Tyrkisk skønlitteratur for voksne. Erginler için Türkçe yazın kitapları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tyrkisk skønlitteratur for voksne. Erginler için Türkçe yazın kitapları"

Transkript

1 Tyrkisk skønlitteratur for voksne Erginler için Türkçe yazın kitapları

2 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu ürünler ya da yerel kütüphaneler aracılığıyla ödünç alınabilir. BiblioteksCenter for Integration hakkında daha fazla bilgi edinmek için ya da kendi anadilinizdeki ürünleri nasıl ısmarlayacağınızı öğrenebilmek için adresini tıklayınız: Katalogda kitaplardaki konularla ilgili ipucu kelimeler Türkçe ve Danimarkaca yazılmıştır. Danimarkaca olan ipucu kelimeler adresinde aramada kullanılabilir. Sprog kutusunu seçip emne ipucu kelimeleri yazarak arama yapabilirsiniz. Til lånere: Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration, og indeholder tyrkiske materialer indkøbt i Materialerne kan bestilles på eller via dit lokale folkebibliotek. Læs mere om BiblioteksCenter for Integration på hvor du blandt andet kan få tips til at bestille bøger på dit sprog på I kataloget er anført emneord på tyrkisk og dansk. De danske emneord kan benyttes til søgning i Vælg sprog og tilføj emne. Til biblioteker: Materialerne i kataloget kan bestilles via Netpunkt eller via Statsbibliotekets database. Kataloget tilbydes som et forsøg i For mere information om projektet, kontakt venligst Nicola Ravden på eller nr@statsbiblioteket.dk. 2

3 Ackroyd, Peter Troya'nın düşüşü: roman. 207 sider sonlarında Alman arkeolog ve Yunan karısı antik Truva kentinde kazılar yaparlarken yaşadıklarını konu alan bir roman. Konu: Tarihi roman, arkeoloji, aşk, Truva, Türkiye, Originaltitel: The fall of Troy. I slutningen af 1800-tallet udgraver en tysk arkæolog og hans unge græske kone det antikke Troja og sammen oplever de fascinationen af Iliadens helte og deres bedrifter, men samtidig udviskes grænsen mellem sandhed og fiktion på farlig vis. Emneord: historiske romaner, arkæologi, kærlighed, Troja, Tyrkiet, Faustnummer: Akarsu, Hikmet Temel Özgürlerin kaderi. 326 sider Malazgirt Savaşını ve Türkmenleri konu alan bir roman Konu: islam, birlik, aşk, politika Historisk roman om Manzikert krigen i Emneord: islam, fælleskab, kærlighed, politik Faustnummer: Akçagüner, Zeliha Kalpağı gül oyalılar. 463 sider. Kurtuluş Savaşındaki kadınları konu alan bir roman Konu: Tarihi romanlar, aşk, kadınlar, savaş Historisk roman om kvinder i Tyrkiets befrielseskrig. Emneord: historiske romaner, kærlighed, kvinder, krig Faustnummer:

4 Alpay, Ulviye Şarap kadın : bazen masallar da gerçek olur. 495 sider. Yaşam, sevgi ve hayal kırıklığı konularında bir roman Konu: Aşk, önyargı, kadınlar, yaşam Roman om livet, kærlighed og skuffelse. Emneord: kærlighed, fordomme, kvinder, livet Faustnummer: Armaner, Türker Tahta saplı bıçak. 223 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, politika, yaşam, önyargı, toplumsal şartlar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, politik, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Arslanoğlu, Kaan Karşıdevrimciler : devrimciler sider. Siyasi roman Konu: Siyaset, gizlilik, toplumsal şartlar, çürümüşlük Politisk roman. Emneord: politik, hemmeligheder, samfundsforhold, korruption Faustnummer:

5 al-aswānī, 'Alā' Yakupyan apartmanı : roman. 224 sider. Kahire deki bir apartmanda yaşayan, farklı sınıf ve tabakalardan gelen insanları konu alan bir roman Konu: Aşk, toplumsal şartlar, Mısır, Kahire, Originaltitel: 'Amārat Ya'qūbyān. I et stort boligkompleks i Cairo lever en række mennesker fra alle samfundets lag, hvis enkelte historier følges i et epos om kærlighed, magt og afmagt. Emneord: kærlighed, samfundsforhold, Egypten, Cairo, Faustnummer: Ataşçı, Abdullah Vicdan saatleri. 161 sider. Sıradan insanları, yoksulları ve aşıkları konu alan öyküler Konu: Aşk, birlik, iyiler, yaşam anlayışı Noveller om almindelige mennesker, kærester og fattige fra fattige kvarterer. Emneord: kærlighed, fælleskab, det gode, livsanskuelse Faustnummer: Austen, Jane Akıl ve tutku. 392 sider. Biri romantik diğeri sakin ve akılcı yapıdaki iki kızkardeşin romanı. Roman 1800 yılları başında İngiliterede geçiyor Konu: Aşk, İngiltere, Originaltitel: Sense and sensibility. To meget forskellige søstres kærlighedshistorier. Den ene romantisk og stormfuld, den anden rolig og besindig. Foregår i den engelske overklasse i 1800-tallets begyndelse. Emneord: kærlighed, England, Faustnummer:

6 Austen, Jane Emma. 464 sider. Başkalarına çöpçatanlık ederken, kendini unutan güzel ve zengin Emma nın romanı. Roman 1800 yılları Ingiliz asilleri çevresinde geçiyor Konu: Aşk, , İngiltere Originaltitel: Emma. Engelsk herregårdsroman fra begyndelsen af 1800-tallet om den smukke og velhavende Emma, der er så optaget af at spille Kirsten Giftekniv for andre, at hun er nær ved at forpasse sin egen chance for at opleve kærligheden. Emneord: kærlighed, , England Faustnummer: Austen, Jane Mansfıeld Parkı. 483 sider yıllarında geçen bir aşk romanı Konu: Aile, aşk, İngiltere, Originaltitel: Mansfield Park. Engelsk herregårdsroman fra begyndelsen af 1800-tallet. Emneord: familien, kærlighed, England, Faustnummer: Ayata, Abdullah Kartallar kafese sığmaz. 318 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, siyaset, yaşam, önyargı, toplumsal şartlar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, politik, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer:

7 Aykol, Esmahan Şüpheli bir ölüm. 219 sider. Polisiye roman Konu: Sırlar, suç, şiddet, sürükleyici kitaplar Kriminalroman. Emneord: hemmeligheder, krimi, vold, spændende bøger Faustnummer: Aysu, Osman Bir beyazperde masalı. 288 sider. Tanınmış film yıldızı saldırıya uğrar ve bıçaklanır. Kendisi ve polis suçluyu bulmaya çalışırken ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırtır Konu: Gerilim, sahtekarlar, aşk En filmstjerne bliver overfaldet og dolket uden grund. Han og politiet prøver at finde gerningsmanden. Emneord: spænding, svindlere, kærlighed Faustnummer: Aysu, Osman Çifte tehlike. 277 sider. İstanbul sokaklarında bulunan genç erkek cesetleri, bir seri katili işaret etmektedir Konu: Suç, seri katiller, korku Krimi om en seriemorder der dræber unge mænd. Emneord: krimi, seriemordere, thriller Faustnummer:

8 Aysu, Osman Soğuk taşlar. 398 sider. Genç kadın yolculuk sırasında tesadüfen bir takım katiller tarafından izlenen genç bir adamla tanışır Konu: Gerilim, gizli örgütler, iyiler, kötüler En ung kvinde møder en ung og flot mand under en flyrejse. Den unge mand flygter fra en flok mordere. Emneord: spænding, hemmelige selskaber, det gode, det onde Faustnummer: Aysu, Osman Şok dalgası. 335 sider. Tanınmış gazeteci genç ve güzel bir kadınla tanıştıktan hemen sonra kaçırılır Konu: Gerilim, gizli örgütler, çürümüşlük En kendt journalist møder en ung og smuk kvinde men samme dag bliver han bortført af nogle kriminelle. Spændingsroman. Emneord: spænding, hemmelige selskaber, korruption Faustnummer: Aysu, Osman Sönmeyen ateş. 381 sider yılları İstanbul unda geçen bu aşk romanı, o yıllarda yaşanan siyasi ve sosyal kaosu yansıtıyor Konu: Tarihi romanlar, aşk, Türkiye, Historisk roman der foregår i Istanbul omkring 1919 og beskriver en kærlighedshistorie på baggrund af de politiske og sociale uroligheder. Emneord: historiske romaner, kærlighed, Tyrkiet, Faustnummer:

9 Aysu, Osman Ölü veya diri. 336 sider. Beş anti-terör uzmanı tehlikeli bir teröristin peşindedir Konu: Gerilim, gizli örgütler, terör, ajanlar Fem anti-terror specialister skal finde og stanse en meget farlig terrorist. Emneord: spænding, hemmelige selskaber, terror, agenter Faustnummer: Baran, Ethem Yarım. 210 sider. Yarım bir gençlik, yarım bir aşk ve yarım bir yaşamın romanı Konu: Aşk, yaşam, önyargı, toplumsal şartlar Roman om et halvt liv, en halv kærlighed og en halv ungdom. Emneord: kærlighed, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Barlas, Tarkan Huzursuz ruhlar. 122 sider. Sıradan insanları, yoksulları ve aşıkları konu alan öyküler Konu: Aşk, birlik, şiddet, yaşam anlayışı Noveller om almindelige mennesker, kærester og fattige fra fattige kvarterer. Emneord: kærlighed, fælleskab, vold, livsanskuelse Faustnummer:

10 Baydar, Oya Kayıp söz. 352 sider. Sıradan insanları şiddeti ve aşkı konu alan bir roman Konu: Aşk, şiddet, yaşam, önyargı Roman om almindelige mennesker, vold og kærlighed. Emneord: kærlighed, vold, livet, fordomme Faustnummer: Bezmen, Nermin Sırça tuzak. 372 sider. Zengin bir aile ve aile ferdleri arasındaki çekişmeyi konu alan bir roman Konu: Aile, evlilik, önyargı, aşk Slægtsroman om en rig familie og deres indbyrdes magtkamp. Emneord: slægtsromaner, familien, ægteskab, fordomme, kærlighed Faustnummer: Biçen, Aslı Inceldiği yerden. 314 sider. Siyasi roman Konu: Aşk, kötüler, iyiler, fantazi, toplumsal şartlar Politisk roman. Emneord: kærlighed, det onde, det gode, fantasy, samfundsforhold Faustnummer:

