PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ"

Transkript

1 KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ FAALĠYET RAPORU Hazırlayan: Dr.Ali Rahmi KAYA Park ve Bahçeler Müd.V. F.Hilal ALKAN Peyzaj Y. Mimarı Eshabil KĠRĠġCĠ Ziraat Mühendisi

2 ĠÇĠNDEKĠLER PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNÜN FAALĠYET ALANLARI 1. MESĠRE ALANI DÜZENLEME VE BAKIM ÇALIġMALARI * PınarbaĢı Çamlık Mesire Alanı ( m²) * Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon Alanı (I. Etap m²) * Malik Ejder Türbesi * Kılavuzlu Mesire Alanı * KAFUM Alanı ve Atatürk Parkı ( m²) * Hastane Çamlık Mesire Alanı 2. PARK DÜZENLEME VE BAKIM ÇALIġMALARI * 12 ġubat KurtuluĢ Parkı ( m²) * TAMAMLANAN PARKLAR * ġazibey mh sokaklar arası park alanı (4885 m²) * Hacı Bayram Veli mh. AfĢinbey cd. ile 19. sk kesiģimi park alanı (700 m²) * Hürriyet mh. ġeyh Edibali bul. 26. ve 36. sokaklar arası park alanı (Muhtarlık çevresi) (5336 m²) * Mehmet Akif mh sokaklar arası park alanı (1489 m²) * Mehmet Akif mh. 9. sk. üzeri yeģil alan düzenlemesi (350 m²) * Mimar Sinan mh. Bediüzzaman bulvarı ile 24. sk. arası park alanı (6360 m²) * Piri Reis mh sokak kesiģimi park alanı (5121 m²) * TavĢantepe mh. 6. sk. üzeri park alanı (626 m²) * DEVAM EDEN PARKLAR * Bayazıtlı mh. park alanı (7230 m²) * Fatih mh. Kadir PaĢa bul. üzeri sokaklar arası yeģil alan düzenleme çalıģması (800 m²) * Mevlana mh. Ahmet Uncu cd., 2., 9. sk. arası park alanı (1400 m²) * Mimar Sinan mh sokaklar arası (Telekom doğusu ve kuzeyi) park alanı (3200 m²) * Necip Fazıl mh sokaklar arası park alanı (7100 m²) * Selçuklu mh sokaklar arasında park yapımı (4450 m²) 3. REFÜJ DÜZENLEME, TEMĠZLĠK VE BAKIM ÇALIġMALARI ĠLE AĞAÇLANDIRMA ÇALIġMALARI * KahramanmaraĢ Kalesi çevresi a) Çimlendirme ve Beton Parke DöĢeme Yapılan Refüjler * Ahmet Uncu Caddesi * Ali Sezal Bulvarı * Bediüzzaman Bulvarı * Bektutiye Bulvarı * Dr. Sadık Ahmet Caddesi * Dr. Sait Bulvarı * Fetih Bulvarı * Hacı Ali Özal Caddesi * Kadir PaĢa Bulvarı * Köle Hafız Bulvarı * Lütfi Köker Bulvarı * Mustafa Or Caddesi * Orhan Sezal Bulvarı * Süleyman PaĢa Bulvarı * ġeyh Edibali Bulvarı * Yeni Hal Caddesi * Yeni Sanayi Sitesi b) Fidan Dikimi Yapılan Refüj ve Kaldırımlar * Adil Erdem Beyazıt Bulvarı * Doğu Çevre Yolu Servis Yolu * Gazneliler Caddesi 4. SERA VE FĠDANLĠK ÇALIġMALARI 5. ATÖLYE VE DEPO ĠNġAATI 6. DĠĞER ALANLARDA YAPILAN ÇALIġMALAR * Yeni Otogar Camii Çevre Düzenlemesi (3579 m²) * Duraklı mh. Abdal Halil Ağa cd. Trafo Boyama ĠĢi * Kız Ġmam Hatip Lisesi Bahçe Düzenlemesi * Necip Fazıl mh. AvĢar Camii Bahçe Düzenlemesi 7. BÖLGELERE GÖRE MAHALLELER

3 PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜNÜN FAALĠYET ALANLARI Park ve Bahçeler Müdürlüğü, belediyemiz sınırları içerisindeki aktif ve pasif yeşil alanların yapımı, bakımı ve koruması ile ilgili çalışmaları yürütmektedir. Bu amaç doğrultusunda park, mesire alanı, spor alanı, çocuk oyun alanı gibi kullanımların ihtiyacı karşılayacak ölçüde düzenlenebilmesi; yol ve refüj bitkilendirmelerinin yapılması ve bunların kontrolü konularında çalışmalar yapılmaktadır. Çalışmalar sırasında gerekli bitkisel materyal ile şehir mobilyaları, çoğunlukla müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren sera-fidanlık ve atölyelerden temin edilmektedir. Bakım onarım çalışmalarında da bu birimlerden yararlanılmaktadır. 1. MESĠRE ALANI DÜZENLEME VE BAKIM ÇALIġMALARI PınarbaĢı Çamlık Mesire Alanı ( m²) Kafeterya, mescit ve tuvalet binaları yapılmış olan alanda piknik alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları ve otopark alanları düzenlenmiştir. 2 adet voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası yapılmış, 2 takım (toplam 16 parça) kondisyon aleti monte edilmiştir. Alan içerisine 1 adet metal oyun grubu, 1 adet kale görünümlü ahşap oyun grubu, 1 adet ahşap tırmanma seti, 2 adet tırmanma duvarı, 2 adet döner platform, 12 adet tahterevalli ve 12 adet gondol yerleştirilmiştir. 36 adet barbekü, 20 adet çeşme yapılmış ve 129 adet masalı bank monte edilmiştir.

4

5 Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon Alanı (I. Etap m²) Büfe ve çevresindeki terasın duvarı yapılmıştır. Bordür ve döşeme çalışmaları ile teraslama çalışmalarına devam edilmiş ve alan çevresinde yol açma çalışmalarına başlanmıştır. Alan içerisindeki şevlerde rulo çim ile kaplama çalışması yapılmıştır.

6

7

8 Malik Ejder Türbesi

9 Malik Ejder Türbesi revize projesi kapsamında zemin tesviyesi, temel kazısı yapılması, betonarme perde ve duvar yapılması, kubbe kalıp yapılması, demirlerinin bağlanması ve bir bölümünün beton dökülmesi ile türbe inşaatı büyük oranda tamamlanmıştır.

