyesinde asma tavan, ara bölme duvar ve alçı sıva & boya uygulamaları ile yola çıkmış, geçen zaman içerisinde ev ve

Detaylı

01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ

01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ 01.01.1997 / 31.12.2007 TARĐHLERĐ ARASI YAPILAN ĐŞLER LĐSTESĐ Fabrika Sahasında Đnş.Tes.Onarım Đşleri 2007 Keşfi 656.655,67 YTL Mıcha Galvanizli Çelik Kons.San.Tic.A.Ş. 7500 m2 Fabrika Đnşaatı 2007 Keşfi

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 26 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER ÖZAK Grubu Sevil Sabancı Otel Projesi CVK Grup Ülker- Koç Grupları Ayhan tekstil

Detaylı

YÖNETİM VE TEKNİK KADRO

YÖNETİM VE TEKNİK KADRO www.seninsaat.com.tr YÖNETİM VE TEKNİK KADRO YUSUF ŞEN Müh. / Yönetim Kurulu Başkanı İSMAİL AKDAŞ İnş. Müh. MURAT DEMİRLİ Rest. Uzm. Y. Mimar A. KADİR BALTA Dekorasyon ve İnce İşler Uzmanı AYLA DEMİRLİ

Detaylı

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası

KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası 2012 KONYA KARAPINAR 300 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU İnceleme Dosyası Konya Karapınar da yapılması planlanan 300 Kişilik Öğrenci yurduna ait genel bilgi ve maliyet çalışması Halil ATLI ESEER İNŞAAT 03.02.2012

Detaylı

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir.

Firmamız uzun zamandan beri konusunda uzman teknik kadrosu ve iş tecrübesi ile aşağıdaki ihtisas kollarında hizmet vermektedir. HAKKIMIZDA Taylan Çiçek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGU) İnşaat Mühendisliği bölümünden 2002 yılında lisans 2004 yılında yüksek lisans eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu. Eskişehir de

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

AYDUR İNŞAAT. Vizyon & Misyon

AYDUR İNŞAAT. Vizyon & Misyon Faaliyetlerini 2003 yılından bu yana sürdüren AYDUR İnşaat, kalite ve müşteri memnuniyeti gibi konularda ki titizliği ile inşaat sektörünün yükselen yıldızı olmayı başarmıştır. Projelendirmeden başlayarak

Detaylı

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ.

AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU AK MİMARİ İNŞAAT LTD.ŞTİ. 1994 yılında AK İNŞAAT LTD.ŞTİ. olarak kurulan şirketimiz, inşaat sektöründe birçok projeye imza atmıştır.1994-1997 yılları arasında İstanbul un birçok bölgesinde

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

www.ozancanprefabrik.com

www.ozancanprefabrik.com www.ozancan.com ozancana ozancan 1 ozancan www.ozancan.com 2 INDEX Sayfa Hakkımızda - Kalite Belgelerimiz Fabrika İnşaatları Spor Salonu İnşaatları (İ.B.B. Büyük Ölçekli Prefabrik Spor Salonları) Filigran

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

İL: Mersin İLÇE: Tarsus KÖY/MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar

İL: Mersin İLÇE: Tarsus KÖY/MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar K - 60 - İL: Mersin İLÇE: Tarsus KÖY/MAH.: Sofular SOKAK: 37 ve 42. Sokaklar - 61 - K BİLGİ FÖYÜ: BULUNDUĞU YER İL İLÇE MAHALLE SOKAK MÜLKİYET : Mersin : Tarsus : Sofular : 37 ve 42. Sokaklar : Hazine

Detaylı