11 Bilgili, Murat Sadra : tanrı onun için ağlamadı. 536 sider. Düşsel bir roman Konu: İyiler, kötüler, fantazi, gizli örgütler Fantasy roman. Emneord: det onde, det gode, fantasy, hemmelige selskaber Faustnummer: Binchy, Maeve Âşıklar Korusu. 277 sider. İrlanda da küçük bir bölgede yaşayan insanların birbirleriyle olan ilişkilerini anlatan bir roman Konu: Aşk, batıl inanışlar, tapınma, İrlanda Originaltitel: Whitethorn woods. Kreds af fortællinger fra den lille by Rossmore i Irland, om mennesker dér, hvis skæbner griber ind i hinanden og tilsammen tegner et billede af livet med alle dets begivenheder, morsomme, rørende og rystende. Emneord: kærlighed, overtro, helgendyrkelse, Irland Faustnummer: Binchy, Maeve Gümüş yıldönümü. 237 sider. 25. evlilik yıldönümlerini kutlamaya hazırlanan bir çifti ve aile ilişkilerini konu alan bir roman Konu: Evlilik, gümüş yıldönümü, kızlar, ana-babalar Originaltitel: Silver wedding. Desmond og Deirdre kan snart fejre sølvbryllup - til stor bekymring for datteren Anna, som selv er nødt til at arrangere det hele uden at kunne regne med hjælp fra sine to søskende. Emneord: ægteskab, sølvbryllupper, døtre, forældre Faustnummer:

12 Çağlar, Osman Karadeniz'de üç liman Temmuz, Ağustos ve Sinop : milli Mücadele'de bir destan. 209 sider, 10 sider med tavler. Kurtuluş Savaşından resimler veren tarihi roman Konu: Birlik, toplumsal şartlar, siyaset, Türkiye Historisk roman om Tyrkiets befrielseskrig. Emneord: fælleskab, samfundsforhold, politik, Tyrkiet Faustnummer: Çakmak, Yücel Ahçik : ermeni tehcirinde bir aşk öyküsü. 278 sider. 1. Dünya Savaşında bir Türk ve bir Ermeni arasındaki umutsuz aşkı konu alan tarihi roman Konu: Birlik, aşk, Ermeniler, toplumsal şartlar,siyaset, Türkiye Historisk roman om kærligheden mellem en tyrker og en armener under den 1. Verdenskrig. Emneord: fælleskab, kærlighed, armenere, samfundsforhold, politik Tyrkiet Faustnummer: Çapan, Cevat Bana düşlerini anlat : toplu şiirler ( ). 214 sider. Şairin 2005, 2007 yılları arasında yazdığı şiirler Konu: Şiir kitabı, şiirler, yaşam anlayışı Udvalgte digte skrevet mellem 2005 og Emneord: digtsamling, digte, livsanskuelse Faustnummer:

13 Cehiz, Neşe Çukurda. 134 sider. Roman Konu: Aşk, toplumsal şartlar, yaşam, önyargı Roman. Emneord: kærlighed, samfundsforhold, livet, fordomme Faustnummer: Cewerî, Firat Geç bir sonbahardı. 352 sider. Roman Konu: Aşk, toplumsal şartlar, yaşam, önyargı Originaltitel: Payiza dereng. Roman. Emneord: kærlighed, samfundsforhold, livet, fordomme Faustnummer: Cihat T., Gereği düşünüldü : Istanbul'da seri cinayetler. 320 sider. Polisiye roman Konu: Sırlar, suç, şiddet, seri cinayetler, sürükleyici kitaplar Kriminalroman. Emneord: hemmeligheder, krimi, vold, seriemordere, spændende bøger Faustnummer:

14 Coe, Jonathan Yağmurdan önce. 216 sider lerin ikinci yarısından bir sülalenin romanı. Ölüm döşeğindeki Rosamond, gözleri görmeyen torununa ailesinin dramını anlatır. Konu: Sülale romanı, aile, kadınlar Originaltitel: The rain before it falls. Skildring af en families historie i sidste halvdel af 1900-tallet. Rosamond ligger døende i sit afsides hjem i Shropshire, og i sine sidste timer indtaler og forklarer hun familiens tragiske historie for sin kusines blinde barnebarn, som på mystisk vis dukkede op til Rosamonds 50 års fødselsdag for mange år siden. Emneord: slægtsromaner, familien, kvinder England Faustnummer: Connelly, Michael Faili meçhul. 399 sider. Polisiye roman. Emekli polis Bosch 1988 yılından kalma bir dosya için tekrar göreve çağrılır. Ancak polis teşkilatının da bulaştığı bu dosyanın çözümü kolay olmayacaktır. Konu: Polisiye roman, irtikab, suç, ABD, , Originaltitel: The closers. Krimi. Harry Bosch hentes fra sin pensionisttilværelse tilbage til Los Angeles' politikorps, hvor han skal hjælpe med en sag fra Men selv med nutidens tekniske analyser trækker opklaringen ud. Desværre trækker mystikken også linjer ind i politiets egne rækker Emneord: korruption, politiromaner, krimi, USA, , Faustnummer: Coral, Mehmet Meryem Planı. 292 sider. Heyecan romanı Konu: Sırlar, politik, suç, ajanlar Spændingsroman. Emneord: hemmeligheder, politik, krimi, agenter Faustnummer:

15 Cussler, Clive Iskelet sahili. 446 sider. Juan Cabrillo ve gemisi Oregon Afrika kıyılarında saldırıya uğrayan bir tekneyi kurtarır. Bunlar batık bir gemideki elmasları arayan define avcılarıdır. Konu: Heyecanlı kitaplar, deniz öyküleri, Afrika Originaltitel: Skeleton coast. Juan Cabrillo og hans skib Oregon redder en båd, der er under beskydning ved Afrikas kyst. Den søgte efter et sunkent skib med en diamantskat. Hvem vil forhindre eftersøgningen og hvorfor blev en fisker angrebet af kæmpemæssige metalslanger?. Emneord: spændende bøger, søfortællinger, Afrika Faustnummer: Cussler, Clive Kılavuz. 430 sider. Irak Ulusal Müzesinden çalınan eserleri UNESCO adına Amerika ya götüren gemi kaçırılır. NUMA örgütünden Kurt Austin gemiyi kurtarır ancak çok değerli bir parça olan fenikeli denizci heykeli kaybolmuştur. Konu: Heyecanlı kitaplar, gemiler, sanat eseri hırsızlığı, hazineler Originaltitel: The navigator. Et skib bliver kapret på vej til USA for UNESCO med røvede kunstskatte fra det irakiske nationalmuseum, blandt dem en fønikisk statue Søfareren. Kurt Austin fra NUMA befrier skibet, men hvem vil have fat i Søfareren?. Emneord: spændende bøger, skibe, kunsttyveri, skatte Faustnummer: Durusel, Ilhan Süslü nesir : selçuklular için güzel sözler. 109 sider. Öyküler Konu: Fantazi, kötüler, iyiler, şiddet, hayat anlayışı Noveller. Emneord: fantasy, det onde, det gode, vold, livsanskuelse Faustnummer:

16 Eğilmez, Mahfi Hattuşa'dan kaçış. 174 sider. Sıradan insanları, arkeologları ve Hititleri konu alan öyküler Konu: Hititler, birlik, iyiler, hayat anlayışı Noveller om almindelige mennesker, arkæologer og hittiter. Emneord: hittiter, fælleskab, det gode, livsanskuelse Faustnummer: Eldem, Burak Günbatımı fandango. 536 sider. Esrarlı olayları konu alan düşsel bir roman Kötüler, iyiler, fantazi, gizli örgütler Fantasy roman. Emneord: det onde, det gode, fantasy, hemmelige selskaber Faustnummer: Eldem, Burak Seni tılsımlar korur. 581 sider. Esrarlı olayları konu alan düşsel bir roman Kötüler, iyiler, fantazi, gizli örgütler Fantasy roman. Emneord: det onde, det gode, fantasy, hemmelige selskaber Faustnummer:

17 Ergül, Teoman Bekleyiş ve zafer : Nerede Kemal'in askerleri? 384 sider. Kurtuluş Savaşını konu alan tarihi bir roman Konu: Birlik, toplumsal şartlar, savaş, politika, Türkiye Historisk roman om Tyrkiets befrielseskrig. Emneord: fælleskab, samfundsforhold, krig, politik, Tyrkiet Faustnummer: Forsyth, Frederick Afgan. 381 sider. ABD nin El-Kaide içindeki ajanı, ABD ye yönelik bir eylemi öğrenir. Ancak bu durumu ABD ye bildirmek kolay değildir Konu: El-Kaide, heyecanlı kitaplar, terörizm, Afganistan, Originaltitel: The Afghan. Det lykkes for USA's efterretningsvæsen at få plantet en amerikaner i Al- Queda. Efter mange års undercover arbejde, får han nys om en terroraktion, rettet mod USA, men hvordan skal han videregive informationer, uden at blive kompromiteret?. Emneord: al-qaeda, spændende bøger, terrorisme, Afghanistan, Faustnummer: Geçtan, Engin Kuru su. 277 sider. Yaşamın kenarında yaşayan sıradan insanları konu alan bir roman Konu: Suç, hayat anlayışı, toplumsal şartlar Roman om almindelige mennesker der lever på kanten af tilværelsen. Emneord: krimi, livsanskuelse, samfundsforhold Faustnummer:

18 Günday, Hakan Azil. 213 sider. Yaşam, aşk ve hayal kırıklığını konu alan bir roman Konu: Aşk, kadınlar, yaşam Roman om livet, kærlighed og skuffelse. Emneord: kærlighed, kvinder, livet Faustnummer: Güngör, Aşkın Mesih'in klonu. 519 sider. Heyecan romanı Konu: Sırlar, politika, suç, ajanlar, efsaneler Spændingsroman. Emneord: hemmeligheder, politik, krimi, agenter, legender Faustnummer: Gürsel, Nedim Allah'ın kızları. 287 sider. Hz. Muhammed, islam ve cinsellik konularını işleyen, çok tartışılan bir roman Konu: İslam, müslümanlar, cinsellik En meget diskuteret roman om Muhammed, islam og seksualitet. Emneord: islam, muslimer, seksualitet Faustnummer:

19 Gürsoy, Melih Işkolik. 327 sider. Yaşam, aşk ve hayal kırıklıklarını konu alan bir roman Konu: Aşk, önyargılar, kadınlar, yaşam Roman om livet, kærlighed og skuffelse. Emneord: kærlighed, fordomme, kvinder, livet Faustnummer: Göle, Münir Kaçamamak. 202 sider. Asor adalarına seyahati konu alan anı roman Konu: Seyahat, insanlar, macera, yaşam anlayışı Erindringsroman om en rejse til Acorerne. Emneord: rejser, mennesker, eventyr, livsanskuelse Faustnummer: Haksal, Ali Haydar Iki ateş arasında aşk. 246 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, politika, yaşam, önyargılar, toplumsal şartlar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, politik, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer:

