Proje Mimarı ve Proje Mühendisi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Proje Mimarı ve Proje Mühendisi"

Transkript

1 RUMİ TOWERS

2 Projeye Genel Bakış Rumi Group un kuracağı Rumi konut kompleksi, Kazan şehrinde, Novo-Savinovsky Bölgesi, Fatih Amirhan Cd. de bulunan m2 arazi üzerinde kurulacaktır.

3 Kompleksin toplam alanı yaklaşık m2 olup, yaşam alanı m2, ticari alanı m2, kapalı garaj alanı m2, diğer alan ( yardımcı, teknik ve ortak) m2. Dairelerin toplam sayısı 520, otoparkların toplam lot sayısı 683 tür. Konut kompleksi "Rumi-1 ", "Rumi-2 ve "Rumi- 3" olarak adlandırılan, yüz metre yüksekliğinde üç kuleden oluşacaktır. Kompleksin merkez binası olan Rumi-1 27 katlı olup, merkez ekseni boyunca 2 derece döndürülmüştür. Zemin kat plastik bir görünüme sahip olacak ve şekli dans eden bir dervişi andırılacaktır. İlk dört katında perakende ve ofis alanı, hayatı kolaylaştıran tesisler olacak, 5 ila 27inci katlar arasında daireler olacaktır. Toplam 80 daire (135,5 metrekare ortalama alanda her katta 4 daire) inşa edilecektir. Rumi-2 ve Rumi-3 Kuleleri, 30 katlı binalar olacaktır. Her bir kule 220 daireden oluşacaktır. Standart 1-4 odalı daireler 2 ila 24. katlarda, 5-6 odalı daireler 25 ila 30. katlarda yer alacaktır. Bütün meskûn alanın altında 500 araçlık kapalı bir otopark yapılacaktır. Her dairede bir havalandırma sistemi bulunacak, bunların split sistemleri çatıda kurulacaktır. Şirket, altyapıyı tamamen akıllı yönetim sistemi ile uygulamayı planlamaktadır. Tamamlanan daireler yüksek kalitede olacak, Rumi- 1 Kulesi, Rumi-2 ve Rumi-3 Kulelerinden daha üstün bir nitelik sunacaktır. Konfora özel bir önem verilmektedir. Kompleks te kafeler, restoranlar, kuru temizleme, anaokulu, fitness merkezi, güzellik salonu bulunacaktır. Yirmi dört saat güvenlik, ev içi yüksek profilli hizmetler Kompleks sakinleri için konfor ve güvenlik ortamı yaratmak için tasarlanmaktadır. Bunların yanı sıra açık hava otoparkı, çevresinde yeşillik alan ve çocuk oyun parkları gibi avantajlar da sağlamaktadır.

4 Proje Mimarı ve Proje Mühendisi Mimari tasarım GAD Mimarlık Bürosu (Türkiye), proje planlaması ve spesifikasyonları OOO Trial (Kazan) tarafından geliştirilmiştir yılından bu yana, proje çalışmaları ve konsept tasarım geliştirme de dahil olmak üzere mimari hizmetler sunan GAD nin İstanbul ve New York'ta ofisleri bulunmaktadır. GAD nin ilgi alanları arasında modern mimari, şehir planlama, tüketici alışkanlıkları ve davranışları, projeler için geniş kapsamlı yaklaşımlar bulunmaktadır. Büro, mimariye yaratıcı yaklaşımlar getirmek ve yeni mekansal çözümler uygulamak için çaba göstermektedir. GAD, 1997 de İstanbul'da kamuya ait bir park projesi için Türk Mimarlık Ödülü ve dış tasarımla ilgili 2001 Çimsa Tasarım Ödülü de dahil bir çok ödül kazandı. Büro, 2003 yılında da Miami'de bir bronz madalya kazandı. GAD projeleri, 2003 Miami Bienali, Galerist (İstanbul), 2002 Minima Art (Philadelphia), 2004 Mimarlık Müzesi (Rotterdam), 2005 Kraliyet Sanat Akademisi (Londra) gibi pek çok uluslararası sergide yer almıştır. İstanbul'da, GAD tarafından tasarlanan çeşitli projeler (hem tamamlanmış hem geliştirme aşamasında) vardır: - Autopia İstanbul -NewAda İstanbul -OneOrtaköy İstanbul -Kuum Otel Bodrum