10 Kılavuzlu Mesire Alanı Alan içerisinde genel temizlik çalışmaları, geçen sezondan kalan 1500 m² alanda toprak tesviyesi, fidan dikimi ve çimlendirme yapılmıştır. Basketbol ve voleybol sahalarının çevresine tel çekilmesi amacıyla direkler yerleştirilmiştir, boyaları yapılmıştır. KAFUM Alanı ve Atatürk Parkı ( m²) Atatürk Parkı nda temizlik ve bakım çalışmaları yapılmış, açıktan yağmurlama yapılan sulama sistemi yenilenmiş olup otomatik sulama tesisatı çekilmiştir. Hastane Çamlık Mesire Alanı Alan içerisine Şehit Aileleri Derneği nin yıl içerisindeki etkinliklerinde kullanabileceği bir bina yapılmıştır tarihinde açılışı yapılmıştır.

11 2. PARK DÜZENLEME VE BAKIM ÇALIġMALARI Park düzenlemeleri kapsamında yarım kalan parklarımızın tamamlanmasıyla ilgili çalışmalar yapılmış ve büyük oranda tamamlanmış olup programımızda olan parkların yapımına da devam edilmiştir. TYÇP (Toplum Yararına Çalışma Projesi) kapsamında Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İŞKUR arasında imzalanan protokol ile 4 adet proje hazırlanmış olup bu proje ile çalıştırılan İŞKUR elemanlarının da dahil edildiği; parkların bakımı ve temizliği kapsamında tüm parklarımızın bakımının yapılması amaçlanarak ekipler kurulmuş ve toplam 111 adet park ve yeşil alanın bakım ve temizlik işleri tamamlanmıştır. 12 ġubat KurtuluĢ Parkı ( m²) Parkın temizlik ve bakım çalışmaları yapılmıştır. Bu kapsamda 19 adet tekli bank, 27 adet masalı bank tamiratı yapılmıştır. Bordür ve parke tamiratları yapılmış, havuz, yeşil alanlar, çocuk oyun alanlarında temizlik çalışmaları yapılmıştır.

12 Önceki hali Sonraki hali

13 Önceki hali Sonraki hali ġazibey mh sokaklar arası park alanı (4885 m²)

14 Yapımına bu sene başlanan parkın bordür parke döşeme işi, toprak tesviyesi, bitkilendirme ve çimlendirme işi tamamlanmıştır. 1 takım ahşap çocuk oyun grubu ve 3 adet kondisyon aleti monte edilmiştir. 1 adet çeşme yapılmıştır. 17 Kasım 2009 da tamamlandı. Bank, piknik masası ve çöp kovası ilave edilecektir. Hacı Bayram Veli mh. AfĢinbey cd. ile 19. sk kesiģimi park alanı (700 m²) Parkın toprak tesviyesi, bitkilendirmesi ve çim ekimi yapılmıştır. Isınma aletleri monte edilmiştir. Bank, piknik masası ve çöp kovası ilave edilecektir.

15 Hürriyet mh. ġeyh Edibali bul. 26. ve 36. sokaklar arası park alanı (Muhtarlık çevresi) (5336 m²) Parkın bitkilendirmesi ve çim ekimi yapılmıştır. Görsel güzelliği olan bu park alanında ısınma aletleri alana monte edilmiştir. Bank, piknik masası ve çöp kovaları ilave edilecektir. Mehmet Akif mh sokaklar arası park alanı (1489 m²) Parkın toprak tesviyesi, bitkilendirme ve çim ekimi yapılmıştır. Elektrik tesisatı ile aydınlatma direk ve lambaları monte edilmiş olup sulama tesisatı da çekilmiştir. Piknik masası ilave edilecektir.

16 Mehmet Akif mh. 9. sk. üzeri yeģil alan düzenlemesi (350 m²) Alanın toprak tesviyesi ve bitkilendirmesi yapılmıştır. Bank, piknik masası ve çöp kovası montajı yapılacaktır. Mimar Sinan mh. Bediüzzaman bulvarı ile 24. sk. arası park alanı (6360 m²) Parkın toprak tesviyesi, bitkilendirme ve çimlendirme çalışmaları yapılarak park yapım işi tamamlanmıştır. Parka bank ve çöp kovası montajı yapılmıştır. 9 Kasım 2009 da tamamlanmıştır. Piknik masası ilave edilecektir. Piri Reis mh sokak kesiģimi park alanı (5121 m²) Park alanında bordür parke tamirat işleri, toprak tesviyesi, bitkilendirme ve çim ekimi yapılmıştır. Parkın son terasında döşeme çalışmalarına devam edilmektedir. Ancak yeşil alanın doğusunda yol açma çalışmalarından sonra düzenleme çalışmaları tamamlanacaktır.

17

18

19 TavĢantepe mh. 6. sk. üzeri park alanı (626 m²) Parkın bitkilendirmesi ve çim ekimi yapılmıştır. Oyun grubu monte edilen parkta aydınlatma ve elektrik tesisatı ile sulama tesisatı çekilmiştir. Bank, piknik masası ve çöp kovası ilave edilecektir. Bayazıtlı mh. park alanı (7230 m²) Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında iklim şartlarının elvermemesinden dolayı yapımında gecikme olan yeşil alanda taş duvar yapımına devam edilmiştir.

20 Fatih mh. Kadir PaĢa bul. üzeri sokaklar arası yeģil alan düzenleme çalıģması (800 m²) Alanda toprak tesviyesi çalışmalarına devam edilmektedir. Mevlana mh. Ahmet Uncu cd., 2., 9. sk. arası park alanı (1400 m²) Alanın toprak tesviyesi yapılmıştır. Mimar Sinan mh sokaklar arası (Telekom doğusu ve kuzeyi) park alanı (3200 m²) Parkın toprak tesviyesi, bitkilendirme ve çimlendirme çalışmaları yapılarak park yapım işi tamamlanmıştır. Parka bank ve çöp kovası montajı yapılmıştır. Piknik masası ilave edilecektir.

21 Necip Fazıl mh sokaklar arası park alanı (7100 m²) Daha önceden bordür parke sıhhi tesisat elektrik hatları çekilmiş olan alana toprak ilavesine yapılmış olup toprak tesviyesi çalışmalarına başlanmıştır. Park içerisindeki trafonun 3 boyutlu boyama işlemi yapılmaktadır.

22 Selçuklu mh sokaklar arasında park yapımı (4450 m²) Alan tesviyesi ve projesi hazırlanmış park alanının bordür ve parke döşeme işleri, toprak tesviyesi, bitkilendirmesi ve çimlendirme işi tamamlanmıştır. Şelale yapımı büyük oranda yapılmış olup program dahilinde şelale, köprü ve çeşme yapımı tamamlanacaktır. Piknik masası, bank ve çöp kovası ilave edilecektir.