20 Hammesfahr, Petra Korkulu bekleyiş. 376 sider. Jürgen ve Vera kızları Anne ve Rena ile çiftliğe taşınırlar. Atları çok seven Rena ortadan kaybolur. Acaba kız kaçırıldı mı? Konu: Suç, aile, anne-kız ilişkisi, Almanya, Originaltitel: Die Mutter. Jürgen og Vera er flyttet på landet med deres to døtre Anne og Rena. Den hesteinteresserede Rena forsvinder en aften på vej fra ridning og eftersøges uden resultat. Er hun offer for en forbrydelse eller stukket af?. Emneord: krimi, familien, mor-datter forholdet, Tyskland, Faustnummer: Howard, Linda Hep senin yanındayım. 391 sider. Hollister bir seri katilin peşindedir. Pek inanmadığı halde Marlie Keen isimli bir biliciden yardım alır. Bu alışılmadık çift katili bulmaya çalışırlar Konu: Suç, aşk, bilicilik, seri katiller, Florida, ABD, Originaltitel: Dream man. Dane Hollister jager en seriemorder. Han opsøges af den clairvoyante Marlie Keen, som hævder, at hun har set mordene. Efterhånden overbevises han om hendes evner, og de arbejder sammen på opklaringen, mens de tiltrækkes af hinanden. Emneord: krimi, kærlighed, clairvoyance, seriemordere, Florida, USA, Faustnummer: Ileri, Selim Cemil Şevket Bey, aynalı dolaba iki el revolver. 283 sider. Bu gerçekçi romanda bir ailenin dramı, Türkiye nin sosyal ve politik yapısıyla örülmüş olarak sunuluyor. Her kitap ayrı ayrı okunabilir. Konu: Aşk, kadınlar, sırlar Socialrealistisk roman om en familie, flettet sammen med Tyrkiets sociale og politiske udvikling. Hver bog kan læses for sig. Emneord: kærlighed, kvinder, hemmeligheder Faustnummer:

21 Ileri, Selim Daha dün. 227 sider. Bu gerçekçi romanda bir ailenin dramı, Türkiye nin sosyal ve politik yapısıyla örülmüş olarak sunuluyor. Her kitap ayrı ayrı okunabilir Konu: Aşk, kadınlar, sırlar Socialrealistisk roman om en familie, flettet sammen med Tyrkiets sociale og politiske udvikling. Hver bog kan læses for sig. Emneord: kærlighed, kvinder, hemmeligheder Faustnummer: Ileri, Selim Gramofon hâlâ çalıyor. 235 sider. Bu gerçekçi romanda bir ailenin dramı, Türkiye nin sosyal ve politik yapısıyla örülmüş olarak sunuluyor. Her kitap ayrı ayrı okunabilir Konu: Aşk, kadınlar, sırlar Socialrealistisk roman om en familie, flettet sammen med Tyrkiets sociale og politiske udvikling. Emneord: kærlighed, kvinder, hemmeligheder Faustnummer: Ileri, Selim Hepsi alev. 188 sider. Bizans zamanında Konstantinopolis te geçen bir aşk romanı Konu: Aşk, kadınlar, iyiler Kærlighedsroman der foregår i Konstantinopolis. Emneord: kærlighed, kvinder, det gode Faustnummer:

22 Ileri, Selim Solmaz Hanım, kimsesiz okurlar için. 381 sider. Bu gerçekçi romanda bir ailenin dramı, Türkiye nin sosyal ve politik yapısıyla örülmüş olarak sunuluyor. Her kitap ayrı ayrı okunabilir Konu: Aşk, kadınlar, sırlar Socialrealistisk roman om en familie, flettet sammen med Tyrkiets sociale og politiske udvikling. Hver bog kan læses for sig. Emneord: kærlighed, kvinder, hemmeligheder Faustnummer: Iplikçi, Müge Cemre. 128 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, kadınlar, yaşam, politika, önyargılar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, kvinder, livet, politik, fordomme Faustnummer: James, P. D. Deniz feneri : yeni bir Adam Dalgliesh macerası. 424 sider. Müfettiş Dalgliesh, çok az kimsenin yaşadığı bir adaya gönderilir. Görevi, deniz fenerinde asılı bulunan adamla ilgili sırrı çözmektir. Konu: Suç, sanatçılar Originaltitel: The lighthouse. Krimi, udspillet på en isoleret ø med ganske få beboere, hvortil Dalgliesh sendes for at opklare, hvad der kan have ført til, at én af dem findes hængt uden på øens fyrtårn. Emneord: krimi, kunstnere EnglandCornwall Faustnummer:

23 James, Peter Ölüme bakmak. 402 sider. Bir cinayet tanığı ve ailesi ölüm tehditi altındadır. Komiser Grace hem tanığı korumak hem de suçluyu en kısa zamanda bulmak zorundadır Konu: Suç, polis romanı, İngiltere, Sussex Originaltitel: Looking good dead. Krimi. Det eneste vidne til et modbydeligt mord bliver sammen med sin familie udsat for dødstrusler, og deres dødsannoncer er allerede lagt ud på internettet. Det bliver derfor en kamp mod tiden for kriminalkommisær Grace at opklare forbrydelsen. Emneord: krimi, politiromaner, England, Sussex Faustnummer: Katırcıoğlu, Erdem Ruhlar çağırıyor. 263 sider. Korku ve gerilim romanı Konu: Korku, hayaletler, heyecanlı kitaplar Gyser. Emneord: gyser, spøgelser, spændende bøger Faustnummer: Kavaklı, Ali Erkan Cehennem vadisi. 238 sider. Politik içerikli polisiye roman Konu: Sırlar, suç, ajanlar, şiddet, politika Politisk krimi. Emneord: hemmeligheder, krimi, agenter, vold, politik Faustnummer:

24 Kavukçu, Cemil Mimoza'da elli gram. 140 sider. Yaşamın kıyısındaki sıradan insanları konu alan öyküler Konu: Aşk, kadınlar, iyiler, yaşam anlayışı Noveller om almindelige mennesker der lever på kanten af tilværelsen. Emneord: kærlighed, kvinder, det gode, livsanskuelse Faustnummer: Keskin, Atilla Çiçekler susunca. 280 sider. Politik içerikli roman Konu: Politika, aşk, yaşam, önyargılar, toplumsal şartlar Politisk roman. Emneord: politik, kærlighed, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Kınıkoğlu, Murat Bozkırın efendisi. 547 sider. Milattan sonra 600 yıllarında Asya bozkırlarındaki göçebe Türk boylarını konu alan tarihi bir roman Konu: Savaş, birlik, bozkırlar, göçebeler Historisk roman om tyrkiske nomader på de asiatiske stepper omkring år 627 f.kr. Emneord: krig, fælleskab, stepper, nomader Faustnummer:

25 Kırer, Saba Jako. 112 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, kadınlar, yaşam, önyargılar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, kvinder, livet, fordomme Faustnummer: Koontz, Dean R. Hız : roman. 430 sider. Sessiz sakin genç bir adamın yaşamı aniden değişir. Meçhul bir katilin beklenmedik oyununa alet olmuştur. Konu: Heyecanlı kitaplar, seri katiller Originaltitel: Velocity. Billy Willis er en stille ung mand, hvis liv ændres drastisk, da han af en anonym morder bliver tvunget til at vælge mellem to kommende ofre. Emneord: spændende bøger, seriemordere Faustnummer: Kozalı, Şükran Eğreti erkekler. 227 sider. Kadın erkek ilişkilerini konu alan bir roman Konu: Aşk, kadınlar, yaşam, önyargılar, toplumsal şartlar Roman om kvinder og mænd. Emneord: kærlighed, kvinder, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer:

26 Kulin, Ayşe Veda : Esir şehirde bir konak. 134 sider. İşgal altındaki İstanbul dan bir aşk masalı Konu: Aşk, toplumsal şartlar, politika, tarihi romanlar, önyargılar Roman. Emneord: kærlighed, samfundsforhold, politik, historiske romaner, fordomme Faustnummer: Langfield, Martin Ifrit kutusu : 7 sınav, 7 anahtar, 7 gün, ve dünyayı kurtaracak 1 fırsat. 479 sider. Robert Reckliss in batı dünyasını yok olmaktan kurtarmak için 7 günde 7 sırrı çözüp, 7 anahtarı bulması gerekiyor. Konu: Heyecanlı kitaplar, terörizm, ABD, New York, Manhattan, Originaltitel: The malice box. Robert Reckliss modtager en mystisk kobberæske, som viser sig at være nøglen til at redde hele den vestlige verden fra udslettelse. Han har 7 dage til til at løse 7 gåder og finde 7 nøgler. Emneord: spændende bøger, terrorisme, USA, New York, Manhattan, Faustnummer: Leonardos, Giōrgos Barbaros : roman. 208 sider. Osmanlı nın denizlerdeki gölgesi Hayreddin Paşa nın hayatını konu alan bir roman Konu: Tarihi romanlar, korsanlar, Akdeniz Historisk roman om piraten Barbarossa, der førte korsarkrig for den ottomanske sultan. Emneord: historiske romaner, pirater, Middelhavet Faustnummer:

27 Levi, Mario Istanbul bir masaldı. 804 sider. Tanınmış bir Türk Yahudinin gözünden İstanbul Konu: Aşk, önyargılar, yaşam, Yahudiler, İstanbul, Türkiye Roman om et andet Istanbul, set og oplevet af en tyrkisk jøde. Emneord: kærlighed, fordomme, livet, jøder, Istanbul, Tyrkiet Faustnummer: McCann, Colum Zoli : bir isyankâr çingene. 302 sider. Ailesi dağılmış olan 6 yaşındaki Çingene kızı Zola nın dedesiyle birlikte giriştiği yaşam savaşını konu alan bir roman. Romanın konusu şair Papsuzas ın yaşamından uyarlanmış Konu: Çingeneler, şairler, aşk, Çekoslavakya Originaltitel: Zoli. Den 6.årige Romapige, Zoli, søger sammen med bedstefaderen, efter at hendes forældre, brødre og søstre er druknede, at finde sammen med andre sigøjnere. Hun lærer sig selv at skrive og læse og bliver en berømt sanger.efter krigen bliver sigøjnerne i Tjekkoslovakiet rehabileterede og Zoli indleder et kærlighedsforhold, hvor hun overtales til at publicere sine sange med udstødning af Romasamfundet til følge. Romanen bygger delvis på digteren Papsuzas skæbne. Emneord: sigøjnere, digtere, kærlighed, Tjekkoslovakiet Faustnummer: Mungan, Murathan Dağ. 171 sider. Şairin yılları arasında yazdığı şiirleri içeren kitap Konu: Şiir dergisi, şiirler, yaşam anlayışı Udvalgte digte skrevet mellem 2005 og Emneord: digtsamling, digte, livsanskuelse Faustnummer:

28 Mungan, Murathan Kadından kentler. 290 sider. Aşkı, kadınları ve önyargıları konu alan bir roman Konu: Aşk, kadınlar, önyargılar, cinsellik Roman om kvinder, kærlighed og fordomme. Emneord: kærlighed, kvinder, fordomme, seksualitet Faustnummer: Mungan, Murathan Yedi kapılı kırk oda. 333 sider. İnsanlar ve yaşam hakkında öyküler Konu: Aşk, sırlar, önyargılar, suç Udvalgte noveller om mennesker og livet. Emneord: kærlighed, hemmeligheder, fordomme, krimi Faustnummer: O'Flanagan, Sheila Hiç bitmeyecek gibi. 471 sider. Kocasından ayrılıp çocuklarıyla yaşayan bir kadının duygularını konu alan bir roman Konu: Kadın kitapları, boşanma, aşk Originaltitel: Far from over. Efter skilsmissen med David lever Gemma efter eget valg alene med børnene. Alligevel piner det hende, da David falder for den meget unge pige Orla, der heller ikke har det nemt med at leve op til Davids tidligere ægteskab. Emneord: chick lit, skilsmisse, kærlighed Faustnummer:

29 Okur, Yiğit Deniz taşları. 554 sider Yunus Nadi Roman Ödülü nü kazanmış olan roman Konu: Aşk, ironi, yaşam Roman om livet. Forfatteren fik prisen "Yunus Nadi Roman Ödülü" i Emneord: kærlighed, humor, livet Faustnummer: Pamuk, Orhan Masumiyet müzesi. 592 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, kadınlar, yaşam, önyargılar, toplumsal şartlar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, kvinder, livet, fordomme, samfundsforhold Faustnummer: Patterson, James 5. atlı. 392 sider. Bir hastahane çevresinde dönen esrarlı olayları ve cinayetleri çözmek komiser Boxer e düşer Konu: Cinayet, seri katiller, suç, ABD, San Francisco Originaltitel: The 5th horseman. Krimi. Patienter dør på et hospital på grund af forkert medicinering og smukke unge kvinder findes døde i dyre biler. Vicekriminalkommissær Lindsay Boxer og hendes hjælpere fra Kvindernes Mordklub opklarer sagerne. Emneord: mord, seriemordere, krimi, USA, San Francisco Faustnummer:

30 Petterson, Per At çalmaya gidiyoruz. 214 sider. Issız bir kulübede oturan yaşlı adam, 1948 yılı yazında yaşadıklarını anımsamaktadır. Konu: Çocuklar, dostluk, baba-oğul ilişkisi, yaşlılık, Norveç, , Originaltitel: Ut og stjæle hester. I en øde sæterhytte sidder den gamle mand Trond og tænker på den fjerne fortid, i sommeren 1948, hvor han og faderen befandt sig samme sted, i en idyllisk sommer, som fik en brat afslutning. Emneord: drenge, venskab, far-søn forholdet, alderdom, Norge, , Faustnummer: Şafak, Elif Siyah süt : yeni başlayanlar için postpartum depresyon. 303 sider. Yazar kadın olmak, gebelik ve doğumla ilgili gözlemlerini romanlaştırmış Konu: Kadınlar, analık, gebelik Autobiografisk roman om kvinder, graviditet og det at have børn. Emneord: kvinder, mom lit, graviditet Faustnummer: Şancı, Cem Hayal silgisi. 164 sider. İnsanları ve hayal kırıklıklarını konu alan bir roman Konu: Yaşam, yaşam koşulları, toplumsal şartlar, aşk Roman om mennesker og skuffelser. Emneord: livet, livsanskuelse, samfundsforhold, kærlighed Faustnummer:

31 Şengel, Piraye Cenin ve ceset : insanın kötülük yapamayan iki hali. 198 sider. Polisiye roman Konu: Suç, seri katiller, gerilim Krimi. Emneord: krimi, seriemordere, thriller Faustnummer: Smith, Tom Rob 44. çocuk. 371 sider. Stalin Rusya sında görev yapan komiser Demidov, çocukları öldüren bir seri katilin peşine düşer Konu: Heyecanlı kitaplar, şiddet, güç, toplumsal şartlar, seri katiller, cinayet, baskı, yoksulluk, Sovyetler Birliği, Originaltitel: Child 44. I Stalintiden er politikommissær Leo Demidov lige så brutal som andre, men vil alligevel afsløre en barne-seriemorder. Kriminalitet anerkendes imidlertid ikke i Magtens Centrum, så Leo anklages for antisovjetisk agitation - med fatale følger... Emneord: spændende bøger, vold, magt, samfundsforhold, seriemordere, mord, undertrykkelse, fattigdom, Sovjetunionen, Faustnummer: Somer, Mehmet Murat Buse cinayeti : bir hop-çiki-yaya polisiyesi. 207 sider. Polisiye roman Konu: Sırlar, suç, şiddet, heyecanlı kitaplar Kriminalroman. Emneord: hemmeligheder, krimi, vold, spændende bøger Faustnummer:

32 Süreyya Berfe Çıkrık. 224 sider. Şiirlerden bir demet Konu: Şiir dergisi, şiirler, yaşam anlayışı Udvalgte digte. Emneord: digtsamling, digte, livsanskuelse Faustnummer: Tombuş, Ihsan Çırağan Baskını. 216 sider. Tarihi roman Konu: Osmanlı Devleti, toplumsal şartlar, aşk, politika Historisk roman. Emneord: Det Osmanniske Rige, samfundsforhold, kærlighed, politik Faustnummer: Toprak, Bedirhan Dün gördüm gece bir rüya. 290 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, kadınlar, önyargılar, cinsellik Roman. Emneord: kærlighed, kvinder, fordomme, seksualitet Faustnummer: Topuz, Hıfzı Özgürlüğe kurşun. 254 sider, 16 sider med tavler. Tarihi roman Konu: Tarihi romanlar, politika, şiddet, çürümüşlük Historisk roman. Emneord: historiske romaner, politik, vold, korruption Faustnummer:

33 Tulyakova Hikmet, Vera Bahtiyar ol Nâzım. 458 sider. Anı roman. Karısı Vera, Nazım ile geçen yılları anlatıyor Konu: Aşk, politika, yaşam, yaşam anlayışı, önyargılar Originaltitel: Budj şastliv Nazım. Erindringsroman om Nazım Hikmet. Emneord: kærlighed, politik, livet, livsanskuelse, fordomme Faustnummer: Uçar, Orkun Turan : metal fırtına sider. Kurgusal savaş ve politik komplo romanı Konu : Kurgusal roman, savaş, politika, ajanlar Science fiction roman. Emneord: science fiction, krig, politik, agenter Faustnummer: Yazıcı, Yasemin Tırtıl yağmuru. 119 sider. Sıradan insanları ve şiddeti konu alan öyküler Konu: Aşk, kötüler, iyiler, şiddet, yaşam anlayışı Noveller om almindelige mennesker og vold. Emneord: kærlighed, det onde, det gode, vold, livsanskuelse Faustnummer:

34 Yılmaz, Özlem Narin Kızböceği. 154 sider. Sıradan insanları, yoksulları ve sevgilileri konu alan öyküler Konu: Aşk, birlik, iyiler, yaşam anlayışı Noveller om almindelige mennesker, kærester og fattige. Emneord: kærlighed, fælleskab, det gode, livsanskuelse Faustnummer: Yılmazer, Pınar Kankelebeği. 458 sider. Aşk romanı Konu: Aşk, kadınlar, yaşam, zıtlıklar, önyargılar Kærlighedsroman. Emneord: kærlighed, kvinder, livet, modsætninger, fordomme Faustnummer: Ülsever, Cüneyt Hacı. 446 sider. Politik içerikli polisiye roman Konu: Sırlar, suç, şiddet, politika Politisk krimi. Emneord: hemmeligheder, krimi, vold, politik Faustnummer:

35 Ülsever, Cüneyt Hisarüstü cinayetleri. 519 sider. Polisiye roman Konu: Sırlar, suç, şiddet, heyecanlı kitaplar Krimi. Emneord: hemmeligheder, krimi, vold, spændende bøger Faustnummer: Yücel, Tahsin Golyan devrimi. 272 sider. Egemenleri, sıradan vatandaşları ve çürümüşlüğü konu alan öyküler Konu: Politika, çürümüşlük, önyargılar, ironi Politiske noveller om magthavere, korruption og almindelige borgere. Emneord: politik, korruption, fordomme, humor Faustnummer: Özakman, Turgut Diriliş : Çanakkale sider. Çanakkale Savaşı nı konu alan tarihi bir roman Konu: Birlik, toplumsal şartlar, politika Historisk roman om krigen i Gallipoli. Emneord: fælleskab, samfundsforhold, politik Tyrkiet Faustnummer:

36 Özgüven, Fatih Hiç niyetim yoktu : Avrupa hikâyeleri. 121 sider. Sıradan insanları konu alan öyküler Konu: Aşk, birlik, iyiler, yaşam anlayışı Noveller om almindelige mennesker. Emneord: kærlighed, fælleskab, det gode, livsanskuelse Faustnummer: Antolojiler Antologier Şiir çevir denize at : şiir atlas'ından bir seçki / Cevat Çapan. 559 sider. Bu antolojide değişik ülkelerden şairleri ve şiirlerini, kısa özgeçmişleriyle bulabilirsiniz. Konu: Şiir dergisi, şiirler Antologi over digte fra mange lande med korte biografier over digterne. Emneord: digtsamling, digte Faustnummer:

Tyrkiske film for voksne. Erginler için Türkçe filmler

Tyrkiske film for voksne. Erginler için Türkçe filmler Tyrkiske film for voksne Erginler için Türkçe filmler 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır.