5 Konum Arsa sınırları, doğuda Fatih Amirhan Caddesi, kuzeyde Sovremennik konut kompleksi, güneyde AK Bars Wrestling Palace, batıda Kazanka Nehri'nin kıyısıdır. Novo-Savinovsky semti Kazan ın kuzeydoğu kesiminde yer alır. Kentsel İmar Gelişim Planı, Kazanka Nehri nin sağ kolunun hastane, okul ve kliniklerle nüfuslu konut bölgesi olarak büyümesini öngörmektedir. Ayrıca semt, 2013 Universiade spor tesislerinin yapılacağı bölgedir; AK Bars Wrestling Palace, Su Sporları Merkezi ve 45 bin kişilik stadyum yapılacaktır. Semt, şehir merkezine benzer şekilde, konut ve ticari gayrimenkuller için tercih edilen bir bölge olarak düşünülmektedir. Novo-Savinovsky, son beş yılda aktif büyümeye devam etmiş; yeni business-class kompleksler, mağazalar, ofisler gibi yapılar inşa edilmiştir. Nehir kenarında sırayla dizilmiş bloklar mükemmel manzaralar sunmaktadır. Kazanka nehrinin sağ kıyısındaki Konut bölgesi (Temmuz 2010)

6 Projenin Çevresi Konut projeleri Arsa, lüks evleri ile yeni bir toplu yerleşim halini alacak seçkin bir bölgede yer almaktadır. Bölge aktif biçimde gelişmektedir. Arsanın doğusunda, Fatih Amirhan Caddesi nde 7 hektar üzerinde toplam alana sahip 788 daireli business class Magellan Projesi bulunuyor. Magellan ın arkasında, Kazanka Nehri kıyısında, yeni inşa edilmiş bir site bulunuyor. Sitenin önemli binaları;bereg, Bereg-2 ve Bereg-3 dir. Toplam alanı yaklaşık 17 hektar olan projenin m2 si konut olarak ayrılmıştır. Üst katları, manzaralı kral daireleridir. Ofis ve ticari projeler Bölgedeki ofis ve ticari gayrimenkuller, Bereg ve Sovremennik konut kompleksleri de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak 1-2 katlı müstakil binalardan ve Riviera Hotel den oluşmaktadır.. Eğlence projeleri Kazan Riviera Oteli ve Eğlence Kompleksi, Arsa nın yakın çevresinde yer almaktadır. 210 odalı Riviera (4*), bölgedeki en yüksek binalardan olup (85 metre), bir alışveriş ve eğlence merkezi de içerir. Alışveriş Merkezi, 50 farklı aktivitesi bulunan, 3 bin kişilik, bölgenin tek su parkına sahiptir. Aynı zamanda çeşitli sinemalar, bowling, bilgisayar oyun alanı, gece kulübü, birkaç kafe-restoran, yatlar için iskele, plaj, 1200 araçlık otopark alanı bulunmaktadır.

7 Universiade tesisleri ve park alanı Konut projelerinin yanı sıra, Kazanka Nehri'nin sağ kıyısında çeşitli spor tesisleri inşa edilmektedir Universiade ile devreye girecekleri beklenmektedir. Arsa, tamamlanmış bir spor kompleksine komşudur: AK BARS Güreş Sarayı, judo, diğer dövüş sanatları ve güreş müsabakaları için inşa edilmiştir. Tesis, 3 bin kişilik olup 300 araçlık açık otoparka sahiptir. Arsanın kuzey-batısında, Sovremennik Tesisleri nin sırtında iki önemli projeleri daha bulunmaktadır: - Açılış/Kapanış törenlerinin yapılacağı çok amaçlı kişilik stadyum; konserler, festivaller ve kitlesel aktivitelere ev sahipliği yapacaktır; kişilik su sporları merkezi. Kazanka Nehri'nin sığ yatağının, dördüncü baraj yakınında doldurularak değerli doğal manzaraların korunması ve eğlence parkı yapılması planlanmaktadır. Kazanka Nehri'nin sağ kıyısında için imar planı, 2013 Universiade a kadar aşağıdaki rekreasyon alanlarını öngörmektedir: - Stadyum arazisinde Universiade Park ı yapılacaktır. Bu kıyı parkı, bölgenin doğu ve orta kısımlarında kurtarılmış bölgeler oluşturacak yürüyüş yolları ve mevcut bitki örtüsünün korunduğu dinlenme yerleri içerecektir. - Spor tesisleri boyunca uzanacak Kazanka Nehri kenarında bir sahil terası - Nehir yatağının temizlenmesinden sonra nehirdeki mevcut adacıklara su yoluyla ulaşılabilecektir. Spor ve dinlenme tesisleri, Proje'nin bölgesinin cazibesini artıracak ve Novo-Savinovsky nin bir kaliteli konut bölgesi olarak gelişmesine katkıda bulunacaktır.