23 3. REFÜJ DÜZENLEME, TEMĠZLĠK VE BAKIM ÇALIġMALARI ĠLE YOL AĞAÇLANDIRMALARI KahramanmaraĢ Kalesi çevresi Kale çevresinde genel temizlik çalışması yapılarak 50 adet kızılçam, 5 adet fıstıkçamı, 50 adet yeşil servi, 2 adet mavi servi, 4 adet sedir, 35 adet sabin ardıcı, 45 adet dağ muşmulası, 20 adet sarı yasemin, 3 adet hanımeli dikimi yapılmıştır. PTT binası ile Çukur Hamam arasında bulunan açık ve dik yamaçları kapatmak amacıyla 45 adet yeşil yapraklı orman sarmaşığı, 10 adet büyük alacalı yapraklı orman sarmaşığı, 50 adet amerikan sarmaşığı dikimi yapılmıştır. Alan çevresinde tel çekme işi yapılmaktadır.

24

25 a) Çimlendirme, Parke DöĢeme ve Ağaçlandırma Yapılan Refüjler Küresel ısınmanın önemle vurgulandığı günümüzde özellikle su tasarrufu konusunda daha hassas olunması gerekliliğinden hareketle Ģehrimizin ana arterleri dıģındaki, 3 m den daha az geniģlikteki refüjlerde ağaçlandırma çalıģmalarıyla parke döģeme iģi bu sene uygulanmaya baģlamıģtır. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri döşeme yapılacak refüjlerde temizlik, tesviye ve kum serme işini yaparak alanı döşemeye hazır hale getirmektedir. Bazı refüjlerde döşeme işlemi yine ekiplerimizce yapılmış olup döşemeye hazır olan refüjlerde Fen İşleri Müdürlüğünce de döşeme işlemi yapılmaktadır. Ahmet Uncu Caddesi Abdulhamithan mh. Toplamda 2034 m lik refüjün 830 m lik kısmında çalışmalara başlanmış olup 595 m refüj ile iki adet kavşağın toprak tesviyesi ve çim ekimi yapılmıştır. 235 m refüjün toprak tesviyesi ve çim ekimi çalışmalarına devam edilecektir.

26 Ali Sezal Bulvarı Hacı Bayram Veli mh. 530 m uzunluğundaki refüjde temizlik çalışması yapılarak parke döşeme işlemi için hazır hale getirilmiştir.

27 Bediüzzaman Bulvarı Mimar Sinan mh m lik refüjde Binevler mh. muhtarlık binasının bulunduğu yerden itibaren Çocuk Yurdu na kadar 700 m refüj, refüj sonunda bulunan kavşak ve kavşağın devamında 28. sokakta bulunan 171 m uzunluğundaki refüj parke döşeme ve bitkilendirme amacıyla tesviye edilmiştir. Bediüzzaman bulvarında 951 m lik bölümde tesviye çalışmalarına devam edilecektir.

28 Bektutiye Bulvarı Sütçü Ġmam mh. 320 m refüj ile kavşakta çim ekimi yapılmıştır. 282 m lik bölümde ise ekiplerimiz tarafından parke döşeme işlemi yapılmıştır. Dr. Sadık Ahmet Caddesi Binevler mh. 598 m lik refüjün Binevler kavşağından Binevler mh. muhtarlık binasına kadar olan 192 m lik kısmı ve refüj sonunda bulunan kavşak çim ekimine hazır hale

29 getirilmiştir. Elle sulama olacak şekilde su tesisatı çekildikten sonra çim ekimi yapılacaktır. 402 m lik kısmında ise parke ve ağaçlandırma işlemi yapılacaktır. Kavşaktan Binevler mh. 62. sokağa kadar olan 96 m lik kısımda parke döşeme yapılmak üzere tesviye ve kum serme işlemi yapılmıştır. Dr. Sadık Ahmet caddesinin Binevler mh. 62. sokaktan Köle Hafız bulvarına kadar 227 m lik bölümünde ise ekiplerimizce tesviye ve kum serme işlemi yapılmış olup Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince döşeme işlemi yapılmıştır.

30 Dr. Sait Bulvarı Selçuklu mh. 987 m refüj ile bulvar üzerindeki bir adet kavşakta parke döşenmesi amacıyla tesviye edilmiştir. Kum serme işlemine devam edilmektedir. Fetih Bulvarı ġeyh Adil mh. Refüjün 640 m lik bölümünde ekiplerimizce tesviye, kum serme ve beton parke döşeme işlemi yapılmıştır.

31 Hacı Ali Özal Caddesi Mimar Sinan mh. 543 m lik refüjün 128 m lik ilk bölümde otomatik sulama tesisatı çekilerek çim ekimi yapılmıştır. 415 m lik ikinci kısımda parke döşeme yapılacak şekilde tesviye ve kum serme işlemi yapılmıştır.

32 Kadir PaĢa Bulvarı Fatihler mh. 722 m refüj ile bir adet kavşak döşeme yapılması amacıyla tesviye edilmiştir. Kum serme-parke döşeme işlemi yapılacaktır.

33 Köle Hafız Bulvarı 5 Nisan mh. Refüjün 452 m lik bölümünde toprak tesviyesi, kum serme işi ve parke döşeme işlemi yapılmıştır. 280 m lik bölüme kum serilmiştir. Parke temin edildiğinde döşeme ve ağaçlandırma işlemi yapılacaktır. Lütfi Köker Bulvarı Bahçelievler mh.

34 800 m uzunluğundaki refüje otomatik sulama tesisatı çekilmektedir. Bu işlem tamamlandığında çim ekimi yapılacaktır. Mustafa Or Caddesi ġehit Abdullah ÇavuĢ mh. 500 m uzunluğundaki refüj ile cadde üzerindeki bir adet kavşağın toprak tesviyesi ve çim ekimi yapılmıştır. Otomatik sulama tesisatı çekilmiştir. Orhan Sezal Bulvarı ġazibey mh.

35 685 m lik refüjde parke döşemeye hazırlık olarak tesviye işlemlerine başlanmıştır. Ağaçlandırma çalışması yapılacaktır. I. Toptancılar Caddesi ġazibey mh. 453 m lik refüjde parke döşeme, tesviye ve bitkilendirme çalışmaları yapılacaktır. Süleyman PaĢa Bulvarı TavĢantepe mh m lik refüjün 524 m kısmına otomatik sulama teisatı ve çim ekimi yapılacaktır. 576 m lik kısma parke döşeme ve ağaç dikimi yapılacaktır.

36 ġeyh Edibali Bulvarı Hürriyet mh. İtfaiye kavşağından Tekstil Lisesi kavşağına kadar 1856 m lik refüjde 715 m lik kısmın otomatik sulama otomatik sulama tesisatı çekilmiş olup çim ek,mi yapılacaktır m lik alanda parke döşeme ve ağaçlandırma çalışması yapılacaktır.