Detaylı

Tyrkisk musik for voksne. Erginler için Türkçe müzik

Tyrkisk musik for voksne. Erginler için Türkçe müzik Tyrkisk musik for voksne Erginler için Türkçe müzik 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu

Detaylı

Tyrkisk faglitteratur for voksne. Erginler için Türkçe başvuru kitapları

Tyrkisk faglitteratur for voksne. Erginler için Türkçe başvuru kitapları Tyrkisk faglitteratur for voksne Erginler için Türkçe başvuru kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri

Detaylı

Tyrkisk bøger og film for børn. Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler

Tyrkisk bøger og film for børn. Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler 2009-2010 Tyrkisk bøger og film for børn Çocuklar için Türkçe kitaplar ve f ilmler www.bibzoom.dk/world Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2009 yılında

Detaylı

Tyrkisk børnelitteratur. Türkçe çocuk kitapları 2008-2009

Tyrkisk børnelitteratur. Türkçe çocuk kitapları 2008-2009 Tyrkisk børnelitteratur Türkçe çocuk kitapları 2008-2009 Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup, 2008 yılında alınan Türkçe ürünleri kapsamaktadır. Bu ürünler

Detaylı

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik. www.bibzoom.dk/world

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik. www.bibzoom.dk/world Tyrkiske bøger, film og musik for voksne Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik 2013 www.bibzoom.dk/world Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2014 WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2010-2011 TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup,

Detaylı

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik

Tyrkiske bøger, film og musik for voksne. Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik 2009-2010 Tyrkiske bøger, film og musik for voksne Erginler için Türkçe kitaplar, film ve müzik www.bibzoom.dk/world Kullanıcıya: Bu katalog BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanmış olup,

Detaylı

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Danca

bab.la Cümle Kalıpları: Kişisel Dilekler Türkçe-Danca Dilekler : Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen. Yeni evli bir çifti Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi

Detaylı

TYRKISKE BØGER for børn. ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD

TYRKISKE BØGER for børn. ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD TYRKISKE BØGER for børn 2014 ÇOCUKLAR IÇIN TÜRKÇE kitaplar WWW.BIBZOOM.DK/WORLD Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske bøger for børn indkøbt i 2013.

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WORLD.BIBZOOM.DK

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne. ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik WORLD.BIBZOOM.DK TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne ERGINLER IÇIN TÜRKÇE kitaplar, film ve müzik 2015 WORLD.BIBZOOM.DK Forord Kataloget er udarbejdet af BiblioteksCenter for Integration. Det indeholder tyrkiske bøger,

Detaylı

Reklam fiyat çizelgesi 2016

Reklam fiyat çizelgesi 2016 Din portal til det tyrkiske samfund i Danmark www.haber.dk Reklam fiyat çizelgesi 2016 PRISLISTE 2016 CK MEDIA & EAK-DESIGN Genel Bilgiler Yayınlayan/Udgives af CK MEDIA & EAK-DESIGN Banka Bilgileri Bank

Detaylı

Kişisel Dilekler Dilekler - Evlilik Türkçe Danca Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen.

Kişisel Dilekler Dilekler - Evlilik Türkçe Danca Tillykke. Vi ønsker jer begge to alt mulig glæde i verdenen. - Evlilik Tebrikler. Dünyadaki tüm mutluluklar üzerinizde olsun. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır Tebrikler. Size düğün gününüzde en iyi dileklerimi sunarım. Yeni evli bir çifti kutlarken kullanılır

Detaylı

FORSKJELLIGE TYPER SKOG:

FORSKJELLIGE TYPER SKOG: FORSKJELLIGE TYPER SKOG: Selv om de ser ganske like ut, er det mange forskjellige typer skog. Klimaet og jordsmonnet på stedet bestemmer hva slags trær og planter som vokser i skogen. Skogen kan deles

Detaylı

Da verdens land ble enige om å gjøre noe med miljøet. Jordas naturgrunnlag tåler ikke at hele verden har et forbruk som den vestlige verden.

Da verdens land ble enige om å gjøre noe med miljøet. Jordas naturgrunnlag tåler ikke at hele verden har et forbruk som den vestlige verden. Da verdens land ble enige om å gjøre noe med miljøet Jordas naturgrunnlag tåler ikke at hele verden har et forbruk som den vestlige verden. Du har sikkert hørt ordene bærekraftig utvikling. Dette er arbeidet

Detaylı

KANSERİN 7 BELİRTİSI ŞUNLARIN OLMASI HALİNDE DOKTORA GİDİNİZ. tyrkisk ÖKSÜRÜK YA DA SES KISIKLIĞI YUTMA ZORLUĞU KİTLELER

KANSERİN 7 BELİRTİSI ŞUNLARIN OLMASI HALİNDE DOKTORA GİDİNİZ. tyrkisk ÖKSÜRÜK YA DA SES KISIKLIĞI YUTMA ZORLUĞU KİTLELER tyrkisk ŞUNLARIN OLMASI HALİNDE DOKTORA GİDİNİZ ÖKSÜRÜK YA DA SES KISIKLIĞI Bir aydan fazla devam eden öksürük ya da ses kısıklığı. YUTMA ZORLUĞU Bir aydan fazla devam eden yutma zorluğu. KİTLELER Meme,

Detaylı

32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri

32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri On5yirmi5.com 32.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı etkinlikleri 2-10 Kasım 2013 tarihleri arasında TÜYAP-Büyükçekmece de düzenlenecek olan 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda yapılacak etkinlikler

Detaylı

[ülke] sınırları içinde para çekersem komisyon ücreti öder miyim? Belirli bir ülkede para çekmenin komisyon ücretine tabi olup olmadığını sormak

[ülke] sınırları içinde para çekersem komisyon ücreti öder miyim? Belirli bir ülkede para çekmenin komisyon ücretine tabi olup olmadığını sormak - Genel [ülke] sınırları içinde para çekersem komisyon ücreti öder miyim? Belirli bir ülkede para çekmenin komisyon ücretine tabi olup olmadığını sormak Başka bankamatikleri kullanırsam ne kadar komisyon

Detaylı

2016 ALANYA TRIATHLON Minik Erkekler A1 - Takım

2016 ALANYA TRIATHLON Minik Erkekler A1 - Takım 206 ALANYA TRIATHLON Minik Erkekler A - Takım Team: Bursa Yüzme Spor Kulübü Points: 28437 9 44 ALPER BÜYÜKSEFİL 0:02:43 (8) 0:00:27 0:04:0 (5) 0:07:9 9485 2 34 ATAKAN TAŞDEMİR 0:02:56 (4) 0:00:26 0:04:3

Detaylı

Aşk Her Yerde mi? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Aşk Her Yerde mi? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Aşk, üç harften oluşan, ancak herkes için ayrı bir anlam taşıyan dev bir sözcük. Yüzyıllarca şairlerin, filozofların, bilim adamlarının tanımlamaya çalıştığı, herkesin kendince yaşadığı, yaşamak istediği

Detaylı

Seyahat Etrafı Dolaşma

Seyahat Etrafı Dolaşma - Yer Kayboldum. Nerede olduğunu bilmeme Onun haritada nerede olduğunu bana gösterir misiniz? Haritada belli bir sorma ı nerede bulurum? Belli bir hakkında sorma Jeg er faret vild. Kan du vise mig hvor

Detaylı

DANIMARKA SAĞLIK SEKTÖRÜ Det danske sundhedsvæsen. Tyrkisk

DANIMARKA SAĞLIK SEKTÖRÜ Det danske sundhedsvæsen. Tyrkisk DANIMARKA SAĞLIK SEKTÖRÜ Det danske sundhedsvæsen Tyrkisk Det danske sundhedsvæsen Denne pjece fortæller kort om det danske sundhedsvæsen, og om de forskellige steder, man kan blive undersøgt og behandlet,

Detaylı

Başvuru Motivasyon Mektubu / Ön Yazı

Başvuru Motivasyon Mektubu / Ön Yazı - Giriş Sayın Yetkili, Resmi, erkek alıcı, bilinmeyen isim Sayın Yetkili, Resmi, bayan alıcı, bilinmeyen isim Sayın Yetkili, Resmi, bilinmeyen alıcı ismi ve cinsiyeti Kære Hr., Kære Fru., Kære Hr./Fru.,

Detaylı

Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt. Yaptıran Öğrencilerin Numaraları Aşağıdaki Gibidir.

Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt. Yaptıran Öğrencilerin Numaraları Aşağıdaki Gibidir. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılında Enstitümüz Lisansüstü Programlarına Kesin Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Numaraları Aşağıdaki Gibidir. BİYOLOJI ANABILIM DALI (Yüksek Lisans Programı) 182102001 FERHAT

Detaylı

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU

TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU TÜRKIYE ÜNIVERSITELER ATICILIK SAMPIYONASI 17-20 MART 2011 / KARA HARP OKULU ERKEKLER TABANCA YARISMASI 5 6 3 Abdulkadir TEMURTAS 2 94 98 94 95 94 96 571 15* 2 Furkan DÜZEN 1 93 92 93 96 93 93 560 10*

Detaylı

3. Hafta. 4. Hafta. 5. Hafta. 1. Hafta. 12. Hafta. 10. Hafta. 8. Hafta. 11. Hafta. 9. Hafta. 6. Hafta. 7. Hafta. 2. Hafta. Öğrencinin Adı ve Soyadı

3. Hafta. 4. Hafta. 5. Hafta. 1. Hafta. 12. Hafta. 10. Hafta. 8. Hafta. 11. Hafta. 9. Hafta. 6. Hafta. 7. Hafta. 2. Hafta. Öğrencinin Adı ve Soyadı İlgili Ders : OKUL DENEYİMİ Sabah (X) Sorumlu Öğretim Elemanı : Yrd. Doç. Dr. Remzi YARDIMCI Uygulama Okulu : Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu 00 LEYLA KAYAALP........ 9. 0... 009 ZÜLFİYE BOZDAĞ 0 AZAT

Detaylı

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları

46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık birikimle gelen üçüncü solo albüm: Kış İnsanları 46 yıllık sanat yaşamında Türkiye nin ve dünyanın en önemli müzisyenleriyle birlikte çalışan Saygun Arpalı nın Kış İnsanları isimli üçüncü solo

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük

Mezuniye t Notu 100'lük. Mezuniye t Notu 100'lük. Kamu Yönetimi 77,13 15,426 68, , Mezuniye t Notu 100'lük T.C. Ad Soyad Fakülte Bölümü 1 Ahmet GÜNDÜZ 79,46 15,892 60,46898 30,234 61 18,3 64,42649 ASIL 2 68,03 13,606 63,50815 31,754 51 15,3 60,660075 ASIL 3 Gürkan AKSOY Gazi Üniversitesi 67,8 13,56 63,49614

Detaylı

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti

Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti Hatıraların Masumiyeti SİNOPSİS Nobel Edebiyat Ödüllü yazar Orhan Pamuk, 2012 de İstanbul da, 2008 yılında yayınladığı Masumiyet Müzesi romanı ile aynı adı taşıyan bir müze açar. Müzenin içindeki eşyalar, romana konu olan ve

Detaylı

1-B2 DERSLİK:105. Sıra Öğrenci No Adı SOYADI Bölüm Abdul Malek MIRZA OGHLU Enerji Sistemleri Mühendisliği

1-B2 DERSLİK:105. Sıra Öğrenci No Adı SOYADI Bölüm Abdul Malek MIRZA OGHLU Enerji Sistemleri Mühendisliği 1-B2 DERSLİK:105 1 160105071 Abdul Malek MIRZA OGHLU Enerji Sistemleri Mühendisliği 2 170205028 Özlem TEKE Uluslararası İlişkiler (İngilizce) 3 170205037 Pınar AKKUŞ Uluslararası İlişkiler (İngilizce)

Detaylı

için nereden form bulabilirim? Hvor kan jeg finde formularen til? Nereden form bulabileceğinizi sormak

için nereden form bulabilirim? Hvor kan jeg finde formularen til? Nereden form bulabileceğinizi sormak - Genel için nereden form bulabilirim? Hvor kan jeg finde formularen til? Nereden form bulabileceğinizi sormak [belge] ne zaman verildi? Bir belgenin hangi tarihte verildiğini sormak [belge] nerede verildi?