8 Ekonomi Endüstriyel ve tarımsal üretim, Tataristan ın ekonomisinin çekirdeğidir. Ekonomik krize rağmen, Tataristan yerel milli geliri genellikle etkilenmemiş olup en önemli düşüş, gelirin %17sini oluşturan imalat sanayi sebebiyle %4,5 ile sanayi üretiminde yaşandı. Bu arada, hükümet tarafından aktif desteklenen tarım, inşaat ve ticaret sektörleri yerel milli gelir içindeki paylarını artırmış; sanayi üretimi ve tarım 2009 yılında gelirin sırasıyla yaklaşık %40 ve %8 ini oluştururken kalan kısım inşaat,toptan ve perakende ticaret, ulaştırma ve telekomünikasyon tarafından temsil edilmektedir. Tataristan sanayi sektörü aşağıdaki segmentlerde Rusya'nın liderleri arasında yer almaktadır: -Makine imalatı (yük taşıtları, helikopter, uçak ve uçak motoru, kompresör, yağ transfer ekipmanları, nehir ve deniz araçları, otomobil). Tataristan, Rus yük taşıtları üretiminin %50sinden fazlasını oluşturmaktadır; - Yakıt ve petrokimya endüstrisi (petrol üretimi, sentetik kauçuk, lastik, polietilen ve petrol ürünleri). Tataristan petrol imalatçıları sektörü, Tatneft liderliğindeki 34 petrol şirketinden oluşmaktadır. Tataristan ın 32 milyon ton olan yıllık petrol üretimi Rusya'nın toplam petrol üretiminin %7sine tekabül etmektedir. Tataristan, şu kalemlerde Rusya nın toplam üretiminde önemli paylara sahiptir: polistren %60, polietilen %50, Rusya'da üretilen tüm lastiklerin üçte biri, sentetik kauçuk üretiminin %40'ından fazlası. Rusya nın toplam tarımsal üretiminin %52 ten fazlasını sağlarken Tataristan tarım sektörü, et, süt, yumurta, buğday, şeker pancarı ve patates üretiminde uzmanlaşmıştır yılının ilk yarısında altı Kazan bankası, küçük ve orta ölçekli işletmelere verilen krediler açısından bankacılıkta üst sıralara girmektedir. Kazan bazlı bankaların toplam sermayesi Moskova ve Petersburg dan sonra üçüncü sıradadır. Nüfus Nüfus açısından Tataristan, Volga Federal Bölgesi'nde Başkortostan ın ardından ikinci ve Rusya'da sekizinci sırada yer alıyor yılında Tataristan'ın kalıcı nüfusu 8200 artarak e ulaşmıştır. Nüfusun (%74) büyük çoğunluğu şehir ve kasabalarda yaşamaktadır. Büyük şehir Kazan (cumhuriyetin başkenti) 1 milyon nüfusu ile 13. en kalabalık Rus şehridir. Ocak 2010 itibariyle Kazan ın nüfusu yaklaşık dır.