37 Yeni Hal Caddesi Refüjde mevcut ağaçların altına çalı dikimi yapılmış, ardından çim ekimi için tesviye çalışmalarına başlanmıştır. Yeni Sanayi Sitesi Yaklaşık 3000 m uzunluğunda 4 adet refüjün döşeme işlemi yapılması amacıyla temizlik işlemi yapılmıştır. Refüjlerde fidan dikimi yapılmıştır.

38 b) Fidan Dikimi Yapılan Refüj ve Kaldırımlar Adil Erdem Beyazıt Bulvarı ġehit Abdullah ÇavuĢ mh m uzunluğundaki refüjün düzenleme çalıģmaları kapsamında toprak tesviyesi yapılmıģ ve 347 adet fidan dikimi, 15 adet ağaç dikim makinesi ile fıstık çamı nakli yapılmıģtır. Ağaç dikim çalıģmalarına devam edilecektir. Adil Erdem Beyazıt Bulvarı Oruç Reis mh. Batı Çevre Yolu 480 m lik refüjde ağaçlandırmaya devam edilecektir.

39 Doğu Çevre Yolu Servis Yolu Mehmet Akif mh. Belediyemiz Ekmek Fabrikasından Kurtuluş Anıtına doğru 1240 m uzunluğundaki servis yolu refüjüne 158 adet fidan dikimi yapılmıştır.

40 Gazneliler Caddesi-GazipaĢa mh.-tic. Lisesi civarı Caddede daha önce yapılan yol ağaçlandırması kapsamında eksiklikleri tamamlayacak şekilde 18 adet fidan dikimi yapılmıştır. 4. DĠĞER ALANLARDA YAPILAN ÇALIġMALAR Yeni Otogar Camii Çevre Düzenlemesi (3579 m²) Bordür, beton parke ve andezit taş döşeme, toprak tesviyesi, bitkilendirme ve çim ekimi yapılmıştır.

41 Duraklı mh. Abdal Halil Ağa cd. Trafo Boyama ĠĢi 2002 yılında İstiklal mh. Bayındırlık Lojmanları güneyindeki parkta Park ve Bahçeler Müdürlüğü nce taş çeşmeye ismi verilerek hatırası yaşatılan Abdal Halil Ağa anısına Duraklı mh. Abdal Halil Ağa cd. başlangıcındaki trafonun 3 boyutlu resim çalışması yapılmıştır.

42 Kız Ġmam Hatip Lisesi Bahçe Düzenlemesi Toprak tesviyesi, bitkilendirme ve mevsimlik çiçek dikimi yapılmıştır. Necip Fazıl mh. AvĢar Camii Bahçe Düzenlemesi Bahçe düzenlemesi yapılması amacıyla proje hazırlanmıştır.

43 5. SERA VE FĠDANLĠK ÇALIġMALARI Şehir içi park ve diğer yeşil alanlarımızda kullanılan bitki türleri müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren sera ve fidanlıktan temin edilmektedir. Üretim genellikle fidanlıkta yapılmakta, ihtiyaç duyulduğunda ise çevre illerde bulunan diğer fidanlıklardan bitki alımı yapılmaktadır. Bu dönem içerisinde şehir park ve diğer yeşil alanlarımıza dikilmek üzere adet farklı türlerde fidan (ağaç-ağaççık ve çalı) alımı yapılmıştır. Ayrıca adet kışlık mevsimlik çiçek tohumu, adet yazlık mevsimlik çiçek tohumu 1500 kg çim tohumu alınmıştır. Şehrin görünümüne renk katan mevsimlik çiçekler genellikle tohum olarak alınıp ekimleri yapılmaktadır. Ekimden sonra elde edilen fideler tüplere veya saksılara alınarak yeşil alanlarda kullanılmaktadır. Serada bulunan mevsimlik çiçekler ile fidanlık alanındaki fidanların bakım işlemleri (sulama, ilaçlama, yabancı otlarla mücadele vs.) düzenli olarak yapılmaktadır.

44 6. ATÖLYE VE DEPO ĠNġAATI Atölye ve Depo ĠnĢaatı Atatürk Parkının devamında müdürlüğümüz yeni atölye ve depo binalarının inşaatı çalışmalarına devam edilmiştir.

45

46 1.BÖLGE 7. BÖLGELERE GÖRE MAHALLELER 1. BÖLGE Aksu Bahçelievler Barbaros Egemenlik Erkenez Eyüp Sultan Gayberli Genç Osman Hacı Bayram Veli İstasyon Karacaoğlan Malik Ejder Oruç Reis Piri Reis Sümbüllü Sümer Şazibey

47 2. BÖLGE 2. BÖLGE Aslanbey Bağlarbaşı Ballıca Doğukent Dulkadiroğlu Kanuni Mehmet Akif Namık Kemal Şeyh Adil Şeyh Şamil Yahya Kemal Yavuz Selim

48 5. BÖLGE 3. BÖLGE 3. BÖLGE Bayazıtlı Büğlek Divanlı Duraklı Fevzipaşa Gazipaşa İsa Divanlı Kayabaşı Pınarbaşı Sakarya Senem Ayşe Sütçü İmam Turan 5. BÖLGE Abdulhamit Han Akif İnan Ertuğrul Gazi Fatih Karamanlı Mevlana Necip Fazıl Orhan Gazi Osman Gazi Yunus Emre

49 6. BÖLGE 6. BÖLGE Şubat Nisan Binevler Cumhuriyet Haydarbey Hürriyet İstiklal Mimar Sinan Saçaklızade Selçuklu Şehit Abdullah Çavuş Tavşantepe Üngüt

T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2011 AYLIK FAALĠYET RAPORU

T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2011 AYLIK FAALĠYET RAPORU T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ OCAK 2011 AYLIK FAALĠYET RAPORU Park ve Diğer YeĢil Alanlarda Yapılan Uygulama ve Bakım ÇalıĢmaları Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon alanı; o Kafeterya

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ. YENĠ BĠR PARKIN OLUġUMU

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ. YENĠ BĠR PARKIN OLUġUMU PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YENĠ BĠR PARKIN OLUġUMU KÜMBET ÇAMLIK AĠLE PARKI SEVGĠ ENGELLĠLER PARKI ÇOCUK BAHÇESĠ AĠLE PARKI YENĠ BĠR PARK NASIL OLUġTURULUR? Vatandaş Dilekçesi (Park yapılması hakkında)

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ İSTASYON MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER KONUT BİRLİK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜTÜPHANELER VE MÜZELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Şube Müdürlüğümüz 16 Kütüphane ve