Detaylı

7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET. 1. A: Adın ne? B:... a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex

7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET. 1. A: Adın ne? B:... a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex 7AB 2 nd SEMESTER TURKISH FINAL REVIEW PACKET ADI SOYADI: SINIF: TARIH:.. 1. A: Adın ne? B:. a) Adım Alex b) Adın Alex c) Adımız Alex d) Adları Alex 2. Senin adın ne? a) Benim adım Sana b) Senin adım Sana

Detaylı

KARADENİZ 4. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI ŞUBAT 2018

KARADENİZ 4. KİTAP FUARI ETKİNLİK PROGRAMI ŞUBAT 2018 KARADENİZ 4. KİTAP FUARI SAMSUN ETKİNLİK PROGRAMI 20-25 Şubat 2018 20 Şubat 2018 Salı 14.00-15.00 Söyleşi: Panik Yok Ben Kanserim Konuşmacı: Özge Günaydın Düzenleyen: Yediveren Yayınları Söyleşi: Köy Enstitüleri

Detaylı

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi

2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 2. Çeyrek Dönem sonunda aşağıdaki öğrenciler belirtilen seviyelerde eğitimlerine devam edeceklerdir. Öğrenci No. Adı-Soyadı Seviyesi 120114036 Ozan Emre ERDEM Upper-Intermediate 120114023 Buse Yonca HÜSMEN

Detaylı

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne og børn

TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne og børn 2016 TYRKISKE BØGER, FILM OG MUSIK for voksne og børn Önsöz BiblioteksCenter for Integration tarafından hazırlanan bu katalog, 2015 yılı içinde çocuklar ve erginler için alınan Türkçe kitap, film ve müzik

Detaylı

ÇIKARMA İŞLEMİ. A) Aşağıda modellenmiş olan çıkarma işlemlerini yapalım. B) Aşağıda modellenmiş olan çıkarma işlemlerini yapalım. ... c) eksilen ...

ÇIKARMA İŞLEMİ. A) Aşağıda modellenmiş olan çıkarma işlemlerini yapalım. B) Aşağıda modellenmiş olan çıkarma işlemlerini yapalım. ... c) eksilen ... ÇIKARMA İŞLEMİ A) Aşağıda modellenmiş olan çıkarma işlemlerini yapalım. B) Aşağıda modellenmiş olan çıkarma işlemlerini yapalım. a) b) c) d) 4 1 3 a) eksilen çıkan fark 3 1 b) eksilen çıkan fark c) eksilen

Detaylı

2015-16 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı Mülakat Sonuçları. Ad, Soyad Red/Kabul Tezli/Tezsiz Burs Türü/Oranı

2015-16 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı Mülakat Sonuçları. Ad, Soyad Red/Kabul Tezli/Tezsiz Burs Türü/Oranı 2015-16 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı Mülakat Sonuçları Gülsen Geçim Kabul Tezli ÜBB %100 Cemre Dokur Red Tezli - Fatma Nur Zeynel Kabul Tezli Ücretli 2015-16

Detaylı

YENİ BİR ÖĞRETİM YILI İLE KÜYÜPHANEMİZ YENİ KİTAPLAR GELDİ

YENİ BİR ÖĞRETİM YILI İLE KÜYÜPHANEMİZ YENİ KİTAPLAR GELDİ YENİ BİR ÖĞRETİM YILI İLE KÜYÜPHANEMİZ YENİ KİTAPLAR GELDİ Okuması birbirinden zevkli, heyecanlı romanlar... İTHAKA Odysseus un sadık ve ona derinden bağlı olan eşi Penelope, on yıldan uzun bir zamandır

Detaylı

Yarışma Adı : SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI MERSİN. Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin Atletizm İl Temsilciliği

Yarışma Adı : SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI MERSİN. Türkiye Atletizm Federasyonu Mersin Atletizm İl Temsilciliği SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI Yarışma Adı : SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI Mesafe : 3 KM. Kategori : U16 KIZ Yarışma Yeri : Yarışma Tarihi-Saati : 31 Mart 2018 10:30

Detaylı

BURDURLU HOCA DAN YURT SÖYLENCELERÝ

BURDURLU HOCA DAN YURT SÖYLENCELERÝ BURDURLU HOCA DAN YURT SÖYLENCELERÝ Her yönüyle edip (edebiyatçý) ve öðretmen Ýbrahim Zeki Burdurlu nun ölümsüz bir yapýtý elinizi öpüyor. Burdurlu bu çalýþmasýnda, cennet Anadolu nun deðiþik yörelerinden

Detaylı

2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 4. SINIF SEÇMELİ DERS ISE4216 YAPILARDA TAŞIYICI SİSTEM BELİRLENMESİ Prof. Dr. Erdal İRTEM

2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 4. SINIF SEÇMELİ DERS ISE4216 YAPILARDA TAŞIYICI SİSTEM BELİRLENMESİ Prof. Dr. Erdal İRTEM 2011-2012 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI 4. SINIF SEÇMELİ DERS ISE4216 YAPILARDA TAŞIYICI SİSTEM BELİRLENMESİ Prof. Dr. Erdal İRTEM II.Öğretim 1 200820401001 Cihan Şahin 2 200820401014 Helin Bingöl 3 200820401016

Detaylı

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak

Seyahat Genel. Genel - Olmazsa olmazlar. Genel - Muhabbet. Yardım isteme. Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak - Olmazsa olmazlar Bana yardımcı olurmusunuz, lütfen? Yardım isteme İngilizce konuşuyor musunuz? Birinin İngilizce konuşup konuşmadığını sormak _[dil]_ konuşuyor musunuz? Birinin belli bir dili konuşup

Detaylı

MEHMET RAUF - Genç Gelişim Kişisel Gelişim ( )

MEHMET RAUF - Genç Gelişim Kişisel Gelişim ( ) (1874-1931) Servet-i Fünun akımının önemli romancılarından biri olan Mehmet Rauf, 1875 de İstanbul da doğdu. Babası Hacı Ahmet Efendi, bir sağlık kurumunda çalışan bir memurdu. Önce Balat ta ki Defterdar

Detaylı

KAZANAN ANADOLU MESLEK LİSESİ PROGRAMINA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ

KAZANAN ANADOLU MESLEK LİSESİ PROGRAMINA KAYIT OLACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ SİMGE İBBİĞİ Hasanpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ADALET ALANI/İngilizce 82 81,2998 82 NARİN ATEŞ Hasanpaşa Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ADALET ALANI/İngilizce 83 76,9872 81 AYLİN ÇAĞLAR Hasanpaşa

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ZORUNLU HAZIRLIK YETERLİLİK DGS SINAV SONUÇLARI FEN FAKÜLTESİ FEN FAKÜLTESİ YER: İ.Ü.YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU B1 KORİDORU DERSLİK 2 1 0402170137 GAMZE YENYIL HAZIRLIK OKUYACAK 2 0402170139 ELİF NUR KOYUN HAZIRLIK OKUYACAK 3 0402170140 ŞÜKRAN DUMLUPINAR HAZIRLIK

Detaylı

Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı

Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı Ünlü denizci Sadun Boro, Gökova da anıldı 1965 yılında Kısmet adlı 10.5 metrelik teknesi ile dünya turu yapan ünlü Türk denizcisi Sadun Boro, Gökova koyu girişinde düzenlenen bir etkinlik ile anıldı. Sadun

Detaylı

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Antalya

Spor Toto Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Antalya Atletizm İl Temsilciliği Yarışma Adı : Mesafe : Kategori : Yarışma Yeri : 10 km. Büyük Erkekler Yarışma Tarihi-Saati : Katılan Sporcu Sayısı : 10 18 Mart 2017 10:30 Atletizm İl Temsilciliği Büyük Erkekler

Detaylı

II. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU SEMPOZYUM PROGRAMI. 22 Mayıs 2014 PERŞEMBE. 09:30-10:00 Açılış ve Protokol Konuşmaları

II. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU SEMPOZYUM PROGRAMI. 22 Mayıs 2014 PERŞEMBE. 09:30-10:00 Açılış ve Protokol Konuşmaları II. TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU SEMPOZYUM PROGRAMI 22 Mayıs 2014 PERŞEMBE 09:30-10:00 Açılış ve Protokol Konuşmaları Birinci Oturum (10.00-11.00) Oturum Başkanı: Doç. Dr. Ömer ÇAKIR 10.00-10.15

Detaylı

3) Bir gün bu delikten bir tarla faresi çıktı. cümlesinde aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı

3) Bir gün bu delikten bir tarla faresi çıktı. cümlesinde aşağıdaki sorulardan hangisi nin cevabı SABEDİN TÜRKER İÖO 5.SINIF TÜRKÇE Cümlede Anlam TEST 35 1) Aşağıdaki cümlelerin hangisinde karşılaştırma söz konusudur? 1. A. Seni bu başarından dolayı kutlarım. 2. B. Çalışıyorsunuz diye yanınıza girmedim.

Detaylı

Tyrkisk. Tekst- og opgavesamling B. Til elever, der læser og skriver på tyrkisk som stærkeste sprog. Afdækning af litteracitet

Tyrkisk. Tekst- og opgavesamling B. Til elever, der læser og skriver på tyrkisk som stærkeste sprog. Afdækning af litteracitet Afdækning af litteracitet Tekst- og opgavesamling B Tyrkisk Til elever, der læser og skriver på tyrkisk som stærkeste sprog 1 Introduktion Denne tekst- og opgavesamling anvendes sammen med samtaleark,

Detaylı

Arterie. endotelceller. elastin. glatt muskel. bindevev. epitelceller

Arterie. endotelceller. elastin. glatt muskel. bindevev. epitelceller oksygenrikt blod fra vestre hjertekammer og ut i arteriene. Slik får cellene i kroppen det oksygenet de trenger. I venene, flyter det brukte blodet tilbake til hjertet og inn i det høyre hjertekammeret.