9 Mülkiyet Sınıflandırma Konut kompleksleri, konumu gibi, mimari tasarım, inşaat ve bitiriş malzemelerinin kalitesi ve diğer önemli özelliklerine bağlı olarak çeşitlere ayırılır: Preminum konutlar- yüksek kaliteli, pahalı malzeme ile inşa edilen, özel bir mimari tasarım ile yüksek statülü semtlerde yer alan yeni yerleşim konutlarıdır. Yeraltı otoparkı ve serbest oturum düzeni, preminum konutların iki vazgeçilmez özelliğidir. Tüm dairelerde özel ısıtma ve klima sistemleri vardır. Ayrıca giriş lobileri ve salonları, yüksek kaliteli malzemeler etrafı çevrili arazi, kapalı garaj ve genel hizmet tesisleri içermektedir. Premium konut projeleri genellikle az katlı binalardır. Ancak, kentin tarihi merkezinin dışında bulunmasına rağmen benzersiz manzarası, mimari tasarımı, altyapı sistemleri, yüksek kaliteli malzemeleri gibi özelliklere sahip olan yüksek katlı kompleksleri de içerebilir. Rumi Towers bu sınıfta yer almaktadır. Şehirde bulunan diğer preminum konut projeleri; Kremlin Pearl, Cherry Garden, Kristal, Renaissance ve Palace Embankment konut kompleksileridir. Cherry Garden Residence Cherry Garden Residence, Mushari ve Ulyanov-Lenin sokaklarının kesiştiği Vakhitovsky semtinin (Kazan ın merkezi) sakin bir bölgesinde bulunan bir kulüp konut kompleksidir. Kompleks bir kare oluşturacak şekilde dört adet 5 katlı binalardan oluşmaktadır. Bodrumda 80 araba için otopark ve apartman sakinleri için depo yer almaktadır. Proje ortalama 115 metrekarelik 80 daireden oluşmaktadır.

10 Renaissance konut kompleksi Renaissance ve Neo-Gotik konutları Kazan merkezinde Telman caddesinde bulunmaktadır. Renaissance Residences m2 alana, 59 daire ile 117 araba için otoparka sahip olacaktır. Neo-Gotik Residences 5700m2 alana, 32 daire ve 80 araçlık otoparka sahip olacaktır. Kristall konut kompleksi Kristall proje şehirin tarihsel kısmında bir tepenin üzerinde yer almaktadır (Gogol sokak). Proje toplam yaklaşık metrekare alana sahiptir. Bulunduğu konumdan dolayı, Kristall kentin çeşitli yerlerinden görülebilir ve mükemmel bir manzara sunmaktadır. SPA, fitness ve dans salonu, bar ve bilardo salonu, iş merkezi,kapalı garaj, restoran ile yüzme havuzu da dahil olmak üzere iyi gelişmiş altyapıya sahiptir. Piyasa katılımcılarına göre, Kristall, Kazan'da en lüks konut projesidir.

11 Dvortsovaya Naberezhnaya konut kompleksi Dvortsovaya Naberezhnaya projesi, Kazan Kremlin in karşısında, Kazanka Nehri kıyısında (Vakhitovsky semti) Kazan tarihi merkezinde yer alır. Proje, 66 daire olmak üzere toplam üç binadan oluşmakta, 24 saat korumalı, rekreasyon alanları ve oyun alanları bulunmaktadır. Hedef Pazar Segmenti Kazan ın mali, sanayi ve ticaret sektörlerinin gelişmesiyle potansiyel alıcılar arasında genellikle petrol ve gaz, petrokimya ve inşaat şirketlerinin üst yöneticilerinin yanı sıra bankacılık, ticaret, hizmetler sektörlerinde profesyoneller ve kamu görevlileridir.

12 Business sınıf konutlar- Gelişmiş altyapısı ile modern teknoloji ve kaliteli malzeme ile inşa edilmiş ve ekolojik olarak güvenli yerlerde (perakende, hizmet ve diğer tesislere yakın) bulunmaktadır. Bu tür evler çarpıcı cephe ve esnek iç düzen çözümleri, kalite, ortak alan olanakları ve kapalı garaja sahip olma eğilimindedir. İlk gökdelen projeleri 5-8 yıl kadar önce Kazan pazarına girdi. Kazan da, yüksek katlı kalkınma projeleri üzerinde bazı kısıtlamalar vardır. Şehir merkezinde, Mimari ve Kentsel Planlama Bölümü tarafından hiçbir gökdelenin devlet tarafından korunan tarihi binalardan (Moskovskaya, Tataristan ve B. Krasnaya sokaklarında) daha yüksek olmasına izin verilmemektedir. Rumi Towers ın da bulunduğu Novo-Savinovsky Bölgesi'nde şu konut kompleksleri bulunmaktadır: Bereg (8-26 kat), Suvorovsky (11-19 kat), Millennium (18-24 kat), Magellan (22/10 Kat ) vb.. Suvorovsky konut kompleksi Suvorovsky konut kompleksi L. Tolstoy Caddesi Kazanka Nehri'nin sol kıyısında yer alır. Kompleks değişken yüksekliği olan üç binadan (11-19 kat) oluşmaktadır. Kompleksin 350 metrekare ile 40 metrekare arasında değişen yaklaşık dairesi bulunmaktadır. Üst katlar panoramik manzarası ile iki üç katlı dublekslerden oluşmaktadır. Kompleks güvenlikli bir sitedir. 140 araçlık yeraltı otoparkı, her daire için depo odaları ve gelişmiş ortak tesisleri (perakende satış, kuru temizleme, çamaşırhane, yüzme havuzu, fitness merkezi ve bilardo salonu) mevcuttur.