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

FAALĠYET RAPORU 01.01.2010 07.07.2011

FAALĠYET RAPORU 01.01.2010 07.07.2011 T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ Park ve Bahçeler Müdürlüğü FAALĠYET RAPORU 01.01.2010 07.07.2011 Hazırlayanlar: Muttalip EVLĠCE Bilgi ĠĢlem Bilge SARIGÜZEL Peyzaj Mimarı Ebru SARI Peyzaj Mimarı F.Hilal ALKAN

Detaylı

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU YAZI PARK İŞLERİ VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 ARK VE BAHÇELER GÖREVİ Şehrimizde bulunan park ve bahçelerin genel ve periyodik bakımı (sulama, gübreleme, çim biçimi, mevcut bitkilerde budama, dip

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ MERKEZ MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER LOKMAN HEKİM PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve

Detaylı

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI BÖLGESİ ATAKENT MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER HALKALI KÜLTÜR MERKEZİ Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park

Detaylı

FAALĠYET RAPORU 01.06.2009 10.05.2011

FAALĠYET RAPORU 01.06.2009 10.05.2011 T.C. KAHRAMANMARAġ BELEDĠYESĠ Park ve Bahçeler Müdürlüğü FAALĠYET RAPORU 01.06.2009 10.05.2011 Hazırlayanlar: Muttalip EVLĠCE Bilgi ĠĢlem Mustafa KAMAN Peyzaj Mimarı Ebru SARI Peyzaj Mimarı F.Hilal ALKAN

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ/K.MARAŞ PARKLAR LİSTESİ

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ/K.MARAŞ PARKLAR LİSTESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ/K.MARAŞ PARKLAR LİSTESİ 01 12 ġubat 601-P01 12 ġubat Parkı (1.-10. sk. kesiģimi) 12 ġubat Parkı 02 12 ġubat 601-P02 Parkı (36..39.40. ve 47. sk. kesiģimi) 03 5 Nisan 602-P01

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜ Ü. A- Yetki, Görev ve Sorumluluklar

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜ Ü. A- Yetki, Görev ve Sorumluluklar PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜ Ü A- Yetki, Görev ve Sorumluluklar Park ve Bahçeler Müdürlü ü, belediyemiz s rlar içerisindeki aktif ve pasif ye il alanlar n yap, bak ve korumas ile ilgili çal malar yürütmektedir.

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU ANKARA CADDESİ İLE TERME CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 24 ARALIK CADDESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 28.02.2013 KINDAM MAHALLESİ ÖKSE GÖLÜ ÇEVRESİ KALDIRIM ÇALIŞMASI 28.02.2013

Detaylı

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER SEFAKÖY BÖLGESİ TEVFİKBEY MAHALLESİ 2004-2012 YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER 75.YIL CUMHURİYET PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi

Detaylı

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU

MAHALLE SOKAK / CADDE ÇALIŞMA KONUSU TENİS KORTU İÇİ TEMİZLİK ÇALIŞMASI 02.02.2013 MEDRESE MAHALLESİ 116. VE 117. SOKAK ASFALT YAMA ÇALIŞMASI 02.02.2013 YENİCE MAH. ŞEHİT NEVZAT ASLAN BULVARI KİLİTLİ PARKE TAMİR ÇALIŞMASI 02.02.2013 MEDRESE

Detaylı

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MAKİNE PARKI ve EKİPMANLARI Bu yıl içinde belediyemiz elektrik işlerinde ve ağaç budamada kullanılan 1 adet bomlu platform, 3 adet Kamyonet, 1 adet Kamyon, 1 adet Tanker, 1 adet

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

SUNULAN HİZMETLER. Hadımköy Giriş Caddelerde fidan dikim çalışmaları yapıldı.

SUNULAN HİZMETLER. Hadımköy Giriş Caddelerde fidan dikim çalışmaları yapıldı. SUNULAN HİZMETLER Toplam 1880 adet ağaç fidanı (Leylandi,Çınar, Ihlamur, Fıstık Çamı, Süs Eriği, Erguvan, Oya Ağacı vs.) dikildi. Hadımköy Giriş Caddelerde fidan dikim çalışmaları yapıldı. Fatih Caddesi

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü 2007 YILI FAALİYET RAPORU PPEER RSSO ON NEELL ::1 Müdür, 1 Şef, 15 belediye işçisi, 21 şirket işçisi olmak üzere toplam 38 personel ile hizmet verilmektedir.

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ (46) 329

KAHRAMANMARAŞ (46) 329 KAHRAMANMARAŞ (46) 329 Arsa Mahallesİ...m2 Değeri MERKEZ KAHRAMANMARAŞ BELEDİYESİ 12 Şubat Mahallesİ Gazi Osman Paşa Bulvarı... 60.00 Köle Hafız Bulvarı... 60.00 Harun Doğan Caddesi... 35.00 Garbi Sokak...

Detaylı

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8.1. Ağaçlandırma: Bölgemiz imar planı içerisinde yeşil alan olarak ayrılan yerlerin çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında; 2009 yılı içerisinde

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Kentin ve kentsel çevrenin daha iyi görünüm olmasına yardımcı olurken, Kent halkının fiziksel ihtiyaçlarına karşılık vermek üzere, dinlenme, gezinti, park ve çocuk oyun alanları,

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FAALİYET RAPORU PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2013 MALİ YILI FAALİYET RAPORU HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞ Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmetlerini, Erdemli Belediyesinin vizyonu olan Modern ve yeşil Erdemli için, hizmetlerimizde

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI PERFORMANS RAPORU PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU. Park ve Bahçeler Müdürlüğü

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI PERFORMANS RAPORU PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU. Park ve Bahçeler Müdürlüğü GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2013 YILI PERFORMANS RAPORU PERFORMANS HEDEFİ TABLOSU 10.1 - Kişi Başı Düşen Aktif yeşil alanların arttırılması Stratejik Hedef 10.1.1 - Kişi Başı Düşen Aktif

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Daire Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Ferhuş Mah. 1410 ada 2 nolu parselde bulunan hissenin 17.04.2015 2015/211 satış kararı

Detaylı

MAHALLE ADI SOKAK ADI M 2 TUTAR BAĞLAR MAHALLES BAGLAR MH 04114 SK 84,04 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 178,59 AKŞEMSETTİN MAH

MAHALLE ADI SOKAK ADI M 2 TUTAR BAĞLAR MAHALLES BAGLAR MH 04114 SK 84,04 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 178,59 AKŞEMSETTİN MAH BAĞLAR MAHALLES BAGLAR MH 04114 SK 84,04 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 178,59 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH YAVUZ SULTAN SE 115,56 AKŞEMSETTİN MAH AKSEMSETTIN MH 0141 SK 78,79 AKŞEMSETTİN

Detaylı

Bakım Yapılan Yeşil Alan Türleri. Parklar ve Bahçeler 1.684.884. Ana Arterler 920.498. Ağaçlandırma Alanları 386.325. Mezarlıklar 609.