Detaylı

TAF-Türkcell Küçükler Festivali (ERZURUM GRUBU)

TAF-Türkcell Küçükler Festivali (ERZURUM GRUBU) Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : Kategori : KÜÇÜK ERKEKLER Tarih : Katılan Takım Sayısı : Katılan Sporcu Sayısı : 15 Mayıs 2016 GÜNCELLEME 9.5.2016 23:3 Sıra Yarışma : 0 Metre

Detaylı

. Uluslararası Akdeniz Karpaz Sempozyumu: Lefkoşa - KKTC

. Uluslararası Akdeniz Karpaz Sempozyumu: Lefkoşa - KKTC . Uluslararası Akdeniz Karpaz Sempozyumu: Tarihte Kıbrıs (11 13 Nisan 2016) The I st International Symposium on Mediterranean Karpasia Cyprus in History (April 11-13, 2016) Lefkoşa - KKTC Kıbrıs, tarihin

Detaylı

FECRİ-ATİ EDEBİYATI SANATÇILARI

FECRİ-ATİ EDEBİYATI SANATÇILARI FECRİ-ATİ EDEBİYATI SANATÇILARI AHMET HAŞİM ( 1884 1933 ) Fecriati topluluğunun en önemli şairi olup modern Türk şiirinin kurucularından biridir. Türk edebiyatında akşam şairi olarak da tanınır. Sanat

Detaylı

Aziz Ogan: Kültürel ve Tarihsel Hazinelerin İzinde Bir Arkeolog ve Müzeci

Aziz Ogan: Kültürel ve Tarihsel Hazinelerin İzinde Bir Arkeolog ve Müzeci Eylül 2017 Aziz Ogan: Kültürel ve Tarihsel Hazinelerin İzinde Bir Arkeolog ve Müzeci Aziz Ogan, 30 Aralık 1888 tarihinde Edremitli Hacı Halilzade Ahmed Bey'in oğlu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Kataloglama

Detaylı

TÜRKİYE YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇME YARIŞMALARI ANKARA

TÜRKİYE YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇME YARIŞMALARI ANKARA TÜRKİYE YÜRÜYÜŞ ŞAMPİYONASI VE MİLLİ TAKIM SEÇME YARIŞMALARI ANKARA Yarışma Adı : Türkiye Yürüyüş Şampiyonası ve Milli Seçme Yarışmaları Mesafe : 0 Km Kategori : Büyük Erkekler (994 ve daha Büyükler) Yarışma

Detaylı

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ

MANGALA TURNUVASI 7. 8.SINIF LİSTESİ MANGALA TURNUVASI. 8.SINIF LİSTESİ. Grup. Grup. Grup. Grup FURKAN KURUOĞLU MUHAMMET BAKSİ ELİF ELVİN ÖZDEMİR ŞEYMA YILDIZ ECEM SAYAR DURU ECE CİNGÖZ ALİ BÜYÜKÖZDEMİR ORKUN BALCI ELİF ÖZCİHAN SELEN FİGEN

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu

2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) Lojman Tercihi. Yenimahalle. Balcıoğlu 2015 YILI İL MÜDÜRLÜĞÜ LOJMAN SIRA LİSTESİNE BAŞVURANLARA AİT LİSTEDİR.(1. GRUP) S.N. ADI SOYADI UNVANI GÖREV YERİ 1 Erdoğan AKSU VHKİ. İl Millî Eğitim Müdürlüğü X 140 6 6 28 180 2 Yavuz ÖZCAN Bil.İşletmeni

Detaylı

Aruzla şiire başlayan sanatçılar, Ziya Gökalp in etkisiyle sonradan hece ölçüsüyle yazmaya başlamışlardır.

Aruzla şiire başlayan sanatçılar, Ziya Gökalp in etkisiyle sonradan hece ölçüsüyle yazmaya başlamışlardır. BEŞ HECECİLER Milli edebiyattan etkilenen Beş Hececiler, milli kaynaklara dönmeyi ilke edinmişlerdir. Şiire I. Dünya Savaşı Milli Mücadele yıllarında başlayıp Mütareke yıllarında şöhret kazanan edebi topluluktur.

Detaylı

Spor Toto Salon Türkiye Yürüyüş Şampiyonası

Spor Toto Salon Türkiye Yürüyüş Şampiyonası Yarışma Bilgileri Yarışma Adı : Yarışmanın Yapıldığı İl : İSTANBUL Kategori : U14 Erkek U16 Erkek U18 Erkek U20 Erkek Büyük Erkek 7 15 21 8 8 Tarih : 13 Ocak 2018 Katılan Sporcu Sayısı : 1.SERİ Büyük Rekor:

Detaylı

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER

ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER AL - 10. Sınıf / A Şubesi (ALANI YOK) 1 12 YUSUF AHMET YARIMKOL 2 44 ASLI ŞAFAK 3 101 ALPER CEM KÖPRÜCÜ 4 128 ALEYNA AVCI 5 131 UĞUR ÖZDEMİR 6 173 SEDA KONAŞ 7 227 HAKAN KÖMEÇOĞLU 8 257 BURAK ÇAKIR 9 275

Detaylı

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar)

ORTA HAZIRLIK TÜRKÇE ORTAK SINAVI-1 2015-2016. Açıklamalar GRADE. (20 Aralık 2015, Pazar) (20 Aralık 2015, Pazar) GRADE ORTA HAZIRLIK 2015-2016 ORTAK SINAVI-1 Açıklamalar 1. Bu sınav 50 adet çoktan seçmeli sorudan oluşmaktadır. 2. Üç yanlış cevap bir doğru cevabı götürür. 3. Sınavın Süresi

Detaylı

GELİŞİM RAPORU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM GELİŞİM RAPORU

GELİŞİM RAPORU OKUL ÖNCESİ EĞİTİM GELİŞİM RAPORU : ARDA YÜCEKAYA : 21/02/2010 : FADİME : SERKAN Şarkı, şiir tekerleme, parmak oyunlarını kısa sürede öğrenir ve tek başına söylemekten keyif alır. Cümleleri doğru ve anlaşılır bir şekilde kullanır.üstlendiği

Detaylı

Gösterim Salonları. Festival Merkezi: Orhan Adli Apaydın Sk. No:34 Beyoğlu (İstanbul Halkevi Giriş Katı) 0212 245 82 65

Gösterim Salonları. Festival Merkezi: Orhan Adli Apaydın Sk. No:34 Beyoğlu (İstanbul Halkevi Giriş Katı) 0212 245 82 65 4. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Halkevleri Sendika.Org DİSK / Sine-Sen DİSK / DEV SAGLIK-İş Türk-İş Hava-İş Türk-İş Petrol-İş DİSK Birleşik Metal-İş KESK SES TTB Tel: 0212 245 82 65 Fax: 0212 245

Detaylı

Yılı Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları

Yılı Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları 2015-2016 Yılı Bahar Dönemi Başvuru Sonuçları 29.1.2016 Sosyal Bilimler Enstitüsü - Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı / Temel İslam Bilimleri (YL) (Tezli) Sıra TC Kimlik No Ad Soyad Uyruk Giriş Sınavı

Detaylı

Çalışma Ziyaretleri 2011 yılı 2.Dönem Kabul Edilen Katılımcılar Listesi Referans No Adı-Soyadı Şehir Ziyaret Grup No Ülke

Çalışma Ziyaretleri 2011 yılı 2.Dönem Kabul Edilen Katılımcılar Listesi Referans No Adı-Soyadı Şehir Ziyaret Grup No Ülke Referans No Adı-Soyadı Şehir Ziyaret Grup No Ülke 2011-SV-02-TR-LLP-02545 Kurtuluş KARAMUSTAFA Kayseri 18 ÇEK CUMHURİYETİ 2011-SV-02-TR-LLP-04619 Zülkif DAĞLI İzmir 18 ÇEK CUMHURİYETİ 2011-SV-02-TR-LLP-02559

Detaylı

Sayın Adam Smith Smith's Plastics 8 Crossfield Road Selly Oak Birmingham West Midlands B29 1WQ

Sayın Adam Smith Smith's Plastics 8 Crossfield Road Selly Oak Birmingham West Midlands B29 1WQ - Adres Mr. J. Rhodes Rhodes & Rhodes Corp. 212 Silverback Drive California Springs CA 92926 Amerikan adres formatı: sokak numarası+sokak ismi ilçe ismi+il kısaltması+posta kodu Mr. Adam Smith Smith's

Detaylı

ATTİLA İLHAN ın HAYATI MAVİCİLİK AKIMI

ATTİLA İLHAN ın HAYATI MAVİCİLİK AKIMI ATTİLA İLHAN ın HAYATI VE MAVİCİLİK AKIMI MAVİCİLER (1952 1956) Attila İlhan tarafından çıkarılan bir fikir ve sanat dergisi olarak 1952 yılında yayına başlayan Mavi adlı bir derginin etrafında gelişen

Detaylı

GÜVENLİK PERSONELİ. S.No T.C Ad /Soyadı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri. 1 13*******72 Abdulbari POLAT 6 Mart Enstitüler Binası

GÜVENLİK PERSONELİ. S.No T.C Ad /Soyadı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri. 1 13*******72 Abdulbari POLAT 6 Mart Enstitüler Binası GÜVENLİK PERSONELİ S.No T.C Ad /Soyadı Sınav Tarihi Sınav Saati Sınav Yeri 1 13*******72 Abdulbari POLAT 6 Mart 2018 13.00 Enstitüler Binası 2 12*******40 Adem AYYILDIZ 6 Mart 2018 13.00 Enstitüler Binası

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu :Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Türk Lisans. Halk Atatürk Üniversitesi 1970. Türk Halk Hacettepe Üniversitesi 1971

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu :Üniversite Derece Alan Üniversite Yıl Türk Lisans. Halk Atatürk Üniversitesi 1970. Türk Halk Hacettepe Üniversitesi 1971 Resim ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Prof. Dr. Ensar ASLAN İletişim Bilgileri :Ahi Evran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Adres Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkanlığı Telefon : Mail : 2. Doğum Tarihi : 3. Unvanı

Detaylı

SIRA ÖĞRENCİ ADI-SOYADI

SIRA ÖĞRENCİ ADI-SOYADI SIRA ÖĞRENCİ ADI-SOYADI DERS ADI 1 MELİKŞAH ÇETİNKAYA İDARE HUKUKU II 2 FATİH SADULLAH SELMAN HUKUK SOSYOLOJİSİ 3 EREN BAŞAR ÇETİN BORÇLAR HUKUKU II (GENEL HÜKÜMLER) 4 ZEYNEP SENA KULAKOĞLU 5 ABDÜLSAMET