13 Bereg konut kompleksi Bereg projesi 1 Meridiannaya Caddesi Kazanka nehri sağ kıyısında yer alır. Kompleks 8-26 arasında değişen kat yüksekliklerinde beş bloktan oluşmaktadır. Proje m2 (1.200 daire) konut alanı dahil olmak üzere m2 toplam alana sahiptir. Üst katları doğal manzaralı dublekslere dönüştürülmüştür. Magellan konut kompleksi Magellan konut projesi Chistopolskaya Caddesi Kazanka nehrinin sağ kıyısında yer alır. Değişken yüksekliklerde (10 ila 25 kat arası) beş binadan oluşmaktadır. Her binanın bodrum katında 224 araçlık otopark bulunmaktadır. Projenin toplam alanı 70k metrekaredir. Evler metrekare arasında değişen 788 daireden oluşmaktadır. Kasım 2006 yılında başlatılan kalkınma projesinin Şubat 2011 de devreye girmesi bekleniyor. Binalar sitenin dış çemberi üzerinde olup, bir süs havuzu, çiçek kümeleri ve çocuk oyun alanları ile çevre düzenlemesine sahip bir avlu oluşturur.

14 Millennium konut kompleksi Millennium konut projesi Chistopolskaya ve F. Amirhan sokakların kesiştiği, Novo-Savinovsky semtinde yer almaktadır. Ofis ve perakende alanı ile 4 konut kulesinden (18 ila 24 kat) oluşmaktadır. Kompleks yaklaşık m2 bir alana sahip (ortalama 52 metrekare 534 daire.) Hedef Pazar Segmenti Business sınıfı daireler için hedef tüketici grubu arasında üst ve orta düzey yöneticiler, hizmet ve ticaret sektörlerinde profesyoneller, kamu görevlileri ve mortgage kredisi kullananlar bulunmaktadır. Ekonomi sınıf konutlar yukarıdaki iki kategoriye girmeyen, standart iç düzen ve pahalı olmayan b malzemeleri ile karakterize edilen standart ölçekli evlerdir.

15 Sovremennik konut kompleksi Kazanka Nehri Rumi Towers Martialarts Merkezi Fatih Amirhan Cad.

16 Bereg Konut Kompleksi Magellan konut kompleksi Millenium konut kompleksi Kazan City Planlı İş Bölgesi Kazan Kremlin Sovremennik konut kompleksi Universide 2013 Su sporları merkezi ve futbol sahası Rumi Towers Suvorovsky konut kompleksi Dvortsovaya ploschad konut kompleksi

17 Arsanın fotoğrafı Arsanın fotoğrafı Riviera ticari ve eğlence merkezi Fatih Amirhan otobanı ve Kazanka Nehri

18 RUMİ TOWERS RENDERLAR

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM

THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM THE RESIDENCES AT MANDARIN ORIENTAL, BODRUM GENEL ÖZELLİKLER Ege ve Akdeniz çanağının en güzel koyu Göltürkbükü Cennet Koyu nda iki buçuk kilometre sahil şeridinde Eşsiz güzellikte Akdeniz bitki örtüsü

Detaylı

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya / Alanya Mahmutlar Beldesi Denize 500 Metre Mesafede Residence Site İçinde Satılık 2+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 99,000 113 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 2 Ertuğrul Artut

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Royal (212) 285 20 70-285 20 60 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat:2 34396 Maslak, Şişli-İSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

K4-109, Budva'da Hotel

K4-109, Budva'da Hotel Montenegro Emlak Konutları +382 68 803389 +382 68 803382 Karadağ'ın lider emlak ilan sitesi +382 68 803381 info@luxestate-montenegro.com +905338754767 K4-109, Budva'da Hotel 3 500 000 Emlak Tıpı: Işyeri

Detaylı

Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 185,000 180 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 3 Salon Sayısı : 1 Banyo

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 3396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var!