Bakım Yapılan Yeşil Alan Türleri. Parklar ve Bahçeler 1.684.884. Ana Arterler 920.498. Ağaçlandırma Alanları 386.325. Mezarlıklar 609. Faaliyet ve Proje Bilgileri 1. Bakımı Yapılan Yeşil Alanlar Aşağıda listesi görülen toplam 3.601.105 m² yeşil alanın bakımı (sulama, çim biçme, tırpan, yabancı ot temizliği, gübreleme, ilaçlama, çapalama,

Detaylı

2013 YILI ARSA M 2 BİRİM DEĞERLERİ

2013 YILI ARSA M 2 BİRİM DEĞERLERİ 2013 ARSA M 2 BİRİM DEĞERLERİ MAHALLE SOKAK ADI AKSEMSETTIN MAH 1 0 0 2013 AKSEMSETTIN MH KASIM EKNLER BU 1 1 148,13 2013 AKSEMSETTIN MH YAVUZ SULTAN SE 1 2 98,74 2013 AKSEMSETTIN MH 0141 SK 1 21 74,06

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU A)Genel Bilgiler PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN MİSYONU: Halkın dinlenme ihtiyacının karşılanması, çocukların sağlıklı ortamda eğlenme ve gelişiminin sağlanması,

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Yazı ĠĢleri ve Kararlar Dairesi BaĢkanlığı-Meclis ve Encümen ġube Müdürlüğü KAHRAMANMARAġ BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞINDAN Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince; 2015 Yılı Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı

Detaylı

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI

PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI 1 PROJENİN ADI : 1 ADET 3 M³ LÜK MİNİ DAMPERLİ ÇÖP ARACI ALIMI PROJE BAŞLANGICI: 05/05/2017 PROJE BİTİŞ TARİHİ: 10/05/2017 PROJENİN TOPLAM MALİYETİ: 63.720,00 TL FİZİKİ GERÇEKLEŞMESİ: % 100 2 PROJENİN

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Şeyh Ali Efendi Mezarlığı nda Aile Mezarlığı tahsis ücretleri ile ilgili Plan ve 20.07.2015 2015/410

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü 2008 YILI FAALİYET RAPORU L ::

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü 2008 YILI FAALİYET RAPORU L :: T.C. KAYSERİ TAS BEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü 2008 YILI FAİYET RAPORU PPE ER RSSO ON NE EL L :: 1 Müdür, 1 Şef, 14 belediye işçisi, 27 şirket işçisi olmak üzere toplam 43 personel ile Park Bahçe ve

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNLÜK FAALİYET RAPORU

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNLÜK FAALİYET RAPORU GÜNLÜK FAALİYET RAPORU 15 ARALIK 2014 İLK ÇALIŞMA SON 15 ARALIK 2014 KARİZMA PAZAR YERİ PARKE TAŞI TAMİRATI İLK ÇALIŞMA SON 15 ARALIK 2014 KARİZMA PAZAR YERİ PARKE TAŞI TAMİRATI GÜNLÜK FAALİYET RAPORU

Detaylı

HAVUZ ( HPRS, DÖNÜŞÜM ) GÜZERGAH

HAVUZ ( HPRS, DÖNÜŞÜM ) GÜZERGAH MEVCUT DOLMUŞ, HALK OTOBÜSLERİ, BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE YENİ HAVUZ ( HPRS, DÖNÜŞÜM ) HATLARI KARŞILAŞTIRMA TABLOSU 1 MEVCUT HALK OTOBÜSLERİ / BELEDİYE OTOBÜSLERİ GÜZERGAHI (HATLARI) YENİ HAVUZ ( HPRS,

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YAPIM İŞLERİ İLE İLGİLİ FAALİYETLER Park Yapımı Park Yenileme (Revizyon) Çevre Düzenleme Açık Spor Sahaları Yapımı BAKIM ONARIM VE HİZMET İŞLERİ İLE İLGİLİ FAALİYETLER Park,

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 16.10.2015 2015/571 RAPOR/GÜNDEM NO 01: Araştırma Geliştirme ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünün Görev ve Çalışma Yönetmeliği teklifi ile ilgili Hukuk 16.10.2015 2015/572

Detaylı

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA...

MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... MODERN YAŞAMIN TÜM ÖZELLİKLERİ, KENT HAYATININ GEREKSİNİMLERİYLE BİR ARADA... YAŞAM ALANINDAN ÇOK ÖTE, GERÇEK BİR KENT PROJESİ... 2 İZMİT İN MODERN YÜZÜNÜ OLUŞTURAN KÖRFEZKENT E; 1. VE 2. PROJELERİN ARDINDAN

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014 YILI 9 AYLIKFAALİYET RAPORU A-) ÇOCUK OYUN PARKLARI: 1. İlçemiz Yeni Mahalle, Camikebir,Hamambaşı, Ebubekir, Temaşalık, Fazlıca, Kobaklar, Küçükşapçı,Büyükdere,İnönü ve

Detaylı

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012

İHALE TARİHİ : 05.07.2012 İŞE BAŞLAMA : 31.08.2012 1/2 İŞİN ADI : Spil Dağı Milli Parkı Alt Yapı Yapım İşi İDARE : Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü YÜKLENİCİ : As İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İHALE BEDELİ : 11.890.000,00

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ YOL YAPIM ŞEFLİĞİ: 2010 yılı programında bulunan yollarımızdan; Mevlana Mahallesi: a-mevlana mahallesi 25 m lik Papatya caddesi alt yapı çalışmaları imar planına uygun şekilde tamamlandı.

Detaylı

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu

Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu Gazi Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığınca yürütülen projelerin bilgilendirme sunumu G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIK VE ÖĞRETİM ELEMANLARI BİNASI VE G.Ü. EĞİTİM FAKÜLTESİ DERSLİK VE LABORATUVAR

Detaylı

2014 ve Takip Eden Yıllarda Arslara Ait Asgari Ölçüde M² Birim Değer Cetveli

2014 ve Takip Eden Yıllarda Arslara Ait Asgari Ölçüde M² Birim Değer Cetveli 1 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes ÇEŞTEPE BULVARI KÜME EVL. 14,00 (K) 2 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes AYDIN BULVARI 197,00 (K) 3 Aydın Merkez Aydın Belediyesi Adnan Menderes

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Eminönü. 247 Milyon YTL. (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Eminönü Toplam Yatırım 247 Milyon YTL (İkiyüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

KÂHTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YILLLARI ARASI FAALİYET RAPORU

KÂHTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YILLLARI ARASI FAALİYET RAPORU KÂHTA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2014-2016 YILLLARI ARASI FAALİYET RAPORU YAĞMUR SUYU YERALTI DRENAJI ŞEBEKESİ Cumhuriyet Mahallesi 1336 nolu sokak : 430,00 Mt. Girne Mah. Şıvan Perver Cad. : 130,00 Mt. Turgut