Detaylı

6 SINIFI NET LİSTESİ (Puan sıralı)

6 SINIFI NET LİSTESİ (Puan sıralı) 6 SINIFI NET LİSTESİ (Puan sıralı) KONYA SELÇUKLU Rebii Karatekın Ortaokulu DENEME SINAVI 6/2 113 29 1721 1625 Genel Ortalama 9 6 9,2 7 8 7,25 7 8 7,7 8 7 8,35 8 7 7,65 8 7 7,74 47 42 47,15 56,571 SINIF:

Detaylı

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI SONUÇLARI

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANI İLANI SONUÇLARI Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde aşağıda birim ve kadro ünvanı belirtilen öğretim elemanı kadrolarına başvuru yapan adaylardan öndeğerlendirmeyi geçenler anılan yönetmeliğin 11. maddesi

Detaylı

OKULLAR ARASI GENÇLER BURSA YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ START LİSTESİ 1. GÜN SABAH SEANSI

OKULLAR ARASI GENÇLER BURSA YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ START LİSTESİ 1. GÜN SABAH SEANSI OKULLAR ARASI GENÇLER BURSA YÜZME İL BİRİNCİLİĞİ START LİSTESİ 1. GÜN SABAH SEANSI 50m kurbağa-breast 1 15 ALEYNA METİN 1997 BURSA F. SÜLEYMAN 55:55.55 3 2 17 AYŞE SENA BAĞCI 1995 BURSA ÖZEL TAN 55:55.55

Detaylı

12 EKİM 2014 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ SEÇİMİ MALATYA İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ

12 EKİM 2014 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU ÜYELİĞİ SEÇİMİ MALATYA İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ İLİ ADLİ YARGI SEÇMEN LİSTESİ SOY 1 AĞCA METİN C.Savcısı 37082 2 AK HASAN C.Savcısı 99314 3 AK NESLİHAN Hâkim 153302 4 AKÇAKAYA ÖZLEM Hâkim 151281 5 AKÇAKAYA ŞEHMUS Hâkim 40580 6 AKÇER İBRAHİM Hâkim 153034

Detaylı

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR TİYATROHAYAL@ BODRUM DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR İstanbul dan gelip, Bodrum un Akyarlar Mahallesine yerleşen tiyatro sanatçıları Ececan Gümeci ve Aykut Ünal ın ilk projesi Şahin Örgel in yazdığı iki kişilik oyunu

Detaylı

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında

Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında Türkiye nin köklü şirketlerinden PET HOLDİNG 40 yaşında 23 Nisan 2014 Çarşamba 17:23 Devremülk Turizm inden Sağlık Turizm ine, madencilik ve mermerden gayrimenkule kadar farklı alanlarda faaliyet gösteren

Detaylı

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı)

OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı) OKUL YGS PUAN LİSTESİ (YGS-1 Puan Sıralı) Sıra Öğr.Nu. İsim Sınıf Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel Puan Sn Okul İlçe İl Genel

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KOLEJ - FEN LİSESİ - ÇAMLICA ORTAOKULU 27. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ EDEBİYATTA GENÇ OLMAK CAK 2018

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KOLEJ - FEN LİSESİ - ÇAMLICA ORTAOKULU 27. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ EDEBİYATTA GENÇ OLMAK CAK 2018 EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KOLEJ - FEN LİSESİ - ÇAMLICA ORTAOKULU 27. EDEBİYAT VE KİTAP GÜNLERİ EDEBİYATTA GENÇ OLMAK 9-10 0CAK 2018 ETKİNLİK İÇERİKLERİ SÖYLEŞİ - İMZA / 9 OCAK 2018, SALI ONUR CAYMAZ ANLATI

Detaylı

15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ

15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ 15 İNCİ ULUSAL ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARI ÖDÜL TÖRENİ Değerlendirme Jürisi Başkanı Prof. Dr. İlham ALİYEV Onursal Başkan Prof. Dr. İsrafil KURTCEPHE Rektör 17 MAYIS 2010 Düzenleme Kurulu Başkanı Prof.

Detaylı

TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI

TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI TARİH BÖLÜMÜ KASIM DÖNEMİ STAJ GRUPLARI Uygulama Öğretim Elemanı: Doç. Dr. Mesut AYAR Grup No: KD : Sosyal Bilimler Lisesi 0866680 İRFAN BEYTAŞ 0670 PINAR KELOĞLU 88669 CİHAN ŞAHİN 07889 ENGİN YALÇIN 60096

Detaylı

03/03/2016 TARİHLİ ERASMUS+ SÖZLÜ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ SINIF A2 B01

03/03/2016 TARİHLİ ERASMUS+ SÖZLÜ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ SINIF A2 B01 SINIF A2 B01 1 13310271063 HAVVA NUR YILMAZ İNGİLİZCE 2 13310271008 ZEHRA SAADT KURŞUN İNGİLİZCE 3 12310271040 AHMET ÜSTÜN İNGİLİZCE 4 58114011002 MÜRSEL DOĞRUL İNGİLİZCE 5 15310271017 CAN GÜLSAN İNGİLİZCE

Detaylı

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR

ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR ATAŞEHİR ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 31/08/2015 TARİHİ İTİBARİYLE 2015 AĞUSTOS AYI NAKİL BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRME SONUÇLARIDIR Öğrenciler sınıf ve puanlarına göre sıralanmıştır. Kırmızı ile gösterilen

Detaylı

Seyahat Sağlık. Sağlık - Acil durum. Sağlık - Doktorda. Hastaneye götürülmek isteme. Jeg føler mig dårlig. Travel_Health_Emergency_2_desc

Seyahat Sağlık. Sağlık - Acil durum. Sağlık - Doktorda. Hastaneye götürülmek isteme. Jeg føler mig dårlig. Travel_Health_Emergency_2_desc - Acil durum Hastaneye gitmem lazım. Hastaneye götürülmek isteme Hastayım. Travel_Health_Emergency_2_desc Derhal doktoru görmem gerekiyor! Acil tıbbi müdahale isteme Yardım! Acil tıbbi ilgi için seslenme

Detaylı

EDEBİYATIN İZİ 86. İZMİR ENTERNESYONAL FUARI NA DÜŞTÜ

EDEBİYATIN İZİ 86. İZMİR ENTERNESYONAL FUARI NA DÜŞTÜ EDEBİYATIN İZİ 86. İZMİR ENTERNESYONAL FUARI NA DÜŞTÜ Oya Baydar, Mine Söğüt, Özcan Yüksek, Ercan Kesal, Arif Keskiner ve Melih Güneş konuklarla sohbet etti 86. İzmir Enternasyonal Fuarı nda bu yıl ilk

Detaylı

, % , % CEM YILMAZ'DAN GÖSTERİ

, % , % CEM YILMAZ'DAN GÖSTERİ 2013 04.01.13 70 14.516.618,11 1.449.120 60% 10.557.435,89 1.113.027 77% CEM YILMAZ'DAN GÖSTERİ 966.163 2012 30.12.11 74 8.200.954,50 908.539 4.378.379,00 513.723 57% SÜMELA'NIN ŞİFRESİ TEMEL 273.690 2011

Detaylı

Suriye'den Mekke'ye: Suriyeli üç hacı adayının hikâyesi

Suriye'den Mekke'ye: Suriyeli üç hacı adayının hikâyesi Suriye'den Mekke'ye: Suriyeli üç hacı adayının hikâyesi Savaşın başından bu yana yedinci hac dönemi yaklaşırken hac ibadetini yerine getirmeyi çok isteyen, farklı şehirlerde yaşayan üç Suriyelinin hikayesi.

Detaylı

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E.

Eğitim ve Öğretim Yılı Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. SIRA NO ÖĞRENCİ NUMARASI 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı ADI SOYADI PROGRAMI 1. 12330304 Doğancan ÖZCAN Bilgisayar Programcılığı İ.Ö. 2. 12330303 Mert ÖZAY Bilgisayar Programcılığı U.E. 3. 12330178 Kardelen

Detaylı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı

2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER. Adı Soyadı Dersi Puanı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ÇANKIRI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ORTAK SINAVA GİRECEK BAŞARISIZ ÖĞRENCİLER Sınıf Şube 9 A 12 ORHAN ÖZTÜRK YABANCI DİL 45,25 9 A 28 SATILMIŞ DEMİRCİ MATEMATİK 45,00 9 A 30

Detaylı

KAYITTA İSTENEN BELGELER

KAYITTA İSTENEN BELGELER 2017-2018 Öğretim yılı Özel Yetenek sınavı ile Kesin kayıt Hakkı Kazananların listesi aşağıda ilan edilmiştir. Özel Yetenek sınavı ile kesin kayıt hakkı kazanan adaylar, 14-18 AĞUSTOS 2017 tarihleri arasında

Detaylı

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU

YUNUS ÖZYÖN ADEM KAPLAN AHMET BULUT BİLAL MUTLU NAZİM AKKOYUN ROJDA DOĞRU AHMET AKSU Sorumlu Öğretim Elemanı : Arş. Gör. İsmail Ayhan Uygulama Okulu : Diclekent Ortaokulu No Sıra Öğrencinin Adı ve Soyadı......... 0... 00 YUNUS ÖZYÖN 00 ADEM KAPLAN 00 AHMET BULUT 00 BİLAL MUTLU 00 NAZİM

Detaylı

Kişisel Mektup. Mektup - Adres 충청북도청주시상당구율량동현대 2 차아파트 13 동 201 호심수정님. Mr. N. Summerbee 335 Main Street New York NY

Kişisel Mektup. Mektup - Adres 충청북도청주시상당구율량동현대 2 차아파트 13 동 201 호심수정님. Mr. N. Summerbee 335 Main Street New York NY - Adres Mr. N. Summerbee 335 Main Street New York NY 92926 Türkçe adres formatı:, şirket ismi sokak / cadde ismi + numarası posta kodu, mahalle / semt ismi, ilçe, il 충청북도청주시상당구율량동현대 2 차아파트 13 동 201 호심수정님

Detaylı

SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI 2.KADEME YARIŞMALARI ADIYAMAN

SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI 2.KADEME YARIŞMALARI ADIYAMAN SPOR TOTO KULÜPLER ARASI YÜRÜYÜŞ LİGİ YARIŞMALARI 2.KADEME YARIŞMALARI ADIYAMAN Yarışma Adı : Mesafe : 3 KM. Kategori : Yarışma Yeri : Yarışma Tarihi-Saati : Sporcu Sayısı 38 Takım Sayısı 7 SPOR TOTO KULÜPLER

Detaylı

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Abbas Ketizmen "Cengiz Aytmatov'u Okumak" sanat albümünde 39 sanatçı arasında 3 adet resmiyle Türkiye den yer

Detaylı