Helenium Wings in. Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! HELENIUM WINGS BASIN BÜLTENİ 21 MAYIS 2011 Helenium Wings in Teras Bahçeli Evlerinde, Daha Yaşanacak Çok Masal Var! 17 yılı aşkın sektör deneyimi ile Helenium Park, Helenium Life, Helenium Sun, Helenium

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Elektrik. Tesisat Plan Proje. Taahhût. Danışmanlık

Elektrik. Tesisat Plan Proje. Taahhût. Danışmanlık Elektrik Tesisat Plan Proje Taahhût Danışmanlık Kurumsal LtC Mühendislik firması 2013 yılında kurulmuştur. Yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve enerji sektöründe uzman bir şirkettir. Kuruluşumuzdan

Detaylı

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com

Royal. (212) 285 20 70 www.remaxroyal.com Royal (1) 85 0 70 www.remaxroyal.com Büyükdere Cad. No:59 Kat: 34396 Maslak, ŞişliİSTANBUL (Avrupa) info@remaxroyal.com Aradığınız yüksek kaliteli, güvenilir ve disiplinli bir gayrimenkul hizmetiyse sizleri

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3

O nu keşfettikten sonra, şehirden ayrılmak isteyenler tercihlerini yeniden düşünecek. 2 kumruankara.com 3 Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. O

Detaylı

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu

Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Lansmana özel peşin fiyatına 60 ay sıfır faiz Hemen tapu RESIDENCE Antalya Döşemealtı Yeşilbayır Mahallesinde; denize 19 km, şehir merkezine 10 km, hastaneye 5 km, havaalanına 20 km mesafede

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ!

AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! AMASRA NIN EN PRESTİJLİ PROJESİ! www.omia.com.tr Gayrimenkulde; garantili ve kârlı yatırım projeleri üretir... Omia İnşaat; yatırımcılarına kârlı yatırım fırsatları sunuyor. Kurulduğu tarihten itibaren

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı

Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı Satılık Endüstriyel Tesis Yatırım Fırsatı TİRE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İZMIR - TÜRKİYE Fiziki Tarif Söz konusu Gayrimenkul 125.000 m² lik bir arsa üzerinde 20.922,75 m² lik bir kapalı alana sahiptir. Gayrimenkul,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk

İş Yaşamına Yeni Bir Soluk Taahhüt Referansları İş Yaşamına Yeni Bir Soluk İstanbulʼdaki dev yatırımlardan biri olan Nidakule Levent, iş yaşamını yeniden yapılandıran A Plus ofis projesidir. Anka Grup olarak, mekanik tesisat konusundaki

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS

ONE ORTAKÖY KİRALIK OFİS GENEL ÖZELLİKLER İstanbul un Ortaköy semtinde yamaca konumlandırılan One Ortaköy projesi, ikonik tasarımıyla Mimar Gökhan Avcıoğlu imzasını taşımaktadır. Farklı bir tasarım çizgisi taşıyan One Ortaköy,

Detaylı

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor...

SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ. İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... SOFYA NIN YENİ YAŞAM STİLİ İlklerin öncüsü Garanti Koza şimdi de SOFYA da bir ilki gerçekleştiriyor... Mladost ilçesi Bulgaristan nın başkenti olan Sofya nın güney doğusunda yer almaktadır ve havaalanına

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz.

Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Tolcay İnşaat olarak ayrıntılara gösterdiğimiz özen ve mükemmeliyetçi yaklaşımımız ile dünya standardında «yaşam alanları» yaratıyoruz. Bugüne dek çalıştığı farklı projelerle ödüller alan, 2012 senesinde

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Geleceği Bugünden Görmek...