Detaylı

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI

MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI MURATPAŞA İLÇESİ TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANLARI 1 NOLU TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞ ALANI :Üçgen Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu Ek Hizmet Binası yanı 99 sokak üzeri. :99 sokak üzerinden hareketle,

Detaylı

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU

EVONAPARK SİTESİ FAALİYET RAPORU EVONAPARK SİTESİ SİTE YÖNETİMİ NCE 01 ŞUBAT 2016 30 Aralık 2016 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER 1) Tüm teknik ekipmanlar (hidrafor-jeneratör-asansör-merkezi ısıtma) ve bahçe havuz pest

Detaylı

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI 2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI NO OKUL ADI DERSLİK SAYISI YAPILAN İŞLER İlköğretim Okulları (Milli Eğitim Bakanlığı na onaya gönderilen yatırım programları 2011 yılından devam

Detaylı

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü

T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü T.C ÇANKIRI VALİLİĞİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü KARAR TARİHİ : 31.10.2013 KARAR NO : 03 İL MAHALLİ ÇEVRE KURULU KARARI 4/6/2010 tarihli ve 27601 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Çevresel Gürültünün

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü Sayı : 53734723-301.03-10/07/2015 Konu : Meclis Gündemleri. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

OKUL DÖNÜŞÜMLERİ. 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin Reşit Gümüşer İlkokulu'na aktarılmasına

OKUL DÖNÜŞÜMLERİ. 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin Reşit Gümüşer İlkokulu'na aktarılmasına İLÇE 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAKİ ÖĞRENİM DURUMU İDARECİ-ÖGRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN OKUL OKUL DÖNÜŞÜMLERİ AKTARILACAGI AÇIKLAMA 100.Yıl Ortaokulu 100 Yıl Ortaokulunda bulunan İlkokul ögretmen ve öğrencilerinin

Detaylı

YAPIM İŞLERİ İLE İLGİLİ FAALİYETLER

YAPIM İŞLERİ İLE İLGİLİ FAALİYETLER Faaliyet Raporu 2011 Park ve Bahçeler Müdürlüğü YAPIM İŞLERİ» Park Yapımı» Süs Havuzu Yapımı» Çevre Düzenlemesi BAKIM ONARIM VE HİZMET İŞLERİ» Park, Refüj ve Yeşil Alanların Düzenli Bakımı» Ağaç Budama,

Detaylı

2009 YILI YAPILAN ĐHALELER

2009 YILI YAPILAN ĐHALELER 2009 YILI YAPILAN ĐHALELER ayıt No 00081 Ana Aksiyon Hedefler Alt Aksiyon Altı Aylık alite Hedefleri Aksiyon Tanımı 2009 YILI 1. DÖNEM Sisteme Giren işi TEOMAN GÖSEL Sisteme Giriliş Tarihi 25.02.2009 Yayın

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017 YILI YAPILAN 2018 YILI YAPILACAK ÇALIŞMALAR 2017 YILI ÇALIŞMALARI KALDIRIM ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM PRESTİJ CADDE ASFALT ÇALIŞMALARI İHALE YOL BAKIM HİBE ASFALT İBB

Detaylı

ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ

T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ T.C. KÜTAHYA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ 2010 T.C. KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 2014 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Ocak 2015 İÇİNDEKİLER 1. GENEL DEĞERLENDİRME... 3 1.1 KURULUŞUN YATIRIMLARININ

Detaylı

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE AİT ÇALIŞMA GÜZERGAHLARI

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE AİT ÇALIŞMA GÜZERGAHLARI 01 1 Belediye Meclisinin 01/03/2016 tarih ve 116 sayılı kararı Organize Sanayi Bölgesi Toplu Taşıma Güzergâhı : Organize Sanayi Bölgesi 13. Sokak Başı (İlk Durak), 1. Cadde Organize Sanayi Yolu, Çevre

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ,834

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL Vehbi Dinçerler Fen Lisesi ,834 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Vehbi Dinçerler Fen Lisesi 150 485,834 Abdulkadir Konukoğlu Fen Lisesi 150 477,737 ŞAHİNBEY TOBB Fen Lisesi 150 475,499 NİZİP Nizip Fen Lisesi 90 467,035 Yasemin Erman

Detaylı

Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ. Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık.

Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ. Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık. Burada GELİŞİM var: PAŞAKÖY MAHALLESİ Genç Sancaktepe Tarih yazarak büyüdü. Birlikte başardık. Değerli Hemşehrilerim, Hizmet bayrağını devraldığımız gün, bir vizyon ortaya koyarak söz vermiştik: Sancaktepe

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012. Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012

HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012. Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012 HALICI İSTİKLAL İLKÖĞRETİM OKULU LADİK KASABASI-SARAYÖNÜ OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ SONUÇ RAPORU 2011/2012 Proje Başlangıç Tarihi :15/03/2012 Proje Bitiş Tarihi :15/06/2012 PROJE NO:1 PROJEYE DESTEK VEREN

Detaylı

T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları

T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları T.C. RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Mimari Estetik Komisyonu Toplantı Kararları Tarih : 05.11.2015 Karar No : 2015-11-05 Toplantı Yeri : Rize Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. KARTAL BELEDĠYESĠ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUġ, GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Tanımlar, Yasal Dayanaklar AMAÇ MADDE 1 - Bu Yönetmelik Kartal Belediyesi,

Detaylı

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1)

OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER. (Ek 1) OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER (Ek 1) 1 OKUL BAHÇELERİ DÜZENLEME İLKELERİ, İHTİYAÇ PROGRAMLARI AÇIKLAMALARI VE ÖRNEK PROJELER Çağımızda eğitim ve

Detaylı

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Park ve Bahçeler Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Park ve Bahçeler Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BURSA NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Müdürlüğü ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu yönetmelik, Bursa Nilüfer Belediyesi Müdürlüğü görev ve çalışma esaslarını

Detaylı

Kozağaç Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Kozağaç Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Kozağaç Parkı Kozağaç Parkı Değerli hemşehrilerim, Şehrimizin yeşil dokusunu güçlendiren önemli parklarımızın arasında yer alan Kozağaç Parkı, 104 bin metrekarelik alanıyla halkımızın her zaman en fazla

Detaylı

T.C POLATLI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C POLATLI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C POLATLI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç : MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı;

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ 2016 YILI MART AYI I. BİRLEŞİME AİT MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR NO 08.03.2016 2016/94 KARARIN ÖZETİ GÜNDEM NO 01: insan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı'nm, yeni kadro ihdası ile ilgili

Detaylı

İZMİR YOLU YOL DÜZENLEME VE İYİLEŞTİRME

İZMİR YOLU YOL DÜZENLEME VE İYİLEŞTİRME Faaliyet ve Proje Bilgileri YOL ÇALIŞMALARI İzmir Yolu Yol Düzenleme ve İyileştirme: Merinos Kavşağı ile Orhaneli Kavşağı arasındaki 3.600 mt lik kısımda yapılan yol iyileştirme ve düzenleme Çalışmalarında;

Detaylı

2 NOLU HAT ZAFERTEPE-ATAKENT-E.ÇELEBİ HASTANESİ-ÇAMLICA YURDU HATTI (23/12/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN UYULACAK GÜZERGAH)

2 NOLU HAT ZAFERTEPE-ATAKENT-E.ÇELEBİ HASTANESİ-ÇAMLICA YURDU HATTI (23/12/2013 TARİHİNDEN İTİBAREN UYULACAK GÜZERGAH) A-1 PRESTİJ NOLU HAT ZAFERTEPE-F.S.M BUL.-ADNAN MENDERES BUL.-MERKEZ KAMPÜSÜ HATTI (03.12.2013 Tarih VE 2738 Sayılı Meclis Kararıyla Uygulamaya Geçen Güzergah) Gidiş: Zafertepe -İmam Gazali Cad.-KYK-Dumlupınar

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO: PBM.ÇY.01 TARİH: 03.02.2012 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 01 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ MAHALLE BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 2010 İŞİN ADI MİKTARI BİRİMİ YOL AÇILMASI 1515.00 M 2 CADDE 11 SOKAK İLÇE GENELİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BAZINDA YILLIK FAALİYET RAPORU 200 YOL AÇILMASI 55.00 M 2 CADDE SOKAK STABİLİZE, MICIR, TAŞ TOZU SERİMİ 6320.00 TON 9 CADDE 5 SOKAK TRETUVAR İMALATI 9732.08 M² 7 CADDE

Detaylı

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GİRESUN MERKEZ Giresun Fen Lisesi ,027. GİRESUN KEŞAP Keşap Fen Lisesi ,675

İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı. GİRESUN MERKEZ Giresun Fen Lisesi ,027. GİRESUN KEŞAP Keşap Fen Lisesi ,675 İL/İlçe Okul Adı Kont Taban Puanı Giresun Fen Lisesi 120 478,027 Keşap Fen Lisesi 120 468,675 Bulancak Fen Lisesi 60 462,335 Görele Nihat Gürel Fen Lisesi 90 452,698 Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi 136 434,015

Detaylı

GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 TEOG TERCİHE ESAS LİSTE (GAZİANTEP)

GAZİANTEP İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 TEOG TERCİHE ESAS LİSTE (GAZİANTEP) KODU ADI TÜRÜ SÜRESİ KARMA PANSİYON Y.DİL KONTENJAN TÜRKİYE %LİK DİLİMİ 40949 ŞEHİTKAMİL / Vehbi Dinçerler Fen Lisesi Pansiyon() 120 1,33 52452 ŞAHİNBEY / TOBB Fen Lisesi (Bağlarbaşı Anadolu Lisesinde

Detaylı

DENİZLİ (20) ESKİMÜFTÜ BEREKETLİ DENİZLİ BELEDİYESİ HACIKAPLANLAR ESKİMÜFTÜ UÇANCIBAŞI ESKİMÜFTÜ HACIKAPLANLAR HATİPOĞLU KAYALIK HALLAÇLAR GÜRCAN

DENİZLİ (20) ESKİMÜFTÜ BEREKETLİ DENİZLİ BELEDİYESİ HACIKAPLANLAR ESKİMÜFTÜ UÇANCIBAŞI ESKİMÜFTÜ HACIKAPLANLAR HATİPOĞLU KAYALIK HALLAÇLAR GÜRCAN DENİZLİ (20) 641 Arsa Mahallesİ...m2 Değeri DENİZLİ BELEDİYESİ HACIKAPLANLAR 15 Mayıs Mahallesİ 1062. Sokak... 250,00 1064. Sokak... 200,00 1064/1. Sokak... 200,00 1065. Sokak... 200,00 1070. Sokak...

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜ Ü

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜ Ü T.C. KAHRAMANMARA BELEDYES PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜÜ FAALYET RAPORU (EKM-KASIM-ARALIK) Hazrlayanlar Hayati UFAKMERCMEK Ziraat Mühendisi- ARGE Ahmet HÜDAYLU letmeci- Bilgi lem Bilge SARIGÜZEL Peyzaj Mimar-Proje

Detaylı

BU HATTA ÇALIŞAN OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ CADDE ve SOKAKLAR

BU HATTA ÇALIŞAN OTOBÜSLERİN GEÇTİĞİ CADDE ve SOKAKLAR HAT NO : 1 : MİMAR SİNAN - DEVLET HASTANESİ- SAAT KULESİ BUHARA ORTALAMATUR SÜRESİ : 50 YAZIN HAREKET SAATİ : SAATBAŞI 10 GEÇE 20 GEÇE BUÇUK 20 KALA 10 KALA ÇALIŞAN ARAÇ SAYISI : 7 ADET OTOBÜS SAATTE 6

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

13yılda. 350'y PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ. CAN ÜMRANİYE Beled ye Başkanı. Hasan. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü

13yılda. 350'y PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ. CAN ÜMRANİYE Beled ye Başkanı. Hasan. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü 13yılda 350'y PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ YAPIM İŞLERİ İLE İLGİLİ FAALİYETLER Park Yapımı «Park Yenileme (Revizyon) «Çevre Düzenleme «Hasan CAN ÜMRANİYE Beled ye Başkanı BAKIM

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Kağıthane. 147 Milyon YTL. (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Kağıthane Toplam Yatırım 147 Milyon YTL (Yüz Kırk Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Plan ve Proje Müdürlüğü» Güneş Enerjili Aydınlatma Sistemi Kurulumu 1 Kamu Kurumlarına Yapılan Hizmetler Sundurma Yapımı İstiklal Ulu Camii Doğal afetlerde merkezi sistemde olası bir enerji kesintisi durumunda

Detaylı

OKULUN ADRESİ TELEFON NO

OKULUN ADRESİ TELEFON NO Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Açık Öğretim Lisesi Yönetmeliğinin uncu maddesi gereğince, Meslek ve atölye derslerinin uygulamalı eğitimlerinin 12-13 eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitim yapacak okullar

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TALAS BELEDİYESİ 223-236 1- Faaliyet ve Proje Bilgileri EKİPLERİN UYGULAMA İSTATİSTİKLERİ Elektrik uygulama ve arıza, su uygulama ve arıza, park mobilya, çim biçme ve ekim bakım

Detaylı