Geleceği Bugünden Görmek... Geleceği Bugünden Görmek... Skycity - Pera GYO A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve Denizli de satışa sunulmuş ticari binaların tescilli markasıdır. İş Dünyasında Yeni Bir Anlayış Skycity; Ege nin hızla gelişen

Detaylı

Hadımköy / Satılık Malikane

Hadımköy / Satılık Malikane Hadımköy / Satılık Malikane SPACE MERKEZ Pelican Hill (1.Etap) 3200 m² arazi içerisinde 800 m² kullanım alanlı 2 katlı İç avlu 75 m2 açık havuz Kış bahçesi Meyve ağaçları ve özel bahçe peyzajı Akıllı ev

Detaylı

Emerald Riverside a hoş geldiniz...

Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside a hoş geldiniz... Emerald Riverside projemiz ile hedeflediğimiz yaşam tarzı Şehir merkezinde tatil gibi hayat. Projemiz Alanya nın en hızlı gelişen modern bölgesindedir. Projenin yakınlarında

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 - Perşembe Tarihli Resmi Gazete Sayı: 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM 28 Nisan 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28277 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 Gün ve R.G. Sayı : 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ (1)

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere

Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere CIFCI CELEBI YAPI Seçkin bir yaşam isteyenlerin asla vazgeçemeyeceği, konforun bir lüks değil, hayat felsefesi olduğu, kapanmaz adalar manzarası ile gelecek nesillere örnek iç ve dış mimarisi, geniş kullanım

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi

Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi 2 Markalı konut sektörünün öncüsü Folkart Yapı, gayrimenkul alanında oluşturduğu tecrübe ve birikimlerini uzman kadrolarla daha da güçlendirerek kendi çatısı altında kurduğu Forent Gayrimenkul Danışmanlığı

Detaylı

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM Bayındırlık ve İskân Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

CASALARA BIANCA

CASALARA BIANCA 2017-2018 CASALARA BIANCA Doğa ve konforlu yaşama yapacağınız yolculuk başlıyor.. 6 7 VAZİYET PLANI İzmir konut sektörünün tartışmasız en değerli bölgesi olan Narlıdere nin Limanreis mahallesinde Residence

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 19 Mart 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 29300 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2015 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Şirket Raporu 09 Haziran 2017

Şirket Raporu 09 Haziran 2017 Şirket Raporu 09 Haziran 2017 NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (NUGYO) NUGYO GRAFİK Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ( Şirket, Nugyo ), 1997 yılında kurulmuş olup 1999 yılı Aralık ayında

Detaylı

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR

MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR MIAMI DE YATIRIM YAPMAK İÇİN ÇOK NEDEN VAR New York, Londra ve İstanbul a göre çok daha uygun gayrimenkul fiyatları Kiralarda üç kata kadar daha yüksek gelir olanağı sağlaması ABD Doları bazında iyi bir

Detaylı

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com

Şehrin Yeni Değeri. kumruankara.com Şehri içinde yaşa Şehrin Yeni Değeri Bugünden geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, Çankaya daki yeni projesiyle şehri, şehirde yaşamak isteyenlere çok özel bir değer hediye ediyor. kumruankara.com

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir.

Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. Başkent in yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, TURYAP ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesidir. PROJE HAKKINDA Mutlu ve huzurlu bir kent 1 milyon 260 m 2 alan Uluslararası Standartlarda 9 Delikli

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture...

çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... AZEL Urhan KULE çağdaş mimarisiyle maviye uzanan yol... the way to blue through modern architecture... yeşilin huzuruna uzanan mimari tasarım... Sizi başka bir yaşama, AZEL Urhan Kule nin yeşil dünyasına

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ ÖZEL SAYISI 21 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Turizm Yatırımları Bülteni DEDEMAN GRUBU Özel Sayısı yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Grubu ndan

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

www.zeytuniteras.com Hayalini Kurduğunuz Müstakil Yaşam... www.zeytuniteras.com Diğerleri... Kargaşa içinde... Trafikten bunalmış... Şehir hayatını stres içinde yaşarken... Zeytuni Teras sakinleri ne

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe

Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Sahile 1,5 km mesafe Köprüye 3 km mesafe Beylerbeyi'nin eşsiz tarihi dokusu modern yaşamla buluşması Boğaza karşı, her yere yakın Yaşama hazır, hemen teslim Kaliteli yaşam Mahalle kültürü Her aileye göre

Detaylı

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar

Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi ne yakışan yüksek standartlar Bağdat Caddesi nde ÖZLEDİĞİNİZ YAŞAM PROJE TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2016 Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe

Detaylı

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için

Alanında rakipsiz olan bu büyük kompleks, İstanbullular ve turistler için IC Yatırım Holding AŞ, 1994 ten beri sürdürdüğü köklü turizm yatırımlarına yenisini ekliyor. IC Yatırım Holding AŞ, IC Bomonti Projesi için Hilton Worldwide ile güçlü bir iş birliğine imza atıyor. IC Yatırım

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR

ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI ( ) Prof. Dr. Hülya DEMİR ŞEHİRSEL TEKNİK ALTYAPI (2017-2018) Prof. Dr. Hülya DEMİR Mekânsal kullanım tanımları ve esasları (madde 5) i) Sosyal altyapı alanları (kentsel sosyal altyapı alanları) Birey ve toplumun kültürel, sosyal

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 26 Nisan 2018 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 30403 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2018 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Fulya projesi, odağına Nişantaşı'nı ve ona uygun mimari kaliteyi koyuyor.

Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Fulya projesi, odağına Nişantaşı'nı ve ona uygun mimari kaliteyi koyuyor. MAYIS 2011 - XXI 72 yapı - konut - İstanbul YENİ NİŞANTAŞI İÇİN Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Terrace Fulya projesi, odağına Nişantaşı'nı ve ona uygun mimari kaliteyi koyuyor. Adnan Kazmaoğlu

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 16 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Avantgarde Collection Majesty Hotels Dedeman Hotels Tavros Holding Yılmaz Ulusoy

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

Ofis Kompleksi Sofya, Bulgaristan Tsarigradsko şose Bulvarı, 7-ci kilometresi

Ofis Kompleksi Sofya, Bulgaristan Tsarigradsko şose Bulvarı, 7-ci kilometresi Sofya, Bulgaristan Tsarigradsko şose Bulvarı, 7-ci kilometresi Şehir merkezi Sofya Havaalanı Tsarigradsko şose Bulvarı 2 km 7 km Vitosha Tabiat Parkı / Komun / STELLA PARK İNŞAAT SAHIBINDEN DOĞRUDAN SATIŞ

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 167 168 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES PROJELERİ PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES Sunny Isles: Lüks, prestij ve yüksek yaşam olanakları Dünyaca ünlü markaların ve mimarların projelerinin yer aldığı okyanus kıyısında bir bölgedir. Sakin, huzurlu

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ S A Y I. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 6 S A Y I Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Orange Palace Öz Hotels Doğuş-Bilgili Ortaklığı Doğuş Holding Rubi Hotels Crown

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ

KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ KARADENİZİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ TRABZON Çukurçayır'da 57 Dönüm arazi üzerinde 19 Blok ve 1001 konut Yaşamınızı konutlarımızın renkli dünyasında yeniden kurabilirsiniz. Bu proje, yenilikçi ve farklı

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2010 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16/7/1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2009 YILI YAPI YAKLA IK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Resmi Gazete Tarihi: 19.03.2009 Resmi Gazete Sayısı: 27174 16/7/1985 tarihli

Detaylı

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz?

Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? Meşe ağaçlarının içinde bir yaşantıya ne dersiniz? MEŞE AĞACI Eski uygarlıklarda Zeus'un kutsal ağacı olarak bilinen meşe, Kayıngiller ailesinden bir ağaç türüdür. 400 kadar türü bulunan meşe ağacının

Detaylı

değişimin başlangıç noktası

değişimin başlangıç noktası değişimin başlangıç noktası sizin ve çocuklarınızın mutluluğu için... 4.231 m² arazi üzerine kurulu olan 19 katlı 2 blokta, 2+1 ve 3+1 olmak üzere, 105 m² den 146 m² ye kadar toplam 4 farklı tipte daire,

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

Esenyurt un Parlayan Güneşi

Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi Esenyurt un Parlayan Güneşi TEKNİK ÖZELLİKLERİ Esenyurt un Parlayan Güneşi Turgutreis Group tarafından inşa edilen Esila KENT, 17.000 m² üzerine konumlandırılmış 6 blok 407

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE...

MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... 4 5 MOBİLYANIN YENİ ADRESİ ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİNDE... KONSEPT 4 İHRACAT DESTEĞİ 10 TASARIM 12 MİMARİ KONSEPT 14 KONUM 18 HAKKIMIZDA 19 İLETİŞİM 20 6 7 KONSEPT MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ! Türkiye

Detaylı